Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Lusta lenne trollkodni, ha egyáltalán rájön, hogy kell belépni.
Mit jelent a konkrét panasz, te választékosan fogalmazó álértelmiségi?
Az neked nem elég konkrét, hogy ki van rohadva a fél pofád?
A sodi mindig nagyon pontosan fogalmaz.
És nincs konkrét panaszom.
Hát ezt szomoruan hallom :!
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Akkor, hogy a francba néz ki így a pofád?
Jószándékú???????
vera neni feltåmadt?
És ezzel egyetértenek:
- a panellakók, akiket leborgozott
- az emberek, akiket npcnek tart
- a zsidók (Szetey montázs)
- bunkibank áldozatok
- az apja, akit kisemmizett
- Anikó, akivel gusztustalan mód viselkedik, pedig ő még segíteni is akar neki
- a nézők, akiknek rákot kíván és azt, hogy dögöljenek meg
- az anyja, akit szintén tönkretett
- Krúcsió (2000 ft)
- Pálmarci (sokszázezer forint)
- Gery (50 euró)
és még lehetne sorolni napestig
Minden egy folyamat.
Sodi, nem veszel a faszodnak egy miniatűr kerekesszéket?
Remélem apply gombbal védett a belepés, mert ha igen, nincs miért aggódni.
Poénnak ez szar.
2 napig csicskultam
:DDDDDDD
Jót nevettem.
hehe
eppli
Húúú, kisgyerek, te nagyon meg vagy borulva...
Mit szívtál???
A trollok mondták a Gyagyásnak, hogy vegyen fel milliókat és adja oda rossz életű, kétes hírnevű figuráknak?
A trollok mondták, hogy rohassza szét a pofáját?
Reggelig lehetne folytatni a kérdéseket...
Kérdezd meg tőle, hogy honnan indult ő és a családja, és hol vannak most! ;)
,,Kapjatok rákot!'' - ezt üzente a ,,jószándékú'' Zsodi az Anikónak donételő nézőknek, akik nem biztos ám, hogy tjojjok! ;)
(Most már lehet, hogy azok...)
Ön nyilvánvalóan új a tanszéken.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
tajgi unatkozik. ottt az ablak.
Jólvan, akkor gurulj le a dombról.
Mert ilyen SoDI a SoDI
Az éc konkrétan éhen hal ebben a szervezetben ha előbb le nem teríti a többi posvány.
Faszom
De előtte footjobbal érzéstelenít.
Faszom
azt minek, had szenvedjen)))))))))))))))
Ne pimaszkodj husi, mert belelépek a szádba!!!
kripli.
Anyád
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Az élet eleve jó sorsot szánt neki saját lakással, milliós örökséggel + fütyi
csak ő olyan hülye volt, hogy elbaszta.
sodinak való csaj. Pinátlan.
hát azért hetyetye
Ezzel ne viccelődj bazdmeg
A CD projekt nevében is elnézést kérek, hogy a játékot ugyan egyszerűre csinálták, de nem tesztelték le fogyatékosokon. Megmondtam, hogy az egész széria be lesz baszva a kukába azzal, hogy ez túl bonyolult, ez szar, ezt nyem éjtyem.
Szia, Kisboros :D Ez egy nagyon gyenge próbálkozás volt.
sajnos tenyleg elhunyt, infarktusban :-(
bizony.
RIP
hát azért hetyetye
ne mår, hogy elöbb tudom szegeny halålåt Stockiban, mint ti pesten.
Tudom,azért mondtam az ilyennel ne viccelődjön már...
naaa, azért volt itt már viccelődés ennél durvább is. Van egy sárganickes, aki "hollókoszt"-nak hívja a holocaustot...
hát azért hetyetye
A zsidó forródrót gyorsabb mint az index.
lol
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Inkább a nem működő pöcsödről mesélj pisis tajgi.
Si vis pacem, para bellum
A Professzor Úr mit gondol az újra kiadott Hamvas-regényről?
azzal törlöm a segggem.
:DDDDD
hehe
elnézést. tudom, gollam))))))))))))))
Akkor hagyjuk a faszba az egészet.
Kinek hiszi magát a miskolci cigány úgy őszintén?
Nem is arról van szó, hogy nehéz lenne a dolog, hanem a tudat, hogy egy utolsó suttyó szélhámos feltételeket szab, a gyengeelméjű gnóm meg hagyja, hogy a szerelme randalírozzon ahogy akar.
