Géntolvaj református
Aug 21, 2012 21:41:21
Tudod, miért akarom tudni? Mert nőket sohasem szoktak zaklatás miatt előzetesbe vágni. Ha Eszterrel mégis ez történt, az valószínűsíti, hogy tényleg Obama megrendelésére történt a dolog.
Aug 21, 2012 21:41:21
sodika
Aug 21, 2012 21:43:58
Általánosságban szólva, tehát függetlenül mindentől, ami konkrét: az ilyesmit hívják koncepciós eljárásnak.
Aug 21, 2012 21:43:58
szpítsopp
Aug 21, 2012 21:48:30
Mikor írod meg a marcis posztot, púp? Vagy előtte inkább megírod a baloghbélás tisztázóposztot? Esetleg kiküldöd még korábban a közvéleménykutatást?
Aug 21, 2012 21:48:30
Hát azért hetyetyetye...
Aug 21, 2012 21:49:57
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div><div class="quote"><div class="author">Molnar</div><a href="http://www.youtube.com/watch?v=5aOERtCtYQ8#t=997" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=5aOERtCtYQ8#t=997</a></div>
Kezd összeállni a kép. Tehát az történt, hogy Fórizson élősködött a félcigány pasija pont úgy, ahogy most a Titán-Jóni-Sodi trió, ott húzta le, ahol tudna, mobilt vetetett magának, majd faképnél hagyta. Fórizs nem tudta túltenni magát rajta, amit bizonyít, hogy tele van a profilja a férfi képeivel. Ebben hasonlít Kaufmannra, de ő legalább nem csinált kamuprofilt az exének. Fórizs hívogatta a félcigót, aki feljelentette zaklatásért. Így Fórizs a pasija után tátongó űrt újdonsült barátocskáival próbálja kitölteni, ezért költöztetett be magához egy csomó naplopó félnótást, és olyan szinten beleőrült a szakításba, hogy beállt politikai üldözött tényfeltárónak. Azt, hogy már nincsenek együtt, eddig is gondoltam, hisz melyik férfi nézné el, hogy a barátnője hajléktalanszállóvá alakítja a közös lakásukat?</div>
Vajon a félcigány pasija utáni vágyakozás miatt csatlakozott a cigánymosdató Titánékhoz? Korábban (talán még most is) a Nemzeti Jogvédő Alapítványnál volt valamilyen tisztsége.
Kezd összeállni a kép. Tehát az történt, hogy Fórizson élősködött a félcigány pasija pont úgy, ahogy most a Titán-Jóni-Sodi trió, ott húzta le, ahol tudna, mobilt vetetett magának, majd faképnél hagyta. Fórizs nem tudta túltenni magát rajta, amit bizonyít, hogy tele van a profilja a férfi képeivel. Ebben hasonlít Kaufmannra, de ő legalább nem csinált kamuprofilt az exének. Fórizs hívogatta a félcigót, aki feljelentette zaklatásért. Így Fórizs a pasija után tátongó űrt újdonsült barátocskáival próbálja kitölteni, ezért költöztetett be magához egy csomó naplopó félnótást, és olyan szinten beleőrült a szakításba, hogy beállt politikai üldözött tényfeltárónak. Azt, hogy már nincsenek együtt, eddig is gondoltam, hisz melyik férfi nézné el, hogy a barátnője hajléktalanszállóvá alakítja a közös lakásukat?</div>
Vajon a félcigány pasija utáni vágyakozás miatt csatlakozott a cigánymosdató Titánékhoz? Korábban (talán még most is) a Nemzeti Jogvédő Alapítványnál volt valamilyen tisztsége.
Aug 21, 2012 21:49:57
Géntolvaj református
Aug 21, 2012 21:50:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Általánosságban szólva, tehát függetlenül mindentől, ami konkrét: az ilyesmit hívják koncepciós eljárásnak.</div>
Szóval előzetesbe vágták. Az kemény. Egy kis telefonálgatás miatt senkit sem szoktak előzetesbe vágni. Vajon mit csinálhatott? Ezt ki kell derítenünk a következő pár napban, mert van egy olyan érzésem, hogy a megoldás orbitális röhögést fog kiváltani. Vagy elborzadást.
Szóval előzetesbe vágták. Az kemény. Egy kis telefonálgatás miatt senkit sem szoktak előzetesbe vágni. Vajon mit csinálhatott? Ezt ki kell derítenünk a következő pár napban, mert van egy olyan érzésem, hogy a megoldás orbitális röhögést fog kiváltani. Vagy elborzadást.
Aug 21, 2012 21:50:56
Géntolvaj református
Aug 21, 2012 21:52:15
<div class="quote"><div class="author">Hát azért hetyetyetye...</div>Korábban (talán még most is) a Nemzeti Jogvédő Alapítványnál volt valamilyen tisztsége.</div>
Áhá! Szóval ezért mondta Sodi, hogy Fórizs jobbikos!
Áhá! Szóval ezért mondta Sodi, hogy Fórizs jobbikos!
Aug 21, 2012 21:52:15
sodika
Aug 21, 2012 21:56:22
Nincs "szóval". Nem mondtam semmit semmiről.
Egyébként meg az égvilágon semmit nem csinált.
Múlt héten épp erről szereztünk be olyan - részben okirati - bizonyítékokat, melyek, bár örök kétkedő vagyok, engem is meggyőztek erről.
Egyébként meg az égvilágon semmit nem csinált.
Múlt héten épp erről szereztünk be olyan - részben okirati - bizonyítékokat, melyek, bár örök kétkedő vagyok, engem is meggyőztek erről.
Aug 21, 2012 21:56:22
Hát azért hetyetyetye...
Aug 21, 2012 21:58:51
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div><div class="quote"><div class="author">Hát azért hetyetyetye...</div>Korábban (talán még most is) a Nemzeti Jogvédő Alapítványnál volt valamilyen tisztsége.</div>
Áhá! Szóval ezért mondta Sodi, hogy Fórizs jobbikos!</div>
Nem jobbikos, <b>független</b> ő is, mint Sneci!
Az puszta véletlen, hogy ezt pont a keszthelyi Jobbik oldalán írja: "Ezt nem jobbikos független gondolkodóként én is így látom."
