pedig hányszor hazudtad, hogy a flog az első. már medencés házad lehetne, minden hazugság után egy forintjával.
sztem a zsugori gazdag sodi nem töltötte fel az egyenleget, ne is részesedjen a hasznából. márknak sokkal többe van az egész.
streamre lesz időd, vagy majd csak jövőre, streamer? vagy nincs pénzed netre? kérjél anyádtól.
A visszaútra szóló vonatjegy időpontját megkérdezni volt már időd?
coub.com/recskaboy | officialrecskaboy.tumblr.com | facebook.com/officialrecskaboy
ezt majd csak akkor mondja el a mama, ha már bejlinben lesz a vadászpika, snecit addig nem érdeklik az alantas részletek. egyébként nem bonyolult, megnézed mikor indulnak vonatok és elfogadod, hogy a trollok szerint melyikkel megy a gnóm. nem reklámozod, csak kimész egyedül, és ha meglátod elkezdesz streamelni. menni fog? vagy te is kerülöd a találkozót és azért vagy ilyen balfasz?
tehát a szamárfaszod mellé kaptál egy lófaszt is Miskolc mellől, mi?
Taot!
a bokros-erdős részeket keresi meg a télen is nyitvatartó nudistrandot..
Taot!
A flokkernek nem jutott ideje a flokkra. Hát mi volt ennél fontosabb? Már nem a flokk a legfontosabb? A szponzorok azért fossák neked?
Úgy volt, hogy atombiztosan jönnek az epizódok január végéig(?), nem???
Még nincsenek megvágva??? Mostanra csak fel kéne pattintani őket youtube-re, nem?
Mesélj, Gyagyás, meghitt volt a szenteste? Lesz nyersanyag a tvíccsistálló-tour-ra?
Tényleg 10 százalékkal nyomták ki a szemed a megbeszélt helyett, karácsony előtt? Ez most probléma vagy varia???
Mit vittél anyádnak ajándékba? Ugye nem egy másik mérleget?
Apádat megkeresed majd???
Én most családi körben szilveszterezek majd! Te Miskolcon leszel, a barátaiddal???
ott vernék agyon.........
Most még nem... majd ha megismerik.
A sodinak viszont nagy fasza van. Azzal is kell foglalkozni néha...
Nagy faszaság és mínusz 10 millió fütyi.
Inkább a saját videóit mutassa meg. A vodkázós-hányósakat. Tényleg, anyád látta már a Fapoleont?
Igen, karban kell tartani, háhá!
lövesse púpszászt hajóágyúkkal!
Irmagjuk se maradjon.
Üdvözlöm broni kadét!
Ön a dunai folyami flottillánál teljesít majd szolgálatot.
Kérem legyen figyelemmel a folyó déli szakaszán a leúsztatott Titán holttestre.
Az esetlegesen Újszász magasságában folyóba ugró púpost testüeket kimenteni tilos.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
igenes, parancsnok!!!!!!!!!!!!!
Akkor megyünk pupszaszra bronislaw!
igenis, uram!!!!!!!!!!!!előtte kocsma!!!!!!!!!!!!!
ál-Dönitz, nézz ip-t
Általában nem szokásom kétszer elkövetni ugyanazt a hibát. Tegnap már ki is találtam két atombiztos módszert is, amivel el tudtam volna elzárni a menekülési utat az érkező Recskás elől, visszafelé (ha olyan időpontban megy, ami nekem is jó) bevetem a technikát :) De lakat a számon, idegeskedjen csak a SoDI.
coub.com/recskaboy | officialrecskaboy.tumblr.com | facebook.com/officialrecskaboy
Megható történet, már csak egy balta hányzik belőle, ami kiáll a fejedből...
Púp, te meg fizesd már ki ezt a fogyatékos coubadminost, mert amíg nem teszed, ürügyet adsz neki, hogy itt vágjon fel és figyelemkurvuljon az általa mélyen tisztelt libbant retardáltaknak, hátha köreikbe fogadják végre.
Mi van Kisboros?
Apukád németből nem hozott haza új ajándékferrárit, mert megtudta a baltás székes balhét a Jabilban? Vagy anyád nem kakaslevest főzött?
Meglepődtem, hogy jársz könyvesboltba, na nem beszéltetlek. Dübbenjél odébb, mert ha meglát pár kemény alfa troll, szerintem indulnak a cigirendelések Tiszavasvári, Hungary környékére.
Én vagyok az igazi már évek óta.
Ki nem szarja le a 888-at? Azok is itt vannak, nem?
Emlékszem, anno azzal jöttetek, hogy éljen meg TC a piacról... hát úgy látom, nektek se nagyon megy ha nem libbant a kormány...
Amikor meg lett 200 ezer követője, olyan irigyek lettetek, hogy addig nem nyugodtatok, míg le nem romboltátok. A kínok kínját élhettétek át amikor azt láttátok nap mint nap, hogy valaki jobb nálatok, valaki valóban kreatív és nem egy teljesítmény nélküli tehetségtelen, közpénzen és tarhálásokból kitartott hülye libbant, mint ti vagytok.
Mit fogunk inni?
youtu.be/oPsR2J7taHk
Ez a zene bronislaw!
Elnézést, mi a führerbunker IP-címe?
Na akkor sorban:
1. 12milliot az olvasoiktol kertek - tudod, ez a piac (emberek sajat penze)
2. 12milliot annak adnak az emberek, akik letettek valamit
3. 4e ft egy konyvert nem sok, de ettol meg lehet szar v jo. Az a lenyeg megveszik-e
Jövőre költözik Budapestre, utána Hollywood.
Várjunk csak! Az idősödő gazdag zsidó producereknek mikor lesz a játszópajtása? Még itthon vagy már kint?
Vagy a jabil öreg portásával gyakorol a nagy szerepre?
Taot!
Ezzel csak az a baj, hogy nem túl hihető, hogy ilyen rövid időn belül összedobják ennek a dupláját...Mégis kitől kaptak és mekkora összegeket?!
Ezek nem olvasói adományok (csak egy töredéke), hanem a zsoldjukat kapták meg így Sorostól vagy valamelyik titkosszolgálattól.
Legújabb történetem a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Újszász városában játszódik, ahol diftéria járvány tör ki. A főszerepet a színészlegenda, Boros László kapja. Az igaz történeten alapuló alkotásban a közel 40 éves sztárnak egy 170 kilométeres utat kell megtennie szánhúzó kutyáival, hogy eljuttassa az emberek számára az életmentő vakcinákat.
Ha tudom, hogy ennyire felbassza az agyadat, hogy sikeres a gyűjtés, kétszer ennyit küldtem volna.
Nem akarok szpojlerezni, de minket olyan szerepben fognak látni,amire nem készültek fel a kedves nézők,de mi sem...
szoktam, füvezés után megéhezek, szerintem ez érthető.
hát azért hetyetye
és? Közöd?
jobb zsidónak lenni, mint kutyabaszó herbáldíler jabil-biorobotnak!
