meg akartad baszni kaffka tibor, aki egy herélt férfi. mi ez ha nem buziság, buzi?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Férfi ilyesmit nem csinál. Nem pánikol, mint egy kisgyerek, hanem viseli a tetteinek következményeit. Te pont az ellenkezőjét tetted.
Sírtál térden állva többszáz ember között egy hajléktalan cigány férfinek, hogy ne hagyjon el.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Az meleg, aki arról álmodozik, hogy egy tranyó lábára veri a faszát. Az meg buzi, aki hozzá is dörgölőzik az este.
Mifaaaaaaaaaaaan
Tudsz más néven írni, de úgy nem kapsz érte kredit.
Amúgy nem.
Miért lennék meleg?
És mit vállaltam fel?
Mi van?
Egy Tibor nevű férfiba vagy szerelmes akinek még ugyanúgy megvan a fasza csak meghámozták és befordították.
Nyílvános helyen egy plázában letérdeltél elé egy csomó ember előtt és a megbocsájtásáért esedeztél.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Hogyhogy miért? Hát bazdmeg, több live adás is van, amiben lebuktál, hogy kisfiúk fotóira vered, ez az egyik. Meztelen kisfiúk képei vannak a gépeden hahó. Továbbá te magad ismerted be, hogy megdugnád a Tibit, van az a pénz. Amikor egyenesen rákérdeztek, hetyetyéztél, nem mondtál nemet. Egy heteró faszi egyből nemet mond egy ilyen kérdésre, de te nem tetted. Végezetül pedig térden állva könyörögsz a Tibinek, hogy maradjon veled és Ő vallotta be élő adásban, hogy megpróbáltad megdugni. Kell ennél több magyarázat és bizonyíték arra, hogy csőbuzi vagy? :D
Értem, nszksz
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Regelj másikat. A 184 upvote egy délután összejön
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A helyzet röhejes és szánalmas mivoltától eltekintve az igazi kérdés az, hogy miért nem egy csinos, kedves, igényes nő elé térdeltél le a plázában. Azaz miért alakult úgy történelmileg, hogy egy igénytelen, szarszagú, alkesz hajléktalannal, egy befordított faszú transzvesztitával akarod enyhíteni a magányodat? Miért van az, hogy egy nő sem áll veled szóba? (Mondjuk férfi is csak akkor, ha le akar húzni.)
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
de milyen trollkomment? Ezt te írtad, gyagyás! Mi olyan vicces rajta?
hehe
Jaj, nehogy már viccelni se lehessen! :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mert egy férfival akarsz baszni.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Ezt is mondtam, igen, de ennél is csökevényes az iróniaérzékelésed.
Naná.
Az én szerelmem a Bayer Zsolt.
Nála ez alapvetés.
Egy influencer státusz határán lévő magabiztos médiaszemélyiség nincs a társadalom alján.
buta vagy köcsög! azt hiszed van humorod, håt nincs.
Egynadrágra és egykabátja van, fagyoskodik az utcán és tyopronit vedel. Hírhedt, sosem lesz influenszer.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem élő adásban, hanem videóban.
És nem bevallotta, hanem viccelt vele.
Viccelni lehet, csak hogy te ezt nem viccnek szántad. És ugye tudjuk, hogy minden viccnek van alapja. Ezt már nem mosod le magadról :D Te csőbuzi.
Megpróbáltad megdugni, ezt tényként kezeljük.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem volt túl mókás kedvében abban a videóban.
Nem viccelt vele, hanem elmondta a történteket. Meg akartad dugni, de nem tudtad, nem működik a piton :D
Miből gondolod h magabiztos? Csak teng-leng az utcán fél éve seggrészegen. Ez a magabiztosságot sugározza.
Álmodjatok Rémeket!
milyen influencer?? Egy hajléktalan alkesz emberről van szó, aki havonta egyszer fürdik, és nincs a társadalom alján?
Maximum a glédát reklámozhatná
hehe
ejnye ez azllando viccelödes……..rosszul magyaråzkodsz buzi!
Pál is vámszedő volt.
A média szereti a nagy megtéréseket, ezért is volt még Zuschlag is egy ideig médiahős.
Egészen pontosan! Milyen érdekes, hogy nem egy született nő költözött hozzád, akit most haza is vihettél volna, hogy megmutasd anyádnak, hogy nem vagy buzi. Csak hát hiba csúszott ebbe is, született Tibort, aki munkanélküli csöves, nehéz lett volna ennek bizonygatására felhasználni, ugye? Így marad anyádnak a hazudozás, meg a terelés, amikor az óriáscsecsemő fiáról kérdezik. Mindenki szégyell, aki személyesen ismer, elgondolkodtál ezen?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Vagy női cuccokat, telefonokat.
Széles a skála.
A többit miért vetted ki? Tyopronit vedel az utcán összeszart nadrágban, és közben elmondja, hogy jajj ezek az emberek a magyarok jajj meg hasonlók. Micsoda mondanivaló. Bár több, mint neked valaha is volt.
Mifaaaaaaaaaaaan
Csúfolódott. A minél dedósabb szavak használatára figyeljünk, ha kádárkori terminus nem jöhet szóba. Nszksz.
