*22 hónap folyamatos=sok év (1 év 10 hónap)
2016. november 1-től egészen 2020. július 30-ig egy hónap kivételével folyamatosan volt munkám Berlinben.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Hát mi a faszt képzelsz magadról, mit ugatol csicska?? Az utalást intézzed, mert szétrúgom a combod, gecinyelő!!
HL Alyxban az erélyről két és fél óra alatt tudott kijönni ez a nyomorék, szerinted képes lenne ez buszt vezetni?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ez történt konkrétan.
Enélkül soha nem költöztem volna ebbe a városba.
Ugyan már... Együtt akartál élni a cigány szerelmeddel, Kovács Márkkal, ennyi volt az indok.
Most meg már "sunyi cigány"-nak hívod, te köpedelem.
A Farkas Flóri, híd a munkába programot lenyomta a púpos. Ő többet költött cigány felzárkóztatásra mint a romák a másfél millárdból :D
Nem keresgetem ki, de az volt a sztorid, hogy ha már földönfutóvá tett az Ogre, brahiból megpróbálod a sógoroknál, és akkora sztár vagy, hogy neked egyből sikerült, ráadásul felfelé buktál.
Amúgy teljesen mindegy, mert még akkor is hazudsz, amikor igazat akarsz mondani, mert nem tudod melyik valóságodban vagy éppen.
Annyi biztos, hogy most Linzben csövezel magányosan, kilátástalanul.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Kibasztak berlinben a szobádból és a melócsából, te pedig Linzbe jöttél márk miatt és itt szedted össze a munkkát ahonnan kibasztak. Nem csábított téged senki - az az autiköd.
Szóval akkor a cseh kurva néni is elcsábított egy faszverésre.
Nyelvtanilag te sosem voltál kurvánál, egy néni csábított el, hogy utazz 150km-t Drezdába, keresd meg a masszázs szalont majd fizess dupla árat egy faszverésért 2-szer!
Mert hát elcsábolultál egy faszverésre máskúlönben soha nem mentél volna kurvához.
Konkrétan kibasztak a seggpresztótól - is.
Emiatt először hazamenekültél púpszászra, majd pedig a cigók rábeszélésére linzbe mentél állást keresni.
Ez történt konkrétan.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Ha meg munkát keresek, akkor a Márk miatt jöttem, hozzájuk meg beugrottam egy projektre. Igen. Mindegyik egyszerre igaz, csak ugyanaz az igazság másik irányból van megközelítve.
Nincsenek tények a világban, csak interpretáció van.
Valami kisegítőbe járt. Egyszer megbaszták a magyar érettségin azt hiszem. Viszont elment a 10 vagy 15 évesd érettségi találkozóra és jól dokumentáltan este hétre ájultra itta magát.
tények:
-kirúgtak berlinben 3 hónapja
-1 héttel később kirúgott az ogre
-nyár végén márk lelécelt és otthagyott linzben
-te linzben kezdtél el dolgozni ezek után is( pedig ott is hagyhattad volna)
-linzben is kirúgnak 3 hét után mert kevés vagy oda
-úszol az adósságokban, 2 hiteled van és a kártyáid is mínuszban vannak.
Ez nem igaz! Tény pl. hogy mindjárt megyek és megkefélem a Marsi Anikót. ;)
És ezzel az Igazság-minisztérium is egyetért.
"A háború béke, a szabadság szolgaság, a tudatlanság erő."
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ehhez képest minden nap elhangzik a pofádból hogy "ez egyszerű tény".
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Akinek van majdnem négy év munkája annak van megtakarítása is. Ennyi.
A másik meg azért röhögök kurvára, Márk a trash csoportba bejött egyszer és elmondta előre hogy rongyá fog szivatni. Igaz akkor még arról volt szó hogy majd amikor mentek flokk videókat gyártani meg ilyenek és ugye oda azért vitted magaddal hogy megvédjen ha meg akarnak verni, majd hagyja hogy bajban maradj. Akkor ezeknek vége lett, de gondolom most ez a bosszú. Szóval nyugodt lehetsz ez egy direkt szivatás. Ha nem hiszed amit írok kérdezz meg trash csoportos ismerőst róla hátha látta.
Sodiról köztudott hogy az etyetemet már elsodikázta, de mi a helyzet a középiskolába ?
Tanult valaha tisztességen ?
Dehogyis, leérettségizni alig tudott, ha jól rémlik a magyarral és a történelemmel voltak a legnagyobb gondok, miközben utólag azt adja elő, neki sztárügyvédnek kellene lennie...LOLL...
Végül valami himihumi könnyített kisegítősuliban sikerült már az érettségi is, majd jött a többéves rákészülés az etyetemi felvételire, miután anyuka el akarta zavarni dolgozni,...
... ami természetesen elképzelhetetlen, ő csakis medencés-irodás-x6-os sztárvállalkozó lehet :DD
Ezért jó követni a snecológiát 15éve, mert a mostani szituk is kurvára, sokkal-sokkal sírva röhögősebek, ha tudod mit hordott már össze életében ez a pedofil faszkalap..:DDD
Tény, hogy a SoDI sosem hazudik. Persze a fórum és SoDI összes ismerőse ezt máshogy interpretálja.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Vannak tények, csak te azokat, amik számodra előnytelenek, elhallgatod, és új tényeket fabrikálsz, amik viszont kedvezőbbek számodra, mint a valóság. Ezt a módszert a köznyelv hazudozásnak hívja.
