Egyelőre nem, de már tudjuk hol vannak.. szóval szerintem hamarosan repül.
Nem lesz belőle semmi, mert nem tudja elindítani
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Ez jobb, mint a hiszti.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Nothing's better than cheddar!
össze-vissza nyomogatja a gombokat, és bízik benne, hogy egyszer eltalálja a bűvös kombinációt ami működésbe hozza a lájvot. vagy nem bízik semmiben, csak nyomogatja.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
En meg a Csornij Delfinbe.
Apropo, ezek tobbet ingaznak, mint a transzsziberiai vonatszemelyzet Moszkva es Vlagyivosztok kozott.
A három közül egyelőre ez a legnézhetőbb.
isen, óvd a cárt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miattad csinåltam kopaszkåm!
Először bronit, utána Szily-t, utána beszélünk a 444 finanszírozásáról.
nszksz))))))))))))))))éljen svédország!!!!!!!!!!!!!!!!!
..mert itt egyelore csak "a semmi semmizik.”
engem bárki nem szophat le.
tldr: rohadt köcsög trollok, nem basztak seggbe a börtönben!
Imádom, hogy Májast hiszik a nagy bábmesternek, akinek valójában semmi köze semmihez, csak létrehozott 1 csoportot :DDDDDD
Ez ety fosh!
Siman.
Dansk jävlar! (4x) - a trollok koronazatlan kiralytol:
www.youtube.com/watch?v=SUNl5v34xtc
Így fogják lekapcsolni kisborost meg a vén tipszmikszelő mágust sodival az élen: youtu.be/rngerMY-WS8?t=64
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Golda kihúzná a goa'uldot a púpos hasából, ha lájvot kapcsolna. Csicska a fatászpika mindenhol. :D
tjänare
TLDR: trollok, fasza volt a börtön, nye nye nye
Bizonyosan eredeti mert 5 éve nem volt olyan kommentje amiben ne került volna elő a szar, esetleg a fos.
Minek bilincselte meg miután beleeresztett 1 tárat??
Gondolta még elszaladhat vagy mi?:-D
Koszonom en a magam reszerol mar olvasom is. Illetve azonnal belekezdek, ahogy befejeztem a hozzaszolas irasat / kuldeset.
A Dwarf is visszajaro lelek?
Febb 22, 2014 14:50:00
Javítsanak ki az őssnecológusok, ha tévedek, de Törpapa soha nem írt a fórumra.
vigyazattroll.blogspot.com/
ez lesz az szerintem
Ez durván elsodikázódott.:((((
nem ö soha, ö nagyban utazik, csak filmkarrierre vågyik.
Retardjobb 2006-ban, Bombagyár, Sodi Blog. Tömören ennyike.
Köszönöm!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Tudomásom szerint nincs túl sok közük egymáshoz, némileg trollkodták egymást online, aminek az lett a vége hogy a recskás egy csicskalángost vihetett haza, illetve egy másik alkalommal Sherlock Porks és néhánytolvajkéregető mondjuk hogy bombagyáros haverja meglátogatták a Nándorfejérvár közi ingatlanban, aminek a végkimenetele egy darab becsicskult kobold és egy levizelt lábtörlő lett.
www.youtube.com/watch?v=5bW9KdrYHdQ
Egy icipicit bővebben, mint az előttem szóló:
Sodika egy időben irogatott a bombagyárra és véleményezgette a malac akcióit a saját blogján is. A végeredmény az lett, hogy a malac begurult.
Először felvonult a gurulkáival az akkori lakása előtt, és lehugyozták a lábtörlőt (sodika lekapcsolta villanyt, és otthon reszketett, egyesek szerint az ágynemütartóban), később pedig pofánverte valami tüntetésen (sajnos csak hangfelvétel van, mozgókép nem készült).
Nem kapott nagyot, de innentől kezdve a recskás babonásan rettegetett a malactól. Soha többé nem írt róla rosszat, nem pimaszkodott vele, és egyszer, amikor egy troll a malac nevében ráírt, hogy kapni fog még, akkor havi 5000 forint védelmi pénzt ajánlott neki.
Akkor a troll, aki nem rég írta, hogy tarkón baszta a gyagyást is jelentkezhetne a havi ötezerért, hahó!
Sodi kábé egész mostani életét Sherlock Porksnek köszönheti.
Az Index fórumán működött a "Sherlock Porks eladta a lelkét..." topik, ami az Sherlock Porksológia egyik első központja volt.
Ott bukkant fel Sodi, mint mellékretard, majd Záhonyi Pista bácsi megnyitotta "A Gagyás" topikot Sodinak szentelve. Gyakorlatilag ezzel indult útnak a tudományos snecológia.
Sodi sokáig próbált haverkodni Sherlock Porkstel, de nulla sikerrel, mert még Sherlock Porks is mélységesen lenézte már akkor is. 1-2-szer felpofozta talán, plusz a gurulkákkal egyszer lehugyozták a lábtörlőjét még a Nándorfejérvár utcai eredeti recskabarlang előtt. Sodi jellemzően csicskult - egyszer egy ál-Sherlock Porksnak még védelmi pénzt is kínált -, aztán Sherlock Porks kiment Peruba, és onnantól szerintem sok közük már nem volt egymáshoz.
