És te ezt is megszeged. Büszkén, lelkiismeretfurdalás nélkül.
Nem vagy keresztény.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Ezek voltak Nóé fiai, akik kijöttek a bárkából: Sém, Hám és Jáfet. Hám Kánaán ősatyja. 19Ezek hárman Nóé fiai, és ezek népesítették be az egész földet. 20Nóé elkezdte a földet művelni, és szőlőt ültetett. 21Egyszer bort ivott, megrészegedett, és mezítelenre vetkőzött a sátrában. 22Hám, Kánaán ősatyja, meglátta apja szemérmét, és elmondta kint levő két testvérének. 23Akkor Sém és Jáfet fogták a ruháját, a vállukra terítették, s háttal bemenve, betakarták apjuk szemérmét, de elfordították arcukat, és így nem látták apjuk szemérmét. 24Amikor Nóé kijózanodott mámorából, és megtudta, hogy mit tett vele a kisebbik fia, 25ezt mondta: Átkozott Kánaán! Szolgák szolgája lesz testvérei közt!
A KURVA ANYAD TE GENNYES ANGOLNAZO FEREG!
látod, ezekért az angolnázásokért érdemelsz meg mindent
És megvan a jogod a viktiriánus véleményhez is. Ez a szép a demokráciában.
Hogyan eszik úri kisasszony az asztalnál? Hát úgy, hogy ha könyv lenne a hóna alatt, nem esne le.
Na de nem írok ide.
Csá
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Sodi nem érted.
Megvilágítom.
Nem az a lényeg hogy valaki perverzen szereti e.
Két felnőtt ember otthon saját akaratából azt tehet amit akar.
A gond ott kezdődik amikor ezt valaki védekezésre képtelenre ráerőltetik, ill.akkor amikor a nyilvánosság arcába nyomják.
Megpróbálok majd bekéredzkedni a discordjára. Aztán végre megszerezni MP3-ban.
Viszont milyen vallású a bibliaimádó nudista Sodi?
Tegnap nem válaszolt.
Ez ety fosh!
nem gyulladt meg a kezedben amikor beleolvastál?
a meg most is az utcan szaro indiaiak?
hogy hordhatsz ossze ennyi faszsagot?
Már küldtünk neki száz "idióta vagy" levelet, de nem használt :(((
A szexet meg a meztelenkedést te gyökér.szarni a magyarok is szarnak az utcán
Évekig kértük, hogy mutassa meg a keresztlevelét, de biztos a diplomával és a jogosítvánnyal együtt elveszett.
Egyszer hosszas felkérdezés után katolikusnak hazudta magát, de valójában fingja sincs, hogy mik a különbségek a felekezetek között.
Templomban kétszer volt: egyszer Fórizs elcipelte, és nem mert nemet mondani, egyszer meg még az első berlini exódus idején ki tudja milyen okból karácsonykor elmondása szerint elment éjféli misére - egy evangélikus templomba, ahol ugye nincs mise.
Nem olvasott bele. Ilyen natyon egyszerű ez. Evidenciákat
2 napig csicskultam.
a cigányok meg tajgetosz szarik az utcán, kocc..
Hogyan eszik úri kisasszony az asztalnál? Hát úgy, hogy ha könyv lenne a hóna alatt, nem esne le.
És hogyan eszik egy gyagyás pedofil buzi az asztalnál?
Úgy, hogy a webcam beleesik a smack levesbe.
Az előbb erre akartam válaszolni, csak valahogy félrement .
A megvilágosult keleti vallásfilozófusaid menstruáló lányokat basznak ki kunyhókba étlen-szomjan, kisgyerekeket eröszakolnak tömegközlekedési eszközökön, tajgi.
🕎Endigame🕎
Te most melyik főretard vagy?
hehe
Ez vagy a rojtos seggű vagy a páva mannin lesz.
Jajj ne a mannin, mert az a gyerek felbassza a vérnyomásomat amint megszólal. Az a baj, hogy reprezentatív példája a satnya generációjának. szánalom az egész. Neki még most kellene megtanulnia, hogy az internettel nem szabad kikezdeni, mert egy faszerdőben találja magát, ahol nincs se wifi, se térerő
Nem rossz ember ő csak gyerek még. Abban igazad van, hogy generációjának mintapéldánya. Igazi több tiktok-pozitív kispáva.
De lehet még kinövi és férfi lesz belőle. Van még ideje.
Ellenben a mi nyomorult házikoboldunkkal aki 40 éves korára olyan helyzetbe hozta magát, amiből szakemberek segítségével is nehezen lehet kimászni.
2 napig csicskultam
El se tudom képzelni milyen szörnyű lehetett a képeket egyenként letölteni paint-be beilleszteni és fehér kockákat rakni rájuk! Horror!
legalább 5 órát beszéltél róla élőben, mutogattad, propagáltad pedofil szenny
Dögölj meg SoDI
hogy sikerült a prezentáció, arról mesélj te púpos majom..
Egyébként megjelöltem, hogy pontosan hol adta és ki a címet. Név szerint bent vagy az nmhh rendszerében, mint aki ilyesmit oszt meg gyanútlan nézőkkel.
