szerintem előtte még nagyon hosszú reménykedős-tagadós évad lesz. a "fosni fogja" műsor még akár fél évig is eltarthat. utána jönni fog 2-3 hónap mentegetős, "miért nem baszott át márk?" flokkokkal. kb. 1 év kell neki, mire hajlandó lesz beismerni, hogy márk piszony lehúzta, és onnantól kezdődik majd sodi vs buzimárk évad, ami hónapokig tartó nagy erőlködések végén egy nagyon gyenge lejárató flokkot fog eredményezni, amit majd becsicskítás miatt kénytelen lesz leszedni.
andiék meglökik a kigyúrt német idegbeteget, aki vörös fejjel elkezd andival vitatkozni, sodi pedig ott áll közöttük, semmit sem ért semmiből azt se tudja hol van, csak vigyorog mint a tök. Egy idegbeteg mellett a viháncolás csak olaj a tűzre, főleg retard hetyetye nevetés.
Szerintem sokkal reálisabb, hogy Andi faszia vagy maga Andi kínálta meg egy jó nehéz sörös korsóval a recskás orrát.
Van benne ráció.
Az is érdekes, hogy viszonylag sokat beszélt a történetről, de soha nem kaptunk személyleírást az állítólagos verekedőről, nem tudjuk, hogy öreg vagy fiatal, kigyúrt vagy átlagos, stb, és arra se utalt soha, hogy félne tőle, vagy haragudna rá.
Azt állította, hogy amikor megütötték, akkor csak rötyörészett magában, fel se fogta a helyzet súlyát, és Andi ezen felbaszta az agyát
Na most vagy az van, hogy Andi már ekkor is gyűlölte, és minden idegesítette, amit csinál, vagy hazudott a gyagyás, és valójában Andiéktól jött az a pofon. Ekkor ugyanis érthetővé válik Andi haragja, hogy a perverz, sípolva követelőző gnómnak egy észhez-térítő pofon után is csak infantilis röhögésre futotta.
Azt se felejtsük el, hogy beismerte, hogy a pályaudvaron szembesült azzal, hogy Andinak pasija van, és az első éjszakát az utcán töltötte, mert arra számított, hogy Andi befogadja.
Ugye a recskás két hétig tartogatta a gecijét, hogy biztosan felálljon a már akkor is döglődő piton. Valószínűleg a gonosz északi boszorkány visszautasította, amikor a seggrészeg púpos egyik este rámászott, és csak egy nagyobb maflásból értett a kiéhezett szatír. Esetleg Chris baszott le neki egyet. És mivel nem tudott se németül, se angolul, ezért esélye sem volt revansot venni, sőt, valószínűleg ő könyörgött Andinak, hogy ne dobja ki az utcára LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
|__o__|
Jogos, lehet, hogy Chrisre indult rá a homokos askenázi, és tőle kapott egy irgalmatlan sallert, hogy beleferdült a kilincsorra LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Huu bakker nagyon hianyos a snecologiai tudasom, meselj mar pls.. milyen szvingeres orosz? Milyen kover?
A púpos egy swingerlubban kinyalt egy ukrán kurvát baszás után, bár nem feltétlenül recsi baszott előtte, hanem a trollok szerint egy román kamionos lehetett. minderről maga sodi számolt be a flokkjában
Kisboros, te vagy az???
2018.03 Sodi swingerklubokba fizet be, ahol egyszer egy beépített orosz kurvát kinyal, és megbasz egy másodpercig. Erről flokkban nevetgélve részletesen beszámol.
2018.03 Q&A live-ot tart a swinger klubos baszás intim részleteiről, melyben arról győzködi a kérdező trollokat, hogy nem kurva volt a swingeres orosz, és életében mindig védekezett.
2019.08 Forum posztja szerint ingyen nyalta a faszát egy kövér. "ha csúnya, legalább szopni tudjon, de nem tudott, ezért csá"
2019.08 Forum posztja szerint ingyen nyalta a faszát egy kövér. "ha csúnya, legalább szopni tudjon, de nem tudott, ezért csá"
Az ukrán kurva se lehetett egy matyóhímzés ... ő maga bizonygatta, hogy valószínű azért sem lehetett kurva mert szarul nézett ki, persze ezt a maga autista körmondataival de ez volt kvázi a lényeg :)
Amúgy Sodi jó lenne már végre pontot tenni erre a kérdésre, hogy ugyan Buzi-e vagy?
Mert nővel egy képen vagy videón még soha sem láttunk, kivéve anyáddal, de ebbe most bele sem akarok gondolni ...
Szóval a sexnagyikról, ukrán kurvákról csak úgy hallomásból tudunk, azt meg ugye tudjuk mennyit ér a szavad :)
Legközelebb ha 28 euród engedi és kurvához, pardon masszőzhöz mész, csináljál már egy közös képet bizonyíték képpen. Nem kell, hogy meztelen legyen csak lássuk tényleg nőkhöz járkálsz pénzért nem faszikhoz.
Vagy esetleg tényleg Incel vagy? Az sem gond (nekünk) csak akkor valld be, hogy igen egy kurva nagy balfasz incel vagyok ezért nincs és nem is lesz nőm.
Sőt, amikor a cseh kurva kiverte a faszát, akkor is azzal kezdte, hogy az orosszal ellentétben fiatal is meg szép is volt.
Amúgy ki mondta volna meg a kivándorlása előtt, hogy rá fog kapni a kurvázásra? Ez egy olyan fordulat, amit a tapasztaltabb snecológusok se tudtak volna megjósolni.
csucsó, a kecibe, tényleg ighy hívták, míg a dörppe barátom olyan pörköltöt főzött belőle..........
de csucsó főzés előtt megvolt kisborosnak????
úriember nem bewszél diszrét ügyekről.
Amúgy ki mondta volna meg a kivándorlása előtt, hogy rá fog kapni a kurvázásra? Ez egy olyan fordulat, amit a tapasztaltabb snecológusok se tudtak volna megjósolni.
De hisz ez csak pénzkérdés. Kiló krumpliból meg dívány mögött talált ötforintosból hogy fizetett volna "masszőzt"? Most már telik rá a sodinak. A kéjencnek.
Hajrá UTE!
rohat komcsi csapat!!!!!!!!!!!!!!csapat csak 1 , ó a ferencváros!!!!!röröcsikk, te álat, bazd meg az anyádat!!!!!!!hypós feri egyedül levert 10 dózsás szart!!!!!!!!
Hatalmas lesz ahogy sodi, a bajnok először a harctéren majd a bíróságon bassza szét szárazon márkcicát.
Hát igen. Márky és a tesói nem fognak megállni a lábtörlőnél.
