pedig ideje lenne. Hdmi kábel van kéznél!
hát azért hetyetye
Bár tényleg odajutna a Gyagyás, elérhető közelségben minden trollnak, hetente minimum egyszer arra mennék, hogy röhöghessek rajta egy jót :D
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
szerintem a kádárkocka át fog változni egy haszonélvezeti joggá egy öregek otthonában, mert az anyja majd le fog robbanni idővel, és mivel ápolóra nem lesz pénze, ezért el fog költözni egy otthonba.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Majd a tesók nevére iratja a putrit és együtt fognak élni, mint egy nagy, boldog család.
🕎Endigame🕎
még mindig nem tud hurkot kötni Hahó!
Én annyira szurkoltam a Landstrasse 70-nek, akkor, ha az a piros fény az ablakból a linzi kaszinó lett volna, az azt jelentette volna, hogy a nyolcadik lakik.
Egy ablakot pedig csak ki tud nyitni, ezt még belőle is kinézem.
Az öreg Golda 70 körül lehet, iszik ő is rendesen, akárcsak a hülye fia, úgyhogy finoman szólva sem valószínű, hogy megéri a százat. Púp nevén már most sem lehet semmi, ha az anyja beadja a kulcsot, ott fog állni az egynadrággal, mert még a kütyüit is viszi a Császtiszunics.
Sőt, a helyzet durvább, mert akkor a tanáruras pénznek is annyi, azt is egyből inkasszózni fogják a Sodi számlájáról, mert ahogy anyuka megdübben, az már neki fog érkezni.
Szerintetek van annyira féreg a púpos, hogy egy ilyen helyzetben megkeresse a lassan 15 éve nem látott apját, és ha él még, beköltözzön mellé?
A macskák mellé beköltözik Karak is, végre indulhat a pénzfhosó projekt!
Kenyér és víz.
Én még azt kinézem belőle, hogy hazaköltözik, az anyja hulláját berakja a spájzba, felveszi a nyugdíját, a nevében intézi a dolgokat, stb.
Meg még ki tudja, miket fog művelni.
Mint valami elfuserált IRL Norman Bates.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
nem figyelsz hahó!
tegnap karib trolléga hozta a hírt márktól, hogy karak már biztosan NEM fogja foshni.
Miközben az egészet a fordosnéni instruálja.
"Jaj ne sírj, nem lesz semmi baj kicsi Endike. Biztos vagy benne, hogy nem él? Akkor nehogy hívd a mentőket. Van emésztőtök?"
r.i.p. foshás
Mert szerinted az otthonba költözés az olcsó mulatság?! Plusz nem kell várni éveket mire kihalnak onnan és sorra kerülsz, hogy bejuthass.
Sodika befuccsolt a hétvégi feladattal, pedig - potyára - 30 euróért egy phpstorm licenszet is meghosszabbított, amit valamiért az espresto eleve az ő nevére vett meg.
Utána borította Karib, hogy Márk kipakolt neki. Mindenképpen olvass vissza az eredeti hozzászólásig, egy nagy excel van benne, de a lényeg, hogy sodika Márk szerint mocskos, alkoholista, üvöltözött a trauni főbérlővel, ami hozzájárult az albérlet felmondásához, valamint egy csomó dolgot megígért Márkéknak, amit nem tartott be, emiatt anyagi kár is érte őket.
Márk szerint még rossz pénzügyi tanácsokat is adott sodika, de ezt nem tudom komolyan venni, ki fogad el pénzügyi tanácsokat egy eladósodott, fogyatékos koboldtól? Szóval itt Márknak is van némi felelőssége.
márk egy ugyanolyan retard, mint sneci. sőt, sittes retard. az mindent elmond róla, hogy snecivel barátkozik, együtt szerepel vele netes videókban. pedofiltámogató sittes retard amárk, piszony.
Az mindegy csak a német tv díj legyen befizetve!
Már akkor is hülye, ha egy centet is visszaad.
Nem írtak semmilyen papírt, a Gyagyás nem tudja bizonyítani, hogy kölcsönadott akár egy forintot is, úgyhogy hivatalos úton nem tudja bevasalni.
A nem hivatalos út meg szintén felejtős, mégiscsak egy sittes cigánygalleriről van szó, a Gyagyás nem tud rájuk ijeszteni semmivel.
Áhhhh sodiapu már szerintem a varjakkal vacsorázik pár éve....
Hetyetye
a pénz nagy részét wu-n küldte. de erre megvannak a megfelelő kezelési módok. pl. márk hoz 2 tanút, hogy megadta egy összegben, készpénzben az összes pénzt, és akkor ott vége is van a legyőzhetetlen jogászentitásnak. de márk a többi hitele miatt előbb vagy utóbb kénytelen lesz átíratni a lakását (állítólag van neki) valamelyik családtagjára, és akkor sneci ki is törölheti a végrehajtásával. tulajdonképpen ez volna a legszebb, a saját fegyverével megszopatni az adósságbűnöző pedofilt.
a pénz nem létezik, Hahó!
Berlinben meg nem lehet megtanulni németül.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
márk retard, nem tudja hogy kell elbánni egy másik retarddal. ő nem egy sas tanár úr.
ha meg is adja, a pedofil úgyis elveri kütyükre. ja meg költözésre, hiszen megy vissza berlinbe, az 2 millióba fog kerülni neki.
Na igen, az alkoholizmus tökéletes ugródeszka a hajléktalansághoz, lévén nagyon költséges hobbi.
Egyre több a másnapos ébredés, egyre romlik a munkahelyi teljesítmény, egyre több a hitelből ivás - Púp most itt tart.
Majd jönnek az előre be nem jelentett nemmegjelenések a munkahelyen, és végül lapát.
