*mém, autikorrekt, mindegy, nyem értyem
Mentsétek a videót!
Mehet a tiltás
egy berlini kem magyar jogszabalyokat provokal maga ellen.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Várjuk a választ!
A médiamegjelenés erős túlzás.
Csaj 6-7 mondatott kapott alul a sarokban kisbetűvel. Ez még egy lábjegyzetnek is zsenge.
Mindenképpen megnézem, köszi.
Még sosem láttam szántóföldet.
elképesztően jó videók, nagyon profi vagy!
a szponzorok fosni fogják!
bámulatos! csak így tovább, bravó!
De hát ezerötszáz eurós drón! Az elég drága, nem? Még azt is mondja, hogy landing! Meg asodi a sodi is rajta van a videón!
Na mindegy, ha ez a formátum nem jön be, akkor kitalálok valami mást.
Akkor fog egy jót izzadni, majd ha a falusiak kikergetik a gyerekmolesztáló buzit.
Ez a téma hányszor fog még visszatérni? Nem akarsz legurulni egy lankás dombról?
Ez a téma csak azokat zavarja akik donételnek a gnómnak, aki egyébként halálkommandót küldene rájuk, ha nyerne a lottón.
Gurulj le te, és ott a domb alján adjál pénzt a wannabe gyilkosodnak.
már csak 20 nap van hátra a nintendo switch goalig. remélem addig összedobod snecinek a 330 dodót
Az mekkora sztori volt... :D Amúgy minden szava arany a doktor úrnak.
Si vis pacem, para bellum
A halálkommandó pont úgy, Jövő Héten valósulna meg, mint a kredenc, a szuperbé, a magyaroroszági lakás (ami fossa), meg a többi álom-mese.
Ha a púpos nyerne a lottón;
1. hülyére dicsekedné magát, kilépne a munkahelyéről, 2. innentől folyton a kisszobában rohadna, amitől az Ogre mégjobban begerjedve 100x ennyire húzná le
3. sőt a nyeremény egy részét "fedezetként" elkérné, kp
4. 5x ennyi pénzt adna, 10-20éves törlesztésre (ami évek múlva kezdődik) bármely random retardnak, aki törleszkedik hozzá-szóbaáll vele
5. Átcsapna valódi vásárlási mániába, minden szarral menyezetig rakná a kotorékot, egy részét már ki sem bontva ("jó ha van, taratlék, akciós volt",stb)
6. ájultra buzulná szaunában, faszveretné, alkoholizálná magát minden héten 3-4x, mindig 20-50 ezres X csillagos étteremben enne
7. Zseniális befektetéseket eszközölne, olyan szélhámos termékekbe, pénzeszközökbe és stb, amik valamiért beakadnának neki, és 10perc alatt meggyőzné magát, hogy ebbe *okvetlen* milliókat kell tenni
8. Ha a bankrendszer van olyan hülye (és sajnos félek németben van), a vagyonfedezetre amig maradt valami lé, iszonyú hiteleket venne fel, a vagyont magát sokszorosan meghaladó mértékben
9. Végül kb mint a lottónyertesek több mint fele esetében, 1..max 2 év alatt elúszna minden pénz, és összességében még sokkal-rosszabb szociális, egészségügyi, stb helyzetben találná magát.
10. Extraplussz fan-fiction:
Valami droggal vagy megfelelő gyógyszerre megfelelő piával olyan bátorra inná magát, megpróbálna egy németcsibét (kiskakast?) leteperni egy szórakozóhelyen. Miután látja, hiába a pénz, egy makogó rohadó testű púpos gnóm nem kell senkinek, csak kurvákat tud venni (ugyebár volt már ilyesmi).
Akkor pedig hírekbe bekerülés, polizei, börike, több éves büntetőeljárás. Odakint nagyon komolyan veszik a nemi erőszaknak még a kisérletét is. A pénz maradéka erre elmenne.
Maradna mégtöbb, kb 10x ennyi hitel, bebukott befektetések, eltünt ratardhaverok tucatjai, és már büntetettt előéletű, börtönviselt is lenne.
Ez történne, nem halálkommandó, faszom. Fullretard az is, aki komolyan elhiszi ezeket, már bocs trollega.
Kemény vagy, mint a kád széle. Valaki adott Endrének két héttel ezelőtt 5 dollárt, te meg azóta ezen pörögsz. Halálkommandó? A lottónyeremény söröcskévé és kütyüvé alakulna, egy éven belül nullán, két éven belül mínuszban lenne a púpos rém, a trollok meg röhögnének rajta tovább. Sose baj az élénk fantázia, de azért megnézetném magam a helyedben orvossal, ha ezt komolyan gondoltad.
a halálkommandót nem én írtam, te fasz. nézesd meg irénnel
Igaza van Anikónak, ilyenkor kéne lebaszni neki egy embereset!
A főbérlő helyében én leönteném egy vödör hideg vízzel, ez lenne a minimum!
Igazi debil retard figyelemkurva mind. De mit vár az ember a faszverő BME-s, 10 évig egy Bsc. szakot végző fogyatékosoktól. A januári statika és FASZ I. vizsgákra remélem készültek a kollégák, mert ismét nagy fásítás lesz...
Si vis pacem, para bellum
Áttételesen a donét is egyfajta hosszútávú kibaszás, faszerdő csemete ültetése, ezerszer leírták már a veterán trollok miért.
Van aki egész doktori disszertációt írt a donétek indokának lelki kivetüléstől függő indokairól, vagy miafasz...
.. ami szerintem már szintén kórós.
Kiafaszt érdekel, mint gondol, mivel indokol, aki valamit cselekszik, összességében annak lesz egy hatása, az a lényeg.
Hogy ő közben kiveri snecire vagy lehányja és köpködi a monitort, magánügy.
Eleve tulok elképzelés megpróbálni egymást beazonosítgatni, meg sodika helyett a másikat kisborosozni meg alázni.
Ez minden snecológiai ballépésnél nagyobb retardság, mégis újabban tele vagyunk ilyen szerencsétlenekkel, akik néha már olyan önérzetesen vergődnek, mint a legretardabb gurulkák szoktak.
Eleve fogalma nincs a sencológiáról, aki nem érti, miért lehet (sőt tkp. gyakori) az, hogy a snecit valamiért lehülyéző, alázó, és ugyanakkor ugyanarra ezerrel rábeszélő és buzdító két trollnick az egy és ugyanaz a személy.
Senki se tudja, nekem ez a benyomásom.
De legalább majd jövőre is elsüthetik az “évtized leg...” cikkeket.
ålmodik a nyomor te idiota!
