szpítsopp
Aug 10, 2012 22:47:20
mi az piranha, ideges vagy? csak az idegbetegek idegeskednek Hahó!
Aug 10, 2012 22:47:20
Káoszkapitány
Aug 10, 2012 22:47:56
Miért kell üvöltözni? Be vagy füvezve?
Aug 10, 2012 22:47:56
sodika
Aug 10, 2012 22:47:58
Tessék csak megnézni, az isten bassza már meg.
Sajtótájékoztató:
<a href="http://kuruc.info/r/2/93164/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/2/93164/</a>
A sajtótájékoztatón Zagyva Gyula és Gaudi-Nagy Tamás által kiosztott lista.
<a href="http://kuruc.info/r/6/93153/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/6/93153/</a>
Ez ugyanaz, amit én csináltam.
Csak míg én egy szaros zugblogon, ők sajtótájékoztatón.
Ezt le is írtam az ügyészségnek. Sőt: bevittem nekik a Gaudi-féle rendőrlistát, hogy EZ MEG MI A GECI, ti faszok?
<a href="https://skydrive.live.com/#cid=C2B25A7DC4ED92A1&id=C2B25A7DC4ED92A1%21555" rel="nofollow" target="_blank">https://skydrive.live.com/#cid=C2B25A7DC4ED92A1&id=C2B25A7DC4ED92A1%21555</a>
Sajtótájékoztató:
<a href="http://kuruc.info/r/2/93164/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/2/93164/</a>
A sajtótájékoztatón Zagyva Gyula és Gaudi-Nagy Tamás által kiosztott lista.
<a href="http://kuruc.info/r/6/93153/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/6/93153/</a>
Ezt le is írtam az ügyészségnek. Sőt: bevittem nekik a Gaudi-féle rendőrlistát, hogy EZ MEG MI A GECI, ti faszok?
<a href="https://skydrive.live.com/#cid=C2B25A7DC4ED92A1&id=C2B25A7DC4ED92A1%21555" rel="nofollow" target="_blank">https://skydrive.live.com/#cid=C2B25A7DC4ED92A1&id=C2B25A7DC4ED92A1%21555</a>
Aug 10, 2012 22:47:58
Józan Becsület
Aug 10, 2012 22:48:02
KisberK Szabolcs azonban mégsem vádlott, ami összefügghet azzal, hogy nem használta a tévében a "szemkilövető féreg" és hasonló kifejezéseket. Kíváncsi leszek, a bíróságon mi lesz a capslock megfelelője, a tippem szerint MIFAAAN?
Aug 10, 2012 22:48:02
Fotelrocker_Presszócigány
Aug 10, 2012 22:48:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>EGYÉBKÉNT EZZEL A "RENDŐRÖKKEL SZEMBEN KÖVETTÉL EL BŰNCSELEKMÉNY"-FASZSÁGGAL JUSZT SEM HAGYOM MAGAM PROVOKÁLNI. UGYANAZT CSINÁLTAM, MINT KISBERG SZABOLCS A HÍRTV A CÉLPONT CÍMŰ MŰSORÁBAN, VAGY AMIT GAUDI-NAGY TAMÁS, ESETLEG ZAGYVA GYULA. UGYANÚGY KÖZZÉTETTEM RENDŐRÖK NEVEIT AZON MEGJEGYZÉS KÍSÉRETÉBEN, HOGY NEM FOGJÁK MEGÚSZNI.
Ez a jóslat Kalmár Tamás esetében be is vált. :)</div>
a maradék 12 meg majd jól megpipáztatja azt a csúzli szádat, aztán verheted a melledet, mekkora dicsőség lesz az is..
a maradék 12 meg majd jól megpipáztatja azt a csúzli szádat, aztán verheted a melledet, mekkora dicsőség lesz az is..
Aug 10, 2012 22:48:03
Érsek úr
Aug 10, 2012 22:49:03
ezért elmondasz 10 miatyánkot te koszvadék ateista..
Aug 10, 2012 22:49:03
Józan Becsület
Aug 10, 2012 22:49:43
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>Miért kell üvöltözni? Be vagy füvezve?</div>
45 forintból 0,018 gramm vásárolható, keresztény közírók különben sem füveznek, legfeljebb fütyikamerába verik a faszukat, és feltöltik a lubeyourtube-ra.
45 forintból 0,018 gramm vásárolható, keresztény közírók különben sem füveznek, legfeljebb fütyikamerába verik a faszukat, és feltöltik a lubeyourtube-ra.
Tutenchamun
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez a jóslat Kalmár Tamás esetében be is vált. :)</div>
érdekes, hogy a saját esetedben mennyire kényes vagy az ártatlanság vélelmére, és nyomod a "juszt sem fognak elítélni" című mantrát, de mások esetében nyomod a " megszívta a faszt" című mesét már akkor, amikor még vádat sem emeltek ellene.
látod, ezért fogsz te szopni.
érdekes, hogy a saját esetedben mennyire kényes vagy az ártatlanság vélelmére, és nyomod a "juszt sem fognak elítélni" című mantrát, de mások esetében nyomod a " megszívta a faszt" című mesét már akkor, amikor még vádat sem emeltek ellene.
látod, ezért fogsz te szopni.
Józan Becsület
Aug 10, 2012 22:50:26
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez a jóslat Kalmár Tamás esetében be is vált. :)</div>
látod, ezért fogsz te szopni.</div>
sőt már akkor is, amikor az illető "magyar értékekre támad".
látod, ezért fogsz te szopni.</div>
sőt már akkor is, amikor az illető "magyar értékekre támad".
Aug 10, 2012 22:50:26
szpítsopp
Aug 10, 2012 22:50:34
tele az orr takonnyal, kicsi zsidó?
(mindig szeretem ellőni ezt a sodézetet, de egyszer azért megmagyarázhatnád piranha, mi köze a félelemnek a megfázáshoz)
(mindig szeretem ellőni ezt a sodézetet, de egyszer azért megmagyarázhatnád piranha, mi köze a félelemnek a megfázáshoz)
Aug 10, 2012 22:50:34
Leó pápa
Aug 10, 2012 22:50:47
"Tessék csak megnézni, az isten bassza már meg."
Ki vagy átkozva a gecibe.
Ki vagy átkozva a gecibe.
Aug 10, 2012 22:50:47
Tutenchamun
Aug 10, 2012 22:51:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tessék csak megnézni, az isten bassza már meg.
</div>
minek erőlködsz? te teljesen hülye vagy? úgysem nézi meg senki.
</div>
minek erőlködsz? te teljesen hülye vagy? úgysem nézi meg senki.
Aug 10, 2012 22:51:14
Mordecháj Rosenzweig
Aug 10, 2012 22:52:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tessék csak megnézni, az isten bassza már meg.</div>
Keresztény kurzus kereszténység nélkül.
Keresztény kurzus kereszténység nélkül.
Aug 10, 2012 22:52:31
sodika
Aug 10, 2012 22:52:36
A másik, hogy EZ mégis mi a geci, he'?
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=B5vXwqnkYVY#t=1055" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=B5vXwqnkYVY#t=1055</a>
Ez is ugyanaz, amit én csináltam.