Talán ennél is súlyosabb, hogy a tényeken te nem a megtörtént dolgot érted, hanem azt, ami a másik fél bizonyítani tud.
Pont olyan vagy, mintha egy tetten ért betörő azt mondaná, hogy az ő interpretációjában csak tévedésből ment be az idegen házba, és tette zsebre az ékszereket, és hogy ez az igazság másik irányból megközelítve. Miközben a valóságban hetekig tervezgette, hogy mennyi mindent fog ellopni a házból.
mi vagy te, kalauz? heheheheee
sodika, őszintén!
Nagyon fájt, amikor megtudtad, hogy Márk egy nővel jött össze?
hát azért hetyetye
A Hewlett-Packard kínai alvállalkozójának shenzen-i üzeméből.
(Nyelvtanilag igaz.)
Na akkor számolgassunk.
Elmondásod szerint:
2016-ban 2 hónap
2017-2019 36 hónap
idén 6 hónap,
az 44 hónap minusz egy hónap az 43. Szóval legyen csak 2000 euró a fizetés amit kerestél havonta, akkor 86000 euró. Legyen a fele a megélhetés, akkor maradnia kellett volna kb 35000 euró megtakarítás a költözési költségek levonása után, fizetésből neked lett 40000 euró adósságod..
Hmm... ÜGYES! SHIKER! -75000 euró minusz!
Igen, igen, a snecológusok közt rengetek a borsodi jobbikos :) Most is, meg gondolom 10 éve is
Értelmiségi Sodi a Sodi, piszony.
A jó portás csak baszik!
Több mint két órája kérdeztem, hogy mit intéztél ma, akkor azt mondtad, hogy kicserélted a patront a nyomtatóban. Azóta mit csináltál?
kérném a homoszekszuális és kábítószerterjesztő, valamint hasadt személyiségű posztok törlését!
hát azért hetyetye
:))
2 ÉV, 7 hónap :DDD
na ügyintézés, csá
sodika, őszintén!
hát azért hetyetye
hány osztrák cég van a neveden?
Csak mert ügyvezetőként nem kaphatsz segílykét!
hát azért hetyetye
Nem válaszolsz, tehát semmit nem csináltál 2 és fél órája. Hogy is van ez a 8-tól 4-ig ügyintézés?
2006-2016 között hivatásos nemzetyi hős volt!
Ja nem! Egy nagypofájú csöves
A fennmaradó időben nyugtató fütyizés winkyboyokkal.
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Kerekek az ajánlásaim.
6 évesen szüleim iskolába irattak.
28 évesen fejeztem be őket.
Onnantól pedig folyamatos a meló, lyukak nélkül.
Igen. De nekem volt előtte 3 év OKJ.
Így kerek minden.
sehol egy lyuk
csak a pénztárcádban
Ezeket a kurva exceleket nem bírod elhagyni? :DD Rengeteg hasznosabb tool van baszod.
A jó portás csak baszik!
de nincs is egyetemi végzettséged, mindenhol az utolsó féléveid passzívak.
Szerintem a zoknijaiban is lehet egy pár.
Nem kerek semmi! Folyton diplomát hazudsz, aztán meg sehol semmi! Még egy abszolutóriumot sem tudsz felmutatni! Az elkezdett félévekkel meg elmwhetsz a bús picsába! Egy hazugság az életed!
A héten kapsz 2000 eurót! Mennyi kell a Márknak? Te hazaáruló!
Igen, de mindenhol jártam annyit, amennyi féléves az adott képzés.
nem erre adják a diplomát, mennyi kredited volt?
XD
azt az autista mindenit
fogaiban is, hahó!
hát azért hetyetye
A héten kapsz 2000 eurót!
Nyugtával dícsérjük a napot.
Én már óvatos vagyok.
Ez melyik univerzumban számít bármit is?
Én soha.
Ha most odamennék Linzbe a Goethestrasse 7-be, és egy szamuráLYkarddal felvágnálak hastól nyakig, akkor az nem gyilkosság lenne, csak egy be nem fejezett műtét.
hát azért hetyetye
Te nem fejezted be az iskolákat, hanem abbahagytad!
Lyukak nélkül - most mész harmadszor munkanélkülire :)
hogyne, ezért is tart ott ahol te, a ranglétra alján.
utcapatkányok vagytok megtakarítás és család nélkül. XD
Sherlock megállapításaira alapozol? XD Bazzeg, de téged Kanada amúgy se érint, Svájc lebegjen a szemed előtt.
A jó portás csak baszik!
A faszparaszt hobbibatman monitorlopó elvtársad az mérvadó munkajogi és oktatáspolitikai kérdésekben is. Pizony.
Ő is olyan shikeres, mint te.
hát azért hetyetye
HAZUDOL.
Nem úgy volt, hogy alkesz apád eladta a könyveidet?
hát azért hetyetye
Nektek, ha papírotok lenne, akkor sem tudnátok megmaradni egy helyen, mert retardok vagytok, mindegy, hogy mit minek néz bárki is. Papír nélkül is jutottak már kurva sokra emberek, de ti azzal sem tudnátok, itt ez a lényeg. :)
hehe
Munkanélküli sodi a sodi. Közel 50000 euró minusszal.
