Mire nem volt időd a hétvégén? Mit csináltál ami elvette az idődet. Egész lakásokat mozgattam egy hétvége alatt, nem 4 szemetes zsákot. :D lusta vagy ennyi, nem kell itt játszani magad, mond tudjuk az igazságot. Ezt az imázs építést hagyd meg a melòcsába.
Púp, normális ember egy hétvége alatt berendez egy teljes lakást, te meg egy hét alatt még kipakolni se tudtál? :D
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
mi a kurvaanyådra nincs idöd, hiszen semmi dolgod a faszveres az nålad hobby, annak terhere kipakolhattål volna csicska!
Ha a főnök mondja meg neki, hogy mi a megoldás, akkor minek vették fel?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Lesz ebből még "sírva szoptam a részlegvezetőt"
🕎Endigame🕎
Ő lesz az, 10 évig volt ügyvezetője az Interactive Values cégnek, ez egybevág azzal, amit recsi írt.
Újbudai lakásból egy német menhely, mi ez, ha nem SHIKER?!
A SoDI-nak ez siker lenne, de sosem fogja beismerni magának, hiszen ninc sbetegségtudata. El tudod képzelni mi lett volna az elmúlt 5 évben a SoDI egy szociális intézmányben kezd Németországban szoros felügyelet alatt? Nincs pia, nincs ps4 játék 700 euróért egy hónapban, csak jóváhagyott költések :)
Mostanra 50-60e eurója lenne a bankban és szociális lakásban lakna egyedül és járna hozzá a gondozó aki megmutatja hogy kell hurkot kötni meg wc-t súrolni. Az ebédet is házhoz hoznák, főzni se kéne.
De a SoDI szabad, mint RGL
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
ez melyik film? faxa kis ghost in the shell poszter.
Áh, jobb így, akkor nem lenne műshor! Se sztrím, se flokk! Mondjuk így sincs, de szórakoztatóbb volt a leépülés.
Szerencsére most nem kell bevetni a hajléktalanokat, mert tudjuk, hogy hol lakik a pedó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Vajon a trolloktol vagy a fonokuraktol fel jobban?
Mit kell elintézned a lakással kapcsolatban?
Tervben van, de az nagyobb projekt. Majd ha bekövetkezik a bukás, várható lesz ;)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Csak ebédidőben szokott mozdulni a pedófal.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nekem úgy rémlik, a múlt hét végén már délelőtt is írkált ide is, meg posztolgatott is.
De lehet rosszul emlékszek.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Én azért bízok benne, h sikerült bemutatni ott is.
Berlin Calling
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Igen, meg azt a magyargyűlölő kommentjét akkor is érdemes különben elraktározni, ha más városba menekülne, a világon mindenhol vannak honfitársaink szép számmal, még Bejlin, Tündéjmeseojszágban is.
Hát azért hetyetyetyetye
Viccen kívül meglenne 60-70 néző, mirroron pedig 100+ :D
Bevallom, erre eddig nem gondoltam, de remek ötlet!
Kiss Endre, amennyiben úgy döntesz, hogy elhagyod Linzt, tudok segíteni azonnal bérlőt találni a lakásba, de a kauciót bent kell hagynod, de átvesszük a bérletet.
Azonnal? Hónapokig kell szellőztetni. Komoposztálódó szemetét, szájszag, geciszag.
|__o__|
Nem szóltam :D

2 perc alatt 3 poszt.
ne sört igyál sodi, vodka nem tűnik fel narancslébe rejtve. a rágó meg elrejti a szagot xD
Tuti. A SoDI csak készételt, vagy konzerv-készételt vesz. Sajnos többet nem tanult a főzésről az egyetemen. Nem az ő hibája.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Eb ura fakó!
balettcipellőben?
"Nyem vatyok buzi, én fhatászpika vatyok, hetyetye!!!"
A többi videója is zseniális! 'COMPUTER NOTE BOOK MEG TOBB COMPUTEREK DRAMA' meg 'OBB West Banhof hacked up my note book again for 500 timies by mr Gabor Vegh' :D Tökéletes társ Endrének!
Ez nem a seggcsippes figura?
De de, amikor ráregisztrálnak a végbelébe ültetett csippre akkor szokott viszketni neki a végbele.
Egyébként Gábor is elmondta, hogy "Átfogóan utálom a magyar népet, minden jót!"
Endre itt az új haver!
* leül a laptop elé, opálos szemekkel, motyogva nyomkodja a gombokat remegő ujjakkal. Majd hirtelen beleokádik a saját ölébe.
-De micsinááász, hát hogy az anyádba nézel ki megint, te szemétláda!!??? Na, ájjá fel oszt' gyerünk a bokórba!
Megvan még xD ismerek valakit...
Szólj ha küldtél rá vmit majd továbbitva lesz neki. xD
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A kettő között lement a klotyóban egy gyors twink boy wank hard and cum.
Csak hogy teljen az idő.
Mert kruvára idegesítette a komcsikáder zsidaj szüleit.
Hogy minél több ember agyát felbaszhassa (különösen a zsidó-kommer családjáét), az aberrált agyának ez okoz örömet.
🕎Endigame🕎
A te igényszinteden egy juniori fizu mindenre elég. Kicsi és szar szállás, olcsó sörike, junkfood, havi egy-két kütyü. Még félre is tudtál volna tenni. Wolf Klug néven csatlakozol valami pedofil/buzi FKK közösséghez, és még haverjaid is lennének. Ehelyett sittes cigányokat pénzelsz, miközben egy lakás árát halmozod fel adósságban.
A vicc az, hogy mindezt még itthon is össze tudta volna hozni, ki sem kellett volna tennie a lábát budapestről.
A te igényszinteden egy juniori fizu mindenre elég. Kicsi és szar szállás, olcsó sörike, junkfood, havi egy-két kütyü. Még félre is tudtál volna tenni. Wolf Klug néven csatlakozol valami pedofil/buzi FKK közösséghez, és még haverjaid is lennének. Ehelyett sittes cigányokat pénzelsz, miközben egy lakás árát halmozod fel adósságban.
De akkor hova lett volna a flokker/sztrímer/youtúber/gasztrofotós/inflúenszer/gémer/utazóflokk karrier? :O
Ez utolsó előtti esélye.
Ha hihetetlen mákja van, és kap berlinben egy újabb állást, nem mondják fel a diszpóit a költözése miatt, a linzi albérletet engedik neki leadni a szerződés ellenére, és semmilyen orbitális lehúzásba nem sétál bele, akkor akár elő is kerülhet decemberben, januárban mínusz tízezezer körüli egyenleggel egy berlini állásból vigyorogva.
Ha ez az állás nem fizet - sodika szintjén - kifejezetten sokat, akkor az adóssághegy már spórolás ellenére is elkezdhet növögetni: 10 ezer euró hitelkártyakamata évi 2000, havi 180 euró, amit ha ki akar váltani személyi hitellel, akkor ugyanekkora havi törlesztőkre kell számítani, miközben a lakás is többe fog kerülni 500 eurónál havonta.