Vert a faszt. Csak a már felpuhított emberekkel mert kemény lenni. Szőkéék többször leszopatták a buta fradistát. CSAK AZ ÚJPEST!!!!
Mindezt azzal vezette fel a nagy keresztény hazafi, hogy megbocsájtja az egész 40 éves orosz megszállást...
Faszom
Lilat egyet sem. Talán csak Sodika osztályú jarokeloket...
Helytelen. Az ellenorno csapta szet a harcmuvesz-mesteredzot.
Bezzeg amikor még nagy portálok vették át az anyagait forrásmegjelöléssel. XD
index.hu/belfold/2012/07/07/oriasi_rendori_keszultseg_a_melegfelvonulas_utvonalan/recskaboy_kozvetiti_az_esemenyeket/
Faszom
Lájk.
Egyszer karácsonykor már volt ilyen, akkor youtube ment itt snecinek különböző vidám dalokkal.
Hőskori trollok emlékeznek még a jobbstart.hu-s egyhetes tervezett kommentsztrájkra is.
Faszom
Abszolút egyetértek.
Si vis pacem, para bellum
Azt is meg lehetne lépni hogy a zárolt képernyőn a troll társadalom legégetőbb kérdései lenne és addig nem tudna belépni míg nem válaszolt minden egyes kérdésre. A válaszokat a feloldás előtt pedig a trollok ellenőriznék le hogy ne angolnázhassa el a válaszadást azzal hogy csak krix krax okat ír a válaszadási tabba.
Haha erre már nem is emlékeztem.
Amúgy mekkora negatív-tehetség a recskás, hogy miután az ország náci-bohóca lett, a youtube-os flokkjára 2 év alatt mindössze 500 feliratkozót tudott összeszedni :)
Mondjuk ahhoz képest, hogy kb az elsö youtuberek között volt, és amíg mások filmkritikákból meg játék videókból 100 ezres rajongótábort építettek, addig ö 4 órás kakásrózás meg Minda-peres netszemetet gyártott 70 trollnak :)
Bocs de az 500 feliratkozóból 350-et egy trolléga vett neki, így csak 150 valódi feliratkozója van.
*kacsint*
A Gyagyás legsikeresebb flokkja a legkorábbi, szerintem azokon van a legtöbb megtekintés.
S0E1 Maszti fazonnyírás közben
S0E2 Maszti napsütésben | Recskaboy
Nem véletlenül linkelgette az index fórum meleg topikjaiba.
Vajon milyen érzés lehet, hogy több nézőt hozott egy korabeli webkamerás faszverés mint a milliós flokker felszerelés?
Mindig ráz a nevetés ha eszembe jut.
Faszom
most hogy mondod mar en is emlekszem, soos jozsi kapcsan is ezt hozta fel ervkent asodi, hogy nem lehet elmebeteg, mert van jogsija. xd
a sodinak sosem lesz, az elmebetegnek, asodinak, juhuu!
Asodi amugy is csak nyaló!
Bognár Tibi bácsi letiltotta a kommentelést.
mégreggelire is maradt!!!!!!!!!!!!!na, balonkabát
cvi, gurulj már ez a retkes faszba. nszksz.
We are SoDI! / World's SoDI unite!
discord tranny detected
berlini profi jáva programozó aki napi 28 euróbol gazdálkodik
Vótmá!
Mi történt itt az elmúlt pár hétben, amitől ennyi regisztrált retard lett a fórumon? És ki a faszomat érdekel szerinted re zoli, akinek 20 megtekintése van egy-egy videóján? Takarodjatok már vissza a maci berregő faszára, nagyon szépen köszönöm szépen.
ez csak cvigány. unalmas skizo retard.
Hátravinni, agyonlőni.
Olyan érdektelen, hogy nem pazaroljuk rá a tanszéki ducátót sem.
Azért a jelentkezéskor ne légy szarral bekenve xD
Szuper Bé meg tüdőcske
moshatom le((((((((((((
Mióta ilyen finnyás kend???!
Álbroni???
Faszom
azt tanácsolták, nem nekem jutott eszembe....
És hol a faszba marad a Dák büszkeség ilyenkor??? Boi bazdmeg, mi a faszt műveltek veled a pécsi pszichiátrián????!!!? Kérem vissza a lelkes, lendületes, eredeti keresztény-konzervatív gondolkodót! Máglyáról se volt szó már egy napja...
Faszom
a rohadt életbe, égessük meg sodit az óvoda előtt!!!!!!!!!hejj codreanu!!!!!!!!!
Ez a beszéd!
A faszát is levágjuk, hogy koszorút fonjunk belőle a sírhelyére.
Faszom
a seggibe meg izzó vasrudat dugunk!!!!!!!!!!!!
Szerző:
kínzó kérdés
Sep 03, 2019 11:57:51
Válasz
(8)
Sodrák mondmár mennyi benzinpenzt csengettél hogy 200al fuvarozzák a púpodat? Sokat eszik egy 30 éves cigánymerga mi?
Sep 03, 2019 11:57:51
trendbeli garázdaság
Sep 03, 2019 12:16:05
A bátor recsító az orrával állt ellen a berlini részegnek is. Jájájáj + zacskócsörgés lett a vége annak is, amikor a puhos, sörösüvegvállú, edzőtermet csak filmen látó tokás felkérdezte. Flódnis is lebaszott neki egyet, amire buzis csáprángás volt a válasz. Az anyjáról pedig kijelentette, hogy erősebb nála, ezért esélye sincs ellene.
Vicces ez a retardjobb, mindig csak a szájuk nagy, de éles szituban maguk alá pisilnek, mint a gyerekekkel erőszakoskodó Proland. A röfi is hogy beszart, amikor Toroczkai bokszpárbajra hívta, rögtön sipított, hogy ő azt nem úgy gondolta. Boros Lacika is csak a neten fenyegetőzik kaszablokkával, élőben megy a nyafogás, hogy ő csak pánikba esett, és hogy az mááááás. Csicska szarok vagytok.
Vicces ez a retardjobb, mindig csak a szájuk nagy, de éles szituban maguk alá pisilnek, mint a gyerekekkel erőszakoskodó Proland. A röfi is hogy beszart, amikor Toroczkai bokszpárbajra hívta, rögtön sipított, hogy ő azt nem úgy gondolta. Boros Lacika is csak a neten fenyegetőzik kaszablokkával, élőben megy a nyafogás, hogy ő csak pánikba esett, és hogy az mááááás. Csicska szarok vagytok.
Sep 03, 2019 12:16:05
Nemretard életérzés
Sep 03, 2019 12:31:57
Alig várom hogy jöjjön a sodi vs buzimárk évad.
