« 8391 8392 8393 8394 8395 8396 8397 8398 8399 8400 »
1733411 komment.

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Jan 01, 2022 12:09:34
Válasz
(1)
Fizetek mindent
Azért ez a szilveszteri lájv szépen előrevetíti, hogy mi vár rád itthon, ha végleg hazamenekülsz gémeskútországba, Gyagyás.
Lépten-nyomon pedofilozás, beszólogatás, trollkodás, sörrel leöntögetés.
Csodás életed lesz :D

Milliókba került ez a jó hírnév!
Jan 01, 2022 12:09:34

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Jan 01, 2022 12:14:18
Válasz
(13)
Látod recskás a londoni galambos flokkos csajnak milyen rohadt kínos volt a viszont látás... A te fejedben ez kb így játszódott le láthatóan ahogy ott hetyetyéztél még utána örülve:

www.youtube.com/watch?v=_5lENnRGei8

(hogy térdre rogyott a csaj egyből kb szopó pózba... :)
Jan 01, 2022 12:14:18

Szerző: Dögöjj meg sodi! Jan 01, 2022 12:16:04
Válasz
(2)
Viszont most kiderült, hogy könnyű rávenni ivásra, részegen simán lehet egy kis drogot csempészni az italába. Remélem a ducatos részleg bőszen jegyzetel.

2023-as szilveszterre azt kérem az univerzumtól, hogy kapja el egy darkwebes halálgaleri.
Jan 01, 2022 12:16:04

Szerző: balek (Snecológus-pontszám: 20272x10) Jan 01, 2022 12:18:40
Válasz
(3)
Egy dolog miatt jó ez a szilveszteri jókedv, ahol mindenkinek csicskult a pedofil: jönnek a linzi, magányos, szürke hétköznapok. Depi Dezső mardossa majd a búbánatos, alkoholista púpot.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Jan 01, 2022 12:18:40

Szerző: trashvod (Snecológus-pontszám: 12873x6) Jan 01, 2022 12:22:11
Válasz
(8)
Emlékeztető: Ne felejtsetek el leiratkozni Gammer Bandiról
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Jan 01, 2022 12:22:11

Szerző: Részletre vett szalvéta Jan 01, 2022 12:28:24
Válasz
(2)
Kovi
Egy kis infó: a csövesszálón fetrengő tibicica és Jutka beszopta a covidot.

Nincs mese, sodronynak ezt meg kell oldania, én a helyében azonnal kivennék egy lakosztályt a four seasonsben a két finom hölgynek, hogy megfelelő keretek között tudjanak gyógyulgatni.
Púpszász tourist: Ülj le Merci, valamit morgok - Nem vagy szomjas látom, de egy tyopronit kibontok
Jan 01, 2022 12:28:24

Szerző: Kovi (Snecológus-pontszám: 5545x2) Jan 01, 2022 12:28:42
Válasz
(8)
trashvod

Meg a másik nézettséghajhász szardarabbról: a bolhás kozmáról.
Jan 01, 2022 12:28:42

Szerző: Kovács Péter azaz Kancsi (Snecológus-pontszám: 26191x13) Jan 01, 2022 12:29:19
Válasz
(9)
Öröm volt látni, hogy a pónilófejű gyagyást majd szétbaszta az ideg a trollos felkérdezés alatt:

Auti arcmimika, egy gif-et érdemes lenne belőle készíteni (Szilveszteri Pesti Meglepi Live 1:01:15)
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Jan 01, 2022 12:29:19

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Jan 01, 2022 12:30:00
Válasz
(6)
trashvod

okos néger memé: nem kell leiratkoznod ha fel sem iratkoztál :D
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jan 01, 2022 12:30:00

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 01, 2022 12:30:00
Válasz
(9)
unpopular opinion
Szerintem kicsit több savazást kapott a kopasz mint amit érdemelt, elvégre is ő miatta kelt útra sneci Pestre, és még ha nem is teljes egészében is de azért hívta fel, hogy a trollok betalálják , még ha ő maga a félretard módján úgy is tűnt mintha spanolna snecivel azon volt, hogy különböző trollkodások érjék snecit.

Bár a végén a jelenet amikor szinte elbőgte magát, hogy ott hagyta asodi és milyen csúnya volt hogy kidobatta, nos akkor azért nálam is kicsit megdőlt a mérlegnyelve a retardtság felé , de azért jó kis estét hozott össze azzal , hogy felcsalta Pestre.

Gondolom rBali is tudott a dologról ha már pénzt küldött piára , ami szintén retardáltságnak lenne betudható ha nem egy félig-meddig kitervelt troll akcióról lett volna szó.

Ez a kopasz gyerek is ugyanolyan magamutogatni vágyó félretard mint a májviktor , de ennek ellenére tudnak azért műsort is hozni, nyílván májviktor komoly bizonyítványt tett le az asztalra az utóbbi hetekben, de félreértés ne essék aki ismerő őt trashcsoportból meg nézi a pizzakihordásait is ugyanúgy ha nem is retard de félretard.

