Szerző:
Danyiil Romanovics
Aug 05, 2012 14:20:45
Válasz
(4)
Évekig publikus volt. Most hirtelen miért nem az?
Aug 05, 2012 14:20:45
Tutenchamun
Aug 05, 2012 14:21:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem ismerek el semmit, egyszerűen ez nem publikus téma.
Egyébként nyilván beszéltetek már a tanár úrral, és onnan tudjátok, hogy még nincs elindítva semmi. Ha pedig már beszéltetek, mit akartok még tőlem? :)</div>
tőled akarjuk hallani a kudarc beismerését.
korábban publikus volt a téma, amíg jogi diadalról volt szó, most pedig, ahogy szópóágra kerültél, hirtelen nem publikus? hát hogy van ez?
Egyébként nyilván beszéltetek már a tanár úrral, és onnan tudjátok, hogy még nincs elindítva semmi. Ha pedig már beszéltetek, mit akartok még tőlem? :)</div>
tőled akarjuk hallani a kudarc beismerését.
korábban publikus volt a téma, amíg jogi diadalról volt szó, most pedig, ahogy szópóágra kerültél, hirtelen nem publikus? hát hogy van ez?
Aug 05, 2012 14:21:54
sodika
Aug 05, 2012 14:22:02
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Évekig publikus volt. Most hirtelen miért nem az?</div>
Mert éppen más tölti ki a tudatomat.
Mindent a maga idejében.
Mindent a maga idejében.
Aug 05, 2012 14:22:02
Lelki Verető
Aug 05, 2012 14:22:58
Sodi, bele szoktál gondolni, hogy Szent Péter előtt állva mit kell majd elviselned? Vagy annyira azért nem vagy keresz<b>ty</b>én, hogy ilyen meséket elhiggy?
Aug 05, 2012 14:22:58
szeszesember
Aug 05, 2012 14:23:23
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Évekig publikus volt. Most hirtelen miért nem az?</div>Mert akkor nyeregben volt, viszont fordítva ült a lovon, a nyereg elfordult a ló teste körül, most pedig Snegó szájában ott van a ló mocskos, túrós fasza. Ezért.
Aug 05, 2012 14:23:23
Trollopata
Aug 05, 2012 14:23:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Évekig publikus volt. Most hirtelen miért nem az?</div>
Mindent a maga idejében.</div>
Ujabb manias szakasz?
Este megint lesz CAPSLOCK party?
Hol az 50.000 forint elso reszlete?
Ujabb manias szakasz?
Este megint lesz CAPSLOCK party?
Hol az 50.000 forint elso reszlete?
Aug 05, 2012 14:23:52
szeszesember
Aug 05, 2012 14:24:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mert éppen más tölti ki a tudatomat.</div>Egy kis boros tea, igaz?
Aug 05, 2012 14:24:01
sodileaks
Aug 05, 2012 14:24:53
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Évekig publikus volt. Most hirtelen miért nem az?</div>
mi más? az új világrend elleni harc, vagy mi?
mi más? az új világrend elleni harc, vagy mi?
Aug 05, 2012 14:24:53
Tutenchamun
Aug 05, 2012 14:25:59
hazudsz.
azért nem publikus, mert leszoptad a zsidó faszt, és nem lesz egy filléred sem a jogi diadalból. azért nem publikus, mert kiválóan szemlélteti az ügy, hogy egy balek vagy.
pont úgy ahogy a budpower-ügy, pont úgy, ahogy az összes beszopott trollszívatás.
egy idióta képe rajzolódik ki ezekből a történetekből.
hazudsz.
azért nem publikus, mert leszoptad a zsidó faszt, és nem lesz egy filléred sem a jogi diadalból. azért nem publikus, mert kiválóan szemlélteti az ügy, hogy egy balek vagy.
pont úgy ahogy a budpower-ügy, pont úgy, ahogy az összes beszopott trollszívatás.
egy idióta képe rajzolódik ki ezekből a történetekből.
Aug 05, 2012 14:25:59
Lelki Verető
Aug 05, 2012 14:27:28
"Mindent a maga idejében."
Furcsa az univerzumod. Elérkezett már BÁRMINEK a maga ideje? Végre itt egy téma, amiben sikert sikerre halmozol, és arról se akarsz nyilatkozni. Mi van az örökségeddel? Mikor kezdik el életed végéig folyósítani az öreg nyugdíjából meg a lánya fizetéséből?
Furcsa az univerzumod. Elérkezett már BÁRMINEK a maga ideje? Végre itt egy téma, amiben sikert sikerre halmozol, és arról se akarsz nyilatkozni. Mi van az örökségeddel? Mikor kezdik el életed végéig folyósítani az öreg nyugdíjából meg a lánya fizetéséből?
Aug 05, 2012 14:27:28
Tutenchamun
Aug 05, 2012 14:28:24
sneci, a bidpower kft-t melyik héten dobod vissza? tudod, pár éve még az volt, hogy a jövő héten visszadobjátok a céget, és meg is van oldva a történet.:))
Aug 05, 2012 14:28:24
Tutenchamun
Aug 05, 2012 14:30:09
sneci, évekkel ezelőtt még azzal nyugtattad magad, hogy egy tisztes életjáradékra váltottad az örökségedet.
hol van az életjáradék? miért nem abból élsz?
hol van az életjáradék? miért nem abból élsz?
Aug 05, 2012 14:30:09
sodika
Aug 05, 2012 14:30:36
<b>Na, egyébként hogy mit is jelent ez a világrend elleni harc, illusztrálom egy mai levelezéssel. RGL Csiza Csabát is elhívta Bécsbe, de ő közölte, hogy Molnárral nem közösködik.</b>
Erről beszélgettünk vele ma.
(Csiza Csaba hasonló cipőben jár a családi élete tekintetében, mint Kaufmann tanár úr, annyi különbséggel, hogy Kaufmannval szemben ő nem ügyes jogilag, ezért folyton veszít, így megutálta a jogászokat, mint a szart.)
---
Kedves Hölgyek, Urak!
Előre is jelzem, hogy az egyes embereket nem faji, etnikai, vallási hovatartozásuk alapján különböztetem meg.
DE!
1. Nem vagyok roma jogvédő, és eszem ágában sincs roma jogvédő lenni, de vegyülni sem kívánok roma jogvédőkkel.
Épp eleget kapott ez az etnikum a tisztességesen dolgozó magyar emberek millióinak adóiból az elmúlt évszázadok alatt, pozitív diszkriminációban részesültek, amivel nem éltek, hanem visszaéltek.
Megjegyzem, hogy Molnár F. Árpádtól épp akkor váltak el az útjaink, amikor az egyik cikkében még a Szögi Lajos tanár urat a két kiskorú kislánya szeme láttára agyonverő, csordaszellemben gyilkoló cigányállat csürhét is felmentette, mondván, hogy a „Szögi Lajosnak nevezett személy távirányított meglincselése”, azaz „Echelon-gyilkosság” történt, vagyis a gyilkos cigányállat csorda ártatlan.
Ha amnéziája lenne Molnár F. Árpádnak, erről az írásáról van szó:
<a href="http://hirhatter.org/szegenyek_vilagnapja.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://hirhatter.org/szegenyek_vilagnapja.htm</a>
Na ez volt az a pont, amikor azt mondtam, hogy a Csiza Csaba nevet nem adom az elmebetegséghez, avagy a szándékos tényhamisításhoz, a hazugsághoz, Molnár F. Árpád tevékenységéhez, amire már régóta kezdek rálátni, hogy honnan is fúj a hátszél.
Tisztában vagyok azzal is, - mint az egyik fajra az jellemző, hogy kimagasló hazudozási képességekkel rendelkezik – Molnár F. Árpád is simán ráhazudja a fehérre, hogy az fekete, holott a saját, félreérhetetlen írása.
2. Különösképp nem vagyok zsidó jogvédő, és eszem ágában sincs zsidó jogvédő lenni, de vegyülni sem kívánok zsidó jogvédőkkel.
Hogyan is lennék zsidó jogvédő, hogyan is akarnék azzá válni, de még csak a nevemet sem kívánom hozzá adni, amikor a bankár-, politikus-, bíró-, ügyész és rendőri vezető bűnözők jelentős része zsidó, avagy a zsidók seggnyaló csicskája. Ezek a szarházi bűnözők nagyon is jól meg tudják védeni magukat, nehogy már én védjem ezen bűnözők jogait, tőlük kell megvédeni a tisztességes, becsületes, törvénytisztelő magyar dolgozók millióit. Amikor Magyarország lényegében zsidó bankárbűnözők - és a velük kollaboráns, túlnyomó részt zsidó politikus-, bíró-, ügyész és rendőrbűnözők - gyarmatává vált, ne röhögtessetek már ki a zsidó jogvédelemmel! A tisztességes, becsületes, dolgozó magyar emberek millióit és a családjaikat kell megvédeni éppenséggel ezektől a gátlástalan, mocskos bűnözőktől!