Egyik esetben fel áll meg a személyes adattal való visszaélés. Az, hogy ott a rendőrlista, és oda van írva az elejére, hogy <b>nem tűr a magyar nép a végtelenségig, és ne higgyék, hogy büntetlenül taposhatnak a magyar emberek büszkeségén</b>, TELJESEN RENDBEN VAN.
Ez egy olyan dolog, amit nem hogy nem szégyellek, de <b>KIFEJEZETTEN HŐSIES, ELŐREMUTATÓ, HASZNOS, MAGASZTOS, KÍVÁNATOS, DICSŐSÉGES, IGAZSÁGOS, HELYES ÉS NAGYSZERŰ</b> cselekedetnek tartom, ami ráadásul még 100%-ig jogszerű is.
A bíróságon is UGYANEZ lesz az álláspontom.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=B5vXwqnkYVY#t=1055" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=B5vXwqnkYVY#t=1055</a>
Ez is ugyanaz, amit én csináltam.
Egyik esetben fel áll meg a személyes adattal való visszaélés. Az, hogy ott a rendőrlista, és oda van írva az elejére, hogy <b>nem tűr a magyar nép a végtelenségig, és ne higgyék, hogy büntetlenül taposhatnak a magyar emberek büszkeségén</b>, TELJESEN RENDBEN VAN.
Ez egy olyan dolog, amit nem hogy nem szégyellek, de <b>KIFEJEZETTEN HŐSIES, ELŐREMUTATÓ, HASZNOS, MAGASZTOS, KÍVÁNATOS, DICSŐSÉGES, IGAZSÁGOS, HELYES ÉS NAGYSZERŰ</b> cselekedetnek tartom, ami ráadásul még 100%-ig jogszerű is.
A bíróságon is UGYANEZ lesz az álláspontom.
Aug 10, 2012 22:52:36
Aug 10, 2012 22:52:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tessék csak megnézni, az isten bassza már meg.
</div>
1. hogy beszélsz te kvázi keresztyén görény??
2. zugblog.. köszönöm
3. az ügyészségen is faszkalapoztál keményen gondolom? bent a wc-ben, van kalapja nincs kalapja..
nem itt kell vergődni te korcs geci, hamarabb kellett volna gondolkozni amikor fasz télapó ökörségeit kipakoltad a szaros blogodra.. most, hogy fent vagy a szopórolleren inkább élvezd a zsíros hajadba kapó fingszellőt.. bent a kóterban keserves lesz neked garantálom..
</div>
1. hogy beszélsz te kvázi keresztyén görény??
2. zugblog.. köszönöm
3. az ügyészségen is faszkalapoztál keményen gondolom? bent a wc-ben, van kalapja nincs kalapja..
nem itt kell vergődni te korcs geci, hamarabb kellett volna gondolkozni amikor fasz télapó ökörségeit kipakoltad a szaros blogodra.. most, hogy fent vagy a szopórolleren inkább élvezd a zsíros hajadba kapó fingszellőt.. bent a kóterban keserves lesz neked garantálom..
Aug 10, 2012 22:52:54
sodika
Aug 10, 2012 22:53:41
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>de mások esetében nyomod a " megszívta a faszt" című mesét már akkor, amikor még vádat sem emeltek ellene</div>
Nem állítottam, hogy Kalmár Tamás bűnös lenne.
Az ártatlanság vélelme azt jelenti, hogy ilyet nem állítunk. De semmi többet.
Az ártatlanság vélelme azt jelenti, hogy ilyet nem állítunk. De semmi többet.
Aug 10, 2012 22:53:41
Bármelyik diagnoszta
Aug 10, 2012 22:55:17
"Ez egy olyan dolog, amit nem hogy nem szégyellek, de KIFEJEZETTEN HŐSIES, ELŐREMUTATÓ, HASZNOS, MAGASZTOS, KÍVÁNATOS, DICSŐSÉGES, IGAZSÁGOS, HELYES ÉS NAGYSZERŰ cselekedetnek tartom, ami ráadásul még 100%-ig jogszerű is."
<b>Kezeltesd magad, egyre hülyébb vagy.</b>
<b>Kezeltesd magad, egyre hülyébb vagy.</b>
Aug 10, 2012 22:55:17
Aug 10, 2012 22:55:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>de mások esetében nyomod a " megszívta a faszt" című mesét már akkor, amikor még vádat sem emeltek ellene</div>
Az ártatlanság vélelme azt jelenti, hogy ilyet nem állítunk. De semmi többet.</div>
Nem állítom, hogy kiss farkú endre bűnös lenne, "DE" meg fogja szívni a faszt..
Az ártatlanság vélelme azt jelenti, hogy ilyet nem állítunk. De semmi többet.</div>
Nem állítom, hogy kiss farkú endre bűnös lenne, "DE" meg fogja szívni a faszt..
Aug 10, 2012 22:55:33
sodika
Aug 10, 2012 22:56:10
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>hamarabb kellett volna gondolkozni amikor fasz télapó ökörségeit kipakoltad a szaros blogodra..</div>
Bocsánat...
<b>A RENDŐRÖK NEVEI, A PANASZTESTÜLETI SZÁMOK, ÉS ELŐTTE A BEVEZETŐ, HOGY A MAGYAR NÉP NEM TŰR A VÉGTELENSÉGIG, EZÉRT FÉLJENEK CSAK, TELJESEN SZABÁLYOS, ERKÖLCSÖS, DICSŐ, MAGASZTOS, A KÖZHASZNÚSÁGOT SZOLGÁLÓ, HELYÉNVALÓ, ÉS HAZAFIAS TETT VOLT.</b>
Már ezerszer kifejtettem, hogy a bíróságon is ezt az álláspontot fogom képviselni, és nem csak azért, mert így gondolom, hanem azért is, mert EZ AZ IGAZSÁG.
Bocsánat...
<b>A RENDŐRÖK NEVEI, A PANASZTESTÜLETI SZÁMOK, ÉS ELŐTTE A BEVEZETŐ, HOGY A MAGYAR NÉP NEM TŰR A VÉGTELENSÉGIG, EZÉRT FÉLJENEK CSAK, TELJESEN SZABÁLYOS, ERKÖLCSÖS, DICSŐ, MAGASZTOS, A KÖZHASZNÚSÁGOT SZOLGÁLÓ, HELYÉNVALÓ, ÉS HAZAFIAS TETT VOLT.</b>
Már ezerszer kifejtettem, hogy a bíróságon is ezt az álláspontot fogom képviselni, és nem csak azért, mert így gondolom, hanem azért is, mert EZ AZ IGAZSÁG.
Aug 10, 2012 22:56:10
Génadományozó Palesztin
Aug 10, 2012 22:56:47
Ma biciklizni voltam. Ötven kilométert tekertem, és meggyőződésem, hogy te úgy tizenötöt bírnál, Sodika.
Aug 10, 2012 22:56:47
sodika
Aug 10, 2012 22:58:54
Az egyetlen dolog, ami alapján a jogszerűség kérdéses lehet, azok az egyes személyekhez konkrétan társított sértő jelzők. Azokat helyenként én is erős túlzásnak érzem, és azokat tényleg nem vettem észre, amikor publikáltam az anyagot.
