Nem pazarolná a drága idejét a a konditulaj, ha tudná, hogy neked életedben nem volt összesen két haverod.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
ma már eleget tereltél, pedofil!
Hány osztrák cég van a nevedre írva? Hányban vagy ügyvezető?
hát azért hetyetye
Ezek szerint már ki van írva a neve a postaládára és talán a kaputelefonra is.
Nem mintha a pizzák most felvidítanák, szóval semmiképpen se rendeljen neki semmit se, amire nincs szüksége!
ez SHIKER, ugye???
hát azért hetyetye
Kigyúrt csöves lesz a SoDi.
Ja, nem.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Ez a kérdés mi a fasz?
Olvasd vissza, amit a linzi csoportban írtam erről.
Ide is kirakta valaki.
Ott a válasz.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ha elvágja a kapcsolatot, akkor Karak sosem fogja fosni!
Mifaaaaaaaaaaaan
Még egy nemet sem tud írni a pedofil :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
A válasz ott van, hogy arccal és névvel lepedofiloztak twitchen és nem mersz perelni.
Mert tudod hogy bukta lenne.
Mi az, hogy nem adok? Hát adok, akkora pofonokat adtam neki, meg combost, sírt, mint egy gyerek a szaunában, mikor sarokba szorítja!
Utaljá má tesa, hát te legalább rendbe vagy, basszam ki a gecis szádat, te csicska!
A buzibárba?
A jó portás csak baszik!
Az, hogy a te 2006os retardkodásod minek minősül(szerinted hőstettnek), annak semmi nincs a pedofil képekhez.
Pedofil képeket legalább egyszer bizonyíthatóan tároltál a gépeden, hiszen te magad mutogattad őket lájvban, miután letöltötted őket és kitakargattad fehér négyzetekkel a gyerekeket.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Én elfogadnám bármi is az.
Leszarom mit írtál a linzi csoportba gyagyás, vannak meztelen képek gyerekekről a faptopodon?
Hát azért hetyetyetyetye
A JAVA-hoz még annyit se értesz, mint a PHP-hoz :D
És mit mondtál a szolnoki rendőröknek? Az volt az eredeti kérdés, nem a linzi csoportos masnizás.
Hát azért hetyetyetyetye
Hát állást keresel, nem?
Ja nem, te segélyen akarsz lébecolni, amíg Márk vissza nem tér hozzád, hogy együtt barcoghassatok a lufiágyadon.
Az EsPresto-nál augusztus alig volt PHP tennivaló.
A Java alapú CMS-sel foglalkoztam.
Tőled még akkor is pénzt akarnak majd lehúzni a Miskolciak amikor a Blahán fogsz csövezni te világ legnagyobb balekja.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Még ez sem igaz.
Kb. 5-6 interjút én mondtam le azzal, hogy bocs, de már nem aktuális.
Letagadott mindent, hamisításra, trollokra hivatkozott.
Azóta pedig napról napra változik az emléke, most már lassan ott tart, hogy végigmutogatta nekik a pedofil képgyűjteményét, amit a rendőrök az aláírásukkal igazoltak, hogy legális.
Monitortolvaj vagy, tagadod?
Mifaaaaaaaaaaaan
Pont úgy mint ahogy nem hazudtál sohasem, igaz? What Andi?
Akkor megvan oldva minden probléma. Kétmillió fütyis fizu, stream, flokk, kondi, szauna, osztrákcsibék, faszaság lesz tyodika!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Piszony, még a masztipartis kommentet sem. Nyelvtanilag.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Letagadtad Linzet, azt kamuztad, hogy Berlinben vagy.
És tagadod azt is, hogy képeket tároltál/tárolsz a gépeden meztelen gyerekekről.
Bugyis nénis weblap...aztakurva...
Korcs, az anyádat is a füleddel basznád meg, igaz?
Leszarjuk a bugyis nénit!
Meg téged is a twinkboyok érdekelnek.
Arra válaszolj, hogy tároltál-e valaha is képeket meztelen kisgyerekekről a gépeden.
SoDi, Labancia pedofilja
Mifaaaaaaaaaaaan
SoDI, a nemzet maszturbátora.
Nem is hangzik rosszul. :D
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Ennek örömére utalhatsz is a cigánynak. :) Nehogy agyba-főbe verje a Márk Labancia felhőmérnökét :D
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
De pont ugyanolyan reális terv, mint SoDI, a Reich&Partner fejlesztője.
