Másfél óra alatt elmondtam én minden érvet. Ezért szarom le, mert megtettem mindent.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mármint az ogre nem engedi, hogy szabira menj, csak ha elutazol valahova? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Te nem érted.
Enyém a router.
Beadja nekem, hogy nem kell.
És jó munkát fog kívánni.
Az oké, hogy te elhetyetyéztél neki valamit. De visszakérdeztél, hogy érti-e, hogy itt neki kuss van és akkor tartózkodsz a bérleményedben, amikor akarsz? :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Zárd ki a faszba a lakásból.
Ez egy újabb érv amellett, hogy önállóan költözz albérletbe. :D Gyanítom, hogy ezt már megcsinálta veled, tehát legalább egyszer becsicskított már ezzel... akkor kellett volna a kábelt kitépned a helyéről és bevezetni a szobádba.
De nem szeretnék rossz tanácsokat adni te inas. :D
nem esti streamre bérelted a szobát, hanem korlátlan ott tartózkodásra. milyen idióta értelmezés ez? amikor odaköltöztél, még nem is streameltél. miért találsz ki ilyen faszságokat?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Vonzás törvénye hahó!
De hát nem úgy van, hogy te vagy a vadászbika, aki lassan már 10 éve német nyelvterületen él? Nálad 20 évvel fiatalabb emberek lazán találnak albérletet egy idegen országban úgy, hogy a kutyát nem ismerik. Ha beszéled a nyelvet, akkor nagyjából 27 perc alatt kéne albérletet találnod neten, úgy, hogy másnap költözhető legyen.
Ehelyett te kétpofára nyeled az Ogregecit és évek óta hagyod, hogy hülyére szopasson az a hájas alkesz szaralak.
Tudod miért van ez? Mert egy deka emberi méltóságod nincs. Az Ogre pedig nagyon jól tudja ezt és minden percben ki is használja.
És miért nem az a kínos és megkerülhetetlen, hogy ott maradsz az ogrelyukban?
Airbnbt miért ne lehetne hosszú hónapokig bérelni? Ezt etyetyemen tanították?
🕎Endigame🕎
nem leszarod le, hanem behódolsz egy teljesen jogszerűtlen akaratnak. miközben előttünk meg azt a szerepet játszod, hogy téged nem lehet legyőzni.
egy utolsó buzi vagy, aki nem meri azt mondani a főbérlőnek, hogy márpedig itthon fogok maradni, mert fizettem a szobáért, és kurvára nincs közöd hozzá, hogy éppen mit csinálok a gépemen, köcsög.
De legyen 1 év mire találsz egyet, de ha nem keresel nem is találsz. Vonzás törvénye hahó.
* szorul *
Ezt mindenki hatalmas ívben szarja telibe. Senkit nem érdekel. Ettől még a streamjeid egy rakás szarok lesznek.
Mobilnet nem működik a kotorékodban?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mert hazavágna anyagilag.
Nem hagyom, hogy a járvány 10 forintomba kerüljön. Vettem egy csomag C vitamint, oszt annyi.
És ha közeledne hozzád az öreg, akkor belemennél mert "leszarod"?
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
És este miről stream-elnék?
Nem-nem.
A stream-et sem veszélyeztetem.
Azért nem jön szóba a devizás magyarországi nyaralója sem. Mert onnan legfeljebb Nintendo-t tudnék stream-élni, zöld háttér nélkül.
Hogyne lenne lehetőséged, több hónapod volt ezelőtt arra, hogy keress egy olyan helyet, ahol nem rúgnak ki napközben..
De ha már eddig a homokba dugtad a fejed legalább most elkezdhetnél keresni valamit, hogy amikor vége ennek a járványnak normális helyre tudjál menni.
Persze te tudod, ha neked jó az, hogy minden reggel kibasznak a lakásból és hogy már csak félig van kulcsod a bejutáshoz, akkor hajrá
Ez ety szar mindenki dögöljön meg
de nem az van, hogy ilyenkor meg kell köszönnie, hogy nem rendezel ámokfutást, és nem gyilkolsz halomra mindenkit aki gecizik veled?
most meg lehetne mutatni. tudod, mint amikor azt vetítetted, hogy köszönje meg a nav, hogy nem redeztél vérfürdőt.
hát tessék, itt az alkalom, mutasd meg milyen kemény vagy, gyilkold le az ogrét, vagy legalábbis érzékeltesd vele, hogy bármikor lekaszablokkázhatnád.
Kernem a tisztelt tanszekvezetoket, hogy ezt a mondatot orizzuk meg valahogyan az utokornak. Vannak itt nalam tapasztaltabb snecologusok, de reszemrol ez az egyik legszebb szopatas amit eddit lattam. Respekt az ogrenak
A munka nem megoldás.
de hidd már el sodi, hogy senki le se szarja streamet, pont ugyanúgy mint eddig. ha kimarad pár napig fel se fog tűnni a trollokon kivül senkinek. ha esetleg pár madár aki nem troll valami önsanyargató perverz indokból nézi, azok meg majd azután is nézni fogják hogy elköltöztél.
és nem a virusra fogsz költeni, hanem egy önálló szabad életre ahol nem egy kibaszott német kisnyugdijas kénye kedvétől függ hogy mit csinálhatsz vagy épp mikor tartózkodhatsz a saját lakásodban amit bérelsz te fogyatékos
Tehát azzal minden rendben, hogy egy egész életében munkakerülő, vidéki, őszülő halántékú fószer lehúz többezer euróval
Azzal minden rendben, hogy egy Borsodi cigány, meg a veszteséges bizniszekben utazó üzletember haverja megcsinálja ugyanezt, csak 8000-9000 euró közötti értékben
Az is tök oké, hogy a haladó alkesz főbérlőd havonta, kéthavonta 500-600 eurókkal húz le, védelmi pénzt szed, szipolyozza az életed folyamatosan és mellette szórakozik veled minden percben
Azzal sincs semmi gond, hogy több tízezer eurót költöttél el olyan kütyükre, amiket 10-nél többször még életedben nem használtál, de porosodnak a polcon, ágyneműtartóban, szekrényben, vagy az antik asztal alatt
Az is tök rendben van, hogy a figyelmetlenséged, a szétszórtságod miatt folyamatosan rendelsz olyan cuccokat is, ami egyáltalán nem az amit rendelni akartál, vagy nem tudsz megküzdeni vele és kidobod a gecibe egy idő után
Ezekkel semmi gond, de az viszont már biztosan hazavágna anyagilag, ha az életminőségeden kellene javítani és elköltözni egy olyan helyre, ahol a problémáid fele azonnal megszűnne.
Felmerül a kérdés, hogy csak nekünk hazudsz, vagy magadnak is, te idióta? :D
Csak az elmúlt 1 hétben legalább 3 lakást linkeltek neked ide, ami még olcsóbb is mint a mostani. Szóval ne próbáld meg nekünk beadni ezt a faszságot. Simán azért nem mész máshova, mert ott neked kellene minden szinten saját magadról gondoskodnod, neked kellene takarítani, számlákat intézni, meg minden egyebet, amit ugye az egyetemen nem tanítottak.
