Címét nem tudom, de majd a nyilvántartóban megnézetem. 1965-ös születésű, anyja neve: ölvedi erzsébet.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Drégelyvár utca 31. 3. em. 9.
elég gyakori. de az anyjának az adatai is megvannak ha szűkíteni kell. kiss endréné, leánykori neve: ölvedi erzsébet, született: 1947. anyja neve: székely rozália.
seggbekúrt valamiért azt hitte, hogy büntetlenül lehet pimaszkodni. hát nem. a pimaszkodást büntetem minden esetben.
nem ez lesz a támadási irány. nincs vállalkozás. a bérbe adott lakás lesz a gyenge pont, mert azután nem adóznak. de azt már intézem.
Oké, írj ha olyan adat kell, amire rálátok.
Az elsőre tudok válaszolni:
Van több nagy személyi hitele. Egyszer felvett 25 ezer eurót még 2019 őszén (főleg hitelkártyákat nullázott vele), utána 2020 tavaszán még két részletben 9000 euró körül. Ezeket havi 600 eurónként, 5 év alatt tervezi törleszteni, de majdnem egy évig nem törlesztett a covid miatt, szóval hátra van még neki szűk 4 év és így olyan 25-28 ezer euró, azaz 10 millió forint.
Ezen kívül főként német hitelkártyái és folyószámla hitelkeretei vannak (bár lehet, hogy már van osztrák is). Nem tudjuk, hogy pontosan hogy áll ezekkel. Annak van értelme, ha összeadjuk a mínuszokat az aktuális folyószámlaegyenlegeivel. Ha megkapta az ebcontos végkielégítését, akkor akár pluszban is lehet összességében, talán még az utolsó hetekben Tibcédeszékre költött pénzekkel együtt is. Ha nem kapta meg, akkor valahol 2-4 ezer körüli mínuszban lehet nagyságrendileg, amivel folyamatosan zsonglőrködik, hogy minél kisebb legyen a kamat, és egyiket se mondják fel. Az összes elérhető keret (amire rendelkezésre állást is fizet) 30 ezer euró körül van, ha nem több, de ezt nem lehet mind kimaxolni, mert a folyószámla-kereteket hamarabb felmondják.
Az utolsó konkrét státusjelentést akkor tette, amikor kirúgták az ebcontból. Ekkor azt mondta, hogy a kirúgás nélkül ugyan mínuszban lett volna év végén, de így a végkielégítéssel nem (nem így fogalmazott, mert akkor még titkolta a kirúgását).
|__o__|
Köszi, ez segített, sajnos nem ugyanaz a család.
Bizony, igazad van! :)
Kiegeszites: Pál Marci védte meg, akit később lehúzott és atbaszott a Kobold
Ezek közül szerintem csak a "ráverném a lábára" volt a fórumon (https://forum.sodika.org/?pageNo=8145&highlight=829822#comment-829822), a többit videóban mondta. De videóban egészen hosszan körülírta többször is, hogy maximum azt akarná vele, amit a kurvától: verje ki (mert az nem szex) + a cicabújást, amin az együttalvást értette.
Ami érdekes lehet még, de a leírás alapján nem ezt keresed:
- a lakásomban nem láttam meztelenül: forum.sodika.org/?pageNo=8022&highlight=817492#comment-817492
- a rajongást csökkenti, ha Tibi nem határozott: forum.sodika.org/?pageNo=8222&highlight=837490#comment-837490
- ha lesz munkája majd kérnek engedélyt a főbérlőtől a hivatalos beköltözéshez: forum.sodika.org/?pageNo=8228&highlight=838071#comment-838071
- Vitéz Anikót nem dughatom meg: forum.sodika.org/?pageNo=8216&highlight=836896#comment-836896, forum.sodika.org/?pageNo=8216&highlight=836925#comment-836925
- azért nem dughatom meg, mert csak szar ember tervez két háztartással: forum.sodika.org/?pageNo=8216&highlight=836948#comment-836948
- nem alszom mercicával, mert még ott van Jutka: forum.sodika.org/?pageNo=8190&highlight=834296#comment-834296
- nem megengedve, hogy szerelmes vagyok: forum.sodika.org/?pageNo=8226&highlight=837897#comment-837897
- angolnázás, hogy mi lenne, ha Tibi rámászna: forum.sodika.org/?pageNo=8191&highlight=834377#comment-834377
- jó ötlet a rózsa: forum.sodika.org/?pageNo=8221&highlight=837429#comment-837429
+ a hármas májassal: i.ibb.co/6svSsbF/afkdslf.png
Kb. pontokba szedve a púpos tranyós tervei :D
A fannika 11 ezréből úgy 9 és fél sodika.
Dögöljek meg ha értem ezt a mondatot.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Erről szól az életed, fogytos. "Nyeméjtyem"
Mi van, Golda elaludt és kilopóztál fórumozni a budiba, csicska?
Lefordítom gyépésre: 11 ezerszer nézték meg a videót, ebből 9,5 ezerszer te. Dögölj meg.
miért nem alszol gyagyás? nem lesz ma délelőtt mozi előtti live? újszászról odáig beudázni legalább 1 óra, de szerintem jóval több, mert ugye se jogsi, se autó, szóval hány órát tervezel aludni?
vagy csak nem pesten vagy hostelben? az megmagyarázná, hogy miért nem alszol még
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
amúgy is :)
többen kérik, már mióta
pedofilsodiasodi
Róóóóóland mi a baj? Hogy havi bruttó félmillát keresek pizzafutárként? Gyere te is, a lehetőség adott és akkor talán nem anyád nyakán élősködnél a panelba! :D
HeTe!
Tiszta irigy vok, amikor ilyen fejlett egzisztenciák versengenek. :D
sneci már 4 óra, akkor mégse tudunk indulni délelőtt? vagy pesten rejtőzködsz? másképp már elég necces lenne felkelni néhány óra alvás után
minden óra 16kor indul púpszászról a keletibe vonat, másfél óra az út, aztán még ki tudja hol van az a mozi a keletitől
szóval akkor púpszászon vagy pesten vagy éppen? többen kérdezik
Az első komment, ami konkrétan erről szól, az neked ez a mostani kommented. :D
Úgy egyébként még nagyon szívesen elmeslélném, hogy mi a témával kapcsolatos aktuális viszonyulásom, de ti folyton kiforgatjátok minden szavamat, ezért inkább nem teszem.