2 hetet se jósolok ott :D
Az 1 millió fütyi is nagyon jól hangzott, már számolgatrad a 14. havi fizetést is.
Ne reménykedj, úgyis csak kibasznának 2 hét után.
Milyen kár, hogy nincsenek parátaid sneci.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ez nagy show lenne, trollok.
Sodikának az alapismeretei is hiányoznak ilyesmihez. Egy triviális php projectben még elkarcolgat, amíg nem számolják, hogy mennyi idő alatt oldja meg a ticketet. Ismeri a php utasításokat, látott már webshopot, tudja mi az a webszerver, sql, stb.
A cloud ezzel ellentétben viszont egy olyan terület, amihez annyit ért, mint egy részecskegyorsítóhoz.
Amikor azt mondja, hogy ért hozzá, mert dolgozott már S3-mal, az olyan, mintha azt mondaná, hogy ért a részecskegyorsítókhoz, mert volt már CRT monitora.
Ha így áll a dolog, akkor kétlem, hogy korábbi állításoddal ellentétben lezárult volna az ügy ennyivel, vagyis hazudtál. Azért lapítasz mint egy csatornapatkány, mert a rendőrbácsik bármikor újra feltehetnek pár releváns kérdést, igazam van pedofil?
Hát azért hetyetyetyetye
Masztipartys komment?
Kenyér és víz.
Végülis 10 év után beismerte.. :D
Hagyd a szürkeegérkedést tesa, utald az 1000 ojrót! Ne kelljen Zolival Linzbe autóznunk, mert a benzinpénzt is te fogod állni csicskageci!
HÁNY OSZTRÁK CÉG FUT A NEVED ALATT? HÁNYNAK VAGY ÜGYVEZETŐJE? NE TERELJ!!!
hát azért hetyetye
Erről kéne egy excel!
Mifaaaaaaaaaaaan
Még az S3-ról is hallottál. Hát nem is értem, hogy nincs beleírva a szupercv-be, hogy cloud engineer is vagy.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
hát azért hetyetye
Ehhez az álláshoz készítek egy olyan verziót, ahol azt is kiemelem. Lássák, hogy komolyan veszem.
Nem volt rá ideje. Elfoglalt cloud engineernek tanult az AWS nél. De január óta csak 1 képet tudott feltölteni s3 ba.
Mert az indiai vásárolt botjain és a trollokon kívül kurvára senkit nem érdekelt egy makogó veknifejű buzi pedofil.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ez az, masnizzál, hazudozzál a cv-ben, aztán megint rinyálni fogsz, hogy miért nem mondtak nemet.
Bugyisnénis webshop, SNS integráció, mindkettő volt.
Írd be a 3 hetes nem befejezett ticketet, mint kész projektet.
Ezt így írd bele, hogy bugyisnénis weblap és akkor valóra válik az álmod! Nemet fognak mondani!
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Kapsz egyetlen egy szakmai kérdést, legyen az akármilyen alap (hub&spoke vagy bármi) és véged is lesz.
Külön verzió minden hirdetésre? Hát annak mi az értelme, ha nem kamuzol?
Hány oldalas most a pályázati mappa amit küldesz? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nem. Például írják ugyanebben a hirdetésben, hogy Python, meg valami Microsoft technikát is. Azt a jelentkezésbe be kell írni őszintén, hogy azokkal még semmi tapasztalatom, de égek a tudásvágytól.
AZTÁN MEGINT ELCSÁBÍTANAK ÉS POFÁRA EJTENEK, JUHUHUÚÚÚ
hát azért hetyetye
hát azért hetyetye
Nem, csak 3 oldal kreatívan kialakítva.
Van már egy C# verzió is.
Egyetemen sok volt, élesben csak egyetlen projektmunka.
:D
Cloud engineer, aki nem azure-os, de python-t még nem látott és angolul se beszél és 40 évesen van 4 év munkaviszonya. Szerintem tuti siker.
Valami Microsoft technika? Az azure-ról beszélsz, te felhősagyú?
Azért tűnt soknak, mert ugyan azt a tárgyat felvetted háromszor!
Mifaaaaaaaaaaaan
hát azért hetyetye
Andi
(
x13)
Oct 12, 2020 14:33:01
x13)
Na, közben megjött a kondibelépőm postán, meg két napijegy, amit haveroknak tudok ajándékozni. Hurrá.