DE A JELZŐKTŐL ELTEKINTVE RAGYOGÓ, FÉNYES, PÉLDAÉRTÉKŰ, ÉS GYÖNYÖRŰ CSELEKEDET VOLT TŐLEM A LISTA ELTERJESZTÉSE.
DE A JELZŐKTŐL ELTEKINTVE RAGYOGÓ, FÉNYES, PÉLDAÉRTÉKŰ, ÉS GYÖNYÖRŰ CSELEKEDET VOLT TŐLEM A LISTA ELTERJESZTÉSE.
Aug 10, 2012 22:58:54
Tutenchamun
Aug 10, 2012 22:59:27
sneci jelentsd fel kisberk szabolcsot. ozoráért megérdemli.
Aug 10, 2012 22:59:27
Segg alakú hal
Aug 10, 2012 23:01:17
"DE A JELZŐKTŐL ELTEKINTVE RAGYOGÓ, FÉNYES, PÉLDAÉRTÉKŰ, ÉS GYÖNYÖRŰ CSELEKEDET VOLT TŐLEM A LISTA ELTERJESZTÉSE."
Ilyenkor mindig eszembe jutnak azok a hétköznapi emberek, akikre hősként nézek fel. Önkéntes tűzoltó ismerőseim, önkéntes mentős ismerőseim, és így tovább. <b>KÖPD MAGAD HERÉN!</b>
Ilyenkor mindig eszembe jutnak azok a hétköznapi emberek, akikre hősként nézek fel. Önkéntes tűzoltó ismerőseim, önkéntes mentős ismerőseim, és így tovább. <b>KÖPD MAGAD HERÉN!</b>
Aug 10, 2012 23:01:17
sodika
Aug 10, 2012 23:01:34
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci jelentsd fel kisberk szabolcsot. ozoráért megérdemli.</div>
Nem jelentem fel, mert ugyanúgy nem tett semmi törvénytelent a maga listájával, ahogyan én sem a sajátommal.
Az egész Hermán-ügyben kizárólag a személyekhez külön társított sértő jelzők nehezítik meg a védekezést, és azok alapján merülhet fel 1%-nál magasabb eséllyel valamiféle esetleges elmarasztalás, de még azok sem teljesen védhetetlenek.
Nem jelentem fel, mert ugyanúgy nem tett semmi törvénytelent a maga listájával, ahogyan én sem a sajátommal.
Az egész Hermán-ügyben kizárólag a személyekhez külön társított sértő jelzők nehezítik meg a védekezést, és azok alapján merülhet fel 1%-nál magasabb eséllyel valamiféle esetleges elmarasztalás, de még azok sem teljesen védhetetlenek.
Aug 10, 2012 23:01:34
Tutenchamun
Aug 10, 2012 23:01:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>de mások esetében nyomod a " megszívta a faszt" című mesét már akkor, amikor még vádat sem emeltek ellene</div>
mi is csak annyit állítunk, hogy nem fogod megúszni vádlott, semmi többet. de te erre mégis folyamatosan pattogsz.
mi is csak annyit állítunk, hogy nem fogod megúszni vádlott, semmi többet. de te erre mégis folyamatosan pattogsz.
Aug 10, 2012 23:01:56
szpítsopp
Aug 10, 2012 23:03:04
ha elvennénk ettől a hülyétől a boldot, csak ráfeküdne a capslockra, ahogy nézem...
Aug 10, 2012 23:03:04
Tutenchamun
Aug 10, 2012 23:03:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci jelentsd fel kisberk szabolcsot. ozoráért megérdemli.</div>
Nem jelentem fel, mert ugyanúgy nem tett semmi törvénytelent</div>
Sherlock Porkst is feljelentetted, Hahó!
Nem jelentem fel, mert ugyanúgy nem tett semmi törvénytelent</div>
Sherlock Porkst is feljelentetted, Hahó!
Aug 10, 2012 23:03:15
sodika
Aug 10, 2012 23:04:47
Nem hagyom magam provokálni.
EZ NEM VOLT EGY ROSSZ LISTA, EZ EGY REMEK KIS LISTA VOLT, ÉS MAGYARORSZÁG SOKKAL SZEBB, JOBB, ÉS ÉLHETŐBB ORSZÁG LENNE, HA MÉG SOK ILYEN LISTA KÉSZÜLNE.
Persze személyekhez társított jelzők nélkül, mert azok tényleg elvesznek keveset az értékéből.
Ez lesz a bíróságon is az álláspontom.
<b>Az a kívánatos, hogy sok ilyen lista készüljön.</b>
Ez lesz az álláspontom a bíróságon, vádlottként is.
Ennyi.
EZ NEM VOLT EGY ROSSZ LISTA, EZ EGY REMEK KIS LISTA VOLT, ÉS MAGYARORSZÁG SOKKAL SZEBB, JOBB, ÉS ÉLHETŐBB ORSZÁG LENNE, HA MÉG SOK ILYEN LISTA KÉSZÜLNE.
Persze személyekhez társított jelzők nélkül, mert azok tényleg elvesznek keveset az értékéből.
Ennyi.
Aug 10, 2012 23:04:47
sodika
Aug 10, 2012 23:05:37
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
Sherlock Porkst is feljelentetted, Hahó!</div>
Meg ő is engem, ja. :D
* ásít *
na csá
Sherlock Porkst is feljelentetted, Hahó!</div>
Meg ő is engem, ja. :D
* ásít *
na csá
Aug 10, 2012 23:05:37
Aug 10, 2012 23:06:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
A RENDŐRÖK NEVEI, A PANASZTESTÜLETI SZÁMOK, ÉS ELŐTTE A BEVEZETŐ, HOGY A MAGYAR NÉP NEM TŰR A VÉGTELENSÉGIG, TELJESEN SZABÁLYOS, ERKÖLCSÖS, DICSŐ, MAGASZTOS, A KÖZHASZNÚSÁGOT SZOLGÁLÓ, HELYÉNVALÓ, ÉS HAZAFIAS TETT VOLT.
Már ezerszer kifejtettem, hogy a bíróságon is ezt az álláspontot fogom képviselni, és nem csak azért, mert így gondolom, hanem azért is, mert EZ AZ IGAZSÁG.</div>
<u>EZÉRT FÉLJENEK CSAK,</u>
ne ordíts már te ökör, ennyi erővel szopd le a faszodat, mit fényezed magad?? most írtad azért tetted ki a listát, hogy " EZÉRT FÉLJENEK CSAK" a rendőrök.. ezért fogsz te nagyot koppanni amikor józan ésszel a bíró elítél téged..
A RENDŐRÖK NEVEI, A PANASZTESTÜLETI SZÁMOK, ÉS ELŐTTE A BEVEZETŐ, HOGY A MAGYAR NÉP NEM TŰR A VÉGTELENSÉGIG, TELJESEN SZABÁLYOS, ERKÖLCSÖS, DICSŐ, MAGASZTOS, A KÖZHASZNÚSÁGOT SZOLGÁLÓ, HELYÉNVALÓ, ÉS HAZAFIAS TETT VOLT.
