Nem projektmunka volt, az határozott idejű szerződés lett volna, te meg olyat nem vállalsz. A próbafeladat lényege, hogy eldöntik, alkalmas vagy-e a munkára, és te nem voltál, ezért kibasztak a picsába egy kamura hivatkozva, hogy elment a nagy ügyfél
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Elküldted nekik, és ők rárakták.
Mifaaaaaaaaaaaan
Konkrétan mindenhonnan kibasztak. A Superreálnál eljöttél azzal, hogy te kevés vagy ehhez, de sok szerencsét.
A Defshopnál bebárányhimlősödtél, megnézték a kódodat amit fél év alatt gányoltál, és üvöltve zavartak el.
A Espresto még szebb történet, nem voltál hajlandó átvenni a felmondást, ezért azt az ogrénak kézbestették.
A Reichltől 3 hét (és nem egy vagy két hónap!) után jöttél el a cég kezdeményezésére, pedig eredetileg határozatlan idejű szerződés kötöttetek - tehát kirúgtak.
Az Adliance/Eigenart a legszebb sztori mind közül, te kis warezolós, céges titkokat teregető szélhámos. Hannes meg se hallgatta a hetyetyédet, hanem kiadta azonnalival az utilaput. Ha jól kalulálok, akkor egy hónapon át könyörögtél neki, mire a felmondáskor alapból járó pénzt egyáltalán megkaptad, cserébe alá kellett írnod, hogy nem beszélsz a cégről sok-sok évig.
Az Ebcont mi volt? Még mindig ott dolgozol, vagy már onnan is kibasztak?
He?
Hazudták arról nekem, hogy elédettek voltak velem?
Mi van?
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ez ugyanolyan lehet mint mikor egy nő azzal szakit veled hogy "nem veled van a probléma..." ugye? várjunk csak.. XD xD péküjjünkki
#50euro + kamatok
Hiába loopolsz, attól még kirúgtak az egyetemről. Diploma nélküli segédmunkás vagy, aki minimálbéren tengődik.
Igen, te tényleg ilyen hülye vagy?
Ha azt mondják, hogy szar vagy, akkor indul a hetyetye.
Ha azt mondák, hogy jó vagy, akkor bekussolsz és elmész.
Érted már?
Mifaaaaaaaaaaaan
Miért lettek volna elégedettek, amikor 3 hét után se lettél kész az első tickettel? Melyik része tetszett a munkádnak nekik?
Amikor abbahagyta.
Mifaaaaaaaaaaaan

Ettől majd lenyugszol pedofil.
Mifaaaaaaaaaaaan
Igen, vissza is került utána rögtön az álláshirdetés, pedig elvileg nem volt keretük rá, mert elment a nagyügyfél
Ez az egész egy cégcsoport volt május végéig, akik többeknek kölcsönadtak engem, többek között nekik is. Majd a szilveszteri műsorban megmutatom azt a kikötőben lévő céget is, akiknek még szintén.
Leszarjuk a szilvesztert, már indultak a levelek az ebcontnak.
Mifaaaaaaaaaaaan
Miután hetyetyézéssel meg fenyegetőzéssel kierőszakoltad, ugye?
kikmakukk!?
Hímringyó voltál? Egyre jobb :D
Tehát munka közvetítő csak mindenhonnan ahova kiküldtek elzavartak mert nem értesz semmihez?
#50euro + kamatok
Ha úgy vesztünk, infós hímringyó, jah :D
El bizony, ez már csak így megy. De te egy nagyon jó programozó vagy, csak menj már innen, mert szarszagod van.
Mifaaaaaaaaaaaan
Megint mocskos módon hazudsz, zsidó!
Határozatlan idejű szerződésed volt, nem projektre vettek fel.
De ezt majd tisztázhatod az ebcont hr-jével.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
De diplomát már nem adtak, várj segítek átbasztak. Ha nem jelentél meg az egyetemen és egyoldalúan megszüntették a jogviszonyod az azt jelenti, hogy nem teljesítetted a minimum elvárásokat tehát kibasztak.
Elsodikáztad, kirúgtak. Bármit hetyetyézel ez az igazság.
Na meló, csá.
Te hogy neveznéd másképp azt, ha egyoldalúan megszüntetik a hallgatói jogviszonyt? Ki lettél rúgva az egyetemről, mert nem iratkoztál be a következő 2 félévre. Tudtad, hogy ez fog történni? Tudtad. Meg tudtad volna oldani a tandíjat? Meg, ha nem baszod el a diákhiteledet videókártyára, nem adod oda az örökségedet Sas tanár úrnak. Ilyen nagyon egyszerű ez. SHEMMI köze az egésznek a 2008-as válsághoz, ne hazudozzál. Ami pénzt te elbasztál, abból az akkori áron 10 félév is kijött volna fizetősön. Hazug szar vagy.