27 néző.
Sikeres volt a beavatkozás.
és két kézzel fogja a dobozt ivás közben...
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Kurvanagy kihívás egy retardáltat lelőni, tényleg. De mindenképpen jó ötlet, így + nézőkhöz is jut.
Menj már a faszba inkább elfele, de hirtelen, NSZKSZ!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Most ez minek ide? Az első mondat még csak hülyeség, de miért kell utána egyből elküldeni az anyjába a másikat? Törölj le egy tanszéki csatornát, ha ideges vagy, de ne szállj bele teljesen fölöslegesen mindenkibe.
müsorát akarom tönkre tenni, és leszarom hogy az ilyenek mint te mit irnak...
Gyász. Fel se fogja, hogy nem egy lagert iszik.
Lol.
Mi van endike, nem ízlik a fekete sör? Gyermőtt paraszt legalább akkor valami jó világos sört mondana.
Ennek speciel van értelme.
Növeli az FPS-t, és a környezeti elemek kikapcsolásával jobban lehet látni az ellenfeleket is.
A Quake pro-k is low grafikán nyomják, mert úgy gyorsabb a játék.
Azt felejted el, hogy sodi gépe valószínűleg a beállított 120 fps cap-et is simán kitolná valamivel magasabb grafikán, de mivel szar tévén nyomja, ezért bőven jó lenne neki az fps cap 60 fps-en is. Azt meg aztán csak megoldja high-on is egy 5700XT.
És akkor arról nem beszéltünk, hogy sodinál alapvető hiányosságok vannak, semmit nem számít, hogy van a térképen két zsebkendőnnyi hely, amit jobban lehet látni alacsony grafikán, cserébe streamel, ami újabb érv lehetne a jó grafika mellett is.
Ahogy egy trolléga is említette: minél kevesebb a bokor, annál több a hedsát. Battlefield 4-ben úgy toltuk, hogy textúrák ultrára, minden más minimumra, különben alig láttad a dzsindzsásban/füstben az ellent.
xray
(
x21)
Jan 04, 2020 15:29:41
x21)
A famdom nem jó ötlet. A sodipedia wikia-n indult de SF kérésére törölte a wikia anélkül, hogy az adminokat megkérezte volna, vagy változást/törlést javasolt volna.
Egy csomó embernek van szerkesztési joga, de ha valaki ír az evilzorgra, annak szívesen adok.
snecinek is? lol Egy csomó embernek van szerkesztési joga, de ha valaki ír az evilzorgra, annak szívesen adok.
Zulu
(
x15)
Jan 04, 2020 15:33:55
x15)
snecinek is? lol
M.Ország rémálma
Jan 04, 2020 15:40:49
Mosok rendszeresen fogat.
Jan 04, 2020 15:40:49
X
Jan 04, 2020 16:22:04
A sodi mindig nagyon pontosan fogalmaz.
Jan 04, 2020 16:22:04
Fekete bikapata
Jan 04, 2020 16:27:24
Mi a mai program, csicskasodi???
Jan 04, 2020 16:27:24
Tycoon
(
x2)
Jan 04, 2020 16:39:43
x2)
..
Jan 04, 2020 16:42:14
Mosok rendszeresen fogat.
Akkor, hogy a francba néz ki így a pofád?
Jan 04, 2020 16:42:14
-
Jan 04, 2020 16:56:30
Gratulálok azoknak a trolloknak, akik szívatják.Kegyetlenül gerinctelennek kell lenni ahhoz, hogy szívassátok. Az élet már eleve nehéz sorsot szánt neki, miért kell még plusszban belerúgni? Csak mondom, hogy ez az ember legalább jószándékú, a trollok pedig valójában sokkal szerencsétlenebb emberek, mert belül egy rakás aljas senkik, üres élettel, akik nem hogy lelkiismeretfurdallást éreznének,hanem még élvezik is a gyámoltalan gyötrését. szánalmas, hányingerkeltő, dúl bennem a szekunder szégyen, én kérek elnézést az emberi gyarlóság nevében...