De még így is ki tud húzni egy évet kb, utána vége, felmondják valamelyik hitelkártyáját vagy diszpóját, és összeomlik az egész, mint egy kártyavár.
Ha ez a rakás szerencséje, amit fentebb írtam nem jön össze, tehát nem talál állás 30-60 nap alatt, vagy bekeményít a linzi ingatlancég, és ragaszkodik a szerződés szerinti teljesítéshez, vagy ilyesmi történik vele, akkor vége a sztorinak, és jön púpszász.
Gyagyás is volt már minden csak akasztott ember nem.
Hát azért hetyetyetyetye
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 28, 2020 07:14:08
x2)
Egyébként most direkt egy órával korábban felkeltem, hogy elintézzem neki azt, amivel TÉNYLEG óriási kárt okoztam volna neki, ha leszarom.
De ez volt az első ilyen komoly dolog, amire oda kellett figyelni, és nem lehetett pár nappal később csinálni.
Minden más olyan, hogy igyekszem rá időt találni, de még mindig nem vagyok teljesen kipakolva se, arra sincs időm.
De ez volt az első ilyen komoly dolog, amire oda kellett figyelni, és nem lehetett pár nappal később csinálni.
Minden más olyan, hogy igyekszem rá időt találni, de még mindig nem vagyok teljesen kipakolva se, arra sincs időm.
Mire nem volt időd a hétvégén? Mit csináltál ami elvette az idődet. Egész lakásokat mozgattam egy hétvége alatt, nem 4 szemetes zsákot. :D lusta vagy ennyi, nem kell itt játszani magad, mond tudjuk az igazságot. Ezt az imázs építést hagyd meg a melòcsába.
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 28, 2020 07:14:12
Egyébként most direkt egy órával korábban felkeltem, hogy elintézzem neki azt, amivel TÉNYLEG óriási kárt okoztam volna neki, ha leszarom.
Púp, normális ember egy hétvége alatt berendez egy teljes lakást, te meg egy hét alatt még kipakolni se tudtál? :D
Sep 28, 2020 07:14:12
Örebro
(
x17)
Sep 28, 2020 07:43:52
x17)
mi a kurvaanyådra nincs idöd, hiszen semmi dolgod a faszveres az nålad hobby, annak terhere kipakolhattål volna csicska!
p00p
(
x2)
Sep 28, 2020 07:56:24
x2)
Púp ha ma kirúgnak, csomagolsz berlinbe?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 28, 2020 08:03:57
A szépség és a szörnyeteg. A Notre Dame-i toronyőr.
A mesék világában a torz testű rémalakok taszító külseje sokszor érdemtelenül lenézett, meg nem értett, de alapvetően kedves, félénk, érzékeny belsőt takar, tanításul szolgálva az egyszerű gyermek számára, hogy ne ítéljünk a külső alapján.
Talán a Reichl und Partner döntéshozóit is ez a kétségkívül nemes és humánus, ám naív gondolat vezette, amikor alkalmazásba vették Linz púpos szatírszörnyét.
Lassan kezdik megérteni, hogy cserébe ezért a kapitális hibáért most kénytelen-kelletlen leckét kapnak abból a nagy igazságból, hogy a valóságban másképp működnek a dolgok, mint a mesékben.
Pedig igazán türelmesek és toleránsak voltak.
A Púp - Der Buckel, ahogy maguk közt nevezik - tragikomikus külsejével egész hamar megbarátkoztak, némi elfolytott kuncogás volt pusztán, amit első munkanapján kiváltott a kollégáiból.
Ekkor még semmit sem sejtettek.
De az intő jelek csak sokasodtak.
A nem túl átható, de diszkréten azért érezhető bűz, ami Buckel-ből áradt. Kellemetlenül savanykás szag, ami a gyengébb gyomrúakat akár öklendezésre is késztethette, ha egészen közel kerültek hozzá.
Még pénteken is ugyanabban a ruhában volt, amiben kedden először megjelent.
Az autizmusba hajló kommunikáció-képtelenség.
Ha mégis megszólalt, alig bírták pofavágások nélkül elviselni a szájából kipárolgó rothadás beteges, édeskés szagát.
Néha a monitorára rápillantva gyanúsan sokat lógott a facebook-on, és valami forum.sodipedia.org nevű, ismeretlen nyelvű kommentfalon.
Rendszerint kialvatlan és dekoncentrált volt.
De nem szólt senki; a főnök még a Szörny munkába állása előtt érzékenyítő tréninget tartott a kollégáknak.
Azonban a Buckel-nek kiadott munkák nem haladtak. Már eltelt egy hét, és még egyetlen, néhány órás feladattal sem sikerült megbirkóznia; péntek délután is úgy ment haza, hogy nem mutatta be, mire jutott.
Herr Vezető Fejlesztő ekkor már nagyon gyanakodott.
Ha a hétfő reggeli megbeszélésen sem mutat be semmiféle érdemleges haladást, akkor kénytelen lesz beszélni Herr Reich-el.
8 óra 3 perc van, lassan közeledik a megbeszélés, Herr Vezető Fejlesztő pedig már kissé feszülten, az ujjaival az asztalon dobolva, türelmetlenül várja az igazság pillanatát.
Halványan még reménykedik, hogy esetleg félreismerte a Buckel-t; még reménykedik, hogy a mesék akár valóra is válhatnak..
És ekkor belép az irodába a Buckel, a szokásosnál is leharcoltabban.
Mein Gott - gondolja magában.
Vágjunk bele..
A mesék világában a torz testű rémalakok taszító külseje sokszor érdemtelenül lenézett, meg nem értett, de alapvetően kedves, félénk, érzékeny belsőt takar, tanításul szolgálva az egyszerű gyermek számára, hogy ne ítéljünk a külső alapján.
Talán a Reichl und Partner döntéshozóit is ez a kétségkívül nemes és humánus, ám naív gondolat vezette, amikor alkalmazásba vették Linz púpos szatírszörnyét.
Lassan kezdik megérteni, hogy cserébe ezért a kapitális hibáért most kénytelen-kelletlen leckét kapnak abból a nagy igazságból, hogy a valóságban másképp működnek a dolgok, mint a mesékben.
Pedig igazán türelmesek és toleránsak voltak.
A Púp - Der Buckel, ahogy maguk közt nevezik - tragikomikus külsejével egész hamar megbarátkoztak, némi elfolytott kuncogás volt pusztán, amit első munkanapján kiváltott a kollégáiból.
Ekkor még semmit sem sejtettek.
De az intő jelek csak sokasodtak.
A nem túl átható, de diszkréten azért érezhető bűz, ami Buckel-ből áradt. Kellemetlenül savanykás szag, ami a gyengébb gyomrúakat akár öklendezésre is késztethette, ha egészen közel kerültek hozzá.