Álljon itt emlékül ez az örökbecsű jellemzés, amit maga Sherlock Porks adott Sodiről úgy 15 éve:
"
Szerző: Sherlock Porks, beküldte: Molnár F. Árpád (2010-06-02 19:28)
forrás link (77)
Ki az a Sodi? Címszavakban összefoglalva azoknak, akik nem ismerik. Teljes nevén **** Endre Farkas, nyomorék fejű, vasággyal harminc kiló körüli különös entitás, akit bal- és jobboldalon a találó "Gyagyás" ephiteton ornansszal emlegetnek. Van neki egy blogja, amelyen elvileg "nemzeti értékeket képvisel", ami a Kuruc.infónak való korlátlan benyalást jelenti, vagyis ha valamit megírnak a kurucok, akkor ő kétszer annyit ír róla, főleg ha köpködni kell valakire, mert Sodika igazi megalkuvást nem ismerő szittya harcos. Az utóbbi időben főleg engem köpködött, aztán állítólag le lett fejelve, miközben pont velem beszélgetett. Életműve egyszerűen leírhatatlan, még ha ő maga le is írta, de például a kizárólag önmaga mutogatásából álló videófelvételek szavakba öntésével már ő sem boldogulna. Sodi droid külön kategória a droidokon belül, azazhogy lehet, hogy kívül, mert önmaga képez egy oly bonyolult halmazt, hogy abból kiszorul a Tejútrendszer összes más droidja, Zs. nénitől és D. bácsitól C3PO-ig, és el is törpül mellette. (...) Ez az entitás önmagát hazafias leleplező újságíróként definiálja, mivel a Kuruc.infónál is gyakrabban képes leírni, hogy "zsidó" és "XY hazudik", négy egyetemre jár egyszerre, anyukájával él, büszke rá, hogy segélyekből tartja fenn magát, és eddigi írói munkásságának krédója az a megállapítás, hogy a dugás a Mammon-imádó liberálisoknak való, amúgy semmi érdekes nincs benne. (..) Sodika a magyar Internet történetében egyedülálló jelenség. Segélyekből élő mélymagyar újságíró, wannabe sztár és leleplező, aki videózza magát, és mindenhol megtalálja az álnok ellenséget, és a legkisebb árulásra is azonnal rámutat - de azért egy kis MSZP reklám mehet, hiszen legalább néhány száz forint leesik érte. "
Pár oldallal visszább felvetettem már, hogy a meméket egytől egyig "aranyos" üzenetekkel vízjelezni kell. Hogy a kevés valódi fb-s ismerőse is képben legyen. Meg már csak a poén kedvéért is.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
kérdésekre a válasz sorrendben: igen, nem
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
nehéz lehet átlátni a retardgondolkodást.
sneci parátkoszni akar, mert nagyon magányos. neki ez a motivációja, erre akár 8000 ezer eurót is hajlandó elbaszni.
a tranyó a szállását akarja megoldani, hogy ne hidegben kelljen piálnia.
lyudkának meg igazából mindegy, csak ott lehessen a tranyó közelében.
Én is ezt gondolom, nyelftanilag pontosan fokalmazott az impotens papucs.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Alazattal csuszok-maszok en is halaval a megosztasert, a prof-ok tenyleg tanitanak: nem kozepiskolas fokon.
Szerethetobbnel szerethetobb karakterek a vilagsnecologiai arckepcsarnokban!
A munkanelkuliseg / munkakerules ugy vettem eszre kozos metszet.
Elterelés sodi módra.
Na tejhabosítás, csá.
Hazaviszi a csöveseket. Meglepetés.
Na tejhabosítás, csá.
nem karácsonyozni jött, hanem a borítékért, amiben a deficás törlesztése van. szerencsére ennek jó részét elszórja a tranyóékra.
Kurva nagy trükk, így legalább nem kell átrángatni egy csomó emberen, hogy a Ducatoba gyömöszöljük, elég az anyját tarkón baszni egy seprűvel.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
A történelem ismétli önmagát! Vajon oda is dögleszti valamelyiket?
Álljon itt emlékül ez az örökbecsű jellemzés, amit maga Sherlock Porks adott Sodiről úgy 15 éve:
"
forrás link (77)
Ki az a Sodi? Címszavakban összefoglalva azoknak, akik nem ismerik. Teljes nevén **** Endre Farkas, nyomorék fejű, vasággyal harminc kiló körüli különös entitás, akit bal- és jobboldalon a találó "Gyagyás" ephiteton ornansszal emlegetnek. Van neki egy blogja, amelyen elvileg "nemzeti értékeket képvisel", ami a Kuruc.infónak való korlátlan benyalást jelenti, vagyis ha valamit megírnak a kurucok, akkor ő kétszer annyit ír róla, főleg ha köpködni kell valakire, mert Sodika igazi megalkuvást nem ismerő szittya harcos. Az utóbbi időben főleg engem köpködött, aztán állítólag le lett fejelve, miközben pont velem beszélgetett. Életműve egyszerűen leírhatatlan, még ha ő maga le is írta, de például a kizárólag önmaga mutogatásából álló videófelvételek szavakba öntésével már ő sem boldogulna. Sodi droid külön kategória a droidokon belül, azazhogy lehet, hogy kívül, mert önmaga képez egy oly bonyolult halmazt, hogy abból kiszorul a Tejútrendszer összes más droidja, Zs. nénitől és D. bácsitól C3PO-ig, és el is törpül mellette. (...) Ez az entitás önmagát hazafias leleplező újságíróként definiálja, mivel a Kuruc.infónál is gyakrabban képes leírni, hogy "zsidó" és "XY hazudik", négy egyetemre jár egyszerre, anyukájával él, büszke rá, hogy segélyekből tartja fenn magát, és eddigi írói munkásságának krédója az a megállapítás, hogy a dugás a Mammon-imádó liberálisoknak való, amúgy semmi érdekes nincs benne. (..) Sodika a magyar Internet történetében egyedülálló jelenség. Segélyekből élő mélymagyar újságíró, wannabe sztár és leleplező, aki videózza magát, és mindenhol megtalálja az álnok ellenséget, és a legkisebb árulásra is azonnal rámutat - de azért egy kis MSZP reklám mehet, hiszen legalább néhány száz forint leesik érte. "
1-2 nevet kicserélve kb most is igaz a fenti leírás nagy része snecire. Hogy valaki 10 év után sem tanul a saját hibáiból, sőt azóta inkább csak még mélyebbre csúszott... Ezért is találó a gyagyás gúnynév.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Malvin volt a nővérje
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
A seggbekúrt cipőnézegető vénember elemében van, imádom a műsort :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Volt egy osztálytársam,7 tantárgyból bukott középsuliban félévkor.