🕎Endigame🕎
Ez igaz, te vagy az alján, mert térden állva könyörögsz neki nyilvánosan.
Soha nem reklámozna senki ezzel a szutyokkal, ha valaki megmerné tenné, szétszednék a trollok a jutkaverős cikkekkel Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Egy alkesz, cuccos, hajléktalan tranyó akit ha éppeszü ember meglát az utcán inkább a másik irányba megy. Influenszer? Melyik cég allna be mögé? Kit érdekel a véleménye? Ugyan olyan segghülye proli mint te.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Jelen pillanatban a született nő alternatíva a Szandika lenne, aki sajnos idegesítő, amikor beszél, és állandóan beszél.
Oszt itt vége a listának.
Azért.
Te is kurvára idegesítő vagy, még akkor is, amikor nem beszélsz :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Jajmár.
marad az anyåd opciokent, ö legalåbb nem hagy el :-)))
Incel. :DDDD
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Nyugalom, a hullámok természetesek.
Vagy anyád, mint Prágában.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Ezt még anyád sem hiszi el. Nekünk meg aztán matyarázhatsz. Tibit több, mint egy éve nézem, bebaszva életében nem viccelt. Ha részeg, akkor mindig a sértettségének ad hangot, amire jelen esetben a te impotenciád adott okot. Nyilván sosem fogod beismerni, hogy egy katasztrofális felsülés történt, de erre nincs is szükség, a másik fél elmondta. Impotens kis buzi vagy, térdre rogyva,.
Te szánalmas korcs XDDDDD
Még, hogy influenszer, röhög a vakbelem! Te senkire és semmire nem vagy hatással, nincs közönséged, nem érdekel senkit, amit csinálsz, egy nagy nulla vagy! Ha mi nem lennénk neked, már rég felakasztottad volna magad! Aki ismer, az lenéz, kiröhög, gyűlöl vagy hányingert kap, ha eszébe jutsz! Te a társadalom legalján vagy, nincs semmid, nincs senkid, a fejed fölött lóg a hitelspirál, már a segélyosztók is látják, hogy hazudozol. Egy élőhalott, depressziós szardarab vagy, akinek az egyetlen lényege, amíg meg nem döglik, hogy minket szórakoztasson! Influenszer, haha!!! Aminek a határán vagy, az az öngyilkosság!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hiába lenne a Szandika az alternatíva, ha ő nő és emiatt nem áll fel neked, mert nem kívánod, mivel te meleg vagy. Bár olyan mindegy, mert mint legutóbb kiderült, a Tibire se állt fel, a pitonnak annyi :D
egy ilyen influencer nem upvoteolja folyamatosan a saját hozzászolásait. Ennyire szomjazod az elismerést nyomorék ?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Aha, és mikor érsz végre igazi nőhöz akkor? Mert ez a hullám lassan 40 éve nyomul :DDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
en nyugodt vagyok de a helyedben nem lennek az.
Akkor a németcsibe vadászat meg a linzicsibe vadászat már nincs terítéken? Milyen kis megalkuvó vagy sneci, rád sem ismerek.
Most akkor Zuschlag miatt nem vagy buzi? Tekerj még rajta egyet, hátha úgy megérti valaki.
Az erősebb oldalam, ami a jogi ügyek defenzív megközelítése, nem személyiségjegy, hanem eltanult stratégia. Ez csak annak undi, aki gyáva küzdeni.
Szent Máté volt a vámszedő te tanulatlan fasz. Pál apostol a keresztényeket szedte össze, akiket törvény elé akartak állítani. Ennyit nem tudsz a saját hitedről te szerencsétlen kis buzi.
Tehát Szandikán kívül nincs született nő Európában? Te tényleg ennyire ostoba vagy? Inkább úgy fogalmazzunk, hogy jelenlegi ismereteink szerint 40 év alatt nem találtál olyan született nőt, aki elviselne. Bár Tibi sem visel el, szóval kurva mindegy.
Eltanult stratégia? Ki gondolta volna, hogy azt is másoltad valakiről :DDDDDDDDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Czenki mama leiskolázott, Hahó! Gyáva voltál küzdeni!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ha nem vagy gyáva küzdeni, akkor mondd el, hogy hol leszel 1 óra múlva, és hogy várod szeretettel a dolgokat.
Mifaaaaaaaaaaaan
Hát azért hetyetye, Ezzel Czenki mama nem ért egyet.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
de håt te ”jogilag” is egy nulla vagy, nagy a pofåd, fenyegetözöl, de soha senki erted?SOHA be nem pereltel, ez teny. puhafaszu buzi!
asodi olyan üres, mint egy lyukas nejlonzacskó. Nincs személyisége, csak szarul másolt sémák retardált egyvelege. Ezért is van az, hogy egy váratlan, stresszes helyzetben nem tudja mit kell tenni, így inkább térden állva könyörög egy pláza közepén csövesTibinek :DDD
Mindenkit merek, aki okot ad.
Ő nem adott.
Persze, csak évek óta nem törlesztett semmit, hiszen mindig visszakéri :DDDDDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
akkor csapd ki az autiexcelt csita!