Akkor igazat mondott Hannes, és tényleg nem neki dolgoztál, ő csak nagyügyfél volt?
Olyan jól sikerült a tényfeltárás, hogy kirúgatott az ebconttól?
Egy kérdés még mindig maradt: miért volt ebcontos névjegykártya az asztalodon június 29-én? Ebcontos céges ügyvédé volt?
Nem, te hazudsz.
Az ajánlólevelemben leírták az igazságot.
Miután átszerkesztették a céges normának megfelelően.
Egyébként Endre, erről mit gondolsz? Igazuk van? (Szerintem igen)
"Mit deiner angegebenen Erfahrung und den Gehaltsvorstellungen passen die Erwartungen von uns an fachliches Knowhow und entsprechende Umsetzungen nicht zusammen"
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Egy kérdés még mindig maradt: miért volt ebcontos névjegykártya az asztalodon június 29-én? Ebcontos céges ügyvédé volt?
Mert ebben a szobában hónapokig keverednek a dolgot. :D Lásd a tegnapi vlogot.
Hazug szar vagy. Lesz ma edzés?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ez az "elment a nagy ügyfél" újabb változata?
Nem nézzük a vlogodat
Mifaaaaaaaaaaaan
Kihagytad a 0 napos munkaviszonyt a Partner Banknál, hahó! Szerintem az volt a csúcsok csúcsa az összes közül :DDDD
Mocskos módon hazudsz, zsidó!
Nem azzal küldtek el, hogy vége a projektnek, megcsináltuk, kész.
Olyan jó látnibahogy vergődsz a saját hazugságaidban.:)
Hoardereken kívül te vagy az egyetlen ember a világon, aki elveszít dolgokat egy alig berendezett szobakonyhás egérlyukban. Gondolom ennek az egyik oka az, hogy minden kibaszott dokumentumot kinyomtatsz és mappázol, mert ettől olyan boldog lesz a kibaszott autista agyad.
ühüm, az... jó lesz
Pénzért szoptad a dokkmunkásokat?
Nem fogjuk megnézni
Mifaaaaaaaaaaaan
De igen. Kész a projekt, és nincs több megrendelés. Ezért.
Nincs több informatikai megrendelés :DDDDDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Egyáltalán miért lesz szilveszteri vlog? Szerinted 31.-én ki fogja megnézni? És elsején? Sőt megkockáztatom hogy lesznek olyanok is akik még másodikán is részegek lesznek nem hogy a te szaros vekniflokkodat nézegessék. (Max ha erőltetni kell a hányást vagy a haveroknak mutogatják hogy "nézd ezt a gyökeret" )
#50euro + kamatok
Mercike felhívott az esésed óta?
Mifaaaaaaaaaaaan
Hogy visítottam, amikor jött a komment, hogy "Na bakker, mégse" XD
Röhöghetsz, de a korona miatt Berlinben pontosan ez történt.
Nem volt kész, másnak kellett befejezni helyetted
Igen, pontosan ez történt.
Mifaaaaaaaaaaaan
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Vagy beszálltak ők is a napelem/hólapátolás üzletbe :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
- Sajnos nem megy neked ez a fejlesztés, kedves, szimpatikus púpos migri.
- Iiiiii óóóóóóóóó üüüüüüüü nyeméjtem!!! mostépppnemmmmm
- Mi a baj?
- Kérges a szemem, hajlott a kezem, éhenhalok ha nem kapok jó ajánlólevelet
- Írj bármit, aláírjuk, nem akarunk kibaszni veled.
- Tessék, itt van, beleírtam, hogy elment a nagyügyfél és azért kellett eljönnöm, de amúgy meg voltatok velem elégedve
- Sok szerencsét, furcsa kobold, csak ide ne gyere vissza!
(1 év múlva)
- Hazugság minden, benne van az ajánlólevélben, hogy azért kellett eljönnöm, mert elment a nagyügyfél!
Hát röhögök is. Mindenhol állnak át digitális rendszerekre pont a korona miatt csak épp pont azoknál a cégeknél """ fogy""" el a megrendelés ahol te dolgo...voltál
#50euro + kamatok
Ezt ugye te sem hiszed el, te gyengeelméjű szatír? Akkor, amikor az offline élet gyakorlatilag leállt és a legtöbb bolt meg cég meg a faszom is kötözött át a webre, akkor épp nem volt több informatikai megrendelés? Zseniális, bazmeg:DDD
kikmakukk!?
Persze, pont abban az ágban nincs megrendelés, ami fellendült a korona alatt. Hogy lehetsz ennyire naív hülye :D Nem fog a munkáltató negatívat mondani rólad felmondáskor, mert senkinek nincs kedve egy munkaügyi perhez egy olyan nyomorult autista fasz miatt, mint te. :D
Olyan jó látni, hogy működik az autipáncél és magadat becsapva elhiszed ezt a kamu dumát :D:D:D.