Jan 04, 2020 16:56:30
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 04, 2020 16:58:02
Gratulálok azoknak a trolloknak, akik szívatják.Kegyetlenül gerinctelennek kell lenni ahhoz, hogy szívassátok. Az élet már eleve nehéz sorsot szánt neki, miért kell még plusszban belerúgni? Csak mondom, hogy ez az ember legalább jószándékú, a trollok pedig valójában sokkal szerencsétlenebb emberek, mert belül egy rakás aljas senkik, üres élettel, akik nem hogy lelkiismeretfurdallást éreznének,hanem még élvezik is a gyámoltalan gyötrését. szánalmas, hányingerkeltő, dúl bennem a szekunder szégyen, én kérek elnézést az emberi gyarlóság nevében...
Jószándékú???????
Jan 04, 2020 16:58:02
Örebro
(
x17)
Jan 04, 2020 17:03:25
x17)
vera neni feltåmadt?
facebook magyar moderáto
Jan 04, 2020 17:03:55
Csak mondom, hogy ez az ember legalább jószándékú
És ezzel egyetértenek:
- a panellakók, akiket leborgozott
- az emberek, akiket npcnek tart
- a zsidók (Szetey montázs)
- bunkibank áldozatok
- az apja, akit kisemmizett
- Anikó, akivel gusztustalan mód viselkedik, pedig ő még segíteni is akar neki
- a nézők, akiknek rákot kíván és azt, hogy dögöljenek meg
- az anyja, akit szintén tönkretett
- Krúcsió (2000 ft)
- Pálmarci (sokszázezer forint)
- Gery (50 euró)
és még lehetne sorolni napestig
Jan 04, 2020 17:03:55
-
Jan 04, 2020 17:10:47
Minden egy folyamat.
Jan 04, 2020 17:10:47
-
Jan 04, 2020 17:13:33
Sodi fasza mozgáskorlátozott: Nem tud felállni!
Sodi, nem veszel a faszodnak egy miniatűr kerekesszéket?
Jan 04, 2020 17:13:33
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 04, 2020 17:20:34
x16)
Riporter
(
x4)
Jan 04, 2020 17:21:20
x4)
én kérek elnézést az emberi gyarlóság nevében...
Poénnak ez szar.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 04, 2020 17:21:22
x7)
:DDDDDDD
Jót nevettem.
again mine the refund
(
x6)
Jan 04, 2020 17:22:02
x6)
eppli
Fekete bikapata
Jan 04, 2020 17:32:49
Húúú, kisgyerek, te nagyon meg vagy borulva...
Mit szívtál???
A trollok mondták a Gyagyásnak, hogy vegyen fel milliókat és adja oda rossz életű, kétes hírnevű figuráknak?
A trollok mondták, hogy rohassza szét a pofáját?
Reggelig lehetne folytatni a kérdéseket...
Kérdezd meg tőle, hogy honnan indult ő és a családja, és hol vannak most! ;)
,,Kapjatok rákot!'' - ezt üzente a ,,jószándékú'' Zsodi az Anikónak donételő nézőknek, akik nem biztos ám, hogy tjojjok! ;)
(Most már lehet, hogy azok...)
Jan 04, 2020 17:32:49
Hiénaverő
(
x17)
Jan 04, 2020 17:34:46
x17)
Ön nyilvánvalóan új a tanszéken.
..
Jan 04, 2020 17:40:20
Valami generátor ez, nem kell komolyan venni.
Jan 04, 2020 17:40:20
broni
Jan 04, 2020 17:56:02
tajgi unatkozik. ottt az ablak.
Jan 04, 2020 17:56:02
700 ezer fütyi
(
x1)
Jan 04, 2020 18:08:36
x1)
Jólvan, akkor gurulj le a dombról.
kramalon
(
x8)
Jan 04, 2020 18:08:52
x8)
Saját elmondása szerint nem éces, mert megvizsgálták azt is, amikor bedurrant a sérve.
Az éc konkrétan éhen hal ebben a szervezetben ha előbb le nem teríti a többi posvány.
kramalon
(
x8)
Jan 04, 2020 18:09:44
x8)
fráter ingyen kirugdossa!!!!!!!!!!!!
broni
Jan 04, 2020 18:15:47
Jan 04, 2020 18:15:47
Fráter
Jan 04, 2020 18:19:30
Jan 04, 2020 18:19:30
xray
(
x21)
Jan 04, 2020 18:35:39
x21)
Jan 04, 2020 18:35:39
.... Az élet már eleve nehéz sorsot szánt neki, miért kell még plusszban belerúgni? ...
örebronak lesz igaza: vera néni feltámadt. Jan 04, 2020 18:35:39
broni
Jan 04, 2020 18:36:51
kripli.
