“Melózni” szokott csak.
ha kéne találni egy új embert, akkor találj.
Aztabetyárhétszentségit, de bátor itt valaki. Miből gondolod, hogy nem vagyok szorgos olvasója a fórumnak évek óta? Vond össze a párhuzamot Anikó előtti Twitch vergődésétől és a mostani elmebeteg Sodival aki hetyetyézik. Neked valamiért nagyon szúrja a szemedet ez az egész. Te vagy az, Endre?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
ezt ne itt, ne most. köszi.
2 napig csicskultam
Egy nullkilométeres kék nick nem jelent itt semmit (és piszony te egy nullkilométeres kéknick vagy, aki nem csinált semmit még a pofázáson kivül). Az egész szabad reg csak azért lett bevezetve, hogy nehezebb legyen a csülkösnek trackelni....
Sose fogom megérteni az ilyen wanabe trollokat, tenni basznak az ügyért, de igényeik azért lennének. Pedig a Sodiverzum pont erről szól. Ez egy IRL RPG, ahol te mint külső GM (a sodiverzumban: troll) befolyásolhatod a főszereplő kalandjait. Ezért szeretjük. Te pedig pont ezért nem. Akkor a faszé' vagy itt he?!
We are SoDI! / World's SoDI unite!
Te valami furabuzi hülyegyerek vagy mi az hogy miért nézzük?
Egyrészt mi az hogy "nézzük", téged kényszerít valaki vagy annyira hülye vagy hogy nem tudod miért nézed?
Én nem vagyok szerelmes Anikóba de az utóbbi évek legdurvább snecologiai kontentjét tolja.
Na taka.
Köszönöm Viktor, akkor elnézést kérek és gondolom nem számit, hogy én osztottam meg először Anikót a Trash csoportos "wannabe" snecológusoknao, ahol Endre igen aktív szereplő.

Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Bali volt itt már sok minden amit te tettél az csepp a tengerben.
Évtizedek óta zajlik a tényfeltárás, legtöbben nem kérkednek az eredményekkel, voltak itt már bőven komolyabb dolgok.
De csak így tovább kitartàst.
Neked még válaszolok, aztán elengedem a témát. Az első két nap az atombomba volt, ez igaz. De most már nincs trollkodásfaktor, csak felolvassa a csetfalat, snecit nem szopatja. Ez nem több egy speakboardnál, hahó!
most is szopatja snecit. óránként beolvassa a levelét. sneci már kellemetlenül érzi magát miatta, írta is. vagy te nem nézed az adást?
Ha emlékeznél veled értettem egyet ebben, ignorálni kell az Endrét és az most jobban ütné őt. Teljesen igazat adtam, de ne tessék bántani engem kérem.
Akkor most tisztelettel:
Napok óta folyamatos kontent van, szopatás, szembesités, főzőcske, Sodi vergődik, magyarázkodik, ha ez nem lenne, ha nem tolná akkor mit néznél, mi tartaná életben a tudomány?
Ez a csaj ugy faszra veszi gyagyár hogy öröm nézni.
De ugyis elobbutobb ez majd levonul, én addig is élvezem.
Én őszintén várom a napot, amikor valami genderszakos / társadalomkutató / pszichológus a Cyberbullyngról ir majd diplomamunkát a fórum segítségével.
de miért kéne hogy legyen témája? anikó csak snecológiai szempontból fontos. ezért nézzük és generáljuk vele a tartalmat.
Igen. Hidd el, lesz ilyen.
Ami pedig nagyon fontos és megkülönbözteti ezt a fórumot pl. a trash csoporttól vagy más "fikázó" közösségtől, hogy itt aztán tényleg mindenféle hátterű (felnőtt!) ember van. Nem csak unatkozó kispávák és pattanásos gurulkák.
2 napig csicskultam
Nekünk igen, de bazdmeg nincs saját nézőközönsége? Nincs saját kontent, értelmes téma? Snecizés előtt mit csinált, zsírt evett élőonlájn?
Prof most is csak a társadalomra gondol, nagy humanista!
Ugyan minek terhelnénk a drága társadalombiztosítási kasszát egy gyagyás életbentartàsával, amikor Endre a mai napig tartozik a magyar (és ezáltal természetesen a román ) állam irányába.
nszksz.na, megyek vizet anyámnak kenyérhájat ebédre, még nincs kész a lövészárokkal.
Kit erdekel? Eddig se nezte senki, ezutan se fogja. Mindannyain a sodi kontent miatt nezzuk
kb. a negyedik streamje már sodiról szólt. ott vannak a videók megnézheted mi volt előtte. paprikást főzőtt, meg sminkelt.
ok, ha pogi csinálná, az biztos jobb lenne.
Te figyi ennek a kiscsajnak azért van már egy multja, tudod mit csinalt fozott 15 nézőnek amikor beestünk, azóta konstans 50 körül.
Nem vagyon egy twitch guru de ha a kiscsajnak lesz párszáz dollárja meg mondjuk a trollok kozul pár komoly kovetője akkor már bőven jó neki.
Meg a másik hogy mindenki tudta hogy aniko nem egy kiepitett streamer, ilyen csatornat konnyen le lehet dominalni, bevonzani kicsit a snecologiaba, aztan majd meglatjuk mi lesz.
Meg amugy is mit agyalsz te azon hogy kiknek streamelt mi a temaja stb, miert érdekel miért nem élvezed, vagy ha nem tetszik hagyod?
Táncsak nem egy original Anikó fan vagy akit most elnyomnak a snecologusok?
Amkor meg mit izgat?
mér nem korbácsolod meg..?
hát azért hetyetye
a doclernél volt és livecam előtt dugott mindenféléket az összes testnyílásába, hahó!
hát azért hetyetye
Ennél sokkal jobbat mondott bocs.
Forog mint sodi az ogre faszán.
jó gyorsan ás, nem kell noszogatni.....
Ne hülyéskedj már, most jön majd a crescendo! Egyrészt szerintem Anikónak tök jól vág az esze, séróból nyomja az olyan replikázásokat snecinek, amire az csak nyökögni tud. Az összes kínos kérdést beolvasta a pofájában, még a legendás masztipartis komment is kiderült 20 év után.
