Esetleg még a döghús zabálás.
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Tehát a tanulság ismét az, hogy te megint mindent jól csináltál
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
tegye fel a kezét aki próbaidő altt 5 évre írna alá lakásszerződést!
Venne ing és nadrág gőzölőt!
Venne éves bérletet buziszaunába!
Venne éves bérletet! - bazd ki pesten nem veszek, pedig itt élek 5 éve.
Te nem bizakodó vagy hanem hülye. Abból a címeres, fish!
Én is bizakodtam, hogy tegnap tényleg elmész edzeni, de nem történt meg :(((((
Hazug sodi a sodi
Mifaaaaaaaaaaaan
Dehogynem hátrány! A valóság és annak érzékelése tesz minket emberré. Ezért sikerült fejlődni, mint faj. Az ilyen mellékhajtások jobb, ha vesznek. Természetes szelekció. Jobb is hogy nincs "feleség" meg gyerekek!
Pontosan tudhattad volna, hogy ki leszel rúgva. Nem elég, hogy mi is ezt mondogattuk már napok, sőt, hetek óta, a főnököd sem volt veled megelégedve, ráadásul az ő főnöke is felkérdezett, ami nem túl gyakori egy újonc esetében, főleg, ha jó munkaerő. A bizakodással nincs gond, de a valóságtagadás ilyen sokkhoz vezet. Bizony. Kirúgtak, mert egy szar vagy. És ezzel véged is van. Rend van, na!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Valóság az nincs. Azt te alakítod.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Tyodi, melyik a kedvenc hiteled? Honnan jött ez a határtalan szenvedélyed az irányukban? Hiányzik, hogy most nem tudsz felvenni egyet sem, ugye?
Nem sikerült olyan jól a valóságot alakítani mostanában :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
A legalább három hónapos munkaviszonylag az az értelme, hogy általa meg tudod növelni a biztonságodat egy hitelfelvétellel, igen.
Nem hiába vettem fel Berlinben az utolsó pillanatban kettőt is. Egy 9 ezreset meg egy 10 ezreset.
Ebből még kisülhet valami sokkal faszább is.
Ilyesmiből sokszor valami sokkal faszább sül ki.
Tegnapi edzésről miért kussolsz pedofil?
Mifaaaaaaaaaaaan
Akkor te miért alakítottad magadnak ilyen sanyarúra?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Miért alakítottad a valóságot kirúgásocskává? Miért nem dolgoztál rendesen? Miért nem végezted el időben a munkád? MIÉRT NEM MONDTÁL NEMET????
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
A segély a felfelé bukás? xDDDDDD
Ezt mi előre tudtuk, hogy ezért van, de tagadtad!
Miért hazudsz mindig? Ez valami kényszer? Mikor látott téged szakember?
Valamilyen szempontból biztos faszább a púpszászi Kádár kocka vagy a Blaha aluljáró.
Kenyér és víz.
A te valóságodban hogy került hozzád a monitor?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Neked nincsenek barátaid korcs
Mifaaaaaaaaaaaan
Tételezzük fel, hogy így van.
Nos, ebben az esetben neked nagyon kiválóan megy a valóság alakítása, vegyük csak végig, hogyan sikerült 38 éves korodig:
- van 50 ezer eurónyi hiteled
- munkanélküli segélyért kuncsorogsz
- alkoholista vagy
- gyárihibás korcs vagy, púpos vagy, sérves vagy, penészes a tüdőd, rohadnak a fogaid
- egy matracon alszol
- pedofil perverz akasztanivaló féregnek tart mindenki, aki ismer
- egyedül vagy, nincsenek se barátaid, se párkapcsolatod
- még az anyád se szeret
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Értsd már meg te balfasz, hogy a hitel nem ad biztonságot. Ha hiteled van, akkor tartozásod van valaki felé, az mióta biztonság? Az a biztonság, hogy ha van egy hitelmentes házad, autód és biztos állásod. Na ez a biztonság, de ilyen neked nincsen.
Így van, mi növelhetné jobban a pénzügyi biztonság mint néhány kurva drága személyi kölcsön.
Egyébként mennyi maradt belöle pár hónap után?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Erre ment az upvote
A jó portás csak baszik!
Nem tud új hitelt felvenni, nem hitelképes. Legfeljebb a meglévő diszpót és a hitelkártyákat tudja kimaxolni, de azokat is csak leginkább addig, amíg a bankok rá nem jönnek, hogy mi a helyzet, és nem törlik a hitelkereteket.
A lényeg, hogy Márk és Zoli nem a barátaid. Csicskának és ATM-nek használnak. Leszarják, hogy mi a te gondod, amíg fizetsz, addig pumpolnak. Ha majd nem fizetsz, többé nem fognak hívni. Mit kaptál tőlük, írd le! Te adtál pénzt, karakszobát, ötvenezres halat, utazgatást, telefont, cigit, piát, ki tudja még mit... TE MIT KAPTÁL CSERÉBE!??
Az, hogy meghallgatják az autista körmondataidat, aztán leszarnak, az nem számít! MIT KAPTÁL CSERÉBE, HALLOD?? HALLOD!??!?
Jó tanács, fogadd meg te is ezt. Változzon meg a viselkedésed!
Na meló, csá.
Én azt hittem, hogy még évekig elkaristol Berlinben. De ha még mindig Linzben akkor nagyon hamar vége lesz.
Hajléktalan SoDI lesz a SoDI, mert a szállón piálni nem lehet :)
what 10 ezres?
Valaki lecsicskította a streamelésről, ez teljesen egyértelmű. Régebben még arról is kétórás matyarászós flokkot csinált, ha sikerült keményet szarnia reggel. Aztán Twitchen tolta a matyarászós vekni lájvokat minden szar témában, anyagiak, nem fatyok balek, miskolciak mosdatása, stb. Egyik pillanatról a másikra meg még csak bekapcsolni sem hajlandó a közvetítést, igaz? Sőt, még egy olyasmit sem képes benyögni, hogy "két hét múlva kezdem a streameket", hanem konzekvensen full ignorálja az egészet, ami mindennél beszédesebb. Vagy Golda tiltotta le nagyon kemény feltételekkel, vagy a fordos néni, vagy a miskolci galeri. Ennyi történt, ez a legegyszerűbb magyarázat.
Egy normális ember nem a hitelét növeli, hanem a megtakarításait. Ezt nem tanították neked az egyetemen? Felvettél hu-hu-húszezer euró hitelt, hol van a pénz? HOL VAN? Márk tüdejében nikotin formájában, a te májadban alkohol formájában, a lehúzós arcok zsebében, és egy soha nem használt gőzölő formájában a szeméthalom tetején. HÚSZEZER eurót basztál el 2 hónap alatt, te pénzügyi zseni! HÚSZEZRET!!! Mennyi esélyed van szerinted életben maradni? Pont 0, segítek!
A fejlesztési hitel nem feltétlenül ördögtől való.
Könnyen jött, könnyen ment :)
pizony ez nekem is feltűnt!
Májnövelő hitel :)
Növekedési hitelt olyan cégek vesznek fel akikben van potenciál, hogy profitra tudják fordítani. Te feléled és a többi hiteled rendezed belőle, az más Fifi nagyon más.
