hehe, tényleg, arra is majd jobban fog figyelni címszóval elment inkább egész nap fütyizni, meg is lett az univerzumtól érte a jutalma
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Akkor miért mondták fel a szerződésed?
#50euro + kamatok
A próbafeladat nem project. :(
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Akkor nem sok közöd lehetett hozzá.
Nothing's better than cheddar!
Ha sikeres projektmunka volt, akkor miért gyanakodtál a trollokra, hogy mi rúgattunk ki?
Olyan kellemetlen nézni, ahogy ilyen bután hazudozol.
Mindezt azért, mert félsz, hogy mit fognak mondani az ebcontnál, ha kiderül a hazugság.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Most mondtad, hogy utólag nevezték át projektmunkának, ezért hívtad próbaidőnek a fenti kommentben
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Akkor ez téves, vagy hülye megfogalmazás. Vagy te hamisítod. Nem tudom, melyik a három közül. Papírom van arról, hogy azért szűnt meg a jogviszonyom, mert eltűntem (ugyanis esélyem se volt megszetezni a tandíjra a pénzt).
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Szerintem trashesek iróniából.
Vagy hazudsz.
Semmiféle munkát nem végzel hónapok óta. 1-24 be vagy rúgva, folyamatosan pörög a facebook és a fórum is, minden nap hajnalig pörögsz a púpodon. Miért hazudozol?
Azok után, amit műveltek, csodálkozol, hogy ez fölmerül?
Na meló, csá.
Rakd fel a papírt.
Mifaaaaaaaaaaaan
Azok után, hogy lezárult egy sikeres a projekt amiért odamentél?
Ostobán hazudsz, az ebcont hr-je nem fogja bevenni.
Gondolom azt a Papirt keresztleveled mellett tartod
#50euro + kamatok
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Ezt adja a neptun te gyökér, én megtaláltam benne az apply gombot :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Akkor szarul vezették át az adatokat az Etr-ből, ami az ELTÉ-n az elődje volt.
De hát ez nem igaz. Esélyed éppenséggel lett volna bőven.
-munka, fizetés
-diákmunka, kicsit kevesebb fizetés
-diákhitel
-örökség
Akkoriban mennyi is lehetett a tandíj? 200K per félév? Az egy jó kéthavi fizetés volt akkor diákmunkában, te fasznyűvő, ha csak heti pár napot tudtál vállalni.
Én estin, munka mellett csináltam meg a másoddiplomámat, hétfőtől szerdáit 18.00-tól 22.00-ig ültem bent az egyetemen. A harmadik sajtpapírt pedig levelezőn, hétvégenként, péntek estétől vasárnap délelőttig. NYOLC ÓRÁS MUNKA ÉS PÁRKAPCSOLAT MELLETT. :D Miről beszélsz, Endre?
nem hát, elbocsájtó szép üzenetet kapott az Endike hogy a válcság miatt nincs szükség a továbbiakban a hallgatóként történő közreműködésére
csak tudnám ha ennyire magabiztos vagy, meg ha valóban kevés tárgy hiányozna akkor miért nem fejezed be levelezőn te szerencsétlen? egy éven belül 3 melócsá? az karrier, elfogynak a linzi lehetőségek, de így 40 évesen, job jumperként sehol nem fogsz lassan kelleni senkinek. napi több órát busszal ingázós sodi lesz asodi. öröm lesz nézni
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Még a mekibe se vennék fel tálca szedőnek. Persze majd busszal jár be dolgozni. :D csak a szuperbré
#50euro + kamatok
Lapozzátok már vissza a május végi és június eleji kommentjeit a bebetonozásról.
Szerintem május végén június elején írt olyanokat, hogy évekre terveznek vele.:)))
Miféle munka?
Kikapcsolták a villanyt több hónapos meló után, mert az Magyarország volt :)
És a budai lakásod hova lett? Az örökséged?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nyugi lassan osztrákban is lekapcsoljak a villanyt... 600euro különbözet? Vagy mennyi lett?
#50euro + kamatok
Miért nem fejezed most be a szakokat?
Mifaaaaaaaaaaaan
Anyám beépítette a pátyi házba. A Vera pont azért segített nekem, mert ezt tudta.
Külföldről? Hülye vagy?
Akkor azért omladozik :D
#50euro + kamatok
Azért jár 10 félévre, mert azalatt pont le tudsz tenni egy dimpolmát. Neked meg nincs diplomád, a közelében se voltál
Na és a pátyi háznak adtad a judaika múzeumra oda a sok millát?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem, nem vagyok hülye. Home office van, és nincs buziszauna, haza lehet menni.
Mifaaaaaaaaaaaan
|__o__|
Nem nagyon hallottam egy ideje már a data scientist kamut.
Ha jól gondolom, kirúgtak a csapatból, igaz? A cégnél is rezeg már a léc, vagy sikerült beadni nekik, hogy minden máshoz viszont profi vagy?
Ezt még te írtad te féreg:
Az 'egyetem csak álom'-féle szociális demagógia pedig tényleg súlyos tévedés. Van diákhitel, egyetemi, önkormányzati szoctám, ösztöndíj, jegyzettámogatás és még sokáig sorolhatnám.