Nem állt fel a répa, ezen mit lehet kiforgatni?
Endre egy pedofil!
A 40 ezer euró tartozás, na az már fejlett egzisztencia!
Te senkiházi fasz
40 eves korodra mid van?
rengeteg hiteled, tetves es poloskås homelessek, alkohol betegseged.
viszont nincs
baråtod, nöd es munkåd
ennyike
Lehetsz is irigy.
Neked már sose lesz lakásod, autód, jogsid, céged, medencès irodád, nyaralód a bahamákon, több lakásod amiket kiadsz stb
Egy több országban eladósodott munkanélküli csóró buzi vagy :)
Ez tény.
jók ezek a trollok, mindig rájuk tudod fogni, hogy ők okozzák minden bajod. magyarázhatod ezzel minden fogyatékosságodat, élhetsz abban a boldog hazugságban, hogy te normális ember vagy. nem vagy impotens, nem vagy a világ legnagyobb balekja, tudsz beszélni, írni, olvasni. egyszerűen csak a trollok kiforgatják a szavaidat, igaz sodi?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Karácsony alkalmatlan!
Sose lesz a mostaninal tobb foga, erekcioja, haja.
:D
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Késő, láttuk a fejed számtalanszor hogy bele vagy zúgva, meg ugye az "okos lány, szép lány, ügyes lány" Ebből TALÁN az ügyes lehet igaz valamennyire, de nem okos (hozzád képest lehet, de konkrétan egybites hülye a tranyó) se nem szép (fiúnak se, nőnek se) se nem lány. :D
Attól még hogy ezt írod oda tudja mindenki hogy számtalanszor kiverted Fannika videóira a pitont.
Az autiexcelled szerint mennyi a minuszod? Na ugye, kuss van. :)
Igy igy, arcoskodj csak Gyagyas, hiszen tudod mi szokott jönni ilyenkor.
Mi nevetunk, neked meg az univerzum hatalmasat üt a pupodra, h csak ugy szikrazik.
de komolyan mi jár a fejedben amikor ezeket leírod? Az ugye megvan h bárki akinek nincs 40 ezer euro tartozása az előrébb jár az életben nálad. Hiába a milliós fütyi, ami nincs ugye mert segélykés sodi a sodi.
Mi a faszom?
Ezt is elmesélte valahol?
Kurva jó.
Aztán még én kotyogok ki állítólag mindent.
Jó persze mindketten, és ízlés kérdése, de én ezt a pillanatot inkább a személyesek közé soroltam volna szívem szerint. :(
Te közvetítetted élőben, te szerencsétlen.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Sírást is színleltél mint andinak a péküjjün ki videóban? LOL
Kurva szánalmas vagy, te elmebeteg fasz! Ki csinál ilyet, gondolkodj már? Bentlakásos intézetben lenne a helyed PÉKŰJJÜNKI! Sírdogálós kis buzi. Ráadásul olyan idióta vagy, hogy nem vetted észre, hogy ezt már rég megtárgyaltuk. Na térdre!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ne nyelvtanilag konkrétanozzál, mert mindjárt pofánbaszlak!!! Ascites itt fentebb gyűjtött össze egy tonnányit, amit te magad mondtál (amit ezúton is köszönök).
Buzi vagy, egy férfit kívántál meg, és még a faszod se állt fel. Ennyi vagy.
:)))))))))))
Mész ám a picsába.
Mi az, hogy összejött-e?
Miért vagy ennyire biztos abban, hogy amúgy akarnék ilyesmit?
Óóó most látom csak, hogy ez egy fiktiv tortenet. De kar!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Fan fiction
De akkor már állt a stream, nem? Na jó, visszanézem. Eddig még nem volt hozzá erőm.
Mert buzi vagy azért. De a piton megdöglött. Nem tudtad megbaszni a befelé fordított faszt.
Nem. Tibi mondta el. Hangfelvétel is van róla, le is írták ide.
PAPUCS
Álmodjatok Rémeket!
Tényleg. Most van egy kis időm, végighallgtom ezeket a cigizéseit :)
Jó kis reggeli program.
Azért, mert buzi vagy te szerencsétlen.
Az nem, de az office home háborúk a valóságos eseményeken alapszik :)
Nem volt elég 2 héten át a faszságait hallgatni? Te papucs
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Élőben mondta, vagy privátban valamelyik felszopójának?
NSZKSZ, hogy megerositetted a terdelve konyorgest Gyagyas! Latod ennyi eszed van!
AZ OSTOBASÁG MAGASISKOLÁJA!!!
Tibi a lájvjának az első 15 percében vagy háromszor elmondta hogy sneci az anyjához ment karácsonyozni. Persze hazudhatott is, de erősen kétlem.
Nehéz dolog ez a tiniszerelem, de meg kell tanulnod kezelni a csalódásokat az életben BALEK.
sodikahomika
Egy munkanélkülinek elég sok ideje van. De mintha nem egész nap a szerelmedről néznél videókat, te elmebeteg zaklató papucs. Nyilvános térdenállva könyörgés, édes istenem...menj el orvoshoz
Az a kurva nagy mázlink, te gnóm korcs hogy, lusta vagy és még autista is máskülönben egy veszélyes stalker lennél.
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Letérdeltél egy befordított faszú férfinak. Kérlek ebbe gondolj bele jobban fadászpika (balek). :D
sodikahomika
Tibi mégis májassal baszna, csak egy szavába kerülne. Te pedig több százezer után is csak cicabújásig jutottál :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie

Valamikor.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Szerző:
Biztatási kár
(
x10)
Dec 22, 2021 00:10:28
Válasz
(0)
x10)
Válasz
(0)
Csak a házszám emelet ajtót írd le Rolinak
Hahó
(
x136)
Dec 22, 2021 00:11:36
x136)
Szűkíteni kell Olit, és akkor teszem is ki. Melyik kerületben lakik, hol van a lakás? Ha a lakás pontos címét tudod, akkor megtudom nézni, hogy van e oda bejelentve bármilyen telephely, tevékenység.
