Azért ilyen is csak a snecológiában lehetséges. Minden ép eszű ember olyan messzire kerüli ezeket a sittes cigányokat, amennyire csak lehet, Snecit viszont otthagyják (!!) ő meg lohol utánuk, hogy hadd fizessen még valamit.
gázolajat. mégiscsak miskolci cigányokról beszélsz
Tömören: faszság
Bővebben:
"-sneci és imserősei tudományos célú kutatása"
Minden ismerősét ismerjük akit kell
"-sneci anyagi helyzetének pontosabb felmérése"
Teljes mértékben tudjuk milyen anyagi helyzetben van sodi. -28k euro hitelben
"-végül de nem utolsó sorban, sneci
"barátválasztási" logikájának felkutatása "
Sodi oldalakat zengett arról mi alapján választ barátot. Felesleges.
NSZKSZ
Simán, nyiss egy gofundme oldalt, fosni fogja a pénzt.
sneci önmaga telepíti és gondozza a faszerdőt, nekünk csak a röhögés marad.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Tuti biztos vmi nudistrandon lóbálja a pitont, ez az utolsó nyári hétvége.
+1
Ezt megnézném.
Buzisan öltözködsz!
Buzisan beszélsz (,,Fürcsi!'')!
Buzisan iszod a sört!
Nos, buzi-e vagy???
Minél jobban öregszik annál buzisabb tényleg :)
Ahogy a csápjait tartja, a mély buzis modoroskodása, meg ahogy zavarában pislog meg makog Márk mellett :)
Mondjuk ilyen igénytelen, rossz ízlésű buzit én még nem láttam, de hát a cigányputrikban is ott vannak az "Emmák". Szóval inkább a szociális háttéren múlik ez mint a genetikán ... :)
Gondolom most is valami nudistrand mellett csörtet a bokorban bekapcsolt fütyikamerával ... mert "majd jó flokk téma lesz" :)
Mi lesz veled Sodi-szatír ha eljön a tél és már nem tudsz leskelődve fotózgatni bácsikat? :)
óóóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Hejj
kellett a folyadék...
A saját fogazatodat is piával gyógyítod? Ezt eddig miért nem mondtad? A gonosz trollok azt hiszik hogy alkoholista vagy, pedig csak kitartóan ápolod a fogaidat!
Heje ennek a márknak még mindig nincs fizetése.
Vagy te mint gáláns berlini anyuka ezt megengedheted magadnak?
28 euróban ez bennevolt?
S vajon a 6 euros vodka után vezetett még a cigány?
Te ugye nem vezethetsz mert nincs jogositványod.
Mifaaan? Akkor elmentél a szerelmeddel buziszaunázni? Akkor ez már a tízmilliomodik kvázi-comingout? Sodi, csináljál már egy flokkot, amiben bevallod, hogy:
- először is te írtad a masztipartis kommentet, mert az már nem is kérdés
- szépen, részletekbe menően (de ne túlságosan) leírod, hogy milyen kvázi és igazi homoszexuális kalandokban volt részed az elmúlt 15 évben.
- a snecológia NPC-i közül kikkel volt homoszexuális kapcsolatod
- Márk valójában a barátod, a szeretőd, és valójában együtt jártok, azon kívül jobban bele vagy zúgva, mint Andiandiba.
téged is itt kellett volna műteni, ha ott szar az egészségügy, azóta talán már rég a föld alatt lennél, sok ember örömére.
Senkit nem érdekel, hogy hol mutogatod a használhatatlan szamárfaszodat és az undorító testedet! ;)
kutya nincs?
dehogy nincs!!!!!!!!!!
Hazudsz már megint. Hiszen téged is kommunisták tartottak el. Gondolom ezért cserébe próbáltál beepulni a hazafiak közé. Szerencsére Pál Marci lebuktatott.
Tudsz arról, hogy askenázi (izraelita) származású vagy, vagy azt hiszed, hogy a trollok szemétkednek?
Ha úgy alakul téged fognak felakasztani, vagy gázkamrába küldeni először, úgyhogy nyugodtan komcsizzál, meg zsidózzál.