Az, hogy valaki pénzhiány miatt nem tud egyetemre járni, egész egyszerűen hazugság. Aki tanulni akar, és nem segghülye, minden segítséget megkap hozzá, legyen akármilyen szegény is.
legjobb alkalom lenne te balfasz, tavasszal online államvizsgáztam.
plusz homófisz van, te magad mondtad bárhonnan tudnál dolgozni
tehát 2008 táján senki nem diplomázott magyarországon. szerintem ez érthető
És senki se dolgozott mert válság volt...
#50euro + kamatok
Ostoba dolog mindig mindent másra fogni! Az ilyen ember emiatt nem látja a saját hibáit, így fejlődni sem képes!
A válság persze nehéz, viszont semmi sem stabil a világban, ezért kellenek a biztonsági tartalékok, amire megvolt a lehetőségetek.
És most eppen mit csinálsz?!
Mostz sem tartalékot, hanem adósságot halmozol!
Őszintén mondom, hogy nem vagy épelméjű!
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Akkor is volt munka, most is van, meg lehet élni, ha nem egy életképtelen balfasz vagy. Mekdánelc meg burger king régóta van, elmehettél volna krumplit sütni az etyetem mellett.
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Akkor már inkább a tömegmészárlás és a halál :D
2008-ban havi 300K bruttóért melóztam, ami ugyan nem volt egy világverő fizetés akkor sem, de a tanulmányaimra bőven futotta belőle. Pedig nem vagyok egy atomvillanás. Miről beszélsz, Endre?
Mi is pont utóbbit szeretnénk bevonzani számodra
Túl alantas munka ez a sodinak? Vagy csak fosol hogy ehhez is kevés vagy? A halálhoz közel vagyunk, összehozod magadnak.
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Ott van feketén-fehéren, hogy kirúgtak. Hazug sodi a sodi. Még egy etyetemet se voltál képes befejezni, ezért tengődsz minimálbéren. Ráadásul még meleg pedofil is vagy.
gyagyås fasz, egyszer az eletben neznel magadba es elfogadnåd, nem vagy eletkepes, mehetsz felkötni magad.
mi ez a story? beszart a saunaban?
Ez nagyon jó gyagyás :D Mennyire hihető, ha kicseréled munkaviszonyra, idióta?
"Nem mentem be dolgozni két hónapig, nem tudtak rólam semmit, úgyhogy megszüntették munkaviszonyomat, de nem rúgtak ki, ez HAZUGSÁG!"
Hat azert hetyetye, engem eloszor kolcaonadtak harom honapra Svedorszagba, azutan ott felajanlottak egy hatarozatlan ideju melócsát, cegcsoporton belul, encsuldikunk!
Nem olyan nagyon régen még Berlinben akartál elvégezni jogi etyetemet (LOL), ahhoz képest lényegesebben könnyebb lenne befejezni levelezőn az otthoni tanulmányokat (persze soha nem lennél képes megcsinálni, mert rémesen ostoba vagy).
Pár személyes infó (zsír, izzon az a trollexcel):
Külföldön (mindegy melyik ország, lényeg hogy Angol nyelven) diplomáztam pár éve, de előtte volt egy próbálkozásom az egyik pesti egyetemmel levelező szakon. Külön kellett beszélnem az összes oktatóval, hogy adott eseteben ZH helyett meg tudjam oldani beadandóval (külföldi egyetemeken ez is a bejáratott metódus, covid óta meg aztán pláne). Nem mindenki örült neki, de végül támogattak különös probléma nélkül elvégeztem az első évet (az egy másik kérdés, hogy utána a a fentebb említett külföldi egyetemen folytattam, de ez egy más téma).
Szóval Gyagyás, simán meg lehetne oldani, minden más csak kifogás.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Valaki írta, hogy igen, de valószínűleg kamu volt.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ez meg az autiköd egymondatos illusztrációja. Addig ismételgette magának, amíg félig elhitte, mert mint tudjuk, nem létezik olyan, hogy igazság, csak annak interpretációi. Kiválasztotta, hogy mi a legmegfelelőbb számára.
Nem baj, gyagya, csak így tovább, már úgyis késő lenne levonni a következtetéseket. A te agyad soha nem volt képes a tanulásra, de így 40 évesen pláne nem.
Arra keszültél, hogy külföldről fogsz felkészülni az emelt szintű érettségire, és felvételizel a jogra.
Te soha nem emlékszel, hogy mit hazudsz korábban? Félelmetes mennyire buta vagy.
nemvok 40, csak 39,849 vok
még a tavaly szilveszteri vekni flokkban is benne van, te mondtad, 2,5x rúgtak ki.
pedofilsodiasodi
Jogász akartál lenni, de kontár lettél a végén.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
mint egy ovodås bazdmeg olyan vagy, ja bocs nem, inkåbb elmebeteg.
Akkor valtottam eletem harmadik melohelyere, ahol az elso 8 honap alatt tobb szja-t vontak le tolem, mint megelozo melocsaban es evben a teljes evi brutto fizum volt te darab szar!
hogy lehet 2 félévet passziváltatni, ha az egyik helyen csak 1 félévet töltöttél minden féléved tekintetében?
pedofilsodiasodi
Az életed jelenlegi állapotára mi a megoldás?
Akkor még az volt a nagy mondásod, hogy "a válság egy aranybánya". Emlékszel erre, Endre? Emlékszel a nagy pofádra?