Te inkább veszélybe sodrod a munkádat, amitől még az a retek "lakásod" sem lesz. Én mondjuk pont leszarom, meg a többiek is, mert majd azon is jót röhögünk.
Nagyon helyes. Saját lakás helyett vegyél még egy elgatot, és fogd anyuszira koronára. Több mint egy évtized után nem értem miért gondolod, hogy itt bárki benyalja ezt a sok faszságot.
Csak a te elbaszott cipó fejedben mentség ez bármire is. Ezeket mindig úgy adod elő, mintha ettől tőled máris elhárult volna a felelőség. Ők meg majd (meg mi is) rajtad fogunk jót röhögni, mikor megbasznak szárazon mert nem tartod be a kijárási tilalmat, meg hogy homeoffice.
Itt is tele van extra költséggel az ott lakás. Cserébe legalább hely sincs a stúdiófelszerelésnek.
Ha gondolod, soha többet ne írj ide.
Akkor legalább azt mondd meg, hogy mennyit fizetsz az ogrének az ottlakásért, mert ezek alapján nagyon nagyon keveset.
Egyáltalán néztél már alternatívákat, vagy csak rámondod, hogy az neked súlyos pénz lenne?
Szerintem a berlok szopatasaban veteran ogret is sokkent erte, hogy a decemberi szerdozesfelbontas (!) utan sem vetted a lapot. Mondjuk engem is.
A munka nem megoldás.
Ez egyrészt baromság, másrészt meg nem tökmindegy, mi állt a szerződésben, amit már tavaly felmondott? Hol van ilyenkor a szilaj paripa, a jéghideg jogász?
850 ezer fütyi, 50 ezres hal a szájba, repcsivel moziba, 400 ezres senki által nem nézett vlogepizódok, 8000 eurós kölcsön vadidegeneknek, miskolci cigányok utaztatása, stb., stb., de nincs pénzed arra, hogy emberhez méltó lakhatást teremts magadnak, amit nem kell elhagynod ha a főbérlő füttyent egyet, és ahol minden zárhoz van kulcsod?
te teljesen idióta vagy?
Már megint hazudsz. Ránézésre még saját magadnak is. Azok az "extra költségek" kb két hónap alatt megtérülnének, mert így is elszórod, csak faszságokra, meg az Ogrénak.
De igazából nem értem mi a fasznak győzködjük trollégák? Dőljünk hátra a picsába, és nézzük páholyból, ahogy vágja maga alatt a fát.
Megint hazudsz. Van lehetőséged csinálni, csak te gyáva és lusta szar vagy csinálni. De még ha nem is lenne, akkor is a te felelősséged, hogy ilyenné vált a helyzet. Teljesen mindegy, ezt hányszor ismétled el mert se mi nem hisszük el, se az ogre, se a főnököd.
Pont most lenne a legkönnyebb, mert becsődölt az AirBnb, te barom.
De ez is el lett mondva már neked párszor.
Jövő héten?
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Minek mantrázod ezt te hülye fasz? Azt hiszed ha 1000X leírod igaz lesz?
az van hogy nem mersz beszólni az ogrének, ennyikeh. Ennyit a nagypofájú "kinyírok mindenkit aki gecizik velem" Recskaboyról.
Hol a bérleti szerződés? Jogértelmezési vita esetén nem kellen elmenni a bíróságra? Vagy szólni anyukádnak aki mindenkit szétszopat míg te utazgatsz vagy kütyüzöl? Hahaha
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
És ennek mi köze van ahhoz, hogy nem tudsz játszani egy tetriszsel se?
A kérdésre válaszolj púp. Mi értelme a "fejszejelésnyek" ha nem értesz bazdmeg egyetlen játékhoz se?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Kösz a mozgásteret!
Hiába ismétled el megint háromszor, attól még hazugság marad. Hiába hagyod figyelmen kívül, hogy már több lakást linkeltek neked korábban, meg most is. Attól még tény marad az is, hogy hazudsz ezekkel kapcsolatban, meg az is, hogy van mozgástered.
Csak ebben a hónapban elkúrtál faszságokra annyi pénzt (miközben legalább 2 hónapja tudni, hogy világjárvány lesz belőle), amiből már meglenne legalább az első havi bérlet minimum fele.
(Különösen) Ezeknek fényében teljesen irreleváns, hogy te mit hogyan gondolsz, mert még soha nem hajlott hozzá a valóság. Amit néhány világos pillanatodban még te is elismersz.
Nem lehetetlen, most valt at az osszes airbnb-s zsido a hosszutavu kiadasra, no a kinalat es mennek le az arak, csak a te bolond agyad nem kepes ilyen osszefuggesekre rajonni. Bezzeg a miskolci kutyaol mekkora uzlet volt, mi? Mennyivel tartoznak a ciganyok? Abbol nem jonne ki egy alberlet?
Hulye fasz
A munka nem megoldás.
Miért kapod a fizetésed, Gyagya????
a kibaszott albi nem lenne extra költség mivel az ogrét akkor nem kéne tovább fizetned... és találsz albit hasonló áron, baszogatás nélkül, amit még használhatsz is... mi olyan geci nehéz ezen?
Nana, a lábtörlő sincs ám ingyen!
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Tehát ha emiatt az utcára kerülsz, az sem gond :))
gyagyås fasz, a himlönel mi volt, ott nem jåtszott a vonzås törvenye?
Ezt akarod bevonzani? Láttad te egyáltalán a Titok c. filmet?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Tőled nagyjából 1,8 km-re van egy 54 négyzetméteres kiadó lakás, magyar tulajjal, aki magyarországon él, tehát nem ugat bele semmibe, amíg rendesen fizeted a számláid. Még csak meg sem kéne szólalnod németül, elég lenne egy TAOT!
Hirdeti a lakást, 630EUR/hó - gondolom az Ogrénél sokkal jobban megéri ugyanennyiért lakni 6 négyzetméteren. Te világ balfasza. :D
Védelmi pénzt szed az öreg ajtónálló :D
de nem kap reggelit!!!!!!!!!!!!!!meg nem mosnak rá, stb.
mindezt közel 40 éve.
hát azért hetyetye
Amúgy ne ajánlgass már neki ilyeneket, szívatni akarod a tulajokat? milyen disznóólat csinálna ez a geci, mekkora kárt okozna, gondoljátok már el. Törrpegeci reloaded. Jó neki ott ahol van, szopjacsak a gecit az ogrénél. :D Hahaha
2014 ben 2 hónap alatt találtam magamnak lakást berlinben, nem volt egyszerű de találtam és full angolul beszéltem le. A fritz akitől béreltem a végén olyan jó arc volt h megvette a bútoraimat is, a kauciót aznap kpban a kezembe adta amikor átadtam a kulcsot. Neked az ogre lyukból sokkal egyszerűbb lenne még most is találni. HAHÓ
idefigyelj nagyonfasz, ha alapfokon tudnål nemetul, mår reg egy sajåt lakåst tudtål volna berelni, plåne most, hogy rengeteg åll uresen, de mivel nem erted a hirdetesek szöveget ez nem opcio neked, igy jårtål.