Szép munka, zsidó!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
nevetgéljél inkább te beltenyészetes, hiszen olyan vicces hahaahahahahahaa
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Hülye beteg agyad még mindig nem fogja, hogy már önmagában a nyilvános faszlóbálás sem egy társadalmilag elfogadott dolog. Nagyon érzékeny téma. Amikor még gyerekek is belekeverednek ebbe szarságba az felér egy bombával. Te most éppen ezen csücsülsz és az ostobaságod miatt képtelen vagy lemászni róla, inkább csapkodod egy kalapáccsal mint valami szuicid harkály.
2 napig csicskultam
Majd segítünk a zavarodottságodon. XD
Mi az hogy belekeverednek?
Ti kevertetek bele gyerekeket.
Nudista családok albumaiba.
Ki tudja miért.
Kik tartoznak a egy családba?
Te egy mocskos pedofil beteg állat vagy. A rendőrség most már kurvára kopogtathatna az ajtódon te undorító beteg féreg.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Minden egy folyamat.
sodi csak a pokolba juthat, bármit is tesz!!!!!!!!!!!!ő maga a testet öltöttt förtelem!!!!!!!!!!!!!!!
te patkány, nem mi kevertül bele őket, hanem már ott voltak, szinte az összes képen, többnyire központban, kiemelt szereplőként
ugyanúgy, ahogy az átalad reklámozott két szennylap esetében is, amelyek terjesztésétől a kiadók évekkel ezelőtt tiltva lettek, mert megállapítást nyert, hogy a pedofi kibúvó, miszerint fkk miatt kellenének oda nem áll meg, pusztán a hozzád hasonló beteg aberráltaknak kellenek
aki meztelen gyerekeket néz akik nem a sajátjai, az beteg. de akinek van és másokét nézi az is beteg. de védekezhetsz hogy te nem pedo vagy csak nudista gyerekekre recskázol a szabadság és az antikommunizmus jegyében lol
Te véred a faszod nudista képekre és robbanás közeli bránerre képtelen vagy szűrni a fotókat. Ezt te mondtad.
Meg valljuk be, ne is akarod. Ez egy kiskapu amit te előszeretettel használsz. Nem baj.
Nem tudom mi lesz ennek az egésznek a kifutása, azt viszont tudd, hogy ha eljárás indul ellened Magyarországon akkor itt nem fognak kímélni a rendőrök. Ott ha hetyetyézel, akkor bántani fognak. Ilyesmit még az NVSz is simán elnéz, az ügyész meg pláne. A pedofilokat minden társadalmi csoport megveti.
Magyarázhatsz bármit. Azzal a fejjel ami neked van, besétálsz egy kihallgatásra és véged. Lehet ott akármilyen ügyvéd.
2 napig csicskultam
Látom a kellemetlen kérdéseket ignorálod, de azért felteszem még egyszer.
[b]Kik tartoznak egy családba?[b]
Facebook-ról nem lehet nudista képeket lopni, mert ott MI figyelni, hogy ne menjenek fel ruhátlan képek.
Amióta világ a világ, a nevelés során bizonyos dolgokban a szülő dönt. A személyiségi jogait is helyette gyakorolja. Ez sehol és semmikor nem nevezték még kényszernek.
Ha valaki ilyen képekre veri, azt a legmesszebb menőkig elítélem. Ezt már elmondtam vagy hatszor.
És tegnap el is meséltem, milyen oldalak azok. Nem ilyenek, mint a nagy kedvencetek, hanem normálisabbak, ahol huszonéves emberekről készült anyagok vannak nagy többségben.
Sodi elítéli önmagát. Juhuhú.
Hajtsd végre az ítéletet is!
hát azért hetyetye
Ha valaki ilyen képekre veri, azt a legmesszebb menőkig elítélem. Ezt már elmondtam vagy hatszor.
Hazudsz. Te mondtad, hogy amikor a faszoddal a kezedben éppen közelítése a kitöréshez akkor nem fogsz szelektálni.
Ja, és a nudista képekről volt szó.
Nem tudsz arra hihető magyarázatot adni miért nézel fotókat meztelen emberekről, családokról, gyerekekről. Ez már önmagában is kibaszott beteg dolog.
2 napig csicskultam
Sneci, húzzál már a büdös picsába dolgozni, mert ki leszel baszarintva a melócsából. Hogy shikerült az éles próba?
Mi a fasznak magyarázkodsz még egyébként? Olyan vagy, mint egy duzzogó gyerek, aki ki akar bújni az egész téma alól. Ma már azt sem tudod, hogy tegnap mit hazudtál, mindenki vágja, hogy mi a szitu.
hehe
Hazugság.
Még csak hasonlót se mondtam soha. A layerekről volt szó.
Anyád kedvence te pedofil bűnöző, mi korábban nem is hallottunk a létezéséről.
Én leginkább azt gondoltam, hogy ilyen helyeken tilos a fotózás.
2 napig csicskultam
arra a fütyire gondolsz, amit meztelen gyerekek fotóira ver?
Kivéve ha zárt egyesületi rendezvény hivatalos fotóssal.
ne hazudj már megint te pedofil. ott a videó, rá akartál kattintani egy nudista fotóra amire éppen verted a faszodat és azt hamukáztad, hogy azon volt egy layer, de ezt nem tudtad megvizsgálni, mert már majdnem elmentél. a faszt kell ennyit hazudni te pedofil gnóm?
Ezért kellene eltakarodnod a netről és akkor nem lenne félreértés! Verstanden??
Vagy ha sunyiba nyomod a képeket és vered rá a faszod a bokorból.
