Nem lehet, hogy a TrashVOD-osok a Kiss úr nevére hozták létre a Paypal fiókot a púpos felrakott igazolványaival?
Aztán lehet szólni Jürgenéknek, hogy adót csal a pedofil. :) szép kis faszerdő koncepció.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Ki miatt van az utcán? Te elmebeteg fosfej.
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Ha egy fütyiből kialakított valamibe rakta volna be a pitonszt és mondjuk még élvezte is volna az már baszás? Szerintem kirántásnak számít max!
Megy az NNI hamarosan a gyagyáshoz. Pedofil tartalmakat is említetted?
Igen, kisgyerekeknek irogatást még csak meg se probálja tagadni, szóval abban semmikép nem hazudott Jutka. +1 pont a trolloknak
Nem, mivel arra nincs konkrét bizonyíték, és nem akarok magamnak faszerdőt ültetni, hogy bizonyíték nélkül vádolok valakit pedofíliával. Én már a kezdetektől azt mondtam, hogy azzal kapcsolatban érdemes megkeresni a szerveket, amelyekre van közvetlen bizonyítékunk is. Nem véletlen, hogy olyan kurva nagy kussban volt a 2 perces vlogjában a verekedésről. (Btw erre a "Sodi pedofil" vonatra valahogy nem tudok addig felülni, amíg nincsennek konkrét bizonyítékok arra, hogy Andrew valóban kisgyerekek képét tárolta, illetve cserélte másokkal. A twink boy cum videó meg - lehet lepontozni - kurva messze áll a pedofiliától. Persze a fehérnégyzetes tisztázós live elég hülyén sikeredett a kitakart gyerekekkel, de az még nem bizonyíték arra, hogy kiskorúak iránt érezne szexuális vonzalmat. SZVSZ)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ettől függetlenül tibi ugyanúgy undorodik tőled
oké akkor szerinted nem pedofil. talán kérdezzük meg a bunkibankos áldozatokat is?
EZ ITT NEM EGY KIBASZOTT JOGVÉDŐ IRODA! STRASSBOURG ARRA VAN!
Nem akarok trollégákkal vitatkozni, mindenki azt gondol Gyagyásról amit szeretne. A lényeg, hogy hivatalos szerveknek arról érdemes beszámolni, amit bizonyítani is tudunk, hogy a faszerdő ne visszafele települjön el, hamis vádaskodás miatt.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Éppenséggel a fehérnégyzetes lávj a bizonyíték arra, hogy meztelen gyerekek képeit tárolta.
Az meg büntetőjogilag tökéletesen irreleváns, hogy tényleg vonzódik-e a gyerekekhez.
A jog nem magát a vonzalmat bünteti, hanem a cselekményt.
Ha jól emlékszem, pont a fehérnégyzetes videó utáni rendőrségi megkereséssel kapcsolatban angolnázta ki magát a Recskás sírva-üvöltve a szolnoki rendőrségen, szóval kétlem hogy az járható lenne megint.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nincs itt semmilyen csábításról szó, a tranyó egyszerűen nem tudja előbb kivenni a youtubeból a zsetont, így valahol meg kell magát húznia addig, amíg a kezében nem lesz, de ha már Endre lelép púpszászra karácsonyozni, ő meg maradhat ezalatt az idő alatt, akkor hülye lenne nem kihasználni. Végre egyedül lehet a melegben nyugodtan, és még pénze is lesz, tehát tud majd vedelni is közben. Nyilván a jövő titka, hogy meddig fogja kibírni Endre mellett, ami nyilván annak a függvénye is, hogy mennyire alakul ki kényszerhelyzet, mi lesz a Jutkás sztori vége, illetve mennyire tudja lecsicskítani a recskást, szóval izgalmas dolgok lesznek még itt.
A trafó egy alja gusztustalan élősködő, aki a saját frusztráltságát másokon vezeti le, ráadásul manipulatív kis geci is, aki hihetetlenül okosnak gondolja magát, bár a recskáshoz képest mondjuk joggal. Biztos vagyok benne, hamarosan ő is lehúzhatja magát a retyón, mert szerzett magának néhány unszimpatizánst most, akik gondoskodni fognak a folyamatos szórakoztatásáról, amit meg is érdemel.
Az biztos, hogy kegyetlen erősre sikeredett az év vége, szinte lehetetlen minden információt feldolgozni, rengeteg a nyersanyag, ami ömlik.
hehe
Arról a szolnoki rendőrségről van szó akiknek azt hazudta a recskás még újszászról, hogy már a határon van és sajnos nem tud bemenni a továbbiakat intézni? hmm :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Lyudka állítása a konkrét bizonyíték. Lyudka egy tanú a pedofil ügyben. Aztán ha csak kitalálta az egészet, akkor majd viseli a következményeit.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Szerintem ha valaki venne az erot, es osszeszedne az osszes apro morzsat az ugyben (amikor ciganymark kiakad, hogy a recskas kisgyerekekkel furdozik, amikor beismeri hogy a purenudismot es hasonlokat nezeget, stb), minden kisebb-nagyobb dolgot es felvazolna egy lapra az egeszet akkor lenne benne lehetoseg, csak fogni kell a rendor kezet amig keresztulevez ezen a sokeves szartengeren. Raadasul a szolnoki rendorok is kimentek mar hozza egyszer hogy atnezzek a cuccait, csak pont lekestek ot, nem? Szerintem ha ezt mind megkapjak egy osszeszedett formaban, akkor felkapnak a dolgot. Raadasul meg mindig mondhatjak azt, hogy sajnos ez nem eleg az alapos gyanuhoz, neked mint egyszeru aggodo allampolgarnak aki egy lehetseges buncselekmenyt jelent be bajod nem lehetne belole amig nem allitasz egyenesen valotlant. De nyilvan a te dolgod, respekt az eddigiert is, csak azt mondom, hogy nem lenne annyira halott otlet bedobni ezt a bombat is.
A munka nem megoldás.
Pontosan!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Igazából csak a Gyagyás elmondására lehet támaszkodni, hogy sikerült neki kimagyaráznia - de van az a verzió is, amit valószínűbbnek tartok, hogy már úton voltak labanciába, mikor megkapta az infót, hogy keresik a kékek.
