oooaaaaaarghhhhhhhhhh
Hatalmas lenne, ahogy Hídangolna msorvezetőként autista körmondatokkal vezetné a Tviccstállót, ahol Márkék népes rokonsága verekedne össze minden héten más dolgokon Joshi barát stílusban.
🕎Endigame🕎
a mostani duplája körül.
de az nincs már messze, nem fog még 3 évig tartani, hiszen a folyamat egyre gyorsul...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
lemaradt link:
youtu.be/kKRCmBEe-Qo
Nem a sodi a hibás, hanem a 4 etyetem, mert nem tanította meg a sodit, hogy kell bánni a hitelkártyákkal. Evidenciákat.
Kenyér és víz.
csak a máját haver!!!!
holnap anyám ingyen leszop!!!!!!!!!!!!88
Ez kurva jó. Ez a folyamatos makogás, hetyetyézés miközben Bécigány csicskítja, zseniális!
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Én szintén imádom. Fifi, kicsi ánuszhuszárom, hát megint inasba tettek Téged.
Persze ez nem meglepő a snecológiában, még így, elsőévesként sem.
Endre, te a világ csicskája vagy. A Jobbik bohóca voltál, akit a húsosfazék szélére száradt maradékkal megkent kenyérrel fizettek ki.
Képletesen és szó szerint is.
menj már le a színpadról te kibaszott retardált
Román náci vagyok
Ukrán kurvából román kamionosgecit lefetyelni = ukrán-román koktél, a sodi kedvence
Akkor mondhatjuk, hogy vegyifegyvert csempészett mindvégig.
2) egyértelműen kiderült, hogy a jobbos eszmék bolondok, idióták és becstelen szarok számára jelent vonzó világképet
hát azért hetyetye
nyemtudom
2) egyértelműen kiderült, hogy a jobbos eszmék bolondok, idióták és becstelen szarok számára jelent vonzó világképet
Aki eszmékben hisz oldaltól függetlenül az idiôta.
Sajnos aki hisz a politikában az a vérostoba proli réteg, belpesti raccsoló etyetyemisták vagy jobbos csürhe egyremegy.
Off
Kedvenc képem az, amelyiken a Gyagyás egy lakótelepi konyhában ücsörög, talpig csöves szettben. A konyhaasztalon egy retkesre kozmált Bonyhádi lábos, benne Fifi jól megszolgált és kiérdemelt fizetségével, tehát valamilyen moslékkal. Mellette egy kb. 5 kg nehézségű fél kenyér, amit pimaszul egyszerűen, hithű proli módjára egy 2 centiméteres zöldségpucolóval szelnek fel, a veknit elegánsan a hónuk alá fogva, annyi karéjt vágva az éhes Recskásnak, amennyit kíván.
Endre az úri vacsorához legszebb gúnyáját öltötte magára, bár az érthetetlen, hogy a rocskai-féle divathullám miért tiltja azt, hogy legalább zabálás közben levegye a kabátját.
Morvai kihívott téged Brüsszelbe, te meg annyira pronyó voltál, hogy bazdmeg a tányérokat is lefényképezted majd feltöltötted a netre. Ez az igényszinted, Recskás!
Vagy az Indexnek dolgozik jelképes hú-húszezer forintért.
Tinderes csajok
Hátazért hetyetyetyetye.
Csak a fehér bot hiányzik. Oh, wait!
szijjál kecit muzsikszopó kommer!!!!!!!!!!!
De mostmár 13:00 után tényleg nem írok ide
Komolyan baszics, mintha egy megelevenedett zsidó karikatúra lenne azzal a napszemüveggel és azzal a veknifejjel.
És nem csak Recsítóra igaz ez! Boros Lacika is gazdag, elkényeztetett gyerekként vágott neki a sulinak, ahol a rendszerváltás után elszegényedett vidéki családok kölykeinek villogott a távirányítós autójával. Meg is utálták a nagyképű faszt, aki persze ezt úgy magyarázza, hogy az ukrán anyja miatt nem bírták, hiszen ő sosem hibás. A szülei fizették az etyetemet neki, és hiába szerzett piacképes infós diplomát, azóta is veri a faszát a gyerekszobában, pénzt keresni nem hajlandó.
De ott van a metélt hüllő is, anyuci pici fia, akinek mindent alátolt a drága mama. Ha nem is négy, de két etyetemi szakot is elvégzett, csak hogy addig se kelljen dolgoznia, aztán pár év után gyorsan kirúgatta magát zsidókra, szdsz-re, gyurcsányra és kommunistákra hivatkozva, annyira büdös volt munka. Amíg élt az anyja, annak a vérét szívta, csak dolgozni ne kelljen. Inkább putrivá lelakta a belvárosi lakását, és otthon vedel az urna társaságában, csak nehogy melócsába kelljen menni.
És persze ott van a Proland. Harminc fölött beiratkozott egyszakos vallástudományi büfészakra, a családja fizette az albérletét, a zabáltatását, utazását, piálását, de a retard még ezt sem volt képes elvégezni, kibukott, mint az ostoba Sodika. Azóta is verné a pöcsét a kisszobában az anyjánál, ha nem lenne impotens, így csak vedel napestig.
Micsoda gyöngyszem a múltból! Emlékszem a trollégák SoDI élősködéseit pontozták egy tízes skálán. Márkét lehetne vajon?
Edison se volt rögtön körte.
innen már csak egy lépés a kalapos hüllő xD
Giga up!
Kicsit más a kronológia, de nagyjából az egész sztori összeáll a berlini eseményekből.
Edison se volt rögtön körte.
ezt a faszit nemcsak a google meg a facebook hagyta ott, de meg a csaladja is.
berlini profi jáva programozó aki napi 28 euróbol gazdálkodik
* szótlanul vigyorog *
Amnyiran nem undorító tesó csak nem kell odanézni közben.
Asodi kísérletezik a formátummal. Etyszer majd bejobban.
Márknak sajnika nincs pénze visszapótolni az egyenleget, mivel fogorvosra sem volt neki. Tehát előbb a Sodinak kell küldenie 3000 eurót, hogy el tudjanak indulni a tvicstállóval.
De még a fájdalomcsillapító vodkát is fizette neki. Drága ez a barátság.
Szerintem ez ilyen autista fogadkozás a "Szeptember 1.-től nem íjok itye".
Aug 31.-én még éjfél előtt telehányta a forumot az OCD-s nyomorult :)
Natyon magányos vaty' most Endre? Nyem tyudod kiönteni a szívedet senkinek igaz?
