Azt mondta, hogy ebben a hónapban minden nap fél órával korábban hazament, ezért ma meg holnap 8 órában dolgozik, hogy behozza a lemaradást, és “többet nem lesz ilyen.”
Hogy ez hogyan hozható összhangba a 2 órás kurzarbeittal, ne tőlem kérdezzétek.
Napi 8 oraban ulni a monitor elott es mondani hogy 'eszt nyem etyem ez egy fos' kemeny lehet.
Gondolom, azt se firtassuk, hogy hova ment "haza" amíg a felső zárat nem nyitja ki az Ogre
Mert ilyen SoDI a SoDI
Én már kinyomtam a faszba.
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Meg GTA RP-ben sem tud baratokat szerezni
Cat 8 :DDDDDDDDD VISÍTOK GECI
Kábeldobot vegyél Sodi, kevésbé néznénk hülyének.
Nem figyelsz. Ebben a gazdaságihelyzetben igyekszem támogatni a csóri német prolikat, hogy megveszem a szar termékeiket jó drágán (valójában aprópénz) hogy a medencés irodában a csajok tudjanak mivel kötélhúzást játszani. A másik ilyen amikor kollégám és hű barátom Marco C. Smith kutyájának építettem egy luxus palotát, hiszen hatalmas állatbarát vagyok. Na most megyek beszélek merkellel az eus gazdasági támogatásról. (csak mondom én adom az eunak a pénzt) Na melócsá
mindenhol ez fog vele történni az interneten az élete végéig. már a velvet címlap is elég volt hozzá de a pedógate végleg megpecsételte a sorsát
Zseniális gazdasági tudásommal megmentem a világot, erre nektem nem tetszik a stream amit spielberggel dobtunk össze? Na álljál le, vagy a jogi diploma nélküli jogász fog elkapni a bíróságon.

Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ha egy zsidó hülye, akkor nagyon hülye.
Tökéletes mém alapanyag!
Füvezik is, elég nyilvánvalóan utalt rá az egyik részben. Hogy mennyire rendszeresen, azt nem tudni.
És? A fűtől nem leszel fasz (az csak a kapudrog teória követői terjesztik). Továbbá Kanadában legális.
Ezzel azt akarom mondani, hogy felesleges a marihuánát belekeverni, TC fasz alapjáraton
Attól is lehet valakinek szétcsúszott fejszerkezete.
Nyilván, de az alany már előtte is baltával faragott cipófejjel rendelkezett, így a fű = torz fej teória megcáfoltatott.
Nono! Fű ->éhség -> disznonagy zabálások
Valamit tol a malacz az kurvaisten, mert ilyen életvitelt, meg a sorozatos shikertelenségeket ezzel az egóval nem lehet máshogy elviselni. Ehhez még hozzájön a teljesen szétesett életvitele, szar alvás, felborult bioritmus, meg a nulla edzés, mozgás. Ha még rátol kanneszt vagy szeszt, az eredmény a képen látható monoklis cipó.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
A püffedt fej szerintem inkább az alkeszek jellemzője.
Nem hinném, hogy alkoholista. A Kanadát átszelő utat nem lehetett volna alkeszként megcsinálni.
Prózaibb okot feltételezek. A nőhiány és az (ebből fakadó) stressz.
A nőkről világéletében lekicsinyítően, lenézően szólt. Amíg volt nője, ezt relative meg is tehette. De mióta Athina nincs, azóta a fű se nő neki. Különösen frusztrálhatja, hogy Athina csak utána lett jó nő.
Hogy ő, akinek egyetlen intésére egykor több száz tininindzsa gurult volna le a dombról, ma még ezek a lenézett nők közül se áll szóba vele egy se.
Nem véletlen, hogy noha nem vlogol szinte semmit a mindennapi életéről Kanadában, azt azért muszáj volt elmondania, hogy alázta le a hülye női kollégát, aki természetesen szerelmes volt belé.
Ahogy Sodi, ő is az elszalasztott lehetőségek iskolapéldája. Ha nem lenne ilyen narcisztikus, és tudná, hogy kibe lehet belekötni és kibe nem, a mai Orbán rendszerben ő lehetett volna a fiatal generációkat megszólítani képes Bayer Zsolt. Ami nyilván nem is fizetne rosszul.
Nyomja a geci meg a stressz az agyát, már 40 éves, a szeme előtt úszik el az élete, egyedül van mint a kisujjam, nincsen társa az életben, nincs akihez hazamenjen. A családalapítás is csak álom. Bezzeg annak a kanadai máv-os picsának van normális élete, pozíciója, sőt végül ő rúgatta ki a sztárprogramozót, és nem fordítva.
Azért hogy évek óta így kell élni, engem is megborítana a helyében.
szerintem már 44 éves. valahogy nem jött össze neki a nagy gurítás kanadában sem. nagy arc az persze van, hogy ő 5 perc alatt talál állást, mert olyan jó szakember, de akkor miért nem vezető fejlesztő valami menő cégnél, és miért spórol a szállodán ha utazik?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
43 éves a röfi, amelyik hapsinak van normális egzisztenciája és fizikuma és még nem családos ebben a korban, annak minden ujjára jut egy nő. Persze ehhez nem árt ha nem erőszakos proli pszichopata az illető, akinek külföldön kell bújkálnia a rendőrség elől és alkalmi melóból tengődik egy szar albérletben, millió elbaszott lehetőséggel a háta mögött. Az olyanoknak marad a vekniflokkban okoskodás a pincéből.
Szia Árti! :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Magyarországon a 800 fütyinek a harmadát sem keresnéd meg. Itt a junior fizetés még mindig 250-300 nettó.
Az pont eég lenne a Gyagyás életszínvonalának fenntartására, ha nem bazsta volna el a budai kecóját.
Remélem igen.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Csak a komolyabb cégek fizetnének ennyit, de azok legkésőbb a próbaidő végén elküldenék.
Csak gányoldába mehet, ott 200 alatt fog kapni. Púpszászon bőven elég lesz ez is.
Annyit még hozzátennék, hogy Stohl ezt kb 5-7 éve mondta. Szóval a Sodi kurvára a múltban él
az egesz vilag a multban el.
Ezt tüntessék már el innen rém álmaim lesznek ..az alsótól is
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Renelem ebbol meme lesz es meg tobben megtudjak majd, ki ez a recskaboi.
Gyártsunk reakció gifeket, aztán mehet mindenhova
Perlinben az ipajági standajd béjt kejesem.
“A legtöbb nézőnél több adósságom van”
Még az adósság az hagyján. Az teljesen oké lenne, ha befektetésre vett volna fel hiteleket pl. De az, hogy kibaszott játékokra, fölösleges és szar elektronikára, meg a cigány haverjainak pénzelésére, HITELKÁRTYÁRÓL. Hiába proletároz habzó szájjal, pont ő van egy kibaszott majom szintjén, hogy ilyenekre kúrt/kúr el hitelpénzt.
Holnap tudunk reggel indulni
gyagyás, nem fog menni!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szóval 1,2 millió forint a difi Endre békeidős fizetése és az iparági minimum között.
Tehát Se díszfogyi migránsnak, se ugráltatható csicskának nem drága 800 fütyiért.
Mondjuk a díszfogyi a valószínű,mert még egy kávét se tud ez a nyomorék lefőzni.
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Ott kezdődik az egész,hogy nem tud különbséget tenni a hitelezett pénz és a sajátja között.
Csak ránéz a számlára,és azt látja hogy elköthet róla 40k eurót.
Azt már nem fogja fel,hogy ő azt a pénzt nem kereste meg.