Mindenesetre én emelem kalapom májviktor, a többi beavatkozó troll és azért a kopasz előtt is aki miatt megindult Pestre.

Egy a lényeg: bezzeg a sodit itt 10+ éve követő trollok közül érdekes módon egy se mer odamenni hozzá! De én / mi vagyunk a punczik... és szar showt csinálunk, tök logikus! :D

Eddig egyedül az öklös trollt mondom az hogy letett valamit az asztalra "élőben" - szemtól szemben is felé!
(miközbe elismerem az itteni online e-mailes, stb. trollkodásaitokat felé amúgy... de ez a folyamat fika! Hogy bezzeg én jobban megaláztam volna a sodit, akkor muta! Miért nem!? Jahogy beszari vagy és/vagy nem adod az arcod hozzá, stb.)
HeTe!
Jan 01, 2022 12:30:00

Szerző: trashvod (Snecológus-pontszám: 12873x6) Jan 01, 2022 12:32:03
Válasz
(5)
MagyarVictor
Egy a lényeg: bezzeg a sodit itt 10+ éve követő trollok közül érdekes módon egy se mer odamenni hozzá! De én / mi vagyunk a punczik... és szar showt csinálunk, tök logikus! :D

Ezzel egyet kell értsek. Megy itt az elméleti síkon való szervezése a Ducatonak, de amikor meg a kalitkában van Sodi, alig vannak "félkérdezők".

Még van pár napunk!
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Jan 01, 2022 12:32:03

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Jan 01, 2022 12:33:22
Válasz
(9)
trolléga
De az én véleményem is az, hogy még ennek is örült a sneci, ő volt a középpontban, azt eddig is láttuk hogy szégyenérzete abszolút nulla. Esetleg ha az Osmo is kapott volna a sörből, akkor szemüvegtolvaj-szintű autiloop lett volna belőle.

pontosan. miközben elismerem annak a pár embernek a tevékenységét, aki trashcsopisból lett intervencionista troll, azt kell mondanom, hogy a kevés és gyenge trollkodás simán lepattnat sneci autipáncéljáról. a trashcsoportos rajongó gurulkák viszont körbeszopkodták a pedofil korcsot meg selfieztek vele mint egy cvi féle retard, és ezt endre kibaszottul élvezte sajnos.

mi itt a tanszéken azon dolgozunk, hogy ez a kis gonosz pedofil geci megkapja a büntetést a sorstól és gyűlölje az életét, addig ez a sok kis faszkalap rajongófiúcska és -lányka meg boldoggá teszi az életét.
ez egy fogyatékos autista, aki nem tud normális szociális interakcióba lépni az emberekkel, csak a fütyimkamerán keresztül. mindene a nézettsége és a figyelemkurvulás és ehhez assisztál a tucatnyi idióta.
Jan 01, 2022 12:33:22

Szerző: Tyodika2 Jan 01, 2022 12:33:48
Válasz
(2)
Részletre vett szalvéta
Nincs mese, sodronynak ezt meg kell oldania, én a helyében azonnal kivennék egy lakosztályt a four seasonsben a két finom hölgynek, hogy megfelelő keretek között tudjanak gyógyulgatni.

Hülye faty! Majd ha szeretne tőlem valamit, akkor ír. Zsidók vagytok.
Jan 01, 2022 12:33:48

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jan 01, 2022 12:35:44
Válasz
(7)
MagyarVictor

Eddig egyedül az öklös trollt mondom az hogy letett valamit az asztalra "élőben" - szemtól szemben is felé!
(miközbe elismerem az itteni online e-mailes, stb. trollkodásaitokat felé amúgy... de ez a folyamat fika! Hogy bezzeg én jobban megaláztam volna a sodit, akkor muta! Miért nem!? Jahogy beszari vagy és/vagy nem adod az arcod hozzá, stb.)

elismerven es kalapoy/kipåt emelve a kivitelezesedhez, azert vedd figyelembe azt, hogy szvsz. ket korcsoprtrol beszelunk. ti a fiatalabb korosztåly vagytok a regi forumosok meg håt inkåbb az erett es tulerett korosztåly. egyebkent en nem låttam vagy olvastam, hogy valaki negativ beszolt volna neked, mi több inkåbb dicsereteket olvastam.
Jan 01, 2022 12:35:44

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 01, 2022 12:36:24
Válasz
(8)
sittessanyi
pontosan. miközben elismerem annak a pár embernek a tevékenységét, aki trashcsopisból lett intervencionista troll, azt kell mondanom, hogy a kevés és gyenge trollkodás simán lepattnat sneci autipáncéljáról. a trashcsoportos rajongó gurulkák viszont körbeszopkodták a pedofil korcsot meg selfieztek vele mint egy cvi féle retard, és ezt endre kibaszottul élvezte sajnos.

mi itt a tanszéken azon dolgozunk, hogy ez a kis gonosz pedofil geci megkapja a büntetést a sorstól és gyűlölje az életét, addig ez a sok kis faszkalap rajongófiúcska és -lányka meg boldoggá teszi az életét.
ez egy fogyatékos autista, aki nem tud normális szociális interakcióba lépni az emberekkel, csak a fütyimkamerán keresztül. mindene a nézettsége és a figyelemkurvulás és ehhez assisztál a tucatnyi idióta.