Nem pazarolná a drága idejét a a konditulaj, ha tudná, hogy neked életedben nem volt összesen két haverod.
Faszaság van
(
x2)
Oct 12, 2020 14:33:46
x2)
Tyodi, mennek érted a cickányok! Szarban vagy, geciláda!
Bejlin
(
x8)
Oct 12, 2020 14:34:12
x8)
Most ha jól értelmezem a dolgokat akkor annak ellenére hogy recskást kirúgták és kurva nagy mínuszban van, a "legjobb" haverja ahelyett hogy segítene neki visszafele egy kicsit hogy legalább ne dögöljön éhen inkább még kölcsönkér tőle. :D Beszarás. Az események egyre abszurdabbá válnak.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 12, 2020 14:34:22
x6)
Olyat én csak párkapcsolati vonatkozásban mondok. :D
Rosszat egyébként most se mondok a cégről. Az objektív tények leírása arról, hogy milyen helyzet alakult ki az ajánlatuk miatt, nem rossz dolog, nem is jó, csak semleges tény.
Rosszat egyébként most se mondok a cégről. Az objektív tények leírása arról, hogy milyen helyzet alakult ki az ajánlatuk miatt, nem rossz dolog, nem is jó, csak semleges tény.
ma már eleget tereltél, pedofil!
Hány osztrák cég van a nevedre írva? Hányban vagy ügyvezető?
-
Oct 12, 2020 14:34:54
Na, közben megjött a kondibelépőm postán, meg két napijegy, amit haveroknak tudok ajándékozni. Hurrá.
Ezek szerint már ki van írva a neve a postaládára és talán a kaputelefonra is.
Nem mintha a pizzák most felvidítanák, szóval semmiképpen se rendeljen neki semmit se, amire nincs szüksége!
Oct 12, 2020 14:34:54
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 12, 2020 14:34:57
x6)
Nem csoda már, hogy olyan az összes telefonom, hogy szarrá van némítva rajta minden, még hívásra sem rezeg. :D
Minek beszéljek én bárkivel, amikor bárki csak felbaszni tudja az agyam? ::DDDDDDDDDDDDDD
hihhhetetlenek az emberek
Minek beszéljek én bárkivel, amikor bárki csak felbaszni tudja az agyam? ::DDDDDDDDDDDDDD
hihhhetetlenek az emberek
ez SHIKER, ugye???
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 14:35:01
x68)
Sodi neked nem kellenek haverok, itt vagyunk mi!
Mifaaaaaaaaaaaan
Andi
(
x13)
Oct 12, 2020 14:35:10
x13)
Gépeld be a kért összeget, üssél egy entert, és ha nem jön közbe semmi fontos Miskolcon, lesz legalább két nap stressznélküli nyugid.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 12, 2020 14:35:39
Kigyúrt csöves lesz a SoDi.
Ja, nem.
Oct 12, 2020 14:35:39
Vadászbika
Oct 12, 2020 14:36:15
Sodi, a hallgatás (és a terelés, ködösítés is) beleegyezés, tehát voltak és vannak képek meztelen gyerekekről a gépeden, te mocskos pedofil!
Hát azért hetyetyetyetye
Oct 12, 2020 14:36:15
sodika
Oct 12, 2020 14:37:01
Tök mindegy, hogy ki, meg mit, meg miért.
Hihetetlen, hogy egyáltalán bármi ilyesmi felmerül ilyenkor.
Oct 12, 2020 14:37:01
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 14:37:13
x68)
Utaljad már te szar, hát Karak élete múlik rajta!
Mifaaaaaaaaaaaan
Soderátor
Oct 12, 2020 14:37:37
Miért nem cseréled le a telefonodat és vágod el az összes kapcsolatot Márkkal? Mikor veszed észre, hogy ő csak elvesz de soha nem ad? Nem érzed, úgy hogy elég egy irányu a dolog köztetek?
Oct 12, 2020 14:37:37
sodika
Oct 12, 2020 14:37:46
tehát voltak és vannak képek meztelen gyerekekről a gépeden, te mocskos pedofil!
Ez a kérdés mi a fasz?
Ide is kirakta valaki.
Ott a válasz.
Oct 12, 2020 14:37:46
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 14:38:14
x68)
Miért nem cseréled le a telefonodat és vágod el az összes kapcsolatot Márkkal? Mikor veszed észre, hogy ő csak elvesz de soha nem ad? Nem érzed, úgy hogy elég egy irányu a dolog köztetek?