Azért pátyolgatod a szerelmedet, te idióta. Hogy megy a 23 Eur per nap (vagy mennyi, nem tudom)? Adósságodat számolod? 30k megvan már?
A felnőtt kvalitás az, hogy tudod merre van és mit csinál az apád. Te egy minőségtelen szardarab vagy.
Összességében megvan már a 30k adósság?
Téged 2010 után is kommunisták tartottak el. Náluk laktal. Mi volt az ára? Hány hazafit koptel be?
-
Aug 31, 2019 11:25:25
Sodi fizetett mindent, aztán otthagyták egyedül a fenébe, még a buszpályaudvarra is sétálnia kellett valószínűleg.
Azért ilyen is csak a snecológiában lehetséges. Minden ép eszű ember olyan messzire kerüli ezeket a sittes cigányokat, amennyire csak lehet, Snecit viszont otthagyják (!!) ő meg lohol utánuk, hogy hadd fizessen még valamit.
Aug 31, 2019 11:25:25
Rezsoka
Aug 31, 2019 11:26:21
"Szet van vagva a folyoval."
Folyo szeli kette, hogy basszalak pofan lapattal te pupszörny.
Folyo szeli kette, hogy basszalak pofan lapattal te pupszörny.
Aug 31, 2019 11:26:21
.
Aug 31, 2019 11:28:26
A sodi hasa van ketté vágva egy az űrből is látszó heggel.
Aug 31, 2019 11:28:26
-
Aug 31, 2019 11:33:01
Sodika te mekkora csicska vagy. Fwlhivnak egy fogfajassal es mar rohansz es fizetsz mint egy katonatiszt.A legviccesebb hogy ezt meg el is meseled nekunk.
Aug 31, 2019 11:33:01
Brian
(
x2)
Aug 31, 2019 11:35:58
x2)
ki tudja mi mindent fizetett a cigóknak, amiről még ő is szégyell beszámolni. sneci herbált is vettél a szerelmednek ott borsod, hungary környékén?
-
Aug 31, 2019 11:45:08
Bezár ma a Lopótök (és az összes független disqus-csati).
Sneci tevékenységét már ezekről a helyekről sem lehet majd figyelemmel követni. :(
Sneci tevékenységét már ezekről a helyekről sem lehet majd figyelemmel követni. :(
Aug 31, 2019 11:45:08
Fuvolázó Kobold
Aug 31, 2019 12:02:23
Endre, nyisd ki a dögszagú vekninyílást a fejeden és szólalj meg az ügyben!
Rohantál kifizetni a seggrontó cigány fogászati kezelését és a gyógyszereket?
Ha már ott voltál, jött a díszCigus a volán mögé pótkeréknek, csak legyen kifogás h miért nem kúr veled Márk?
Kifizetted a benzint ugye? Elegánsan, teli tankot?
Miután egy új sebváltógombot is megvetettek veled, kibasztak buszozni? :D
Te balfasz.
Rohantál kifizetni a seggrontó cigány fogászati kezelését és a gyógyszereket?
Ha már ott voltál, jött a díszCigus a volán mögé pótkeréknek, csak legyen kifogás h miért nem kúr veled Márk?
Miután egy új sebváltógombot is megvetettek veled, kibasztak buszozni? :D
Te balfasz.
Aug 31, 2019 12:02:23
autós atka
Aug 31, 2019 12:16:41
gázolajat. mégiscsak miskolci cigányokról beszélsz
Aug 31, 2019 12:16:41
28 euro
Aug 31, 2019 12:28:00
Mire elég ma Endre?
Elutazol egy erdőve a nudi mellé zörgetni, csörtetni, idegen férfiak faszát fényképezni, olcsó sört viszel magaddal?
Vagy baszol az egészre és már a wabaliban lógatod a pitont miután korareggel bebasztál?
Elutazol egy erdőve a nudi mellé zörgetni, csörtetni, idegen férfiak faszát fényképezni, olcsó sört viszel magaddal?
