És ehhez is egy trollnak kellett segíteni, te milliófütyis webgányer fasz.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Ismét ingyen van húzva a média birodalom
Mifaaaaaaaaaaaan
NSZKSZ! Vállalhatatlan fos lett sosem lesz így minőségi tartalom
A soha ki nem mosott kávéscsésze rejtelmei

Kibaszottul alkoholista fejed van!

Csurran cseppen a Hejnekken!

Karizmatikus személy ez a Sodi, nagyon szexi hátulrólshopping után, mint valami plázacica!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Karizmatikus személy ez a Sodi, nagyon szexi hátulrólshopping után, mint valami plázacica!
De már megint dobozból issza a sörikét, megint ki fog ragyáSODnI. A hétfői főzős live-hoz alapanyagot nem vett.

Ha ez Gordon Ramsay módot akar akkor szerintem Gordon ahogy meglátja röhögve fut a láncfúrészbe. Sneci katasztrófa vagy
Örök harag.
nem nüvölök már, hogyabarbiszar????????????????????????csak haxelőtwm ny oja ki, seminsazexí!!!!!!!!!!!!!!
broni, fogadni mernék, hogy van egy enigma géped és azzal írsz. xd
ezeket a gyöngyszemeket tanszéki archívumba kellene menteni és felvételi kérdések közé felvenni. aki ezeket helyesen dekódolja, az jöhet a fórumra. xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
szekus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez tldr a gyagyásnak, 28 fèlèv etyetemmel max 3 összefügg tőmondatot tud talán értem olvasni mielőtt felvillan a kamu szó az ágyában.
Minden esetre érdekes! NSZKSZ.
Sodi te ugye nem vagy annyira szemét alak, hogy a névnapjának hónapjában utalást vársz a vicces színű haverodtól?
Na ugye, majd jövő hónapban dupla ennyit törleszt mint most :)
Tavaly azért nem törlesztett egy centet se, mert az a névnapjának az éve volt
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Nem trash sodi asodi.
Na tejhabosítás, csá.
VíííÁrrr minőség
A nemcigizéstől. :D
Si vis pacem, para bellum
Pék (medvemaci) Tibi
pedofilsodiasodi
Én csak a hotyvoltot olvastam, nem tudom, hogy maradt-e ki valami:
redbull
szennyestartó
akasztófák
fazék
még ffp2 maszk (ez az osztrák fasiszta szemétség már fél éve csicskítja SoDI-t :)
még buzifények
még gorillapod
gyümölcsöt (datolya*, eper)
új Sennheiser füles
mellkasra erősíthető gopro-tartó
Ez összesen megint van biztosan 300 euró :) Ebből a konyhára költve egy 30 eurós fazék
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Az összes keleti parti :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A datolya tökéletes választás volt, Endre! 100g datolyában van 281 kalória (kcal), ettől le fog menni a poci szépen, csak egyél belőle minél többet!
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Nem egy túl igényes, ápolt faszi lehet; de még ő is kiakadt a Gyagyás környezetén, ahogy él a masztidémon...
Azért laktak együtt Ausztriában, meg mentek el nyaralni ezután is ide-oda? :) Becsületes Márk
Mi a helyzet Márkkal? Törlesztett ebben a hónapban?
Yitzhak Schweiz
(
x1)
Apr 25, 2021 02:25:47
x1)
Kurva szar a képminőség
1 hónapja nincs 5 perc megnézni hogy jó-e a kamera, ami a vlog alapja lenne, ennél jobb ki se lehetne fejezni hogy leszarod az egészet
די ביגאַסט פאָרשטעלונג אויף דער ערד
1 hónapja nincs 5 perc megnézni hogy jó-e a kamera, ami a vlog alapja lenne, ennél jobb ki se lehetne fejezni hogy leszarod az egészet
Seggszőr von Balu
Apr 25, 2021 02:25:57
Endre végig hazudod a flokkot! Milyen tüntetéseken vettél te részt? A recskeodúban seggrészegre iszod magad és itt a fórumon loopolod az autista téveszméidet.
Apr 25, 2021 02:25:57
Budai-úrifiú
(
x9)
Apr 25, 2021 02:26:09
x9)
Jó, csináltam egy nyilvános "élő közvetítések" lejátszási listát, de a benne lévő videókat nem teszem külön nyilvánossá.
Ásó27
(
x68)
Apr 25, 2021 02:27:48
x68)
Ismét ingyen van húzva a média birodalom
Löwenbräu Oktoberfestbier
Apr 25, 2021 02:28:31
Idióta fasz! A "sütőbaleset" azért történt, mert 30 fokban állt a rács! Ehhez még egy bajor sört bontanom kell, hogy tovább tudjam nézni, a kurva anyádat!
Apr 25, 2021 02:28:31
Seggszőr von Balu
Apr 25, 2021 02:28:42
Gyagyás Addaboy nem fog örülni a vásárlásaidnak. Megint 6000 felesleges kacatot vettél semmi értelmeset. LEVESFŐZŐ FAZEKAT VETTÉL!! Levest soha nem fogsz csinálni.
Apr 25, 2021 02:28:42
Őszülő Pajesz
Apr 25, 2021 02:29:52
Kínosan szar lett ez is
tetőszimulátor
Apr 25, 2021 02:29:52
Yitzhak Schweiz
(
x1)
Apr 25, 2021 02:30:31
x1)
Kiss Endre Farkas KP-t vett fel hitelkártyáról, Endre mond te normális vagy?
די ביגאַסט פאָרשטעלונג אויף דער ערד
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 02:31:19
x45)
ugy látom, minhol betartoták a a fél tiz zárórátba nátha miatt. (nekem is is vót, majd megd9öglöttem, de egy külföldim (német)katonadalt dudoltam, at tartott letbe)
aakinek vót, megmondj, tiszt tripp.most ittas vok, nyitás, itthonra ra is kellet pia, egész jó a dreher gold.minőség.
aakinek vót, megmondj, tiszt tripp.most ittas vok, nyitás, itthonra ra is kellet pia, egész jó a dreher gold.minőség.
Seggszőr von Balu
Apr 25, 2021 02:32:01
18:03tól lehet jelenteni a videót
Apr 25, 2021 02:32:01
vladrl
(
x8)
Apr 25, 2021 02:32:15
x8)
Sodi nem adja fel!