Ha elvágja a kapcsolatot, akkor Karak sosem fogja fosni!
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 14:38:51
x68)
Ez a kérdés mi a fasz?
Ide is kirakta valaki.
Ott a válasz.
Ide is kirakta valaki.
Ott a válasz.
Még egy nemet sem tud írni a pedofil :DDD
sodika
Oct 12, 2020 14:40:05
Az szép bakker.
Az AMS máris küld egy állásajánlatot.
A munkanélküli segély igénylőlapjáról, vagy az online portálukhoz a belépőkódokról hír sincs, de állásajánlat már van. :D
A munkanélküli segély igénylőlapjáról, vagy az online portálukhoz a belépőkódokról hír sincs, de állásajánlat már van. :D
Oct 12, 2020 14:40:05
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 12, 2020 14:40:20
x19)
Ez a kérdés mi a fasz?
Ide is kirakta valaki.
Ott a válasz.
Ide is kirakta valaki.
Ott a válasz.
A válasz ott van, hogy arccal és névvel lepedofiloztak twitchen és nem mersz perelni.
Mert tudod hogy bukta lenne.
Kovács Márk, CigóCEO
Oct 12, 2020 14:40:23
Mi az, hogy nem adok? Hát adok, akkora pofonokat adtam neki, meg combost, sírt, mint egy gyerek a szaunában, mikor sarokba szorítja!
Utaljá má tesa, hát te legalább rendbe vagy, basszam ki a gecis szádat, te csicska!
Oct 12, 2020 14:40:23
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 12, 2020 14:40:31
x7)
Az szép bakker.
A buzibárba?
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 12, 2020 14:41:18
Ez a kérdés mi a fasz?
Ide is kirakta valaki.
Ott a válasz.
Ide is kirakta valaki.
Ott a válasz.
Az, hogy a te 2006os retardkodásod minek minősül(szerinted hőstettnek), annak semmi nincs a pedofil képekhez.
Pedofil képeket legalább egyszer bizonyíthatóan tároltál a gépeden, hiszen te magad mutogattad őket lájvban, miután letöltötted őket és kitakargattad fehér négyzetekkel a gyerekeket.
Oct 12, 2020 14:41:18
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 12, 2020 14:41:29
x2)
Az szép bakker.
Én elfogadnám bármi is az.
sodika
Oct 12, 2020 14:41:44
Senior JAVA Entwickler
Aha. Szép.
Azt kérik, pályázzam meg.
Jó, ezen ne múljon.
Egyébként olyanokhoz, akiknél még személyes interjún is bent voltam a nyáron, de mindegy. Legyen kívánságuk szerint.
Aha. Szép.
Jó, ezen ne múljon.
Egyébként olyanokhoz, akiknél még személyes interjún is bent voltam a nyáron, de mindegy. Legyen kívánságuk szerint.
Oct 12, 2020 14:41:44
Vadászbika
Oct 12, 2020 14:42:18
Ez a kérdés mi a fasz?
Ide is kirakta valaki.
Ott a válasz.
Ide is kirakta valaki.
Ott a válasz.
Leszarom mit írtál a linzi csoportba gyagyás, vannak meztelen képek gyerekekről a faptopodon?
Oct 12, 2020 14:42:18
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 12, 2020 14:42:56
Senior JAVA Entwickler
Aha. Szép.
Jó, ezen ne múljon.
Aha. Szép.
Jó, ezen ne múljon.
Oct 12, 2020 14:42:56
Vadászbika
Oct 12, 2020 14:43:10
És mit mondtál a szolnoki rendőröknek? Az volt az eredeti kérdés, nem a linzi csoportos masnizás.
Oct 12, 2020 14:43:10
-
Oct 12, 2020 14:43:31
Az szép bakker.
Hát állást keresel, nem?
Ja nem, te segélyen akarsz lébecolni, amíg Márk vissza nem tér hozzád, hogy együtt barcoghassatok a lufiágyadon.
Oct 12, 2020 14:43:31
sodika
Oct 12, 2020 14:43:57
Az EsPresto-nál augusztus alig volt PHP tennivaló.
A Java alapú CMS-sel foglalkoztam.
Oct 12, 2020 14:43:57
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 14:44:05
x68)
Írd vissza nekik Endre, hogy te már minden létező céget megnéztél Linzben, és mindenhonnan elzavartak a picsába!
