|__o__|
nszksz
hejjj sreck!!!!!!!!!!!!!!!!
Vonatkozik ez a bebaszott, önkivületi állapotban megeső streamekre is?
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Olyat a Turbó Titán nyom.
Itt vannak a közösségi irányelvek magyarul. Semmit nem sértek meg ebből.
www.twitch.tv/p/hu-hu/legal/community-guidelines/?android-app-redirect=true
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
"Többek között ide tartozik az öngyilkossággal való fenyegetőzés, a testi sérülés szándékos okozása, az illegális szerek használata, az illegális vagy mértéktelen alkoholfogyasztás, valamint a veszélyes és figyelmetlen járművezetés. A szabály alól nem képez kivételt a viccből vagy szórakoztatás céljából elkövetett önpusztító magatartás, ha okkal feltételezhető, hogy az adott mutatvány vagy trükk testi sérülést eredményezhet."
|__o__|
Csak egy sor kódot írjál már ebből a "mindenből". Csak egy konkrétumot, osztályokat, valamit, aminek köze van a Javához.
a fikaevés belefér?
hát azért hetyetye
embert barátjáról.
hát azért hetyetye
Sodi azt elismerem, hogy te egy nagy làzadó himpellér vagy, de nyilvánvalóan hiba van a készülékedben.
Èn ezt amiatt írom, mert ebbe bele fogsz csavarodni, tulajdonképpen már most bele vagy. Lelkileg testileg elhanyagoltad magad amióta élsz.
Kívülálló szemmel egyrészt érthetetlen, hogy vagy te még életben, másrészt olyan pengeélen táncolsz, hogy szinte féltelek, mert egy rossz lépés és az életed visszafordíthatatlanul megváltozik.
Nem lesz nekünk csak a konzervvér mert el fogsz tűnni.
Ès itt nem a pizzarendelő trollokra gondolok, meg geryre aki szépen megfuttatott a nyugatiban.
De még nem is az intervencionista tagozatra a Ducatóval.
Én itt arra gondolok, hogy örülni fogsz annak, hogy bébitápot szívószálazhatsz mert nem lesznek fogaid.
Hátul már vége azt tudjuk.
Már elöl is rothad de azzal még elvagy egy évet, utána próbálj majd szlávcsibét kinyalni, be sem engednek a swingerbe, max wcrabszolgának.
Deklasszált lumpenekkel ismerkedsz, azért. Én meg nem tudok olyan ismerőst mondani, akinek lett volna büntetőügye. Érdekes, hogy a retard prolik úgy járnak ki-be a vádlottak padjára, mint a bíró seggében a lófasz. Nektek ez a dicsőség.
Ha a random tömeg a táj / utcakép része, akkor az nem ember. Ennyi.
Ez a törvény.
Hát... nem kételkedem, hogy a legdurvább vegyszerekkel vetekszik a nyála... a komodói varánusz....:D
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Fene egy perverziód lehet.
Van egy testvérem aki fogtechnikus, már megkérdeztem beviszi a képeket a laborba, kapnánk mi is és Endre is egy ingyenes véleményt 3 szakembertől, tulajdonképpen megspórolnék neki kb 300eurót..
Szerintem a fogak kihúzását és a protkót megkapja a Krankenkassétól.
Másra úgysincs nagyon igénye.
anyám szeretője!!!!!!!!!!!!!
Pereld be anyádat!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
a ceglédi majálison ez lesz a fő attrakció!!!!!
Kenyér és víz.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
pontosan, amíg 70 felett vannak a nézők minden marad így.
Gondolom a trollégák tudják, hogy hova kell átmenni, már csak a tresseseket kell átirányítani.
Edison se volt rögtön körte.
Igen csak Anikó nem szokta osztottan kitenni a képernyőre a Gyagyást. Pedig ezt a vonalat kell tolni.
Próbálom finoman presszionálni... Ha a kedves trollégák is átjönnének és segítenének, előre is nagyon szépen köszönném szépen.
Nem kell majd szégyenkeznie, mert a londoni üzletemberek klubjába nem engednek be cigányt.
Mehetnek a kamu női tinder profilok Berlini lokációval
* sodi saját rendőrlistás felmentése
Szerző:
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jan 03, 2020 18:26:47
Válasz
(4)
x7)
Jan 03, 2020 18:26:47
Válasz
(4)
Elmeséltem 2006-öt.
mesélj neki a faszverővideodrol, a berlini faszlóbálásokról, kiveretésekről is. Jan 03, 2020 18:26:47
Herr Schreck
Jan 03, 2020 18:27:36
hero never die!!!!!!!!!!!!!
nszksz
Jan 03, 2020 18:27:36
sodika
Jan 03, 2020 18:27:55
Én biztos nem basztam meg semmiféle szabályt. Kifejezetten intelligensen kezelem az összes irányelvet sértő trollkodást.
Jan 03, 2020 18:27:55
sodika
Jan 03, 2020 18:29:59
Egyébként aki nézi a VR-osokat, az tudja tőlük, hogy a Twitch részéről hús-vér magyar munkatársak foglalkoznak velük. Nem szükséges semmiféle fordítás.
Jan 03, 2020 18:29:59
broni
Jan 03, 2020 18:30:23
nszksz
hejjj sreck!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 03, 2020 18:30:23
-
Jan 03, 2020 18:31:20
ceglédi volt
tex barátom?????????????
Ez nem az a ceglédi, A ceglédi rajta van azon a videon, amit Cegléden a roma-magyar konfliktus miatt forgatott a titán-sodi duó. tex barátom?????????????
Jan 03, 2020 18:31:20
subscriberpalánta
Jan 03, 2020 18:31:21
ASoDI!
3 óra múlva várlak a platformodon, hogy produkáld magad a 12 forintos cheerjeimért és az esetleges 800 ftos subomért.
Babyshark izzít, alkohol bekészít, még 2999 sörödkupakot kell bedobnod a pocokfészkedbe, legalább 200-szor hallani akarom a Baby dont hurt me sodihimnuszt!!
Ha buzimárk soderál az sem baj, rajtad kívül tucatnyi lelkibeteget nézhetek az anyanyelvemen és veled ellentétben én németül és angolul és magyarul is beszélek ami gyakorlatilag evégtelen számú retardot jelent akit nézhetek.