Elfelejtett venni: nagyobb lábos, tepsi (bevág egy jelentetet a wcpapíros balfaszkodásról, a halak rácsának leejtéséről, igazán megújúlt, trashmentes)
Nem trash asodi
Red Bull a picsaszájba (vörös fatászpika most már, meg amúgy is a vörös pofája miatt)
Vett egy szennyestartót, hogy ne csak a mosógépbe baszkodja
Heineken, bögre az asztalon, közben a gémerszékkel rátehénkedik a sörös dobozra, amitől earrape recsegést hallani
Vett új akasztófákat (ő nem fér rá, ez ruhának lesz)
Nagy lábost is (fazék, de ez levesre van)
Halszag van a lakásban (rohad a makréla) de van tepsi az orvoslására
FFP2 maszk, hogy higiénikusan cserélhesse
Megjöttek a buzifények meg a gorillapod (folytonos earrape mert lebaszkodja mindenhova)
Kütyüzés, örül az autista fiú az új nehezen összeszerelhető eszköznek (kisgyermeki mosoly)
Molnár F Árpád felhívása, de nem veszi fel Éli
Hermán Péter sztárvendég
2 év nyugdíj jogviszonyt ellopott tőle a cica :(
Fasz a bíróság, ment a kukába
Szar a net
4 embert basztak ki a cégtől, 2 évig ment a bíróság, megnyerték a pert, nem számolták bele ezt a 2 évet a munkába, pedig kapott bért - végre elmondják hogy miről van szó, nyilván nem ezzel kezd asodi, mert ő profi riporter
30 ezret kap, ez kevés neki
részeges hetyetye még, leszarom
Törpapa
érthetetlen motyogás
fotómontázsokat akar csinálni
skippeltem, mert nem érteni semmit ebből, meg le is szarom
Covid-hetyetye
Oltásellenesség
tyeknyikaji pjóba
T-sejtes immunitás hetyetye, Tamasi meg Pöcs felszopás
bolgár jeti ezt cáfolta meg
kis skippelés, értelmetlen hetyetye
Heti összefoglaló
Nincs kábeldzsungel!!!
Addabboy volt, van és lesz is
Lesz szetápbővítés
Kicserélték a Valve Index érzékelőt, lesz VR stream!
Jól érezte magát a haltól Sodi, próbál kevesebb húst és kevesebb tésztát enni
Vett gyümölcsöt (datolya, eper)
Piacra ment, vett fel pénzt hozzá, de elkésett, mert még mindig nem tudja, hogy mikor van Linzben piac
Nincs magyar szalámi Labanciában!!! Piaci rés!!! Kell PICK!!! (RÁ FOG FEKÜDNI ASODI)
Lehet, hogy költözik a vlog szombatról vasárnapra
Újabb Red Bullt kortyol a pika
Vágás, retorikai képességnöveléshez sör a picsaszájba
Új Sennheiser füles
Fejlődik a szetáp
Mellkasra erősíthető goplotaltó
Ennyi, szar lett, nagyon szar
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Elfelejtett venni: nagyobb lábos, tepsi (bevág egy jelentetet a wcpapíros balfaszkodásról, a halak rácsának leejtéséről, igazán megújúlt, trashmentes)
Nem trash asodi
Red Bull a picsaszájba (vörös fatászpika most már, meg amúgy is a vörös pofája miatt)
Vett egy szennyestartót, hogy ne csak a mosógépbe baszkodja
Heineken, bögre az asztalon, közben a gémerszékkel rátehénkedik a sörös dobozra, amitől earrape recsegést hallani
Vett új akasztófákat (ő nem fér rá, ez ruhának lesz)
Nagy lábost is (fazék, de ez levesre van)
Halszag van a lakásban (rohad a makréla) de van tepsi az orvoslására
FFP2 maszk, hogy higiénikusan cserélhesse
Megjöttek a buzifények meg a gorillapod (folytonos earrape mert lebaszkodja mindenhova)
Kütyüzés, örül az autista fiú az új nehezen összeszerelhető eszköznek (kisgyermeki mosoly)
Molnár F Árpád felhívása, de nem veszi fel Éli
Hermán Péter sztárvendég
2 év nyugdíj jogviszonyt ellopott tőle a cica :(
Fasz a bíróság, ment a kukába
Szar a net
4 embert basztak ki a cégtől, 2 évig ment a bíróság, megnyerték a pert, nem számolták bele ezt a 2 évet a munkába, pedig kapott bért - végre elmondják hogy miről van szó, nyilván nem ezzel kezd asodi, mert ő profi riporter
30 ezret kap, ez kevés neki
részeges hetyetye még, leszarom
Törpapa
érthetetlen motyogás
fotómontázsokat akar csinálni
skippeltem, mert nem érteni semmit ebből, meg le is szarom
Covid-hetyetye
Oltásellenesség
tyeknyikaji pjóba
T-sejtes immunitás hetyetye, Tamasi meg Pöcs felszopás
bolgár jeti ezt cáfolta meg
kis skippelés, értelmetlen hetyetye
Heti összefoglaló
Nincs kábeldzsungel!!!
Addabboy volt, van és lesz is
Lesz szetápbővítés
Kicserélték a Valve Index érzékelőt, lesz VR stream!
Jól érezte magát a haltól Sodi, próbál kevesebb húst és kevesebb tésztát enni
Vett gyümölcsöt (datolya, eper)
Piacra ment, vett fel pénzt hozzá, de elkésett, mert még mindig nem tudja, hogy mikor van Linzben piac
Nincs magyar szalámi Labanciában!!! Piaci rés!!! Kell PICK!!! (RÁ FOG FEKÜDNI ASODI)
Lehet, hogy költözik a vlog szombatról vasárnapra
Újabb Red Bullt kortyol a pika
Vágás, retorikai képességnöveléshez sör a picsaszájba
Új Sennheiser füles
Fejlődik a szetáp
Mellkasra erősíthető goplotaltó
Ennyi, szar lett, nagyon szar
Seggszőr von Balu
Apr 25, 2021 02:35:23
Sodi nem adja fel!
NSZKSZ! Vállalhatatlan fos lett sosem lesz így minőségi tartalom
Apr 25, 2021 02:35:23
indiaiai kurvagyilkos mut
Apr 25, 2021 02:35:32
hahó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apr 25, 2021 02:35:32
Karib
(
x10)
Apr 25, 2021 02:36:18
x10)
Nézhetetlen, mint mindig.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
vladrl
(
x8)
Apr 25, 2021 02:39:22
x8)

Ásó27
(
x68)
Apr 25, 2021 02:40:11
x68)
Endre, én már legutóbb megnéztem olyan 5 másodperc alatt, hogy mikor van ott piac. Hülye segg.
Mifaaaaaaaaaaaan
Seggszőr von Balu
Apr 25, 2021 02:41:22
De már megint dobozból issza a sörikét, megint ki fog ragyáSODnI. A hétfői főzős live-hoz alapanyagot nem vett.
Apr 25, 2021 02:41:22
Ásó27
(
x68)
Apr 25, 2021 02:44:24
x68)
Úgy fejlődik a setup, hogy a szar hang mellé már a kép is vállalhatatlan minőségű
Mifaaaaaaaaaaaan
Seggszőr von Balu
Apr 25, 2021 02:44:28
Sneci mond már el ha egész nap itt tudsz loopolni meg a koronáról hetyetyézni akkor miért nem tudod kitakarítani a sütőt Hogy viszel fel magadhoz így nőt vagy férfit... Hogy tudsz megmaradni a rothadó hal szagban?
Apr 25, 2021 02:44:28
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 02:45:25
x45)
amugy nekem is kéne díj, valami, tavaly januárba részewgen éjfél körül mentem haza a kocsmából, és mondom anyámnak is, meg a kocsmába, hogy olvastm egy kis cikket, asstem, guardienbe, mi van kínába valami járvány, , itt nagy szopás lesz a világba, de senkit nem érdekelt. broni megmondta. cumika.