Kérdi a tanár: otthon mit mondtál?
Hát hogy bukásra állotk 5-böl.
És a másik kettővel mi lesz?
- meglepetés:-D
Az utóbbi időkben már egyre több trollkommentet oszt meg a púpfalon. Mi van Trottel, magányos vagy, senki se szeret? Karácsonykor is csak a döglött piton köré tekerheted a pislákoló kínai égősort, mert mindenki leszar? Már kínodban a trollok poénjain röhögsz, mert senki más nem foglalkozik veled?
Én már egyszer felderítettem tavaly a púpszászi haciendát. Most már nem dolgozok, és van is egy tervem, amit egy újabb kiszállással valósítanék meg, ha minden úgy jön ki, de mindent a maga idejében.
Egyfelől egyetlen fénykép vagy élménybeszámoló is érték, másfelől ha fel személyesen akarod köszönteni a korcsot, akkor taktikusan kell közelítened, mert holnap máris programot szervezett - másrészt el nem tudod képzelni, hogy mennyire fosik egy felkérdezéstől.
Tehát facebookon bereklámozott kamu programtól kezdve, a kitanított "nincs itthon a fiam" Goldán keresztül egy szomszéd utcában bujkálásig bármit képes megtenni, hogy ne találkozzon veled.
Bízd rám, hogy én mit akarok. Egyelőre a fentiekhez kell infó.
A múltkor nem tudom miért nem láttam az adatbázisban. Sorry emiatt.
Kiss István Roland
1158 Budapest, DRÉGELYVÁR UTCA 21. 2. emelet 15. ajtó
Azonosító: 197232815
Adószám: 67073436-2-42
4690'08 Vegyestermékkörű nagykereskedelem
Egyéb tevékenységek:
461901 Vegyes termékkörű ügynöki nagykereskedelem m.n.s.
812101 Általános épülettakarítás
Vállalkozói tevékenység kezdete: 2015.04.17
Ez is takarít, mint a tranyó, de itt lakáskiadás nem szerepel.
Ez nem ő.
A kiadott lakás amúgy nem az ő nevén van, az újpalotai lakásban lévő tulajdonrészét is elajándékozta, hogy ne lehessen végrehajtás alá vonni. Annak az ajándékozási szerződésnek a megtámadását is intézem, mert az fedezetelvonó szerződés. Szépen vissza lesz tőle szedve a magyaroktól ellopott pénz, pont úgy ahogy sneci sem tudott elmenekülni a diákhitel visszafizetése elől. Tolvaj tetvek ezek mind, oda kell nekik csapni. Dehát erre vagyok én az univerzumnak.
Attól még lehet ev. ha nincs ott tulajdonjoga. Amúgy írj, ha valamiben tudok segíteni.
Olivér néven hál istennek nem túl sokat adott ki. Pár budai és egy XIII. kerületit.
Olivér is jöhet, minél több adat van, annál jobban lehet szopatni.
Nem stimmel a cím és a név sem. Ez nem ő.
Norina
(
x2)
Dec 21, 2021 20:26:08
x2)
nem hallottam pontosan, de a lyudkåt nem rugtåk ebböl ki ahonnan eljöttek?
Egyelőre nem, de már tudjuk hol vannak.. szóval szerintem hamarosan repül.
Puha Slag
(
x7)
Dec 21, 2021 20:26:13
x7)
Nem lesz belőle semmi, mert nem tudja elindítani
Andi
(
x13)
Dec 21, 2021 20:26:18
x13)
Ez jobb, mint a hiszti.
Puha Slag
(
x7)
Dec 21, 2021 20:26:31
x7)
Szerintem ilyenkor azt hiszi hogy megy a live és magában beszél
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 21, 2021 20:26:32
x2)
azert kevesen engedhetik meg maguknak manapsåg, hogy linzben ebedelnek este pesten söröznek utåna szållodåba mennek a tårsukhooz sexelni. tud elni a tibi.