Snecinek annyival rosszabb a helyzete, mint az átlag gyári melós 40 körüli prolinak, hogy még csak próbaidőn van, nem pedig egy "régi bútordarab" a gyárban, akivel azért türelmesebbek.
Tehát kirúgás.
Ami csak tovább fokozza a piálás volumenét.
Ami pedig, tartós bevétel híján, még tovább fokozza az eladósodást. Hitelkártyák, személyi kölcsönök, közüzemi tartozások. Ha albérletezik az ember, akkor kivágják, és jó esetben van hova hazamenni, egy örökölt ingatlanba, vagy a mamahotelbe, a nyugger mama mellé, mint Snecinek púpszászra. De anyuka már nem húzza sokáig, főleg ha a gyagyás mellé költözik.
Tehát anyuka meghal, a kocka a gyagyásé lesz.
De természetesen bevétel továbbra sincs, tehát a folyamat elkerülhetetlenül az ingatlan elvesztése lesz.
És akkor végre megérkezünk Sodika oda, ahová való.
Ezt a mennyiséget én sem tudom követni.
Nagyon nagy a baj, igaz púp?
Hallo :)
Mein Name ist Endre,bin 38 Jahre alt und wohne in Linz aus Ungarn. Ich bin auf der suche nach Boys im Alter zwischen 14 und 25 die mit mir ihre sexuellen Fantasien ausleben möchten :)
Bin aber nur bedingt besuchbar da ich in einer WG wohne daher wäre es besser wenn wir einen ungestörteren platz hätten.
Ich freue mich schon mit euch viel spaß und richtig Geilen Sex zu haben :P
Ach ja und ohne Foto schreibe ich keine Antwort zurück ! :)
márk egyértelműen elindult az elandisodás útján.
|__o__|
NSZKSZ!
Szóval ez indította be a fórumot.
Meg az, hogy Fakenguru lekövette snecit hazáig, Göethestraße 7, Linz környékén.
🕎Endigame🕎
Mindezek előtt Fakenguru alvó sejt snecológus, kiderítette a címét és pár lesifótót is lőtt a gyagyásról ahogy cipeli haza a sört.
még előtte való nap fakenguru professzor úr lekövetéssel beazonosította a linzi kotorékot, az is nagy ütés volt neki, ami autirohamot indított el.
Be fogja rakni az anyját a hűtőládába, és nem szól róla senkinek, hogy meghalt. A Bittner továbbra is érkezik, sőt, még a nyugdíját is fel fogja venni. Valószínűleg fel is darabolja az öreglányt, a ruháiba meg beöltözik éjszakánként és feltesz egy parókát is, mint valami elbaszott Norman Bates.
És ebben az álruhában jár majd be a törpapáhpz a havi 3500 vagyios 4000ft ért havonta.
de azt az álruhát se fogja kimosni. vagy másikat venni helyette, hogy autitentikusabb legyen
#50euro + kamatok
Simán bele fog rejszolni az anyja műszálas otthonkájába, aztán abban ül az utcai szobában, és kiinteget az ablakon a hazafelé tartó iskolásoknak. Nappal Goldaként éli az életét, éjszaka pedig Sodiként, a híres jogtudósként, aki mindenkit száraz fasszal basz meg a bíróságon. Piszony.
Szerintem mivel a hétvégén baszott foglalkozni a feladattal ma nagy kegyesen tovább marad bent, de csak annyival hogy a kollégák lássák, hogy ő még marad amint a vezető fejlesztő elmegy, rá két percre elindul ő is. FIX WINSTRAT
Munkanapokon csak ebédidőben szokott facebookozni. 5 órakor végez elvileg.
Azt mondtaha akarod az 50 eurót akkor 1v1be nyomjátok le iszapbirkózásban, pucéran.
Kb mint ahogy a boratban volt.
Ez amúgy elég reális forgatókönyv.
Ha tudtok pontos címet a púpos anyjához akkor sztem megtudjuk szervezni a trashben, hogy pár havonta vki ránézzen egy becsöngetes erejéig.
Vannak nálunk szolnokiak bőven.
Újszász, Attila utca 4.
üDv, Végh Gábor seggéből! *integet
Végigvisszük az erdélyi cicásat! :)))))
Mifaaaaaaaaaaaan
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Dehogy alszol, most is ide írsz.
Elfogadták a gányolásodat? Kaptál új határidőt?
Miben fáradt el asodi?
Na mesélj milyen napod volt?
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Azért 1 faszverés meg pár sör belefér csicsika előtt?
Látjuk. Megerősítve!
megmondtam, hogy ez lesz. faszaság van, a főnök úr fizetésemelést akart ajánlani, olyan jól shikerült a feladat megoldása, de a sodi szerényen visszautasította.
Miért mondod, hogy pihenned kéne? Nehezen találtad a szavakat?
Mikorra kell implementálnod a "helyileg specifikus stíluskérdéseket"?
tehát akkor este menetrend szerinti őszi felpörgéses stream lesz?
#50euro + kamatok
Ilyenkor bezzeg érted az osztrákokat mi?
Mármint, hogy ékezetek nélküli változókat használj? :)
Megvan a bankszámla, lakcím-bejelentés, fogmosópohár? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ez a háttérszínezés?
lefordítom, bár már minden elsőéves ismeri az autimagyarázatokat.
"át lett beszélve pár helyileg specifikus stíluskérdés" = összegányolta a rábízott feladatot, és elmondták neki, hogyan kellett volna jól megcsinálni. ezt magának úgy fordítja le, hogy csak stílusbeli különbség van az ő gányolása és a főnök úr által megkívánt eredmény között.
jól van, a főnök úr megint szembesült azzal, hogy sneci egy lassan dolgozó gánymester, és nem fog tudni tehermentesíteni, csak hátráltatni.