Mit tudsz még pakolni abból a négy kukászsáknyi cuccból? Egy full lakásnyi lapra szerelt bútort raktunk össze három nap alatt. Két ember egész élete során felhalmozott cuccát hoztuk át és pakoltuk ki 3-4 nap alatt, takarítással együtt. Nem négy kukászacskó volt bazmeg, hanem két 12 köbméteres mikrobusz koppig pakolva! Te teljesen hülyének nézel minket?
Igen, de neked csak a hiteled növekszik vele és azt nagyon nem arra találták ki :D.
Mantrázd csak sokat magadnak balfasz :)
Olyan vagy mint azok a 3 fogú lezüllött nyomorultak akik melós ruhában ültek a játékgép előtt még hajnal egykor és dünnyögték magukban, hogy “most má’ adnia kell, most má’ nagyot kell adnia”.
Csak megsúgom, hogy ilyenkor sosem lesz faszaság, nyomor lesz egész hónapban ...
Nade ha tényleg ott van egyedül Linz-ben, akkor nem valószínű, hogy a távolból bármelyikük is le tudná tiltani. Márkék már korábban is próbálták letiltani, de nem sikerült.
Még ha józanul be is tartaná esetleg a távolból kapott tiltó parancsot, azt már láttuk, hogy teljesen kontrollálhatatlan, ha bebaszik.
Márpedig elég sűrűn bebaszik.
Én két magyarázatot tartok lehetségesnek:
- hazament púpszászra, és így az anyja képes fizikailag letiltani a sztrímelésről
- linzben van egyedül, de nincs meg a szetáp, mert vagy púpszászon maradt, vagy a miskolciaknál van
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
igy van egy lakashitel se rossz feltetlen...
de sodi te elebeteg!!!!!
te kizarolag fogyasztas celjabol vettel fel hiteleket, nem teremtettel erteket kizarolag FOGYASZTOTTAL belole
teeeee kozgazdasz corvinusz vegzett iszonyat
Mit termelsz? Reményt, hogy ,majd foshni fogja? Ez édeskevés. Neked nincs fejlesztési hiteled, egy bank nem is adna arra az ígéretre amit te biztosítani tudsz. Proli Sodi a Sodi. Majd a bableveses kurváknak a Blahán mesélsz, hogy mekkora üzleti zseni voltál.
Egyik sarokból a földről átpakolja a másikba, minden nap, mert így új életet kezd minden egyes nap. Ahoz meg kell a környezet változás.

a mesterterv
Szerintem csak azzal lehetne rávenni a pakolásra, ha kimenne a munkanélküli hivatal szemlét tartani.
Bár lehet úgy se.
Mit fejlesztettél? Ne mondd, hogy a szetápot, mert nem használod, és nem akarsz sztrímelni most sem, amikor lenne rá végtelen sok időd, és még Ogre bácsi se pofoz le!
Ne mondd, hogy a tudásodat, mert ugyanolyan buta vagy, és kirúgtak!
Ne mondd, hogy az egészségedet, mert nem voltál azóta sem edzeni, és ugyanazt a szemetet eszed, mint előtte!
Ne mondd, hogy karakot, mert Márk is megmondta, hogy abból nem lesz semmi!
Növekedési hitel? Az adósságodon kívül mi nőtt meg? A tudásod nem. A bevételed nem. A faszod sem. Akkor mi növekedett? Mi fejlődött?
HOL A PÉNZ??? HOL A PÉNZ!!??!?!?!
Olyan vagy mint azok a 3 fogú lezüllött nyomorultak akik melós ruhában ültek a játékgép előtt még hajnal egykor és dünnyögték magukban, hogy “most má’ adnia kell, most má’ nagyot kell adnia”.
Ment az upvote! Látom magam előtt snecit!
a mesterterv
Van itt valami elszólás is
[quote=Nem hiába vettem fel Berlinben az utolsó pillanatban kettőt is. Egy 9 ezreset meg egy 10 ezreset.[/quote]
Ezzel mi a helyzet?
A kudarcos vagy veszteséges vállalkozás is vállalkozás.
Nem lehet rögtön mindenben szerencséd.
Ezzel mi a helyzet?[/quote]
Elszólás?
Azt már eddig is tudtuk, hogy mielőtt lelépett berlinből, felvett egy rakat hitelt, vagy nem?
Ez kurva jó kutatási anyag. Honnan van ez? Van még ott ilyen ahonnan ez jött?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jah csak egy céget csődbe viheted, míg ha te magáncsődöt jelentesz annak az eredője a Blaha aluljáró. Megjegyzem , számomra szimpatikus ha így végzed.
Jó. Most arról beszélj inkább, hogy HOL VAGY? Újszászról bombázod az osztrák hivatalokat a faszságaiddal, igaz? Miért nem mered kimondani, hogy igen, itt vagyok Linzben, vagy igen, itt vagyok Újszászon?
Nezzuk szepen sorban a befekteteseidet:
- defizas haver, ezzel te nem nyertel semmit, lassan aproban elkezdett valamit visszatorleszteni, sosem fogod megkapni az egeszet.
- papucsos dorpe,sose kapod vissza a hajlektalan rakos torpetol a lovet. Sose nyertel volna ezzel semmit.
- mint kiderult adtal penzt az urholgynek is. Lett masztiparty? Visszatorlesztette? Tanulsagga valt?
- az elkotyavetyelt orokseg. Eredmenye: evekkel kesobb aprankent tortlesztik. Ha most adnad el a hazat evekig elhetnel mint az urak.
- az otmillios szetap. Nyertel rajta vagy 20 dollart twitchen. A nagyja nem er mar semmit. Regi elavult kacatok, felet elhagytad, felet lenyulta mark.
- karak na ez is kerult kb 5 millioba, nulla forint hasznlt realizaltal belole. Fhosni fogja. Jovoheten.
- flokk. Elmentek ra milliok megis csak a trollok neztek. Nulla jovedelmet hozott.
Pre-seed, vagy seed investment.
Karib trolléga rakta ki ide még a pedofil botrány idején.
Ő tudna erről többet mondani.
- hazament púpszászra, és így az anyja képes fizikailag letiltani a sztrímelésről
- linzben van egyedül, de nincs meg a szetáp, mert vagy púpszászon maradt, vagy a miskolciaknál van
A becsicskítós teóriát én sem tartom életszerűnek. Sok troll kitart a gazdatest elmélet mellett, de szerintem nincs ott semmi. Ha tényleg lenne egy olyan mértékű ráhatással rendelkező személy mögötte aki hónapokra letudja tiltani a flokkolásról, az engedné neki, hogy teljesen elússzon az adósságokban? Vagy magának vetetné fel a hiteleket, de a Gyagyás utazgatott, kütyüket vett meg cigányokra baszta el a pénzt.
A setup hiányosságát is kizárnám. Bár a Gagyás próbálja magát nagyon igényes streamernek beállítani, a kütyüzés csak beteges vásárlási kényszer. Ha közlendője van simán elkezd egy natúr telefonnal live-ozni.
Az egyik legvalószínűbb, hogy rejtőzködő csatornapatkány üzemmódban van. Lehet, hogy Púpszászon van, de azt sem zárnám ki teljesen, hogy megijedt és egy Berlini hostelben várja a segélyt.