Jan 04, 2020 18:36:51
broni
Jan 04, 2020 18:48:06
www.documentingreality.com/forum/attachments/f10/156081d1271831213-suicide-train-4.jpg
twiccser!!!!!!!!!!!!!
twiccser!!!!!!!!!!!!!
Jan 04, 2020 18:48:06
Tycoon
(
x2)
Jan 04, 2020 18:54:20
x2)
www.documentingreality.com/forum/attachments/f10/156081d1271831213-suicide-train-4.jpg
twiccser!!!!!!!!!!!!!
twiccser!!!!!!!!!!!!!
Anyád
broni
Jan 04, 2020 18:55:33
Jan 04, 2020 18:55:33
-
Jan 04, 2020 19:09:38
Az élet eleve jó sorsot szánt neki saját lakással, milliós örökséggel + fütyi
csak ő olyan hülye volt, hogy elbaszta.
Jan 04, 2020 19:09:38
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 04, 2020 19:12:28
x6)
Sofi, meghalt a Shrek!
...magyar hangja.
hát azért hetyetye
...magyar hangja.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 04, 2020 19:13:05
x6)
ircimg.net/lovelydisgrace.com-woman-cut-in-half-8.jpg
nszksz.
nszksz.
sodinak való csaj. Pinátlan.
Tycoon
(
x2)
Jan 04, 2020 19:19:09
x2)
Sofi, meghalt a Shrek!
...magyar hangja.
...magyar hangja.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 04, 2020 19:23:32
x37)
Érdekes egyébként megfigyelni, hogy mennyire béna Witcher 3-ban. Tudom, hogy lejárt lemez, hogy mennyire nem tud játszani se, de a Witcher 3 egy kifejezetten könnyű játék, ami végig fogja a kezed. Sárgával jelöli, hogy mit kell nyomni a dialógusban, hogy továbbmenjen a történet, mindig ki van írva szavakkal oldalra, hogy mit kell csinálni, de irányban is jelöli, hogy merre kell menni, és hogy mennyit. Ráadásul a gyagyás ezt most magyarul játssza, de a jelek szerint ez sem elég neki. Ilyen körülmények közt jól meg lehet figyelni, hogy milyen - normális ember számára egészen triviális - feladatokat nem tud megugrani.
A szövegeket nem olvassa el, csak magyarázza közben, hogy ő most figyelni fog. Fogalma sincs, hogy mi történik, csak megy, amerre mutatja neki játék - már amikor, mert van, hogy minden megfontolás és racionális indok nélkül, látszólag teljesen véletlenül letér az útról, bemegy a bozótosba, elkezd vadul körözni, aztán nekiáll méltatlankodni, hogy szar a játék, miért nincs itt út (kb. mintha alvajáró lenne, és a bokor közepén ébredt volna föl).
Mondja neki a játék, hogy mit nyomjon, hogy lássa a nyomokat. Nagy nehezen megnyomja, elkezd pirosan világítani a lábnyom. Egy idő után rájön, hogy ezek lábnyomok, és követni kell őket, mert ez a feladat. Két perc múlva letér a csapásról, elkalandozik másfele, és elkezd körbe-körbe mászkálni, és nem érti mi van. Mintha teljesen elfelejtette volna a lábnyomokat. Az egyik kör nagyobbra sikerül, újra meglátja a lábnyomokat, és elkezdi követni őket abba az irányba, amelyikből elindult - tehát vissza a kiindulási pontra.
Semelyik NPC-vel nem beszél, ha nem muszáj, nem érti, hogy vannak különböző questjei, nem foglalkozik a felszerelésével, sőt, amikor a main quest miatt meg kell néznie az inventory-ját, akkor (nem túlzok) 10 perc volt neki rájönni, hogy hogy kell visszaváltani a játékra (spoiler: Az ESC billentyű, vagy a bal felső sarokban az X gombra kattintással). Egy ponton elkezdte magyarázni, hogy ha nem eredeti játékkal játszana, akkor már azt hinné, hogy ez a másolásvédelem, hogy nem lehet kilépni az inventory-ból.
Mint egy agyvérzéséses. Mintha az eleve alacsony szinten működő agyából különböző részek randomra lekapcsolnának percekre.
Ebbe most benne volt az is, hogy ivott vagy három sört (szokás szerint), és hogy az Anikó-Márk háború egy kicsit stresszelte, de akkor is döbbenetes, hogy ilyen képességekkel még nincs intézetben.