Ezek a hivatalos tények.
Kenyér és víz.
Na, majd a zürichi buziszaunákban is megcsonálhatják a 23 centis csodát, piszony!
Hol az egyetemi oklevél, korcs? A keresztlevél mellett?
Kenyér és víz.
ha 2008ban elfogyott a pénzetek akkor mit csináltál 2010ig?
mert akkor kezdtél el dolgozni, most mondtad.
2 évig verted a faszod a semmire XD
:DDDD Sneci, igen, tudjuk, hogy az állásinterjúkon ezt elő tudod adni ismeretleneknek, de itt mindenki ismer. Maradjunk annyiban, hogy elsodikáztad az egészet, talán azért is, mert segghülye voltál hozzá.
hehe
Akkor a CVdbe azt tedd bele ami a végzettséged! Folyamatosan hazudsz szakértelmet és megszerzett tudást és járatosságot a programozói munkában-szakmában! De ezzel szemben egy alap feladatot nem tudsz megoldani. Te hazaáruló! Te pedofil vándorcigány!!!!
Sneci, nyelvtanilag igaz, hogy jártál annyi félévet, de minket a teljesített tárgyak érdekelnek, te fasz! Hány kreditet szereztél összesen? Hány tárgyat abszolváltál? Úgy tippelem, hogy talán az 1/3-át tudtad megcsinálni, éppen azt a minimumot, hogy ne basszanak ki, de nem ismerem a követelményeket.
Legyen linkelve a videód, ahol azt mondod, hogy csak a nyelvvizsgád hiányzik? Akkor MI A KURVA ANYÁDÉRT NEM HOZTAD MOST EL A DIPLOMÁIDAT, HA VOLT LEHETŐSÉG RÁ A COVID MIATT, TE HAZUG GECI?
Egy diplomata paródiája
Oct 12, 2020 11:41:50
Megadnátok márk telefonszámát? Felveszem vele a kapcsolatot!
Oct 12, 2020 11:41:50
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 11:42:15
x68)
Monitortolvaj geci
Mifaaaaaaaaaaaan
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 12, 2020 11:42:20
x2)
De sokéves stabil berlini munkaviszony után.
krónikás geci
Oct 12, 2020 11:42:53
2020ban 2x is kibasztak a vejpofi programozot xdddddd
meg mindig kurva vicces es meg egy ilyen szar hetfot is azonnal feldob ez a tenyxdddddddddd
meg mindig kurva vicces es meg egy ilyen szar hetfot is azonnal feldob ez a tenyxdddddddddd
Oct 12, 2020 11:42:53
sodika
Oct 12, 2020 11:45:04
2016. november 1-től egészen 2020. július 30-ig egy hónap kivételével folyamatosan volt munkám Berlinben.
Oct 12, 2020 11:45:04
-
Oct 12, 2020 11:45:13
Sodi, menj buszsofőrnek, kifizetik a hajtásit!
Oct 12, 2020 11:45:13
Andi
(
x13)
Oct 12, 2020 11:46:08
x13)
Szerintem ebben a "gyere Linzbe, fiatal" lehúzásban annak a nőnek is komoly szerep jutott, akit állítólag fordítania kellett.
Tudták, hogy ezzel a feladattal fontos embernek érezheti magát a SoDI, és ott biztos elejtettek véletlenül egy-két pénzfosó okosságot, amire várható volt, hogy az éhes uzsorás bácsi ráharap, és már ment is a nevére a hinta-palinta cég.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Tudták, hogy ezzel a feladattal fontos embernek érezheti magát a SoDI, és ott biztos elejtettek véletlenül egy-két pénzfosó okosságot, amire várható volt, hogy az éhes uzsorás bácsi ráharap, és már ment is a nevére a hinta-palinta cég.
Márk
Oct 12, 2020 11:48:01
kihívott valami sunyi cigány, hogy itt jó lesz minden
Hát mi a faszt képzelsz magadról, mit ugatol csicska?? Az utalást intézzed, mert szétrúgom a combod, gecinyelő!!
Oct 12, 2020 11:48:01
Löwenbräu Oktoberfestbier
Oct 12, 2020 11:48:18
20 ezer euró cigányfelzárkóztatásra, pedofília és homoszexualitás nyílt propagálása - 15 éve egy ilyen programmal SZDSZ elnök lehettél volna... :D
Oct 12, 2020 11:48:18
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 12, 2020 11:49:26
x38)
Segílyért kuncsorgó, két lábon járó hazugsághalmaz vagy, ráadásul egy nagy púppal a hátadon! Ez az igazság, te monitortolvaj kókler!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 12, 2020 11:50:49
x7)
Endre, jelenleg a 23 cm-es impotens fütyid, mennyiben segít megoldani a kialakult helyzetet?
A jó portás csak baszik!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 12, 2020 11:52:24
x13)
Sodi, menj buszsofőrnek, kifizetik a hajtásit!
HL Alyxban az erélyről két és fél óra alatt tudott kijönni ez a nyomorék, szerinted képes lenne ez buszt vezetni?