Ennek semmi köze a trash csoporthoz... de ok meséld csak be! itt a tranyófelszopók szivárogtak át a sodihoz és azok szopkodják ott! elhiheted hogy a trash csoport legalább 90%-a rühelli a pedoférget szintén
HeTe!
Jan 01, 2022 12:36:24

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jan 01, 2022 12:36:25
Válasz
(8)
Zsénó
"minden fogam megvan"

Már kirábban is gyanús volt, de mifaan?! A gyagyásnak berakós protkója lett?
Jan 01, 2022 12:36:25

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 01, 2022 12:38:35
Válasz
(1)
Örebro
elismerven es kalapoy/kipåt emelve a kivitelezesedhez, azert vedd figyelembe azt, hogy szvsz. ket korcsoprtrol beszelunk. ti a fiatalabb korosztåly vagytok a regi forumosok meg håt inkåbb az erett es tulerett korosztåly. egyebkent en nem låttam vagy olvastam, hogy valaki negativ beszolt volna neked, mi több inkåbb dicsereteket olvastam.

Ezzel abszolút tisztába vagyok, hogy aki (ti) sodit követitek 2000 óta gyakorlatilag 20+ éve, akkor voltatok mondjuk 18évesek, ergó mostanra 40+-os családos, stb. emberek vagytok meg meg még a 20-30-as korosztály mondjuk, mint "trash csoportosok"
HeTe!
Jan 01, 2022 12:38:35

Szerző: népszerűtlen félemény Jan 01, 2022 12:40:31
Válasz
(-14)
MagyarVictor

Tudod Viktorom, mi nem kajahordásból élünk, van az a szint, ami felett már nem fér bele Sodi féle retardakkal mutatkozni. Bocs.
Jan 01, 2022 12:40:31

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jan 01, 2022 12:41:04
Válasz
(20)
*szemüveg lecsúsztat, lencse fölött kinéz, újság összehajt*

Mégis mi fordul meg azoknak a kis gurulkáknak a fejében, akik jópofizgatva fotózkodnak a púpos, fogatlan, őszülő, szarógalambként tipegő nőverő pedofil buzival? Hogy ők most híresek lettek, mert szelfiztek egyet egy YOUTUBERREL? Akinek amúgy összesen van 3000 feliratkozója, amit egy 10 éves amerikai kisgyerek összehoz egy hétvége alatt két videóval? Vagy mégis mi a kankós kurva anyátok van veletek, kis buzzancsok? Anyátok-apátok látná, hogy egy pedofilt ölelgettek, szétbaszná a hátatokon a sodrófát. A másik a kopasz retard. Öcsém, neked szilveszter este nem volt jobb dolgod, mint a hetyetyéző kobold mellett játszani a pinainast?

Ez a világ a kutyáké lesz lassan.
Jan 01, 2022 12:41:04

Szerző: csicskovics Jan 01, 2022 12:41:17
Válasz
(5)
MagyarVictor

Én még új vagyok, de a trollkodás világában nem. Egyetértek veled, viszont szerintem túlzásokba se kell esni. Nem azért mert sajnálnám Sodit, viszont azt is be kell látni, hogy nem nekünk kell csinálni a contentet. "Trolling is a art" tartja az ősi kínai közmondás. Fontos, hogy ne csak bullyingból álljon az egész, mert egy részről az kihatással lehet az egész showra, talán még abba is hagyja az egész content gyártást, és szerintem itt nem ez a cél, bár javítsatok ki ha tévedek. Itt szerintem pont az a lényeg, hogy figyeljük ahogy az évek alatt szopatja magát és egyre mélyebbre süllyed, és ha kell, és van rá alkalom, akkor "segítsünk" neki egy kicsit. Ha minden nap attól kellene fosnia, hogy mikor vágják pofán, akkor nem lenne túl szórakoztató a content. Így viszont egy-két jól irányzott trollkodással benne van a félsz, hogy mikor jön valaki, aki leönti, lelopja a szemüvegét, stb. De ez csak a saját véleményem.
Jan 01, 2022 12:41:17

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Jan 01, 2022 12:41:19
Válasz
(4)
puncivadászat
Jan 01, 2022 12:41:19

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Jan 01, 2022 12:41:31
Válasz
(7)
MagyarVictor
Ennek semmi köze a trash csoporthoz... de ok meséld csak be! itt a tranyófelszopók szivárogtak át a sodihoz és azok szopkodják ott! elhiheted hogy a trash csoport legalább 90%-a rühelli a pedoférget szintén

ok, lehet h rosszul használom a megnevezéseket.

akkor az átlag trashrajongóra gondoltam, akik egy kedves, mókás celebnek hiszik az ütnivaló pedofil korcsot
Jan 01, 2022 12:41:31

Szerző: PedoSodák Jan 01, 2022 12:42:42
Válasz
(6)
Májas, kurva nagy respect, hogy a mi szorakozasunkra odamentel es szetcsicskitottad megint a pedofilt. Ha nem mentel volna oda multkor is, akkor a szerelmvallasarol is lemaradtunk volna kaffka ciganytibor fele.
Jan 01, 2022 12:42:42

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 01, 2022 12:43:15
Válasz
(7)
népszerűtlen félemény
Tudod Viktorom, mi nem kajahordásból élünk, van az a szint, ami felett már nem fér bele Sodi féle retardakkal mutatkozni. Bocs.