Te gyalázatos lábasjószág... Ha kinyitod a bűzköpődet, borítékolható, hogy hazudni fogsz.
Le vagyok maradva, de ezt a habzó szájú hisztit miért pontoztuk így le? Mennyiszer az orra alá lehetne dörgölni ezt a neki senki semmilyen lehúzással semmit pedig...
Mit is írtál, Endre? Hogy KICSIT rendetlen vagy?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
ha jól látom ezen már rajta van a hires matrac. tehát azt se "újonann" vette. de vajon hová tűnt az elgátó griin szkriin?
#50euro + kamatok
Ha nem értenék hozzá, nem lennék képes rá.
A virtualizáció bekapcsolása és a környezet feltelepítése is milyen simán ment neked. :)
Inkább arról mesélj, hogy mit csinálták Fakenguruval? Az utcán elharaptad a torkát, vagy megszólalt magyarul és emiatt falhoz állítottad és lelőtted?
tanárnőt márkcicust.
Na ezt értem, és lefordítom.
Önálló munkára alkalmatlan vagy.
Szerző:
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Sep 28, 2020 14:27:49
Válasz
(15)
x2)
Válasz
(15)
Azt a rohadt, tegnap kis híján kiakadt az autiméter :) Összefoglalná valaki, hogy mi volt? Ennyit visszaolvasni sincs időm.
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Sep 28, 2020 14:29:03
x2)
Gagyás arra gondoltál ha mondjuk a Blaha helyett jön Púpszász és ott fogsz kempelni anyáddal akkor i lesz ha az öreglány megdübben? Ott a halál faszán az a kádár kocka a telekkel lófaszt nem ér. Amennyi lenne az örökséged azt azonnal viszi az Inkasszó Manó a tartozásaid fejében (diákhitel stb) Na akkor jön a Blaha......
Hetyetye
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 28, 2020 14:33:25
x6)
Gyagyás is volt már minden csak akasztott ember nem.
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 28, 2020 14:33:36
Gagyás arra gondoltál ha mondjuk a Blaha helyett jön Púpszász és ott fogsz kempelni anyáddal akkor i lesz ha az öreglány megdübben? Ott a halál faszán az a kádár kocka a telekkel lófaszt nem ér. Amennyi lenne az örökséged azt azonnal viszi az Inkasszó Manó a tartozásaid fejében (diákhitel stb) Na akkor jön a Blaha......
Bár tényleg odajutna a Gyagyás, elérhető közelségben minden trollnak, hetente minimum egyszer arra mennék, hogy röhöghessek rajta egy jót :D
Sep 28, 2020 14:33:36
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2020 14:34:11
x135)
szerintem a kádárkocka át fog változni egy haszonélvezeti joggá egy öregek otthonában, mert az anyja majd le fog robbanni idővel, és mivel ápolóra nem lesz pénze, ezért el fog költözni egy otthonba.
Penzmento
(
x6)
Sep 28, 2020 14:34:16
x6)
Majd a tesók nevére iratja a putrit és együtt fognak élni, mint egy nagy, boldog család.
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2020 14:34:45
x135)
Kohn
Sep 28, 2020 14:38:12
Én annyira szurkoltam a Landstrasse 70-nek, akkor, ha az a piros fény az ablakból a linzi kaszinó lett volna, az azt jelentette volna, hogy a nyolcadik lakik.
Egy ablakot pedig csak ki tud nyitni, ezt még belőle is kinézem.
Sep 28, 2020 14:38:12
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2020 14:39:23
x135)
amíg van hitelkerete, addig nem lesz öngyilkos. ez e hitelmegmaradás törvénye.
trendbeli garázdaság
Sep 28, 2020 14:41:56
Az öreg Golda 70 körül lehet, iszik ő is rendesen, akárcsak a hülye fia, úgyhogy finoman szólva sem valószínű, hogy megéri a százat. Púp nevén már most sem lehet semmi, ha az anyja beadja a kulcsot, ott fog állni az egynadrággal, mert még a kütyüit is viszi a Császtiszunics.
Sőt, a helyzet durvább, mert akkor a tanáruras pénznek is annyi, azt is egyből inkasszózni fogják a Sodi számlájáról, mert ahogy anyuka megdübben, az már neki fog érkezni.
Szerintetek van annyira féreg a púpos, hogy egy ilyen helyzetben megkeresse a lassan 15 éve nem látott apját, és ha él még, beköltözzön mellé?
Sep 28, 2020 14:41:56
stressznélküli nyugi
(
x2)
Sep 28, 2020 14:46:56
x2)
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 28, 2020 14:46:58
Én még azt kinézem belőle, hogy hazaköltözik, az anyja hulláját berakja a spájzba, felveszi a nyugdíját, a nevében intézi a dolgokat, stb.
Sep 28, 2020 14:46:58
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2020 14:48:48
x135)
nem figyelsz hahó!
tegnap karib trolléga hozta a hírt márktól, hogy karak már biztosan NEM fogja foshni.
-
Sep 28, 2020 14:51:57
Miközben az egészet a fordosnéni instruálja.
"Jaj ne sírj, nem lesz semmi baj kicsi Endike. Biztos vagy benne, hogy nem él? Akkor nehogy hívd a mentőket. Van emésztőtök?"
Sep 28, 2020 14:51:57
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2020 14:54:54
x135)
Én biztos hogy nem igaz. Habár az "őrjöngés" szót tényleg nem használta Márk, azt leírta, hogy folyamatosan őt hibaztatod a kialakult helyzetedert. Tehát nyilvánvalóan neki is nyígsz. Csak mivel az autista agyadban elkönyvelted, hogy az bizony nem őrjöngés, hanem pl. emelt hangú beszélgetés, így nyelvtanilag ismét csak pontosan fogalmazol, de a valóság ennek épp az ellenkezője. Kiváló esettanulmány gólyák számára arról, hogyan is működik az autiköd-generator.