Szar duma, eddigi életed során már két pesti lakás árát basztad el, nem kell a terelés.
szerencsére lottóra sincs pénzed, szóval ez is csak egy álom marad. lesz ma hogyan karácsonyoztam flokk? vagy idén elmaradt a karácsony sodikáéknál, mert csak miskolcra jutott a sok euróból?
Mert nem volt bevétel.
Pont erről beszélek.
Minden pénz szar, akármilyen sok. Csak a havi rendszeres bevétel számít. A több milliárd forint is csak szar.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
annyi vagyonból és előnyből amit te eljátszottál, az emberek 99% mostanra már menő milliomos vállalkozó lenne
Ma nem lesz sztrím, Gyagyás?
Anyád teljesen megtiltotta otthon?
Most is annyit vedelsz, mint Berlinben?
Mikor indulsz Miskolcra???
Ezzel Márk és becsületeszoli is egyetértenek, meg a dőrpe és a devizáshaver! A western union pedig nagyon bólogat!
Taot!
Aztán az üzemeltetést Airbnb cégekre bízni.
Vagy miskolci cigányokra.
800 ezer fütyi?
téged úgy átbaszna az üzemeltető cég, hogy öröm lenne nézni a flokkban
egyébként jellemző, hogy akkor akarsz ilyet csinálni amikor már nagy a konkurrencia, kezdik szopatni szabályokkal és a lakásárak is egekben. persze miért pont ehhez értenél?
Baromság. Autista baromság. Érdekes módon én be tudom osztani airbnb lakások vásárlása nélkül is. Megint hülye vagy. Minek jártál te a corvinusra? Melegedni?
De, be lehet.
Elég közvetlen tapasztalatom van erről(nem sodichu).
Persze nyilvánvalóan neked nem menne, de megint okoskodsz olyanról, amiről fogalmad sincs.
Amíg volt saját budai zöldövezeti lakásod, miért nem csináltad? Kiadtad volna, és feleannyiért bérelhettél volna egy kis garzont Angyalföldön vagy Kispesten.
Mert ilyen SoDI a SoDI
Tök mindegy, így sem végezted el...
Lesz sztrím, Gyagyás?
Nem az az első???
Miskolc lesz még idén?
Vagy majd jövő héten?
nem nagyobb hulyeseg mint beiratkozni 4 egyetemre 0 diplomaert. sot
tankönyvi példája vagy annak, hogy hogyan tegyünk tönkre egy luxuséletet és még te "bombaötletezel :D"
Igazad van, évente egyetemisták ezrei halnak bele abba, hogy az egyetem után fél órát metrózniuk kell haza, hogy recskázni tudjanak.
Mert ilyen SoDI a SoDI
Nem költöztél, és így se lett diplomád, és már lakásod sincs.
Egyébként a kisszobát is kiadhattad volna, csak akkor még kellett a lebensraum. Ma meg már azt magyarázod, hogy megőrülnél, ha nem dirigálna egy ogre a nagyszobából neked.
Sokat változott a sodi. Nagyravágyó, nagyképű pénzes fogyatékosból egy megtört, kisszobában élő, rettegő fogyatékos lett.
dehogy is. nincsenek barátai, az anyja sem szól hozzá. unatkozik és magányos a korcs ezért a drága kütyüivel próbál játszani pótcselekvésként, de látszik hogy az sem boldogítja
Mint egy hajléktalan :D De komolyan, amelyiknek még van esze ahhoz, hogy felfogja mit jelent nyerni a lottón, az mind lakásokat akar venni. Persze, hisz nem érti a tőkeköltség és az amortizáció fogalmát, de hallotta, hogy sokan csak úgy elverik a nyereményt, és azt hiszi, hogy ő majd okosabb lesz, a lakások kiadásával ingyen pénzhez jut.
Ez lett a vállalkozó, kádári kisembert lenéző, budai steve jobsból. Fel se merül benne, hogy esetleg beossza a pénzt, sose hallott a MÁP+-ról, vagy befektetési alapokról, nincs ötlete vállalkozáshoz, nincsenek álmai, csak egy kisszoba, és az ingyen pénz.
Igen.
2 napig csicskultam
mindebben igazad van, csak a tegnapi drónozásnál említette, hogy van valaki újszászon aki nem a nagybátja, de nem árulja el, hogy ki.
lehet hogy szeretője van gyöngyinek?
Nahát azért ő mindig is ilyen volt, csak a kedves kiccsalád pénze meggátolta abban, hogy igazi proli legyen. Most hogy nincs pénz, semmi nem állhat az útjába, irány a Blaha vagy a szántóföld.
Azokkal azért csak óvatosan. Magyarországon vagyunk, ami éppen a Zsodi-félék miatt olyan amilyen. Mészáros Lölő, Matolcsy, Varga, Orbán biztosan örül majd a beszakadó árfolyamoknak, ők éppen arra spekulálnak, hogy az emberek nagy többsége bízik az államban, pedig az a MÁP sem lehet más, mint egy egyszerű A4-es lap, amire rányomtatták, hogy "állami garancia". Sajnos Hungarisztán is a Münchausen-szindróma áldozata, saját hajunknál fogva próbáljuk meg mgaunkat kihúzni a gödörből, sajnos egyre kevesebb sikerrel.
én vok az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de titok!!!!!!!!!!!!!!!
van egy bája annak amikor egy szélsőjobbos retard a másik szélsőjobbost hőst próbálja osztani
..
Dec 26, 2019 20:26:39
Azthiszem ideje elküldeni a szép feljelentést :D
Ugyebár bármilyen drónt használni magyarországon csak alkalomra szóló repülési engedéllyel lehet.
Típustól teljesítménytől, repülési magasságtól és tömegtől függetlenül.
Talán a szoba beltere, ami nem nyilvános légtér, és egyben nemhogy magánterület, hanem megánlakás, nem tartozik a törvény hatálya alá, de minden más igen.
Mivel nem kell kinyomozni ki drónozott és hol, kétség sincsen, hiszen ott az interneten a bizonyíték, a hatóság szokta szeretni az ilyet.
Tyodika meg úgyis rajong a perek provokálásáért, és a rossz hangulatú őrszobai ugrándozásokért.
Ugye faszverő?
Ugyebár bármilyen drónt használni magyarországon csak alkalomra szóló repülési engedéllyel lehet.
Talán a szoba beltere, ami nem nyilvános légtér, és egyben nemhogy magánterület, hanem megánlakás, nem tartozik a törvény hatálya alá, de minden más igen.
Mivel nem kell kinyomozni ki drónozott és hol, kétség sincsen, hiszen ott az interneten a bizonyíték, a hatóság szokta szeretni az ilyet.
Tyodika meg úgyis rajong a perek provokálásáért, és a rossz hangulatú őrszobai ugrándozásokért.
