Ez is csak egy rohadék pszichopata állat volt csak ez az agresszívabb fajtából,nem különb.
Ebből látszik, hogy menthetetlen. Itt az egyetlen megoldás a gondnokság alá helyezés, vagy megy az utcára.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Életre alkalmatlan. Mint a SoDI
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Csak álmodozik, nem kell komolyan venni.
Mondjuk az azért vicces lenne, ha megint kapna egy 3 hetes melót.
Én örülnék, legalább még jobban eladósítaná magát, hitelből összevásárolna minden szart, meg arcoskodna itt, aztán megint összeomlásocska.
Minden ilyen 3 hetes melócsá csak még közelebb rugdosná lefelé a lejtőn.
Mert arra már nyilvánvalóan semmi esélye, hogy hosszútávon alkalmazzák. Totál alkoholista, tehát sem a kognitív képességei, sem a koncentrációs képessége nem működik már, még annyira sem, mint 15 éve, pedig már akkor sem ezekről volt híres.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
:DDDD
femina.hu/terasz/a_4_legdurvabb_baki_ami_miatt_kirugnak_probaido_alatt/
Tessék itt egy cikk, te balfasz gyökér. Második találat volt, így már akkor elhiszed, hogy olykor kibasznak embereket a próbaidő alatt? :)
Egy apró részlet:
"A betanító végzi helyetted a munkát
Természetes, ha az első napok izgalma, a megfelelni akarás kicsit kivesz az erődből, és bizonytalanabb vagy az új, ismeretlen feladatokat illetően. Idő kell, amíg megszokod a környezetet, alkalmazkodsz a munkakörülményekhez.
Az első héten még alighanem a kollégák nevén is gondolkodsz, nem csoda, ha nem látod át rögtön a rendszert, ezért általában adnak melléd pár napra egy mentort, aki eligazít a feladataidban. Mindenki átesett az első napos izgalmakon, ezért senki sem várja tőled, hogy kérdés nélkül azonnal felvedd a munkatempót, és felülmúld az összes kollégát, még enyhébb bakik is becsúszhatnak.
Persze ez nem jelenti azt, hogy a főnök elnéző mosollyal veszi tudomásul, ha fontos dokumentumokat törölsz a számítógépről, egy idő után azonban bele kell rázódnod a feladatokba. Ha még hetek múlva sem tudod önállóan ellátni a feladatod, azzal megkapod az alkalmatlan minősítést"
Az univerzum kalapácsa fogja ripityára törni az autipáncélod, te balfasz. :)
A tények:
- munkanélküli vagy
- alkoholista vagy
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
en csak annyit kerdeznek, ugye szerda az elmult mår ? xd
Fogd már fel, te fasz, hogy masniztak. Az alábbi hozzászólásodban kiemeltem a hozzáállásod, ami a problémák forrása. Mindig így álltál hozzá mindenhez.
Hát azért hetyetyetyetye
Itt is hazudik! NEm lusta volt, hanem képtelen rá. Azt sem tudta, ogy eszik-e vagy isszák. Arra várt, hogyha majd megmutatják neki a melócsában, akkor ő leutánozza és menni fog a dolog.
Emlékezzünk vissza, mikor nagypofával hírdette, hogy a hétvégén megcsinálja (ezt is), aztán abból sem lett semmi. Az is azért történt így, mert önállóan képtelen volt bármit csinálni.
Kiröhöghettek, de nekem van egy olyan elméletem, hogy az a Sodi, aki itt pörög a púpján, már régóta nem ember. Hanem egy android.
Szerintem amikor történt a híres "nagy eltűnés", és amikor sokkal lerobbantabban, zavartabban tért vissza, akkor történt a váltás. Előtte is kissé retardált volt, nem véletlenül kapta a gyagyás nevet. De meg lehet nézni a régi blogját, videóit, kommentjeit.
Egy modoros nagyzoló fasz volt már akkor is, de képes volt összefüggően írni, volt valamiféle személyisége. Rendszeresen kirakta a kereszteket, felszólalt a vadliberálisok ellen. Most mindegy hogy mit és hogy, de volt valami koncepciója az embernek. Mondjátok már meg, mikor lenne ma képes olyan hosszabb blogpostokat megfogalmazni, mint a régi blogján? Ma már csak pár piki-pukit böfög oda, aztán meg nyerítve röhög rajta 20 percig.
Aztán amikor eltűnt, talán tényleg felkötötte magát, és Rocskaiék állították a helyére azt a gépembert, amit a Farkastorki úti erődjük pincéjében hegesztettek össze. Elpátyolgatták egy darabig, Berlinből visszatért néha szoftverfrissítésre. A nagy gond akkor ütött be, amikor a gonosz északi boszorkány nem volt hajlandó átvenni a csomagot a pendrive-on küldött patch-ekkel, hibajavításokkal. Na akkor volt a nagy system malfunction...
Mióta pedig Vera nincs, elmaradoznak a frissítések, a gólem pedig egyre több hibával működik. Már gyakorlatilag leküzdötte magát egy nyáladzó mongolidióta szintjére, tulajdonképpen teljesen képtelen az önálló életre.
És most ezek után nézzetek vissza néhány postot a régi blogján. Ez egyszerűen nem lehet ugyanaz az ember. A legkeményebb alkoholizálás meg drogozás meg tud borítani mindenkit, de egyszerűen itt már olyan szintű különbségekről beszélünk, hogy én nem látok más megfejtést.
Arra kérünk, hogy ha lesz következő melód, ott se csinálj semmit máshogy. Faszaság lesz.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Az előző munkahelyeiden is 3 hétig csináltál egy fél napos feladatot?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Szerencsés vagy, hogy nem találkoztál még alkoholistával, nekem van ismerősöm gimiből aki értelmes figura volt, de rászokott keményen a tütükére magánéleti gondok miatt és pár év alatt teljesen lezüllött, alig lehet ráismerni.
Hát azért hetyetyetyetye
Nem tehet róla, hogy minden helyről pont elmegy egy nagy megrendelő, Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Erről nem írt a kuruc, Hahó!
Kilóg a kanóc, bazmeg
Belülről bomlasztja szét az országot!
És most ezek után nézzetek vissza néhány postot a régi blogján. Ez egyszerűen nem lehet ugyanaz az ember. A legkeményebb alkoholizálás meg drogozás meg tud borítani mindenkit, de egyszerűen itt már olyan szintű különbségekről beszélünk, hogy én nem látok más megfejtést.
Feltűnően megváltozott és ez nekem is szemet szúrt a napokban pont mint neked.
Nem hiába vagyunk itt 63-an online, Csütörtök délelőtt munkaidőben. :)
Aztán olyan ismerősöd van-e aki nudista fotókat streamel fehér téglalapokkal? Naugye.
Én hallottam már, igaz az illető nem pjogjamozo volt.
Az alkoholista életmód mellett magyarázat lehet erre az is, hogy korábban tényleg elhitte , hogy minden összejön neki, vonzás törvénye meg kutyafasza, aztán eljött az a pont, amikor már átütött az autipáncélon a valóság és hiába próbálja tagadni, valójában ő maga is tudja, hogy reménytelen a helyzete és ebbe (egyre jobban) beleőrül.
A tudomány azt mondja, hogy a péntekenkénti böjtnek haszna van, annak igaza van."
Nem is lehetne mar ezt a helyzetet ep esszel felfogni.
A teste rohad, az agykapacitasa amugy sem volt nagy, de rohamosan csokken. Ronda, maganyos, alkoholista, akit senki nem szeretett soha es o sem tud szeretni. Anyagilag ellehetetlenult, hitelspiral aljan vergodik.