Nagyon meg kell dolgoznod a subomért, de ismerünk már, kitartásod és eltökéltséged tuti sikerre visz.
3 óra múlva várlak a platformodon, hogy produkáld magad a 12 forintos cheerjeimért és az esetleges 800 ftos subomért.
Babyshark izzít, alkohol bekészít, még 2999 sörödkupakot kell bedobnod a pocokfészkedbe, legalább 200-szor hallani akarom a Baby dont hurt me sodihimnuszt!!
Ha buzimárk soderál az sem baj, rajtad kívül tucatnyi lelkibeteget nézhetek az anyanyelvemen és veled ellentétben én németül és angolul és magyarul is beszélek ami gyakorlatilag evégtelen számú retardot jelent akit nézhetek.
Nagyon meg kell dolgoznod a subomért, de ismerünk már, kitartásod és eltökéltséged tuti sikerre visz.
Jan 03, 2020 18:31:21
Facebook csop tag
(
x1)
Jan 03, 2020 18:31:45
x1)
Én biztos nem basztam meg semmiféle szabályt. Kifejezetten intelligensen kezelem az összes irányelvet sértő trollkodást.
sodika
Jan 03, 2020 18:33:27
www.twitch.tv/p/hu-hu/legal/community-guidelines/?android-app-redirect=true
Jan 03, 2020 18:33:27
sodika
Jan 03, 2020 18:34:39
Nincs mértéktelen alkoholfogyasztás sem. Mindig tartom a mértéket.
Jan 03, 2020 18:34:39
-
Jan 03, 2020 18:35:21
twitch.tv/p/hu-hu/legal/community-guidelines/?android-app-redirect=true
"Többek között ide tartozik az öngyilkossággal való fenyegetőzés, a testi sérülés szándékos okozása, az illegális szerek használata, az illegális vagy mértéktelen alkoholfogyasztás, valamint a veszélyes és figyelmetlen járművezetés. A szabály alól nem képez kivételt a viccből vagy szórakoztatás céljából elkövetett önpusztító magatartás, ha okkal feltételezhető, hogy az adott mutatvány vagy trükk testi sérülést eredményezhet."
Jan 03, 2020 18:35:21
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jan 03, 2020 18:35:23
x7)
Jan 03, 2020 18:35:23
Egyébként aki nézi a VR-osokat, az tudja tőlük, hogy a Twitch részéről hús-vér magyar munkatársak foglalkoznak velük. Nem szükséges semmiféle fordítás.
azoknak a hús vér magyaroknak tetszik majd amikor egy ismert faszverő bepisil Anikó előtt? Mi van, ha már ott is trollok vanak és miattuk nem kapsz partnerséget? Jan 03, 2020 18:35:23
-
Jan 03, 2020 18:35:55
"A gyűlölködő magatartáshoz olyan tartalmak és tevékenységek tartoznak, amelyek támogatják, bátorítják vagy elősegítik a faji, etnikai, nemzetiségi, vallási, nemi, illetve a nemi identitáson, szexuális beállítottságon, életkoron, fogyatékosságon, egészségügyi állapoton, kinézeten vagy veterán státuszon alapuló megkülönböztetést, rágalmazást, lealacsonyítást, zaklatást és erőszakot. "
vs
"ahhozt képest hogy pöcsetlen egész jól csinálja"
vs
"ahhozt képest hogy pöcsetlen egész jól csinálja"
Jan 03, 2020 18:35:55
-
Jan 03, 2020 18:36:39
"Olyan tartalom megosztása, mely megsérti mások észszerű elvárásként kezelt magánszféráját: ide tartozik például az engedély nélküli közvetítés magántulajdonú ingatlanból"
Shrekk engedélyezte a streamet? nem a szobádban, hanem azon kivül a közös területeken?
Shrekk engedélyezte a streamet? nem a szobádban, hanem azon kivül a közös területeken?
Jan 03, 2020 18:36:39
-
Jan 03, 2020 18:37:01
Miattatok fél órával tovább maradok, de megérte. Hétfőn visszajön a projektvezető, és egy e-mail fogadja tőlem, hogy tegnap és ma minden kész lett, szívesen.
Csak egy sor kódot írjál már ebből a "mindenből". Csak egy konkrétumot, osztályokat, valamit, aminek köze van a Javához.
Jan 03, 2020 18:37:01
-
Jan 03, 2020 18:37:49
"Adathalászat"
Trolls.xls
Trolls.xls
Jan 03, 2020 18:37:49
subscriberpalánta
Jan 03, 2020 18:37:51
KÖNYÖRGÖM!!!
A ticcs tiltás dologról me folytassatok vele vitát-párneszèdet és leginkább ötleteket NE adjatok neki.
Egyelőre nagyon hideg...
A ticcs tiltás dologról me folytassatok vele vitát-párneszèdet és leginkább ötleteket NE adjatok neki.
Egyelőre nagyon hideg...
Jan 03, 2020 18:37:51
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 03, 2020 18:40:05
x6)
a fikaevés belefér?
többen
Jan 03, 2020 18:44:11
Endre, kit szeretsz a legjobban a világon?
Endre, ki a te legjobb barátod és miért?
Endre, ki a te legjobb barátod és miért?
Jan 03, 2020 18:44:11
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 03, 2020 18:45:05
x6)
Évekig haverjaim büntetőügyeire jártam a bíróságra kamerázni, hahó.
Az a furcsa, ha valaki véletlenül nem ilyen. :)
Az a furcsa, ha valaki véletlenül nem ilyen. :)
embert barátjáról.
Összezavart Olvasó
Jan 03, 2020 18:47:01
Márkot hol lehet elérni a legegyszerűbben?
Lenne egy 30 euróm a sodisztorikra
Lenne egy 30 euróm a sodisztorikra
Jan 03, 2020 18:47:01
700 ezer fütyi
(
x1)
Jan 03, 2020 18:47:18
x1)
Sodi live, WhatAndi galériáját keresi, nem tudta még elengedni.