Semmiféle képpen nem akar szembesülni Zsery kihívásával úgyhogy inkább kussol.
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Még hagyján. Mosogatni se tud szerintem
Épp "dolgozik", hogy a napi 30 perccel korábbi lelépést tudja kompenzálni a kurzarbeiton.
Én örülnék, ha elővenné a polcról a poros java könyvet és a streamben felolvasná, elkezdenl csinálni a feladatokat felkészülés gyanánt.
Teljesen egyszerű. Semmi "nyeméjtem, mostmééé ez foooosh" Nem lenne, mert sodri pont ugyanazt csinálná, mint a munkában, amihez ért!!
Ja ennek az az előfeltétele, hogy a könyv még nem esett atomjaira a penésztől, portól és testfolyadékoktól, amit a patkány ereget a lyukban.
Amúgy arra emlékszik valaki, hogy milyen nyelvű a könyv (Sajnos a napi 8 sör rontja a memóriámat)? Ha német, akkor az egy nagyon nagy öngól megint...
Emlékeim szerint matyar a Java könyv.
Nem tudom, honnan veszed ezeket az infókat, de a matyar munkaerőpiac kurvára nem igy működik.
Pont hogy nálunk nem kérik a diplomát és a nyelvvizsgát. Az interjún beszélgetünk angolul is, a szakmai teszt pedig képet ad a tudásról.
Kurvára nem kell se diploma, se nyelvvizsga. Vágom én, hogy a sodinak kell itt flexelni mindenkinek, de azért ne legyünk már ennyire elrugaszkodottak, elvégre tudtommal mi nem vagyunk sodi féle autisták, hogy saját autiköd generátorunk legyen.
El ne kábítsuk már magunkat trollz, hogy megtanult alapszinten pjogjamozni ez a pedofil retardált kamugép!
Tessék visszakeresni amikor itt próbálta a felvételi feladatokat megoldani, és a végén már nem csak az IT-s trollok sírtak a röhögéstől, azóta sem tanult meg semmit, kódok összelopkodása, gányolás, fals + tesztek, valami ilyesmit csinálhat.
Olyan fos melókat, amitől a legtöbb szakmabeli okád, egy nagyon alacsony szakmai színvonalú környezetben, risszrossz összetákolt szemét kódbázison, stb.
Amiket az ügyfelek átbaszásával valami hihetetlen mérnökórát igénylő csodának ad el és számláz ki a seggpresztó.
Nem véletlenül gondosan ügyel sodó és a cég is, nehogy a nyomára jöjjenek a trollok, mi is a pontos szitu, még miután kibasznák is (végre), a trágya, félretesztelt, lukas, instabil kódok mint valami elásott aknák ott maradnak,...
... akárkinek akármit is gányol a retard cég és ott a recskás kókler.
Kérdezz-felelek live 250 feliratkozókként Hahó!
Hahó!
Hahó!
Jól mondja a trollèga ... Itthon is geci nagy hiány van fejlesztőkből, nem hiába virágoznak az 1-1,5 éves kóder sulik. Egy junior fejlesztő bére valóban 250-től indul Pesten de Seniornál kb a csillagos ég a határ.
A Sodi 10 félév egyetemével plusz 3-4 év Valódi! referenciával itthon is simán meglehet csinálni minimum 6-7 kilót lazán. Diplomát kb mindenki telibeszarja max csak az állami munkahelyek nem, de oda csak a nagyon vidékiek vagy a Sodi féle kontárok mennek 160 nettóért.
Ez a nyelvvizsga is faszság, tőlem cssak mindig megkérdezték mennyire tudsz angolul, elmondtam, hogy nem tökéletes de meetingekre elég ... aztán úgy is kiderül az első meetingen, hogy csak makogsz meg “nyem éjtem”.
Az építkezéses biorobot hasonlat is messze van a valóságtól. Félfogyatékos parasztok keresnek sitnyikként 3 kilót építkezésen mert legalább beszél magyarul. Még egy Aldiban is meg lehet keresni 3 kilót tisztán ha meg egy kivsit is kiemelkedsz az átlag 80 IQ-s közegből megtesznek boltbezetőnek havi nettó 500-ért.
A jó szakmunkásokat már meg sem említem, kőműves spanom havi 1 misit keres alkalmazottként! Tavaly már erősen foglalkoztatott a dolog, hogy hagyom az IT-t meg az irodát a faszba, veszek egy furgont meg szerszámokat és ‘beszállok ebbe az építőiparba’ :)
Amugy korrekt iras, de 400 korul indulnak a friss junior fejlesztoi berek (nyelvtol fugg nyilvan), aki 250-ert elmegy valahova fejlesztonek ott nagy baj van.
A munka nem megoldás.
A családos "kisemberek" meg az önbizalomhiányos fiatalok tartják el a lehúzós geci helyeket minden szakmában.Aztán megy a sírás hogy"jajj nem találok embert" meg "lusták az emberek dolgozni".
Miközben arról van szó hogy szalagmunkás fizetést akarna adni egy szakképzett embernek.És persze a másik hely a geci a szemében,aki megfizeti a rendes bért...
Meglehet ... a régebbi cégnél ahol dolgoztam vettünk fel juniorokat 250 nettóért de az tényleg az a katagória volt, hogy “csinált pár oldalt css-ben”.
Aztán ha van affinitása kb fél-1 évig marad junior mert nem akarjuk átengedni másnak, a selejtet Sodi féle meg marad junior 5 évig vagy amíg ki nem basszák mint egyeseket ... ugye :)
Szerző:
Zsénó
(
x22)
May 31, 2020 22:09:37
Válasz
(4)
x22)
Válasz
(4)
"a legtöbb nézőnél jobban keresek"
regginsnarT
(
x1)
May 31, 2020 22:10:20
x1)
Ez a nyomorult azt hiszi nem trollok nézik, hazudgál arról hogy ma mennyit dolgozott, és hogy 800 a nettója. Szarból van a sodi
Holnap tudunk reggel indulni
700 ezer fütyi
(
x1)
x1)
Megy a hetyetyézés a kihávással kapcsolatban: clips.twitch.tv/PlayfulLazyBoarBatChest
Mert ilyen SoDI a SoDI
Sodilegnagyobbrajongoja
May 31, 2020 22:13:54
hetyetyézés van:
"azért nem volt időm foglalkozni a Gery féle dologgal, mert dolgoztam"
"azért nem volt időm foglalkozni a Gery féle dologgal, mert dolgoztam"
Azt mondta, hogy ebben a hónapban minden nap fél órával korábban hazament, ezért ma meg holnap 8 órában dolgozik, hogy behozza a lemaradást, és “többet nem lesz ilyen.”
May 31, 2020 22:13:54
FuhrerBiersack
May 31, 2020 22:14:59
Napi 8 oraban ulni a monitor elott es mondani hogy 'eszt nyem etyem ez egy fos' kemeny lehet.
May 31, 2020 22:14:59
700 ezer fütyi
(
x1)
May 31, 2020 22:16:18
x1)
Gondolom, azt se firtassuk, hogy hova ment "haza" amíg a felső zárat nem nyitja ki az Ogre
Facebook csop tag
(
x1)
May 31, 2020 22:19:11
x1)
Elszólta magát...