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Ooooaaaaaggrrhhhhhhh!!!
Egy karton smack leves meg két doboz kockasajt.
Gazdag volt az idén a karácsony újpalotán.
Én még bent vagyok a kocsmában, engem nem dobnak ki élve!
Utolsó sörig!
Dec 25, 2019 11:35:40
Nem jutott most a vlogra időm.
pedig hányszor hazudtad, hogy a flog az első. már medencés házad lehetne, minden hazugság után egy forintjával.
Dec 25, 2019 11:35:40
Dec 25, 2019 11:40:29
Pedig vártuk a twitchtàllò bemutatást. :(
sztem a zsugori gazdag sodi nem töltötte fel az egyenleget, ne is részesedjen a hasznából. márknak sokkal többe van az egész.
Dec 25, 2019 11:40:29
Dec 25, 2019 11:42:08
streamre lesz időd, vagy majd csak jövőre, streamer? vagy nincs pénzed netre? kérjél anyádtól.
Dec 25, 2019 11:42:08
Recskaboy Coub Admin
Dec 25, 2019 11:52:37
Dec 25, 2019 11:52:37
-
Dec 25, 2019 11:56:17
Újszászon meglátogattad már a kocsmát?
Dec 25, 2019 11:56:17
Dec 25, 2019 12:00:25
ezt majd csak akkor mondja el a mama, ha már bejlinben lesz a vadászpika, snecit addig nem érdeklik az alantas részletek. egyébként nem bonyolult, megnézed mikor indulnak vonatok és elfogadod, hogy a trollok szerint melyikkel megy a gnóm. nem reklámozod, csak kimész egyedül, és ha meglátod elkezdesz streamelni. menni fog? vagy te is kerülöd a találkozót és azért vagy ilyen balfasz?
Dec 25, 2019 12:00:25
még éltet a remény
(
x1)
Dec 25, 2019 12:21:11
x1)
Aminek jönnie kellett, az jött.
Irreleváns mennyi, amíg pont annyi. Ha minden rendben van, az nem probléma, én meg a problémákat szoktam nyilvánosan kitárgyalni.
Irreleváns mennyi, amíg pont annyi. Ha minden rendben van, az nem probléma, én meg a problémákat szoktam nyilvánosan kitárgyalni.
tehát a szamárfaszod mellé kaptál egy lófaszt is Miskolc mellől, mi?
még éltet a remény
(
x1)
Dec 25, 2019 12:21:55
x1)
a bokros-erdős részeket keresi meg a télen is nyitvatartó nudistrandot..
-
Dec 25, 2019 12:40:30
A flokkernek nem jutott ideje a flokkra. Hát mi volt ennél fontosabb? Már nem a flokk a legfontosabb? A szponzorok azért fossák neked?
Dec 25, 2019 12:40:30
broni
Dec 25, 2019 12:46:15
fogtunk egy csapat lutheránust, akik halászlét vittek ételhordóba, mentek is a máglyára!!!!!!!!!!!!!!!!!!dicsőség az úrnak!!!!!!!!!
Dec 25, 2019 12:46:15
Fekete bikapata
Dec 25, 2019 12:47:36
Úgy volt, hogy atombiztosan jönnek az epizódok január végéig(?), nem???
Még nincsenek megvágva??? Mostanra csak fel kéne pattintani őket youtube-re, nem?
Mesélj, Gyagyás, meghitt volt a szenteste? Lesz nyersanyag a tvíccsistálló-tour-ra?
Tényleg 10 százalékkal nyomták ki a szemed a megbeszélt helyett, karácsony előtt? Ez most probléma vagy varia???
Mit vittél anyádnak ajándékba? Ugye nem egy másik mérleget?
Apádat megkeresed majd???
Én most családi körben szilveszterezek majd! Te Miskolcon leszel, a barátaiddal???
Dec 25, 2019 12:47:36
broni
Dec 25, 2019 12:57:55
Dec 25, 2019 12:57:55
-
Dec 25, 2019 13:11:42
Küldtem Mailt a dagadt kurva anyádnak te hálátlan szarvasfejű korcs! A Sodrófával fog agyonverni ha hazaérsz! Dec 25, 2019 13:11:42
-
Dec 25, 2019 13:12:09
Most még nem... majd ha megismerik.
Dec 25, 2019 13:12:09
Fekete bikapata
Dec 25, 2019 13:41:43
[quote=tanszéki archívum]November 1 - miskolci epizód
November 8 - erdélyi epizód (első rész)
November 15 - erdélyi epizód (második rész)
November 22 - berlini + lipcsei epizód (Márkkal)
November 29 - barcelonai epizód (egyedül)
December 6 - szardíniai epizód
December 13 - debreceni + krakkói epizód (anyámmal)
December 20 - osztrák epizód
December 27 - hogyan karácsonyoztam
Január 3 - hogyan szilvesztereztem
Január 10 - második évad montázs
Január 17 - harmadik évad montázs
Január 24 - hogyan telt a szülinapom?
Január 31 - a miskolci Twitch stúdió bemutatása
Február 7 - Az új gamer PC-m!
várható menetrend, elmaradt és soron következő epizódok
Mi volt az utolsó, ami felkerült, a barcelonai?
Matyarul eddig három epizód nem került fel, az atomóra által beállított flokk-ban...
A ,,hogyan karácsonyoztam'' és a ,,hogyan szilveztereztem'' című részekből valószínűleg nem lesz semmi! Lehet, hogy jobb is, nem akar tovább égni a Gyagyás...
A montázsok megint nem érdekelnek szerintem semmit, a már látott faszságokon már egyszer kiröhögtük magunkat!
Szóval az újév első igazán érdekes epizódja január végén jön...
Miskolc-tvíccsól-fosni fogja! ;) Ezek a kulcsszavak, igaz, Gyagyás??? :)
November 8 - erdélyi epizód (első rész)
November 15 - erdélyi epizód (második rész)
November 22 - berlini + lipcsei epizód (Márkkal)
November 29 - barcelonai epizód (egyedül)
December 6 - szardíniai epizód
December 13 - debreceni + krakkói epizód (anyámmal)
December 20 - osztrák epizód
December 27 - hogyan karácsonyoztam
Január 3 - hogyan szilvesztereztem
Január 10 - második évad montázs
Január 17 - harmadik évad montázs
Január 24 - hogyan telt a szülinapom?
Január 31 - a miskolci Twitch stúdió bemutatása
Február 7 - Az új gamer PC-m!
várható menetrend, elmaradt és soron következő epizódok
Mi volt az utolsó, ami felkerült, a barcelonai?
Matyarul eddig három epizód nem került fel, az atomóra által beállított flokk-ban...
A ,,hogyan karácsonyoztam'' és a ,,hogyan szilveztereztem'' című részekből valószínűleg nem lesz semmi! Lehet, hogy jobb is, nem akar tovább égni a Gyagyás...