3. Nem kívánok Orbán Viktor miniszterelnök úr semmiféle mocskolásában részt venni, ahhoz a nevemet adni, illetve vegyülni Orbán Viktort mocskoló személyekkel, ugyanis végre - az elmúlt 22 esztendő során először - olyan jeleket, intézkedéseket tapasztalok a jelen kormány munkájában, amely végre a tisztességes, becsületes, dolgozó, magyar emberek millióit kívánja megvédeni a hazánkat gyarmatosítóktól, nem pedig továbbra is totálisan kiszolgáltatni nekik.
4. Hol van ebben az országban - Molnár F. Árpád, a hasonszőrűek vagy bizonyos érdekcsoportok fantazmagóriáján kívül - fasizmus? Én sehol sem találkoztam még vele, következésképp miféle antifasiszta szerveződésről is van szó? Magyarországon lassan már az lesz a bűn, ha valaki büszkén vállalja a magyarságát, magyar zászló van a kezében, és a magyar Himnuszt énekli. Valaki mutassa meg nekem, hol van itt fasizmus? Na ne röhögtessetek már ki!
Üdvözlettel, és sok sikert kívánva a hazánkban nem létező fasizmus elleni antifasiszta szervezet munkájához!
Mint azt fentebb is kiemeltem:
A tisztességes, becsületes, dolgozó magyar emberek millióit és a családjaikat kell végre megvédeni, és éppenséggel azoktól a gátlástalan, mocskos bűnözőktől - fentebb írtam, hogy kiktől -, én a nevemet ehhez adom, nem pedig az ellenkezőjéhez.
Csiza Csaba
---
Tisztelt Csiza úr!
Korábbi tapasztalatok alapján a világnézeti különbözőség még nem feltétlenül akadálya a közös munkának. Nagyjából az Ön által leírt pontokban nekem is különvéleményem van, de ezt a Hírháttérrel vagy az Ultimátummal folytatott eddigi közös munkák alkalmával úgy oldottuk fel, hogy a megosztó témákat tudatosan kerültük.
Egy hosszabb anyag felvételénél ez már természetesen túl erős korlátot jelentene, ezért szerintem néhány rövid, baráti vitahelyzet, amikor az egyes résztvevők kulturáltan előadják a maguk álláspontját, még bőven belefér egy ilyen heterogén összetételű csapat munkájába. Önmagában tehát ez nem biztos, hogy akadálya lenne az Ön részvételének.
1. - Én magam a roma jogvédelem kérdésében a középutat képviselem. Sokéves egyetemi pedagógia tanulmányaim alapján tudom, hogy a pozitív diszkrimináció nem hoz előnybe senkit, csupán esélyegyenlőséget teremt a hátrányból indulók számára, ezért hasznos és szükséges. Ugyanakkor a legtöbb józan hazafihoz hasonlóan engem is idegesít, ha valaki tagadni próbálja a szociokulturális determináltságú kriminalisztika létezését, ennek egyes szakszavainak használatát, valamint ha az igazság kimondását rasszizmusnak bélyegzi. Az objektív valóság tehát az LMP-SZDSZ és a Jobbik által képviselt irányvonal között van félúton.
2. - Jómagam több éves pereskedés után úgy tudtam fölényes győzelmet aratni egy nevében is zsidó alapítvány bevallottan zsidó vezetője felett, hogy a bírósági tárgyalásokon dörzsöltebbnél is dörzsöltebb ügyvédekkel jelent meg, és minden eszközt bevetett a saját pernyerése érdekében. A 2,4 millió forintos, kamatokkal együtt immár 4 milliót érintő követelésemet a jogerős ítélet birtokában épp mostanában adom végrehajtóhoz. Ha a jogalkalmazás során annyira egyöntetű lenne a zsidó hegemónia, mint ahogy Ön írja, nem tudtam volna ilyen átütően következetes győzelmet aratni egy zsidó üzletember felett egyszerű gójként. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy például Kaufmann (Kaufmann tanár úr) ugyancsak sorra győzedelmeskedik zsidó jogászok felett - szintén egyszerű gójként. Azzal a gondolattal ugyanakkor, amit Gaudi-Nagy Tamás remekül fogalmazott meg nemrég, nevezetesen hogy a jogvédőknek a hatalom üldözöttei mellé kell odaállniuk, mert a hatalom kegyeltjei nem szorulnak rá erre, tökéletesen egyetértek.
3. - Azzal, hogy Orbán Viktor ne érdemelne kritikát, már nem tudok egyetérteni. Nem szabad elfelednünk, hogy amikor a székely autonómia érdekében feltételt szabhatott volna Románia EU-csatlakozása elé, tétlen maradt. Pedig előző nap még Bayer Zsolt is arról cikkezett, hogy ezen a szavazáson fog elválni, hogy ki magyar, és ki hazaáruló. Az, hogy a kormány tovább erősíti azt a tendenciát, ami a hazai munkaerő olcsóságára, és kizsákmányolható jellegére építi az ország versenyképességét, szintén nehezen üdvözölhető. Kétségtelen ugyanakkor - miként maga is mondja -, hogy Orbán eközben sokat megtesz az országrablók nemzetközi nyomásával szemben is, amivel ezerszeresen ráver a korábbi balliberális ámokfutásra. Én éppen ezért azt mondom, hogy Orbán Viktort pontosan abban a pillanatban kell elkergetni, amikor atombiztos garancia van arra, hogy nem az MSZP vagy az LMP váltja. Erre ugyanakkor 2018-ig nem látok sok esélyt.
4. - Fasizmus alatt az úriemberek nyilván a szabadságjogok csorbulását értik, ami például a munkavállalók esetében remekül megfigyelhető tendencia hazánkban. Emellett - megfigyelésem szerint - értik még alatta az etnikai megkülönböztetést. Ez nyilván helytelenül használt terminológia, de egy baráti vitahelyzetben az ilyen félreértéseket, és a pontatlanul használt kifejezések kérdését is meg lehet tárgyalni.
A fentiek alapján én továbbra sem tartom eleve összeegyeztethetetlen dolognak akár az Ön részvételét is Rácz Gábor László műsorában.
Üdvözlettel:
Kiss Endre Farkas
(SoDI)
---
Kedves Endre!
Ha nem vagy ellene, javaslom, hogy tegeződjünk, ugyanis egyáltalán nem ismeretlen a neved, és a korábbi, illetve a jelen tevékenységed előttem, amivel teljes mértékben szimpatizáltam és szimpatizálok is.
Molnár F. Árpádékkal is számos dologban egyetértek, főképp a politikus-, bíró-, ügyész és rendőri vezető bűnözők elleni nyílt fellépésben, sőt tisztelem és egyetértek azzal is Árpáddal, hogy olyan a vehemenciával osztja ki a politikus-, bíró-, ügyész és rendőri vezető bűnözőket, ahogy még én sem tudom :-))) De Árpád is tisztában van azzal, hogy ezek a szarházi bűnözők nem értenek a Tisztelt ... kezdetű kulturált hangvételű levelekből, beadványokból, az lepereg róluk.
De számos ellentmondást tapasztalok Árpád és a körülötte lévő személyek (akikkel amúgy semmi bajom sincs) megnyilvánulásaiban, csakhogy egy konkrét példával éljek. Árpádék számtalan alkalommal példálóztak pozitívumként Dr. Drábik János életművével, holott ugyanez a Drábik János a jelen kormányról, mint a gengszterváltás óta az első nemzeti kormányról beszél.
Vagy egy másik példa. Több alkalommal is láttam a rendkívül értelmes, pozitív személyiséget, Tatár Józsefet az Árpiék kilakoltatásokról szóló filmjeiben, azt a Tatár Józsefet, aki az alábbi filmben Dr. Monostori Attila ügyvéddel készít riportot:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=KIYUd2s6pg8" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=KIYUd2s6pg8</a>
Nyilvánvaló, hogy Dr. Monostori Attila nem csupán egy ügyvéd a sok közül, hiszen az ügyvédhiénák jelentős része is az állami bűnszervezet része vagy haszonélvezője, nem véletlen az, hogy az elmúlt 22 év során mesés vagyonokra tettek szert némely ügyvédhiánák. Ami a riportfilmben elhangzik, nagyon kevés ügyvéd merné elmondani a nyilvánosság előtt, és ez az ügyvéd, mint korunk talán legtehetségesebb politikusaként tartja számon Orbán Viktort.
Hozzáteszem, soha nem voltam FIDESZ tag, de egyetlen párt tagja sem, és nem is áll szándékomban párttag lenni, ez alól egyetlen kivétel van, akikhez bármikor fenntartás nélkül csatlakoznék; a Minda Zoltán nevével is fémjelzett TEMPO PÁRT, ezt a pártot tartom hazánk egyetlen hiteles pártjának.
De amit ki akartam hozni ebből az egészből. Árpád tevékenységében hatalmas nagy ellentmondásokat látok, sőt saját magával kerül ellentmondásba számtalan alkalommal. El kellene dönteni Árpádnak, hogy most akkor ez az irány, vagy az az irány, mert egy fenékkel két lovat nem lehet megülni.