Hidd el, a korona miatt az informatikai megrendelések csak még jobban megnőttek.
Nem érted.
A webshop, meg a többi termék az megy magában, de a plusz funkciók fejlesztését visszafogták biztonságosabb időkre.
Igen, ez jó kamunak hangzik, mármint egy olyan retardáltnak, mint te vagy.
Mifaaaaaaaaaaaan
Elfelejtette visszaadni... Mint a monitort.
Vagy ez csak egy másik ugyanolyan e-mail cím.
Mint a monitor volt.
Endre, te az Ebcont által futtatott prostituált voltál, amolyan leharcolt, gnóm kinézetű, 4-es út melletti fajta.
A strici kiközvetített több helyre, ahol mindenhol vastag fasszal taknyosra szopattak. Üvöltözhetett veled a kispöcsű főnökúr, akit otthon inasba rak az asszony, rádbaszhattak mindenféle gány munkát, aki senkinek se kellett, jó voltál céltáblának, hogy miattad ment el a Nagy Ügyfél.
És miután sírástól vörös szemmel, a szád széléről csöpögő nyálas gecit felszívogatva, megtörve, megszégyenülve hazavánszorogtál, az Ebcont röhögve számolgatta az érted kapott eurókat.
Amúgy nem is rossz üzleti modell ez. Súlyos pénzekért kiközvetíteni céltáblának szolgáló retardokat, akin kiélheti frusztráltságát, sikertelenségét az egész cég. És miután mindenki kiadta magából, lenyugszanak és folytatódik a normálisan munka. Orwelli 2 perc gyűlőket. Ez tetszik, lehet hogy meghonosítom itthon.
Endre, nem jönnél haza véletlenül, fiatal? Hozhatnád a törpét meg RGL-t is. Lenne egy jó ajánlatom számotokra! ;)
Lehet csak azért mert osszefosta magát a rendszer mint sodi önmagát a buzi-szaunaban
#50euro + kamatok
Bocsánat: konkrétan ez történt. Hogy hol hogyan kezelik az e-maileket, azt meg nem tudom.
Bocsánat, ezt mondták neked. Nem ez történt.
Mifaaaaaaaaaaaan
De. A meetingek is erről szóltak. Van mítosz (több infós kell a járvány alatt), és van a valóság (kevesebb kell, mert az opcionális fejlesztéseket bizonytalan időszakban mindenki visszafogja).
Tehát a meetingeken is ezt mondták neked.
Mifaaaaaaaaaaaan
Opcionális fejlesztés: háttér színezés
#50euro + kamatok
Ikken. Mercike felhívott már, hogy hogy vagy az esés óta?
Mifaaaaaaaaaaaan
Mint a valódi tudásod és a CV.
Mifaaaaaaaaaaaan
Tehát mégis hazugság, most ismerted be. Már csak azt kell beismerned, hogy te találtad ki a projektmunkát, nem ők
Egyedül ebédeltél??????
Mifaaaaaaaaaaaan
Magányosan heverek a földön. Üres vagyok, elhasznált.
#50euro + kamatok
Neked ez komoly cég, ezért basztak ki. Egy kattintható link is kifog rajtad te gánymester
Nem hazugság. Sikeres projektmunka volt.
Nagyon szívesen a javítást Endre, 500€+Áfa lesz.
Nemfatyle
(
x7)
Nov 23, 2021 13:16:41
x7)
Úgy is volt. Közölték, hogy szakmailag elégedettek velem. Ezek a tények.
Nem projektmunka volt, az határozott idejű szerződés lett volna, te meg olyat nem vállalsz. A próbafeladat lényege, hogy eldöntik, alkalmas vagy-e a munkára, és te nem voltál, ezért kibasztak a picsába egy kamura hivatkozva, hogy elment a nagy ügyfél
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:16:54
x68)
Én írtam? Ezt hogy érted? Mindenhol hivatalos fejléccel adták oda nekem.
Elküldted nekik, és ők rárakták.
-
Nov 23, 2021 13:16:56
Ez hazugság.
Sehonnan nem basztak ki.
A Reichl nem volt hazugság, az ottani hónapom egy adott feladatról szólt.
Sehonnan nem basztak ki.
Konkrétan mindenhonnan kibasztak. A Superreálnál eljöttél azzal, hogy te kevés vagy ehhez, de sok szerencsét.
A Defshopnál bebárányhimlősödtél, megnézték a kódodat amit fél év alatt gányoltál, és üvöltve zavartak el.
A Espresto még szebb történet, nem voltál hajlandó átvenni a felmondást, ezért azt az ogrénak kézbestették.