Ami még magyarázhatja a stream szilenciumot, nagyon prózai. A Gagyás autista, amikor kibasszák és munkát keres általában teljesen eltűnik, az espresto után is egész nyáron nem volt live, amikor a defshopból baszták ki akkor is eltűnt hetekre. Most nem tűnt el de teljesen ignorálja a szereplést. Szerintem annyira megterheli ilyenkor az autista agyát az, hogy komfort zónán kívül van és kiszakadt az jólmegszokott ismétlődő egyforma napokból (stressznélküli nyugi), hogy ilyenkor az ő valóságában tényleg nincs rá idelye mert elbassza az egésznapját pótcselekvésekkel.
Ha te fizetted az egészet, akkor miért nem a tiéd a vállalkozás? Eleve kudarc volt, mert te egy ostoba tulok vagy, Márk és Zoli pedig a te pénzedből élnek, szóval ők is pocsék vállalkozók. Ezt mindenki látja, csak te nem. Idióta vagy!
Ami még magyarázhatja a stream szilenciumot, nagyon prózai. A Gagyás autista, amikor kibasszák és munkát keres általában teljesen eltűnik, az espresto után is egész nyáron nem volt live, amikor a defshopból baszták ki akkor is eltűnt hetekre. Most nem tűnt el de teljesen ignorálja a szereplést. Szerintem annyira megterheli ilyenkor az autista agyát az, hogy komfort zónán kívül van és kiszakadt az jólmegszokott ismétlődő egyforma napokból (stressznélküli nyugi), hogy ilyenkor az ő valóságában tényleg nincs rá idelye mert elbassza az egésznapját pótcselekvésekkel.
Ez is logikus, de ilyenkor viszont a fórumról is el szokott tűnni, STNÍ van, ha jól rémlik.
Nem kell ezen ennyit rugózni. Amíg ASODI nem kapja meg a segélyt vagy az elutasítást, addig Linzben fog ülni a szeméthegyek és a sörösüvegek között. Ha lesz segély, akkor marad, ha nem, akkor majd úgyis elmeséli, hogy hová indul.
Ez az a felvétel amit Márk küldött át az Autista srác fb csoportnak.
Az egyik pedofil mosakodós stream után volt, Sodi bebaszott a végére és elkezdte Márkot fikázni. Márk meg szivárogtatni kezdett a chat-en. Ezután behívták az Autista csoportba, ő meg kirakta ezt a beszélgetést amit a stream után toltak.
Itt a forumon is vita volt, hogy most csak eljátszották az egészet vagy tényleg összehisztiztek a homik. Szerintem valahol a kettő között, Márknak már kurvára kivan vele a fasza, de azért az a pár ezer euró csak jól jön a fogyatékostól.
El sem bírod képzelni, h nem hitelből, hanem FIZETÉSBŐL élsz meg, ugye? te korcs!
áruld már el, hogy miért alakítottad ilyenné a valóságot, hogy egy púpos, magányos, munkanélküli korcs lettél, aki tele van adósságokkal, és egy gumimatracon alszik a konyhában?
+ akit az ország pedofil faszverőként ismer
Egy programozó számára nincs félig teli meg félig üres pohár. A pohár hibás specifikációk alapján lett implementálva.
Az a legszebb, hogy német IT-s fizetésből (még ha nem is komolyból) ÉS a hitelekből él úgy mint egy hajléktalan :)
Ezt ne lefelé pontozzátok, hanem felfelé, baszki! Most ismerte el, hogy se a cigányok, se a devizás rá se szarik arra, hogy őt kirúgták, hahó! Sodikát lehúzták, és most szarnak rá, hahó!
Nem kell mindenre eszetlenül mínuszt nyomni, a sorok között kell olvasni.
Ezen a gumimatracon mindig felröhögök xDDD
Egy egészséges ember hátát is megviseli elég rövid idő után, de belegondolok, hogy az S-gerincű, púpos kripli minden éjszaka egy-egy hetet dob rá a fizikoterápiára, és széles mosoly ül ki az arcomra. Egyik nap fel akar majd kelni, és úgy marad. És senki se fog neki segíteni. Ha a földön maradt egy-egy fél pizza a hét elejéről meg fél üveg sörök, akkor talán túléli, ellenkező esetben ott fog megdögleni a matracon beállt háttal xDDDDDDD
A gazdatestek mindig is le tudták csicskítani. Vera néni éveken keresztül tiltotta a fórumról, olyankor mindig csak akkor mert írni, amikor Veráék elmentek nyaralni. Most legnagyobb valószínűséggel a fordos néni fenyegeti azzal, hogy leveszi róla a kezét, azaz nem fog neki többet segíteni az ügyintézésekben. Higgy nekem, hogy csicskítva van. Eddig még minden "önkéntes" figyelemkurvulás-hiány után kiderült, hogy valami külső kényszer volt a háttérben.
Fizikoterápia kevés lenne, szerintem kevered a fizioterápiával
Hát igen, a túlköltekezés...
Mindegy az, ha tényleg egy senior fizut kapott volna, akkor is ugyanez lenne, csak nagyobb lett volna a pofája a hajléktalansághoz vezető 5 év alatt
Ez tiszta sor, sőt van egy olyan érzésem, h magasabb bérrel még nagyobbat koppant volna, csinált volna egy akkora baromságot, h azt még mi sem tudjuk elképzelni.
A szeksznagyit nem baszta meg?
Faszaság van
(
x2)
Oct 16, 2020 11:41:27
x2)
Futyizes, sor, es a feher negyzetek.
Esetleg még a döghús zabálás.
Nemfatyle
(
x7)
Oct 16, 2020 11:41:48
x7)
Az utóbbit nem én döntöttem el.
Az szerintem nem hátrány, ha az ember MINDIG próbál bizakodó lenni.
Tehát a tanulság ismét az, hogy te megint mindent jól csináltál
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2020 11:41:55
x38)
Megbízható Márk Barátja ha nem fog pénzt kapni tőle Jövő Héten, akkor el fogja vágni vele a kapcsolatot, a következő személyes találkozó alkalmával pedig fel fogja ajánlani a következő lehetőségeket: erőből combon rúgás, nyitott tenyérrel vörösre pofozás, orrkiegyenesítés illetve a púpszászi putri felgyújtása. Üzletember Zoli nem lesz ilyen kedves, ő egyből egy sérvkiújító hasrúgással fogja kezdeni a beszélgetést, és minden egyes hetyetyét egy-egy újabb gyomrossal fog meghálálni. Karak pedig tényleg fosni fogja: le fogja fosni a földön fetrengő pedofilt, és ha a csápok mozgolódni kezdenek, még bele is harap az inába. Ilyen szép lesz az Üzlet és a Barátság vége. Ha pedig ASODI akadékoskodni fog, akkor nyomorékra fogják verni egy miskolci telep félreeső zugában. ÚGYHOGY UTALJ AZONNAL PÉNZT, TE CSICSKA!!!
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 16, 2020 11:42:28
x2)
tegye fel a kezét aki próbaidő altt 5 évre írna alá lakásszerződést!
Venne ing és nadrág gőzölőt!
Venne éves bérletet buziszaunába!