Csak előre gondolkodom, ha a Gyagyás esetleg egy gyenge pillanatában kibérli, akkor tulajodnképpen mi leszünk a főbérlői, hahó! :D
Szobrot kell állítani neki a Tanszék bejárata előtt!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
pedig mekkora jó lenne ha magyar lenne a tulaj, csak belinkelnénk neki ezt a fórumot és a sodipediat és mindent értene
Ennyi. Szereted ha szopatnak.
írd és mond itt egyedül te vagy eltájolva, de te nagyon :)))
De mégis miért?
sodika
Mar 30, 2020 18:38:31
hát mondd meg neki, hogy szerinted meg nem így van. nincs olyan törvény németországban, ami munkahellyé minősítene egy lakószobát attól, mert valaki átmenetileg onnan végzi a munkáját.
Másfél óra alatt elmondtam én minden érvet. Ezért szarom le, mert megtettem mindent.
Mar 30, 2020 18:38:31
bolgár jeti
(
x30)
Mar 30, 2020 18:38:52
x30)
Nem "bemegyek".
Be kell mennem.
Erre a mostani helyzetre a szabi se lenne megoldás, mert nem lehet utazni se sehová.
Be kell mennem.
Erre a mostani helyzetre a szabi se lenne megoldás, mert nem lehet utazni se sehová.
Mármint az ogre nem engedi, hogy szabira menj, csak ha elutazol valahova? :)
sodika
Mar 30, 2020 18:39:38
De fogd már fel, hogy nincs ilyen bazze! :D A kibebaszott albérleti szerződésedben az van feltűntetve, hogy délután hattól reggel 9-ig használhatod a lakást vagy mi?????
Ha neked távmunkád van és egész kibaszott nap otthon vagy, akkor a hájtestű köteles elviselni téged és kész. Ez van benne a szerződésetekben.
Ha meg nem tetszik neki, akkor tegyen panaszt a lakástulajdonos felé. Ne legyél már ennyire nagyon balfasz. :)
Ha neked távmunkád van és egész kibaszott nap otthon vagy, akkor a hájtestű köteles elviselni téged és kész. Ez van benne a szerződésetekben.
Ha meg nem tetszik neki, akkor tegyen panaszt a lakástulajdonos felé. Ne legyél már ennyire nagyon balfasz. :)
Te nem érted.
Enyém a router.
Mar 30, 2020 18:39:38
Elsőéves
(
x3)
Mar 30, 2020 18:40:32
x3)
Az oké, hogy te elhetyetyéztél neki valamit. De visszakérdeztél, hogy érti-e, hogy itt neki kuss van és akkor tartózkodsz a bérleményedben, amikor akarsz? :D
sodika
Mar 30, 2020 18:40:38
Nem kell kimennem, de a routert beadja nekem, mert az én tulajdonom. És jó munkát fog kívánni.
Ez a véleménye.
Ez a véleménye.
Mar 30, 2020 18:40:38
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2020 18:41:06
x136)
de bazmeg egyébként is. mi köze a főbérlőnek ahhoz, hogy egyébként az általad bérelt szobában éppen dolgozol, játszol, filmet nézel a gépen?
mi lenne, ha egész nap szabadidős tevékenységet folytatnál a lakáson kívül (ahogy most elmész dolgozni az irodába), aztán hazaértnél, és este dolgoznál?
ellenőrizheti, hogy mi az a tevékenység amit a gépeden végzel? nem.
onnantól, hogy rendeltetésszerűen használod a bérleményt, kurvára nincs köze hozzá, hogy konkrétan mit csinálsz, milyen céllal.
te bazmeg egy hatalmas idióta vagy, ha ezt el kell magyarázni neked, és akkor is, ha ezt nem tudod elmondani a főbérlőnek.
mi lenne, ha egész nap szabadidős tevékenységet folytatnál a lakáson kívül (ahogy most elmész dolgozni az irodába), aztán hazaértnél, és este dolgoznál?
ellenőrizheti, hogy mi az a tevékenység amit a gépeden végzel? nem.
onnantól, hogy rendeltetésszerűen használod a bérleményt, kurvára nincs köze hozzá, hogy konkrétan mit csinálsz, milyen céllal.
te bazmeg egy hatalmas idióta vagy, ha ezt el kell magyarázni neked, és akkor is, ha ezt nem tudod elmondani a főbérlőnek.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 30, 2020 18:41:21
x2)
Nem kell kimennem, de a routert beadja nekem, mert az én tulajdonom. És jó munkát fog kívánni.
Ez a véleménye.
Ez a véleménye.
Zárd ki a faszba a lakásból.
sodika
Mar 30, 2020 18:42:06
Ezért mondom, hogy nincs mozgásterem. Semmi. Egyedül vagyok egy idegen országban, nem ismerek senkit, és zárva a határok.
Így nem lehet ugrálni. :)
Mar 30, 2020 18:42:06
Elsőéves
(
x3)
Mar 30, 2020 18:42:29
x3)
Te nem érted.
Enyém a router.
Enyém a router.
Ez egy újabb érv amellett, hogy önállóan költözz albérletbe. :D Gyanítom, hogy ezt már megcsinálta veled, tehát legalább egyszer becsicskított már ezzel... akkor kellett volna a kábelt kitépned a helyéről és bevezetni a szobádba.
De nem szeretnék rossz tanácsokat adni te inas. :D
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2020 18:43:26
x136)
Az értelmezésem szerint azért füzetek, hogy esténként tudjak nyugodtan stream-elni.
Amíg ez adott, addig leszarom a szart is.
Amíg ez adott, addig leszarom a szart is.
nem esti streamre bérelted a szobát, hanem korlátlan ott tartózkodásra. milyen idióta értelmezés ez? amikor odaköltöztél, még nem is streameltél. miért találsz ki ilyen faszságokat?
max5enutálnak
(
x47)
Mar 30, 2020 18:43:43
x47)
endre, komolyan ne vedd, hogy itt aggódunk a lakhatásod miatt :D csak heccelünk, mint egy bazári majmot, nekünk kurvajó, hogy szopatod magad ezzel a vén fasszal és még fizetsz is érte :D de nagyon aranyos ahogy magyarázkodsz :D
halj meg :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
halj meg :D
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
x2)
Ezért mondom, hogy nincs mozgásterem. Semmi. Egyedül vagyok egy idegen országban, nem ismerek senkit, és zárva a határok.
Vonzás törvénye hahó!
sodika
Mar 30, 2020 18:44:25
Egy hete minden lehetőséget átdolgoztam, és igyekeztem kihasználni.
Azóta azért röhögök azon a kérdésén, hogy mit szólnak az irodában, meg hogy ki mit tud, mert szó szerint nulla lehetőségem van mást csinálni, mint amit csinálok.
Azóta azért röhögök azon a kérdésén, hogy mit szólnak az irodában, meg hogy ki mit tud, mert szó szerint nulla lehetőségem van mást csinálni, mint amit csinálok.