Mifaaaaaaaaaaaan
Bejlin
(
x8)
Oct 12, 2020 14:44:45
x8)
Tök mindegy, hogy ki, meg mit, meg miért.
Tőled még akkor is pénzt akarnak majd lehúzni a Miskolciak amikor a Blahán fogsz csövezni te világ legnagyobb balekja.
sodika
Oct 12, 2020 14:45:21
Írd vissza nekik Endre, hogy te már minden létező céget megnéztél Linzben, és mindenhonnan elzavartak a picsába!
Még ez sem igaz.
Kb. 5-6 interjút én mondtam le azzal, hogy bocs, de már nem aktuális.
Oct 12, 2020 14:45:21
-
Oct 12, 2020 14:45:26
Letagadott mindent, hamisításra, trollokra hivatkozott.
Azóta pedig napról napra változik az emléke, most már lassan ott tart, hogy végigmutogatta nekik a pedofil képgyűjteményét, amit a rendőrök az aláírásukkal igazoltak, hogy legális.
Oct 12, 2020 14:45:26
sodika
Oct 12, 2020 14:47:18
Nem tagadtam le soha sehol semmit, amit igaz.
Oct 12, 2020 14:47:18
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 14:48:02
x68)
Monitortolvaj vagy, tagadod?
-
Oct 12, 2020 14:48:41
Pont úgy mint ahogy nem hazudtál sohasem, igaz? What Andi?
Oct 12, 2020 14:48:41
Faszaság van
(
x2)
Oct 12, 2020 14:49:30
x2)
Senior JAVA Entwickler
Aha. Szép.
Jó, ezen ne múljon.
Aha. Szép.
Jó, ezen ne múljon.
Akkor megvan oldva minden probléma. Kétmillió fütyis fizu, stream, flokk, kondi, szauna, osztrákcsibék, faszaság lesz tyodika!
Hahó
(
x136)
Oct 12, 2020 14:50:03
x136)
Piszony, még a masztipartis kommentet sem. Nyelvtanilag.
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 12, 2020 14:50:54
Letagadtad Linzet, azt kamuztad, hogy Berlinben vagy.
És tagadod azt is, hogy képeket tároltál/tárolsz a gépeden meztelen gyerekekről.
Oct 12, 2020 14:50:54
sodika
Oct 12, 2020 14:51:31
Nem küldenek rosszakat, de mindegyik állásközvetítős.
Egyik sem közvetlen ajánlat.
Három állásközevítős ajánlat, de oké.
Ahogy akarják.
Még egy java van, meg egy felhőmérnök.
Dolgoztam már Amazonnal, megy az is.
Lehetek végülis felhőmérnök is.
Az még úgyse volt a SoDI.
Ahogy akarják.
Oct 12, 2020 14:51:31
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 14:51:56
x68)
Leszarjuk sodi, hogy miket küldözgetnek.
Te küldted már a pénzt? Loptad a monitort?
Mifaaaaaaaaaaaan
Te küldted már a pénzt? Loptad a monitort?
sodika
Oct 12, 2020 14:53:01
S3 is volt, amikor a bugyis nénis weblapot fejlesztettem, a videók azon voltak.
Meg SNS, amikor a Bringmeister.de SMS-értesítőjét fejlesztettük.
Mindkettőben van tapasztalatom.
Oct 12, 2020 14:53:01
Fuvolázó Kobold
Oct 12, 2020 14:54:08
Bugyis nénis weblap...aztakurva...
Korcs, az anyádat is a füleddel basznád meg, igaz?
Oct 12, 2020 14:54:08
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 14:54:18
x68)
Keresett a Márk
Mifaaaaaaaaaaaan
Felhő mérnök Sodi
Oct 12, 2020 14:54:56
Ezek valami lambdakrol beszelnek, nyem ejtyem ez ety fos s3 bucket 2006 hetyetye
Oct 12, 2020 14:54:56
kripli figyelő
(
x12)
Oct 12, 2020 14:55:01
x12)
Véletlen autikorrekt volt amikor Linz helyett Potsdamot írtál.
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 12, 2020 14:55:33
Leszarjuk a bugyis nénit!
Meg téged is a twinkboyok érdekelnek.
Arra válaszolj, hogy tároltál-e valaha is képeket meztelen kisgyerekekről a gépeden.
Oct 12, 2020 14:55:33
sodika
Oct 12, 2020 14:56:44
SoDI, Labancia felhőmérnöke.