Két dolgot kihagytam egyébként.
- Márk meg a kauciót sem kapta vissza (ez is a pedofil hibája)
- Karak nem fogja fosni
Két dolgot kihagytam egyébként.
- Márk meg a kauciót sem kapta vissza (ez is a pedofil hibája)
- Karak nem fogja fosni
r.i.p. foshás
Faszaság van
Sep 28, 2020 14:55:47
Majd lesz lájfsztírm az öreg putrijából, juszt is!
Sep 28, 2020 14:55:47
Kelemen
Sep 28, 2020 14:57:38
Mert szerinted az otthonba költözés az olcsó mulatság?! Plusz nem kell várni éveket mire kihalnak onnan és sorra kerülsz, hogy bejuthass.
Sep 28, 2020 14:57:38
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2020 14:59:01
x135)
mondjuk a pedofilban még mindig nem tudatosult, hogy karak nem fogja foshni.
sodika Sep 27, 2020 18:50:02
Az eredeti közös projekt még nyitott kérdés, annak mennie kell. A tőletartozás nem 2800, hanem 4800 euró.
sodika Sep 27, 2020 18:50:02
Az eredeti közös projekt még nyitott kérdés, annak mennie kell. A tőletartozás nem 2800, hanem 4800 euró.
-
Sep 28, 2020 14:59:26
Azt a rohadt, tegnap kis híján kiakadt az autiméter :) Összefoglalná valaki, hogy mi volt? Ennyit visszaolvasni sincs időm.
Sodika befuccsolt a hétvégi feladattal, pedig - potyára - 30 euróért egy phpstorm licenszet is meghosszabbított, amit valamiért az espresto eleve az ő nevére vett meg.
Utána borította Karib, hogy Márk kipakolt neki. Mindenképpen olvass vissza az eredeti hozzászólásig, egy nagy excel van benne, de a lényeg, hogy sodika Márk szerint mocskos, alkoholista, üvöltözött a trauni főbérlővel, ami hozzájárult az albérlet felmondásához, valamint egy csomó dolgot megígért Márkéknak, amit nem tartott be, emiatt anyagi kár is érte őket.
Márk szerint még rossz pénzügyi tanácsokat is adott sodika, de ezt nem tudom komolyan venni, ki fogad el pénzügyi tanácsokat egy eladósodott, fogyatékos koboldtól? Szóval itt Márknak is van némi felelőssége.
Sep 28, 2020 14:59:26
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2020 15:03:22
x135)
márk egy ugyanolyan retard, mint sneci. sőt, sittes retard. az mindent elmond róla, hogy snecivel barátkozik, együtt szerepel vele netes videókban. pedofiltámogató sittes retard amárk, piszony.
reqviem4
Sep 28, 2020 15:06:01
Sodi hányszor váltál már edzeni ?
Alakul a test ?
Eszed még a bébitápszert ?
PS5-el mi a helyzet ?
Az új Maffia játékot megvetted már ?
Alakul a test ?
Eszed még a bébitápszert ?
PS5-el mi a helyzet ?
Az új Maffia játékot megvetted már ?
Sep 28, 2020 15:06:01
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 28, 2020 15:11:36
x2)
Az mindegy csak a német tv díj legyen befizetve!
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2020 15:18:39
x135)
márk akkor lesz a leghülyébb, ha kamattal adja vissza sneci pénzét. 4800 euró tőkére 3500 euró kamatot számolt zsneci 5 évre. a rohadt zsidója. sok szerencsét kívánnék neki a bíróságon, hogy bebizonyítsa, hogy ekkora kamatban egyeztek meg. a bíró szépen elmagyarázná neki, hogy attól, hogy te olyan retard vagy, hogy hitelkártyáról felvett pénzt adsz kölcsönbe, ez nem terheli automatikusan az adóst.
de végül is mindegy, hogy ki nyer a retardok csatájában, a trollok mindenképp jól szórakoznak.
de végül is mindegy, hogy ki nyer a retardok csatájában, a trollok mindenképp jól szórakoznak.
Faszaság van
Sep 28, 2020 15:22:13
Tényleg, Linz, Austria környékén mért nem vett még kondibérletet, havi 85 euroért? Hoty lety így fity Tyodi a Tyodi?
Sep 28, 2020 15:22:13
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 28, 2020 15:23:54
márk akkor lesz a leghülyébb, ha kamattal adja vissza sneci pénzét. 4800 euró tőkére 3500 euró kamatot számolt zsneci 5 évre. a rohadt zsidója. sok szerencsét kívánnék neki a bíróságon, hogy bebizonyítsa, hogy ekkora kamatban egyeztek meg. a bíró szépen elmagyarázná neki, hogy attól, hogy te olyan retard vagy, hogy hitelkártyáról felvett pénzt adsz kölcsönbe, ez nem terheli automatikusan az adóst.
Nem írtak semmilyen papírt, a Gyagyás nem tudja bizonyítani, hogy kölcsönadott akár egy forintot is, úgyhogy hivatalos úton nem tudja bevasalni.
A nem hivatalos út meg szintén felejtős, mégiscsak egy sittes cigánygalleriről van szó, a Gyagyás nem tud rájuk ijeszteni semmivel.
Sep 28, 2020 15:23:54
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2020 15:25:44
x135)
a snecológia jövőbeli felívelésének legbiztosabb jele azonban az, amit márk is megerősített, és amit eddig is tudtunk, hogy sneci minden este részeg. egy alkoholistának eleve pokol az élete, de ha mellette még egy pénzügyi analfabéta retard is, akkor duplán. szépen kirajzolódik a jövő az elmúlt napok alapján: durva hangulatingadozások, az anyagi helyzet folyamatos elnehezülése, masszív boldogtalanság, és emiatt mások hibáztatása.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Sep 28, 2020 15:26:55
x2)
Áhhhh sodiapu már szerintem a varjakkal vacsorázik pár éve....