Mert ilyen SoDI a SoDI
-
Jan 03, 2020 18:49:11
Nincs mértéktelen alkoholfogyasztás sem. Mindig tartom a mértéket.
Kérdés, hogy mi a mérték a haveromnak 16 sör/nap, de ő már patkányokat lát a szőnyeg alatt, a múltkor az orrukkal kopogtattak az ablakán a szuterénben a patkányok, hogy nála szeretnének lakni! Én sem hittem el,de lefotózta! nem delirium tremens ez a lényeg az alkoholisták azért látnak patkányt, mert nem hallucinálnak, hanem valóban azt látnak, a múltkor említette, hogy egy krokkkodillt is látott, amikor felébred délután, azóta ne mtelefonált. Jan 03, 2020 18:49:11
700 ezer fütyi
(
x1)
Jan 03, 2020 18:55:54
x1)
Mert ilyen SoDI a SoDI
többen
Jan 03, 2020 18:56:51
Endre volt neked ovodában első szerelmed, vagy akkor már nagyban toltad a bunkibankot?
Amikor apád hazahozta az alkoholista meg herkás cimboráit, akkor barátkoztál velük, vagy inkább távolságtartó voltál?
Gyöngyi tudott ezekről a dolgokról pl amikor állításod szerint ellopták és eladták a tankönyveid?
Mit mondott édesanyád amikor elmondtad ezt neki?
Amikor lebasztak szomódra, akkor a nagymama nagyon szigorù volt veled?
Szomódon résztvettél bármiféle állatkínzásban?
Minden este a nagyival aludtál vagy csak alkalmanként vagy pedig soha?
Amikor apád hazahozta az alkoholista meg herkás cimboráit, akkor barátkoztál velük, vagy inkább távolságtartó voltál?
Gyöngyi tudott ezekről a dolgokról pl amikor állításod szerint ellopták és eladták a tankönyveid?
Mit mondott édesanyád amikor elmondtad ezt neki?
Amikor lebasztak szomódra, akkor a nagymama nagyon szigorù volt veled?
Szomódon résztvettél bármiféle állatkínzásban?
Minden este a nagyival aludtál vagy csak alkalmanként vagy pedig soha?
Jan 03, 2020 18:56:51
broni
Jan 03, 2020 18:57:46
sodi, te metil-alkoholt igyál!!!!!!!!!!!!!!
Jan 03, 2020 18:57:46
Zsénó
(
x22)
Jan 03, 2020 18:57:51
x22)
Hát én mindjárt elhányom magamat: belenyúl a szájába és utána a nyálával "tisztítja" a kamera lencséjét.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
700 ezer fütyi
(
x1)
Jan 03, 2020 19:01:15
x1)
A tájékozott SoDI a Bayer Show-ból tájékozott arról, mi van Hegyeshalomtól nyugatra xDDD
clips.twitch.tv/PolishedPluckyDadSeemsGood
Mert ilyen SoDI a SoDI
clips.twitch.tv/PolishedPluckyDadSeemsGood
-
Jan 03, 2020 19:16:24
Sodi azt elismerem, hogy te egy nagy làzadó himpellér vagy, de nyilvánvalóan hiba van a készülékedben.
Èn ezt amiatt írom, mert ebbe bele fogsz csavarodni, tulajdonképpen már most bele vagy. Lelkileg testileg elhanyagoltad magad amióta élsz.
Kívülálló szemmel egyrészt érthetetlen, hogy vagy te még életben, másrészt olyan pengeélen táncolsz, hogy szinte féltelek, mert egy rossz lépés és az életed visszafordíthatatlanul megváltozik.
Nem lesz nekünk csak a konzervvér mert el fogsz tűnni.
Ès itt nem a pizzarendelő trollokra gondolok, meg geryre aki szépen megfuttatott a nyugatiban.
De még nem is az intervencionista tagozatra a Ducatóval.
Én itt arra gondolok, hogy örülni fogsz annak, hogy bébitápot szívószálazhatsz mert nem lesznek fogaid.
Hátul már vége azt tudjuk.
Már elöl is rothad de azzal még elvagy egy évet, utána próbálj majd szlávcsibét kinyalni, be sem engednek a swingerbe, max wcrabszolgának.
Jan 03, 2020 19:16:24
Jan 03, 2020 19:18:51
Japánba menjél walking csidejót készíteni, ott mindenki egyforma, ezért ott nem sértesz személyiségi jogokat, itt viszont egyszer nyakon fognak vágni.
Jan 03, 2020 19:18:51
Riporter
(
x4)
Jan 03, 2020 19:23:00
x4)
Nagyon vicces ahogy kinyílt a csipája.
Ez azt hiszi nem lesz nyakonvágva alkalom adtán.
Márkcigány dettó. Kell nekik lassan egy kurva nagy saller.
2 napig csicskultam
Ez azt hiszi nem lesz nyakonvágva alkalom adtán.
Márkcigány dettó. Kell nekik lassan egy kurva nagy saller.
ködgenerátor
Jan 03, 2020 19:25:43
*szikrázik*
Jan 03, 2020 19:25:43
többen
Jan 03, 2020 19:29:50
A kurva életbe ASODI!!!!!
Hogyan volt a story ezekkel az ínyig rothadt csonkokkal?
Mindet èszrevetted és kiköpted, szilánkosra törtek vagy így egy nagy darabban kijöttek?
Volt olyan, hogy észre sem vetted csak már amikor lenyelted??
Endre milyen az íze egy szétrothadt fognak amikor morzsolod a maradék fogaiddal?
Fontos!!!
Tényleg igaz, hogy a fogat nem tudod megemészteni és ha igen érezted amikor kifostad?
Schrecknél volt olyan hogy otthagytad a kiszart fogad amit ő 2 napig direkt nem húzott le, hogy észreveszed-e?
Endre a NUD mappás videódhoz mit fog szólni ticcs?
Hát a szuperexceledhez az 5 éves 12 eurós terveddel meg a stabil bankos hátteredhez!
Endre mennyi időt töltesz a munkahelyeden maszturbálásal?
Hogyan volt a story ezekkel az ínyig rothadt csonkokkal?
Mindet èszrevetted és kiköpted, szilánkosra törtek vagy így egy nagy darabban kijöttek?