Már ezerszer kifejtettem, hogy a bíróságon is ezt az álláspontot fogom képviselni, és nem csak azért, mert így gondolom, hanem azért is, mert EZ AZ IGAZSÁG.</div>
<u>EZÉRT FÉLJENEK CSAK,</u>
ne ordíts már te ökör, ennyi erővel szopd le a faszodat, mit fényezed magad?? most írtad azért tetted ki a listát, hogy " EZÉRT FÉLJENEK CSAK" a rendőrök.. ezért fogsz te nagyot koppanni amikor józan ésszel a bíró elítél téged..
Aug 10, 2012 23:06:05
Amerika Kapitány
Aug 10, 2012 23:07:08
Nem Sneci, az a kívánatos, hogy te sittre kerülj.
Aug 10, 2012 23:07:08
Géntolvaj református
Aug 10, 2012 23:07:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem hagyom magam provokálni.
Ennyi.</div>
Légy szíves, ne mondj ilyeneket, mert ha gurgulázva röhögünk, félek, hogy a bíró ki fog minket küldeni!
Ennyi.</div>
Légy szíves, ne mondj ilyeneket, mert ha gurgulázva röhögünk, félek, hogy a bíró ki fog minket küldeni!
Aug 10, 2012 23:07:41
Tony Stark
Aug 10, 2012 23:07:44
Sodi az nem lehet, hogy Kisberk Szabolcs azért nem vádlott mert egy profi újságíró akit tudja mit lehet és mit nem, vagyis tudja mit csinál mert ért a szakmájához.
Rólad melyik mondható el a fentiek közül?
Rólad melyik mondható el a fentiek közül?
Aug 10, 2012 23:07:44
Tutenchamun
Aug 10, 2012 23:07:53
sneci, te tipikus pszichopata vagy: azt hiszed, hogy az egész világ összeesküdött ellened ("üldöz a rendszer"), és ezzel párhuzamosan hősnek is képzeled magad, aki minden lélegzetével a gonosz ellen harcol.
pedig csak arról van szó, hogy néhány troll szopat téged.
pedig csak arról van szó, hogy néhány troll szopat téged.
Aug 10, 2012 23:07:53
Amerika Kapitány
Aug 10, 2012 23:08:31
Sneci, gondoltad volna 3 éve, hogy diploma helyett priuszod lesz?
Aug 10, 2012 23:08:31
sodika
Aug 10, 2012 23:08:59
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div> most írtad azért tetted ki a listát, hogy " EZÉRT FÉLJENEK CSAK" a rendőrök.. </div>
Nem "a rendőrök".
Hanem azok, akik a jövőben magyarokra támadnak.
Magyart nem bántunk. Ennyi.
Nem "a rendőrök".
Magyart nem bántunk. Ennyi.
Aug 10, 2012 23:08:59
Aug 10, 2012 23:09:10
de hallod ezért várom, ááá geczi mikor lesz már a tárgyalás?? sneci elkezd majd össze-vissza makogni, a bíró meg keményen becsicskítja aztán bebasszák a kóterba egy kis tágításra.. mekkora lesz te jó isten!! xDDD
Aug 10, 2012 23:09:10
Tutenchamun
Aug 10, 2012 23:09:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem hagyom magam provokálni.
Ennyi.</div>
Sherlock Porks is büszkén állította, hogy nem bűncselekmény a nováknak kiosztott pofon. aztán összement az arca. veled is pont ugyanez lesz.
Ennyi.</div>
Sherlock Porks is büszkén állította, hogy nem bűncselekmény a nováknak kiosztott pofon. aztán összement az arca. veled is pont ugyanez lesz.
Aug 10, 2012 23:09:49
Aug 10, 2012 23:10:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div> most írtad azért tetted ki a listát, hogy " EZÉRT FÉLJENEK CSAK" a rendőrök.. </div>
Nem "a rendőrök".
Magyart nem bántunk. Ennyi.</div>
naaaaaaa itt már egy pici csúsztatást érzékelek :DDD
Nem "a rendőrök".
Magyart nem bántunk. Ennyi.</div>
naaaaaaa itt már egy pici csúsztatást érzékelek :DDD
Aug 10, 2012 23:10:03
Káoszkapitány
Aug 10, 2012 23:10:04
Ha még egy kommentet írsz nagybetűvel, megy a feljelentés. Mindennek van határa.
Aug 10, 2012 23:10:04
sodika
Aug 10, 2012 23:13:16
Civil generálprevenció.
Ez volt a lista célja, nem más.
És igenis hősies tett volt.
A magyarság érdekét szolgálta.
Nemes volt, tiszta, és dicső.
Aki államfetisiszta, és elvitatja a civil kontroll létjogosultságát, miután 2006 őszének feltárásában, és a levont tanulságok jogrendszerbe illesztésében a legtöbb érdem a civil szféráé, az konkrétan magyarellenes hazaáruló geci.
Ennyi.
Ez volt a lista célja, nem más.
És igenis hősies tett volt.
Aki államfetisiszta, és elvitatja a civil kontroll létjogosultságát, miután 2006 őszének feltárásában, és a levont tanulságok jogrendszerbe illesztésében a legtöbb érdem a civil szféráé, az konkrétan magyarellenes hazaáruló geci.
Ennyi.
Aug 10, 2012 23:13:16
Segg alakú hal
Aug 10, 2012 23:15:04
Sodi, te monomániás vagy.
banshee
Mi volt hősies tett?
Kitenni olyan ügyszámokat ahol a FRP nem észlelt jogsértést?
Kitenni olyan ügyszámokat ahol a FRP nem észlelt jogsértést?
banshee
Aug 10, 2012 23:16:02
Sneci, a civil kontrollnak van létjogosultsága.
Az is civil kontroll lesz amikor kitör a forradalom, a trollok megkeresnek és halálra kínoznak.
Az is civil kontroll lesz amikor kitör a forradalom, a trollok megkeresnek és halálra kínoznak.
Aug 10, 2012 23:16:02
sodika
Aug 10, 2012 23:16:06
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>
naaaaaaa itt már egy pici csúsztatást érzékelek :DDD</div>
A múltbeli tettek is retorzióért kiálthatnak.
De nem ez az elsődleges cél és szempont.
Sokkal fontosabb, hogy magyart senki se bántson.
Azért nem, mert nem teheti.
Azért nem, mert ott vannak az olyan civilek, mint én Hermán Péter. Az olyan civilek, akiknek az áldozatos, a magyarság érdekében végzett hazafias munkája nélkül kézzelfogható veszély, hogy ismét elkurvul az ÁVÓ, és ismét válogatás nélkül töri el a következő nemzeti ünnepen az ártatlan járókelők csontjait.
naaaaaaa itt már egy pici csúsztatást érzékelek :DDD</div>
Azért nem, mert ott vannak az olyan civilek, mint én Hermán Péter. Az olyan civilek, akiknek az áldozatos, a magyarság érdekében végzett hazafias munkája nélkül kézzelfogható veszély, hogy ismét elkurvul az ÁVÓ, és ismét válogatás nélkül töri el a következő nemzeti ünnepen az ártatlan járókelők csontjait.