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2020 15:30:57
x135)
a pénz nagy részét wu-n küldte. de erre megvannak a megfelelő kezelési módok. pl. márk hoz 2 tanút, hogy megadta egy összegben, készpénzben az összes pénzt, és akkor ott vége is van a legyőzhetetlen jogászentitásnak. de márk a többi hitele miatt előbb vagy utóbb kénytelen lesz átíratni a lakását (állítólag van neki) valamelyik családtagjára, és akkor sneci ki is törölheti a végrehajtásával. tulajdonképpen ez volna a legszebb, a saját fegyverével megszopatni az adósságbűnöző pedofilt.
Sodipatkány
(
x1)
Sep 28, 2020 15:45:42
x1)
Snecinek semmilyen pénzt nem kell adni, csak beverni a képét ha ugat.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Brian
(
x2)
Sep 28, 2020 15:46:34
x2)
Sodipatkány
(
x1)
Sep 28, 2020 15:48:20
x1)
Berlinben meg nem lehet megtanulni németül.
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2020 15:50:36
x135)
márk retard, nem tudja hogy kell elbánni egy másik retarddal. ő nem egy sas tanár úr.
ha meg is adja, a pedofil úgyis elveri kütyükre. ja meg költözésre, hiszen megy vissza berlinbe, az 2 millióba fog kerülni neki.
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 28, 2020 15:52:39
a snecológia jövőbeli felívelésének legbiztosabb jele azonban az, amit márk is megerősített, és amit eddig is tudtunk, hogy sneci minden este részeg. egy alkoholistának eleve pokol az élete, de ha mellette még egy pénzügyi analfabéta retard is, akkor duplán. szépen kirajzolódik a jövő az elmúlt napok alapján: durva hangulatingadozások, az anyagi helyzet folyamatos elnehezülése, masszív boldogtalanság, és emiatt mások hibáztatása.
Na igen, az alkoholizmus tökéletes ugródeszka a hajléktalansághoz, lévén nagyon költséges hobbi.
Egyre több a másnapos ébredés, egyre romlik a munkahelyi teljesítmény, egyre több a hitelből ivás - Púp most itt tart.
Majd jönnek az előre be nem jelentett nemmegjelenések a munkahelyen, és végül lapát.
Snecinek annyival rosszabb a helyzete, mint az átlag gyári melós 40 körüli prolinak, hogy még csak próbaidőn van, nem pedig egy "régi bútordarab" a gyárban, akivel azért türelmesebbek.
Tehát kirúgás.
Ami csak tovább fokozza a piálás volumenét.
Ami pedig, tartós bevétel híján, még tovább fokozza az eladósodást. Hitelkártyák, személyi kölcsönök, közüzemi tartozások. Ha albérletezik az ember, akkor kivágják, és jó esetben van hova hazamenni, egy örökölt ingatlanba, vagy a mamahotelbe, a nyugger mama mellé, mint Snecinek púpszászra. De anyuka már nem húzza sokáig, főleg ha a gyagyás mellé költözik.
Tehát anyuka meghal, a kocka a gyagyásé lesz.
De természetesen bevétel továbbra sincs, tehát a folyamat elkerülhetetlenül az ingatlan elvesztése lesz.
És akkor végre megérkezünk Sodika oda, ahová való.
Sep 28, 2020 15:52:39
again mine the refund
(
x6)
Sep 28, 2020 15:52:55
x6)
Ezt a mennyiséget én sem tudom követni.
Nagyon nagy a baj, igaz púp?
linz.locanto.at
Sep 28, 2020 15:54:11
Hallo :)
Mein Name ist Endre,bin 38 Jahre alt und wohne in Linz aus Ungarn. Ich bin auf der suche nach Boys im Alter zwischen 14 und 25 die mit mir ihre sexuellen Fantasien ausleben möchten :)
Bin aber nur bedingt besuchbar da ich in einer WG wohne daher wäre es besser wenn wir einen ungestörteren platz hätten.
Ich freue mich schon mit euch viel spaß und richtig Geilen Sex zu haben :P
Ach ja und ohne Foto schreibe ich keine Antwort zurück ! :)
Sep 28, 2020 15:54:11
Ásó27
(
x68)
Sep 28, 2020 15:55:25
x68)
Karib csevegett Márkkal, arra jöttek főleg a válaszok a pedofiltól, Karib kommentjét mindenképp érdemes elolvasni:
forum.sodika.org/index.php?pageNo=6463
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2020 15:57:28
x135)
Karib csevegett Márkkal, arra jöttek főleg a válaszok a pedofiltól, Karib kommentjét mindenképp érdemes elolvasni:
márk egyértelműen elindult az elandisodás útján.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 28, 2020 15:58:58
x7)
... einer WG wohne daher wäre es besser wenn wir einen ungestörteren platz hätten.
...
Már saját egész lakása van, nem csak szoba egy bácsinál. A jelentkezőknek írj vissza, hogy csöngessenek be (ha meg lesz a kapucsengő) ...
again mine the refund
(
x6)
Sep 28, 2020 15:59:26
x6)
NSZKSZ!
Kovács Márk
Sep 28, 2020 16:01:44
Figyu sodi. Írjuk az én nevemre az anyádtól örökölt házikót, mert tőled úgyis vinné a behajtó.
Sep 28, 2020 16:01:44
Penzmento
(
x6)
Sep 28, 2020 16:02:20
x6)
NSZKSZ!