Anikót szemlátomást szórakoztatja a téma, és nem utolsósorban látja, hogy erre jön látogatottság, jönnek donate-ek. Nem hülye, biztosan tudja hogy jobb ez annál, mintha csak magában motyogva főzőcskézne 10 nézőnek, meg néha hátrakiabál valamit Kemálnak.
Még ha Anikó szemében esetleg le is csengett az újdonság faktor (kapott épp elég infót, szerintem többet is, mint szeretett volna...), most jön sneci ideje! Már egy teljes napja bassza az agyát, hogy Anikó "félreértette" a beugatását, márpedig a 25 perces, 50x ismétlős magyarázkodás az neki JÁR, mint ahogy a színes-boldos levelek is.
De az, hogy Anikó csak röhög ezen, és leszarja az angolnázását, ez olyan szinten feszíti szét az ágyát, hogy ezen vergődik folyamatosan, 100%-ot teszek rá, hogy mára szabit kért, hogy fogalmazhassa a levelet meg live-olhasson. Ezért van online ilyenkor.
Ha Anikó továbbra is csak röhög rajta, sőt még ignorálja is a magyarázkodását, az még tovább feszíti az idegeit. Betű szerint ugyanaz megy, mint Andival volt.
Szóval csak dőljetek hátra, és élvezzétek a crescendot. Ne felejtsétek, hogy Andinál is az évadzáróval, a színes-boldos levelekkel indult be igazán az őrjöngés.
Szóval csak dőljetek hátra, és élvezzétek a crescendot. Ne felejtsétek, hogy Andinál is az évadzáróval, a színes-boldos levelekkel indult be igazán az őrjöngés.
+1000
2 napig csicskultam
Félve kérdezem meg, hogy Anikó elért már annyi kreditet, hogy helye legyen a szekcióban?
Szerintem igen, ha más nem, a masztipartis komment beismertetése miatt bérelt helye van.
Én megírom szívesen, csak akkor jelentkezzen előtte egy Sodipedia admin, hogy felteszi, mert különben nem görcsölök vele. Az utóbbi időkben el van sodikázva a kontentek feltöltése.
Esélytelen. Túl sok troll van, nehéz koordinálni. Továbbá a 0. évesek félrevinnék az egészet.
engem onnan is kirugtak, 2 napot vótam)))))))))))))
moderátori jogaink vannak anikónál hahó.
Van egyebkent valami kep az Andirol?
A tankonyvben nincs.
Muszáj nézni, rengeteg a snecológiának hasznos kontent.
Inkább mint a flokkot
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
felgyújtottad a női wécét?
hát azért hetyetye
miért, borotvált fiúseggnek tűnik?
Endre ma reggel is szivatóval indult. Rásegített Ogre bréjére.
2 napig csicskultam
nekem is gyből ez jutott eszembe, lol
Sodi még nem donate-elt Anikónak!
(hétfőn vagy mikor még el volt baszva a donate gomb, amit küldött az nem ment át - de mivel fogyatékos, azért havi 6 dollárért feliratkozott valami prémium streaming szarra)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Andi szerintem már nem foglalkozik vele, pedig jó lenne ("ha meglátlak beleverem a betonba a fejed")
Aki Anikó. De nem ez a lényeg.
Szerintem ha Sodi nem lenne egy sóher szar, akkor engesztelésképp meghívhatná a csajt meg a törököt egy berlini hétvégére.
2 napig csicskultam
Nyugodtan kövezzetek meg, de én támogatom az Anikós irányt. Minél jobban belezúg a korcs, annál nagyobbat koppanik a végén. Depresszió, levertség, önutálat, zaklatási kényszer várható majd. És ebben az állapotban a gyagyás hibázni fog. Kárt csinál, a munkahelyén mulaszt vagy bármi ilyesmi. Támogassuk Anikót, tegnap este már kifejezetten végstádiumba juttatta a púpos iranti gyűlöletét, akinek ez meg csak olaj volt a tűzre.
Kibaszottul rejtély az is, hogy Endre mi alapján szelektál. Andi egyértelműen szerelme volt, Anikó is, Szandrát viszont le se szarja.
Csak állna a sarokban es recskázna a legjobb esetben is max félmerev pitonnal amíg a szultán elintézi Anikót, ld még Borkai-videó
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ne szultánozzunk már. Megvan erre a helyes terminus technicus: Kemál. Ráadásul ez most tényleg minden szempontból megáll, nem csak troll fantázia, mint Andinál. A recskást meg tutira idegesítené a szóhasználat, mert hát ez ugye NEM OLYAN, mint Andival volt, meg Andi is just a dude, NEM volt ő szerelmes, dehogy!
Én sem vagyok oda a szutykos törökökért, ezen kívül még kurvára idegesít az is amikor európai nők rajongásig nedves pinával áradoznak mindenféle mediterrán és közel keleti faszik iránt. Legyen az homoki nigger vagy digó cigány.
Sajnos ez most divat. Szerencsére nem most vagyok 20-on éves mint Anikó. A vele egyidős hapsiknak nem lehet egyszerű.
2 napig csicskultam
+linkedin :)
Végülis milyen jó, hogy asodi főként azért is van basztatva itt, mert rasszista.
az ilyenek szoktak kimenni afrikába, férjhez, oszt csodálkoznak, hogy az egész törzs végig akar menni rajta.....
Sodi azért van szopatva mert egy angolna.
Igen, én rasszista vagyok.
2 napig csicskultam
És büszke vagy rá? A helyedben kurvára nem lennék.
Pontosan. Nekem van olyan csaj ismerősöm akit megbolondított az albán fasz illata, aztán nem sokkal később a családja úgy menekítette haza koszovóból.
Ugyanilyen sztori van törökben is.
Minden arabfasz rajongó nőnek ajánlom a Lányom nélkül soha! vagy a Fátyol mögött c. könyveket. Ha azok után is romantikus nekik a tevebaszó-love akkor hajrá.
2 napig csicskultam
Nem azért van.
Nem akartam ezzel trollharcot indítani, csak nem szeretem amikor digo cigányoznak.
Szerintem ugorhatunk, csak fogyyatékos voltam és megjegyeztem, holott semmi értelme.
De a helyemben az lennél. Szerintem most ezt itt fejezzük be még az elején.
2 napig csicskultam
sodi rgl-l is elég jó kapcsolatba vót, ugye cigány....
Sírva recskáztál a sarokban, miközben cigányok baszták az anyádat, vagy mi a probléma? Szeretnél beszélni róla, vagy inkább lehúzod magad a klotyón a náci szar Recskás után?