Nem áll szándékomban összeveszni senkivel, a pozitív dolgokat ezentúl is támogatom, de a negatív dolgokkal nem tudok egyet érteni, és az ellentmondások hatalmasak Árpádék tevékenységében, Árpádék már önmagukkal vannak ellentmondásban. A fő irányokat le kellene véleményem szerint tisztázni, és azon az úton menni.
Üdvözlettel: Csiza Csaba
teljesen pártfüggetlen, sokakra figyelő, de önálló gondolkodó
---
Kedves Csaba!
Monostori Attila nem ügyvéd, hanem egyszerű jogász. Ügyvédnek azt nevezzük, akinek aktív kamarai tagsága van, őt pedig már megfosztották ettől. Éppen ezért mer nyíltan beszélni, mert őt is kikészítették: már kevés vesztenivalója maradt.
Az otthonvédelemnek nincs meghatározott ideológiai háttere. Hungaristától kezdve az egészen baloldali emberekig mindenki kiáll az igazságtalan lakásrablók ellen. Z. Kárpát Dániel is ott volt több kilakoltatáson, szintén Tatár Józsi mellett. Ha valahol a tettrekészség felül tud emelkedni az ideológián, annak szerintem örülni kell. :)
Ha Drábik azt mondta, hogy a rendszerváltás óta ez az első nemzeti kormány, akkor marhaságokat beszélt, ugyanis ez nem az első alkalom, hogy jobboldali kormány van, hanem a harmadik. Ha a rablóprivatizációt Antal József nyakába varrjuk, és ezért kommunista ügynöknek tekintjük, akkor is minimum a második. :)
Molnár F. Árpád egyébként Drábiknak nem a belpolitikai gondolatait, hanem a világkormány ügyködését érintő megállapításait szereti, ahogy én látom.
Kellemes volt beszélgetni veled, de úgy érzem, hogy ebből rövid távon nem lesz közös csapatmunka, úgyhogy én is sok sikert kívánok egy távolabbi közös munka reményében.
Üdvözlettel:
Kiss Endre Farkas
(SoDI)
Erről beszélgettünk vele ma.
(Csiza Csaba hasonló cipőben jár a családi élete tekintetében, mint Kaufmann tanár úr, annyi különbséggel, hogy Kaufmannval szemben ő nem ügyes jogilag, ezért folyton veszít, így megutálta a jogászokat, mint a szart.)
---
Kedves Hölgyek, Urak!
Előre is jelzem, hogy az egyes embereket nem faji, etnikai, vallási hovatartozásuk alapján különböztetem meg.
DE!
1. Nem vagyok roma jogvédő, és eszem ágában sincs roma jogvédő lenni, de vegyülni sem kívánok roma jogvédőkkel.
Épp eleget kapott ez az etnikum a tisztességesen dolgozó magyar emberek millióinak adóiból az elmúlt évszázadok alatt, pozitív diszkriminációban részesültek, amivel nem éltek, hanem visszaéltek.
Megjegyzem, hogy Molnár F. Árpádtól épp akkor váltak el az útjaink, amikor az egyik cikkében még a Szögi Lajos tanár urat a két kiskorú kislánya szeme láttára agyonverő, csordaszellemben gyilkoló cigányállat csürhét is felmentette, mondván, hogy a „Szögi Lajosnak nevezett személy távirányított meglincselése”, azaz „Echelon-gyilkosság” történt, vagyis a gyilkos cigányállat csorda ártatlan.
Ha amnéziája lenne Molnár F. Árpádnak, erről az írásáról van szó:
<a href="http://hirhatter.org/szegenyek_vilagnapja.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://hirhatter.org/szegenyek_vilagnapja.htm</a>
Na ez volt az a pont, amikor azt mondtam, hogy a Csiza Csaba nevet nem adom az elmebetegséghez, avagy a szándékos tényhamisításhoz, a hazugsághoz, Molnár F. Árpád tevékenységéhez, amire már régóta kezdek rálátni, hogy honnan is fúj a hátszél.
Tisztában vagyok azzal is, - mint az egyik fajra az jellemző, hogy kimagasló hazudozási képességekkel rendelkezik – Molnár F. Árpád is simán ráhazudja a fehérre, hogy az fekete, holott a saját, félreérhetetlen írása.
2. Különösképp nem vagyok zsidó jogvédő, és eszem ágában sincs zsidó jogvédő lenni, de vegyülni sem kívánok zsidó jogvédőkkel.
Hogyan is lennék zsidó jogvédő, hogyan is akarnék azzá válni, de még csak a nevemet sem kívánom hozzá adni, amikor a bankár-, politikus-, bíró-, ügyész és rendőri vezető bűnözők jelentős része zsidó, avagy a zsidók seggnyaló csicskája. Ezek a szarházi bűnözők nagyon is jól meg tudják védeni magukat, nehogy már én védjem ezen bűnözők jogait, tőlük kell megvédeni a tisztességes, becsületes, törvénytisztelő magyar dolgozók millióit. Amikor Magyarország lényegében zsidó bankárbűnözők - és a velük kollaboráns, túlnyomó részt zsidó politikus-, bíró-, ügyész és rendőrbűnözők - gyarmatává vált, ne röhögtessetek már ki a zsidó jogvédelemmel! A tisztességes, becsületes, dolgozó magyar emberek millióit és a családjaikat kell megvédeni éppenséggel ezektől a gátlástalan, mocskos bűnözőktől!
3. Nem kívánok Orbán Viktor miniszterelnök úr semmiféle mocskolásában részt venni, ahhoz a nevemet adni, illetve vegyülni Orbán Viktort mocskoló személyekkel, ugyanis végre - az elmúlt 22 esztendő során először - olyan jeleket, intézkedéseket tapasztalok a jelen kormány munkájában, amely végre a tisztességes, becsületes, dolgozó, magyar emberek millióit kívánja megvédeni a hazánkat gyarmatosítóktól, nem pedig továbbra is totálisan kiszolgáltatni nekik.
4. Hol van ebben az országban - Molnár F. Árpád, a hasonszőrűek vagy bizonyos érdekcsoportok fantazmagóriáján kívül - fasizmus? Én sehol sem találkoztam még vele, következésképp miféle antifasiszta szerveződésről is van szó? Magyarországon lassan már az lesz a bűn, ha valaki büszkén vállalja a magyarságát, magyar zászló van a kezében, és a magyar Himnuszt énekli. Valaki mutassa meg nekem, hol van itt fasizmus? Na ne röhögtessetek már ki!
Üdvözlettel, és sok sikert kívánva a hazánkban nem létező fasizmus elleni antifasiszta szervezet munkájához!
Mint azt fentebb is kiemeltem:
A tisztességes, becsületes, dolgozó magyar emberek millióit és a családjaikat kell végre megvédeni, és éppenséggel azoktól a gátlástalan, mocskos bűnözőktől - fentebb írtam, hogy kiktől -, én a nevemet ehhez adom, nem pedig az ellenkezőjéhez.
Csiza Csaba
---
Tisztelt Csiza úr!
Korábbi tapasztalatok alapján a világnézeti különbözőség még nem feltétlenül akadálya a közös munkának. Nagyjából az Ön által leírt pontokban nekem is különvéleményem van, de ezt a Hírháttérrel vagy az Ultimátummal folytatott eddigi közös munkák alkalmával úgy oldottuk fel, hogy a megosztó témákat tudatosan kerültük.
Egy hosszabb anyag felvételénél ez már természetesen túl erős korlátot jelentene, ezért szerintem néhány rövid, baráti vitahelyzet, amikor az egyes résztvevők kulturáltan előadják a maguk álláspontját, még bőven belefér egy ilyen heterogén összetételű csapat munkájába. Önmagában tehát ez nem biztos, hogy akadálya lenne az Ön részvételének.
1. - Én magam a roma jogvédelem kérdésében a középutat képviselem. Sokéves egyetemi pedagógia tanulmányaim alapján tudom, hogy a pozitív diszkrimináció nem hoz előnybe senkit, csupán esélyegyenlőséget teremt a hátrányból indulók számára, ezért hasznos és szükséges. Ugyanakkor a legtöbb józan hazafihoz hasonlóan engem is idegesít, ha valaki tagadni próbálja a szociokulturális determináltságú kriminalisztika létezését, ennek egyes szakszavainak használatát, valamint ha az igazság kimondását rasszizmusnak bélyegzi. Az objektív valóság tehát az LMP-SZDSZ és a Jobbik által képviselt irányvonal között van félúton.