Aha, zárt. Akkor mégis, hogy a faszba kerül ki minden a netre a hozzád hasonló beteg állatok szórakozására?
Miért nézel meztelen embereket, családokat? Milyen örömöt okoz ez neked?
2 napig csicskultam
Minek? Eleve tele a net ilyen képekkel.
Máriós tisztázós bebaszós
Feb 05, 2020 10:24:11
Sodi neked nem kéne valami programot bemutatni most valakinek?
Feb 05, 2020 10:24:11
Och-Kom Taot
(
x3)
Feb 05, 2020 10:25:32
x3)
Rákerestem. Az adott részlet a szexuális kapcsolat tilalmát jelenti.
És te ezt is megszeged. Büszkén, lelkiismeretfurdalás nélkül.
Nem vagy keresztény.
-
Feb 05, 2020 10:26:25
Az englisch-hungarian bible angol részéből kiderül.
Ezek voltak Nóé fiai, akik kijöttek a bárkából: Sém, Hám és Jáfet. Hám Kánaán ősatyja. 19Ezek hárman Nóé fiai, és ezek népesítették be az egész földet. 20Nóé elkezdte a földet művelni, és szőlőt ültetett. 21Egyszer bort ivott, megrészegedett, és mezítelenre vetkőzött a sátrában. 22Hám, Kánaán ősatyja, meglátta apja szemérmét, és elmondta kint levő két testvérének. 23Akkor Sém és Jáfet fogták a ruháját, a vállukra terítették, s háttal bemenve, betakarták apjuk szemérmét, de elfordították arcukat, és így nem látták apjuk szemérmét. 24Amikor Nóé kijózanodott mámorából, és megtudta, hogy mit tett vele a kisebbik fia, 25ezt mondta: Átkozott Kánaán! Szolgák szolgája lesz testvérei közt!
A KURVA ANYAD TE GENNYES ANGOLNAZO FEREG!
Feb 05, 2020 10:26:25
Mortal Danger
Feb 05, 2020 10:27:29
látod, ezekért az angolnázásokért érdemelsz meg mindent
Feb 05, 2020 10:27:29
sodika
Feb 05, 2020 10:28:19
Szerintem viszont perverz az aki közszemlére teszi a meztelenségét.Ugyanis azon élvezkedik hogy idegenek látják a testét.Ez beteges magamutogatás és egyfajta nárcizmus.
A lényeg itt a nyilvánosságon van.
Otthon mindenki csinálhat amit akar szíve joga.
Számomra ugyanez a homoszexualitás is pl.
Otthon tőlem bárki buzulhat ahogy akar de amikor prideozik vele meg tüntet még jogokat követel akkor már kötelet neki.
Az még hogy egy szülő a védekezésre kvázi képtelen kisgyerekére ráerőltet valami beteg dolgot az büntetőjogi és gyámhivatali ügy.
A lényeg itt a nyilvánosságon van.
Otthon mindenki csinálhat amit akar szíve joga.
Számomra ugyanez a homoszexualitás is pl.
Otthon tőlem bárki buzulhat ahogy akar de amikor prideozik vele meg tüntet még jogokat követel akkor már kötelet neki.
Az még hogy egy szülő a védekezésre kvázi képtelen kisgyerekére ráerőltet valami beteg dolgot az büntetőjogi és gyámhivatali ügy.
Na de nem írok ide.
Csá
Feb 05, 2020 10:28:19
Hahó
(
x136)
Feb 05, 2020 10:30:24
x136)
A trolloknak is megvan a joga ahhoz, hogy ne hagyjanak nyugodtan máriózni, és a pedofil botrányodról beszéljenek. Ez is szép a demokráciában.
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 05, 2020 10:35:06
x16)
Az normális, hogy napok óta RavenCroaks dalát dúdolom magamban? (hangosan nem merem, mert abból kurva nagy botrány lenne az irodában)
Közben látom már Sodipedián is kapott külön bejegyzést, dalszöveggel együtt :D
Feb 05, 2020 10:37:33
Na de nem írok ide.
Csá
Na de nem írok ide.
Csá
Sodi nem érted.
Megvilágítom.
Nem az a lényeg hogy valaki perverzen szereti e.
Két felnőtt ember otthon saját akaratából azt tehet amit akar.
A gond ott kezdődik amikor ezt valaki védekezésre képtelenre ráerőltetik, ill.akkor amikor a nyilvánosság arcába nyomják.
Feb 05, 2020 10:37:33
Szteppen
(
x3)
Feb 05, 2020 10:41:20
x3)
Az normális, hogy napok óta RavenCroaks dalát dúdolom magamban? (hangosan nem merem, mert abból kurva nagy botrány lenne az irodában)
Megpróbálok majd bekéredzkedni a discordjára. Aztán végre megszerezni MP3-ban.
Tegnap nem válaszolt.
Hahó
(
x136)
Feb 05, 2020 10:42:09
x136)
Pedosodi a szélsőliberális szövegeidet folyamatosan küldjük a hazafiaknak. Téged nagyon meg fognak verni.
Feb 05, 2020 10:49:59
Még annyit sodi hogy az emlegetett úrikisasszony is simán lehetett perverz csak ezt nem vitte az utcára.
Az ókor meg a középkor emberei sem voltak annyira prűdek és szexuálisan egyszerűek ahogy a kis nyomi agyadban elképzeled.