A montázsok megint nem érdekelnek szerintem semmit, a már látott faszságokon már egyszer kiröhögtük magunkat!
Szóval az újév első igazán érdekes epizódja január végén jön...
Miskolc-tvíccsól-fosni fogja! ;) Ezek a kulcsszavak, igaz, Gyagyás??? :)
Dec 25, 2019 13:41:43
Fekete bikapata
Dec 25, 2019 13:49:14
Senkit, bocs, pátyi grammatika! ;)
Dec 25, 2019 13:49:14
-
Dec 25, 2019 13:55:26
A hogyan karácsonyoztam epizódban benne lesz a motyogós streamelés? Lehetne a címe is ez: hogyan strameltem motyogva karácsonykor miközben anyám veszekedett velem.
Dec 25, 2019 13:55:26
Fekete bikapata
Dec 25, 2019 14:05:38
Gyagyás, mutasd meg Turbó Titán és Zsozé atya videóit anyádnak! Ne gátoljon már téged a shikerben!!! :)
Dec 25, 2019 14:05:38
-
Dec 25, 2019 14:06:13
Hogy van az, hogy Magyarósi út közben is megvágja a videóit, nála miért nem marad el háromszor egymás után az előre beharangozott epizód? Pedig neki gyerekei, családja van, meg vállalkozásai.
Dec 25, 2019 14:06:13
--
Dec 25, 2019 14:12:03
Hogy van az, hogy Magyarósi út közben is megvágja a videóit, nála miért nem marad el háromszor egymás után az előre beharangozott epizód? Pedig neki gyerekei, családja van, meg vállalkozásai.
Dec 25, 2019 14:12:03
-
Dec 25, 2019 14:13:24
Nagy faszaság és mínusz 10 millió fütyi.
Dec 25, 2019 14:13:24
-
Dec 25, 2019 14:31:37
Gyagyás, mutasd meg Turbó Titán és Zsozé atya videóit anyádnak! Ne gátoljon már téged a shikerben!!! :)
Inkább a saját videóit mutassa meg. A vodkázós-hányósakat. Tényleg, anyád látta már a Fapoleont?
Dec 25, 2019 14:31:37
broni
Dec 25, 2019 14:36:56
foglalkozon vele a vasfűrész.........
foglalkozon vele a vasfűrész.........
Dec 25, 2019 14:36:56
Galla Miklós
Dec 25, 2019 14:47:01
Igen, karban kell tartani, háhá!
Dec 25, 2019 14:47:01
broni
Dec 25, 2019 15:32:10
na, most már irány újszász!!!!!!!!!!!!!!!nem ejtünk fogjokat!!!!!!!!!!!
Dec 25, 2019 15:32:10
broni
Dec 25, 2019 15:46:54
dönitz admirális, szolgálatra jelentkezem!!!!!!!!!!!!!
Dec 25, 2019 15:46:54
-
Dec 25, 2019 16:58:54
lövesse púpszászt hajóágyúkkal!
Irmagjuk se maradjon.
Dec 25, 2019 16:58:54
Karl Dönitz
Dec 25, 2019 17:00:45
Üdvözlöm broni kadét!
Az esetlegesen Újszász magasságában folyóba ugró púpost testüeket kimenteni tilos.
Dec 25, 2019 17:00:45
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 25, 2019 17:04:02
x3)
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 25, 2019 17:12:23
x3)
-
Dec 25, 2019 17:25:24
“Tesztelje, hogy hülye-e”
“Vegyen fel hitelt, majd adjon kölcsön nyolcezer eurót”
“Vegyen fel hitelt, majd adjon kölcsön nyolcezer eurót”
Dec 25, 2019 17:25:24
broni
Dec 25, 2019 17:36:17
Üdvözlöm broni kadét!
igenes, parancsnok!!!!!!!!!!!!!
Dec 25, 2019 17:36:17
-
Dec 25, 2019 17:50:25
Ez a hülyeautomata a törpe új munkahelye. Ott ül bent a dobozban és teszi el a balekok húszezreseit.
Dec 25, 2019 17:50:25
Dönitz
Dec 25, 2019 17:59:46
Dec 25, 2019 17:59:46
broni
Dec 25, 2019 18:05:51
Dec 25, 2019 18:05:51
Karl Dönitz
Dec 25, 2019 18:05:56
ál-Dönitz, nézz ip-t
Dec 25, 2019 18:05:56
Recskaboy Coub Admin
Dec 25, 2019 18:24:27
Általában nem szokásom kétszer elkövetni ugyanazt a hibát. Tegnap már ki is találtam két atombiztos módszert is, amivel el tudtam volna elzárni a menekülési utat az érkező Recskás elől, visszafelé (ha olyan időpontban megy, ami nekem is jó) bevetem a technikát :) De lakat a számon, idegeskedjen csak a SoDI.
Dec 25, 2019 18:24:27
Ted
Dec 25, 2019 18:30:39
2015 karácsonyából következzen ez a klasszikus:
Végignéztem a karácsonyba öltözött Magyarországon, és örömnek könnycseppje gyűlt szemem sarkába, ahogy a sok boldog arcot láttam, arcokat, amiken az ajándékozás öröme csillogott. Az önkéntesét, aki forró teát osztott szenteste a hajlék nélkül élőknek, a nővérét, aki 80 ezer forintos fizetéséből két gyereket nevel, mégis kiszorította az apró ajándékokat fillért fillérre rakva, a cigánysoron élő édesanyáét, aki csak egy tál meleg ételt tudott a családja elé rakni, azok mégis tündérként tekintettek rá.
De nini, miféle tüske ékelődött szemem bogarába? Úgy látszik, vannak, akiknek még ez a varázslatos nap sem lágyítja meg önző, kemény szívét, és még ekkor sem gondolnak azokra, akik egész évben kívánságukat lesik.
Ahogy elrepültem a Kolosy tér fölött, egy torz, púpos alakot láttam, aki pőrére vetkezve rángatja félmerev hímtagját, miközben muszka ifjak szintén ruhátlan testét figyeli kéjtől sóvár, vaksi malacszemével. Édesanyja eközben nővérénél eszik, a hónapban először meleget, és ki tudja mióta először húst. Éjjel bevackolja magát a dunyha alá, mert fűtésről régóta már csak nem is álmodhat. A parázna szörnyeteg édesapja egy fűtetlen, düledező kalyibában mond hálát az Úrnak az enyhe télért, és hogy a düledező tető még bírja az elemek ostromát. Könnyei már régen nincsenek, de fiára gondol. Aki iránt nem érez jogos gyűlölséget, pusztán atyai vágyat ágyéka gyümölcsének látogatására. Idén sem számíthat rá. Talán majd jövőre. Ha megéri. Akármelyikük.