Régi szép idők, bár te már akkor senki voltál, amikor még voltál valaki. :) Azóta kevesebb a fog, és a haj, ez utóbbi erősen őszül is, megnőtt a púp, összement a piton. Egyetlen dolog új, az ormótlan kenguruzsebed. Így múlik el a Gyagyás dicsősége. :)
Anyád seggét kellene nyalnod 0-24, hogy nem engedte a fogyatékos kényszeres Fifit a jogra. Egyetlen félévet nem bírtál volna ott ki, te idióta! Ott magolni kell és te magad mondtad korábban, hogy vannak végtelenül unalmas részei, ezeknél a könyvet nem bírtad volna megvenni, nemhogy kinyitni. Alkalmatlan vagy a szakmára is, egy jogásznak szociálisnak kell lennie, meg kell értse az embereket, felépíteni egy koherens történetet, bazmeg olyan messze vagy te ettől, mint a kvantumfizikától. Annyira reménytelen vagy hogy fel sem bírod fogni.
Egyedül a hülye anyád által javasolt infó az, ahol elnézik egy ideig a retardáltságodat, mert azt hiszik, hogy enyhe autista (régi nevén aspergeres) vagy, nem egy használhatatlan corporate parazita.
egy kötel, hurokkal a nyakån.
trolléga
(
x30)
Nov 23, 2021 13:54:33
x30)
Tényleg Endre, elsodikáztad a nagy vasárnapi pénzügyi aknák keresését?
hehe, tényleg, arra is majd jobban fog figyelni címszóval elment inkább egész nap fütyizni, meg is lett az univerzumtól érte a jutalma
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 23, 2021 13:54:35
x5)
Nem hazugság. Sikeres projektmunka volt.
Akkor miért mondták fel a szerződésed?
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 23, 2021 13:55:04
x13)
A próbafeladat nem project. :(
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 23, 2021 13:55:14
x37)
Azt egyébként tudja valaki, kik szopkodják bő nyállal Endre faszát a legutóbbi 1-2 videója alatti kommentekben? Cvi álneveken, vagy gurulkák?
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 23, 2021 13:55:24
x2)
Akkor nem sok közöd lehetett hozzá.
Hahó
(
x135)
Nov 23, 2021 13:55:47
x135)
Ha sikeres projektmunka volt, akkor miért gyanakodtál a trollokra, hogy mi rúgattunk ki?
Olyan kellemetlen nézni, ahogy ilyen bután hazudozol.
Mindezt azért, mert félsz, hogy mit fognak mondani az ebcontnál, ha kiderül a hazugság.
Nemfatyle
(
x7)
Nov 23, 2021 13:56:08
x7)
Most mondtad, hogy utólag nevezték át projektmunkának, ezért hívtad próbaidőnek a fenti kommentben
sodika
Akárhányszor ránézek itt az áll elbocsájtva
Akkor ez téves, vagy hülye megfogalmazás. Vagy te hamisítod. Nem tudom, melyik a három közül. Papírom van arról, hogy azért szűnt meg a jogviszonyom, mert eltűntem (ugyanis esélyem se volt megszetezni a tandíjra a pénzt).
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 23, 2021 13:56:13
x2)
Azt egyébként tudja valaki, kik szopkodják bő nyállal Endre faszát a legutóbbi 1-2 videója alatti kommentekben? Cvi álneveken, vagy gurulkák?
Szerintem trashesek iróniából.
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 23, 2021 13:56:39
x2)
Akkor ez téves, vagy hülye megfogalmazás. Vagy te hamisítod.
Vagy hazudsz.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 23, 2021 13:56:43
x37)
Na befejeztem az ebédem. Meló, csá.
Semmiféle munkát nem végzel hónapok óta. 1-24 be vagy rúgva, folyamatosan pörög a facebook és a fórum is, minden nap hajnalig pörögsz a púpodon. Miért hazudozol?
sodika
Nov 23, 2021 13:57:19
Na meló, csá.
Nov 23, 2021 13:57:19
Hahó
(
x135)
Nov 23, 2021 13:57:38
x135)
Vegyük tűz alá az ebcontot, trollégák.
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 13:58:55
x68)
Rakd fel a papírt.
Nemfatyle
(
x7)
Nov 23, 2021 13:58:56
x7)
Hogy lett volna sikeres, ha saját állításod szerint se vagy fasza a "hülye rendszerükben?"
Hahó
(
x135)
Nov 23, 2021 13:59:01
x135)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Azok után, hogy lezárult egy sikeres a projekt amiért odamentél?
Ostobán hazudsz, az ebcont hr-je nem fogja bevenni.
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 23, 2021 13:59:08
x5)
Gondolom azt a Papirt keresztleveled mellett tartod
Sodipatkány
(
x1)
Nov 23, 2021 13:59:49
x1)
Nov 23, 2021 13:59:49
Hülye voltál a tanuláshoz. Nov 23, 2021 13:59:49
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 23, 2021 14:00:17
x13)
sodika
Nov 23, 2021 14:01:37
Akkor szarul vezették át az adatokat az Etr-ből, ami az ELTÉ-n az elődje volt.
Nov 23, 2021 14:01:37
sodika
Nov 23, 2021 14:01:54
Na meló, csá
Nov 23, 2021 14:01:54
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 23, 2021 14:02:35
x37)
-munka, fizetés
-diákmunka, kicsit kevesebb fizetés
-diákhitel
-örökség
Akkoriban mennyi is lehetett a tandíj? 200K per félév? Az egy jó kéthavi fizetés volt akkor diákmunkában, te fasznyűvő, ha csak heti pár napot tudtál vállalni.