Én valahogy nehezen képzelem el, hogy ha egy rendőr tényleg megnézi a faptopon azokat a képeket, akkor egy legyintéssel elintézi, hogy ez semmiség.
Most megy hozzá a fia Karacsányra, illetve többször volt kint nála rendbe rakni a gnómot.
Érdekli azért valamennyire.
Nothing's better than cheddar!
kussolj pedofil, senki nem kiváncsi rád
Es ezek a felvetelek hogy-hogy nem jutottak meg el hozza?
Vagy hogy egy vagottfaszu el a fiaval?
Siman el lehetne neki kuldeni email-ben...
Endréé a TrashVOD
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Ez igaz, viszont mint gyerekkel foglalkozó leendő pedagógus (Tudod Endre, ahonnan kibuktál), a gyerekek erről önmaguktól nem fognak beszélni, mivel - ha és amennyiben igaz Jutka vádja, hogy Endre kiskorúakkal chatel - általában ezek a gyerekek alapból menekülnek egy rossz szociális közegből (rossz családi körülmények, alkoholista/elvált/agresszív szülők, gyerekotthonok) az internetes világba, ahol egy kis megértésre/meghallgatásra vágynak és a pedofilok pont ezt szeretik kihasználni, plusz így sokkal könnyebb sakkban tartani egy gyereket, mintha egy alapvetően jó egzisztenciában élő gyerekre írnának rá random a facebookon. Van egy csomó ilyen anonim online társkereső, tele van kiskorúakkal meg pedofil férgekkel.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
És mi az email címe? Írd ide ha tudod hahó!
Mi Golda email címe?
Nothing's better than cheddar!
Az emailjét is Endre kezeli, szóval csak offline vagy postai úton lehet ilyeneket küldeni neki.
Most mit tudna csinálni? Kitagadja? Miből? Se örökség, se család nincs már ott.
Megöli?
Akkor se történt semmi mikor zsidó múzeumra baszta el az örökségèt és lakását. Vagy amikor több egyetemről bukott ki.
Vagy a szetey montázsnál...
Vagy a recskagate-nèl...
Az anyja is ugyanolyan semmirekellő, fasszopó ribanc mint ő.
Bánópénzt kap csak (300k). Természetben meg NEM TUD fizetni. xd
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Hát ha csak havi 300-at kicsap ,akkor van ott pénz. Ha mindezt hitelből ,na az már húzós xd
Ezer éve nem ügyvéd. Ez negvan?
Egy ilyen elmebeteg pszichopata állat, mint az Endre simán megvezeti a 8-12 évesek korosztályát. Ezeket célozhatja meg. Nem véletlenül kütyüzget, mutogatja neki mik vannak, meg kapcsolgatja neki a fényeket.
Bele sem akarok gondolni milyen mocskosságokat művelhet ez a vadállat.
Teljesen jogos, igazságos, és indokolt, ha ennek az egész történetnek minden egyes hatása húsbavágóan őrajta csattan. Jó ötletnek tartotta játszani a saját fizikai biztonságával, és ezután csak sok szerencsét lehet neki kívánni ahhoz, hogy ezt a hajléktalanellátás keretei között szintén megtalálja.
Kedves rBali, valószínűleg most ölted meg a Jutkát. Egyedül.
Pfejjjjjj, te fereg. Csak a nalad gyengebbekkel es kiszolgaltatobbakkal tudsz kemenykedni? Azt hiszed, ettol no visssza a faszod? Nem ugy viselkednek az emberek, ahogy a te beteg elmed elvarja, es akkor kimondod rajuk a halalos iteletet, masra kenve a felelosseget? Ha TE vonod vissza a szallas fizeteset, TE nyirtad ki Judkat, senki mas. Mert ebbe is bele kellett folynod, ostoba modon. Mert azt hitted, barkit is kontrollalni tudsz. Hat meg a sajat kurva lakasod felett sincs kontrollod.
Ne aggodj, van video arrol, ahogy kiabalod, remeled, januar 3 elott megfagy a Judka, m azzal minden megoldona.
Most meg kapsz az alkalmon, higy kidobasd az utcara. Ugyes vagy sneci, mindent dokumentaltal nekunk, nszksz!
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Mondjuk eddig mindig visszament hozzá. Most is ez lesz majd.
Kizartnak tartom, hogy barmelyik a befogadna..Totalisan ignoralva van Merci es a pia miatt.
Jutka invokaciojahoz
Felnott ember leven itt az ideje (eljott a megfelelo), hogy vegre rendezhesse az eletet.
Ha igaz a hir a 99 eves elo nagymamarol (es ez a nagymama nem csak azert kerult elo mert valahogy meg kell magyarazni a Mercedesznek utaloknak, hogy ugy tamogattak ket "hajlektalant", hogy azoknak hazuk van Matraban!) akkor Jutka most Karacsonyra mar hazamehet hozza.
Nem hiszem hogy a nagyi a Covid-tol jobban tart mint ket allandoan veszekedo es verekedo alhoholistatol.
Talan Gyorbe is hazamehetne - gondolom oda is csak egyedul.
Ezt a helyzetet csak helyrehozni lehetne, ha hagynad a dolgokat a sajat medreben, a termeszet rendje szerint folyni es a Mercedesz is beken hagyna ot orokre.
Altalaban csak egy ember rendezheti amit evtizedek alatt elbaszott - ha van olyan szerencses, hogy ez megadatik neki.
Persze hogy ez az egesz nem a trollok miatt van.
De ha te - deus ex machina - beleavatkozol olyan dolgokba amik nem tartoznak rad azzal te sem isten leszel, hanem csak egy troll valaki sorsaban.
Talan ezen erdemes lenne elgondolkodni es hatralepni.
Endre egy pedofil!
En barkinek orulnek, aki tenyleg megruhazna a Gyagyast. Hatha mikor Ujszaszon lesz..:)
Vajon hol lehetett ekozben Merci? Valoszinu elment a boltba egy kis tomenyert. Messze van meg Karacsony.