<a href="http://www.keszthely.jobbik.hu/content/sz%C3%A9gyellje-mag%C3%A1t-mindenki-aki-ezt-cionista-%C3%A9rdekeket-kiszolg%C3%A1l%C3%B3-magyarellenes-orb%C3%A1n-korm%C3%A1nyt" rel="nofollow" target="_blank">http://www.keszthely.jobbik.hu/content/sz%C3%A9gyellje-mag%C3%A1t-mindenki-aki-ezt-cionista-%C3%A9rdekeket-kiszolg%C3%A1l%C3%B3-magyarellenes-orb%C3%A1n-korm%C3%A1nyt</a>
Áhá! Szóval ezért mondta Sodi, hogy Fórizs jobbikos!</div>
Nem jobbikos, <b>független</b> ő is, mint Sneci!
Az puszta véletlen, hogy ezt pont a keszthelyi Jobbik oldalán írja: "Ezt nem jobbikos független gondolkodóként én is így látom."
<a href="http://www.keszthely.jobbik.hu/content/sz%C3%A9gyellje-mag%C3%A1t-mindenki-aki-ezt-cionista-%C3%A9rdekeket-kiszolg%C3%A1l%C3%B3-magyarellenes-orb%C3%A1n-korm%C3%A1nyt" rel="nofollow" target="_blank">http://www.keszthely.jobbik.hu/content/sz%C3%A9gyellje-mag%C3%A1t-mindenki-aki-ezt-cionista-%C3%A9rdekeket-kiszolg%C3%A1l%C3%B3-magyarellenes-orb%C3%A1n-korm%C3%A1nyt</a>
Aug 21, 2012 21:58:51
Lelki Verető
Aug 21, 2012 22:00:14
Molnár Isten Éli tud róla, hogy zsidó?
Saus Jauzsef Racsni Titán tud róla, hogy (fél-)cigány?
Saus Jauzsef Racsni Titán tud róla, hogy (fél-)cigány?
Aug 21, 2012 22:00:14
-
Aug 21, 2012 22:01:53
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>szpítsopp :
Egyrészt funkcionális analfabéta vagy (nem fejtem ki, hogy miért), másrészt az elmebeteggé nyilvánításnak nem az a következménye, hogy bezárják az embert, hanem az, hogy onnantól nem tehet saját magától érvényes jognyilatkozatokat.</div>
te mégis honnan szeded ezeket az őrületes baromságokat? mutass már egy §-t a ptk-ban erről.
segghülye faszparaszt vagy, Hahó! ne okoskodjál, mert ömlik belőled a hülyeség.
Egyrészt funkcionális analfabéta vagy (nem fejtem ki, hogy miért), másrészt az elmebeteggé nyilvánításnak nem az a következménye, hogy bezárják az embert, hanem az, hogy onnantól nem tehet saját magától érvényes jognyilatkozatokat.</div>
te mégis honnan szeded ezeket az őrületes baromságokat? mutass már egy §-t a ptk-ban erről.
segghülye faszparaszt vagy, Hahó! ne okoskodjál, mert ömlik belőled a hülyeség.
Aug 21, 2012 22:01:53
Lelki Verető
Aug 21, 2012 22:02:06
"Ez, hogy az illető néha vissza-vissza jár hozzá, tényleg azt jelzi, hogy bonyolult kapcsolat ez, és tényleg lehet, hogy még igenis szeretik egymást így is."
Ezeken sírva röhögök. Sodi ért az emberi kapcsolatokhoz. Normális, hogy a cigány eltángálja a volt nőjét, Krokkkó volt nője nyilván továbbra is szerelmes a bírók rémébe és a Fórizshoz "visszajáró" volt pasija nyilván szerelmes a nőbe.
Sodi, te vagy a legbutább ember a bolygón, sajnálom.
Ezeken sírva röhögök. Sodi ért az emberi kapcsolatokhoz. Normális, hogy a cigány eltángálja a volt nőjét, Krokkkó volt nője nyilván továbbra is szerelmes a bírók rémébe és a Fórizshoz "visszajáró" volt pasija nyilván szerelmes a nőbe.
Sodi, te vagy a legbutább ember a bolygón, sajnálom.
Aug 21, 2012 22:02:06
Tutenchamun
Aug 21, 2012 22:03:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Eszter egyébként elmondta, hogy azért hangsúlyozza mindenkinek, hogy makulátlan a szerelem, nehogy azt gondolja valaki, hogy velem vagy Józsival jár. Ez egyébként logikus is a részéről. :)</div>
ez nem logikus, ez kompenzálás. "jaj, nehogy azt higgye valaki, hogy ezekkel az őrültekkel kúrok, mert ez rossz fényt vetne rám.".
ez nem logikus, ez kompenzálás. "jaj, nehogy azt higgye valaki, hogy ezekkel az őrültekkel kúrok, mert ez rossz fényt vetne rám.".
Aug 21, 2012 22:03:54
sodika
Aug 21, 2012 22:06:19
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Sodi úr, mitől van elviselhetetlen hányingert keltő szag még mindig a jobb első ülés mögötti részen? 20 liter vizet öntöttem már rá, sikálom, de semmi eredmény. 100 kilométeren át huzatban próbáltam kiszellőztetni az autót, de semmi eredmény, az idős hölgy ismerősöm, akit rendszeresen a telkéről viszek haza pestre a bűztől idegösszeroppanást kapott és megtiltotta, hogy más is használja az autómat :-)</div>
Ez mondjuk furcsa.
Tényleg kiömlött az egyik tej, és a nick is stimmel.
Ki a faszom vagy te, hogy ennyi mindent tudsz? :D
Ez mondjuk furcsa.
Ki a faszom vagy te, hogy ennyi mindent tudsz? :D
Aug 21, 2012 22:06:19
Lelki Verető
Aug 21, 2012 22:08:32
Gondolom tartarosszt érdekelni fogja a valóság is:
<a href="http://sodipedia.sodika.org/index.php/Sodipedia_Wiki" rel="nofollow" target="_blank">http://sodipedia.sodika.org/index.php/Sodipedia_Wiki</a>
<a href="http://sodipedia.sodika.org/index.php/Sodipedia_Wiki" rel="nofollow" target="_blank">http://sodipedia.sodika.org/index.php/Sodipedia_Wiki</a>
Aug 21, 2012 22:08:32
sodika
Aug 21, 2012 22:09:19
Én egyébként nem öntöttem ki semmit, az Eszter pakolt rá kevésbé megfontoltan. De amúgy minden stimmel.
Csak túl sok az információ, úgyhogy valami nem stimmel, valaki itt zavarba ejtően sokat tud troll körben.
Nem vagyok összeesküvés-gyártó, de mi folyik itt? :)
Csak túl sok az információ, úgyhogy valami nem stimmel, valaki itt zavarba ejtően sokat tud troll körben.