Meg az, hogy Fakenguru lekövette snecit hazáig, Göethestraße 7, Linz környékén.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 28, 2020 16:02:24
x2)
NSZKSZ!
Mindezek előtt Fakenguru alvó sejt snecológus, kiderítette a címét és pár lesifótót is lőtt a gyagyásról ahogy cipeli haza a sört.
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2020 16:02:35
x135)
NSZKSZ!
még előtte való nap fakenguru professzor úr lekövetéssel beazonosította a linzi kotorékot, az is nagy ütés volt neki, ami autirohamot indított el.
Démonsátor
Sep 28, 2020 16:05:48
Még valaki?
xyz
Sep 28, 2020 16:05:48
Ásó27
(
x68)
Sep 28, 2020 16:06:30
x68)
Én még beírom, hogy tényleg ez is hatalmasat odavágott a púpnak, de linkelek is:
forum.sodika.org/index.php?pageNo=6452
Itt kezdte Fakenguru a posztolgatást!
Mifaaaaaaaaaaaan
forum.sodika.org/index.php?pageNo=6452
Itt kezdte Fakenguru a posztolgatást!
leendő devizás haver
Sep 28, 2020 16:15:03
Hatalmas ez a műsor, teli pofával röhögök, Endre. A pár évvel ezelőtti vérszegény produkciók után tényleg bekövetkezett a felpörgés. Ez az elmúlt időszak parádés.
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Sep 28, 2020 16:15:03
Munkanélküli sodi, asodi
Sep 28, 2020 16:18:42
Totyika!!Mar alig varom hogy feltevedj a forumra, es beszamolj a mai napodrol. Egesznap azon imatkoztam magamba (a meglevo munkahelyemen), hogy ugykibasszanak mint macskat szarni. Nem is ertem hogy nemtunt fel senkinek 2 nap utan, hogy egy hasznavehetetlen szarzsak vagy..
Neked igazabol trollokra se lenne szukseged, elintezed te magad szepen. Minden nap meglepsz,kezdem elhinni hogy nincs lejjebb..es de!! Mindig bizonyitod hogy egy autista, az eletre keptelen 0 vagy!! Es ezen nemtudsz valtoztatni
Szokasodhoz hiven csak vedelj, az elet intezi a tobbit fogyikam
Ui: bazdmeg a jokurva edesanyadat pedofil szar!!
Neked igazabol trollokra se lenne szukseged, elintezed te magad szepen. Minden nap meglepsz,kezdem elhinni hogy nincs lejjebb..es de!! Mindig bizonyitod hogy egy autista, az eletre keptelen 0 vagy!! Es ezen nemtudsz valtoztatni
Szokasodhoz hiven csak vedelj, az elet intezi a tobbit fogyikam
Ui: bazdmeg a jokurva edesanyadat pedofil szar!!
Sep 28, 2020 16:18:42
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2020 16:20:55
x135)
úgyis azt fogja mondani, hogy faszaság van a melócsában, és ugyan nem tudta megcsinálni a feladatot, de a főnök úr kvázi még meg is dicsérte az okos kérdek miatt.
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 28, 2020 16:21:42
Púp, elvileg már végeztél, úgyhogy kezdhetsz autifalazni, meg fórumozni.
Hacsak nem túlórázol, mert ultimátumot kaptál, hogy vagy ma végzel a 3 órás házifeladattal, vagy mehetsz kapálni púpszászra.
Hacsak nem túlórázol, mert ultimátumot kaptál, hogy vagy ma végzel a 3 órás házifeladattal, vagy mehetsz kapálni púpszászra.
Sep 28, 2020 16:21:42
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 28, 2020 16:25:46
x37)
Be fogja rakni az anyját a hűtőládába, és nem szól róla senkinek, hogy meghalt. A Bittner továbbra is érkezik, sőt, még a nyugdíját is fel fogja venni. Valószínűleg fel is darabolja az öreglányt, a ruháiba meg beöltözik éjszakánként és feltesz egy parókát is, mint valami elbaszott Norman Bates.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 28, 2020 16:27:33
x37)
Sodika ugyanolyan pszichopata elmebeteg, mint Ed Gein volt, csak szerencsére egy hikomat is testileg. Ezért álmodozik torokelvágásról, megölésről, megviperázásról meg hasonlókról ez a torz lelkű szemétláda. Ez gerjeszti be.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 28, 2020 16:28:10
x2)
És ebben az álruhában jár majd be a törpapáhpz a havi 3500 vagyios 4000ft ért havonta.
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 28, 2020 16:30:17
x5)
de azt az álruhát se fogja kimosni. vagy másikat venni helyette, hogy autitentikusabb legyen
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 28, 2020 16:33:20
x2)
Hazafelé szerintem lecsúszik egy söröcske, remélem rááll a tüskére is.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 28, 2020 16:33:32
x37)
Simán bele fog rejszolni az anyja műszálas otthonkájába, aztán abban ül az utcai szobában, és kiinteget az ablakon a hazafelé tartó iskolásoknak. Nappal Goldaként éli az életét, éjszaka pedig Sodiként, a híres jogtudósként, aki mindenkit száraz fasszal basz meg a bíróságon. Piszony.
rBali
(
x24)
Sep 28, 2020 16:36:04
x24)
Valami történt. 4 órája néma a púpfal. Pityeregsz, endre? Torkodban gombóccal mész hazafelé?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Faszaság van
Sep 28, 2020 16:36:17
Mennek majd a CD masztivideók Goldengate-re ugye, Púpos? Asszem éppen elélveztem.
Sep 28, 2020 16:36:17
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 28, 2020 16:38:14
x2)
Valami történt. 4 órája néma a púpfal. Pityeregsz, endre? Torkodban gombóccal mész hazafelé?