Apr 25, 2021 02:47:22
...inkább vasárnaponként videót vágni. Nem rögtön, hanem szerintem májustól már áttérünk, hogy vasárnaponként jöjjenek az epizódok...
Retardsodi, ugye azt vágod, hogy a következő szombat (és ebből következik, hogy a vasárnap is, hetyetyetyetye) már május? Kurva anyád!
Retardsodi, ugye azt vágod, hogy a következő szombat (és ebből következik, hogy a vasárnap is, hetyetyetyetye) már május? Kurva anyád!
Apr 25, 2021 02:47:22
Seggszőr von Balu
Apr 25, 2021 02:50:22

Ha ez Gordon Ramsay módot akar akkor szerintem Gordon ahogy meglátja röhögve fut a láncfúrészbe. Sneci katasztrófa vagy
Apr 25, 2021 02:50:22
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 02:55:57
x45)
kombájn:most danzingot nyomatok, régit, ha megtartják, megyek!!!!!!!!!!ljó kota csávó vót))))))))))))
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 02:58:28
x45)
hol a víres csuha?????????sajsze????????????????
ma egy 17 éves romlott leámyt kell kihallgatnom, már áll a faszom il, holl as vessőm???????????
ma egy 17 éves romlott leámyt kell kihallgatnom, már áll a faszom il, holl as vessőm???????????
GG
Apr 25, 2021 02:58:47
Serpenyőt is vegyél sodi különben miben fogod kirántani a pitont?
Apr 25, 2021 02:58:47
Apr 25, 2021 02:59:29
Szerencsére Sodi ezt nem érti... :D
Apr 25, 2021 02:59:29
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 03:00:16
x45)
dicsőség jézusnak, pajor atyának és tamásnak!!!!!!!!!!
igazmondó juhász
Apr 25, 2021 03:03:59
Tajgi és Broni a két fivér a polgárháborúban harcolók két oldalára állt. Kötelékük azonban mélyebb annál, semhogy a politika szétválassza őket. Mindketten a munkanélküli alkoholisták testvériségéhez tartoznak.
Apr 25, 2021 03:03:59
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 03:16:27
x45)
nem sok ilyen van:tökéletes zene, tökéletes rendező, , tökéletes szinészek.láttam a vágatln, redux verziót, vagy 4 óra, de kurva jó.
szt,. világ legjobb filmje.
youtu.be/CIrvSJwwJUE
amugy az öreg sheen tényleg részeg vót
szt,. világ legjobb filmje.
youtu.be/CIrvSJwwJUE
amugy az öreg sheen tényleg részeg vót
Kinevelt Devizás
(
x1)
Apr 25, 2021 03:20:02
x1)
sokika a bevasarlomaki.
KISS ENDRE ist ein pederast.
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 03:39:56
x45)
youtu.be/LIPc1cfS-oQ+
legszomorúbbzene, nekem.részegen. ha nem német, no1, a világon, most nincs ilyen, a kurva srerencsétlen madonnam prine megdöglött, geörge micghekll is, a stones, talán. deb már ugyse erröl szöl. hohy lovavi jáchassa e a szar zenéjét.
az műértemésigi alkesz pali, láttam őket többszől., tansapka szintén, egy magyar a nada a babda:tormentor!!!!!!!!!!!!
legszomorúbbzene, nekem.részegen. ha nem német, no1, a világon, most nincs ilyen, a kurva srerencsétlen madonnam prine megdöglött, geörge micghekll is, a stones, talán. deb már ugyse erröl szöl. hohy lovavi jáchassa e a szar zenéjét.
az műértemésigi alkesz pali, láttam őket többszől., tansapka szintén, egy magyar a nada a babda:tormentor!!!!!!!!!!!!
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 25, 2021 03:41:15
x3)
a mínuszt én követtem el, bocs.
Örök harag.
SARS-CoV-2
Apr 25, 2021 03:45:12
Korcs, a tanulmány amit linkeltél:
NEM volt még peer-review alatt, ami azt jelenti, hogy ez még kurvára nincs kiadva, bár valóban érdekes tanulmány.
-a PBMC-ket vizsgálták (vérben keringő populáció), vagyis a feltételezetten fő szerepet játszó tissue resident (szövetekben tartósan helyet foglaló) memory T cell populációt nem.
-a tanulmányban azt állítják, hogy a covid-on NEM átesettek vérében lévő T sejtek fel tudják ismerni egyes SARS-CoV-2 fehérjék fragmenseit, vagyis valami hasonlóra egyszer már aktiválva voltak. SEHOL nem állítják azt, hogy a megfázáson átesettség védelmet nyújtana.
-felhívnám a figyelmedet erre a részre: Neither the intensity of SARS-CoV-2-specific nor of cross-reactive T-cell responses to HLA class I or HLA-DR EC correlated with disease severity (Fig. 4g). Rather, diversity of T-cell responses in terms of recognition rate of SARS-CoV-2 T-cell epitopes was decreased in patients with more severe COVID-19 symptoms (Fig. 4h, Extended Data Fig. 4b), providing evidence that development of protective immunity requires recognition of multiple SARS- CoV-2 epitopes. - erre visszatérnek a konklózióban, nevezetesen a T-sejt készlet sokszínűsége csökkenti a kimúlás esélyét. - szövegértési problémáid lehetnek neked is, és a lelkivezetőidnek is.
In vitro T sejtes reakciót vizsgáltak, annak is egy részét. Senki nem állítja, hogy ez elég lenne a védettséghez.
A fertőzött csoportban enyhébb tünetei voltak azoknak, akiknek a vérében lévő T sejtek sokféle fehérje darabkát ismertek fel = sokszínű T sejt készlettel rendelkeznek.
Mi kell ahhoz, hogy sokszínű legyen a T sejt készleted? Egészséges immunrendszer, és/vagy fiatalság. A csecsemőmirigy (thymus for T sejt) az évek előrehaladtával elsorvad mindenkinél, és egy idő után nem képes az ember naive T sejteket kitermelni, vagyis az immunredszer abból dolgozik amit már látott, új dolgot már a teljes sorvadás után nem képes befogadni. Ez a cross-reactivity az amiből a védelmét kovácsolja, illetve a teljes egyezés, ami ritka. (egy kis kitérő a koronacírusokról: ellentétben az influenzával, nem képesek a rapid mutációra (genetic shift) csak a lassú random mutációra (genetic drift), mivel ellentétben az influenzával, nem sok rövid nukleinsav szál, hanem egy hosszú szálból áll az örökítőanyaga.) Életképes immunredszer = színesebb T sejt készlet. A tanulmány amire vered a melled csak azt támasztja alá, hogy az időseknek kurvára vigyázni kell, mert ez a fajta cross-reactivity amit találtak, valószínűleg nem fogja tudni kordában tartani a fertőzést.
Nade mi a fő problémám?
1- Csak a betegségen átesettek vérét vizsgálták, az áldozatokét nem. (bár az állításukhoz nem is kellett, de a gyagyás kedvéért igazán lecsoszoghattak volna. a hullaházba egy kis vérért amíg ki nem hül)
2- Csak a keringő T sejteket vizsgálták, a szövet rezidens populációt nem
3- Bár kétlem, hogy a fritzeknél erre kaptak volna engedélyt: nem fertőzték meg a nem átesett csoport tagjait, hogy megnézzék megjósolható-e a betegség lefolyás a cross-reactive T-sejtek alapján.