Sodi Cutenak énekelte egy
Oct 12, 2020 11:54:57
etyszer ejkapjak, etyszer úgyis utojéjlek, nem pajázzsal játszol, itt naty tüzek égnek, etyszer ejkapjak, nyem meneküjsz, éjezni fogod, hogy éget a tűz - Aljas Kúszóbab
Oct 12, 2020 11:54:57
Hahó
(
x136)
Oct 12, 2020 11:58:20
x136)
lolbazmeg, most már elhiszi magának, hogy őt "elcsábította" a linzi melócsá berlinből.
pedig úgy volt, hogy berlinben kirúgták, és aztán kezdett el linzben melócsát keresni, mert márk ezt tanácsolta neki.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
pedig úgy volt, hogy berlinben kirúgták, és aztán kezdett el linzben melócsát keresni, mert márk ezt tanácsolta neki.
sodika
Oct 12, 2020 11:58:52
lolbazmeg, most már elhiszi magának, hogy őt "elcsábította" a linzi melócsá berlinből.
Ez történt konkrétan.
Oct 12, 2020 11:58:52
Csak1prankteso
Oct 12, 2020 12:00:37
Ez csak egy prank volt. Megprankeltek a labancok.
Oct 12, 2020 12:00:37
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 12, 2020 12:01:31
x19)
hogy lehet elcsábításnak gondolni azt, hogy csak linzben kerestél melót a márk miatt és egyből ugrottál a lehetőségre mert lifedanger volt.
meséld már el púp
meséld már el púp
krónikás geci
Oct 12, 2020 12:01:52
sodi ha nagyon belehuzol osszejohet iden a harmadik kibaszas is:dd
legyel turbomagyar es hozd a 3 a magyar igazssagot
legyel turbomagyar es hozd a 3 a magyar igazssagot
Oct 12, 2020 12:01:52
Érdeklődő
(
x6)
Oct 12, 2020 12:01:54
x6)
Ez történt konkrétan.
Ugyan már... Együtt akartál élni a cigány szerelmeddel, Kovács Márkkal, ennyi volt az indok.
Most meg már "sunyi cigány"-nak hívod, te köpedelem.
jó lesz ez!
Oct 12, 2020 12:02:12
kismaros helyett miskolcigány és stimmel
Oct 12, 2020 12:02:12
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 12, 2020 12:04:23
x2)
20 ezer euró cigányfelzárkóztatásra, pedofília és homoszexualitás nyílt propagálása - 15 éve egy ilyen programmal SZDSZ elnök lehettél volna... :D
A Farkas Flóri, híd a munkába programot lenyomta a púpos. Ő többet költött cigány felzárkóztatásra mint a romák a másfél millárdból :D
Andi
(
x13)
Oct 12, 2020 12:04:28
x13)
Ez történt konkrétan.
Nem keresgetem ki, de az volt a sztorid, hogy ha már földönfutóvá tett az Ogre, brahiból megpróbálod a sógoroknál, és akkora sztár vagy, hogy neked egyből sikerült, ráadásul felfelé buktál.
Amúgy teljesen mindegy, mert még akkor is hazudsz, amikor igazat akarsz mondani, mert nem tudod melyik valóságodban vagy éppen.
Annyi biztos, hogy most Linzben csövezel magányosan, kilátástalanul.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 12, 2020 12:06:19
x2)
Ez történt konkrétan.
Kibasztak berlinben a szobádból és a melócsából, te pedig Linzbe jöttél márk miatt és itt szedted össze a munkkát ahonnan kibasztak. Nem csábított téged senki - az az autiköd.
D.Dezsö
Oct 12, 2020 12:07:04
Ez történt konkrétan.
Szóval akkor a cseh kurva néni is elcsábított egy faszverésre.
Nyelvtanilag te sosem voltál kurvánál, egy néni csábított el, hogy utazz 150km-t Drezdába, keresd meg a masszázs szalont majd fizess dupla árat egy faszverésért 2-szer!
Mert hát elcsábolultál egy faszverésre máskúlönben soha nem mentél volna kurvához.
Oct 12, 2020 12:07:04
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 12, 2020 12:07:50
Ez történt konkrétan.
Konkrétan kibasztak a seggpresztótól - is.
Emiatt először hazamenekültél púpszászra, majd pedig a cigók rábeszélésére linzbe mentél állást keresni.
Ez történt konkrétan.
Oct 12, 2020 12:07:50
Okjs Snecologus
(
x1)
Oct 12, 2020 12:09:14
x1)
Részben OFF téma!
Tisztelt profok, végzős hallgatók!
Sodiról köztudott hogy az etyetemet már elsodikázta, de mi a helyzet a középiskolába ?
Már a középiskolában is retardként tartották számon ?
A következő dolgozathoz szeretnék egy kis pluszz nyújtani, hátha kapok egy kisötöst!
szutyok
A következő dolgozathoz szeretnék egy kis pluszz nyújtani, hátha kapok egy kisötöst!
xray
(
x21)
Oct 12, 2020 12:11:31
x21)
sneci, te a hazudozás és önbecsapás nagymestere vagy, mi pedig a valóság tükre, h némiképp kiigazítsuk, amit az agyad fabulál.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
sodika
Oct 12, 2020 12:13:34
Ha meg munkát keresek, akkor a Márk miatt jöttem, hozzájuk meg beugrottam egy projektre. Igen. Mindegyik egyszerre igaz, csak ugyanaz az igazság másik irányból van megközelítve.