Asodi fog recskázni a trollhárcra, ha folytatjuk.
Mit anyázol? Neked volt ilyen élményed?
2 napig csicskultam
Ezt felpontoztam, akkora riposzt volt :D
"Én sem vagyok oda a szutykos törökökért, ezen kívül még kurvára idegesít az is amikor európai nők rajongásig nedves pinával áradoznak mindenféle mediterrán és közel keleti faszik iránt. Legyen az homoki nigger vagy digó cigány.
Sajnos ez most divat. Szerencsére nem most vagyok 20-on éves mint Anikó. A vele egyidős hapsiknak nem lehet egyszerű. "
Ez a legincelebb dolog, amit valaha olvastam ezen a fórumon egyébként.
Endre hazefele ugorj be a szaturnba. vegyel valamit hogy jobb legyen a hangulat.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 28, 2019 13:43:43
Pup nem dolgozik?
“Melózni” szokott csak.
Nov 28, 2019 13:43:43
-
Nov 28, 2019 13:44:33
Nyem értyem. Ez az Anikóvagyok szegény nem valami nagy durranás. Kontent-értéke 0, nem is túl okos, mi a fasznak nézzük? Nem tud olvasni, nem is lát rendesen. A sodiszopatás már megvolt, lassan a nézői (ha egyáltalán vannak) nem fognak örülni ennek a sodizásnak, mert nemtrolloknak semmi de semmi értyelme nincs. Kifutott ez hamar, most már csak az ő kárára vergődtök ott a cseten. Kéne valami új embert találni, aki rácsodálkozhat arra, milyen egy szardarab ez a sneci. Az első benyomás és reakció az még Anikónál is kurvajó volt, ez már csak izzadságszagú fos. És snecit se szopatja már, mert őt nem érdekli, a csetelők meg igazi balfaszok, szóval nem jutunk így előre. De lehet, hogy csak én nem értem a koncepciót.
ha kéne találni egy új embert, akkor találj.
Nov 28, 2019 13:44:33
rBali
(
x24)
Nov 28, 2019 13:46:04
x24)
Te ne cincogj már, tegnap találtad meg ezt a fórumot. Inkább azt meséld el, hogy te élvezed, hogy Anikó sodival foglalkozik? Ez jobb kontent, mint amit eddig nyomott? Ha igen, akkor facepalm, ha nem, akkor meg mit vergődsz?
Aztabetyárhétszentségit, de bátor itt valaki. Miből gondolod, hogy nem vagyok szorgos olvasója a fórumnak évek óta? Vond össze a párhuzamot Anikó előtti Twitch vergődésétől és a mostani elmebeteg Sodival aki hetyetyézik. Neked valamiért nagyon szúrja a szemedet ez az egész. Te vagy az, Endre?
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 13:47:53
x4)
ezt ne itt, ne most. köszi.
regisztrált troll
Nov 28, 2019 13:48:55
Egy nullkilométeres kék nick nem jelent itt semmit (és piszony te egy nullkilométeres kéknick vagy, aki nem csinált semmit még a pofázáson kivül). Az egész szabad reg csak azért lett bevezetve, hogy nehezebb legyen a csülkösnek trackelni....
Sose fogom megérteni az ilyen wanabe trollokat, tenni basznak az ügyért, de igényeik azért lennének. Pedig a Sodiverzum pont erről szól. Ez egy IRL RPG, ahol te mint külső GM (a sodiverzumban: troll) befolyásolhatod a főszereplő kalandjait. Ezért szeretjük. Te pedig pont ezért nem. Akkor a faszé' vagy itt he?!
Nov 28, 2019 13:48:55
-
Nov 28, 2019 13:52:57
Vond össze a párhuzamot, mi, a kurva anyádat xDDDDDDD
Ha tényleg követnéd a fórumot és snecit, akkor tudnád, hogy eddig is elmebetegen hetyetyézett. Inkább válaszolj, hogy Anikó streamje JOBB lett a sodizástól vagy nem?
regisztrált troll: Ez kifújt, nem látod? Nem akarja szopatni snecit, mert emberből van, csak a kommenteket olvasgatja fásultan. Csak addig fog snecivel foglalkozni, amíg látja benne a donét-potenciált. De nem önkéntes módon (ahogy tette az első pár nap), hanem a csetfal olvasgatásával. Ez már nem ér sokat. Ahogy "bolgár jeti" kolléga megjegyezte, sokkal többet ártana snecinek, ha Anikó többé nem foglalkozna vele. Ezt pedig nagyon egyszerű elérni, le kell szakadni Anikó twitchéről, mert amúgy is érdektelen low-quality szar. Vagy ha a háttérben ti konspiráltok a csajszival, hogy faszerdőt robbantson sneci szájába, az OK, de nem úgy tűnik. De nem vitázom tényleg, mindenkinek lehet véleménye :)
Ha tényleg követnéd a fórumot és snecit, akkor tudnád, hogy eddig is elmebetegen hetyetyézett. Inkább válaszolj, hogy Anikó streamje JOBB lett a sodizástól vagy nem?
regisztrált troll: Ez kifújt, nem látod? Nem akarja szopatni snecit, mert emberből van, csak a kommenteket olvasgatja fásultan. Csak addig fog snecivel foglalkozni, amíg látja benne a donét-potenciált. De nem önkéntes módon (ahogy tette az első pár nap), hanem a csetfal olvasgatásával. Ez már nem ér sokat. Ahogy "bolgár jeti" kolléga megjegyezte, sokkal többet ártana snecinek, ha Anikó többé nem foglalkozna vele. Ezt pedig nagyon egyszerű elérni, le kell szakadni Anikó twitchéről, mert amúgy is érdektelen low-quality szar. Vagy ha a háttérben ti konspiráltok a csajszival, hogy faszerdőt robbantson sneci szájába, az OK, de nem úgy tűnik. De nem vitázom tényleg, mindenkinek lehet véleménye :)
Nov 28, 2019 13:52:57
egyik néző
Nov 28, 2019 13:54:20
Nyem értyem mi a fasznak nézzük?
Egyrészt mi az hogy "nézzük", téged kényszerít valaki vagy annyira hülye vagy hogy nem tudod miért nézed?
Én nem vagyok szerelmes Anikóba de az utóbbi évek legdurvább snecologiai kontentjét tolja.