Szerencsére te sem tudsz rólam dolgokat mi miért van... és meglepődnél! És szerinted én ezekkel mutatkozok? Pont olyan szinten megtartom a távolságot, hogy csak szopatva legyenek... elképzelni sem tudom ki akar ezekkel közös "szelfit" akár a hugyos trafóval, akár a pedosodival... akik 1hete-1hónapja követik meg tiktok-on látták és látják hogy tredni hogy épp egymást püfölték lájvba, stb.

Ja mutatkozni nem érdemes vele... de 20+ éve követni normális... aha ok - igazad lehet
HeTe!
Jan 01, 2022 12:43:15

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jan 01, 2022 12:43:21
Válasz
(21)
Viktorsz előtt viszont le a kalappal, ő saját szabadidejében szoptatja taknyosra a púpos szart. Akinek ez nem elég, az menjen, és csinálja jobban, nem?
Jan 01, 2022 12:43:21

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272076x136) Jan 01, 2022 12:43:37
Válasz
(14)
trashvod
Ezzel egyet kell értsek. Megy itt az elméleti síkon való szervezése a Ducatonak, de amikor meg a kalitkában van Sodi, alig vannak "félkérdezők".

Még van pár napunk!

Nem figyelsz. A ducato csak akkor indul bevetésre ha kitör a forradalom és megszűnik a jogrend. Mivel a trollok - a bűnöző retardokkal szemben - törvénytisztelő, jogkövető mintapolgárok, akik erkölcsileg a retardok fölött állnak, a forradalom kitöréséig csak törvényes eszközökkel szopatják a retardokat.

Ha mégis sor kerül egy-egy öklösre, vagy más törvénytelenségre, azt sosem egy troll követi el, hanem a troll ismerőse, aki botlásocskába keveredett.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jan 01, 2022 12:43:37

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jan 01, 2022 12:46:12
Válasz
(8)
népszerűtlen félemény

nem hiszem, hogy egy ”regi” igy provokålna, felesleges!
Jan 01, 2022 12:46:12

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 01, 2022 12:46:48
Válasz
(10)
Nem várok elismerést... a "lehallgatásnál" is szerencsés véletlen volt a dolog!
Csak ez a folyamat eke hogy de szar voltál bezzeg én sósavat öntöttem volna rá stb. aha

Igen én "bemocskoltam" a kezem mondhatni, hogy szopatom ezt a pedoférget.. jahogy itt csak a sunyi módszer játszik? ha már arccal kell emberkedni, az már nem? ne legyél már sodi, hete! :D
HeTe!
Jan 01, 2022 12:46:48

Szerző: Fizetek mindent (Snecológus-pontszám: 2137x1) Jan 01, 2022 12:48:27
Válasz
(1)
Én is úgy látom, hogy ez nagyrészt sima generációs szakadék, élből előítéletekkel és lesajnálóan viszonyul a 40es korosztály a 20ashoz, és fordítva is.

Nem értjük egymást, teljesen más világban élünk.

De végülis a lényeg az, hogy a korcs kapja az ívet, és én úgy látom, hogy ebben rendesen kitesz magáért 20as generáció is.

A 40 körüli, 40+ korosztályban is vannak bőven retardok, bori, tajgi, hogy mást ne mondjak, akik a retardáció legsúlyosabb formáját produkálják.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Jan 01, 2022 12:48:27

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jan 01, 2022 12:48:58
Válasz
(3)
MagyarVictor
Csak ez a folyamat eke hogy de szar voltál bezzeg én sósavat öntöttem volna rá stb. aha

Igen én "bemocskoltam" a kezem mondhatni, hogy szopatom ezt a pedoférget.. jahogy itt csak a sunyi módszer játszik? ha már arccal kell emberkedni, az már nem? ne legyél már sodi, hete! :D

szvsz. kår ennyie felulni gy nyilvånvalo provokåcionak, inkåbb beszeljunk egy kicsit a pizzaalaprol :-)
Jan 01, 2022 12:48:58

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Jan 01, 2022 12:50:47
Válasz
(0)
töppedt buzigolyók

Mégis mi fordul meg azoknak a kis gurulkáknak a fejében, akik jópofizgatva fotózkodnak a púpos, fogatlan, őszülő, szarógalambként tipegő nőverő pedofil buzival? Hogy ők most híresek lettek, mert szelfiztek egyet egy YOUTUBERREL? Akinek amúgy összesen van 3000 feliratkozója, amit egy 10 éves amerikai kisgyerek összehoz egy hétvége alatt két videóval? Vagy mégis mi a kankós kurva anyátok van veletek, kis buzzancsok? Anyátok-apátok látná, hogy egy pedofilt ölelgettek, szétbaszná a hátatokon a sodrófát. A másik a kopasz retard. Öcsém, neked szilveszter este nem volt jobb dolgod, mint a hetyetyéző kobold mellett játszani a pinainast?