Hatalmas lesz ahogy sodi, a bajnok először a harctéren majd a bíróságon bassza szét szárazon márkcicát.
Sep 03, 2019 12:31:57
-
Sep 03, 2019 12:40:17
Alig várom hogy jöjjön a sodi vs buzimárk évad.
szerintem előtte még nagyon hosszú reménykedős-tagadós évad lesz. a "fosni fogja" műsor még akár fél évig is eltarthat. utána jönni fog 2-3 hónap mentegetős, "miért nem baszott át márk?" flokkokkal. kb. 1 év kell neki, mire hajlandó lesz beismerni, hogy márk piszony lehúzta, és onnantól kezdődik majd sodi vs buzimárk évad, ami hónapokig tartó nagy erőlködések végén egy nagyon gyenge lejárató flokkot fog eredményezni, amit majd becsicskítás miatt kénytelen lesz leszedni.
Sep 03, 2019 12:40:17
Nemretard életérzés
Sep 03, 2019 12:51:34
Igen, valószínűleg valahol a "SoDi vlogja Miért nem fatyok balek 13 | 250 EZER EURÓS HITEL!" flokkrész után, de még a deficás haver törlesztése előtt következik be.
Sep 03, 2019 12:51:34
Elsőéves
(
x3)
Sep 03, 2019 12:53:54
x3)
Gyagyás! Látod, hogy mindenkinek hiányoznak a 2 órás matyarázós-angolnázós vekniflokkok! Epedve várjuk a következőt!
Fogsz te még engem rajongással szopni
Škoda Superb
Sep 03, 2019 13:09:54
Amíg Endre megint épp sohatöbbénemíride, valaki kedves Trolléga árulja már el, honnan, kitől kapta a Sneci (csúf)nevet?
Szuper Bé meg tüdőcske
Sep 03, 2019 13:09:54
D.Dezső
Sep 03, 2019 13:14:40
Vicces, ahhoz képest, hogy itt több mint 10 éve több 100 troll igérgeti a verést, a Recskást mindig a “sajátjai” pofozzák meg.
Nekem ez a Berlini orrtörés azóta is elég habi story-nak hangzik. Valhogy nem életszerü a történet, hogy a járdán bicikliznek, beszól nekik egy német faszi Angyi visszaszól majd a Gyagyásnak eltörik az orrát. Egyrészt ha ez is lett volna a story alapja, biztos, hogy ez a nyomorék nem állt volna a német faszi elé, hogy megvédje Andit, akkor a faszi miért a gnómot kezdi el verni? Azt sem hiszem, hogy a púpos matyarázott volna egyrészt akkor még semmit sem beszélt németül, másrészt egy gyáva szar soha nem merne visszaugatni egy idegennek, meg úgy bárkinek.
Szerintem sokkal reálisabb, hogy Andi faszia vagy maga Andi kínálta meg egy jó nehéz sörös korsóval a recskás orrát.
Lehet háborgott miért nem aludhat a kisszobában aztán Andi kicsit lenyugtatta, hogy inkább sirdogáljon a nyomi, az jobban áll neki :)
Azt sem értem, hogy ha látszott h elvan törve miért 4 nap múlva mentek orvoshoz. Szerintem Andi biztos bekisérte volna ha tényleg az történik h miatta verték össze. De ha éppen ö csinálta akkor megértem, hogy nem eröltette ezt az orvoshoz járkálást, fôleg h kibaszta az utcára utána a szerencsétlen balfaszt.
Andiból simán kinézem, írt válaszokat a Recskás szerelmes leveleire, hogy szétbassza a betonon a fejét ha nem száll le róla.
Nekem ez a Berlini orrtörés azóta is elég habi story-nak hangzik. Valhogy nem életszerü a történet, hogy a járdán bicikliznek, beszól nekik egy német faszi Angyi visszaszól majd a Gyagyásnak eltörik az orrát. Egyrészt ha ez is lett volna a story alapja, biztos, hogy ez a nyomorék nem állt volna a német faszi elé, hogy megvédje Andit, akkor a faszi miért a gnómot kezdi el verni? Azt sem hiszem, hogy a púpos matyarázott volna egyrészt akkor még semmit sem beszélt németül, másrészt egy gyáva szar soha nem merne visszaugatni egy idegennek, meg úgy bárkinek.
Lehet háborgott miért nem aludhat a kisszobában aztán Andi kicsit lenyugtatta, hogy inkább sirdogáljon a nyomi, az jobban áll neki :)
Azt sem értem, hogy ha látszott h elvan törve miért 4 nap múlva mentek orvoshoz. Szerintem Andi biztos bekisérte volna ha tényleg az történik h miatta verték össze. De ha éppen ö csinálta akkor megértem, hogy nem eröltette ezt az orvoshoz járkálást, fôleg h kibaszta az utcára utána a szerencsétlen balfaszt.
Andiból simán kinézem, írt válaszokat a Recskás szerelmes leveleire, hogy szétbassza a betonon a fejét ha nem száll le róla.
Sep 03, 2019 13:14:40
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 03, 2019 13:27:15
x7)
A studio akkor fog beindulni (pár percre) amikor a recskás végleg abbahagyja a pénzelést.
A felújított épületben nyomnak 2 perc műsort, bármi is legyen a titkos téma, majd játszanak 1 órát twitchen kölcsönkért csúcsgépeken, aztán bejelentik, hogy sodi hagyjuk, nem nézi ezt senki.
Ha recskás felnyomja őket Újszászról csalásért, akkor mondhatják, hogy ők csináltak studiót a pénzből. A recskás pedig maga vállalta a kockázatot arra az esetre, ha nem lesznek nézők.
|__o__|
A felújított épületben nyomnak 2 perc műsort, bármi is legyen a titkos téma, majd játszanak 1 órát twitchen kölcsönkért csúcsgépeken, aztán bejelentik, hogy sodi hagyjuk, nem nézi ezt senki.
Ha recskás felnyomja őket Újszászról csalásért, akkor mondhatják, hogy ők csináltak studiót a pénzből. A recskás pedig maga vállalta a kockázatot arra az esetre, ha nem lesznek nézők.