2. - Jómagam több éves pereskedés után úgy tudtam fölényes győzelmet aratni egy nevében is zsidó alapítvány bevallottan zsidó vezetője felett, hogy a bírósági tárgyalásokon dörzsöltebbnél is dörzsöltebb ügyvédekkel jelent meg, és minden eszközt bevetett a saját pernyerése érdekében. A 2,4 millió forintos, kamatokkal együtt immár 4 milliót érintő követelésemet a jogerős ítélet birtokában épp mostanában adom végrehajtóhoz. Ha a jogalkalmazás során annyira egyöntetű lenne a zsidó hegemónia, mint ahogy Ön írja, nem tudtam volna ilyen átütően következetes győzelmet aratni egy zsidó üzletember felett egyszerű gójként. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy például Kaufmann (Kaufmann tanár úr) ugyancsak sorra győzedelmeskedik zsidó jogászok felett - szintén egyszerű gójként. Azzal a gondolattal ugyanakkor, amit Gaudi-Nagy Tamás remekül fogalmazott meg nemrég, nevezetesen hogy a jogvédőknek a hatalom üldözöttei mellé kell odaállniuk, mert a hatalom kegyeltjei nem szorulnak rá erre, tökéletesen egyetértek.
3. - Azzal, hogy Orbán Viktor ne érdemelne kritikát, már nem tudok egyetérteni. Nem szabad elfelednünk, hogy amikor a székely autonómia érdekében feltételt szabhatott volna Románia EU-csatlakozása elé, tétlen maradt. Pedig előző nap még Bayer Zsolt is arról cikkezett, hogy ezen a szavazáson fog elválni, hogy ki magyar, és ki hazaáruló. Az, hogy a kormány tovább erősíti azt a tendenciát, ami a hazai munkaerő olcsóságára, és kizsákmányolható jellegére építi az ország versenyképességét, szintén nehezen üdvözölhető. Kétségtelen ugyanakkor - miként maga is mondja -, hogy Orbán eközben sokat megtesz az országrablók nemzetközi nyomásával szemben is, amivel ezerszeresen ráver a korábbi balliberális ámokfutásra. Én éppen ezért azt mondom, hogy Orbán Viktort pontosan abban a pillanatban kell elkergetni, amikor atombiztos garancia van arra, hogy nem az MSZP vagy az LMP váltja. Erre ugyanakkor 2018-ig nem látok sok esélyt.
4. - Fasizmus alatt az úriemberek nyilván a szabadságjogok csorbulását értik, ami például a munkavállalók esetében remekül megfigyelhető tendencia hazánkban. Emellett - megfigyelésem szerint - értik még alatta az etnikai megkülönböztetést. Ez nyilván helytelenül használt terminológia, de egy baráti vitahelyzetben az ilyen félreértéseket, és a pontatlanul használt kifejezések kérdését is meg lehet tárgyalni.
A fentiek alapján én továbbra sem tartom eleve összeegyeztethetetlen dolognak akár az Ön részvételét is Rácz Gábor László műsorában.
Üdvözlettel:
Kiss Endre Farkas
(SoDI)
---
Kedves Endre!
Ha nem vagy ellene, javaslom, hogy tegeződjünk, ugyanis egyáltalán nem ismeretlen a neved, és a korábbi, illetve a jelen tevékenységed előttem, amivel teljes mértékben szimpatizáltam és szimpatizálok is.
Molnár F. Árpádékkal is számos dologban egyetértek, főképp a politikus-, bíró-, ügyész és rendőri vezető bűnözők elleni nyílt fellépésben, sőt tisztelem és egyetértek azzal is Árpáddal, hogy olyan a vehemenciával osztja ki a politikus-, bíró-, ügyész és rendőri vezető bűnözőket, ahogy még én sem tudom :-))) De Árpád is tisztában van azzal, hogy ezek a szarházi bűnözők nem értenek a Tisztelt ... kezdetű kulturált hangvételű levelekből, beadványokból, az lepereg róluk.
De számos ellentmondást tapasztalok Árpád és a körülötte lévő személyek (akikkel amúgy semmi bajom sincs) megnyilvánulásaiban, csakhogy egy konkrét példával éljek. Árpádék számtalan alkalommal példálóztak pozitívumként Dr. Drábik János életművével, holott ugyanez a Drábik János a jelen kormányról, mint a gengszterváltás óta az első nemzeti kormányról beszél.
Vagy egy másik példa. Több alkalommal is láttam a rendkívül értelmes, pozitív személyiséget, Tatár Józsefet az Árpiék kilakoltatásokról szóló filmjeiben, azt a Tatár Józsefet, aki az alábbi filmben Dr. Monostori Attila ügyvéddel készít riportot:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=KIYUd2s6pg8" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=KIYUd2s6pg8</a>
Nyilvánvaló, hogy Dr. Monostori Attila nem csupán egy ügyvéd a sok közül, hiszen az ügyvédhiénák jelentős része is az állami bűnszervezet része vagy haszonélvezője, nem véletlen az, hogy az elmúlt 22 év során mesés vagyonokra tettek szert némely ügyvédhiánák. Ami a riportfilmben elhangzik, nagyon kevés ügyvéd merné elmondani a nyilvánosság előtt, és ez az ügyvéd, mint korunk talán legtehetségesebb politikusaként tartja számon Orbán Viktort.
Hozzáteszem, soha nem voltam FIDESZ tag, de egyetlen párt tagja sem, és nem is áll szándékomban párttag lenni, ez alól egyetlen kivétel van, akikhez bármikor fenntartás nélkül csatlakoznék; a Minda Zoltán nevével is fémjelzett TEMPO PÁRT, ezt a pártot tartom hazánk egyetlen hiteles pártjának.
De amit ki akartam hozni ebből az egészből. Árpád tevékenységében hatalmas nagy ellentmondásokat látok, sőt saját magával kerül ellentmondásba számtalan alkalommal. El kellene dönteni Árpádnak, hogy most akkor ez az irány, vagy az az irány, mert egy fenékkel két lovat nem lehet megülni.
Nem áll szándékomban összeveszni senkivel, a pozitív dolgokat ezentúl is támogatom, de a negatív dolgokkal nem tudok egyet érteni, és az ellentmondások hatalmasak Árpádék tevékenységében, Árpádék már önmagukkal vannak ellentmondásban. A fő irányokat le kellene véleményem szerint tisztázni, és azon az úton menni.
Üdvözlettel: Csiza Csaba
teljesen pártfüggetlen, sokakra figyelő, de önálló gondolkodó
---
Kedves Csaba!
Monostori Attila nem ügyvéd, hanem egyszerű jogász. Ügyvédnek azt nevezzük, akinek aktív kamarai tagsága van, őt pedig már megfosztották ettől. Éppen ezért mer nyíltan beszélni, mert őt is kikészítették: már kevés vesztenivalója maradt.
Az otthonvédelemnek nincs meghatározott ideológiai háttere. Hungaristától kezdve az egészen baloldali emberekig mindenki kiáll az igazságtalan lakásrablók ellen. Z. Kárpát Dániel is ott volt több kilakoltatáson, szintén Tatár Józsi mellett. Ha valahol a tettrekészség felül tud emelkedni az ideológián, annak szerintem örülni kell. :)
Ha Drábik azt mondta, hogy a rendszerváltás óta ez az első nemzeti kormány, akkor marhaságokat beszélt, ugyanis ez nem az első alkalom, hogy jobboldali kormány van, hanem a harmadik. Ha a rablóprivatizációt Antal József nyakába varrjuk, és ezért kommunista ügynöknek tekintjük, akkor is minimum a második. :)
Molnár F. Árpád egyébként Drábiknak nem a belpolitikai gondolatait, hanem a világkormány ügyködését érintő megállapításait szereti, ahogy én látom.
Kellemes volt beszélgetni veled, de úgy érzem, hogy ebből rövid távon nem lesz közös csapatmunka, úgyhogy én is sok sikert kívánok egy távolabbi közös munka reményében.
Üdvözlettel:
Kiss Endre Farkas
(SoDI)
Aug 05, 2012 14:30:36
Lelki Verető
Aug 05, 2012 14:31:07
Egyelőre tökéletesen elégedett a helyzetével, majd ha rászorul a pénzre, azonnal folyósítják neki. Minek siettetni a biztost?
Aug 05, 2012 14:31:07
szeszesember
Aug 05, 2012 14:31:11
<div class="quote"><div class="author">Lelki Verető</div>"Mindent a maga idejében."
Furcsa az univerzumod. Elérkezett már BÁRMINEK a maga ideje?</div>A faszverésnek naponta hatszor is elérkezik...
Furcsa az univerzumod. Elérkezett már BÁRMINEK a maga ideje?</div>A faszverésnek naponta hatszor is elérkezik...
Aug 05, 2012 14:31:11
Tutenchamun
Aug 05, 2012 14:31:41
sneci, a nagyanyai örökség elszórása is kaland volt, amit a trollok irigyelnek tőled?
Aug 05, 2012 14:31:41
Lelki Verető
Aug 05, 2012 14:32:11
"hasonló cipőben jár a családi élete tekintetében, mint Kaufmann tanár úr"
Ő is kinyomtatja és körbevágja a gyerekét karácsonykor? Bocs, ezt nem viccnek szánom, akkor tényleg megsajnáltam.
Ő is kinyomtatja és körbevágja a gyerekét karácsonykor? Bocs, ezt nem viccnek szánom, akkor tényleg megsajnáltam.