Még pénteken is ugyanabban a ruhában volt, amiben kedden először megjelent.
Az autizmusba hajló kommunikáció-képtelenség.
Ha mégis megszólalt, alig bírták pofavágások nélkül elviselni a szájából kipárolgó rothadás beteges, édeskés szagát.
Néha a monitorára rápillantva gyanúsan sokat lógott a facebook-on, és valami forum.sodipedia.org nevű, ismeretlen nyelvű kommentfalon.
Rendszerint kialvatlan és dekoncentrált volt.
De nem szólt senki; a főnök még a Szörny munkába állása előtt érzékenyítő tréninget tartott a kollégáknak.
Azonban a Buckel-nek kiadott munkák nem haladtak. Már eltelt egy hét, és még egyetlen, néhány órás feladattal sem sikerült megbirkóznia; péntek délután is úgy ment haza, hogy nem mutatta be, mire jutott.
Herr Vezető Fejlesztő ekkor már nagyon gyanakodott.
Ha a hétfő reggeli megbeszélésen sem mutat be semmiféle érdemleges haladást, akkor kénytelen lesz beszélni Herr Reich-el.
8 óra 3 perc van, lassan közeledik a megbeszélés, Herr Vezető Fejlesztő pedig már kissé feszülten, az ujjaival az asztalon dobolva, türelmetlenül várja az igazság pillanatát.
Halványan még reménykedik, hogy esetleg félreismerte a Buckel-t; még reménykedik, hogy a mesék akár valóra is válhatnak..
És ekkor belép az irodába a Buckel, a szokásosnál is leharcoltabban.
Mein Gott - gondolja magában.
Vágjunk bele..
Sep 28, 2020 08:03:57
M.Ország rémálma
Sep 28, 2020 08:13:16
Releváns kérdés:
Kész vagyok főnök, de hogy lehetne elegánsabb a megoldás?
Jelentése:
Kurvára nem vágom hogy kell megoldani, dögöljön meg mindenki.
Jelentése:
Kurvára nem vágom hogy kell megoldani, dögöljön meg mindenki.
Sep 28, 2020 08:13:16
Señor Junior
Sep 28, 2020 08:22:36
Sep 28, 2020 08:22:36
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 28, 2020 08:27:49
Sep 28, 2020 08:27:49
p00p
(
x2)
Sep 28, 2020 08:35:27
x2)
Releváns kérdés:
Ha a főnök mondja meg neki, hogy mi a megoldás, akkor minek vették fel?
Penzmento
(
x6)
Sep 28, 2020 08:40:16
x6)
Sodrák, ő a Herr Vezető Fejlesztő?
reichlundpartner.com/var/em_plain_site/storage/images/media/bilder/fuehrungsteam-fotos-2019/thomas_wegerer_em/812072-1-ger-DE/Thomas_Wegerer_eM_mediaSlide.jpg
reichlundpartner.com/var/em_plain_site/storage/images/media/bilder/fuehrungsteam-fotos-2019/thomas_wegerer_em/812072-1-ger-DE/Thomas_Wegerer_eM_mediaSlide.jpg
Lesz ebből még "sírva szoptam a részlegvezetőt"
-
Sep 28, 2020 08:40:19
Púpos, rendeltem 6 nagy pizzát délre nektek. Ki van fizetve, nem kell aggódnod, szólj a kollégáknak, hogy ma te intézed az ebédet.
Sep 28, 2020 08:40:19
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 28, 2020 08:41:53
Remélem, hogy még részeg volt, amikor betámolygott, és előad valami "Hol a fa, Főnök?" jelenetet.
Sep 28, 2020 08:41:53
xray
(
x21)
Sep 28, 2020 09:01:48
x21)
sneci, nem aggódsz, h márk bandája agyonver?
ismered a régi közmondást: aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.
ismered a régi közmondást: aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.
M.Ország rémálma
Sep 28, 2020 09:04:01
Sodrák, ő a Herr Vezető Fejlesztő?
Ő lesz az, 10 évig volt ügyvezetője az Interactive Values cégnek, ez egybevág azzal, amit recsi írt.
Sep 28, 2020 09:04:01
Faszaság van
Sep 28, 2020 09:05:56
Már reggel 9, ugyan megtörtént-e már a kivégzés?
Sep 28, 2020 09:05:56
-
Sep 28, 2020 09:06:43
sodi szopik már?
Sep 28, 2020 09:06:43
sziavilág
Sep 28, 2020 09:08:01
viszlátsodi
Sep 28, 2020 09:08:01
wc manó
Sep 28, 2020 09:08:17
Sodi majd én megtanítalak a wc-használatra potom 100 euróért (+ kamatok)
Sep 28, 2020 09:08:17
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 28, 2020 09:09:42
Endre, vegyél még fel 20.000 euró hitelt, majd indulj újszászi polgármesternek!
Trumpnak is bejött!
Trumpnak is bejött!
Sep 28, 2020 09:09:42
bolgár jeti
(
x30)
Sep 28, 2020 09:16:47
x30)
Ne csüggedj SoDI, a németek szerintem visszafogadnak. Ne várd meg az októbert.
Faszaság van
Sep 28, 2020 09:19:05
Ne csüggedj SoDI, a németek szerintem visszafogadnak. Ne várd meg az októbert.
Sep 28, 2020 09:19:05
bolgár jeti
(
x30)
Sep 28, 2020 09:25:37
x30)
A SoDI-nak ez siker lenne, de sosem fogja beismerni magának, hiszen ninc sbetegségtudata. El tudod képzelni mi lett volna az elmúlt 5 évben a SoDI egy szociális intézmányben kezd Németországban szoros felügyelet alatt? Nincs pia, nincs ps4 játék 700 euróért egy hónapban, csak jóváhagyott költések :)
Mostanra 50-60e eurója lenne a bankban és szociális lakásban lakna egyedül és járna hozzá a gondozó aki megmutatja hogy kell hurkot kötni meg wc-t súrolni. Az ebédet is házhoz hoznák, főzni se kéne.
rBali
(
x24)
Sep 28, 2020 09:27:48
x24)
Nyüszítve pakolós, pánikolós Sodi a Sodi!
(hamarosan új deepfake videó a gyagyásról)

p00p
(
x2)
Sep 28, 2020 09:32:13
x2)
Tényleg Végh Gábor a szembeszomszédja? Ez kurvanagy.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Señor Junior
Sep 28, 2020 09:34:00
Nyüszítve pakolós, pánikolós Sodi a Sodi!
Sep 28, 2020 09:34:00
Faszaság van
Sep 28, 2020 09:35:16
Áh, jobb így, akkor nem lenne műshor! Se sztrím, se flokk! Mondjuk így sincs, de szórakoztatóbb volt a leépülés.