A Reichltől 3 hét (és nem egy vagy két hónap!) után jöttél el a cég kezdeményezésére, pedig eredetileg határozatlan idejű szerződés kötöttetek - tehát kirúgtak.
Az Adliance/Eigenart a legszebb sztori mind közül, te kis warezolós, céges titkokat teregető szélhámos. Hannes meg se hallgatta a hetyetyédet, hanem kiadta azonnalival az utilaput. Ha jól kalulálok, akkor egy hónapon át könyörögtél neki, mire a felmondáskor alapból járó pénzt egyáltalán megkaptad, cserébe alá kellett írnod, hogy nem beszélsz a cégről sok-sok évig.
Nov 23, 2021 13:16:56
sodika
Nov 23, 2021 13:17:07
HAZUDTAK.
He?
Mi van?
Nov 23, 2021 13:17:07
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 23, 2021 13:17:17
x5)
Hazugság. A munkámmal maximálisan elégedettek voltak, és ezt közölték is velem.
Ez ugyanolyan lehet mint mikor egy nő azzal szakit veled hogy "nem veled van a probléma..." ugye? várjunk csak.. XD xD péküjjünkki
Streamer Koldus
(
x2)
Nov 23, 2021 13:17:23
x2)
Ez hazugság.
Mindkét helyen azért szűnt meg a hallgatói jogviszonyom, mert két szemeszteren át nem jelentkeztem, mert nem volt pénz a 2008-as válság miatt a tandíjra.
Mindkét helyen azért szűnt meg a hallgatói jogviszonyom, mert két szemeszteren át nem jelentkeztem, mert nem volt pénz a 2008-as válság miatt a tandíjra.
Hiába loopolsz, attól még kirúgtak az egyetemről. Diploma nélküli segédmunkás vagy, aki minimálbéren tengődik.
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:17:57
x68)
He?
Mi van?
Mi van?
Igen, te tényleg ilyen hülye vagy?
Ha azt mondják, hogy szar vagy, akkor indul a hetyetye.
Ha azt mondák, hogy jó vagy, akkor bekussolsz és elmész.
Érted már?
Nemfatyle
(
x7)
Nov 23, 2021 13:18:00
x7)
Hazugság. A munkámmal maximálisan elégedettek voltak, és ezt közölték is velem.
Miért lettek volna elégedettek, amikor 3 hét után se lettél kész az első tickettel? Melyik része tetszett a munkádnak nekik?
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:18:24
x68)
Amikor abbahagyta.
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:19:50
x68)

Ettől majd lenyugszol pedofil.
Nemfatyle
(
x7)
Nov 23, 2021 13:20:26
x7)
He?
Mi van?
Mi van?
Igen, vissza is került utána rögtön az álláshirdetés, pedig elvileg nem volt keretük rá, mert elment a nagyügyfél
sodika
Nov 23, 2021 13:20:39
Ez az egész egy cégcsoport volt május végéig, akik többeknek kölcsönadtak engem, többek között nekik is. Majd a szilveszteri műsorban megmutatom azt a kikötőben lévő céget is, akiknek még szintén.
Nov 23, 2021 13:20:39
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:20:57
x68)
Leszarjuk a szilvesztert, már indultak a levelek az ebcontnak.
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Nov 23, 2021 13:21:39
x2)
Miután hetyetyézéssel meg fenyegetőzéssel kierőszakoltad, ugye?
xray
(
x21)
Nov 23, 2021 13:21:55
x21)
és kezdődik előröl a vég nélküli hazudozás, amit már betéve tud és álmából felköltve is úgy fúj, mit a trombitát.
egy hazug geci vagy, gyagyás!
egy hazug geci vagy, gyagyás!
Trollok harca
(
x5)
Nov 23, 2021 13:22:05
x5)
minden kirúgás elágedettség miatt történik?
Miskolci alvósejt
Streamer Koldus
(
x2)
Nov 23, 2021 13:22:09
x2)
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 23, 2021 13:22:11
x5)
Tehát munka közvetítő csak mindenhonnan ahova kiküldtek elzavartak mert nem értesz semmihez?
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:22:32
x68)
Hiányzik az ogre?
Mifaaaaaaaaaaaan
PúpszásziVámpír
(
x10)
Nov 23, 2021 13:22:46
x10)
A buzszaunában, az oltás miatt törted be,a gyagyás fejed mi?
Álmodjatok Rémeket!
sodika
Nov 23, 2021 13:22:50
Május végére elfogytak a megrendelések.
Nov 23, 2021 13:22:50
sodika
Nov 23, 2021 13:23:21
Ha úgy vesztünk, infós hímringyó, jah :D
Nov 23, 2021 13:23:21
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:23:24
x68)
El bizony, ez már csak így megy. De te egy nagyon jó programozó vagy, csak menj már innen, mert szarszagod van.
