« 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 »
1682754 komment.

Szerző: sodika Aug 06, 2012 00:59:56
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>
De, teljesen biztos. Melcsike szerintem mindent tud a géntolvajozásodról, meg arról is, hogy te terjesztetted a videót.</div>

A videót nem én terjesztettem, de ezt felveszem a trollkodós hazugságok közé, ha tényleg így fogja gondolni.

A géntolvajazás pedig a cikksorozat címe volt, nem minősítés. A sajtófigyelő tevékenységet megvédem.

Ha már sajtófigyelést sem lehet végezni, az tényleg a világ vége.
Aug 06, 2012 00:59:56

Szerző: Tutenchamun Aug 06, 2012 01:00:05
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>nem lesz békülés a személyes meghallgatáson, ennyit már most elárulhatok.</div>

Még ez sem teljesen biztos. :)</div>
De, teljesen biztos. Melcsike szerintem mindent tud a géntolvajozásodról, meg arról is, hogy te terjesztetted a videót. Ha hazudozol neki, csak mélyebbre ásod magad.</div>

nem melcsikével lesz a gond, hanem az anyjával. na azzal tuti nem fog sneci kibékülni. nekem megér 10-20 ezret, hogy végigvigyék az ügyet, és szállítsák nekem az infókat...:)
Aug 06, 2012 01:00:05

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:01:09
Válasz
(0)
Az volt a cikksorozat címe, amire linkeltem.
Ha már arról sem lehet bulvárcikket írni, hogy egy ismert közéleti személyiség milyen címen ír cikket a saját magánéletéről, az már tényleg a világvége lenne.

Ezt meg fogom védeni.
Aug 06, 2012 01:01:09

Szerző: Amerika Kapitány Aug 06, 2012 01:01:56
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>nem lesz békülés a személyes meghallgatáson, ennyit már most elárulhatok.</div>

Még ez sem teljesen biztos. :)</div>
De, teljesen biztos. Melcsike szerintem mindent tud a géntolvajozásodról, meg arról is, hogy te terjesztetted a videót. Ha hazudozol neki, csak mélyebbre ásod magad.</div>

nem melcsikével lesz a gond, hanem az anyjával. na azzal tuti nem fog sneci kibékülni. nekem megér 10-20 ezret, hogy végigvigyék az ügyet, és szállítsák nekem az infókat...:)</div>
Nem találok szavakat. A vérszomjas anyós tökéletes választás volt.
Aug 06, 2012 01:01:56

Szerző: LOL Aug 06, 2012 01:01:59
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">LOL</div>
Azt majd a bíróság eldönti...:DDD</div>

Ebben egyetértünk, de hogy kapcsolódik ez bármihez is, amiről eddig szó volt? :D</div>

Úgy, hogy ahelyett, hogy megkérdőjelezed kb. az egész eljárást, jobb ha elfogadod a bíróság illetékességét és a védelmedre koncentrálsz ahelyett, hogy idióta támadást próbálsz indítani a bíróság ellen. Ugyanis a bíróság dönt, nem te. Az a dolga ugyanis a társadalmi szerződés szerint. És qrvára nem szeretik, ha keresztbe tesznek nekik és akadályozni próbálják a munkájukat. És hidd el, hogy évtizedes tapasztalattal, messziről, szagról felismerik a hozzád hasonló kekec senkiháziakat és úgy megszopatják őket, hogy csak zörögnek. Nem tanultál semmit Mindától??? Hány éve pereskedik? Milyen eredménnyel? LOL
Aug 06, 2012 01:01:59

Szerző: Amerika Kapitány Aug 06, 2012 01:02:49
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az volt a cikksorozat címe, amire linkeltem.
Ha már arról sem lehet bulvárcikket írni, hogy egy ismert közéleti személyiség milyen címen ír cikket a saját magánéletéről, az már tényleg a világvége lenne.

Ezt meg fogom védeni.</div>
A magyarázókártyáidat a vérszomjas anyós feldugja a seggedbe.
Aug 06, 2012 01:02:49

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:02:58
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
nem melcsikével lesz a gond, hanem az anyjával. na azzal tuti nem fog sneci kibékülni.</div>

Mi ez a hülyeség?
Az anyjáról aztán én egy szót nem írtam soha. :D

Na mindegy.
Aug 06, 2012 01:02:58

Szerző: Tutenchamun Aug 06, 2012 01:05:01
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
nem melcsikével lesz a gond, hanem az anyjával. na azzal tuti nem fog sneci kibékülni.</div>

Mi ez a hülyeség?
Az anyjáról aztán én egy szót nem írtam soha. :D

Na mindegy.</div>

dehogynem, róluk is írtál. melcsi anyja és apja is feljelentő. vagy most újdonságot mondtam?:))
Aug 06, 2012 01:05:01

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:05:04
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">LOL</div>És hidd el, hogy évtizedes tapasztalattal, messziről, szagról felismerik a hozzád hasonló kekec senkiháziakat és úgy megszopatják őket, hogy csak zörögnek.</div>

Jó, nem kell minden apróságért perelni.
De fontos részletekért, mint a Kaufmann teszi, megéri.

<b>Minda olyan ítéleteket szokott kapni, hogy igaza van, de ez nem olyan súlyú, hogy...</b>

Szóval az, hogy egy apróságban igazad van, még tényleg nem elég a pernyeréshez, ezt is tudom az ő példájából.
Aug 06, 2012 01:05:04

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:05:58
Válasz
(0)
dehogynem, róluk is írtál. melcsi anyja és apja is feljelentő. vagy most újdonságot mondtam?:))</div>

LOL

Na, innen látszik, hogy MEGINT KAMUZOL.
Az apja nem feljelentő.