Pl. A kama szútrát se mai nyugati szerinted felvilágosult modern emberek írták.
Otthon csinálták. Nem az utcàn.
Ott még ma sem divat a nyilvános meztelenkedés mégsem prűdek.
Aki meg a netre is kipakolja az simán beteg.
Ill.pénzért kihasználják az ilyen lelki nyomorékokat mint te (fizetős szex tartalmak)
Az ókor meg a középkor emberei sem voltak annyira prűdek és szexuálisan egyszerűek ahogy a kis nyomi agyadban elképzeled.
Pl. A kama szútrát se mai nyugati szerinted felvilágosult modern emberek írták.
Ott még ma sem divat a nyilvános meztelenkedés mégsem prűdek.
Aki meg a netre is kipakolja az simán beteg.
Ill.pénzért kihasználják az ilyen lelki nyomorékokat mint te (fizetős szex tartalmak)
Feb 05, 2020 10:49:59
-
Feb 05, 2020 10:51:17
Feb 05, 2020 10:51:17
-
Feb 05, 2020 10:55:16
Feb 05, 2020 10:55:16
max5enutálnak
(
x47)
Feb 05, 2020 10:55:42
x47)
kurvára nem az a lényeg, hogy bűn-e a meztelenség, mert te tényszerűen bevallottad, hogy vered a faszod a nudista képekre (amin ugye az esetek 95%-ban gyerekek is vannak, ahogy az erről szóló kínos magyarázkodásod is szólt). ezt meg nehezen lehetne beleilleszteni a keresztény erkölcsbe, bár néhány ezer pedofil pappal össze tudnál kacsintani.
Bíró bácsi
Feb 05, 2020 10:56:41
Már küldtünk neki száz "idióta vagy" levelet, de nem használt :(((
Feb 05, 2020 10:56:41
Feb 05, 2020 10:57:42
Feb 05, 2020 10:57:42
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 05, 2020 10:58:20
Évekig kértük, hogy mutassa meg a keresztlevelét, de biztos a diplomával és a jogosítvánnyal együtt elveszett.
Egyszer hosszas felkérdezés után katolikusnak hazudta magát, de valójában fingja sincs, hogy mik a különbségek a felekezetek között.
Templomban kétszer volt: egyszer Fórizs elcipelte, és nem mert nemet mondani, egyszer meg még az első berlini exódus idején ki tudja milyen okból karácsonykor elmondása szerint elment éjféli misére - egy evangélikus templomba, ahol ugye nincs mise.
Feb 05, 2020 10:58:20
Hahó
(
x136)
Feb 05, 2020 11:02:14
x136)
Pedosodi a lelki vezetőddel megbeszélted a pedofil botrányodat?
Gólya
(
x2)
Feb 05, 2020 11:02:48
x2)
Nem olvasott bele. Ilyen natyon egyszerű ez. Evidenciákat
Magyarok
Feb 05, 2020 11:02:53
a cigányok meg tajgetosz szarik az utcán, kocc..
Feb 05, 2020 11:02:53
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 05, 2020 11:05:54
x19)
És hogyan eszik egy gyagyás pedofil buzi az asztalnál?
Úgy, hogy a webcam beleesik a smack levesbe.
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 05, 2020 11:11:37
Tegnap nem válaszolt.
Tegnap nem válaszolt.
Az előbb erre akartam válaszolni, csak valahogy félrement .
Feb 05, 2020 11:11:37
Snetyi
Feb 05, 2020 11:12:40
Amúgy az andi tud a pedofil ügyről? Lehet ő is röhögne egy jót.
Feb 05, 2020 11:12:40
tyodika
Feb 05, 2020 11:16:36
hagyjatyok maijoznyi
Feb 05, 2020 11:16:36
Romagyerek
Feb 05, 2020 11:17:13
A magyarok is megteszik hogy az utcán szarnak hugyoznak!
Senkiháziak mind.
Senkiháziak mind.
Feb 05, 2020 11:17:13
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 05, 2020 11:22:37
x2)
Figyelj ide gyagyás!
Ha tegyük fel anya nagyon szexi volt a családi képen DE ott volt a gyerek mellette. Akkor el tudtad a gyereket vonatkoztatni és csak anyára rángattad a pitont?
Ha tegyük fel anya nagyon szexi volt a családi képen DE ott volt a gyerek mellette. Akkor el tudtad a gyereket vonatkoztatni és csak anyára rángattad a pitont?
Romagyerek
Feb 05, 2020 11:24:19
A fidesz rászarik a magyarok fejére, a nyomorult nép még szarik egymásra.Frankó ország ez.
Feb 05, 2020 11:24:19
-
Feb 05, 2020 11:28:16
Fórizs szereti a cigányfaszt, kínáld fel neki.
Feb 05, 2020 11:28:16
Penzmento
(
x6)
Feb 05, 2020 11:35:24
x6)
A megvilágosult keleti vallásfilozófusaid menstruáló lányokat basznak ki kunyhókba étlen-szomjan, kisgyerekeket eröszakolnak tömegközlekedési eszközökön, tajgi.
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 05, 2020 11:40:35
x7)
Itt a sodin és rajtam kívül mindenki pedofíl buzeráns.
X
Feb 05, 2020 11:46:25
Feb 05, 2020 11:46:25
Manfred Schrek Prell
Feb 05, 2020 11:47:34
A lavórt bekészítettem, púpos!