Venne éves bérletet! - bazd ki pesten nem veszek, pedig itt élek 5 éve.
Te nem bizakodó vagy hanem hülye. Abból a címeres, fish!
Ásó27
(
x68)
Oct 16, 2020 11:43:29
x68)
Én is bizakodtam, hogy tegnap tényleg elmész edzeni, de nem történt meg :(((((
Hazug sodi a sodi
mifaaan
(
x1)
Oct 16, 2020 11:44:15
x1)
Dehogynem hátrány! A valóság és annak érzékelése tesz minket emberré. Ezért sikerült fejlődni, mint faj. Az ilyen mellékhajtások jobb, ha vesznek. Természetes szelekció. Jobb is hogy nincs "feleség" meg gyerekek!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2020 11:44:24
x38)
Pontosan tudhattad volna, hogy ki leszel rúgva. Nem elég, hogy mi is ezt mondogattuk már napok, sőt, hetek óta, a főnököd sem volt veled megelégedve, ráadásul az ő főnöke is felkérdezett, ami nem túl gyakori egy újonc esetében, főleg, ha jó munkaerő. A bizakodással nincs gond, de a valóságtagadás ilyen sokkhoz vezet. Bizony. Kirúgtak, mert egy szar vagy. És ezzel véged is van. Rend van, na!
sodika
Oct 16, 2020 11:45:17
De azért érzed, hogy a kapcsolatod a valósággal enyhén szólva ködös?
Oct 16, 2020 11:45:17
Faszaság van
(
x2)
Oct 16, 2020 11:46:18
x2)
Tyodi, melyik a kedvenc hiteled? Honnan jött ez a határtalan szenvedélyed az irányukban? Hiányzik, hogy most nem tudsz felvenni egyet sem, ugye?
sodika
Oct 16, 2020 11:46:39
A pohár félig üres vagy félig tele van, ugye.
Bár az mondjuk tényleg egy teszt, hogyan állnak hozzád, ha szarban vagy. Amikor nincs változás, az felbassza az embert. (Lásd a múltheti kiborulásomat az 52 eurón.)
Bár az mondjuk tényleg egy teszt, hogyan állnak hozzád, ha szarban vagy. Amikor nincs változás, az felbassza az embert. (Lásd a múltheti kiborulásomat az 52 eurón.)
Oct 16, 2020 11:46:39
Ásó27
(
x68)
Oct 16, 2020 11:47:22
x68)
sodika
Oct 16, 2020 11:47:41
Hiányzik, hogy most nem tudsz felvenni egyet sem, ugye?
A legalább három hónapos munkaviszonylag az az értelme, hogy általa meg tudod növelni a biztonságodat egy hitelfelvétellel, igen.
Nem hiába vettem fel Berlinben az utolsó pillanatban kettőt is. Egy 9 ezreset meg egy 10 ezreset.
Oct 16, 2020 11:47:41
sodika
Oct 16, 2020 11:48:21
Oct 16, 2020 11:48:21
Ásó27
(
x68)
Oct 16, 2020 11:48:47
x68)
Tegnapi edzésről miért kussolsz pedofil?
Nemfatyle
(
x7)
Oct 16, 2020 11:49:00
x7)
Akkor te miért alakítottad magadnak ilyen sanyarúra?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2020 11:49:06
x38)
Miért alakítottad a valóságot kirúgásocskává? Miért nem dolgoztál rendesen? Miért nem végezted el időben a munkád? MIÉRT NEM MONDTÁL NEMET????
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2020 11:49:23
x38)
A segély a felfelé bukás? xDDDDDD
mifaaan
(
x1)
Oct 16, 2020 11:49:31
x1)
Ezt mi előre tudtuk, hogy ezért van, de tagadtad!
Miért hazudsz mindig? Ez valami kényszer? Mikor látott téged szakember?
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 16, 2020 11:49:48
x2)
Valamilyen szempontból biztos faszább a púpszászi Kádár kocka vagy a Blaha aluljáró.
sodika
Oct 16, 2020 11:49:51
A lényeg, hogy bajban ismerszik meg a barát, és ezért basztam fel az agyam, hogy a kurva életbe, ha baj van, akkor változzon meg már a viselkedés, he.
Ennyi.
Ennyi.
Oct 16, 2020 11:49:51
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 11:50:00
x30)
A te valóságodban hogy került hozzád a monitor?
Ásó27
(
x68)
Oct 16, 2020 11:50:08
x68)
A lényeg, hogy bajban ismerszik meg a barát, és ezért basztam fel az agyam, hogy a kurva életbe, ha baj van, akkor változzon meg már a viselkedés, he.
Ennyi.
Ennyi.
Neked nincsenek barátaid korcs
Egy szörnyeteg krónikája
Tételezzük fel, hogy így van.
Nos, ebben az esetben neked nagyon kiválóan megy a valóság alakítása, vegyük csak végig, hogyan sikerült 38 éves korodig:
- van 50 ezer eurónyi hiteled
- munkanélküli segélyért kuncsorogsz
- alkoholista vagy
- gyárihibás korcs vagy, púpos vagy, sérves vagy, penészes a tüdőd, rohadnak a fogaid
- egy matracon alszol
- pedofil perverz akasztanivaló féregnek tart mindenki, aki ismer
- egyedül vagy, nincsenek se barátaid, se párkapcsolatod
- még az anyád se szeret
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2020 11:50:51
x38)
Az, hogy tovább tudsz lavírozni a segélyen vagy hitelen, az nem "sokkal faszább".
Az, hogy megint találsz egy melócsát, ahonnan kirúgnak 3 hét alatt, az nem "sokkal faszább".
Sokkal faszább az lenne, ha végre megdöglenél, Hahó!
Az, hogy megint találsz egy melócsát, ahonnan kirúgnak 3 hét alatt, az nem "sokkal faszább".
Sokkal faszább az lenne, ha végre megdöglenél, Hahó!
Streamer Koldus
(
x2)
Oct 16, 2020 11:51:09
x2)
Értsd már meg te balfasz, hogy a hitel nem ad biztonságot. Ha hiteled van, akkor tartozásod van valaki felé, az mióta biztonság? Az a biztonság, hogy ha van egy hitelmentes házad, autód és biztos állásod. Na ez a biztonság, de ilyen neked nincsen.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 11:51:37
x30)
Így van, mi növelhetné jobban a pénzügyi biztonság mint néhány kurva drága személyi kölcsön.
Egyébként mennyi maradt belöle pár hónap után?
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 16, 2020 11:51:46
x7)
Erre ment az upvote
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 16, 2020 11:52:23
ASODI nem fog időben segélyt kapni, és egy áthidaló 10.000 eurós hitellel fogja magát megnyugtatni, ami olyan fals boldogsággal fogja megtölteni az üszkös szívét, hogy egyből vesz is valami kütyüszemetet.
Nem tud új hitelt felvenni, nem hitelképes. Legfeljebb a meglévő diszpót és a hitelkártyákat tudja kimaxolni, de azokat is csak leginkább addig, amíg a bankok rá nem jönnek, hogy mi a helyzet, és nem törlik a hitelkereteket.
Oct 16, 2020 11:52:23
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2020 11:53:05
x38)
Ennyi.
Ennyi.