A félig vak Dörpe meglépett a balektól lehúzott pénzzel és még csak nem is törleszt profi videofelvételekkel úgyhogy új flokk gyermekét kellett találnia. A biztonság kedvéért jól megverte és terrorizálta, gondolom a személyes okmányait is elvette tőle és bescannelte mielőtt elindította pestnek Jutkát, ezzel is sakkban tartva őt.
*ez a tegnap estire vonatkozik
Ásó27
(
x68)
Dec 21, 2021 10:34:09
x68)
Endre mesélj már a trashvodos paypalodról LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Dec 21, 2021 10:39:02
x45)
donateljetek sodinak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!karácsony lesz.
Ásó27
(
x68)
Dec 21, 2021 10:40:37
x68)
A Gyagyás becenevet úgyis utálod, nem jobb a Gyilkos???
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 21, 2021 10:40:52
x21)
Minden esetre tőlem ment egy email a NANE szervezetnek (amire már reagáltak korábban, csak tegnap raktam be a képet, hogy érjen a krém. :)) illetve a készenléti rendőrségnek, megfelelő bizonyítékokkal alátámasztva, kiemelve azt, hogy Endre jelenleg nem tartózkodik itthon. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ásó27
(
x68)
Dec 21, 2021 10:41:28
x68)
Amúgy nem emlékszem, hogy megköszönted az éjszakai módot, ha már használod, te nőverő szar!
Mifaaaaaaaaaaaan
BodiTesok
(
x1)
Dec 21, 2021 10:46:59
x1)
Nem lehet, hogy a TrashVOD-osok a Kiss úr nevére hozták létre a Paypal fiókot a púpos felrakott igazolványaival?
Aztán lehet szólni Jürgenéknek, hogy adót csal a pedofil. :) szép kis faszerdő koncepció.
gyakorlott gyagyás
Dec 21, 2021 10:47:13
Ezzel egyetértek. Ennél nagyobb emberi tragédiát, mint hogy szándékosan a halál szélére sodortatok valakit, és mindezt egy vicces videó kedvéért, elképzelni sem lehet. Innentől én mosom kezeimet.
Ki miatt van az utcán? Te elmebeteg fosfej.
Dec 21, 2021 10:47:13
rBali
(
x24)
Dec 21, 2021 10:48:13
x24)
Így visszagondolva semmi problémája nincs Endrének a videóval és Jutka által kitálalt dolgokkal kapcsolatban egy kivétellel:
- Endre nem baszta meg Tibit mivel nem is tudta megbaszni, lankadt volt a pitonsz. szóval ez egy hazugság Jutka részéről.
A többi dologgal kapcsolatban Endre nem kelt ki magából. Megnyugodtam, hogy nem állít hazugságokat, na!
- Endre nem baszta meg Tibit mivel nem is tudta megbaszni, lankadt volt a pitonsz. szóval ez egy hazugság Jutka részéről.
A többi dologgal kapcsolatban Endre nem kelt ki magából. Megnyugodtam, hogy nem állít hazugságokat, na!
sarokülőgarnitúra
Dec 21, 2021 10:51:42
Így visszagondolva semmi problémája nincs Endrének a videóval és Jutka által kitálalt dolgokkal kapcsolatban egy kivétellel:
Ha egy fütyiből kialakított valamibe rakta volna be a pitonszt és mondjuk még élvezte is volna az már baszás? Szerintem kirántásnak számít max!
Dec 21, 2021 10:51:42
megsnipeolva
Dec 21, 2021 10:52:27
Minden esetre tőlem ment egy email a NANE szervezetnek (amire már reagáltak korábban, csak tegnap raktam be a képet, hogy érjen a krém. :)) illetve a készenléti rendőrségnek, megfelelő bizonyítékokkal alátámasztva, kiemelve azt, hogy Endre jelenleg nem tartózkodik itthon. :D
Dec 21, 2021 10:52:27
Soderátor
Dec 21, 2021 10:53:51
Igen, kisgyerekeknek irogatást még csak meg se probálja tagadni, szóval abban semmikép nem hazudott Jutka. +1 pont a trolloknak
Dec 21, 2021 10:53:51
gobesug
(
x30)
Dec 21, 2021 11:05:46
x30)
st NNI
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 21, 2021 11:07:28
x21)
Nem, mivel arra nincs konkrét bizonyíték, és nem akarok magamnak faszerdőt ültetni, hogy bizonyíték nélkül vádolok valakit pedofíliával. Én már a kezdetektől azt mondtam, hogy azzal kapcsolatban érdemes megkeresni a szerveket, amelyekre van közvetlen bizonyítékunk is. Nem véletlen, hogy olyan kurva nagy kussban volt a 2 perces vlogjában a verekedésről. (Btw erre a "Sodi pedofil" vonatra valahogy nem tudok addig felülni, amíg nincsennek konkrét bizonyítékok arra, hogy Andrew valóban kisgyerekek képét tárolta, illetve cserélte másokkal. A twink boy cum videó meg - lehet lepontozni - kurva messze áll a pedofiliától. Persze a fehérnégyzetes tisztázós live elég hülyén sikeredett a kitakart gyerekekkel, de az még nem bizonyíték arra, hogy kiskorúak iránt érezne szexuális vonzalmat. SZVSZ)
GoForIt
Dec 21, 2021 11:08:51
Valójában saját magán. rBali csak felsegítette Jutkát a sámlira, hogy felakaszthassa magát. Amihez ezúton is szívből gratulálok.
ettől függetlenül tibi ugyanúgy undorodik tőled
Dec 21, 2021 11:08:51
tigris
(
x1)
Dec 21, 2021 11:09:41
x1)
oké akkor szerinted nem pedofil. talán kérdezzük meg a bunkibankos áldozatokat is?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 21, 2021 11:12:47
x21)
Nem akarok trollégákkal vitatkozni, mindenki azt gondol Gyagyásról amit szeretne. A lényeg, hogy hivatalos szerveknek arról érdemes beszámolni, amit bizonyítani is tudunk, hogy a faszerdő ne visszafele települjön el, hamis vádaskodás miatt.
Rakott Rolinda
Dec 21, 2021 11:13:21
Btw erre a "Sodi pedofil" vonatra valahogy nem tudok addig felülni, amíg nincsennek konkrét bizonyítékok arra, hogy Andrew valóban kisgyerekek képét tárolta...