Volt olyan, hogy észre sem vetted csak már amikor lenyelted??
Endre milyen az íze egy szétrothadt fognak amikor morzsolod a maradék fogaiddal?
Fontos!!!
Tényleg igaz, hogy a fogat nem tudod megemészteni és ha igen érezted amikor kifostad?
Schrecknél volt olyan hogy otthagytad a kiszart fogad amit ő 2 napig direkt nem húzott le, hogy észreveszed-e?
Endre a NUD mappás videódhoz mit fog szólni ticcs?
Hát a szuperexceledhez az 5 éves 12 eurós terveddel meg a stabil bankos hátteredhez!
Endre mennyi időt töltesz a munkahelyeden maszturbálásal?
Jan 03, 2020 19:29:50
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 03, 2020 19:30:57
x37)
Nem tudok olyan személyes ismerőst felsorolni, akinek ne lettek volna büntetőügyei.
Mindenkinek vannak, ez egy ilyen világ.
Ne légy hülye.
Mindenkinek vannak, ez egy ilyen világ.
Ne légy hülye.
Deklasszált lumpenekkel ismerkedsz, azért. Én meg nem tudok olyan ismerőst mondani, akinek lett volna büntetőügye. Érdekes, hogy a retard prolik úgy járnak ki-be a vádlottak padjára, mint a bíró seggében a lófasz. Nektek ez a dicsőség.
Jan 03, 2020 19:37:13
bartos pista megkezdte rágni a biatorbágyi viaduktot, a közteresek elvitték szabadságot bartos csistának!
Jan 03, 2020 19:37:13
Proff
Jan 03, 2020 19:38:50
Megtudtuk par perce a mai streambol, hogy Mark hiresebb streamer volt mint a VR Pistiek :D
Jan 03, 2020 19:38:50
-
Jan 03, 2020 19:45:52
Amugy BuziMárk is egy ambivalens figura...
A karaktert már mindenki ismeri, nem kell bemutatni, mindenkinek volt egy ilyen suttyò a baráti körében, még sodi is elismerte hogy egyszerű mint a faék és alapvetően nem egy kellemes képernyőre való figura, ezt szintén elismerte Sodi.
Gyakorlatilag csődbe vitte a flokkot..
Ezzel szemben viszont a mérleg másik nyelvén egy zseniàlis, áttételes, haverokra is kiterjesztett pénzügyi játszmát tolnak a cigányok, okosan mint amikor beeteted a nagy halat, aztán megfogod húzod visszahúz , engeded..
Én drukkolok márknak és becsületes zolinak is kicsit.
A karaktert már mindenki ismeri, nem kell bemutatni, mindenkinek volt egy ilyen suttyò a baráti körében, még sodi is elismerte hogy egyszerű mint a faék és alapvetően nem egy kellemes képernyőre való figura, ezt szintén elismerte Sodi.
Gyakorlatilag csődbe vitte a flokkot..
Ezzel szemben viszont a mérleg másik nyelvén egy zseniàlis, áttételes, haverokra is kiterjesztett pénzügyi játszmát tolnak a cigányok, okosan mint amikor beeteted a nagy halat, aztán megfogod húzod visszahúz , engeded..
Én drukkolok márknak és becsületes zolinak is kicsit.
Jan 03, 2020 19:45:52
sodika
Jan 03, 2020 19:50:28
Japánba menjél walking csidejót készíteni, ott mindenki egyforma, ezért ott nem sértesz személyiségi jogokat, itt viszont egyszer nyakon fognak vágni.
Ha a random tömeg a táj / utcakép része, akkor az nem ember. Ennyi.
Ez a törvény.
Jan 03, 2020 19:50:28
M.Ország rémálma
Jan 03, 2020 19:54:01
Hát én mindjárt elhányom magamat: belenyúl a szájába és utána a nyálával "tisztítja" a kamera lencséjét.
Hát... nem kételkedem, hogy a legdurvább vegyszerekkel vetekszik a nyála... a komodói varánusz....:D
Jan 03, 2020 19:54:01
Hiénaverő
(
x17)
Jan 03, 2020 19:56:47
x17)
Jó volt végigolvasni a mai okoskodásodat gyagyás fasz, "nem figyelsz", "nyugi van" meg a többi autista önnyugtatást, annak fényében meg még viccesebb hogy ennek a nagy pofának köszönhetően hová jutottál. :D
Ma is lesz Anikó a twiccsen? Számold majd hogy mennyi donétet gyűjt be neked köszönhetően. Lehet hogy a csajszi figyelmesebben olvasta Kiyosakit: a te költségeden ő jut bevételhez. Ez az igazi hatástöbbszörözés, Hahó!
Ma is lesz Anikó a twiccsen? Számold majd hogy mennyi donétet gyűjt be neked köszönhetően. Lehet hogy a csajszi figyelmesebben olvasta Kiyosakit: a te költségeden ő jut bevételhez. Ez az igazi hatástöbbszörözés, Hahó!
sodika
Jan 03, 2020 19:56:49
Jó, mostantól viszek magammal mindig lencsetisztítót. :)
Jan 03, 2020 19:56:49
xray
(
x21)
Jan 03, 2020 19:59:13
x21)
Jó volt végigolvasni a mai okoskodásodat gyagyás fasz, "nem figyelsz", "nyugi van" meg a többi autista önnyugtatást, annak fényében meg még viccesebb hogy ennek a nagy pofának köszönhetően hová jutottál. :D
igénytelen barom vagy. neked csak a sörösüveg való, azt köpködheted. Ma is lesz Anikó a twiccsen? Számold majd hogy mennyi donétet gyűjt be neked köszönhetően. Lehet hogy a csajszi figyelmesebben olvasta Kiyosakit: a te költségeden ő jut bevételhez. Ez az igazi hatástöbbszörözés, Hahó!
xray
(
x21)
Jan 03, 2020 20:00:06
x21)
Jan 03, 2020 20:00:06
igénytelen barom vagy. neked csak a sörösüveg való, azt köpködheted.
bocs, gyagyásnak szántam! Jan 03, 2020 20:00:06
Hiénaverő
(
x17)
Jan 03, 2020 20:05:31
x17)
Sneci ha unatkozol miért nem provokálz pereket magad ellen? Nemcsak hogy elfoglalnád magad egy kis bíróságra járással, de a német nyelvet is gyakorolhatnád a perbeszédek alatt, valamint a trolloknak is megmutathatnád mekkora jogász is vagy, mert azt nem láttuk, eddig minden egyes ügyedben faszrahúztak. Hahaha :D
Emellett két másik kapcsolódó hobbidnak is hódolhatnál: az egyik a hazudozás, hogy miért nyem nyem úgy folt az ítélet ahogy a tárgyalótermi közvetítésben elhangzott, a másik meg a hitelfelvétel, azt is szereted, és kelleni is fog mert ki kell fizetni a büntit. :D
Perekre fel Gyagyás!