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 23, 2021 13:23:39
x5)
Szerintem azért szilveszter mert akkor járhat le a titoktartási. Vagy addig szól a szerződés hogy talalnak neki melocsat
#50euro + kamatok
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:23:49
x68)
Elfogytak a megrendelések, mert Hannes felkerült a halállistára.
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Nov 23, 2021 13:25:16
x135)
Ez hazugság.
Sehonnan nem basztak ki.
Sehonnan nem basztak ki.
De ezt majd tisztázhatod az ebcont hr-jével.
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:26:23
x68)
Lehet, hogy nem az adidas melegítő és a részegséget miatt basztak ki a banktól 1 nap után, hanem mert szarszagod volt?
Mifaaaaaaaaaaaan
Winkowitch
Nov 23, 2021 13:26:35
Sodi annyit hazudott arról a projektmunkáról, hogy már maga is elhiszi :DDDD gyémántkemény az a páncél, na
ühüm, az... jó lesz
Nov 23, 2021 13:26:35
sarokülőgarnitúra
Nov 23, 2021 13:26:52
Úgy is volt. Közölték, hogy szakmailag elégedettek velem. Ezek a tények.
De diplomát már nem adtak, várj segítek átbasztak. Ha nem jelentél meg az egyetemen és egyoldalúan megszüntették a jogviszonyod az azt jelenti, hogy nem teljesítetted a minimum elvárásokat tehát kibasztak.
Elsodikáztad, kirúgtak. Bármit hetyetyézel ez az igazság.
Na meló, csá.
Nov 23, 2021 13:26:52
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 23, 2021 13:28:07
x37)
Nem tudták két szemeszteren át, hogy mi van velem, ezért megszüntették a jogviszonyt. De ez nem el bocsátás, ez HAZUGSÁG.
Te hogy neveznéd másképp azt, ha egyoldalúan megszüntetik a hallgatói jogviszonyt? Ki lettél rúgva az egyetemről, mert nem iratkoztál be a következő 2 félévre. Tudtad, hogy ez fog történni? Tudtad. Meg tudtad volna oldani a tandíjat? Meg, ha nem baszod el a diákhiteledet videókártyára, nem adod oda az örökségedet Sas tanár úrnak. Ilyen nagyon egyszerű ez. SHEMMI köze az egésznek a 2008-as válsághoz, ne hazudozzál. Ami pénzt te elbasztál, abból az akkori áron 10 félév is kijött volna fizetősön. Hazug szar vagy.
cióIntervenció
Nov 23, 2021 13:28:50
Akkor igazat mondott Hannes, és tényleg nem neki dolgoztál, ő csak nagyügyfél volt?
Olyan jól sikerült a tényfeltárás, hogy kirúgatott az ebconttól?
Nov 23, 2021 13:28:50
sodika
Nov 23, 2021 13:29:37
Nem, te hazudsz.
Nov 23, 2021 13:29:37
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 23, 2021 13:30:15
x37)
Azt most hagyjuk is, hogy az igazi egyetemista nem fizetősre jár, hanem állami finanszírozottra, mert megvan hozzá a pontszáma. Ahány fizetősre járó ismerősöm van/volt, mind linkelt végig, basztak tanulni, aztán valahogy átsodródtak kettesekkel vagy kibuktak 2-3 félév után. Aki meg 4 szakra jár fizetősre, az egy speciális fajta balfasz.
linzicsibe
(
x2)
Nov 23, 2021 13:30:25
x2)
Miután átszerkesztették a céges normának megfelelően.
Egyébként Endre, erről mit gondolsz? Igazuk van? (Szerintem igen)
"Mit deiner angegebenen Erfahrung und den Gehaltsvorstellungen passen die Erwartungen von uns an fachliches Knowhow und entsprechende Umsetzungen nicht zusammen"
sodika
Nov 23, 2021 13:30:30
Nov 23, 2021 13:30:30
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:30:37
x68)
Nem, te hazudsz.
Hazug szar vagy. Lesz ma edzés?
Hahó
(
x135)
Nov 23, 2021 13:30:38
x135)
Ez az "elment a nagy ügyfél" újabb változata?
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:30:54
x68)
Nem nézzük a vlogodat
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 23, 2021 13:31:47
x16)
Kihagytad a 0 napos munkaviszonyt a Partner Banknál, hahó! Szerintem az volt a csúcsok csúcsa az összes közül :DDDD
sodika
Nov 23, 2021 13:32:30
Mindegy, ez van.
A kikötői meló volt a legviccesebb, a szilveszteri vlogban nagy poén lesz.
Nov 23, 2021 13:32:30
Hahó
(
x135)
Nov 23, 2021 13:32:42
x135)
Nem, te hazudsz.
Mocskos módon hazudsz, zsidó!