Kamugép vagy. Ennyi.
Csá.
Aug 06, 2012 01:05:58

Szerző: Tutenchamun Aug 06, 2012 01:07:03
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azért ad némi biztonságot, hogy nem egy kósza igazoltatásnál kellett meglepődnöm, hanem volt időm intézkedni annak kapcsán, hogy szóltak nekem, hogy marha gyorsan jelentkezzek a bíróságon, mert baj van. :D</div>

sneci, most komolyan azzal arcoskodsz, hogy a pátyi kmb leadta anyádnak vagy jutkáéknak a drótot? :)
Aug 06, 2012 01:07:03

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:08:11
Válasz
(0)
Tehát tudom én, hogy a minden apróságért perelésből nagyjából az az eredmény, hogy "igazad van, de nem annyira"-féle ítéletekkel lesz tele a szekrény.

Ez tényleg nem cél. :D
Aug 06, 2012 01:08:11

Szerző: Tutenchamun Aug 06, 2012 01:08:42
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
dehogynem, róluk is írtál. melcsi anyja és apja is feljelentő. vagy most újdonságot mondtam?:))</div>

LOL

Az apja nem feljelentő.

Kamugép vagy. Ennyi.
Csá.</div>

én csak találgatok. néha eltalálom az ügyszámokat is. a lottón is el szoktam találni a számokat. ilyen nagyon egyszerű ez.
Aug 06, 2012 01:08:42

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:09:29
Válasz
(0)
sneci, most komolyan azzal arcoskodsz, hogy a pátyi kmb leadta anyádnak vagy jutkáéknak a drótot? :)</div>

Nem, ez névtelen volt.
A postaládámban találtam. :)

Mint minden ilyet mindenki és mindig.
Aug 06, 2012 01:09:29

Szerző: LOL Aug 06, 2012 01:09:36
Válasz
(5)

LOL

Az apja nem feljelentő.

Kamugép vagy. Ennyi.
Csá.</div>
Akkor ezek szerint az anyja viszont az. :DDD
Aug 06, 2012 01:09:36

Szerző: Tutenchamun Aug 06, 2012 01:10:06
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tehát tudom én, hogy a minden apróságért perelésből nagyjából az az eredmény, hogy "igazad van, de nem annyira"-féle ítéletekkel lesz tele a szekrény.

Ez tényleg nem cél. :D</div>

majd meglátod amikor a rendőrök perelik ki belőled a kárpit.
Aug 06, 2012 01:10:06

Szerző: snecigány Aug 06, 2012 01:10:24
Válasz
(3)
"

ezért kell elmenni minden trollnak a tárgyalásra. élőben láthatja majd mindenki, hogy csicskítja a bíró snecit.
"

XXI. század van, hahó!

Élő közvetítést kérünk!
Aug 06, 2012 01:10:24

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:11:02
Válasz
(0)
Egyébként, LOL, és sose védekezek.
Lófaszt. SoDI támad. Védekezzenek a balfaszok.
Aug 06, 2012 01:11:02

Szerző: snecigány Aug 06, 2012 01:12:16
Válasz
(1)
érdekes, hogy a többi vérprofi programozó 99,9%-a nem kell azon aggódjon, hogy mikor is körözi a rendőrség. de ők csak szürke egerek havi félmillás bruttóval.
Aug 06, 2012 01:12:16

Szerző: LOL Aug 06, 2012 01:12:26
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tehát tudom én, hogy a minden apróságért perelésből nagyjából az az eredmény, hogy "igazad van, de nem annyira"-féle ítéletekkel lesz tele a szekrény.

Ez tényleg nem cél. :D</div>

Nnnna, akkor ezt most fordítsd le a vádiratodra. Azzal, hogy belekötsz valami apró faszságba, nem lesz érvénytelen az egész. Legfeljebb az ügyész megsimogatja majd a buksidat, hogy milyen ügyesen kijavítottad.:DDD
Aug 06, 2012 01:12:26

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:13:16
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">LOL</div>
Akkor ezek szerint az anyja viszont az. :DDD</div>

Vagy nem. Nem tudom, hogy ki kinek az anyja.
Aug 06, 2012 01:13:16

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:14:04
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">LOL</div>Azzal, hogy belekötsz valami apró faszságba, nem lesz érvénytelen az egész.</div>

Az nem apró faszság, hogy mit állít. :D
Meg hogy állít-e egy olyan dolgot, ami mond ellent logikailag azzal, amit a következő mondatban állít.
Aug 06, 2012 01:14:04

Szerző: Tutenchamun Aug 06, 2012 01:14:05
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként, LOL, és sose védekezek.
Lófaszt. SoDI támad. Védekezzenek a balfaszok.</div>

persze, sneci, a te valóságképedben a bíróság, az ügyész és a sértett rendőrök védekeznek, te pedig támadsz. és pont azért mert támadsz, te vagy a vádlott. hát hogyne, ketteske, így van.:))
Aug 06, 2012 01:14:05

Szerző: pimmpa Aug 06, 2012 01:14:53
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként, LOL, és sose védekezek.

bevagy baszva vagy mivan?

te életedben nem támadtál. te csak menekülsz a valóság elől minden nap.
Aug 06, 2012 01:14:53

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:15:01
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div> a bíróság, az ügyész és a sértett rendőrök védekeznek, te pedig támadsz</div>

Naná. Nem érdekel, ki van védekező emberekhez szokva, én juszt sem vagyok hajlandó védekezni.
Aug 06, 2012 01:15:01

Szerző: snecigány Aug 06, 2012 01:15:16
Válasz
(3)
"
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50."

Orbán Ráhelről még dűlőt is elneveztek
Aug 06, 2012 01:15:16

Szerző: LOL Aug 06, 2012 01:15:31
Válasz
(5)

Ez az SODIKA!!! NYOMJAD A SÓT, NYOMI!!! TÁMADJ, KUTYA! CSIBÉSZ!!! LOL
Aug 06, 2012 01:15:31

Szerző: snecigány Aug 06, 2012 01:15:54
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div> a bíróság, az ügyész és a sértett rendőrök védekeznek, te pedig támadsz</div>

Naná. Nem érdekel, ki van védekező emberekhez szokva, én juszt sem vagyok hajlandó védekezni.</div>

te nem védekezel, hanem becsicskulsz.
Aug 06, 2012 01:15:54

Szerző: TMS Aug 06, 2012 01:16:31
Válasz
(0)
Sodi, nem látod hogy az itteni trollok be fognak avatkozni a bírósági ügyedbe mindenféle bizonyítékkal ellátva a bíróságot ellened?