Mar 30, 2020 18:44:25
Buziszótár 2020
Mar 30, 2020 18:45:08
Beadja nekem a routert=anális aktusra kényszerít
Mar 30, 2020 18:45:08
Elsőéves
(
x3)
Mar 30, 2020 18:45:14
x3)
De hát nem úgy van, hogy te vagy a vadászbika, aki lassan már 10 éve német nyelvterületen él? Nálad 20 évvel fiatalabb emberek lazán találnak albérletet egy idegen országban úgy, hogy a kutyát nem ismerik. Ha beszéled a nyelvet, akkor nagyjából 27 perc alatt kéne albérletet találnod neten, úgy, hogy másnap költözhető legyen.
Ehelyett te kétpofára nyeled az Ogregecit és évek óta hagyod, hogy hülyére szopasson az a hájas alkesz szaralak.
Tudod miért van ez? Mert egy deka emberi méltóságod nincs. Az Ogre pedig nagyon jól tudja ezt és minden percben ki is használja.
Penzmento
(
x6)
Mar 30, 2020 18:45:33
x6)
Kifejezetten vicces, hogy egy hete azon ugráltok, hogy miért csinálok valamit. Mert egyszerűen nincs alternatíva. Azért.
És hogy kínos-e. Első nap az volt, onnantól meg magasról leszarom, hogy kínos-e, ami kötelező és megkerülhetetlen.
És hogy kínos-e. Első nap az volt, onnantól meg magasról leszarom, hogy kínos-e, ami kötelező és megkerülhetetlen.
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2020 18:46:57
x136)
nem leszarod le, hanem behódolsz egy teljesen jogszerűtlen akaratnak. miközben előttünk meg azt a szerepet játszod, hogy téged nem lehet legyőzni.
egy utolsó buzi vagy, aki nem meri azt mondani a főbérlőnek, hogy márpedig itthon fogok maradni, mert fizettem a szobáért, és kurvára nincs közöd hozzá, hogy éppen mit csinálok a gépemen, köcsög.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 30, 2020 18:47:04
x2)
De legyen 1 év mire találsz egyet, de ha nem keresel nem is találsz. Vonzás törvénye hahó.
sodika
Mar 30, 2020 18:47:16
És miután nulla lehetőségem van bármi mást csinálni, innentől minden más szempont is megszűnik létezni, mint megfontolandó körülmény. Megfontolandó körülmények csak legalább két különböző alternatíva esetén léteznek. De nekem szó szerint nulla a mozgásterem.
Mar 30, 2020 18:47:16
Hurok
Mar 30, 2020 18:48:02
* szorul *
Mar 30, 2020 18:48:02
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 30, 2020 18:48:04
x1)
Holnap meghozzák az új USB elosztót.
Szerdán elviszik a szar ElGato-t.
A helyes elgato-t is kifizettem már tegnap egy másik áruháztól. Elvileg ma kellett volna jönnie, de még DHL szám sincs.
Holnap felhívom őket, hogy mi van.
A helyes elgato-t is kifizettem már tegnap egy másik áruháztól. Elvileg ma kellett volna jönnie, de még DHL szám sincs.
Ezt mindenki hatalmas ívben szarja telibe. Senkit nem érdekel. Ettől még a streamjeid egy rakás szarok lesznek.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 30, 2020 18:48:20
x30)
Ez a véleménye.
Ez a véleménye.
sodika
Mar 30, 2020 18:48:32
Nem hagyom, hogy a járvány 10 forintomba kerüljön. Vettem egy csomag C vitamint, oszt annyi.
Mar 30, 2020 18:48:32
Csengőfrász
(
x1)
Mar 30, 2020 18:49:07
x1)
És miután nulla lehetőségem van bármi mást csinálni, innentől minden más szempont is megszűnik létezni, mint megfontolandó körülmény. Megfontolandó körülmények csak legalább két különböző alternatíva esetén léteznek. De nekem szó szerint nulla a mozgásterem.
És ha közeledne hozzád az öreg, akkor belemennél mert "leszarod"?
sodika
Mar 30, 2020 18:50:08
Nem-nem.
Azért nem jön szóba a devizás magyarországi nyaralója sem. Mert onnan legfeljebb Nintendo-t tudnék stream-élni, zöld háttér nélkül.
Mar 30, 2020 18:50:08
rossz_elgátó
Mar 30, 2020 18:50:10
Egy hete minden lehetőséget átdolgoztam, és igyekeztem kihasználni.
Hogyne lenne lehetőséged, több hónapod volt ezelőtt arra, hogy keress egy olyan helyet, ahol nem rúgnak ki napközben..
De ha már eddig a homokba dugtad a fejed legalább most elkezdhetnél keresni valamit, hogy amikor vége ennek a járványnak normális helyre tudjál menni.
Persze te tudod, ha neked jó az, hogy minden reggel kibasznak a lakásból és hogy már csak félig van kulcsod a bejutáshoz, akkor hajrá
Mar 30, 2020 18:50:10
Schrekk
Mar 30, 2020 18:52:10
Ő az én kis buzi csicskafiúm.
Mar 30, 2020 18:52:10
sodika
Mar 30, 2020 18:52:15
Itt legalább itt a stúdiófelszerelés. No meg ott extra költség lenne rakni.
Nem vagyok hajlandó kifejezetten a vírus miatt semmire költeni. Egy csomag C vitamin 7 euróért, és ennyi.
Nem vagyok hajlandó kifejezetten a vírus miatt semmire költeni. Egy csomag C vitamin 7 euróért, és ennyi.
Mar 30, 2020 18:52:15
sodika
Mar 30, 2020 18:52:23
Na Csá.
Mar 30, 2020 18:52:23
sodika
Mar 30, 2020 18:52:35
Lakni. Na
Mar 30, 2020 18:52:35
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2020 18:52:40
x136)
Te nem érted.
Enyém a router.
Enyém a router.
de nem az van, hogy ilyenkor meg kell köszönnie, hogy nem rendezel ámokfutást, és nem gyilkolsz halomra mindenkit aki gecizik veled?
most meg lehetne mutatni. tudod, mint amikor azt vetítetted, hogy köszönje meg a nav, hogy nem redeztél vérfürdőt.
hát tessék, itt az alkalom, mutasd meg milyen kemény vagy, gyilkold le az ogrét, vagy legalábbis érzékeltesd vele, hogy bármikor lekaszablokkázhatnád.
miskolcigány
(
x5)
Mar 30, 2020 18:53:19
x5)
Szerinte a home office nem lakáscélú használat, és arra szerződtünk.
Kernem a tisztelt tanszekvezetoket, hogy ezt a mondatot orizzuk meg valahogyan az utokornak. Vannak itt nalam tapasztaltabb snecologusok, de reszemrol ez az egyik legszebb szopatas amit eddit lattam. Respekt az ogrenak
-
Mar 30, 2020 18:53:33
Nem-nem.
Nem-nem.
de hidd már el sodi, hogy senki le se szarja streamet, pont ugyanúgy mint eddig. ha kimarad pár napig fel se fog tűnni a trollokon kivül senkinek. ha esetleg pár madár aki nem troll valami önsanyargató perverz indokból nézi, azok meg majd azután is nézni fogják hogy elköltöztél.