"Úgy vagyok 38 éves, hogy életemben semmit sem csináltam"
Utána ment a hetyetye, hogy az informatikán kivül nem csinált mást... hogyne
"Úgy vagyok 38 éves, hogy életemben semmit sem csináltam"
Utána ment a hetyetye, hogy az informatikán kivül nem csinált mást... hogyne
Zsénó
(
x22)
May 31, 2020 22:23:03
x22)
"gyerekek, inkább nézek valami filmet, ez elképesztően unalmas"
Zsénó
(
x22)
May 31, 2020 22:24:59
x22)
Beakadt a lemez, ez megy most végtelenítve:
"Stohl Andrásnak igaza van, havi másfél millió nettó alatt csak nyomorgás van"
"Stohl Andrásnak igaza van, havi másfél millió nettó alatt csak nyomorgás van"
kirakottLegoBusz
(
x1)
May 31, 2020 22:27:08
x1)
'dehát ti akartátok ety a fosch-t'
sodilegnagyobbrajongoja
May 31, 2020 22:34:12
Keci unalmas, jobban unom, mint ő.
May 31, 2020 22:34:12
Facebook csop tag
(
x1)
May 31, 2020 22:35:29
x1)
Keci unalmas, jobban unom, mint ő.
Én már kinyomtam a faszba.
Zsénó
(
x22)
May 31, 2020 22:35:50
x22)
"tegnap se értettem, hogy ez miről szól, de ma sem, egy szót nem értek ebből az egészből"
Karib
(
x10)
May 31, 2020 22:44:31
x10)
Uram atyám. Az ilyen játékoknál, de ennél különösen, ütközik ki valójában, hogy micsoda antiszociális nyomorult sodi a sodi.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Zsénó
(
x22)
May 31, 2020 22:46:17
x22)
Na jó, léptem, ez nézhetetlen.
max5enutálnak
(
x47)
May 31, 2020 22:49:45
x47)
endre, ma megint bebizonyítottad, hogy nem csak a játékokat nem érted, de az életet sem. Bár már leírtad, hogy nem csak megtörténnek a dolgok az emberekkel, hanem a tetteik következményeivel szembesülnek, de nem fogod fel ezeket sorokat. Ezért vagy sikertelen mindenben. Nem fura, hogy eddig minden egyes játékra azt mondtad, hogy fos, de azzal milliók játszanak és élvezik, a játékfejlesztők meg billiókat keresnek rajta. Csak te nem érted, mert buta vagy, mint a föld. Mind az RP-t, mind a streamet neked kell tartalommal megtölteni, de mivel egy gügyögő 1 éves szintjén vagy, azt hiszed, hogy csak meg kell vásárolni mindent és kész vagy, most már történhetnek a dolgok. Hát nem történnek, sem az RP-ben, sem a streamben, sem az életedben. Te meg fel vagy háborodva. A titok nyitja, hogy egy üres robot vagy, ezért nem sikerült megugranod a captchat.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Tycoon
(
x2)
May 31, 2020 22:52:22
x2)
"Ma is volt stream,örüljetek"
Anyád!
Anyád!
FuhrerBiersack
May 31, 2020 22:52:38
Uram atyám. Az ilyen játékoknál, de ennél különösen, ütközik ki valójában, hogy micsoda antiszociális nyomorult sodi a sodi.
Meg GTA RP-ben sem tud baratokat szerezni
May 31, 2020 22:52:38
kirakottLegoBusz
(
x1)
May 31, 2020 23:03:01
x1)
A kurva anyádat Endre a mai műsorodért!
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 31, 2020 23:13:17
x7)
Rendelt 15m Cat.8 Ethernet kábelt. 67 euroért (!) wtf!
Ilyet rendelt, ami 25 euro: www.amazon.de/CAT-8-Networking-Cable-15m-White/dp/B0858XPT1K
Amúgy a legolcsobb kábel is tud kb 800 Mbit-et, ő pedig 8 Mbit-el szokott streamelni. Informatikus?
|__o__|
Ilyet rendelt, ami 25 euro: www.amazon.de/CAT-8-Networking-Cable-15m-White/dp/B0858XPT1K
Amúgy a legolcsobb kábel is tud kb 800 Mbit-et, ő pedig 8 Mbit-el szokott streamelni. Informatikus?
max5enutálnak
(
x47)
May 31, 2020 23:36:54
x47)
endre, te balfasz, egy játékot sem tudsz bezárni. Ja és nem fura, hogy ahol tudják ki vagy, ott mindenhol rühellenek, mint a szart? Mindenki, kivétel nélkül. Mindenki hülye, mi? :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Összezavart olvasó
May 31, 2020 23:38:39
Informatikus?
Informatikus?
Cat 8 :DDDDDDDDD VISÍTOK GECI
Kábeldobot vegyél Sodi, kevésbé néznénk hülyének.
May 31, 2020 23:38:39
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 31, 2020 23:43:07
x37)
Na, ma kiderült, hogy ha Endre bármilyen magyar multis közösségbe belép, ott rögtön vágják, hogy kicsoda, hogy recskaboy, hogy pedofil és hogy 35.000 Euróval tartozik. Ezért megérte a Twitch, te fasz, csak csináltál magadnak vagy ezer új trollt.
sodichu
May 31, 2020 23:45:03
Ilyet rendelt, ami 25 euro: amazon.de/CAT-8-Networking-Cable-15m-White/dp/B0858XPT1K
Ilyet rendelt, ami 25 euro: amazon.de/CAT-8-Networking-Cable-15m-White/dp/B0858XPT1K
Nem figyelsz. Ebben a gazdaságihelyzetben igyekszem támogatni a csóri német prolikat, hogy megveszem a szar termékeiket jó drágán (valójában aprópénz) hogy a medencés irodában a csajok tudjanak mivel kötélhúzást játszani. A másik ilyen amikor kollégám és hű barátom Marco C. Smith kutyájának építettem egy luxus palotát, hiszen hatalmas állatbarát vagyok. Na most megyek beszélek merkellel az eus gazdasági támogatásról. (csak mondom én adom az eunak a pénzt) Na melócsá
May 31, 2020 23:45:03
again mine the refund
(
x6)
May 31, 2020 23:46:32
x6)
Na, ma kiderült, hogy ha Endre bármilyen magyar multis közösségbe belép, ott rögtön vágják, hogy kicsoda, hogy recskaboy, hogy pedofil és hogy 35.000 Euróval tartozik. Ezért megérte a Twitch, te fasz, csak csináltál magadnak vagy ezer új trollt.
mindenhol ez fog vele történni az interneten az élete végéig. már a velvet címlap is elég volt hozzá de a pedógate végleg megpecsételte a sorsát
Zsénó
(
x22)
May 31, 2020 23:49:39
x22)
"Ma is volt stream, örüljetek"
Na nehogy már te tegyél nekünk szívességet, basszam azt a kecske fejedet!
sodichu
May 31, 2020 23:54:24
"Ma is volt stream, örüljetek"
Zseniális gazdasági tudásommal megmentem a világot, erre nektem nem tetszik a stream amit spielberggel dobtunk össze? Na álljál le, vagy a jogi diploma nélküli jogász fog elkapni a bíróságon.
May 31, 2020 23:54:24
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 01, 2020 00:09:29
x19)
Ennyi kábel a space x űrhajóban sincs mint abban a gyerekszobában, erre megint vesz egyet XD
Tycoon
(
x2)
Jun 01, 2020 00:49:11
x2)
Én mikor meghallom hogy azért nem fogadta el Zsery kihívását mert kevesett dolgozott:
Pszichiáter
Jun 01, 2020 00:52:37
Én mikor meghallom hogy azért nem fogadta el Zsery kihívását mert kevesett dolgozott:
Hol található a beteg? Konzultálok egy agysebész kollégámmal, hátha lobotómiára van szükség. Jun 01, 2020 00:52:37
C64korszak
(
x2)
Jun 01, 2020 01:14:03
x2)
Skacok ez a tamásmacska ez egyre borzalmasabb. Régen is egy nagypofájú gusztustalan dagi náci volt, széthízott cipófejjel, sivalkodó posztmutáló kappanhanggal, de mostanra valami rémület.