Hetyetye
Mifaaaaaaaaaaaan
Ha nem küldöm havonta a pénzt akkor tesókkal elásnak engem a gecibe
Tehát be vagy tőle szarva hogy bebetonoznak a karakk ól alá, a jéghideg jogi fatászpika semmitől se fél.
egy hajléktalan, munkanélküli, képzetlen, alkoholista tranyóról beszélsz, aki kamerázza ahogy részegen verekszik és az utcán hugyozik.
milyen influencer, milyen médiaszemélyiség? te telesen hülye vagy?
Ebből is látszik, hogy pszichopata vagy.
Egy stricik karmai közt sínylődő butuska kislány épp ideális lenne a te nagyokos fejednek ha ténylegesen megtudnád menteni; bálványként nézne fel rád.
De mivel gyáva szar vagy neki is csak hetyetyéztél sztárügyvédségről (gondolom miután megnéztél valami sorozatot) és ahelyett, hogy ténylegesen segítenél neki csak tárgyként tekintesz rá és így beszélsz róla, mikor még a hangján is hallatszódott, hogy hisz benned, hiszi, hogy tudsz neki segíteni.
De hát ez vagy te, hagyd cserben őt is a picsába és természetesen hibáztasd őt, hogy túl sokat pofázik. Soha, SOHA nem te vagy a hibás, mindig valaki más. Még ha el is ismered, hogy "hibáztam, brühühü, hibás vagyok"; azt is csak azért teszed mert egy számító szar vagy és azt gondolod ezzel megtudod vezetni az embereket. Ez is a pszichopátia egyértelmű jele.
Nem feltétlenül nem.
A Pampersnek még lehet az arca!
Mifaaaaaaaaaaaan
Magabiztosan arrébbsétál 100 métert mielőtt beanyázik az utcán valakinek.
:DDDDDD
Sodipedian errol is talalok infot? Nem vagom ezt a miskolci cigany vonalat. Minek adott ez a nyomorek 10ezer eurot egy ciganynak?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Kedves Sodi, szülőként neked tetszene, ha Merci lenne a gyereked példaképe? Szerinted ilyen ifluencerekre van szükség?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 22, 2021 11:36:57
x3)
OFFTOPIC
A nickemet ugye jól látom hogy nem tudom megváltoztatni?
/OFFTOPIC
/OFFTOPIC
Hahó
(
x135)
Dec 22, 2021 11:37:11
x135)
Mi ez a baromság?
Miért lennék meleg?
És mit vállaltam fel?
Mi van?
Miért lennék meleg?
És mit vállaltam fel?
Mi van?
meg akartad baszni kaffka tibor, aki egy herélt férfi. mi ez ha nem buziság, buzi?
rBali
(
x24)
Dec 22, 2021 11:37:14
x24)
Ez nem az ő személyéről szólt, hogy a hirtelen pánikról, hogy most ismét a nyomasztó magány jön.
Férfi ilyesmit nem csinál. Nem pánikol, mint egy kisgyerek, hanem viseli a tetteinek következményeit. Te pont az ellenkezőjét tetted.
Sírtál térden állva többszáz ember között egy hajléktalan cigány férfinek, hogy ne hagyjon el.
Ásó27
(
x68)
Dec 22, 2021 11:37:29
x68)
Mi ez a baromság?
Miért lennék meleg?
És mit vállaltam fel?
Mi van?
Miért lennék meleg?
És mit vállaltam fel?
Mi van?
Az meleg, aki arról álmodozik, hogy egy tranyó lábára veri a faszát. Az meg buzi, aki hozzá is dörgölőzik az este.
AndrewWK
(
x1)
Dec 22, 2021 11:38:06
x1)
OFFTOPIC
/OFFTOPIC
/OFFTOPIC
Amúgy nem.
Bejlin
(
x8)
Dec 22, 2021 11:38:24
x8)
Miért lennék meleg?
És mit vállaltam fel?
Mi van?
Egy Tibor nevű férfiba vagy szerelmes akinek még ugyanúgy megvan a fasza csak meghámozták és befordították.
Nyílvános helyen egy plázában letérdeltél elé egy csomó ember előtt és a megbocsájtásáért esedeztél.
Streamer Koldus
(
x2)
Dec 22, 2021 11:41:18
x2)
Mi ez a baromság?
Miért lennék meleg?
És mit vállaltam fel?
Mi van?
Miért lennék meleg?
És mit vállaltam fel?
Mi van?
Hogyhogy miért? Hát bazdmeg, több live adás is van, amiben lebuktál, hogy kisfiúk fotóira vered, ez az egyik. Meztelen kisfiúk képei vannak a gépeden hahó. Továbbá te magad ismerted be, hogy megdugnád a Tibit, van az a pénz. Amikor egyenesen rákérdeztek, hetyetyéztél, nem mondtál nemet. Egy heteró faszi egyből nemet mond egy ilyen kérdésre, de te nem tetted. Végezetül pedig térden állva könyörögsz a Tibinek, hogy maradjon veled és Ő vallotta be élő adásban, hogy megpróbáltad megdugni. Kell ennél több magyarázat és bizonyíték arra, hogy csőbuzi vagy? :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 22, 2021 11:42:22
x19)
Whatmeleg?