...Persze a fehérnégyzetes tisztázós live elég hülyén sikeredett a kitakart gyerekekkel, de az még nem bizonyíték arra, hogy kiskorúak iránt érezne szexuális vonzalmat. SZVSZ)
...Persze a fehérnégyzetes tisztázós live elég hülyén sikeredett a kitakart gyerekekkel, de az még nem bizonyíték arra, hogy kiskorúak iránt érezne szexuális vonzalmat. SZVSZ)
Éppenséggel a fehérnégyzetes lávj a bizonyíték arra, hogy meztelen gyerekek képeit tárolta.
Az meg büntetőjogilag tökéletesen irreleváns, hogy tényleg vonzódik-e a gyerekekhez.
Dec 21, 2021 11:13:21
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 21, 2021 11:14:42
x19)
Én már csak azt kívánom, hogy a sodivèdő és mosdató tajginak is készülne a krèmből egy adag.
Jó kis vazelin nélküli seggbebaszós adag.
Jó kis vazelin nélküli seggbebaszós adag.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 21, 2021 11:16:57
x21)
Ha jól emlékszem, pont a fehérnégyzetes videó utáni rendőrségi megkereséssel kapcsolatban angolnázta ki magát a Recskás sírva-üvöltve a szolnoki rendőrségen, szóval kétlem hogy az járható lenne megint.
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 21, 2021 11:18:06
x7)
Szép párt alkottok Tranyóval, mindketten adócsalók vagytok.
Valószínűleg azzal csábította Linzbe Tranyót, hogy Ausztriában adómentes a yt és ő mint ügyvéd és sztárprogramozó segít neki az adóelkerülésben. Van egy rossz hírem, hogy a yt szabályzata szerint semmilyen kifizetés nem fog megtörténni, amíg nem rendezi a tartozását. Úgy látom még csak a hirdetmények futnak, valószínűleg hamarosan végrehajtás lesz, vagy inkasszó.
Amúgy meg általános épülettakarításra van engedélye, amit már bevontak 2019. június elsején.
Plusz még egy rossz hírem van, hogy 2020. január elsején bevezették a hatósági átvezetést, vagyis ha ügydönteken akkor vh sem kell, akkor addig nem lesz kifzetés, amíg van adósság.
Amúgy ha odafigyelünk, még igazam is lehet, mert már házvezetőnőnek akarja bejelenteni, így biztosítva neki lakcímet.
Valószínűleg azzal csábította Linzbe Tranyót, hogy Ausztriában adómentes a yt és ő mint ügyvéd és sztárprogramozó segít neki az adóelkerülésben. Van egy rossz hírem, hogy a yt szabályzata szerint semmilyen kifizetés nem fog megtörténni, amíg nem rendezi a tartozását. Úgy látom még csak a hirdetmények futnak, valószínűleg hamarosan végrehajtás lesz, vagy inkasszó.
Amúgy meg általános épülettakarításra van engedélye, amit már bevontak 2019. június elsején.
Plusz még egy rossz hírem van, hogy 2020. január elsején bevezették a hatósági átvezetést, vagyis ha ügydönteken akkor vh sem kell, akkor addig nem lesz kifzetés, amíg van adósság.
Amúgy ha odafigyelünk, még igazam is lehet, mert már házvezetőnőnek akarja bejelenteni, így biztosítva neki lakcímet.
Nincs itt semmilyen csábításról szó, a tranyó egyszerűen nem tudja előbb kivenni a youtubeból a zsetont, így valahol meg kell magát húznia addig, amíg a kezében nem lesz, de ha már Endre lelép púpszászra karácsonyozni, ő meg maradhat ezalatt az idő alatt, akkor hülye lenne nem kihasználni. Végre egyedül lehet a melegben nyugodtan, és még pénze is lesz, tehát tud majd vedelni is közben. Nyilván a jövő titka, hogy meddig fogja kibírni Endre mellett, ami nyilván annak a függvénye is, hogy mennyire alakul ki kényszerhelyzet, mi lesz a Jutkás sztori vége, illetve mennyire tudja lecsicskítani a recskást, szóval izgalmas dolgok lesznek még itt.
A trafó egy alja gusztustalan élősködő, aki a saját frusztráltságát másokon vezeti le, ráadásul manipulatív kis geci is, aki hihetetlenül okosnak gondolja magát, bár a recskáshoz képest mondjuk joggal. Biztos vagyok benne, hamarosan ő is lehúzhatja magát a retyón, mert szerzett magának néhány unszimpatizánst most, akik gondoskodni fognak a folyamatos szórakoztatásáról, amit meg is érdemel.
Az biztos, hogy kegyetlen erősre sikeredett az év vége, szinte lehetetlen minden információt feldolgozni, rengeteg a nyersanyag, ami ömlik.
rBali
(
x24)
Dec 21, 2021 11:18:10
x24)
Arról a szolnoki rendőrségről van szó akiknek azt hazudta a recskás még újszászról, hogy már a határon van és sajnos nem tud bemenni a továbbiakat intézni? hmm :)
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 11:18:23
x136)
Lyudka állítása a konkrét bizonyíték. Lyudka egy tanú a pedofil ügyben. Aztán ha csak kitalálta az egészet, akkor majd viseli a következményeit.
miskolcigány
(
x5)
Dec 21, 2021 11:18:26
x5)
Szerintem ha valaki venne az erot, es osszeszedne az osszes apro morzsat az ugyben (amikor ciganymark kiakad, hogy a recskas kisgyerekekkel furdozik, amikor beismeri hogy a purenudismot es hasonlokat nezeget, stb), minden kisebb-nagyobb dolgot es felvazolna egy lapra az egeszet akkor lenne benne lehetoseg, csak fogni kell a rendor kezet amig keresztulevez ezen a sokeves szartengeren. Raadasul a szolnoki rendorok is kimentek mar hozza egyszer hogy atnezzek a cuccait, csak pont lekestek ot, nem? Szerintem ha ezt mind megkapjak egy osszeszedett formaban, akkor felkapnak a dolgot. Raadasul meg mindig mondhatjak azt, hogy sajnos ez nem eleg az alapos gyanuhoz, neked mint egyszeru aggodo allampolgarnak aki egy lehetseges buncselekmenyt jelent be bajod nem lehetne belole amig nem allitasz egyenesen valotlant. De nyilvan a te dolgod, respekt az eddigiert is, csak azt mondom, hogy nem lenne annyira halott otlet bedobni ezt a bombat is.
rBali
(
x24)
Dec 21, 2021 11:19:28
x24)
Pontosan!