Sep 28, 2020 09:35:16
balek
(
x10)
Sep 28, 2020 09:44:11
x10)
Endre ma eddig hány percet csicskultál, ha az ártalmatlan trollok előli csatornapatkányként való bujkálást is beleszámítjuk?
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
fruzs1
(
x1)
Sep 28, 2020 09:45:53
x1)
Sodi még tart a stressz nélküli nyugi? Vagy mióta megtalaltak a lelkes trollok, azóta lajfdendzsor van?
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 28, 2020 09:56:40
Sneci, ha esetleg az utóbbi pár nap folyományaként nyom nélkül eltűnnél, akár bejlinbe, akár púpszászra, akár a lyukói karakólba, akkor búcsúzóul az intervenciós szakosztály sok szeretettel küldi neked ezt a dalocskát:
www.youtube.com/watch?v=CAxyQBi3Awo
Énekeld te is velünk:
"Megtalállak még,
tudom hogy ennyi még nem elég,
Megtalállak még,
valahol, valahol."
www.youtube.com/watch?v=CAxyQBi3Awo
Énekeld te is velünk:
"Megtalállak még,
tudom hogy ennyi még nem elég,
Megtalállak még,
valahol, valahol."
Sep 28, 2020 09:56:40
reqviem4
Sep 28, 2020 09:58:48
Sep 28, 2020 09:58:48
Vadászbika
Sep 28, 2020 10:00:18
Azért bazmeg Gyagyás, ahhoz is tehetség kell hogy egy olyan közösséget magadra haragíts, akik gyatra nyelvtudásod miatt valamit tudtak volna neked segíteni a beilleszkedésben, ügyintézésben stb.
Ehhez képest sikerült elérned, hogy most (legalábbis a fb-csoport) alapján lincshangulat alakul ki. Te barom! :DDDD
Jöhet a klasszikus német krimi remake-je:
P - Egy város keresi a pedofilt
(vagy púpost :D )
Hát azért hetyetyetyetye
Ehhez képest sikerült elérned, hogy most (legalábbis a fb-csoport) alapján lincshangulat alakul ki. Te barom! :DDDD
Sep 28, 2020 10:00:18
Vlognélküli Vlogger
Sep 28, 2020 10:02:20
Akik benne vannak ebben a linzi magyarok csoportban osszanak már meg pár screenshotot a lincshangulatról!
Sep 28, 2020 10:02:20
Ásó27
(
x68)
Sep 28, 2020 10:06:11
x68)
Szerencsére most nem kell bevetni a hajléktalanokat, mert tudjuk, hogy hol lakik a pedó!
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 28, 2020 10:09:19
Vajon bemerészkedett dolgozni, vagy végül legyőzte a Fakengurutól való félelem, és beteget jelentett?
Sep 28, 2020 10:09:19
Vonzas torvenye
Sep 28, 2020 10:29:09
Vajon bemerészkedett dolgozni, vagy végül legyőzte a Fakengurutól való félelem, és beteget jelentett?
Vajon a trolloktol vagy a fonokuraktol fel jobban?
Sep 28, 2020 10:29:09
rBali
(
x24)
Sep 28, 2020 10:38:06
x24)
xray
(
x21)
Sep 28, 2020 10:38:07
x21)
sneci ma már csak akkor fog jelentkezni, ha sikerül valahogy kiangolnáznia magát a munkahelyén.
Púpszász réme
(
x1)
Sep 28, 2020 10:45:10
x1)
Az ártalmatlan trollok gondosan mindig ültetnek egy-egy újabb fát ASODI faszerdelyébe. Erre bazdmeg ASODI jön és mindig bedob ezek mellé egy égig érő faszpaszulyt (faszulyt), amibe vazelinezett, kitágitott seggel és kipeckelt szájjal rohan bele.
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Baromarc
(
x1)
Sep 28, 2020 10:57:02
x1)
Mit kell elintézned a lakással kapcsolatban?
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 28, 2020 10:57:13
x8)
Gyagya, kinyöghetnéd végre, hogy a média birodalom mely elemei váltak tanulsággá.
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 28, 2020 11:04:27
Nagy lehet a baj, a púpfal is néma, mint a sír.
A következő lehetőségeket látom valószínűnek:
- vagy bekamuzta, hogy annyira beteg, és hogy nem tud bemenni dolgozni, emiatt púpfalazni se mer
- vagy bent van, és épp a munkaviszonyának megszüntetését tárgyalják meg
- vagy kapott egy irgalmatlan nagy lebaszást, és egy utolsó utáni lehetőséget, hogy megoldja a fél órás házifeladatot, úgyhogy sírógörcsök közepette próbál valamit összegányolni
- vagy bekamuzta, hogy annyira beteg, és hogy nem tud bemenni dolgozni, emiatt púpfalazni se mer
- vagy kapott egy irgalmatlan nagy lebaszást, és egy utolsó utáni lehetőséget, hogy megoldja a fél órás házifeladatot, úgyhogy sírógörcsök közepette próbál valamit összegányolni
Sep 28, 2020 11:04:27
Biztatási kár
(
x10)
Sep 28, 2020 11:05:31
x10)
Engem nem zavar, ha reggel nem ment Fakenguru, annál nagyobb a para a munkahelyen.
Linzigányoló
Sep 28, 2020 11:05:59
csodálom hogy HipsterHitler bukásos videó még nincs
Sep 28, 2020 11:05:59
rBali
(
x24)
Sep 28, 2020 11:08:52
x24)
csodálom hogy HipsterHitler bukásos videó még nincs
Tervben van, de az nagyobb projekt. Majd ha bekövetkezik a bukás, várható lesz ;)
Faszaság van
Sep 28, 2020 11:12:00
Na, mi történt a Linzi Magyarok FB csopiban? Screenshoot-ot tud küldeni vkit?
Sep 28, 2020 11:12:00
Hahó
(
x136)
Sep 28, 2020 11:14:36
x136)
Nagy lehet a baj, a púpfal is néma, mint a sír.
Bejlin
(
x8)
Sep 28, 2020 11:18:49
x8)
Sneci! A Linzi magyarok csoportjában hirdeti magát egy Tisztességesnek kinézetű úriember aki kedvezményes hiteleket ajánl honfitársainak Ausztria környékén. Szerintem használd ki a lehetőséget.
www.facebook.com/attila.lakatos.1612195/
Laki Attila Lakatos
Helló asszonyom és uram
5000 és 900 000 euró közötti hiteleket kínálunk. A kamatláb 2%. Hitel megszerzéséhez kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a Whatsapp-on keresztül: +33 752 728 772
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
www.facebook.com/attila.lakatos.1612195/
Laki Attila Lakatos
Helló asszonyom és uram
5000 és 900 000 euró közötti hiteleket kínálunk. A kamatláb 2%. Hitel megszerzéséhez kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a Whatsapp-on keresztül: +33 752 728 772
Vadászbika
Sep 28, 2020 11:26:32
Basszus, pontatlanul írtam le a gondolataimat, szóval úgy értettem, hogy az fb csoport itteni fórumbejegyzése alapján következtettem arra, hogy terjed a pedó rossz híre a linzi magyarok között, nem vagyok tagja a facebook-csoportnak, a lincshangulat tehát némi költői túlzás (és részben talán "wishful thinking") a részemről.