A cikk maga érdekes, bár van egy érzésem, hogy ezt vissza fogják még dobni, de totál félreértelmezted amit mondani próbált, ahogy az a faszkalap is akinek a szavait gondolkodás nélkül mantráztad.
(elnézést a félregépelések, esetleges önismétlések miatt a tisztelt trollégáktól, nap végére kimért az intellektus, valamint a fura szakmai nyelvezetért is helyenként. tanulmányaim teljes egészét külföldön folytattam, így magyarul nehezen fejezem ki magamat szakmailag)
NEM volt még peer-review alatt, ami azt jelenti, hogy ez még kurvára nincs kiadva, bár valóban érdekes tanulmány.
-a PBMC-ket vizsgálták (vérben keringő populáció), vagyis a feltételezetten fő szerepet játszó tissue resident (szövetekben tartósan helyet foglaló) memory T cell populációt nem.
-a tanulmányban azt állítják, hogy a covid-on NEM átesettek vérében lévő T sejtek fel tudják ismerni egyes SARS-CoV-2 fehérjék fragmenseit, vagyis valami hasonlóra egyszer már aktiválva voltak. SEHOL nem állítják azt, hogy a megfázáson átesettség védelmet nyújtana.
-felhívnám a figyelmedet erre a részre: Neither the intensity of SARS-CoV-2-specific nor of cross-reactive T-cell responses to HLA class I or HLA-DR EC correlated with disease severity (Fig. 4g). Rather, diversity of T-cell responses in terms of recognition rate of SARS-CoV-2 T-cell epitopes was decreased in patients with more severe COVID-19 symptoms (Fig. 4h, Extended Data Fig. 4b), providing evidence that development of protective immunity requires recognition of multiple SARS- CoV-2 epitopes. - erre visszatérnek a konklózióban, nevezetesen a T-sejt készlet sokszínűsége csökkenti a kimúlás esélyét. - szövegértési problémáid lehetnek neked is, és a lelkivezetőidnek is.
In vitro T sejtes reakciót vizsgáltak, annak is egy részét. Senki nem állítja, hogy ez elég lenne a védettséghez.
A fertőzött csoportban enyhébb tünetei voltak azoknak, akiknek a vérében lévő T sejtek sokféle fehérje darabkát ismertek fel = sokszínű T sejt készlettel rendelkeznek.
Mi kell ahhoz, hogy sokszínű legyen a T sejt készleted? Egészséges immunrendszer, és/vagy fiatalság. A csecsemőmirigy (thymus for T sejt) az évek előrehaladtával elsorvad mindenkinél, és egy idő után nem képes az ember naive T sejteket kitermelni, vagyis az immunredszer abból dolgozik amit már látott, új dolgot már a teljes sorvadás után nem képes befogadni. Ez a cross-reactivity az amiből a védelmét kovácsolja, illetve a teljes egyezés, ami ritka. (egy kis kitérő a koronacírusokról: ellentétben az influenzával, nem képesek a rapid mutációra (genetic shift) csak a lassú random mutációra (genetic drift), mivel ellentétben az influenzával, nem sok rövid nukleinsav szál, hanem egy hosszú szálból áll az örökítőanyaga.) Életképes immunredszer = színesebb T sejt készlet. A tanulmány amire vered a melled csak azt támasztja alá, hogy az időseknek kurvára vigyázni kell, mert ez a fajta cross-reactivity amit találtak, valószínűleg nem fogja tudni kordában tartani a fertőzést.
Nade mi a fő problémám?
1- Csak a betegségen átesettek vérét vizsgálták, az áldozatokét nem. (bár az állításukhoz nem is kellett, de a gyagyás kedvéért igazán lecsoszoghattak volna. a hullaházba egy kis vérért amíg ki nem hül)
3- Bár kétlem, hogy a fritzeknél erre kaptak volna engedélyt: nem fertőzték meg a nem átesett csoport tagjait, hogy megnézzék megjósolható-e a betegség lefolyás a cross-reactive T-sejtek alapján.
A cikk maga érdekes, bár van egy érzésem, hogy ezt vissza fogják még dobni, de totál félreértelmezted amit mondani próbált, ahogy az a faszkalap is akinek a szavait gondolkodás nélkül mantráztad.
(elnézést a félregépelések, esetleges önismétlések miatt a tisztelt trollégáktól, nap végére kimért az intellektus, valamint a fura szakmai nyelvezetért is helyenként. tanulmányaim teljes egészét külföldön folytattam, így magyarul nehezen fejezem ki magamat szakmailag)
Apr 25, 2021 03:45:12
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 25, 2021 03:57:59
x3)
Minősíthetetlen fos, ezt 1 perc alatt át lehet tekerni Gyagyás. Pénzem lett volna rá, hogy Hermán patkány lesz a "sztárvendég".
Egyre gázabb vagy.
Egyre gázabb vagy.
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 04:06:04
x45)
youtu.be/EOnSh3QlpbQ
semmi xsalk egy klipp . engem érdwkel az élet.
Minősíthetetlen fos, ezt 1 perc alatt át lehet tekerni Gyagyás. Pénzem lett volna rá, hogy Hermán patkány lesz a "sztárvendég".
Egyre gázabb vagy.
semmi xsalk egy klipp . engem érdwkel az élet.
Egyre gázabb vagy.
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 04:09:24
x45)
ez mindig megmozgatja a gongoltaimamat.
ezért nem fogllkozom hülyeségekkel . 1 nagy kell , és 16 és csjok nyalják a seggem a mamalvin szigetekenen.
ezért nem fogllkozom hülyeségekkel . 1 nagy kell , és 16 és csjok nyalják a seggem a mamalvin szigetekenen.
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 04:11:47
x45)
youtu.be/EOnSh3QlpbQ
ezt akartam))))))))))))free bene!!!!!!!!!!!!!!!!
ezt akartam))))))))))))free bene!!!!!!!!!!!!!!!!
A SODIBARLANG HALSZAGÚ
Apr 25, 2021 04:29:21
A SODIBARLANG HALSXAGÚÚÚ
Apr 25, 2021 04:29:21
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 05:09:00
x45)
tex, apádat ugy basztad seggbem, vazekin vót????????????????
phd hallgató
Apr 25, 2021 05:37:59
Baszdmeg Sodi, ezt most olvastam. Ezek a Gödényék még annál is hülyébbek, mint gondoltam. Nem nagyon követtem a "munkásságukat", de ez valami brutális. Eddig azt hittem, hogy csak a pénzt akarják lehúzni a hozzád hasonló hülyékről (vitamin, kamupárt, hasonlók), de lehet ezek tényleg ennyire ostobák?
168.hu/itthon/laposfold-dijat-szent-gyorgyi-albertnek-203205
MolnárF nem hívott vissza? Azt mondta tehát, hogy hülye vagy? Érdekes, neki vannak Covidos ismerősei.. Meg rajtad kívül mindenkinek.