Aug 10, 2012 23:16:06
Aug 10, 2012 23:16:38
ezt a hazaáruló gecis dolgot azért ne mondd a bírónak, mert ahogy ismerem, a végén lehet magára veszi :))
Aug 10, 2012 23:16:38
Tutenchamun
Aug 10, 2012 23:16:44
"Még nem megy jól a vádiratkészítés mindenkinek, de előbb-utóbb majd csak belejönnek. :)"
mekkorát fogunk röhögni ezen amikor eljön a tárgyalás napja, és a bíró bácsi elmagyarázza neked, hogy miért vagy idióta. ki fog derülni, hogy mégis csak jól megy a vádirat készítés, de neked már nem megy annyira jól a szövegértés.
mekkorát fogunk röhögni ezen amikor eljön a tárgyalás napja, és a bíró bácsi elmagyarázza neked, hogy miért vagy idióta. ki fog derülni, hogy mégis csak jól megy a vádirat készítés, de neked már nem megy annyira jól a szövegértés.
Aug 10, 2012 23:16:44
Aug 10, 2012 23:17:19
Azért nem, mert ott vannak az olyan civilek, mint én Hermán Péter. Az olyan civilek, akiknek az áldozatos, a magyarság érdekében végzett hazafias munkája nélkül kézzelfogható veszély, hogy ismét elkurvul az ÁVÓ, és ismét válogatás nélkül töri el a következő nemzeti ünnepen az ártatlan járókelők csontjait.</div>
ÉS ugye nem vagy demagóg te szar..
Azért nem, mert ott vannak az olyan civilek, mint én Hermán Péter. Az olyan civilek, akiknek az áldozatos, a magyarság érdekében végzett hazafias munkája nélkül kézzelfogható veszély, hogy ismét elkurvul az ÁVÓ, és ismét válogatás nélkül töri el a következő nemzeti ünnepen az ártatlan járókelők csontjait.</div>
ÉS ugye nem vagy demagóg te szar..
Aug 10, 2012 23:17:19
Tutenchamun
Aug 10, 2012 23:18:47
</div>
az adózás szolgálná a magyarság érdekét, de te adóelkerülő, hazaáruló szardarab vagy, így nem is lehetsz hős. ennyit erről.
</div>
az adózás szolgálná a magyarság érdekét, de te adóelkerülő, hazaáruló szardarab vagy, így nem is lehetsz hős. ennyit erről.
Aug 10, 2012 23:18:47
sodika
Aug 10, 2012 23:18:53
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>ezt a hazaáruló gecis dolgot azért ne mondd a bírónak, mert ahogy ismerem, a végén lehet magára veszi :))</div>
Ha van forrás kifejtett politikai véleményéhez, vagy bármilyen 2006-os szerepéhez, köszönettel fogadom.
Nagy György is ott baszta el, hogy nem közölte, hogy olyan ember, aki 2006-ban embereket küldött előzetesbe, ne ítélkezzen már felette.
Ha van forrás kifejtett politikai véleményéhez, vagy bármilyen 2006-os szerepéhez, köszönettel fogadom.
Nagy György is ott baszta el, hogy nem közölte, hogy olyan ember, aki 2006-ban embereket küldött előzetesbe, ne ítélkezzen már felette.
Aug 10, 2012 23:18:53
banshee
Aug 10, 2012 23:20:03
Az más.
Aug 10, 2012 23:20:03
sodika
Aug 10, 2012 23:21:15
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>
ÉS ugye nem vagy demagóg te szar..</div>
Ez nem demagógia.
Meg lehet fojtani a rendőrség feletti civil kontrollt, ami a 2006-os események egyik szép gyümölcse, csak éppen annak megint az lesz a vége, hogy visszakurvul vadállattá az ÁVÓ.
Ilyen rossz irányba nem szabad elmozdulni.
El lehet mozdulni, de az hazaáruló szaremberség lenne.
ÉS ugye nem vagy demagóg te szar..</div>
Ez nem demagógia.
Meg lehet fojtani a rendőrség feletti civil kontrollt, ami a 2006-os események egyik szép gyümölcse, csak éppen annak megint az lesz a vége, hogy visszakurvul vadállattá az ÁVÓ.
Ilyen rossz irányba nem szabad elmozdulni.
El lehet mozdulni, de az hazaáruló szaremberség lenne.
Aug 10, 2012 23:21:15
Aug 10, 2012 23:22:39
Ha van forrás kifejtett politikai véleményéhez, vagy bármilyen 2006-os szerepéhez, köszönettel fogadom.</div>
HÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁ ez a hét vicce pedig már péntek van xDDD de ha feltolod a kolosy téri szilveszteri szafaris videót meggondolom segítek-e púp..
Ha van forrás kifejtett politikai véleményéhez, vagy bármilyen 2006-os szerepéhez, köszönettel fogadom.</div>
HÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁ ez a hét vicce pedig már péntek van xDDD de ha feltolod a kolosy téri szilveszteri szafaris videót meggondolom segítek-e púp..
Aug 10, 2012 23:22:39
banshee
Aug 10, 2012 23:22:40
A rendőrség feletti civil kontroll a FRP meg a BM.
Nem Hermán tata meg te...
Nem Hermán tata meg te...
Aug 10, 2012 23:22:40
Tutenchamun
Aug 10, 2012 23:23:28
sneci, azért jók ezek a mániás ámokfutásaid, mert a bíróságon majd nagyon kicsi lesz az arcocskád, és majd be tudjuk másolni neked ezeket a kommenteket a tárgyalás napjának estéjén, hogy hol volt a nagy arcod amikor ott lett volna a lehetőség, kicsi zsidó?
Aug 10, 2012 23:23:28
Aug 10, 2012 23:25:03
banshee nem is mondod, hogy te is ledoktoráltál??
Aug 10, 2012 23:25:03
sodika
Aug 10, 2012 23:25:08
Ezt a bíróságon is el fogom mondani. Mi Hermán Péterrel a magyarság egy fontos társadalmi küldetését teljesítettük önkéntes munkában.
A civil kontrollra szükség van, és minél szélesebb körben működik, annál jobb. A bíróságnak abban van felelőssége, hogy <b>elpusztítani, vagy csupán finoman a megfelelő irányba terelni</b> kívánja ezt.
Itt nem létezik kétféle helyen döntés van. Van a magyar, és van a hazaáruló döntés.
A civil kontrollra szükség van, és minél szélesebb körben működik, annál jobb. A bíróságnak abban van felelőssége, hogy <b>elpusztítani, vagy csupán finoman a megfelelő irányba terelni</b> kívánja ezt.
Itt nem létezik kétféle helyen döntés van. Van a magyar, és van a hazaáruló döntés.
Aug 10, 2012 23:25:08
sodika
Aug 10, 2012 23:25:54
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, azért jók ezek a mániás ámokfutásaid, mert a bíróságon majd nagyon kicsi lesz az arcocskád, és majd be tudjuk másolni neked ezeket a kommenteket a tárgyalás napjának estéjén, hogy hol volt a nagy arcod amikor ott lett volna a lehetőség, kicsi zsidó?</div>
Amit itt leírok, hogy a bíróság előtt álláspontom lesz, az a nekem a bíróság előtt is álláspontom lesz.