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 22, 2021 11:42:32
x3)
Amúgy nem.
Amúgy nem.
Értem, nszksz
dehát
Dec 22, 2021 11:44:04
Dehát elmondta, hogy jogilag semmi akadálya nem lenne, hogy keresztény hagyományoknak megfelelően akár templomban is egybekeljen Mercédesszel.
Márpedig ha Isten előtt jogilag ez helyénvaló akkor ő nem meleg. ekszdí
Dec 22, 2021 11:44:04
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 22, 2021 11:45:05
x16)
Mai szavunk a "kivételesen". Rekeszizmokat beizzítani:
forum.sodika.org/index.php?page=search&text=Kiv%C3%A9telesen
forum.sodika.org/index.php?page=search&text=Kiv%C3%A9telesen
-
Dec 22, 2021 11:45:46
Értem, nszksz
Regelj másikat. A 184 upvote egy délután összejön
Dec 22, 2021 11:45:46
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 22, 2021 11:45:58
x19)
Okjs Snecologus
(
x1)
Dec 22, 2021 11:47:12
x1)
a kurucivadék szittya magyar letérdel egy tranyó előtt XDDDD
na hol a délelőtti live ?!
szutyok
na hol a délelőtti live ?!
xray
(
x21)
Dec 22, 2021 11:47:17
x21)
Ebben kivételesen igazad van.
De saját szívem szerint ezt mégis úgy fogalmaznám meg, hogy megismerte a gyenge oldalamat is, ami önmagában talán mégse akkora tragédia.
az erős oldalad még undorítóbb, te szerencsétlen. neked pszichiáterre van szükséged, sűrgősen. De saját szívem szerint ezt mégis úgy fogalmaznám meg, hogy megismerte a gyenge oldalamat is, ami önmagában talán mégse akkora tragédia.
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 22, 2021 11:48:27
x16)
Hoppá, egy komment 2013-ból:
"Egyébként meg nincs igazatok. Roland, Eszter, Hajdu Attila és Tóth Ildikó épp most mennek a Cinege utcába, de ezt most kivételesen én kihagyom.
Nem mindig tartok velük. Én majd holnap megyek oda.
Talán."
Ezek szerint Tóth Ildikó, a Fordos néni is a retard Igazság Ligájának a tagja volt már a kezdetektől fogva. Itt volt végig a szemünk előtt. Érdekes, hogy csak sok évvel később került ismét látótérbe.
"Egyébként meg nincs igazatok. Roland, Eszter, Hajdu Attila és Tóth Ildikó épp most mennek a Cinege utcába, de ezt most kivételesen én kihagyom.
Nem mindig tartok velük. Én majd holnap megyek oda.
Talán."
Ezek szerint Tóth Ildikó, a Fordos néni is a retard Igazság Ligájának a tagja volt már a kezdetektől fogva. Itt volt végig a szemünk előtt. Érdekes, hogy csak sok évvel később került ismét látótérbe.
Karib
(
x10)
Dec 22, 2021 11:49:53
x10)
A magánytól való félelem manifesztációja volt ez. Hagyjál már.
A helyzet röhejes és szánalmas mivoltától eltekintve az igazi kérdés az, hogy miért nem egy csinos, kedves, igényes nő elé térdeltél le a plázában. Azaz miért alakult úgy történelmileg, hogy egy igénytelen, szarszagú, alkesz hajléktalannal, egy befordított faszú transzvesztitával akarod enyhíteni a magányodat? Miért van az, hogy egy nő sem áll veled szóba? (Mondjuk férfi is csak akkor, ha le akar húzni.)
Ásó27
(
x68)
Dec 22, 2021 11:53:46
x68)
Ha a társadalom legalján lévő élőlény nem bír megmaradni melletted, akkor mégis mi a faszom esélyed van arra, hogy nem leszel életed végéig magányos?
Mifaaaaaaaaaaaan
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 22, 2021 11:54:02
x7)
de milyen trollkomment? Ezt te írtad, gyagyás! Mi olyan vicces rajta?
sodika
Dec 22, 2021 11:57:59
Dec 22, 2021 11:57:59
Örebro
(
x17)
Dec 22, 2021 11:58:14
x17)
te gyagyås amikor a szerelmed röhög, kråkog azt hallani, mennyire ferfias. amikor fingik azt is hasonmod teszi, vagy az mår inkåbb nöiesen kecses?
Sodipatkány
(
x1)
Dec 22, 2021 11:58:45
x1)
Miért lennék meleg?
Mert egy férfival akarsz baszni.
sodika
Dec 22, 2021 11:58:55
Dehát elmondta, hogy jogilag semmi akadálya nem lenne, hogy keresztény hagyományoknak megfelelően akár templomban is egybekeljen Mercédesszel.
Ezt is mondtam, igen, de ennél is csökevényes az iróniaérzékelésed.