Márk felvette már a cigányhitelt? Vagy küldtél neki utóljára "kölcsön" ami persze nem kölcsön hanem befetetés (haha), mert fosni fogja ...
Most, hogy már megint Miskolcon van haladt a tviccs studioval? Októberben indulhatunk?
Mikor lesz game live? Úgy is Miskolcon van vettél neki streamer gépet is nyomhatnátok egy pábdzsít.
Lakás szép lett? Azt mondtad amíg nyaralsz az Ogre felújítja a fürdőt meg a konyhát, elég volt neki rá egy hét, hogy kicserélje a kádat, wc-t, és a csempét is újrarakják?
Vagy jól sejtem, hogy még a parketta sem lett újrarakva amit már kifizettél? Ilyenkor pizony' perelni kell. Azt mondtad te mindenkit megbaszol a bíróságon.
Akkor te most ott laksz a penész tenyészeten? Nem félsz, hogy valami légúti betegség fog kialakulni a az amúgy is legyengült testedben?
Megannyi kérdés amit le kellene tisztázni.
Jává, mindegy.
Tiszta jóindulat
Sep 01, 2019 20:17:08
Helo Endre!
Pár aktuális, valódi jó tanács a jövőre nézve. Úgyse fogadod meg, csak a korrektség miatt.
- Építsd le Márkot ahogy van. Mondd meg, hogy küldted a lóvét, nem lett biznisz, szépen kérd meg, hogy adja vissza azt amit befektettél. Ha szerencséd van és alázatos vagy, talán valamit visszakaphatsz, de szinte biztos, hogy a töredéke lesz, vagy semmi.
- A többi retardtól is kezdd el beszedni a pénzeidet, sose fogod visszakapni mindet, de ha a töredékére gyúrsz akkor ideje belefogni.
- Fizesd vissza a banki tartozásokat, utána rendezd az itthoniakat, ez nagyon fontos és ez a projekt állandóan fusson.
- Extra munkával próbálj gyűjteni, hogy pár év múlva ha hazajössz egyből legyen önerőd egy lakásra, bár gondolom KHR-en vagy szóval ezért lenne fontos mielőbb itthon rendezni a dolgokat.
- Csak a munkára koncentrálj, felejtsd el a flokkot, meg a kacatokat, amit tudsz és nem kell még most kisebb veszteséggel add el. Hagyd meg azokat amiket szeretsz.
- Ne piálj, szabadidőben pihenj, építsd le az itthoni kört a szüleid kivételével, kezdj el a munkatársakhoz közeledni. Próbálj az egészséggel is törődni fokozatosan.
- Közben az legyen a nagy cél, hogy hazagyere, rendezd a kapcsolatod a szüleiddel, próbálj valami értelmes szociális kört kialakítani és utána majd talán még az életeben lesz lehetőséged dönteni valami felett aminek értelme is van.
Most egy full szerencsétlen, kelet-európai szürkeegér nyolcórázó migráns vagy aki egyelőre úgy tűnik a német hitelintézetek pénzén gyarapodik, és valószínű, hogy veszteséget fog termelni. Olyan leszel majd akire azt mondják, hogy ezért nem kell ezeket ide beengedni.
Biztos kimaradt rengeteg minden, de szerintem jó irány lehet amit írtam és nem oltalak. Több mint tíz éve nézem ami körülötted történik, szerintem az adósság témával külföldön kifogtál valami olyan dolgot, hogy ha most nem állsz le akkor ez tényleg komolyat fog szólni. Olyan fajta adósságba navigáltad már most magad, amiből nálad sokkal stabilabb emberek nem tudnak, vagy nem tudtak kimászni soha.
Több évnyi tartozásod van és a szakadék szélén állsz anyagilag. Bármikor megcsúszhatsz. Amint ez megtörténik rámész a hitelkártyákra és onnantól vége mindennek.
A legdurvább az, hogy hiába van leírva konkrétan, és +1000 olyan tanácsot adnak a trollok ami a normális irányba vinne, te akkor is meg fogod csinálni.
Pár aktuális, valódi jó tanács a jövőre nézve. Úgyse fogadod meg, csak a korrektség miatt.
- Építsd le Márkot ahogy van. Mondd meg, hogy küldted a lóvét, nem lett biznisz, szépen kérd meg, hogy adja vissza azt amit befektettél. Ha szerencséd van és alázatos vagy, talán valamit visszakaphatsz, de szinte biztos, hogy a töredéke lesz, vagy semmi.
- A többi retardtól is kezdd el beszedni a pénzeidet, sose fogod visszakapni mindet, de ha a töredékére gyúrsz akkor ideje belefogni.
- Fizesd vissza a banki tartozásokat, utána rendezd az itthoniakat, ez nagyon fontos és ez a projekt állandóan fusson.
- Extra munkával próbálj gyűjteni, hogy pár év múlva ha hazajössz egyből legyen önerőd egy lakásra, bár gondolom KHR-en vagy szóval ezért lenne fontos mielőbb itthon rendezni a dolgokat.
- Csak a munkára koncentrálj, felejtsd el a flokkot, meg a kacatokat, amit tudsz és nem kell még most kisebb veszteséggel add el. Hagyd meg azokat amiket szeretsz.
- Ne piálj, szabadidőben pihenj, építsd le az itthoni kört a szüleid kivételével, kezdj el a munkatársakhoz közeledni. Próbálj az egészséggel is törődni fokozatosan.
- Közben az legyen a nagy cél, hogy hazagyere, rendezd a kapcsolatod a szüleiddel, próbálj valami értelmes szociális kört kialakítani és utána majd talán még az életeben lesz lehetőséged dönteni valami felett aminek értelme is van.
Most egy full szerencsétlen, kelet-európai szürkeegér nyolcórázó migráns vagy aki egyelőre úgy tűnik a német hitelintézetek pénzén gyarapodik, és valószínű, hogy veszteséget fog termelni. Olyan leszel majd akire azt mondják, hogy ezért nem kell ezeket ide beengedni.
Biztos kimaradt rengeteg minden, de szerintem jó irány lehet amit írtam és nem oltalak. Több mint tíz éve nézem ami körülötted történik, szerintem az adósság témával külföldön kifogtál valami olyan dolgot, hogy ha most nem állsz le akkor ez tényleg komolyat fog szólni. Olyan fajta adósságba navigáltad már most magad, amiből nálad sokkal stabilabb emberek nem tudnak, vagy nem tudtak kimászni soha.
Több évnyi tartozásod van és a szakadék szélén állsz anyagilag. Bármikor megcsúszhatsz. Amint ez megtörténik rámész a hitelkártyákra és onnantól vége mindennek.