Címét nem tudom, de majd a nyilvántartóban megnézetem. 1965-ös születésű, anyja neve: ölvedi erzsébet.
Hahó
(
x136)
Dec 22, 2021 00:13:22
x136)
Csak a házszám emelet ajtót írd le Rolinak
Drégelyvár utca 31. 3. em. 9.
-
Dec 22, 2021 00:14:13
Ez az Ölvedi mennyire gyakori név amúgy? Lenne egy vonalam, de csak akkor indítanám el, ha van értelme.
Dec 22, 2021 00:14:13
Biztatási kár
(
x10)
Dec 22, 2021 00:20:02
x10)
Én most toltam egy adatbázist ölvedi erzsikére mint anyja neve, de semmi. De ez sajnos nem jelent semmit.
Viszont van egy ajtóval arréb egy hölgyike, aki Egyéb szálláshely-szolgáltatással foglalkozik.
Amikor anyagos kint volt, nem az volt, hogy a kapura rosszul van kiírva és a mellette lévő ajtó?
Tajgi mikor jött ki a sittről?
Viszont van egy ajtóval arréb egy hölgyike, aki Egyéb szálláshely-szolgáltatással foglalkozik.
Amikor anyagos kint volt, nem az volt, hogy a kapura rosszul van kiírva és a mellette lévő ajtó?
Hahó
(
x136)
Dec 22, 2021 00:20:27
x136)
Ez az Ölvedi mennyire gyakori név amúgy? Lenne egy vonalam, de csak akkor indítanám el, ha van értelme.
elég gyakori. de az anyjának az adatai is megvannak ha szűkíteni kell. kiss endréné, leánykori neve: ölvedi erzsébet, született: 1947. anyja neve: székely rozália.
seggbekúrt valamiért azt hitte, hogy büntetlenül lehet pimaszkodni. hát nem. a pimaszkodást büntetem minden esetben.
Biztatási kár
(
x10)
Dec 22, 2021 00:21:07
x10)
*arrébb - pátyi grammatika!
Hahó
(
x136)
Dec 22, 2021 00:24:18
x136)
Én most toltam egy adatbázist ölvedi erzsikére mint anyja neve, de semmi. De ez sajnos nem jelent semmit.
nem ez lesz a támadási irány. nincs vállalkozás. a bérbe adott lakás lesz a gyenge pont, mert azután nem adóznak. de azt már intézem.
-
Dec 22, 2021 00:24:19
Az a FB profil tényleg a tesójáé, van is vele egy közös ismerősöm. De sajnos nem olyan, hogy rá tudnám vetni magam.
Dec 22, 2021 00:24:19
Biztatási kár
(
x10)
Dec 22, 2021 00:25:50
x10)
Oké, írj ha olyan adat kell, amire rálátok.
-
Dec 22, 2021 00:26:10
Trollégáktól kérnék még mielőbbi segítséget.
1. Aktuálisan hány ezer euróra becsülhetjük sneci összes hiteltartozását? Itt nem cigánymárknak, tranyótibinek, meg másoknak küldött pénzekre gondolok, hanem csak a banki tartozásokat értve alatta.
2. Gyűjtsétek itt egybe plz azokat a sodika kommenteket, amik egész konkrétan arról szólnak, hogy meg akarja farkalni a tranyót (megijedtem magamtól, ráverné a lábára, nem állt fel a puha slag lebukás, stb). De az is jó, ha pontosan linkelitek, mely oldalakon vannak ezek.
Nagy dolgok vannak készülőben, így most nincs időm ezeket felkutatni.
Nszksz.
1. Aktuálisan hány ezer euróra becsülhetjük sneci összes hiteltartozását? Itt nem cigánymárknak, tranyótibinek, meg másoknak küldött pénzekre gondolok, hanem csak a banki tartozásokat értve alatta.
2. Gyűjtsétek itt egybe plz azokat a sodika kommenteket, amik egész konkrétan arról szólnak, hogy meg akarja farkalni a tranyót (megijedtem magamtól, ráverné a lábára, nem állt fel a puha slag lebukás, stb). De az is jó, ha pontosan linkelitek, mely oldalakon vannak ezek.
Nagy dolgok vannak készülőben, így most nincs időm ezeket felkutatni.
Nszksz.
Az elsőre tudok válaszolni:
Van több nagy személyi hitele. Egyszer felvett 25 ezer eurót még 2019 őszén (főleg hitelkártyákat nullázott vele), utána 2020 tavaszán még két részletben 9000 euró körül. Ezeket havi 600 eurónként, 5 év alatt tervezi törleszteni, de majdnem egy évig nem törlesztett a covid miatt, szóval hátra van még neki szűk 4 év és így olyan 25-28 ezer euró, azaz 10 millió forint.
Ezen kívül főként német hitelkártyái és folyószámla hitelkeretei vannak (bár lehet, hogy már van osztrák is). Nem tudjuk, hogy pontosan hogy áll ezekkel. Annak van értelme, ha összeadjuk a mínuszokat az aktuális folyószámlaegyenlegeivel. Ha megkapta az ebcontos végkielégítését, akkor akár pluszban is lehet összességében, talán még az utolsó hetekben Tibcédeszékre költött pénzekkel együtt is. Ha nem kapta meg, akkor valahol 2-4 ezer körüli mínuszban lehet nagyságrendileg, amivel folyamatosan zsonglőrködik, hogy minél kisebb legyen a kamat, és egyiket se mondják fel. Az összes elérhető keret (amire rendelkezésre állást is fizet) 30 ezer euró körül van, ha nem több, de ezt nem lehet mind kimaxolni, mert a folyószámla-kereteket hamarabb felmondják.