Dec 22, 2021 11:58:55
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 22, 2021 11:59:17
x38)
Sneci, elmesélted anyukádnak a tranyó előtt térdelést? Megsimizte a buksidat, vagy kiröhögött? Mit vittél neki karácsonyra, balfasz? Csak a bűzölgő pofádat, vagy vettél neki egy mérleget? xDDDD
sodika
Dec 22, 2021 11:59:46
te gyagyås amikor a szerelmed röhög, kråkog azt hallani, mennyire ferfias.
Naná.
Nála ez alapvetés.
Dec 22, 2021 11:59:46
xray
(
x21)
Dec 22, 2021 12:01:02
x21)
Dec 22, 2021 12:01:02
Sneci, elmesélted anyukádnak a tranyó előtt térdelést? Megsimizte a buksidat, vagy kiröhögött? Mit vittél neki karácsonyra, balfasz? Csak a bűzölgő pofádat, vagy vettél neki egy mérleget? xDDDD
elemet vett a mérlegbe. Dec 22, 2021 12:01:02
sodika
Dec 22, 2021 12:01:06
Ha a társadalom legalján lévő élőlény nem bír megmaradni melletted, akkor mégis mi a faszom esélyed van arra, hogy nem leszel életed végéig magányos?
Egy influencer státusz határán lévő magabiztos médiaszemélyiség nincs a társadalom alján.
Dec 22, 2021 12:01:06
Örebro
(
x17)
Dec 22, 2021 12:01:48
x17)
Naná.
Nála ez alapvetés.
Nála ez alapvetés.
buta vagy köcsög! azt hiszed van humorod, håt nincs.
Ásó27
(
x68)
Dec 22, 2021 12:02:03
x68)
Egynadrágra és egykabátja van, fagyoskodik az utcán és tyopronit vedel. Hírhedt, sosem lesz influenszer.
sodika
Dec 22, 2021 12:02:27
Ő vallotta be élő adásban, hogy megpróbáltad megdugni
Dec 22, 2021 12:02:27
Streamer Koldus
(
x2)
Dec 22, 2021 12:02:36
x2)
Viccelni lehet, csak hogy te ezt nem viccnek szántad. És ugye tudjuk, hogy minden viccnek van alapja. Ezt már nem mosod le magadról :D Te csőbuzi.
Ásó27
(
x68)
Dec 22, 2021 12:03:15
x68)
Megpróbáltad megdugni, ezt tényként kezeljük.
nonsense
(
x1)
Dec 22, 2021 12:03:25
x1)
Nem volt túl mókás kedvében abban a videóban.
Streamer Koldus
(
x2)
Dec 22, 2021 12:03:32
x2)
Nem viccelt vele, hanem elmondta a történteket. Meg akartad dugni, de nem tudtad, nem működik a piton :D
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 22, 2021 12:03:38
x10)
Miből gondolod h magabiztos? Csak teng-leng az utcán fél éve seggrészegen. Ez a magabiztosságot sugározza.
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 22, 2021 12:03:39
x7)
milyen influencer?? Egy hajléktalan alkesz emberről van szó, aki havonta egyszer fürdik, és nincs a társadalom alján?
Örebro
(
x17)
Dec 22, 2021 12:03:41
x17)
ejnye ez azllando viccelödes……..rosszul magyaråzkodsz buzi!
sodika
Dec 22, 2021 12:03:43
Hírhedt, sosem lesz influenszer.
Pál is vámszedő volt.
A média szereti a nagy megtéréseket, ezért is volt még Zuschlag is egy ideig médiahős.
Dec 22, 2021 12:03:43
max5enutálnak
(
x47)
Dec 22, 2021 12:04:16
x47)
Egészen pontosan! Milyen érdekes, hogy nem egy született nő költözött hozzád, akit most haza is vihettél volna, hogy megmutasd anyádnak, hogy nem vagy buzi. Csak hát hiba csúszott ebbe is, született Tibort, aki munkanélküli csöves, nehéz lett volna ennek bizonygatására felhasználni, ugye? Így marad anyádnak a hazudozás, meg a terelés, amikor az óriáscsecsemő fiáról kérdezik. Mindenki szégyell, aki személyesen ismer, elgondolkodtál ezen?
sodika
Dec 22, 2021 12:04:42
Széles a skála.
Dec 22, 2021 12:04:42
broni
(
x45)
Dec 22, 2021 12:04:48
x45)
merci férfi.
Ásó27
(
x68)
Dec 22, 2021 12:04:54
x68)
Pál is vámszedő volt.
A többit miért vetted ki? Tyopronit vedel az utcán összeszart nadrágban, és közben elmondja, hogy jajj ezek az emberek a magyarok jajj meg hasonlók. Micsoda mondanivaló. Bár több, mint neked valaha is volt.
Penzmento
(
x6)
Dec 22, 2021 12:05:13
x6)
Csúfolódott. A minél dedósabb szavak használatára figyeljünk, ha kádárkori terminus nem jöhet szóba. Nszksz.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 22, 2021 12:05:24
x47)
Ez igaz, te vagy az alján, mert térden állva könyörögsz neki nyilvánosan.
Ásó27
(
x68)
Dec 22, 2021 12:05:25
x68)
Széles a skála.
Széles a skála.