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 20:28:32
x136)
Szerintem ilyenkor azt hiszi hogy megy a live és magában beszél
össze-vissza nyomogatja a gombokat, és bízik benne, hogy egyszer eltalálja a bűvös kombinációt ami működésbe hozza a lájvot. vagy nem bízik semmiben, csak nyomogatja.
kurvákvére
Dec 21, 2021 20:30:36
Valakinek felkéne hívni Jucit, és elmagyaráznia hogyan kell elindítani a live-ot.
szaros bugyi
Dec 21, 2021 20:30:36
györöki arétre
Dec 21, 2021 20:30:41
Ez.
Csak beraknám a Ritzbe őket. Hátha Judit Úrnőnek az olyannyira kedvérevaló volna, hogy kiabálni is elfelejtene.
Egy próbát megér, Endre!
Csak beraknám a Ritzbe őket. Hátha Judit Úrnőnek az olyannyira kedvérevaló volna, hogy kiabálni is elfelejtene.
Egy próbát megér, Endre!
Apropo, ezek tobbet ingaznak, mint a transzsziberiai vonatszemelyzet Moszkva es Vlagyivosztok kozott.
Dec 21, 2021 20:30:41
broni
(
x45)
Dec 21, 2021 20:31:16
x45)
Dec 21, 2021 20:31:16
milyen ideges lett a tibor, mikor boyoztak valakit :-))
jó az avatárod))))))))))))))))nyami. Dec 21, 2021 20:31:16
AndrewWK
(
x1)
Dec 21, 2021 20:31:32
x1)
Bori vallomásai
Dec 21, 2021 20:39:16
Dec 21, 2021 20:39:16
broni
(
x45)
Dec 21, 2021 20:39:33
x45)
isen, óvd a cárt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örebro
(
x17)
x17)
jó az avatárod))))))))))))))))nyami.
Uj Péter
Dec 21, 2021 20:39:59
Kit kell leszopni az UP ér?
Faszom kivan hogy 6 percenként lehet beírni
Faszom kivan hogy 6 percenként lehet beírni
Dec 21, 2021 20:39:59
broni
(
x45)
Dec 21, 2021 20:40:06
x45)
györöki arétre
Dec 21, 2021 20:40:08
..mert itt egyelore csak "a semmi semmizik.”
Dec 21, 2021 20:40:08
broni
(
x45)
Dec 21, 2021 20:41:29
x45)
engem bárki nem szophat le.
Elsőéves
(
x3)
Dec 21, 2021 20:43:25
x3)
Most hogy itthon van a recskás egyből be is indult a kisfosos-féle elterelő hadművelet. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Seggbekúrt krónikák
Dec 21, 2021 20:44:54
Dec 21, 2021 20:44:54
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 20:46:27
x136)
sneci lesz ma motyogós púpszászi stream? már ha el nem kapnak a pedofilverő trollok.:)
-
Dec 21, 2021 20:46:42
tldr: rohadt köcsög trollok, nem basztak seggbe a börtönben!
Dec 21, 2021 20:46:42
Szteppen
(
x3)
Dec 21, 2021 20:47:08
x3)
Imádom, hogy Májast hiszik a nagy bábmesternek, akinek valójában semmi köze semmihez, csak létrehozott 1 csoportot :DDDDDD
györöki Arétre
Dec 21, 2021 20:48:07
Siman.
Dansk jävlar! (4x) - a trollok koronazatlan kiralytol:
www.youtube.com/watch?v=SUNl5v34xtc
Dec 21, 2021 20:48:07
rBali
(
x24)
Dec 21, 2021 20:48:45
x24)
Így fogják lekapcsolni kisborost meg a vén tipszmikszelő mágust sodival az élen: youtu.be/rngerMY-WS8?t=64
ascites
(
x57)
Dec 21, 2021 20:49:35
x57)
sneci lesz ma motyogós púpszászi stream? már ha el nem kapnak a pedofilverő trollok.:)
Golda kihúzná a goa'uldot a púpos hasából, ha lájvot kapcsolna. Csicska a fatászpika mindenhol. :D
Örebro
(
x17)
Dec 21, 2021 20:50:54
x17)
tjänare
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 21, 2021 20:57:54
x2)
Újaknak ajánlom ezt a két szócikket, hogy a fenti két szöveghez legyen kontextus:
kisboros (bori)
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Kisboros
tajgi (seggbekúrt)
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Tajgi
Mindketten visszajáró vendégek a fórumon, szóval érdemes megismerni őket!
kisboros (bori)
tajgi (seggbekúrt)
-
Dec 21, 2021 20:58:06
TLDR: trollok, fasza volt a börtön, nye nye nye
Bizonyosan eredeti mert 5 éve nem volt olyan kommentje amiben ne került volna elő a szar, esetleg a fos.
Dec 21, 2021 20:58:06
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 21, 2021 21:00:42
x8)
Minek bilincselte meg miután beleeresztett 1 tárat??
Gondolta még elszaladhat vagy mi?:-D
györöki Arétre
Dec 21, 2021 21:05:52
Újaknak ajánlom ezt a két szócikket, hogy a fenti két szöveghez legyen kontextus:
kisboros (bori)
tajgi (seggbekúrt)
kisboros (bori)
tajgi (seggbekúrt)
Koszonom en a magam reszerol mar olvasom is. Illetve azonnal belekezdek, ahogy befejeztem a hozzaszolas irasat / kuldeset.