MolnárF nem hívott vissza? Azt mondta tehát, hogy hülye vagy? Érdekes, neki vannak Covidos ismerősei.. Meg rajtad kívül mindenkinek.
Apr 25, 2021 05:37:59
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 06:09:32
x45)
Baszdmeg Sodi, ezt most olvastam. Ezek a Gödényék még annál is hülyébbek, mint gondoltam. Nem nagyon követtem a "munkásságukat", de ez valami brutális. Eddig azt hittem, hogy csak a pénzt akarják lehúzni a hozzád hasonló hülyékről (vitamin, kamupárt, hasonlók), de lehet ezek tényleg ennyire ostobák?
nem nüvölök már, hogyabarbiszar????????????????????????csak haxelőtwm ny oja ki, seminsazexí!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 06:19:08
x45)
a rome nenű bandát hallgatom,.,,kb pink fkloyd
részwg vok
részwg vok
nemet mondtak
(
x4)
Apr 25, 2021 06:40:58
x4)
Te szerencsétlen barom, hiába sodikázod át újabb 1 nappal a vlogot (korábban péntekről szombatra, most szombatról vasárnapra), a valóságban ugyanúgy fogsz járni, mert képtelen vagy nem az adott napon nekiállni. Ha mostantól vasárnap a határidő, akkor ugyanúgy nem fogsz lófaszt se csinálni egészen vasárnap délig, aztán jöhet az elbaszott "forgatás" meg a vágás és a renderelés éjfélig/éjfél utánig.
Amúgy nagyon várom már a délutáni, együtt takarításos adást. Ha jól sikerül, gondolom lesz majd olyan rész is, ahol együtt tanuljuk meg, hogyan kell szarás után úgy kitörölni a popsit, és letisztítani a wc csészét, hogy ne maradjon kakis semmi utána. Jajj de izgi, te szerencsétle gyernőtt fasz, te!!!
Amúgy nagyon várom már a délutáni, együtt takarításos adást. Ha jól sikerül, gondolom lesz majd olyan rész is, ahol együtt tanuljuk meg, hogyan kell szarás után úgy kitörölni a popsit, és letisztítani a wc csészét, hogy ne maradjon kakis semmi utána. Jajj de izgi, te szerencsétle gyernőtt fasz, te!!!
xray
(
x21)
Apr 25, 2021 07:07:45
x21)
ezeket a gyöngyszemeket tanszéki archívumba kellene menteni és felvételi kérdések közé felvenni. aki ezeket helyesen dekódolja, az jöhet a fórumra. xd
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 07:10:19
x45)
xray
(
x21)
Apr 25, 2021 07:13:00
x21)
Apr 25, 2021 07:13:00
csak nem megsértődtél? xd Apr 25, 2021 07:13:00
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 07:15:01
x45)
Apr 25, 2021 07:15:01
csak nem megsértődtél? xd
nekem azb az discéret, bárt kezdek bebaszni))))))))))))))))))))))Apr 25, 2021 07:15:01
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 07:17:47
x45)
a múltkor 15-20 percg hugyoztam
Kinevelt Devizás
(
x1)
Apr 25, 2021 07:19:05
x1)
a linzi recskaoduba meg a plafon is szaros.
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 25, 2021 07:28:41
x19)
elkezdi az elején, hogy máig egy kicsit halszag van a szobában...
geci milyen ótvar büdös lehet ott, hogy a több napos rohadó hal szét van dobálva a putriban XD
persze ő már megszokta ezt, mert egész életében putriban, mocsokban lakott.
geci milyen ótvar büdös lehet ott, hogy a több napos rohadó hal szét van dobálva a putriban XD
persze ő már megszokta ezt, mert egész életében putriban, mocsokban lakott.
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 07:32:06
x45)
misére))))))))))))))))))))))
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 25, 2021 07:35:56
x13)
Elképesztően nézhetetlen unalmas fos lett a flokk, ne pazaroljatok rá 2 percet se, nem éri meg.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 07:45:38
x45)
trágya
Örebro
(
x17)
Apr 25, 2021 08:05:38
x17)
regen tettel ki keresztet gyagyås, hol a kereszt? mår nem vagy hivö? gecilåda!
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Apr 25, 2021 08:09:39
x2)
Korcs, a tanulmány amit linkeltél:
Nade mi a fő problémám?
Nade mi a fő problémám?
ez tldr a gyagyásnak, 28 fèlèv etyetemmel max 3 összefügg tőmondatot tud talán értem olvasni mielőtt felvillan a kamu szó az ágyában.
Minden esetre érdekes! NSZKSZ.
Szivárványos Buzigurtni
Apr 25, 2021 08:17:24
Endre, ez a flokknak nevezett valami, ez minden elvárásomat alulmúlta. A Dőrpével telefonálós részen mondjuk legalább röhögtem egyet, mert látszik hogy a háromnegyedében neked sincs fogalmad se, mit motyog az öreg.
Jó? Rendben! Köszömsz'! Viszonthallásra!
Apr 25, 2021 08:17:24
Tepsis Tanulság Trollja
Apr 25, 2021 08:22:27
Van egy sejtésem: ha kihúzza a fehér fiókot a sütő alatt, akkor találni fog benne egy tepsit, piszony!
Ha igazam lesz, nyugodtan mehet trollexcelbe, hogy ugyanilyen lakást bérelek Linzben.
Nem baj, az új tepsit lepostázhatod anyukádnak Újszászra. Biztosan örülne neki.
Ha igazam lesz, nyugodtan mehet trollexcelbe, hogy ugyanilyen lakást bérelek Linzben.
Nem baj, az új tepsit lepostázhatod anyukádnak Újszászra. Biztosan örülne neki.
Apr 25, 2021 08:22:27
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 08:29:15
x45)
r5ohahjá széztb
broni
(
x45)
Apr 25, 2021 08:32:30
x45)
alszok.csak tizekeket szeretkek.ja, na aludnbdam semit. .rté gen vót mán
Ragyás Gyagyás
Apr 25, 2021 08:34:13
Na sziasztok!
Ha bárkit is érdekel a vlog, még véletlenül se nézze a sodi oldalán! Elkészült megint a mirror, sajnos mindig csak kis késéssel tudom feltenni, mert baromi lassú az orosz VPN.
SoDI vlogja S05E16: vimeo.com/541209258

Akinek van youtube accountja, ne felejtse el megnyitni az eredetit, nyomni rá egy dislikeot és rögtön bezárni! Segítsünk a youtube algoritmusának ott tartani a sodivlogot, ahova való, a youtube LEGALJÁN.
Korábbi részek:
SoDI vlogja S05E15: vimeo.com/538194450
Ha bárkit is érdekel a vlog, még véletlenül se nézze a sodi oldalán! Elkészült megint a mirror, sajnos mindig csak kis késéssel tudom feltenni, mert baromi lassú az orosz VPN.

Akinek van youtube accountja, ne felejtse el megnyitni az eredetit, nyomni rá egy dislikeot és rögtön bezárni! Segítsünk a youtube algoritmusának ott tartani a sodivlogot, ahova való, a youtube LEGALJÁN.