Feb 05, 2020 11:47:34
-
Feb 05, 2020 11:50:47
Jajj ne a mannin, mert az a gyerek felbassza a vérnyomásomat amint megszólal. Az a baj, hogy reprezentatív példája a satnya generációjának. szánalom az egész. Neki még most kellene megtanulnia, hogy az internettel nem szabad kikezdeni, mert egy faszerdőben találja magát, ahol nincs se wifi, se térerő
Feb 05, 2020 11:50:47
-
Feb 05, 2020 11:58:12
sodi, a retkes kurva anyadat
vettem a batorsagot es megneztem az altalad megoszott kepek eredetijet az emlitett oldalon. (lehet ertem is jon a rendorseg..)
Gyakorlatilag az osszes kepen van legalább egy kisgyerek, az altalad 20 evesnek tartot lanyok, meg fejletlen kislányok. Épeszu ember nem nézeget ilyen kepeket!
Szoval kurvara be kene fogni a pofad es csendben lenni te retard hazudozo idiota.
(vannak nemet naturista, nudista ismeroseim, kurvara nem nezegetnek ilyen kepeket, ne gyere azzal, hogy ez normalis lenne
vettem a batorsagot es megneztem az altalad megoszott kepek eredetijet az emlitett oldalon. (lehet ertem is jon a rendorseg..)
Gyakorlatilag az osszes kepen van legalább egy kisgyerek, az altalad 20 evesnek tartot lanyok, meg fejletlen kislányok. Épeszu ember nem nézeget ilyen kepeket!
Szoval kurvara be kene fogni a pofad es csendben lenni te retard hazudozo idiota.
(vannak nemet naturista, nudista ismeroseim, kurvara nem nezegetnek ilyen kepeket, ne gyere azzal, hogy ez normalis lenne
Feb 05, 2020 11:58:12
shikeres
Feb 05, 2020 12:09:33
Feb 05, 2020 12:09:33
Endre Kiss - Pädophile
Feb 05, 2020 12:17:52
jelentettem pedofil tartalom miatt a sneci által folyamatosan reklámozott álnudi oldalt, majd eldöntik az nmhhnál, hogy minek minősül.
Feb 05, 2020 12:17:52
Riporter
(
x4)
Feb 05, 2020 12:24:08
x4)
Nem rossz ember ő csak gyerek még. Abban igazad van, hogy generációjának mintapéldánya. Igazi több tiktok-pozitív kispáva.
De lehet még kinövi és férfi lesz belőle. Van még ideje.
Ellenben a mi nyomorult házikoboldunkkal aki 40 éves korára olyan helyzetbe hozta magát, amiből szakemberek segítségével is nehezen lehet kimászni.
-
Feb 05, 2020 12:25:15
Egy pedofilon kívül ki tudja kimondani szemrebbenés nélkül a kamerába nézve, hogy "nem vagyok pedofil, nem, fujj, fujj" normális ember nem így reagál egy ilyen vádra. Beteg vagy
Feb 05, 2020 12:25:15
Riporter
(
x4)
Feb 05, 2020 12:26:05
x4)
*-több
Ez a pedofil miatt van
2 napig csicskultam
Ez a pedofil miatt van
tyodika
Feb 05, 2020 12:28:19
Pfujj, pfujj!
Nagyon rossz érzés volt órákon keresztül nézni a meztelen kisgyerekeket!
Feb 05, 2020 12:28:19
-
Feb 05, 2020 12:30:08
Ez a rothadt lelkű pedofil geci akkor se hagyta abba a streamet és a cenzúrázott gyerekpornó képek mutogatását, amikor többen is írták a chaten, hogy ott vannak az apró pici lábak! Egy beteg szörny vagy Endre, de ezt most nem úszod meg!
Feb 05, 2020 12:30:08
-
Feb 05, 2020 12:32:22
Pfujj, pfujj!
El se tudom képzelni milyen szörnyű lehetett a képeket egyenként letölteni paint-be beilleszteni és fehér kockákat rakni rájuk! Horror!
Feb 05, 2020 12:32:22
-
Feb 05, 2020 12:33:50
Recskas jol ertettem hogy neked 20 nod volt? Ebben anyad, Forizs es Andi is benne van? Esetleg Aniko?
Feb 05, 2020 12:33:50
sodika
Feb 05, 2020 12:35:28
Folyton reklámozom.
Hogyne.
Melyik párhuzamos univerzumban? :D
Hogyne.
Feb 05, 2020 12:35:28
Endre Kiss - Pädophile
Feb 05, 2020 12:38:05
Folyton reklámozom.
Hogyne.
Hogyne.
legalább 5 órát beszéltél róla élőben, mutogattad, propagáltad pedofil szenny
Feb 05, 2020 12:38:05
Nulladikos Snecologus
Feb 05, 2020 12:39:44
Folyton reklámozom.
Hogyne.
Hogyne.
Dögölj meg SoDI
Feb 05, 2020 12:39:44
-
Feb 05, 2020 12:39:56
Folyton reklámozom.
Hogyne.
Hogyne.
hogy sikerült a prezentáció, arról mesélj te púpos majom..
Feb 05, 2020 12:39:56
-
Feb 05, 2020 12:40:06
Kérem a berlini pedofil tartalom törlését. Nszksz.
Feb 05, 2020 12:40:06
Endre Kiss - Pädophile
Feb 05, 2020 12:40:09
Folyton reklámozom.