Norina
(
x2)
Dec 21, 2021 11:19:40
x2)
Amugy az anyja fel lett mar vilagositva a fia dolgairol?
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 11:20:52
x136)
Milyen most a hangulat a gőthestrasszén sneci? Valahogx nincs kedve lájvozni a tranyónak. Vajon miért?
tigris
(
x1)
Dec 21, 2021 11:20:56
x1)
Dec 21, 2021 11:20:56
Amugy az anyja fel lett mar vilagositva a fia dolgairol?
az anyját nemérdekli! utálja mint a szart a koboldot. szerinted miért passzolta le egész életében? látni se akarja ezt a magyar damientDec 21, 2021 11:20:56
Rakott Rolinda
Dec 21, 2021 11:21:49
Igazából csak a Gyagyás elmondására lehet támaszkodni, hogy sikerült neki kimagyaráznia - de van az a verzió is, amit valószínűbbnek tartok, hogy már úton voltak labanciába, mikor megkapta az infót, hogy keresik a kékek.
Én valahogy nehezen képzelem el, hogy ha egy rendőr tényleg megnézi a faptopon azokat a képeket, akkor egy legyintéssel elintézi, hogy ez semmiség.
Dec 21, 2021 11:21:49
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 21, 2021 11:24:18
x2)
az anyját nemérdekli! utálja mint a szart a koboldot. szerinted miért passzolta le egész életében? látni se akarja ezt a magyar damient
Most megy hozzá a fia Karacsányra, illetve többször volt kint nála rendbe rakni a gnómot.
40_éves_junior
(
x6)
Dec 21, 2021 11:25:14
x6)
Méltán, mert ez az egész nem a trollok miatt van. Ez az egész teljesen egyedül a Jutka, pár troll csak megtámogatja a saját ötleteit, ha már éppen arra jár.
Teljesen jogos, igazságos, és indokolt, ha ennek az egész történetnek minden egyes hatása húsbavágóan őrajta csattan. Jó ötletnek tartotta játszani a saját fizikai biztonságával, és ezután csak sok szerencsét lehet neki kívánni ahhoz, hogy ezt a hajléktalanellátás keretei között szintén megtalálja.
kussolj pedofil, senki nem kiváncsi rád
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 11:25:21
x136)
Ha sneci tényleg kisgyerekekkel csetel, és próbálja őket behálózni, akkor előbb vagy utóbb egy szülő feljelentést fog tenni, aztán a rendőrök elkapják.
Gender agenda
Dec 21, 2021 11:28:56
Sodi,ilyenkor ha Kaffka nem tud liveozni, ezáltal pedig bevétele sincs, már mint youtube ről, ebben az esetben adsz neki valami bánópénzt, vagy természetben fizetsz neki?
Dec 21, 2021 11:28:56
Norina
(
x2)
Dec 21, 2021 11:29:26
x2)
trashvod
(
x6)
Dec 21, 2021 11:30:04
x6)
Endréé a TrashVOD
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 21, 2021 11:30:07
x21)
Ha sneci tényleg kisgyerekekkel csetel, és próbálja őket behálózni, akkor előbb vagy utóbb egy szülő feljelentést fog tenni, aztán a rendőrök elkapják.
Ez igaz, viszont mint gyerekkel foglalkozó leendő pedagógus (Tudod Endre, ahonnan kibuktál), a gyerekek erről önmaguktól nem fognak beszélni, mivel - ha és amennyiben igaz Jutka vádja, hogy Endre kiskorúakkal chatel - általában ezek a gyerekek alapból menekülnek egy rossz szociális közegből (rossz családi körülmények, alkoholista/elvált/agresszív szülők, gyerekotthonok) az internetes világba, ahol egy kis megértésre/meghallgatásra vágynak és a pedofilok pont ezt szeretik kihasználni, plusz így sokkal könnyebb sakkban tartani egy gyereket, mintha egy alapvetően jó egzisztenciában élő gyerekre írnának rá random a facebookon. Van egy csomó ilyen anonim online társkereső, tele van kiskorúakkal meg pedofil férgekkel.
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 11:30:28
x136)
És mi az email címe? Írd ide ha tudod hahó!
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 21, 2021 11:31:21
x2)
Mi Golda email címe?
rBali
(
x24)
Dec 21, 2021 11:31:23
x24)
Az emailjét is Endre kezeli, szóval csak offline vagy postai úton lehet ilyeneket küldeni neki.
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 11:33:04
x136)
Ja mondjuk én a szélkerék webshop tesztje során tudtam az anyja mailjét, freemailes cím volt.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 21, 2021 11:33:40
x19)
Most mit tudna csinálni? Kitagadja? Miből? Se örökség, se család nincs már ott.
Megöli?
Akkor se történt semmi mikor zsidó múzeumra baszta el az örökségèt és lakását. Vagy amikor több egyetemről bukott ki.
Vagy a szetey montázsnál...
Vagy a recskagate-nèl...
Az anyja is ugyanolyan semmirekellő, fasszopó ribanc mint ő.
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 11:34:53
x136)
tyodika
Dec 21, 2021 11:35:20
Az ilyen szerződésekben benne is szokott lenni, hogy a bérleményben a bérlőn kivül nem tartózkodhat senki felügyelet nélkül
De hát van felügyelet. Bekameráztam az egész lakást, főleg a wc-t hehehehe Dec 21, 2021 11:35:20
Norina
(
x2)
Dec 21, 2021 11:35:48
x2)
Kissné Dr. Bata Gyöngyi - Egyéni Ügyvéd
Cím:
KÖKÖRCSIN U. 3., 1113, Budapest, XI. Kerület, Újbuda
Telefon:
+36 1-344-6534
Fax:
+36 1-787-1978
Cím:
Telefon:
+36 1-344-6534
Fax:
+36 1-787-1978
gyakorlott gyagyás
Dec 21, 2021 11:36:34
Sodi,ilyenkor ha Kaffka nem tud liveozni, ezáltal pedig bevétele sincs, már mint youtube ről, ebben az esetben adsz neki valami bánópénzt, vagy természetben fizetsz neki?