Oct 12, 2020 14:56:44
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 14:57:36
x68)
SoDi, Labancia pedofilja
zsidókvagytok
Oct 12, 2020 14:57:46
SoDI, a nemzet maszturbátora.
Oct 12, 2020 14:57:46
Vonzas torvenye
Oct 12, 2020 14:58:04
Felhomernok xddddd bugyisneni xdddddd sodi mint cloudenginer amikor egy kurva ajtot nem tud kinyitni egy jatekban xddd apply gombot ne felejtsd el pedofil
Oct 12, 2020 14:58:04
Érdeklődő
(
x6)
Oct 12, 2020 14:58:16
x6)
Ennek örömére utalhatsz is a cigánynak. :) Nehogy agyba-főbe verje a Márk Labancia felhőmérnökét :D
kripli figyelő
(
x12)
Oct 12, 2020 14:58:25
x12)
Nemet mondtak. Nem is hangzik rosszul. :D
jó lesz ez!
Oct 12, 2020 15:00:06
látod a labancok diktálnak még a szart is kidolgoztatják belőled te migráncs!
Oct 12, 2020 15:00:06
xray
(
x21)
Oct 12, 2020 15:00:18
x21)
Nem küldenek rosszakat, de mindegyik állásközvetítős.
Ahogy akarják.
egy hónap múlva már nasa rakétamérnök leszel. beszarok rajtad. a tudatlanságodnál csak a mérhetetlen önhited nagyobb. innen szép pofára esni, ebben kurva nagy gyakorlatod van. Egyik sem közvetlen ajánlat.
Ahogy akarják.
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 12, 2020 15:00:19
De pont ugyanolyan reális terv, mint SoDI, a Reich&Partner fejlesztője.
2 hetet se jósolok ott :D
Oct 12, 2020 15:00:19
kripli figyelő
(
x12)
Oct 12, 2020 15:01:37
x12)
Gnóm,sarokba szoritottak a trollok a kellemetlen kérdésekkel.Gyorsan kezdj el hetyetyézni a cigánykurváról akit az arab pasija seggbe tol.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 12, 2020 15:02:04
x2)
S3 egy szimpla cluoud storage megoldás, ezért ölni fogják egymást a cégek Te féreg. ahahha
Hahó
(
x136)
Oct 12, 2020 15:03:16
x136)
Az 1 millió fütyi is nagyon jól hangzott, már számolgatrad a 14. havi fizetést is.
Ne reménykedj, úgyis csak kibasznának 2 hét után.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 12, 2020 15:03:28
x13)
Milyen kár, hogy nincsenek parátaid sneci.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 12, 2020 15:03:44
x7)
Ember, már hangosan röhögök a melócsába, hülyének néznek lassan. Cloud engineer, az nem az, hogy AWS-be S3-ba töltöttél fel valamit te szar, amúgy tudod mi azaz S3?
A Javanak a közelébe ne menj, ezt úgy mondom, hogy egy Java fejlesztő cégnél vagyok, nem a te súlycsoportod.
A CMS amivel dolgoztál, az kb az a szint mint egy tesztelő, ismerted vmennyire talán a funkciókat meg a felület, de ahogy Porks se nevezze magát mérnöknek, te se nevezd magad programozónak kókler. Menj el IT assistantnak 2 ezer ojróért, úgyis egy kellemetlen alak vagy azt nem fog magukhoz hívni a dolgozók :)) Az ilyen elfütyizős meló neked való, egy a lényeg, hogy az IT olyan részébe próbálkozz ahol abszolút minimális felelősség van, mert a fingomat nem bíznám rád.
A jó portás csak baszik!
A Javanak a közelébe ne menj, ezt úgy mondom, hogy egy Java fejlesztő cégnél vagyok, nem a te súlycsoportod.
A CMS amivel dolgoztál, az kb az a szint mint egy tesztelő, ismerted vmennyire talán a funkciókat meg a felület, de ahogy Porks se nevezze magát mérnöknek, te se nevezd magad programozónak kókler. Menj el IT assistantnak 2 ezer ojróért, úgyis egy kellemetlen alak vagy azt nem fog magukhoz hívni a dolgozók :)) Az ilyen elfütyizős meló neked való, egy a lényeg, hogy az IT olyan részébe próbálkozz ahol abszolút minimális felelősség van, mert a fingomat nem bíznám rád.