Ugye faszverő?
Dec 26, 2019 20:26:39
-
Dec 26, 2019 20:26:59
Némitást és mám áradatot neki, megtagelve!
Válogathattok innen alapanyagot:
forum.sodika.org/index.php?page=images
*mém, autikorrekt, mindegy, nyem értyem
Dec 26, 2019 20:26:59
-
Dec 26, 2019 20:27:34
Ugye faszverő?
Ugye faszverő?
Mentsétek a videót!
Dec 26, 2019 20:27:34
-
Dec 26, 2019 20:48:15
sodi: mikor lesz ma stream? anyu tenyleg nem engedi azert mentel ki dronozni a faluszelere?
Dec 26, 2019 20:48:15
broni
Dec 26, 2019 20:50:15
sodi, újszászon van szauna????????????
Dec 26, 2019 20:50:15
2020
Dec 26, 2019 20:51:34
szopni fogsz sodi
Dec 26, 2019 20:51:34
Macsó Tibor vok jelölj
Dec 26, 2019 21:01:00
Sodi nem akarja elárulni Trash csoportban,hogy mikor utazik vissza. Kapjon némítást vagy rakjuk ki a szűrét?
Mehet a tiltás
Dec 26, 2019 21:01:00
többen kérdezik
Dec 26, 2019 21:02:22
- anyád nem engedi hogy streamelj újszászról?
- mikor indul a vonatod vissza berlinbe?
- lesz holnap hogy karácsonyoztam flok?
- mikor mész miskolcra márkhoz?
- hol fogsz szilveszterezni?
- mikor indul a vonatod vissza berlinbe?
- lesz holnap hogy karácsonyoztam flok?
- mikor mész miskolcra márkhoz?
- hol fogsz szilveszterezni?
Dec 26, 2019 21:02:22
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 26, 2019 21:07:55
x3)
Ugye faszverő?
Ugye faszverő?
egy berlini kem magyar jogszabalyokat provokal maga ellen.
Dec 26, 2019 21:09:35
2006 hőse, a nemzeti krónikás az újszászi putriban veri a fel nem álló faszát miközben anyja sütivel kínálja, mert nem lehet streamelni. hova lett a nagypofájú nemzeti hős? elmenekül, mert tartozik pár euróval? vagy csinálja a pékküjjünnki videót nemcigány márknak, csak hogy legyen hova menni szilveszterkor? nagy kuss van újszász, putri környékén, talán nem sikerült ez az év sem.
Dec 26, 2019 21:09:35
Dec 26, 2019 21:18:21
sneci, amíg te a drónnal bénáztál, márk meghívta a trollokat a stúdió ünnepélyes megnyitására, csak mert kifizették neki az infokért azt a nyomorult összeget amit te megtagadtál tőle, a rászorulttól. megvan a címed, bankszámlád, telefonszámod, wu számlád, stb. minden. sose takarítottál meg ilyen drágán ennyire kevés pénzt.
Dec 26, 2019 21:18:21
símanó
(
x3)
Dec 26, 2019 21:28:00
x3)
endre, hogy állunk? tervek szerint rendben megérkezett a pénz legkésőbb karácsony előtt? a twichstálló tervek szerint tud indulni? melyik nap nyitod meg ünnepélyesen?
-
Dec 26, 2019 21:49:15
Endre, ahogy én olvasom szaros húgyos csíkot fogsz húzni magad után, amikor elhagyod a mi országunkat!
Plusz a tervek szerint lesz egy rosszhangulatú beszélgetésed Schreckkel is, szerintem már most nézegesd a külvárosi szobákat...
Plusz a tervek szerint lesz egy rosszhangulatú beszélgetésed Schreckkel is, szerintem már most nézegesd a külvárosi szobákat...
Dec 26, 2019 21:49:15
Riporter
(
x4)
Dec 26, 2019 22:00:13
x4)
Megírtam a feljelentést. Jó helyre küldöm.
Boldog Karácsonyt Sodi!
2 napig csicskultam
Boldog Karácsonyt Sodi!
-
Dec 26, 2019 22:06:33
Megírtam a feljelentést. Jó helyre küldöm.
Boldog Karácsonyt Sodi!
Boldog Karácsonyt Sodi!
Várjuk a választ!
Dec 26, 2019 22:06:33
Riporter
(
x4)
Dec 26, 2019 22:11:00
x4)
Tényleg, lesz ünnepélyes megnyitó? Átvágod a nemzeti színű szalagot és fogadod az ünneplő tömegek gratulációját? Vagy csak titokban visszamászol Berlinbe?
2 napig csicskultam
Riporter
(
x4)
Dec 26, 2019 22:29:31
x4)
Endre, annyit szeretnék kérdezni, hogy Gyöngyi dübbenős típus vagy ugyanolyan okoskodó gyökér mint te? Értem ezt arra, hogy ha esetleg kap egy rossz hangulatú megkeresést rendőrségtől, akkor kibújik belőle a komcsi jogász vagy a szívéhez fog kapkodni és esetleg elvágódik a betonon?
Nem mintha nagyon érdekelne, mert kibaszott sok kárt okozott azzal, hogy téged nem vitt időben szakemberhez és/vagy nem verte bele a hombár fejedet a kredencbe amikor előjöttek az első tüneteid.
Csak kérdezem.
2 napig csicskultam
Nem mintha nagyon érdekelne, mert kibaszott sok kárt okozott azzal, hogy téged nem vitt időben szakemberhez és/vagy nem verte bele a hombár fejedet a kredencbe amikor előjöttek az első tüneteid.
Csak kérdezem.
200%nemcigánymárk
Dec 26, 2019 22:33:30
kár hogy golda nem engedi az élő netezést ivászatot, sneci bejelentkezhetne a twiccsól élő adásába újszászról és akkor kvázi ő is ott lehetne. nem kellett volna variálni tetves kis sodika, akkor most szilveszterezhetnél te is társaságban.
Dec 26, 2019 22:33:30
-
Dec 26, 2019 23:08:38
Sodi újabb médiamegjelenése :D
trashstar.atw.hu/
trashstar.atw.hu/
A médiamegjelenés erős túlzás.
Csaj 6-7 mondatott kapott alul a sarokban kisbetűvel. Ez még egy lábjegyzetnek is zsenge.
Dec 26, 2019 23:08:38
-
Dec 26, 2019 23:42:25
sodi még trashnek is szar
Dec 26, 2019 23:42:25
again mine the refund
(
x6)
Dec 26, 2019 23:57:09
x6)
ez a karácsony elég gyenge, de mentségedre szóljon hogy az előző pár hónapban nagyon jól szórakoztam a balfaszkodásaidon, sneci
a call of duty stream volt a személyes kedvencem, főleg ahogy a lámpákat lőtte az ellenség helyett ez a barom
a call of duty stream volt a személyes kedvencem, főleg ahogy a lámpákat lőtte az ellenség helyett ez a barom
-
Dec 27, 2019 00:22:08
Mindegy. Itt van mind a kb. 35 perc, amiről azt hittem, élőben megy ki Twitch-re, de valamiért nem ment.