-
Sep 03, 2019 13:28:10
Vicces, ahhoz képest, hogy itt több mint 10 éve több 100 troll igérgeti a verést, a Recskást mindig a “sajátjai” pofozzák meg.
pedig nem nehéz elképzelni.Nekem ez a Berlini orrtörés azóta is elég habi story-nak hangzik. Valhogy nem életszerü a történet, hogy a járdán bicikliznek, beszól nekik egy német faszi Angyi visszaszól majd a Gyagyásnak eltörik az orrát. Egyrészt ha ez is lett volna a story alapja, biztos, hogy ez a nyomorék nem állt volna a német faszi elé, hogy megvédje Andit, akkor a faszi miért a gnómot kezdi el verni? Azt sem hiszem, hogy a púpos matyarázott volna egyrészt akkor még semmit sem beszélt németül, másrészt egy gyáva szar soha nem merne visszaugatni egy idegennek, meg úgy bárkinek.
andiék meglökik a kigyúrt német idegbeteget, aki vörös fejjel elkezd andival vitatkozni, sodi pedig ott áll közöttük, semmit sem ért semmiből azt se tudja hol van, csak vigyorog mint a tök. Egy idegbeteg mellett a viháncolás csak olaj a tűzre, főleg retard hetyetye nevetés.
Sep 03, 2019 13:28:10
broni
Sep 03, 2019 13:30:50
balog béla az igazi férfi, a pofájába vágta a söröskorsót a kommmer ribancnak!!!!!!!!!!!!!
Sep 03, 2019 13:30:50
-
Sep 03, 2019 13:30:55
Van benne ráció.
Az is érdekes, hogy viszonylag sokat beszélt a történetről, de soha nem kaptunk személyleírást az állítólagos verekedőről, nem tudjuk, hogy öreg vagy fiatal, kigyúrt vagy átlagos, stb, és arra se utalt soha, hogy félne tőle, vagy haragudna rá.
Azt állította, hogy amikor megütötték, akkor csak rötyörészett magában, fel se fogta a helyzet súlyát, és Andi ezen felbaszta az agyát
Na most vagy az van, hogy Andi már ekkor is gyűlölte, és minden idegesítette, amit csinál, vagy hazudott a gyagyás, és valójában Andiéktól jött az a pofon. Ekkor ugyanis érthetővé válik Andi haragja, hogy a perverz, sípolva követelőző gnómnak egy észhez-térítő pofon után is csak infantilis röhögésre futotta.
Azt se felejtsük el, hogy beismerte, hogy a pályaudvaron szembesült azzal, hogy Andinak pasija van, és az első éjszakát az utcán töltötte, mert arra számított, hogy Andi befogadja.
Sep 03, 2019 13:30:55
trendbeli garázdaság
Sep 03, 2019 13:41:19
Ugye a recskás két hétig tartogatta a gecijét, hogy biztosan felálljon a már akkor is döglődő piton. Valószínűleg a gonosz északi boszorkány visszautasította, amikor a seggrészeg púpos egyik este rámászott, és csak egy nagyobb maflásból értett a kiéhezett szatír. Esetleg Chris baszott le neki egyet. És mivel nem tudott se németül, se angolul, ezért esélye sem volt revansot venni, sőt, valószínűleg ő könyörgött Andinak, hogy ne dobja ki az utcára LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Sep 03, 2019 13:41:19
broni
Sep 03, 2019 13:46:36
szerintem a kutyára gerejedt rá, ezért baszták pofán.....
Sep 03, 2019 13:46:36
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 03, 2019 13:47:59
x7)
Sep 03, 2019 13:47:59
Kizárt, hogy rámásszon egy nőre. A dölésszögprobléma miatt nem tudott baszni sem a swingeres orosszal sem a "kövérrel", stb... Gyerekkora óta csak buzi masztipartiban gondolkodott. Sep 03, 2019 13:47:59
broni
Sep 03, 2019 13:54:17
Gyerekkora óta csak buzi masztipartiban gondolkodott.
most komolyan felbassza az agyam, hogy ez nagykereszténynek tartja magát......
most komolyan felbassza az agyam, hogy ez nagykereszténynek tartja magát......
Sep 03, 2019 13:54:17
tyodika
Sep 03, 2019 14:17:19
Szeretem a bojsodi prolik 80-as iq-t sugárzó bolondos arcát.
Sep 03, 2019 14:17:19
trendbeli garázdaság
Sep 03, 2019 15:05:55
Kizárt, hogy rámásszon egy nőre. A dölésszögprobléma miatt nem tudott baszni sem a swingeres orosszal sem a "kövérrel", stb... Gyerekkora óta csak buzi masztipartiban gondolkodott.
Jogos, lehet, hogy Chrisre indult rá a homokos askenázi, és tőle kapott egy irgalmatlan sallert, hogy beleferdült a kilincsorra LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Sep 03, 2019 15:05:55
Ürlyézus
Sep 03, 2019 15:27:22
Kizárt, hogy rámásszon egy nőre. A dölésszögprobléma miatt nem tudott baszni sem a swingeres orosszal sem a "kövérrel", stb... Gyerekkora óta csak buzi masztipartiban gondolkodott.
Huu bakker nagyon hianyos a snecologiai tudasom, meselj mar pls.. milyen szvingeres orosz? Milyen kover?
Sep 03, 2019 15:27:22
broni
Sep 03, 2019 15:45:06
jó hüvös lett, elő is vettem a balonkabátot, nem is kell alá semmmi....
Sep 03, 2019 15:45:06
Brian
(
x2)
Sep 03, 2019 15:46:42
x2)
A púpos egy swingerlubban kinyalt egy ukrán kurvát baszás után, bár nem feltétlenül recsi baszott előtte, hanem a trollok szerint egy román kamionos lehetett. minderről maga sodi számolt be a flokkjában
Csucsó
Sep 03, 2019 15:58:58
szerintem a kutyára gerejedt rá, ezért baszták pofán.....
Kisboros, te vagy az???
Sep 03, 2019 15:58:58
szorgalmas hallgató
Sep 03, 2019 16:01:31
2018.03 Sodi swingerklubokba fizet be, ahol egyszer egy beépített orosz kurvát kinyal, és megbasz egy másodpercig. Erről flokkban nevetgélve részletesen beszámol.
2018.03 Q&A live-ot tart a swinger klubos baszás intim részleteiről, melyben arról győzködi a kérdező trollokat, hogy nem kurva volt a swingeres orosz, és életében mindig védekezett.
Sep 03, 2019 16:01:31
D.Dezső
Sep 03, 2019 16:11:59
Az ukrán kurva se lehetett egy matyóhímzés ... ő maga bizonygatta, hogy valószínű azért sem lehetett kurva mert szarul nézett ki, persze ezt a maga autista körmondataival de ez volt kvázi a lényeg :)
Amúgy Sodi jó lenne már végre pontot tenni erre a kérdésre, hogy ugyan Buzi-e vagy?
Mert nővel egy képen vagy videón még soha sem láttunk, kivéve anyáddal, de ebbe most bele sem akarok gondolni ...