Dec 21, 2021 21:05:52
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 21, 2021 21:09:05
x37)
Hol megy ez az őrjöngés, amit a cselkirály és Bori nyomnak?
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 21, 2021 21:09:20
x19)
Incel kajafutár :)
Ezt azért jól látja a faszkalap
Ezt azért jól látja a faszkalap
Üzenet a múltból
Dec 21, 2021 21:10:01
HA TOVÁBB ZAKLATTOK, MEGÖLÖM MAGAM, ROHADÉKOK!!!
Dec 21, 2021 21:10:01
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 21, 2021 21:10:42
x2)
broni
(
x45)
Dec 21, 2021 21:11:52
x45)
rolandinyó.
AndrewWK
(
x1)
Dec 21, 2021 21:12:05
x1)
Hol megy ez az őrjöngés, amit a cselkirály és Bori nyomnak?
vigyazattroll.blogspot.com/
ez lesz az szerintem
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 21:12:11
x136)
Ez durván elsodikázódott.:((((
-
Dec 21, 2021 21:12:33
Dec 21, 2021 21:12:33
variálás
Dec 21, 2021 21:20:27
Szegény borit letiltogatja a seggbekúrt, a mellékretardok még összefogni is képtelenek.
Dec 21, 2021 21:20:27
MaxPayne
(
x24)
Dec 21, 2021 21:20:42
x24)
Mint gólya, megkérhetem a professzorokat, hogy lássanak el némi infoval a recskás és romcat, akarom mondani Sherlock Porks, ismerettségével kapcsolatosan?
Örebro
(
x17)
Dec 21, 2021 21:21:24
x17)
nem ö soha, ö nagyban utazik, csak filmkarrierre vågyik.
Puha Slag
(
x7)
Dec 21, 2021 21:25:09
x7)
Mint gólya, megkérhetem a professzorokat, hogy lássanak el némi infoval a recskás és romcat, akarom mondani Sherlock Porks, ismerettségével kapcsolatosan?
MaxPayne
(
x24)
Dec 21, 2021 21:27:09
x24)
Köszönöm!
AndrewWK
(
x1)
Dec 21, 2021 21:27:24
x1)
Tudomásom szerint nincs túl sok közük egymáshoz, némileg trollkodták egymást online, aminek az lett a vége hogy a recskás egy csicskalángost vihetett haza, illetve egy másik alkalommal Sherlock Porks és néhány
Puha Slag
(
x7)
Dec 21, 2021 21:29:00
x7)
Tudomásom szerint nincs túl sok közük egymáshoz, némileg trollkodták egymást online, aminek az lett a vége hogy a recskás egy csicskalángost vihetett haza, illetve egy másik alkalommal Sherlock Porks és néhány tolvajkéregető mondjuk hogy bombagyáros haverja meglátogatták a Nándorfejérvár közi ingatlanban, aminek a végkimenetele egy darab becsicskult kobold és egy levizelt lábtörlő lett.
www.youtube.com/watch?v=5bW9KdrYHdQ
-
Dec 21, 2021 21:30:28
Egy icipicit bővebben, mint az előttem szóló:
Sodika egy időben irogatott a bombagyárra és véleményezgette a malac akcióit a saját blogján is. A végeredmény az lett, hogy a malac begurult.
Először felvonult a gurulkáival az akkori lakása előtt, és lehugyozták a lábtörlőt (sodika lekapcsolta villanyt, és otthon reszketett, egyesek szerint az ágynemütartóban), később pedig pofánverte valami tüntetésen (sajnos csak hangfelvétel van, mozgókép nem készült).
Nem kapott nagyot, de innentől kezdve a recskás babonásan rettegetett a malactól. Soha többé nem írt róla rosszat, nem pimaszkodott vele, és egyszer, amikor egy troll a malac nevében ráírt, hogy kapni fog még, akkor havi 5000 forint védelmi pénzt ajánlott neki.
Dec 21, 2021 21:30:28
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 21, 2021 21:32:13
x2)
Akkor a troll, aki nem rég írta, hogy tarkón baszta a gyagyást is jelentkezhetne a havi ötezerért, hahó!
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 21, 2021 21:33:30
x2)
Na látom kikerült a mémem a púpfalra.
DÖGÖLJ MEG TE PEDOFIL GECI
Sodilegnagyobbrajongója
Dec 21, 2021 21:42:21
Sodi kábé egész mostani életét Sherlock Porksnek köszönheti.
Az Index fórumán működött a "Sherlock Porks eladta a lelkét..." topik, ami az Sherlock Porksológia egyik első központja volt.
Ott bukkant fel Sodi, mint mellékretard, majd Záhonyi Pista bácsi megnyitotta "A Gagyás" topikot Sodinak szentelve. Gyakorlatilag ezzel indult útnak a tudományos snecológia.
Sodi sokáig próbált haverkodni Sherlock Porkstel, de nulla sikerrel, mert még Sherlock Porks is mélységesen lenézte már akkor is. 1-2-szer felpofozta talán, plusz a gurulkákkal egyszer lehugyozták a lábtörlőjét még a Nándorfejérvár utcai eredeti recskabarlang előtt. Sodi jellemzően csicskult - egyszer egy ál-Sherlock Porksnak még védelmi pénzt is kínált -, aztán Sherlock Porks kiment Peruba, és onnantól szerintem sok közük már nem volt egymáshoz.