Olyan jó látnibahogy vergődsz a saját hazugságaidban.:)
Winkowitch
Nov 23, 2021 13:33:04
Hoardereken kívül te vagy az egyetlen ember a világon, aki elveszít dolgokat egy alig berendezett szobakonyhás egérlyukban. Gondolom ennek az egyik oka az, hogy minden kibaszott dokumentumot kinyomtatsz és mappázol, mert ettől olyan boldog lesz a kibaszott autista agyad.
Nov 23, 2021 13:33:04
Érdeklődő
(
x6)
Nov 23, 2021 13:33:16
x6)
Mindegy, ez van.
Pénzért szoptad a dokkmunkásokat?
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:33:17
x68)
Mindegy, ez van.
Nem fogjuk megnézni
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:33:59
x68)
Valaki felhívott aggódva, hogy jól vagy-e az esés után?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Nov 23, 2021 13:34:13
Nov 23, 2021 13:34:13
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:34:49
x68)
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 23, 2021 13:35:05
x5)
Mindegy, ez van.
Egyáltalán miért lesz szilveszteri vlog? Szerinted 31.-én ki fogja megnézni? És elsején? Sőt megkockáztatom hogy lesznek olyanok is akik még másodikán is részegek lesznek nem hogy a te szaros vekniflokkodat nézegessék. (Max ha erőltetni kell a hányást vagy a haveroknak mutogatják hogy "nézd ezt a gyökeret" )
sodika
Nov 23, 2021 13:35:09
Na mindegy. Majd a szilveszteri, kikötőscéges vlogban mindent részletesen elmesélek.
Nov 23, 2021 13:35:09
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:35:16
x68)
Mercike felhívott az esésed óta?
Hahó
(
x135)
Nov 23, 2021 13:35:22
x135)
Miért írtad, hogy "na örülhettek" ha az volt a helyzet, hogy vége lett a projektmunkának és tervezett munkaviszony megszűnés volt? :))
Ezek olyan magas labdák.:)))
Ezek olyan magas labdák.:)))
Nemfatyle
(
x7)
Nov 23, 2021 13:35:23
x7)
Hogy visítottam, amikor jött a komment, hogy "Na bakker, mégse" XD
sodika
Nov 23, 2021 13:35:45
Nov 23, 2021 13:35:45
Nemfatyle
(
x7)
Nov 23, 2021 13:36:07
x7)
Nem volt kész, másnak kellett befejezni helyetted
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:36:20
x68)
Igen, pontosan ez történt.
xray
(
x21)
x21)
elkezdtek facsavart árulni. xd Nov 23, 2021 13:36:20
Hahó
(
x135)
Nov 23, 2021 13:37:14
x135)
Előző nap még azzal váltatok el a főnök úrral, hogy megbeszélitek a ticketet, és másnap meg már kész lett a projekt? :)))
Érdekes.:))
Érdekes.:))
Ásó27
(
x68)
x68)
elkezdtek facsavart árulni. xd
Vagy beszálltak ők is a napelem/hólapátolás üzletbe :DDD
-
Nov 23, 2021 13:37:38
- Sajnos nem megy neked ez a fejlesztés, kedves, szimpatikus púpos migri.
- Iiiiii óóóóóóóóó üüüüüüüü nyeméjtem!!! mostépppnemmmmm
- Mi a baj?
- Kérges a szemem, hajlott a kezem, éhenhalok ha nem kapok jó ajánlólevelet
- Írj bármit, aláírjuk, nem akarunk kibaszni veled.
- Tessék, itt van, beleírtam, hogy elment a nagyügyfél és azért kellett eljönnöm, de amúgy meg voltatok velem elégedve
- Sok szerencsét, furcsa kobold, csak ide ne gyere vissza!
(1 év múlva)
- Hazugság minden, benne van az ajánlólevélben, hogy azért kellett eljönnöm, mert elment a nagyügyfél!
Nov 23, 2021 13:37:38
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 23, 2021 13:37:47
x37)
"kölcsönadtak a cégcsoporton belül" = nem tudtak a szintednek megfelelő háttérszínező munkát adni, ezért átpasszoltak egy másik részlegre, hátha nekik sikerülni fog. Ne nézzél minket madárnak. Jó munkaerőt nem adnak kölcsön csak úgy.
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 23, 2021 13:38:08
x5)
Hát röhögök is. Mindenhol állnak át digitális rendszerekre pont a korona miatt csak épp pont azoknál a cégeknél """ fogy""" el a megrendelés ahol te dolgo...voltál
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:39:05
x68)
Nagyon szarul áll nézettségben a legújabb flokk, úgy látszik senkit nem érdekelsz. Mercike felhívott már, hogy hogy vagy?
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Nov 23, 2021 13:39:16
x21)
egyre hülyébb vagy gyagyás, ha egyáltalán ezt lehet fokozni.