Nem vagyok összeesküvés-gyártó, de mi folyik itt? :)
Aug 21, 2012 22:09:19
Géntolvaj református
Aug 21, 2012 22:09:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez mondjuk furcsa.
Ki a faszom vagy te, hogy ennyi mindent tudsz? :D</div>
Mi is tényfeltárók vagyunk. Problem?
Mi is tényfeltárók vagyunk. Problem?
Aug 21, 2012 22:09:29
Hát azért hetyetyetye...
Aug 21, 2012 22:09:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ki a faszom vagy te</div>
Jaj, majd ezért is magyarázkodhatsz megint.
Jaj, majd ezért is magyarázkodhatsz megint.
Aug 21, 2012 22:09:36
sodileaks
Aug 21, 2012 22:10:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez mondjuk furcsa.
kiömlött a tej, mi? hát persze, te mosdatlan szarszagú krónikás..
kiömlött a tej, mi? hát persze, te mosdatlan szarszagú krónikás..
Aug 21, 2012 22:10:02
Tutenchamun
Aug 21, 2012 22:11:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Sodi úr, mitől van elviselhetetlen hányingert keltő szag még mindig a jobb első ülés mögötti részen? 20 liter vizet öntöttem már rá, sikálom, de semmi eredmény. 100 kilométeren át huzatban próbáltam kiszellőztetni az autót, de semmi eredmény, az idős hölgy ismerősöm, akit rendszeresen a telkéről viszek haza pestre a bűztől idegösszeroppanást kapott és megtiltotta, hogy más is használja az autómat :-)</div>
Ez mondjuk furcsa.
szokás szerint kamuzunk. néha beletalálunk, ennyi.
Ez mondjuk furcsa.
szokás szerint kamuzunk. néha beletalálunk, ennyi.
Aug 21, 2012 22:11:18
sodileaks
Aug 21, 2012 22:11:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én egyébként nem öntöttem ki semmit, az Eszter pakolt rá kevésbé megfontoltan.</div>
már megint a "más a hibás" lemez * ásít *
azt mondd meg mikor fürödtél utoljára???
már megint a "más a hibás" lemez * ásít *
azt mondd meg mikor fürödtél utoljára???
Aug 21, 2012 22:11:32
IsmeretlenJoAkaro
Aug 21, 2012 22:13:32
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez mondjuk furcsa.
kiömlött a tej, mi? hát persze, te mosdatlan szarszagú krónikás..</div>
Kiomlott a tej a 23 cm-es slagbol. Igaz, pup?
kiömlött a tej, mi? hát persze, te mosdatlan szarszagú krónikás..</div>
Kiomlott a tej a 23 cm-es slagbol. Igaz, pup?
Aug 21, 2012 22:13:32
sodika
Aug 21, 2012 22:15:18
sodileaks :
Az a szerencse, hogy a szatyor alatt lévő ingem fogta fel jóformán az egész dobozzal, amit könnyen ki lehet mosni, és nem a kocsi kárpitjára ment. Az - ahogy néztem - 100%-ig érintetlen maradt.
De egyébként az illető nem ír semmi ilyesmiről se a blogján, se a Facebook oldalán. Valami itt nagyon furcsa. :)
Az a szerencse, hogy a szatyor alatt lévő ingem fogta fel jóformán az egész dobozzal, amit könnyen ki lehet mosni, és nem a kocsi kárpitjára ment. Az - ahogy néztem - 100%-ig érintetlen maradt.
De egyébként az illető nem ír semmi ilyesmiről se a blogján, se a Facebook oldalán. Valami itt nagyon furcsa. :)
Aug 21, 2012 22:15:18
Hát azért hetyetyetye...
Aug 21, 2012 22:17:45
Hihetetlen, hogy elvisznek egy kegyelemutazásra, ahol kegyelemfalatokkal is ellátnak egész nap, és ezek után - nyilván "munkát" mímelve - képes vagy odaverni a farkad a vendéglátó autójának a hátsó ülésére. Ez is a magyarság érdeke volt, igaz, recskaboy?
Aug 21, 2012 22:17:45
Homályosító Huba
Aug 21, 2012 22:18:05
Sodi, felejtsd el, ami történt. Véletlenül ráhibázott egy troll. Valójában semmit se tud senki.
Aug 21, 2012 22:18:05
snecigeci
Aug 21, 2012 22:19:13
Sodi, rólad is szó esik rgl videójában. Tekerj csak 1:00:00-hoz.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=bagzak8ZfHY" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=bagzak8ZfHY</a>
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=bagzak8ZfHY" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=bagzak8ZfHY</a>
Aug 21, 2012 22:19:13
Trollopata
Aug 21, 2012 22:20:30
ezert a thomasos kepert meg egy strigulad van nalam, te aberralt szar!
kurvaisten, hogy legkozelebb, ha arra jarok felcsongetek...
kurvaisten, hogy legkozelebb, ha arra jarok felcsongetek...
Aug 21, 2012 22:20:30
sodika
Aug 21, 2012 22:22:12
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>ezert a thomasos kepert meg egy strigulad van nalam</div>
A Szentkorona rádiósok képe, nem én csináltam.
Én csak rányomtam a megosztás gombra.
Én csak rányomtam a megosztás gombra.
Aug 21, 2012 22:22:12
tigris
Aug 21, 2012 22:22:50
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>ezert a thomasos kepert meg egy strigulad van nalam, te aberralt szar!
kurvaisten, hogy legkozelebb, ha arra jarok felcsongetek...</div>
ez bazmeg a gusztustlaanság csimborasszója.
kurvaisten, hogy legkozelebb, ha arra jarok felcsongetek...</div>
ez bazmeg a gusztustlaanság csimborasszója.
Aug 21, 2012 22:22:50
sodika
Aug 21, 2012 22:23:43
Éppen a rögzített közvetítést néztem. Valahol a 7 óra alatt el kellett hangoznia az illető nevének, különben nem tudnátok. Csak éppen nem találom sehol.
Furcsa ez, nagyon furcsa.
Furcsa ez, nagyon furcsa.
Aug 21, 2012 22:23:43
szpítsopp
Aug 21, 2012 22:24:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>ezert a thomasos kepert meg egy strigulad van nalam</div>
Én csak rányomtam a megosztás gombra.</div>
Ez a barátom pisztolya. én csak elsütöttem, ártatlan vagyok.
Ez a barátom pisztolya. én csak elsütöttem, ártatlan vagyok.