Szerintem mivel a hétvégén baszott foglalkozni a feladattal ma nagy kegyesen tovább marad bent, de csak annyival hogy a kollégák lássák, hogy ő még marad amint a vezető fejlesztő elmegy, rá két percre elindul ő is. FIX WINSTRAT
Linzigányoló
Sep 28, 2020 16:38:50
minden feladat eivégezve, munkaviszony nem áll rendelkezésre.
Sep 28, 2020 16:38:50
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 28, 2020 16:42:10
x37)
Munkanapokon csak ebédidőben szokott facebookozni. 5 órakor végez elvileg.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 28, 2020 16:57:14
x2)
15:56: encsuldigung herr boss, tyodi megy sárga lapot intézni. Vidersehn! Alles gut!
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 28, 2020 16:59:15
x19)
Azt mondtaha akarod az 50 eurót akkor 1v1be nyomjátok le iszapbirkózásban, pucéran.
Kb mint ahogy a boratban volt.
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 28, 2020 17:05:11
x19)
Ha tudtok pontos címet a púpos anyjához akkor sztem megtudjuk szervezni a trashben, hogy pár havonta vki ránézzen egy becsöngetes erejéig.
-
Sep 28, 2020 17:06:50
Újszász, Attila utca 4.
Sep 28, 2020 17:06:50
Mikrocsip
Sep 28, 2020 17:08:21
De de, amikor ráregisztrálnak a végbelébe ültetett csippre akkor szokott viszketni neki a végbele.
Egyébként Gábor is elmondta, hogy "Átfogóan utálom a magyar népet, minden jót!"
Endre itt az új haver!
Egyébként Gábor is elmondta, hogy "Átfogóan utálom a magyar népet, minden jót!"
Endre itt az új haver!
üDv, Végh Gábor seggéből! *integet
Sep 28, 2020 17:08:21
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 28, 2020 17:21:07
x38)
Sneci, ma megdicsért a főnök úr, hogy a harmadik hetedet kezded úgy, hogy EGYETLEN SOR használható kódot sem írtál? Szerinted a próbaidő végéig be fogod fejezni a feladatot? Ki fognak rúgni így is, úgy is, de azért szerintem csináld meg, hátha kapsz érte egy csillogó villogó ajánlólevelet!
Az Espresto IntelliJ licenszét pedig elloptad, te mocskos patkány! Az nem a tiéd, hanem a cégé, és nem használhatnád! Azért, mert a balfaszok nem deaktiválták, te már nem dolgozol ott, szóval nincs jogod hozzá, az már NEM A TE email-címed! A monitort is elloptad, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Az Espresto IntelliJ licenszét pedig elloptad, te mocskos patkány! Az nem a tiéd, hanem a cégé, és nem használhatnád! Azért, mert a balfaszok nem deaktiválták, te már nem dolgozol ott, szóval nincs jogod hozzá, az már NEM A TE email-címed! A monitort is elloptad, Hahó!
Faszaság van
Sep 28, 2020 17:23:42
Sodi, ma este lesz stream? Milyen játékot fogsz játszani? Pókemberest?
Sep 28, 2020 17:23:42
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 28, 2020 17:25:28
Na, Gyagyás, mostmár tényleg mesélj, hogy sikerült-e ma a vagrant up-ot lefuttatni.
Faszaság van? Holnap tudunk indulni?
Faszaság van? Holnap tudunk indulni?
Sep 28, 2020 17:25:28
Ásó27
(
x68)
Sep 28, 2020 17:27:10
x68)
Sodi, ma este lesz stream? Milyen játékot fogsz játszani? Pókemberest?
Végigvisszük az erdélyi cicásat! :)))))
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 28, 2020 17:29:42
x2)
már legalább 28 percet túlórázott, lassan túlfélórázott.
xray
(
x21)
Sep 28, 2020 17:35:55
x21)
Sep 28, 2020 17:35:55
sneci, gyere mesélj, hogy ment az angolnázás! Sep 28, 2020 17:35:55
kripli figyelő
(
x12)
Sep 28, 2020 17:37:06
x12)
Sep 28, 2020 17:37:06
Csak kerülővel megy a recskaodúhoz,fosik a troll cctv mindent látó szemétől. Sep 28, 2020 17:37:06
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 28, 2020 17:56:29
x13)
Nagy baj lehet, ha ekkor a csend.
Porondra gyagyás!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Porondra gyagyás!
sodika
Sep 28, 2020 17:58:16
Minden oké.
Csak alszom
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Csak alszom
Sep 28, 2020 17:58:16
-
Sep 28, 2020 17:58:54
Minden oké.
Csak alszom
Csak alszom
Dehogy alszol, most is ide írsz.
Elfogadták a gányolásodat? Kaptál új határidőt?
Sep 28, 2020 17:58:54
-
Sep 28, 2020 17:58:58
Minden oké.
Csak alszom
Csak alszom
Miben fáradt el asodi?
Sep 28, 2020 17:58:58
sztárprogramozó
(
x2)
Sep 28, 2020 17:59:42
x2)
Minden oké.
Csak alszom
Csak alszom
Na mesélj milyen napod volt?
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 28, 2020 18:00:57
x19)
Minden oké.
Csak alszom
Csak alszom
Azért 1 faszverés meg pár sör belefér csicsika előtt?
Drónos megfigyelés
Sep 28, 2020 18:06:16
Minden oké.
Csak alszom
Csak alszom
Látjuk. Megerősítve!
Sep 28, 2020 18:06:16
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2020 18:07:27
x135)
Minden oké.