Ha nem akarod elbukni ezt a pert azt tanácsolom ne írj ide többet, mert amíg szem előtt vagy, ennyi rosszakaróval semmi esélyed.
Aug 06, 2012 01:16:31

Szerző: LOL Aug 06, 2012 01:17:01
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">LOL</div>Azzal, hogy belekötsz valami apró faszságba, nem lesz érvénytelen az egész.</div>

Az nem apró faszság, hogy mit állít. :D
Meg hogy állít-e egy olyan dolgot, ami mond ellent logikailag azzal, amit a következő mondatban állít.</div>

Nincs itt semmi logikai bukfenc, csak a fejedben. De hát ez nem csoda... LOL
Aug 06, 2012 01:17:01

Szerző: pimmpa Aug 06, 2012 01:17:50
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div> a bíróság, az ügyész és a sértett rendőrök védekeznek, te pedig támadsz</div>

Naná. Nem érdekel, ki van védekező emberekhez szokva, én juszt sem vagyok hajlandó védekezni.</div>

te nem védekezel, hanem becsicskulsz.</div>

meg beszalad a bokorba. csakhogy a bíróságon nincs bokor sodi.
Aug 06, 2012 01:17:50

Szerző: szpítsopp Aug 06, 2012 01:18:03
Válasz
(1)
Zsidók vagytok. Sodi támad. Persze csak a maga idejében, mindent a maga idejében. A támadásnak még nem jött el az ideje. Majd. Egyszer. A végrehajtás és a saját megoldás elindítása között. A velvet és atw per, malacpersely, ram-bővítés után, de talán még a nagyobb mobilnet-csomag előtt. Jövő héten.
Aug 06, 2012 01:18:03

Szerző: pimmpa Aug 06, 2012 01:18:16
Válasz
(1)
és persze a börtönben lehet majd sehova se bújni
Aug 06, 2012 01:18:16

Szerző: Tutenchamun Aug 06, 2012 01:18:19
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div>érdekes, hogy a többi vérprofi programozó 99,9%-a nem kell azon aggódjon, hogy mikor is körözi a rendőrség. de ők csak szürke egerek havi félmillás bruttóval.</div>

sneci ide jutott. 45 forint összvagyonnal a zsebében, egy irodai recskakanapén lakik, és vádlottként azon ábrándozik, hogy ő támad. ez shiker!:)

én meg itt ülök egy tengerparti ház teraszán, kortyolgatom a hideg italomat, és snecin röhögök. ez kudarc!
Aug 06, 2012 01:18:19

Szerző: szpítsopp Aug 06, 2012 01:19:05
Válasz
(1)
Én utoljára amikor olyat láttam, hogy SoDI támad, zacskózörgés és jajjajajj lett a vége. Azóta sajnos csak SoDI csicskul van :(
Aug 06, 2012 01:19:05

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:20:00
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div>érdekes, hogy a többi vérprofi programozó 99,9%-a nem kell azon aggódjon, hogy mikor is körözi a rendőrség.</div>

Anyám is ezzel a hülye, ostoba dumával jön, amikor a pénzkérdés mennyiségi vonatkozásaira az a válaszom, hogy menjen a picsába, amikor látja, hogy állandóan jön valami hivatalos irat, amire a jogszabályi háttérnek való alapos utánanézés után kell reagálnom, és ha nem segít, legalább kurvára ne hátráltasson.

<b>Mert mégis micsoda elmebeteg megközelítés az, hogy miért jönnek a hivatalos iratok. Azok, bazmeg, azért jönnek, mert jönnek. Az eső is azért esik, mert esik, és a nap is azért süt, mert süt.</b>

Beszarok az ilyesmin. :D
Aug 06, 2012 01:20:00

Szerző: szpítsopp Aug 06, 2012 01:21:52
Válasz
(3)
szerintem a bíróságon is a csicskulást erőltesd inkább sodi, abban már komoly rutinod van. vagy vigyél magaddal egy hídembert, hogy kibékítsen titeket, javaslom Molnár F Eli-t, remélem valami szobafestő arra jár majd egy kamerával, akkor van igazán elemében árpi, ha kamerát lát. de ha a czenki család nőtagjaival kell tárgyalni, inkább bélát vidd, ő ért a nők nyelvén, és pár sörből megúszod a békítési díjat.
Aug 06, 2012 01:21:52

Szerző: LOL Aug 06, 2012 01:22:09
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">TMS</div>Sodi, nem látod hogy az itteni trollok be fognak avatkozni a bírósági ügyedbe mindenféle bizonyítékkal ellátva a bíróságot ellened?

Ha nem akarod elbukni ezt a pert azt tanácsolom ne írj ide többet, mert amíg szem előtt vagy, ennyi rosszakaróval semmi esélyed.</div>

Mi nem vagyunk rosszakarói sodinak. Ami azt illeti, mi vagyunk az igazi jóakarói, akik ahhoz segítik hozzá, hogy felébredjen végre és elkezdjen értelmes és hasznos életet élni...
Aug 06, 2012 01:22:09

Szerző: Tutenchamun Aug 06, 2012 01:22:50
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div> a bíróság, az ügyész és a sértett rendőrök védekeznek, te pedig támadsz</div>

a bíró és az ügyész pénzt kap azért, hogy veled foglalkozzon, téged pedig még akár rendőrökkel is odavitethetnek maguk elé. tipikus támadó helyzetben vagy, ja.:))
Aug 06, 2012 01:22:50

Szerző: Amerika Kapitány Aug 06, 2012 01:23:17
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mert mégis micsoda elmebeteg megközelítés az, hogy miért jönnek a hivatalos iratok. Azok, bazmeg, azért jönnek, mert jönnek. </div>