A lényeg, hogy Márk és Zoli nem a barátaid. Csicskának és ATM-nek használnak. Leszarják, hogy mi a te gondod, amíg fizetsz, addig pumpolnak. Ha majd nem fizetsz, többé nem fognak hívni. Mit kaptál tőlük, írd le! Te adtál pénzt, karakszobát, ötvenezres halat, utazgatást, telefont, cigit, piát, ki tudja még mit... TE MIT KAPTÁL CSERÉBE!??
Az, hogy meghallgatják az autista körmondataidat, aztán leszarnak, az nem számít! MIT KAPTÁL CSERÉBE, HALLOD?? HALLOD!??!?
mifaaan
(
x1)
Oct 16, 2020 11:53:49
x1)
Ennyi.
Ennyi.
Jó tanács, fogadd meg te is ezt. Változzon meg a viselkedésed!
Na meló, csá.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 11:54:55
x30)
Én azt hittem, hogy még évekig elkaristol Berlinben. De ha még mindig Linzben akkor nagyon hamar vége lesz.
Hajléktalan SoDI lesz a SoDI, mert a szállón piálni nem lehet :)
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 16, 2020 11:55:11
x19)
what 10 ezres?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 16, 2020 11:55:28
x37)
Hát most van az, hogy viszonylag unalmas lesz a dolog. Az ügyek, papírok elintézve, stratégia felállítva most van az, hogy álláskeresésen, takarítgatáson, és az esti szauna / kondin kívül legfeljebb annyi dolgom van, hogy másiknak apróbb fordításokban segítek.
De stream-elés időben most nem fér bele.
Egyébként minden felszerelésem megvan, az utolsó szögig. Annyi apróság van, hogy az egyik Vive mozgásérzékelő beszart, de azt jövő hét elején visszaküldöm.
De stream-elés időben most nem fér bele.
Egyébként minden felszerelésem megvan, az utolsó szögig. Annyi apróság van, hogy az egyik Vive mozgásérzékelő beszart, de azt jövő hét elején visszaküldöm.
Valaki lecsicskította a streamelésről, ez teljesen egyértelmű. Régebben még arról is kétórás matyarászós flokkot csinált, ha sikerült keményet szarnia reggel. Aztán Twitchen tolta a matyarászós vekni lájvokat minden szar témában, anyagiak, nem fatyok balek, miskolciak mosdatása, stb. Egyik pillanatról a másikra meg még csak bekapcsolni sem hajlandó a közvetítést, igaz? Sőt, még egy olyasmit sem képes benyögni, hogy "két hét múlva kezdem a streameket", hanem konzekvensen full ignorálja az egészet, ami mindennél beszédesebb. Vagy Golda tiltotta le nagyon kemény feltételekkel, vagy a fordos néni, vagy a miskolci galeri. Ennyi történt, ez a legegyszerűbb magyarázat.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2020 11:55:35
x38)
Egy normális ember nem a hitelét növeli, hanem a megtakarításait. Ezt nem tanították neked az egyetemen? Felvettél hu-hu-húszezer euró hitelt, hol van a pénz? HOL VAN? Márk tüdejében nikotin formájában, a te májadban alkohol formájában, a lehúzós arcok zsebében, és egy soha nem használt gőzölő formájában a szeméthalom tetején. HÚSZEZER eurót basztál el 2 hónap alatt, te pénzügyi zseni! HÚSZEZRET!!! Mennyi esélyed van szerinted életben maradni? Pont 0, segítek!
sodika
Oct 16, 2020 11:57:19
Egy normális ember nem a hitelét növeli, hanem a megtakarításait. Ezt nem tanították neked az egyetemen?
Oct 16, 2020 11:57:19
sodika
Oct 16, 2020 11:57:29
Növekedési hitel...
Oct 16, 2020 11:57:29
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 11:57:30
x30)
HÚSZEZER eurót basztál el 2 hónap alatt, te pénzügyi zseni! HÚSZEZRET!!! Mennyi esélyed van szerinted életben maradni? Pont 0, segítek!
Könnyen jött, könnyen ment :)
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 16, 2020 11:57:31
x2)
what 10 ezres?
pizony ez nekem is feltűnt!
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 11:57:59
x30)
Májnövelő hitel :)
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 16, 2020 11:58:33
x2)
Növekedési hitel...
Növekedési hitelt olyan cégek vesznek fel akikben van potenciál, hogy profitra tudják fordítani. Te feléled és a többi hiteled rendezed belőle, az más Fifi nagyon más.
Ásó27
(
x68)
Oct 16, 2020 11:59:54
x68)
Na a hitel óta megindult a fejlődés és a növekedés: várjuk a segélyt :DDD
Segélyváró hitel!
Mifaaaaaaaaaaaan
Segélyváró hitel!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 16, 2020 12:00:02
x37)
A melókeresés a munka.
Reggel 9-től du 5-ig kb. utána meg szauna vagy edzés.
Utána meg kevés pakolás itt.
Ez a sorrend.
Az csak akkor sikeres, ha teljes munkaidős elfoglaltságként komolyan veszed. Na csá.
Reggel 9-től du 5-ig kb. utána meg szauna vagy edzés.
Utána meg kevés pakolás itt.
Ez a sorrend.
Az csak akkor sikeres, ha teljes munkaidős elfoglaltságként komolyan veszed. Na csá.
Mit tudsz még pakolni abból a négy kukászsáknyi cuccból? Egy full lakásnyi lapra szerelt bútort raktunk össze három nap alatt. Két ember egész élete során felhalmozott cuccát hoztuk át és pakoltuk ki 3-4 nap alatt, takarítással együtt. Nem négy kukászacskó volt bazmeg, hanem két 12 köbméteres mikrobusz koppig pakolva! Te teljesen hülyének nézel minket?
Streamer Koldus
(
x2)
Oct 16, 2020 12:00:29
x2)
Növekedési hitel...
Igen, de neked csak a hiteled növekszik vele és azt nagyon nem arra találták ki :D.
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 16, 2020 12:00:44
x19)
Endre, megint elszóltad magad.
milyen 10 ezres hitel a 9 ezresen felül?
milyen 10 ezres hitel a 9 ezresen felül?
D.Dezsö
Oct 16, 2020 12:00:45
Mantrázd csak sokat magadnak balfasz :)
Csak megsúgom, hogy ilyenkor sosem lesz faszaság, nyomor lesz egész hónapban ...
Oct 16, 2020 12:00:45
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 16, 2020 12:01:08
Nade ha tényleg ott van egyedül Linz-ben, akkor nem valószínű, hogy a távolból bármelyikük is le tudná tiltani. Márkék már korábban is próbálták letiltani, de nem sikerült.
Még ha józanul be is tartaná esetleg a távolból kapott tiltó parancsot, azt már láttuk, hogy teljesen kontrollálhatatlan, ha bebaszik.