Na taka.
Nov 28, 2019 13:54:20
rBali
(
x24)
Nov 28, 2019 13:55:45
x24)
Köszönöm Viktor, akkor elnézést kérek és gondolom nem számit, hogy én osztottam meg először Anikót a Trash csoportos "wannabe" snecológusoknao, ahol Endre igen aktív szereplő.

rBali
(
x24)
Nov 28, 2019 13:56:19
x24)
Zsidók vagytok.
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 14:00:44
x4)
1-1 tessék szépen kipékülni, különben hívnom kell a Hídangolnát!
2 napig csicskultam
hídember
Nov 28, 2019 14:00:59
Zsidók vagytok.
Bali volt itt már sok minden amit te tettél az csepp a tengerben.
Évtizedek óta zajlik a tényfeltárás, legtöbben nem kérkednek az eredményekkel, voltak itt már bőven komolyabb dolgok.
De csak így tovább kitartàst.
Nov 28, 2019 14:00:59
xray
(
x21)
Nov 28, 2019 14:01:10
x21)
most kéne ide a hídangolna: tessék szépem kibékülni! xd
-
Nov 28, 2019 14:01:33
Na taka.
Na taka.
Neked még válaszolok, aztán elengedem a témát. Az első két nap az atombomba volt, ez igaz. De most már nincs trollkodásfaktor, csak felolvassa a csetfalat, snecit nem szopatja. Ez nem több egy speakboardnál, hahó!
Nov 28, 2019 14:01:33
-
Nov 28, 2019 14:03:37
most is szopatja snecit. óránként beolvassa a levelét. sneci már kellemetlenül érzi magát miatta, írta is. vagy te nem nézed az adást?
Nov 28, 2019 14:03:37
rBali
(
x24)
Nov 28, 2019 14:03:43
x24)
Ha emlékeznél veled értettem egyet ebben, ignorálni kell az Endrét és az most jobban ütné őt. Teljesen igazat adtam, de ne tessék bántani engem kérem.
egyik néző
Nov 28, 2019 14:08:38
Akkor most tisztelettel:
Napok óta folyamatos kontent van, szopatás, szembesités, főzőcske, Sodi vergődik, magyarázkodik, ha ez nem lenne, ha nem tolná akkor mit néznél, mi tartaná életben a tudomány?
Nov 28, 2019 14:08:38
-
Nov 28, 2019 14:09:04
BTW milyen már, hogy ennek a csajnak semmilyen témája nincs, amiről beszélhetne, csak a trollok kommentjeit olvasgatja? Rukkolát még sose látott, Zakopániába(!!) nem menne, csak nekem kínos ezt nézni?
Nov 28, 2019 14:09:04
rBali
(
x24)
Nov 28, 2019 14:09:51
x24)
Szakmai vitába keveredtem önmagammal, - vagy - az igazi - ?
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 14:10:05
x4)
Picsogást lehet berekeszteni.
Szabad országban élünk, mindenki azt néz, arra veri amire akarja.
Sodiszopatás az mindig volt valahogy.
Pont ma gondolkodtam azon, hogy ez egy valódi emberkísérlet. Évtizedes tapasztalatunk van a cyberbullying hatásairól. Ami olyan mint a pofon. Van aki érdemli van aki nem.
Mi szerencsére egy menthetetlenül nagy férget találtunk meg vele, aki bármit (és tényleg bármit) megérdemel, mert gonosz, lelketlen szar.
2 napig csicskultam
Pont ma gondolkodtam azon, hogy ez egy valódi emberkísérlet. Évtizedes tapasztalatunk van a cyberbullying hatásairól. Ami olyan mint a pofon. Van aki érdemli van aki nem.
Mi szerencsére egy menthetetlenül nagy férget találtunk meg vele, aki bármit (és tényleg bármit) megérdemel, mert gonosz, lelketlen szar.
regisztrált troll
Nov 28, 2019 14:14:25
Picsogást lehet berekeszteni.
Én őszintén várom a napot, amikor valami genderszakos / társadalomkutató / pszichológus a Cyberbullyngról ir majd diplomamunkát a fórum segítségével.
Nov 28, 2019 14:14:25
-
Nov 28, 2019 14:18:59
BTW milyen már, hogy ennek a csajnak semmilyen témája nincs, amiről beszélhetne, csak a trollok kommentjeit olvasgatja? Rukkolát még sose látott, Zakopániába(!!) nem menne, csak nekem kínos ezt nézni?
de miért kéne hogy legyen témája? anikó csak snecológiai szempontból fontos. ezért nézzük és generáljuk vele a tartalmat.
Nov 28, 2019 14:18:59
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 14:21:09
x4)
Igen. Hidd el, lesz ilyen.
Ami pedig nagyon fontos és megkülönbözteti ezt a fórumot pl. a trash csoporttól vagy más "fikázó" közösségtől, hogy itt aztán tényleg mindenféle hátterű (felnőtt!) ember van. Nem csak unatkozó kispávák és pattanásos gurulkák.
-
Nov 28, 2019 14:21:57
Nekünk igen, de bazdmeg nincs saját nézőközönsége? Nincs saját kontent, értelmes téma? Snecizés előtt mit csinált, zsírt evett élőonlájn?
Nov 28, 2019 14:21:57
egyik néző
Nov 28, 2019 14:23:52
legbiztosabb a hideg folyó. amilyen szerencsétlen, a vonat csak nyomorékkká teszi......
Ugyan minek terhelnénk a drága társadalombiztosítási kasszát egy gyagyás életbentartàsával, amikor Endre a mai napig tartozik a magyar (és ezáltal természetesen a román ) állam irányába.
Nov 28, 2019 14:23:52
broni
Nov 28, 2019 14:26:33
nszksz.na, megyek vizet anyámnak kenyérhájat ebédre, még nincs kész a lövészárokkal.
Nov 28, 2019 14:26:33
Utállaksodi
Nov 28, 2019 14:27:58
Kit erdekel? Eddig se nezte senki, ezutan se fogja. Mindannyain a sodi kontent miatt nezzuk
Nov 28, 2019 14:27:58
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 28, 2019 14:29:42
x7)
Anikó: Forog, mint az Ogre a faszon. (miközben csavart csavar ki)
|__o__|
-
Nov 28, 2019 14:33:53
kb. a negyedik streamje már sodiról szólt. ott vannak a videók megnézheted mi volt előtte. paprikást főzőtt, meg sminkelt.
ok, ha pogi csinálná, az biztos jobb lenne.