Hogyne.
Hogyne.
Egyébként megjelöltem, hogy pontosan hol adta és ki a címet. Név szerint bent vagy az nmhh rendszerében, mint aki ilyesmit oszt meg gyanútlan nézőkkel.
Feb 05, 2020 12:40:09
Hahó
(
x136)
Feb 05, 2020 12:41:57
x136)
Szép munka, zsidó!
max5enutálnak
(
x47)
Feb 05, 2020 12:42:02
x47)
Folyton reklámozom.
Hogyne.
Hogyne.
nevetgéljél inkább te beltenyészetes, hiszen olyan vicces hahaahahahahahaa
Endre Kiss - Pädophile
Feb 05, 2020 12:43:33
természetesen támogatom, hogy innen is tiltva legyen, csak segít feldolgozni neki a dolgokat ha van kihez matyarul szólnia. most kell rúgni amikor már a földön van trollégák!!
Feb 05, 2020 12:43:33
balek
(
x10)
Feb 05, 2020 12:45:40
x10)
Mehet neki innen a ban, amíg nem tisztázza magát flokkban vagy liveban. Ha erre nem hajlandó, a rendőrségnek úgyis hetyetyézhet majd.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Riporter
(
x4)
Feb 05, 2020 12:47:19
x4)
Folyton reklámozom.
Hogyne.
Hogyne.
Hülye beteg agyad még mindig nem fogja, hogy már önmagában a nyilvános faszlóbálás sem egy társadalmilag elfogadott dolog. Nagyon érzékeny téma. Amikor még gyerekek is belekeverednek ebbe szarságba az felér egy bombával. Te most éppen ezen csücsülsz és az ostobaságod miatt képtelen vagy lemászni róla, inkább csapkodod egy kalapáccsal mint valami szuicid harkály.
sodika
Feb 05, 2020 12:48:04
Amíg vagy amióta?
Össze vagyok zavarodva.
Össze vagyok zavarodva.
Feb 05, 2020 12:48:04
Hahó
(
x136)
Feb 05, 2020 12:49:33
x136)
Amíg vagy amióta?
Össze vagyok zavarodva.
Össze vagyok zavarodva.
Majd segítünk a zavarodottságodon. XD
hídangolnológus
Feb 05, 2020 12:50:02
vagy legalább a sárga nickjét tiltsátok, írjon álsodikaként és akkor letagadhatjuk, hogy dumálunk vele. lássuk be kínos a személye
Feb 05, 2020 12:50:02
sodika
Feb 05, 2020 12:50:29
Ki tudja miért.
Feb 05, 2020 12:50:29
Mjølnir
Feb 05, 2020 12:51:41
Lendüljön testvérem, a Banhammer!
Feb 05, 2020 12:51:41
-
Feb 05, 2020 12:51:48
Ki tudja miért.
Ki tudja miért.
Kik tartoznak a egy családba?
Feb 05, 2020 12:51:48
Hahó
(
x136)
Feb 05, 2020 12:53:04
x136)
Tudtam, hogy ez lesz. A pedofil ránk fogja, hogy mi vagyunk pedofilok.
A tegnap esti bocsánat kérés ezzel le is lepleződött.
A tegnap esti bocsánat kérés ezzel le is lepleződött.
Magyarósi Csaba
(
x3)
Feb 05, 2020 12:53:16
x3)
egy 18 ev alatti gyerek nem tudja eldonteni hogy benne legyen a nudi kepben vagy nem. ti ezt kihasznaljatok. csaladok nudi kepeit lopjatok facebookrol, neha a szulok teszik fel sajat maguk, es neha aberalt kukkolok mint te. ha nem is illegalis a nudi kep, de azert kurva etikatlan.
mit szolnal ha valaki a te gyerekkori pucer kepeidre verne?
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
X
Feb 05, 2020 12:53:26
Ki tudja miért.
Ki tudja miért.
Te egy mocskos pedofil beteg állat vagy. A rendőrség most már kurvára kopogtathatna az ajtódon te undorító beteg féreg.
Feb 05, 2020 12:53:26
Romagyerek
Feb 05, 2020 12:54:02
Magyarország mindennapjai.
youtube.com/playlist?list=PLrfXbCcu562wDkwnMzajB5JcSZeV-Hawx
youtube.com/playlist?list=PLrfXbCcu562wDkwnMzajB5JcSZeV-Hawx
Feb 05, 2020 12:54:02
xray
(
x21)
Feb 05, 2020 12:54:14
x21)
Feb 05, 2020 12:54:14
vagy legalább a sárga nickjét tiltsátok, írjon álsodikaként és akkor letagadhatjuk, hogy dumálunk vele. lássuk be kínos a személye
így akarsz neki segíteni, h letagadhassa h ő írta? ügyes. Feb 05, 2020 12:54:14
Hahó
(
x136)
Feb 05, 2020 12:55:08
x136)
A rendőrség most már kurvára kopogtathatna az ajtódon te undorító beteg féreg.
Minden egy folyamat.
broni
Feb 05, 2020 12:56:20
Pedosodi, mikor imádkoztál utoljára? Mikor olvastad utoljára a Bibliát? Nincs is Bibliád. Mikor voltál utoljara misén? Mikor gyóntál utoljára?
Neked semmi közöd a kereszténységhez.
sodi csak a pokolba juthat, bármit is tesz!!!!!!!!!!!!ő maga a testet öltöttt förtelem!!!!!!!!!!!!!!!