Soha nem reklámozna senki ezzel a szutyokkal, ha valaki megmerné tenné, szétszednék a trollok a jutkaverős cikkekkel Hahó!
Örebro
(
x17)
Dec 22, 2021 12:05:34
x17)
hozzå sem mersz erni te köcsög, elindul a kezed fele aztån hopp a kezfejedet tenned a vålåra, de vegul azt sem mered. meg buzinak is szar vagy :-))
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 22, 2021 12:06:29
x13)
Egy alkesz, cuccos, hajléktalan tranyó akit ha éppeszü ember meglát az utcán inkább a másik irányba megy. Influenszer? Melyik cég allna be mögé? Kit érdekel a véleménye? Ugyan olyan segghülye proli mint te.
sodika
Dec 22, 2021 12:06:32
Egészen pontosan! Milyen érdekes, hogy nem egy született nő költözött hozzád, akit most haza is vihettél volna, hogy megmutasd anyádnak
Jelen pillanatban a született nő alternatíva a Szandika lenne, aki sajnos idegesítő, amikor beszél, és állandóan beszél.
Azért.
Dec 22, 2021 12:06:32
Ásó27
(
x68)
Dec 22, 2021 12:07:03
x68)
Azért.
Azért.
Te is kurvára idegesítő vagy, még akkor is, amikor nem beszélsz :DDDD
sodika
Dec 22, 2021 12:07:28
Jajmár.
Dec 22, 2021 12:07:28
Örebro
(
x17)
Dec 22, 2021 12:07:37
x17)
Azért.
Azért.
marad az anyåd opciokent, ö legalåbb nem hagy el :-)))
gyakorlott gyagyás
Dec 22, 2021 12:08:06
Azért.
Azért.
Incel. :DDDD
Dec 22, 2021 12:08:06
Ásó27
(
x68)
Dec 22, 2021 12:08:12
x68)
Miért nem hívod fel magadhoz Jenest?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
hozzå sem mersz erni te köcsög, elindul a kezed fele aztån hopp a kezfejedet tenned a vålåra, de vegul azt sem mered. meg buzinak is szar vagy :-))
Sodipatkány
(
x1)
Dec 22, 2021 12:08:18
x1)
Jelen pillanatban a született nő alternatíva a Szandika lenne
Vagy anyád, mint Prágában.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 22, 2021 12:08:26
x47)
Ezt még anyád sem hiszi el. Nekünk meg aztán matyarázhatsz. Tibit több, mint egy éve nézem, bebaszva életében nem viccelt. Ha részeg, akkor mindig a sértettségének ad hangot, amire jelen esetben a te impotenciád adott okot. Nyilván sosem fogod beismerni, hogy egy katasztrofális felsülés történt, de erre nincs is szükség, a másik fél elmondta. Impotens kis buzi vagy, térdre rogyva,.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 22, 2021 12:08:27
x38)
Te szánalmas korcs XDDDDD
Még, hogy influenszer, röhög a vakbelem! Te senkire és semmire nem vagy hatással, nincs közönséged, nem érdekel senkit, amit csinálsz, egy nagy nulla vagy! Ha mi nem lennénk neked, már rég felakasztottad volna magad! Aki ismer, az lenéz, kiröhög, gyűlöl vagy hányingert kap, ha eszébe jutsz! Te a társadalom legalján vagy, nincs semmid, nincs senkid, a fejed fölött lóg a hitelspirál, már a segélyosztók is látják, hogy hazudozol. Egy élőhalott, depressziós szardarab vagy, akinek az egyetlen lényege, amíg meg nem döglik, hogy minket szórakoztasson! Influenszer, haha!!! Aminek a határán vagy, az az öngyilkosság!
Streamer Koldus
(
x2)
Dec 22, 2021 12:08:34
x2)
Azért.
Azért.
Hiába lenne a Szandika az alternatíva, ha ő nő és emiatt nem áll fel neked, mert nem kívánod, mivel te meleg vagy. Bár olyan mindegy, mert mint legutóbb kiderült, a Tibire se állt fel, a pitonnak annyi :D
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 22, 2021 12:08:43
x5)
egy ilyen influencer nem upvoteolja folyamatosan a saját hozzászolásait. Ennyire szomjazod az elismerést nyomorék ?
Púpszászi napelem
(
x13)
x13)
Szerencsére Tibi nem loopol órákig 3-4 szót használva
Azért.
Szerencsére Tibi nem loopol órákig 3-4 szót használva
Azért.
Ásó27
(
x68)
Dec 22, 2021 12:09:06
x68)
Aha, és mikor érsz végre igazi nőhöz akkor? Mert ez a hullám lassan 40 éve nyomul :DDDDD
Örebro
(
x17)
Dec 22, 2021 12:09:23
x17)
en nyugodt vagyok de a helyedben nem lennek az.
40_éves_junior
(
x6)
Dec 22, 2021 12:09:39
x6)
Azért.
Azért.
Akkor a németcsibe vadászat meg a linzicsibe vadászat már nincs terítéken? Milyen kis megalkuvó vagy sneci, rád sem ismerek.