Korábbi részek:
Apr 25, 2021 08:34:13
Kinevelt Devizás
(
x1)
Apr 25, 2021 08:44:45
x1)
a heinekenes doboz a sodivlogban az olyan mint a starbucksos kave a fightclub filmben.
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 25, 2021 09:19:15
x3)
Nagy nap a mai hősünk életében mert ha felteszi a kérdést a googlenak:
Milyen névnap van ma? Az a következő választ kapja:
Április 25. Márk
A német Marquard és a Markus német utónevek közös rövidülése, jelentése: a határerdőnek, a határvidéknek és a természetnek a védője.
Híres Márkok: Márk, a Bibliában található Márk evangéliuma szerzője, Marco Polo olasz utazó, Kovács Márk, aka. Ytong, Mcraft Ytong, Twitch_Ytong, kacseszka, Márky Márk, Márkcica, 100%heteromárk, nemmelegmárk, fekete öves életművész, Mark Zuckerberg a Facebook közösségi portál készítője, Mark Twain amerikai író, Bozsek Márk színész, Lakatos Márk stylist.
Április 25. Márk
A német Marquard és a Markus német utónevek közös rövidülése, jelentése: a határerdőnek, a határvidéknek és a természetnek a védője.
Híres Márkok: Márk, a Bibliában található Márk evangéliuma szerzője, Marco Polo olasz utazó, Kovács Márk, aka. Ytong, Mcraft Ytong, Twitch_Ytong, kacseszka, Márky Márk, Márkcica, 100%heteromárk, nemmelegmárk, fekete öves életművész, Mark Zuckerberg a Facebook közösségi portál készítője, Mark Twain amerikai író, Bozsek Márk színész, Lakatos Márk stylist.
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 25, 2021 09:36:41
x19)
Nagy nap a mai hősünk életében mert ha felteszi a kérdést a googlenak:
Április 25. Márk
Április 25. Márk
Sodi te ugye nem vagy annyira szemét alak, hogy a névnapjának hónapjában utalást vársz a vicces színű haverodtól?
Nemfatyle
(
x7)
Apr 25, 2021 09:38:34
x7)
Ez tényleg teljesen bemesélte magának, hogy a tepsi meg a nagy lábas hiánya miatt volt trash a múltkori főzés :D Jó nagy koppanás lesz, amikor ugyanolyan vállalhatatlan lesz a következő is
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Nemfatyle
(
x7)
Apr 25, 2021 09:39:54
x7)
Tavaly azért nem törlesztett egy centet se, mert az a névnapjának az éve volt
SEO
Apr 25, 2021 09:40:04
Kovács Márk, aka. Ytong, Mcraft Ytong, Twitch_Ytong, kacseszka, Márky Márk, Márkcica, 100%heteromárk, nemmelegmárk, fekete öves életművész, Mező u. 18
Miskolc, 3528, 3528, Miskolc Mező utca 18. Mező u. 18
Miskolc, 3528, 3528, Miskolc Mező utca 18.
Mező u. 18
Mező u. 18
Mező u. 18
Mező u. 18
Mező u. 18
Mező u. 18
Miskolc, 3528, 3528, Miskolc Mező utca 18. Mező u. 18
Mező u. 18
Mező u. 18
Mező u. 18
Mező u. 18
Mező u. 18
Mező u. 18
Apr 25, 2021 09:40:04
Vilmos mágus
Apr 25, 2021 09:55:09
Apr 25, 2021 09:55:09
xray
(
x21)
Apr 25, 2021 09:57:57
x21)
Na sziasztok!
Korábbi részek:
a szemetes kicsomagolásról jut eszembe: gyagyás megtaláltad már a kukát, vagy egyszerűen kibaszod az ablakon? Ha bárkit is érdekel a vlog, még véletlenül se nézze a sodi oldalán! Elkészült megint a mirror, sajnos mindig csak kis késéssel tudom feltenni, mert baromi lassú az orosz VPN.
Korábbi részek:
Sodragon legendája
(
x2)
Apr 25, 2021 10:05:42
x2)
Sodi! Arra nem gondoltál, hogy az eddig ismert figyelemkurvaságod és folyamatos áldozati tudatod és ostrom mentalitásod és felelősséghárításod némiképpen visszavezethető legalább részben a zsidó gyökereidre (amit persze kitartóan tagadsz)? :D
Már Radnóti is ezt kulturális setupot megtagadva tért be kereszténynek, mondván hogy ő ebben nem hisz és a maga ura, te pedig öngyűlölő vagy és csak néha fröcsögsz ellenük.
Coming outolnod kéne hogy egy büszke meleg félzsidó junior kontár programozó vagy fogyatékos papírral és hidd el neked is könnyebb lenne. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Már Radnóti is ezt kulturális setupot megtagadva tért be kereszténynek, mondván hogy ő ebben nem hisz és a maga ura, te pedig öngyűlölő vagy és csak néha fröcsögsz ellenük.
Coming outolnod kéne hogy egy büszke meleg félzsidó junior kontár programozó vagy fogyatékos papírral és hidd el neked is könnyebb lenne. :D
pizza
Apr 25, 2021 10:05:43
Sodi megerte a kurva draga hangtyeknyika kivaloan hallatszik a fingasod. Latszik h mar egyre minosegibb a content. Csak igy tovabb!
vimeo.com/541209258#t=618
Apr 25, 2021 10:05:43
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Apr 25, 2021 10:09:06
x5)
Sodi megerte a kurva draga hangtyeknyika kivaloan hallatszik a fingasod. Latszik h mar egyre minosegibb a content. Csak igy tovabb!
Nem trash sodi asodi.
pizza
Apr 25, 2021 10:12:12
Nem trash sodi asodi.
VíííÁrrr minőség
Apr 25, 2021 10:12:12
-
Apr 25, 2021 10:15:41
szexelj pénzért férfiakkal sneci, fosni fogja
Apr 25, 2021 10:15:41
pedofilsodiasodi
(
x2)
Apr 25, 2021 10:17:24
x2)
akkor most már van nagy lábas, hogy ne a földre dobd a szemeted, ne gecis és húgyos nadrágban, pólóban streamelj elfogadhatatlan hang és képminőséggel?
nem vagy trash, igaz?:?
pedofilsodiasodi
nem vagy trash, igaz?:?
pedofilsodiasodi
(
x2)
Apr 25, 2021 10:18:25
x2)
megint soderálod a kommenteket a yt alatt?
pedofilsodiasodi
pedofilsodiasodi
(
x2)
Apr 25, 2021 10:19:25
x2)
Az az Axe tusfürdő legalább 2 hete ugyanott van a földön, a sütőd előtt korcs.
LAssan már körberajzolhatod krétával is
pedofilsodiasodi
LAssan már körberajzolhatod krétával is
pedofilsodiasodi
(
x2)
Apr 25, 2021 10:20:03
x2)
Fogadunk, hogy a szennyestartóban a sörösdobozok fognak lakni?
pedofilsodiasodi
pedofilsodiasodi
(
x2)
Apr 25, 2021 10:21:27
x2)
Szerencsére, továbbra is az ágyadban gyűjtöd a szemetet, nem a kukában. Csodálkozol, hogy a múmiagombás pofád rohad. :)
pedofilsodiasodi
pedofilsodiasodi
(
x2)
Apr 25, 2021 10:23:06
x2)
Első tudatos vásárlásod.