Nov 28, 2019 14:33:53
egyik néző
Nov 28, 2019 14:34:12
Nekünk igen, de bazdmeg nincs saját nézőközönsége? Nincs saját kontent, értelmes téma?
Te figyi ennek a kiscsajnak azért van már egy multja, tudod mit csinalt fozott 15 nézőnek amikor beestünk, azóta konstans 50 körül.
Nem vagyon egy twitch guru de ha a kiscsajnak lesz párszáz dollárja meg mondjuk a trollok kozul pár komoly kovetője akkor már bőven jó neki.
Meg a másik hogy mindenki tudta hogy aniko nem egy kiepitett streamer, ilyen csatornat konnyen le lehet dominalni, bevonzani kicsit a snecologiaba, aztan majd meglatjuk mi lesz.
Meg amugy is mit agyalsz te azon hogy kiknek streamelt mi a temaja stb, miert érdekel miért nem élvezed, vagy ha nem tetszik hagyod?
Táncsak nem egy original Anikó fan vagy akit most elnyomnak a snecologusok?
Amkor meg mit izgat?
Nov 28, 2019 14:34:12
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 28, 2019 14:34:19
x6)
xray
(
x21)
Nov 28, 2019 14:34:37
x21)
sneci ma már megint ment a donét anikónak, vagy még nem?
te világ balfasza.
te világ balfasza.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 28, 2019 14:36:23
x6)
a doclernél volt és livecam előtt dugott mindenféléket az összes testnyílásába, hahó!
-
Nov 28, 2019 14:36:45
Anikó: Forog, mint az Ogre a faszon. (miközben csavart csavar ki)
Ennél sokkal jobbat mondott bocs.
Forog mint sodi az ogre faszán.
Nov 28, 2019 14:36:45
broni
Nov 28, 2019 14:40:20
jó gyorsan ás, nem kell noszogatni.....
Nov 28, 2019 14:40:20
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 28, 2019 14:40:38
x16)
Nyem értyem. Ez az Anikóvagyok szegény nem valami nagy durranás. Kontent-értéke 0, nem is túl okos, mi a fasznak nézzük? Nem tud olvasni, nem is lát rendesen. A sodiszopatás már megvolt, lassan a nézői (ha egyáltalán vannak) nem fognak örülni ennek a sodizásnak, mert nemtrolloknak semmi de semmi értyelme nincs. Kifutott ez hamar, most már csak az ő kárára vergődtök ott a cseten. Kéne valami új embert találni, aki rácsodálkozhat arra, milyen egy szardarab ez a sneci. Az első benyomás és reakció az még Anikónál is kurvajó volt, ez már csak izzadságszagú fos. És snecit se szopatja már, mert őt nem érdekli, a csetelők meg igazi balfaszok, szóval nem jutunk így előre. De lehet, hogy csak én nem értem a koncepciót.
Ne hülyéskedj már, most jön majd a crescendo! Egyrészt szerintem Anikónak tök jól vág az esze, séróból nyomja az olyan replikázásokat snecinek, amire az csak nyökögni tud. Az összes kínos kérdést beolvasta a pofájában, még a legendás masztipartis komment is kiderült 20 év után.
Anikót szemlátomást szórakoztatja a téma, és nem utolsósorban látja, hogy erre jön látogatottság, jönnek donate-ek. Nem hülye, biztosan tudja hogy jobb ez annál, mintha csak magában motyogva főzőcskézne 10 nézőnek, meg néha hátrakiabál valamit Kemálnak.
Még ha Anikó szemében esetleg le is csengett az újdonság faktor (kapott épp elég infót, szerintem többet is, mint szeretett volna...), most jön sneci ideje! Már egy teljes napja bassza az agyát, hogy Anikó "félreértette" a beugatását, márpedig a 25 perces, 50x ismétlős magyarázkodás az neki JÁR, mint ahogy a színes-boldos levelek is.
De az, hogy Anikó csak röhög ezen, és leszarja az angolnázását, ez olyan szinten feszíti szét az ágyát, hogy ezen vergődik folyamatosan, 100%-ot teszek rá, hogy mára szabit kért, hogy fogalmazhassa a levelet meg live-olhasson. Ezért van online ilyenkor.
Ha Anikó továbbra is csak röhög rajta, sőt még ignorálja is a magyarázkodását, az még tovább feszíti az idegeit. Betű szerint ugyanaz megy, mint Andival volt.
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 14:45:08
x4)
+1000
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 28, 2019 14:45:39
x16)
Kérjük a Tisztelt Gólyákat, hogy a felkészítő időszak alatt legyenek szívesek az oktatásban rendszeresen részt venni, a korábbi óravázlatokat figyelmesen átolvasni, illetve a "Ki kicsoda a snecológiában" szemináriumok jegyzeteit megtekinteni a
sodipedia.sodika.org/ címen.
Üdvözlettel:
A Snecológia Tanszék elsőéves hallgatói
sodipedia.sodika.org/ címen.
Üdvözlettel:
A Snecológia Tanszék elsőéves hallgatói
Félve kérdezem meg, hogy Anikó elért már annyi kreditet, hogy helye legyen a szekcióban?
Szerintem igen, ha más nem, a masztipartis komment beismertetése miatt bérelt helye van.
Én megírom szívesen, csak akkor jelentkezzen előtte egy Sodipedia admin, hogy felteszi, mert különben nem görcsölök vele. Az utóbbi időkben el van sodikázva a kontentek feltöltése.
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 28, 2019 14:49:35
x16)
Bakker telefonról írva állandóan tele vagyok elírással. Rohadt pátyi grammatika, rohadt autikorrekt, sneci dögöljmekk.
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 14:49:57
x4)
A legjobb, hogy sodika ördögi körbe került a piával is. Ha iszik egyre hülyébb lesz és olyan szitukba sodorja magát mint a tegnapi, ha nem iszik akkor meg hiányozni fog neki és szorong mint a kurvaélet.
2 napig csicskultam
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 14:53:08
x4)
Lesz itt még zárt addiktológia, juhuhuhuuuuu!