A legdurvább az, hogy hiába van leírva konkrétan, és +1000 olyan tanácsot adnak a trollok ami a normális irányba vinne, te akkor is meg fogod csinálni.
Sep 01, 2019 20:17:08
Fekete bikapata
Sep 01, 2019 20:18:57
Gyagyás, idén még elindul a tvíccs-show???
Sep 01, 2019 20:18:57
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 01, 2019 20:27:19
x38)
ASODI a zsidóbankok áldozata. Muhaha
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
tyodika
Sep 01, 2019 20:34:59
- Szeretem Márkot. Egyébként pedig fosni fogja.
- Most éppen nem tudnak fizetni, de majd a Jövő héten.
- A pénz nem létezik.
- Jó helyen van a mostani lakásom
- A flokk kell, hogy ne őrüljek meg, egyébként fosni fogja az is
- Kell a folyadék
- Még nincs kész a krém, anyámék felnőtt emberek, tudnak magukra vigyázni. A barátaimmal semmi probléma.
Egyébként pedig Jáva fejlesztő vagyok egy nagynevű berlini cégnél. És a napi 23 Euróból MOSTANTÓL simán kijövök 5 évig. A munkahelyemen semmi probléma nincs, most kaptam új prodzsektet.
Na, napi 23 euró, csá!
- Most éppen nem tudnak fizetni, de majd a Jövő héten.
- A pénz nem létezik.
- Jó helyen van a mostani lakásom
- A flokk kell, hogy ne őrüljek meg, egyébként fosni fogja az is
- Kell a folyadék
- Még nincs kész a krém, anyámék felnőtt emberek, tudnak magukra vigyázni. A barátaimmal semmi probléma.
Egyébként pedig Jáva fejlesztő vagyok egy nagynevű berlini cégnél. És a napi 23 Euróból MOSTANTÓL simán kijövök 5 évig. A munkahelyemen semmi probléma nincs, most kaptam új prodzsektet.
Na, napi 23 euró, csá!
Sep 01, 2019 20:34:59
-
Sep 01, 2019 20:37:27
Természetesen kb egy hetet bírta a hitelkártyákkal.
Mivel buta ahhoz hogy a pénzét menedzselje, illetve sosem tanult meg azzal bánni, emiatt borítékolható a közeli magáncsőd.
Attól függően, hogy ezután kap-e még hitelt, szerintem előbb utóbb teljesen beleőrül, jobb esetben imei, roszabb esetben megpróbálhatja megőlni magát.
Mivel buta ahhoz hogy a pénzét menedzselje, illetve sosem tanult meg azzal bánni, emiatt borítékolható a közeli magáncsőd.
Attól függően, hogy ezután kap-e még hitelt, szerintem előbb utóbb teljesen beleőrül, jobb esetben imei, roszabb esetben megpróbálhatja megőlni magát.
Sep 01, 2019 20:37:27
bronipótló szolgálat
Sep 01, 2019 20:39:47
, roszabb esetben megpróbálhatja megőlni magát.
oooaaaaaarghhhhhhhhhh
Sep 01, 2019 20:39:47
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 01, 2019 20:47:30
Vajon mennyi lehet a maximum hitel, amit a német zsidóbankok 2300 euró nettóra és másfél év munkaviszonyra adnak?
Mert ez a felső határ.
De még ha kapna is újabb hitelt, az csak gyorsítja a bukást, mert ha napi 28 euróból nem tud megélni, napi 20-ból vagy 15-ből még annyira sem fog tudni.
Mert ez a felső határ.
De még ha kapna is újabb hitelt, az csak gyorsítja a bukást, mert ha napi 28 euróból nem tud megélni, napi 20-ból vagy 15-ből még annyira sem fog tudni.
Sep 01, 2019 20:47:30
Penzmento
(
x6)
Sep 01, 2019 20:48:56
x6)
Gyagyás, idén még elindul a tvíccs-show???
Hatalmas lenne, ahogy Hídangolna msorvezetőként autista körmondatokkal vezetné a Tviccstállót, ahol Márkék népes rokonsága verekedne össze minden héten más dolgokon Joshi barát stílusban.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 01, 2019 20:53:36
x30)
Vajon mennyi lehet a maximum hitel, amit a német zsidóbankok 2300 euró nettóra és másfél év munkaviszonyra adnak?
Mert ez a felső határ.
Mert ez a felső határ.
a mostani duplája körül.
de az nincs már messze, nem fog még 3 évig tartani, hiszen a folyamat egyre gyorsul...
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 01, 2019 20:56:28
x9)
Sodinál a HH nem Heil Hitlert hanem Hatványozódó Hiteltornádót jelent!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
xray
(
x21)
Sep 01, 2019 21:04:24
x21)
....
épp ezért kérdezem, akkor minek próbálkozol? ki előbb, ki utóbb, de rájön, h teljesen értelmetlen bármilyen tanács. ő mindent nagyon jól csinál és mindig neki van igaza. xd A legdurvább az, hogy hiába van leírva konkrétan, és +1000 olyan tanácsot adnak a trollok ami a normális irányba vinne, te akkor is meg fogod csinálni.
broni
Sep 01, 2019 21:10:11
Sep 01, 2019 21:10:11
Fekete bikapata
Sep 01, 2019 21:21:10
Gyagyás, meddig adtál haladékot Márknak?
Csak hogy fel tudjuk írni a naptárba a ,,Sodi bosszúja aka szárazon megbaszás!'' napot! ;)
Csak hogy fel tudjuk írni a naptárba a ,,Sodi bosszúja aka szárazon megbaszás!'' napot! ;)
Sep 01, 2019 21:21:10
broni
Sep 01, 2019 21:21:39
kicsit bebasztam, héten nem kocsmáztam.......éljen a 4.-edik birodalom!!!!!!!!!!!aryan pride!!!!!!!!!
Sep 01, 2019 21:21:39
D.Dezső
Sep 01, 2019 21:33:04
Retro rovat:
Telefonon csicskítja be Balogh Béla a recskást :) aztán a “történelmi hüség” kedvéért le is fogja szedni az ominózus Rózsás videót. Mert a Sodi egy csicska, egy balek csicska ráadásul ;)
Telefonon csicskítja be Balogh Béla a recskást :) aztán a “történelmi hüség” kedvéért le is fogja szedni az ominózus Rózsás videót. Mert a Sodi egy csicska, egy balek csicska ráadásul ;)
Sep 01, 2019 21:33:04
broni
Sep 01, 2019 21:41:55
az muzsik nem ember!!!!!!!!!!!!!!!kill putyin!!!!!!!!