Én nem is tudom, egy hóhért vagy valami náci tömeggyilkost képzel az ember így, a szemei, a penge szája, az arkifejezése, az egész orgánuma...tyűkeci..és ahogy mesél, mint aki betanult egy rossz hazugságot, és csak darálja, lepislog, elpislog, folyamatos grimaszol, rádnéz, de mégsem, nem a szemedbe, egyenesen rád, csak odapillantgat, sunyin odavágva a malac szemével, egy totális mániákus pszichopatáé minden rezdülése. Ledöbbentő.
Hogy a meséjéből minek az ellenkezőjének a felének a köbgyöke igaz, tulajdonképp lényegtelen, senkit nem érdekel.
Frankó állapotban lehet különben, nem csodálkoznék ha a nagy "krisnás" antiminden, antialkoholista úgy inna, a magány és a hideg ellen, töményet, mint a kefekötő. A kilós táskás szem, felpüffedt fej, állandó arcpirosság pont stimmelő tünetek, meglehet a melóból is ilyenek miatt vágták ki, a többi meg csak mese habbal.
Már a tk idején is késő este kelt fel, összevissza, meg elérhetetlen volt bő napokat, félnapokat random, stb.
Mostanra már nem csak sörösüveg vállú, de valami extra vánnyadt, úgy néz ki, mint akit egy nagobb szél is elfúj.
Én nem is tudom, egy hóhért vagy valami náci tömeggyilkost képzel az ember így, a szemei, a penge szája, az arkifejezése, az egész orgánuma...tyűkeci..és ahogy mesél, mint aki betanult egy rossz hazugságot, és csak darálja, lepislog, elpislog, folyamatos grimaszol, rádnéz, de mégsem, nem a szemedbe, egyenesen rád, csak odapillantgat, sunyin odavágva a malac szemével, egy totális mániákus pszichopatáé minden rezdülése. Ledöbbentő.
Hogy a meséjéből minek az ellenkezőjének a felének a köbgyöke igaz, tulajdonképp lényegtelen, senkit nem érdekel.
Frankó állapotban lehet különben, nem csodálkoznék ha a nagy "krisnás" antiminden, antialkoholista úgy inna, a magány és a hideg ellen, töményet, mint a kefekötő. A kilós táskás szem, felpüffedt fej, állandó arcpirosság pont stimmelő tünetek, meglehet a melóból is ilyenek miatt vágták ki, a többi meg csak mese habbal.
Már a tk idején is késő este kelt fel, összevissza, meg elérhetetlen volt bő napokat, félnapokat random, stb.
Mostanra már nem csak sörösüveg vállú, de valami extra vánnyadt, úgy néz ki, mint akit egy nagobb szél is elfúj.
miskolcigány
(
x5)
Jun 01, 2020 01:28:10
x5)
Becsuld meg azt a 800 futyit endre, mert a jovoben legfeljebb marhavagonban fogsz menozni a tobbi genhulladeknak, hogy te az osszes szines kituzot megkaptad.
A munka nem megoldás.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 01, 2020 02:06:27
x37)
Az a vicc, hogy Sodi még innen is fel tudna állni, ha lenne önfegyelme. Ha nem rúgják ki a melócsából, akkor 5 év alatt nullára tudja fizetni az egyenlegét. Ez után felvesz 350.000 Euró hitelt egy lakásra, aminek a törlesztője kb havi 2300 Euró 15 év futamidővel számolva. Sodi addigra -mivel már kétszer előléptették a kitűnő munkája miatt- havonta bruttó 6000 Eurót keres, amiből ha szűkösen is, de ki tudja skálázni a törlesztőt még amellett is, hogy támogatja a kisnyugdíjas édesanyját. A rezsit pedig elfelezik Hanssal, az élettársával, akivel boldog meleg (és zsidó) párként élnek az új lakásukban. Endrének már új fogai vannak, a haját hetente nyírja nullással, és minden második nap jár edzeni egy tartásjavításra és rehabilitációra specializálódott személyi edzőhöz. Mióta együtt streamelnek Hanssal, a nézők sem baszogatják, sőt, a meleg játékos szcénában kimondottan jól cseng a nevük. Havi több száz Euró donát folyik be innen is.
*ÓRIÁSI PARÓDIAROVAT*
*ÓRIÁSI PARÓDIAROVAT*
Igazmondó Juhász
(
x2)
Jun 01, 2020 06:19:12
x2)
Endre ébresztő, indulás csavarogni! Várnak a kinderek a játszótéren.
De ha piton kalandokat szeretnél mára, találj az Alexon valakit, aztán irány a bokor s már mehet is a romantika
De ha piton kalandokat szeretnél mára, találj az Alexon valakit, aztán irány a bokor s már mehet is a romantika
ál-broni
Jun 01, 2020 07:49:37
engedik elon musk ák hogy rakétát löjön az egbe és csoddalkoznak hogy az ur ragalyt kúld ránk!!!!
kill sodi!!! deus vult!!!!
kill sodi!!! deus vult!!!!
Jun 01, 2020 07:49:37
"Úgyse akartam aludni" ro
Jun 01, 2020 07:52:54

Jun 01, 2020 07:52:54
Soros György
Jun 01, 2020 08:06:12
Kérem hanyagoljuk a fórumról az oktalan és felesleges zsidózást!
Nem látok a Sodipedián elég bizonyítékot Endre zsidó eredetére nézve.
Sodi nem zsidó, ha az lenne, akkor nem így élne.
Most komolyan, ismertek zsidót akinek ne lenne legalább egy diplomája?
Jun 01, 2020 08:06:12
xray
(
x21)
Jun 01, 2020 08:14:41
x21)
hát azért hetyetye..-mondaná schwarz nagymama. Nem látok a Sodipedián elég bizonyítékot Endre zsidó eredetére nézve.
Densie_23
Jun 01, 2020 08:33:57
Ha egy zsidó hülye, akkor nagyon hülye.
Jun 01, 2020 08:33:57
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 01, 2020 08:46:20
x16)
Tökéletes mém alapanyag!
hahó
Jun 01, 2020 08:46:35
Endre a beltenyészet eredménye!
Jun 01, 2020 08:46:35
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 01, 2020 08:50:34
x16)
Skacok ez a tamásmacska ez egyre borzalmasabb. Régen is egy nagypofájú gusztustalan dagi náci volt, széthízott cipófejjel, sivalkodó posztmutáló kappanhanggal, de mostanra valami rémület.
Füvezik is, elég nyilvánvalóan utalt rá az egyik részben. Hogy mennyire rendszeresen, azt nem tudni.
Winkowitch
Jun 01, 2020 09:03:17
De undorítóan néz ki az a szemüveg rajta.
Hallod Endre, miért nem mész már el egy kibaszott optikába, és csináltatsz egy olyan szemüveget, ami legalább illik az arcformádhoz? A fizetésedből ez effektíve filléres tétel
Hallod Endre, miért nem mész már el egy kibaszott optikába, és csináltatsz egy olyan szemüveget, ami legalább illik az arcformádhoz? A fizetésedből ez effektíve filléres tétel
Jun 01, 2020 09:03:17
-
Jun 01, 2020 09:04:55
És? A fűtől nem leszel fasz (az csak a kapudrog teória követői terjesztik). Továbbá Kanadában legális.