Streamer Koldus
(
x2)
Dec 22, 2021 12:10:06
x2)
Endre, oké a piton nem állt fel, ezt tudjuk, hogy már régóta döglött. Az viszont érdekelne, hogy Tibi megpróbált mindent? Be is kapta, izgatta szájjal, vagy csak egyből be akartad neki tenni?
Nonbináris Gnóm
Dec 22, 2021 12:10:43
Múltkor még azzal hárítottál,hogy marnátok egymást na most a tranyónak térden csúszva könyörögtél,hogy marjon tovább.
Mindent megtesz a cső b*zi sodi,hogy távol tartsa magát a nőktől.
Mi a faszért nem comming outolsz? Neked sokkal könnyebb mint másoknak mert már tudják rólad.
Úgy is tudja már rólad mindenki,zsebelj be pár likeot,hogy te is az LMBTQ közösséghez tartozol!
Mindent megtesz a cső b*zi sodi,hogy távol tartsa magát a nőktől.
Mi a faszért nem comming outolsz? Neked sokkal könnyebb mint másoknak mert már tudják rólad.
Úgy is tudja már rólad mindenki,zsebelj be pár likeot,hogy te is az LMBTQ közösséghez tartozol!
Dec 22, 2021 12:10:43
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 22, 2021 12:11:12
x38)
Kapcsold be a lájvot MOST, és közvetítsd, ahogy anyád véleményezi, hogy szerelmes vagy egy tranyó hajléktalanba, hogy meg akartad baszni a hasadékát, de nem állt fel, hogy térden állva könyörögtél neki, hogy elköltöttél rá többszáz eurót, hogy összeverted a barátnőjét! Ennek lenne nézettsége, te féreg!
nonsense
(
x1)
Dec 22, 2021 12:11:32
x1)
Pál is vámszedő volt.
Most akkor Zuschlag miatt nem vagy buzi? Tekerj még rajta egyet, hátha úgy megérti valaki.
rBali
(
x24)
x24)
Incel SoDI a SoDI

Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF

sodika
Dec 22, 2021 12:11:52
az erős oldalad még undorítóbb, te szerencsétlen.
Az erősebb oldalam, ami a jogi ügyek defenzív megközelítése, nem személyiségjegy, hanem eltanult stratégia. Ez csak annak undi, aki gyáva küzdeni.
Dec 22, 2021 12:11:52
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 22, 2021 12:11:59
x3)
Pál is vámszedő volt.
Szent Máté volt a vámszedő te tanulatlan fasz. Pál apostol a keresztényeket szedte össze, akiket törvény elé akartak állítani. Ennyit nem tudsz a saját hitedről te szerencsétlen kis buzi.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 22, 2021 12:12:47
x47)
Azért.
Azért.
Tehát Szandikán kívül nincs született nő Európában? Te tényleg ennyire ostoba vagy? Inkább úgy fogalmazzunk, hogy jelenlegi ismereteink szerint 40 év alatt nem találtál olyan született nőt, aki elviselne. Bár Tibi sem visel el, szóval kurva mindegy.
Ásó27
(
x68)
Dec 22, 2021 12:13:05
x68)
Eltanult stratégia? Ki gondolta volna, hogy azt is másoltad valakiről :DDDDDDDDDDD
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 22, 2021 12:13:08
x38)
Czenki mama leiskolázott, Hahó! Gyáva voltál küzdeni!
Ásó27
(
x68)
Dec 22, 2021 12:13:29
x68)
Ha nem vagy gyáva küzdeni, akkor mondd el, hogy hol leszel 1 óra múlva, és hogy várod szeretettel a dolgokat.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Dec 22, 2021 12:13:47
x2)
Fogcsonkok h vannak pedó? Épp asszonnyal nézzük a Titok című filmet, jó lenne egy kis karácsonyi gennyedzés a picsaszádba. Januári melócsá megvan még? Tudunk indulni? 3 hónapra tervezel, vagy jön a Partner bankos 0 napos melócsá?
Hetyetye
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 22, 2021 12:13:55
x13)
Hát azért hetyetye, Ezzel Czenki mama nem ért egyet.
Örebro
(
x17)
Dec 22, 2021 12:14:27
x17)
de håt te ”jogilag” is egy nulla vagy, nagy a pofåd, fenyegetözöl, de soha senki erted?SOHA be nem pereltel, ez teny. puhafaszu buzi!
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 22, 2021 12:15:12
x19)
Szandika idegesítő.
Hál istennek te meg a faszpinás full normálisak vagytok. :)
Már nem tudsz mit kitalálni a buziságod titkolása mellett. Ami úgyis köztudott.
Hál istennek te meg a faszpinás full normálisak vagytok. :)
Már nem tudsz mit kitalálni a buziságod titkolása mellett. Ami úgyis köztudott.