Oct 12, 2020 12:13:34
Márk fasza
Oct 12, 2020 12:13:54
Én csábítottam Linzbe a sodit, nem a fejvadászok
Oct 12, 2020 12:13:54
-
Oct 12, 2020 12:15:50
Részben OFF téma!
Valami kisegítőbe járt. Egyszer megbaszták a magyar érettségin azt hiszem. Viszont elment a 10 vagy 15 évesd érettségi találkozóra és jól dokumentáltan este hétre ájultra itta magát.
Oct 12, 2020 12:15:50
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 12, 2020 12:17:26
x19)
tények:
-kirúgtak berlinben 3 hónapja
-1 héttel később kirúgott az ogre
-nyár végén márk lelécelt és otthagyott linzben
-te linzben kezdtél el dolgozni ezek után is( pedig ott is hagyhattad volna)
-linzben is kirúgnak 3 hét után mert kevés vagy oda
-úszol az adósságokban, 2 hiteled van és a kártyáid is mínuszban vannak.
Gönczi Gábor
Oct 12, 2020 12:17:57
Ez nem igaz! Tény pl. hogy mindjárt megyek és megkefélem a Marsi Anikót. ;)
Oct 12, 2020 12:17:57
bolgár jeti
(
x30)
Oct 12, 2020 12:18:07
x30)
És ezzel az Igazság-minisztérium is egyetért.
"A háború béke, a szabadság szolgaság, a tudatlanság erő."
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 12, 2020 12:18:13
x38)
Elcsábítottak? xDDDD
Kirúgtak Berlinben az állásodból és az albérletedből is, és Márk Barátodhoz menekültél Linzbe, majd 15 helyre adtad be az önéletrajzodat. Ez tény
Beugrottál egy projektre? xDDDD
Egyetlen ticketet sem fejeztél be, és kirúgtak. Ez tény.
Hazudsz, pedofil korcs!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Kirúgtak Berlinben az állásodból és az albérletedből is, és Márk Barátodhoz menekültél Linzbe, majd 15 helyre adtad be az önéletrajzodat. Ez tény
Beugrottál egy projektre? xDDDD
Egyetlen ticketet sem fejeztél be, és kirúgtak. Ez tény.
Hazudsz, pedofil korcs!
Nemfatyle
(
x7)
Oct 12, 2020 12:19:25
x7)
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 12, 2020 12:20:10
Akinek van majdnem négy év munkája annak van megtakarítása is. Ennyi.
A másik meg azért röhögök kurvára, Márk a trash csoportba bejött egyszer és elmondta előre hogy rongyá fog szivatni. Igaz akkor még arról volt szó hogy majd amikor mentek flokk videókat gyártani meg ilyenek és ugye oda azért vitted magaddal hogy megvédjen ha meg akarnak verni, majd hagyja hogy bajban maradj. Akkor ezeknek vége lett, de gondolom most ez a bosszú. Szóval nyugodt lehetsz ez egy direkt szivatás. Ha nem hiszed amit írok kérdezz meg trash csoportos ismerőst róla hátha látta.
Oct 12, 2020 12:20:10
- - -
Oct 12, 2020 12:21:10
Dehogyis, leérettségizni alig tudott, ha jól rémlik a magyarral és a történelemmel voltak a legnagyobb gondok, miközben utólag azt adja elő, neki sztárügyvédnek kellene lennie...LOLL...
Végül valami himihumi könnyített kisegítősuliban sikerült már az érettségi is, majd jött a többéves rákészülés az etyetemi felvételire, miután anyuka el akarta zavarni dolgozni,...
... ami természetesen elképzelhetetlen, ő csakis medencés-irodás-x6-os sztárvállalkozó lehet :DD
Ezért jó követni a snecológiát 15éve, mert a mostani szituk is kurvára, sokkal-sokkal sírva röhögősebek, ha tudod mit hordott már össze életében ez a pedofil faszkalap..:DDD
Oct 12, 2020 12:21:10
bolgár jeti
(
x30)
Oct 12, 2020 12:21:55
x30)
Tény, hogy a SoDI sosem hazudik. Persze a fórum és SoDI összes ismerőse ezt máshogy interpretálja.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 12, 2020 12:22:21
x7)
Endre, a szaunában mostanában volt-e látványos ágaskodás? Vagy a stresszmentes élettől mára teljesen impotens lettél te szar? Vedd észre, hogy tőled idézek a kurva anyádat.
A jó portás csak baszik!
-
Oct 12, 2020 12:22:56
Vannak tények, csak te azokat, amik számodra előnytelenek, elhallgatod, és új tényeket fabrikálsz, amik viszont kedvezőbbek számodra, mint a valóság. Ezt a módszert a köznyelv hazudozásnak hívja.
Talán ennél is súlyosabb, hogy a tényeken te nem a megtörtént dolgot érted, hanem azt, ami a másik fél bizonyítani tud.
Pont olyan vagy, mintha egy tetten ért betörő azt mondaná, hogy az ő interpretációjában csak tévedésből ment be az idegen házba, és tette zsebre az ékszereket, és hogy ez az igazság másik irányból megközelítve. Miközben a valóságban hetekig tervezgette, hogy mennyi mindent fog ellopni a házból.