Ezzel azt akarom mondani, hogy felesleges a marihuánát belekeverni, TC fasz alapjáraton
Jun 01, 2020 09:04:55
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 01, 2020 09:27:20
x16)
-
Jun 01, 2020 09:38:52
Nyilván, de az alany már előtte is baltával faragott cipófejjel rendelkezett, így a fű = torz fej teória megcáfoltatott.
Jun 01, 2020 09:38:52
Kanász
Jun 01, 2020 09:51:19
Nono! Fű ->éhség -> disznonagy zabálások
Jun 01, 2020 09:51:19
Hiénaverő
(
x17)
Jun 01, 2020 09:53:47
x17)
Valamit tol a malacz az kurvaisten, mert ilyen életvitelt, meg a sorozatos shikertelenségeket ezzel az egóval nem lehet máshogy elviselni. Ehhez még hozzájön a teljesen szétesett életvitele, szar alvás, felborult bioritmus, meg a nulla edzés, mozgás. Ha még rátol kanneszt vagy szeszt, az eredmény a képen látható monoklis cipó.
Facebook csop tag
(
x1)
Jun 01, 2020 09:58:17
x1)
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 01, 2020 10:51:07
x16)
Nem hinném, hogy alkoholista. A Kanadát átszelő utat nem lehetett volna alkeszként megcsinálni.
A nőkről világéletében lekicsinyítően, lenézően szólt. Amíg volt nője, ezt relative meg is tehette. De mióta Athina nincs, azóta a fű se nő neki. Különösen frusztrálhatja, hogy Athina csak utána lett jó nő.
Hogy ő, akinek egyetlen intésére egykor több száz tininindzsa gurult volna le a dombról, ma még ezek a lenézett nők közül se áll szóba vele egy se.
Nem véletlen, hogy noha nem vlogol szinte semmit a mindennapi életéről Kanadában, azt azért muszáj volt elmondania, hogy alázta le a hülye női kollégát, aki természetesen szerelmes volt belé.
Ahogy Sodi, ő is az elszalasztott lehetőségek iskolapéldája. Ha nem lenne ilyen narcisztikus, és tudná, hogy kibe lehet belekötni és kibe nem, a mai Orbán rendszerben ő lehetett volna a fiatal generációkat megszólítani képes Bayer Zsolt. Ami nyilván nem is fizetne rosszul.
Nyomja a geci meg a stressz az agyát, már 40 éves, a szeme előtt úszik el az élete, egyedül van mint a kisujjam, nincsen társa az életben, nincs akihez hazamenjen. A családalapítás is csak álom. Bezzeg annak a kanadai máv-os picsának van normális élete, pozíciója, sőt végül ő rúgatta ki a sztárprogramozót, és nem fordítva.
Azért hogy évek óta így kell élni, engem is megborítana a helyében.
Hahó
(
x136)
Jun 01, 2020 10:58:06
x136)
már 40 éves
szerintem már 44 éves. valahogy nem jött össze neki a nagy gurítás kanadában sem. nagy arc az persze van, hogy ő 5 perc alatt talál állást, mert olyan jó szakember, de akkor miért nem vezető fejlesztő valami menő cégnél, és miért spórol a szállodán ha utazik?
Hiénaverő
(
x17)
Jun 01, 2020 10:58:27
x17)
A nőkről világéletében lekicsinyítően, lenézően szólt. Amíg volt nője, ezt relative meg is tehette. De mióta Athina nincs, azóta a fű se nő neki.
A nőkről világéletében lekicsinyítően, lenézően szólt. Amíg volt nője, ezt relative meg is tehette. De mióta Athina nincs, azóta a fű se nő neki.
43 éves a röfi, amelyik hapsinak van normális egzisztenciája és fizikuma és még nem családos ebben a korban, annak minden ujjára jut egy nő. Persze ehhez nem árt ha nem erőszakos proli pszichopata az illető, akinek külföldön kell bújkálnia a rendőrség elől és alkalmi melóból tengődik egy szar albérletben, millió elbaszott lehetőséggel a háta mögött. Az olyanoknak marad a vekniflokkban okoskodás a pincéből.
Szia Árti! :D
Hahó
(
x136)
Jun 01, 2020 11:18:06
x136)
jók ezek a malaczvlogok, mert így nehezen tud vetíteni, hogy neki mennyire bejött az élet kanadában, és milyen jót tett vele az ügyészség, bíróság, hogy elüldözte az országból, ahol politikai nézetei miatt nem tudott érvényesülni. lol.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
p00p
Jun 01, 2020 11:28:32
Púp, Stohl nem azt mondta, hogy 1.5 millió alatt nyomorgás van, hanem hogy annyi kell neki, hogy 0-ra kijöjjön hó végén a korábbi balfasz döntései miatt (gyerektartással, ingatlanhitellel, kokainozással, mindennel együtt ennyire jön ki).
Ne arcoskodj, hogy te ennek már a felét keresed, mert stohl ezt magyarországi viszonyok között értette. Németországban szorozd meg 3-al, aztán úgy hasonlítsd össze a kereseteddel. Illetve annak 20%-ával, mert annyira csökkent a fizud.
Magyarországon a 800 fütyinek a harmadát sem keresnéd meg. Itt a junior fizetés még mindig 250-300 nettó.
Ne arcoskodj, hogy te ennek már a felét keresed, mert stohl ezt magyarországi viszonyok között értette. Németországban szorozd meg 3-al, aztán úgy hasonlítsd össze a kereseteddel. Illetve annak 20%-ával, mert annyira csökkent a fizud.
Jun 01, 2020 11:28:32
Hiénaverő
(
x17)
Jun 01, 2020 11:31:32
x17)
Az pont eég lenne a Gyagyás életszínvonalának fenntartására, ha nem bazsta volna el a budai kecóját.
Newton-Leibniz
(
x1)
Jun 01, 2020 11:35:06
x1)
Kivancsi vagyok higy RGLt ezen a heten megvertek-e mar
-
Jun 01, 2020 11:35:53
én egyébként kurva nagyokat röhögök a két retard (zsodi és malac) közötti nagyon durva párhuzamokon.
- büszke náciként mindketten egy-egy liberális fellegvárban kényszerülnek bújkálni és csak csak csöndben puffoghatnak a lisbikre, mert különben repülnének haza MO-ra, amit egyébként nagy hazafuként folyamatosan pocskondiáznak
- mindketten jólkereső sztárporgramozónak próbálják eladni magukat, aztán tudjuk h hecker henrik bármelyik malac- vagy púpkeretrendszerben ki-bejárt ország-világ szeme előtt.
- sorozatban rúgják ki őket munkahelyükről
- a kibaszott szar személyiségük miatt magányosak mint állat, amit vekni/cipóflokkal próbálnak kompenzálni. zéró sikerrel.
- vállalhatatlan külső mindkettőnél befigyel, ennek ellenére non-stop szerepelni akarnak a kamerában. durván fals önkép mindkét balfasznál
- a nők nemhogy körberöhögik őket, de kb rájuk se hederítenek.
- büszke náciként mindketten egy-egy liberális fellegvárban kényszerülnek bújkálni és csak csak csöndben puffoghatnak a lisbikre, mert különben repülnének haza MO-ra, amit egyébként nagy hazafuként folyamatosan pocskondiáznak
- mindketten jólkereső sztárporgramozónak próbálják eladni magukat, aztán tudjuk h hecker henrik bármelyik malac- vagy púpkeretrendszerben ki-bejárt ország-világ szeme előtt.