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 22, 2021 12:15:24
x13)
Ha egy heteró férfinak nincs hosszú ideig szexben része és SEMMI kilátása arra hogy legyen, majd ajàlnkozik egy nő aki még kinézetre elfogadható de kicsit sokat beszél akkor ő összerántja a kecót majd álló fasszal várja és leszarja hogy sokat beszél mert addig fognak kúrni amíg elnem ájulnak. Te pizony csőbuzi vagy
xray
(
x21)
Dec 22, 2021 12:15:53
x21)
vicces fiú ez a tibor. És nem bevallotta, hanem viccelt vele.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 22, 2021 12:16:13
x47)
asodi olyan üres, mint egy lyukas nejlonzacskó. Nincs személyisége, csak szarul másolt sémák retardált egyvelege. Ezért is van az, hogy egy váratlan, stresszes helyzetben nem tudja mit kell tenni, így inkább térden állva könyörög egy pláza közepén csövesTibinek :DDD
Ásó27
(
x68)
Dec 22, 2021 12:16:15
x68)
Gyertek linzi pipik asodihoz, mert jogi ügyekben defenzív a megközelítése!!!!
Nem értem, hogy miért nem rohamoznak meg téged a nők :DDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem értem, hogy miért nem rohamoznak meg téged a nők :DDDDD
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 22, 2021 12:16:34
x19)
Miskolci cigányt aki vagy 10 ezer euróval lehúzott azt nem mered jogilag megbaszni :)
sodika
Dec 22, 2021 12:17:26
Miskolci cigányt aki vagy 10 ezer euróval lehúzott azt nem mered jogilag megbaszni :)
Ő nem adott.
Dec 22, 2021 12:17:26
Ásó27
(
x68)
Dec 22, 2021 12:17:53
x68)
Ő nem adott.
Ő nem adott.
Persze, csak évek óta nem törlesztett semmit, hiszen mindig visszakéri :DDDDDDDD
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Dec 22, 2021 12:18:26
x2)
Ő nem adott.
Ő nem adott.
akkor csapd ki az autiexcelt csita!
Ásó27
(
x68)
Dec 22, 2021 12:18:57
x68)
Ásó27
(
x68)
Dec 22, 2021 12:19:40
x68)
Nyeméjtem, miért nem tudod lemásolni Ryan Goslingot a Driveból, miért ilyen szánalmas cigókat kell majmolnod?
Mifaaaaaaaaaaaan
Fordító
Dec 22, 2021 12:20:02
Ő nem adott.
Ő nem adott.
Ha nem küldöm havonta a pénzt akkor tesókkal elásnak engem a gecibe
Dec 22, 2021 12:20:02
40_éves_junior
(
x6)
Dec 22, 2021 12:22:02
x6)
Ő nem adott.
Ő nem adott.
Tehát be vagy tőle szarva hogy bebetonoznak a karakk ól alá, a jéghideg jogi fatászpika semmitől se fél.
Hahó
(
x135)
Dec 22, 2021 12:22:50
x135)
egy hajléktalan, munkanélküli, képzetlen, alkoholista tranyóról beszélsz, aki kamerázza ahogy részegen verekszik és az utcán hugyozik.
nonsense
(
x1)
Dec 22, 2021 12:23:14
x1)
Azért.
Azért.
Ebből is látszik, hogy pszichopata vagy.
Egy stricik karmai közt sínylődő butuska kislány épp ideális lenne a te nagyokos fejednek ha ténylegesen megtudnád menteni; bálványként nézne fel rád.
De mivel gyáva szar vagy neki is csak hetyetyéztél sztárügyvédségről (gondolom miután megnéztél valami sorozatot) és ahelyett, hogy ténylegesen segítenél neki csak tárgyként tekintesz rá és így beszélsz róla, mikor még a hangján is hallatszódott, hogy hisz benned, hiszi, hogy tudsz neki segíteni.
De hát ez vagy te, hagyd cserben őt is a picsába és természetesen hibáztasd őt, hogy túl sokat pofázik. Soha, SOHA nem te vagy a hibás, mindig valaki más. Még ha el is ismered, hogy "hibáztam, brühühü, hibás vagyok"; azt is csak azért teszed mert egy számító szar vagy és azt gondolod ezzel megtudod vezetni az embereket. Ez is a pszichopátia egyértelmű jele.
Hahó
(
x135)
Dec 22, 2021 12:23:18
x135)
az a magabiztos, hogy magabiztosan pisál? ezt a barmot bazmeg.:)))
Tyodika
Dec 22, 2021 12:23:29
Nem feltétlenül nem.
Dec 22, 2021 12:23:29
Ásó27
(
x68)
Dec 22, 2021 12:24:22
x68)
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 22, 2021 12:24:44
x3)
az a magabiztos, hogy magabiztosan pisál? ezt a barmot bazmeg.:)))
Magabiztosan arrébbsétál 100 métert mielőtt beanyázik az utcán valakinek.
Norina
(
x2)
Dec 22, 2021 12:25:26
x2)
:DDDDDD
MaxPayne
(
x24)
Dec 22, 2021 12:25:33
x24)
Sodipedian errol is talalok infot? Nem vagom ezt a miskolci cigany vonalat. Minek adott ez a nyomorek 10ezer eurot egy ciganynak?
halászlé
(
x24)
Dec 22, 2021 12:27:21
x24)
Kedves Sodi, szülőként neked tetszene, ha Merci lenne a gyereked példaképe? Szerinted ilyen ifluencerekre van szükség?
144 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az a lényeg, hogy térdeltél, mert egy kutya vagy.