Aug 05, 2012 14:32:11
sodika
Aug 05, 2012 14:33:48
<div class="quote"><div class="author">Lelki Verető</div>
Ő is kinyomtatja és körbevágja a gyerekét karácsonykor?</div>
Nem, de neki is erőn felül próbálják korlátozni a láthatási jogát. (Nála sajnos még sikeresen is.)
Ő is kinyomtatja és körbevágja a gyerekét karácsonykor?</div>
Nem, de neki is erőn felül próbálják korlátozni a láthatási jogát. (Nála sajnos még sikeresen is.)
Aug 05, 2012 14:33:48
Tutenchamun
Aug 05, 2012 14:34:00
ne engedjétek, hogy elterelje a témát az elbukott örökségről, Hahó!
Aug 05, 2012 14:34:00
Lelki Verető
Aug 05, 2012 14:34:12
"Korábbi tapasztalatok alapján a világnézeti különbözőség még nem feltétlenül akadálya a közös munkának."
Ehhez ugyan takonygerincű, csicskuló ideológiai és gasztronómiai potyautasként kell viselkedni, de értse meg, Csiza úr, Árpád BÖLCS.
Ehhez ugyan takonygerincű, csicskuló ideológiai és gasztronómiai potyautasként kell viselkedni, de értse meg, Csiza úr, Árpád BÖLCS.
Aug 05, 2012 14:34:12
Lelki Verető
Aug 05, 2012 14:36:03
"ugyanis egyáltalán nem ismeretlen a neved, és a korábbi, illetve a jelen tevékenységed előttem, amivel teljes mértékben szimpatizáltam és szimpatizálok is."
fujj bazmeg...
fujj bazmeg...
Aug 05, 2012 14:36:03
Káoszkapitány
Aug 05, 2012 14:36:15
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>ne engedjétek, hogy elterelje a témát az elbukott örökségről, Hahó!</div>
Válaszolt a bemásolt levélben, íme:
2. - Jómagam több éves pereskedés után úgy tudtam fölényes győzelmet aratni egy nevében is zsidó alapítvány bevallottan zsidó vezetője felett, hogy a bírósági tárgyalásokon dörzsöltebbnél is dörzsöltebb ügyvédekkel jelent meg, és minden eszközt bevetett a saját pernyerése érdekében. A 2,4 millió forintos, kamatokkal együtt immár 4 milliót érintő követelésemet a jogerős ítélet birtokában épp mostanában adom végrehajtóhoz.
Válaszolt a bemásolt levélben, íme:
2. - Jómagam több éves pereskedés után úgy tudtam fölényes győzelmet aratni egy nevében is zsidó alapítvány bevallottan zsidó vezetője felett, hogy a bírósági tárgyalásokon dörzsöltebbnél is dörzsöltebb ügyvédekkel jelent meg, és minden eszközt bevetett a saját pernyerése érdekében. A 2,4 millió forintos, kamatokkal együtt immár 4 milliót érintő követelésemet a jogerős ítélet birtokában épp mostanában adom végrehajtóhoz.
Aug 05, 2012 14:36:15
snecigány
Aug 05, 2012 14:38:08
" épp mostanában adom végrehajtóhoz. "
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten
Aug 05, 2012 14:38:08
Tutenchamun
Aug 05, 2012 14:38:47
<b>sneci, évekkel ezelőtt még azzal nyugtattad magad, hogy egy tisztes életjáradékra váltottad az örökségedet.
hol van az életjáradék? miért nem abból élsz?</b>
hol van az életjáradék? miért nem abból élsz?</b>
Aug 05, 2012 14:38:47
snecigány
Aug 05, 2012 14:39:49
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><b>sneci, évekkel ezelőtt még azzal nyugtattad magad, hogy egy tisztes életjáradékra váltottad az örökségedet.
hol van az életjáradék? miért nem abból élsz?</b></div>
aszkéta életet él, nem harácsoló zsidótroll ő!
hol van az életjáradék? miért nem abból élsz?</b></div>
aszkéta életet él, nem harácsoló zsidótroll ő!
Aug 05, 2012 14:39:49
sodika
Aug 05, 2012 14:40:14
Nem pont most indítom.
Majd. Nem siet a tatár, 5 éves az elévülés. :)
<b>Addig érintetlenül tartogatom, hogy ha valakinek fontos lenne fizetnem, tudjam mutatni, hogy na, fordulj ezekhez az úriemberekhez, engedményezem szívesen :)</b>
<b>Addig érintetlenül tartogatom, hogy ha valakinek fontos lenne fizetnem, tudjam mutatni, hogy na, fordulj ezekhez az úriemberekhez, engedményezem szívesen :)</b>
Aug 05, 2012 14:40:14
Trollopata
Aug 05, 2012 14:41:03
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div>" épp mostanában adom végrehajtóhoz. "
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten</div>
Majd biztos vegrehajtokra fogja bizni, akik penzbol es jutalekbol elnek. Sneci, most lathatod te is, hogy penz nelkul meg egy jogeros vegzessel a kezedben sem tudsz SEMMIT sem csinalni. (ha egyaltalan letezik ez a vegzes)
Egy senkinel is kisebb szurke kis pont vagy, soha nem is leszel/lehetsz tobb.
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten</div>
Majd biztos vegrehajtokra fogja bizni, akik penzbol es jutalekbol elnek. Sneci, most lathatod te is, hogy penz nelkul meg egy jogeros vegzessel a kezedben sem tudsz SEMMIT sem csinalni. (ha egyaltalan letezik ez a vegzes)
Egy senkinel is kisebb szurke kis pont vagy, soha nem is leszel/lehetsz tobb.
Aug 05, 2012 14:41:03
sodika
Aug 05, 2012 14:41:14
Ez ilyen biztosítékféle a fiókban.
Még nagyjából egy évig nem is fenyeget az elévülése.
Még nagyjából egy évig nem is fenyeget az elévülése.
Aug 05, 2012 14:41:14
Trollopata
Aug 05, 2012 14:42:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem pont most indítom.
<b>Addig érintetlenül tartogatom, hogy ha valakinek fontos lenne fizetnem, tudjam mutatni, hogy na, fordulj ezekhez az úriemberekhez, engedményezem szívesen :)</b></div>
Na, kibujt a szog a zsakbol!
Sneci, rossz hirem van. Te ezt a penzt SOSEM fogod latni. neked soha nem lesz penzed kiverni belole, ha meg eladod a tartozast masnak, akkor pedig teged fognak megfingatni. Egyetlen eselyed a vegrehajtas elinditasa lenne, de ahhoz te tulsagosan ostoba vagy, raadasul penzed sincs ra.
<b>Addig érintetlenül tartogatom, hogy ha valakinek fontos lenne fizetnem, tudjam mutatni, hogy na, fordulj ezekhez az úriemberekhez, engedményezem szívesen :)</b></div>
Na, kibujt a szog a zsakbol!
Sneci, rossz hirem van. Te ezt a penzt SOSEM fogod latni. neked soha nem lesz penzed kiverni belole, ha meg eladod a tartozast masnak, akkor pedig teged fognak megfingatni. Egyetlen eselyed a vegrehajtas elinditasa lenne, de ahhoz te tulsagosan ostoba vagy, raadasul penzed sincs ra.
Aug 05, 2012 14:42:28
snecigány
Aug 05, 2012 14:42:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez ilyen biztosítékféle a fiókban.
Még nagyjából egy évig nem is fenyeget az elévülése.</div>
akkor hazudtál a hazafinak, amikor azt írtad, hogy éppen most adod a végrehajtónak?
akkor hazudtál a hazafinak, amikor azt írtad, hogy éppen most adod a végrehajtónak?
Aug 05, 2012 14:42:44
sodika
Aug 05, 2012 14:43:48
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div>
akkor hazudtál a hazafinak, amikor azt írtad, hogy éppen most adod a végrehajtónak?</div>
A jövő ilyenkor belefér nálam a "mostanában"-ba. :D
Én nagyobb időtávokban gondolkodom.
akkor hazudtál a hazafinak, amikor azt írtad, hogy éppen most adod a végrehajtónak?</div>
Én nagyobb időtávokban gondolkodom.
Aug 05, 2012 14:43:48
Tony Stark
Aug 05, 2012 14:44:12
"Sokéves egyetemi pedagógia tanulmányaim alapján"
Hol a diplomád és a szakdolgozatod?
Hol a diplomád és a szakdolgozatod?
Aug 05, 2012 14:44:12
snecigány
Aug 05, 2012 14:44:26
ja és a késedelmi kamat 7%, és az nem kamatos kamat, tehát csak az eredeti összegre vonatkozik, így az effektív kamat 4-5% alá is csökkenhet.
Míg a banki vagy lakossági állampapír kamatok 8-9,5%-ot érnek el.
Számolj már, te közgazdász zseni!
Számolj már, te közgazdász zseni!