és nem a virusra fogsz költeni, hanem egy önálló szabad életre ahol nem egy kibaszott német kisnyugdijas kénye kedvétől függ hogy mit csinálhatsz vagy épp mikor tartózkodhatsz a saját lakásodban amit bérelsz te fogyatékos
Mar 30, 2020 18:53:33
sodika
Mar 30, 2020 18:54:25
Szóval nincs semmiféle szempont, amin ti ugráltok. Szó szerint az egyetlen dolgot csinálom, amit súlyos, százezres extra költségek nélkül csinálni tudok.
Ennyi.
Ennyi.
Mar 30, 2020 18:54:25
Facebook csop tag
(
x1)
Mar 30, 2020 18:54:33
x1)
Igy már érthető az elmúlt évek sodi gyakorlata.
Otthon csak "lakás célra" tartózkodhat, ami munkanapokon este 6-tól reggel 8-ig tart. Szombaton szintén, ezért kell sodinak egész napos buziszaunákat tartani. Vasárnap otthon tartózkodhat.
Hogy volt eszed aláirni egy ilyen szerződést?
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Otthon csak "lakás célra" tartózkodhat, ami munkanapokon este 6-tól reggel 8-ig tart. Szombaton szintén, ezért kell sodinak egész napos buziszaunákat tartani. Vasárnap otthon tartózkodhat.
Hogy volt eszed aláirni egy ilyen szerződést?
Elsőéves
(
x3)
Mar 30, 2020 18:54:48
x3)
Tehát azzal minden rendben, hogy egy egész életében munkakerülő, vidéki, őszülő halántékú fószer lehúz többezer euróval
Azzal minden rendben, hogy egy Borsodi cigány, meg a veszteséges bizniszekben utazó üzletember haverja megcsinálja ugyanezt, csak 8000-9000 euró közötti értékben
Az is tök oké, hogy a haladó alkesz főbérlőd havonta, kéthavonta 500-600 eurókkal húz le, védelmi pénzt szed, szipolyozza az életed folyamatosan és mellette szórakozik veled minden percben
Azzal sincs semmi gond, hogy több tízezer eurót költöttél el olyan kütyükre, amiket 10-nél többször még életedben nem használtál, de porosodnak a polcon, ágyneműtartóban, szekrényben, vagy az antik asztal alatt
Az is tök rendben van, hogy a figyelmetlenséged, a szétszórtságod miatt folyamatosan rendelsz olyan cuccokat is, ami egyáltalán nem az amit rendelni akartál, vagy nem tudsz megküzdeni vele és kidobod a gecibe egy idő után
Ezekkel semmi gond, de az viszont már biztosan hazavágna anyagilag, ha az életminőségeden kellene javítani és elköltözni egy olyan helyre, ahol a problémáid fele azonnal megszűnne.
Felmerül a kérdés, hogy csak nekünk hazudsz, vagy magadnak is, te idióta? :D
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 30, 2020 18:55:04
x1)
Csak az elmúlt 1 hétben legalább 3 lakást linkeltek neked ide, ami még olcsóbb is mint a mostani. Szóval ne próbáld meg nekünk beadni ezt a faszságot. Simán azért nem mész máshova, mert ott neked kellene minden szinten saját magadról gondoskodnod, neked kellene takarítani, számlákat intézni, meg minden egyebet, amit ugye az egyetemen nem tanítottak.
Te inkább veszélybe sodrod a munkádat, amitől még az a retek "lakásod" sem lesz. Én mondjuk pont leszarom, meg a többiek is, mert majd azon is jót röhögünk.
Nagyon helyes. Saját lakás helyett vegyél még egy elgatot, és fogd a
Csak a te elbaszott cipó fejedben mentség ez bármire is. Ezeket mindig úgy adod elő, mintha ettől tőled máris elhárult volna a felelőség. Ők meg majd (meg mi is) rajtad fogunk jót röhögni, mikor megbasznak szárazon mert nem tartod be a kijárási tilalmat, meg hogy homeoffice.
Itt is tele van extra költséggel az ott lakás. Cserébe legalább hely sincs a stúdiófelszerelésnek.
Ha gondolod, soha többet ne írj ide.
sodika
Mar 30, 2020 18:56:08
Ez a "mit csinálok, tudnak-e róla" azért eleve baromság, mert itt vagyok idegenként egy idegen országban, lezárt határok mellett, ahol nem ismerek senkit. Lol.
Az ilyen nem ugrálhat. :)
Mar 30, 2020 18:56:08
rossz_elgátó
Mar 30, 2020 18:56:28
Szóval nincs semmiféle szempont, amin ti ugráltok. Szó szerint az egyetlen dolgot csinálom, amit súlyos, százezres extra költségek nélkül csinálni tudok.
Ennyi.
Ennyi.
Akkor legalább azt mondd meg, hogy mennyit fizetsz az ogrének az ottlakásért, mert ezek alapján nagyon nagyon keveset.
Egyáltalán néztél már alternatívákat, vagy csak rámondod, hogy az neked súlyos pénz lenne?
Mar 30, 2020 18:56:28
miskolcigány
(
x5)
Mar 30, 2020 18:57:20
x5)
Ennyi.
Ennyi.
Szerintem a berlok szopatasaban veteran ogret is sokkent erte, hogy a decemberi szerdozesfelbontas (!) utan sem vetted a lapot. Mondjuk engem is.
sodika
Mar 30, 2020 18:57:29
Bocsánat: PERSZE.
Ha nincs lehetőségem bármi mást csinálni, akkor TERMÉSZETESEN semmi felelősségem nincs abban, amit csinálok.
Ez evidens.
Ha nincs lehetőségem bármi mást csinálni, akkor TERMÉSZETESEN semmi felelősségem nincs abban, amit csinálok.
Ez evidens.
Mar 30, 2020 18:57:29
Kémlégy
(
x2)
Mar 30, 2020 18:57:32
x2)
Szerinte a home office nem lakáscélú használat, és arra szerződtünk.
Ez egyrészt baromság, másrészt meg nem tökmindegy, mi állt a szerződésben, amit már tavaly felmondott? Hol van ilyenkor a szilaj paripa, a jéghideg jogász?
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2020 18:58:00
x136)
850 ezer fütyi, 50 ezres hal a szájba, repcsivel moziba, 400 ezres senki által nem nézett vlogepizódok, 8000 eurós kölcsön vadidegeneknek, miskolci cigányok utaztatása, stb., stb., de nincs pénzed arra, hogy emberhez méltó lakhatást teremts magadnak, amit nem kell elhagynod ha a főbérlő füttyent egyet, és ahol minden zárhoz van kulcsod?
te teljesen idióta vagy?
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 30, 2020 18:58:31
x1)
Ennyi.
Ennyi.
Már megint hazudsz. Ránézésre még saját magadnak is. Azok az "extra költségek" kb két hónap alatt megtérülnének, mert így is elszórod, csak faszságokra, meg az Ogrénak.