A szövegeket nem olvassa el, csak magyarázza közben, hogy ő most figyelni fog. Fogalma sincs, hogy mi történik, csak megy, amerre mutatja neki játék - már amikor, mert van, hogy minden megfontolás és racionális indok nélkül, látszólag teljesen véletlenül letér az útról, bemegy a bozótosba, elkezd vadul körözni, aztán nekiáll méltatlankodni, hogy szar a játék, miért nincs itt út (kb. mintha alvajáró lenne, és a bokor közepén ébredt volna föl).
Mondja neki a játék, hogy mit nyomjon, hogy lássa a nyomokat. Nagy nehezen megnyomja, elkezd pirosan világítani a lábnyom. Egy idő után rájön, hogy ezek lábnyomok, és követni kell őket, mert ez a feladat. Két perc múlva letér a csapásról, elkalandozik másfele, és elkezd körbe-körbe mászkálni, és nem érti mi van. Mintha teljesen elfelejtette volna a lábnyomokat. Az egyik kör nagyobbra sikerül, újra meglátja a lábnyomokat, és elkezdi követni őket abba az irányba, amelyikből elindult - tehát vissza a kiindulási pontra.
Semelyik NPC-vel nem beszél, ha nem muszáj, nem érti, hogy vannak különböző questjei, nem foglalkozik a felszerelésével, sőt, amikor a main quest miatt meg kell néznie az inventory-ját, akkor (nem túlzok) 10 perc volt neki rájönni, hogy hogy kell visszaváltani a játékra (spoiler: Az ESC billentyű, vagy a bal felső sarokban az X gombra kattintással). Egy ponton elkezdte magyarázni, hogy ha nem eredeti játékkal játszana, akkor már azt hinné, hogy ez a másolásvédelem, hogy nem lehet kilépni az inventory-ból.
Mint egy agyvérzéséses. Mintha az eleve alacsony szinten működő agyából különböző részek randomra lekapcsolnának percekre.
Ebbe most benne volt az is, hogy ivott vagy három sört (szokás szerint), és hogy az Anikó-Márk háború egy kicsit stresszelte, de akkor is döbbenetes, hogy ilyen képességekkel még nincs intézetben.
A CD projekt nevében is elnézést kérek, hogy a játékot ugyan egyszerűre csinálták, de nem tesztelték le fogyatékosokon. Megmondtam, hogy az egész széria be lesz baszva a kukába azzal, hogy ez túl bonyolult, ez szar, ezt nyem éjtyem.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 04, 2020 19:24:31
x37)
Szia, Kisboros :D Ez egy nagyon gyenge próbálkozás volt.
Örebro
(
x17)
Jan 04, 2020 19:25:03
x17)
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 04, 2020 19:26:40
x6)
bizony.
RIP
Örebro
(
x17)
Jan 04, 2020 19:31:38
x17)
bizony.
RIP
RIP
Örebro
(
x17)
Jan 04, 2020 19:36:28
x17)
sodi vedd fel a kurva anyådat, tegnap panaszkodtål, hogy unatkozol, el akarom meselni, hogy van apåd, csak, hogy ne unatkozz.......
-
Jan 04, 2020 19:40:33
Lesz ma valami?
Tegnap mintha vodkázást igért volna Anikóval!
Tegnap mintha vodkázást igért volna Anikóval!
Jan 04, 2020 19:40:33
Tycoon
(
x2)
Jan 04, 2020 19:40:45
x2)
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 04, 2020 19:45:47
x6)
naaa, azért volt itt már viccelődés ennél durvább is. Van egy sárganickes, aki "hollókoszt"-nak hívja a holocaustot...
-
Jan 04, 2020 19:52:56
A zsidó forródrót gyorsabb mint az index.
Jan 04, 2020 19:52:56
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 04, 2020 20:04:44
x3)
Zolika utalt?
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
broni
Jan 04, 2020 20:14:20
youtu.be/N1-X7vJaGec
Isten detronizálása 05:47 Dalszövegek elrejtése
Én vagyok a szálka a szemében Krisztus
vagyok a hordozó fény
vagyok a pletykák, hogy azt mondták,
Higgy nekem, vagy én áldozatom lesz
Ölelésében saját árnyéka
Ez jól tükrözi a tudat lelkemben
Crafts rejtve a gyengetől
Hallgassa meg üzenetünket!