Szóval bocsánat a kavarásért, nem állt szándékomban!
Sep 28, 2020 11:26:32
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 28, 2020 11:26:36
Nekem úgy rémlik, a múlt hét végén már délelőtt is írkált ide is, meg posztolgatott is.
De lehet rosszul emlékszek.
Sep 28, 2020 11:26:36
Faszaság van
Sep 28, 2020 11:31:55
Basszus, pontatlanul írtam le a gondolataimat, szóval úgy értettem, hogy az fb csoport itteni fórumbejegyzése alapján következtettem arra, hogy terjed a pedó rossz híre a linzi magyarok között, nem vagyok tagja a facebook-csoportnak, a lincshangulat tehát némi költői túlzás (és részben talán "wishful thinking") a részemről.
Sep 28, 2020 11:31:55
rBali
(
x24)
Sep 28, 2020 11:45:02
x24)
Berlin Calling
Vadászbika
Sep 28, 2020 11:47:47
Igen, meg azt a magyargyűlölő kommentjét akkor is érdemes különben elraktározni, ha más városba menekülne, a világon mindenhol vannak honfitársaink szép számmal, még Bejlin, Tündéjmeseojszágban is.
Sep 28, 2020 11:47:47
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 28, 2020 11:48:45
x5)
ahogy nézem nagyjából átlagosan 60-70 aktiv fórúmozó van. képzeld el pedofil ha ez mindig a twitch csatornádon lenne!
átlagosan 60-70 néző, meglenne a partnerség, elkezdené fosni a médiabirodalom!
de hát te gyökér vagy és az ilyen lehetőségeket amikkel tényleg haladnál hagyod elúszni. pedig ahogy már sokan megmondták elég lenne annyi hogy bekapcsolod a veknikamerát, szisszentesz két-három sört és elkezded az autista körmondataidat.
dőlne a pénz lóvéra!
jah amúgy ma még nem kérdeztem meg, az hires-neves eszköztárból mi maradt meg?
a biztonság kedvéért ha nem emlékeznél (mert az összes videód alól törölted) itt a lista:
Eszköztár:
Drón: Mavic Pro Platinum combo
Kamera 1: Samsung S9 Plus (telefon)
Kamera 2: Sony RX-100-II
Kamera 3: GoPro Session 5
Gamer PC: CAPTIVA Highend Gaming R50-885 (CPU: AMD Ryzen 7 3700X, VGA: AMD Radeon RX 5700 XT 8GB GDDR6, RAM: 32GB DDR4 Crucial, alaplap: Gigabyte GA-B450-AORUS-M, ház: AeroCool Cylon RGB Black, táp: Thermaltake SMART RGB 600W, SSD 480GB, HDD 1TB, hűtés: XILENCE Performance A+ Serie Fan Set RGB)
Gamer laptop, streamer gép: ASUS GL502VS-GZ223T (i7 7700HQ, 16 Gb RAM, 512 Gb SSD, 1 Gb HDD, 1070GTX)
Mobiltelefon stabilizátor: DJI Osmo Mobile 3
Konzol: Playstation 4 Pro
Zöld háttér: Elgato green screen
Softboxok: TecTake 3 sofbox-set (ebből kettőt használok)
Egér és billentyűzet: Hama gaming starter set
PS4 egér-billentyűzet konverter: Hama Speedshot Ultimate
Joystick: Thrustmaster T-Flight Hotas 4
Sztereó mikrofon (vlogger): SONY ECM-XYST 1 M
Puskamikrofon (vlogger): Sony ECM-GZ1M
Vezeték nélküli mikrofon (vlogger): Sony ECM-W1M
Telefon puskamikrofon: Rode VideoMic Me
Felcsippenthető mikrofon: Rode smartLav, valamint egy smartLav+
Első webkabera: Logitech Brio
Második webkamera: Logitech G920
Harmadik webkamera: Logitech G922
PC mikrofon: USB Blue Yeti
Konzolos VR sisak: Playstation VR
PC-s kontroller: Microsoft Xbox Wireless Controller
Mobilos VR szemüveg: Samsung Gear VR (2018)
Kormány: Thrustmaster T300RS GT
Váltó: Thrustmaster TH8A
Tablet: Samsung S4 tab LTE
Tablet billentyűzet: Book Cover Keyboard EJ-FT830
Tablet egér: Microsoft Surface Mobile Mouse
Vízálló füles: JBL Endurance Dive
Okosóra: Samsung Gear Fit 2 Pro
E-book olvasó: Kindle Paperwhite (8 Gb, Wifi)
Router: Fritz!Box 6590 Cable
Stream pult: Elgato Streamdeck
Színes világítás: Philips Hue White and Color Ambiance Play Lightbar (3 darab) + Hue Smartplug (3 db) + Hue Tap Switch
#50euro + kamatok
de hát te gyökér vagy és az ilyen lehetőségeket amikkel tényleg haladnál hagyod elúszni. pedig ahogy már sokan megmondták elég lenne annyi hogy bekapcsolod a veknikamerát, szisszentesz két-három sört és elkezded az autista körmondataidat.
dőlne a pénz lóvéra!
a biztonság kedvéért ha nem emlékeznél (mert az összes videód alól törölted) itt a lista:
Eszköztár:
Gamer PC: CAPTIVA Highend Gaming R50-885 (CPU: AMD Ryzen 7 3700X, VGA: AMD Radeon RX 5700 XT 8GB GDDR6, RAM: 32GB DDR4 Crucial, alaplap: Gigabyte GA-B450-AORUS-M, ház: AeroCool Cylon RGB Black, táp: Thermaltake SMART RGB 600W, SSD 480GB, HDD 1TB, hűtés: XILENCE Performance A+ Serie Fan Set RGB)
Gamer laptop, streamer gép: ASUS GL502VS-GZ223T (i7 7700HQ, 16 Gb RAM, 512 Gb SSD, 1 Gb HDD, 1070GTX)
Színes világítás: Philips Hue White and Color Ambiance Play Lightbar (3 darab) + Hue Smartplug (3 db) + Hue Tap Switch
reqviem4
Sep 28, 2020 11:54:32
ahogy nézem nagyjából átlagosan 60-70 aktiv fórúmozó van. képzeld el pedofil ha ez mindig a twitch csatornádon lenne!
dőlne a pénz lóvéra!
Eszköztár:
dőlne a pénz lóvéra!