Emellett két másik kapcsolódó hobbidnak is hódolhatnál: az egyik a hazudozás, hogy miért nyem nyem úgy folt az ítélet ahogy a tárgyalótermi közvetítésben elhangzott, a másik meg a hitelfelvétel, azt is szereted, és kelleni is fog mert ki kell fizetni a büntit. :D
Perekre fel Gyagyás!
-
Jan 03, 2020 20:09:59
Endre lassan két éves évfordulóhoz közeledünk.
Megemlèkezèst tartunk, hogy 2 éve voltál utoljára fogorvosnál, amikor 5 fogad húzását javasolták, de végül nem történt semmi.
Tulajdonképpen még tanácskozunk azügyben, hogy a marvelnél szuperhőssé nyilvánítsanak-e, illetve Orbàn Viktor válaszára várunk, elképzelhető, hogy a megmaradt fogaidat felterjesztjük Világörökség részévé!!!
Megemlèkezèst tartunk, hogy 2 éve voltál utoljára fogorvosnál, amikor 5 fogad húzását javasolták, de végül nem történt semmi.
Tulajdonképpen még tanácskozunk azügyben, hogy a marvelnél szuperhőssé nyilvánítsanak-e, illetve Orbàn Viktor válaszára várunk, elképzelhető, hogy a megmaradt fogaidat felterjesztjük Világörökség részévé!!!
Jan 03, 2020 20:09:59
broni
Jan 03, 2020 20:20:51
youtu.be/SEPXuzmRGYw
Építs belem, Uram! és
ismét adj nekem fényt, hogy
töltse ki ezt az emberi ürességet, igen,
csapj be Látással! én
beszélni a sebeket és a vért
egy dal a halál, és az én
a szó húsot emészt fel.
Megöltem az oroszlánt, hogy váljon
ő, én éhesebb vagyok!
Húsellenes nimbusl ... összetöröm
szememmel, hogy megnézhessem
egy isten.
A szívem rögzült, Uram,
és az ereim felkészültek arra, hogy
fogadd meg méreged, a csatornádhoz
ragyogásod. Őrült a túl-
áramlás, kinyitom a mellkasomat és az én
a szó húsot emészt fel.
A föld remegett és volt
csendben rázta meg és mozdulatlanul állt.
Hús elleni nimbus ... megfojtom
az ember belsejében, hogy megszerezze a
egy isten akarata.
ez a zene, bartos pista
Építs belem, Uram! és
ismét adj nekem fényt, hogy
töltse ki ezt az emberi ürességet, igen,
csapj be Látással! én
beszélni a sebeket és a vért
egy dal a halál, és az én
a szó húsot emészt fel.
Megöltem az oroszlánt, hogy váljon
ő, én éhesebb vagyok!
Húsellenes nimbusl ... összetöröm
szememmel, hogy megnézhessem
egy isten.
A szívem rögzült, Uram,
és az ereim felkészültek arra, hogy
fogadd meg méreged, a csatornádhoz
ragyogásod. Őrült a túl-
áramlás, kinyitom a mellkasomat és az én
a szó húsot emészt fel.
A föld remegett és volt
csendben rázta meg és mozdulatlanul állt.
Hús elleni nimbus ... megfojtom
az ember belsejében, hogy megszerezze a
egy isten akarata.
ez a zene, bartos pista
Jan 03, 2020 20:20:51
közérdekűközlemény
Jan 03, 2020 20:28:43
Magyarország nemzeti és kultúrálus örökség minisztériuma,
Az Európai unió kulturális bizottsága,
a LIBE,
a svéd homoszexuális és genderszabadságügyi minisztérium,
a páneurópai turisták textilmentes szabad egyeteme,
a keletnémet nudistastrandok telekszomszédságában erdős területen vadászlest üzemeltető fura bajszos csöndes férfi telektulajdonosok baráti köre, a berlini penèsztechnikusok egyesülete,
az összgermán giroszosok kutya és cicabarát köre és az európai súlyos fogyatékkal élő homoszexuálisok egyesületének hathatós támogatásával pályázatot hirdet.
Mi legyen Endre Marvel szuperhős neve?
Egyszerű, felismerhető logoja, ruházata egyedi szuperhős képességei?
Az Európai unió kulturális bizottsága,
a LIBE,
a svéd homoszexuális és genderszabadságügyi minisztérium,
a páneurópai turisták textilmentes szabad egyeteme,
a keletnémet nudistastrandok telekszomszédságában erdős területen vadászlest üzemeltető fura bajszos csöndes férfi telektulajdonosok baráti köre, a berlini penèsztechnikusok egyesülete,
az összgermán giroszosok kutya és cicabarát köre és az európai súlyos fogyatékkal élő homoszexuálisok egyesületének hathatós támogatásával pályázatot hirdet.
Mi legyen Endre Marvel szuperhős neve?
Egyszerű, felismerhető logoja, ruházata egyedi szuperhős képességei?
Jan 03, 2020 20:28:43
Gólya
(
x2)
Jan 03, 2020 20:39:27
x2)
Így értelmet nyert, hogy miért is volt mindig gecifoltos a lencse
2 napig csicskultam.
Gólya
(
x2)
Jan 03, 2020 20:39:53
x2)
sodi baszdmeg, te még esküvői videósnak is szar lennél
2 napig csicskultam.
-
Jan 03, 2020 20:44:09
Endre ezt most itt megigérem neked.