Az utolsó konkrét státusjelentést akkor tette, amikor kirúgták az ebcontból. Ekkor azt mondta, hogy a kirúgás nélkül ugyan mínuszban lett volna év végén, de így a végkielégítéssel nem (nem így fogalmazott, mert akkor még titkolta a kirúgását).
Dec 22, 2021 00:26:10
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Dec 22, 2021 00:26:14
x7)
A múltkor nem tudom miért nem láttam az adatbázisban. Sorry emiatt.
Kiss István Roland
1158 Budapest, DRÉGELYVÁR UTCA 21. 2. emelet 15. ajtó
Azonosító: 197232815
Adószám: 67073436-2-42
4690'08 Vegyestermékkörű nagykereskedelem
Egyéb tevékenységek:
461901 Vegyes termékkörű ügynöki nagykereskedelem m.n.s.
812101 Általános épülettakarítás
Vállalkozói tevékenység kezdete: 2015.04.17
Ez is takarít, mint a tranyó, de itt lakáskiadás nem szerepel.
Magánemberként lakáskiadást nem kell vállalkozásként bejelenteni. Csak 15% SZJA-t kell rá fizetni. SZJA bevallásban csak a mult évi bevételt és költségeket kell feltűntetni minden évben március körül. SZJA előleget viszont negyedévente fizetni kell. Kiss István Roland
1158 Budapest, DRÉGELYVÁR UTCA 21. 2. emelet 15. ajtó
Azonosító: 197232815
Adószám: 67073436-2-42
4690'08 Vegyestermékkörű nagykereskedelem
Egyéb tevékenységek:
461901 Vegyes termékkörű ügynöki nagykereskedelem m.n.s.
812101 Általános épülettakarítás
Vállalkozói tevékenység kezdete: 2015.04.17
Ez is takarít, mint a tranyó, de itt lakáskiadás nem szerepel.
-
Dec 22, 2021 00:27:21
Köszi, ez segített, sajnos nem ugyanaz a család.
Dec 22, 2021 00:27:21
Biztatási kár
(
x10)
Dec 22, 2021 00:29:57
x10)
Magánemberként lakáskiadást nem kell vállalkozásként bejelenteni. Csak 15% SZJA-t kell rá fizetni. SZJA bevallásban csak a mult évi bevételt és költségeket kell feltűntetni minden évben március körül. SZJA előleget viszont negyedévente fizetni kell.
Bizony, igazad van! :)
Hahó
(
x136)
Dec 22, 2021 00:30:08
x136)
meg van egyéb ötletem is, csak azt nem írom le, hogy ne tudjon védekezni. évtizedekig fogom basztatni. nem tudom, hogy ez nem tanult a malacz esetéből? annak is szisztematikusan térképeztem fel a gyenge pontjait éveken át, és ott ártottam neki ahol csak tudtam hosszú éveken át. nem is tudta honnan kapja a pofonokat. hát az kell neked seggbekúrt, akkor legyen. pimaszkodásnak ára van, majd megtanulod.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 22, 2021 00:30:24
x38)
Lolbazdmeg, Tajgikutya apját is Kiss Endrének hívták? Akkor már érthető a nagy szerelem ASODI iránt. Masztiparti is összejöhet!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Biztatási kár
(
x10)
Dec 22, 2021 00:31:24
x10)
Vagyis nincs igazad, mert akkor nekem ki lenne írva az aktív adószáma van és nem ev. Majdnem bedőltem.
miskolcigány
(
x5)
Dec 22, 2021 00:57:18
x5)
OFF: Azert szep korkepet ad rolunk, hogy mik a legnezetteb videok :))
A munka nem megoldás.
Németország
Dec 22, 2021 00:57:38
Egy icipicit bővebben, mint az előttem szóló:
Sodika egy időben irogatott a bombagyárra és véleményezgette a malac akcióit a saját blogján is. A végeredmény az lett, hogy a malac begurult.
Először felvonult a gurulkáival az akkori lakása előtt, és lehugyozták a lábtörlőt (sodika lekapcsolta villanyt, és otthon reszketett, egyesek szerint az ágynemütartóban), később pedig pofánverte valami tüntetésen (sajnos csak hangfelvétel van, mozgókép nem készült).
Nem kapott nagyot, de innentől kezdve a recskás babonásan rettegetett a malactól. Soha többé nem írt róla rosszat, nem pimaszkodott vele, és egyszer, amikor egy troll a malac nevében ráírt, hogy kapni fog még, akkor havi 5000 forint védelmi pénzt ajánlott neki.
Sodika egy időben irogatott a bombagyárra és véleményezgette a malac akcióit a saját blogján is. A végeredmény az lett, hogy a malac begurult.
Először felvonult a gurulkáival az akkori lakása előtt, és lehugyozták a lábtörlőt (sodika lekapcsolta villanyt, és otthon reszketett, egyesek szerint az ágynemütartóban), később pedig pofánverte valami tüntetésen (sajnos csak hangfelvétel van, mozgókép nem készült).
Nem kapott nagyot, de innentől kezdve a recskás babonásan rettegetett a malactól. Soha többé nem írt róla rosszat, nem pimaszkodott vele, és egyszer, amikor egy troll a malac nevében ráírt, hogy kapni fog még, akkor havi 5000 forint védelmi pénzt ajánlott neki.
Kiegeszites: Pál Marci védte meg, akit később lehúzott és atbaszott a Kobold
Dec 22, 2021 00:57:38
ascites
(
x57)
Dec 22, 2021 01:41:10
x57)
Gyűjtsétek itt egybe plz azokat a sodika kommenteket, amik egész konkrétan arról szólnak, hogy meg akarja farkalni a tranyót (megijedtem magamtól, ráverné a lábára, nem állt fel a puha slag lebukás, stb). De az is jó, ha pontosan linkelitek, mely oldalakon vannak ezek.