viktornak van igaza szerintem: ezek random trashrajongók, akik innen-onnan beestek a sodiverzumba és nem tudnak semmit a púpos gaztetteiről csak azt látják hogy ez egy viccesen fogyatékos púpos bohóc akivel menő selfiezni.

s most megkövetem magam: miközben mérges vagyok ezekre a zoomer retardokra, sajnos azt kell mondanom h a tanszék a hibás, mert átadja a terepet ezeknek a gurulkáknak hogy simogassák a púpját és az egóját.
egy széttört dudaorr és osmo elég lett volna, hogy végignyüszítse az estét de még az is ha páran keményen felkérdezik a bűneiről hogy remegve magyarázkodjon és visszakotródjon púpszászra.
Jan 01, 2022 12:50:47

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Jan 01, 2022 12:51:30
Válasz
(3)
Kovi
Meg a másik nézettséghajhász szardarabbról: a bolhás kozmáról.

nem mehetek szerepelni, bármit bevállalok nővel!!!!!!!!!!!!!!
Jan 01, 2022 12:51:30

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jan 01, 2022 12:51:52
Válasz
(7)
tessek szepen kibekulni, ma Victor vendegei vagyunk egy pizzåra!
Jan 01, 2022 12:51:52

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272076x136) Jan 01, 2022 12:52:13
Válasz
(10)
MagyarVictor
Jahogy beszari vagy és/vagy nem adod az arcod hozzá, stb.)

Végezz el egy érdekmérlegelést, és
logikai úton rá fogsz jönni, hogy 30-40-es üzleti életben mozgó embereknek miért nem érdeke kamera előtt izmozni egy pedofil retarddal.

Mi kirúgatjuk a retardot és tényfeltárunk róla ahol szükséges.
Jan 01, 2022 12:52:13

Szerző: öklendező szerelő (Snecológus-pontszám: 9440x4) Jan 01, 2022 12:52:27
Válasz
(6)
MagyarVictor

nyugodj már le, a többség örül, és hálás a tetteidért, ahogy az az egy-két negatív troll is biztos jókat röhögött neked köszönhetően. ne vedd magadra ennyire a negatív visszajelzéseket, főleg ne innen
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Jan 01, 2022 12:52:27

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jan 01, 2022 12:55:18
Válasz
(0)
sittessanyi
viktornak van igaza szerintem: ezek random trashrajongók, akik innen-onnan beestek a sodiverzumba és nem tudnak semmit a púpos gaztetteiről csak azt látják hogy ez egy viccesen fogyatékos púpos bohóc akivel menő selfiezni.

s most megkövetem magam: miközben mérges vagyok ezekre a zoomer retardokra, sajnos azt kell mondanom h a tanszék a hibás, mert átadja a terepet ezeknek a gurulkáknak hogy simogassák a púpját és az egóját.
egy széttört dudaorr és osmo elég lett volna, hogy végignyüszítse az estét de még az is ha páran keményen felkérdezik a bűneiről hogy remegve magyarázkodjon és visszakotródjon púpszászra.

Szilveszter este azért a legtöbb jóérzésű ember a családjával, barátaival van, nem pedig a városban hajkurássza a púpos koboldot. Viktorsz gondolom szolgálatban volt kajafutárként, az élettelen retardok meg pont azért élettelen retardok, mert ráérnek Sodikával szelfizni meg órákat hallgatni a hetyetyézést egy kis médiafigyelemért cserébe.
Jan 01, 2022 12:55:18

Szerző: népszerűtlen félemény Jan 01, 2022 12:57:33
Válasz
(2)
Bocsánat Magyar Viktor.
Ezzel a videóval is:
www.youtube.com/watch?v=Vc35Q9ZjZa0
Jan 01, 2022 12:57:33

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 01, 2022 12:57:35
Válasz
(8)
Hahó
Végezz el egy érdekmérlegelést, és
logikai úton rá fogsz jönni, hogy 30-40-es üzleti életben mozgó embereknek miért nem érdeke kamera előtt izmozni egy pedofil retarddal.

Mi kirúgatjuk a retardot és tényfeltárunk róla ahol szükséges.