2 napig csicskultam
-
Nov 28, 2019 14:55:54
szerintem sokkal tudatosabban kell használnunk anikót. itt meg kell beszélni, hogy egy esti műsorban mi legyen a téma amit ki akarunk vesézni, milyen kérdéseket tegyen fel anikó snecinek, stb. és ha ezt itt eldöntjük, akkor minden trolléga tartsa magát ehhez, ne keverjünk bele aznap más témákat, max. ha kifulladt, és akkor legyen egy póttéma.
egy adott témával kapcsolatban elő kell szedni a videókat, coubokat, sodipédia bejegyzéseket, anikónak először tényfeltárást tartani, hogy képbe kerüljön. utána meg a kérdésekkel saját maga is elő fog jönni, vagy pedig mi segítünk neki.
ilyen nagyon egyszerű ez.
egy adott témával kapcsolatban elő kell szedni a videókat, coubokat, sodipédia bejegyzéseket, anikónak először tényfeltárást tartani, hogy képbe kerüljön. utána meg a kérdésekkel saját maga is elő fog jönni, vagy pedig mi segítünk neki.
Nov 28, 2019 14:55:54
regisztrált troll
Nov 28, 2019 15:02:31
szerintem sokkal tudatosabban kell használnunk anikót. itt meg kell beszélni, hogy egy esti műsorban mi legyen a téma amit ki akarunk vesézni, milyen kérdéseket tegyen fel anikó snecinek, stb. és ha ezt itt eldöntjük, akkor minden trolléga tartsa magát ehhez, ne keverjünk bele aznap más témákat, max. ha kifulladt, és akkor legyen egy póttéma.
Esélytelen. Túl sok troll van, nehéz koordinálni. Továbbá a 0. évesek félrevinnék az egészet.
Nov 28, 2019 15:02:31
broni
Nov 28, 2019 15:07:39
Lesz itt még zárt addiktológia, juhuhuhuuuuu!
Nov 28, 2019 15:07:39
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 28, 2019 15:07:44
x7)
Sodi szerelmes. Munka közben is Anikót nézi a háttérben, majd otthon folytatja. Teljesen mindegy milyen téma, csak lássa a bolondos tekintetét.
|__o__|
-
Nov 28, 2019 15:07:45
Ez az egyik, a másik meg, hogy Anikó nem egy vérgeci, szóval ő nem fogja szopatni a gyagyást, csak a mi útmutatásainkat követi, amíg meg nem unja. Ezen kívül sneciről már lepereg minden szar, autiköd-angolnázás megy a cseten is meg a streamen is, szóval itt szórakoztatásfaktora annak lenne már csak, ha sneci beakadna valamibe és végtelen ciklusban őrjöngene (a tegnapi "sértődés" jó volt, csak mára lecsengett, mert Anikó válaszolt neki és foglalkozott vele). Andinál is azért kattant be teljesen, mert valami félreértés volt, és nem tudta tisztázni, mert Andi letiltotta. Ebben van potenciál, Hahó!
Nov 28, 2019 15:07:45
-
Nov 28, 2019 15:08:13
moderátori jogaink vannak anikónál hahó.
Nov 28, 2019 15:08:13
Utállaksodi
Nov 28, 2019 15:08:55
A tankonyvben nincs.
Nov 28, 2019 15:08:55
rBali
(
x24)
Nov 28, 2019 15:11:27
x24)
-
Nov 28, 2019 15:11:39
erre a dekoltazsra 100% hogy asodi kicsapta a feherjet Nov 28, 2019 15:11:39
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2019 15:14:04
x30)
Akkor most tisztelettel:
Muszáj nézni, rengeteg a snecológiának hasznos kontent.
Inkább mint a flokkot
broni
Nov 28, 2019 15:14:28
nem egy nagy szám amugy............
nem egy nagy szám amugy............
Nov 28, 2019 15:14:28
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 28, 2019 15:39:49
x6)
símanó
(
x3)
Nov 28, 2019 15:42:51
x3)
erre a dekoltazsra 100% hogy asodi kicsapta a feherjet
miért, borotvált fiúseggnek tűnik?
broni
Nov 28, 2019 15:45:12
nem, csak megmondtam a főorvosnak, hogy engem rendes alkesz, drgosok közé rakjanak, ne legyenek született bolondok is.....
nem, csak megmondtam a főorvosnak, hogy engem rendes alkesz, drgosok közé rakjanak, ne legyenek született bolondok is.....
Nov 28, 2019 15:45:12
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 28, 2019 15:58:28
x3)
sneci most oldja meg a Segpreszto nagy problemait a php szobaba.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Fekete bikapata
Nov 28, 2019 16:01:54
Gyagyás, tudtál ma reggel indulni???
Szházszházalékos voltál?
Szházszházalékos voltál?
Nov 28, 2019 16:01:54
broni
Nov 28, 2019 16:03:51
Pedig az üzenet annyira egyértelmű: a fiatalok azért küzdenek, hogy ne legyen jövőjük, és pusztítsuk a környezetet.
Nov 28, 2019 16:03:51
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 16:04:33
x4)
Gyagyás, tudtál ma reggel indulni???
Szházszházalékos voltál?
Szházszházalékos voltál?
Endre ma reggel is szivatóval indult. Rásegített Ogre bréjére.
broni
Nov 28, 2019 16:22:36
hajrá fradi!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 28, 2019 16:22:36
Андрюша Ющинский
Nov 28, 2019 16:24:15
Mi a fasznak az a zöld háttér, ha nagytotálba veszi a kotorékot?
nekem is gyből ez jutott eszembe, lol
Nov 28, 2019 16:24:15
broni
Nov 28, 2019 16:40:20
spanyol cigányok, basszátok az anyátok!!!!!!!!!!!!!hypós feri!!!!!!!!hypós feri!!!!!!!!!!!!
Nov 28, 2019 16:40:20
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2019 17:07:14
x30)
sneci ma már megint ment a donét anikónak, vagy még nem?
te világ balfasza.
te világ balfasza.
(hétfőn vagy mikor még el volt baszva a donate gomb, amit küldött az nem ment át - de mivel fogyatékos, azért havi 6 dollárért feliratkozott valami prémium streaming szarra)
Fuvolázó Kobold
Nov 28, 2019 17:25:05
Én lemaradtam a beolvasásról. Ha van rá lehetőség, be tudnátok linkelni, ahogy a teljes levelet felolvassa a csaj?