Ezek közül szerintem csak a "ráverném a lábára" volt a fórumon (https://forum.sodika.org/?pageNo=8145&highlight=829822#comment-829822), a többit videóban mondta. De videóban egészen hosszan körülírta többször is, hogy maximum azt akarná vele, amit a kurvától: verje ki (mert az nem szex) + a cicabújást, amin az együttalvást értette.
Ami érdekes lehet még, de a leírás alapján nem ezt keresed:
- a lakásomban nem láttam meztelenül: forum.sodika.org/?pageNo=8022&highlight=817492#comment-817492
- a rajongást csökkenti, ha Tibi nem határozott: forum.sodika.org/?pageNo=8222&highlight=837490#comment-837490
- ha lesz munkája majd kérnek engedélyt a főbérlőtől a hivatalos beköltözéshez: forum.sodika.org/?pageNo=8228&highlight=838071#comment-838071
- Vitéz Anikót nem dughatom meg: forum.sodika.org/?pageNo=8216&highlight=836896#comment-836896, forum.sodika.org/?pageNo=8216&highlight=836925#comment-836925
- azért nem dughatom meg, mert csak szar ember tervez két háztartással: forum.sodika.org/?pageNo=8216&highlight=836948#comment-836948
- nem alszom mercicával, mert még ott van Jutka: forum.sodika.org/?pageNo=8190&highlight=834296#comment-834296
- nem megengedve, hogy szerelmes vagyok: forum.sodika.org/?pageNo=8226&highlight=837897#comment-837897
- angolnázás, hogy mi lenne, ha Tibi rámászna: forum.sodika.org/?pageNo=8191&highlight=834377#comment-834377
- jó ötlet a rózsa: forum.sodika.org/?pageNo=8221&highlight=837429#comment-837429
+ a hármas májassal: i.ibb.co/6svSsbF/afkdslf.png
Kb. pontokba szedve a púpos tranyós tervei :D
-
Dec 22, 2021 02:20:43
OFF: Azert szep korkepet ad rolunk, hogy mik a legnezetteb videok :))
Dec 22, 2021 02:20:43
sodika
Dec 22, 2021 02:34:16
Dec 22, 2021 02:34:16
ascites
(
x57)
Dec 22, 2021 02:37:10
x57)
Erről szól az életed, fogytos. "Nyeméjtyem"
Mi van, Golda elaludt és kilopóztál fórumozni a budiba, csicska?
ascites
(
x57)
Dec 22, 2021 02:40:50
x57)
Lefordítom gyépésre: 11 ezerszer nézték meg a videót, ebből 9,5 ezerszer te. Dögölj meg.
ascites
(
x57)
Dec 22, 2021 02:44:35
x57)
Szerinted Jutka kibírja holnap a 2,5 órás pókemberfilmet a szolnoki multiplexben?
púpospúp
(
x2)
Dec 22, 2021 02:53:46
x2)
miért nem alszol gyagyás? nem lesz ma délelőtt mozi előtti live? újszászról odáig beudázni legalább 1 óra, de szerintem jóval több, mert ugye se jogsi, se autó, szóval hány órát tervezel aludni?
vagy csak nem pesten vagy hostelben? az megmagyarázná, hogy miért nem alszol még
púpospúp
(
x2)
Dec 22, 2021 02:54:32
x2)
beudázni az beutazni akart lenni, de szejintem ez értyhető
pedofilsodiasodi
(
x2)
Dec 22, 2021 03:02:54
x2)
amúgy is :)
többen kérik, már mióta
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 22, 2021 03:25:03
x9)
Szerintem többet feltételeznek egy páran a korcsról, mint amennyire érdemes. Nyelvtanilag nem az mondta, hogy meghívja Tibit és Judkát mozizni, hanem hogy megnézi a Pókembert. Ahogy a Bosszúállókra is egyedül ült be annó, barátok hiányában. Csak előtte még elképzelt egy live-ot, ahol hergelheti egy kicsit a hajlékonyokat, hogy ő megy mozizni, meg próbál nézetséget szerezni a szerepeltetésükkel.
MagyarVictor
(
x3)
Dec 22, 2021 03:59:07
x3)
Róóóóóland mi a baj? Hogy havi bruttó félmillát keresek pizzafutárként? Gyere te is, a lehetőség adott és akkor talán nem anyád nyakán élősködnél a panelba! :D
sodika
Dec 22, 2021 04:04:40
Dec 22, 2021 04:04:40
púpospúp
(
x2)
Dec 22, 2021 04:29:20
x2)
sneci már 4 óra, akkor mégse tudunk indulni délelőtt? vagy pesten rejtőzködsz? másképp már elég necces lenne felkelni néhány óra alvás után
minden óra 16kor indul púpszászról a keletibe vonat, másfél óra az út, aztán még ki tudja hol van az a mozi a keletitől
szóval akkor púpszászon vagy pesten vagy éppen? többen kérdezik
sodika
Dec 22, 2021 04:32:12
Gyűjtsétek itt egybe plz azokat a sodika kommenteket, amik egész konkrétan arról szólnak, hogy meg akarja farkalni a tranyót
Úgy egyébként még nagyon szívesen elmeslélném, hogy mi a témával kapcsolatos aktuális viszonyulásom, de ti folyton kiforgatjátok minden szavamat, ezért inkább nem teszem.
Dec 22, 2021 04:32:12
kripli figyelő
(
x12)
Dec 22, 2021 04:34:00
x12)
Az alvászavar mellé összejött a napi hangulatingadozás is.Eddig pár hetente váltotta a felpörgés és depi dezsó a kilincset de ez most már napi szinten megy.Ez jó jel.Egyre labilisabb mentálisan is gyagyás.A kapuzárási pánik az alkoholizmus és a kilátástalanság szépen felőrli.
buniBanki
(
x2)
Dec 22, 2021 05:11:23
x2)
Nem állt fel a répa, ezen mit lehet kiforgatni?
tyodika
Dec 22, 2021 05:38:45
A trollok pedig találgassanak csak, hogy azért nem jött össze a szex, mert még egy hajléktalan tranyónak sem kellek, vagy azért mert impotens vagyok. Sose fogjátok megtudni.