Én estin, munka mellett csináltam meg a másoddiplomámat, hétfőtől szerdáit 18.00-tól 22.00-ig ültem bent az egyetemen. A harmadik sajtpapírt pedig levelezőn, hétvégenként, péntek estétől vasárnap délelőttig. NYOLC ÓRÁS MUNKA ÉS PÁRKAPCSOLAT MELLETT. :D Miről beszélsz, Endre?
trolléga
(
x30)
Nov 23, 2021 14:02:49
x30)
Mindkettő hazugság. Sehonnan nem rúgtak ki.
nem hát, elbocsájtó szép üzenetet kapott az Endike hogy a válcság miatt nincs szükség a továbbiakban a hallgatóként történő közreműködésére
csak tudnám ha ennyire magabiztos vagy, meg ha valóban kevés tárgy hiányozna akkor miért nem fejezed be levelezőn te szerencsétlen? egy éven belül 3 melócsá? az karrier, elfogynak a linzi lehetőségek, de így 40 évesen, job jumperként sehol nem fogsz lassan kelleni senkinek. napi több órát busszal ingázós sodi lesz asodi. öröm lesz nézni
xray
(
x21)
Nov 23, 2021 14:04:39
x21)
nem válaszoltál a zsíros kenyér kérdésre! van még abból, amit anyád vitt?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 14:04:40
x68)
Van papír, csak biztos most kint maradt a kocsiban.
Mifaaaaaaaaaaaan
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 23, 2021 14:04:56
x5)
Még a mekibe se vennék fel tálca szedőnek. Persze majd busszal jár be dolgozni. :D csak a szuperbré
Hahó
(
x135)
Nov 23, 2021 14:05:21
x135)
Ez az egész egy cégcsoport volt május végéig, akik többeknek kölcsönadtak engem, többek között nekik is. Majd a szilveszteri műsorban megmutatom azt a kikötőben lévő céget is, akiknek még szintén.
Lapozzátok már vissza a május végi és június eleji kommentjeit a bebetonozásról.
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 14:07:24
x68)
Még a főnöke is egyetértett vele, ne reménykedjünk!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Nov 23, 2021 14:08:04
x135)
Május végére elfogytak a megrendelések.
Szerintem május végén június elején írt olyanokat, hogy évekre terveznek vele.:)))
sodika
Nov 23, 2021 14:08:06
- munka
- munka
Miféle munka?
Nov 23, 2021 14:08:06
sodika
Nov 23, 2021 14:08:39
Diákhitel pedig 10 félévre járt, amit akkorra kimerítettem.
Nov 23, 2021 14:08:39
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 14:09:07
x68)
sodika
Nov 23, 2021 14:09:25
Munka Magyarországon, mint a megoldás az anyagi kérdésekre. A 2008-as válság idején.
LOL
LOL
Nov 23, 2021 14:09:25
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 23, 2021 14:09:26
x5)
Miféle munka?
Nyugi lassan osztrákban is lekapcsoljak a villanyt... 600euro különbözet? Vagy mennyi lett?
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 14:09:55
x68)
Munka Magyarországon, mint a megoldás az anyagi kérdésekre. A 2008-as válság idején.
LOL
LOL
Hahó
(
x135)
Nov 23, 2021 14:10:08
x135)
Májusban bebetonoztunk, majus végere elfogytak a megrendelések, de még júniusban is bebetonozva voltál ott?
Hát ez nem túl hihető.:)))
Hát ez nem túl hihető.:)))
sodika
Nov 23, 2021 14:10:11
Anyám beépítette a pátyi házba. A Vera pont azért segített nekem, mert ezt tudta.
Nov 23, 2021 14:10:11
sodika
Nov 23, 2021 14:10:44
Külföldről? Hülye vagy?
Nov 23, 2021 14:10:44
sodika
Nov 23, 2021 14:10:53
Na meló, csá.
Nov 23, 2021 14:10:53
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 23, 2021 14:11:10
x5)
Akkor azért omladozik :D
Nemfatyle
(
x7)
Nov 23, 2021 14:11:11
x7)
Azért jár 10 félévre, mert azalatt pont le tudsz tenni egy dimpolmát. Neked meg nincs diplomád, a közelében se voltál
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 14:11:21
x68)
Na és a pátyi háznak adtad a judaika múzeumra oda a sok millát?
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 14:11:49
x68)
Külföldről? Hülye vagy?
Nem, nem vagyok hülye. Home office van, és nincs buziszauna, haza lehet menni.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 23, 2021 14:12:01
x7)
Ez hazugság.
Mindkét helyen azért szűnt meg a hallgatói jogviszonyom, mert két szemeszteren át nem jelentkeztem, mert nem volt pénz a 2008-as válság miatt a tandíjra.
2008-ban nem is volt tandíj egy szakra. Orbán bohócunk vezette be később. Mindkét helyen azért szűnt meg a hallgatói jogviszonyom, mert két szemeszteren át nem jelentkeztem, mert nem volt pénz a 2008-as válság miatt a tandíjra.