Buta púp, a papírok azért jönnek, mert idióta vagy, és faszságokat csinálsz.
Én vajon miért nem kaptam idézést soha életemben?
(Meg szerintem a trollok 99%-a se.)
Aug 06, 2012 01:23:17

Szerző: LOL Aug 06, 2012 01:24:55
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigány</div>érdekes, hogy a többi vérprofi programozó 99,9%-a nem kell azon aggódjon, hogy mikor is körözi a rendőrség.</div>

Anyám is ezzel a hülye, ostoba dumával jön, amikor a pénzkérdés mennyiségi vonatkozásaira az a válaszom, hogy menjen a picsába, amikor látja, hogy állandóan jön valami hivatalos irat, amire a jogszabályi háttérnek való alapos utánanézés után kell reagálnom, és ha nem segít, legalább kurvára ne hátráltasson.

<b>Mert mégis micsoda elmebeteg megközelítés az, hogy miért jönnek a hivatalos iratok. Azok, bazmeg, azért jönnek, mert jönnek. Az eső is azért esik, mert esik, és a nap is azért süt, mert süt.</b>

Beszarok az ilyesmin. :D</div>

JAaa, szóval szerinted SEMMILYEN ok-okozati összefüggés nincs a hivatalos iratok érkezése és a te elbaszott életed között, igaz? LOL
Aug 06, 2012 01:24:55

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:25:08
Válasz
(0)
a bíró és az ügyész pénzt kap azért, hogy veled foglalkozzon, téged pedig még akár rendőrökkel is odavitethetnek maguk elé. tipikus támadó helyzetben vagy, ja.:))</div>

Ugyan már!

Egy hivatalnok mindig hátrányban van, mert semmit nem tehet meg, amit nincs a törvénybe írva, és azt is csak hajszálpontosan ugyanúgy. :)

Ha ez nem hátrányos helyzet a szabad állampolgári pozícióval szemben, akkor semmi se az.
Aug 06, 2012 01:25:08

Szerző: snecigány Aug 06, 2012 01:25:47
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mert mégis micsoda elmebeteg megközelítés az, hogy miért jönnek a hivatalos iratok. Azok, bazmeg, azért jönnek, mert jönnek. </div>

Buta púp, a papírok azért jönnek, mert idióta vagy, és faszságokat csinálsz.
Én vajon miért nem kaptam idézést soha életemben?
(Meg szerintem a trollok 99%-a se.)</div>

idézést a legtöbben kapnak életük során, csak nem éppen vádlottként :)
Aug 06, 2012 01:25:47

Szerző: snecigány Aug 06, 2012 01:26:38
Válasz
(1)
"JAaa, szóval szerinted SEMMILYEN ok-okozati összefüggés nincs a hivatalos iratok érkezése és a te elbaszott életed között, igaz? LOL "

tudhatnád, hogy a zsidót tehetnek mindenről, akik akadályozzák a tényfeltáró munkát.
Aug 06, 2012 01:26:38

Szerző: Tutenchamun Aug 06, 2012 01:27:36
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigány</div>érdekes, hogy a többi vérprofi programozó 99,9%-a nem kell azon aggódjon, hogy mikor is körözi a rendőrség.</div>

hehe, tehát anyád folyamatosan baszogat, hogy adjál pénzt a rezsire, és miért keresel filléreket. te meg azzal magyarázkodsz, hogy mindenféle bírósági faszságokkal kell foglalkoznod, amiből egy fillér bevételed sincs.

jaj, de fasza életed van, annyira irigylem.:))
Aug 06, 2012 01:27:36

Szerző: LOL Aug 06, 2012 01:28:10
Válasz
(1)

Anyádnak pedig csókolj kezet minden nap, a helyében már régen kibasztalak volna a hóra, hogy ott rohadj meg!
Aug 06, 2012 01:28:10

Szerző: LOL Aug 06, 2012 01:29:35
Válasz
(1)
a bíró és az ügyész pénzt kap azért, hogy veled foglalkozzon, téged pedig még akár rendőrökkel is odavitethetnek maguk elé. tipikus támadó helyzetben vagy, ja.:))</div>

Ugyan már!

Egy hivatalnok mindig hátrányban van, mert semmit nem tehet meg, amit nincs a törvénybe írva, és azt is csak hajszálpontosan ugyanúgy. :)

Ha ez nem hátrányos helyzet a szabad állampolgári pozícióval szemben, akkor semmi se az.</div>

Erre azért ne vegyél mérget. Megint segghülye vagy. Már megint... LOL
Aug 06, 2012 01:29:35

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:29:37
Válasz
(0)
JAaa, szóval szerinted SEMMILYEN ok-okozati összefüggés nincs</div>

Semmi.

Meg ilyen hülyeséget is kérdeznek néha egyesek, hogy miért vannak a trollok. Vannak, bazmeg, mert vannak.

Mert, bazmeg, nem Barátok köztöt bámuló birka vagyok, hanem politikai aktivista, akiket a történelem kezdete óta üldözni illik.

Az a politikai aktivista, akit nem üldöznek, hiábavalóságot csinál, húzzon ezért inkább vissza Barátok Köztöt nézni :)
Aug 06, 2012 01:29:37

Szerző: Tutenchamun Aug 06, 2012 01:31:19
Válasz
(1)

Ugyan már!

Ha ez nem hátrányos helyzet a szabad állampolgári pozícióval szemben, akkor semmi se az.</div>

milyen hátrány, hülyegyerek? a hivatalnok minden hónapban megkapja a biztos pénzt, és te nekik csak egy ügyszám vagy, egy az ezer közül. ők szabadon költik a havi 350 ezres nettó fizetésüket, te pedig a recskakanapén 45 forinttal a zsebedben azon ábrándozol, hogy te vagy támadó pozícióban, miközben akár rendőrökkel is odavitethetnek maguk elé, ha hazamennek a tengerparti nyaralásból, és megint elkezdenek dolgozni.