Iszonyatosan kíváncsi vagyok a legújabb levelekre. Andi-szintű zaklatás lesz ennek a vége.
Iszonyatosan kíváncsi vagyok a legújabb levelekre. Andi-szintű zaklatás lesz ennek a vége.
Nov 28, 2019 17:25:05
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 28, 2019 17:36:31
x7)
Minél tovább foglalkozik vele Andi, annál szerelmesebb lesz a gnóm, és nagyobbat fog ütni a lerázás. Andi pedig csak akkor fogja lerázni, ha leáll a donét.
|__o__|
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2019 17:38:29
x30)
Minél tovább foglalkozik vele Andi, annál szerelmesebb lesz a gnóm, és nagyobbat fog ütni a lerázás. Andi pedig csak akkor fogja lerázni, ha leáll a donét.
Andi szerintem már nem foglalkozik vele, pedig jó lenne ("ha meglátlak beleverem a betonba a fejed")
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 17:39:44
x4)
Aki Anikó. De nem ez a lényeg.
Szerintem ha Sodi nem lenne egy sóher szar, akkor engesztelésképp meghívhatná a csajt meg a törököt egy berlini hétvégére.
Fuvolázó Kobold
Nov 28, 2019 17:42:27
Nyugodtan kövezzetek meg, de én támogatom az Anikós irányt. Minél jobban belezúg a korcs, annál nagyobbat koppanik a végén. Depresszió, levertség, önutálat, zaklatási kényszer várható majd. És ebben az állapotban a gyagyás hibázni fog. Kárt csinál, a munkahelyén mulaszt vagy bármi ilyesmi. Támogassuk Anikót, tegnap este már kifejezetten végstádiumba juttatta a púpos iranti gyűlöletét, akinek ez meg csak olaj volt a tűzre.
Kibaszottul rejtély az is, hogy Endre mi alapján szelektál. Andi egyértelműen szerelme volt, Anikó is, Szandrát viszont le se szarja.
Nov 28, 2019 17:42:27
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 17:44:17
x4)
De az tény, hogy Sodi szerelmes. A hetero része most nagyon felpörgött.
Ha szexre kerülne sor (pr*) akkor befuccsolna persze. Az csak Márkkal megy neki. Meg a kényszerfrancia Ogreval.
2 napig csicskultam
Ha szexre kerülne sor (pr*) akkor befuccsolna persze. Az csak Márkkal megy neki. Meg a kényszerfrancia Ogreval.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2019 17:46:08
x30)
De az tény, hogy Sodi szerelmes. A hetero része most nagyon felpörgött.
Csak állna a sarokban es recskázna a legjobb esetben is max félmerev pitonnal amíg a szultán elintézi Anikót, ld még Borkai-videó
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 28, 2019 17:48:06
x38)
ASODI a saját irigységébe szerelmes, Hahó! Andi szabadsága, Anikó nézői. Esetleg a török pasikra bukik, és a barátnőjükön keresztül akarja őket megkörnyékezni.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
broni
Nov 28, 2019 17:48:56
törökkel jár....hát elég gané népség............nekem ilyen csaj nem kéne.
Nov 28, 2019 17:48:56
xray
(
x21)
Nov 28, 2019 17:51:49
x21)
a szándék megvolt, csak balfasz, mint mindig. (hétfőn vagy mikor még el volt baszva a donate gomb, amit küldött az nem ment át - de mivel fogyatékos, azért havi 6 dollárért feliratkozott valami prémium streaming szarra)
xray
(
x21)
Nov 28, 2019 17:56:08
x21)
a spam mappában találtam, felnevettem, mert sneci jutott eszembe: Mágneses hátpánt
Tartásjavító heveder, melynek mágneses mezője behatol a test belsejébe és enyhíti a test helytelen testtartását okozó fájdalmat.
na, ilyet vegyél, gyagyás!
Tartásjavító heveder, melynek mágneses mezője behatol a test belsejébe és enyhíti a test helytelen testtartását okozó fájdalmat.
na, ilyet vegyél, gyagyás!
trendbeli garázdaság
Nov 28, 2019 17:58:41
Dehogy szerelmes. Sodi csőbuzi, maximum Cuki Áron és Heteró Márk jöhet szóba nála.
Egyszerűen arról van szó, hogy konkrétan nulla kapcsolata van olyan emberekkel, akik nem az ogre vagy kollégái. Totál magányos, a begolyózás szélén. Az ilyenekhez elég egy jó szót szólni, és rácuppannak az emberre, mint egy pióca. A totálisan szociopata korcs esetében nem is kell jó szó, elég hozzászólni.
Viszont az ilyen levakarhatatlan retardokat nagyon hamar megunja mindenki, és nagyon nehéz megszabadulni tőlük. Andinak is konkrétan rendőrséggel és fizikai erőszakkal kellett fenyegetnie a korcsot, hogy lekopjon.
Egyszerűen arról van szó, hogy konkrétan nulla kapcsolata van olyan emberekkel, akik nem az ogre vagy kollégái. Totál magányos, a begolyózás szélén. Az ilyenekhez elég egy jó szót szólni, és rácuppannak az emberre, mint egy pióca. A totálisan szociopata korcs esetében nem is kell jó szó, elég hozzászólni.
Viszont az ilyen levakarhatatlan retardokat nagyon hamar megunja mindenki, és nagyon nehéz megszabadulni tőlük. Andinak is konkrétan rendőrséggel és fizikai erőszakkal kellett fenyegetnie a korcsot, hogy lekopjon.
Nov 28, 2019 17:58:41
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 28, 2019 17:59:46
x16)
Ne szultánozzunk már. Megvan erre a helyes terminus technicus: Kemál. Ráadásul ez most tényleg minden szempontból megáll, nem csak troll fantázia, mint Andinál. A recskást meg tutira idegesítené a szóhasználat, mert hát ez ugye NEM OLYAN, mint Andival volt, meg Andi is just a dude, NEM volt ő szerelmes, dehogy!
broni
Nov 28, 2019 18:02:32
szerintem texxxel is vót valami flört, azt tudjuk, hogy találkoztak, aztán össszebalhéztak.
Nov 28, 2019 18:02:32
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 18:08:03
x4)
törökkel jár....hát elég gané népség............nekem ilyen csaj nem kéne.