Eszköztár:
Viccen kívül meglenne 60-70 néző, mirroron pedig 100+ :D
Sep 28, 2020 11:54:32
Faszaság van
Sep 28, 2020 11:55:51
Bevallom, erre eddig nem gondoltam, de remek ötlet!
Sep 28, 2020 11:55:51
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 28, 2020 11:56:23
Viszont ha tényleg a normál ügymenetben folynak a dolgok, akkor 5 perc múlva ebédidő, legalább füstjeleknek látszania kell a púpfalon.
Ha ez elmarad, akkor valszeg már tényleg gond van.
Ami a mi szemszögünkből természetesen faszaság.
Ha ez elmarad, akkor valszeg már tényleg gond van.
Ami a mi szemszögünkből természetesen faszaság.
Sep 28, 2020 11:56:23
Ásó27
(
x68)
Sep 28, 2020 12:03:25
x68)
Púpos fél szemmel mindig a fórumot nézed mi?
Várod te is Fakenguru jelentkezését?
Mifaaaaaaaaaaaan
Várod te is Fakenguru jelentkezését?
fakenguruinfo
Sep 28, 2020 12:05:14
Meló utáni kínos felkérdezés várható ?! ?!
Sep 28, 2020 12:05:14
rBali
(
x24)
Sep 28, 2020 12:07:05
x24)
Szerintem Endre elkapta Fakenguru kollégát és azóta is a véres torkán ugrál!
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 28, 2020 12:13:51
x7)
Kiss Endre, amennyiben úgy döntesz, hogy elhagyod Linzt, tudok segíteni azonnal bérlőt találni a lakásba, de a kauciót bent kell hagynod, de átvesszük a bérletet.
rBali
(
x24)
Sep 28, 2020 12:17:40
x24)
Ebédidő van. Ilyenkor kéne nekiállni füstöltetni a púpfalat, hiszen most kell egyhelyben ülnie a gyagyásnak mintha nem hallaná/látná, hogy mindenki ebédelni megy.
Endre, nem ég a pofád ezekben a helyzetekben? Nagyon kellemetlen lehetsz mindenki számára, hogy próbálkoznak hozzád szólni te meg csak ülsz és nevetgélsz meg vakarózol.
Endre, nem ég a pofád ezekben a helyzetekben? Nagyon kellemetlen lehetsz mindenki számára, hogy próbálkoznak hozzád szólni te meg csak ülsz és nevetgélsz meg vakarózol.
p00p
(
x2)
x2)
Lesztehermentesítés?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 28, 2020 12:18:04
Áh, púpfal aktiválódott.
Akkor mégsem olyan nagy a baj.
Bár jelentheti akár azt is, hogy megtörtént a munkaviszony megszüntetéséről a megbeszélés.
Akkor mégsem olyan nagy a baj.
Bár jelentheti akár azt is, hogy megtörtént a munkaviszony megszüntetéséről a megbeszélés.
Sep 28, 2020 12:18:04
rBali
(
x24)
Sep 28, 2020 12:18:27
x24)
Ebédidő van. Ilyenkor kéne nekiállni füstöltetni a púpfalat, hiszen most kell egyhelyben ülnie a gyagyásnak mintha nem hallaná/látná, hogy mindenki ebédelni megy.

aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 28, 2020 12:19:11
x2)
2 perc alatt 3 poszt.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 28, 2020 12:20:44
x2)
Gyagyás, nem titok, hogy Linzben laksz. Mikor lesz tűpontos a facebook profil? Mi ez a "Lives in Berlin, Germany"? MI volt a daily-n? Volt felkérdezésecske?
rBali
(
x24)
Sep 28, 2020 12:22:23
x24)
Hamarosan megszületik a "Minden úgy alakult, ahogyan én azt elterveztem és jól gondoltam!" poszt
rBali
(
x24)
Sep 28, 2020 12:26:50
x24)
Napi öngól rovat:

Egy szörnyeteg krónikája
Sep 28, 2020 12:27:58
Ehhez nincs is mit hozzáfűzni:
Sep 28, 2020 12:27:58
p00p
(
x2)
Sep 28, 2020 12:30:53
x2)
Kirúgták végre? Olyan izgalmas. Tehermentesül a cég?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Ásó27
(
x68)
Sep 28, 2020 12:32:37
x68)
Sodi készítsek neked egy jól dokumentált leírást arról, hogy hogy kell levakarni a szart a wécé csészében?
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Sep 28, 2020 12:35:12
x24)
Csodálatos helyzetben lehet a pedofil féreg, mert vagy (ha van) a céges ebédlőben a kollégákkal kell ennie, vagy ki kell mennie kutyahúst enni a dönereshez ahol Fakenguru kolléga várhatja.
Zabálsz valamit egyáltalán, pedofil? Bevittél a vécébe két szerencsétlenül összenyiszált-dobált szendvicset amit a piszoár mellett elfogyasztasz? Esetleg egy sörike is van a citromsárga hoodie-ba rejtve?
Zabálsz valamit egyáltalán, pedofil? Bevittél a vécébe két szerencsétlenül összenyiszált-dobált szendvicset amit a piszoár mellett elfogyasztasz? Esetleg egy sörike is van a citromsárga hoodie-ba rejtve?
p00p
(
x2)
Sep 28, 2020 12:36:32
x2)
Sneci szembeszomszédodhoz csengess át egy sörrel, lenne témátok:
www.youtube.com/watch?v=5X6mzPotmvI
Kilóg a kanóc, bazmeg
www.youtube.com/watch?v=5X6mzPotmvI
-
Sep 28, 2020 12:36:40
Csodálatos helyzetben lehet a pedofil féreg, mert vagy (ha van) a céges ebédlőben a kollégákkal kell ennie, vagy ki kell mennie kutyahúst enni a dönereshez ahol Fakenguru kolléga várhatja.
ne sört igyál sodi, vodka nem tűnik fel narancslébe rejtve. a rágó meg elrejti a szagot xD
Sep 28, 2020 12:36:40
Ásó27
(
x68)
Sep 28, 2020 12:41:51
x68)
Sodi szerintem max túlárazott kész szendvicseket vesz a billában
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Sep 28, 2020 12:44:26
x30)
Sodi szerintem max túlárazott kész szendvicseket vesz a billában
Tuti. A SoDI csak készételt, vagy konzerv-készételt vesz. Sajnos többet nem tanult a főzésről az egyetemen. Nem az ő hibája.
Buga Jakab
Sep 28, 2020 12:45:37
Amikor felriadsz, akkor csupa víz vagy igaz?
Én aztán voltam bajban eleget, tudom milyen érzés.
Ha adhatok egy jótanácsot; ne aludj! Ilyenkor az csak növeli a szorongást, meg kell próbálni ébren maradni holnap estig.
Egyrészt az alvásmegvonás enyhíti a depressziót, másrészt ennek a melócsának már mindegy. Legyél rock and roll arc és kacsázz be részegen, röhögj a főnök pofájába, meséld el nekik milyen szar helyen élnek és küld el őket az osztrák kurva anyjukat! Dobd le a láncokat Gagyás!