Szakmai tudasat egy alsos is veri es el is avult.
Neki mar csak az utca maradt vagy egy intezet, ahol leszedaljak.
Semmit nem csináltál máshogy mégis meglepődsz azon, hogy kibasztak megint.
Csak most elég volt 3 hét is a cégnek belőled.
|__o__|
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Az pedig, hogy két hete olyan dolog történt velem, amihez hasonlót 38 éves emberként, aki az elmúlt 20 évben átlag 15-20 újságcikket olvasott el naponta, még csak nem is hallottam (az embernek megvan minden feltétele, hogy jól éljen aztán sorozatos kudarcok után így elbassza az életét), nem lehet az én hibám.
Egy gyerekként normális, ha olyasmi történik veled, amihez hasonlóról még csak nem is hallottál az életedben. Ha viszont majdnem 39 éves, rendszeres újságolvasó emberként történik folyamatában veled ilyesmi, az nem normális, és nem lehet a te hibád, hogy nem is számítasz rá.
Ennyi.
Csá.
Igazat mond:
Kovács Márk, 8 osztály végzett fogatlan cigány. Aki
Mondjuk az tényleg hazudik. A maszk fontos (össz-tarsadalmilag)hasznos dolog, de egyáltalán nem jó. Ennek ellenére fontos, hogy ahol van értelme ott viseljük.
A helyzet ugyanis elég szar.
Sok troll meg 20 éve szorgalmas ÚJSÁGÍRÓ.
Ezért szoptad be, evidenciákat.
hát azért hetyetye
A sodi maszkja a szopóálarc, hahó
hát azért hetyetye
Az lehet, de aSoDI nemzetünk krónikása. * ásít *
A tudomány azt mondja, hogy a péntekenkénti böjtnek haszna van, annak igaza van."
Valóban jó helyett hasznosat kellett volna írnom, mostantól figyelek erre is!
Mifaaaaaaaaaaaan
Azon röhögtem hogy a recskás előakarta adni hogy Márkék futárcégének is a korona tett be és amiatt sem tudtak neki törleszteni. :D Miközben ha valaminek akkor a futárcégeknek kedvezett legjobban a korona. Mindenki nekiállt rendelgetni otthonról, a futárcégek nem győzték a munkát, az üzemanyagárak meg jelentősen csökkentek. Ez a balek idióta meg mindent tövig beszopott.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Nem hiszi. Ahogy azt se hiszi, hogy tényleg egy nagy ügyfél ment el, és azt se, hogy két hónapos projektmunkát végez.
Csak hazudik, néha még magának is, mert ilyen hazudós sodi a sodi.
Ami nem volt a mórickában, az meg sem történt!
Mifaaaaaaaaaaaan
Szerző:
PS5
Oct 22, 2020 05:50:57
Válasz
(0)
Soha többet nem írok ide
Oct 22, 2020 05:50:57
-
Oct 22, 2020 05:57:23
Csak tájékoztatásul közlöm, hogy már be van tárazva az "office home háborúk" következő (várhatóan utolsó) felvonása, "a Neusachsen-i Endlösung" címmel.
Ha valósággá válik, akkor majd lehet élesíteni a szócikkben is.
Addig is kirakhatnád ide, hadd röhögjünk Ha valósággá válik, akkor majd lehet élesíteni a szócikkben is.
Oct 22, 2020 05:57:23
Örebro
(
x17)
Oct 22, 2020 06:09:20
x17)
gyagyås, rosszul emlekszem, hogy azt irtad - szerdåra a szåmlådon a munkanelkuli segely? en januårt irtam, fog ez menni keci!
Márk a gőzben
Oct 22, 2020 06:12:48
Bárcsak mondtam volna nemet a berlini buziszaunában annak a kopaszodó, csúf, púpos vénembernek.
Oct 22, 2020 06:12:48
Vera mama szelleme
Oct 22, 2020 06:14:54
Endikém ha Újszászra kell költöznöd szólj nyugodtan, visszatérek a sírból is, csak meg ne erőltesd a hátad a pályaudvaron!
Oct 22, 2020 06:14:54
PS5
Oct 22, 2020 06:18:33
Ha kapok új melót, azonnal 4K tévé.
Mert faszom a faszba is.
Azért.
Igen. Meg PS5.
Meg tévészekrény.
Evidens.
Talán még gamer szék is.
Na csá.
Mert faszom a faszba is.
Azért.
Igen. Meg PS5.
Meg tévészekrény.
Evidens.
Talán még gamer szék is.
Na csá.
Oct 22, 2020 06:18:33
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 22, 2020 06:47:46
Tehát még mindig nincs segílyke.
Örömhír.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Örömhír.
Oct 22, 2020 06:47:46
pszichopata torzszűlött
Oct 22, 2020 06:51:58
Ez is csak egy rohadék pszichopata állat volt csak ez az agresszívabb fajtából,nem különb.
Oct 22, 2020 06:51:58
Gyerekgyilkos
Oct 22, 2020 07:00:41
Oct 22, 2020 07:00:41
Streamer Koldus
(
x2)
Oct 22, 2020 07:26:33
x2)
Azért az vicces SODI, hogy ahogy lesz új munkád, már 4K TV-t akarsz venni. Nem gondolod, hogy okulva a történtekből, ott legalább a próbaidőt meg kéne várni, míg letelik?
gyorsulo utemu vegjatek
Oct 22, 2020 07:30:01
szarabb helyzetben vagy mint a kolosy teri recskaodus idoben
*tobbszazezres torlesztok, hitelkartya kamatok integetnek
*tobbszazezres torlesztok, hitelkartya kamatok integetnek
Oct 22, 2020 07:30:01
p00p
(
x2)
Oct 22, 2020 07:43:44
x2)
Azért az vicces SODI, hogy ahogy lesz új munkád, már 4K TV-t akarsz venni. Nem gondolod, hogy okulva a történtekből, ott legalább a próbaidőt meg kéne várni, míg letelik?
Ebből látszik, hogy menthetetlen. Itt az egyetlen megoldás a gondnokság alá helyezés, vagy megy az utcára.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 22, 2020 07:48:59
x30)
Életre alkalmatlan. Mint a SoDI
-
Oct 22, 2020 07:50:42
Endre, a holnapi nap ugye a mi országunkban nemzeti ünnep, sokan amúgy is HOban vannak és tudjuk, hogy te egész nap Lófaszt sem csinálsz, csak piálsz.
Miért nem röffented be a streamet?
Tisztázós, ujrakezdős, fehér A4es!
Mikor döntöttél úgy, hogy a pedofilpártoló, pedofilbújtató, büntetett előéletű cigány szerelmed és üzlettársad a Miskolci Kovács Márk által csődbevitt és teljesen szétlopott csatornáját befejezed?
Ugye elhitted a cigányoknak, hogy fhosni fogja és el vitték a betyárbatyuval a stúdiót?
Vagy csak a szar ócska buta cigányok így megmalmoztak te szerencsétlen és Köcseszka befenyített, hogy egy vasat nem kapsz, ha nem kussolsz?
Osztrák cégeitek hogy állnak, Köcseszke fizeti a törlesztő rendesen?
Endre eszel te elég bébitápot?
Ja, sírva hívtak az előző cégedtől, könyörögnek hogy péküjjetek ki és próbáld meg mégegyszer azt a ticketet!!
Miért nem röffented be a streamet?
Tisztázós, ujrakezdős, fehér A4es!