Vagy baszol az egészre és már a wabaliban lógatod a pitont miután korareggel bebasztál?
Aug 31, 2019 12:28:00
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 31, 2019 12:31:29
x9)
Endre, meló közben azért kibírod, hogy nem iszol?
HR már rajtakapott, hogy a pitont masszírozod?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
HR már rajtakapott, hogy a pitont masszírozod?
-
Aug 31, 2019 12:39:34
Hé Kolimbiai retard!
Ha tényleg az vagy akinek mondod magad, akkor bizonyitsd. Mutass osztályképet, bármit amin a recskás rajta van. Persze másokat kitakarhatsz.
Addig amig ez nem történik meg, egy sima retard vagy mint bárki.
Ha tényleg az vagy akinek mondod magad, akkor bizonyitsd. Mutass osztályképet, bármit amin a recskás rajta van. Persze másokat kitakarhatsz.
Aug 31, 2019 12:39:34
Boros László Tiszavasvári
Aug 31, 2019 12:42:01
Hé Kolimbiai retard!
így van! esetleg jó kis kolumbiai kokót is hozhatnál, az elég bizonyíték lenne, úgyis bővíteném a portfóliót. Ha tényleg az vagy akinek mondod magad, akkor bizonyitsd. Mutass osztályképet, bármit amin a recskás rajta van. Persze másokat kitakarhatsz.
Aug 31, 2019 12:42:01
Snecologisis Expeditione
Aug 31, 2019 12:58:13
A Snecológiai Tanszéktől kérdezném, hogy egy hosszabbtávú akár közepes intervecióval járó expedíciót mennyi, illetve milyen mértékben támogatnának-e?
Konkrétumokról annyit mondhatnék, hogy jelenleg spekulációs fázisban van az expedíció.
Főbb céljai: -sneci és imserősei tudományos célú kutatása
-sneci anyagi helyzetének pontosabb felmérése
-végül de nem utolsó sorban, sneci
"barátválasztási" logikájának felkutatása
Konkrétumokról annyit mondhatnék, hogy jelenleg spekulációs fázisban van az expedíció.
Aug 31, 2019 12:58:13
-
Aug 31, 2019 13:02:16
A Snecológiai Tanszéktől kérdezném, hogy egy hosszabbtávú akár közepes intervecióval járó expedíciót mennyi, illetve milyen mértékben támogatnának-e?
Bővebben:
NSZKSZ
Aug 31, 2019 13:02:16
-
Aug 31, 2019 13:16:35
Simán, nyiss egy gofundme oldalt, fosni fogja a pénzt.
Aug 31, 2019 13:16:35
Aug 31, 2019 13:17:03
intervencionalistaként inkább olyasmit támogatnék ami konkrét kárt okoz. pl finanszíroznám zsery behajtását vagy ha valaki lebasz neki egy csicskalángost.
Aug 31, 2019 13:17:03
-
Aug 31, 2019 13:24:46
Berlini munkahelyi, herr prell felkérdezésecskére (videóval) én adnék. Márkkal is lehetne interjú.
Esetleg valami ártatlan trolltréfára, mint a hotel-wifis rendőrségi felkérdezésecske...
Esetleg valami ártatlan trolltréfára, mint a hotel-wifis rendőrségi felkérdezésecske...
Aug 31, 2019 13:24:46
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 31, 2019 13:25:34
x9)
Oda kell menni a melóhelyéhez, és fel kell kérdezni miközben levideózod.
Faszerdő élő adásban 2: Elektromos tengerparti-nyaralós
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Faszerdő élő adásban 2: Elektromos tengerparti-nyaralós
-
Aug 31, 2019 13:26:19
Ha csak Magyarországban gondolkozol, akkor púpszászon kéne körbekérdezni, kiknek tartozik Golda Meir és miért csen el ezt-azt a boltból.