Aug 21, 2012 22:24:01
snecigeci
Aug 21, 2012 22:24:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Éppen a rögzített közvetítést néztem. Valahol a 7 óra alatt el kellett hangoznia az illető nevének, különben nem tudnátok. Csak éppen nem találom sehol.
Furcsa ez, nagyon furcsa.</div>
Az is elhangzik, hogy kiömlött a tej?
Furcsa ez, nagyon furcsa.</div>
Az is elhangzik, hogy kiömlött a tej?
Aug 21, 2012 22:24:21
Géntolvaj református
Aug 21, 2012 22:25:24
Tudod, mi a "furcsa"? Az, hogy még mindig szabadlábon vagy, és még nem zártak be a vigyorgóba.
Aug 21, 2012 22:25:24
sodika
Aug 21, 2012 22:25:28
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
ez bazmeg a gusztustlaanság csimborasszója.</div>
"megosztotta Sin City a Szent Korona Rádióban fényképét."
A Szentkoronások képe, hahó.
A Sin City ott az egyik legnépszerűbb műsor.
Hogy lehettek ennyire műveletlenek? :)
ez bazmeg a gusztustlaanság csimborasszója.</div>
"megosztotta Sin City a Szent Korona Rádióban fényképét."
A Szentkoronások képe, hahó.
A Sin City ott az egyik legnépszerűbb műsor.
Hogy lehettek ennyire műveletlenek? :)
Aug 21, 2012 22:25:28
tigris
Aug 21, 2012 22:25:37
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>ezert a thomasos kepert meg egy strigulad van nalam</div>
Ez a barátom pisztolya. én csak elsütöttem, ártatlan vagyok.</div>
csicska vagy dromedár féreg!
Ez a barátom pisztolya. én csak elsütöttem, ártatlan vagyok.</div>
csicska vagy dromedár féreg!
Aug 21, 2012 22:25:37
Lelki Szopató
Aug 21, 2012 22:25:56
Sodi, hogy te milyen hihetetlen béna vagy.
<a href="http://tartarossz.blogspot.hu/" rel="nofollow" target="_blank">http://tartarossz.blogspot.hu/</a>
<a href="http://tartarossz.blogspot.hu/" rel="nofollow" target="_blank">http://tartarossz.blogspot.hu/</a>
Aug 21, 2012 22:25:56
sodika
Aug 21, 2012 22:26:11
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Az is elhangzik, hogy kiömlött a tej?</div>
Abba biztos beletrafáltatok.
De az illetőnek valahol el kellett hangoznia.
De nem találom, vajon hol...
De nem találom, vajon hol...
Aug 21, 2012 22:26:11
snecigeci
Aug 21, 2012 22:27:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
De nem találom, vajon hol...</div>
Teljesen hülye vagy? Kiömlött a tej a jobb első ülésnél. Mekkora esély van rá, hogy eltalálja valaki? Nulla.
De nem találom, vajon hol...</div>
Teljesen hülye vagy? Kiömlött a tej a jobb első ülésnél. Mekkora esély van rá, hogy eltalálja valaki? Nulla.
Aug 21, 2012 22:27:13
sodika
Aug 21, 2012 22:31:30
Egyébként mellettem még HARMINCHÉT ember osztotta meg a Thomas Gőzmozdonyos képet. De én vagyok a szemét.
<b>Annyira idióták vagytok, hogy észre se veszitek :D</b>
<b>Annyira idióták vagytok, hogy észre se veszitek :D</b>
Aug 21, 2012 22:31:30
Tutenchamun
Aug 21, 2012 22:31:43
itt mesteri szopatás folyik. de ne törődj vele sneci, a vádemeléssel is csak találgattunk, és véletlenül bejött. most is csak erről van szó. puszta találgatásról.
Aug 21, 2012 22:31:43
Lelki Szopató
Aug 21, 2012 22:32:00
Tartarossz, a blogodat olvasgatva úgy döntöttem, Soha többet nem írok ide. Te már keményebb eset vagy, mint a kameRázós csapat. Sodi, az Ég irgalmazzon neked.
Aug 21, 2012 22:32:00
sodika
Aug 21, 2012 22:33:34
<div class="quote"><div class="author">Lelki Szopató</div>Sodi, hogy te milyen hihetetlen béna vagy.
<a href="http://tartarossz.blogspot.hu/" rel="nofollow" target="_blank">http://tartarossz.blogspot.hu/</a></div>
Ezen a blogon nem ír a csávó semmit.
A kiömlött tej, az, hogy ma már nála van a kocsi.
Ez túl sok részlet... Honnan a francból tudtok ezekről?
<a href="http://tartarossz.blogspot.hu/" rel="nofollow" target="_blank">http://tartarossz.blogspot.hu/</a></div>
Ez túl sok részlet... Honnan a francból tudtok ezekről?
Aug 21, 2012 22:33:34
snecigeci
Aug 21, 2012 22:34:35
műholdról figyeltünk snecike...
Aug 21, 2012 22:34:35
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 21, 2012 22:34:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként mellettem még HARMINCHÉT ember osztotta meg a Thomas Gőzmozdonyos képet. De én vagyok a szemét.
<b>Annyira idióták vagytok, hogy észre se veszitek :D</b></div>
WTF? Részeg vagy?
WTF? Részeg vagy?
Aug 21, 2012 22:34:43
tigris
Aug 21, 2012 22:35:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként mellettem még HARMINCHÉT ember osztotta meg a Thomas Gőzmozdonyos képet. De én vagyok a szemét.
itt vannak azok az arcok? írnak ide? igen , te vagy a szemét. ha bárki innen megoszaná, neki is azt mondanám, hoy egy faszszopó görény
itt vannak azok az arcok? írnak ide? igen , te vagy a szemét. ha bárki innen megoszaná, neki is azt mondanám, hoy egy faszszopó görény
Aug 21, 2012 22:35:01
tigris
Aug 21, 2012 22:35:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Lelki Szopató</div>Sodi, hogy te milyen hihetetlen béna vagy.
Ez túl sok részlet... Honnan a francból tudtok ezekről?</div>
gondolkozz kis gyagyás.....
Ez túl sok részlet... Honnan a francból tudtok ezekről?</div>
gondolkozz kis gyagyás.....
Aug 21, 2012 22:35:39
sodika
Aug 21, 2012 22:36:30
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>műholdról figyeltünk snecike...</div>
Titán ezt mondaná, de én meg tudom, hogy ennél ezerszer prózaibb a magyaráztat. :D
Titán ezt mondaná, de én meg tudom, hogy ennél ezerszer prózaibb a magyaráztat. :D
Aug 21, 2012 22:36:30
Lelki Szopató
Aug 21, 2012 22:36:39
Te nem érted, hogy kurvára szorul a hurok?