"
forrás link (77)
Dec 21, 2021 21:42:21
trolléga
(
x30)
Dec 21, 2021 21:44:54
x30)
Pár oldallal visszább felvetettem már, hogy a meméket egytől egyig "aranyos" üzenetekkel vízjelezni kell. Hogy a kevés valódi fb-s ismerőse is képben legyen. Meg már csak a poén kedvéért is.
MaxPayne
(
x24)
Dec 21, 2021 21:47:56
x24)
Nagyon szépen köszönöm a professzoroknak, máris nekilátok a tananyag mély elsajátításához!
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 21:48:33
x136)
broni mit csináltál már megint??? botlásocska?
444.hu/2021/12/21/egy-roman-ferfi-kirabolt-egy-lottozot-hevizen-a-nepligeti-buszpalyaudvaron-fogtak-el
444.hu/2021/12/21/egy-roman-ferfi-kirabolt-egy-lottozot-hevizen-a-nepligeti-buszpalyaudvaron-fogtak-el
trolléga
(
x30)
Dec 21, 2021 21:51:39
x30)
Szerintem amúgy Tibiék nem mennek moziba. Gondoljátok ezek után még pénzelné őket? Meg tényleg, lyutka 2,5 órán át nyugton maradna? Kizárt. Gondolom valami parkba kiülnek aztán megy a hetyetye. Persze csak ha nem lesz elsodikázva
púpospúp
(
x2)
Dec 21, 2021 21:53:56
x2)
Szerintem amúgy Tibiék nem mennek moziba. Gondoljátok ezek után még pénzelné őket? Meg tényleg, lyutka 2,5 órán át nyugton maradna? Kizárt. Gondolom valami parkba kiülnek aztán megy a hetyetye. Persze csak ha nem lesz elsodikázva
kérdésekre a válasz sorrendben: igen, nem
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 21:55:49
x136)
nehéz lehet átlátni a retardgondolkodást.
sneci parátkoszni akar, mert nagyon magányos. neki ez a motivációja, erre akár 8000 ezer eurót is hajlandó elbaszni.
a tranyó a szállását akarja megoldani, hogy ne hidegben kelljen piálnia.
lyudkának meg igazából mindegy, csak ott lehessen a tranyó közelében.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 21, 2021 21:58:22
x47)
Én is ezt gondolom, nyelftanilag pontosan fokalmazott az impotens papucs.
györöki Arétre
Dec 21, 2021 21:59:03
Nagyon szépen köszönöm a professzoroknak, máris nekilátok a tananyag mély elsajátításához!
Alazattal csuszok-maszok en is halaval a megosztasert, a prof-ok tenyleg tanitanak: nem kozepiskolas fokon.
Szerethetobbnel szerethetobb karakterek a vilagsnecologiai arckepcsarnokban!
A munkanelkuliseg / munkakerules ugy vettem eszre kozos metszet.
Dec 21, 2021 21:59:03
trolléga
(
x30)
Dec 21, 2021 22:00:58
x30)
Nem néztem tibcédesz lájvját, hogy milyen volt a hangulat (simán lehet ez a műsor része is) de nem lehet hogy ez már a mániás szakasz snecinél? Tibi bedobta a történésekre hogy csá, ő akkor megy Pestre, gyagyás meg benyögte hogy jól fan battyad mek akkor ény is. Végülis csak pár nappal korábban van mint az amúgy is tervezett púpszászi szafari, a hitelkártyák meg amúgy is pörögtek már tranyóék miatt, gondolta sneci 1-2 nap hostel befizetést megér hogy pár napot még a szerelme közelében legyen.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 21, 2021 22:03:15
x38)
Nyemértyem. ASODI miért nem vitte le szíve választottját az anyukájához púpszászra???
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
mestercsel
Dec 21, 2021 22:03:25
Szerintem csak azért jött így titokban előbb, hogy ne tudják meglepni az állomáson.
sodika halálvágya
(
x11)
x11)
Mindkettő dühös Judgára, mert "hazudott róluk". Bűzlik ez a mozis sztori.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Ásó27
(
x68)
Dec 21, 2021 22:04:47
x68)
Mit veszel anyádnak karácsonyra sneci?
Mifaaaaaaaaaaaan
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 21, 2021 22:04:52
x5)
Mindkettő dühös Judgára, mert "hazudott róluk". Bűzlik ez a mozis sztori.
Elterelés sodi módra.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 21, 2021 22:05:45
x5)
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 22:07:57
x136)
nem karácsonyozni jött, hanem a borítékért, amiben a deficás törlesztése van. szerencsére ennek jó részét elszórja a tranyóékra.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 21, 2021 22:08:33
x38)
Szerintem csak azért jött így titokban előbb, hogy ne tudják meglepni az állomáson.
Kurva nagy trükk, így legalább nem kell átrángatni egy csomó emberen, hogy a Ducatoba gyömöszöljük, elég az anyját tarkón baszni egy seprűvel.
példakövetés
Dec 21, 2021 22:09:29
A történelem ismétli önmagát! Vajon oda is dögleszti valamelyiket?