Nagyon-nagyon tévedsz, ha másként gondolod. :D
Ennyi. csá
Amit itt leírok, hogy a bíróság előtt álláspontom lesz, az a nekem a bíróság előtt is álláspontom lesz.
Ennyi. csá
Aug 10, 2012 23:25:54
sodika
Aug 10, 2012 23:26:41
nem létezik kétféle helyes döntés, na
fáradt vok má', csá
fáradt vok má', csá
Aug 10, 2012 23:26:41
Tutenchamun
Aug 10, 2012 23:26:53
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>banshee nem is mondod, hogy te is ledoktoráltál??</div>
csak azért, hogy hergelje snecit.
csak azért, hogy hergelje snecit.
Aug 10, 2012 23:26:53
Segg alakú hal
Aug 10, 2012 23:27:24
"Mi Hermán Péterrel a magyarság egy fontos társadalmi küldetését teljesítettük önkéntes munkában."
Ez a tévedés, balfasz. Kurvára nem. Csak bliccelsz a bkv-n.
Ez a tévedés, balfasz. Kurvára nem. Csak bliccelsz a bkv-n.
Aug 10, 2012 23:27:24
banshee
Aug 10, 2012 23:27:54
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>banshee nem is mondod, hogy te is ledoktoráltál??</div>
Á nem, én műbútorasztalos vagyok és nagyon sok jogásznak készítek íróasztalt.
Nagyon igényes emberek, szeretik, ha passzentosan befér a fiókba a Btk., a Be., a Ptk. és egyebek, ezért nekem is van belőle. Olykor kinyílnak, én meg beleolvasok.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Nagyon igényes emberek, szeretik, ha passzentosan befér a fiókba a Btk., a Be., a Ptk. és egyebek, ezért nekem is van belőle. Olykor kinyílnak, én meg beleolvasok.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Aug 10, 2012 23:27:54
Aug 10, 2012 23:28:48
Itt nem létezik kétféle helyen döntés van. Van a magyar, és van a hazaáruló döntés.</div>
akkor majd azt mondogatod a blahán a többi csövesnek egy hugyos kartonpapíron üldögélve koccintóst szorongatva, hogy téged a nemzetellenes hazaáruló vérbíróság ítélt el, azért nem lett belőled milliomos? xDD
Itt nem létezik kétféle helyen döntés van. Van a magyar, és van a hazaáruló döntés.</div>
akkor majd azt mondogatod a blahán a többi csövesnek egy hugyos kartonpapíron üldögélve koccintóst szorongatva, hogy téged a nemzetellenes hazaáruló vérbíróság ítélt el, azért nem lett belőled milliomos? xDD
Aug 10, 2012 23:28:48
banshee
Aug 10, 2012 23:29:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ezt a bíróságon is el fogom mondani. Mi Hermán Péterrel a magyarság egy fontos társadalmi küldetését teljesítettük önkéntes munkában.
A tietek a hazaáruló döntés, ha a bíróság elítél benneteket, az lesz a magyar döntés.
A tietek a hazaáruló döntés, ha a bíróság elítél benneteket, az lesz a magyar döntés.
Aug 10, 2012 23:29:22
Tutenchamun
Aug 10, 2012 23:29:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, azért jók ezek a mániás ámokfutásaid, mert a bíróságon majd nagyon kicsi lesz az arcocskád, és majd be tudjuk másolni neked ezeket a kommenteket a tárgyalás napjának estéjén, hogy hol volt a nagy arcod amikor ott lett volna a lehetőség, kicsi zsidó?</div>
Ennyi. csá</div>
taknyos lesz az orrod, kicsi zsidó. már a tárgyalás előtt ki foglak készíteni a folyosón. recskaboyozás és egyéb szopatások várhatók. sírva fogsz bemenni a tárgyalásra.
Ennyi. csá</div>
taknyos lesz az orrod, kicsi zsidó. már a tárgyalás előtt ki foglak készíteni a folyosón. recskaboyozás és egyéb szopatások várhatók. sírva fogsz bemenni a tárgyalásra.
Aug 10, 2012 23:29:31
sodika
Aug 10, 2012 23:30:05
<div class="quote"><div class="author">Segg alakú hal</div>
Ez a tévedés, balfasz. Kurvára nem.</div>
Kurvára de.
Hazafias küldetésben voltunk.
Ez kétségbevonhatatlan, és magától értetődő tény.
A PER KIZÁRÓLAG ARRÓL FOG SZÓLNI, HOGY MIKÖZBEN A TÚLKAPÁSOK ELLEN KÜLDÖTTÜNK, NEM KÖVETTÜNK-E EL VÉLETLENÜL TÚLKAPÁST MI MAGUNK IS?
A személyekhez társított egy-két jelzővel bizony lehet, hogy igen. Ez majd ki fog derülni.
De hogy maga a lista remek és hazafias dolog volt, továbbra is fenntartom, és a bíróság előtt is fent fogom tartani.
Ez a tévedés, balfasz. Kurvára nem.</div>
Kurvára de.
Hazafias küldetésben voltunk.
Ez kétségbevonhatatlan, és magától értetődő tény.
A PER KIZÁRÓLAG ARRÓL FOG SZÓLNI, HOGY MIKÖZBEN A TÚLKAPÁSOK ELLEN KÜLDÖTTÜNK, NEM KÖVETTÜNK-E EL VÉLETLENÜL TÚLKAPÁST MI MAGUNK IS?
A személyekhez társított egy-két jelzővel bizony lehet, hogy igen. Ez majd ki fog derülni.
De hogy maga a lista remek és hazafias dolog volt, továbbra is fenntartom, és a bíróság előtt is fent fogom tartani.
Aug 10, 2012 23:30:05
Aug 10, 2012 23:30:24
<div class="quote"><div class="author">banshee</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>banshee nem is mondod, hogy te is ledoktoráltál??</div>
Ilyen nagyon egyszerű ez.</div>
hehehehe :D mail ment :))
Ilyen nagyon egyszerű ez.</div>
hehehehe :D mail ment :))
Aug 10, 2012 23:30:24
sodika
Aug 10, 2012 23:32:24
taknyos lesz az orrod, kicsi zsidó. már a tárgyalás előtt ki foglak készíteni a folyosón.</div>
:D
Produkáld csak magad a tévénéző gyerekeknek. :)
Sherlock Porks-et sem értem, miért nem csinált Volkabolkás estimesét a gyerekeknek, de hát ami késik ügye, nem múlik. :DDDDDDDDDDDDDDD
taknyos lesz az orrod, kicsi zsidó. már a tárgyalás előtt ki foglak készíteni a folyosón.</div>
Sherlock Porks-et sem értem, miért nem csinált Volkabolkás estimesét a gyerekeknek, de hát ami késik ügye, nem múlik. :DDDDDDDDDDDDDDD
Aug 10, 2012 23:32:24
sodika
Aug 10, 2012 23:33:49
<b>banshee, ne remegtesd a vörös posztót, mert jogvégzett embert megszopatni a legfinomabb dolog a mi köreinkben, amit csak el lehet képzelni. :DDD</b>
Aug 10, 2012 23:33:49
kula
Aug 10, 2012 23:34:05
valaki leírja pontosan, mi is volt ez a lista amiről szó van?