Konkrétan a lehető legdurvábban kibasztál Tartarosszal, ugyanis a blogja alapján pontosan beazonosítható, és ilyen módon gyakorlatilag bármibe bevonható. Most itt van, járja a fórumot, mint egy vadkan, és épp felkérdez téged. Vágod, hogy ő nem egy sörösüvegvállú, óbégató Titán, hanem egy fajsúlyosabb figura? Hátra is lépek, utolért a Nemezised.
Konkrétan a lehető legdurvábban kibasztál Tartarosszal, ugyanis a blogja alapján pontosan beazonosítható, és ilyen módon gyakorlatilag bármibe bevonható. Most itt van, járja a fórumot, mint egy vadkan, és épp felkérdez téged. Vágod, hogy ő nem egy sörösüvegvállú, óbégató Titán, hanem egy fajsúlyosabb figura? Hátra is lépek, utolért a Nemezised.
Aug 21, 2012 22:36:39
Kurva Nagy ALERT felirat
Aug 21, 2012 22:37:32
Elkezdődött. Bevégeztetett.
Aug 21, 2012 22:37:32
Lényfeltáró Alienbaba
Aug 21, 2012 22:39:30
<a href="http://tartarossz.blogspot.hu/2012/07/66masodperc-kilakoltatas-dregelyvar.html" rel="nofollow" target="_blank">http://tartarossz.blogspot.hu/2012/07/66masodperc-kilakoltatas-dregelyvar.html</a>
Nem kellenek ahhoz cctv-k, hogy bárkit megfigyeljünk, Kiss. Ti valójában a legsúlyosabb önfeljelentő társaság vagytok.
Megkérném Sneidert, hogy állítsa inverzre a következő hetekre a blogdizájnt.
SoDI, isten hozott a pokolban.
Nem kellenek ahhoz cctv-k, hogy bárkit megfigyeljünk, Kiss. Ti valójában a legsúlyosabb önfeljelentő társaság vagytok.
Megkérném Sneidert, hogy állítsa inverzre a következő hetekre a blogdizájnt.
SoDI, isten hozott a pokolban.
Aug 21, 2012 22:39:30
sodika
Aug 21, 2012 22:39:37
Nem basztam ki senkivel, viszont kurvára nem értem, hogyan jöttetek rá, hogy ő az. Senki nem írt semmi ilyesmiről sehol. Szerintem a 7 órás közvetítésben sem hangzik el a neve. Ennek semmi értelme.
Főleg hogy még a kifolyt tejről is tudtok.
Kurvára furcsa ez...
Kurvára furcsa ez...
Aug 21, 2012 22:39:37
Trollopata
Aug 21, 2012 22:40:24
ah irtam egy hosszabb posztot de kitoroltem
te ugysem erted
tenyleg a holokauszttal kell viccelni, tenyleg? tobbszazezer honfitarsad halalaval? micsoda egy undorito mocskos patkany szar vagy te meg a hasonszoru ember alatti lenyek.
zsidozni akarsz? tessek, zsidozzal
zsinagogazzal, nagyorruzzal, leszarom, ostoba vagy
de az, hogy ket labbal tiporsz a hullahegyeken, nem tudom megerteni. magyarazd el, hogy ez hogy a gecibe van.
gulag-tagadas nincs
donkanyar-vicceket sem mesel senki
de ti, undorito akasztofaviragok a holokauszttal vicceltek... pontosan ennyit is ertek...
ah, nem baszom fel magam, viszont tenyleg bojtje lesz ennek, meglatod. bele fog valaki rugdosni a jeghideg dunaba, aztan kapalozhatsz, te hanyadek szar.
ah irtam egy hosszabb posztot de kitoroltem
te ugysem erted
tenyleg a holokauszttal kell viccelni, tenyleg? tobbszazezer honfitarsad halalaval? micsoda egy undorito mocskos patkany szar vagy te meg a hasonszoru ember alatti lenyek.
zsidozni akarsz? tessek, zsidozzal
zsinagogazzal, nagyorruzzal, leszarom, ostoba vagy
de az, hogy ket labbal tiporsz a hullahegyeken, nem tudom megerteni. magyarazd el, hogy ez hogy a gecibe van.
gulag-tagadas nincs
donkanyar-vicceket sem mesel senki
de ti, undorito akasztofaviragok a holokauszttal vicceltek... pontosan ennyit is ertek...
ah, nem baszom fel magam, viszont tenyleg bojtje lesz ennek, meglatod. bele fog valaki rugdosni a jeghideg dunaba, aztan kapalozhatsz, te hanyadek szar.
Aug 21, 2012 22:40:24
tigris
Aug 21, 2012 22:41:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem basztam ki senkivel, viszont kurvára nem értem, hogyan jöttetek rá, hogy ő az. Senki nem írt semmi ilyesmiről sehol. Szerintem a 7 órás közvetítésben sem hangzik el a neve. Ennek semmi értelme.
Kurvára furcsa ez...</div>
hát tartarosszal nem kellett volna baszakodni.....
Kurvára furcsa ez...</div>
hát tartarosszal nem kellett volna baszakodni.....
Aug 21, 2012 22:41:38
Lényfeltáró Alienbaba
Aug 21, 2012 22:42:36
SoDI, utolért a legszörnyűbb rém: az ürülékgólem, amit a saját mocskos, perverz életedből emelték. Ő fog téged eltaposni. Nézz vele szembe.
Tartarossz, a tiéd. Vidd. Fogadd be.
Tartarossz, a tiéd. Vidd. Fogadd be.
Aug 21, 2012 22:42:36
sodika
Aug 21, 2012 22:42:46
<div class="quote"><div class="author">Lényfeltáró Alienbaba</div><a href="http://tartarossz.blogspot.hu/2012/07/66masodperc-kilakoltatas-dregelyvar.html" rel="nofollow" target="_blank">http://tartarossz.blogspot.hu/2012/07/66masodperc-kilakoltatas-dregelyvar.html</a>
Nem kellenek ahhoz cctv-k, hogy bárkit megfigyeljünk, Kiss. Ti valójában a legsúlyosabb önfeljelentő társaság vagytok.</div>
Ezt most nem értem.
Hogy jön ide a blogbejegyzés?
Semmit nem értek...