Szóval a sexnagyikról, ukrán kurvákról csak úgy hallomásból tudunk, azt meg ugye tudjuk mennyit ér a szavad :)
Legközelebb ha 28 euród engedi és kurvához, pardon masszőzhöz mész, csináljál már egy közös képet bizonyíték képpen. Nem kell, hogy meztelen legyen csak lássuk tényleg nőkhöz járkálsz pénzért nem faszikhoz.
Vagy esetleg tényleg Incel vagy? Az sem gond (nekünk) csak akkor valld be, hogy igen egy kurva nagy balfasz incel vagyok ezért nincs és nem is lesz nőm.
Sep 03, 2019 16:11:59
-
Sep 03, 2019 16:15:26
Sőt, amikor a cseh kurva kiverte a faszát, akkor is azzal kezdte, hogy az orosszal ellentétben fiatal is meg szép is volt.
Sep 03, 2019 16:15:26
broni
Sep 03, 2019 16:35:55
Kisboros, te vagy az???
csucsó, a kecibe, tényleg ighy hívták, míg a dörppe barátom olyan pörköltöt főzött belőle..........
Sep 03, 2019 16:35:55
-
Sep 03, 2019 16:37:54
Sep 03, 2019 16:37:54
broni
Sep 03, 2019 16:41:54
úriember nem bewszél diszrét ügyekről.
Sep 03, 2019 16:41:54
Ürlyézus
Sep 03, 2019 16:46:58
Hopp sodi, ennek az elharcosa lehetnel megeroltetes nelkul, lehetne pupszaszrol flokktema, amikor napi 1 eurobol megy a faszasag:
444.hu/2019/09/03/meg-tudod-allni-egy-evig-hogy-ne-vegyel-uj-ruhat
Bwahahaha
444.hu/2019/09/03/meg-tudod-allni-egy-evig-hogy-ne-vegyel-uj-ruhat
Bwahahaha
Sep 03, 2019 16:46:58
broni
Sep 03, 2019 17:31:05
gyertyaláng/csucsó
Sep 03, 2019 17:31:05
--
Sep 03, 2019 17:36:51
De hisz ez csak pénzkérdés. Kiló krumpliból meg dívány mögött talált ötforintosból hogy fizetett volna "masszőzt"? Most már telik rá a sodinak. A kéjencnek.
Sep 03, 2019 17:36:51
-
Sep 03, 2019 17:46:31
meg eltetni fogja a remeny mint regi szep idokben Sep 03, 2019 17:46:31
broni
Sep 03, 2019 17:53:53
balog béla, levágták már a lábod????hivatalosan is kripli vagyol???????mikor gurulsz lopni a vatikánba?????????
Sep 03, 2019 17:53:53
Lila
Sep 03, 2019 18:22:17
balog béla, levágták már a lábod????hivatalosan is kripli vagyol???????mikor gurulsz lopni a vatikánba?????????
Hajrá UTE!
Sep 03, 2019 18:22:17
broni
Sep 03, 2019 18:37:27
Hajrá UTE!
rohat komcsi csapat!!!!!!!!!!!!!!csapat csak 1 , ó a ferencváros!!!!!röröcsikk, te álat, bazd meg az anyádat!!!!!!!hypós feri egyedül levert 10 dózsás szart!!!!!!!!
Sep 03, 2019 18:37:27
Tininindzsa
Sep 03, 2019 18:44:22
Sep 03, 2019 18:44:22
Robin
Sep 03, 2019 18:49:00
Jöhet bárki! Akár egy ellenőrnőt is szétcsapok! Sep 03, 2019 18:49:00
FLOKK fejlesztés
Sep 03, 2019 18:49:20
na ne incelkedjünk itt tovább a gondolattal kérem
ELŐ A HITELKÁRTYÁT és forogjon a flokk, kövi téma:

ELŐ A HITELKÁRTYÁT és forogjon a flokk, kövi téma:

Sep 03, 2019 18:49:20
Rènszarvas fej,Szamárfasz
Sep 03, 2019 18:57:20
Vert a faszt. Csak a már felpuhított emberekkel mert kemény lenni. Szőkéék többször leszopatták a buta fradistát. CSAK AZ ÚJPEST!!!!
Sep 03, 2019 18:57:20
broni
Sep 03, 2019 19:14:46
hol komentem, ahol azt írtam, hogy hypos leverte meg pofán hugyozta szőkét??????acab!!!!!!!
Sep 03, 2019 19:14:46
kramalon
(
x8)
Sep 03, 2019 19:42:37
x8)
Mindezt azzal vezette fel a nagy keresztény hazafi, hogy megbocsájtja az egész 40 éves orosz megszállást...
Lila
Sep 03, 2019 20:04:35
hol komentem, ahol azt írtam, hogy hypos leverte meg pofán hugyozta szőkét??????acab!!!!!!!
Lilat egyet sem. Talán csak Sodika osztályú jarokeloket...
Sep 03, 2019 20:04:35
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 03, 2019 20:04:36
x9)
Gyagyás, a többi csatorna akkor megint halott? Nem lesznek új SoDI Játszik és SoDI Gaming epizódok?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
fráter
Sep 03, 2019 20:07:16
Jöhet bárki! Akár egy ellenőrnőt is szétcsapok!
Helytelen. Az ellenorno csapta szet a harcmuvesz-mesteredzot.
Sep 03, 2019 20:07:16
-
Sep 03, 2019 20:27:35
A londoni epizód folytatása most lesz két hónapos, és 313 nézője van. Hatalmas shiker te magányos púpos szörny!
Sep 03, 2019 20:27:35
Univerzum
Sep 03, 2019 20:40:11
Szeretném megkérni a tisztelt tanszéket hogy mivel sodó az elmúlt hetekben igazán elszemtelenedett ezért most az egész tanszék egyszerre adjon le olyan ütést ami a legjobban fáj a púpos kurva rémnek. Ezalat azt értem hogy csak a a regisztrált trollom írhasannak ide és továbbá a főoldal legyen elérhetetlen olvasás szempontjából kivéve a regisztrált tagoknak. Mivel kétség se legyen afelől hogy a bokorban rejszoló, nudista terror a nap 24/7 órájában itt leskelődik. Ha sodmány nem tudna belépni ide és nem látná a kommenteket olyan szintű őrület és túlvilági démon-fóka hangok szabadulnak fel a recska nikecel oduban mely még soha.
Kérem a tanszéket gondolja ezt át.
Egy jól bevitt ütés sodira mindig megmosolyogtatja az embereket.
Útólag is a kurva anyám amiért belepofázok a dolgokba.
Sep 03, 2019 20:40:11
Púpalázó
Sep 03, 2019 20:43:02
Sodi, milyen érzés a legunalmasabb, legérdektelenebb, legnézetlenebb magyar flokkernek lenni? Most már hamarosan jönnek a nézők is? HAHA
Sep 03, 2019 20:43:02
broni
Sep 03, 2019 20:47:19
youtu.be/5NyRmTT8Ei8
ez a zene, elfekvő-pelenkázóasztal!!!!!!!!!!!