Én aztán voltam bajban eleget, tudom milyen érzés.
Ha adhatok egy jótanácsot; ne aludj! Ilyenkor az csak növeli a szorongást, meg kell próbálni ébren maradni holnap estig.
Egyrészt az alvásmegvonás enyhíti a depressziót, másrészt ennek a melócsának már mindegy. Legyél rock and roll arc és kacsázz be részegen, röhögj a főnök pofájába, meséld el nekik milyen szar helyen élnek és küld el őket az osztrák kurva anyjukat! Dobd le a láncokat Gagyás!
Eb ura fakó!
Sep 28, 2020 12:45:37
kisboros
Sep 28, 2020 12:47:26
Szerintem Endre elkapta Fakenguru kollégát és azóta is a véres torkán ugrál!
balettcipellőben?
Sep 28, 2020 12:47:26
-
Sep 28, 2020 12:51:58
balettcipellőben?
"Nyem vatyok buzi, én fhatászpika vatyok, hetyetye!!!"
Sep 28, 2020 12:51:58
kirakottLegoBusz
(
x1)
Sep 28, 2020 12:52:27
x1)
youtube.com/watch?v=5X6mzPotmvI
A többi videója is zseniális! 'COMPUTER NOTE BOOK MEG TOBB COMPUTEREK DRAMA' meg 'OBB West Banhof hacked up my note book again for 500 timies by mr Gabor Vegh' :D Tökéletes társ Endrének!
-
Sep 28, 2020 12:55:22
Sep 28, 2020 12:55:22
rBali
(
x24)
Sep 28, 2020 13:00:57
x24)
De de, amikor ráregisztrálnak a végbelébe ültetett csippre akkor szokott viszketni neki a végbele.
Egyébként Gábor is elmondta, hogy "Átfogóan utálom a magyar népet, minden jót!"
Endre itt az új haver!
Faszaság van
Sep 28, 2020 13:13:09
Azért egyszer poén lenne egy lájf sztrím arról, ahogy a kollégáival ebédel a gnóm, ő próbál tőmondatokban társalogni, a többiek meg próbálják a közös étkezést kibírni öklendezés nélkül. XD
Sep 28, 2020 13:13:09
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 28, 2020 13:22:38
x16)
Remélem, hogy még részeg volt, amikor betámolygott, és előad valami "Hol a fa, Főnök?" jelenetet.
* leül a laptop elé, opálos szemekkel, motyogva nyomkodja a gombokat remegő ujjakkal. Majd hirtelen beleokádik a saját ölébe.
-De micsinááász, hát hogy az anyádba nézel ki megint, te szemétláda!!??? Na, ájjá fel oszt' gyerünk a bokórba!
.
Sep 28, 2020 13:27:32
Csendes sodi a sodi. Megértem ha szomorú vagy most. Én tudod mitől lennék boldogabb? Ha felvennék egy jó kis hitelt, mondjuk 20-30 ezer eurót. Biztos te is kicsit felvidulnál, elmennél a Saturnba venni valami szépet magadnak, hogy lezárd ezt a nehéz időszakot és ha elég gyorsan szeded a kis szipka lábaidat nem érnek utol a trollok.
Meg amúgy is mit csinálnak ha utolérnek? Megölöd őket félkézzel, te Linz autista oroszlánja. :D
Meg amúgy is mit csinálnak ha utolérnek? Megölöd őket félkézzel, te Linz autista oroszlánja. :D
Sep 28, 2020 13:27:32
Kramalon
Sep 28, 2020 13:32:57
Melócsában nem adnak licenszt? Ha megvan még az eltés mailcímed, kapsz ingyen xd
Megvan még xD ismerek valakit...
Szólj ha küldtél rá vmit majd továbbitva lesz neki. xD
Sep 28, 2020 13:32:57
Karib
(
x10)
Sep 28, 2020 13:37:21
x10)
Érdekes tendencia a púpfalon: 3 poszt 2 perc alatt, 25 perc szünet, majd még 1 poszt. Vajon mi történt a köztes szünetben?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
xray
(
x21)
Sep 28, 2020 13:39:51
x21)
Sep 28, 2020 13:39:51
Érdekes tendencia a púpfalon: 3 poszt 2 perc alatt, 25 perc szünet, majd még 1 poszt. Vajon mi történt a köztes szünetben?
wc összeszarása. Sep 28, 2020 13:39:51
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 28, 2020 13:40:13
A kettő között lement a klotyóban egy gyors twink boy wank hard and cum.
Csak hogy teljen az idő.
Sep 28, 2020 13:40:13
Fuvolázó Kobold
Sep 28, 2020 13:45:50
Endre, bementél egyáltalán dolgozni? Vagy beteget jelentettél és most halkan motyogva téped a pitont lehúzott redőnyök mögött?
Sep 28, 2020 13:45:50
trendbeli garázdaság
Sep 28, 2020 14:06:11
Le a kipával Fakenguru és Rbali trollégák tényfeltárása előtt. Kiteszem pár napra a lábam az internet elől, hogy kicsit elutazzunk a feleségemmel, és felrobban az fórum.
Púp, ugye tudod, hogy ezt az egészet kizárólag magadnak köszönheted? Nincs még egy olyan barom, aki hitelből ad kölcsön neten megismert miskolci sitteseknek. Az pedig, hogy multikulti metropoliszból a kedvükért elmész egy konzervatív, osztrák kisvárosba már csak a hab a tortán.
Ha nem lennél teljesen degenerált, az utóbbi öt évben felhúztad volna magad egy megbízható unit tesztelővé, és kényelmesen élnéd az aberrált életedet Berlin, Germany környékén. Az összes faszságod közül ez a legsúlyosabb. A korlátaidat felismerve, minimális fejlődés mellett életed végéig elevickélhettél volna belépő szintű munkákkal. De te valahogy megcsináltad, hogy semmi nem ragadt rád, pedig az tényleg kurva nehéz. És közben alkoholista lettél, ami szintén nem segít a helyzeteden.
A trollbácsik ezer éve megmondták, hogy vegyél ki egy ócska garzont valahol Berlin külsőn. A te igényeidnek tökéletesen megfelel egy földszinti, sötét, külvárosi lyuk, ahol nyúzhatod a pitont és hülyére vedelheted magad minden este. Ha van a közelben buziszauna, döneres és éjjelnappali, az neked bőven elég. Melócsából hazafelé elszórsz egy kis pénzt a Saturnban, megnézel egy ócska szuperhősfilmet, és mehetsz is haza fütyizni.
Ez már a végjáték, Púp, és ezt te is tudod. Az utolsó utáni esélyedet húztad le a vécén, te idióta. Majdnem meg is sajnáltalak, de aztán elkezdted köpködni a külföldön szorgalmasan dolgozó és beilleszkedő magyarokat. Szerencsére az univerzum figyel, és akkora faszt töm ezért az odvas pofádba, hogy a maradék fogad is kihullik.