Aug 31, 2019 13:26:19
broni
Aug 31, 2019 13:27:20
index.hu/sport/boksz/2019/08/31/rocky_marciano_veretlenseg/
annyámmal rockyra emlékeztünk, ugy kiütöttem, mint 4 liter kannásbor!!!!!!!
annyámmal rockyra emlékeztünk, ugy kiütöttem, mint 4 liter kannásbor!!!!!!!
Aug 31, 2019 13:27:20
-
Aug 31, 2019 13:28:59
Ha bécsig mész, RGL-lel lehetne interjú a recskásról, jelenleg a práteren csovezik. Szerintem lenne néhány bunkibank szintű sztorija, emlékezzünk csak, hogy a hajléktalanságot választotta ahelyett, hogy sodival összeköltözzön... Valószínűleg sokszor került akarata ellenére a szeme elé a piton.
Aug 31, 2019 13:28:59
xray
(
x21)
Aug 31, 2019 13:41:33
x21)
Bővebben:
NSZKSZ
Bővebben:
NSZKSZ
sneci önmaga telepíti és gondozza a faszerdőt, nekünk csak a röhögés marad.
Erdészek
Aug 31, 2019 13:43:36
Herr Prell
Buzimàrk
Deficás hafer
Univerzum
Buzimàrk
Deficás hafer
Univerzum
Aug 31, 2019 13:43:36
D.Dezső
Aug 31, 2019 14:12:59
Szerintem azért nem ír most mert parkettáznak Her Schrekkel, hiszen már több mint egy éve kifizette rá az 1000 eurot, és a Sodi nem egy balfasz balek, hogy bemondásra adja a pénzt :)
Aug 31, 2019 14:12:59
Penzmento
(
x6)
Aug 31, 2019 14:15:14
x6)
Malacz hogy irigykedhet a hófödte Peruból, hogy valaki helyette verekedhet marcipánosztó ünnepségen?
index.hu/belfold/2019/08/31/lefotoztak_a_kampanyolo_matolcsy_gyongyit_harman_mentek_nekik/
🕎Endigame🕎
index.hu/belfold/2019/08/31/lefotoztak_a_kampanyolo_matolcsy_gyongyit_harman_mentek_nekik/
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 31, 2019 14:24:18
Szerintem azért nem ír most mert parkettáznak Her Schrekkel, hiszen már több mint egy éve kifizette rá az 1000 eurot, és a Sodi nem egy balfasz balek, hogy bemondásra adja a pénzt :)
Tuti biztos vmi nudistrandon lóbálja a pitont, ez az utolsó nyári hétvége.
Aug 31, 2019 14:24:18
D.Dezső
Aug 31, 2019 14:27:01
mennyire biztos a föbérlö neve és a lakás száma?
Nem tudom már tovább nézni, hogy ezt a jóravaló fiatalembert folyamatosan meglopja ez a kopasz nyugger.
Feltételezhetö’ ha a cím helyes kapni fog egy hivatalos levelet egy magayr ügyvédi irodától h amennyiben nem fizeti vissza albérlöjének a parkettára kapott 1000 eurot felfogják venni a kapcsolatot egy német ügyvéddel. Sajnos Goda Meier sem tudja már tovább türni, hogy jóravaló bár kétségkívül gyenge képességü fiát kihasználják.
Nem tudom már tovább nézni, hogy ezt a jóravaló fiatalembert folyamatosan meglopja ez a kopasz nyugger.
Feltételezhetö’ ha a cím helyes kapni fog egy hivatalos levelet egy magayr ügyvédi irodától h amennyiben nem fizeti vissza albérlöjének a parkettára kapott 1000 eurot felfogják venni a kapcsolatot egy német ügyvéddel. Sajnos Goda Meier sem tudja már tovább türni, hogy jóravaló bár kétségkívül gyenge képességü fiát kihasználják.
Aug 31, 2019 14:27:01
-
Aug 31, 2019 14:46:42
Recskas te Markbol akartal pincsit csinalni de a jelek szerint ez forditva tortent.Sot szerintem meg orultel is hogy vki megkeresett es egy kis lehuzas erejeig foglalkozott veled. Cserebe elvittek kocsikazni. Ja, es ez utcan sorozas nagyon proli. Rossz nezni ahogy a sorosuveget tartod.