Szent méreg 05:32 Dalszövegek elrejtése
Ragyogj át nekem Sátán
Igen, élj most a te
eszközeden keresztül. Éld rajtam, ó, üdvözlő csillag,
és mint ezer napsugár fogja elterjeszteni a te fényed,
mint ezer csapás
ezer háború,
én összekapcsollak téged a
földön megkötött ember reményével. megkötve a mennyben
Égj bennem, angyal
Igen, égesse el az embert, hogy megölje az embert.
És engedje el most ezeket a vágyakozó végtagokat
Fetter a test, fojtja el a bűnt
Laudamus te
Adoramus te
Mindent elítélek bennem, ami nem tőled van,
és most én vagyok az fény, amely mindenekelőtt
Szent méreg, Szent végzet
Újjászületés az ember vénájába való befecskendezéshez
A félelem tükre, hogy az életet az élet ellen fordítsa
Most engedje szabadon az Isten
eredeti kígyójának tervében , hallgasson rám ... látjon engem ... Rabszolgaság és használjon velem
Csak azt a formát lélegezzem , amit szeretnél.
Quoniam tu solus sanctus
Tu solus dominus
És mint egy engedelmességhez megijedt gyermeknek Én szent akaratomat teljesítem addig, amíg az örökkévalóság véget nem ér, és aztán ... Ámen
Ragyogjon rajtam Sátán
Igen, lélegezz be most ezen a szerszámodon
keresztül. Légy rajtam, ó, üdvözlő csillag,
és mint ezer nap fogja elterjeszteni a fényed,
mint ezer csapás
A ezer háborúk
ezer pokol és ezer vihar
Glorificamus te
Oremus
Adjunk dicséretet Extolt
és imádjuk
Gratias agimus tibi propter magnam gloriam tuam
Szent méreg, szent doom
Reborn fertőzés méhében méhében
spirális Káosz Isten Isten ellen
jelenleg megszabadított téged a tervben az élet
Isten tervének, szent doom
Egy légió görcsök a végtagokban a határátlépéshez
Isten az élet ellen Isten ellen minden
Szent méreg, Szent végzet ellen ...
ez a zene, elfekvő-pelenkázóasztal!!!!!!!!!!!
Szent méreg 05:32 Dalszövegek elrejtése
Ragyogj át nekem Sátán
Igen, élj most a te
eszközeden keresztül. Éld rajtam, ó, üdvözlő csillag,
és mint ezer napsugár fogja elterjeszteni a te fényed,
mint ezer csapás
ezer háború,
én összekapcsollak téged a
földön megkötött ember reményével. megkötve a mennyben
Égj bennem, angyal
Igen, égesse el az embert, hogy megölje az embert.
És engedje el most ezeket a vágyakozó végtagokat
Fetter a test, fojtja el a bűnt
Laudamus te
Adoramus te
Mindent elítélek bennem, ami nem tőled van,
és most én vagyok az fény, amely mindenekelőtt
Szent méreg, Szent végzet
Újjászületés az ember vénájába való befecskendezéshez
A félelem tükre, hogy az életet az élet ellen fordítsa
Most engedje szabadon az Isten
eredeti kígyójának tervében , hallgasson rám ... látjon engem ... Rabszolgaság és használjon velem
Csak azt a formát lélegezzem , amit szeretnél.
Quoniam tu solus sanctus
Tu solus dominus
És mint egy engedelmességhez megijedt gyermeknek Én szent akaratomat teljesítem addig, amíg az örökkévalóság véget nem ér, és aztán ... Ámen
Ragyogjon rajtam Sátán
Igen, lélegezz be most ezen a szerszámodon
keresztül. Légy rajtam, ó, üdvözlő csillag,
és mint ezer nap fogja elterjeszteni a fényed,
mint ezer csapás
A ezer háborúk
ezer pokol és ezer vihar
Glorificamus te
Oremus
Adjunk dicséretet Extolt
és imádjuk
Gratias agimus tibi propter magnam gloriam tuam
Szent méreg, szent doom
Reborn fertőzés méhében méhében
spirális Káosz Isten Isten ellen
jelenleg megszabadított téged a tervben az élet
Isten tervének, szent doom
Egy légió görcsök a végtagokban a határátlépéshez
Isten az élet ellen Isten ellen minden
Szent méreg, Szent végzet ellen ...
Sep 03, 2019 20:47:19
kramalon
(
x8)
Sep 03, 2019 20:48:52
x8)
Sodi, milyen érzés a legunalmasabb, legérdektelenebb, legnézetlenebb magyar flokkernek lenni? Most már hamarosan jönnek a nézők is? HAHA
index.hu/belfold/2012/07/07/oriasi_rendori_keszultseg_a_melegfelvonulas_utvonalan/recskaboy_kozvetiti_az_esemenyeket/
kramalon
(
x8)
Sep 03, 2019 20:50:59
x8)
Szeretném megkérni a tisztelt tanszéket hogy mivel sodó az elmúlt hetekben igazán elszemtelenedett ezért most az egész tanszék egyszerre adjon le olyan ütést ami a legjobban fáj a púpos kurva rémnek. Ezalat azt értem hogy csak a a regisztrált trollom írhasannak ide és továbbá a főoldal legyen elérhetetlen olvasás szempontjából kivéve a regisztrált tagoknak. Mivel kétség se legyen afelől hogy a bokorban rejszoló, nudista terror a nap 24/7 órájában itt leskelődik. Ha sodmány nem tudna belépni ide és nem látná a kommenteket olyan szintű őrület és túlvilági démon-fóka hangok szabadulnak fel a recska nikecel oduban mely még soha.
Lájk.
Egyszer karácsonykor már volt ilyen, akkor youtube ment itt snecinek különböző vidám dalokkal.
Hőskori trollok emlékeznek még a jobbstart.hu-s egyhetes tervezett kommentsztrájkra is.
broni
Sep 03, 2019 20:58:51
sodi hozzza a nézetséget. vót itt már 130 ember is itt, ha sodi belendült, nélküle 20-30 fő.......
Sep 03, 2019 20:58:51
Frei Tamás
(
x1)
Sep 03, 2019 21:02:18
x1)
Abszolút egyetértek.
Univerzum
Sep 03, 2019 21:08:51
Lájk.
Azt is meg lehetne lépni hogy a zárolt képernyőn a troll társadalom legégetőbb kérdései lenne és addig nem tudna belépni míg nem válaszolt minden egyes kérdésre. A válaszokat a feloldás előtt pedig a trollok ellenőriznék le hogy ne angolnázhassa el a válaszadást azzal hogy csak krix krax okat ír a válaszadási tabba.