Nem tudom tovább nézni e szörnyűséget, huss, irány tovább! De mi ez? Újpalota egén suhanok, és egy panelház felett libbenek el éppen, amikor ismét gyűlölséges látvány tárul szemem elé. Egy édesanya éppen a forró bejglit veszi ki a sütőből, aminek aranybarna, ropogós bőrén rögtön gőzzé válnak a ráhulló könnycseppek. De miért sír ez a tisztességben megőszült asszony? Egy alkoholmámorban úszó, őszhajú, vén törpe rivall a szegény anyára:
- Minek nekem pulóver, azt hogy iszom meg, mi?! Erre sem vagy jó, megyek, becserélem Sárkányra!
És maga után hangosan bevágva az ajtót, már siet is, hogy önzésétől és szenvedélye ördögétől vezetve, újabb napot változtasson változtasson pokollá. A nő a konyhában hokedlire rogy, könnyeinek patakja megállíthatatlanul tör elő ráncokkal övezett szeméből. Nem az idén is elmaradt ajándékért sír, nem számít az neki. Fia lelki üdvéért imádkozik. Hiába.
Játékmozdony vidám zakatolása űzi el a ború fellegeit pilláim elől. Végre! De hirtelen ürömmé változik az üröm, keserűvé a nevetés édessége. Kinyúlt atlétában ül egy pocakos vénember a csenevész fa melletti asztalnál, képernyő lidércfénye világítja meg gonosz vonásait, miközben ifjú, japán hölgyek szemérmetlenül sokat megmutató képeit nézve próbál életet lehelni régóta halott férfiasságába. Gyerek sehol, hála a Teremtőnek! De akkor miért a vonat? Blaszfémia! Rég elhalt nő földi maradványai körül kering bolygó hollandiként a játékvasút, körülötte üres és teli italos üvegek armadája szolgál bizarr háttérül. Apró hang jelzi egy mozgóképfelvétel világhálóra kerülését, a koszos öregember arcát sátáni mosoly varázsolja még ijesztőbbé. Gyermeke anyját becsmérli a galád a szeretet és Jézus urunk születésének ünnepén! A nőét, aki idén is szeretetben és ajándékokban gazdag karácsonyt varázsolt kislánya számára, és a legértékesebbet kapja érte cserébe. A gyermeki szeretetet. Amit a romlott rágalmazó sosem ízlelhet meg.
De elég! Ki a város fertőjéből, nosza! Már pislákolnak a határ fényei, amikor újabb otthon tárul a szemem elé. Két megfáradt, törődött proletár majszolja a süteményt tréningnadrágban, televíziós készülők szolgáltatja a zenei kíséretet a szomorú csendélethez. Lányuk és az unoka nemrég távozott, ajándékot is hoztak, mégsem öröm ragyogja be a káposztásmegyeri lakást. Hiába szól tévéműsor, nem nyomhatja el röfögéshez hasonló csámcsogás vad moraját, ami a kisszobából szűrődik ki. Tányérkerekségű, puffadt arc, táskás szemek, pókhas és aránytalanul girhes végtagok. Mi ez, Uram, netán egy ogrét küldött fel Lucifer a pokolból? Mégis ember ez, vagy olyasforma. Lábán furcsa gép villog, bűnözők jele ez, mint boszorkányoké a skarlát betű. Az amorf teremtmény malacszemei képernyőt vizslatnak, szájába újabb és újabb bejgliszeleteket helyeznek a vézna karok, miközben onnan az Úr választott népét szidalmazó, szódáskocsist megszégyenítően viszolyogtató káromkodások özöne tör elő. A vacsora behabzsolása után rögtön odújába zárkózott, a mosogatás nyűgét megfáradt szüleire hagyva, akiknek nem is az ajándék és a hála hiánya szúrja a legjobban szegény szívét, hanem az aggodalom, amit gyermekük sötét jövője kelt. A gyűlölet gennyét kiokádó, groteszk alak rácsok mögé készülődik. Nők és fiatalok estek zsarnoki vágyainak és perverziójának áldozatául.
Nem bírom ezt tovább, hátam mögött hagylak, bűnös Budapest, talán a vidéki lélek rusztikus szépsége majd megnyugvást hoz háborgó lelkemnek. Végre! Erre vártam! Gépjármű fékez le egy család takaros kis háza előtt, fáradt, de boldog férfi száll ki belőle, hóna alatt ajándékok. Messziről érkezett, a burkusok földjéről. Fia és felesége nyit ajtót kopogására, egyből a nyakába vetik magukat.
- De hol van kutyám, Buksi, miért nem ugrik lábamhoz, ahogy mindig szokott? Adjátok elő hűséges ebem, hogy teljes legyen a karácsony szép ünnepe! - kérleli asszonyát az ember, de válasz helyett csak lesütött szemeket lát, szégyen, keserűség és szomorúság járja át a hideg, téli levegőt.
- Buksi halott, ó, jó uram. - rebegi felesége. - De jer inkább be a jó melegbe, nem gyásznak van ideje! Kupa jó bor, forró hallé, és meglásd, boldogság veszi át bú helyét szívedben!
Az ember belép, a karácsonyfa szikrázó fényei és az alatta sorakozó ajándékok mosolyt csalnak munkában megfáradt, kérges arcára. Az asztalon roskadozó finomságok láttam büszkén néz feleségére, fia pedig jeles leckekönyvével tudatja vele, van értelme a sok napi járóföldre végzett, kemény helytállásnak. Már az ajándékokat bontják, amikor rájön, másik fiát még nem látta. Arca elborul, hangja megremeg, amikor feleségét kérdezi, merre jár a nagyobbik. - Ő nem ajándékoz, nincs neki miből, munkát kerüli, könyörgésemre sem szegődik el inasnak az üzembe. - Hadd látom azt a gyereket, asszony, mégiscsak a fiam! - horkan fel az ember. A nő kedvesen hívó szavára csatakos hajú, tokás figura csoszog be a nappaliba, nadrágja szára vértől vereslik. Apja szívét a karácsony és az aggódás enyhíti meg: - Gyere közénk, fiam, nem üres kézzel tértem haza, néked is hoztam ám vásár fiát! De mi az? Megsérültél? Mutasd a lábad apádnak! - Nem sérülés, csak koszos lettem, kint játszottam a... - akad el a furcsa gyermek szava. Nem is gyermek az, felnőtt ember, méghozzá nem is túl fiatal. Apja elsápad, testvére lesüti a szemét, anyja kapaszkodó után kutat. - Buksi! - zokog fel a férfi, amikor rájön, magzata miféle beteg, démoni aberrációban leli örömét. Az erős, felnőtt ember zokogni kezd, a fiatalabb gyermek az időközben elaléló anyját próbálja magához téríteni, a karácsony illúziója tükörként pattan szilánkjaira.
Uram, nem tudom ezt tovább nézni, engedd visszatérnem Mennyeknek Országába, mielőtt elmém meghasad ettől a rengeteg gonoszságtól! El innen, minél elébb! El! El! El!
A történet szereplői kitalált alakok, bármiféle egyezés a valósággal pusztán a véletlen műve. A fikciós jelleget erősíti, hogy a fentebb vázolt hálatlanság és gonoszság szerencsére még mai, őrült világunkban is kirívó jelenség volna...