Istenkáromlás hordái - égesse el az isten templomát
Elítéli a szent szellemet, és csúcsra köpje gyenge követőit.
Gyere, tegyünk egy kis vért!
A mennyei életet születésünk ígérte,
ehelyett becsaptak bennünket a bolond isten
melegei, ha!
Hamis könyörületük soha nem lesz büszke
Milyen kár, hahaha!
Na gyere!
Fogyasztunk némi vért
A csata győztes lesz
És a menny esni fog
ez a zene, kommer egyetemisták!!!!!!!!!!!
Isten detronizálása 05:47 Dalszövegek elrejtése
Én vagyok a szálka a szemében Krisztus
vagyok a hordozó fény
vagyok a pletykák, hogy azt mondták,
Higgy nekem, vagy én áldozatom lesz
Ölelésében saját árnyéka
Ez jól tükrözi a tudat lelkemben
Crafts rejtve a gyengetől
Hallgassa meg üzenetünket!
Istenkáromlás hordái - égesse el az isten templomát
Elítéli a szent szellemet, és csúcsra köpje gyenge követőit.
Gyere, tegyünk egy kis vért!
A mennyei életet születésünk ígérte,
ehelyett becsaptak bennünket a bolond isten
melegei, ha!
Hamis könyörületük soha nem lesz büszke
Milyen kár, hahaha!
Na gyere!
Fogyasztunk némi vért
A csata győztes lesz
És a menny esni fog
ez a zene, kommer egyetemisták!!!!!!!!!!!
Jan 04, 2020 20:14:20
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 04, 2020 20:17:16
x9)
Isten detronizálása
lol
-
Jan 04, 2020 20:19:46
RGL nem számít cigánynak, ha anyai ágon zsidó.
Jan 04, 2020 20:19:46
Facebook csop tag
(
x1)
Jan 04, 2020 20:21:11
x1)
Ma lesz stream?
Magyar Youtube trash rajongó | hete
-
Jan 04, 2020 20:21:37
Na mi van gyagyás, lesz ma stream? Ha jól látom fürcsi nem volt, szóval nincs ok arra, hogy elmaradjon, de még semmit nem írtál arról, hogy lesz-e.
Ugye nincs semmi baj? Remélem nincs variálás a láthatáron! Vagy még rosszabb történt? Ugye nem szakított veled a miskolci szerelmed?
Tegnap még olyan jó kedved volt...
Ugye nincs semmi baj? Remélem nincs variálás a láthatáron! Vagy még rosszabb történt? Ugye nem szakított veled a miskolci szerelmed?
Tegnap még olyan jó kedved volt...
Jan 04, 2020 20:21:37
Tycoon
(
x2)
Jan 04, 2020 20:21:39
x2)
Fél 10 körül live
-
Jan 04, 2020 20:26:11
Mi van, utaltak már, barom? De még azt a pár száz eurót is, amit csaliként visszautaltak (lásd:Itt a piros, hol a piros?)azt is elköltötted minden hülyeségre. Ezt a 8000-et mennyivel kell még pluszba havonta visszafizetned?
Jan 04, 2020 20:26:11
Facebook csop tag
(
x1)
Jan 04, 2020 20:26:21
x1)
Csak megerősitett mailcimes accountok chatelhetnek!
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Frei Tamás
(
x1)
Jan 04, 2020 20:30:23
x1)
A 3000 kötetes szerény könyvtáramat még át kell tanulmányoznom A-Z ig az elkövetkezendő 400 évben, ezért sajnos nem érek rá ugrani. A közértbe leugrani talán coláért!
Inkább a nem működő pöcsödről mesélj pisis tajgi.
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 04, 2020 20:31:16
x9)
A 3000 kötetes szerény könyvtáramat még át kell tanulmányoznom A-Z ig az elkövetkezendő 400 évben, ezért sajnos nem érek rá ugrani. A közértbe leugrani talán coláért!
broni
Jan 04, 2020 20:35:31
azzal törlöm a segggem.
Jan 04, 2020 20:35:31
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 04, 2020 20:39:04
x7)
azzal törlöm a segggem.
:DDDDD
-
Jan 04, 2020 20:40:05
sub only chat meg a kisfaszom mi? :D
Egy óra hosszat néztem egy escape from tarkov streamet és MÉG ÉN KAPTAM ajándék subot.