ébresztő, recsító!:))
Aug 06, 2012 01:31:19

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:33:00
Válasz
(0)
Meg ilyen hülyeségeket is kérdeznek némelyek, hogy miért haragszanak rám egyes, mi az ok? Hát, mondom, nincs semmiféle ok. Politikai szimpátia és unszimpátia van, semmi politikafüggetlen, személyes konfrontáció senkivel.
Aug 06, 2012 01:33:00

Szerző: LOL Aug 06, 2012 01:34:12
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">LOL</div>

Semmi.

Meg ilyen hülyeséget is kérdeznek néha egyesek, hogy miért vannak a trollok. Vannak, bazmeg, mert vannak.

Mert, bazmeg, nem Barátok köztöt bámuló birka vagyok, hanem politikai aktivista, akiket a történelem kezdete óta üldözni illik.

Az a politikai aktivista, akit nem üldöznek, hiábavalóságot csinál, húzzon ezért inkább vissza Barátok Köztöt nézni :)</div>

Na, akkor most figyelj Recskaboy! A trollokat nem az echelon küldte a nyakadra. TE HÍVTAD ÉLETRE ŐKET! Az egész elbaszott, hiábavaló, parazita életed, a visszataszító, gusztustalan lényed azért ÜVÖLT, hogy a trollok addig pofozzanak, amíg vagy fel nem ébredsz végre és hasznos tagja nem leszel a társadalomnak, vagy bele nem döglesz. Érted már?
Aug 06, 2012 01:34:12

Szerző: TMS Aug 06, 2012 01:34:33
Válasz
(1)

Semmi.

Az a politikai aktivista, akit nem üldöznek, hiábavalóságot csinál, húzzon ezért inkább vissza Barátok Köztöt nézni :)</div>

A bőrödre megy a játék. Ha nem tudsz kiszállni belőle baj lesz.
Aug 06, 2012 01:34:33

Szerző: Tutenchamun Aug 06, 2012 01:34:48
Válasz
(4)

Semmi.

téged azért üldöznek a trollok, mert egy hazug, csaló féreg vagy, és kívánod a pofont. ennek semmi köze ahhoz, hogy valami aktivistának képzeled magad. millió aktivista van az országban rosszakaró trollok nélkül.
Aug 06, 2012 01:34:48

Szerző: Tutenchamun Aug 06, 2012 01:36:50
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Meg ilyen hülyeségeket is kérdeznek némelyek, hogy miért haragszanak rám egyes, mi az ok? Hát, mondom, nincs semmiféle ok. Politikai szimpátia és unszimpátia van, semmi politikafüggetlen, személyes konfrontáció senkivel.</div>

hát, engem kurvára nem érdekel a politika. én csak simán ki akarok baszni veled. mert engem ez szórakoztat. imádok csaló, hazudozó rohadékokkal kibaszni.
Aug 06, 2012 01:36:50

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:37:09
Válasz
(0)
milyen hátrány, hülyegyerek? a hivatalnok minden hónapban megkapja a biztos pénzt, és te nekik csak egy ügyszám vagy, egy az ezer közül.</div>

Na, EZÉRT kell megmutatni, hogy <b>te ezt nem hagyod</b>.

Nem leszel egy a futószalagon elé szállított birkából, hanem igenis kőkeményen kiköveteled, hogy akkor is tartsa be az összes törvényt, ha egyébként a napi rutinban elszokott tőle.

<b>ÉN EGY SZEMÉLYBEN VAGYOK HIVATALNOKOKKAL SZEMBEN ÜGYFÉL, ÉS TÁRSADALMI MUNKÁBAN TÖRVÉNYESSÉGI ELLENŐR.</b>

Mert ha 2006-ból lehetett valamit tanulni, akkor az az, hogy a magyar jogalkalmazó beosztástól és szervezettől függetlenül alapból mind segg, a civil szféra szoros ellenőrzése nélkül ugyanis belekurvul a napi rutinba.
Aug 06, 2012 01:37:09

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:37:49
Válasz
(0)
hát, engem kurvára nem érdekel a politika. én csak simán ki akarok baszni veled. mert engem ez szórakoztat. imádok csaló, hazudozó rohadékokkal kibaszni.</div>

Reggel azért ne felejts el megállni a tükör előtt.
Aug 06, 2012 01:37:49

Szerző: LOL Aug 06, 2012 01:39:35
Válasz
(4)
milyen hátrány, hülyegyerek? a hivatalnok minden hónapban megkapja a biztos pénzt, és te nekik csak egy ügyszám vagy, egy az ezer közül.</div>

Na, EZÉRT kell megmutatni, hogy <b>te ezt nem hagyod</b>.

Nem leszel egy a futószalagon elé szállított birkából, hanem igenis kőkeményen kiköveteled, hogy akkor is tartsa be az összes törvényt, ha egyébként a napi rutinban elszokott tőle.

<b>ÉN EGY SZEMÉLYBEN VAGYOK HIVATALNOKOKKAL SZEMBEN ÜGYFÉL, ÉS TÁRSADALMI MUNKÁBAN TÖRVÉNYESSÉGI ELLENŐR.</b>

Mert ha 2006-ból lehetett valamit tanulni, akkor az az, hogy a magyar jogalkalmazó beosztástól és szervezettől függetlenül alapból mind segg, a civil szféra szoros ellenőrzése nélkül ugyanis belekurvul a napi rutinba.</div>

Az a fasszopó, aki sportot űz a törvények kijátszásából ne nagyon követeljen semmit, hanem húzza meg magát és örüljön, hogy a társadalom megtűri egyáltalán...
Aug 06, 2012 01:39:35

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:40:43
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">LOL</div>A trollokat nem az echelon küldte a nyakadra. TE HÍVTAD ÉLETRE ŐKET!</div>

Nyilvánvaló, hogy aki otthon kérődzik a Győzikén, és nem szólal meg közéleti kérdésekben, az ellen nem mozdulnak meg erők. Ez csak természetes.