- sorozatban rúgják ki őket munkahelyükről
- a kibaszott szar személyiségük miatt magányosak mint állat, amit vekni/cipóflokkal próbálnak kompenzálni. zéró sikerrel.
- vállalhatatlan külső mindkettőnél befigyel, ennek ellenére non-stop szerepelni akarnak a kamerában. durván fals önkép mindkét balfasznál
- a nők nemhogy körberöhögik őket, de kb rájuk se hederítenek.
Jun 01, 2020 11:35:53
Zsénó
(
x22)
Jun 01, 2020 11:37:29
x22)
Kivancsi vagyok higy RGLt ezen a heten megvertek-e mar
Remélem igen.
p00p
Jun 01, 2020 11:46:04
Csak a komolyabb cégek fizetnének ennyit, de azok legkésőbb a próbaidő végén elküldenék.
Csak gányoldába mehet, ott 200 alatt fog kapni. Púpszászon bőven elég lesz ez is.
Jun 01, 2020 11:46:04
Hetyetye
Jun 01, 2020 11:48:15
Híres lettél Endre! Egyre többen figyelnek fel a professzionális streamjeidre te világi balfasz!
youtu.be/3aIUIMTr4ew?t=346
HHHHHHHHHHHHH *süsü*
youtu.be/3aIUIMTr4ew?t=346
Jun 01, 2020 11:48:15
Facebook csop tag
(
x1)
Jun 01, 2020 11:51:43
x1)
Púp, Stohl nem azt mondta, hogy 1.5 millió alatt nyomorgás van, hanem hogy annyi kell neki, hogy 0-ra kijöjjön hó végén a korábbi balfasz döntései miatt (gyerektartással, ingatlanhitellel, kokainozással, mindennel együtt ennyire jön ki).
Annyit még hozzátennék, hogy Stohl ezt kb 5-7 éve mondta. Szóval a Sodi kurvára a múltban él
FKK ficken kleiner kinder
Jun 01, 2020 12:12:20
drónozós lájvot a népnek!
Jun 01, 2020 12:12:20
-
Jun 01, 2020 12:13:20
az egesz vilag a multban el.
Jun 01, 2020 12:13:20
Hiénaverő
(
x17)
Jun 01, 2020 12:17:52
x17)
Jun 01, 2020 12:17:52
Látszik a gyagyás fasz ostobaságán, kinek a véleményét teszi magáévá állandóan: Stohl Buci, Aranyélet Janka, Korokkkó tanárúr, a trash-jobbos retardált Bayerzsóti, a csaló Doktor Görény meg a többi idióta. Jun 01, 2020 12:17:52
p00p
Jun 01, 2020 12:25:30
Számolgassunk.
Púp nettója: 800.000 br / 2.300 eur
Ez bruttóban kb 3.150 eur (itt lehet ellenőrizni: www.brutto-netto-rechner.info/gehalt/gross_net_calculator_germany.php)
A német minimálbér: br 1.557 eur
(https://www.google.com/search?q=germany+minimum+wage&oq=germany+&aqs=chrome.0.69i59j69i57j0l5j69i60.1177j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8)
Ez pontosan a fele púp fizetésének, a 3.150 eur-nak.
Magyar minimálbér: br 160.000 ft
Ennek a duplája br 320.000 ft
Ami nettó 212.800 ft.
Ennyit keresne itthon a púpos.
Hogy is volt, amikor azon nevetgéltél, hogy a trollok 200-at keresnek és irigykednek rád?
Púp nettója: 800.000 br / 2.300 eur
Ez bruttóban kb 3.150 eur (itt lehet ellenőrizni: www.brutto-netto-rechner.info/gehalt/gross_net_calculator_germany.php)
A német minimálbér: br 1.557 eur
(https://www.google.com/search?q=germany+minimum+wage&oq=germany+&aqs=chrome.0.69i59j69i57j0l5j69i60.1177j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8)
Ez pontosan a fele púp fizetésének, a 3.150 eur-nak.
Magyar minimálbér: br 160.000 ft
Ennek a duplája br 320.000 ft
Ami nettó 212.800 ft.
Ennyit keresne itthon a púpos.
Hogy is volt, amikor azon nevetgéltél, hogy a trollok 200-at keresnek és irigykednek rád?
Jun 01, 2020 12:25:30
Tycoon
(
x2)
Jun 01, 2020 12:42:38
x2)
Ezt tüntessék már el innen rém álmaim lesznek ..az alsótól is
Nulladikos Snecológus
Jun 01, 2020 12:44:16
Jun 01, 2020 12:44:16
-
Jun 01, 2020 12:48:39
Gyártsunk reakció gifeket, aztán mehet mindenhova
Jun 01, 2020 12:48:39
p00p
Jun 01, 2020 12:51:01
www.salaryexplorer.com/salary-survey.php?loc=980&loctype=3&job=787&jobtype=3
"A person working as a Java Developer in Berlin typically earns around 11,700 EUR per month. Salaries range from 5,870 EUR (lowest) to 18,200 EUR (highest)."
Berlinben egy java fejlesztő (átlag) 11.700 eurót keres havonta. Ez 4 millió forint. A legalacsonyabb bér 5.870 eur. Te bőven ez alatt keresel.
Ezt csak azért teszem be, hogy el tudd magad helyezni a ranglétrán. Legközelebb, ha a 800 fütyidre vered, belinkelem neked ezt az oldalt. Ez a lumpen, underclass, vagy már a proletár kategória odakint?
"A person working as a Java Developer in Berlin typically earns around 11,700 EUR per month. Salaries range from 5,870 EUR (lowest) to 18,200 EUR (highest)."
Berlinben egy java fejlesztő (átlag) 11.700 eurót keres havonta. Ez 4 millió forint. A legalacsonyabb bér 5.870 eur. Te bőven ez alatt keresel.
Ezt csak azért teszem be, hogy el tudd magad helyezni a ranglétrán. Legközelebb, ha a 800 fütyidre vered, belinkelem neked ezt az oldalt. Ez a lumpen, underclass, vagy már a proletár kategória odakint?
Jun 01, 2020 12:51:01
tyodika
Jun 01, 2020 12:52:37
Perlinben az ipajági standajd béjt kejesem.
Jun 01, 2020 12:52:37
Fosos Karak
Jun 01, 2020 13:03:25
Ha sodika nem fogadja el a kihívást akkor mehetne egy live csak zseryvel, sodi hetytyezeseit pedig belevágni.
Jun 01, 2020 13:03:25
Sodilegnagyobbrajongoja
Jun 01, 2020 13:10:01
"a legtöbb nézőnél jobban keresek"
Jun 01, 2020 13:10:01
Igazmondó Juhász
(
x2)
Jun 01, 2020 13:19:55
x2)
Púp, miért nem vagy itt? Igen eltűntél a fórumról! Csak nem bújkálsz? Félsz?
regginsnarT
(
x1)
Jun 01, 2020 13:26:28
x1)
Még az adósság az hagyján. Az teljesen oké lenne, ha befektetésre vett volna fel hiteleket pl. De az, hogy kibaszott játékokra, fölösleges és szar elektronikára, meg a cigány haverjainak pénzelésére, HITELKÁRTYÁRÓL. Hiába proletároz habzó szájjal, pont ő van egy kibaszott majom szintjén, hogy ilyenekre kúrt/kúr el hitelpénzt.
xray
(
x21)
Jun 01, 2020 13:27:04
x21)
egyelőre azon töri a fejét, h milyen ürüggyel rázza le zsery kihívását. gyagyás, nem fog menni!