Nem kellenek ahhoz cctv-k, hogy bárkit megfigyeljünk, Kiss. Ti valójában a legsúlyosabb önfeljelentő társaság vagytok.</div>
Ezt most nem értem.
Semmit nem értek...
Aug 21, 2012 22:42:46
Lényfeltáró Alienbaba
Aug 21, 2012 22:43:13
emeltél*
Aug 21, 2012 22:43:13
tigris
Aug 21, 2012 22:43:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Lényfeltáró Alienbaba</div><a href="http://tartarossz.blogspot.hu/2012/07/66masodperc-kilakoltatas-dregelyvar.html" rel="nofollow" target="_blank">http://tartarossz.blogspot.hu/2012/07/66masodperc-kilakoltatas-dregelyvar.html</a>
Ezt most nem értem.
Semmit nem értek...</div>
ne izgulj csimpánz. hamarosan összeáll majd a kép. de akkor már késő lesz!
Ezt most nem értem.
Semmit nem értek...</div>
ne izgulj csimpánz. hamarosan összeáll majd a kép. de akkor már késő lesz!
Aug 21, 2012 22:43:54
Lényfeltáró Alienbaba
Aug 21, 2012 22:44:08
Nem számítottál rá, hogy így fog elkezdődni? Szerinted ki van beavatva a játékba, és ki nincs?
Aug 21, 2012 22:44:08
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 21, 2012 22:45:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Semmit nem értek...</div>
Buta vagy Sodi.
Gyorsan küldd el az 50 ezer forintot Pál Marcinak, hátha megvéd mégiscsak.
Buta vagy Sodi.
Gyorsan küldd el az 50 ezer forintot Pál Marcinak, hátha megvéd mégiscsak.
Aug 21, 2012 22:45:06
tigris
Aug 21, 2012 22:45:59
<div class="quote"><div class="author">Lényfeltáró Alienbaba</div>Nem számítottál rá, hogy így fog elkezdődni? Szerinted ki van beavatva a játékba, és ki nincs?</div>
nem nevezném játéknak
nem nevezném játéknak
Aug 21, 2012 22:45:59
Lelki Verető
Aug 21, 2012 22:47:20
Vajon mit gondolt, meddig köröznek körülötte a cápák? Azt hitte a kalauzhal, egész életében csipkedheti a fogak gazdáit? Most aztán nincs hová hátrálni a kalauzhalnak.
3 3 5
T T P
3 3 5
T T P
Aug 21, 2012 22:47:20
Hát azért hetyetyetye...
Aug 21, 2012 22:49:06
Sneci, Sneci, hát ebbe rendesen beletenyereltél! Én világ életemben irigyeltelek a kalandjaid meg minden miatt, de most nagyon nem lennék a helyedben.
Aug 21, 2012 22:49:06
ELI
Aug 21, 2012 22:49:49
Isten kegyelméből megjöttünk hát. Uram, irgalmazz. Kirie eleison! Krisztus kegyelmezz! Kriste eleison!
Aug 21, 2012 22:49:49
namaste
Aug 21, 2012 22:49:59
Eleget kell tenni, a feljelentések népének. LÉnyeglátó meglátás.
Aug 21, 2012 22:49:59
Prospero
Aug 21, 2012 22:50:25
S most pedig csend. Hagyjunk időt neki gondolkozni.
Aug 21, 2012 22:50:25
sodika
Aug 21, 2012 22:51:03
<div class="quote"><div class="author">Lényfeltáró Alienbaba</div>Nem számítottál rá, hogy így fog elkezdődni? Szerinted ki van beavatva a játékba, és ki nincs?</div>
Eleve azt nem értem, honnan a francból tudtátok meg, hogy ő az. Még ha a tejbe csak beletrafáltatok, az illetőbe nem tudtatok csak úgy beletrafálni.
Valahol a közvetítésben valakinek ki kellett mondania a nevét. De nem találom, hogy hol.
Eleve azt nem értem, honnan a francból tudtátok meg, hogy ő az. Még ha a tejbe csak beletrafáltatok, az illetőbe nem tudtatok csak úgy beletrafálni.
Valahol a közvetítésben valakinek ki kellett mondania a nevét. De nem találom, hogy hol.
Aug 21, 2012 22:51:03
Tutenchamun
Aug 21, 2012 22:51:19
buta sneci azon gondolkodik, hogy ki lehet tartarossz, pedig sokkal inkább azon kellene, hogy honnan fogja kapni a pofont, és milyen formában.
sneci, nem kellett volna kellemetlenkedni.
sneci, nem kellett volna kellemetlenkedni.
Aug 21, 2012 22:51:19
namaste
Aug 21, 2012 22:52:14
Add meg a feljelentőnek, ami a feljelentőé.
Aug 21, 2012 22:52:14
Tutenchamun
Aug 21, 2012 22:53:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Lényfeltáró Alienbaba</div>Nem számítottál rá, hogy így fog elkezdődni? Szerinted ki van beavatva a játékba, és ki nincs?</div>
Valahol a közvetítésben valakinek ki kellett mondania a nevét. De nem találom, hogy hol.</div>
hasonló hülyeségeken törhetted a fejed amikor előkerült a vádirat, az ügyszámok. mekkora idióta vagy te. facepalm.:))
Valahol a közvetítésben valakinek ki kellett mondania a nevét. De nem találom, hogy hol.</div>
hasonló hülyeségeken törhetted a fejed amikor előkerült a vádirat, az ügyszámok. mekkora idióta vagy te. facepalm.:))
Aug 21, 2012 22:53:24
Lelki Verető
Aug 21, 2012 22:54:35
Hihetetlen, hogy magyarázatot keres. Hogy elhangzik a felvételen. Nem lennék most a helyében.
Aug 21, 2012 22:54:35
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 21, 2012 23:01:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én egyébként nem öntöttem ki semmit, az Eszter pakolt rá kevésbé megfontoltan.</div>
Megdöbbentő, hogy még ilyen tök irreleváns kérdésekben sem vagy hajlandó elismerni, hogy béna voltál.
Kezeltesd már magad, egyszerűen borzasztó látni, hogy mennyire sötét vagy.
Megdöbbentő, hogy még ilyen tök irreleváns kérdésekben sem vagy hajlandó elismerni, hogy béna voltál.
Kezeltesd már magad, egyszerűen borzasztó látni, hogy mennyire sötét vagy.
Aug 21, 2012 23:01:42
Tutenchamun
Aug 21, 2012 23:02:52
kinek van meg a hétfői közvetítés rögzítése? flv-ben, ami a legelejétől van, amikor még fórizs nem tudja, hogy sneci elindította a közvetítést.