Mutasd be a fogaid állapotát liveban, de hogy rendesen látni lehessen.
Ha ezt megteszed kapsz 80 eurot bitcoinban, amit akár már utalhatok egyből zserinek.
4 legyet ütsz 1 csapásra:
-Gery kifizetve
-Trollok nem basztatnak többet ezzel
-szembesülsz a fogaid állapotával és talán cselekszel
-tulajdonképpen győzelmet is arathatsz, neked egy ásításba kerül lehuzni egy trollt és ez egy elegáns húzás
Szólj ha deal, én betartom a szavam és fizetek, ezt garantálom neked.
Ha ezt megteszed kapsz 80 eurot bitcoinban, amit akár már utalhatok egyből zserinek.
4 legyet ütsz 1 csapásra:
-Gery kifizetve
-Trollok nem basztatnak többet ezzel
-szembesülsz a fogaid állapotával és talán cselekszel
-tulajdonképpen győzelmet is arathatsz, neked egy ásításba kerül lehuzni egy trollt és ez egy elegáns húzás
Szólj ha deal, én betartom a szavam és fizetek, ezt garantálom neked.
Jan 03, 2020 20:44:09
sittessanyi
Jan 03, 2020 20:45:59
néha roppant kellemetlen olvasni azokat a troll hsz-ket amiket sneci nagyképűen le tud kontrázni.
kicsit figyeljünk már oda, millió és millió dologgal lehet alázni, de ne álljunk már le egy autistával arról vitázni hogy ő most nemzeti hős-e vagy sem vagy twicth-sztár vagy lófaszom.
ma is többször leírta, az tartja életben, az teszi boldoggá ha nem unatkozik. magyarul: ha emberként beszélgetsz vele, vagy a streamjét nézed.
kicsit figyeljünk már oda, millió és millió dologgal lehet alázni, de ne álljunk már le egy autistával arról vitázni hogy ő most nemzeti hős-e vagy sem vagy twicth-sztár vagy lófaszom.
ma is többször leírta, az tartja életben, az teszi boldoggá ha nem unatkozik. magyarul: ha emberként beszélgetsz vele, vagy a streamjét nézed.
Jan 03, 2020 20:45:59
Törpspa
Jan 03, 2020 20:48:52
Endre ezt most itt megigérem neked.
Jan 03, 2020 20:48:52
-
Jan 03, 2020 20:52:30
Van egy testvérem aki fogtechnikus, már megkérdeztem beviszi a képeket a laborba, kapnánk mi is és Endre is egy ingyenes véleményt 3 szakembertől, tulajdonképpen megspórolnék neki kb 300eurót..
Jan 03, 2020 20:52:30
broni
Jan 03, 2020 20:53:54
hamvas béla fasza:
hamvas béla fasza
levágta a kasza
megfőzte a dörpppe
jól lakot tajgi belőle.
hamvas béla fasza
levágta a kasza
megfőzte a dörpppe
jól lakot tajgi belőle.
Jan 03, 2020 20:53:54
-
Jan 03, 2020 20:54:48
Ha beül egy random legolcsóbb külvárosi fogsebészetre abdulhoz azt baszhatja ígyis úgyis haza kell jönnie ha meg akarja csináltatni, kint erre nem lesz pénze.
Jan 03, 2020 20:54:48
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 03, 2020 20:58:48
Ha beül egy random legolcsóbb külvárosi fogsebészetre abdulhoz azt baszhatja ígyis úgyis haza kell jönnie ha meg akarja csináltatni, kint erre nem lesz pénze.
Szerintem a fogak kihúzását és a protkót megkapja a Krankenkassétól.
Másra úgysincs nagyon igénye.
Jan 03, 2020 20:58:48
Jan 03, 2020 20:59:19
Javallom Budán a Vámpir Dent-et, az jó fogorvos! Jan 03, 2020 20:59:19
broni
Jan 03, 2020 21:09:59
tex ingyen kirugdossa neki!!!!!!!!!!!!!
Jan 03, 2020 21:09:59
-
Jan 03, 2020 21:17:16
Szerintem egy kemény többhetes fogászati kezelés lehet hogy valamiféle hatással lehetne rá.
Lehet a fájdalom a vér látványa és a helyi érzéstelenítés hatására vallásos révületbe esne a fogászcsibe kezei alatt a székben.
Beüt az orvosi kokain először elernyed, hangos prüsszenéssel szabadulnak fel terhük alól a záróizmok, bűzös bomló-penésszag párolog elő a nadrágjából, elöl ágyéktájon megjelneik a jellegzetes vörösessárga tavacska, de leszáll köré a mennyország és érzi hogy ez jó, valaki megragadja az arcát, valamilyen csuda folytán a fogorvoscsibe haja tűzben ég, a hátára 8 vérző mellbimbó nő, de az arca olyan mint Fórizs Eszteré amikor berakta és mosolyog, szikrázó ujja hegye cirógatja Sodi arcát belülről és a pénzimádat meg a buzidémon valahogy mégiscsak kiszáll belőle.
és minden jó és felébred és kiderül, hogy mindezt csak álmodta és ő egy sikeres belvárosi java fejlesztő akinek ragyogó a fogsora és dőlnek a keleteurópai akcentusára meg a vadiuj sportkocsijára és a csillogó kemény faszára a németcsibék!!!
így képzelem
Lehet a fájdalom a vér látványa és a helyi érzéstelenítés hatására vallásos révületbe esne a fogászcsibe kezei alatt a székben.
Beüt az orvosi kokain először elernyed, hangos prüsszenéssel szabadulnak fel terhük alól a záróizmok, bűzös bomló-penésszag párolog elő a nadrágjából, elöl ágyéktájon megjelneik a jellegzetes vörösessárga tavacska, de leszáll köré a mennyország és érzi hogy ez jó, valaki megragadja az arcát, valamilyen csuda folytán a fogorvoscsibe haja tűzben ég, a hátára 8 vérző mellbimbó nő, de az arca olyan mint Fórizs Eszteré amikor berakta és mosolyog, szikrázó ujja hegye cirógatja Sodi arcát belülről és a pénzimádat meg a buzidémon valahogy mégiscsak kiszáll belőle.