Hahó
(
x135)
Nov 23, 2021 14:12:02
x135)
Akkor most hivatalosan is el van ismerve, hogy linzben egy év alatt háromszor rúgtak ki? :))))
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 14:12:07
x68)
Évekig terveztek vele májusban is, valóban:
Mifaaaaaaaaaaaan
kripli figyelő
(
x12)
Nov 23, 2021 14:12:50
x12)
Kitiltottak a buziszaunából gyagyás?Fossal öntöttél fel és a véredben fürödtél.A beteg lelkedben ez olyan lehet mintha a saját családod tagadott volna ki.De legalább az utolsó nyitott napot jól kihasználtad.Ja nem,a kórházban fetrengtél betört fejjel te fasz. XD
Hahó
(
x135)
Nov 23, 2021 14:13:29
x135)
6 kirúgás egy 5 év alatt.:)))
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 14:13:41
x68)
A linzi szaunákban biztos körbeadják az infót, hogy összefosta magát a debil migri, szóval nem lesz már több buziszaunázás :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 14:14:12
x68)
Anyád beépítette a videókártyát is a pátyi házba?
Mifaaaaaaaaaaaan
seymour schwartz
(
x6)
Nov 23, 2021 14:14:36
x6)
Zsodrák, amikor otthagytad az egyetemet, volt elsőéves tárgyad? Válaszolj: igen vagy nem?
Ingatkanügyek
-
Nov 23, 2021 14:14:50
Na meló, csá
Nem nagyon hallottam egy ideje már a data scientist kamut.
Ha jól gondolom, kirúgtak a csapatból, igaz? A cégnél is rezeg már a léc, vagy sikerült beadni nekik, hogy minden máshoz viszont profi vagy?
Nov 23, 2021 14:14:50
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 14:15:40
x68)
Bebetonozta magát az egyetemre.
Mifaaaaaaaaaaaan
Sodipatkány
(
x1)
Nov 23, 2021 14:16:42
x1)
Ezt még te írtad te féreg:
Az 'egyetem csak álom'-féle szociális demagógia pedig tényleg súlyos tévedés. Van diákhitel, egyetemi, önkormányzati szoctám, ösztöndíj, jegyzettámogatás és még sokáig sorolhatnám.
Az, hogy valaki pénzhiány miatt nem tud egyetemre járni, egész egyszerűen hazugság. Aki tanulni akar, és nem segghülye, minden segítséget megkap hozzá, legyen akármilyen szegény is.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 23, 2021 14:16:58
x38)
Sneci te csak a pedofilok közé tudtad magad bebetonozni, és ahhoz nekünk semmi közünk!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
trolléga
(
x30)
Nov 23, 2021 14:19:30
x30)
Külföldről? Hülye vagy?
legjobb alkalom lenne te balfasz, tavasszal online államvizsgáztam.
plusz homófisz van, te magad mondtad bárhonnan tudnál dolgozni
trolléga
(
x30)
Nov 23, 2021 14:20:29
x30)
LOL
LOL
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 23, 2021 14:23:00
x5)
És senki se dolgozott mert válság volt...
Kanos Aggastyán
Nov 23, 2021 14:24:17
LOL
LOL
Ostoba dolog mindig mindent másra fogni! Az ilyen ember emiatt nem látja a saját hibáit, így fejlődni sem képes!
A válság persze nehéz, viszont semmi sem stabil a világban, ezért kellenek a biztonsági tartalékok, amire megvolt a lehetőségetek.
És most eppen mit csinálsz?!
Mostz sem tartalékot, hanem adósságot halmozol!
Őszintén mondom, hogy nem vagy épelméjű!
Nov 23, 2021 14:24:17
linzicsibe
(
x2)
Nov 23, 2021 14:25:33
x2)
Miféle munka?
Akkor is volt munka, most is van, meg lehet élni, ha nem egy életképtelen balfasz vagy. Mekdánelc meg burger king régóta van, elmehettél volna krumplit sütni az etyetem mellett.
sodika
Nov 23, 2021 14:26:19
Nov 23, 2021 14:26:19
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 23, 2021 14:26:53
x37)
LOL
LOL
2008-ban havi 300K bruttóért melóztam, ami ugyan nem volt egy világverő fizetés akkor sem, de a tanulmányaimra bőven futotta belőle. Pedig nem vagyok egy atomvillanás. Miről beszélsz, Endre?
Kanos Aggastyán
Nov 23, 2021 14:28:21
...pláne, hogy édesanyád ingatlanügyletekkel foglalkozott. Tudhatta volna, mikor kell a poziciókat MÉG jó áron eladni, majd a mélyponton bevasárolni ujra, és például mostanában eladni.
Ennyi alapvagyonnal ami nektek volt, komolyabb erőkifejtés nélkül pazar éltetetek lehetett volna - csak épp az intellektuális erőforrásaitok nem voltak meg hozzá.
Ennyi alapvagyonnal ami nektek volt, komolyabb erőkifejtés nélkül pazar éltetetek lehetett volna - csak épp az intellektuális erőforrásaitok nem voltak meg hozzá.
Nov 23, 2021 14:28:21
trolléga
(
x30)
Nov 23, 2021 14:30:19
x30)
Mi is pont utóbbit szeretnénk bevonzani számodra
linzicsibe
(
x2)
Nov 23, 2021 14:31:47
x2)
Túl alantas munka ez a sodinak? Vagy csak fosol hogy ehhez is kevés vagy? A halálhoz közel vagyunk, összehozod magadnak.