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Végignéztem a karácsonyba öltözött Magyarországon, és örömnek könnycseppje gyűlt szemem sarkába, ahogy a sok boldog arcot láttam, arcokat, amiken az ajándékozás öröme csillogott. Az önkéntesét, aki forró teát osztott szenteste a hajlék nélkül élőknek, a nővérét, aki 80 ezer forintos fizetéséből két gyereket nevel, mégis kiszorította az apró ajándékokat fillért fillérre rakva, a cigánysoron élő édesanyáét, aki csak egy tál meleg ételt tudott a családja elé rakni, azok mégis tündérként tekintettek rá.
De nini, miféle tüske ékelődött szemem bogarába? Úgy látszik, vannak, akiknek még ez a varázslatos nap sem lágyítja meg önző, kemény szívét, és még ekkor sem gondolnak azokra, akik egész évben kívánságukat lesik.
Ahogy elrepültem a Kolosy tér fölött, egy torz, púpos alakot láttam, aki pőrére vetkezve rángatja félmerev hímtagját, miközben muszka ifjak szintén ruhátlan testét figyeli kéjtől sóvár, vaksi malacszemével. Édesanyja eközben nővérénél eszik, a hónapban először meleget, és ki tudja mióta először húst. Éjjel bevackolja magát a dunyha alá, mert fűtésről régóta már csak nem is álmodhat. A parázna szörnyeteg édesapja egy fűtetlen, düledező kalyibában mond hálát az Úrnak az enyhe télért, és hogy a düledező tető még bírja az elemek ostromát. Könnyei már régen nincsenek, de fiára gondol. Aki iránt nem érez jogos gyűlölséget, pusztán atyai vágyat ágyéka gyümölcsének látogatására. Idén sem számíthat rá. Talán majd jövőre. Ha megéri. Akármelyikük.
Nem tudom tovább nézni e szörnyűséget, huss, irány tovább! De mi ez? Újpalota egén suhanok, és egy panelház felett libbenek el éppen, amikor ismét gyűlölséges látvány tárul szemem elé. Egy édesanya éppen a forró bejglit veszi ki a sütőből, aminek aranybarna, ropogós bőrén rögtön gőzzé válnak a ráhulló könnycseppek. De miért sír ez a tisztességben megőszült asszony? Egy alkoholmámorban úszó, őszhajú, vén törpe rivall a szegény anyára:
- Minek nekem pulóver, azt hogy iszom meg, mi?! Erre sem vagy jó, megyek, becserélem Sárkányra!
És maga után hangosan bevágva az ajtót, már siet is, hogy önzésétől és szenvedélye ördögétől vezetve, újabb napot változtasson változtasson pokollá. A nő a konyhában hokedlire rogy, könnyeinek patakja megállíthatatlanul tör elő ráncokkal övezett szeméből. Nem az idén is elmaradt ajándékért sír, nem számít az neki. Fia lelki üdvéért imádkozik. Hiába.
Játékmozdony vidám zakatolása űzi el a ború fellegeit pilláim elől. Végre! De hirtelen ürömmé változik az üröm, keserűvé a nevetés édessége. Kinyúlt atlétában ül egy pocakos vénember a csenevész fa melletti asztalnál, képernyő lidércfénye világítja meg gonosz vonásait, miközben ifjú, japán hölgyek szemérmetlenül sokat megmutató képeit nézve próbál életet lehelni régóta halott férfiasságába. Gyerek sehol, hála a Teremtőnek! De akkor miért a vonat? Blaszfémia! Rég elhalt nő földi maradványai körül kering bolygó hollandiként a játékvasút, körülötte üres és teli italos üvegek armadája szolgál bizarr háttérül. Apró hang jelzi egy mozgóképfelvétel világhálóra kerülését, a koszos öregember arcát sátáni mosoly varázsolja még ijesztőbbé. Gyermeke anyját becsmérli a galád a szeretet és Jézus urunk születésének ünnepén! A nőét, aki idén is szeretetben és ajándékokban gazdag karácsonyt varázsolt kislánya számára, és a legértékesebbet kapja érte cserébe. A gyermeki szeretetet. Amit a romlott rágalmazó sosem ízlelhet meg.
De elég! Ki a város fertőjéből, nosza! Már pislákolnak a határ fényei, amikor újabb otthon tárul a szemem elé. Két megfáradt, törődött proletár majszolja a süteményt tréningnadrágban, televíziós készülők szolgáltatja a zenei kíséretet a szomorú csendélethez. Lányuk és az unoka nemrég távozott, ajándékot is hoztak, mégsem öröm ragyogja be a káposztásmegyeri lakást. Hiába szól tévéműsor, nem nyomhatja el röfögéshez hasonló csámcsogás vad moraját, ami a kisszobából szűrődik ki. Tányérkerekségű, puffadt arc, táskás szemek, pókhas és aránytalanul girhes végtagok. Mi ez, Uram, netán egy ogrét küldött fel Lucifer a pokolból? Mégis ember ez, vagy olyasforma. Lábán furcsa gép villog, bűnözők jele ez, mint boszorkányoké a skarlát betű. Az amorf teremtmény malacszemei képernyőt vizslatnak, szájába újabb és újabb bejgliszeleteket helyeznek a vézna karok, miközben onnan az Úr választott népét szidalmazó, szódáskocsist megszégyenítően viszolyogtató káromkodások özöne tör elő. A vacsora behabzsolása után rögtön odújába zárkózott, a mosogatás nyűgét megfáradt szüleire hagyva, akiknek nem is az ajándék és a hála hiánya szúrja a legjobban szegény szívét, hanem az aggodalom, amit gyermekük sötét jövője kelt. A gyűlölet gennyét kiokádó, groteszk alak rácsok mögé készülődik. Nők és fiatalok estek zsarnoki vágyainak és perverziójának áldozatául.
Nem bírom ezt tovább, hátam mögött hagylak, bűnös Budapest, talán a vidéki lélek rusztikus szépsége majd megnyugvást hoz háborgó lelkemnek. Végre! Erre vártam! Gépjármű fékez le egy család takaros kis háza előtt, fáradt, de boldog férfi száll ki belőle, hóna alatt ajándékok. Messziről érkezett, a burkusok földjéről. Fia és felesége nyit ajtót kopogására, egyből a nyakába vetik magukat.
- De hol van kutyám, Buksi, miért nem ugrik lábamhoz, ahogy mindig szokott? Adjátok elő hűséges ebem, hogy teljes legyen a karácsony szép ünnepe! - kérleli asszonyát az ember, de válasz helyett csak lesütött szemeket lát, szégyen, keserűség és szomorúság járja át a hideg, téli levegőt.
- Buksi halott, ó, jó uram. - rebegi felesége. - De jer inkább be a jó melegbe, nem gyásznak van ideje! Kupa jó bor, forró hallé, és meglásd, boldogság veszi át bú helyét szívedben!