Aug 21, 2012 23:02:52
tigris
Aug 21, 2012 23:04:29
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én egyébként nem öntöttem ki semmit, az Eszter pakolt rá kevésbé megfontoltan.</div>
Kezeltesd már magad, egyszerűen borzasztó látni, hogy mennyire sötét vagy.</div>
MINDIG MÁS A HIBÁS
Kezeltesd már magad, egyszerűen borzasztó látni, hogy mennyire sötét vagy.</div>
MINDIG MÁS A HIBÁS
Aug 21, 2012 23:04:29
sodika
Aug 21, 2012 23:06:28
A valódi tartarossz biztos nem írt ide, az kizárt.
Szerintem a közvetítésben sem történik említés a nevére.
Műholdas megfigyelés és lehallgatás szintén ki van zárva. :)
A Facebook-ra feltöltött képeken sem látszik a teljes kocsi, főként nem a rendszáma. Anélkül pedig még bánsíp sem tudott segíteni nektek.
A Facebook-ra feltöltött képeken sem látszik a teljes kocsi, főként nem a rendszáma. Anélkül pedig még bánsíp sem tudott segíteni nektek.
Aug 21, 2012 23:06:28
Tutenchamun
Aug 21, 2012 23:07:35
sneci, most sajnálhatod igazán, hogy nem látod a nemlétező listát.:))))
Aug 21, 2012 23:07:35
Tutenchamun
Aug 21, 2012 23:09:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A valódi tartarossz biztos nem írt ide, az kizárt.
A Facebook-ra feltöltött képeken sem látszik a teljes kocsi, főként nem a rendszáma. Anélkül pedig még bánsíp sem tudott segíteni nektek.</div>
azt hiszed nincs meg a kocsi rendszáma? te tényleg nagyon alulértékelsz bennünket.
A Facebook-ra feltöltött képeken sem látszik a teljes kocsi, főként nem a rendszáma. Anélkül pedig még bánsíp sem tudott segíteni nektek.</div>
azt hiszed nincs meg a kocsi rendszáma? te tényleg nagyon alulértékelsz bennünket.
Aug 21, 2012 23:09:03
Tutenchamun
Aug 21, 2012 23:10:15
még ha azt mondtad volna, hogy nem tudjuk az alvázszámot...de a rendszámot??? te teljesen hülye vagy???
Aug 21, 2012 23:10:15
ismeretlen nyomkövető
Aug 21, 2012 23:12:44
Mi igaz abból, KEFE hogy a gárdisták és a magyarok nyugodt perceket szerettek volna és nem tudták elviselni az állandó moszad-konteókat és majdhogynem rátok támadtak?
Aug 21, 2012 23:12:44
sodika
Aug 21, 2012 23:14:47
<div class="quote"><div class="author">ismeretlen nyomkövető</div>Mi igaz abból, KEFE hogy a gárdisták és a magyarok nyugodt perceket szerettek volna és nem tudták elviselni az állandó moszad-konteókat és majdhogynem rátok támadtak?</div>
Ránk? Már megint mi ez a többes szám?
Rám nem, én akkor nem voltam ott.
Ránk? Már megint mi ez a többes szám?
Rám nem, én akkor nem voltam ott.
Aug 21, 2012 23:14:47
Tutenchamun
Aug 21, 2012 23:14:52
<div class="quote"><div class="author">ismeretlen nyomkövető</div>Mi igaz abból, KEFE hogy a gárdisták és a magyarok nyugodt perceket szerettek volna és nem tudták elviselni az állandó moszad-konteókat és majdhogynem rátok támadtak?</div>
az más. csak egyetlen filoszemita úriember volt, de az ő véleménye nem számít. a többi 3000 hazafi véleménye számít aki nézte a közvetítést.
az más. csak egyetlen filoszemita úriember volt, de az ő véleménye nem számít. a többi 3000 hazafi véleménye számít aki nézte a közvetítést.
Aug 21, 2012 23:14:52
tigris
Aug 21, 2012 23:16:25
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>A valódi tartarossz biztos nem írt ide, az kizárt.
azt hiszed nincs meg a kocsi rendszáma? te tényleg nagyon alulértékelsz bennünket.</div>
:DD alvázszám? azt még egy fogyatékos is meg tudja szerezni
azt hiszed nincs meg a kocsi rendszáma? te tényleg nagyon alulértékelsz bennünket.</div>
:DD alvázszám? azt még egy fogyatékos is meg tudja szerezni
Aug 21, 2012 23:16:25
sodika
Aug 21, 2012 23:16:56
Egyébként erről, hogy pontosan mi történt, tényleg nem tudok beszámolni, mert az Eszterék és a gárdisták közötti elidegenedésre pont akkor került sor, amikor én több száz méterre onnan a szemüveges úriemberrel beszélgettem.
Aug 21, 2012 23:16:56
Laptopvadász
Aug 21, 2012 23:17:42
Sodi, fogsz te még jobban csodálkozni ebben biztos lehetsz, ez most itt a végjáték, ugye tudod?
Hitetlenkedhetsz meg győzködheted magad de olyan dolgok vannak mozgásban amiket már nem lehet megállítani, tényleg nem lennék a helyedben.
Hitetlenkedhetsz meg győzködheted magad de olyan dolgok vannak mozgásban amiket már nem lehet megállítani, tényleg nem lennék a helyedben.
Aug 21, 2012 23:17:42
Hát azért hetyetyetye...
Aug 21, 2012 23:18:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként erről, hogy pontosan mi történt, tényleg nem tudok beszámolni, mert az Eszterék és a gárdisták közötti elidegenedésre pont akkor került sor, amikor én több száz méterre onnan a szemüveges úriemberrel beszélgettem.</div>
Magyarul megint lemaradtál a lényegről. Milyen meglepő! Felveszed balfasz pólót. Most!
Magyarul megint lemaradtál a lényegről. Milyen meglepő! Felveszed balfasz pólót. Most!
Aug 21, 2012 23:18:02
as
Aug 21, 2012 23:19:39
Sodika itt most valami hihetetlen összehangolt támadás készülődik ellened. Érintve lesz a kuruc, pálmarcsi, tartarosz, rgl, a koppányok és molnárf is.
Szerintem jobb ha készíted a magyarázó kártyákat.
Szerintem jobb ha készíted a magyarázó kártyákat.