De nehogy már politikai ellenlábasak kedvéért mondjak le emberi alapjogaimról.

Ha egy magyar ember meghajlik, az csak a magyarság ellenségeinek tetszik. :)
Aug 06, 2012 01:40:43

Szerző: pimpa Aug 06, 2012 01:41:14
Válasz
(4)
szóval sodi,te azt hiszed, hogy azért üldöznek, mert melegjogi aktivista, és liberáils jogvédő? a cigány származású bűnözők mosdatója?

a srác, aki a zsidó múzeum létrehozásának szentelte életét?

szerinted ez kit zavar?
Aug 06, 2012 01:41:14

Szerző: pimpa Aug 06, 2012 01:41:59
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">LOL</div>A trollokat nem az echelon küldte a nyakadra. TE HÍVTAD ÉLETRE ŐKET!</div>

Nyilvánvaló, hogy aki otthon kérődzik a Győzikén, és nem szólal meg közéleti kérdésekben, az ellen nem mozdulnak meg erők. Ez csak természetes.

De nehogy már politikai ellenlábasak kedvéért mondjak le emberi alapjogaimról.

Ha egy magyar ember meghajlik, az csak a magyarság ellenségeinek tetszik. :)</div>

dehát te marslakók rajongó vagy :DDD te milyen jogon szólsz be bárkinek? ja és óvódásoknak szóló rajzfilmeket nézel. te intelligens aktivista , te :D
Aug 06, 2012 01:41:59

Szerző: LOL Aug 06, 2012 01:42:15
Válasz
(1)

Semmi.

Akkor mégsem független közíró, hanem politikai aktivista? Melyik pártot képviseled, fasszopó? LOL
Aug 06, 2012 01:42:15

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:42:29
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">LOL</div>húzza meg magát és örüljön, hogy a társadalom megtűri egyáltalán...</div>

Mondom...

<b>TÁRSADALMI MUNKÁBAN TÖRVÉNYESSÉGI ELLENŐR.</b>

Hermán, Minda, én, stb, stb...
Amit csinálunk, az nem kis részben erről szól.

Ha még eljárásba is vagyunk kényszerítve, akkor hatványozottan, mert ha amúgy is foglalkozni kell egy üggyel, hát foglalkozzunk vele rendesen. :D
Aug 06, 2012 01:42:29

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:43:24
Válasz
(0)
Akkor mégsem független közíró, hanem politikai aktivista? Melyik pártot képviseled, fasszopó? LOL</div>

Egyiket sem.
És a hazafiasságot képviselem.

Ilyen időkben, amikor a hazafiatlanság is divat, ez egyenesen hőstett.
Aug 06, 2012 01:43:24

Szerző: Tutenchamun Aug 06, 2012 01:43:40
Válasz
(4)
hát, engem kurvára nem érdekel a politika. én csak simán ki akarok baszni veled. mert engem ez szórakoztat. imádok csaló, hazudozó rohadékokkal kibaszni.</div>

Reggel azért ne felejts el megállni a tükör előtt.</div>

nehéz társadalmi küldetést vállaltam. de valakinek el kell taposni az olyan férgeket, mint te vagy Sherlock Porks. az én pénzemen élősködtök, és nem vagyok hajlandó várni, amíg elkap titeket az adóhivatal, a bkv ellenőr, és behajtja rajtatok az élősködésetek árát. ezért odabaszok nektek ahol csak tudok, és megpróbálom így törleszteni a számlát. közben persze remekül szórakozom ahogy hallom a nyüszítést amit levágtok. ill. Sherlock Porks visít, mert ő malac is. te csak egy féreg vagy. meg persze sneci, egy jelentéktelen, buta kishal.
Aug 06, 2012 01:43:40

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:44:12
Válasz
(0)
TÁRSADALMI MUNKÁBAN TÖRVÉNYESSÉGI ELLENŐR.
Mert aki 2006 után azt mondja, hogy erre nincs szükség, hazudik.

Ennyi.
Aug 06, 2012 01:44:12

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:45:37
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>valakinek el kell taposni az olyan férgeket, mint te vagy Sherlock Porks</div>

Harapós és éles karmú állatokkal kezdtél, de hát te tudod. :)
Aug 06, 2012 01:45:37

Szerző: szpítsopp Aug 06, 2012 01:45:37
Válasz
(5)
amit csináltok, az arról szól, hogy nem tudtok megélni saját erőtökből, ezért megpróbáltok az államon élősködni. megélhetési pereskedők vagytok, te pl a saját keresetedből sosem tudtad volna megvenni azt a szaros acert sem, még ide sem tudnál írni.
Aug 06, 2012 01:45:37

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:46:18
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>amit csináltok, az arról szól, hogy nem tudtok megélni saját erőtökből</div>

A gazdaság állapota nem egyéni felelősség kérdése.
Aug 06, 2012 01:46:18

Szerző: szpítsopp Aug 06, 2012 01:47:09
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>valakinek el kell taposni az olyan férgeket, mint te vagy Sherlock Porks</div>

Harapós és éles karmú állatokkal kezdtél, de hát te tudod. :)</div>

melyik egyetemen tanultad, hogy a zsíroscsülkű, bűzös Sherlock Porks, vagy a jelentéktelen, apró, csuszamos sneci harapna, vagy karmolna, te értelmiségi? egyiknek sem megy ez Hahó!
Aug 06, 2012 01:47:09

Szerző: LOL Aug 06, 2012 01:47:13
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">LOL</div>húzza meg magát és örüljön, hogy a társadalom megtűri egyáltalán...</div>

Mondom...

<b>TÁRSADALMI MUNKÁBAN TÖRVÉNYESSÉGI ELLENŐR.</b>

Hermán, Minda, én, stb, stb...
Amit csinálunk, az nem kis részben erről szól.