Sep 01, 2019 21:41:55
D.Dezső
Sep 01, 2019 21:45:34
Retro rovat:
lemaradt link:
youtu.be/kKRCmBEe-Qo
Sep 01, 2019 21:45:34
stressznélküli nyugi
(
x2)
Sep 01, 2019 21:52:20
x2)
Természetesen kb egy hetet bírta a hitelkártyákkal.
Nem a sodi a hibás, hanem a 4 etyetem, mert nem tanította meg a sodit, hogy kell bánni a hitelkártyákkal. Evidenciákat.
Dózsa
Sep 01, 2019 21:55:15
Masztiparty!!
Sep 01, 2019 21:55:15
tex
Sep 01, 2019 21:57:22
sodiból nem ennék!!!!!!tex csak a máját, esetleg a púpot.
csak a máját haver!!!!
Sep 01, 2019 21:57:22
broni
Sep 01, 2019 22:04:03
csak a máját haver!!!!
holnap anyám ingyen leszop!!!!!!!!!!!!88
Sep 01, 2019 22:04:03
Zsénó
(
x22)
Sep 01, 2019 22:12:01
x22)
lemaradt link:
youtu.be/kKRCmBEe-Qo
youtu.be/kKRCmBEe-Qo
Ez kurva jó. Ez a folyamatos makogás, hetyetyézés miközben Bécigány csicskítja, zseniális!
-
Sep 01, 2019 22:15:06
én egyébként örülök, hogy sneci létezik, mert
1) tökéletes példa arra, hogy a gazdag szülők elkényeztetett gyerekei szart sem élnek, ha csak a saját eredményeiket és képességeiket nézzük.
sneci mondjuk közülük is kilóg, mert negatív vagyont épít
1) tökéletes példa arra, hogy a gazdag szülők elkényeztetett gyerekei szart sem élnek, ha csak a saját eredményeiket és képességeiket nézzük.
Sep 01, 2019 22:15:06
Fuvolázó Kobold
Sep 01, 2019 22:19:22
Én szintén imádom. Fifi, kicsi ánuszhuszárom, hát megint inasba tettek Téged.
Persze ez nem meglepő a snecológiában, még így, elsőévesként sem.
Endre, te a világ csicskája vagy. A Jobbik bohóca voltál, akit a húsosfazék szélére száradt maradékkal megkent kenyérrel fizettek ki.
Képletesen és szó szerint is.
Sep 01, 2019 22:19:22
broni
Sep 01, 2019 22:23:25
rohadt lengyelek, danzig német város!!!!!!!!!!!!
Sep 01, 2019 22:23:25
-
Sep 01, 2019 22:48:13
rohadt lengyelek, danzig német város!!!!!!!!!!!!
Sep 01, 2019 22:48:13
álbroni
Sep 01, 2019 22:57:09
jóffanakkó soha többet nem írok ide október 1-tőlRomán náci vagyok
Sep 01, 2019 22:57:09
-
Sep 01, 2019 23:26:43
Na, indulj el kurvázni, és szürcsöld ki a berlini kurvákból a kamionos gecit.
Ukrán kurvából román kamionosgecit lefetyelni = ukrán-román koktél, a sodi kedvence
Sep 01, 2019 23:26:43
Márk
Sep 02, 2019 00:57:40
Jájj sodi, baj van tesó, az uzsorások elvitték a stúdiót!
Küldj pénzt gyorsan, hogy ki tudjam váltani!
Küldj pénzt gyorsan, hogy ki tudjam váltani!
Sep 02, 2019 00:57:40
-
Sep 02, 2019 01:48:51
sneci a krakkoi kaland utan nem pakolt ki a borondbol, ruhait nem mosta ki (ez a penteki flokkbol derult ki), hanem egy het erleles utan utazott veluk/bennuk drezdaba.
az undoritoan buzlo drezdai epizodot jovo januarban tekinthetitek meg.
Sep 02, 2019 01:48:51
-
Sep 02, 2019 02:01:40
sneci a krakkoi kaland utan nem pakolt ki a borondbol, ruhait nem mosta ki (ez a penteki flokkbol derult ki), hanem egy het erleles utan utazott veluk/bennuk drezdaba.
Akkor mondhatjuk, hogy vegyifegyvert csempészett mindvégig.
Sep 02, 2019 02:01:40
poszdoc
Sep 02, 2019 04:36:25
hát azért hetyetye
Sep 02, 2019 04:36:25
-
Sep 02, 2019 05:17:17
Aki eszmékben hisz oldaltól függetlenül az idiôta.
Sajnos aki hisz a politikában az a vérostoba proli réteg, belpesti raccsoló etyetyemisták vagy jobbos csürhe egyremegy.
Off
Sep 02, 2019 05:17:17
kripli figyelő
(
x12)
Sep 02, 2019 05:55:23
x12)
Nehogy már azt gondolja valaki hogy sneci bármilyen oldalban hisz.Az eggyetlen eszme amit követ a mammon imádata az oldal aminek hódol az pedig a perverz magamutogatóké.Elvei csak annyi hogy nem ő a hibás.Kirakja simán az mszp reklámot egy tál bojsófőzelékért.
Mammonimádó
Sep 02, 2019 07:07:45
Nehogy már azt gondolja valaki hogy sneci bármilyen oldalban hisz.Az eggyetlen eszme amit követ a mammon imádata az oldal aminek hódol az pedig a perverz magamutogatóké.Elvei csak annyi hogy nem ő a hibás.Kirakja simán az mszp reklámot egy tál bojsófőzelékért.
napi 28 euróért hagyta el az országot ez a hazaáruló. Sep 02, 2019 07:07:45
Kolumbájni Recskaboy
Sep 02, 2019 07:26:18
Sep 02, 2019 07:26:18
Fuvolázó Kobold
Sep 02, 2019 07:31:23
Kedvenc képem az, amelyiken a Gyagyás egy lakótelepi konyhában ücsörög, talpig csöves szettben. A konyhaasztalon egy retkesre kozmált Bonyhádi lábos, benne Fifi jól megszolgált és kiérdemelt fizetségével, tehát valamilyen moslékkal. Mellette egy kb. 5 kg nehézségű fél kenyér, amit pimaszul egyszerűen, hithű proli módjára egy 2 centiméteres zöldségpucolóval szelnek fel, a veknit elegánsan a hónuk alá fogva, annyi karéjt vágva az éhes Recskásnak, amennyit kíván.
Endre az úri vacsorához legszebb gúnyáját öltötte magára, bár az érthetetlen, hogy a rocskai-féle divathullám miért tiltja azt, hogy legalább zabálás közben levegye a kabátját.