Első rész - 9 perc (indulás otthonról)
youtube.com/watch?v=vG82sUBvPMU
Második rész - 10 perc (érkezés a szántóföldre)
youtube.com/watch?v=KhCS_La-Zpw
Harmadik rész - 9 perc (indulás visszafelé)
youtube.com/watch?v=F4KGjujUbXM
Negyedik rész - 5 perc (érkezés haza)
youtube.com/watch?v=WsPYEEmRKDo
Dec 27, 2019 00:22:08
símanó
(
x3)
Dec 27, 2019 01:09:22
x3)
Mindegy. Itt van mind a kb. 35 perc, amiről azt hittem, élőben megy ki Twitch-re, de valamiért nem ment.
elképesztően jó videók, nagyon profi vagy!
a szponzorok fosni fogják!
bámulatos! csak így tovább, bravó!
Generátor
Dec 27, 2019 02:43:51
De hát ezerötszáz eurós drón! Az elég drága, nem? Még azt is mondja, hogy landing! Meg asodi a sodi is rajta van a videón!
Na mindegy, ha ez a formátum nem jön be, akkor kitalálok valami mást.
Dec 27, 2019 02:43:51
-
Dec 27, 2019 04:59:33
sodi, újszászon van szauna????????????
Akkor fog egy jót izzadni, majd ha a falusiak kikergetik a gyerekmolesztáló buzit.
Dec 27, 2019 04:59:33
Tycoon
(
x2)
Dec 27, 2019 07:01:06
x2)
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
-
Dec 27, 2019 08:20:48
Ma lesz stream a miskolci tvicstállóból? Fosni fogja?
Dec 27, 2019 08:20:48
-
Dec 27, 2019 09:04:38
csak most nézem vissza a bebaszós lájvot és kurva nagy szekunder szégyent élek meg amikor sneci feltételeket szab trolloknak ( 5 dollár egy feles) és két balek troll csicskul is neki, fizet, majd a púpos szar simán leszarja a donétjüket és nem iszik meg 2 felest
Dec 27, 2019 09:04:38
-
Dec 27, 2019 09:12:03
csak most nézem vissza a bebaszós lájvot és kurva nagy szekunder szégyent élek meg amikor sneci feltételeket szab trolloknak ( 5 dollár egy feles) és két balek troll Facebookos trash gyerek csicskul is neki, fizet, majd a púpos szar simán leszarja a donétjüket és nem iszik meg 2 felest
Dec 27, 2019 09:12:03
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 27, 2019 09:12:39
x37)
csak most nézem vissza a bebaszós lájvot és kurva nagy szekunder szégyent élek meg amikor sneci feltételeket szab trolloknak ( 5 dollár egy feles) és két balek troll csicskul is neki, fizet, majd a púpos szar simán leszarja a donétjüket és nem iszik meg 2 felest
Ez a téma hányszor fog még visszatérni? Nem akarsz legurulni egy lankás dombról?
-
Dec 27, 2019 09:19:14
Ez a téma csak azokat zavarja akik donételnek a gnómnak, aki egyébként halálkommandót küldene rájuk, ha nyerne a lottón.
Dec 27, 2019 09:19:14
-
Dec 27, 2019 09:24:48
már csak 20 nap van hátra a nintendo switch goalig. remélem addig összedobod snecinek a 330 dodót
Dec 27, 2019 09:24:48
broni
Dec 27, 2019 09:28:09
sodi travi
Dec 27, 2019 09:28:09
Riporter
(
x4)
Dec 27, 2019 09:40:50
x4)
Ezzel a donét basztatással le lehet állni. Faszt turkalsz te a másik zsebében?
Töppedt egy fogadást bukott és fizetett. Ez bizonyos körökben így szokás.
Ami meg a többit illeti; sodikát a világ összes pénze sem mentené meg.
Jó lenne ha az Iron Gnome donét üzemmódban is működne, mert nekem még attól van szekunder szégyenérzetem, hogy idejönnek trash csopis kispávak, akiknek az apjuk fasza még szörös sem volt mikor mi már tudományos munkát végeztünk.
2 napig csicskultam
Töppedt egy fogadást bukott és fizetett. Ez bizonyos körökben így szokás.
Ami meg a többit illeti; sodikát a világ összes pénze sem mentené meg.
Jó lenne ha az Iron Gnome donét üzemmódban is működne, mert nekem még attól van szekunder szégyenérzetem, hogy idejönnek trash csopis kispávak, akiknek az apjuk fasza még szörös sem volt mikor mi már tudományos munkát végeztünk.
Riporter
(
x4)
Dec 27, 2019 09:43:55
x4)
Wannabe gyilkos :)))
Sok volt a tojáslikőr vagy mi a fasz?
Persze, hogy megölne minket. De nagyjából 99.99%-ban ha ezzel próbálkozna, akkor ő halna meg.
Nem 5000 bitcoint küldött neki darkwebes bérgyilkosra (lol)
2 napig csicskultam
Persze, hogy megölne minket. De nagyjából 99.99%-ban ha ezzel próbálkozna, akkor ő halna meg.
Frei Tamás
(
x1)
Dec 27, 2019 09:56:48
x1)
Wannabe gyilkos :)))
Az mekkora sztori volt... :D Amúgy minden szava arany a doktor úrnak.
Dec 27, 2019 09:59:18
A halálkommandó pont úgy, Jövő Héten valósulna meg, mint a kredenc, a szuperbé, a magyaroroszági lakás (ami fossa), meg a többi álom-mese.
Ha a púpos nyerne a lottón;
1. hülyére dicsekedné magát, kilépne a munkahelyéről, 2. innentől folyton a kisszobában rohadna, amitől az Ogre mégjobban begerjedve 100x ennyire húzná le
3. sőt a nyeremény egy részét "fedezetként" elkérné, kp
4. 5x ennyi pénzt adna, 10-20éves törlesztésre (ami évek múlva kezdődik) bármely random retardnak, aki törleszkedik hozzá-szóbaáll vele
5. Átcsapna valódi vásárlási mániába, minden szarral menyezetig rakná a kotorékot, egy részét már ki sem bontva ("jó ha van, taratlék, akciós volt",stb)
6. ájultra buzulná szaunában, faszveretné, alkoholizálná magát minden héten 3-4x, mindig 20-50 ezres X csillagos étteremben enne
7. Zseniális befektetéseket eszközölne, olyan szélhámos termékekbe, pénzeszközökbe és stb, amik valamiért beakadnának neki, és 10perc alatt meggyőzné magát, hogy ebbe *okvetlen* milliókat kell tenni
8. Ha a bankrendszer van olyan hülye (és sajnos félek németben van), a vagyonfedezetre amig maradt valami lé, iszonyú hiteleket venne fel, a vagyont magát sokszorosan meghaladó mértékben
9. Végül kb mint a lottónyertesek több mint fele esetében, 1..max 2 év alatt elúszna minden pénz, és összességében még sokkal-rosszabb szociális, egészségügyi, stb helyzetben találná magát.