Ha még eljárásba is vagyunk kényszerítve, akkor hatványozottan, mert ha amúgy is foglalkozni kell egy üggyel, hát foglalkozzunk vele rendesen. :D</div>

Aki a törvények kijátszására, be nem tartására buzdít, annak nincs erkölcsi alapja magát ellenőrnek nevezni és nem is az, csak egy hazug féreg, mint te... LOL
Aug 06, 2012 01:47:13

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:47:42
Válasz
(0)
Na, de húzok is.

Addig is jegyezzétek meg, mi vagyok én:

TÁRSADALMI MUNKÁBAN TÖRVÉNYESSÉGI ELLENŐR

Asszem csináltatok ezzel névjegykártyát. :D
Aug 06, 2012 01:47:42

Szerző: szpítsopp Aug 06, 2012 01:48:50
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>amit csináltok, az arról szól, hogy nem tudtok megélni saját erőtökből</div>

A gazdaság állapota nem egyéni felelősség kérdése.</div>

Milyen fura, hogy nekem nem kell a gazdaság állapotától függetlenül az államon élősködni. Milyen fura, hogy egyetéen ismerősömnek sem. Milyen fura, hogy itt egyetlen trollnak sem. Tudom sneckó, mi csináljuk szarul, hiszen amit te csinálsz, 45 ft-tal zsebben gányolva a recskakanapén 60 forintos órabérért, az shiker.
Aug 06, 2012 01:48:50

Szerző: LOL Aug 06, 2012 01:49:13
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>TÁRSADALMI MUNKÁBAN TÖRVÉNYESSÉGI ELLENŐR.
Mert aki 2006 után azt mondja, hogy erre nincs szükség, hazudik.

Ennyi.</div>

Hogyne lenne szükség. FEDDHETETLEN ERKÖLCSŰ ellenőrökre nagy szükség lenne. Büntetőeljárás alatt álló, ingyenélő, hazug, csaló, parazitákra NEM!
Aug 06, 2012 01:49:13

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:50:13
Válasz
(5)
szpítsopp :

Az Sherlock Porks karámot átugró tigrisnek bizonyult (macs meglátogatása, és törzs lenyomoztatása), valamint a sneci is piranha-féle inkább, aki a múltban párat máris harapott.

Erről ennyit.
Aug 06, 2012 01:50:13

Szerző: Tutenchamun Aug 06, 2012 01:50:18
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>valakinek el kell taposni az olyan férgeket, mint te vagy Sherlock Porks</div>

Harapós és éles karmú állatokkal kezdtél, de hát te tudod. :)</div>

érdekes, hogy ti "éles karmú" férgek egy karcolást sem tudtatok ejteni rajtam. de mennyit nyüszítettetek már amikor odabasztam nektek....és én mennyit röhögtem már rajtatok...és ez így lesz a jövőben is.
Aug 06, 2012 01:50:18

Szerző: TMS Aug 06, 2012 01:50:20
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na, de húzok is.

Asszem csináltatok ezzel névjegykártyát. :D</div>

Aki nem adózik az nem ellenőrizheti azokat akik adóznak.
Aug 06, 2012 01:50:20

Szerző: szpítsopp Aug 06, 2012 01:50:24
Válasz
(3)

Az a szerencse, hogy néhány szobafestőnek is az a hobbija, hogy TÁRSADALMI MUNKÁBAN TÖRVÉNYESSÉGI ELLENŐR :)

Ahogy látom, az egyikük éppen téged ellenőriz, majd összevtejük itt a tanszéken, ki végezte jobban a munkáját, év végén :)
Aug 06, 2012 01:50:24

Szerző: LOL Aug 06, 2012 01:50:47
Válasz
(3)

Neeeem! Az egyetlen névjegykártya, amit te csináltathatsz, az jelenleg így néz ki. Kiss Endre Farkas, VÁDLOTT. LOL
Aug 06, 2012 01:50:47

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:51:04
Válasz
(0)
Hogyne lenne szükség. FEDDHETETLEN ERKÖLCSŰ ellenőrökre nagy szükség lenne</div>

Én magam ennek tekintem.
Aug 06, 2012 01:51:04

Szerző: szpítsopp Aug 06, 2012 01:51:39
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>szpítsopp :

Az Sherlock Porks karámot átugró tigrisnek bizonyult (macs meglátogatása, és törzs lenyomoztatása), valamint a sneci is piranha-féle inkább, aki a múltban párat máris harapott.

Erről ennyit.</div>

Nem tudok ellenállni a poéta énednek, ment a plusz, te Kolosy tér Piranhája :DDD
Aug 06, 2012 01:51:39

Szerző: szpítsopp Aug 06, 2012 01:53:24
Válasz
(2)
Saját farkába harapó piranha :D
Aug 06, 2012 01:53:24

Szerző: Tutenchamun Aug 06, 2012 01:53:37
Válasz
(7)
sneci, te mégis miféle piranha vagy, hogy védelmi pénzt ajánlasz egy röhögő malacnak?:)))

tipikus ragadozó viselkedés.:))))
Aug 06, 2012 01:53:37

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:54:25
Válasz
(0)
érdekes, hogy ti "éles karmú" férgek egy karcolást sem tudtatok ejteni rajtam</div>

Valahol én ilyesmit olvastam valakiről pár éve:

"<i>mostanában más gondja van: mint kiderült, a rendőrségnek panaszkodik egész nap, hogy az ellene indított nyomozás miatt ki fogják baszni a kamarából</i>"
Aug 06, 2012 01:54:25

Szerző: szpítsopp Aug 06, 2012 01:54:34
Válasz
(2)
baszdmeg, ezentúl sneci helyett piranhának foglak hívni :D azt hittem, unalmas lesz a meccsre várni, de szerencsére te mindig kéznél vagy, piranha :D
Aug 06, 2012 01:54:34

Szerző: LOL Aug 06, 2012 01:55:50
Válasz
(3)
Hogyne lenne szükség. FEDDHETETLEN ERKÖLCSŰ ellenőrökre nagy szükség lenne</div>