Az ember belép, a karácsonyfa szikrázó fényei és az alatta sorakozó ajándékok mosolyt csalnak munkában megfáradt, kérges arcára. Az asztalon roskadozó finomságok láttam büszkén néz feleségére, fia pedig jeles leckekönyvével tudatja vele, van értelme a sok napi járóföldre végzett, kemény helytállásnak. Már az ajándékokat bontják, amikor rájön, másik fiát még nem látta. Arca elborul, hangja megremeg, amikor feleségét kérdezi, merre jár a nagyobbik. - Ő nem ajándékoz, nincs neki miből, munkát kerüli, könyörgésemre sem szegődik el inasnak az üzembe. - Hadd látom azt a gyereket, asszony, mégiscsak a fiam! - horkan fel az ember. A nő kedvesen hívó szavára csatakos hajú, tokás figura csoszog be a nappaliba, nadrágja szára vértől vereslik. Apja szívét a karácsony és az aggódás enyhíti meg: - Gyere közénk, fiam, nem üres kézzel tértem haza, néked is hoztam ám vásár fiát! De mi az? Megsérültél? Mutasd a lábad apádnak! - Nem sérülés, csak koszos lettem, kint játszottam a... - akad el a furcsa gyermek szava. Nem is gyermek az, felnőtt ember, méghozzá nem is túl fiatal. Apja elsápad, testvére lesüti a szemét, anyja kapaszkodó után kutat. - Buksi! - zokog fel a férfi, amikor rájön, magzata miféle beteg, démoni aberrációban leli örömét. Az erős, felnőtt ember zokogni kezd, a fiatalabb gyermek az időközben elaléló anyját próbálja magához téríteni, a karácsony illúziója tükörként pattan szilánkjaira.
Uram, nem tudom ezt tovább nézni, engedd visszatérnem Mennyeknek Országába, mielőtt elmém meghasad ettől a rengeteg gonoszságtól! El innen, minél elébb! El! El! El!
A történet szereplői kitalált alakok, bármiféle egyezés a valósággal pusztán a véletlen műve. A fikciós jelleget erősíti, hogy a fentebb vázolt hálatlanság és gonoszság szerencsére még mai, őrült világunkban is kirívó jelenség volna...
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Megható történet, már csak egy balta hányzik belőle, ami kiáll a fejedből...
Púp, te meg fizesd már ki ezt a fogyatékos coubadminost, mert amíg nem teszed, ürügyet adsz neki, hogy itt vágjon fel és figyelemkurvuljon az általa mélyen tisztelt libbant retardáltaknak, hátha köreikbe fogadják végre.
Dec 25, 2019 18:30:39
-
Dec 25, 2019 18:36:29
Broni, voltál ma a Conducator sírjánál?
Dec 25, 2019 18:36:29
Ted
Dec 25, 2019 18:39:47
Az milyen ciki már, hogy a shikeremberek, az ún. "kreatívok" újabban 12 milliókat tarthálnak az olvasóiktól, mert a piacról nem tudnak megélni, mert ahhoz le kéne tenni valamit az asztalra, ami valóban kreatív és az olvasók veszik.
Kezembe vettem a Libriben az egyik könyveteket (444 Budapest vagy micsoda) és a pofám szakadt le, hogy ezért el mer bárki is kérni 4 ezer forintot.
Ti nem kreatívok vagytok, hanem szánalmas senkik. Takarodjatok dolgozni!
Kezembe vettem a Libriben az egyik könyveteket (444 Budapest vagy micsoda) és a pofám szakadt le, hogy ezért el mer bárki is kérni 4 ezer forintot.
Dec 25, 2019 18:39:47
Rossz hangulatú felkérdez
Dec 25, 2019 18:42:36
Az milyen ciki már, hogy a shikeremberek, az ún. "kreatívok" újabban 12 milliókat tarthálnak az olvasóiktól, mert a piacról nem tudnak megélni, mert ahhoz le kéne tenni valamit az asztalra, ami valóban kreatív és az olvasók veszik.
Mi van Kisboros?
Apukád németből nem hozott haza új ajándékferrárit, mert megtudta a baltás székes balhét a Jabilban? Vagy anyád nem kakaslevest főzött?
Meglepődtem, hogy jársz könyvesboltba, na nem beszéltetlek. Dübbenjél odébb, mert ha meglát pár kemény alfa troll, szerintem indulnak a cigirendelések Tiszavasvári, Hungary környékére.
Dec 25, 2019 18:42:36
-
Dec 25, 2019 18:49:13
bezzeg a 888 profin megel a piacrol. Te ostba fasz Kezembe vettem a Libriben az egyik könyveteket (444 Budapest vagy micsoda) és a pofám szakadt le, hogy ezért el mer bárki is kérni 4 ezer forintot.
Dec 25, 2019 18:49:13
Dönitz
Dec 25, 2019 18:49:39
ál-Dönitz, nézz ip-t
Én vagyok az igazi már évek óta.
Dec 25, 2019 18:49:39
Dec 25, 2019 18:50:19
zsír most bevágódhatnál snecinél vigyél neki egy talicska netet hogy tudjon streamelni ahelyett, hogy itt irigykedsz mindenkire karácsonykor
Dec 25, 2019 18:50:19
Ted
Dec 25, 2019 18:55:36
bezzeg a 888 profin megel a piacrol. Te ostba fasz
Ki nem szarja le a 888-at? Azok is itt vannak, nem?
Emlékszem, anno azzal jöttetek, hogy éljen meg TC a piacról... hát úgy látom, nektek se nagyon megy ha nem libbant a kormány...
Amikor meg lett 200 ezer követője, olyan irigyek lettetek, hogy addig nem nyugodtatok, míg le nem romboltátok. A kínok kínját élhettétek át amikor azt láttátok nap mint nap, hogy valaki jobb nálatok, valaki valóban kreatív és nem egy teljesítmény nélküli tehetségtelen, közpénzen és tarhálásokból kitartott hülye libbant, mint ti vagytok.
Dec 25, 2019 18:55:36
Dönitz
Dec 25, 2019 18:55:55
Mit fogunk inni?
youtu.be/oPsR2J7taHk
Ez a zene bronislaw!
Dec 25, 2019 18:55:55
Seo Powa
Dec 25, 2019 18:56:19
Boros László, balta a fejbe, gyilkossági kísérlet, gyári lopás, felgyújtött belek, állatkínzás, gyilkossággal való fenyegetőzés, zsaroló, ipari kém, drogdíler
Boros László, balta a fejbe, gyilkossági kísérlet, gyári lopás, felgyújtött belek, állatkínzás, gyilkossággal való fenyegetőzés, zsaroló, ipari kém, drogdíler
Dec 25, 2019 18:56:19
IP-látó Irén
Dec 25, 2019 19:01:35
ál-Dönitz, nézz ip-t
Elnézést, mi a führerbunker IP-címe?