Oct 12, 2020 12:22:56
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 12, 2020 12:23:06
x19)
sodi, megmutatnád az érettségi bizonyitványod?
kiváncsi vagyok a jegyekre.
jó lesz ez!
Oct 12, 2020 12:23:38
nincsenek tények, csak hetyetye.
Oct 12, 2020 12:23:38
tyodika
Oct 12, 2020 12:30:14
sodi, megmutatnád az érettségi bizonyitványod?
mi vagy te, kalauz? heheheheee
Oct 12, 2020 12:30:14
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 12, 2020 12:30:57
x6)
sodika, őszintén!
bolgár jeti
(
x30)
Oct 12, 2020 12:33:29
x30)
Tényszerűen honnan van a HP monitorod?
zsír
Oct 12, 2020 12:37:02
Látom, tegnap megint felsültetek Borsodban.
Ismét bebizonyosodott, hogy a Snecológusok nem alternatíva a Fidesszel szemben, soha nem fogjátok leváltani.
A tíz évvel ezelőtti Jobbik simán nyert volna tegnap, kellett nekik összeállniuk a sodifórumosokkal...
Ismét bebizonyosodott, hogy a Snecológusok nem alternatíva a Fidesszel szemben, soha nem fogjátok leváltani.
A tíz évvel ezelőtti Jobbik simán nyert volna tegnap, kellett nekik összeállniuk a sodifórumosokkal...
Oct 12, 2020 12:37:02
autista válasz
Oct 12, 2020 12:38:58
Tényszerűen honnan van a HP monitorod?
A Hewlett-Packard kínai alvállalkozójának shenzen-i üzeméből.
(Nyelvtanilag igaz.)
Oct 12, 2020 12:38:58
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 12, 2020 12:39:38
Na akkor számolgassunk.
Elmondásod szerint:
2016-ban 2 hónap
2017-2019 36 hónap
idén 6 hónap,
az 44 hónap minusz egy hónap az 43. Szóval legyen csak 2000 euró a fizetés amit kerestél havonta, akkor 86000 euró. Legyen a fele a megélhetés, akkor maradnia kellett volna kb 35000 euró megtakarítás a költözési költségek levonása után, fizetésből neked lett 40000 euró adósságod..
Hmm... ÜGYES! SHIKER! -75000 euró minusz!
Oct 12, 2020 12:39:38
Faszaság van
(
x2)
Oct 12, 2020 12:43:14
x2)
Sodi, mondták már neked, h egy pénzügyi zseni vagy? XD
sodika
Oct 12, 2020 12:44:02
Így néz ki a Németországom.

2016. januártól kezdve 2020. augusztusig folyamatos munka, egy hónap kivételével.

2016. januártól kezdve 2020. augusztusig folyamatos munka, egy hónap kivételével.
Oct 12, 2020 12:44:02
bolgár jeti
(
x30)
Oct 12, 2020 12:44:29
x30)
Igen, igen, a snecológusok közt rengetek a borsodi jobbikos :) Most is, meg gondolom 10 éve is
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 12, 2020 12:44:37
x7)
Sodi, mondták már neked, h egy pénzügyi zseni vagy? XD
Értelmiségi Sodi a Sodi, piszony.
Nemfatyle
(
x7)
Oct 12, 2020 12:45:25
x7)
Több mint két órája kérdeztem, hogy mit intéztél ma, akkor azt mondtad, hogy kicserélted a patront a nyomtatóban. Azóta mit csináltál?
- - -
Oct 12, 2020 12:46:18
Gyanítom én, a kobold a sima masnizásnál sokkal komolyabb csalásokat is elkövet folyamatosan.
Nemrég, a milliófütyit ünnepelendő, meggondolatlanul betette ide a beadott önéletrajzot, abban kizárólag lezárt egyetemi félévek szerepeltek.
Biztos infó van arról, hogy ez nagyon nem igaz, sajnos konkrét bizonyíték -még- nincs.
De azt is leírta itt annak idején, hogy valami papírokat kikért az Elte tanulmányi hivataltól, "az elvégzett féléveiről".
Szumma szummárum, az igazolásokat szerintem konkrétan meghamisította, simán rajzolt kamu papírokat ad be a cégeknek jelentkezéskor, arról ,hogy neki kizárólag elvégzett, lezárt egyetemi félévei vannak.
Nemrég, a milliófütyit ünnepelendő, meggondolatlanul betette ide a beadott önéletrajzot, abban kizárólag lezárt egyetemi félévek szerepeltek.
Biztos infó van arról, hogy ez nagyon nem igaz, sajnos konkrét bizonyíték -még- nincs.
De azt is leírta itt annak idején, hogy valami papírokat kikért az Elte tanulmányi hivataltól, "az elvégzett féléveiről".
Szumma szummárum, az igazolásokat szerintem konkrétan meghamisította, simán rajzolt kamu papírokat ad be a cégeknek jelentkezéskor, arról ,hogy neki kizárólag elvégzett, lezárt egyetemi félévei vannak.
Oct 12, 2020 12:46:18
sodika
Oct 12, 2020 12:46:23
Hamburg: 9 és fél hónap
defShop, Berlin: 13 hónap
EsPresto, Berlin: 2 és 7 hónap
És eközben csak egyetlen hónap munkanélküliség.
Ezek a hivatalos tények.