Egy óra hosszat néztem egy escape from tarkov streamet és MÉG ÉN KAPTAM ajándék subot.
Jan 04, 2020 20:40:05
..
Jan 04, 2020 20:53:58
Visszatért a sajtmester?
Jan 04, 2020 20:53:58
broni
Jan 04, 2020 21:07:19
tajg hidegben 70-ért szopik a népligetbe!!!!!!!!!!előbb írták 888.-on!!!!!
Jan 04, 2020 21:07:19
broni
Jan 04, 2020 21:17:07
Az nem tajgi, hanem G. Fodor Gábor a kőbányai szopófantom és állva szopik. De nem 70-ért hanem 888-ért
elnézést. tudom, gollam))))))))))))))
Jan 04, 2020 21:17:07
broni
Jan 04, 2020 21:25:15
ritka ocsmány féreg.
Jan 04, 2020 21:25:15
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 04, 2020 21:35:39
x9)
Megy a live
-
Jan 04, 2020 21:36:56
Live. Újabb szigorításra vette rá a szerelme: email verified account csetelhet csak. PUBG lesz a cím alapján.
www.twitch.tv/sodivlog/
www.twitch.tv/sodivlog/
Jan 04, 2020 21:36:56
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 04, 2020 21:38:28
x38)
Ejnye, az enyém email verified prime account, MÉGSEM fogom nézni, nem fogok csetelni, nem fogok donételni se. Mert ASODI dögöljön meg ott, ahol van.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Fekete bikapata
Jan 04, 2020 21:42:25
Azt mondja a Guinness sörre, hogy igen szar... :)
Maradj a Becks-nél, te majom! ;)
Maradj a Becks-nél, te majom! ;)
Jan 04, 2020 21:42:25
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 04, 2020 21:42:30
x9)
Live. Újabb szigorításra vette rá a szerelme: email verified account csetelhet csak. PUBG lesz a cím alapján.
twitch.tv/sodivlog/
twitch.tv/sodivlog/
Akkor hagyjuk a faszba az egészet.
Kinek hiszi magát a miskolci cigány úgy őszintén?
Nem is arról van szó, hogy nehéz lenne a dolog, hanem a tudat, hogy egy utolsó suttyó szélhámos feltételeket szab, a gyengeelméjű gnóm meg hagyja, hogy a szerelme randalírozzon ahogy akar.
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 04, 2020 21:44:28
27 néző.
Sikeres volt a beavatkozás.
Jan 04, 2020 21:44:28
-
Jan 04, 2020 21:47:14
Mit csinál ez bazmeg, dobozból issza a Guinness Draught-ot...
Maradt volna az egy eurós német löttynél, minden csepp kár belé.
Jan 04, 2020 21:47:14
Zsénó
(
x22)
Jan 04, 2020 21:48:30
x22)
Mit csinál ez bazmeg, dobozból issza a Guinness Draught-ot...
és két kézzel fogja a dobozt ivás közben...
Soderátor
Jan 04, 2020 21:52:04
www.twitch.tv/sodivlog
gyertek sodit stream snipelni PUBG-ban. Egyszerre nyomtok rá a ready-re mint ő (és be van állitva squad meg ugyanaz a pálya) akkor ugyanabba a meccsbe fog bedobni
gyertek sodit stream snipelni PUBG-ban. Egyszerre nyomtok rá a ready-re mint ő (és be van állitva squad meg ugyanaz a pálya) akkor ugyanabba a meccsbe fog bedobni
Jan 04, 2020 21:52:04
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 04, 2020 21:54:16
x38)
www.twitch.tv/sodivlog
Kurvanagy kihívás egy retardáltat lelőni, tényleg. De mindenképpen jó ötlet, így + nézőkhöz is jut.
-
Jan 04, 2020 21:58:16
Most ez minek ide? Az első mondat még csak hülyeség, de miért kell utána egyből elküldeni az anyjába a másikat? Törölj le egy tanszéki csatornát, ha ideges vagy, de ne szállj bele teljesen fölöslegesen mindenkibe.
Jan 04, 2020 21:58:16
Zsénó
(
x22)
Jan 04, 2020 21:58:39
x22)
"Soha ne vegyetek ilyen sört gyerekek, ez valami elképzelhetetlenül rossz. Soproni, Aranyászok mind sokkal jobb!"