Csengőfrász
(
x1)
Jun 01, 2020 13:31:00
x1)
Szóval 1,2 millió forint a difi Endre békeidős fizetése és az iparági minimum között.
Tehát Se díszfogyi migránsnak, se ugráltatható csicskának nem drága 800 fütyiért.
Mondjuk a díszfogyi a valószínű,mert még egy kávét se tud ez a nyomorék lefőzni.
Csengőfrász
(
x1)
Jun 01, 2020 13:34:24
x1)
Ott kezdődik az egész,hogy nem tud különbséget tenni a hitelezett pénz és a sajátja között.
Csak ránéz a számlára,és azt látja hogy elköthet róla 40k eurót.
Azt már nem fogja fel,hogy ő azt a pénzt nem kereste meg.
Tycoon
(
x2)
Jun 01, 2020 13:34:48
x2)
Igazmondó Juhász
(
x2)
Jun 01, 2020 13:35:33
x2)
Még hagyján. Mosogatni se tud szerintem
Facebook csop tag
(
x1)
Jun 01, 2020 13:40:40
x1)
Épp "dolgozik", hogy a napi 30 perccel korábbi lelépést tudja kompenzálni a kurzarbeiton.
mifaaan
(
x1)
Jun 01, 2020 13:51:20
x1)
Én örülnék, ha elővenné a polcról a poros java könyvet és a streamben felolvasná, elkezdenl csinálni a feladatokat felkészülés gyanánt.
Teljesen egyszerű. Semmi "nyeméjtem, mostmééé ez foooosh" Nem lenne, mert sodri pont ugyanazt csinálná, mint a munkában, amihez ért!!
Ja ennek az az előfeltétele, hogy a könyv még nem esett atomjaira a penésztől, portól és testfolyadékoktól, amit a patkány ereget a lyukban.
Amúgy arra emlékszik valaki, hogy milyen nyelvű a könyv (Sajnos a napi 8 sör rontja a memóriámat)? Ha német, akkor az egy nagyon nagy öngól megint...
Csengőfrász
(
x1)
Jun 01, 2020 13:53:44
x1)
Egyébként Stohl-ról még csak annyit,hogy bármekkora gyökér,mégis van 4 gyereke,és a két felnőtt lánya szépen be is illeszkedett Ner-es körökbe.
Stohl 53 éves.
Endre 15 év múlva kire meg hol számíthat?
Stohl 53 éves.
Endre 15 év múlva kire meg hol számíthat?
Facebook csop tag
(
x1)
Jun 01, 2020 13:54:13
x1)
Emlékeim szerint matyar a Java könyv.
C64korszak
(
x2)
Jun 01, 2020 13:57:41
x2)
Ugyan, idehaza tyodika állást nem kapna, legfeljebb feketén valami gányoldában gombokért megint.
Nemhogy junior bért, LOL, ahhoz idehaza letett nyelvvizsgára és kézben lévő diplomára van szükség. Első körben. És ezeket a csókákat, akikből kiszédül évi pártizezer azért az a hazai álláspiacra, sem szivacsként szívja fel idehaza a szakma.
Ezt fordítja le úgy a recskás retard, hogy ez "ejmajagyott gémeskutyas ojszág", ahol kurvára nincs igény pjogjamozóra.
Valójában rá, masnis önéletrajzú, hebegő-habogó kódolni nem tudó minden papír, képzettség nélküli, nélküli 40es félnótásra nincs szükség.
A pénzről annyit, idehaza 250felett már elég jól el lehet karistolni, persze kurvára nem mindegyek a munkakörülmények és személyes lehetőségek.
Két fiatal egy irodai melóhoz közeli albérlettel nettó 500-600ból nagyon vidám kis párocska pesten, mondhatjuk hogy ez eléggé highlife szitu így.
Ha családfenntartóként, netán egyedüli családfenntartóként, X gyerekkel, a szalag mellett vagy az építkezésen, sofőrként ,stb a beledet kimelózva, hullára kitúlórázva keresed meg az ~épphogy, vagy netán csak átlagosan +250et, az szarra sem elég, full-full lowlife kategória.
Nemhogy junior bért, LOL, ahhoz idehaza letett nyelvvizsgára és kézben lévő diplomára van szükség. Első körben. És ezeket a csókákat, akikből kiszédül évi pártizezer azért az a hazai álláspiacra, sem szivacsként szívja fel idehaza a szakma.
Ezt fordítja le úgy a recskás retard, hogy ez "ejmajagyott gémeskutyas ojszág", ahol kurvára nincs igény pjogjamozóra.
Valójában rá, masnis önéletrajzú, hebegő-habogó kódolni nem tudó minden papír, képzettség nélküli, nélküli 40es félnótásra nincs szükség.
A pénzről annyit, idehaza 250felett már elég jól el lehet karistolni, persze kurvára nem mindegyek a munkakörülmények és személyes lehetőségek.
Két fiatal egy irodai melóhoz közeli albérlettel nettó 500-600ból nagyon vidám kis párocska pesten, mondhatjuk hogy ez eléggé highlife szitu így.
Ha családfenntartóként, netán egyedüli családfenntartóként, X gyerekkel, a szalag mellett vagy az építkezésen, sofőrként ,stb a beledet kimelózva, hullára kitúlórázva keresed meg az ~épphogy, vagy netán csak átlagosan +250et, az szarra sem elég, full-full lowlife kategória.
-
Jun 01, 2020 14:02:58
Ugyan, idehaza tyodika állást nem kapna, legfeljebb feketén valami gányoldában gombokért megint.
Nem tudom, honnan veszed ezeket az infókat, de a matyar munkaerőpiac kurvára nem igy működik.
Pont hogy nálunk nem kérik a diplomát és a nyelvvizsgát. Az interjún beszélgetünk angolul is, a szakmai teszt pedig képet ad a tudásról.
Kurvára nem kell se diploma, se nyelvvizsga. Vágom én, hogy a sodinak kell itt flexelni mindenkinek, de azért ne legyünk már ennyire elrugaszkodottak, elvégre tudtommal mi nem vagyunk sodi féle autisták, hogy saját autiköd generátorunk legyen.
Jun 01, 2020 14:02:58
C64korszak
(
x2)
Jun 01, 2020 14:10:23
x2)
Én örülnék, ha elővenné a polcról a poros java könyvet és a streamben felolvasná, ..
El ne kábítsuk már magunkat trollz, hogy megtanult alapszinten pjogjamozni ez a pedofil retardált kamugép!
Tessék visszakeresni amikor itt próbálta a felvételi feladatokat megoldani, és a végén már nem csak az IT-s trollok sírtak a röhögéstől, azóta sem tanult meg semmit, kódok összelopkodása, gányolás, fals + tesztek, valami ilyesmit csinálhat.
Olyan fos melókat, amitől a legtöbb szakmabeli okád, egy nagyon alacsony szakmai színvonalú környezetben, risszrossz összetákolt szemét kódbázison, stb.
Amiket az ügyfelek átbaszásával valami hihetetlen mérnökórát igénylő csodának ad el és számláz ki a seggpresztó.
Nem véletlenül gondosan ügyel sodó és a cég is, nehogy a nyomára jöjjenek a trollok, mi is a pontos szitu, még miután kibasznák is (végre), a trágya, félretesztelt, lukas, instabil kódok mint valami elásott aknák ott maradnak,...