Dec 21, 2021 22:09:29
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 22:11:58
x136)
amúgy ha lyudkát meg akarja ölni, miért viszi előtte moziba?
trolléga
(
x30)
Dec 21, 2021 22:15:33
x30)
"
forrás link (77)
1-2 nevet kicserélve kb most is igaz a fenti leírás nagy része snecire. Hogy valaki 10 év után sem tanul a saját hibáiból, sőt azóta inkább csak még mélyebbre csúszott... Ezért is találó a gyagyás gúnynév.
xray
(
x21)
Dec 21, 2021 22:16:11
x21)
Dec 21, 2021 22:16:11
amúgy ha lyudkát meg akarja ölni, miért viszi előtte moziba?
ez olyan, mint a kivégzés előtti ebéd. Dec 21, 2021 22:16:11
Andi
(
x13)
Dec 21, 2021 22:26:10
x13)
Kozmánál és gammernél is megy a lájv. A Keletiben lesz az évszázad bokszmeccse.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Seggbekúrt krónikák
Dec 21, 2021 22:33:34
Dec 21, 2021 22:33:34
max5enutálnak
(
x47)
Dec 21, 2021 22:38:13
x47)
Malvin volt a nővérje
rBali
(
x24)
Dec 21, 2021 22:38:16
x24)
A seggbekúrt cipőnézegető vénember elemében van, imádom a műsort :D
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 22:45:01
x136)
www.facebook.com/oliver.kiss.560
ez a seggbekúrt bátyja? az adatbázisom szerint 1965-ös születésű. ment már neki tényfeltárás a seggbe kúrásról? az rgl-es videókat érdemes lenne neki megmutatni, lehet még nem is tudja, hogy nem is öccse van, hanem húga.
ez a seggbekúrt bátyja? az adatbázisom szerint 1965-ös születésű. ment már neki tényfeltárás a seggbe kúrásról? az rgl-es videókat érdemes lenne neki megmutatni, lehet még nem is tudja, hogy nem is öccse van, hanem húga.
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 22:50:48
x136)
megpiszkálom a nav-nál ezt a lakáskiadást, biztos nem adóznak utána a seggbekúrték.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 21, 2021 22:53:21
x8)
Volt egy osztálytársam,7 tantárgyból bukott középsuliban félévkor.
Kérdi a tanár: otthon mit mondtál?
Hát hogy bukásra állotk 5-böl.
És a másik kettővel mi lesz?
- meglepetés:-D
NINCSSEMMID
Dec 21, 2021 22:54:53
Sneci áruld már el nekem hogy
Ki a faszom megy délelőtt moziba?
Ja a munkanélküli a két csöves barátjával
* ásít *
Ki a faszom megy délelőtt moziba?
Ja a munkanélküli a két csöves barátjával
* ásít *
Dec 21, 2021 22:54:53
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 21, 2021 22:55:47
x21)
Egyszer nagyon adnék egy közös tanszéki szafarit Púpszászra. :DDD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
kripli figyelő
(
x12)
Dec 21, 2021 23:03:30
x12)
Szerintem miskolc mező utca környékén kell keresni a púpos rémet.
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 23:05:55
x136)
Nahát, Sopron?
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 21, 2021 23:06:12
x16)
Az utóbbi időkben már egyre több trollkommentet oszt meg a púpfalon. Mi van Trottel, magányos vagy, senki se szeret? Karácsonykor is csak a döglött piton köré tekerheted a pislákoló kínai égősort, mert mindenki leszar? Már kínodban a trollok poénjain röhögsz, mert senki más nem foglalkozik veled?
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 21, 2021 23:07:23
x8)
Kisboros szerintem ez neked szól:

Autismus Maximus
(
x16)
Dec 21, 2021 23:11:08
x16)
Egyszer nagyon adnék egy közös tanszéki szafarit Púpszászra. :DDD
Én már egyszer felderítettem tavaly a púpszászi haciendát. Most már nem dolgozok, és van is egy tervem, amit egy újabb kiszállással valósítanék meg, ha minden úgy jön ki, de mindent a maga idejében.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 21, 2021 23:31:45
x38)
Most épp ott van a púpkorcs, szóval tökéletes időzítés lenne!
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 21, 2021 23:35:07
x16)
Trollégáktól kérnék még mielőbbi segítséget.
1. Aktuálisan hány ezer euróra becsülhetjük sneci összes hiteltartozását? Itt nem cigánymárknak, tranyótibinek, meg másoknak küldött pénzekre gondolok, hanem csak a banki tartozásokat értve alatta.
2. Gyűjtsétek itt egybe plz azokat a sodika kommenteket, amik egész konkrétan arról szólnak, hogy meg akarja farkalni a tranyót (megijedtem magamtól, ráverné a lábára, nem állt fel a puha slag lebukás, stb). De az is jó, ha pontosan linkelitek, mely oldalakon vannak ezek.
Nagy dolgok vannak készülőben, így most nincs időm ezeket felkutatni.
Nszksz.
1. Aktuálisan hány ezer euróra becsülhetjük sneci összes hiteltartozását? Itt nem cigánymárknak, tranyótibinek, meg másoknak küldött pénzekre gondolok, hanem csak a banki tartozásokat értve alatta.
2. Gyűjtsétek itt egybe plz azokat a sodika kommenteket, amik egész konkrétan arról szólnak, hogy meg akarja farkalni a tranyót (megijedtem magamtól, ráverné a lábára, nem állt fel a puha slag lebukás, stb). De az is jó, ha pontosan linkelitek, mely oldalakon vannak ezek.
Nagy dolgok vannak készülőben, így most nincs időm ezeket felkutatni.
Nszksz.