Aug 10, 2012 23:34:05
szpítsopp
Aug 10, 2012 23:35:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
Sherlock Porks-et sem értem, miért nem csinált Volkabolkás estimesét a gyerekeknek, de hát ami késik ügye, nem múlik. :DDDDDDDDDDDDDDD</div>
Valami olyasmi meséről van szó, amit te csinálsz majd adinnyés haverodról meg molnáreffről a Jövő héten?
Sherlock Porks-et sem értem, miért nem csinált Volkabolkás estimesét a gyerekeknek, de hát ami késik ügye, nem múlik. :DDDDDDDDDDDDDDD</div>
Valami olyasmi meséről van szó, amit te csinálsz majd adinnyés haverodról meg molnáreffről a Jövő héten?
Aug 10, 2012 23:35:02
Amerika Kapitány
Aug 10, 2012 23:35:10
Sneci, megint olyan vérforralóan nagy a pofád, hogy azt fontolgatom, keresek a Kolosy téren egy összkomfortos kapualjat.
Aug 10, 2012 23:35:10
sodika
Aug 10, 2012 23:35:29
<div class="quote"><div class="author">kula</div>valaki leírja pontosan, mi is volt ez a lista amiről szó van?</div>
Majd a következő Vicoviczki-hírnél én magam fogom felrakni Facebook-ra, hogy mi is volt ez, részletesen, sok oldalon, de most még várok, hogy írjon róla megint az újság. :)
Majd a következő Vicoviczki-hírnél én magam fogom felrakni Facebook-ra, hogy mi is volt ez, részletesen, sok oldalon, de most még várok, hogy írjon róla megint az újság. :)
Aug 10, 2012 23:35:29
Aug 10, 2012 23:35:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>:D
arról a meséről beszélsz most, amikor a tv-néző gyerekek egy kis halat, egy utolsó snecit a tárgyalás után hazakísérik az első térfigyelőmentes utcáig ahol beakasztják a horgot a szájába aztán keményen megpuhítják a paprikás liszthez???
arról a meséről beszélsz most, amikor a tv-néző gyerekek egy kis halat, egy utolsó snecit a tárgyalás után hazakísérik az első térfigyelőmentes utcáig ahol beakasztják a horgot a szájába aztán keményen megpuhítják a paprikás liszthez???
Aug 10, 2012 23:35:33
Tutenchamun
Aug 10, 2012 23:36:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
Produkáld csak magad a tévénéző gyerekeknek. :)</div>
szerinted a bíró megismeri-e a te online pornós produkciódat a tárgyalás napjáig? szerintem te tényleg nem sejted, hogy mi vár rád ott a bíróságon. pedig mi nagyon-nagyon készülünk erre az alkalomra.:))
szerinted a bíró megismeri-e a te online pornós produkciódat a tárgyalás napjáig? szerintem te tényleg nem sejted, hogy mi vár rád ott a bíróságon. pedig mi nagyon-nagyon készülünk erre az alkalomra.:))
Aug 10, 2012 23:36:43
sodika
Aug 10, 2012 23:36:47
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
Valami olyasmi meséről van szó, amit te csinálsz majd adinnyés haverodról meg molnáreffről a Jövő héten?</div>
Nem, a "tévénéző gyerekek" egy vicces szinoníma akart lenni arra, hogy aki kamerás embert szívat, az valójában ÖNMAGÁT szívatja. :D
Valami olyasmi meséről van szó, amit te csinálsz majd adinnyés haverodról meg molnáreffről a Jövő héten?</div>
Nem, a "tévénéző gyerekek" egy vicces szinoníma akart lenni arra, hogy aki kamerás embert szívat, az valójában ÖNMAGÁT szívatja. :D
Aug 10, 2012 23:36:47
szpítsopp
Aug 10, 2012 23:36:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>banshee, ne remegtesd a vörös posztót, mert jogvégzett embert megszopatni a legfinomabb dolog a mi köreinkben, amit csak el lehet képzelni. :DDD</b></div>
A munkanélküli elmebetegeknek ilyen hülye hobbijaik vannak? Vagy van valami másféle kör, aminek te még a tagja vagy, piranha?
A munkanélküli elmebetegeknek ilyen hülye hobbijaik vannak? Vagy van valami másféle kör, aminek te még a tagja vagy, piranha?
Amerika Kapitány
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>banshee, ne remegtesd a vörös posztót, mert jogvégzett embert megszopatni a legfinomabb dolog a mi köreinkben, amit csak el lehet képzelni. :DDD</b></div>
Hízna a proli májad, mi? :)
Hízna a proli májad, mi? :)
sodika
Aug 10, 2012 23:37:32
szerinted a bíró megismeri-e a te online pornós produkciódat a tárgyalás napjáig?</div>
Szerintem nem szarom én ezt le nagyon magasról? :DDDD
szerinted a bíró megismeri-e a te online pornós produkciódat a tárgyalás napjáig?</div>
Szerintem nem szarom én ezt le nagyon magasról? :DDDD
Aug 10, 2012 23:37:32
szpítsopp
Aug 10, 2012 23:38:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
Nem, a "tévénéző gyerekek" egy vicces szinoníma akart lenni arra, hogy aki kamerás embert szívat, az valójában ÖNMAGÁT szívatja. :D</div>
Tudom hogy nem erről van szó piranha, csak szopatlak azzal, hogy a mesét is elsodikáztad :)
Nem, a "tévénéző gyerekek" egy vicces szinoníma akart lenni arra, hogy aki kamerás embert szívat, az valójában ÖNMAGÁT szívatja. :D</div>
Tudom hogy nem erről van szó piranha, csak szopatlak azzal, hogy a mesét is elsodikáztad :)
Aug 10, 2012 23:38:07
Tutenchamun
Aug 10, 2012 23:39:53
sneci, te ennyire lebecsülsz bennünket??? tudhatnád, hogy ez nagy hiba szokott lenni....:)
Aug 10, 2012 23:39:53
Aug 10, 2012 23:40:07
de te miről beszélsz nyomorult sneci?? nem fogod fel, hogy ez a sztori kb úgy néz ki, hogy mi fent állunk a rajtkő tetején te meg mellény nélkül fulladozol a 2méteresben, aztán néha rádköpünk meg belehugyozunk melléd a vízbe.. fel sem érhetsz hozzánk nem érted???
de te miről beszélsz nyomorult sneci?? nem fogod fel, hogy ez a sztori kb úgy néz ki, hogy mi fent állunk a rajtkő tetején te meg mellény nélkül fulladozol a 2méteresben, aztán néha rádköpünk meg belehugyozunk melléd a vízbe.. fel sem érhetsz hozzánk nem érted???