Dec 22, 2021 05:38:45
Cibbon
Dec 22, 2021 06:18:55
A 40 ezer euró tartozás, na az már fejlett egzisztencia!
Te senkiházi fasz
Dec 22, 2021 06:18:55
Örebro
(
x17)
Dec 22, 2021 06:21:36
x17)
40 eves korodra mid van?
rengeteg hiteled, tetves es poloskås homelessek, alkohol betegseged.
viszont nincs
baråtod, nöd es munkåd
ennyike
Winkowitch
Dec 22, 2021 06:45:29
Endre, ha valaki kb. 330ból (úgyse tudod fejben kiszámítani a magyar bruttó-nettót) félre tud rakni havonta 100 fölött, még az is előbbre jár a szaros kis pesti életével mint te a több milliós tartozásaiddal és a linzi csinovnyik egérlyukaddal, ami még csak nem is a te tulajdonod.
Ilyen Sodi a Sodi!
ühüm, az... jó lesz
Ilyen Sodi a Sodi!
Dec 22, 2021 06:45:29
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 22, 2021 06:57:02
x19)
Lehetsz is irigy.
Neked már sose lesz lakásod, autód, jogsid, céged, medencès irodád, nyaralód a bahamákon, több lakásod amiket kiadsz stb
Ez tény.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 22, 2021 07:03:16
x19)
Sodi te itt kit akarsz hergelni?
Hát még a csöves faszpinás szerelmed is lenèz és leköp téged.
Ha nem fizetnél neki már rég elhagyott volna a faszba valahol.
Kutyát nem érdekel, hogy élsz vagy halsz.
Ez van sodikám, ez faszverő, homokos, proli nímand vagy.
Megbuktál az életben is mint az egyetemen :)
Hát még a csöves faszpinás szerelmed is lenèz és leköp téged.
Ha nem fizetnél neki már rég elhagyott volna a faszba valahol.
Kutyát nem érdekel, hogy élsz vagy halsz.
Ez van sodikám, ez faszverő, homokos, proli nímand vagy.
Megbuktál az életben is mint az egyetemen :)
Streamer Koldus
(
x2)
Dec 22, 2021 07:06:30
x2)
Endre, akkor végül is megfogadtad a tanácsomat és hazaviszed bemutatni a tranyót?
Erkelyszimulator
(
x2)
Dec 22, 2021 07:38:38
x2)
Elmegy az ember harom napra melocsazni pragaba es felrobban a forum, hat mi folyik itt trollegak? Karacsony lesz haho, takaritanék, föznék az asszonnyal hahó!
öklendező szerelő
(
x4)
Dec 22, 2021 07:44:25
x4)
jók ezek a trollok, mindig rájuk tudod fogni, hogy ők okozzák minden bajod. magyarázhatod ezzel minden fogyatékosságodat, élhetsz abban a boldog hazugságban, hogy te normális ember vagy. nem vagy impotens, nem vagy a világ legnagyobb balekja, tudsz beszélni, írni, olvasni. egyszerűen csak a trollok kiforgatják a szavaidat, igaz sodi?
Rákai Fülöp Kálmán
Dec 22, 2021 07:47:23
Elmegy az ember harom napra melocsazni pragaba es felrobban a forum, hat mi folyik itt trollegak? Karacsony lesz haho, takaritanék, föznék az asszonnyal hahó!
Karácsony alkalmatlan!
Dec 22, 2021 07:47:23
Erkelyszimulator
(
x2)
Dec 22, 2021 07:53:02
x2)
Lehetsz is irigy.
Ez tény.
Ez tény.
xray
(
x21)
Dec 22, 2021 07:58:23
x21)
szerető családja, felesége és gyerekei. egy rokkant vén homokos marad. :D
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 22, 2021 07:59:23
x8)
Késő, láttuk a fejed számtalanszor hogy bele vagy zúgva, meg ugye az "okos lány, szép lány, ügyes lány" Ebből TALÁN az ügyes lehet igaz valamennyire, de nem okos (hozzád képest lehet, de konkrétan egybites hülye a tranyó) se nem szép (fiúnak se, nőnek se) se nem lány. :D
Attól még hogy ezt írod oda tudja mindenki hogy számtalanszor kiverted Fannika videóira a pitont.
Az autiexcelled szerint mennyi a minuszod? Na ugye, kuss van. :)
max5enutálnak
(
x47)
Dec 22, 2021 07:59:54
x47)
AMS bácsi, tessék segílykét adni... 40 évesen ez ám az egzisztencia. Gyakorlatilag már névre szóló széked van a munkanélküli hivatalban!
Viszont annak a pizzafutár gyereknek van saját lakása meg két autója. Sokkal gazdagabb nálad. Igen, egy pizzafutár. Mert egy életképtelen nyomorék vagy.
Viszont annak a pizzafutár gyereknek van saját lakása meg két autója. Sokkal gazdagabb nálad. Igen, egy pizzafutár. Mert egy életképtelen nyomorék vagy.
xray
(
x21)
Dec 22, 2021 08:04:59
x21)
ha nem hetyetyéznél és nem lenne komoly szövegértési problémád, akkor nem lehetne ki forgatni a szavaidat. Úgy egyébként még nagyon szívesen elmeslélném, hogy mi a témával kapcsolatos aktuális viszonyulásom, de ti folyton kiforgatjátok minden szavamat, ezért inkább nem teszem.
xray
(
x21)
Dec 22, 2021 08:08:05
x21)
jav. kiforgatni
max5enutálnak
(
x47)
Dec 22, 2021 08:15:41
x47)
Te világ lúzere, ma hány plázában könyörögtél térden állva csöveseknek? :DDD
Erkelyszimulator
(
x2)
Dec 22, 2021 08:19:58
x2)
Igy igy, arcoskodj csak Gyagyas, hiszen tudod mi szokott jönni ilyenkor.