Aug 05, 2012 14:44:26
Amerika Kapitány
Aug 05, 2012 14:44:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Na, egyébként hogy mit is jelent ez a világrend elleni harc, illusztrálom egy mai levelezéssel. RGL Csiza Csabát is elhívta Bécsbe, de ő közölte, hogy Molnárral nem közösködik.</b></div>
Menj a kurva anyádba az idióta TL;DR-levelezéseddel együtt, senkit nem érdekelnek az autista baromságaid.
<b>HOL AZ ÖRÖKSÉG, PÚP?</b>
Ez a téma!
Menj a kurva anyádba az idióta TL;DR-levelezéseddel együtt, senkit nem érdekelnek az autista baromságaid.
<b>HOL AZ ÖRÖKSÉG, PÚP?</b>
Ez a téma!
Aug 05, 2012 14:44:48
sneci-magyar szótár
Aug 05, 2012 14:46:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez ilyen biztosítékféle a fiókban.
A pénznek annyi.
A pénznek annyi.
Aug 05, 2012 14:46:00
Trollopata
Aug 05, 2012 14:46:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigány</div>
Én nagyobb időtávokban gondolkodom.</div>
Ez igaz kivetelesen. 10 eve pl azon gondolkodtal, hogy ennyi idosen medences irodad vagy X6-osod legyen. Szerintem vegyel kicsit alabb, mondjuk gondolj arra, HOLNAP mibol fogsz penzt keresni, hogy kuldhess a Marcinak...
Ez igaz kivetelesen. 10 eve pl azon gondolkodtal, hogy ennyi idosen medences irodad vagy X6-osod legyen. Szerintem vegyel kicsit alabb, mondjuk gondolj arra, HOLNAP mibol fogsz penzt keresni, hogy kuldhess a Marcinak...
Aug 05, 2012 14:46:28
snecigeci
Aug 05, 2012 14:47:10
Nehogy bárki elhiggye ezt a mesét.
Megítélnek neked (materialista zsidónak) 4 millió forintot, és te vársz 5 évet, hogy megkapd. Közben egy kanapén éhezel és eszed a 300 ft-os lejárt pizzát. Na persze.
Megítélnek neked (materialista zsidónak) 4 millió forintot, és te vársz 5 évet, hogy megkapd. Közben egy kanapén éhezel és eszed a 300 ft-os lejárt pizzát. Na persze.
Aug 05, 2012 14:47:10
Trollopata
Aug 05, 2012 14:47:47
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div>ja és a késedelmi kamat 7%, és az nem kamatos kamat, tehát csak az eredeti összegre vonatkozik, így az effektív kamat 4-5% alá is csökkenhet.
Számolj már, te közgazdász zseni!</div>
Raadasul amiota jogeros vegzese van, mar o huzza az idot. De az o vilagaban ezt is raveri a zsidokra. Ugy varom az elevulesi datumot. :)
Számolj már, te közgazdász zseni!</div>
Raadasul amiota jogeros vegzese van, mar o huzza az idot. De az o vilagaban ezt is raveri a zsidokra. Ugy varom az elevulesi datumot. :)
Aug 05, 2012 14:47:47
Káoszkapitány
Aug 05, 2012 14:48:08
Közben végigolvastam a levelet. Te nem vagy normális, ha ezt az embert összeereszted a pszichopata antifa rgl-lel. Ebből akkora faszerdő lesz, hogy csak na, hídember.
Aug 05, 2012 14:48:08
Sátán
Aug 05, 2012 14:48:21
Hol az örökség BALFAASZ??
Aug 05, 2012 14:48:21
Lelki Verető
Aug 05, 2012 14:48:49
Én ezt nem értem.
Nekem a biztosítékféle az két bankszámla, amire folyamatosan csúszik át a pénz egy harmadik bankszámláról minden hónap 10. napján. Pontosabban az egyikre ritkábban, mert ott a lekötésekkel operálok a magasabb kamatért. El tudod képzelni, mennyi pénzzel biztosítottam be magam csak az utóbbi egy évben? :)
Nekem a biztosítékféle az két bankszámla, amire folyamatosan csúszik át a pénz egy harmadik bankszámláról minden hónap 10. napján. Pontosabban az egyikre ritkábban, mert ott a lekötésekkel operálok a magasabb kamatért. El tudod képzelni, mennyi pénzzel biztosítottam be magam csak az utóbbi egy évben? :)
Aug 05, 2012 14:48:49
szeszesember
Aug 05, 2012 14:49:02
Púp, Sas tanár úr harsányan kiröhögött, vagy úriember módjára vette tudomásul a győzelmét?
Aug 05, 2012 14:49:02
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 05, 2012 14:49:04
Ki a fasz ez a Csiza Csaba? Sosem fogynak el a retardáltat a jobbszélen?
Aug 05, 2012 14:49:04
snecigeci
Aug 05, 2012 14:49:44
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
Raadasul amiota jogeros vegzese van, mar o huzza az idot. De az o vilagaban ezt is raveri a zsidokra. Ugy varom az elevulesi datumot. :)</div>
Elévülés előtt 1 nappal fogja beadni a papírt, aztán gyorsan rájön, hogy 1 nappal elszámolta a dátumot, és lejárt a határidő. Majd az anyjára fogja, hogy miért nem szóld időben.
Raadasul amiota jogeros vegzese van, mar o huzza az idot. De az o vilagaban ezt is raveri a zsidokra. Ugy varom az elevulesi datumot. :)</div>
Elévülés előtt 1 nappal fogja beadni a papírt, aztán gyorsan rájön, hogy 1 nappal elszámolta a dátumot, és lejárt a határidő. Majd az anyjára fogja, hogy miért nem szóld időben.
Aug 05, 2012 14:49:44
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 05, 2012 14:50:48
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Nehogy bárki elhiggye ezt a mesét.
Megítélnek neked (materialista zsidónak) 4 millió forintot, és te vársz 5 évet, hogy megkapd. Közben egy kanapén éhezel és eszed a 300 ft-os lejárt pizzát. Na persze.</div>
Én se hiszem el. Ha más nem, az anyja rég kényszerítette volna a végrehajtás elindítására.
Megítélnek neked (materialista zsidónak) 4 millió forintot, és te vársz 5 évet, hogy megkapd. Közben egy kanapén éhezel és eszed a 300 ft-os lejárt pizzát. Na persze.</div>
Én se hiszem el. Ha más nem, az anyja rég kényszerítette volna a végrehajtás elindítására.
Aug 05, 2012 14:50:48
Trollopata
Aug 05, 2012 14:52:06
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
Elévülés előtt 1 nappal fogja beadni a papírt, aztán gyorsan rájön, hogy 1 nappal elszámolta a dátumot, és lejárt a határidő. Majd az anyjára fogja, hogy miért nem szóld időben.</div>
Most skalaz az okmanybelyegre, Hahó!
Elévülés előtt 1 nappal fogja beadni a papírt, aztán gyorsan rájön, hogy 1 nappal elszámolta a dátumot, és lejárt a határidő. Majd az anyjára fogja, hogy miért nem szóld időben.</div>
Most skalaz az okmanybelyegre, Hahó!
Aug 05, 2012 14:52:06
Amerika Kapitány
Aug 05, 2012 14:52:10
Buta púp, a Sodiverzumban egy 1 éves határidő olyan, mintha a topik infós trolljainak operációs rendszert kéne írniuk hétfőig. Nagyjából esélytelen.
Tényleg, lelkiekben felkészültél már a végrehajtás elindítására? Zajlik már az akklimatizációs fázis?
Tényleg, lelkiekben felkészültél már a végrehajtás elindítására? Zajlik már az akklimatizációs fázis?
Aug 05, 2012 14:52:10
Lelki Verető
Aug 05, 2012 14:52:44
Sodi, nekem a biztosítékféle az egy diploma a fiókomban, egy stabil munkahely, a posztgraduális képzéseim, a szakmám, a szüleim, a barátaim, a párom, a profizmusig fejlesztett hobbijaim, az önkéntes szolgálataim, az alma matereim, a vagyontárgyaim, készségeim, képességeim, eddig létrehozott javak és a nevem. Gyakorlatilag bármikor villantok bárkinek 10 nem kispályás telefonszámot a telefonomból, ha valaki nem tudná, megbízhat-e bennem. Ha komoly ügyről van szó, dadogás nélkül felhívom bármelyik kontaktot, hogy igazolja, megbízható vagyok. Te kinek adnád meg a számát? Rudy?
Aug 05, 2012 14:52:44
szeszesember
Aug 05, 2012 14:53:11
Púp, ha létezne az a végzés, anyád már rég elindította volna a végrehajtást, vagy legalábbis téged rákényszerített volna az elindítására. Nem kell ködösítened. Mondd meg, hogyan érintett, hogy a Tanár úr nemcsak a suliban, de az életben is okosabbnak bizonyult nálad!
Aug 05, 2012 14:53:11
Amerika Kapitány
Aug 05, 2012 14:53:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem ismerek el semmit, egyszerűen ez nem publikus téma.