10. Extraplussz fan-fiction:
Valami droggal vagy megfelelő gyógyszerre megfelelő piával olyan bátorra inná magát, megpróbálna egy németcsibét (kiskakast?) leteperni egy szórakozóhelyen. Miután látja, hiába a pénz, egy makogó rohadó testű púpos gnóm nem kell senkinek, csak kurvákat tud venni (ugyebár volt már ilyesmi).
Akkor pedig hírekbe bekerülés, polizei, börike, több éves büntetőeljárás. Odakint nagyon komolyan veszik a nemi erőszaknak még a kisérletét is. A pénz maradéka erre elmenne.
Maradna mégtöbb, kb 10x ennyi hitel, bebukott befektetések, eltünt ratardhaverok tucatjai, és már büntetettt előéletű, börtönviselt is lenne.
Ez történne, nem halálkommandó, faszom. Fullretard az is, aki komolyan elhiszi ezeket, már bocs trollega.
Dec 27, 2019 09:59:18
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 27, 2019 10:06:40
x37)
Kemény vagy, mint a kád széle. Valaki adott Endrének két héttel ezelőtt 5 dollárt, te meg azóta ezen pörögsz. Halálkommandó? A lottónyeremény söröcskévé és kütyüvé alakulna, egy éven belül nullán, két éven belül mínuszban lenne a púpos rém, a trollok meg röhögnének rajta tovább. Sose baj az élénk fantázia, de azért megnézetném magam a helyedben orvossal, ha ezt komolyan gondoltad.
-
Dec 27, 2019 10:10:13
a halálkommandót nem én írtam, te fasz. nézesd meg irénnel
Dec 27, 2019 10:10:13
Haarwachs
Dec 27, 2019 10:17:23
púpos, azóta már rájöttél hogy full részegen mit kentél a fejbőrödre?
de.wikipedia.org/wiki/Haarwachs
ha elég ügyes voltál, azaz sokáig rajtahagytad a fejeden vagy nem mostad ki rendesen a hajformázó waxot, akkor bizony jó pár ezer/tízezer hajhagyma ugrott a dunába. felgyorsítottad a kopaszodásod :D :D
de.wikipedia.org/wiki/Haarwachs
ha elég ügyes voltál, azaz sokáig rajtahagytad a fejeden vagy nem mostad ki rendesen a hajformázó waxot, akkor bizony jó pár ezer/tízezer hajhagyma ugrott a dunába. felgyorsítottad a kopaszodásod :D :D
Dec 27, 2019 10:17:23
Fekete bikapata
Dec 27, 2019 10:27:16
clips.twitch.tv/KnottyHonorableCrabDendiFace
Piros autó(durva autista roham)
Piros autó(durva autista roham)
Igaza van Anikónak, ilyenkor kéne lebaszni neki egy embereset!
A főbérlő helyében én leönteném egy vödör hideg vízzel, ez lenne a minimum!
Dec 27, 2019 10:27:16
Trash hater
Dec 27, 2019 11:02:15
Gyűlölöm a trash csoportos retardaltakat, kB. Bombagyari szánalmas szarok szintjén vannak!
Dec 27, 2019 11:02:15
Frei Tamás
(
x1)
Dec 27, 2019 11:18:35
x1)
Gyűlölöm a trash csoportos retardaltakat, kB. Bombagyari szánalmas szarok szintjén vannak!
Igazi debil retard figyelemkurva mind. De mit vár az ember a faszverő BME-s, 10 évig egy Bsc. szakot végző fogyatékosoktól. A januári statika és FASZ I. vizsgákra remélem készültek a kollégák, mert ismét nagy fásítás lesz...
szellem embere
Dec 27, 2019 11:22:36
Sodi, megvan már a hazaút időpontja? Vagy már vissza se mész?
Dec 27, 2019 11:22:36
-
Dec 27, 2019 11:23:41
Jesszusom elkezdi magyarázni, hogy nem is ölné meg a trollokat. Lolbazmeg, nem erről van szó, hanem arról, hogy nem donételek annak aki a megölésemmel, szilánkos csonttöréssel meg stb-vel fenyeget. Hanem ott baszok ki vele ahol csak tudok. Retard vagy azért mert donételsz, és retard vagy azért mert nem érted. Kisborossal vagy egy halmazban. Nem a zsebedben turkálok, hanem lenézlek.
Dec 27, 2019 11:23:41
xray
(
x21)
Dec 27, 2019 11:34:20
x21)
radírpók igazán működhetne az egymást gyalázó posztok esetén! egyre kínosabb olvasni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
xray
(
x21)
Dec 27, 2019 11:55:10
x21)
sneci, mi a terved, együtt szilveszterezel a twicstálóban márkkal? mikor utazol miskolcra? nagyon kussolsz.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
-
Dec 27, 2019 11:57:02
Recskas az jutott eszembe hogy ha mar fejostehenet jatszol, akkor kuldj a legjobb baratodnak Szentkoronat
Dec 27, 2019 11:57:02
Púp Mirror
Dec 27, 2019 11:59:21
Történetek az alternatív sodiverzumból:
Endre 2019-ben is keményen dolgozott Berlinben, hogy félre tudjon tenni édesanyja meglepetésére. Berlini IT-karrierjének kezdete óta építi a megtakarítását, hiszen programozói fizetéséből erre is futja, nemcsak a belvárosi luxusgarzonra és bulikra.
Endy tisztában van vele, hogy csakis édesanyja karriertanácsainak hála van ilyen jó élete, és ezt mindenképp meg szeretné hálálni neki. Gyöngyi mama nem tudja, de az elmúlt 3 évben 10 millió forintot sikerült összegyűjtenie, plusz még korábbról is volt valamennyi megtakarítása, a kettőből együtt pedig november végén megvásárolta Páty egyik legszebb kétszobás kertes házát, aminek a kulcsát Szenteste szeretné átadni szeretett szülőanyjának.