Dec 25, 2019 19:01:35
-
Dec 25, 2019 19:14:30
Kisboros ki van akadva, mert a trollok nagyságrendekkel többet donételnek snecinek, mint ő. Kérjél fizetés emelést a zsidó multicégtől, hogy többet tudjál donételni, hahó!
Dec 25, 2019 19:14:30
zsírnak mehet a faszerdő
Dec 25, 2019 19:14:33
zsír, igaz, hogy olyan híred van a kutyások körében mint a petárdának?
Dec 25, 2019 19:14:33
-
Dec 25, 2019 19:27:35
Zsír, már talán évek óta nem írtál ide. Úgy tűnt már talán olvasni se jársz ide. Ahogy láthattad, kisboros poénok sincsenek már nagyon, nagyritkán egy-egy beírás, de arra se reagál érdemben senki. Anyádat meg a Jabilt se hívogatja már hosszú ideje senki.
Mi a faszért kell akkor visszajönni beugatni? Minek akarod újra magadra vonni a trollok figyelmét, hogy ismét jöjjön a faszerdő?
Takarodj már innen az ukrán kurva anyádba! Eddig te is tök jól megvoltál nélkülünk, mi is tök jól megvoltunk nélküled. Ez maradjon is így, világos!?
Ha folytatod a pofázást, akkor ne csodálkozz és ne kezdj panaszkodni, ha újra kapni fogod a faszerdőt a pofádba.
Mi a faszért kell akkor visszajönni beugatni? Minek akarod újra magadra vonni a trollok figyelmét, hogy ismét jöjjön a faszerdő?
Takarodj már innen az ukrán kurva anyádba! Eddig te is tök jól megvoltál nélkülünk, mi is tök jól megvoltunk nélküled. Ez maradjon is így, világos!?
Ha folytatod a pofázást, akkor ne csodálkozz és ne kezdj panaszkodni, ha újra kapni fogod a faszerdőt a pofádba.
Dec 25, 2019 19:27:35
-
Dec 25, 2019 19:28:15
Kérném IP-látó Irént, erősítse meg, hogy kisboros hollywoodi ip-ről kommentel-e. Csak beindult már az a színész karrier, főleg ha egy démoncimbi támogatja.
Dec 25, 2019 19:28:15
devizas haver
Dec 25, 2019 19:28:30
Na akkor sorban:
3. 4e ft egy konyvert nem sok, de ettol meg lehet szar v jo. Az a lenyeg megveszik-e
Dec 25, 2019 19:28:30
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 25, 2019 19:28:32
x3)
444-esek! Bede szokot lopni a hutobol?
-
Dec 25, 2019 19:29:47
Tasnádi, mikor lesz a következő harcosok éjszakája, én a torzszülött-baszó broni végső győzelmére fogadok!
Dec 25, 2019 19:29:47
Rutger Hauer
Dec 25, 2019 19:41:14
Kérném IP-látó Irént, erősítse meg, hogy kisboros hollywoodi ip-ről kommentel-e. Csak beindult már az a színész karrier, főleg ha egy démoncimbi támogatja.
Dec 25, 2019 19:41:14
még éltet a remény
(
x1)
Dec 25, 2019 19:57:31
x1)
Várjunk csak! Az idősödő gazdag zsidó producereknek mikor lesz a játszópajtása? Még itthon vagy már kint?
Ted
Dec 25, 2019 20:02:10
Na akkor sorban:
Ezzel csak az a baj, hogy nem túl hihető, hogy ilyen rövid időn belül összedobják ennek a dupláját...Mégis kitől kaptak és mekkora összegeket?!
Ezek nem olvasói adományok (csak egy töredéke), hanem a zsoldjukat kapták meg így Sorostól vagy valamelyik titkosszolgálattól.
Dec 25, 2019 20:02:10
Ted
Dec 25, 2019 20:08:23
Menjetek inkább erdőket gyújtogatni, aztán fröcsögjetek, hogy "meleg van", hogy gazdáitok kedvében járjatok.
Felétek libbantaknál újabban úgyis ez a szokás...
Felétek libbantaknál újabban úgyis ez a szokás...
Dec 25, 2019 20:08:23
Chris Nolan
Dec 25, 2019 20:09:19
Rutger HauerJövőre költözik Budapestre, utána Hollywood.
Legújabb történetem a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Újszász városában játszódik, ahol diftéria járvány tör ki. A főszerepet a színészlegenda, Boros László kapja. Az igaz történeten alapuló alkotásban a közel 40 éves sztárnak egy 170 kilométeres utat kell megtennie szánhúzó kutyáival, hogy eljuttassa az emberek számára az életmentő vakcinákat.
Dec 25, 2019 20:09:19
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 25, 2019 20:09:43
x9)
Le lehet gurulni a dombról, ha meg önszántadból nem megy, akkor majd lelök a radírpók.
Gyagyás, hogy telik a karácsony?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Gyagyás, hogy telik a karácsony?
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 25, 2019 20:16:21
Ha tudom, hogy ennyire felbassza az agyadat, hogy sikeres a gyűjtés, kétszer ennyit küldtem volna.
Dec 25, 2019 20:16:21
Szánhúzó kutya
Dec 25, 2019 20:21:53
Nem akarok szpojlerezni, de minket olyan szerepben fognak látni,amire nem készültek fel a kedves nézők,de mi sem...
Dec 25, 2019 20:21:53
-
Dec 25, 2019 20:23:59
Ha már az újságírók propagandisták is tarhálnak, akkor inkább nyissuk ki a gázcsapot !
10.kerulet.ittlakunk.hu/bunesetek/170821/balek-otthagyta-az-iratait-kiramolt-autoban-tolvaj a buzi rendőrök körözi ka zárkafönökünket, tőle érdeklődjetek menniyt mostam a börtönben másnak az alsógatyáját, barom gyógyszeres kcsög cigány RGL!
10.kerulet.ittlakunk.hu/bunesetek/170821/balek-otthagyta-az-iratait-kiramolt-autoban-tolvaj a buzi rendőrök körözi ka zárkafönökünket, tőle érdeklődjetek menniyt mostam a börtönben másnak az alsógatyáját, barom gyógyszeres kcsög cigány RGL!
Dec 25, 2019 20:23:59
-
Dec 25, 2019 20:36:58
pszeudo-burzsoá feltörekvő parazita patkány-fosadvány mind! Dolgozni? Ezek :D, a szocailzimsut is azért utálták ezek, mert dolgozniuk kellett és nem lehetett okoskodni a sok üzletembernek, akik úgy általában egytől-egyig fehérgalléros bánözők! * ásít *Kezembe vettem a Libriben az egyik könyveteket (444 Budapest vagy micsoda) és a pofám szakadt le, hogy ezért el mer bárki is kérni 4 ezer forintot.
Dec 25, 2019 20:36:58
-
Dec 25, 2019 20:43:07
Mi ez a hirtelen retard overload?