Csak alszom
Csak alszom
megmondtam, hogy ez lesz. faszaság van, a főnök úr fizetésemelést akart ajánlani, olyan jól shikerült a feladat megoldása, de a sodi szerényen visszautasította.
sodika
Sep 28, 2020 18:09:48
Az van, hogy kár volt paráznom, mert amit akartam, azt megint készre raktam délelőtt. Utána át lett beszélve pár - túlnyomórészt projekt -illetve helyileg specifikus stíluskérdés, ezeket is implementálom, és a jövőben is így nyomom.
Rossz előérzetem tényleg nincs, de pihennem azért kéne.
Sep 28, 2020 18:09:48
-
Sep 28, 2020 18:12:04
Az van, hogy kár volt paráznom, mert amit akartam, azt megint készre raktam délelőtt. Utána át lett beszélve pár - túlnyomórészt projekt -illetve helyileg specifikus stíluskérdés, ezeket is implementálom, és a jövőben is így nyomom.
Miért mondod, hogy pihenned kéne? Nehezen találtad a szavakat?
Mikorra kell implementálnod a "helyileg specifikus stíluskérdéseket"?
Sep 28, 2020 18:12:04
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 28, 2020 18:12:06
x5)
Minden oké.
Csak alszom
Csak alszom
tehát akkor este menetrend szerinti őszi felpörgéses stream lesz?
raszberszky
Sep 28, 2020 18:13:20
Ilyenkor bezzeg érted az osztrákokat mi?
Sep 28, 2020 18:13:20
bolgár jeti
(
x30)
Sep 28, 2020 18:15:35
x30)
helyileg specifikus stíluskérdés, ezeket is implementálom, és a jövőben is így nyomom.
Mármint, hogy ékezetek nélküli változókat használj? :)
Megvan a bankszámla, lakcím-bejelentés, fogmosópohár? :)
vejmelka
Sep 28, 2020 18:17:01
fakenguru: loktem a listara egy valaszt a mai nyomozas kapcsan, majd reagalj ra. nszksz
Sep 28, 2020 18:17:01
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 28, 2020 18:17:13
x1)
helyileg specifikus stíluskérdés
Ez a háttérszínezés?
Szteppen
(
x3)
Sep 28, 2020 18:19:04
x3)
Berendezkedtél már Púp? Hasonlóan, mint előzőleg?
Katonás rend van?
Ez ety fosh!
Katonás rend van?
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2020 18:20:37
x135)
lefordítom, bár már minden elsőéves ismeri az autimagyarázatokat.
"át lett beszélve pár helyileg specifikus stíluskérdés" = összegányolta a rábízott feladatot, és elmondták neki, hogyan kellett volna jól megcsinálni. ezt magának úgy fordítja le, hogy csak stílusbeli különbség van az ő gányolása és a főnök úr által megkívánt eredmény között.
jól van, a főnök úr megint szembesült azzal, hogy sneci egy lassan dolgozó gánymester, és nem fog tudni tehermentesíteni, csak hátráltatni.
sztárprogramozó
(
x2)
Sep 28, 2020 18:22:16
x2)
Annak örömére, hogy még egy hetet héderezhetsz a melócsában, igazán tolhatnál nekünk legalább egy rövid just chatting sztrímet!
-
Sep 28, 2020 18:23:22
Te gyalázatos lábasjószág... Ha kinyitod a bűzköpődet, borítékolható, hogy hazudni fogsz.
Sep 28, 2020 18:23:22
berlini_vlogger
(
x1)
Sep 28, 2020 18:25:37
x1)
Na.
Látod, érted a lényeget.
Mert a lényeg az, hogy neked nincs jogod, hülye köcsög, ilyeneket írni rólam. Nem csináltam sehol és semmikor hülyeséget, és nem okozott nekem senki semmiféle lehúzással veszteséget SOHA.
Látod, érted a lényeget.
Mert a lényeg az, hogy neked nincs jogod, hülye köcsög, ilyeneket írni rólam. Nem csináltam sehol és semmikor hülyeséget, és nem okozott nekem senki semmiféle lehúzással veszteséget SOHA.
Le vagyok maradva, de ezt a habzó szájú hisztit miért pontoztuk így le? Mennyiszer az orra alá lehetne dörgölni ezt a neki senki semmilyen lehúzással semmit pedig...
Karib
(
x10)
Sep 28, 2020 18:26:02
x10)
Katonás rend van?
Katonás rend van?
Mit is írtál, Endre? Hogy KICSIT rendetlen vagy?
sodika
Sep 28, 2020 18:31:17
Hahó: Értelek, de jó lesz ez kis idő után.
Ha az észrevételeket implementálom, akkor látják, hogy megy.
Sep 28, 2020 18:31:17
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 28, 2020 18:31:51
x5)
Katonás rend van?
Katonás rend van?
ha jól látom ezen már rajta van a hires matrac. tehát azt se "újonann" vette. de vajon hová tűnt az elgátó griin szkriin?
Örebro
(
x17)
Sep 28, 2020 18:33:22
x17)
vettel wc kefet csicska?
sztárprogramozó
(
x2)
Sep 28, 2020 18:34:13
x2)
A virtualizáció bekapcsolása és a környezet feltelepítése is milyen simán ment neked. :)
-
Sep 28, 2020 18:34:24
Inkább arról mesélj, hogy mit csinálták Fakenguruval? Az utcán elharaptad a torkát, vagy megszólalt magyarul és emiatt falhoz állítottad és lelőtted?
Sep 28, 2020 18:34:24
kripli figyelő
(
x12)
Sep 28, 2020 18:34:40
x12)
Ez egynapos beugró backlog színezgetés és ez sem megy.Az igazi feladaton sírva hívnád a Ha az észrevételeket implementálom, akkor látják, hogy megy.
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 28, 2020 18:35:22
x1)
Na ezt értem, és lefordítom.
Önálló munkára alkalmatlan vagy.
131 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™