Milyen tanár úrral, Sodi? Miért beszélnénk egy strómannal, akinek semmi szerepe az ügyben? :)
Milyen tanár úrral, Sodi? Miért beszélnénk egy strómannal, akinek semmi szerepe az ügyben? :)
Aug 05, 2012 14:53:32
sodika
Aug 05, 2012 14:55:25
A tanár úr és a stróman két különböző személy.
* ásít *
* ásít *
Aug 05, 2012 14:55:25
Káoszkapitány
Aug 05, 2012 14:55:34
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>olyan, mintha a topik infós trolljainak operációs rendszert kéne írniuk hétfőig. Nagyjából esélytelen.
</div>
Sodi lazán megírná két rejszolás között, 2012 van, hahó!
</div>
Sodi lazán megírná két rejszolás között, 2012 van, hahó!
Aug 05, 2012 14:55:34
snecigeci
Aug 05, 2012 14:55:48
Mai érdekes infómorzsa: a sztárügyvéd Magyar György védte Sast. :)
Aug 05, 2012 14:55:48
snecigeci
Aug 05, 2012 14:56:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A tanár úr és a stróman két különböző személy.
* ásít *</div>
Ne hazudozz bazmeg, mert elkezdek copyzgatni, de azzal rosszul jársz.
* ásít *</div>
Ne hazudozz bazmeg, mert elkezdek copyzgatni, de azzal rosszul jársz.
Aug 05, 2012 14:56:39
Káoszkapitány
Aug 05, 2012 14:56:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A tanár úr és a stróman két különböző személy.
* ásít *</div>
Hogy lett a zsidó lakásmaffiásból "tanár úr"?
* ásít *</div>
Hogy lett a zsidó lakásmaffiásból "tanár úr"?
Aug 05, 2012 14:56:51
IsmeretlenJoAkaro
Aug 05, 2012 14:58:09
SoDI, most ertem haza az olimpiai maraton futasrol. Eloben szurkoltam a magyar csajoknak. Te miert nem kozvetitettel?
Aug 05, 2012 14:58:09
szeszesember
Aug 05, 2012 14:58:16
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>A tanár úr és a stróman két különböző személy.
* ásít *</div>
Hogy lett a zsidó lakásmaffiásból "tanár úr"?</div>A Tanár úrból lett zsidó lakásmaffiás arc.
* ásít *</div>
Hogy lett a zsidó lakásmaffiásból "tanár úr"?</div>A Tanár úrból lett zsidó lakásmaffiás arc.
Aug 05, 2012 14:58:16
Lelki Verető
Aug 05, 2012 14:59:22
Ha tőlem ma elvennék a diplomámat (amire egyébként nem lenne ok, mivel tisztességes munkámra adta az etyetyem), már holnap talpra tudnék állni két másik szakmában. Ha elvennék a kitűnő érettségi bizonyítványomat, a nyelvvizsgáimat és a jogsimat, akkor két napba kerülne, hogy ugyanezen a színvonalon folytassam az életem. Ez a biztosíték.
Aug 05, 2012 14:59:22
snecigeci
Aug 05, 2012 15:01:26
Sodi az anyjáról:
"Igazat kell mondania egy ügyfélnek de bennem a megóvandó hülyegyereket látják a lakásmaffia-ügy óta. "
"Igazat kell mondania egy ügyfélnek de bennem a megóvandó hülyegyereket látják a lakásmaffia-ügy óta. "
Aug 05, 2012 15:01:26
sodika
Aug 05, 2012 15:01:41
Egyébként én Csiza Csabát nem akarom "összeereszteni" senkivel. Rácz Gábor László hívta meg Bécsbe, erre válaszolta, hogy nem jön, és ebből alakult ki a fenti beszélgetés.
Ennyi. :)
Ennyi. :)
Aug 05, 2012 15:01:41
?
Aug 05, 2012 15:03:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigány</div>
Ezt a pénzt te sosem fogod egyben látni.Havonta pár ezer forintot fogsz kapni amíg él az adós.Ha van egy kis esze már mindent eltüntetett a nevéről s ha meghal marad utána pl egy utoló havi nyugdíj.Az örökösök meg azt fogják mondani ,hogy csak hagyaték erejéig kötelesek helyt állni a tartozásokért. :)))))
Ezt a pénzt te sosem fogod egyben látni.Havonta pár ezer forintot fogsz kapni amíg él az adós.Ha van egy kis esze már mindent eltüntetett a nevéről s ha meghal marad utána pl egy utoló havi nyugdíj.Az örökösök meg azt fogják mondani ,hogy csak hagyaték erejéig kötelesek helyt állni a tartozásokért. :)))))
Aug 05, 2012 15:03:06
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 05, 2012 15:04:39
Állítólag van valami kezes is, de én Sodinak már semmit sem hiszek el.
Aug 05, 2012 15:04:39
sodika
Aug 05, 2012 15:04:43
Két adós van.
Az egyik 20 évvel fiatalabb, mint a másik.
Én pedig ráérek.
Én pedig ráérek.
Aug 05, 2012 15:04:43
Lelki Verető
Aug 05, 2012 15:05:59
Sodi, én kurvára leszarom ezeket a béna fütyikamerás embereket. A nevüket sem vagyok hajlandó leírni.
Mit szólsz ahhoz, hogy ha azt mondom, hogy csak a töltőtollam árát egy hónapig ennéd? Nem újonnan, hanem ha feltennéd a Vaterára.
Mit szólsz ahhoz, hogy ha azt mondom, hogy csak a töltőtollam árát egy hónapig ennéd? Nem újonnan, hanem ha feltennéd a Vaterára.
Aug 05, 2012 15:05:59
snecigeci
Aug 05, 2012 15:07:06
Az após úr a kezes, egy bizonyos Bi****r úr, jól mondom, púpi? xD
Aug 05, 2012 15:07:06
Lelki Verető
Aug 05, 2012 15:07:13
"Két adós van."
Nem adósok azok, csak kintlévőségeik keletkeztek.
Nem adósok azok, csak kintlévőségeik keletkeztek.
Aug 05, 2012 15:07:13
Amerika Kapitány
Aug 05, 2012 15:07:27
* ásít *</div>
Nekünk Sas doktor valami egészen mást mondott a telefonban.
* ásít *</div>
Nekünk Sas doktor valami egészen mást mondott a telefonban.
Aug 05, 2012 15:07:27
?
Aug 05, 2012 15:07:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Két adós van.
Én pedig ráérek.</div>
Na és?Ha nincs mit végrehajtani akkor szopod a faszt bő nyállal.
Én pedig ráérek.</div>
Na és?Ha nincs mit végrehajtani akkor szopod a faszt bő nyállal.
Aug 05, 2012 15:07:32
Amerika Kapitány
Aug 05, 2012 15:09:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Két adós van.
Én pedig ráérek.</div>
Igazad van, nem szabad semmit elkapkodni.
Lehet abból a pénzből 70 évesen is csajozni meg utazgatni, nem?
Én pedig ráérek.</div>
Lehet abból a pénzből 70 évesen is csajozni meg utazgatni, nem?
Aug 05, 2012 15:09:19
Mordecháj Rosenzweig
Aug 05, 2012 15:12:14
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Két adós van.
Én pedig ráérek.</div>
Lehet abból a pénzből 70 évesen is csajozni meg utazgatni, nem?</div>
A 23 centis bájdorong akkor is meglesz, hahó!
Én pedig ráérek.</div>
Lehet abból a pénzből 70 évesen is csajozni meg utazgatni, nem?</div>
A 23 centis bájdorong akkor is meglesz, hahó!
Aug 05, 2012 15:12:14
Lelki Verető
Aug 05, 2012 15:15:39
Megnézném a videot sodipapáról. Fent van valahol a neten?
Aug 05, 2012 15:15:39
sodileaks
Aug 05, 2012 15:17:24
<div class="quote"><div class="author">Mordecháj Rosenzweig</div>
A 23 centis bájdorong akkor is meglesz, hahó!</div>
meglesz, de már most sem működik rendesen, mi lesz 70 évesen?
A 23 centis bájdorong akkor is meglesz, hahó!</div>
meglesz, de már most sem működik rendesen, mi lesz 70 évesen?
Aug 05, 2012 15:17:24
Amerika Kapitány
Aug 05, 2012 15:17:31
Sodi, mit szólnál egy Webex-telefonkonferenciához Sas doktorral? A trollok is betárcsázhatnának, a beszélgetés során a moderátor feltehetné a trollok beküldött kérdéseit, és végre tisztázhatnátok egy csomó félreértést. Na?
Aug 05, 2012 15:17:31
sodika
Aug 05, 2012 15:22:10
Nincsenek félreértések. :D
Minden olyan tiszta, mint a frissen hullott hó.
Minden olyan tiszta, mint a frissen hullott hó.
Aug 05, 2012 15:22:10
pimpa
Aug 05, 2012 15:22:56
mi az, hogy téged nem érdekel semmi ami normális? mi ez a kibaszott deviancia kultusz?