Dec 25, 2019 20:43:07
Schwezoff Dávid
(
x6)
Dec 25, 2019 20:44:18
x6)
444-esek! Bede szokot lopni a hutobol?
szoktam, füvezés után megéhezek, szerintem ez érthető.
Soros Gyuri bá
Dec 25, 2019 20:45:44
és? Közöd?
jobb zsidónak lenni, mint kutyabaszó herbáldíler jabil-biorobotnak!
Dec 25, 2019 20:45:44
Karandas
Dec 25, 2019 20:48:23
Ezen a parazita patkány-fosadvány szóösszetételen elérzékenyültem.
Edison se volt rögtön körte.
Dec 25, 2019 20:48:23
kramalon
(
x8)
Dec 25, 2019 20:49:16
x8)
Lehetne, hogy inkább a krízisvonalon éljétek ki a siránkozást a magányos szar életetek miatt?!
Lusta, dologtalan silány parasztok! Mars dolgozni, vagy felhívom az anyukáitokat!
Faszom
Lusta, dologtalan silány parasztok! Mars dolgozni, vagy felhívom az anyukáitokat!
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 25, 2019 20:51:49
x9)
Mindig is mondtam: Talicska? Na az munka!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
szocailzimsut
Dec 25, 2019 20:52:23
nick kiadó
Dec 25, 2019 20:52:23
kramalon
(
x8)
Dec 25, 2019 20:54:31
x8)
116-123 tessék ki is kerestem.
Bori, hívd mielőtt leközelebb ide szeretnél jönni vagy 444-et olvasnál.
Tajgi, hívd, de előbb ugorj.
Faszom
Bori, hívd mielőtt leközelebb ide szeretnél jönni vagy 444-et olvasnál.
Tajgi, hívd, de előbb ugorj.
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 25, 2019 20:54:49
x3)
-
Dec 25, 2019 21:10:03
Vissza fogunk küldeni Sittes Sanyihoz, rolinda, az majd rendbe teszi a púzódat.
Dec 25, 2019 21:10:03
Sittes Sándor
Dec 25, 2019 21:11:48
Vissza fogunk küldeni Sittes Sanyihoz, rolinda, az majd rendbe teszi a púzódat.
Ooooaaaaaggrrhhhhhhh!!!
Dec 25, 2019 21:11:48
álbroni
Dec 25, 2019 21:13:27
24.hu/kulfold/2019/12/25/romania-forradalom-evfordulo-ceausescu-visszaemlekezes/
jobb is vót mint a dagobert bácsi!!!!!!
jobb is vót mint a dagobert bácsi!!!!!!
Dec 25, 2019 21:13:27
kramalon
(
x8)
Dec 25, 2019 21:13:56
x8)
Roli a fütyid még mindig elkérik a geológusok, ha kell olyan műszer ami mindig stabilan a föld középpontja felé mutat?!
Faszom
stressznélküli nyugi
(
x2)
Dec 25, 2019 21:17:21
x2)
Mi ez a retardcunami itt, Karácsony első napján?
Kenyér és víz.
kripli figyelő
(
x12)
Dec 25, 2019 21:19:38
x12)
Jó keresztyény hazafi retard módjára a szenteste tiszteletére leitta magát magányosan anyuci házában a gyerekszobában.
kripli figyelő
(
x12)
Dec 25, 2019 21:23:44
x12)
Mi volt a fa alatt rojtossegg?Pelenka,kúp,nyugtató?Sittes sanyi elkobozta ezt a pakkot is?
-
Dec 25, 2019 21:25:40
Tajgi, Sittes Sanyi minden egyes tag, aki téged valaha is seggbe kúrt, és van belőlük bőven!
Dec 25, 2019 21:25:40
-
Dec 25, 2019 22:21:59
Mi volt a fa alatt rojtossegg?Pelenka,kúp,nyugtató?Sittes sanyi elkobozta ezt a pakkot is?
Egy karton smack leves meg két doboz kockasajt.
Gazdag volt az idén a karácsony újpalotán.
Dec 25, 2019 22:21:59
-
Dec 25, 2019 22:23:49
Rolinda, sajnos a trollok elfogadták RGL állítását, hogy téged bizony Sittes Sanyi nővé tett a börtönben. Beszéld meg ezt a minicigóval, amíg nem tesz fel cáfoló videót, addig te a seggbekúrt sittes köcsög leszel nekünk, törődj bele, impotens.
Dec 25, 2019 22:23:49
zárkatárs
Dec 25, 2019 22:26:03
bizony seggbe kúrták, úgy visított, mint egy kismalac. utána órákig zokogott, én vigasztaltam.
Dec 25, 2019 22:26:03
zsíroldó
Dec 25, 2019 23:58:34
Borikával kutya nem foglalkozott, nincs cigirendelés, nincs újabb kémkakas, vagy zuhanyrózsapoloska telepítés, de ide eszi a fene. Pont karácsonykor, de meglepő. Ismételten bebizonyosodott, hogy ő ezt élvezi. Mindegy hogy hogy, csak foglalkozzanak az incel mamahotellakó retard gyernőttel, ha már sose volt és lesz csaja, vagy barátai, ha már a családja is megveti. Az is lehet, hogy Eszmeralda is ő maga, és valójában nem is voltak cigirendelések, csak szereti csinálni a műsort, szereti ha nem egyedül magában kell motyognia.
Tajgi meg még annál is nagyobb nulla. Fő probléma, hogy neki NEM ÁLL FEL A FASZA, éS MEGBASZTÁK A SITTEN. Meg hogy magát marha keménynek festi le, aztán látjuk a videóin, hogy motyog, hogy sírdogál, mennyire férfias. Még Zserynek sem mert beszólni. Én is, és mások is beírták mikor, hol lesznek, volt aki felcsöngetett, de ő az ágyneműtartóban rejtőzött.
Tajgi meg még annál is nagyobb nulla. Fő probléma, hogy neki NEM ÁLL FEL A FASZA, éS MEGBASZTÁK A SITTEN. Meg hogy magát marha keménynek festi le, aztán látjuk a videóin, hogy motyog, hogy sírdogál, mennyire férfias. Még Zserynek sem mert beszólni. Én is, és mások is beírták mikor, hol lesznek, volt aki felcsöngetett, de ő az ágyneműtartóban rejtőzött.
Dec 25, 2019 23:58:34
Tex
Dec 26, 2019 00:40:33
büdös vagy sneci
Dec 26, 2019 00:40:33
broni
Dec 26, 2019 02:13:45
na, pinajűek, megint én vótam az útolsó vendég, meghalr sodi?????????
Dec 26, 2019 02:13:45
Dönitz
Dec 26, 2019 02:18:19
na, pinajűek, megint én vótam az útolsó vendég, meghalr sodi?????????
Én még bent vagyok a kocsmában, engem nem dobnak ki élve!
Utolsó sörig!
Dec 26, 2019 02:18:19
52 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Pedig vártuk a twitchtàllò bemutatást. :(