Mikor döntöttél úgy, hogy a pedofilpártoló, pedofilbújtató, büntetett előéletű cigány szerelmed és üzlettársad a Miskolci Kovács Márk által csődbevitt és teljesen szétlopott csatornáját befejezed?
Ugye elhitted a cigányoknak, hogy fhosni fogja és el vitték a betyárbatyuval a stúdiót?
Vagy csak a szar ócska buta cigányok így megmalmoztak te szerencsétlen és Köcseszka befenyített, hogy egy vasat nem kapsz, ha nem kussolsz?
Osztrák cégeitek hogy állnak, Köcseszke fizeti a törlesztő rendesen?
Endre eszel te elég bébitápot?
Ja, sírva hívtak az előző cégedtől, könyörögnek hogy péküjjetek ki és próbáld meg mégegyszer azt a ticketet!!
Oct 22, 2020 07:50:42
p00p
(
x2)
Oct 22, 2020 08:05:28
x2)
Mész ma edzeni púp?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 22, 2020 08:08:38
Oct 22, 2020 08:08:38
-
Oct 22, 2020 08:33:59
Oct 22, 2020 08:33:59
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 22, 2020 08:50:40
Én örülnék, legalább még jobban eladósítaná magát, hitelből összevásárolna minden szart, meg arcoskodna itt, aztán megint összeomlásocska.
Minden ilyen 3 hetes melócsá csak még közelebb rugdosná lefelé a lejtőn.
Mert arra már nyilvánvalóan semmi esélye, hogy hosszútávon alkalmazzák. Totál alkoholista, tehát sem a kognitív képességei, sem a koncentrációs képessége nem működik már, még annyira sem, mint 15 éve, pedig már akkor sem ezekről volt híres.
Oct 22, 2020 08:50:40
Magyarország rémálma
Oct 22, 2020 08:52:48
Nem hazudok, ez történt.
És ilyesmiről még elborult fikciós filmekben sem találkoztam, nem csak hírekben nem. Semmi okom nem volt ilyesmire számítani az én koromban, amihez hasonlóról még csak nem is hallottam soha.
na csá
Soha többet nem írok ide
És ilyesmiről még elborult fikciós filmekben sem találkoztam, nem csak hírekben nem. Semmi okom nem volt ilyesmire számítani az én koromban, amihez hasonlóról még csak nem is hallottam soha.
na csá
Soha többet nem írok ide
:DDDD
femina.hu/terasz/a_4_legdurvabb_baki_ami_miatt_kirugnak_probaido_alatt/
Tessék itt egy cikk, te balfasz gyökér. Második találat volt, így már akkor elhiszed, hogy olykor kibasznak embereket a próbaidő alatt? :)
Egy apró részlet:
"A betanító végzi helyetted a munkát
Természetes, ha az első napok izgalma, a megfelelni akarás kicsit kivesz az erődből, és bizonytalanabb vagy az új, ismeretlen feladatokat illetően. Idő kell, amíg megszokod a környezetet, alkalmazkodsz a munkakörülményekhez.
Az első héten még alighanem a kollégák nevén is gondolkodsz, nem csoda, ha nem látod át rögtön a rendszert, ezért általában adnak melléd pár napra egy mentort, aki eligazít a feladataidban. Mindenki átesett az első napos izgalmakon, ezért senki sem várja tőled, hogy kérdés nélkül azonnal felvedd a munkatempót, és felülmúld az összes kollégát, még enyhébb bakik is becsúszhatnak.
Persze ez nem jelenti azt, hogy a főnök elnéző mosollyal veszi tudomásul, ha fontos dokumentumokat törölsz a számítógépről, egy idő után azonban bele kell rázódnod a feladatokba. Ha még hetek múlva sem tudod önállóan ellátni a feladatod, azzal megkapod az alkalmatlan minősítést"
Az univerzum kalapácsa fogja ripityára törni az autipáncélod, te balfasz. :)
Oct 22, 2020 08:52:48
sodika
Oct 22, 2020 09:04:25
Semmit nem csináltam másmilyen hozzáállással, mint az első időszakban Németországban bárhol, akár Hamburgban, akár a berlini helyek bármelyikén, sőt: itt Linzben minden korábbihoz képest szélsebesen tanultam bele a dolgokba. És korábban a kifejezetten ráérősebb első időszakkal sem volt gond sehol sem. Ezért vagyok a saját magam teljesítményével maximálisan elégedett. És mellesleg még az osztrákok is ezt mondták nekem.
Ezek a tények.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ezek a tények.
Oct 22, 2020 09:04:25
bolgár jeti
(
x30)
Oct 22, 2020 09:06:37
x30)
Semmit nem csináltam másmilyen hozzáállással, mint az első időszakban Németországban bárhol, akár Hamburgban, akár a berlini helyek bármelyikén, sőt: itt Linzben minden korábbihoz képest szélsebesen tanultam bele a dolgokba. És korábban a kifejezetten ráérősebb első időszakkal sem volt gond sehol sem. Ezért vagyok a saját magam teljesítményével maximálisan elégedett. És mellesleg még az osztrákok is ezt mondták nekem.
Ezek a tények.
Ezek a tények.
A tények:
- munkanélküli vagy
- alkoholista vagy
pszichopata torzszűlött
Oct 22, 2020 09:06:40
De még mindig szociopata vagy aki kihasznált egy idős beteg asszonyt,hogy azon élősködjön. Ezért a pokol tűzén fogsz perzselődni Kiss Endre!
Oct 22, 2020 09:06:40
Hahó
(
x136)
Oct 22, 2020 09:06:55
x136)
Az is kőkemény tény, hogy 2 hétig csináltál egy 2 órás ticketet és nem shikerült megoldanod.
Az is kőkemény tény, hogy a pozíciódra keresnek embert.
Örebro
(
x17)
Oct 22, 2020 09:07:58
x17)
Ezek a tények.
Ezek a tények.
en csak annyit kerdeznek, ugye szerda az elmult mår ? xd
Hahó
(
x136)
Oct 22, 2020 09:08:08
x136)
4 év alatt 4 helyről rúgtak ki. Ez is kőkemény tény.
Auti info
Oct 22, 2020 09:09:55
Mondtak volna nemet!
Sodi miért nem mész ki a főtérre egy kalappal, és pörögsz a földön adományért mint az általánosban a tapsért? Most már gyorsabban tudsz mert szép púpod van!
Sodi miért nem mész ki a főtérre egy kalappal, és pörögsz a földön adományért mint az általánosban a tapsért? Most már gyorsabban tudsz mert szép púpod van!
Oct 22, 2020 09:09:55
Magyarország rémálma
Oct 22, 2020 09:11:02
Ezek a tények.
Ezek a tények.
Fogd már fel, te fasz, hogy masniztak. Az alábbi hozzászólásodban kiemeltem a hozzáállásod, ami a problémák forrása. Mindig így álltál hozzá mindenhez.
Életem legelső Symfony parancsa az volt, amit ott a próbanapon dobtam össze. Életem első saját Doctrine Entity-i szintén azok voltak. Symfony-alapú rendszerekben fejlesztettem már kész dolgokat, de nulláról ott és akkor hoztam össze bármit is.
Életemben először.
Lusta voltam a próbanap előtt gyakorolni, csak elméleti tudással mentem ode. De ezt már meséltem. :)
Életemben először.
Lusta voltam a próbanap előtt gyakorolni, csak elméleti tudással mentem ode. De ezt már meséltem. :)
Oct 22, 2020 09:11:02
Vadászbika
Oct 22, 2020 09:13:20
Ezek a tények.
Ezek a tények.