és minden jó és felébred és kiderül, hogy mindezt csak álmodta és ő egy sikeres belvárosi java fejlesztő akinek ragyogó a fogsora és dőlnek a keleteurópai akcentusára meg a vadiuj sportkocsijára és a csillogó kemény faszára a németcsibék!!!
így képzelem
Jan 03, 2020 21:17:16
broni
Jan 03, 2020 21:20:02
bartos pista megkezdte rágni a biatorbágyi viaduktot, a közteresek elvitték szabadságot bartos csistának!
anyám szeretője!!!!!!!!!!!!!
Jan 03, 2020 21:20:02
Hiénaverő
(
x17)
Jan 03, 2020 21:27:06
x17)
Sneci provokálj pert a német egészségügyi rendszer ellen! Pereld be őket hogy nem jelezték időben hogy fogászatra kellene menned! Ha megnyered, ingyen megcsinálják a pofázmányodat (nagy per lesz, ha a Gyagyás shikerrel jár a teljes Birodalmi TB rámegy a pofájára) és vigaszdíjnak megveszik neked a Nintendót is! És végig köszfetyítheted, remek flokktéma lenne Hahó!
broni
Jan 03, 2020 21:30:00
nekem leesett a faszom!!!!!!!!!!!!
Jan 03, 2020 21:30:00
Hiénaverő
(
x17)
Jan 03, 2020 21:30:20
x17)
nekem leesett a faszom!!!!!!!!!!!!
Pereld be anyádat!
broni
Jan 03, 2020 21:35:50
nem, inkább a cigánykurvát!!!!!!!!!!!!
Jan 03, 2020 21:35:50
-
Jan 03, 2020 21:42:33
nekem leszáradt a faszom hegye!!!!!!!!!!!!
Jan 03, 2020 21:42:33
csalódott néző
Jan 03, 2020 21:45:57
Péntek 21:30 múlott.
Ogre lecserélte a zárat vagy miffan??
Ogre lecserélte a zárat vagy miffan??
Jan 03, 2020 21:45:57
Zsénó
(
x22)
Jan 03, 2020 21:47:56
x22)
Farkas Endre Kiss
19 mins
Az esti stream kivételesen 21:45-kor kezdődik. Nem találom a kamerám.
19 mins
Az esti stream kivételesen 21:45-kor kezdődik. Nem találom a kamerám.
Zsénó
(
x22)
Jan 03, 2020 21:50:30
x22)
"A szerencsétlenkedés nekem már valamennyire védjegyem"
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 03, 2020 22:00:03
x7)
Ez a csicska buzi herbálos kokesz kurvára moderál, valami faszerdőt ideje letelepíteni neki, hogy kedvét szegje...
hehe
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jan 03, 2020 22:04:13
x2)
tex ingyen kirugdossa neki!!!!!!!!!!!!!
a ceglédi majálison ez lesz a fő attrakció!!!!!
Hiénaverő
(
x17)
Jan 03, 2020 22:06:33
x17)
Jan 03, 2020 22:06:33
Ez a csicska buzi herbálos kokesz kurvára moderál, valami faszerdőt ideje letelepíteni neki, hogy kedvét szegje...
Addig nem fogja elvenni tőle míg nem zuhan a nézőszám. Ezt kell elintézni. Anikóhoz irányítani a nézőket valami osztott képernyős móddal. Jan 03, 2020 22:06:33
Dr. Kátrány
Jan 03, 2020 22:09:35
Magyarország rémálmaEz a csicska buzi herbálos kokesz kurvára moderál, valami faszerdőt ideje letelepíteni neki, hogy kedvét szegje...Addig nem fogja elvenni tőle míg nem zuhan a nézőszám. Ezt kell elintézni. Anikóhoz irányítani a nézőket valami osztott képernyős móddal.
pontosan, amíg 70 felett vannak a nézők minden marad így.
Jan 03, 2020 22:09:35
Karandas
Jan 03, 2020 22:10:06
Addig nem fogja elvenni tőle míg nem zuhan a nézőszám. Ezt kell elintézni. Anikóhoz irányítani a nézőket valami osztott képernyős móddal.
Gondolom a trollégák tudják, hogy hova kell átmenni, már csak a tresseseket kell átirányítani.
Jan 03, 2020 22:10:06
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 03, 2020 22:15:08
x7)
Sneci, te fasz! Ne basszál már fel, hogy ilyen szinten lecsicskítanak ezek a cigók. Átbasznak, kiröhögnek és még a hobbid/álmod felett is átveszik az uralmat??
Az előbb megint Márkot érintő kommentet írtam, erre megint bannolsz 10 percre. Hát ki neked ez a fasz? Tényleg ennyire szerelmes vagy?
Az ember pénzért kiárulna rólad infókat, te meg véded? Olyan vagy már, mint egy pórázon tartott kutya. Mivel tartanak ezek sarokban? Mit tudnak rólad? Előbb-utóbb ki fog derülni...
hehe
Az előbb megint Márkot érintő kommentet írtam, erre megint bannolsz 10 percre. Hát ki neked ez a fasz? Tényleg ennyire szerelmes vagy?
Az ember pénzért kiárulna rólad infókat, te meg véded? Olyan vagy már, mint egy pórázon tartott kutya. Mivel tartanak ezek sarokban? Mit tudnak rólad? Előbb-utóbb ki fog derülni...
Hiénaverő
(
x17)
Jan 03, 2020 22:17:06
x17)
Igen csak Anikó nem szokta osztottan kitenni a képernyőre a Gyagyást. Pedig ezt a vonalat kell tolni.
Karandas
Jan 03, 2020 22:21:43
Próbálom finoman presszionálni... Ha a kedves trollégák is átjönnének és segítenének, előre is nagyon szépen köszönném szépen.
Jan 03, 2020 22:21:43
Tycoon
(
x2)
Jan 03, 2020 22:32:19
x2)
Hát ez kurva uncsi
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 03, 2020 22:32:23
x9)
Esetleg Anikó hívja meg squad-ba a púpost, nem kell osztott képernyőznie, a Twitch megoldja.
Karandas
Jan 03, 2020 22:34:37
BTW Anikó százszor érdekeseb, mint a Gyagyás szerencsétlenkedése.