Oct 16, 2020 12:01:08
Jó lesz ez
Oct 16, 2020 12:01:34
igy van egy lakashitel se rossz feltetlen...
de sodi te elebeteg!!!!!
te kizarolag fogyasztas celjabol vettel fel hiteleket, nem teremtettel erteket kizarolag FOGYASZTOTTAL belole
teeeee kozgazdasz corvinusz vegzett iszonyat
Oct 16, 2020 12:01:34
A kombájn elüt
(
x1)
Oct 16, 2020 12:01:40
x1)
Mit termelsz? Reményt, hogy ,majd foshni fogja? Ez édeskevés. Neked nincs fejlesztési hiteled, egy bank nem is adna arra az ígéretre amit te biztosítani tudsz. Proli Sodi a Sodi. Majd a bableveses kurváknak a Blahán mesélsz, hogy mekkora üzleti zseni voltál.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 16, 2020 12:02:23
x2)
Egyik sarokból a földről átpakolja a másikba, minden nap, mert így új életet kezd minden egyes nap. Ahoz meg kell a környezet változás.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 12:03:17
x30)

a mesterterv
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 12:05:00
x30)
Szerintem csak azzal lehetne rávenni a pakolásra, ha kimenne a munkanélküli hivatal szemlét tartani.
Bár lehet úgy se.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2020 12:05:21
x38)
Mit fejlesztettél? Ne mondd, hogy a szetápot, mert nem használod, és nem akarsz sztrímelni most sem, amikor lenne rá végtelen sok időd, és még Ogre bácsi se pofoz le!
Ne mondd, hogy a tudásodat, mert ugyanolyan buta vagy, és kirúgtak!
Ne mondd, hogy az egészségedet, mert nem voltál azóta sem edzeni, és ugyanazt a szemetet eszed, mint előtte!
Ne mondd, hogy karakot, mert Márk is megmondta, hogy abból nem lesz semmi!
Növekedési hitel? Az adósságodon kívül mi nőtt meg? A tudásod nem. A bevételed nem. A faszod sem. Akkor mi növekedett? Mi fejlődött?
HOL A PÉNZ??? HOL A PÉNZ!!??!?!?!
Faszaság van
(
x2)
x2)
Ment az upvote! Látom magam előtt snecit!
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 16, 2020 12:05:42
x2)
a mesterterv
[quote=Nem hiába vettem fel Berlinben az utolsó pillanatban kettőt is. Egy 9 ezreset meg egy 10 ezreset.[/quote]
Ezzel mi a helyzet?
sodika
Oct 16, 2020 12:06:37
Mit fejlesztettél?
Oct 16, 2020 12:06:37
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 16, 2020 12:07:32
[quote=Nem hiába vettem fel Berlinben az utolsó pillanatban kettőt is. Egy 9 ezreset meg egy 10 ezreset.
[quote=Nem hiába vettem fel Berlinben az utolsó pillanatban kettőt is. Egy 9 ezreset meg egy 10 ezreset.
Ezzel mi a helyzet?[/quote]
Elszólás?
Azt már eddig is tudtuk, hogy mielőtt lelépett berlinből, felvett egy rakat hitelt, vagy nem?
Oct 16, 2020 12:07:32
,
Oct 16, 2020 12:09:27
Ha a cigányok pénzt kérdnek tőled a herbál bizniszre akkor az is növekedési hitel ?
Oct 16, 2020 12:09:27
Hahó
(
x136)
Oct 16, 2020 12:09:52
x136)
archive.org/details/telefonbeszelgetes
Ez a csicskítás óriási :D
Látod, te pedofil, ezért játszod itt a hülyét, mintha nem tudnád, miről van szó.
Mert Márk csicskája, két lábon járó ATM-je vagy.
Még azt sem mered kijelenteni, hogy hazudik rólad.
Vagy ugye a másik lehetőség az igaz: hogy te hazudsz.
Ez a csicskítás óriási :D
Látod, te pedofil, ezért játszod itt a hülyét, mintha nem tudnád, miről van szó.
Mert Márk csicskája, két lábon járó ATM-je vagy.
Még azt sem mered kijelenteni, hogy hazudik rólad.
Vagy ugye a másik lehetőség az igaz: hogy te hazudsz.
A kombájn elüt
(
x1)
Oct 16, 2020 12:10:13
x1)
Jah csak egy céget csődbe viheted, míg ha te magáncsődöt jelentesz annak az eredője a Blaha aluljáró. Megjegyzem , számomra szimpatikus ha így végzed.
sodika
Oct 16, 2020 12:10:42
Elszólás.
9 ezreset és 1 ezreset.
Összesen 10 ezreset.
9 ezreset és 1 ezreset.
Összesen 10 ezreset.
Oct 16, 2020 12:10:42
Fuvolázó Kobold
Oct 16, 2020 12:12:30
Jó. Most arról beszélj inkább, hogy HOL VAGY? Újszászról bombázod az osztrák hivatalokat a faszságaiddal, igaz? Miért nem mered kimondani, hogy igen, itt vagyok Linzben, vagy igen, itt vagyok Újszászon?
Oct 16, 2020 12:12:30
Vonzas torvenye
Oct 16, 2020 12:12:40
Nezzuk szepen sorban a befekteteseidet:
- defizas haver, ezzel te nem nyertel semmit, lassan aproban elkezdett valamit visszatorleszteni, sosem fogod megkapni az egeszet.
- papucsos dorpe,sose kapod vissza a hajlektalan rakos torpetol a lovet. Sose nyertel volna ezzel semmit.
- mint kiderult adtal penzt az urholgynek is. Lett masztiparty? Visszatorlesztette? Tanulsagga valt?
- az elkotyavetyelt orokseg. Eredmenye: evekkel kesobb aprankent tortlesztik. Ha most adnad el a hazat evekig elhetnel mint az urak.
- az otmillios szetap. Nyertel rajta vagy 20 dollart twitchen. A nagyja nem er mar semmit. Regi elavult kacatok, felet elhagytad, felet lenyulta mark.
- karak na ez is kerult kb 5 millioba, nulla forint hasznlt realizaltal belole. Fhosni fogja. Jovoheten.
- flokk. Elmentek ra milliok megis csak a trollok neztek. Nulla jovedelmet hozott.
Oct 16, 2020 12:12:40
Oszkó Péter
Oct 16, 2020 12:13:20
Ha a cigányok pénzt kérdnek tőled a herbál bizniszre akkor az is növekedési hitel ?
Pre-seed, vagy seed investment.
Oct 16, 2020 12:13:20
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 16, 2020 12:14:41
Oct 16, 2020 12:14:41
-
Oct 16, 2020 12:16:58
legyél buzikurva sodi ez az egyetlen lehetőséged
Oct 16, 2020 12:16:58
D_Dezső
(
x29)
Oct 16, 2020 12:18:32
x29)
A becsicskítós teóriát én sem tartom életszerűnek. Sok troll kitart a gazdatest elmélet mellett, de szerintem nincs ott semmi. Ha tényleg lenne egy olyan mértékű ráhatással rendelkező személy mögötte aki hónapokra letudja tiltani a flokkolásról, az engedné neki, hogy teljesen elússzon az adósságokban? Vagy magának vetetné fel a hiteleket, de a Gyagyás utazgatott, kütyüket vett meg cigányokra baszta el a pénzt.
A setup hiányosságát is kizárnám. Bár a Gagyás próbálja magát nagyon igényes streamernek beállítani, a kütyüzés csak beteges vásárlási kényszer. Ha közlendője van simán elkezd egy natúr telefonnal live-ozni.