Oct 22, 2020 09:13:20
Nulladikos Snecológus
Oct 22, 2020 09:14:52
Aztaku, maxin porog az autikodgenerator... elcsabitottak, megafszom...
Oct 22, 2020 09:14:52
Vadászbika
Oct 22, 2020 09:15:26
Gennyes pedofil Sneci, remélem a detox lesz számodra a végállomás.
Hát azért hetyetyetyetye
Oct 22, 2020 09:15:26
mifaaan
(
x1)
Oct 22, 2020 09:17:09
x1)
Itt is hazudik! NEm lusta volt, hanem képtelen rá. Azt sem tudta, ogy eszik-e vagy isszák. Arra várt, hogyha majd megmutatják neki a melócsában, akkor ő leutánozza és menni fog a dolog.
Emlékezzünk vissza, mikor nagypofával hírdette, hogy a hétvégén megcsinálja (ezt is), aztán abból sem lett semmi. Az is azért történt így, mert önállóan képtelen volt bármit csinálni.
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 22, 2020 09:17:56
x16)
Újként valahogy az van dekódolva bennem, hogy ez az ember korábban azért normálisabb volt, néhányan még írtátok is, hogy a piától van így ledurranva agyilag, de nekem úgy tűnik, hogy ez full konstans barom volt mindig, de persze nem látok rá akkora terjedelemben, mint a professzorok, felsőbb évesek.
Kiröhöghettek, de nekem van egy olyan elméletem, hogy az a Sodi, aki itt pörög a púpján, már régóta nem ember. Hanem egy android.
Szerintem amikor történt a híres "nagy eltűnés", és amikor sokkal lerobbantabban, zavartabban tért vissza, akkor történt a váltás. Előtte is kissé retardált volt, nem véletlenül kapta a gyagyás nevet. De meg lehet nézni a régi blogját, videóit, kommentjeit.
Egy modoros nagyzoló fasz volt már akkor is, de képes volt összefüggően írni, volt valamiféle személyisége. Rendszeresen kirakta a kereszteket, felszólalt a vadliberálisok ellen. Most mindegy hogy mit és hogy, de volt valami koncepciója az embernek. Mondjátok már meg, mikor lenne ma képes olyan hosszabb blogpostokat megfogalmazni, mint a régi blogján? Ma már csak pár piki-pukit böfög oda, aztán meg nyerítve röhög rajta 20 percig.
Aztán amikor eltűnt, talán tényleg felkötötte magát, és Rocskaiék állították a helyére azt a gépembert, amit a Farkastorki úti erődjük pincéjében hegesztettek össze. Elpátyolgatták egy darabig, Berlinből visszatért néha szoftverfrissítésre. A nagy gond akkor ütött be, amikor a gonosz északi boszorkány nem volt hajlandó átvenni a csomagot a pendrive-on küldött patch-ekkel, hibajavításokkal. Na akkor volt a nagy system malfunction...
Mióta pedig Vera nincs, elmaradoznak a frissítések, a gólem pedig egyre több hibával működik. Már gyakorlatilag leküzdötte magát egy nyáladzó mongolidióta szintjére, tulajdonképpen teljesen képtelen az önálló életre.
Hahó
(
x136)
Oct 22, 2020 09:19:52
x136)
Ezek a tények.
Ezek a tények.
Arra kérünk, hogy ha lesz következő melód, ott se csinálj semmit máshogy. Faszaság lesz.
D_Dezső
(
x29)
Oct 22, 2020 09:22:34
x29)
2022 - Bécs
Büdös van de legalább meleg. Nyugtázta magában a helyzetet a torz külsejű férfi, majd nagyot rottyantott a hajléktalanszálló pricssén. "Piki-puki, faszaság van!"
Még Rácz Gábor mutatta meg neki a VinziPort nevű szállót, mielőtt zártosztályra vitték. "Mekkoja gechi ez a Gáboj" morfondírozott magában. Ő bezzeg a kellemes klímájú lehet a pszichiátrián, a Sodit meg egy hónap után kirakták onnan a ghecik'. Neki kellett volna megszúrkálni csavarhúzóval az 5G-s tornyot nem a Rácz Gábornak, akkor ő lehetne a stressznélküli nyugiban. Csak neki nem bírja a háta a mászást ezért lentről rikoltozott, hogy "tyerekh tyilkos kujvák".
5G, pszichiátria. Mindegy.
"Natyon remegek" ... de most nem a hidegtől hanem a folyadék hiánytól. Se sör se gyógyszer. "Montyak volna nemet" motyogta magában, mire egy fém tányér csapódott vekni méretű fejének, rekedt hangú kvartyogás kiséretében.
Hajnal van. Ilyenkor kell elhagyni a szállót. De előtte pancsi. A furcsa púpos hátú figura már fél órája áll a zuhanyzóban, kopaszodó fején kopognak a víz cseppek. Csak hunyorog a többi hajléktanra kifejezéstelen buta malac szemein keresztül. Különösen nagy csodálattal bambul egy méretes, alkar vastagságú éjben fekete hímtagot. Én a "puntyit szejetyem" nyugtatja magát.
Nagy nap a mai, meleg ételt kap a Sodi. Délelőtt Májkal találkozik aki vesz neki egy Kebab tálat meg sört is. "Mi van veled te fijú? Megmondtam, hogy fosni fogja a pézt'. Viszont a csajom elvitte a bankkártyám a plázába adjál már egy 20 eurót. Áthidalás tudod!"
Sodi boldogan adja át utolsó gyűrött 10 eurós bankjegyét amit egy kedves magyar férfitől kapott. Csak egy közös fotót akart a thjess csoportba, még szopizni sem kellett.
"Akkor induljunk meg csicska" szólt Márk majd a fehér Ducatóra mutatott. Sodi Szolnokra utazik. Juhééé!
Sajnos csak a rakodó térben ülhetett mert Márk szerint elég büdi Sodi a Sodi. Natyon okos fiú ez a Márk, tudja ha bármi történne Gyöngyi mamával, Sodinak elvennék az örökségét a gonosz bankok. De Sodi megbassza a systemet, és jól átírja Márk nevére az Újszászi házat. "Hahaha, mosty jól kibasztyam veletek bankok!" csak úgy viszhangzik nevetésétől a Ducato csomagtere.
Büdös van de legalább meleg. Nyugtázta magában a helyzetet a torz külsejű férfi, majd nagyot rottyantott a hajléktalanszálló pricssén. "Piki-puki, faszaság van!"
Még Rácz Gábor mutatta meg neki a VinziPort nevű szállót, mielőtt zártosztályra vitték. "Mekkoja gechi ez a Gáboj" morfondírozott magában. Ő bezzeg a kellemes klímájú lehet a pszichiátrián, a Sodit meg egy hónap után kirakták onnan a ghecik'. Neki kellett volna megszúrkálni csavarhúzóval az 5G-s tornyot nem a Rácz Gábornak, akkor ő lehetne a stressznélküli nyugiban. Csak neki nem bírja a háta a mászást ezért lentről rikoltozott, hogy "tyerekh tyilkos kujvák".
5G, pszichiátria. Mindegy.
"Natyon remegek" ... de most nem a hidegtől hanem a folyadék hiánytól. Se sör se gyógyszer. "Montyak volna nemet" motyogta magában, mire egy fém tányér csapódott vekni méretű fejének, rekedt hangú kvartyogás kiséretében.
Hajnal van. Ilyenkor kell elhagyni a szállót. De előtte pancsi. A furcsa púpos hátú figura már fél órája áll a zuhanyzóban, kopaszodó fején kopognak a víz cseppek. Csak hunyorog a többi hajléktanra kifejezéstelen buta malac szemein keresztül. Különösen nagy csodálattal bambul egy méretes, alkar vastagságú éjben fekete hímtagot. Én a "puntyit szejetyem" nyugtatja magát.