Én ezzel abszolút tisztába vagyok, hogy egy normális értékrenddel rendelkező ember nem akar semmilyen körülmények között ezekkel együtt szerepelni semmilyen formában! (azért feltételezzük egy 40éves ember már családos meg egszisztenciás okokból nem engedheti meg, hogy ilyen szintre "süllyedjen") De ha annyira 10+ éve tervezitek a megverését - megalázását - "leépítését" stb. valahogy sosem jutottatok el a fizikai bántalmazásig "okosan" érezhetően... tisztába vagyok vele milyen háttér szivatások kapott és kap folyamat a sodi általatok a folyamat munkahelyi kirugatások - megkeresések - háttér nyomozások... de azért itt is 1-2 ősrégi tag mondogatja hogy így-úgy elveri ha Pesten lesz a sodi, aztán sehol semmi! (korábbi ötlethez is: korona miatt maszk és kb. soha senki nem fogja megtudni hogy xyz adott neki egy akkora maflást minimum hogy 1héttel később is csengeni fog a füle... nem azt mondom hogy.. csupán 8napon belül gyógyuló sérülést! :D)
HeTe!
Jan 01, 2022 12:57:35

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272076x136) Jan 01, 2022 13:00:27
Válasz
(9)
Csak annyit mondok: szentendrei troll, lehel téri troll.
Jan 01, 2022 13:00:27

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 01, 2022 13:00:33
Válasz
(6)
*egzisztenciás

Igen tudtam hogy a szilveszter kártya, ha fiatal azért hogy bulizik haverokkal, ha öreg akkor meg hogy családdal van... én se "értem rá" máshova voltam hivatott (csak balszerencséjére pont a közelbe voltam és nálam volt a por is buli miatt) - pont ezért nem is szántam rá 10p-nél nagyobb kitérőt! (nem nem dolgoztam)
HeTe!
Jan 01, 2022 13:00:33

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jan 01, 2022 13:03:50
Válasz
(6)
MagyarVictor
Én ezzel abszolút tisztába vagyok, hogy egy normális értékrenddel rendelkező ember nem akar semmilyen körülmények között ezekkel együtt szerepelni semmilyen formában! (azért feltételezzük egy 40éves ember már családos meg egszisztenciás okokból nem engedheti meg, hogy ilyen szintre "süllyedjen") De ha annyira 10+ éve tervezitek a megverését - megalázását - "leépítését" stb. valahogy sosem jutottatok el a fizikai bántalmazásig "okosan" érezhetően... tisztába vagyok vele milyen háttér szivatások kapott és kap folyamat a sodi általatok a folyamat munkahelyi kirugatások - megkeresések - háttér nyomozások... de azért itt is 1-2 ősrégi tag mondogatja hogy így-úgy elveri ha Pesten lesz a sodi, aztán sehol semmi! (korábbi ötlethez is: korona miatt maszk és kb. soha senki nem fogja megtudni hogy xyz adott neki egy akkora maflást minimum hogy 1héttel később is csengeni fog a füle... nem azt mondom hogy.. csupán 8napon belül gyógyuló sérülést! :D)

Azért az is benne van ebben, hogy Endrével relative kevesen futnak össze véletlenül. Patkányként lapítva oson még Linzben is, nehogy felkérdezzék. Most nagyon felbátorodott, de csak azért, mert mindig volt vele valami debil untermann, nem egyedül kellett szembenéznie a "rajongókkal". Én még életemben nem láttam élőben ezt a nyomorékot, sőt, továbbmegyek, egyik retardot sem. Tehát akármennyire is megcsapkodnám, ha nem megyek szándékosan, célzottan oda, ahol éppen lájvol, akkor nem fogom tudni kiélni ezt a vágyamat. Ahhoz viszont túl családos vagyok vénségemre, hogy csak úgy felkerekedjek egy jót buziverni élő adásban valahol.
Jan 01, 2022 13:03:50

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 01, 2022 13:03:51
Válasz
(18)
És én is tudom, amit rBali is mondott... meglátod élőbe és "megsajnálod"... nem szabad! nem lehet! csak aztán mint látod ugyanúgy nagy pofával tovább mondja így pont azért kell neki most már elrettentő pofon és nem! én sem vagyok híve a fizikai erőszaknak... de van aki csak ebből ért

rBali is volt olyan hülye elment a rólandhoz... becsicskult... 2perccel később ugyanúgy tolta online a skizo agymenéseit hogy aki odamegy megöli, stb.
HeTe!
Jan 01, 2022 13:03:51

Szerző: kérdező Jan 01, 2022 13:05:09
Válasz
(-4)
sittessanyi

mi itt a tanszéken azon dolgozunk, hogy ...

de már megint miért pont te akadsz ki ezen ennyire, te aki most lettél csak sötétkék?
miért gurulkázol mindenkit? milyen jogon tartod magad őssnecológusnak? mit dolgozol te itt sodi kicsinálásan azon kivűl, hogy írtál pár kommentet?

jó persze tudom, index fórum óta követed a sodit, csak eddig nem írtál ide... hát hogyne:)
Jan 01, 2022 13:05:09

Szerző: tyodika Jan 01, 2022 13:05:28
Válasz
(3)
töppedt buzigolyók
Akinek amúgy összesen van 3000 feliratkozója, amit egy 10 éves amerikai kisgyerek összehoz egy hétvége alatt két videóval

Anyád. Már a 4000 feliratkozót is átléptem!
Jan 01, 2022 13:05:28

Szerző: . Jan 01, 2022 13:08:35
Válasz
(-6)
Májas, ne reagálj a provokációra, van egy stílusod ami trashcsoportban elfér itt nem, a sikereid ellenére is retardnak mutatod magad, pedig jó ügynök vagy!