Az egyik legvalószínűbb, hogy rejtőzködő csatornapatkány üzemmódban van. Lehet, hogy Púpszászon van, de azt sem zárnám ki teljesen, hogy megijedt és egy Berlini hostelben várja a segélyt.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2020 12:19:43
x38)
Ha te fizetted az egészet, akkor miért nem a tiéd a vállalkozás? Eleve kudarc volt, mert te egy ostoba tulok vagy, Márk és Zoli pedig a te pénzedből élnek, szóval ők is pocsék vállalkozók. Ezt mindenki látja, csak te nem. Idióta vagy!
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 16, 2020 12:20:46
Ez is logikus, de ilyenkor viszont a fórumról is el szokott tűnni, STNÍ van, ha jól rémlik.
Oct 16, 2020 12:20:46
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2020 12:20:52
x38)
Sneci csak stressznélküli nyugiban tud sztrímelni, azaz amikor van valami próbaidős munkája és költheti a hiteleket. Most inkább filmezik, sörözik és veri a faszát. A sztrímnek annyi, mert ASODI nem fog többé munkát kapni. Bizony. A szetáp mehet a kukába vagy a rozsdatemetőbe. Megérte ötmilliót elverni rá xDDDD
A kombájn elüt
(
x1)
Oct 16, 2020 12:21:28
x1)
Ha volna szíves Fakenguru esetleg elsétálni este Sodi albérletéhez és ha ég a villany vagy akármi akkor hamar rövidre zárható a hol van sodi kérdés.
Biológus Snecológus
Oct 16, 2020 12:24:31
Egyszerű oka van annak miért nem streamel: nincsenek meg a kütyük. A stream nem elsősorban a magamutogatásról szólt, inkább a flexelésről. Most, hogy nincsenek kütyük amire lehet “irigykedni” mint néző, csak önmaga maradt amit mutathatna, azt meg érzi valahol, hogy nem jó. Sebezhetőnek érzi magát a harware nélkül amivel helyettesítheti a személyiségét, vagy úgy érezheti mindenki felett áll, mint egy shikeres show házigazdája.
Oct 16, 2020 12:24:31
-
Oct 16, 2020 12:25:00
Karib: Ha olvasod, és szoktál beszélgetni Márkkal, akkor egy dolog, amit ő nem biztos, hogy összerakott: Sodika szerelmes belé, amennyire egy pszichopata szerelmes lehet: gyakorlatilag csak figyelmet akar, sőt, annak is csak az illúzióját, neki ez a kapcsolat.
Ez azt jelenti, hogy sodika bármit megtenne azért, hogy ezt a figyelmet, vagy annak ígéretét megkapja.
Például biztosan le lehetne húzni több részletben 1000+ euróra például azzal, ha megígéri, hogy kimegy hozzá. Ha végül nem megy ki, az se baj, mert sodika bármit megbocsát Márknak.
Egyetlen kivétel van: ha Márk letiltaná minden csatornán, és nem, vagy kizárólag "betonba verem a fejed ha mégegyszer írsz" stílusban kommunikálna, akkor néhány napon/héten belül megjelenne a fórumon, és ugyanúgy őrjöngene, mint Andi idejében, hogy őt miért nem hallgatják meg.
Neki tényleg csak ennyi számít. Hogy tolhassa az autiloopot meg a szándékosan sértő dicsekvéseit. Ezt ki lehet használni ezer módon, fent csak egy példát írtam.
Ja, és sodika annyira ostoba, hogy az se számít, ha itt leírom az egészet, attól még ugyanúgy működni fog minden, amit leírtam.
Ez azt jelenti, hogy sodika bármit megtenne azért, hogy ezt a figyelmet, vagy annak ígéretét megkapja.
Például biztosan le lehetne húzni több részletben 1000+ euróra például azzal, ha megígéri, hogy kimegy hozzá. Ha végül nem megy ki, az se baj, mert sodika bármit megbocsát Márknak.
Egyetlen kivétel van: ha Márk letiltaná minden csatornán, és nem, vagy kizárólag "betonba verem a fejed ha mégegyszer írsz" stílusban kommunikálna, akkor néhány napon/héten belül megjelenne a fórumon, és ugyanúgy őrjöngene, mint Andi idejében, hogy őt miért nem hallgatják meg.
Neki tényleg csak ennyi számít. Hogy tolhassa az autiloopot meg a szándékosan sértő dicsekvéseit. Ezt ki lehet használni ezer módon, fent csak egy példát írtam.
Ja, és sodika annyira ostoba, hogy az se számít, ha itt leírom az egészet, attól még ugyanúgy működni fog minden, amit leírtam.
Oct 16, 2020 12:25:00
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2020 12:25:08
x38)
Ha volna szíves Fakenguru esetleg elsétálni este Sodi albérletéhez és ha ég a villany vagy akármi akkor hamar rövidre zárható a hol van sodi kérdés.
Nem kell ezen ennyit rugózni. Amíg ASODI nem kapja meg a segélyt vagy az elutasítást, addig Linzben fog ülni a szeméthegyek és a sörösüvegek között. Ha lesz segély, akkor marad, ha nem, akkor majd úgyis elmeséli, hogy hová indul.
max5enutálnak
(
x47)
Oct 16, 2020 12:25:38
x47)
recskáskobold, nem gondolkodtál el még azon, hogy azért vagy kívül-belül ilyen felfoghatatlanul ocsmány genetikai dögkút, mert anyádat az egyik unokatestvére baszta meg és abból lettél te? Ilyen foshalmazt soha életemben nem láttam sehol, mint te.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
.
Oct 16, 2020 12:29:08
Sodigeci, ha már amúgy is cigányokat pénzelsz akkor már igazán beszállhatnál egy rendes herbál bizniszbe,kis bejektetéssel (1-2k yurofütyi) hipp hopp visszajön a háromszorosa!
Oct 16, 2020 12:29:08
D_Dezső
(
x29)
Oct 16, 2020 12:34:29
x29)
Ez az a felvétel amit Márk küldött át az Autista srác fb csoportnak.
Az egyik pedofil mosakodós stream után volt, Sodi bebaszott a végére és elkezdte Márkot fikázni. Márk meg szivárogtatni kezdett a chat-en. Ezután behívták az Autista csoportba, ő meg kirakta ezt a beszélgetést amit a stream után toltak.
Itt a forumon is vita volt, hogy most csak eljátszották az egészet vagy tényleg összehisztiztek a homik. Szerintem valahol a kettő között, Márknak már kurvára kivan vele a fasza, de azért az a pár ezer euró csak jól jön a fogyatékostól.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2020 12:37:23
x38)
Sneci, mennyire zavar téged, hogy kiderült, hogy nem csak twinkekre vered a faszodat már évtizedek óta (és ezzel Aaron Cute is egyet ért!), hanem pedofil is vagy, és kisgyerekek meztelen képeid gyűjtögeted a számítógépeden? Van benned szégyenérzet, vagy csak annyi a gond vele, hogy most ebben a témában is hazudoznod kell?
Faszaság van
(
x2)
Oct 16, 2020 12:38:08
x2)
El sem bírod képzelni, h nem hitelből, hanem FIZETÉSBŐL élsz meg, ugye? te korcs!