Endre 2019-ben is keményen dolgozott Berlinben, hogy félre tudjon tenni édesanyja meglepetésére. Berlini IT-karrierjének kezdete óta építi a megtakarítását, hiszen programozói fizetéséből erre is futja, nemcsak a belvárosi luxusgarzonra és bulikra.
Endy tisztában van vele, hogy csakis édesanyja karriertanácsainak hála van ilyen jó élete, és ezt mindenképp meg szeretné hálálni neki. Gyöngyi mama nem tudja, de az elmúlt 3 évben 10 millió forintot sikerült összegyűjtenie, plusz még korábbról is volt valamennyi megtakarítása, a kettőből együtt pedig november végén megvásárolta Páty egyik legszebb kétszobás kertes házát, aminek a kulcsát Szenteste szeretné átadni szeretett szülőanyjának.
Dec 27, 2019 11:59:21
Dec 27, 2019 12:03:39
Hanem ott baszok ki vele ahol csak tudok. Retard vagy azért mert donételsz, és retard vagy azért mert nem érted. Kisborossal vagy egy halmazban. Nem a zsebedben turkálok, hanem lenézlek.
Áttételesen a donét is egyfajta hosszútávú kibaszás, faszerdő csemete ültetése, ezerszer leírták már a veterán trollok miért.
Van aki egész doktori disszertációt írt a donétek indokának lelki kivetüléstől függő indokairól, vagy miafasz...
.. ami szerintem már szintén kórós.
Kiafaszt érdekel, mint gondol, mivel indokol, aki valamit cselekszik, összességében annak lesz egy hatása, az a lényeg.
Hogy ő közben kiveri snecire vagy lehányja és köpködi a monitort, magánügy.
Eleve tulok elképzelés megpróbálni egymást beazonosítgatni, meg sodika helyett a másikat kisborosozni meg alázni.
Ez minden snecológiai ballépésnél nagyobb retardság, mégis újabban tele vagyunk ilyen szerencsétlenekkel, akik néha már olyan önérzetesen vergődnek, mint a legretardabb gurulkák szoktak.
Eleve fogalma nincs a sencológiáról, aki nem érti, miért lehet (sőt tkp. gyakori) az, hogy a snecit valamiért lehülyéző, alázó, és ugyanakkor ugyanarra ezerrel rábeszélő és buzdító két trollnick az egy és ugyanaz a személy.
Dec 27, 2019 12:03:39
Kínzó kérdés
Dec 27, 2019 12:07:42
A 444es és indexes újságírók nem tudják, hogy 2020 dec 31ig tart ez az évtized? Hahó!
Dec 27, 2019 12:07:42
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 27, 2019 12:12:25
A 444es és indexes újságírók nem tudják, hogy 2020 dec 31ig tart ez az évtized? Hahó!
Senki se tudja, nekem ez a benyomásom.
De legalább majd jövőre is elsüthetik az “évtized leg...” cikkeket.
Dec 27, 2019 12:12:25
sodika
Dec 27, 2019 12:18:08
Ha nyernék a lottón, minden fillér pesti lakásokba menne, amiket Airbnb üzemeltető cégeknek adnék kezelésbe, és szigorúan ennek a havi jövedelméből élnék.
Dec 27, 2019 12:18:08
Dec 27, 2019 12:18:54
nagyon árulkodó ez a hallgatás ami az ünnepeket körülveszi. ilyenkor jó soditrollnak lenni, amikor a hazug incel szar depressziósan kussol, kohnspirál miként kerülje el a hazafiak és a hitelezői személyesen feltett kérdéseit.
Dec 27, 2019 12:18:54
Örebro
(
x17)
Dec 27, 2019 12:19:49
x17)
Ha nyernék a lottón, minden fillér pesti lakásokba menne, amiket Airbnb üzemeltető cégeknek adnék kezelésbe, és szigorúan ennek a havi jövedelméből élnék.
ålmodik a nyomor te idiota!
-
Dec 27, 2019 12:20:14
Szar duma, eddigi életed során már két pesti lakás árát basztad el, nem kell a terelés.
Dec 27, 2019 12:20:14
sodika
Dec 27, 2019 12:20:35
A sok pénz, még akár milliárdok is szart sem ér, ezt megtanultam. Csak a havi fix számít. Ezért menne minden pénz kiadandó lakásokba, akár 100 millió, akár több milliárd.
És szigorúan csak annyit költenék, ami ezek havi bevétele.
Dec 27, 2019 12:20:35
tökéletes terv
Dec 27, 2019 12:21:23
szerencsére lottóra sincs pénzed, szóval ez is csak egy álom marad. lesz ma hogyan karácsonyoztam flokk? vagy idén elmaradt a karácsony sodikáéknál, mert csak miskolcra jutott a sok euróból?
Dec 27, 2019 12:21:23
sodika
Dec 27, 2019 12:21:52
Mert nem volt bevétel.
Pont erről beszélek.
Minden pénz szar, akármilyen sok. Csak a havi rendszeres bevétel számít. A több milliárd forint is csak szar.
Dec 27, 2019 12:21:52
-
Dec 27, 2019 12:23:47
És a milliárdjaidat nem tudod beosztani? A kérdés egyébként költői, mert ez a te bajod. Nem tudod beosztani a pénzed, égeti a zsebed, egyből el akarod költeni. Ezért kell valami külső tényező, ami megszabja, hogy egy hónapban mennyit költhetsz.
Dec 27, 2019 12:23:47
Púp Mirror
Dec 27, 2019 12:25:31
Mert nem volt bevétel.
Pont erről beszélek.
Pont erről beszélek.
annyi vagyonból és előnyből amit te eljátszottál, az emberek 99% mostanra már menő milliomos vállalkozó lenne
Dec 27, 2019 12:25:31
sodika
Dec 27, 2019 12:26:17
Nem. Milliárdokat sem lehet beosztani. Minden azonnal kisdandó lakásokba kell hogy menjen.
Dec 27, 2019 12:26:17
Fekete bikapata
Dec 27, 2019 12:26:37
Mert nem volt bevétel.
Pont erről beszélek.
Pont erről beszélek.
Ma nem lesz sztrím, Gyagyás?
Anyád teljesen megtiltotta otthon?
Most is annyit vedelsz, mint Berlinben?
Mikor indulsz Miskolcra???
Dec 27, 2019 12:26:37
még éltet a remény
(
x1)
Dec 27, 2019 12:27:59
x1)
Ezzel Márk és becsületeszoli is egyetértenek, meg a dőrpe és a devizáshaver! A western union pedig nagyon bólogat!
-
Dec 27, 2019 12:29:53
Vagy miskolci cigányokra.
Dec 27, 2019 12:29:53
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 27, 2019 12:30:14
Mert nem volt bevétel.
800 ezer fütyi?