Én sem vagyok oda a szutykos törökökért, ezen kívül még kurvára idegesít az is amikor európai nők rajongásig nedves pinával áradoznak mindenféle mediterrán és közel keleti faszik iránt. Legyen az homoki nigger vagy digó cigány.
Sajnos ez most divat. Szerencsére nem most vagyok 20-on éves mint Anikó. A vele egyidős hapsiknak nem lehet egyszerű.
Tigris
Nov 28, 2019 18:08:17
Kurvajo az anikontent, kurvajo ahogy a trash csopi szopatja, remek a musor. Endreben lehet bizni, az evadzarora mindig odateszi magat
Nov 28, 2019 18:08:17
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 28, 2019 18:10:48
x37)
Ugyanazt az autista panelt írta bele a levélbe is, amin a stream végén vagy 45 percig pörgött bebaszva. Hogy "politikai ok kivételével" ő nem bírja elviselni, ha valaki haragszik rá, és hogy Anikó a hibás, mert nem engedte meg neki, hogy 2 percben gyorsan elmagyarázzon valamit Kemálnak. Meg hogy ő azért volt ideges -ami egyébként teljesen irreleváns-, mert a feltöltése nem volt 8000 csak 6000.
Endre, mégis mit akartál angolnázni a janicsárnak? És milyen nyelven? Angolul? Üvegtigris megvan? A te szinted az a film, úgyis.
-Csoki, ne beszéljél spanyolul!
-Miért ne?
-Mert nem tudsz.
Endre, mégis mit akartál angolnázni a janicsárnak? És milyen nyelven? Angolul? Üvegtigris megvan? A te szinted az a film, úgyis.
-Csoki, ne beszéljél spanyolul!
-Miért ne?
-Mert nem tudsz.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2019 18:13:13
x30)
Ugyanazt az autista panelt írta bele a levélbe is
+linkedin :)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 28, 2019 18:13:19
x37)
Csak a szokásos nárcisztikus arconpörgés. Nem bírja elviselni, ha nem az ő seggében forog a világ tengelye. Mégis miért kéne egy streamernek engednie, hogy a férjével beszéljen valami random vadidegen? És ha ő engedné, hogy Endre beszéljen a törökkel, akkor Endre is engedné nekünk, hogy élőben felkérdezzük az Ogrét, amikor streamel?
Fogyatékos vagy, Púp.
Fogyatékos vagy, Púp.
olasz származású
Nov 28, 2019 18:13:31
Végülis milyen jó, hogy asodi főként azért is van basztatva itt, mert rasszista.
Nov 28, 2019 18:13:31
broni
Nov 28, 2019 18:14:54
az ilyenek szoktak kimenni afrikába, férjhez, oszt csodálkoznak, hogy az egész törzs végig akar menni rajta.....
Nov 28, 2019 18:14:54
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 18:15:34
x4)
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2019 18:15:41
x30)
Anikó online
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 28, 2019 18:18:05
x37)
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 18:20:59
x4)
Pontosan. Nekem van olyan csaj ismerősöm akit megbolondított az albán fasz illata, aztán nem sokkal később a családja úgy menekítette haza koszovóból.
Minden arabfasz rajongó nőnek ajánlom a Lányom nélkül soha! vagy a Fátyol mögött c. könyveket. Ha azok után is romantikus nekik a tevebaszó-love akkor hajrá.
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 28, 2019 18:21:04
x16)
Nem azért van.
olasz származású
Nov 28, 2019 18:21:05
Nem akartam ezzel trollharcot indítani, csak nem szeretem amikor digo cigányoznak.
Szerintem ugorhatunk, csak fogyyatékos voltam és megjegyeztem, holott semmi értelme.
Nov 28, 2019 18:21:05
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 18:23:08
x4)
Tigris
Nov 28, 2019 18:23:54
Az enblogolas nem etdekel senkit
Nov 28, 2019 18:23:54
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 28, 2019 18:25:40
x37)
Mondjuk ez az Anikó is érdekes abból a szempontból, hogy elég basic angolt beszél ahhoz képest, hogy együtt él egy faszival, aki nem beszél magyarul egy kurva szót se. Az is egy jó mély kapcsolat lehet.
broni
Nov 28, 2019 18:26:17
sodi rgl-l is elég jó kapcsolatba vót, ugye cigány....
Nov 28, 2019 18:26:17
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 28, 2019 18:26:54
x37)
Sírva recskáztál a sarokban, miközben cigányok baszták az anyádat, vagy mi a probléma? Szeretnél beszélni róla, vagy inkább lehúzod magad a klotyón a náci szar Recskás után?
olasz származású
Nov 28, 2019 18:28:38
Asodi fog recskázni a trollhárcra, ha folytatjuk.
Nov 28, 2019 18:28:38
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 18:29:39
x4)
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 28, 2019 18:31:53
x38)
Ugye, ugye, a trash csoportból a trash is itt tobzódik. Nektek pont jó az anikontent, pont a ti szinteteken van.
Szekunder szégyen bazdmeg ez az egész, komolyan egy vicc.
Még jó, hogy ez sneci szintje, különben idegesítene, hogy ezek a haszontalan hulladékok is itt pörögnek. Ez végtére is egy komoly kutatómunkát végző tanszék, nem a kibaszott Mókus...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Szekunder szégyen bazdmeg ez az egész, komolyan egy vicc.
Még jó, hogy ez sneci szintje, különben idegesítene, hogy ezek a haszontalan hulladékok is itt pörögnek. Ez végtére is egy komoly kutatómunkát végző tanszék, nem a kibaszott Mókus...
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 28, 2019 18:32:16
x37)
Ezt felpontoztam, akkora riposzt volt :D
"Én sem vagyok oda a szutykos törökökért, ezen kívül még kurvára idegesít az is amikor európai nők rajongásig nedves pinával áradoznak mindenféle mediterrán és közel keleti faszik iránt. Legyen az homoki nigger vagy digó cigány.
Sajnos ez most divat. Szerencsére nem most vagyok 20-on éves mint Anikó. A vele egyidős hapsiknak nem lehet egyszerű. "
Ez a legincelebb dolog, amit valaha olvastam ezen a fórumon egyébként.
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 28, 2019 18:33:14
x3)
Endre hazefele ugorj be a szaturnba. vegyel valamit hogy jobb legyen a hangulat.
117 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

nagyobbat fog ütni, ha egy hét után nem beszél majd vele soha többet