Morvai kihívott téged Brüsszelbe, te meg annyira pronyó voltál, hogy bazdmeg a tányérokat is lefényképezted majd feltöltötted a netre. Ez az igényszinted, Recskás!
Sep 02, 2019 07:31:23
Bulimiás tinilányok
Sep 02, 2019 07:47:43
a mi kedvencünk, ahol belelátni a pofájába a rothadó fogcsonkokig. Endre az úri vacsorához legszebb gúnyáját öltötte magára, bár az érthetetlen, hogy a rocskai-féle divathullám miért tiltja azt, hogy legalább zabálás közben levegye a kabátját.
Sep 02, 2019 07:47:43
tigris
Sep 02, 2019 07:53:38
sodi remélem úgy volt, hogy beküldtek a benzinkútra fizetni a cigányok, aztán meg otthagytak a gecibe, te meg baktathattál a buszig. te szerencsétlen nyomorult balek
Sep 02, 2019 07:53:38
Ürlyézus
Sep 02, 2019 08:14:37
Sodi, na?
Sep 02, 2019 08:14:37
-
Sep 02, 2019 08:18:18
Vagy az Indexnek dolgozik jelképes hú-húszezer forintért.
Sep 02, 2019 08:18:18
Márkcsalogató
Sep 02, 2019 08:41:58
Pénz
Forint
Euró
Szotyi
Kaparós sorsjegy
Pubg
Trancsírozott hal
Stúdió
Lerobbant BMW
Tinderes csajok
Forint
Euró
Szotyi
Kaparós sorsjegy
Pubg
Trancsírozott hal
Stúdió
Lerobbant BMW
Tinderes csajok
Sep 02, 2019 08:41:58
Grindr
Sep 02, 2019 09:05:12
Tinderes csajok
Hátazért hetyetyetyetye.
Sep 02, 2019 09:05:12
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 02, 2019 10:34:34
x7)
Megmutatom, hogy csinálta a cseh néni | Sodi vlogja S03E15 | HOSSZÚ MINDEN ÉRTELEMBEN
|__o__|
-
Sep 02, 2019 10:39:13
Megmutatom, hogy csinálta a cseh néni | Sodi vlogja S03E15 | HOSSZÚ MINDEN ÉRTELEMBEN
Csak a fehér bot hiányzik. Oh, wait!
Sep 02, 2019 10:39:13
broni
Sep 02, 2019 12:49:07
szijjál kecit muzsikszopó kommer!!!!!!!!!!!
Sep 02, 2019 12:49:07
tyodika
Sep 02, 2019 12:59:07
Fogod még rajongással szopni a pitont!De mostmár 13:00 után tényleg nem írok ide
Sep 02, 2019 12:59:07
broni
Sep 02, 2019 13:26:33
itt az iskola, elfogytak a balonkabátok))))))))
Sep 02, 2019 13:26:33
Snecicsalogató
Sep 02, 2019 13:43:41
Sodi mennyit költöttél ténylegesen a hitelkártyák terhére?
Ugye nincs már meg a 3x1500 tartalék sem???
Ugye nincs már meg a 3x1500 tartalék sem???
Sep 02, 2019 13:43:41
broni
Sep 02, 2019 14:11:03
a berlini szatír. francis ford coppola filmje.
főszerplők:sodi, herr sreck, tex tex apja, titán, jabba, csilón vágott nő.
főszerplők:sodi, herr sreck, tex tex apja, titán, jabba, csilón vágott nő.
Sep 02, 2019 14:11:03
broni
Sep 02, 2019 14:54:07
vótam ma dilidokinál bogyokat íratni, igy mentem be:hejjj nekrofilia, hejj sátán, hejjj dirlewanger!!!!!!!
Sep 02, 2019 14:54:07
Puzóharcos
Sep 02, 2019 15:27:26
Komolyan baszics, mintha egy megelevenedett zsidó karikatúra lenne azzal a napszemüveggel és azzal a veknifejjel.
Sep 02, 2019 15:27:26
trendbeli garázdaság
Sep 02, 2019 15:32:26
én egyébként örülök, hogy sneci létezik, mert
És nem csak Recsítóra igaz ez! Boros Lacika is gazdag, elkényeztetett gyerekként vágott neki a sulinak, ahol a rendszerváltás után elszegényedett vidéki családok kölykeinek villogott a távirányítós autójával. Meg is utálták a nagyképű faszt, aki persze ezt úgy magyarázza, hogy az ukrán anyja miatt nem bírták, hiszen ő sosem hibás. A szülei fizették az etyetemet neki, és hiába szerzett piacképes infós diplomát, azóta is veri a faszát a gyerekszobában, pénzt keresni nem hajlandó.
De ott van a metélt hüllő is, anyuci pici fia, akinek mindent alátolt a drága mama. Ha nem is négy, de két etyetemi szakot is elvégzett, csak hogy addig se kelljen dolgoznia, aztán pár év után gyorsan kirúgatta magát zsidókra, szdsz-re, gyurcsányra és kommunistákra hivatkozva, annyira büdös volt munka. Amíg élt az anyja, annak a vérét szívta, csak dolgozni ne kelljen. Inkább putrivá lelakta a belvárosi lakását, és otthon vedel az urna társaságában, csak nehogy melócsába kelljen menni.
És persze ott van a Proland. Harminc fölött beiratkozott egyszakos vallástudományi büfészakra, a családja fizette az albérletét, a zabáltatását, utazását, piálását, de a retard még ezt sem volt képes elvégezni, kibukott, mint az ostoba Sodika. Azóta is verné a pöcsét a kisszobában az anyjánál, ha nem lenne impotens, így csak vedel napestig.
Sep 02, 2019 15:32:26
broni
Sep 02, 2019 15:44:54
Azóta is verné a pöcsét a kisszobában az anyjánál, ha nem lenne impotens, így csak vedel napestig.
néha foci közben azért szétrug valami 10 évest, hogy megmuttassa a magyarok kurva istenit a bedes kölköknek!!!!!
néha foci közben azért szétrug valami 10 évest, hogy megmuttassa a magyarok kurva istenit a bedes kölköknek!!!!!
Sep 02, 2019 15:44:54
Karandas
Sep 02, 2019 15:47:16
lemaradt link:
youtu.be/kKRCmBEe-Qo
youtu.be/kKRCmBEe-Qo
Micsoda gyöngyszem a múltból! Emlékszem a trollégák SoDI élősködéseit pontozták egy tízes skálán. Márkét lehetne vajon?