Ezek a hivatalos tények.
Oct 12, 2020 12:46:23
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 12, 2020 12:46:32
x6)
kérném a homoszekszuális és kábítószerterjesztő, valamint hasadt személyiségű posztok törlését!
sodika
Oct 12, 2020 12:47:05
2 és 7 hónap
na ügyintézés, csá
Oct 12, 2020 12:47:05
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 12, 2020 12:49:13
x6)
na ügyintézés, csá
na ügyintézés, csá
sodika, őszintén!
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 12, 2020 12:49:49
x6)
na ügyintézés, csá
na ügyintézés, csá
hány osztrák cég van a neveden?
Csak mert ügyvezetőként nem kaphatsz segílykét!
Márk fasza
Oct 12, 2020 12:50:30
40 évesen dolgozott 4 évet?
Oct 12, 2020 12:50:30
Nemfatyle
(
x7)
Oct 12, 2020 12:52:05
x7)
Ezek a hivatalos tények.
Ezek a hivatalos tények.
Nem válaszolsz, tehát semmit nem csináltál 2 és fél órája. Hogy is van ez a 8-tól 4-ig ügyintézés?
Egy diplomata paródiája
Oct 12, 2020 12:52:54
40 évesen dolgozott 4 évet?
2006-2016 között hivatásos nemzetyi hős volt!
Ja nem! Egy nagypofájú csöves
Oct 12, 2020 12:52:54
krónikás geci
Oct 12, 2020 12:53:46
es ha megkerdezik hogy 35 eves korodig mi a rakos kurva anyadat csinaltal mit mondassz?
kronikas hos voltam magyarorszagban?:ddd
10 eves lyuk van az oneletrajzodba, 25 evesen normalis ember vegez az egyetemen
kronikas hos voltam magyarorszagban?:ddd
10 eves lyuk van az oneletrajzodba, 25 evesen normalis ember vegez az egyetemen
Oct 12, 2020 12:53:46
Faszaság van
(
x2)
Oct 12, 2020 13:01:51
x2)
A fennmaradó időben nyugtató fütyizés winkyboyokkal.
sodika
Oct 12, 2020 13:02:22
es ha megkerdezik hogy 35 eves korodig mi a rakos kurva anyadat csinaltal mit mondassz?
Kerekek az ajánlásaim.
Oct 12, 2020 13:02:22
sodika
Oct 12, 2020 13:03:09
25 evesen normalis ember vegez az egyetemen
Így kerek minden.
Oct 12, 2020 13:03:09
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 12, 2020 13:03:46
x19)
Kerekek az ajánlásaim.
sehol egy lyuk
csak a pénztárcádban
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 12, 2020 13:04:08
x7)
Ezeket a kurva exceleket nem bírod elhagyni? :DD Rengeteg hasznosabb tool van baszod.
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 12, 2020 13:05:08
x19)
Így kerek minden.
Így kerek minden.
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 12, 2020 13:05:32
sehol egy lyuk
csak a pénztárcádban
csak a pénztárcádban
Szerintem a zoknijaiban is lehet egy pár.
Oct 12, 2020 13:05:32
Egy diplomata paródiája
Oct 12, 2020 13:05:35
Így kerek minden.
Így kerek minden.
Nem kerek semmi! Folyton diplomát hazudsz, aztán meg sehol semmi! Még egy abszolutóriumot sem tudsz felmutatni! Az elkezdett félévekkel meg elmwhetsz a bús picsába! Egy hazugság az életed!
A héten kapsz 2000 eurót! Mennyi kell a Márknak? Te hazaáruló!
Oct 12, 2020 13:05:35
sodika
Oct 12, 2020 13:06:53
Oct 12, 2020 13:06:53
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 12, 2020 13:07:50
x19)
nem erre adják a diplomát, mennyi kredited volt?
Márk fasza
Oct 12, 2020 13:08:24
XD
Oct 12, 2020 13:08:24
krónikás geci
Oct 12, 2020 13:08:41
azt az autista mindenit
Oct 12, 2020 13:08:41
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 12, 2020 13:08:45
x6)
sehol egy lyuk
csak a pénztárcádban
csak a pénztárcádban
fogaiban is, hahó!
sodika
Oct 12, 2020 13:09:27
A héten kapsz 2000 eurót!
Nyugtával dícsérjük a napot.
Én már óvatos vagyok.
Oct 12, 2020 13:09:27
Nemfatyle
(
x7)
Oct 12, 2020 13:09:47
x7)
Ez melyik univerzumban számít bármit is?
sodika
Oct 12, 2020 13:09:53
Folyton diplomát hazudsz
Én soha.
Oct 12, 2020 13:09:53
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 12, 2020 13:10:13
x6)
Ha most odamennék Linzbe a Goethestrasse 7-be, és egy szamuráLYkarddal felvágnálak hastól nyakig, akkor az nem gyilkosság lenne, csak egy be nem fejezett műtét.
sodika
Oct 12, 2020 13:10:21
Meg a Sherlock Porks is elmondta, hogy nyugaton az OKJ-t már főiskolai izének tekintik sokszor. Kanadában biztosan.
Oct 12, 2020 13:10:21
bolgár jeti
(
x30)
Oct 12, 2020 13:12:00
x30)
Te nem fejezted be az iskolákat, hanem abbahagytad!