Jan 03, 2020 22:34:37
D.Dezső
Jan 03, 2020 22:36:01
amúgy is geci unalmas ... élvezi, hogy magyarul van a játék felirata ezért autista módon végig olvas minden magától értetödö hint szöveget. Plusz a kurva lassú átkötö videókat is végig nézi.
Mondjuk kb addig halad a játék amíg animáció van utána úgy is el fog akadni
Mondjuk kb addig halad a játék amíg animáció van utána úgy is el fog akadni
Jan 03, 2020 22:36:01
-
Jan 03, 2020 22:51:37
:)
Mondtam már. Azt akarja, hogy a londoni üzletemberek klubjában ne kelljen szégyenkeznie.
Mondtam már. Azt akarja, hogy a londoni üzletemberek klubjában ne kelljen szégyenkeznie.
Nem kell majd szégyenkeznie, mert a londoni üzletemberek klubjába nem engednek be cigányt.
Jan 03, 2020 22:51:37
Karandas
Jan 03, 2020 22:59:25
Kiváltott jutalom: Üzenet kiemelése
100
kacsseszka: Te idióta! tegnap megbeszéltük nem? most megint elvetted a moderátoromat? itt basztatnak a trollok add vissza kiteszem őket
100
kacsseszka: Te idióta! tegnap megbeszéltük nem? most megint elvetted a moderátoromat? itt basztatnak a trollok add vissza kiteszem őket
Jan 03, 2020 22:59:25
Szteppen
(
x3)
Jan 03, 2020 23:01:06
x3)
stoppen89: @kacsseszka puszi a hasadra
AutoModAutoMod: Szia! Üzenetedet éppen ellenőrzik a moderátorok, és még nem került elküldésre.
:DDD
Ez ety fosh!
AutoModAutoMod: Szia! Üzenetedet éppen ellenőrzik a moderátorok, és még nem került elküldésre.
:DDD
Proff
Jan 03, 2020 23:09:47
Szandra felkinálta magát Sodinak, de Sodi elküldte hotelezni inkább :D
Jan 03, 2020 23:09:47
Karandas
Jan 03, 2020 23:10:18
Endre!
Add fel ezt a gameplay vonalat! Olyan autóbemutatót még nem láttam, ahol a sofőr nem hogy nem ismeri az autót, de vezetni sem tud.
Add fel ezt a gameplay vonalat! Olyan autóbemutatót még nem láttam, ahol a sofőr nem hogy nem ismeri az autót, de vezetni sem tud.
Jan 03, 2020 23:10:18
Szteppen
(
x3)
Jan 03, 2020 23:13:21
x3)
HÉTFŐN FELTESZI A TINDERT! TINDER LIVEOT A NÉPNEK!
Ez ety fosh!
Palotai Stallone
Jan 03, 2020 23:16:19
Sodi elment valami csovesekkel egy partiba ahol szeremley huba a kertbe szart.
Kicsit be van baszcsizva.
Kicsit be van baszcsizva.
Jan 03, 2020 23:16:19
Proff
Jan 03, 2020 23:17:45
HÉTFŐN FELTESZI A TINDERT! TINDER LIVEOT A NÉPNEK!
Mehetnek a kamu női tinder profilok Berlini lokációval
Jan 03, 2020 23:17:45
pénteki troll
Jan 03, 2020 23:20:24
beigerte idenre a csajozos meg az edzotermi streamet is :)
Jan 03, 2020 23:20:24
Hiénaverő
(
x17)
Jan 03, 2020 23:21:04
x17)
Mehetnek a berlini borotvált orosz tinifiús álregek!
-
Jan 03, 2020 23:24:21
Mar megint almodozik a Kiss ur aratasrol meg shikerekrol. Ez legalabb meg ingyen van, mint a legjobb baratok. Ugye Kiss ur?
Jan 03, 2020 23:24:21
-
Jan 03, 2020 23:25:21
Kb egy text-to-speech program beleélésével beszél.
Kezd háttérzajnak is kurva idegesítő lenni.
Kezd háttérzajnak is kurva idegesítő lenni.
Jan 03, 2020 23:25:21
-
Jan 03, 2020 23:34:20
Ez tetszik, hogy az asszony befenyíti, akkor nagyon vigyázba áll, viszont ahogy egyre kisebb az asszony befolyása, Sodi egyre jobban visszaáll a régi kerékvágásba. Drága lesz a nevelés, tesa!
Jan 03, 2020 23:34:20
-
Jan 04, 2020 00:10:37
Beismerte, hogy a felmentése nem volt korrekt jogilag, de mivel máskor meg "ellene volt inkorrekt" a jog, ezért szerinte ez rendben van.
Jan 04, 2020 00:10:37
-
Jan 04, 2020 00:11:08
Beismerte, hogy a felmentése nem volt korrekt jogilag, de mivel máskor meg "ellene volt inkorrekt" a jog, ezért szerinte ez rendben van.
* sodi saját rendőrlistás felmentése
Jan 04, 2020 00:11:08
Tycooooon
Jan 04, 2020 00:12:42
Beütött a letargia
Jan 04, 2020 00:12:42
Zsénó
(
x22)
Jan 04, 2020 00:25:06
x22)
Kezd kikészülni, mert nem tud többfelé figyelni, mint az ősember nők, akik tudtak egyszerre a tűzhelyre és a gyerekre is figyelni:

Ő a nagy ősember férfi mamutvadászok utóda, aki egyszerre csak egy dologra tud figyelni.

Ő a nagy ősember férfi mamutvadászok utóda, aki egyszerre csak egy dologra tud figyelni.
xray
(
x21)
Jan 04, 2020 00:35:45
x21)
Kezd kikészülni, mert nem tud többfelé figyelni, mint az ősember nők, akik tudtak egyszerre a tűzhelyre és a gyerekre is figyelni:
tegnap is lefagyott az agya, van egy információ mennyiség, aminél az agya egyszerűen felmondja a szolgálatot. a teljes cselekvőképtelenség állapotába kerül. Ő a nagy ősember férfi mamutvadászok utóda, aki egyszerre csak egy dologra tud figyelni.
137 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™