Jan 01, 2022 13:08:35

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jan 01, 2022 13:09:47
Válasz
(6)
kérdező
de már megint miért pont te akadsz ki ezen ennyire, te aki most lettél csak sötétkék?
miért gurulkázol mindenkit? milyen jogon tartod magad őssnecológusnak? mit dolgozol te itt sodi kicsinálásan azon kivűl, hogy írtál pár kommentet?

jó persze tudom, index fórum óta követed a sodit, csak eddig nem írtál ide... hát hogyne:)

a fekete nick, aki felkérdezi a sötétkéket. :D Klasszik sodifórum.
Jan 01, 2022 13:09:47

Szerző: jogkövető állampolgár Jan 01, 2022 13:09:52
Válasz
(7)
A Ducatozás valóban csak egy utópikus világrend következménye lehet.

Viszont az valóban unalmas mikor páran akár egy nap leírják 5x , hogy csak jöjjön Magyarországra a recskás és akkor így meg úgy agyonverik ha nem fog bújkálni.

Hát most mindent csinált csak nem bújkált és nem is csak 1-2 napra volt itt, nem is csak Pesten hanem az ország több pontján, jól beazonosíthatóan.

Egy bátor jelentkezőn kívül még egy sallert se volt képes adni neki semelyik nagyszájú.

Amivel szvsz nincs is probléma mert nem kell verni a recskást, nem kell oda süllyedni, viszont fejezzük már be ezt a "így meg úgy agyonverem" dumák elsütését minden áldott nap.
Jan 01, 2022 13:09:52

Szerző: púp-orr-sérv-fogász (Snecológus-pontszám: 14774x7) Jan 01, 2022 13:10:27
Válasz
(4)
ascites
Már kirábban is gyanús volt, de mifaan?! A gyagyásnak berakós protkója lett?
Nem hiszem, hogy gyártanak hullámvasút alakú protkót.
A stressznélküli nyugiban fogcsikorgatástól lekopott, kicsi fogak és csonkok miatt jobban összezár a szája, de ez a jégtörő áll miatt nemfeltűnő. Ha lesz valaha protkója az egy centit még növeszt a veknin.
|__o__|
Jan 01, 2022 13:10:27

Szerző: BigDaddy Jan 01, 2022 13:12:03
Válasz
(-4)
AutiMaxi részéről kiderült mi volt a faszerdő? A levél anyukának?
Jan 01, 2022 13:12:03

Szerző: echelon mérnök Jan 01, 2022 13:13:04
Válasz
(1)
Na mesélj Endre,

eszedbe jutott már, hogy Ausztriában egy senki vagy? Itt meg mennyien felismernek az utcán. Egy igazi sztár vagy! :D

Vár már az osztrák depi :D

Csak megfordult a fejedben, hogy hagyni kellene az osztrák melócsát és visszajönni pestre....
Jan 01, 2022 13:13:04

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Jan 01, 2022 13:14:15
Válasz
(2)
"valaki"

Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Jan 01, 2022 13:14:15

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 01, 2022 13:14:25
Válasz
(6)
Ezt mondjuk én is imádtam! :D

Te vagy a Sodi (Kiss Endre Farkas) aki pedofíl & felkúrtad az agyam - inkább iszok valamit csajszi
trashvod.com/w/dfo1RefMiTMvvAkXH1refA
HeTe!
Jan 01, 2022 13:14:25

Szerző: Nemfatyle (Snecológus-pontszám: 15765x7) Jan 01, 2022 13:15:42
Válasz
(3)
Zsénó
"valaki"

Tibi már azt se engedi, hogy a púpfalon leírd a nevét? :D Te csicska szar
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Jan 01, 2022 13:15:42

Szerző: Szteppen (Snecológus-pontszám: 7718x3) Jan 01, 2022 13:16:30
Válasz
(3)
Nemfatyle
Tibi már azt se engedi, hogy a púpfalon leírd a nevét? :D Te csicska szar

Voldemort 2.0
Ez ety fosh!
Jan 01, 2022 13:16:30

Szerző: trashcsoport Jan 01, 2022 13:17:38
Válasz
(0)
.
Májas, ne reagálj a provokációra, van egy stílusod ami trashcsoportban elfér itt nem, a sikereid ellenére is retardnak mutatod magad, pedig jó ügynök vagy!

Azért hetyetye.. félreértés ne essék, májast retardnak tartják a Trash csoportban is csak ott máshogy nevezik ezt.

Az egyetlen oka , hogy megtűrik ott az az, hogy ő az egyik admin. De még így is mennek róla posztok, kommentek. Csak óvatosnak kell lenni mert volt már, hogy bannolgatott embereket akik az incelségét és szüzességét boncolgatták.
Jan 01, 2022 13:17:38

Szerző: seymour schwartz (Snecológus-pontszám: 13439x6) Jan 01, 2022 13:18:28
Válasz
(1)
Szteppen
Voldemort 2.0

Miért? Szépen halad. Az első még a fejét akarta a betonba verni, a második kettőnek már csak a nevét nem mondhatja ki. Még pár évtized és simán partiképes lesz.
Ingatkanügyek
Jan 01, 2022 13:18:28

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 01, 2022 13:18:49
Válasz
(11)
Az számomra is megdöbbentő, hogy sokan nem trollkodásból akarnak ezekkel szelfizni vagy bármi... hanem "menőzésből"!