Sep 02, 2019 15:47:16
broni
Sep 02, 2019 15:52:45
ezen az avatáron ugy néz ki sodi, mint a falu bolondja, teljesen!!!!!!!!!!!
Sep 02, 2019 15:52:45
-
Sep 02, 2019 17:08:09
ezen az avatáron ugy néz ki sodi, mint a falu bolondja, teljesen!!!!!!!!!!!
Sep 02, 2019 17:08:09
tyodika
Sep 02, 2019 17:28:47
Ne állnevezz Gonda! De ha szeretnéd ellenőrizheted a pitonon a sapkát, persze a homoszex még kölcsönös beleegyezés esetén is kizárva! Sep 02, 2019 17:28:47
broni
Sep 02, 2019 18:00:19
végre itt az iskola, újra megjelenik a lánykoliba a rejtélyes éjszakai kagylónyalogató.......
Sep 02, 2019 18:00:19
broni
Sep 02, 2019 18:57:38
Hamvas Béla (Eperjes, 1897. március 23. – Budapest, 1968. november 7.) magyar író, filozófus, esztéta és könyvtáros, Hamvas József evangélikus lelkész!!!!!!!!!!!!!!!, tanár, író és hírlapszerkesztő fia.
tudtam!!!!!!!!!!!!!!!!eretnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tudtam!!!!!!!!!!!!!!!!eretnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 02, 2019 18:57:38
Urnabaszó
Sep 02, 2019 19:21:57
Hamvasztott Béla?!?!? Anyám mellé kiteszem a pornófilmes polcra! Na, elmebetegeskedés és tartásdíj, csá.
Sep 02, 2019 19:21:57
broni
Sep 02, 2019 19:22:29
pogány minuszozó!!!!!!!!!!!!!áll a máglya!!!!!!!!!
Sep 02, 2019 19:22:29
-
Sep 02, 2019 19:29:57
Recskas az jutott eszembe hogy ha legkozelebb lesz olyan flokk amiben vonaton ulsz alafesto zene lehetne a small town boy. Szerintem az passzol hozzad
Sep 02, 2019 19:29:57
Karandas
Sep 02, 2019 20:13:21
Recskas az jutott eszembe hogy ha legkozelebb lesz olyan flokk amiben vonaton ulsz alafesto zene lehetne a small town boy. Szerintem az passzol hozzad
Giga up!
Kicsit más a kronológia, de nagyjából az egész sztori összeáll a berlini eseményekből.
Sep 02, 2019 20:13:21
-
Sep 02, 2019 20:26:39
Giga up!
szerintem passzol a Berlin/Miskolci furcsa fiukhoz Kicsit más a kronológia, de nagyjából az egész sztori összeáll a berlini eseményekből.
Sep 02, 2019 20:26:39
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 02, 2019 20:35:23
x7)
Ide költözött a malaczflokk miután a Youtube bannolta. "Kanada nemzeti ünnepnap: INDIÁNOK, CIGÁNYOK, BUZIK, ZSIDÓK"
Új kontent nincs rajt, mert látja, hogy nincsenek nézők.
www.bitchute.com/video/6QdT2boknljR/
|__o__|
Új kontent nincs rajt, mert látja, hogy nincsenek nézők.
www.bitchute.com/video/6QdT2boknljR/
Trollteszt
Sep 02, 2019 20:41:17
Sep 02, 2019 20:41:17
broni
Sep 02, 2019 20:45:32
youtu.be/w0QlaUPb5Q4
ez a zene, panelfilozofusok!!!!!!!!!!
722 07:11 Dalszövegek elrejtése
Sötét kígyók másznak át a déli
Így a szaga a közelgő vihar
legyőzése minden hadsereg, illetve az ember, aki megpróbálja ellenállni
Tizenegy éve bitorolja a talaj
által vezetett a király az északi hegyek
Néhány férfi várja, hogy megmutassa nekik nem kell félni
hajlandó a harci tűz és fegyverek
készen állnak arra, hogy szembenézzen az ellenség
acéljával. Tegyünk tehát lovagolni a halál vagy dicsőség keresésével.
Szembe a belső félelemmel és menjünk háborúba.
Támadjunk meg a betolakodók csapata ellen. Jön
a győzelem új reggele !!
Az utolsó emberig!!
A hegyek sírják a fiainak veszteségét.
Utolsó ember áll !!
A mezőket vér borítja,
és erőltetni kell őket, és sok ember veszít életét
De a holttestek elrablásakor énekellek neked az
én földjemet.
A téli szürkület nap sugarai vagyok a folyók, a hegyek és az esőcseppek
. Ibéria északi törzseinek fia
vagyok az, aki harcol, és megadja neked az életét.
A szél ösztönzi a harcos büszkeségét
Farkas, az élet soha nem tűnik el ... éjszakai életben
A szabadság nevében a történelem mindig
a föld elfeledett fiainak vérével van írva
. egy új sun emelkedni
az északi hegyek déli mélyén
vagyunk vonulnak harcba, és feláldozni hús
félelem nélkül a szívünkben die kell
a jégeső GYŐZELEM
GLORY a bukott ONES
ez a zene, panelfilozofusok!!!!!!!!!!
722 07:11 Dalszövegek elrejtése
Sötét kígyók másznak át a déli
Így a szaga a közelgő vihar
legyőzése minden hadsereg, illetve az ember, aki megpróbálja ellenállni
Tizenegy éve bitorolja a talaj
által vezetett a király az északi hegyek
Néhány férfi várja, hogy megmutassa nekik nem kell félni
hajlandó a harci tűz és fegyverek
készen állnak arra, hogy szembenézzen az ellenség
acéljával. Tegyünk tehát lovagolni a halál vagy dicsőség keresésével.
Szembe a belső félelemmel és menjünk háborúba.
Támadjunk meg a betolakodók csapata ellen. Jön
a győzelem új reggele !!
Az utolsó emberig!!
A hegyek sírják a fiainak veszteségét.
Utolsó ember áll !!
A mezőket vér borítja,
és erőltetni kell őket, és sok ember veszít életét
De a holttestek elrablásakor énekellek neked az
én földjemet.
A téli szürkület nap sugarai vagyok a folyók, a hegyek és az esőcseppek
. Ibéria északi törzseinek fia
vagyok az, aki harcol, és megadja neked az életét.