Felhős troll
Oct 12, 2020 15:05:09
Ez nagy show lenne, trollok.
Sodikának az alapismeretei is hiányoznak ilyesmihez. Egy triviális php projectben még elkarcolgat, amíg nem számolják, hogy mennyi idő alatt oldja meg a ticketet. Ismeri a php utasításokat, látott már webshopot, tudja mi az a webszerver, sql, stb.
A cloud ezzel ellentétben viszont egy olyan terület, amihez annyit ért, mint egy részecskegyorsítóhoz.
Amikor azt mondja, hogy ért hozzá, mert dolgozott már S3-mal, az olyan, mintha azt mondaná, hogy ért a részecskegyorsítókhoz, mert volt már CRT monitora.
Oct 12, 2020 15:05:09
Hahó
(
x136)
Oct 12, 2020 15:05:31
x136)
Sneci mennyi pénzt kértek a miskolciak?
Vadászbika
Oct 12, 2020 15:05:42
Ha így áll a dolog, akkor kétlem, hogy korábbi állításoddal ellentétben lezárult volna az ügy ennyivel, vagyis hazudtál. Azért lapítasz mint egy csatornapatkány, mert a rendőrbácsik bármikor újra feltehetnek pár releváns kérdést, igazam van pedofil?
Oct 12, 2020 15:05:42
kokadozo fasz
Oct 12, 2020 15:08:00
Sodikam, menni penzt adtal kölcsön es abbol mennyit kaptal vissza eddig összesen? Lehet eziranyu csalodottsagodat ugy eled ki, hogy folyamatosan hitelekböl tartod el magad?
Amugy szerinted normalis hitelböl elni? Hahó!
Amugy szerinted normalis hitelböl elni? Hahó!
Oct 12, 2020 15:08:00
Nulladikos Snecológus
Oct 12, 2020 15:08:24
Nagyon jo a musor te fereg, nyomjad csak xd
Oct 12, 2020 15:08:24
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 12, 2020 15:11:05
x2)
Masztipartys komment?
Faszaság van
(
x2)
Oct 12, 2020 15:13:00
x2)
Tyodi, most nézem a Barcás videódat. Oké, unatkoztál abban a városban, mert egy retardált vagy, ezen nem csodálkozok. De közel 40 évesen hogy lehetsz annyira igénytelen, h hostel-ben éjszakázol? Nekem 31 évesen ég a pofám, hogy nem szoktam le a hostelekről 25 éves korom előtt, csak valamivel később.
Labancia Felhőmérnöke
Oct 12, 2020 15:14:59
Sodi remélem jelentkezel felhőmérnöknek
Oct 12, 2020 15:14:59
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 12, 2020 15:15:22
Masztipartys komment?
Végülis 10 év után beismerte.. :D
Oct 12, 2020 15:15:22
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 15:16:17
x68)
Na baszki már szinte új 2 millió fütyis állásod is van, a tesókat ne hagyd már szarban te csicska
Mifaaaaaaaaaaaan
Kovács Márk
Oct 12, 2020 15:16:35
Hagyd a szürkeegérkedést tesa, utald az 1000 ojrót! Ne kelljen Zolival Linzbe autóznunk, mert a benzinpénzt is te fogod állni csicskageci!
Oct 12, 2020 15:16:35
Hahó
(
x136)
Oct 12, 2020 15:18:47
x136)
Holnap is lesz egy indok miért szisszenjen 4 előtt az első sörike.
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 12, 2020 15:21:12
Púp, szerintem felejtsd el ezt az informatikát, nem neked való.
Menj el egy sörgyárba minőségellenőrnek, másodállásban meg valami buzi livestream oldalon faszverőnek.
Ez való neked.
Menj el egy sörgyárba minőségellenőrnek, másodállásban meg valami buzi livestream oldalon faszverőnek.
Ez való neked.
Oct 12, 2020 15:21:12
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 12, 2020 15:21:22
x6)
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 15:21:39
x68)
Holnap is lesz egy indok miért szisszenjen 4 előtt az első sörike.
Erről kéne egy excel!
bolgár jeti
(
x30)
Oct 12, 2020 15:23:06
x30)
Még az S3-ról is hallottál. Hát nem is értem, hogy nincs beleírva a szupercv-be, hogy cloud engineer is vagy.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 12, 2020 15:24:42
x6)
bolgár jeti
(
x30)
Oct 12, 2020 15:27:17
x30)
Egyébként szép lesz amikor a hivatalból valaki elbeszélget veled telefonba és bekéri, hogy ezen a héten mennyit foglalkoztál álláskereséssel (amiért a pénzt kapod).