Sep 03, 2019 21:08:51
broni
Sep 03, 2019 21:30:24
na, duguláselhárítás, valamelyik csaj bitang nagyot szart a koliba, beépített emberem jelenti.
Sep 03, 2019 21:30:24
-
Sep 03, 2019 22:34:14
na, duguláselhárítás, valamelyik csaj bitang nagyot szart a koliba, beépített emberem jelenti.
mesz vacsizni? Kockas abrosz gyertyaval a wc deszkan? Tudsz elni bronikam Sep 03, 2019 22:34:14
D.Dezső
Sep 03, 2019 22:52:32
Amúgy mekkora negatív-tehetség a recskás, hogy miután az ország náci-bohóca lett, a youtube-os flokkjára 2 év alatt mindössze 500 feliratkozót tudott összeszedni :)
Mondjuk ahhoz képest, hogy kb az elsö youtuberek között volt, és amíg mások filmkritikákból meg játék videókból 100 ezres rajongótábort építettek, addig ö 4 órás kakásrózás meg Minda-peres netszemetet gyártott 70 trollnak :)
Sep 03, 2019 22:52:32
-
Sep 03, 2019 23:00:34
Bocs de az 500 feliratkozóból 350-et egy trolléga vett neki, így csak 150 valódi feliratkozója van.
Sep 03, 2019 23:00:34
Kolumbájni Recskaboy
Sep 03, 2019 23:21:52
re zoli se ir ide szeptembertol? sok volt a szorp?
Sep 03, 2019 23:21:52
-
Sep 03, 2019 23:40:44
Nincs meg valakinek kakás rosza elmeszakértői véleménye? Az egyik legjobb snecológiai cucc mellékretard kategóriában.
Sep 03, 2019 23:40:44
re zoli
Sep 04, 2019 00:03:53
Nincs meg valakinek kakás rosza elmeszakértői véleménye? Az egyik legjobb snecológiai cucc mellékretard kategóriában.
*kacsint*
Sep 04, 2019 00:03:53
kramalon
(
x8)
Sep 04, 2019 00:12:08
x8)
A Gyagyás legsikeresebb flokkja a legkorábbi, szerintem azokon van a legtöbb megtekintés.
S0E1 Maszti fazonnyírás közben
S0E2 Maszti napsütésben | Recskaboy
Nem véletlenül linkelgette az index fórum meleg topikjaiba.
Vajon milyen érzés lehet, hogy több nézőt hozott egy korabeli webkamerás faszverés mint a milliós flokker felszerelés?
Mindig ráz a nevetés ha eszembe jut.
-
Sep 04, 2019 00:12:15
Te vagy az baszó?
Sep 04, 2019 00:12:15
kramalon
(
x8)
Sep 04, 2019 00:13:48
x8)
Sodi, most hogy tisztázódott, hogy nincs jogsid... lehet, hogy mégis elmebeteg vagy???
Faszom
28 euro
Sep 04, 2019 00:14:54
Már többször mondtam én is Sodi szüleinek, hogy nem jó irányba halad az a gyerek. Össze gyűjti az internet bohócait és azokkal csinál ilyen idióta videókat. Közben meg olyan csóró, hogy néha egy kiflire sincs pénze.
Pedig tehetséges lenne, csak rossz az irány amit választott
Pedig tehetséges lenne, csak rossz az irány amit választott
Sep 04, 2019 00:14:54
-
Sep 04, 2019 00:44:44
Sodi, most hogy tisztázódott, hogy nincs jogsid... lehet, hogy mégis elmebeteg vagy???
most hogy mondod mar en is emlekszem, soos jozsi kapcsan is ezt hozta fel ervkent asodi, hogy nem lehet elmebeteg, mert van jogsija. xd
a sodinak sosem lesz, az elmebetegnek, asodinak, juhuu!
Sep 04, 2019 00:44:44
4szak 6nm 23cm 80iq
Sep 04, 2019 01:05:31
Sodika
Sep 04, 2019 01:05:31
iron gnome
Sep 04, 2019 02:49:04
*bannolta a baszot*
Sep 04, 2019 02:49:04
-
Sep 04, 2019 05:48:59
*bannolta a baszot*
Asodi amugy is csak nyaló!
Sep 04, 2019 05:48:59
Kolumbájni Recskaboy
Sep 04, 2019 05:57:09
Sodi mivel te ilyen ertelmisegi programozo biszem baszom 28 eurobol elo vadaszbika vagy, megkerdezem toled hogy probaltad mar azt hogy folytogatod magad mikozbe kivered?
Ugy hivjak angolul hogy "erotic asphyxiation".
en.wikipedia.org/wiki/Erotic_asphyxiation
Felakasztod magad mikozbe vered a faszodat. Csak kell vigyazni nehogy meghalj. Kerd meg Markot hogy segitsen felugyelni.
Ugy hivjak angolul hogy "erotic asphyxiation".
en.wikipedia.org/wiki/Erotic_asphyxiation
Felakasztod magad mikozbe vered a faszodat. Csak kell vigyazni nehogy meghalj. Kerd meg Markot hogy segitsen felugyelni.
Sep 04, 2019 05:57:09
-
Sep 04, 2019 08:09:12
*bannolta a baszot*
Bognár Tibi bácsi letiltotta a kommentelést.
Sep 04, 2019 08:09:12
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 04, 2019 08:13:21
x16)
index.hu/belfold/2019/09/04/bunugy_rendorseg_ugyeszseg_vademeles_letartoztatas/
Az ágyneműk alatt próbált elbújni az az újszászi férfi, akit már évek óta kerestek a budapesti rendőrök. Zaklatással és tiltott pornográf felvétellel visszaéléssel gyanúsítják. K. Endre korábban Németországba szökött, és álnéven felvette a német állampolgárságot. A zuglói nyomozók fülébe jutott, hogy a 37 éves férfi hazatért, ezért hétfőn megjelentek az újszászi lakcímén. (Police.hu)
Az ágyneműk alatt próbált elbújni az az újszászi férfi, akit már évek óta kerestek a budapesti rendőrök. Zaklatással és tiltott pornográf felvétellel visszaéléssel gyanúsítják. K. Endre korábban Németországba szökött, és álnéven felvette a német állampolgárságot. A zuglói nyomozók fülébe jutott, hogy a 37 éves férfi hazatért, ezért hétfőn megjelentek az újszászi lakcímén. (Police.hu)
Kolumbájni Recskaboy
Sep 04, 2019 08:15:08
mit lehet tudni baszorol? ki o? honnan ismeri a sodit, hisz sodi nem szokot baszni?