A szél ösztönzi a harcos büszkeségét
Farkas, az élet soha nem tűnik el ... éjszakai életben
A szabadság nevében a történelem mindig
a föld elfeledett fiainak vérével van írva
. egy új sun emelkedni
az északi hegyek déli mélyén
vagyunk vonulnak harcba, és feláldozni hús
félelem nélkül a szívünkben die kell
a jégeső GYŐZELEM
GLORY a bukott ONES
Sep 02, 2019 20:45:32
Kolumbájni Recskaboy
Sep 02, 2019 20:53:30
ez nem sodi azsiai verzioja?
youtube.com/watch?v=xpaz7nrNmXA
youtube.com/watch?v=xpaz7nrNmXA
ezt a faszit nemcsak a google meg a facebook hagyta ott, de meg a csaladja is.
Sep 02, 2019 20:53:30
Sep 02, 2019 20:54:23
sneci, hogy nem jutott németcsibére a 25ezerből?
Sep 02, 2019 20:54:23
Márky Márk
Sep 02, 2019 20:58:36
* szótlanul vigyorog *
Sep 02, 2019 20:58:36
greta thunberg
Sep 02, 2019 21:04:39
sneci, továbbra sincs csajod, aki bizonyíthatná, hogy nem vagy meleg szar. tehát egy meleg szar vagy, aki cigányfaszt szop csak hogy legyen társasága. undorító
Sep 02, 2019 21:04:39
BuziMárk
Sep 02, 2019 21:13:06
sneci, továbbra sincs csajod, aki bizonyíthatná, hogy nem vagy meleg szar. tehát egy meleg szar vagy, aki cigányfaszt szop csak hogy legyen társasága. undorító
Amnyiran nem undorító tesó csak nem kell odanézni közben.
Sep 02, 2019 21:13:06
broni
Sep 02, 2019 21:24:36
greta, leszopnád sodit????????????
Sep 02, 2019 21:24:36
broni
Sep 02, 2019 21:32:49
éljen az olaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 02, 2019 21:32:49
-
Sep 02, 2019 21:45:12
asodi keze nemetcsibenek szamit? Sep 02, 2019 21:45:12
D.Dezső
Sep 02, 2019 22:08:56
Gyagyás nagyon szaggat a legújabb flokk ... 250 megtekintés 3 nap alatt, ez igen :)
Mennyi pénzt basztál ki a buszjegyekre, cigány fürdetésre, fogorvosra, hogy ezt az örületes nézöszámot behozd? :)
Szerintem ha 1 euroért veszek egy kinder tojást és azt bontom ki egy youtube videoban, nagyobb nézettsége lenne :)
Belefért a tegnapi leskelödés 28 euroba? Mennyi fogyott a hitelkártyáról? Gondolom már 1 hónapra elöre kivégezted a 28 euros keretet ...
Decemberben mi lesz a duma?
“3 euro natyon sok pénz egy napra, most már mindenki elkezd törleszteni a Shodinak, faszaság van”
haha :)
Mennyi pénzt basztál ki a buszjegyekre, cigány fürdetésre, fogorvosra, hogy ezt az örületes nézöszámot behozd? :)
Szerintem ha 1 euroért veszek egy kinder tojást és azt bontom ki egy youtube videoban, nagyobb nézettsége lenne :)
Belefért a tegnapi leskelödés 28 euroba? Mennyi fogyott a hitelkártyáról? Gondolom már 1 hónapra elöre kivégezted a 28 euros keretet ...
“3 euro natyon sok pénz egy napra, most már mindenki elkezd törleszteni a Shodinak, faszaság van”
Sep 02, 2019 22:08:56
-
Sep 02, 2019 22:57:41
Aranyfog, szétszerelt bmw és egy nagyon ritka Sodi: Fekvenyomás a berlini hétköznapokban kötet eladó.
Életművészek, igérgetők kíméljenek.
Életművészek, igérgetők kíméljenek.
Sep 02, 2019 22:57:41
-
Sep 02, 2019 23:12:08
Márk fogorvosa dr. Martens.
Sep 02, 2019 23:12:08
Next venture
Sep 02, 2019 23:34:22
Sep 02, 2019 23:34:22
Kolumbájni Recskaboy
Sep 03, 2019 06:21:55
sneci mar lefutott 10 km-t berlin korul.
Sep 03, 2019 06:21:55
-
Sep 03, 2019 08:19:47
Gyagyás nagyon szaggat a legújabb flokk ... 250 megtekintés 3 nap alatt, ez igen :)
Asodi kísérletezik a formátummal. Etyszer majd bejobban.
Sep 03, 2019 08:19:47
Autista Ujjongó
Sep 03, 2019 09:00:37
Juhúúú már csak egy hónap és indul a miskolcmelléki twich stúdió!!! Kizárt hogy 2020-ra tolódjon, hiszen hatalmas sikerre lehet számítani! Juhúúú
Sep 03, 2019 09:00:37
-
Sep 03, 2019 09:08:50
Juhúúú már csak egy hónap és indul a miskolcmelléki twich stúdió!!! Kizárt hogy 2020-ra tolódjon, hiszen hatalmas sikerre lehet számítani! Juhúúú
Márknak sajnika nincs pénze visszapótolni az egyenleget, mivel fogorvosra sem volt neki. Tehát előbb a Sodinak kell küldenie 3000 eurót, hogy el tudjanak indulni a tvicstállóval.
Sep 03, 2019 09:08:50
broni
Sep 03, 2019 09:09:08
sodi, vakitsd meg magad a háziszoláriummmal, olyan segélykét kapsz!!!!!!!!!
Sep 03, 2019 09:09:08
-
Sep 03, 2019 09:13:49
Elég hamar eljutottunk a "Márk szerencsére biztosított"-ból a "persze fizettem neki"-ig.
Mert ilyen hazug sodi a sodi, könnyebb utolérni a púpja miatt.
Sep 03, 2019 09:13:49
-
Sep 03, 2019 09:18:55
Elég hamar eljutottunk a "Márk szerencsére biztosított"-ból a "persze fizettem neki"-ig.
De még a fájdalomcsillapító vodkát is fizette neki. Drága ez a barátság.
Sep 03, 2019 09:18:55
Kolumbájni Recskaboy
Sep 03, 2019 09:21:00
kurva vicces hogy sodi elkussolt. nincs mivel dicsekedjen.
Sep 03, 2019 09:21:00
D.Dezső
Sep 03, 2019 09:43:49
kurva vicces hogy sodi elkussolt. nincs mivel dicsekedjen.
Szerintem ez ilyen autista fogadkozás a "Szeptember 1.-től nem íjok itye".
Aug 31.-én még éjfél előtt telehányta a forumot az OCD-s nyomorult :)
Natyon magányos vaty' most Endre? Nyem tyudod kiönteni a szívedet senkinek igaz?
Márk felvette már a cigányhitelt? Vagy küldtél neki utóljára "kölcsön" ami persze nem kölcsön hanem befetetés (haha), mert fosni fogja ...