Nagy nap a mai, meleg ételt kap a Sodi. Délelőtt Májkal találkozik aki vesz neki egy Kebab tálat meg sört is. "Mi van veled te fijú? Megmondtam, hogy fosni fogja a pézt'. Viszont a csajom elvitte a bankkártyám a plázába adjál már egy 20 eurót. Áthidalás tudod!"
Sodi boldogan adja át utolsó gyűrött 10 eurós bankjegyét amit egy kedves magyar férfitől kapott. Csak egy közös fotót akart a thjess csoportba, még szopizni sem kellett.
"Akkor induljunk meg csicska" szólt Márk majd a fehér Ducatóra mutatott. Sodi Szolnokra utazik. Juhééé!
Sajnos csak a rakodó térben ülhetett mert Márk szerint elég büdi Sodi a Sodi. Natyon okos fiú ez a Márk, tudja ha bármi történne Gyöngyi mamával, Sodinak elvennék az örökségét a gonosz bankok. De Sodi megbassza a systemet, és jól átírja Márk nevére az Újszászi házat. "Hahaha, mosty jól kibasztyam veletek bankok!" csak úgy viszhangzik nevetésétől a Ducato csomagtere.
p00p
(
x2)
Oct 22, 2020 09:22:43
x2)
Ezek a tények.
Ezek a tények.
Az előző munkahelyeiden is 3 hétig csináltál egy fél napos feladatot?
Vadászbika
Oct 22, 2020 09:22:55
Szerencsés vagy, hogy nem találkoztál még alkoholistával, nekem van ismerősöm gimiből aki értelmes figura volt, de rászokott keményen a tütükére magánéleti gondok miatt és pár év alatt teljesen lezüllött, alig lehet ráismerni.
Oct 22, 2020 09:22:55
Ásó27
(
x68)
Oct 22, 2020 09:30:58
x68)
Amúgy sodi te mindent elhiszel, amit a munkahelyen mondanak neked? Főleg amikor kirúgnak? :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Oct 22, 2020 09:33:46
x68)
Az is kőkemény tény, hogy 2 hétig csináltál egy 2 órás ticketet és nem shikerült megoldanod.
Nem tehet róla, hogy minden helyről pont elmegy egy nagy megrendelő, Hahó!
p00p
(
x2)
Oct 22, 2020 09:33:56
x2)
Endre, hogyan ünnepelsz holnap? Lesz bebaszcsi?
Kilóg a kanóc, bazmeg
p00p
(
x2)
Oct 22, 2020 09:35:04
x2)
Ha még hetek múlva sem tudod önállóan ellátni a feladatod, azzal megkapod az alkalmatlan minősítést
Erről nem írt a kuruc, Hahó!
Ásó27
(
x68)
Oct 22, 2020 09:35:08
x68)
Tényleg, ha minden igaz, akkor ma csütörtök van, ami szerda után jön.
Nincs segély, megint a trolloknak lett igaza.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nincs segély, megint a trolloknak lett igaza.
p00p
(
x2)
Oct 22, 2020 09:39:30
x2)
Vicces, hogy a kuruc.info a kedvenc olvasnivalója, közben a labancokhoz költözött a hazaáruló féreg.
Kilóg a kanóc, bazmeg
rBali
(
x24)
Oct 22, 2020 09:43:17
x24)
Hu hu huszadjára leírhatnám te ortó nagy proli, hogy miért rúgtak ki de olyan buta selejt vagy, hogy már nem vagy képes felfogni semmit.
Inkább arról beszélj, hogy miért vered a faszodat Twinky boyokra meg pucér gyerekes képekre?
Február óta fennáll ez a kérdésem. te fasz.
Tényleg Linzben vagy? Nem utaztál haza véletlenül púpszászra a faptoppal amíg meg nem jön a segélyke azért, mert rettegsz tőle, hogy esetleg bezárják az országokat és ausztria lesz a börtönöd? :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Inkább arról beszélj, hogy miért vered a faszodat Twinky boyokra meg pucér gyerekes képekre?
Február óta fennáll ez a kérdésem. te fasz.
Tényleg Linzben vagy? Nem utaztál haza véletlenül púpszászra a faptoppal amíg meg nem jön a segélyke azért, mert rettegsz tőle, hogy esetleg bezárják az országokat és ausztria lesz a börtönöd? :)
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 22, 2020 09:44:13
Vicces, hogy a kuruc.info a kedvenc olvasnivalója, közben a labancokhoz költözött a hazaáruló féreg.
Belülről bomlasztja szét az országot!
Oct 22, 2020 09:44:13
Hahó
(
x136)
Oct 22, 2020 09:47:45
x136)
Karak mikor kezdi el foshni?
Ásó27
(
x68)
Oct 22, 2020 09:49:49
x68)
Sodi, Márk nagyon meg fog haragudni megint, hogy ide írogatsz, te autista kutya!
Már múltkor is szóltam előre, de te meg sem köszönted!
Mifaaaaaaaaaaaan
Már múltkor is szóltam előre, de te meg sem köszönted!
Auti info
Oct 22, 2020 09:51:13
Oct 22, 2020 09:51:13
Sírva hívtam a trollokat
Oct 22, 2020 09:57:44
Pedofil már anyád sem veszi fel neked a telefont hisz utál
Oct 22, 2020 09:57:44
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 22, 2020 10:16:16
x5)
hát ahogy látom ez nem volt egy STNII. mivan pedofil nincs ki hallgassa a faszságaidat hogy mennyire jó munkaerő vagy, meg az egyéb csak a fejedben létező állitásokat?
találtál már munkát? jön a segély? mert állitásod szerint reggeltől délutánig munkát.. akarom mondani melocsát keresel. a mappákat sikerült rendezgetni? Nud-mappa frissitve?
#50euro + kamatok
találtál már munkát? jön a segély? mert állitásod szerint reggeltől délutánig munkát.. akarom mondani melocsát keresel. a mappákat sikerült rendezgetni? Nud-mappa frissitve?
seymour schwartz
(
x6)
Oct 22, 2020 10:17:10
x6)
Kütyükkel hogy állsz? Drón, faptop, asztali gép, tablet, bicaj, elgátó megvan még? Mennyit hagytál el belőlük és hol?
Ingatkanügyek
jó lesz ez!
Oct 22, 2020 10:20:01
Márk fogait meg a nőjét is te fizetted?
Oct 22, 2020 10:20:01
trollistás troll
Oct 22, 2020 10:32:28
Adja az ég hogy legyen újra munkád te abomináció, akkor biztos elásod magad. A nagy pofádra már ráférne egy jó nagy pofon, ahogy a fizikai munkáról, a magyarokról, a mecénásaidról, szüleidről beszélsz mindenért "1 csont" járna neked te hulladék. Lakásból indultál, most van egy lakásnyi hiteled, gratulálok....és még te tartod magad értelmiséginek meg okosnak, hitvány szar.
Oct 22, 2020 10:32:28
linzicsibe
(
x2)
Oct 22, 2020 10:39:22
x2)
Emberek! Annyi történt, hogy átcsábították Linzbe ezt a csodálatos elmét, mert látták az agyában az okosságot, csak túl jól teljesített, ezért rúgták ki, mert a nagyfőnök is látta, ha hagyja kibontakozni, akkor 1 éven belül már nem lesz nagyfőnök, mert ez a majom veszi át a helyét. Ezt el is terjesztette a többi linzi cégnél, így nem fog munkát találni Linzben. Az, hogy azt mondták neki, hogy a munkájával nem volt semmi baj, az nem volt masni, csak az, hogy elment egy nagy megrendelő.