1. alkalommal leveseskanál
2. alkalommal leveses fazék
pedofilsodiasodi
1. alkalommal leveseskanál
2. alkalommal leveses fazék
pedofilsodiasodi
(
x2)
Apr 25, 2021 10:24:48
x2)
A terítőt mikor mosod ki? Tiszta sárga már. Gondolom mitől..
pedofilsodiasodi
Frei Tamás
(
x1)
Apr 25, 2021 10:32:13
x1)
A terítőt mikor mosod ki? Tiszta sárga már. Gondolom mitől..
A nemcigizéstől. :D
Sírva hívtam a tanárnőt
Apr 25, 2021 10:33:28
Nem nehéz elképzelni, milyen dögszag lehet a lakásban, egyáltalán a gnómnak magának(!) miféle aromája lehet.
Most is csak azért tűnt fel neki, mert kicsit ki lett zavarva erre a tüntetésnek aposztrofált faszkodásra, azután kiszellőzött annyira, hogy a lakásba visszaérve "mintha lenne egy kis halszag, hetyetye"
Bármelyikünk, már a recskás szagától émelyegne és majdnem okádna, ha megcsapná, a lakásból pedig öklendezve, fulladozva menekülnénk.
Gondoljatok bele, hogy az első kosz óta rohadnak a kiöntött levek, eldugott sarkokban döglött egerek száradhatnak, a parketta réseiben és alatta az aláfolyt sör erjed és penészedik, maximum a szoba közepén lett kicsit felmaszatolva a ragacsos genny, de inkább egyenletesen szétkenve.
A vécé hogy nézhet ki? Ne gondoljon bele, aki nem későn ebédel vasárnap..
Aki nem képes felseperni, csak szétrugdossa meg a nagyobb darabokat felszedi, és ő "takarított", az hogyan tarthatja a lakás azon részeit, amit nem látunk?
Milyen lehet a kádba kötött egy éves anyag, a vastagon szétturházott padló, ahova rögtön belép a saras, utcás, kutyaszaros cipővel előtér? stb?
A ruháit mikor mossa szerintetek? Az Ogré-nál folyton teregetett, mert az öreg pofánbaszkodta, leordította, és nem engedte totál mocsokban élni.
Itt valami papírokat tartott a szárítón eleinte, azóta már nem is látjuk.
Mindig, a lakásban, az utcán ugyanaz a sárga pulóver van rajta, ez valami autista beakadása lehet, de vajon mennyire rendszeresen mossa a dolgait?
Bár mindaddig, amíg abban a lakásban van, szerintem mindegy.
Minden ruha mélyen beitta a leggusztustalanabb pállott savanyú sörszagú, szarszagú, hajléktalan ájert.
Régen csak a szája rohadt a gnómnak, mostmár az egész teste kívül-belül.
Csak azért nincs az a lakás (nagyon) tele férgekkel, bogarakkal, rágcsálókkal, tetvekkel, mert nem tárol kaját, lemegy, megveszi az olcsó zsíros legalja szemetet, magába tömködi az utolsó falatig, sörrel leöblögetve, és ennyi.
Gyanítom maximum napi 1x táplálkozik, amikor épp józanabb, éhséget érez, és eszébe jut kimászni az odújából.
Egyébként meg a rengeteg sör elnyomja az éhséget, hisz felfúj, felvizez, és rengeteg benne a kalória, illetve egy pont után már nem is érzi magát egészségesen éhesnek az ember, ha rendszeresen bebaszcsizik.
A gyagyás egyébként szerintem már évek óta nem érzi normálisan a szagokat, és így az ízeket sem.
Nem veszi észre, ha penészedik az ólja, simán megzabál bármiféle peroni pizzát és alien tápot, így igénye sincs jó minőségű ízletes ételre, plusz soha nem tanult meg változatosan és kultúráltan étkezni.
Hogy ez az idegi rendellenességének része, vagy csak simán óvodáskorától olyan mocsokba és igénytelenségben éltek, mint a legutolsó putris cigányok sem, vagy a hajléktalanok, és teljesen elcsökevényesedett az ízlelő-szaglóérzéke, ez még további kutatások tárgya lehet.
Most is csak azért tűnt fel neki, mert kicsit ki lett zavarva erre a tüntetésnek aposztrofált faszkodásra, azután kiszellőzött annyira, hogy a lakásba visszaérve "mintha lenne egy kis halszag, hetyetye"
Bármelyikünk, már a recskás szagától émelyegne és majdnem okádna, ha megcsapná, a lakásból pedig öklendezve, fulladozva menekülnénk.
Gondoljatok bele, hogy az első kosz óta rohadnak a kiöntött levek, eldugott sarkokban döglött egerek száradhatnak, a parketta réseiben és alatta az aláfolyt sör erjed és penészedik, maximum a szoba közepén lett kicsit felmaszatolva a ragacsos genny, de inkább egyenletesen szétkenve.
A vécé hogy nézhet ki? Ne gondoljon bele, aki nem későn ebédel vasárnap..
Aki nem képes felseperni, csak szétrugdossa meg a nagyobb darabokat felszedi, és ő "takarított", az hogyan tarthatja a lakás azon részeit, amit nem látunk?
Milyen lehet a kádba kötött egy éves anyag, a vastagon szétturházott padló, ahova rögtön belép a saras, utcás, kutyaszaros cipővel előtér? stb?
A ruháit mikor mossa szerintetek? Az Ogré-nál folyton teregetett, mert az öreg pofánbaszkodta, leordította, és nem engedte totál mocsokban élni.
Itt valami papírokat tartott a szárítón eleinte, azóta már nem is látjuk.
Mindig, a lakásban, az utcán ugyanaz a sárga pulóver van rajta, ez valami autista beakadása lehet, de vajon mennyire rendszeresen mossa a dolgait?
Bár mindaddig, amíg abban a lakásban van, szerintem mindegy.
Minden ruha mélyen beitta a leggusztustalanabb pállott savanyú sörszagú, szarszagú, hajléktalan ájert.
Régen csak a szája rohadt a gnómnak, mostmár az egész teste kívül-belül.
Csak azért nincs az a lakás (nagyon) tele férgekkel, bogarakkal, rágcsálókkal, tetvekkel, mert nem tárol kaját, lemegy, megveszi az olcsó zsíros legalja szemetet, magába tömködi az utolsó falatig, sörrel leöblögetve, és ennyi.
Gyanítom maximum napi 1x táplálkozik, amikor épp józanabb, éhséget érez, és eszébe jut kimászni az odújából.
Egyébként meg a rengeteg sör elnyomja az éhséget, hisz felfúj, felvizez, és rengeteg benne a kalória, illetve egy pont után már nem is érzi magát egészségesen éhesnek az ember, ha rendszeresen bebaszcsizik.
A gyagyás egyébként szerintem már évek óta nem érzi normálisan a szagokat, és így az ízeket sem.