Aug 10, 2012 23:40:07
banshee
Aug 10, 2012 23:40:29
sneci, a szopás attól függ hgy melyik végén vagy a fasznak
te a makk felőlin
te a makk felőlin
Aug 10, 2012 23:40:29
banshee
Aug 10, 2012 23:40:40
sneci, a szopás attól függ hgy melyik végén vagy a fasznak
te a makk felőlin
te a makk felőlin
Aug 10, 2012 23:40:40
Józan Becsület
Aug 10, 2012 23:41:24
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
szerinted a bíró megismeri-e a te online pornós produkciódat a tárgyalás napjáig? szerintem te tényleg nem sejted, hogy mi vár rád ott a bíróságon. pedig mi nagyon-nagyon készülünk erre az alkalomra.:))</div>
Én úgy tudom, hogy komoly sajtóérdeklődésre is számot tart a per, esetleg magyarázó kártyák nem ártanának.
szerinted a bíró megismeri-e a te online pornós produkciódat a tárgyalás napjáig? szerintem te tényleg nem sejted, hogy mi vár rád ott a bíróságon. pedig mi nagyon-nagyon készülünk erre az alkalomra.:))</div>
Én úgy tudom, hogy komoly sajtóérdeklődésre is számot tart a per, esetleg magyarázó kártyák nem ártanának.
sodika
Amikor Pál Marci még 2009-ben utánam szólt, hogy fussak, mert jön utánam az XY, akkor is direkt nem futottam, hanem lassabbra fogtam a lépteimet, a hangrögzítést viszont bekapcsoltam. :)
Oszt nálam is lett az erkölcsi győzelem.
Oszt nálam is lett az erkölcsi győzelem.
Józan Becsület
Aug 10, 2012 23:41:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Amikor Pál Marci még 2009-ben utánam szólt, hogy fussak, mert jön utánam az XY, akkor is direkt nem futottam, hanem lassabbra fogtam a lépteimet, a hangrögzítést viszont bekapcsoltam. :)
Oszt nálam is lett az erkölcsi győzelem.</div>
jajajajaj zacskócsörgés?
jajajajaj zacskócsörgés?
Aug 10, 2012 23:41:51
sodika
Aug 10, 2012 23:42:57
<div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div>
Én úgy tudom, hogy komoly sajtóérdeklődésre is számot tart a per, esetleg magyarázó kártyák nem ártanának.</div>
Én is úgy tudom.
Az persze már nem mellékes, hogy melyik mozzanatról fog beszámolni a sajtó. :)
Én úgy tudom, hogy komoly sajtóérdeklődésre is számot tart a per, esetleg magyarázó kártyák nem ártanának.</div>
Én is úgy tudom.
Az persze már nem mellékes, hogy melyik mozzanatról fog beszámolni a sajtó. :)
Aug 10, 2012 23:42:57
banshee
Aug 10, 2012 23:43:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Amikor Pál Marci még 2009-ben utánam szólt, hogy fussak, mert jön utánam az XY, akkor is direkt nem futottam, hanem lassabbra fogtam a lépteimet, a hangrögzítést viszont bekapcsoltam. :)
Meg szépem megcsapkodtad az orroddal Sherlock Porks homlokát.
Meg szépem megcsapkodtad az orroddal Sherlock Porks homlokát.
Aug 10, 2012 23:43:09
Tutenchamun
Aug 10, 2012 23:43:10
Szerintem nem szarom én ezt le nagyon magasról? :DDDD</div>
majd meglátjuk amikor a hallgatóság soraiból mindenki a recskaboy nevet suttogja. a puding próbája az evés..))
Szerintem nem szarom én ezt le nagyon magasról? :DDDD</div>
majd meglátjuk amikor a hallgatóság soraiból mindenki a recskaboy nevet suttogja. a puding próbája az evés..))
Aug 10, 2012 23:43:10
Józan Becsület
Aug 10, 2012 23:43:56
Na most már mennem kell, még annyit, Sodi, hogy MINDENKÉPP hívd fel a bíró figyelmét arra, hogy az elmarasztalás magyarellenes, alávaló szaremberség lenne, az ilyentől általában belátják, hogy csak a felmentő ítélet maradt.
Aug 10, 2012 23:43:56
banshee
Aug 10, 2012 23:44:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div>
Én is úgy tudom.
Az persze már nem mellékes, hogy melyik mozzanatról fog beszámolni a sajtó. :)</div>
Veled kapcsolatban?
Amiről a gárdaperen.
A pernyökögésedről.
Én is úgy tudom.
Az persze már nem mellékes, hogy melyik mozzanatról fog beszámolni a sajtó. :)</div>
Veled kapcsolatban?
Amiről a gárdaperen.
A pernyökögésedről.
Aug 10, 2012 23:44:19
szpítsopp
Aug 10, 2012 23:44:24
Akárcsak a mostani pálmarcis ügyben. A büdös lomis nem posztol, hát nem kap pénzt, még szerencse, hogy nem basztál el időt a honlapjára!
Miért nem mered leírnod Sherlock Porks nevét? Fosol, hogy körbeszarja a kolosy teret?
Akárcsak a mostani pálmarcis ügyben. A büdös lomis nem posztol, hát nem kap pénzt, még szerencse, hogy nem basztál el időt a honlapjára!
Miért nem mered leírnod Sherlock Porks nevét? Fosol, hogy körbeszarja a kolosy teret?
Aug 10, 2012 23:44:24
Aug 10, 2012 23:44:28
most is nálad lesz xDDDD
most is nálad lesz xDDDD
Aug 10, 2012 23:44:28
sodika
Aug 10, 2012 23:44:34
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, te ennyire lebecsülsz bennünket??? tudhatnád, hogy ez nagy hiba szokott lenni....:)</div>
Produkáld csak magad. :)
Abból lesz a műsor.
Produkáld csak magad. :)
Abból lesz a műsor.
Aug 10, 2012 23:44:34
Józan Becsület
Aug 10, 2012 23:45:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div>
Én is úgy tudom.
Hát ahogy én ismerem ezeket a lókötő firkászokat, komplett életutat mellékelnek a riporthoz, alaposan körbejárva a fénypontokat, különös tekintettel a recskaügyedre és a válogatott náculásaidra.
Én is úgy tudom.
Hát ahogy én ismerem ezeket a lókötő firkászokat, komplett életutat mellékelnek a riporthoz, alaposan körbejárva a fénypontokat, különös tekintettel a recskaügyedre és a válogatott náculásaidra.
Aug 10, 2012 23:45:36
sodika
Aug 10, 2012 23:45:53
<div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div>MINDENKÉPP hívd fel a bíró figyelmét arra, hogy az elmarasztalás magyarellenes, alávaló szaremberség lenne, az ilyentől általában belátják, hogy csak a felmentő ítélet maradt.</div>
<b>Röhögni fogsz, de pontosan ez lesz az érvelésem egy fontos pontja. :)</b>
<b>Röhögni fogsz, de pontosan ez lesz az érvelésem egy fontos pontja. :)</b>
Aug 10, 2012 23:45:53
sodika
Aug 10, 2012 23:47:01
Bár felmentéstől nem fogom függővé tenni.
Az már túlzás lenne. :)
Na mindegy, csá.
Az már túlzás lenne. :)
Na mindegy, csá.
Aug 10, 2012 23:47:01
szpítsopp
Aug 10, 2012 23:47:37
kezd unalmas lenni már az uborkaszezon, igazán akcióba lendülhetnél piranha, már legalább egy hete nem sétáltál a faszerdőben, elhanyagolod az önszopatást, nem lesz ez így jó, még a végén közbe kell lépjen majd egy faszerdész...
Aug 10, 2012 23:47:37
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

te nem fogod megúszni, vádlott.