Féltek asoditől, ennyikeh! Mert ilyen király sodi a sodi.
Jah, nem. Csak egy életképtelen, buta, degenerált, púpos szar, aki jóval többnek képzeli magát, mint ami és ezt még reklámozza is.
Sodikám, elárulok egy titkot. Masnizhatod itt a dolgokat, de akkor is egy senki vagy, aki semmit nem ért el majd' 40 évesen.
Na meló, csá.
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Féltek asoditől, ennyikeh! Mert ilyen király sodi a sodi.
Jah, nem. Csak egy életképtelen, buta, degenerált, púpos szar, aki jóval többnek képzeli magát, mint ami és ezt még reklámozza is.
Sodikám, elárulok egy titkot. Masnizhatod itt a dolgokat, de akkor is egy senki vagy, aki semmit nem ért el majd' 40 évesen.
Na meló, csá.
Ásó27
(
x68)
Oct 22, 2020 10:47:40
x68)
Apáddal felvetted már a kapcsolatot sodi?
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Oct 22, 2020 10:51:10
Sodinak nem tanították meg az egyetemen, hogyan kell twinky boyokat felszedni Hahó!
Oct 22, 2020 10:51:10
Ásó27
(
x68)
Oct 22, 2020 10:55:31
x68)
Januárig már fél lábon is kibírjuk segély nélkül fifi!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 22, 2020 10:55:35
x8)
Gyagyás, azt tudod, hogy itt is hosszú hétvége lesz?
Hétfő ünnepnap, szal segijjke nem jön:-D
Van valami terved?
Esetleg a beújított Öszterrejchise tshibevel elmehetnétek wellneszezni.
XDXD
Hétfő ünnepnap, szal segijjke nem jön:-D
Van valami terved?
Esetleg a beújított Öszterrejchise tshibevel elmehetnétek wellneszezni.
XDXD
n
Oct 22, 2020 10:59:21
Az a vicces, hogy én meg soha nem hallottam olyanról aki ennyire elbaszta az egész életét. Persze volt aki hitelspirálba keveredett, aki eldrogozta az örökségét meg elherdálta minden szarra, olyan is aki alkoholista lett. De olyat még életemben nem is hallottam, hogy valaki kiment külföldre, jó fizetést kapott, lényegében a munkahelye is full chill volt, és ennek ellenére -alkoholista lett, -hatalmas hitelekbe verte magát, -még régebben minden hidat fel is égetett maga mögött azzal hogy az örökségét elkúrta és tartozást halmozott fel. Téged tanítani kéne sodi, ennél jobban szerintem egy ember nem tudja elkúrni az életét.
Oct 22, 2020 10:59:21
D_Dezső
(
x29)
Oct 22, 2020 11:01:12
x29)
Az a vicces, hogy én meg soha nem hallottam olyanról aki ennyire elbaszta az egész életét. Persze volt aki hitelspirálba keveredett, aki eldrogozta az örökségét meg elherdálta minden szarra, olyan is aki alkoholista lett. De olyat még életemben nem is hallottam, hogy valaki kiment külföldre, jó fizetést kapott, lényegében a munkahelye is full chill volt, és ennek ellenére -alkoholista lett, -hatalmas hitelekbe verte magát, -még régebben minden hidat fel is égetett maga mögött azzal hogy az örökségét elkúrta és tartozást halmozott fel. Téged tanítani kéne sodi, ennél jobban szerintem egy ember nem tudja elkúrni az életét.
Nem hiába vagyunk itt 63-an online, Csütörtök délelőtt munkaidőben. :)
bolgár jeti
(
x30)
Oct 22, 2020 11:07:16
x30)
Aztán olyan ismerősöd van-e aki nudista fotókat streamel fehér téglalapokkal? Naugye.
.
Oct 22, 2020 11:07:22
Én hallottam már, igaz az illető nem pjogjamozo volt.
Oct 22, 2020 11:07:22
sodi behemót álla
Oct 22, 2020 11:08:06
Az alkoholista életmód mellett magyarázat lehet erre az is, hogy korábban tényleg elhitte , hogy minden összejön neki, vonzás törvénye meg kutyafasza, aztán eljött az a pont, amikor már átütött az autipáncélon a valóság és hiába próbálja tagadni, valójában ő maga is tudja, hogy reménytelen a helyzete és ebbe (egyre jobban) beleőrül.
Oct 22, 2020 11:08:06
Vonzas torvenye
Oct 22, 2020 11:42:54
Nem is lehetne mar ezt a helyzetet ep esszel felfogni.
A teste rohad, az agykapacitasa amugy sem volt nagy, de rohamosan csokken. Ronda, maganyos, alkoholista, akit senki nem szeretett soha es o sem tud szeretni. Anyagilag ellehetetlenult, hitelspiral aljan vergodik.
Szakmai tudasat egy alsos is veri es el is avult.
Neki mar csak az utca maradt vagy egy intezet, ahol leszedaljak.
Oct 22, 2020 11:42:54
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 22, 2020 11:58:02
x19)
Ezek a tények.
Ezek a tények.
Semmit nem csináltál máshogy mégis meglepődsz azon, hogy kibasztak megint.
Csak most elég volt 3 hét is a cégnek belőled.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 22, 2020 12:01:50
x38)
Sneci, ezeket a "tényeket" majd a Blahán is mantrázni fogod? Biztos nagyon fogja érdekelni a társaidat a pokrócon!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 22, 2020 12:03:24
x38)
Igazán nem értem, mindig mindenhonnan kibasztak, de te "semmit sem csináltál máshogy". Akkor mire gondoltál? Az tuti biztos volt, hogy ki fognak baszni, csak kicsit tovább akartál ott melegedni? Ez a nagy Saját Megoldás? Szarul dolgozol, és cégről cégre vándorolva akarod kihúzni a nyugdíjig? Jó hírem van! Nem fog sikerülni!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
trolllistás troll
Oct 22, 2020 12:09:08
Tényleg, erre jól rámutattak a trollégák. Válaszolj sodi, ha egyoldalúan a munkáltató felmond valakinek, mindegy milyen indokkal, arra mondhatjuk hogy "ki lett rúgva"? Ezt tovább is görgetve alkalmazhatjuk ezt a te helyzetedre? Hiszen sose te mentél el hanem felmondtak neked, ergo kirúgtak, 5(?) év alatt 4-szer. Szerinted ez jó arány? Erre büszke vagy? Mit gondolsz, miért téged basztak ki mikor elment egy nagy ügyfél mindig ha kurva jól dolgozol? Nem látod a hatalmas repedéseket ebben a téveszmében? Te voltál a nélkülözhető, ergo a legrosszabb munkavállaló az össze cégnél, ezért küldtek el mindig téged, miközben egy értékes munkaerő magától megy mert elcsábítják de nyugodtan el tud lenni egy helyen 10-20-30 évig is mert nem akarnak tőle megválni. Ez vagy te sodi, a feláldozható. :D
Oct 22, 2020 12:09:08
seymour schwartz
(
x6)
Oct 22, 2020 12:09:26
x6)
Egyébként Sodrák, minden egyes másodperc, amit Ausztriában töltesz rontja az esélyeidet. Valamit lépned kell. Végre elérkezett a te életedben is az a pillanat, amikor már nem tudsz hova hátrálni. Mit akarsz? Még egy háromhetes melót? Mert annál többre nem fogja futni. Covid van, közeleg a tél és ahogy te is elmondtad ez nem Németország. Már rég meg kellett volna hoznod a döntést: Púpszász vagy Németország, ugyanis a mostani sodikázgatásod bizony már az életedbe kerülhet!