Feb 05, 2020 12:56:20
símanó
(
x3)
Feb 05, 2020 12:57:22
x3)
Ki tudja miért.
Ki tudja miért.
te patkány, nem mi kevertül bele őket, hanem már ott voltak, szinte az összes képen, többnyire központban, kiemelt szereplőként
ugyanúgy, ahogy az átalad reklámozott két szennylap esetében is, amelyek terjesztésétől a kiadók évekkel ezelőtt tiltva lettek, mert megállapítást nyert, hogy a pedofi kibúvó, miszerint fkk miatt kellenének oda nem áll meg, pusztán a hozzád hasonló beteg aberráltaknak kellenek
max5enutálnak
(
x47)
Feb 05, 2020 12:59:39
x47)
menjen a ban, semmit nem ér a jelenléte, pusztuljon el magányban
Endre Kiss - Pädophile
Feb 05, 2020 12:59:56
Ki tudja miért.
Ki tudja miért.
aki meztelen gyerekeket néz akik nem a sajátjai, az beteg. de akinek van és másokét nézi az is beteg. de védekezhetsz hogy te nem pedo vagy csak nudista gyerekekre recskázol a szabadság és az antikommunizmus jegyében lol
Feb 05, 2020 12:59:56
Riporter
(
x4)
Feb 05, 2020 13:00:36
x4)
Ki tudja miért.
Ki tudja miért.
Te véred a faszod nudista képekre és robbanás közeli bránerre képtelen vagy szűrni a fotókat. Ezt te mondtad.
Meg valljuk be, ne is akarod. Ez egy kiskapu amit te előszeretettel használsz. Nem baj.
Nem tudom mi lesz ennek az egésznek a kifutása, azt viszont tudd, hogy ha eljárás indul ellened Magyarországon akkor itt nem fognak kímélni a rendőrök. Ott ha hetyetyézel, akkor bántani fognak. Ilyesmit még az NVSz is simán elnéz, az ügyész meg pláne. A pedofilokat minden társadalmi csoport megveti.
Magyarázhatsz bármit. Azzal a fejjel ami neked van, besétálsz egy kihallgatásra és véged. Lehet ott akármilyen ügyvéd.
-
Feb 05, 2020 13:01:09
Ki tudja miért.
Ki tudja miért.
Látom a kellemetlen kérdéseket ignorálod, de azért felteszem még egyszer.
[b]Kik tartoznak egy családba?[b]
Feb 05, 2020 13:01:09
sodika
Feb 05, 2020 13:03:55
egy 18 ev alatti gyerek nem tudja eldonteni hogy benne legyen a nudi kepben vagy nem. ti ezt kihasznaljatok. csaladok nudi kepeit lopjatok facebookrol, neha a szulok teszik fel sajat maguk, es neha aberalt kukkolok mint te. ha nem is illegalis a nudi kep, de azert kurva etikatlan.
Facebook-ról nem lehet nudista képeket lopni, mert ott MI figyelni, hogy ne menjenek fel ruhátlan képek.
Amióta világ a világ, a nevelés során bizonyos dolgokban a szülő dönt. A személyiségi jogait is helyette gyakorolja. Ez sehol és semmikor nem nevezték még kényszernek.
Feb 05, 2020 13:03:55
Magyarósi Csaba
(
x3)
Feb 05, 2020 13:05:27
x3)
meg vagyok gyozodve hogy a purenudism egy pedofil honeypot. maskulonben egy fbi-os emblema fogadna hogy lefoglaltak a websiteot. begyujtik a sok pedofilt. gondolom monitorizaljak oket kemprogramokkal. azert is a kepek regiek rajta.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Elsőéves
(
x3)
Feb 05, 2020 13:06:04
x3)
Bizonyos dolgokban a szülő dönt, bizonyos dolgokban meg majd a bíróság. :D Sok szerencsét Sneci! :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
sodika
Feb 05, 2020 13:06:14
És tegnap el is meséltem, milyen oldalak azok. Nem ilyenek, mint a nagy kedvencetek, hanem normálisabbak, ahol huszonéves emberekről készült anyagok vannak nagy többségben.
Feb 05, 2020 13:06:14
Schwezoff Dávid
(
x6)
Feb 05, 2020 13:06:16
x6)
Sodi elítéli önmagát. Juhuhú.
Hajtsd végre az ítéletet is!
Riporter
(
x4)
Feb 05, 2020 13:08:00
x4)
Hazudsz. Te mondtad, hogy amikor a faszoddal a kezedben éppen közelítése a kitöréshez akkor nem fogsz szelektálni.
Ja, és a nudista képekről volt szó.
Nem tudsz arra hihető magyarázatot adni miért nézel fotókat meztelen emberekről, családokról, gyerekekről. Ez már önmagában is kibaszott beteg dolog.