Dec 21, 2021 11:36:34
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 11:40:01
x136)
Gender agenda
Dec 21, 2021 11:40:37
Hát ha csak havi 300-at kicsap ,akkor van ott pénz. Ha mindezt hitelből ,na az már húzós xd
Dec 21, 2021 11:40:37
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 11:40:44
x136)
Kissné Dr. Bata Gyöngyi - Egyéni Ügyvéd
Cím:
Telefon:
+36 1-344-6534
Fax:
+36 1-787-1978
Cím:
Telefon:
+36 1-344-6534
Fax:
+36 1-787-1978
Ezer éve nem ügyvéd. Ez negvan?
sodifingszagúhálózsákja
Dec 21, 2021 11:41:40
Nagy lehet a lifedanger. Annyira elverte a transzfornátor, hogy a Facebook kiommneteket sem tudja soderálni.
Dec 21, 2021 11:41:40
gobesug
(
x30)
Dec 21, 2021 11:42:47
x30)
púpszász, postaláda ami működik.
trolléga
(
x30)
Dec 21, 2021 11:43:52
x30)
Kemény felkérdezések történhetnek a gőtestrasszéban
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
trolléga
(
x30)
Dec 21, 2021 11:47:02
x30)
A kisgyerek akinek írogat szerintem is a korábban már ki fényképezett "rajongó" lesz. Simán troll acc lehet, pont mint a Kloé. De legalábbis iszonyat retard ha őszintén rajong sneciért.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
rBali
(
x24)
Dec 21, 2021 11:48:59
x24)
A kisgyerek akinek írogat szerintem is a korábban már ki fényképezett "rajongó" lesz. Simán troll acc lehet, pont mint a Kloé. De legalábbis iszonyat retard ha őszintén rajong sneciért.
Egy ilyen elmebeteg pszichopata állat, mint az Endre simán megvezeti a 8-12 évesek korosztályát. Ezeket célozhatja meg. Nem véletlenül kütyüzget, mutogatja neki mik vannak, meg kapcsolgatja neki a fényeket.
Bele sem akarok gondolni milyen mocskosságokat művelhet ez a vadállat.
sodika halálvágya
(
x11)
Dec 21, 2021 11:50:57
x11)
Pfejjjjjj, te fereg. Csak a nalad gyengebbekkel es kiszolgaltatobbakkal tudsz kemenykedni? Azt hiszed, ettol no visssza a faszod? Nem ugy viselkednek az emberek, ahogy a te beteg elmed elvarja, es akkor kimondod rajuk a halalos iteletet, masra kenve a felelosseget? Ha TE vonod vissza a szallas fizeteset, TE nyirtad ki Judkat, senki mas. Mert ebbe is bele kellett folynod, ostoba modon. Mert azt hitted, barkit is kontrollalni tudsz. Hat meg a sajat kurva lakasod felett sincs kontrollod.
Ne aggodj, van video arrol, ahogy kiabalod, remeled, januar 3 elott megfagy a Judka, m azzal minden megoldona.
Most meg kapsz az alkalmon, higy kidobasd az utcara. Ugyes vagy sneci, mindent dokumentaltal nekunk, nszksz!
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 11:52:48
x136)
Ha lyudka megfagy az utcán, lesz egy sneci megölte lyudkát szócikk, videó.
broni
(
x45)
Dec 21, 2021 11:53:33
x45)
puncivadászat
Okjs Snecologus
(
x1)
Dec 21, 2021 11:55:16
x1)
nem fog jutka meghalni, tibcédesz nemsoká utánamegy, vagy kihozza magához Linzbe :)
szutyok
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 11:57:08
x136)
Mondjuk azt is figyelembe kell venni, hogy lyudka a tranyó nélkül sokkal inkább befogadhatóvá vált a nagyanyjának vagy a nővérének. Inkább ezt a vonalat kéne erőltetnie ha nem akar télen az utcán lenni.
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 11:58:16
x136)
nem fog jutka meghalni, tibcédesz nemsoká utánamegy, vagy kihozza magához Linzbe :)
Mondjuk eddig mindig visszament hozzá. Most is ez lesz majd.
Ásó27
(
x68)
Dec 21, 2021 11:59:01
x68)
Eddig azzal zsaroltad a tranyót, hogy nem fizeted lyudga szállását, ha elmegy. Most mi lesz így?
Mifaaaaaaaaaaaan
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Dec 21, 2021 11:59:02
x7)
A trollok megmentették Jutka életét! Most már a faszpinás nélkül a roncsból lehet még egy félroncs! Endre megölte volna, a szarházi pedofil, nőverő, impotens geci!
A jó portás csak baszik!
Norina
(
x2)
Dec 21, 2021 11:59:20
x2)
Mondjuk azt is figyelembe kell venni, hogy lyudka a tranyó nélkül sokkal inkább befogadhatóvá vált a nagyanyjának vagy a nővérének. Inkább ezt a vonalat kéne erőltetnie ha nem akar télen az utcán lenni.
Kizartnak tartom, hogy barmelyik a befogadna..Totalisan ignoralva van Merci es a pia miatt.
sodika halálvágya
(
x11)
Dec 21, 2021 11:59:44
x11)
Ja, es a deportalasi parancsnoka:
- Lyudga aszt montja hogy betettem a kukimat Mejcike hajtogatott kukijaba de ez nyem igaaaaz, hajjon mek Lyudgaaa :,(
Egy coming out kurvajot tenne mar neked, de nem akarok segiteni.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
- Lyudga aszt montja hogy betettem a kukimat Mejcike hajtogatott kukijaba de ez nyem igaaaaz, hajjon mek Lyudgaaa :,(
Egy coming out kurvajot tenne mar neked, de nem akarok segiteni.
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 12:00:05
x136)
Mit is vártunk snecitől azok után, hogy a sajat apját kidobta a lakásból, amit tőle kapott ajándékba?
Ez egy gonosz állat.