Mi nevetunk, neked meg az univerzum hatalmasat üt a pupodra, h csak ugy szikrazik.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Dec 22, 2021 08:23:04
x2)
de komolyan mi jár a fejedben amikor ezeket leírod? Az ugye megvan h bárki akinek nincs 40 ezer euro tartozása az előrébb jár az életben nálad. Hiába a milliós fütyi, ami nincs ugye mert segélykés sodi a sodi.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 22, 2021 08:23:32
x8)
Impotens buzerans, ugye kijelentkeztel az AMS nel, mielőtt elhagytad az országot?
Ki ugye????
Ki ugye????
MaxPayne
(
x24)
Dec 22, 2021 08:24:21
x24)
Tegnap esti snecológiai kutatások közepette ráakadtam egy történetre, A pátyi örökösödési háborúra. Ez tényleg így ebben a formában történt meg? Sirok azóta is a nevetéstől! xDDD
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 22, 2021 08:26:25
x2)
Tajgi és kisboros nagy troll leszámolása annyi lett hogy letiltanak mindenkit a sodivlogról?
Nothing's better than cheddar!
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 22, 2021 08:28:31
x3)
Nagyon fincsi krém készül sneci, készítsd az ernyedt ánuszodat!
sodika
Dec 22, 2021 08:39:37
Te világ lúzere, ma hány plázában könyörögtél térden állva csöveseknek? :DDD
Mi a faszom?
Kurva jó.
Jó persze mindketten, és ízlés kérdése, de én ezt a pillanatot inkább a személyesek közé soroltam volna szívem szerint. :(
Dec 22, 2021 08:39:37
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 22, 2021 08:41:49
x3)
Mi a faszom?
Kurva jó.
Kurva jó.
Hahó
(
x136)
Dec 22, 2021 08:42:15
x136)
Mi a faszom?
Kurva jó.
Kurva jó.
Sírást is színleltél mint andinak a péküjjün ki videóban? LOL
max5enutálnak
(
x47)
Dec 22, 2021 08:42:46
x47)
Mi a faszom?
Kurva jó.
Kurva jó.
Kurva szánalmas vagy, te elmebeteg fasz! Ki csinál ilyet, gondolkodj már? Bentlakásos intézetben lenne a helyed PÉKŰJJÜNKI! Sírdogálós kis buzi. Ráadásul olyan idióta vagy, hogy nem vetted észre, hogy ezt már rég megtárgyaltuk. Na térdre!
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 22, 2021 08:43:03
x16)
Ne nyelvtanilag konkrétanozzál, mert mindjárt pofánbaszlak!!! Ascites itt fentebb gyűjtött össze egy tonnányit, amit te magad mondtál (amit ezúton is köszönök).
Buzi vagy, egy férfit kívántál meg, és még a faszod se állt fel. Ennyi vagy.
xray
(
x21)
Dec 22, 2021 08:43:35
x21)
Mi a faszom?
Kurva jó.
férfi vagy egyáltalán, te szerencsétlen?Ezt is elmesélte valahol?
Kurva jó.
sodika
Dec 22, 2021 08:44:30
A trollok pedig találgassanak csak, hogy azért nem jött össze a szex, mert még egy hajléktalan tranyónak sem kellek, vagy azért mert impotens vagyok. Sose fogjátok megtudni.
Mész ám a picsába.
Mi az, hogy összejött-e?
Hahó
(
x136)
x136)
Sneci a lehel téri tarkónbaszást meséljed amit a trolltól kaptál.:)
MaxPayne
(
x24)
Dec 22, 2021 08:44:39
x24)
Tegnap esti snecológiai kutatások közepette ráakadtam egy történetre, A pátyi örökösödési háborúra. Ez tényleg így ebben a formában történt meg? Sirok azóta is a nevetéstől! xDDD
Óóó most látom csak, hogy ez egy fiktiv tortenet. De kar!
Brian
(
x2)
Dec 22, 2021 08:44:41
x2)
Fan fiction
sodika
Dec 22, 2021 08:46:00
De akkor már állt a stream, nem? Na jó, visszanézem. Eddig még nem volt hozzá erőm.
Dec 22, 2021 08:46:00
Hahó
(
x136)
Dec 22, 2021 08:46:05
x136)
Mész ám a picsába.
Mi az, hogy összejött-e?
Mész ám a picsába.
Mi az, hogy összejött-e?
Mert buzi vagy azért. De a piton megdöglött. Nem tudtad megbaszni a befelé fordított faszt.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 22, 2021 08:47:29
x3)
BAZDMEG SNECI :DDDDDD
A térdenállást már nem közvetitetted, csak mi gondoltuk hozzá, de akkor kösz hogy megerősítetted :DDDDDDDD
("Ezt is elmesélte valahol?")
A térdenállást már nem közvetitetted, csak mi gondoltuk hozzá, de akkor kösz hogy megerősítetted :DDDDDDDD
sodika
Dec 22, 2021 08:48:56
Á, bazmeg.
Akkor ezt most én kotyogtam el.
Picsába :(
Akkor ezt most én kotyogtam el.
Picsába :(
Dec 22, 2021 08:48:56
max5enutálnak
(
x47)
Dec 22, 2021 08:49:12
x47)
BAZDMEG SNECI :DDDDDD
Winkowitch
Dec 22, 2021 08:49:19
Endre, kicsit olyan irritáltnak tűnsz. Csak nem haragszol valakikre?
ühüm, az... jó lesz
Hahó
(
x136)
x136)
Sneci melyik volt a megalázóbb?
1. Fórizs pofonja élő adásban?
2. A troll csicskalángosa a lehel téren?
Mit saccolsz mikor kapod a következő pofont egy trolltól?
1. Fórizs pofonja élő adásban?
2. A troll csicskalángosa a lehel téren?
Mit saccolsz mikor kapod a következő pofont egy trolltól?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 22, 2021 08:49:29
x10)
Mi a faszom?
Kurva jó.
Kurva jó.
PAPUCS
sodika
Dec 22, 2021 08:50:59
Jó kis reggeli program.
Dec 22, 2021 08:50:59
Streamer Koldus
(
x2)
Dec 22, 2021 08:51:44
x2)
Mész ám a picsába.