Aug 31, 2019 14:46:42
Univerzum
Aug 31, 2019 14:47:05
mennyire biztos a föbérlö neve és a lakás száma?
+1
Ezt megnézném.
Aug 31, 2019 14:47:05
Fekete bikapata
Aug 31, 2019 15:10:18
Gyagyás, ez az utolsó csidejó még a te szintedhez képest is szarfoshúgy...
Tehetnél mindenkinek egy szívességet azzal, hogy ilyen nethulladékot nem hánysz ki a netre, még 5 percben sem, pasztmek!
Ebből lassan ,,hogyvolt?''-ot sem lehet írni, annyira trash, színvonaltalan és semmitmondó az egész...
Hány órán keresztül vágtad össze ezt a talicska szart???
Teljesen feleslegesen baszod el az idődet erre, inkább verd a szamárfaszod és vedelj a négy fal között! ;)
RGL és Molnáref Oscar díjas kontentet tol hozzád képest!
Ja és hogy iszod a sört...
(Faszkalap, 5 percből 2 perc arról szól, hogy vedelsz!)
Buzisan öltözködsz!
Buzisan iszod a sört!
Nos, buzi-e vagy???
Tehetnél mindenkinek egy szívességet azzal, hogy ilyen nethulladékot nem hánysz ki a netre, még 5 percben sem, pasztmek!
Ebből lassan ,,hogyvolt?''-ot sem lehet írni, annyira trash, színvonaltalan és semmitmondó az egész...
Hány órán keresztül vágtad össze ezt a talicska szart???
Teljesen feleslegesen baszod el az idődet erre, inkább verd a szamárfaszod és vedelj a négy fal között! ;)
RGL és Molnáref Oscar díjas kontentet tol hozzád képest!
Ja és hogy iszod a sört...
(Faszkalap, 5 percből 2 perc arról szól, hogy vedelsz!)
Buzisan öltözködsz!
Buzisan iszod a sört!
Nos, buzi-e vagy???
Aug 31, 2019 15:10:18
broni
Aug 31, 2019 15:44:20
sodi, ugy fogod azt az üveget, mintha szörpike lenne bennne!!!!!!!!!!
Aug 31, 2019 15:44:20
D.Dezső
Aug 31, 2019 15:53:10
Buzisan öltözködsz!
Buzisan iszod a sört!
Nos, buzi-e vagy???
Minél jobban öregszik annál buzisabb tényleg :)
Ahogy a csápjait tartja, a mély buzis modoroskodása, meg ahogy zavarában pislog meg makog Márk mellett :)
Mondjuk ilyen igénytelen, rossz ízlésű buzit én még nem láttam, de hát a cigányputrikban is ott vannak az "Emmák". Szóval inkább a szociális háttéren múlik ez mint a genetikán ... :)
Gondolom most is valami nudistrand mellett csörtet a bokorban bekapcsolt fütyikamerával ... mert "majd jó flokk téma lesz" :)
Mi lesz veled Sodi-szatír ha eljön a tél és már nem tudsz leskelődve fotózgatni bácsikat? :)
Aug 31, 2019 15:53:10
broni
Aug 31, 2019 16:13:17
hejjj satu ferdinánd!!!!!!!!!!!!
Aug 31, 2019 16:13:17
barbi
Aug 31, 2019 16:25:57
[quote=broni]hejjj satu ferdinánd!!!!!!!!!!!![/quote
hejjj broni!
hejjj broni!
Aug 31, 2019 16:25:57
Örebro
(
x17)
Aug 31, 2019 16:26:14
x17)
bocsånat bikapata, veletlen minuszoltalak.
broni
Aug 31, 2019 16:35:29
[quote=broni]hejjj satu ferdinánd!!!!!!!!!!!

Természetesen ez a flokkból kimaradt, és külön forgatott hozzá hazaérkezős részt krakkóból az anyukájával. Lehet hogy ez a rész ezért késett ennyit. Mert ilyen hazug sodi a sodi.