... akárkinek akármit is gányol a retard cég és ott a recskás kókler.
töppedt buzigolyók
Jun 01, 2020 14:27:30
Endre! Nem érzed úgy, hogy itt lenne az ideje egy szájbarágós tisztázós lájvnak? Kezdenek felgyûlni a témák. Kurzarbeit, anyagi helyzet, zsery kihívása, ogre miért nem enged streamelni, ésatöbbi. Miért kínzod magad és a nézôidet játék-streamekkel? Te is utálod, nem köt le, és ráadásul nézhetetlen is. Unott fejjel ülsz, nem kommunikálsz a nézôkkel, nem kommentálod a játékot. Miért nem csinâlsz valami olyat, amire igény van? Ülj le, és csináljad a 60 perces beszélgetôs-bekérdezôs lájvokat.
Jun 01, 2020 14:27:30
Igazmondó Juhász
(
x2)
Jun 01, 2020 14:36:24
x2)
Endre, pünkösd alkalmából egy kérdezz felelek live? Úgy is vallásos vagy állitólag, megtisztulást nyerhetnél.
Endre, saját érdeked hogy tisztázd a nézők kérdéseit. Állitólag te influencer vagy,neked kell befolyásolnod a nézőidet, nem nekik magukat. Meg te ebből akarsz megélni úgy tudom. Miért nem törődsz a nézőkkel Sodi? Troll vagy nem, vannak normálisabb trolljaid is,legalább velük foglalkozhatnál..
ENDRE, TEDD MEG!
Endre, saját érdeked hogy tisztázd a nézők kérdéseit. Állitólag te influencer vagy,neked kell befolyásolnod a nézőidet, nem nekik magukat. Meg te ebből akarsz megélni úgy tudom. Miért nem törődsz a nézőkkel Sodi? Troll vagy nem, vannak normálisabb trolljaid is,legalább velük foglalkozhatnál..
ENDRE, TEDD MEG!
Tycoon
(
x2)
Jun 01, 2020 14:38:04
x2)
Endre, pünkösd alkalmából egy kérdezz felelek live? Úgy is vallásos vagy állitólag, megtisztulást nyerhetnél.
ENDRE, TEDD MEG!
ENDRE, TEDD MEG!
Kérdezz-felelek live 250 feliratkozókként Hahó!
Hahó!
Hahó!
SoDie Rotten
Jun 01, 2020 14:42:13
Nem lehet.
Ogreapu szerint rossz voltam.
Trollzers Contract Twinkboy since 2020.
Ogreapu szerint rossz voltam.
Jun 01, 2020 14:42:13
D.Dezsö
Jun 01, 2020 14:54:55
Jól mondja a trollèga ... Itthon is geci nagy hiány van fejlesztőkből, nem hiába virágoznak az 1-1,5 éves kóder sulik. Egy junior fejlesztő bére valóban 250-től indul Pesten de Seniornál kb a csillagos ég a határ.
A Sodi 10 félév egyetemével plusz 3-4 év Valódi! referenciával itthon is simán meglehet csinálni minimum 6-7 kilót lazán. Diplomát kb mindenki telibeszarja max csak az állami munkahelyek nem, de oda csak a nagyon vidékiek vagy a Sodi féle kontárok mennek 160 nettóért.
Ez a nyelvvizsga is faszság, tőlem cssak mindig megkérdezték mennyire tudsz angolul, elmondtam, hogy nem tökéletes de meetingekre elég ... aztán úgy is kiderül az első meetingen, hogy csak makogsz meg “nyem éjtem”.
Az építkezéses biorobot hasonlat is messze van a valóságtól. Félfogyatékos parasztok keresnek sitnyikként 3 kilót építkezésen mert legalább beszél magyarul. Még egy Aldiban is meg lehet keresni 3 kilót tisztán ha meg egy kivsit is kiemelkedsz az átlag 80 IQ-s közegből megtesznek boltbezetőnek havi nettó 500-ért.
A jó szakmunkásokat már meg sem említem, kőműves spanom havi 1 misit keres alkalmazottként! Tavaly már erősen foglalkoztatott a dolog, hogy hagyom az IT-t meg az irodát a faszba, veszek egy furgont meg szerszámokat és ‘beszállok ebbe az építőiparba’ :)
Jun 01, 2020 14:54:55
miskolcigány
(
x5)
Jun 01, 2020 15:00:21
x5)
Egy junior fejlesztő bére valóban 250-től indul Pesten
Amugy korrekt iras, de 400 korul indulnak a friss junior fejlesztoi berek (nyelvtol fugg nyilvan), aki 250-ert elmegy valahova fejlesztonek ott nagy baj van.
Csengőfrász
(
x1)
Jun 01, 2020 15:07:34
x1)
A családos "kisemberek" meg az önbizalomhiányos fiatalok tartják el a lehúzós geci helyeket minden szakmában.Aztán megy a sírás hogy"jajj nem találok embert" meg "lusták az emberek dolgozni".
Miközben arról van szó hogy szalagmunkás fizetést akarna adni egy szakképzett embernek.És persze a másik hely a geci a szemében,aki megfizeti a rendes bért...
D.Dezsö
Jun 01, 2020 15:08:09
Meglehet ... a régebbi cégnél ahol dolgoztam vettünk fel juniorokat 250 nettóért de az tényleg az a katagória volt, hogy “csinált pár oldalt css-ben”.
Aztán ha van affinitása kb fél-1 évig marad junior mert nem akarjuk átengedni másnak, a selejtet Sodi féle meg marad junior 5 évig vagy amíg ki nem basszák mint egyeseket ... ugye :)
Jun 01, 2020 15:08:09
-
Jun 01, 2020 15:10:21
Tyodika gyere már kicsit okoskodni, kíváncsi lennék ezt te hogy látod nyugatról.
Jun 01, 2020 15:10:21
Ogréban Lakó Buzidémon
Jun 01, 2020 15:13:20
Aljas rágalom hogy beledugtam az ujjam Endre seggébe!
Endre által ki nem fizetett lakhatási intervallum:8:00-18:30
Jun 01, 2020 15:13:20
Ogréban Lakó Buzidémon
Jun 01, 2020 15:13:35
A faszom dugtam bele.
Endre által ki nem fizetett lakhatási intervallum:8:00-18:30
Jun 01, 2020 15:13:35
Tyodi
Jun 01, 2020 15:18:57
A legtöbb nézőnél több öreg férfival basztam
Jun 01, 2020 15:18:57
Winkowitch
Jun 01, 2020 15:35:57
Amúgy Pesten nem kell pjokjamozónak se lenni, elég pl. egy különlegesebb nyelvet tudni, de akár egy atombiztos német nyelvtudás is sokat érhet a jó fizetéshez. Persze ebből a makogó púpos kizárva, de én pl. legközelebb már 350 nettót akarok elérni, mert tisztában vagyok vele, hogy a multik alig találnak az általam ismert nyelven beszélőket. És a két bölcsész szakos diplomámmal kitörölhetem a seggem.
Ennek függvényében amúgy junior programozónak se mennék el 250-ért, ez egyszerűen egy vicc összeg egy programozói tudásért, mégha kezdő is. De én úgy tudom, telítődik a piac, ezekből a kóder iskolákból Dunát lehet rekeszteni.
Tehát viccen kívül Sodibodira a teljes munkanélküliség fog várni Púpszászon.
Ennek függvényében amúgy junior programozónak se mennék el 250-ért, ez egyszerűen egy vicc összeg egy programozói tudásért, mégha kezdő is. De én úgy tudom, telítődik a piac, ezekből a kóder iskolákból Dunát lehet rekeszteni.
Tehát viccen kívül Sodibodira a teljes munkanélküliség fog várni Púpszászon.
Jun 01, 2020 15:35:57
126 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™