Ez egy gonosz állat.
györöki arétre
Dec 21, 2021 12:00:13
Méltán, mert ez az egész nem a trollok miatt van. Ez az egész teljesen egyedül a Jutka, pár troll csak megtámogatja a saját ötleteit, ha már éppen arra jár.
Jutka invokaciojahoz
Felnott ember leven itt az ideje (eljott a megfelelo), hogy vegre rendezhesse az eletet.
Ha igaz a hir a 99 eves elo nagymamarol (es ez a nagymama nem csak azert kerult elo mert valahogy meg kell magyarazni a Mercedesznek utaloknak, hogy ugy tamogattak ket "hajlektalant", hogy azoknak hazuk van Matraban!) akkor Jutka most Karacsonyra mar hazamehet hozza.
Nem hiszem hogy a nagyi a Covid-tol jobban tart mint ket allandoan veszekedo es verekedo alhoholistatol.
Talan Gyorbe is hazamehetne - gondolom oda is csak egyedul.
Ezt a helyzetet csak helyrehozni lehetne, ha hagynad a dolgokat a sajat medreben, a termeszet rendje szerint folyni es a Mercedesz is beken hagyna ot orokre.
Altalaban csak egy ember rendezheti amit evtizedek alatt elbaszott - ha van olyan szerencses, hogy ez megadatik neki.
Persze hogy ez az egesz nem a trollok miatt van.
De ha te - deus ex machina - beleavatkozol olyan dolgokba amik nem tartoznak rad azzal te sem isten leszel, hanem csak egy troll valaki sorsaban.
Talan ezen erdemes lenne elgondolkodni es hatralepni.
Dec 21, 2021 12:00:13
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Dec 21, 2021 12:03:33
x7)
Endre inkább a faszát verné a merci cigány tetoválásra!
A csóró öregasszonyt meg hagyná megfagyni, így jár át téged a karácsony szellemisége te zsidó féreg?
A jó portás csak baszik!
A csóró öregasszonyt meg hagyná megfagyni, így jár át téged a karácsony szellemisége te zsidó féreg?
Norina
(
x2)
Dec 21, 2021 12:08:13
x2)
Sodi nem reagal...
Valoszinu mar szetutotte a Tibi.
(Adna az eg.)
(Adna az eg.)
tigris
(
x1)
Dec 21, 2021 12:10:17
x1)
Sodi Ügyvéd Úr valószínűleg térdelve vonyít, de már Tibor is látja, hogy kurva nagy hiba volt összeállnia ezzel a gonosz állattal. Endre, amihez hozzáérsz az elromlik.
buniBanki
(
x2)
Dec 21, 2021 12:12:11
x2)
Sodi nem reagal...
(Adna az eg.)
ha az izmos, kék ruhás fiúk nem engednék írni, annak azért jobban lehetne örülni Valoszinu mar szetutotte a Tibi.
(Adna az eg.)
vicces fun fact
Dec 21, 2021 12:14:59
sneci miert teregetted ki a ferjed navos ugyeit?
Dec 21, 2021 12:14:59
gobesug
(
x30)
Dec 21, 2021 12:15:53
x30)
megdöglött?
Norina
(
x2)
Dec 21, 2021 12:17:15
x2)
ha az izmos, kék ruhás fiúk nem engednék írni, annak azért jobban lehetne örülni
En barkinek orulnek, aki tenyleg megruhazna a Gyagyast. Hatha mikor Ujszaszon lesz..:)
rBali
(
x24)
Dec 21, 2021 12:24:40
x24)
Jutka valószínűleg teljesen keveri, hogy kivel mit beszélt. Részemről nem volt kérdés, az én anyagomban saját magától mondta ezeket. Csak a miheztartás miatt :)
megsnipeolva
Dec 21, 2021 12:25:20
Pfejj de randa a buziszaunafejű korcs ebben az új videóban.
Dec 21, 2021 12:25:20
judka
Dec 21, 2021 12:25:44
Össze vissza hazudozik mindegyik, teljesen beteg
Dec 21, 2021 12:25:44
Ásó27
(
x68)
Dec 21, 2021 12:27:00
x68)
Ügyvédek helyett Endre egy alkoholista hajléktalan asszony ellen érvel jutyubon, ez bizony shiker!
Mifaaaaaaaaaaaan
Norina
(
x2)
Dec 21, 2021 12:27:18
x2)
Szerintem csori csak fel, hogy Sodi kirakatja a szallorol..
Emiatt probalja kimagyarazni a dolgokat.
Emiatt probalja kimagyarazni a dolgokat.
GoForIt
Dec 21, 2021 12:27:25
konklúzió: vannak gyerekekről képek a gépén, de nem mutogatta lyudkának
Dec 21, 2021 12:27:25
rBali
(
x24)
Dec 21, 2021 12:28:01
x24)
Endre ennek a videónak semmi értelme. Azt sem tudta Jutka, hogy kivel való beszélgetésből idézel. Ez így nagyon kevés!
Tibi majdnem összevert, jól hallottam? :D
Tibi majdnem összevert, jól hallottam? :D
Trollok harca
(
x5)
Dec 21, 2021 12:28:30
x5)
sodika kirakott egy videót arról hogy kisgyerekekkel fajtalankodni mindenkinek a magánügye..
Miskolci alvósejt
Ásó27
(
x68)
Dec 21, 2021 12:29:13
x68)
Nem tud mit kezdeni a helyzettel, hogy Jutka letagadja simán :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Dec 21, 2021 12:30:25
x68)
sodi "nem egészen" ügyvéd, az OKJ-s papírod mennyire tesz ügyféddé pedó?
Mifaaaaaaaaaaaan
trashvod
(
x6)
Dec 21, 2021 12:31:12
x6)
Nézőszám növelésének elkerülése érdekében: trashvod.com/w/oYcHcbN9nmAT19yDHC63Lk
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
rBali
(
x24)
Dec 21, 2021 12:32:03
x24)
Endre, kapcsoljunk magasabb fokozatba?