Andi
(
x13)
Feb 05, 2020 13:08:19
x13)
Melyiket nem próbálta még? Mert volt már:
- meglepetten zavarodott, Anikó kérdéseit motyogással ignoráló (le kéne fagynia)
- kesztyűt felvevő, feltételeket szabó párbajhős (agropandás kiakadás)
- dühös, legnagyobb félelméről is megfeledkező (átállás miatt lepuncizott Márk, alkalmatlan Zoli)
- atomrészeg fullautista (telefonos tanúk, ugyanolyan barátaim vannak, mint Márknak, bebizonyítottam, höhö)
- gúnyosan ripacskodó, eddigi legocsmányabb (kikockázott fényképek, ötéves? hatéves? ja, ez tizenkettő is megvan)
- nyálas behízelgés (elbaszott szinkronhangon végigtolt önsajnáltatás)
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
- meglepetten zavarodott, Anikó kérdéseit motyogással ignoráló (le kéne fagynia)
- kesztyűt felvevő, feltételeket szabó párbajhős (agropandás kiakadás)
- dühös, legnagyobb félelméről is megfeledkező (átállás miatt lepuncizott Márk, alkalmatlan Zoli)
- atomrészeg fullautista (telefonos tanúk, ugyanolyan barátaim vannak, mint Márknak, bebizonyítottam, höhö)
- gúnyosan ripacskodó, eddigi legocsmányabb (kikockázott fényképek, ötéves? hatéves? ja, ez tizenkettő is megvan)
- nyálas behízelgés (elbaszott szinkronhangon végigtolt önsajnáltatás)
max5enutálnak
(
x47)
Feb 05, 2020 13:09:18
x47)
te mondtad, hogy nudista képekre vered és te emelted ki a purenudism oldalt = a purenudismra vered ahol meztelen gyerekek vannak. ennek egy oka van, pedofil vagy.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Feb 05, 2020 13:09:20
x6)
Sodi, családi hagyományok okán ugye belépsz?
index.hu/belfold/2020/02/05/ujjaalakult_a_munkasorseg/?fbclid=IwAR0IOalxyb_ib6QBfTzMRL4Wb7W7W_R56mV9D0Q1P-5TOGQuq35v6fHAmIs
hát azért hetyetye
index.hu/belfold/2020/02/05/ujjaalakult_a_munkasorseg/?fbclid=IwAR0IOalxyb_ib6QBfTzMRL4Wb7W7W_R56mV9D0Q1P-5TOGQuq35v6fHAmIs
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 05, 2020 13:09:21
x7)
Sneci, húzzál már a büdös picsába dolgozni, mert ki leszel baszarintva a melócsából. Hogy shikerült az éles próba?
Mi a fasznak magyarázkodsz még egyébként? Olyan vagy, mint egy duzzogó gyerek, aki ki akar bújni az egész téma alól. Ma már azt sem tudod, hogy tegnap mit hazudtál, mindenki vágja, hogy mi a szitu.
Feb 05, 2020 13:10:00
Sodi, hozd fel érvként hogy mekkora a fütyid! Tudod az mindig beválik!
Feb 05, 2020 13:10:00
sodika
Feb 05, 2020 13:10:13
Hazugság.
Feb 05, 2020 13:10:13
broni
Feb 05, 2020 13:11:05
nem véletlenül van ennyi látogató, , a legtöbb másra számít....))))))))
Feb 05, 2020 13:11:05
Riporter
(
x4)
Feb 05, 2020 13:11:08
x4)
max5enutálnak
(
x47)
Feb 05, 2020 13:11:20
x47)
Sodi, hozd fel érvként hogy mekkora a fütyid! Tudod az mindig beválik!
arra a fütyire gondolsz, amit meztelen gyerekek fotóira ver?
sodika
Feb 05, 2020 13:11:42
Arra válaszoltam, hogy haha, a nagy informatikus nem nézi a böngészett weboldal forráskódját. :)))
Erre válaszoltam gúnyosan.
Feb 05, 2020 13:11:42
sodika
Feb 05, 2020 13:12:22
Feb 05, 2020 13:12:22
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 05, 2020 13:13:14
x19)
Sodi, am szólok, hogy tegnap lekancsiztad a kancsit. Így tuti nem fog veled haverkodni és nem állhat össze a szupercsapatod buziboyal meg vele.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 05, 2020 13:13:32
x47)
Hazugság.
ne hazudj már megint te pedofil. ott a videó, rá akartál kattintani egy nudista fotóra amire éppen verted a faszodat és azt hamukáztad, hogy azon volt egy layer, de ezt nem tudtad megvizsgálni, mert már majdnem elmentél. a faszt kell ennyit hazudni te pedofil gnóm?
-
Feb 05, 2020 13:13:51
Arra válaszoltam, hogy haha, a nagy informatikus nem nézi a böngészett weboldal forráskódját. :)))
Ezért kellene eltakarodnod a netről és akkor nem lenne félreértés! Verstanden??
Feb 05, 2020 13:13:51
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 05, 2020 13:14:13
x19)
Riporter
(
x4)
Feb 05, 2020 13:15:32
x4)
Aha, zárt. Akkor mégis, hogy a faszba kerül ki minden a netre a hozzád hasonló beteg állatok szórakozására?
Miért nézel meztelen embereket, családokat? Milyen örömöt okoz ez neked?
sodika
Feb 05, 2020 13:21:21
Embereket igen, családokat nem szoktam.
Feb 05, 2020 13:21:21
sodika
Feb 05, 2020 13:21:59
Minek? Eleve tele a net ilyen képekkel.
Feb 05, 2020 13:21:59
xray
(
x21)
Feb 05, 2020 13:22:05
x21)
sneci, ha szerinted mindent törvényesen tettél, akkor miért rettegsz és miért lógsz itt folyamatosan, leszarva a munkádat?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
157 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™