Aug 21, 2012 23:19:39
sodika
Aug 21, 2012 23:20:41
Eszterék elmondását ismerem, de pont azért szólalkoztam össze velük utána, hogy ne beszéljenek csúnyán a gárdista hazafiakról. Hazafiakról jó embereket csak jókat mondanak.
Aug 21, 2012 23:20:41
sodika
Aug 21, 2012 23:22:17
<div class="quote"><div class="author">Hát azért hetyetyetye...</div>
Magyarul megint lemaradtál a lényegről.</div>
Bizony, és kifejezetten <b>ÖRÜLÖK NEKI</b>.
Áldom az eget, hogy Eszterék és a gárdisták között képződő feszültségnek nem voltam szem -és fültanúja.
Magyarul megint lemaradtál a lényegről.</div>
Bizony, és kifejezetten <b>ÖRÜLÖK NEKI</b>.
Áldom az eget, hogy Eszterék és a gárdisták között képződő feszültségnek nem voltam szem -és fültanúja.
Aug 21, 2012 23:22:17
tigris
Aug 21, 2012 23:22:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Eszterék elmondását ismerem, de pont azért szólalkoztam össze velük utána, hogy ne beszéljenek csúnyán a gárdista hazafiakról. Hazafiakról jó embereket csak jókat mondanak.</div>
hol szólalkoztál össze velük?
hol szólalkoztál össze velük?
Aug 21, 2012 23:22:35
Tutenchamun
Aug 21, 2012 23:22:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Eszterék elmondását ismerem, de pont azért szólalkoztam össze velük utána, hogy ne beszéljenek csúnyán a gárdista hazafiakról. Hazafiakról jó embereket csak jókat mondanak.</div>
kivéve te, aki verést javasolt a kellemetlenkedő gárdistáknak.
kivéve te, aki verést javasolt a kellemetlenkedő gárdistáknak.
Aug 21, 2012 23:22:38
as
Aug 21, 2012 23:23:23
már késő sodika. értesüléseim szerint valaki felvette a kapcsolatot a gárdistákkal és a jobbikkal. téged is elkönyveltek már.
Aug 21, 2012 23:23:23
sodika
Aug 21, 2012 23:23:25
Na jó, akkor lehet, hogy tényleg idege megírnom a tervezett posztokat.
Aug 21, 2012 23:23:25
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 21, 2012 23:23:30
"Két láb jó, négy láb rossz."
"Két láb jó, négy láb rossz."
Aug 21, 2012 23:23:30
sodika
Aug 21, 2012 23:24:16
<div class="quote"><div class="author">as</div>már késő sodika. értesüléseim szerint valaki felvette a kapcsolatot a gárdistákkal és a jobbikkal.</div>
Ezért írom le, hogy mi történt utána köztem és Eszterék között. Ilyen belső dolgokat az ember nem szívesen tereget, de most kénytelen leszek.
Ezért írom le, hogy mi történt utána köztem és Eszterék között. Ilyen belső dolgokat az ember nem szívesen tereget, de most kénytelen leszek.
Aug 21, 2012 23:24:16
tigris
Aug 21, 2012 23:25:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na jó, akkor lehet, hogy tényleg idege megírnom a tervezett posztokat.</div>
arról, hogy gárdisták megverésére buzdítottad a cigókat?
arról, hogy gárdisták megverésére buzdítottad a cigókat?
Aug 21, 2012 23:25:26
Tutenchamun
Aug 21, 2012 23:25:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na jó, akkor lehet, hogy tényleg idege megírnom a tervezett posztokat.</div>
minek sneci? ennyi bőven elég:
gárdista jó. gárdista szép.
gárdista gárdista.
gárdista.
minek sneci? ennyi bőven elég:
gárdista jó. gárdista szép.
gárdista gárdista.
gárdista.
Aug 21, 2012 23:25:33
Soós Titán József
Aug 21, 2012 23:25:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A valódi tartarossz biztos nem írt ide, az kizárt.
Ki van zárva?! Holnap ne gyere!
Ki van zárva?! Holnap ne gyere!
Aug 21, 2012 23:25:49
szpítsopp
Aug 21, 2012 23:26:11
annyira kurvára buta vagy piranha... már nekem fáj.
Aug 21, 2012 23:26:11
tigris
Aug 21, 2012 23:26:39
hát ez a sztori egyre rosszabb. most beszéltem egy gárdás haverommal, kérdeztem mi ez a sztori, és nagyon durva dolgokat kezdett a teleonba üvölteni a " faszszoopó zsidó kurváról és a tetves kommunista csürhéjéről"
Aug 21, 2012 23:26:39
Tutenchamun
Aug 21, 2012 23:27:26
sneci, írhatsz te itt már bármit. fogalmad sincs, hogy ki mindenkinek van már tele veled a hócipője, és kik fognak lenyomni, mint a rajzszöget.
de majd meglátod. régóta figyelik a cigánymosdatást bizonyos emberek.
de majd meglátod. régóta figyelik a cigánymosdatást bizonyos emberek.
Aug 21, 2012 23:27:26
sodika
Aug 21, 2012 23:27:28
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
"Két láb jó, négy láb rossz."</div>
Jó, annyit elárulok, hogy amikor a történteket úgy akartam kiírni a Facebook-ra, hogy ők és a gárdisták "vitába keveredtek" egymással, Józsi és Eszter mindketten teli torokból elkezdtek kiabálni velem, hogy "NE HAZUDOZZAK", ők nem "keveredtek semmibe", hanem...
De ezt majd részletesen leírom.
El akartam az egész konfliktust titkolni, mert elképesztően kínosnak találom, hogy valaki, aki a társaságomban van, gárdista hazafiakkal kerüljön konfliktusba, de most már muszáj részletesen kifejteni.
A magam védelmében. Fürdök, aztán megírom.
"Két láb jó, négy láb rossz."</div>
Jó, annyit elárulok, hogy amikor a történteket úgy akartam kiírni a Facebook-ra, hogy ők és a gárdisták "vitába keveredtek" egymással, Józsi és Eszter mindketten teli torokból elkezdtek kiabálni velem, hogy "NE HAZUDOZZAK", ők nem "keveredtek semmibe", hanem...
De ezt majd részletesen leírom.
El akartam az egész konfliktust titkolni, mert elképesztően kínosnak találom, hogy valaki, aki a társaságomban van, gárdista hazafiakkal kerüljön konfliktusba, de most már muszáj részletesen kifejteni.
A magam védelmében. Fürdök, aztán megírom.
Aug 21, 2012 23:27:28
2 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ja, hogy csak ismerői láthatják? :)
Így jártál.