Kérném a tanszék közös segítségét:
Akkor most lehet nyomni a faszerdőt a Tibinek, hogy megtesszük a bejelentéseket videóval alátámasztva, hogy havi 300k-t keres a youtubeozással de egy fillér adót nem fizet be. Aztán ultimátumot lehetne neki adni, hogyha visszamegy pestre a korcstól, akkor eltekintünk ettől :)
TIBI SZÁMA: 0630/582-4571
LEGYEN SODI ÚJRA EGYEDÜL! GYÓGYÍTSUK KI A BUZISÁGÁBÓL!
Kérném a tanszék közös segítségét:
Akkor most lehet nyomni a faszerdőt a Tibinek, hogy megtesszük a bejelentéseket videóval alátámasztva, hogy havi 300k-t keres a youtubeozással de egy fillér adót nem fizet be. Aztán ultimátumot lehetne neki adni, hogyha visszamegy pestre a korcstól, akkor eltekintünk ettől :)
TIBI SZÁMA: 0630/582-4571
LEGYEN SODI ÚJRA EGYEDÜL! GYÓGYÍTSUK KI A BUZISÁGÁBÓL!
40_éves_junior
(
x6)
Dec 21, 2021 12:33:03
x6)
gyagya, ugye tudod hogy az itteni kommentjeid, meg a felkérdezésnek szánt balfaszkodásod után, ha judkának bármi baja történik(pesten elcsúszik egy húgyfolton és megüti magát) akkor a trollok addig fognak menni amíg valamilyen formában azt is a te nyakadba varrják. ezt tartsd benne abba a hombár vekni fejedbe.
faszjancsi
Dec 21, 2021 12:34:43
Megint próbálja agresszívebb hangnemben felkérdezni a Jutkát a videóban, ezzel megfélemlítve és rákényszerítve, hogy letagadja a valós infókat amiket elmondott. Sneci szabályosan egy általános 5. osztályos diák szintjén van ( sincs ).
sodikahomika
Dec 21, 2021 12:34:43
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 21, 2021 12:35:18
x21)
Ebből a nagy felkérdezésből kb. az derült ki, hogy Jutka félti a lakhatását, és inkább próbálta elterelni a témát arra, hogy a Recskás meg a Tranyó mit csinált a plázában.
Hahó, 2006-os vadászbika, ennél komolyabb felkérdezést vártunk.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hahó, 2006-os vadászbika, ennél komolyabb felkérdezést vártunk.
Ásó27
(
x68)
Dec 21, 2021 12:35:23
x68)
Itt mit csinálsz Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
gobesug
(
x30)
Dec 21, 2021 12:35:41
x30)
gobesug
(
x30)
Dec 21, 2021 12:37:08
x30)
olyanok a szemgödreid te mutáns, mint valami idült májbetegnek.
Norina
(
x2)
Dec 21, 2021 12:39:01
x2)
Itt mit csinálsz Endre?
Vajon hol lehetett ekozben Merci? Valoszinu elment a boltba egy kis tomenyert. Messze van meg Karacsony.
A szauna szatírja
(
x1)
Dec 21, 2021 12:41:18
x1)
Áhh judkának teljesen összefolyik minden azt se tudja hol van. Majd Merci vallomása lesz fontos.
Boldog Vekni
Recskagnóm
Dec 21, 2021 12:42:02
Púpos, ez már a megújult szórakoztató tartalom, hogy egy hajléktalan nőt zaklatsz a pedofil, buzi, nőverő ügyeid miatt?
Recskagnóm
Dec 21, 2021 12:42:02
Biztatási kár
(
x10)
Dec 21, 2021 12:42:55
x10)
Ha nem élőfelvétel volt, akkor gyagyás nagyon félt a válaszoktól, ez mondjuk látszik is a fején. Lehet többször is felvették, mert ilyenkor már fürdőköpenyben lenni csak hosszú éjszaka után szokás.
Gyagyás kérdezd már meg tranyót, hogy ki lakik az Erzsébet krt. 16-ban.
Gyagyás kérdezd már meg tranyót, hogy ki lakik az Erzsébet krt. 16-ban.
rBali
(
x24)
Dec 21, 2021 12:44:04
x24)
Púpos, ez már a megújult szórakoztató tartalom, hogy egy hajléktalan nőt zaklatsz a pedofil, buzi, nőverő ügyeid miatt?
A félig vak Dörpe meglépett a balektól lehúzott pénzzel és még csak nem is törleszt profi videofelvételekkel úgyhogy új flokk gyermekét kellett találnia. A biztonság kedvéért jól megverte és terrorizálta, gondolom a személyes okmányait is elvette tőle és bescannelte mielőtt elindította pestnek Jutkát, ezzel is sakkban tartva őt.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Dec 21, 2021 12:45:19
x7)
Nem tűnsz valami kipihentnek te féreg!
Aki még most dolgozik vagy dolgozott rendeses egész évben és most kezdett bele a pihenésbe, az is ezerszer kisimultabb baszki! Kurva szarul nézel ki!
A jó portás csak baszik!
Aki még most dolgozik vagy dolgozott rendeses egész évben és most kezdett bele a pihenésbe, az is ezerszer kisimultabb baszki! Kurva szarul nézel ki!
Igazmondó Juhász
(
x2)
Dec 21, 2021 12:45:27
x2)
Amúgy a sodi felvételén (amin állítólag a jutkával beszél), 90%, hogy az nem a Jutka volt szerintem.
Eleve sem a hangszín, sem a szavak használata nem a Judka stílusában van megfogalmazva.
Eleve sem a hangszín, sem a szavak használata nem a Judka stílusában van megfogalmazva.
NINCSSEMMID
Dec 21, 2021 12:45:38
Azért az vicces hogy Endre nem azt tagadja hogy vannak a faptopon gyerekekről képek, hanem azt hogy ezeket megmutatta Jutkának :D :D
Dec 21, 2021 12:45:38
Igazmondó Juhász
(
x2)
Dec 21, 2021 12:46:54
x2)
Amúgy a sodi felvételén (amin állítólag a jutkával beszél), 90%, hogy az nem a Jutka volt szerintem.
*ez a tegnap estire vonatkozik
134 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Kellemetlen lenne ha valami gonosz troll bejelentené a berbeadónak, hogy tovabb adtad bérbe a recskaodút.
Az ilyen szerződésekben benne is szokott lenni, hogy a bérleményben a bérlőn kivül nem tartózkodhat senki felügyelet nélkül