Ingatkanügyek
Ásó27
(
x68)
Oct 22, 2020 12:14:53
x68)
Sodi, basztál már el valamit az ALbérletben? Valamit csak legeciztél, összetörtél ennyi idő alatt.
Mifaaaaaaaaaaaan
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 22, 2020 12:17:14
x7)
Ezek a tények.
Az lehet, de az Esprestónál nem volt egy magyar, aki lefordítsa nekik a Sodipédiát, így ki tudtad védeni a troll támadást. Ezek a tények.
Sodi egyetlen barátja
Oct 22, 2020 12:23:02
Küldd már a maradék 54 eurót te autista kutya basszam szét anyádat! Vagy kell még egy combos?
Oct 22, 2020 12:23:02
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 22, 2020 12:25:39
x38)
Sneci, te mindig mindent jól csinálsz az autiköd szerint. Ráadásul láttad a Titok című filmet. Folyamatosan a jobbnál jobb dolgokat vonzod be magadnak. Akkor hogy a véres habos gecibe lehet, hogy egy testi-lelki nyomorék vagy, nincsenek barátaid, nincs munkád, több tízmilliós tartozásod van, alkoholista vagy, és az életed romokban hever. Ezt magyarázd már el, mert NEM ÉRTYEM!!!
balek
(
x10)
Oct 22, 2020 12:27:43
x10)
Kár volt ennyiszer javasolni a trolloknak a Titok című film megnézését! Nézd meg, micsoda kalamajkába keverted magadat, ahogy a 200 utálód egyöntetűen vonzotta be a vesztedet!!!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
xray
(
x21)
Oct 22, 2020 12:28:10
x21)
Oct 22, 2020 12:28:10
Sodi, basztál már el valamit az ALbérletben? Valamit csak legeciztél, összetörtél ennyi idő alatt.
a lakáskulcsot tuti hogy elhagyta. Oct 22, 2020 12:28:10
Fuvolázó Kobold
Oct 22, 2020 12:41:07
Endre, mit gondolsz, Márk lefárad majd az aluljáróba nap végén az összegyűjtött apróért? Vagy neked kell a piros lámpánál bedobnod a pénzt a te hiteleidből vásárolt cigányhintó ablakán? Briginek csókolommal köszönj majd!
Oct 22, 2020 12:41:07
xray
(
x21)
Oct 22, 2020 12:41:54
x21)
Oct 22, 2020 12:41:54
Tényleg, erre jól rámutattak a trollégák. Válaszolj sodi, ha egyoldalúan a munkáltató felmond valakinek, mindegy milyen indokkal, arra mondhatjuk hogy "ki lett rúgva"? Ezt tovább is görgetve alkalmazhatjuk ezt a te helyzetedre? Hiszen sose te mentél el hanem felmondtak neked, ergo kirúgtak, 5(?) év alatt 4-szer. Szerinted ez jó arány? Erre büszke vagy? Mit gondolsz, miért téged basztak ki mikor elment egy nagy ügyfél mindig ha kurva jól dolgozol? Nem látod a hatalmas repedéseket ebben a téveszmében? Te voltál a nélkülözhető, ergo a legrosszabb munkavállaló az össze cégnél, ezért küldtek el mindig téged, miközben egy értékes munkaerő magától megy mert elcsábítják de nyugodtan el tud lenni egy helyen 10-20-30 évig is mert nem akarnak tőle megválni. Ez vagy te sodi, a feláldozható. :D
dehát őt is csábították. xd Oct 22, 2020 12:41:54
mifaaan
(
x1)
Oct 22, 2020 12:44:33
x1)
Az pedig, hogy két hete olyan dolog történt velem, amihez hasonlót 38 éves emberként, aki az elmúlt 20 évben átlag 15-20 újságcikket olvasott el naponta, még csak nem is hallottam (az embernek megvan minden feltétele, hogy jól éljen aztán sorozatos kudarcok után így elbassza az életét), nem lehet az én hibám.
Egy gyerekként normális, ha olyasmi történik veled, amihez hasonlóról még csak nem is hallottál az életedben. Ha viszont majdnem 39 éves, rendszeres újságolvasó emberként történik folyamatában veled ilyesmi, az nem normális, és nem lehet a te hibád, hogy nem is számítasz rá.
Ennyi.
Csá.
Ásó27
(
x68)
Oct 22, 2020 12:51:06
x68)
Sodi szerint hazudnak:
- az orvosok, mert a legtöbb szerint van korona
- a tudósok, mert azt mondják, hogy nem ártalmas az 5G
- mindenki, aki azt mondja, hogy a maszk az jó dolog
- Bill Gates
Sodi szerint igazat mond:
- a Titok című film
- Lenkei + Görény, és a kókler társaik
- a munkáltatók, akik azt mondják, hogy elment egy nagy ügyfél, de ő nagyon jó munkaerő igazából, csak sajnos ki kell baszni mégis a púpját
Mifaaaaaaaaaaaan
- Bill Gates
- a Titok című film
- a munkáltatók, akik azt mondják, hogy elment egy nagy ügyfél, de ő nagyon jó munkaerő igazából, csak sajnos ki kell baszni mégis a púpját
trolllistás troll
Oct 22, 2020 12:53:47
*Márk is igazat mond sodi szerint mikor azt mondja jövő hónapban törleszt. De a fránya élet...mindig közbejön valami, ugye tesó?
Oct 22, 2020 12:53:47
Rhonda Byrne
Oct 22, 2020 13:00:28
Sodi miért nem veszed meg most a ps5-t, 4k tv-t, gamer széket, stb. Hátha akkor kapnál munkát.
Oct 22, 2020 13:00:28
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 22, 2020 13:10:26
x19)
Sodi szerint hazudnak:
- Bill Gates
- a Titok című film
- Bill Gates
- a Titok című film
Igazat mond:
Kovács Márk, 8 osztály végzett fogatlan cigány. Aki
bolgár jeti
(
x30)
Oct 22, 2020 13:11:00
x30)
Sodi szerint hazudnak:
Mondjuk az tényleg hazudik. A maszk fontos (össz-tarsadalmilag)hasznos dolog, de egyáltalán nem jó. Ennek ellenére fontos, hogy ahol van értelme ott viseljük.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 22, 2020 13:19:56
x6)
Miután az ember 20 éve szorgalmas újságolvasó, nem lehet nomrális, hogy olyasmi történik vele, amihez hasonlóról soha még csak nem is hallott.
Az én koromban ha középiskolás korodtól kezdve rendszeres újságolvasó ember vagy, és úgy történik veled valami olyasmi, mihez hasonlót még csak nem is hallottál az életedben, az nem nomrális.
És nem olyasmi, amiért akár elvben is hibás lehetsz.
Ennyi.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Az én koromban ha középiskolás korodtól kezdve rendszeres újságolvasó ember vagy, és úgy történik veled valami olyasmi, mihez hasonlót még csak nem is hallottál az életedben, az nem nomrális.
És nem olyasmi, amiért akár elvben is hibás lehetsz.
Ennyi.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 22, 2020 13:21:02
x6)
A sodi maszkja a szopóálarc, hahó
sodi behemót álla
Oct 22, 2020 13:21:41
Az lehet, de aSoDI nemzetünk krónikása. * ásít *
Oct 22, 2020 13:21:41
Ásó27
(
x68)
Oct 22, 2020 13:22:50
x68)
Valóban jó helyett hasznosat kellett volna írnom, mostantól figyelek erre is!