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Nov 23, 2021 13:39:34
x2)
Ezt ugye te sem hiszed el, te gyengeelméjű szatír? Akkor, amikor az offline élet gyakorlatilag leállt és a legtöbb bolt meg cég meg a faszom is kötözött át a webre, akkor épp nem volt több informatikai megrendelés? Zseniális, bazmeg:DDD
linzicsibe
(
x2)
Nov 23, 2021 13:40:49
x2)
Persze, pont abban az ágban nincs megrendelés, ami fellendült a korona alatt. Hogy lehetsz ennyire naív hülye :D Nem fog a munkáltató negatívat mondani rólad felmondáskor, mert senkinek nincs kedve egy munkaügyi perhez egy olyan nyomorult autista fasz miatt, mint te. :D
Streamer Koldus
(
x2)
Nov 23, 2021 13:41:23
x2)
Olyan jó látni, hogy működik az autipáncél és magadat becsapva elhiszed ezt a kamu dumát :D:D:D.
Hidd el, a korona miatt az informatikai megrendelések csak még jobban megnőttek.
Hahó
(
x135)
Nov 23, 2021 13:41:45
x135)
Azt akarod nekünk bemesélni, hogy az ebcontnak csak kölcsönadtak, és még fél évvel a kölcsönadás után is aktív az ottani mailcímed?:)))
nemet mondtak
(
x4)
Nov 23, 2021 13:41:58
x4)
Vigyázz, mert a részeg esésed után lehet, hogy azt fogják neked mondani, hogy elfogyott a meleg a szaunában, inkább ne gyere be. De te egy nagyon jó vendég vagy!!!
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:42:34
x68)
A PS5-öt mikor fogod kipróbálni? Ha már KELLETT.
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Nov 23, 2021 13:42:47
Nem érted.
A webshop, meg a többi termék az megy magában, de a plusz funkciók fejlesztését visszafogták biztonságosabb időkre.
Nov 23, 2021 13:42:47
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:43:13
x68)
Nem érted.
nemet mondtak
(
x4)
Nov 23, 2021 13:43:27
x4)
Azt akarod nekünk bemesélni, hogy az ebcontnak csak kölcsönadtak, és még fél évvel a kölcsönadás után is aktív az ottani mailcímed?:)))
Elfelejtette visszaadni... Mint a monitort.
Vagy ez csak egy másik ugyanolyan e-mail cím.
Mint a monitor volt.
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 23, 2021 13:43:42
x16)
Endre, te az Ebcont által futtatott prostituált voltál, amolyan leharcolt, gnóm kinézetű, 4-es út melletti fajta.
A strici kiközvetített több helyre, ahol mindenhol vastag fasszal taknyosra szopattak. Üvöltözhetett veled a kispöcsű főnökúr, akit otthon inasba rak az asszony, rádbaszhattak mindenféle gány munkát, aki senkinek se kellett, jó voltál céltáblának, hogy miattad ment el a Nagy Ügyfél.
És miután sírástól vörös szemmel, a szád széléről csöpögő nyálas gecit felszívogatva, megtörve, megszégyenülve hazavánszorogtál, az Ebcont röhögve számolgatta az érted kapott eurókat.
Amúgy nem is rossz üzleti modell ez. Súlyos pénzekért kiközvetíteni céltáblának szolgáló retardokat, akin kiélheti frusztráltságát, sikertelenségét az egész cég. És miután mindenki kiadta magából, lenyugszanak és folytatódik a normálisan munka. Orwelli 2 perc gyűlőket. Ez tetszik, lehet hogy meghonosítom itthon.
Endre, nem jönnél haza véletlenül, fiatal? Hozhatnád a törpét meg RGL-t is. Lenne egy jó ajánlatom számotokra! ;)
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 23, 2021 13:43:56
x5)
Lehet csak azért mert osszefosta magát a rendszer mint sodi önmagát a buzi-szaunaban
sodika
Nov 23, 2021 13:44:49
Bocsánat: konkrétan ez történt. Hogy hol hogyan kezelik az e-maileket, azt meg nem tudom.
Nov 23, 2021 13:44:49
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:45:29
x68)
Nemfatyle
(
x7)
Nov 23, 2021 13:45:37
x7)
Nahát sneci, itt még valamiért az egész életedet a Reisz köré akartad szervezni, amiatt írtad alá a recskabunkert 5 évre. Na de hogy lehet ez, amikor az csak egy 3 hetes projekt volt? :)

Nahát, itt meg próbaidőnek nevezted a 3 hetes projektet. Ezt biztos a másik sodi írta, nem? :)

Nahát, itt meg próbaidőnek nevezted a 3 hetes projektet. Ezt biztos a másik sodi írta, nem? :)
Hahó
(
x135)
Nov 23, 2021 13:46:39
x135)
Hát jó, akkor ki lesz az a troll, aki leendő főnök úrnak kiadva magát lecsekkolja az ebcontos kölcsönadást, hogy igaz-e, és mennyire voltak megelégedve?
sodika
Nov 23, 2021 13:47:24
De. A meetingek is erről szóltak. Van mítosz (több infós kell a járvány alatt), és van a valóság (kevesebb kell, mert az opcionális fejlesztéseket bizonytalan időszakban mindenki visszafogja).