Streamer Koldus
(
x2)
Nov 23, 2021 14:31:54
x2)
Ott van feketén-fehéren, hogy kirúgtak. Hazug sodi a sodi. Még egy etyetemet se voltál képes befejezni, ezért tengődsz minimálbéren. Ráadásul még meleg pedofil is vagy.
Örebro
(
x17)
Nov 23, 2021 14:33:54
x17)
LOL
LOL
gyagyås fasz, egyszer az eletben neznel magadba es elfogadnåd, nem vagy eletkepes, mehetsz felkötni magad.
Érdeklődő
(
x6)
Nov 23, 2021 14:34:53
x6)
Endre, figyi, a félkegyelmű Tranyó Tibit hülyítheted faszságokkal az etyetem kapcsán, minket nehezebb, mert mi jártunk is oda.
Engedd el ezt az értelmiségi vonalat, nem megy neked. Fosd össze magad, böfögj, mondd hogy 'he' meg 'geci', ahogy a cigányoktól hallottad - ez a te közeged. És még ez is túlzás kicsit, mert még ezek a fogatlan cigányok és alkoholista transzvesztiták sem tudnak téged elviselni huzamosabb ideig.
Szóval told az őszinte sodit, a gyagyást -nem véletlenül ez lett az eposzi jelződ.
Engedd el ezt az értelmiségi vonalat, nem megy neked. Fosd össze magad, böfögj, mondd hogy 'he' meg 'geci', ahogy a cigányoktól hallottad - ez a te közeged. És még ez is túlzás kicsit, mert még ezek a fogatlan cigányok és alkoholista transzvesztiták sem tudnak téged elviselni huzamosabb ideig.
Szóval told az őszinte sodit, a gyagyást -nem véletlenül ez lett az eposzi jelződ.
Kanos Aggastyán
Nov 23, 2021 14:35:46
Sőt "Sodibodi", ha már ilyen business family-ből származol, akkor tudhatnád:
Minden éremnek két oldala van! Minden lehet jó és rossz is, attól függ, melyik oldalára állsz!
A válság pazar lehetőség lett volna édesanyádnak ingatlanokat felvásárolni! De ti ehelyett éppen akkor adtatok el mindent... a logika tökéletes inverze! :D
Jelenleg vagyontalan ember vagy. És mégis szóród a pénzt, halmozod az adósságokat. Minden hülyeségedet egy mégnagyobb hulyeséggel próbálod eltakarni.
Nem vagy eléggé intelligens, sőt ez már az átlagember alatti szint!
Minden éremnek két oldala van! Minden lehet jó és rossz is, attól függ, melyik oldalára állsz!
A válság pazar lehetőség lett volna édesanyádnak ingatlanokat felvásárolni! De ti ehelyett éppen akkor adtatok el mindent... a logika tökéletes inverze! :D
Jelenleg vagyontalan ember vagy. És mégis szóród a pénzt, halmozod az adósságokat. Minden hülyeségedet egy mégnagyobb hulyeséggel próbálod eltakarni.
Nem vagy eléggé intelligens, sőt ez már az átlagember alatti szint!
Nov 23, 2021 14:35:46
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 14:36:13
x68)
Hiába írja ott a rendszer, hogy kirúgták, biztos HIBÁS AZ EGÉSZ.
Mifaaaaaaaaaaaan
Örebro
(
x17)
Nov 23, 2021 14:36:45
x17)
Kitiltottak a buziszaunából gyagyás?Fossal öntöttél fel és a véredben fürödtél.A beteg lelkedben ez olyan lehet mintha a saját családod tagadott volna ki.De legalább az utolsó nyitott napot jól kihasználtad.Ja nem,a kórházban fetrengtél betört fejjel te fasz. XD
ascites
(
x57)
Nov 23, 2021 14:37:51
x57)
Nem tudták két szemeszteren át, hogy mi van velem, ezért megszüntették a jogviszonyt. De ez nem el bocsátás, ez HAZUGSÁG.
Ez nagyon jó gyagyás :D Mennyire hihető, ha kicseréled munkaviszonyra, idióta?
"Nem mentem be dolgozni két hónapig, nem tudtak rólam semmit, úgyhogy megszüntették munkaviszonyomat, de nem rúgtak ki, ez HAZUGSÁG!"
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 23, 2021 14:39:43
x2)
"kölcsönadtak a cégcsoporton belül" = nem tudtak a szintednek megfelelő háttérszínező munkát adni, ezért átpasszoltak egy másik részlegre, hátha nekik sikerülni fog. Ne nézzél minket madárnak. Jó munkaerőt nem adnak kölcsön csak úgy.
Hat azert hetyetye, engem eloszor kolcaonadtak harom honapra Svedorszagba, azutan ott felajanlottak egy hatarozatlan ideju melócsát, cegcsoporton belul, encsuldikunk!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 23, 2021 14:39:58
x13)
Külföldről? Hülye vagy?
Nem olyan nagyon régen még Berlinben akartál elvégezni jogi etyetemet (LOL), ahhoz képest lényegesebben könnyebb lenne befejezni levelezőn az otthoni tanulmányokat (persze soha nem lennél képes megcsinálni, mert rémesen ostoba vagy).