Bejlin
(
x8)
Oct 22, 2020 13:24:34
x8)
*Márk is igazat mond sodi szerint mikor azt mondja jövő hónapban törleszt. De a fránya élet...mindig közbejön valami, ugye tesó?
Azon röhögtem hogy a recskás előakarta adni hogy Márkék futárcégének is a korona tett be és amiatt sem tudtak neki törleszteni. :D Miközben ha valaminek akkor a futárcégeknek kedvezett legjobban a korona. Mindenki nekiállt rendelgetni otthonról, a futárcégek nem győzték a munkát, az üzemanyagárak meg jelentősen csökkentek. Ez a balek idióta meg mindent tövig beszopott.
Hahó
(
x136)
Oct 22, 2020 13:24:53
x136)
hogy lehet valaki ekkora barom, hogy azt hiszi amit újságban nem olvasott, az az élethelyzet nem létezik??
vagyis inkább: hogy hitethet el magával ekkora baromságot?
-
Oct 22, 2020 13:26:32
hogy lehet valaki ekkora barom, hogy azt hiszi amit újságban nem olvasott, az az élethelyzet nem létezik??
Nem hiszi. Ahogy azt se hiszi, hogy tényleg egy nagy ügyfél ment el, és azt se, hogy két hónapos projektmunkát végez.
Csak hazudik, néha még magának is, mert ilyen hazudós sodi a sodi.
Oct 22, 2020 13:26:32
Ásó27
(
x68)
Oct 22, 2020 13:26:41
x68)
Ami nem volt a mórickában, az meg sem történt!
Hahó
(
x136)
Oct 22, 2020 13:28:43
x136)
sneci, végül mennyivel nőtt az 1 millió nettód a márk vállalkozásából kapott jövedelemmel? :)
sodika Sep 06, 2020 11:01:41
Törpapát majd felhívom megint, mi van.
Márk pedig egy reményteli történet.
Ironikusan és komolyan gondolva is.
Most úgy néz ki, kap érdemi segítséget, hogy legyen vállalkozás, és ha ebben most segítek (nem pénzzel), akkor a milliós nettóm sokkal feljebb is csúszhat.
Reálisan szemlélve még mindig inkbb kutyavacsorája, de én optimista alkat vagyok.
sodika Sep 06, 2020 11:01:41
Törpapát majd felhívom megint, mi van.
Márk pedig egy reményteli történet.
Ironikusan és komolyan gondolva is.
Most úgy néz ki, kap érdemi segítséget, hogy legyen vállalkozás, és ha ebben most segítek (nem pénzzel), akkor a milliós nettóm sokkal feljebb is csúszhat.
Reálisan szemlélve még mindig inkbb kutyavacsorája, de én optimista alkat vagyok.
Hahó
(
x136)
Oct 22, 2020 13:29:09
x136)
reményteli történet :))))
xray
(
x21)
Oct 22, 2020 13:30:21
x21)
kint ülök a kertemben, élvezem a gyönyörű napsütést és közben gyagyáson röhögök. sneci, te mit csinálsz?
Faszaság van
(
x2)
Oct 22, 2020 13:33:42
x2)
Tetszik, hogy úgy próbálja magát művelt és olvasott, kulturált embernek beállítani, hogy a filmnézésre és az újságolvasásra hagyatkozik.
Kérdem én, hol vannak a könyvek? Az egyebekbe meg bele sem megyek...
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Kérdem én, hol vannak a könyvek? Az egyebekbe meg bele sem megyek...
Démonsátor
Oct 22, 2020 13:34:30
Itt a piaci rés Hahó!
esport1.hu/news/2020/10/21/stream-gaming-bant-kapott-a-thevr-twitch-csatornaja-heldeus
xyz
esport1.hu/news/2020/10/21/stream-gaming-bant-kapott-a-thevr-twitch-csatornaja-heldeus
Oct 22, 2020 13:34:30
Biológus Snecológus
Oct 22, 2020 13:35:39
Figyelembe véve, hogy szemét kaján élsz, hogy kőkemény alkoholista vagy, hogy lófaszt nem sportolsz a májad helyén már csak egy zsíros darab fibrotikus kötőszövet-csomó van, benne elszórtan pár májsejttel. Minden viccet félretéve, a hajad elvesztése és az arcod felpuffadása arról árulkodik, hogy ez a vonat hamarosan beér a végállomásra. Ezt vedd nagyon komolyan, mert ha így folytatod 3 éven belül felmondja a szolgálatot, és a szervezetedet nem érdeklik az tévképzeteid, vagy az autipáncél.
Oct 22, 2020 13:35:39
trolllistás troll
Oct 22, 2020 13:48:55
Ha márknál beindul a vállalkozás, akkor majd bekamerázza az ólad ahol lakhatsz nála és különböző donétekért ad neked csicskalángost, combost, arconfingik, rálép a faszodra és ellök, vagy csak szimplán bucira veri a vekni fejed, nem is lenne olyan rossz. :D
Oct 22, 2020 13:48:55
Ásó27
(
x68)
Oct 22, 2020 13:51:50
x68)
Sodi amúgy már az edzésre való rákészülési fázisban lehet, mert mostanában sok púpmegosztás valami edzős poén!
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
Oct 22, 2020 13:54:36
Mennyit tütükézhet mostanában Endre? Kevesebbet vagy többet, mint az ogrelyukban?
Oct 22, 2020 13:54:36
trolllistás troll
Oct 22, 2020 14:10:54
Szerintem úgy tudnánk megvizsgálni, ha megnézünk egy olyan állatot ami nagyjából passzol endre értelmi szintjéhez, mondjuk kicsit felette van igaz de legyen egy kutya - és itt most elnézést kérek minden kutyától - és innen induljunk.
Ha a kutyára figyel a gazdája akkor elhúzza pórázzal a szartól és dögtől így nem tudja megenni, kvázi jó irányban tartja. De ha elszökik kóborólni akkor minden szart összeeszik a kutyus és kullancsokkal tele lelakottan ér haza mert azért annyira nem önálló.
Tehát ebből kiindulva, eny is biztos nyalogatja a faszát meg seggét ha anatómiailag képes rá, ha nem akkor nyalogatná és ha nincs mellette egy gazda sem akkor elkanászodik, szerintem reggel is sör van, pont mint herby, kipattan a szeme és már csak a szeszen jár az agya meg a hazudozáson és hogy hogyan ferdítse úgy a valóságot hogy az igazságnak el tudja fogadni és emiatt ne kelljen szembesülni a siralmas életével és a teljes kudarcával, amit a létezése megtestesít.
Ha a kutyára figyel a gazdája akkor elhúzza pórázzal a szartól és dögtől így nem tudja megenni, kvázi jó irányban tartja. De ha elszökik kóborólni akkor minden szart összeeszik a kutyus és kullancsokkal tele lelakottan ér haza mert azért annyira nem önálló.
Tehát ebből kiindulva, eny is biztos nyalogatja a faszát meg seggét ha anatómiailag képes rá, ha nem akkor nyalogatná és ha nincs mellette egy gazda sem akkor elkanászodik, szerintem reggel is sör van, pont mint herby, kipattan a szeme és már csak a szeszen jár az agya meg a hazudozáson és hogy hogyan ferdítse úgy a valóságot hogy az igazságnak el tudja fogadni és emiatt ne kelljen szembesülni a siralmas életével és a teljes kudarcával, amit a létezése megtestesít.
Oct 22, 2020 14:10:54
125 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™