Nem veszi észre, ha penészedik az ólja, simán megzabál bármiféle peroni pizzát és alien tápot, így igénye sincs jó minőségű ízletes ételre, plusz soha nem tanult meg változatosan és kultúráltan étkezni.
Hogy ez az idegi rendellenességének része, vagy csak simán óvodáskorától olyan mocsokba és igénytelenségben éltek, mint a legutolsó putris cigányok sem, vagy a hajléktalanok, és teljesen elcsökevényesedett az ízlelő-szaglóérzéke, ez még további kutatások tárgya lehet.
Apr 25, 2021 10:33:28
Egynadrág
Apr 25, 2021 10:39:47
Köszi szépen hogy levettél sodi, és végre a farmert hordod helyettem! 1 évtized után végre újra látom a mosógépet :3
Apr 25, 2021 10:39:47
Hehe
Apr 25, 2021 10:43:53
Ez a nyomoronc azt hiszi hogy valaki kíváncsi a szaros életére. A trollokon kívül senki sem néz, te pocakos fogyatékos.
Apr 25, 2021 10:43:53
Hahó
(
x136)
Apr 25, 2021 10:46:25
x136)
Mennyit spórolt?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Andi
(
x13)
Apr 25, 2021 10:50:34
x13)
Endre, legyen ma horgászós lájv. A halmaradékból már biztos kikeltek a csontkukacok.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Ásó27
(
x68)
Apr 25, 2021 10:52:48
x68)
Sodi, melyik videós példaképed rakja fel hajnali kettőkor a videóit?
Mifaaaaaaaaaaaan
pedofilsodiasodi
(
x2)
Apr 25, 2021 10:56:26
x2)
Pék (medvemaci) Tibi
bolgár jeti
(
x30)
Apr 25, 2021 11:00:37
x30)
Mennyit spórolt?
redbull
szennyestartó
akasztófák
fazék
még ffp2 maszk (ez az osztrák fasiszta szemétség már fél éve csicskítja SoDI-t :)
még buzifények
még gorillapod
új Sennheiser füles
mellkasra erősíthető gopro-tartó
Ez összesen megint van biztosan 300 euró :) Ebből a konyhára költve egy 30 eurós fazék
bolgár jeti
(
x30)
Apr 25, 2021 11:01:12
x30)
Az összes keleti parti :D
Zsénó
(
x22)
Apr 25, 2021 11:05:55
x22)
...
...
...
...
A datolya tökéletes választás volt, Endre! 100g datolyában van 281 kalória (kcal), ettől le fog menni a poci szépen, csak egyél belőle minél többet!
Fekete bikapata
Apr 25, 2021 11:10:40
Az a sárga, kapucnis felső már több, mint egy hete rajta van!
Nem tudja levetni, együtt vették a bolondos tekintetű Májkkal, piszony...
Nem veszi le, mert így olyan, mintha kicsit vele lenne a barátja...
Láttuk az ogrét lájvokban, nem egyszer!
Nem egy túl igényes, ápolt faszi lehet; de még ő is kiakadt a Gyagyás környezetén, ahogy él a masztidémon...
Az a gumilégy a hűtőben egy teszt volt, piszony!
Gyakorlatilag egy döglött, rohadó patkányt is rakhatott volna a hűtőjébe, az sem érdekelte volna az albérlőjét!
Persze, vett a Gyagyás magának hűtőt, de kimondottan csak a söröknek...
Állandóan azért panaszkodik, mert senki nem beszél vele, nincs kivel kommunikálnia! Németül nem is nagyon szeret!
Most itt van Addaboy, aki teljesen komolyan akar vele elbeszélgetni, érdeklődik, kérdéseket tesz fel, teljesen ingyen!
A Gyagyás vagy ignorálja, vagy mellébeszél=hetyetyézik!
Az a helyzet, hogy nincs is igénye a normális kommunikációra!
Magamutogatás, maszturbálás, piálás, ez a hármas teszi ki mára az életét!
Csatlakozom a többiekhez, Gyagyás, egy nagy rakás fos lett az új epizód is...
Küldenék is egy virtuális seggbe rúgást! ;)
Nem tudja levetni, együtt vették a bolondos tekintetű Májkkal, piszony...
Nem veszi le, mert így olyan, mintha kicsit vele lenne a barátja...
Láttuk az ogrét lájvokban, nem egyszer!
Az a gumilégy a hűtőben egy teszt volt, piszony!
Gyakorlatilag egy döglött, rohadó patkányt is rakhatott volna a hűtőjébe, az sem érdekelte volna az albérlőjét!
Persze, vett a Gyagyás magának hűtőt, de kimondottan csak a söröknek...
Állandóan azért panaszkodik, mert senki nem beszél vele, nincs kivel kommunikálnia! Németül nem is nagyon szeret!
Most itt van Addaboy, aki teljesen komolyan akar vele elbeszélgetni, érdeklődik, kérdéseket tesz fel, teljesen ingyen!
A Gyagyás vagy ignorálja, vagy mellébeszél=hetyetyézik!
Az a helyzet, hogy nincs is igénye a normális kommunikációra!
Magamutogatás, maszturbálás, piálás, ez a hármas teszi ki mára az életét!
Csatlakozom a többiekhez, Gyagyás, egy nagy rakás fos lett az új epizód is...
Küldenék is egy virtuális seggbe rúgást! ;)
Apr 25, 2021 11:10:40
Hahó
(
x136)
Apr 25, 2021 11:11:39
x136)
Akkor 7000 euró körül lesz hitelkartyákon fizetés előtt.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
bolgár jeti
(
x30)
Apr 25, 2021 11:16:03
x30)
Azért laktak együtt Ausztriában, meg mentek el nyaralni ezután is ide-oda? :) Becsületes Márk
grosi
Apr 25, 2021 11:18:26
A dőrppe tuti be volt baszva a hangjából ítélve.
Meg az earrape után talán azt mondja, hogy berúgott.
Meg az earrape után talán azt mondja, hogy berúgott.
Apr 25, 2021 11:18:26
sodika
Apr 25, 2021 11:19:09
A sejtes immunitásnál Müller Cecíliára hivatkozok a vlogban, nem Gődényékre.
A tiszti főorvos asszony elmondta, hogy emiatt nem baj, ha a kínai oltás nyomán nem mutathatóak ki antitestek.
Aki engem "cáfol", az őt cáfolja.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A tiszti főorvos asszony elmondta, hogy emiatt nem baj, ha a kínai oltás nyomán nem mutathatóak ki antitestek.
Apr 25, 2021 11:19:09
Sodihitele
Apr 25, 2021 11:20:43
A sejtes immunitásnál Müller Cecíliára hivatkozok a vlogban, nem Gődényékre.
Mi a helyzet Márkkal? Törlesztett ebben a hónapban?
Apr 25, 2021 11:20:43
sodika
Apr 25, 2021 11:21:12
Ha a t-sejtes reakció nem jelent immunitást, akkor nem én hazudok, hanem Müller Cecília.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Apr 25, 2021 11:21:12
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Pedig jutányos áron biztosan be tudnál számíttatni tőle valamit.
A ribanc anyád elmenne érte, még el is postázná.