Aug 05, 2012 15:22:56
snecigeci
Aug 05, 2012 15:23:12
Sodi, mi lesz, ha túl sokáig húzod, és a tanár meghal? Bi****r mivel foglalkozik? Mennyit keres?
Aug 05, 2012 15:23:12
Géntolvaj református
Aug 05, 2012 15:23:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nincsenek félreértések. :D
Minden olyan tiszta, mint a frissen hullott hó.</div>
Azt kellett volna írnod, hogy "Minek beszéljek a strómannal?"
Lebuktál, kicsi sneci!:D
Minden olyan tiszta, mint a frissen hullott hó.</div>
Lebuktál, kicsi sneci!:D
Aug 05, 2012 15:23:14
sodika
Aug 05, 2012 15:24:26
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>
</div>
Senkivel sem kell beszélnem semmiről.
Minden nagyon tiszta.
</div>
Senkivel sem kell beszélnem semmiről.
Minden nagyon tiszta.
Aug 05, 2012 15:24:26
snecigeci
Aug 05, 2012 15:25:11
Sodi, miért ignorálod a kérdéseimet? Kiírjam az illető teljes nevét? Nem akarod te azt.
Aug 05, 2012 15:25:11
Géntolvaj református
Aug 05, 2012 15:25:54
Bi****r is csak egy stróman. Két stróman volt.
Aug 05, 2012 15:25:54
sodika
Aug 05, 2012 15:26:25
Semmi közöd hozzá, hogy ki kicsoda. :)
Aug 05, 2012 15:26:25
snecigeci
Aug 05, 2012 15:27:24
Dehogynem. Bi***er úr az após, a kezes.
Szóval mivel foglakozik?
Szóval mivel foglakozik?
Aug 05, 2012 15:27:24
sodika
Aug 05, 2012 15:29:36
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Szóval mivel foglakozik?</div>
Fasz tudja, de nem is érdekel.
Nem ágrólszakadt, annyit tudok.
Nem ágrólszakadt, annyit tudok.
Aug 05, 2012 15:29:36
snecigeci
Aug 05, 2012 15:31:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Nem ágrólszakadt, annyit tudok.</div>
Ha van egy kis esze, akkor nincs semmi a nevén. Egyetértesz velem?
Ha van egy kis esze, akkor nincs semmi a nevén. Egyetértesz velem?
Aug 05, 2012 15:31:43
snecigány
Aug 05, 2012 15:32:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
vagyis van 1000 ft-ja postaköltségre, ami neked elérhetetlen álom?
vagyis van 1000 ft-ja postaköltségre, ami neked elérhetetlen álom?
Aug 05, 2012 15:32:24
sodika
Aug 05, 2012 15:33:27
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Ha van egy kis esze, akkor nincs semmi a nevén. Egyetértesz velem?</div>
Igen.
Ezért nem is reménykedek egyösszegű behajtásban.
Igen.
Ezért nem is reménykedek egyösszegű behajtásban.
Aug 05, 2012 15:33:27
snecigány
Aug 05, 2012 15:34:10
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
ezt ő is tudja, de abban bízik, hogy majd a nyugdíjából letiltja a végrehajtó (pár évtized múlva)
ezt ő is tudja, de abban bízik, hogy majd a nyugdíjából letiltja a végrehajtó (pár évtized múlva)
Aug 05, 2012 15:34:10
snecigeci
Aug 05, 2012 15:38:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Igen.
Ezért nem is reménykedek egyösszegű behajtásban.</div>
Ha rendesen elindítod a végrehajtást, most lenne majdnem 1.5 milliód (30e-el számolva). Erdrónod, meg okostelefonod is lehetne. Mi a faszért vársz?
Ha rendesen elindítod a végrehajtást, most lenne majdnem 1.5 milliód (30e-el számolva). Erdrónod, meg okostelefonod is lehetne. Mi a faszért vársz?
Aug 05, 2012 15:38:51
Tutenchamun
Aug 05, 2012 15:40:19
az a lényeg, hogy amikor sneci megindítja a végrehajtást, akkor a trollok közbeavatkoznak, és a koppan csoport segítségét kérik az uzsorás sneci ellen.
ilyen nagyon egyszerű ez.
ilyen nagyon egyszerű ez.
Aug 05, 2012 15:40:19
Tutenchamun
Aug 05, 2012 15:42:57
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Igen.
Ha rendesen elindítod a végrehajtást, most lenne majdnem 1.5 milliód (30e-el számolva). Erdrónod, meg okostelefonod is lehetne. Mi a faszért vársz?</div>
mert ő "a megóvandó hülyegyerek", Hahó!
Ha rendesen elindítod a végrehajtást, most lenne majdnem 1.5 milliód (30e-el számolva). Erdrónod, meg okostelefonod is lehetne. Mi a faszért vársz?</div>
mert ő "a megóvandó hülyegyerek", Hahó!
Aug 05, 2012 15:42:57
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 05, 2012 15:48:08
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Igen.
Valami csavar biztos van a történetben.
Lehet, hogy Sodi attól fél, hogy az anyja bejelentkezne a pénz egy részéért rezsihátralék és egyéb jogcímen. Ezért inkább a tanárnál tartja "biztonságban", mert ott az anyja meg a hitelezői nem férnek hozzá.
Bár szerintem továbbra is az a legvalószínűbb, hogy valami jogi gubanc lépett fel.
Valami csavar biztos van a történetben.
Lehet, hogy Sodi attól fél, hogy az anyja bejelentkezne a pénz egy részéért rezsihátralék és egyéb jogcímen. Ezért inkább a tanárnál tartja "biztonságban", mert ott az anyja meg a hitelezői nem férnek hozzá.
Bár szerintem továbbra is az a legvalószínűbb, hogy valami jogi gubanc lépett fel.
Aug 05, 2012 15:48:08
Tutenchamun
Aug 05, 2012 15:48:47
sneci, szerinted adtunk-e a tanár úrnak tanácsokat, hogy mit csináljon, hogy te sose juss hozzá a pénzedhez?:)
Aug 05, 2012 15:48:47
sodika
Aug 05, 2012 15:51:54
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, szerinted adtunk-e a tanár úrnak tanácsokat, hogy mit csináljon, hogy te sose juss hozzá a pénzedhez?:)</div>
Valószínűleg soha nem is fogom.
Nagyjából a törvényes havi kamatban reménykedhetek.
Nagyjából a törvényes havi kamatban reménykedhetek.
Aug 05, 2012 15:51:54
snecigeci
Aug 05, 2012 15:52:15
"Na lefektettem az ingatlanos cucc magyar részéhez célként május hónapra (június elejére) a 20 ezer forintos (100 dolláros) összevételt, és onnantól havi 20 százalékos növekedést. Így lenne ez 6 hónapon belül minimálbérnyi, egy éven belül 180 ezres havi bevétel, ha tartható a terv."
:)
:)
Aug 05, 2012 15:52:15
snecigány
Aug 05, 2012 15:54:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, szerinted adtunk-e a tanár úrnak tanácsokat, hogy mit csináljon, hogy te sose juss hozzá a pénzedhez?:)</div>
Nagyjából a törvényes havi kamatban reménykedhetek.</div>
szuper befektetés volt rábízni a pénzed, ugye?
szerencse hogy nem vagy BALEK!
szuper befektetés volt rábízni a pénzed, ugye?
szerencse hogy nem vagy BALEK!
Aug 05, 2012 15:54:46
Tutenchamun
Aug 05, 2012 15:55:14
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>"Na lefektettem az ingatlanos cucc magyar részéhez célként május hónapra (június elejére) a 20 ezer forintos (100 dolláros) összevételt, és onnantól havi 20 százalékos növekedést. Így lenne ez 6 hónapon belül minimálbérnyi, egy éven belül 180 ezres havi bevétel, ha tartható a terv."
:)</div>
sneci, neked kb. végtelen számú kudarcba fulladt terved van.
:)</div>
sneci, neked kb. végtelen számú kudarcba fulladt terved van.
Aug 05, 2012 15:55:14
Tutenchamun
Aug 05, 2012 15:56:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, szerinted adtunk-e a tanár úrnak tanácsokat, hogy mit csináljon, hogy te sose juss hozzá a pénzedhez?:)</div>
sneci, ebből is kudarc lesz, már most szólok. részleteket nem árulok el.
sneci, ebből is kudarc lesz, már most szólok. részleteket nem árulok el.
Aug 05, 2012 15:56:13
broni
Aug 05, 2012 15:56:53
<a href="http://www.eroprofile.com/m/videos/view/DSCI0001-561" rel="nofollow" target="_blank">http://www.eroprofile.com/m/videos/view/DSCI0001-561</a>
88-14!!!!!
88-14!!!!!
Aug 05, 2012 15:56:53
broni
Aug 05, 2012 15:58:03
mekkora árják a videon, heil hitler!!!igauzi übermecss!!!!
Aug 05, 2012 15:58:03
Danyiil Romanovics
Aug 05, 2012 15:58:25
Snecike, hány ezer forint gyűlt már össze Pál Marcinak az 50-ből?
Aug 05, 2012 15:58:25
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™