De igazából nem értem mi a fasznak győzködjük trollégák? Dőljünk hátra a picsába, és nézzük páholyból, ahogy vágja maga alatt a fát.
sodika
Mar 30, 2020 18:58:43
Ezért röhögök a felelősségem kérdésén is. Ahhoz mozgástér kéne. :D
Mozgástér nélkül nincs felelősség, bármi történik most emiatt. :))
Mar 30, 2020 18:58:43
broni
Mar 30, 2020 18:59:28
na, a garázsba recskapartit tartok!!!!!!!!!!!!!!!!mindenkit várok, sodi , te ne nyere!!!!!!!!!!!!!
Mar 30, 2020 18:59:28
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 30, 2020 18:59:36
x1)
Ez evidens.
Ez evidens.
Megint hazudsz. Van lehetőséged csinálni, csak te gyáva és lusta szar vagy csinálni. De még ha nem is lenne, akkor is a te felelősséged, hogy ilyenné vált a helyzet. Teljesen mindegy, ezt hányszor ismétled el mert se mi nem hisszük el, se az ogre, se a főnököd.
sodika
Mar 30, 2020 18:59:56
Járvány középén szó szerint lehetetlen lenne új lakást találni a környéken.
Ezért nem próbálom meg.
Mert tudom.
Ezért nem próbálom meg.
Mert tudom.
Mar 30, 2020 18:59:56
sodika
Mar 30, 2020 19:00:27
Mindegy. Én így gondolom, oszt ennyi.
Mar 30, 2020 19:00:27
sodika
Mar 30, 2020 19:01:31
Hogy én "mit csinálok".
Mintha válogathatnék, meg eldönthetném. LOL
Mar 30, 2020 19:01:31
sodika
Mar 30, 2020 19:01:37
Na csá
Mar 30, 2020 19:01:37
Kémlégy
(
x2)
Mar 30, 2020 19:02:00
x2)
Ezért nem próbálom meg.
Mert tudom.
Ezért nem próbálom meg.
Mert tudom.
Pont most lenne a legkönnyebb, mert becsődölt az AirBnb, te barom.
De ez is el lett mondva már neked párszor.
Facebook csop tag
(
x1)
Mar 30, 2020 19:02:01
x1)
Na csá
Jövő héten?
Hiénaverő
(
x17)
Mar 30, 2020 19:02:03
x17)
Minek mantrázod ezt te hülye fasz? Azt hiszed ha 1000X leírod igaz lesz?
az van hogy nem mersz beszólni az ogrének, ennyikeh. Ennyit a nagypofájú "kinyírok mindenkit aki gecizik velem" Recskaboyról.
Hol a bérleti szerződés? Jogértelmezési vita esetén nem kellen elmenni a bíróságra? Vagy szólni anyukádnak aki mindenkit szétszopat míg te utazgatsz vagy kütyüzöl? Hahaha
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 30, 2020 19:02:31
x9)
Holnap meghozzák az új USB elosztót.
És ennek mi köze van ahhoz, hogy nem tudsz játszani egy tetriszsel se?
A kérdésre válaszolj púp. Mi értelme a "fejszejelésnyek" ha nem értesz bazdmeg egyetlen játékhoz se?
zolicigány
Mar 30, 2020 19:02:42
Kösz a mozgásteret!
Mar 30, 2020 19:02:42
Hiénaverő
(
x17)
Mar 30, 2020 19:03:25
x17)
Az van hogy nem mozgástér nincs, hanem egy csicska fasz vagy. Ennyi. Jó is hogy szopat az ogre, remélem még keményebben fog makkoltatni ahogy durvul a helyzet, mert megteheti, hogy kitörölje veled a seggét. A piranhával. A vadászbikáva. hahaha :D
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 30, 2020 19:03:39
x1)
Ezért nem próbálom meg.
Mert tudom.
Ezért nem próbálom meg.
Mert tudom.
Hiába ismétled el megint háromszor, attól még hazugság marad. Hiába hagyod figyelmen kívül, hogy már több lakást linkeltek neked korábban, meg most is. Attól még tény marad az is, hogy hazudsz ezekkel kapcsolatban, meg az is, hogy van mozgástered.
Csak ebben a hónapban elkúrtál faszságokra annyi pénzt (miközben legalább 2 hónapja tudni, hogy világjárvány lesz belőle), amiből már meglenne legalább az első havi bérlet minimum fele.
(Különösen) Ezeknek fényében teljesen irreleváns, hogy te mit hogyan gondolsz, mert még soha nem hajlott hozzá a valóság. Amit néhány világos pillanatodban még te is elismersz.
max5enutálnak
(
x47)
Mar 30, 2020 19:03:48
x47)
Autiködgenerátor fullon megy, látom :D Megint valaki más tehet arról, hogy ilyen nyomorék vagy. Azzal basztad el, hogy egy megismételhetetlenül tiszta pillanatodban beismerted, hogy minden felelősség a tiéd. De mindegy is, ott pusztulj meg, ahol vagy :D
Más
Visszanéztem egy több, mint 2 éves, profi gamerstreamedet és azt kell mondjam, hogy most még szarabbul csinálod. Illetve ugyanolyan buta béna balfasz vagy, mint két éve, de azzal, hogy ezt a minősíthetetlen szerencsétlenkedést egy vödörnyi hitelből vett cucc előtt csinálod, még nagyobb a kontraszt. Ráadásul fizikálisan teljesen leépültél. Valószínű, hogy egy német biciklista ma már halálra verne egyetlenegy pofonnal.
Hány év szerinted, mire megélsz a cuki kis játszadozásodból? 3 éve hány évre gondoltál?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Más
Visszanéztem egy több, mint 2 éves, profi gamerstreamedet és azt kell mondjam, hogy most még szarabbul csinálod. Illetve ugyanolyan buta béna balfasz vagy, mint két éve, de azzal, hogy ezt a minősíthetetlen szerencsétlenkedést egy vödörnyi hitelből vett cucc előtt csinálod, még nagyobb a kontraszt. Ráadásul fizikálisan teljesen leépültél. Valószínű, hogy egy német biciklista ma már halálra verne egyetlenegy pofonnal.
Hány év szerinted, mire megélsz a cuki kis játszadozásodból? 3 éve hány évre gondoltál?
becsületes zoltán
Mar 30, 2020 19:04:14
Sodi elutaltam a tartozásom szentkoronában!
Mar 30, 2020 19:04:14
miskolcigány
(
x5)
Mar 30, 2020 19:04:15
x5)
Ezért nem próbálom meg.
Mert tudom.
Ezért nem próbálom meg.
Mert tudom.
Nem lehetetlen, most valt at az osszes airbnb-s zsido a hosszutavu kiadasra, no a kinalat es mennek le az arak, csak a te bolond agyad nem kepes ilyen osszefuggesekre rajonni. Bezzeg a miskolci kutyaol mekkora uzlet volt, mi? Mennyivel tartoznak a ciganyok? Abbol nem jonne ki egy alberlet?
Hulye fasz
Hiénaverő
(
x17)
Mar 30, 2020 19:04:38
x17)
Várom mikor jön a belépős rendszer, amikor az ogre esténként belépődíjat szed az előre kifizetett szobáért, különben a Gyagyás a lábtörlőn alszik :D
-
Mar 30, 2020 19:04:58
Hogy én "mit csinálok".
Miért kapod a fizetésed, Gyagya????