Mi az, hogy összejött-e?
Mész ám a picsába.
Mi az, hogy összejött-e?
Azért, mert buzi vagy te szerencsétlen.
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 22, 2021 08:52:24
x16)
Az nem, de az office home háborúk a valóságos eseményeken alapszik :)
trolléga
(
x30)
Dec 22, 2021 08:52:44
x30)
Jó kis reggeli program.
Jó kis reggeli program.
Nem volt elég 2 héten át a faszságait hallgatni? Te papucs
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 22, 2021 08:53:00
x3)
Élőben mondta, vagy privátban valamelyik felszopójának?
Erkelyszimulator
(
x2)
Dec 22, 2021 08:53:22
x2)
Mi a faszom?
Kurva jó.
Kurva jó.
NSZKSZ, hogy megerositetted a terdelve konyorgest Gyagyas! Latod ennyi eszed van!
névtelen
Dec 22, 2021 08:55:52
Mi a faszom?
Kurva jó.
Kurva jó.
AZ OSTOBASÁG MAGASISKOLÁJA!!!
Dec 22, 2021 08:55:52
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Dec 22, 2021 08:59:06
x7)
Páran beírhatnak magának egy egyeset.
Amikor kiderült, hogy Tibi Budapesten van, a fél forum örült, hogy sodi egyedül maradt _Linzben_. Sokkal logikusabb, hogy megpróbál utána menni. A linzi plázában is volt Tibi követős live. Ha megtudja, melyik hostelbe megy Tibi, akkor ugyanott vesz ki szállást, lásd albérlet Andi közelében. Esetleg fizeti ő a szállását, hogy biztos tudja, hol lesz Tibi.
Csak úgy tudná lerázni, hogy egy vonatra szállás előtti pillanatban lecsapja a veknit.
|__o__|
Amikor kiderült, hogy Tibi Budapesten van, a fél forum örült, hogy sodi egyedül maradt _Linzben_. Sokkal logikusabb, hogy megpróbál utána menni. A linzi plázában is volt Tibi követős live. Ha megtudja, melyik hostelbe megy Tibi, akkor ugyanott vesz ki szállást, lásd albérlet Andi közelében. Esetleg fizeti ő a szállását, hogy biztos tudja, hol lesz Tibi.
Csak úgy tudná lerázni, hogy egy vonatra szállás előtti pillanatban lecsapja a veknit.
Hahó
(
x136)
Dec 22, 2021 09:00:09
x136)
[email protected]
Ide már elment a bejelentés, hogy sneci megtévesztette a hivatalt, és projektmunkákat hazudott?
Ide már elment a bejelentés, hogy sneci megtévesztette a hivatalt, és projektmunkákat hazudott?
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 22, 2021 09:01:46
x3)
Páran beírhatnak magának egy egyeset.
Tibi a lájvjának az első 15 percében vagy háromszor elmondta hogy sneci az anyjához ment karácsonyozni. Persze hazudhatott is, de erősen kétlem.
xray
(
x21)
Dec 22, 2021 09:03:49
x21)
gyagyás, nem tűnt még fel, h a trollok sokkal okosabbak nálad? :) sosem jársz túl az eszünkön.
faszjancsi
Dec 22, 2021 09:06:27
Kérem a tisztelt nagyérdeműt a személyes adatokat a [email protected] email címre haladéktalanul megküldeni, hogy szenteste mindenkinek a seggébe dughassam fel a büdös kurva anyját. Köszönöm szépen
Nehéz dolog ez a tiniszerelem, de meg kell tanulnod kezelni a csalódásokat az életben BALEK.
Dec 22, 2021 09:06:27
max5enutálnak
(
x47)
Dec 22, 2021 09:11:31
x47)
Jó kis reggeli program.
Jó kis reggeli program.
Egy munkanélkülinek elég sok ideje van. De mintha nem egész nap a szerelmedről néznél videókat, te elmebeteg zaklató papucs. Nyilvános térdenállva könyörgés, édes istenem...menj el orvoshoz
xray
(
x21)
Dec 22, 2021 09:17:01
x21)
Dec 22, 2021 09:17:01
csak a lobotómia segítene. Dec 22, 2021 09:17:01
Seggbekúrt krónikák
Dec 22, 2021 09:18:01
Dec 22, 2021 09:18:01
Rabbit
Dec 22, 2021 09:18:58
Sneci te tényleg a világ balfasza vagy, te jóég:DDDDDDDDD
Dec 22, 2021 09:18:58
xray
(
x21)
Dec 22, 2021 09:22:36
x21)
tajgi megint magával beszélget. :)
Bori vallomásai
Dec 22, 2021 09:27:14
Dec 22, 2021 09:27:14
Penzmento
(
x6)
Dec 22, 2021 09:30:51
x6)
Beszarok, a soderálás miatt létrejött fórumról kisoderált retardok csináltak maguknak saját kibeszélőt
🕎Endigame🕎
gyakorlott gyagyás
Dec 22, 2021 09:34:24
Jó kis reggeli program.
Jó kis reggeli program.
Az a kurva nagy mázlink, te gnóm korcs hogy, lusta vagy és még autista is máskülönben egy veszélyes stalker lennél.
Dec 22, 2021 09:34:24
faszjancsi
Dec 22, 2021 09:35:59
Mi a faszom?
Kurva jó.
Kurva jó.
Letérdeltél egy befordított faszú férfinak. Kérlek ebbe gondolj bele jobban fadászpika (balek). :D
Dec 22, 2021 09:35:59
700 ezer fütyi
(
x1)
Dec 22, 2021 09:37:31
x1)
Mikor jön a SoDI Pestre mozizni?
Mert ilyen SoDI a SoDI
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 22, 2021 09:41:00
x13)
Tibi mégis májassal baszna, csak egy szavába kerülne. Te pedig több százezer után is csak cicabújásig jutottál :D
Puha Slag
(
x7)
Dec 22, 2021 09:41:27
x7)
Mikor jön a SoDI Pestre mozizni?

Valamikor.
48 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.