Púp, ugye tudod, hogy ezt az egészet kizárólag magadnak köszönheted? Nincs még egy olyan barom, aki hitelből ad kölcsön neten megismert miskolci sitteseknek. Az pedig, hogy multikulti metropoliszból a kedvükért elmész egy konzervatív, osztrák kisvárosba már csak a hab a tortán.
Ha nem lennél teljesen degenerált, az utóbbi öt évben felhúztad volna magad egy megbízható unit tesztelővé, és kényelmesen élnéd az aberrált életedet Berlin, Germany környékén. Az összes faszságod közül ez a legsúlyosabb. A korlátaidat felismerve, minimális fejlődés mellett életed végéig elevickélhettél volna belépő szintű munkákkal. De te valahogy megcsináltad, hogy semmi nem ragadt rád, pedig az tényleg kurva nehéz. És közben alkoholista lettél, ami szintén nem segít a helyzeteden.
A trollbácsik ezer éve megmondták, hogy vegyél ki egy ócska garzont valahol Berlin külsőn. A te igényeidnek tökéletesen megfelel egy földszinti, sötét, külvárosi lyuk, ahol nyúzhatod a pitont és hülyére vedelheted magad minden este. Ha van a közelben buziszauna, döneres és éjjelnappali, az neked bőven elég. Melócsából hazafelé elszórsz egy kis pénzt a Saturnban, megnézel egy ócska szuperhősfilmet, és mehetsz is haza fütyizni.
Ez már a végjáték, Púp, és ezt te is tudod. Az utolsó utáni esélyedet húztad le a vécén, te idióta. Majdnem meg is sajnáltalak, de aztán elkezdted köpködni a külföldön szorgalmasan dolgozó és beilleszkedő magyarokat. Szerencsére az univerzum figyel, és akkora faszt töm ezért az odvas pofádba, hogy a maradék fogad is kihullik.
Sep 28, 2020 14:06:11
Sodipatkány
(
x1)
Sep 28, 2020 14:10:15
x1)
Én csak azt nem értem, hogyha sneci ennyire utálja a magyarokat akkor miért volt régebben a kuruckodás meg a nemzeti krónikázás.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Densie_23
Sep 28, 2020 14:11:21
Én csak azt nem értem, hogyha sneci ennyire utálja a magyarokat akkor miért volt régebben a kuruckodás meg a nemzeti krónikázás.
Mert kruvára idegesítette a komcsikáder zsidaj szüleit.
Sep 28, 2020 14:11:21
Penzmento
(
x6)
Sep 28, 2020 14:11:41
x6)
Hogy minél több ember agyát felbaszhassa (különösen a zsidó-kommer családjáét), az aberrált agyának ez okoz örömet.
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 28, 2020 14:15:18
A vicc az, hogy mindezt még itthon is össze tudta volna hozni, ki sem kellett volna tennie a lábát budapestről.
Sep 28, 2020 14:15:18
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Sep 28, 2020 14:16:01
x2)
Volt egyszer egy snecihez hasonló kollégám, persze azért ne mvotl annyira alja mint a korcs. 40 éves, örökszűz, rossz fogak, kopaszodás, sörösüveg vállak, gyönyörű hurkás löttyedt has. Ezzel még nem is lett volna probléma mert azért nem lehet mindenki Brad Pit. A fő baj az volt h világi retard volt, köpködve beszélt, full rasszista, és sexista volt, folyamatosan kamuzott h ő gyúr, és nem ismerte a személyes tér fogalmát (ez kurva szar kombó ugy ha beszéd közben fröcsköl a nyála). Új lead-ünk volt nem akart kapásból senkit se kirúgni, de második hét leült a full csapattal egyenként h mi a véleményünk. Kerek-perec mindenki megmondta h rúgd ki ezt a retardot, mert inkompetens a melóhoz, és utáljuk mint a szart. Nem tette meg mert mondom neki is új volt a pozi és nem akart kapásból ezzel kezdeni. Az első hónap után eljutottunk arra a szintre h egyedül üldögélt a konyhába, senki hozzá se szólt sőt had idézzem a kolléganőmet "ahányszor meglátom, mindig úgy érzem h el kell mennem tusolni". Hál isten a manager 1 hónap után kibaszta mint macskát szarni.
Gagyás te h érzed? hogy néznek rád a munkatársaid? látod a szemükbe a lenézést és az utálatot? Ha nem, akkor szerintem nézd meg a titok című filmet és fogod már látni.....
Hetyetye
Gagyás te h érzed? hogy néznek rád a munkatársaid? látod a szemükbe a lenézést és az utálatot? Ha nem, akkor szerintem nézd meg a titok című filmet és fogod már látni.....
Faszaság van
Sep 28, 2020 14:18:18
De akkor hova lett volna a flokker/sztrímer/youtúber/gasztrofotós/inflúenszer/gémer/utazóflokk karrier? :O
Sep 28, 2020 14:18:18
-
Sep 28, 2020 14:19:29
Ez már a végjáték, Púp, és ezt te is tudod. Az utolsó utáni esélyedet húztad le a vécén, te idióta.
Ez utolsó előtti esélye.
Ha hihetetlen mákja van, és kap berlinben egy újabb állást, nem mondják fel a diszpóit a költözése miatt, a linzi albérletet engedik neki leadni a szerződés ellenére, és semmilyen orbitális lehúzásba nem sétál bele, akkor akár elő is kerülhet decemberben, januárban mínusz tízezezer körüli egyenleggel egy berlini állásból vigyorogva.
Ha ez az állás nem fizet - sodika szintjén - kifejezetten sokat, akkor az adóssághegy már spórolás ellenére is elkezdhet növögetni: 10 ezer euró hitelkártyakamata évi 2000, havi 180 euró, amit ha ki akar váltani személyi hitellel, akkor ugyanekkora havi törlesztőkre kell számítani, miközben a lakás is többe fog kerülni 500 eurónál havonta.
De még így is ki tud húzni egy évet kb, utána vége, felmondják valamelyik hitelkártyáját vagy diszpóját, és összeomlik az egész, mint egy kártyavár.
Ha ez a rakás szerencséje, amit fentebb írtam nem jön össze, tehát nem talál állás 30-60 nap alatt, vagy bekeményít a linzi ingatlancég, és ragaszkodik a szerződés szerinti teljesítéshez, vagy ilyesmi történik vele, akkor vége a sztorinak, és jön púpszász.
Sep 28, 2020 14:19:29
Vadászbika
Sep 28, 2020 14:20:49
Gyagyás is volt már minden csak akasztott ember nem.
Sep 28, 2020 14:20:49
87 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mitől vagy ilyen biztos benne, hogy össze tudod gányolni?