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 04, 2020 21:59:57
x3)
Eszmeletlen hogy angol nyelven meg az alapszintet se uti , de a pubgiben atallitja a nyelvet nemetrol angolra. Nemsokara kirugasocska lesz a seggpresztonal.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Soderátor
Jan 04, 2020 22:00:00
müsorát akarom tönkre tenni, és leszarom hogy az ilyenek mint te mit irnak...
Jan 04, 2020 22:00:00
xray
(
x21)
Jan 04, 2020 22:00:25
x21)
egy két áldozatos troll majd beszámol a szerencsétlenkedéséről, én pedig addig nem nézem gyagyást, amíg a miskolci cigó az úr a csatornáján.
-
Jan 04, 2020 22:00:53
"Soha ne vegyetek ilyen sört gyerekek, ez valami elképzelhetetlenül rossz. Soproni, Aranyászok mind sokkal jobb!"
Gyász. Fel se fogja, hogy nem egy lagert iszik.
Jan 04, 2020 22:00:53
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 04, 2020 22:02:26
x9)
Lol.
Mi van endike, nem ízlik a fekete sör? Gyermőtt paraszt legalább akkor valami jó világos sört mondana.
nyakas kálvinista
Jan 04, 2020 22:04:27
Off:
A Guinness csapolva sem olyan jó, mint amekkors hype van körülötte, dobozból meg egyenesen vízízű. Igyatok rendes stoutot.
On
A Guinness csapolva sem olyan jó, mint amekkors hype van körülötte, dobozból meg egyenesen vízízű. Igyatok rendes stoutot.
On
Jan 04, 2020 22:04:27
Soderátor
Jan 04, 2020 22:13:47
gamer gép -> very low grafika
Jan 04, 2020 22:13:47
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 04, 2020 22:18:02
x9)
Növeli az FPS-t, és a környezeti elemek kikapcsolásával jobban lehet látni az ellenfeleket is.
-
Jan 04, 2020 22:23:34
Azt felejted el, hogy sodi gépe valószínűleg a beállított 120 fps cap-et is simán kitolná valamivel magasabb grafikán, de mivel szar tévén nyomja, ezért bőven jó lenne neki az fps cap 60 fps-en is. Azt meg aztán csak megoldja high-on is egy 5700XT.
És akkor arról nem beszéltünk, hogy sodinál alapvető hiányosságok vannak, semmit nem számít, hogy van a térképen két zsebkendőnnyi hely, amit jobban lehet látni alacsony grafikán, cserébe streamel, ami újabb érv lehetne a jó grafika mellett is.
Jan 04, 2020 22:23:34
Twitch néző
Jan 04, 2020 22:27:26
SoDi telószáma megvan valakinek?
Jan 04, 2020 22:27:26
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 04, 2020 22:30:39
x37)
Teljesen felesleges nézni. A chat full halott, percenként 1 hozzászólás, abból is soderál valami faszrágó geci minden másodikat. Elképzelni nem tudom, mit néz ezen a szerencsétlenkedésen 100 ember éppen.
Endre, felraktam 1 órája a Witcher 3-at. Szerinted mennyi idő után foglak megelőzni a sztoriban? :D
Endre, felraktam 1 órája a Witcher 3-at. Szerinted mennyi idő után foglak megelőzni a sztoriban? :D
xray
(
x21)
Jan 04, 2020 22:32:30
x21)
Teljesen felesleges nézni. A chat full halott, percenként 1 hozzászólás, abból is soderál valami faszrágó geci minden másodikat. Elképzelni nem tudom, mit néz ezen a szerencsétlenkedésen 100 ember éppen.
egy féllábú emberrel akarsz versenyt futni? Endre, felraktam 1 órája a Witcher 3-at. Szerinted mennyi idő után foglak megelőzni a sztoriban? :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 04, 2020 22:32:42
x37)
Ahogy egy trolléga is említette: minél kevesebb a bokor, annál több a hedsát. Battlefield 4-ben úgy toltuk, hogy textúrák ultrára, minden más minimumra, különben alig láttad a dzsindzsásban/füstben az ellent.
Sodoku
Jan 04, 2020 22:35:59
TS címe ahol lehet "wake up"-oltatni ? :D
Jan 04, 2020 22:35:59
Zsénó
(
x22)
Jan 04, 2020 22:36:38
x22)
Na kicsit meg lett trollkodva a Márkék TeamSpeak-je. A cigó picit ideges.
53 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ja, mert lassan konkrét fogaid sincsenek.