Te meg majd elhetyetyézed, hogy vettél tonert a nyomtatódba és csak délután kezdtél el sörözni? Hogy van a pályázati mappa frissítése németül?
Te meg majd elhetyetyézed, hogy vettél tonert a nyomtatódba és csak délután kezdtél el sörözni? Hogy van a pályázati mappa frissítése németül?
Faszaság van
(
x2)
Oct 12, 2020 15:28:09
x2)
Azt amúgy vágjátok, h ez a féreg január vége után miért nem csinált több flokkot?
sodika
Oct 12, 2020 15:29:39
Ehhez az álláshoz készítek egy olyan verziót, ahol azt is kiemelem. Lássák, hogy komolyan veszem.
Oct 12, 2020 15:29:39
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 12, 2020 15:30:11
x2)
Azt amúgy vágjátok, h ez a féreg január vége után miért nem csinált több flokkot?
Nem volt rá ideje. Elfoglalt cloud engineernek tanult az AWS nél. De január óta csak 1 képet tudott feltölteni s3 ba.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 12, 2020 15:30:50
x13)
Mert az indiai vásárolt botjain és a trollokon kívül kurvára senkit nem érdekelt egy makogó veknifejű buzi pedofil.
Hahó
(
x136)
Oct 12, 2020 15:31:28
x136)
Ez az, masnizzál, hazudozzál a cv-ben, aztán megint rinyálni fogsz, hogy miért nem mondtak nemet.
kripli figyelő
(
x12)
Oct 12, 2020 15:32:40
x12)
Oct 12, 2020 15:32:40
Pedig azt szeretnéd hogy nemet mondjanak. Oct 12, 2020 15:32:40
sodika
Oct 12, 2020 15:33:57
Ez az, masnizzál, hazudozzál a cv-ben
Oct 12, 2020 15:33:57
Hahó
(
x136)
Oct 12, 2020 15:34:01
x136)
Már a harmadik sört iszod?
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 15:34:49
x68)
Küldöd már a pénzt a kurva szádat?
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Oct 12, 2020 15:34:52
x136)
Írd be a 3 hetes nem befejezett ticketet, mint kész projektet.
linzicsibe
(
x2)
Oct 12, 2020 15:35:28
x2)
Ezt így írd bele, hogy bugyisnénis weblap és akkor valóra válik az álmod! Nemet fognak mondani!
bolgár jeti
(
x30)
Oct 12, 2020 15:35:39
x30)
Kapsz egyetlen egy szakmai kérdést, legyen az akármilyen alap (hub&spoke vagy bármi) és véged is lesz.
Hány oldalas most a pályázati mappa amit küldesz? :)
sodika
Pedig azt szeretnéd hogy nemet mondjanak.
Nem. Például írják ugyanebben a hirdetésben, hogy Python, meg valami Microsoft technikát is. Azt a jelentkezésbe be kell írni őszintén, hogy azokkal még semmi tapasztalatom, de égek a tudásvágytól.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 12, 2020 15:35:49
x6)
AZTÁN MEGINT ELCSÁBÍTANAK ÉS POFÁRA EJTENEK, JUHUHUÚÚÚ
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 15:36:13
x68)
Kérdezd meg, hogy van-e próbaidő!
Mifaaaaaaaaaaaan
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 12, 2020 15:36:30
x6)
sodika
Oct 12, 2020 15:36:40
Oct 12, 2020 15:36:40
bolgár jeti
(
x30)
Oct 12, 2020 15:37:37
x30)
:D
Cloud engineer, aki nem azure-os, de python-t még nem látott és angolul se beszél és 40 évesen van 4 év munkaviszonya. Szerintem tuti siker.
-
Oct 12, 2020 15:37:42
Valami Microsoft technika? Az azure-ról beszélsz, te felhősagyú?
Oct 12, 2020 15:37:42
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 15:37:51
x68)
Azért tűnt soknak, mert ugyan azt a tárgyat felvetted háromszor!
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 12, 2020 15:38:04
x6)
69 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Shiker, az első alkalommal upgradeld wellness éves bérletre. Barátaid úgysincsenek, valami kan négernek add oda, lehet megengedi, hogy leszopd a gőzben.