Sep 04, 2019 08:15:08
-
Sep 04, 2019 08:21:34
Fórizs küldött baszót RGL feleségére. Tényleg mi van minicigóval?
Sep 04, 2019 08:21:34
Vágó István
Sep 04, 2019 08:21:37
Mennyi adóssága van hitelboynak?
a. 14000 euro
b. 28000 euro
c. 25000 euro
d. 30 napos facebook tiltás
a. 14000 euro
b. 28000 euro
c. 25000 euro
d. 30 napos facebook tiltás
Sep 04, 2019 08:21:37
Puzóharcos
Sep 04, 2019 08:47:12
Sodika, most hogy fut a flokk, itt az ideje, hogy csinálj egy discord szervert, ahol tarthatod a kapcsolatot a rajongóiddal.
Igaz, ahogy téged ismerlek egy hét múlva a moderátoraid Kisboros és Tajgi fog majd rajta vergődni, a meleg Márk által hozott borsodi kancigányokkal és az odatévedt incelekkel együtt.
Hiánypótló lenne.
Igaz, ahogy téged ismerlek egy hét múlva a moderátoraid Kisboros és Tajgi fog majd rajta vergődni, a meleg Márk által hozott borsodi kancigányokkal és az odatévedt incelekkel együtt.
Hiánypótló lenne.
Sep 04, 2019 08:47:12
broni
Sep 04, 2019 08:55:21
mesz vacsizni? Kockas abrosz gyertyaval a wc deszkan? Tudsz elni bronikam
mégreggelire is maradt!!!!!!!!!!!!!na, balonkabát
Sep 04, 2019 08:55:21
regisztrált troll
Sep 04, 2019 09:02:46
mit lehet tudni baszorol? ki o? honnan ismeri a sodit, hisz sodi nem szokot baszni?
cvi, gurulj már ez a retkes faszba. nszksz.
Sep 04, 2019 09:02:46
regisztrált troll
Sep 04, 2019 09:07:55
"Az ágyneműk alatt próbált elbújni az a pátyi férfi, akit már évek óta kerestek a budapesti rendőrök. Zaklatással és tiltott pornográf felvétellel visszaéléssel gyanúsítják. K. Endre korábban Németországba szökött, és álnéven felvette a német állampolgárságot. A zuglói nyomozók fülébe jutott, hogy a 37 éves férfi hazatért, ezért hétfőn megjelentek a pátyi lakcímén."
We are SoDI! / World's SoDI unite!
"Az ágyneműk alatt próbált elbújni az a pátyi férfi, akit már évek óta kerestek a budapesti rendőrök. Zaklatással és tiltott pornográf felvétellel visszaéléssel gyanúsítják. K. Endre korábban Németországba szökött, és álnéven felvette a német állampolgárságot. A zuglói nyomozók fülébe jutott, hogy a 37 éves férfi hazatért, ezért hétfőn megjelentek a pátyi lakcímén."
Sep 04, 2019 09:07:55
incelboy
Sep 04, 2019 09:28:21
28 euro
Sep 04, 2019 09:28:21
Kolumbájni Recskaboy
Sep 04, 2019 09:31:15
Sodika, most hogy fut a flokk, itt az ideje, hogy csinálj egy discord szervert, ahol tarthatod a kapcsolatot a rajongóiddal.
Hiánypótló lenne.
Hiánypótló lenne.
discord tranny detected
Sep 04, 2019 09:31:15
broni
Sep 04, 2019 09:46:26
jelenkezem a francia légióba.
Sep 04, 2019 09:46:26
broni
Sep 04, 2019 09:52:25
Sep 04, 2019 09:52:25
re zoli
Sep 04, 2019 09:57:17
jelentkezem a kkk-ba
Sep 04, 2019 09:57:17
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 04, 2019 10:08:16
x16)
Vótmá!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 04, 2019 10:16:35
x37)
discord tranny detected
Mi történt itt az elmúlt pár hétben, amitől ennyi regisztrált retard lett a fórumon? És ki a faszomat érdekel szerinted re zoli, akinek 20 megtekintése van egy-egy videóján? Takarodjatok már vissza a maci berregő faszára, nagyon szépen köszönöm szépen.
-
Sep 04, 2019 10:18:52
ez csak cvigány. unalmas skizo retard.
Sep 04, 2019 10:18:52
Skizofrén figyelő
Sep 04, 2019 10:37:22
Ez csak cvi, beépült kékkel, hogy gyorsan irhasson retardzoli nevében.
Sep 04, 2019 10:37:22
-
Sep 04, 2019 10:37:54
De akkor minek kell felpontozni? Lepontozni, bannolni, ignorálni.
Sep 04, 2019 10:37:54
--
Sep 04, 2019 11:31:55
De akkor minek kell felpontozni? Lepontozni, bannolni, ignorálni.
Hátravinni, agyonlőni.
Sep 04, 2019 11:31:55
-
Sep 04, 2019 11:57:56
Hátravinni, agyonlőni.
Olyan érdektelen, hogy nem pazaroljuk rá a tanszéki ducátót sem.
Sep 04, 2019 11:57:56
Škoda Superb
Sep 04, 2019 12:51:55
jelenkezem a francia légióba.
Sep 04, 2019 12:51:55
broni
Sep 04, 2019 13:04:10
moshatom le((((((((((((
Sep 04, 2019 13:04:10
kramalon
(
x8)
Sep 04, 2019 13:24:17
x8)
moshatom le((((((((((((
Álbroni???
broni
Sep 04, 2019 13:34:32
Álbroni???
Álbroni???
Sep 04, 2019 13:34:32
kramalon
(
x8)
Sep 04, 2019 14:24:14
x8)
És hol a faszba marad a Dák büszkeség ilyenkor??? Boi bazdmeg, mi a faszt műveltek veled a pécsi pszichiátrián????!!!? Kérem vissza a lelkes, lendületes, eredeti keresztény-konzervatív gondolkodót! Máglyáról se volt szó már egy napja...
broni
Sep 04, 2019 14:35:20
a rohadt életbe, égessük meg sodit az óvoda előtt!!!!!!!!!hejj codreanu!!!!!!!!!
Sep 04, 2019 14:35:20
kramalon
(
x8)
Sep 04, 2019 15:09:22
x8)
Ez a beszéd!
broni
Sep 04, 2019 15:24:11
Ez a beszéd!
a seggibe meg izzó vasrudat dugunk!!!!!!!!!!!!
Sep 04, 2019 15:24:11
broni
Sep 04, 2019 15:45:35
az indymédia sokkal jobbb vót, mint a 444.
Sep 04, 2019 15:45:35
107 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™