Pár személyes infó (zsír, izzon az a trollexcel):
Külföldön (mindegy melyik ország, lényeg hogy Angol nyelven) diplomáztam pár éve, de előtte volt egy próbálkozásom az egyik pesti egyetemmel levelező szakon. Külön kellett beszélnem az összes oktatóval, hogy adott eseteben ZH helyett meg tudjam oldani beadandóval (külföldi egyetemeken ez is a bejáratott metódus, covid óta meg aztán pláne). Nem mindenki örült neki, de végül támogattak különös probléma nélkül elvégeztem az első évet (az egy másik kérdés, hogy utána a a fentebb említett külföldi egyetemen folytattam, de ez egy más téma).
Szóval Gyagyás, simán meg lehetne oldani, minden más csak kifogás.
Ásó27
(
x68)
Nov 23, 2021 14:40:17
x68)
Valaki írta, hogy igen, de valószínűleg kamu volt.
kripli figyelő
(
x12)
Nov 23, 2021 14:40:56
x12)
Szerintem nincs a világon olyan mcdonalds vagy burger kinges krumplisütő akinek nagyobb adóssága van mint a gyagyásnak.
ascites
(
x57)
Nov 23, 2021 14:43:08
x57)
De igen. Kész a projekt, és nincs több megrendelés. Ezért.
Ez meg az autiköd egymondatos illusztrációja. Addig ismételgette magának, amíg félig elhitte, mert mint tudjuk, nem létezik olyan, hogy igazság, csak annak interpretációi. Kiválasztotta, hogy mi a legmegfelelőbb számára.
Nem baj, gyagya, csak így tovább, már úgyis késő lenne levonni a következtetéseket. A te agyad soha nem volt képes a tanulásra, de így 40 évesen pláne nem.
Trollok harca
(
x5)
Nov 23, 2021 14:44:00
x5)
anyád tudta hogy az ingatlan jobb befektetés nálad, de egy cég becsődöltetése akkor sem számit sikeres projektnek.
Miskolci alvósejt
Hahó
(
x135)
Nov 23, 2021 14:44:27
x135)
Külföldről? Hülye vagy?
Arra keszültél, hogy külföldről fogsz felkészülni az emelt szintű érettségire, és felvételizel a jogra.
Te soha nem emlékszel, hogy mit hazudsz korábban? Félelmetes mennyire buta vagy.
sodika
Nov 23, 2021 14:45:09
Reménykedtem, hogy csak egy szemesztert fogok kihagyni, mert lesz elég pénz. Nos, annyira nem lett, hogy még a villanyt is kikapcsolták.
Én meg becsapva éreztem magam, mert mindenki az infó felé terelt, miközben és jogász szerettem volna lenni.
Én meg becsapva éreztem magam, mert mindenki az infó felé terelt, miközben és jogász szerettem volna lenni.
Nov 23, 2021 14:45:09
tyodika
Nov 23, 2021 14:46:09
nemvok 40, csak 39,849 vok
Nov 23, 2021 14:46:09
pedofilsodiasodi
(
x2)
Nov 23, 2021 14:46:30
x2)
Mindkettő hazugság. Sehonnan nem rúgtak ki.
még a tavaly szilveszteri vekni flokkban is benne van, te mondtad, 2,5x rúgtak ki.
Puha Slag
(
x7)
Nov 23, 2021 14:46:52
x7)
Reménykedtem, hogy csak egy szemesztert fogok kihagyni, mert lesz elég pénz. Nos, annyira nem lett, hogy még a villanyt is kikapcsolták.
Jogász akartál lenni, de kontár lettél a végén.
ascites
(
x57)
Nov 23, 2021 14:47:08
x57)
A mostani megrendelések is kezdenek elfogyni? Semmi köze ennek ahhoz, hogy mióta data scientist vagy (3-4 hete), egy IDE-t sem tudtál beállítnai.
Trottel, ma már nincsenek olyan ügyfelek, akiknek egy olyan segédmunkás kéne, mint te. Ma már egy gimis képes összedobni egy weboldalat és átszínezni a hátteret, ezek a te képességeidet itt-ott meghaladják :D
Trottel, ma már nincsenek olyan ügyfelek, akiknek egy olyan segédmunkás kéne, mint te. Ma már egy gimis képes összedobni egy weboldalat és átszínezni a hátteret, ezek a te képességeidet itt-ott meghaladják :D
Örebro
(
x17)
Nov 23, 2021 14:47:32
x17)
mint egy ovodås bazdmeg olyan vagy, ja bocs nem, inkåbb elmebeteg.
Kanos Aggastyán
Nov 23, 2021 14:47:35
Endre, milliókat öltél bele ebbe az internetes faszkodásodba. Lett egy halom kacatod és néhány legalja söpredék "barátod".
És az a poén, hogy nincsen benned belátás, hogy "idáig rosszul csináltam az életem, ezért megpróbálom másképp". Nem. Te őszinte, tárgyilagos szembenézés helyett hazudsz önmagadnak (is).
Végtelenül unintelligens vagy!
A megrögzött hazudozás pedig igazi jómagyar nyárspolgári szokás, ami nevetséges és egyben undorító is.
Minden hülyeséged legfőbb áldozata te magad vagy!
És az a poén, hogy nincsen benned belátás, hogy "idáig rosszul csináltam az életem, ezért megpróbálom másképp". Nem. Te őszinte, tárgyilagos szembenézés helyett hazudsz önmagadnak (is).