Lyukak nélkül - most mész harmadszor munkanélkülire :)
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 12, 2020 13:12:22
x19)
Meg a Sherlock Porks is elmondta, hogy nyugaton az OKJ-t már főiskolai izének tekintik sokszor. Kanadában biztosan.
hogyne, ezért is tart ott ahol te, a ranglétra alján.
utcapatkányok vagytok megtakarítás és család nélkül. XD
sodika
Oct 12, 2020 13:12:41
Nem abbahagytam, hanem a 2008-as válság miatt elfogyott a családom pénze, és dolgozni kényszerültem.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
x7)
Sherlock megállapításaira alapozol? XD Bazzeg, de téged Kanada amúgy se érint, Svájc lebegjen a szemed előtt.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 12, 2020 13:12:43
x6)
A faszparaszt hobbibatman monitorlopó elvtársad az mérvadó munkajogi és oktatáspolitikai kérdésekben is. Pizony.
Ő is olyan shikeres, mint te.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 12, 2020 13:13:19
x6)
Nem abbahagytam, hanem a 2008-as válság miatt elfogyott a családom pénze, és dolgozni kényszerültem.
HAZUDOL.
Nem úgy volt, hogy alkesz apád eladta a könyveidet?
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 12, 2020 13:13:48
x7)
Nektek, ha papírotok lenne, akkor sem tudnátok megmaradni egy helyen, mert retardok vagytok, mindegy, hogy mit minek néz bárki is. Papír nélkül is jutottak már kurva sokra emberek, de ti azzal sem tudnátok, itt ez a lényeg. :)
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 12, 2020 13:14:56
x2)
Ezek a hivatalos tények.
Ezek a hivatalos tények.
Munkanélküli sodi a sodi. Közel 50000 euró minusszal.
Ezek a hivatalos tények.
Faszaság van
(
x2)
Oct 12, 2020 13:14:59
x2)
Na, majd a zürichi buziszaunákban is megcsonálhatják a 23 centis csodát, piszony!
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 12, 2020 13:16:36
x2)
Hol az egyetemi oklevél, korcs? A keresztlevél mellett?
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 12, 2020 13:17:04
x19)
ha 2008ban elfogyott a pénzetek akkor mit csináltál 2010ig?
mert akkor kezdtél el dolgozni, most mondtad.
2 évig verted a faszod a semmire XD
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 12, 2020 13:18:04
x7)
:DDDD Sneci, igen, tudjuk, hogy az állásinterjúkon ezt elő tudod adni ismeretleneknek, de itt mindenki ismer. Maradjunk annyiban, hogy elsodikáztad az egészet, talán azért is, mert segghülye voltál hozzá.
Andi
(
x13)
Oct 12, 2020 13:18:40
x13)
Az összes parazita megélhetési módot kipróbáltad már, vagy megpróbáltad leutánozni, de mindenbe belebuktál. Miért nem mész el villamosvezetőnek egy közepes fütyiért? Oda elég ez a fizikumod is, és még el sem tudsz tévedni a pályán.
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 12, 2020 13:18:58
Azért 38 évesen 4 év munkaviszony az mennyire röhejes..:DD
És ha még azt is hozzáveszem, hogy mellé felhalmozódott 50 ezer euró adósság.. :DDD
Igazi shikerember vagy, Púp :D
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
És ha még azt is hozzáveszem, hogy mellé felhalmozódott 50 ezer euró adósság.. :DDD
Igazi shikerember vagy, Púp :D
Oct 12, 2020 13:18:58
Egy diplomata paródiája
Oct 12, 2020 13:19:48
Én soha.
Akkor a CVdbe azt tedd bele ami a végzettséged! Folyamatosan hazudsz szakértelmet és megszerzett tudást és járatosságot a programozói munkában-szakmában! De ezzel szemben egy alap feladatot nem tudsz megoldani. Te hazaáruló! Te pedofil vándorcigány!!!!
Oct 12, 2020 13:19:48
Sodhausen Báró
Oct 12, 2020 13:21:09
Diplomás is fatyok, jóképű fhatászpika is fatyok, Májkék sem vejtek át, faszaság van, hetyetye!
Oct 12, 2020 13:21:09
Márk fasza
Oct 12, 2020 13:22:21
Potksot a demoscenes konyvje miatt veszik fel senkit nem érdekel az OKJ.
Oct 12, 2020 13:22:21
-
Oct 12, 2020 13:22:37
Sneci, nyelvtanilag igaz, hogy jártál annyi félévet, de minket a teljesített tárgyak érdekelnek, te fasz! Hány kreditet szereztél összesen? Hány tárgyat abszolváltál? Úgy tippelem, hogy talán az 1/3-át tudtad megcsinálni, éppen azt a minimumot, hogy ne basszanak ki, de nem ismerem a követelményeket.
Legyen linkelve a videód, ahol azt mondod, hogy csak a nyelvvizsgád hiányzik? Akkor MI A KURVA ANYÁDÉRT NEM HOZTAD MOST EL A DIPLOMÁIDAT, HA VOLT LEHETŐSÉG RÁ A COVID MIATT, TE HAZUG GECI?
Oct 12, 2020 13:22:37
114 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Miért kell füllenteni Endre? Miért nem tudod elfogadni a valóságot?