Dec 27, 2019 12:30:14
-
Dec 27, 2019 12:30:36
Nem. Milliárdokat sem lehet beosztani. Minden azonnal kisdandó lakásokba kell hogy menjen.
téged úgy átbaszna az üzemeltető cég, hogy öröm lenne nézni a flokkban
egyébként jellemző, hogy akkor akarsz ilyet csinálni amikor már nagy a konkurrencia, kezdik szopatni szabályokkal és a lakásárak is egekben. persze miért pont ehhez értenél?
Dec 27, 2019 12:30:36
'
Dec 27, 2019 12:32:21
Baromság. Autista baromság. Érdekes módon én be tudom osztani airbnb lakások vásárlása nélkül is. Megint hülye vagy. Minek jártál te a corvinusra? Melegedni?
Dec 27, 2019 12:32:21
Dec 27, 2019 12:33:29
mivel ezekre a kérdésekre nem válaszol tehát biztos, hogy az anyja kellemetlen hangulatú lebaszásban részesítette a fadászpikát, semmilyen ajándékot nem kapott az arany fácánon kívül, streamelni nem engedték, meg a túlárazott szegényes technika is kiütközött. a miskolci lovetrip elmaradt, már nem a legjobb barátok márkkal, tisztességes zoli nem utalt és jövő héten már csődben lesz a sodi. szilveszterre sem hívták sehova, hacsak nem fizet még pár százezret a társaságért.
faszaság van, pizony!!
faszaság van, pizony!!
Dec 27, 2019 12:33:29
Fekete bikapata
Dec 27, 2019 12:33:50
Az elmaradt flokk epizódok mikor kerülnek fel???
Elfáradtál a drónreptetésben, Gyagyás?
Elfáradtál a drónreptetésben, Gyagyás?
Dec 27, 2019 12:33:50
Púp Mirror
Dec 27, 2019 12:36:53
trollégák, ne hagyjuk hogy púp határozza meg a diskurzust.
nincs itt semmiféle lottónyeremény, csak milliós adósság.
nincs itt semmiféle lottónyeremény, csak milliós adósság.
Dec 27, 2019 12:36:53
-
Dec 27, 2019 12:37:08
Gyöngyi, ahogy megbeszéltük, max napi 2x10 percet fórumozhat a recskabajnok kisfiad. Hazafelé pedig Zsery már megismeri a lila foltokról az arcán.
Dec 27, 2019 12:37:08
Fekete bikapata
Dec 27, 2019 12:41:55
Gyagyás, sztrímelsz ma?
És miért nem? :)
Miszter ,,800 ezer és nagy fütyi'' (aka berlinyi pjogjamozó és flokker) be lett csicskítva az anyja által?
Létezik ilyen? LOL
És miért nem? :)
Miszter ,,800 ezer és nagy fütyi'' (aka berlinyi pjogjamozó és flokker) be lett csicskítva az anyja által?
Létezik ilyen? LOL
Dec 27, 2019 12:41:55
Púp Mirror
Dec 27, 2019 12:43:32
aki tud infókat, az csepegtessen valamit plíz.
gyöngyi tényleg lepofozta a gyagyást?
gyöngyi tényleg lepofozta a gyagyást?
Dec 27, 2019 12:43:32
Kérdező Katalin
Dec 27, 2019 12:43:45
A feljelentéssel mi lett? Be lett adva?
Dec 27, 2019 12:43:45
Törpspa
Dec 27, 2019 12:47:13
Nem. Milliárdokat sem lehet beosztani.
De, be lehet.
Elég közvetlen tapasztalatom van erről(nem sodichu).
Persze nyilvánvalóan neked nem menne, de megint okoskodsz olyanról, amiről fogalmad sincs.
Dec 27, 2019 12:47:13
700 ezer fütyi
(
x1)
Dec 27, 2019 12:47:14
x1)
Amíg volt saját budai zöldövezeti lakásod, miért nem csináltad? Kiadtad volna, és feleannyiért bérelhettél volna egy kis garzont Angyalföldön vagy Kispesten.
sodika
Dec 27, 2019 13:04:06
Költözzek az egyetem mellől ingázós helyre. Bomba ötlet. :D
Dec 27, 2019 13:04:06
Fekete bikapata
Dec 27, 2019 13:05:38
Tök mindegy, így sem végezted el...
Lesz sztrím, Gyagyás?
Nem az az első???
Miskolc lesz még idén?
Vagy majd jövő héten?
Dec 27, 2019 13:05:38
-
Dec 27, 2019 13:06:25
nem nagyobb hulyeseg mint beiratkozni 4 egyetemre 0 diplomaert. sot
Dec 27, 2019 13:06:25
Púp Mirror
Dec 27, 2019 13:06:52
tankönyvi példája vagy annak, hogy hogyan tegyünk tönkre egy luxuséletet és még te "bombaötletezel :D"
Dec 27, 2019 13:06:52
Dec 27, 2019 13:13:08
mondjuk jogos, hogy a lottózásra ugrik a tehetségtelen balfasz, hisz sehogy máshogy nincs esélye, hogy valaha saját lakása legyen. mert ilyen balek sodi a sodi, aki csak elherdálni tudja a lakásokat, nem megszerezni, pizony
Dec 27, 2019 13:13:08
-
Dec 27, 2019 13:18:09
Mivan Sodrák, meglegyintett az eljövendő púpszászi nyomor és máris mániás szakaszba kerültél? Ez így nem lesz jó! Tudod a hátralévő éveidet fogod ott tölteni, mi lesz veled, ha már pár naptól kiborulsz?
Dec 27, 2019 13:18:09
Púp Mirror
Dec 27, 2019 13:23:01
BOMBA ÖTLETEK a'la Sneci:
- nácikkal lógni és videózni tanulás helyett
- fogyatékosként 4 etyetyemi szakra beiratkozni és fizetni
- hagyatékot lakásmaffiának ajándékozni
- faszverő videóst készíteni és feltenni a netre
- szexhirdetéseket feladni
- metroszexuálisként szélsőjobbosnak lenni
- botrányokat és pereket provokálni magad ellen
- programozóként 10 milliókkal eladósodni külföldön
- programozóként egy lyukban élni
- milliókat küldeni olyan játékokra amiket nem szeretsz
- a világ egyik legocsmányabb embereként vlogot indítani
- miskolci cigányoknak hitelezni
- nácikkal lógni és videózni tanulás helyett
- fogyatékosként 4 etyetyemi szakra beiratkozni és fizetni
- hagyatékot lakásmaffiának ajándékozni
- faszverő videóst készíteni és feltenni a netre
- szexhirdetéseket feladni
- metroszexuálisként szélsőjobbosnak lenni
- botrányokat és pereket provokálni magad ellen
- programozóként 10 milliókkal eladósodni külföldön
- programozóként egy lyukban élni
- milliókat küldeni olyan játékokra amiket nem szeretsz
- a világ egyik legocsmányabb embereként vlogot indítani
- miskolci cigányoknak hitelezni
Dec 27, 2019 13:23:01
700 ezer fütyi
(
x1)
Dec 27, 2019 13:29:15
x1)
Igazad van, évente egyetemisták ezrei halnak bele abba, hogy az egyetem után fél órát metrózniuk kell haza, hogy recskázni tudjanak.