Mar 30, 2020 19:04:58
Hiénaverő
(
x17)
Mar 30, 2020 19:05:57
x17)
De Sneci ezt sem éjtyjük, hogy miért az ogre szopatásait vonzottad be? Így alkalmazod a Vonzás Törvényét?
Teljesen hülye vagy?
Teljesen hülye vagy?
-
Mar 30, 2020 19:07:14
Itt legalább itt a stúdiófelszerelés. No meg ott extra költség lenne rakni.
a kibaszott albi nem lenne extra költség mivel az ogrét akkor nem kéne tovább fizetned... és találsz albit hasonló áron, baszogatás nélkül, amit még használhatsz is... mi olyan geci nehéz ezen?
Mar 30, 2020 19:07:14
Zsénó
(
x22)
Mar 30, 2020 19:08:26
x22)
Várom mikor jön a belépős rendszer, amikor az ogre esténként belépődíjat szed az előre kifizetett szobáért, különben a Gyagyás a lábtörlőn alszik :D
Nana, a lábtörlő sincs ám ingyen!
rossz_elgátó
Mar 30, 2020 19:08:40
Tehát ha emiatt az utcára kerülsz, az sem gond :))
Mar 30, 2020 19:08:40
Örebro
(
x17)
Mar 30, 2020 19:09:00
x17)
Én eldöntöttem, hogy nem kapom meg. Ez így működik, mert Vonzás Törvénye van.
egyagyås fasz, a himlönel mi volt, ott nem jåtszott a vonzås törvenye?
Hiénaverő
(
x17)
Mar 30, 2020 19:10:09
x17)
Ez a "mit csinálok, tudnak-e róla" azért eleve baromság, mert itt vagyok idegenként egy idegen országban, lezárt határok mellett, ahol nem ismerek senkit. Lol.
Milyen idegenként idegen országban, hát teljesen hülye vagy? 6 éve élsz ott, bőgatyázod, gémeskutazod a magyarokat te askenázi szarházi, megveted ahonnan jöttél, menőzöl a 800 ezer fütyivel. Milyen ksizolgáltatottság? Mi az hogy nem simersz shenkit? 6 év alatt miért csak a szopatós főbérlőkkel ismerkedtél? Autista vagy? Ezt akarod bevonzani? Láttad te egyáltalán a Titok c. filmet?
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2020 19:11:08
x136)
az ogre megpróbál téged kivégezni, megzsarolt, hogy megszünteti a streamet ami az életedet jelenti, miért nem rendezel ámokfutást? most meg lehet mutatni.
Szerző: sodika Jan 13, 2018 21:14:03
Az nem átverés, hogy kurva anyját annak a rendszernek, AMELYIK MEGPRÓBÁLT ENGEM KIVÉGEZNI. (Ha a megélgetésed alatti jövedelemmel is adóznom kellene, az közönséges gyilkosság, mintha egy tömegsír szélén piszolyt nyomnának a halántékodhoz). Egy ilyen esetben a részemről még egy ámokfutás sem lett volna túl erős, vagy durva válasz, amennyiben nem vesznek körül olyanok, akik a gyilkos állam helyett támogatnak, de ettől még fenntartom, hogy Magyarországnak én egészen pontosan azzal a nagylelkű ajándékkel törlesztettem, úgy anélkül jöttem el onnan, hogy ámokfutást rendeztem volna.
Szerző: sodika Jan 13, 2018 21:14:03
Az nem átverés, hogy kurva anyját annak a rendszernek, AMELYIK MEGPRÓBÁLT ENGEM KIVÉGEZNI. (Ha a megélgetésed alatti jövedelemmel is adóznom kellene, az közönséges gyilkosság, mintha egy tömegsír szélén piszolyt nyomnának a halántékodhoz). Egy ilyen esetben a részemről még egy ámokfutás sem lett volna túl erős, vagy durva válasz, amennyiben nem vesznek körül olyanok, akik a gyilkos állam helyett támogatnak, de ettől még fenntartom, hogy Magyarországnak én egészen pontosan azzal a nagylelkű ajándékkel törlesztettem, úgy anélkül jöttem el onnan, hogy ámokfutást rendeztem volna.
Elsőéves
(
x3)
Mar 30, 2020 19:11:22
x3)
Na csá
Tőled nagyjából 1,8 km-re van egy 54 négyzetméteres kiadó lakás, magyar tulajjal, aki magyarországon él, tehát nem ugat bele semmibe, amíg rendesen fizeted a számláid. Még csak meg sem kéne szólalnod németül, elég lenne egy TAOT!
Hirdeti a lakást, 630EUR/hó - gondolom az Ogrénél sokkal jobban megéri ugyanennyiért lakni 6 négyzetméteren. Te világ balfasza. :D
Hiénaverő
(
x17)
Mar 30, 2020 19:12:45
x17)
Ha én az orgénak lennék, minden este odaszarnék a székére mire hazaér, aztán lehúznék 100 eurót róla, mert rohadt bűz árad a szobából + ki kellene takarítania, miközben végignézem. Úgyse merne ugatni, vagy a híd alatt alszik a lomjaival együtt.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 30, 2020 19:12:49
x2)
Védelmi pénzt szed az öreg ajtónálló :D
broni
Mar 30, 2020 19:12:56
de nem kap reggelit!!!!!!!!!!!!!!meg nem mosnak rá, stb.
Mar 30, 2020 19:12:56
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 30, 2020 19:13:36
x6)
Ez evidens.
Ez evidens.
mindezt közel 40 éve.
-
Mar 30, 2020 19:14:07
Na jó srácok, milyen nicken ír ide az Ogre? Ő legnagyobb troll a snecológia történelmében. Konkrétan a pénzfutár rabszolgájává tette a Púpost és csak hajléktalanszállót biztosít neki hétköznap, nappali melegedőt vasárnap. Ezek még legutolsó magyar csövesnek ingyen járnak, hahó! Endre tulajdonképpen már most is hajléktalan. :) Ráadásul sziklaszilárd érvekkel, meg némi ki nem mondott fenyegetéssel az agyát is átmosta. Főhősünk szerint ez neki a tökéletes állapot, ennél jobb nem létezik, küzdeni kell a fenntartásáért.
Nyakam rá, hogy Herr Stormski valahol, a kormány fölött álló, titkos átnevelőtáborban volt tiszt egykor. :)
Hatalmas tisztelet legnagyobb Sodi-trollnak!
Nyakam rá, hogy Herr Stormski valahol, a kormány fölött álló, titkos átnevelőtáborban volt tiszt egykor. :)
Mar 30, 2020 19:14:07
Hiénaverő
(
x17)
Mar 30, 2020 19:15:11
x17)
A Gyagyás sosem kezd kinti matyarokkal, le is nézi a gémeskutas bőgatyásokat.Hirdeti a lakást, 630EUR/hó - gondolom az Ogrénél sokkal jobban megéri ugyanennyiért lakni 6 négyzetméteren. Te világ balfasza. :D
Amúgy ne ajánlgass már neki ilyeneket, szívatni akarod a tulajokat? milyen disznóólat csinálna ez a geci, mekkora kárt okozna, gondoljátok már el. Törrpegeci reloaded. Jó neki ott ahol van, szopjacsak a gecit az ogrénél. :D Hahaha
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 30, 2020 19:15:55
x2)
2014 ben 2 hónap alatt találtam magamnak lakást berlinben, nem volt egyszerű de találtam és full angolul beszéltem le. A fritz akitől béreltem a végén olyan jó arc volt h megvette a bútoraimat is, a kauciót aznap kpban a kezembe adta amikor átadtam a kulcsot. Neked az ogre lyukból sokkal egyszerűbb lenne még most is találni. HAHÓ
Zsénó
(
x22)
Mar 30, 2020 19:16:13
x22)
Sodi!