Most, hogy már megint Miskolcon van haladt a tviccs studioval? Októberben indulhatunk?
Mikor lesz game live? Úgy is Miskolcon van vettél neki streamer gépet is nyomhatnátok egy pábdzsít.
Lakás szép lett? Azt mondtad amíg nyaralsz az Ogre felújítja a fürdőt meg a konyhát, elég volt neki rá egy hét, hogy kicserélje a kádat, wc-t, és a csempét is újrarakják?
Vagy jól sejtem, hogy még a parketta sem lett újrarakva amit már kifizettél? Ilyenkor pizony' perelni kell. Azt mondtad te mindenkit megbaszol a bíróságon.
Akkor te most ott laksz a penész tenyészeten? Nem félsz, hogy valami légúti betegség fog kialakulni a az amúgy is legyengült testedben?
Megannyi kérdés amit le kellene tisztázni.
Sep 03, 2019 09:43:49
Púpmann Sachs
Sep 03, 2019 09:50:01
Natyon fontos hoty a befektetéseinket disszertált diverzifikált portfólióba fektessük.
Én ezért tartom a befektetéseim 10%-át törpspa papírokban, másik 10%-át mocsári airbnb-ben (ingyen reggelivel 30%-át deficás ingatlan részvényekben, a maradék 50%-ot pedig mordori istálló egyenlegben.
Én ezért tartom a befektetéseim 10%-át törpspa papírokban, másik 10%-át mocsári airbnb-ben (ingyen reggelivel 30%-át deficás ingatlan részvényekben, a maradék 50%-ot pedig mordori istálló egyenlegben.
Sep 03, 2019 09:50:01
broni
Sep 03, 2019 09:50:08
mikor mész síelni???????????sisak nem kell!!!!!!!!!!!!
Sep 03, 2019 09:50:08
-
Sep 03, 2019 10:06:40
Sneci hogy megy a java tanulás? Kudarcocskák vannak?
Sep 03, 2019 10:06:40
trendbeli garázdaság
Sep 03, 2019 10:19:41
Endre, a Javával és az angollal tudtál haladni? Holnap indulhatunk, ez száz százalék?
Sep 03, 2019 10:19:41
Kolumbájni Recskaboy
Sep 03, 2019 10:28:01
80-as iq-val mi a faszt lehet programozni?
Sep 03, 2019 10:28:01
tyodika
Sep 03, 2019 10:49:02
80-as iq-val mi a faszt lehet programozni?
Zöldet. Néha pijosat.Jává, mindegy.
Sep 03, 2019 10:49:02
D.Dezső
Sep 03, 2019 11:21:22
Sodi a Facebookon:
"Jó tanács: Ilyenkor, ha támadás ér, és megpróbálnak leteperni, lefogni, kirabolni, önvédelemből nyugodtan és jogszerűen lehet akár ütni is. Pár éve ijedtségből még a szükséges mertéket is törvényesen túllépheted. Amikor engem anno a Kásler Árpád támadt meg, bizonyos felvételek törlését követelve, én is gondolkodás nélkül álltam fizikailag ellen a fizikai erőnek, pedig ő csak a kamerámra ment, nem is konkrétan nekem támadt."
Ez már tényleg elhiszi a saját hazugságait is :)
Kurva vicces van róla felvétel is: youtu.be/VJqLX03TIwg?t=455
Felkérdezik a Recskást valami deficás tüntin, hogy mit kamerázgat, ez meg a setypegve rikoltozik mint valami rossz buzi, hogy
"holy a kameja állványom? hoj vann?" :)
A többi faszi teljesen nyugodt hangon beszél vele ez meg csak tovább rikoltozik, hogy "ejjakajok mennyi".
Ezután a nagyon durva "verekedés" után (5mp zacskócsörgés) már ott is vannak a rendőrök. A recskás még selypeg, valami olyat, hogy "vadállat eltéptye az állvány pántyát"
Ezután jön a legviccesebb rész, a tántoríthatatlan fadászbika aki a fizikai erőszaktól sem riad vissza, olyan gyorsan menekül el a helyszínről, hogy még a vele végig együtt kamerázgazó Fórizst is a helyszínen hagyja :)
Fórizs hívja fel, hogy hova a faszba tűnt, és miért inalt el onnan :)
youtu.be/VJqLX03TIwg?t=1219
"Jó tanács: Ilyenkor, ha támadás ér, és megpróbálnak leteperni, lefogni, kirabolni, önvédelemből nyugodtan és jogszerűen lehet akár ütni is. Pár éve ijedtségből még a szükséges mertéket is törvényesen túllépheted. Amikor engem anno a Kásler Árpád támadt meg, bizonyos felvételek törlését követelve, én is gondolkodás nélkül álltam fizikailag ellen a fizikai erőnek, pedig ő csak a kamerámra ment, nem is konkrétan nekem támadt."
Ez már tényleg elhiszi a saját hazugságait is :)
Kurva vicces van róla felvétel is: youtu.be/VJqLX03TIwg?t=455
Felkérdezik a Recskást valami deficás tüntin, hogy mit kamerázgat, ez meg a setypegve rikoltozik mint valami rossz buzi, hogy
"holy a kameja állványom? hoj vann?" :)
A többi faszi teljesen nyugodt hangon beszél vele ez meg csak tovább rikoltozik, hogy "ejjakajok mennyi".
Ezután a nagyon durva "verekedés" után (5mp zacskócsörgés) már ott is vannak a rendőrök. A recskás még selypeg, valami olyat, hogy "vadállat eltéptye az állvány pántyát"
Ezután jön a legviccesebb rész, a tántoríthatatlan fadászbika aki a fizikai erőszaktól sem riad vissza, olyan gyorsan menekül el a helyszínről, hogy még a vele végig együtt kamerázgazó Fórizst is a helyszínen hagyja :)
Fórizs hívja fel, hogy hova a faszba tűnt, és miért inalt el onnan :)
youtu.be/VJqLX03TIwg?t=1219
Sep 03, 2019 11:21:22
Mortal Danger
Sep 03, 2019 11:26:46
Nagy a pofád a Facebookon Recsító!
Azt hiszed kiismerted a moderátorokat, mi??
Jelzem, hogy újabb 30 nap vár rád hamarosan te féreg!
Azt hiszed kiismerted a moderátorokat, mi??
Jelzem, hogy újabb 30 nap vár rád hamarosan te féreg!
Sep 03, 2019 11:26:46
52 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Forint
Euró
Aaron Cute
Kirúgták
Tartozás
Tartalék
Stúdió
Márk