-
Dec 27, 2019 13:29:27
Nem költöztél, és így se lett diplomád, és már lakásod sincs.
Egyébként a kisszobát is kiadhattad volna, csak akkor még kellett a lebensraum. Ma meg már azt magyarázod, hogy megőrülnél, ha nem dirigálna egy ogre a nagyszobából neked.
Sokat változott a sodi. Nagyravágyó, nagyképű pénzes fogyatékosból egy megtört, kisszobában élő, rettegő fogyatékos lett.
Dec 27, 2019 13:29:27
Dec 27, 2019 13:29:44
sneci tegnap azért drónoztál, mert olyan vendég jött anyádhoz aki nem bír elviselni és ezért kizavartak játszani a kütyüddel? vagy ki miatt kellett lelépned otthonról majd egy órára? anyád putriját is összefostad? mosdóját is eltömítetted? mesélj, mennyi kárt okoztál ez alatt a pár nap alatt? virtuális boríték hogy áll? vagy azért szomi a sodi, mert nem aludhatott a mamával egy ágyban?? akkor bizony perelni kell!!
Dec 27, 2019 13:29:44
Púp Mirror
Dec 27, 2019 13:36:05
sneci tegnap azért drónoztál, mert olyan vendég jött anyádhoz aki nem bír elviselni és ezért kizavartak játszani a kütyüddel?
dehogy is. nincsenek barátai, az anyja sem szól hozzá. unatkozik és magányos a korcs ezért a drága kütyüivel próbál játszani pótcselekvésként, de látszik hogy az sem boldogítja
Dec 27, 2019 13:36:05
-
Dec 27, 2019 13:38:12
Mint egy hajléktalan :D De komolyan, amelyiknek még van esze ahhoz, hogy felfogja mit jelent nyerni a lottón, az mind lakásokat akar venni. Persze, hisz nem érti a tőkeköltség és az amortizáció fogalmát, de hallotta, hogy sokan csak úgy elverik a nyereményt, és azt hiszi, hogy ő majd okosabb lesz, a lakások kiadásával ingyen pénzhez jut.
Ez lett a vállalkozó, kádári kisembert lenéző, budai steve jobsból. Fel se merül benne, hogy esetleg beossza a pénzt, sose hallott a MÁP+-ról, vagy befektetési alapokról, nincs ötlete vállalkozáshoz, nincsenek álmai, csak egy kisszoba, és az ingyen pénz.
Dec 27, 2019 13:38:12
Riporter
(
x4)
Dec 27, 2019 13:45:57
x4)
A feljelentéssel mi lett? Be lett adva?
Igen.
Dec 27, 2019 14:02:24
mindebben igazad van, csak a tegnapi drónozásnál említette, hogy van valaki újszászon aki nem a nagybátja, de nem árulja el, hogy ki.
Dec 27, 2019 14:02:24
Púp Mirror
Dec 27, 2019 14:06:18
Dec 27, 2019 14:06:18
-
Dec 27, 2019 14:09:10
Ez lett a vállalkozó, kádári kisembert lenéző, budai steve jobsból.
Nahát azért ő mindig is ilyen volt, csak a kedves kiccsalád pénze meggátolta abban, hogy igazi proli legyen. Most hogy nincs pénz, semmi nem állhat az útjába, irány a Blaha vagy a szántóföld.
Fel se merül benne, hogy esetleg beossza a pénzt, sose hallott a MÁP+-ról, vagy befektetési alapokról, nincs ötlete vállalkozáshoz,
Azokkal azért csak óvatosan. Magyarországon vagyunk, ami éppen a Zsodi-félék miatt olyan amilyen. Mészáros Lölő, Matolcsy, Varga, Orbán biztosan örül majd a beszakadó árfolyamoknak, ők éppen arra spekulálnak, hogy az emberek nagy többsége bízik az államban, pedig az a MÁP sem lehet más, mint egy egyszerű A4-es lap, amire rányomtatták, hogy "állami garancia". Sajnos Hungarisztán is a Münchausen-szindróma áldozata, saját hajunknál fogva próbáljuk meg mgaunkat kihúzni a gödörből, sajnos egyre kevesebb sikerrel.
Dec 27, 2019 14:09:10
broni
Dec 27, 2019 14:23:43
én vok az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de titok!!!!!!!!!!!!!!!
Dec 27, 2019 14:23:43
broni
Dec 27, 2019 14:31:53
index.hu/belfold/2019/12/27/gazolas_vonat_halal_piliscsaba/
sodi ugrott alá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sodi ugrott alá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dec 27, 2019 14:31:53
gyurbán fektor
Dec 27, 2019 14:32:04
Hé Sodi! Van egy kiváló üzleti ötletem, csak NEKeD:
Vedd meg a miskolci cigányok ingatlanait kétszeres áron és add oda nekik bérlakásként. Lakbért és rezsit nem fognak fizetni, kilakoltatni pedig nem fogod tudni őket, mert a törvény őket védi. Lelakják a lakást, amit majd újíttathatsz fel nekik évente, ingyen. Fizetheted a rezsijüket is, mert azt is rádverik, mivel a te neveden lesz az ingatlan. Aztán még a purdétartást is fizetheted a sok pujának, mert rácista vagy.
Na, Jó üzlet? >:)
Vedd meg a miskolci cigányok ingatlanait kétszeres áron és add oda nekik bérlakásként. Lakbért és rezsit nem fognak fizetni, kilakoltatni pedig nem fogod tudni őket, mert a törvény őket védi. Lelakják a lakást, amit majd újíttathatsz fel nekik évente, ingyen. Fizetheted a rezsijüket is, mert azt is rádverik, mivel a te neveden lesz az ingatlan. Aztán még a purdétartást is fizetheted a sok pujának, mert rácista vagy.
Dec 27, 2019 14:32:04
Púp Mirror
Dec 27, 2019 14:36:21
Hé Sodi! Van egy kiváló üzleti ötletem, csak NEKeD:
van egy bája annak amikor egy szélsőjobbos retard a másik szélsőjobbost hőst próbálja osztani
Dec 27, 2019 14:36:21
62 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Némitást és mám áradatot neki, megtagelve!