-
Dec 21, 2021 23:38:29
Egyfelől egyetlen fénykép vagy élménybeszámoló is érték, másfelől ha fel személyesen akarod köszönteni a korcsot, akkor taktikusan kell közelítened, mert holnap máris programot szervezett - másrészt el nem tudod képzelni, hogy mennyire fosik egy felkérdezéstől.
Tehát facebookon bereklámozott kamu programtól kezdve, a kitanított "nincs itthon a fiam" Goldán keresztül egy szomszéd utcában bujkálásig bármit képes megtenni, hogy ne találkozzon veled.
Dec 21, 2021 23:38:29
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 21, 2021 23:42:03
x16)
Bízd rám, hogy én mit akarok. Egyelőre a fentiekhez kell infó.
Ásó27
(
x68)
Dec 21, 2021 23:43:01
x68)
Nem komment volt ez, hanem liveban mondta:
"Van annyira vonzó ember azért a Merci, hogy én saját magamtól annyira megijedtem, hogy azt mondtam, hogy most gyorsan jöjjön a Jutka... ne-nehogy legyen valami"
trashvod.com/w/a1NuFsGgn1k2wpaU6DfE9E?start=1h36m27s
Mifaaaaaaaaaaaan
"Van annyira vonzó ember azért a Merci, hogy én saját magamtól annyira megijedtem, hogy azt mondtam, hogy most gyorsan jöjjön a Jutka... ne-nehogy legyen valami"
xray
(
x21)
Dec 21, 2021 23:48:27
x21)
Nem komment volt ez, hanem liveban mondta:
és igaza volt, mert lett valami, csak nem az amire gondolt. a merevedést kihagyta kívánságokból. :) "Van annyira vonzó ember azért a Merci, hogy én saját magamtól annyira megijedtem, hogy azt mondtam, hogy most gyorsan jöjjön a Jutka... ne-nehogy legyen valami"
Biztatási kár
(
x10)
Dec 21, 2021 23:54:07
x10)
megpiszkálom a nav-nál ezt a lakáskiadást, biztos nem adóznak utána a seggbekúrték.
Kiss István Roland
Egyéb tevékenységek:
Hahó
(
x136)
Dec 21, 2021 23:54:16
x136)
Kisrühes és a seggbekúrt éppen bannolgatják a trollokat sneci yt csatornájáról. Szerintem ez nagyon durva pimaszkodás, ezt szankcionálni kell, kérem maximumra kapcsolni az ellenük való trollkodást.
Mehet nekik a faszerdő.
Mehet nekik a faszerdő.
Hahó
(
x136)
Dec 22, 2021 00:02:12
x136)
Kiss István Roland
Egyéb tevékenységek:
Kiss István Roland
Egyéb tevékenységek:
Ez nem ő.
A kiadott lakás amúgy nem az ő nevén van, az újpalotai lakásban lévő tulajdonrészét is elajándékozta, hogy ne lehessen végrehajtás alá vonni. Annak az ajándékozási szerződésnek a megtámadását is intézem, mert az fedezetelvonó szerződés. Szépen vissza lesz tőle szedve a magyaroktól ellopott pénz, pont úgy ahogy sneci sem tudott elmenekülni a diákhitel visszafizetése elől. Tolvaj tetvek ezek mind, oda kell nekik csapni. Dehát erre vagyok én az univerzumnak.
xray
(
x21)
Dec 22, 2021 00:02:18
x21)
Kiss István Roland
Egyéb tevékenységek:
nem ismerik a régi közmondást: akinek vaj van a fején, ne menjen a napra. :) Kiss István Roland
Egyéb tevékenységek:
Biztatási kár
(
x10)
Dec 22, 2021 00:05:28
x10)
Ez nem ő.
Attól még lehet ev. ha nincs ott tulajdonjoga. Amúgy írj, ha valamiben tudok segíteni.
Olivér néven hál istennek nem túl sokat adott ki. Pár budai és egy XIII. kerületit.
Hahó
(
x136)
Dec 22, 2021 00:07:27
x136)
Olivér is jöhet, minél több adat van, annál jobban lehet szopatni.
Biztatási kár
(
x10)
Dec 22, 2021 00:07:36
x10)
Félreolvasalak, az tudom, hogy a kiadott lakásban nincs tulajdonrésze. Amúgy a bűnügyi költségeket kellene kifizetnie? Mert akkor ezerrel le kell őket kapcsolni.
Hahó
(
x136)
Dec 22, 2021 00:08:30
x136)
Nem stimmel a cím és a név sem. Ez nem ő.
Biztatási kár
(
x10)
Dec 22, 2021 00:09:29
x10)
Szűkíteni kell Olit, és akkor teszem is ki. Melyik kerületben lakik, hol van a lakás? Ha a lakás pontos címét tudod, akkor megtudom nézni, hogy van e oda bejelentve bármilyen telephely, tevékenység.
112 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Akinek a covid és egyéb fertőző betegségek, a telefonáló hülyék, a zabáló hülyék, a dumáló - sőt, narráló - hülyék, a háttámla rugdosó hülyék, a pont eléd beülő afrofrizurás kosarasok, síró kisgyerekek, részeg baráti társaságok és a tizenötszörös áron adott kóla meg popcorn nem veszi el a kedvét, annak egy sodi ide vagy oda nem számít. Mégis ki jár moziba 2021-ben?