Hahó
(
x136)
Oct 16, 2020 12:46:07
x136)
áruld már el, hogy miért alakítottad ilyenné a valóságot, hogy egy púpos, magányos, munkanélküli korcs lettél, aki tele van adósságokkal, és egy gumimatracon alszik a konyhában?
Hahó
(
x136)
Oct 16, 2020 12:47:10
x136)
+ akit az ország pedofil faszverőként ismer
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 16, 2020 12:48:58
x37)
A pohár félig üres vagy félig tele van, ugye.
Egy programozó számára nincs félig teli meg félig üres pohár. A pohár hibás specifikációk alapján lett implementálva.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 12:49:49
x30)
Az a legszebb, hogy német IT-s fizetésből (még ha nem is komolyból) ÉS a hitelekből él úgy mint egy hajléktalan :)
.
Oct 16, 2020 12:49:54
Milyen beteges dolog az, hogy valaki kukkolni járjon szaunákba ?
Ráadásul erről még táblázatszerűen beszámolókat csinál pl: nem arány, meg hasonló beteg dolgok.
A hab a tortán pedig az, hogy nagy részben gyerekeket nézegetett ez a pedofil nyomorék.
Persze erről már nem beszélt ez a korcs.
Ráadásul erről még táblázatszerűen beszámolókat csinál pl: nem arány, meg hasonló beteg dolgok.
A hab a tortán pedig az, hogy nagy részben gyerekeket nézegetett ez a pedofil nyomorék.
Persze erről már nem beszélt ez a korcs.
Oct 16, 2020 12:49:54
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 16, 2020 12:50:30
x37)
Ennyi.
Ennyi.
Ezt ne lefelé pontozzátok, hanem felfelé, baszki! Most ismerte el, hogy se a cigányok, se a devizás rá se szarik arra, hogy őt kirúgták, hahó! Sodikát lehúzták, és most szarnak rá, hahó!
Nem kell mindenre eszetlenül mínuszt nyomni, a sorok között kell olvasni.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2020 12:54:35
x38)
Egy egészséges ember hátát is megviseli elég rövid idő után, de belegondolok, hogy az S-gerincű, púpos kripli minden éjszaka egy-egy hetet dob rá a fizikoterápiára, és széles mosoly ül ki az arcomra. Egyik nap fel akar majd kelni, és úgy marad. És senki se fog neki segíteni. Ha a földön maradt egy-egy fél pizza a hét elejéről meg fél üveg sörök, akkor talán túléli, ellenkező esetben ott fog megdögleni a matracon beállt háttal xDDDDDDD
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 16, 2020 12:55:40
x37)
A gazdatestek mindig is le tudták csicskítani. Vera néni éveken keresztül tiltotta a fórumról, olyankor mindig csak akkor mert írni, amikor Veráék elmentek nyaralni. Most legnagyobb valószínűséggel a fordos néni fenyegeti azzal, hogy leveszi róla a kezét, azaz nem fog neki többet segíteni az ügyintézésekben. Higgy nekem, hogy csicskítva van. Eddig még minden "önkéntes" figyelemkurvulás-hiány után kiderült, hogy valami külső kényszer volt a háttérben.
Gólya
(
x2)
Oct 16, 2020 13:01:40
x2)
Endre, volt már ma fütyizés?
2 napig csicskultam.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2020 13:02:17
x38)
Depi Dezső csicskítja, nincs kedve újabb variáláshoz, nincs energiája szavanként vlogot vágni, a twitch-en a csetelőkkel harcolni. Besavanyodott fasz lett ASODI. Pedig a trollok ártalmatlanok, és inkább velünk kéne együtt nevetnie, ahelyett, hogy orrba-szájba szlopálná a hitelsört. Bizony.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 13:05:53
x30)
Egy egészséges ember hátát is megviseli elég rövid idő után, de belegondolok, hogy az S-gerincű, púpos kripli minden éjszaka egy-egy hetet dob rá a fizikoterápiára, és széles mosoly ül ki az arcomra.
Egy egészséges ember hátát is megviseli elég rövid idő után, de belegondolok, hogy az S-gerincű, púpos kripli minden éjszaka egy-egy hetet dob rá a fizikoterápiára, és széles mosoly ül ki az arcomra.
Fizikoterápia kevés lenne, szerintem kevered a fizioterápiával
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2020 13:08:23
x38)
Igen, elírtam, észre is vettem utána, NSZKSZ, hogy kiszúrtad te is. Azért a csontkovács arcát megnézném élőben, amikor ASODI megmutatja neki a terepasztalt, ami a hátára nőtt xDDD
Faszaság van
(
x2)
Oct 16, 2020 13:13:56
x2)
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2020 13:19:25
x38)
Folyadék - KELL
Egyszer (sem) használt kütyüszemét-halom - KELL
Fehércigányok cigije és kajája - KELL
Soha nem látogatott edzőterem - KELL
Buziszauna - KELL
Egészséges ételek - NEM KELL
Biztonságos pénzügyek - NEM KELL
Tudásfejlesztés - NEM KELL
Egyszer (sem) használt kütyüszemét-halom - KELL
Fehércigányok cigije és kajája - KELL
Soha nem látogatott edzőterem - KELL
Buziszauna - KELL
Egészséges ételek - NEM KELL
Biztonságos pénzügyek - NEM KELL
Tudásfejlesztés - NEM KELL
Nemkell
Oct 16, 2020 13:33:57
Ágy
Tv
Fogak
8 óra alvás
Barátnő
Kocsi
Tv
Fogak
8 óra alvás
Barátnő
Kocsi
Oct 16, 2020 13:33:57
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 13:52:59
x30)
Mindegy az, ha tényleg egy senior fizut kapott volna, akkor is ugyanez lenne, csak nagyobb lett volna a pofája a hajléktalansághoz vezető 5 év alatt
Pihe puha ágyikó
Oct 16, 2020 14:00:40
Ki aludt ma bennem?
Szerencsére nem egy ocsmány szatír sem Linz,Austria környéken.
Szerencsére nem egy ocsmány szatír sem Linz,Austria környéken.
Oct 16, 2020 14:00:40
Faszaság van
(
x2)
Oct 16, 2020 14:01:53
x2)
Ez tiszta sor, sőt van egy olyan érzésem, h magasabb bérrel még nagyobbat koppant volna, csinált volna egy akkora baromságot, h azt még mi sem tudjuk elképzelni.
max5enutálnak
(
x47)
Oct 16, 2020 14:09:19
x47)
40 éves szűz, milyen érzés, hogy soha nem volt barátnőd és ezután sem lesz?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
sztárprogramozó
(
x2)
Oct 16, 2020 14:09:38
x2)
Csomószor szóba került ez a fordos néni, de a sodipedián csak egy irodalmi percek cikkben szerepel. Voltak már korábban is találgatások, hogy az ogre (volt?) magyar felesége lehet-e, aki ez mellett nyelvtanár is. Tudunk róla ennél többet?
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Faszaság van
(
x2)
Oct 16, 2020 14:10:24
x2)
40 éves szűz, milyen érzés, hogy soha nem volt barátnőd és ezután sem lesz?
A szeksznagyit nem baszta meg?
56 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

De azért érzed, hogy a kapcsolatod a valósággal enyhén szólva ködös?