Az Ogre decemberben mondta fel a bérleti szerződést. Mekkora hülyének kell lenni ahhoz, hogy egy felmondott szerződés után ne kezdjen el az ember rögtön más lakást keresni?!
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Az Ogre decemberben mondta fel a bérleti szerződést. Mekkora hülyének kell lenni ahhoz, hogy egy felmondott szerződés után ne kezdjen el az ember rögtön más lakást keresni?!
Örebro
(
x17)
Mar 30, 2020 19:16:48
x17)
idefigyelj nagyonfasz, ha alapfokon tudnål nemetul, mår reg egy sajåt lakåst tudtål volna berelni, plåne most, hogy rengeteg åll uresen, de mivel nem erted a hirdetesek szöveget ez nem opcio neked, igy jårtål.
Elsőéves
(
x3)
Mar 30, 2020 19:16:54
x3)
A Gyagyás sosem kezd kinti matyarokkal, le is nézi a gémeskutas bőgatyásokat.
Csak előre gondolkodom, ha a Gyagyás esetleg egy gyenge pillanatában kibérli, akkor tulajodnképpen mi leszünk a főbérlői, hahó! :D
Hiénaverő
(
x17)
Mar 30, 2020 19:16:56
x17)
Na jó srácok, milyen nicken ír ide az Ogre? Ő legnagyobb troll a snecológia történelmében. Konkrétan a pénzfutár rabszolgájává tette a Púpost és csak hajléktalanszállót biztosít neki hétköznap, nappali melegedőt vasárnap. Ezek még legutolsó magyar csövesnek ingyen járnak, hahó! Endre tulajdonképpen már most is hajléktalan. :) Ráadásul sziklaszilárd érvekkel, meg némi ki nem mondott fenyegetéssel az agyát is átmosta. Főhősünk szerint ez neki a tökéletes állapot, ennél jobb nem létezik, küzdeni kell a fenntartásáért.
Szobrot kell állítani neki a Tanszék bejárata előtt!
Az Ogréban Lakó Buzidémon
Mar 30, 2020 19:17:35
Adjátok fel trollok,én nyertem.
Még évekig lesz a házi szexkoboldom,és nem tehettek ez ellen semmi!
Birzák úr meg csak fizessen ha használni akarja!
Még évekig lesz a házi szexkoboldom,és nem tehettek ez ellen semmi!
Birzák úr meg csak fizessen ha használni akarja!
Mar 30, 2020 19:17:35
xray
(
x21)
Mar 30, 2020 19:17:41
x21)
Ennyi.
sneci, igazad van, nehogy elköltözz a vén fasztól, ez a legjobb lehetőséged. nekünk meg marad a sírva röhögés, h sajnálhass minket! Ennyi.
Hiénaverő
(
x17)
Mar 30, 2020 19:18:46
x17)
Gyagyás az hogy a faszba van hogy ismerőseim közül nem egy egy szót se tudott németül mikor kiment, angolul 2 nap alatt intézett magának szállást mindegyik?
Életképtelen autista vagy? A kérdés költői, nem kell válaszolni.
Életképtelen autista vagy? A kérdés költői, nem kell válaszolni.
xray
(
x21)
Mar 30, 2020 19:20:37
x21)
ogre jobban megszopatta mint az összes troll eddig. tiszteletbeli trollá kell fogadni a vén alkeszt! xd
-
Mar 30, 2020 19:20:41
A Gyagyás sosem kezd kinti matyarokkal, le is nézi a gémeskutas bőgatyásokat.
pedig mekkora jó lenne ha magyar lenne a tulaj, csak belinkelnénk neki ezt a fórumot és a sodipediat és mindent értene
Mar 30, 2020 19:20:41
Hiénaverő
(
x17)
Mar 30, 2020 19:20:43
x17)
Gyagyás miért nem gyilkolsz, ámokfutsz már? Ez még nem életveszély?
Hiénaverő
(
x17)
Mar 30, 2020 19:23:37
x17)
A végén persze majd kiderül hogy a Gyagyás egy kibaszott hős, amikor csak simán tűrte a szopatást és fizetett mint a kisangyal, holott meg is gyilkolhatta volna az ogrét. Örüljön Schrekk, hoby ennyivel megúszta.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 30, 2020 19:23:54
x2)
veszek neked egy lakást berlinben te meg 434 ft/hó törleszted oké?
sodika
Mar 30, 2020 19:23:55
"Már háromszor felmondtam neked, valamiért mégis itt vagy."
Szó szerinti idézet.
Ennyit a szerződésről.
Szó szerinti idézet.
Ennyit a szerződésről.
Mar 30, 2020 19:23:55
sodika
Mar 30, 2020 19:24:42
Barmok.
Mar 30, 2020 19:24:42
Hiénaverő
(
x17)
Mar 30, 2020 19:25:24
x17)
"Már háromszor felmondtam neked, valamiért mégis itt vagy."
Szó szerinti idézet.
Ennyit a szerződésről.
Szó szerinti idézet.
Ennyit a szerződésről.
Ennyi. Szereted ha szopatnak.
sodika
Mar 30, 2020 19:25:51
Szerződés meg jogok.
Rég a formális felmondás után vagyok itt.
(És akarok még maradni hosszú évekig.)
Ez a pontos szitu.
Ez a pontos szitu.
Mar 30, 2020 19:25:51
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 30, 2020 19:25:53
x2)
Barmok.
írd és mond itt egyedül te vagy eltájolva, de te nagyon :)))
Hiénaverő
(
x17)
Mar 30, 2020 19:26:14
x17)
mi a faszt keresel ott ha háromszor mondtak fel? Nem éjtyed mit jelent a felmondás, vagy mi a keci van? Teljesen értetlen hülye barom vagy?
xray
(
x21)
Mar 30, 2020 19:26:27
x21)
egy komplett elmeháborodottal társalgunk, próbáljuk élvezni.xd
sodika
Mar 30, 2020 19:27:02
A hangsúly azon van, hogy még pár évig innen akarok stream-elni, mert azért alapvetően jó itt.
Mar 30, 2020 19:27:02
rossz_elgátó
Mar 30, 2020 19:27:18
Szerződés meg jogok.
Ez a pontos szitu.
Ez a pontos szitu.
De mégis miért?
Mar 30, 2020 19:27:18
66 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Be kell mennem.
De fogd már fel, hogy nincs ilyen bazze! :D A kibebaszott albérleti szerződésedben az van feltűntetve, hogy délután hattól reggel 9-ig használhatod a lakást vagy mi?????