Én magam ennek tekintem.</div>

Az, hogy te magad minek tekinted, a közösség szempontjából KURVÁRA ÉRDEKTELEN. A társadalom szemében te potyaleső parazita vagy, akit csak valamiféle tévesen értelmezett humanizmusból nem tapostak még el...
Aug 06, 2012 01:55:50

Szerző: Tutenchamun Aug 06, 2012 01:56:08
Válasz
(7)
a piranha, aki csak dadogni tud amikor rákérdeznek a masztipartis kommentre.:)))

ébredj már fel kisfiam, te nem ragadozó hal vagy, hanem egy szerencsétlen zsákmányállat kishal.:)))
Aug 06, 2012 01:56:08

Szerző: szpítsopp Aug 06, 2012 01:56:58
Válasz
(5)
érdekes, hogy ti "éles karmú" férgek egy karcolást sem tudtatok ejteni rajtam</div>

"<i>mostanában más gondja van: mint kiderült, a rendőrségnek panaszkodik egész nap, hogy az ellene indított nyomozás miatt ki fogják baszni a kamarából</i>"</div>

én azt olvastam valahol, hogy mennek gázába víztisztitót vinni, ausztráliába kígyómérget fejni, és az Ügyvéd valójában nem is Bahamoth inkarnációja, hanem Bede Márton. még szerencse, hogy vannak az interneten ilyen megbízhatóan igaz predikciókat készítő források!
Aug 06, 2012 01:56:58

Szerző: Álmos és unott Aug 06, 2012 01:57:10
Válasz
(4)

"<i>mostanában más gondja van: mint kiderült, a rendőrségnek panaszkodik egész nap, hogy az ellene indított nyomozás miatt ki fogják baszni a kamarából</i>"</div>

Te fogyaték, azt hiszed amit TC leír az mind igaz is?
Ennyire nem lehetsz hülye és naív.
Aug 06, 2012 01:57:10

Szerző: szpítsopp Aug 06, 2012 01:57:48
Válasz
(2)
hogy döntöttél végül is, fogsz marcinak pénzt küldeni, piranha? mit írjunk neki?
Aug 06, 2012 01:57:48

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:58:50
Válasz
(0)
Jé, bazmeg, mit találtam.

Erről nem is meséltél. :D

<a href="http://pelyhe.friweb.hu/drpelyhe_valasz_polgar_tamasnak_20120730.pdf" rel="nofollow" target="_blank">http://pelyhe.friweb.hu/drpelyhe_valasz_polgar_tamasnak_20120730.pdf</a>
Aug 06, 2012 01:58:50

Szerző: sodika Aug 06, 2012 01:59:55
Válasz
(0)
Hát ezt gyorsan meg is osztom fészen.
Aug 06, 2012 01:59:55

Szerző: Tutenchamun Aug 06, 2012 02:00:02
Válasz
(3)

és végül kibaszták? vagy lett valami említésre méltó?

és szerinted miért tűnt el a cikkecske? nem akarod megkérdezni a bátor szerzőt, hogy miért távolította el?

nemsokára majd azt is megkérdezheted, hogy ez a bátorság mennyibe került az illetőnek.:))
Aug 06, 2012 02:00:02

Szerző: sodika Aug 06, 2012 02:01:30
Válasz
(0)
Hát, vazzeg.

Épp mentem volt aludni, de ezt most muszáj végigolvasni. :D
Aug 06, 2012 02:01:30

Szerző: sodika Aug 06, 2012 02:02:34
Válasz
(0)
és szerinted miért tűnt el a cikkecske? nem akarod megkérdezni a bátor szerzőt, hogy miért távolította el?</div>

Nem tisztem az illető ellen beszélni, de JOBBAN is eltávolíthatta volna. :D
Aug 06, 2012 02:02:34

Szerző: szpítsopp Aug 06, 2012 02:04:37
Válasz
(6)
végig se olvastad, de posztolod? ejj, de buta vagy te, piranha. a levél alapján Sherlock Porks is bejelentkezett egy sétára a jó öreg faszerdőben.
Aug 06, 2012 02:04:37

Szerző: sodika Aug 06, 2012 02:05:44
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>végig se olvastad, de posztolod? ejj, de buta vagy te, piranha.</div>

Ez ez faszság.
Linkelni bármire lehet azzal, hogy itt van valami, és ez a címe.

A tartalma már más kérdés.

De egyébként épp olvasom.
Aug 06, 2012 02:05:44

Szerző: Mem diplómás Tról Aug 06, 2012 02:05:44
Válasz
(13)
Farók mútógató társsaddalmí múkás piranya! Be jeletennémm hóggy sérűltt a tőrvényeség egy Sódi nevü Reccska bój csómó pézel tartózík meg midekitt beccsapp még a barátyait is a Pállmarcsellót. Líberállis ganéj mertt őreg aszónyokal szekszell meg a netten mútógatya a farkátt meg a cikány bünnőzőtt védi anya tartya ell szerite lyó a pozítív dísz krimi náció. Hazza árúló a maszty partys, líberállís.
Aug 06, 2012 02:05:44

Szerző: Tutenchamun Aug 06, 2012 02:09:40
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>végig se olvastad, de posztolod? ejj, de buta vagy te, piranha. a levél alapján Sherlock Porks is bejelentkezett egy sétára a jó öreg faszerdőben.</div>

nekem is úgy tűnik, hogy árti megint szegényebb lesz egy kis kárpival.
Aug 06, 2012 02:09:40

Szerző: sodika Aug 06, 2012 02:11:46
Válasz
(0)
nekem is úgy tűnik, hogy árti megint szegényebb lesz egy kis kárpival.</div>

A cikkében állítólagos "bizonyítékokat" emleget.
Azokat még nem láttuk.
Aug 06, 2012 02:11:46

Szerző: Tutenchamun Aug 06, 2012 02:12:51
Válasz
(2)
úgy érzem ennek az assembly 94 nevű eseménynek az utolsó napján történhetett valami azon a buszon.
Aug 06, 2012 02:12:51
« 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 »
1682754 komment.

1 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™