Végtelenül unintelligens vagy!
A megrögzött hazudozás pedig igazi jómagyar nyárspolgári szokás, ami nevetséges és egyben undorító is.
Minden hülyeséged legfőbb áldozata te magad vagy!
Nov 23, 2021 14:47:35
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 23, 2021 14:47:36
x2)
LOL
LOL
Akkor valtottam eletem harmadik melohelyere, ahol az elso 8 honap alatt tobb szja-t vontak le tolem, mint megelozo melocsaban es evben a teljes evi brutto fizum volt te darab szar!
pedofilsodiasodi
(
x2)
Nov 23, 2021 14:47:41
x2)
Ez hazugság.
Mindkét helyen azért szűnt meg a hallgatói jogviszonyom, mert két szemeszteren át nem jelentkeztem, mert nem volt pénz a 2008-as válság miatt a tandíjra.
hogy lehet 2 félévet passziváltatni, ha az egyik helyen csak 1 félévet töltöttél minden féléved tekintetében?
sodika
Nov 23, 2021 14:48:14
Mindegy, végül az lett a megoldás, hogy kell pár év, megélhetésre még alkalmatlan referencia. Ezzel se lett volna semmi gond, de ezt senki nem magyarázta el előre, és ez családi konfliktusokhoz vezetett, mert így nagybátyámék is azt hitték, hogy önző módon csendben hagytam anyámat. Pedig nem volt miben.
Nov 23, 2021 14:48:14
Örebro
(
x17)
Nov 23, 2021 14:49:22
x17)
Tjänare!
Sodipatkány
(
x1)
Nov 23, 2021 14:49:41
x1)
Nov 23, 2021 14:49:41
Megbuktál irodalomból te pöcs. Nov 23, 2021 14:49:41
sodika
Nov 23, 2021 14:51:51
Ez azért hangsúlyozom ki mindig, mert más fiatalokat meg akarok kímélni az ilyen csalódástól. Minden szakma kvázi-ingyen bojtárkodás az első években. Eleve erre kell számítani, és én így sem lettem volna az anyámat cserbenhagyó szemét. Mert világos lett volna, hogy mihez képest cserbenhagynom őt.
Nov 23, 2021 14:51:51
Trollok harca
(
x5)
Nov 23, 2021 14:51:54
x5)
meg talán nem a trollfórumon kéne munkahelyi titkokat kikotyogni..
Miskolci alvósejt
Kanos Aggastyán
Nov 23, 2021 14:52:28
Mindegy, végül az lett a megoldás, hogy ...
Nov 23, 2021 14:52:28
Érdeklődő
(
x6)
Nov 23, 2021 14:52:29
x6)
Akkor még az volt a nagy mondásod, hogy "a válság egy aranybánya". Emlékszel erre, Endre? Emlékszel a nagy pofádra?
Régi szép idők, bár te már akkor senki voltál, amikor még voltál valaki. :) Azóta kevesebb a fog, és a haj, ez utóbbi erősen őszül is, megnőtt a púp, összement a piton. Egyetlen dolog új, az ormótlan kenguruzsebed. Így múlik el a Gyagyás dicsősége. :)
rBali
(
x24)
Nov 23, 2021 14:54:34
x24)
Endre!
Ha valaki egyetemre akar járni, akkor az egyetemre jár.
Te egy akaratgyenge szar vagy akit kibasztak onnan, mint macskát szarni. Miért?
Mert egy fogyatékos visszamaradott szörny vagy aki nem tudja felfogni a körülötte lévő világot.
Miért próbálsz meg itt magyarázkodni? Senki sem fog hinni neked, mert nem vagyunk olyanok, mint te!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ha valaki egyetemre akar járni, akkor az egyetemre jár.
Te egy akaratgyenge szar vagy akit kibasztak onnan, mint macskát szarni. Miért?
Mert egy fogyatékos visszamaradott szörny vagy aki nem tudja felfogni a körülötte lévő világot.
Miért próbálsz meg itt magyarázkodni? Senki sem fog hinni neked, mert nem vagyunk olyanok, mint te!
ascites
(
x57)
Nov 23, 2021 14:54:39
x57)
Anyád seggét kellene nyalnod 0-24, hogy nem engedte a fogyatékos kényszeres Fifit a jogra. Egyetlen félévet nem bírtál volna ott ki, te idióta! Ott magolni kell és te magad mondtad korábban, hogy vannak végtelenül unalmas részei, ezeknél a könyvet nem bírtad volna megvenni, nemhogy kinyitni. Alkalmatlan vagy a szakmára is, egy jogásznak szociálisnak kell lennie, meg kell értse az embereket, felépíteni egy koherens történetet, bazmeg olyan messze vagy te ettől, mint a kvantumfizikától. Annyira reménytelen vagy hogy fel sem bírod fogni.
Egyedül a hülye anyád által javasolt infó az, ahol elnézik egy ideig a retardáltságodat, mert azt hiszik, hogy enyhe autista (régi nevén aspergeres) vagy, nem egy használhatatlan corporate parazita.
sodika
Nov 23, 2021 14:54:52
... így én se lettem volna...
Na
Na
Örebro
(
x17)
x17)
egy kötel, hurokkal a nyakån.
142 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Most írtad, hogy nem volt projektmunka