Nov 23, 2021 13:47:24
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:48:05
x68)
Tehát a meetingeken is ezt mondták neked.
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 23, 2021 13:48:29
x5)
Opcionális fejlesztés: háttér színezés
sodika
Nov 23, 2021 13:49:11
Projektmunka lett, nehogy híre menjen, hogy ilyen szarul, és instabil lábalon áll a cég.
Nov 23, 2021 13:49:11
Nemfatyle
(
x7)
Nov 23, 2021 13:49:15
x7)
Ezt nem értem sodi, ha tudtad, hogy ez egy projekt, akkor miért voltál ennyire meglepődve azon, hogy vége lett?
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:49:47
x68)
Projektmunka lett, nehogy híre menjen, hogy ilyen szarul, és instabil lábalon áll a cég.
Ikken. Mercike felhívott már, hogy hogy vagy az esés óta?
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:50:28
x68)
Tehát a cég bekamuzta, hogy projectmunka, ezért mostmár te is elhiszed.
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Nov 23, 2021 13:50:30
Azért választottam őket, mert komoly cégnek tűntek, és reménykedtem is benne. Úgy néz ki, nem minden a külsőség.
Nov 23, 2021 13:50:30
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:50:55
x68)
Azért választottam őket, mert komoly cégnek tűntek, és reménykedtem is benne. Úgy néz ki, nem minden a külsőség.
Mint a valódi tudásod és a CV.
sodika
Nov 23, 2021 13:51:05
Na befejeztem az ebédem. Meló, csá.
Nov 23, 2021 13:51:05
Nemfatyle
(
x7)
Nov 23, 2021 13:51:48
x7)
Tehát mégis hazugság, most ismerted be. Már csak azt kell beismerned, hogy te találtad ki a projektmunkát, nem ők
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:52:28
x68)
Egyedül ebédeltél??????
Ravioli konzerv
Nov 23, 2021 13:52:34
Magányosan heverek a földön. Üres vagyok, elhasznált.
Nov 23, 2021 13:52:34
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 23, 2021 13:52:36
x5)
Projektmunka lett, nehogy híre menjen, hogy ilyen szarul, és instabil lábalon áll a cég "dolgozok".
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 23, 2021 13:52:46
x13)
Akárhányszor ránézek itt az áll elbocsájtva. Ha csak nincs pénz tandíjra akkor elmész passzívra majd folytatod. Itt vélhetően nem ez történt.

Amúgy programozókra most van a legnagyobb szükség, pörögnek a remote munkák is, évekig arany életünk lesz. Kivéve neked mert egy kókler szar vagy és mindenhonnan kibasznak. Piszony!
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie

Amúgy programozókra most van a legnagyobb szükség, pörögnek a remote munkák is, évekig arany életünk lesz. Kivéve neked mert egy kókler szar vagy és mindenhonnan kibasznak. Piszony!
Nemfatyle
(
x7)
Nov 23, 2021 13:52:51
x7)
Neked ez komoly cég, ezért basztak ki. Egy kattintható link is kifog rajtad te gánymester
Hahó
(
x135)
Nov 23, 2021 13:52:54
x135)
Sneci téged nem adtak kölcsön az ebcontnak. Te hazudsz, és reménykedsz, hogy bevesszük a mesédet, és szilveszterig nem trollkodjuk az ebcontot. Ezért dobtál be egy újabb cégnevet is, az eigenartot.
xray
(
x21)
Nov 23, 2021 13:53:17
x21)
Nov 23, 2021 13:53:17
zsíroskenyér? xd Nov 23, 2021 13:53:17
sodika
Nov 23, 2021 13:53:33
Tehát mégis hazugság, most ismerted be.
Nem hazugság. Sikeres projektmunka volt.
Nov 23, 2021 13:53:33
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:54:03
x68)
Miközben mi szórakozunk veled a fórumon, addig a levelező tagozat már dolgozik az ebconton.
Mifaaaaaaaaaaaan
linzicsibe
(
x2)
Nov 23, 2021 13:54:15
x2)
Azért választottam őket, mert komoly cégnek tűntek, és reménykedtem is benne. Úgy néz ki, nem minden a külsőség hajlandóak voltak velem szóba állni.
Nagyon szívesen a javítást Endre, 500€+Áfa lesz.
141 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™