Ahogy pl. ahogy bandukolt a Blaháról a Keletibe a lájv végén és ott volt az a random csaj (akire azt hittem elsőre a ticcses Anikója), és "felismerte" sodi-t hajnali 3kor bazz!

Ez a sikerélmény a sodiba olyan nemtudom mit termel neki a szervezetébe szerintem... hogy ezt én se pártolom - tetszik, nem tudom mi a jó szó rá!

Mert mint tudhatjuk sodi vagy évek óta próbál betörni a vlogjaival... milliókat elköltött rá és semmi sikerélménye nem volt csak a trolljai... most meg a kaffkás kooperáció után, hogy átnyergelt a lájv műfajra... megmaradtak a trollok, sőt duplázódtak, de jött pár "pozitív visszajelzés is", ami számára 100 trollkodás mellé 1 pozitív csatolás azt úgy érzékeli, mintha nem is lenne trollkodás az ő álomvilágába! És látja hogy ez a tibis kooperáció miatt van.

És lehet itt olvastam vagy a trash csoportba már nem tudom, de sodi azért szerelmes a tibibe mert mellé sikerélményt kapott és ezt a kettőt nem tudja különválasztani
HeTe!
Jan 01, 2022 13:18:49

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Jan 01, 2022 13:19:04
Válasz
(1)
sittessanyi

Egy haszna van a dolognak ám!
endre most azt megélte hogy milyen ismert. Igaz torz szemüvegen keresztül látja de nem lényeg. A lényeg hogy szerintem most már elhiszi hogy a mercis balhék meghozták az átütő SHIKER közelségét a sok "rajóngó" miatt és érdemes invesztálnia a szetápba.

Majd pörögnek a hitelkártyák... bíztassátok ti is kicsit :)
Jan 01, 2022 13:19:04

Szerző: A szauna szatírja (Snecológus-pontszám: 2113x1) Jan 01, 2022 13:20:21
Válasz
(4)
Aki intervenciót követ el az mind hős! Aki kritizálja vagy durvának vagy kevésnek érzi az egy retard. És én kampányolok a trashcsopiban hogy bárki aki védi és a trollt szidja azt azonnal dobják ki.
Boldog Vekni
Jan 01, 2022 13:20:21

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 01, 2022 13:21:15
Válasz
(3)
MagyarVictor
(korábbi ötlethez is: korona miatt maszk és kb. soha senki nem fogja megtudni hogy xyz adott neki egy akkora maflást minimum hogy 1héttel később is csengeni fog a füle... nem azt mondom hogy.. csupán 8napon belül gyógyuló sérülést! :D)

Látványos volt, de ha tegnap a hintőpor helyett leülsz két percre, nagy eséllyel összeugraszthattad volna az új barátaival. (Merci ellen te vagy a legélesebb fegyver, számít neki amit mondasz) Ez majdnem sikerült akaratlanul is a kopasznak és a sörös trollnak retardnak, akik két perc alatt a cigányvonalra terelték a témát. Mennyivel okosabb dolog a saját fegyverével megkínozni ezt a barmot, és szinte semmi nem kell hozzá, csak két jólirányzott mondat.
Itt szinte mindenki elismeri a tetteidet, mindenkiét aki megmozdult, de azt neked is be kell látnod, hogy Sodinak húsz éve úgy zajlik az élete, ahogy itt irányítják a billentyűzet mögül. Egyetlen titka nem maradt feltáratlanul, és ha nagyon jól védekezett, az a téma szinte teljesen ignorálva lett, hogy ő dicsekedjen el vele. A felszálló ágai is kellenek. A "barátai", az anyagi sikerei is, hogy legyen honnan nagyot zuhanni.
Nincs értelme ennek a hisztinek.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Jan 01, 2022 13:21:15

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 01, 2022 13:22:39
Válasz
(6)
trashcsoport
Azért hetyetye.. félreértés ne essék, májast retardnak tartják a Trash csoportban is csak ott máshogy nevezik ezt.

Az egyetlen oka , hogy megtűrik ott az az, hogy ő az egyik admin. De még így is mennek róla posztok, kommentek. Csak óvatosnak kell lenni mert volt már, hogy bannolgatott embereket akik az incelségét és szüzességét boncolgatták.

Azért ez nem így van... de ezt én is akartam írni, hogy kb. ugyanolyan céltábla vagyok! (ebből látszik hogy benn sincs a csoportba aki ilyet ír) De én hagyom, mert alapelvből nem törlünk olyan posztot, most azért mert épp én vagyok mémelve valami baromság miatt, én eltűröm a negatív kritikát is szemben a trashekkel, akik bannolnak!
Egy kezemen megtudom számolni az 5év alatt hány ember lett kibszva a csoportból... mert túltolták a trollkodást a trashek felé pl.! (Kb. 5 tag)

Az egyik a "Renner" meg pl. pont az "Árpi" aki a tegnapi szilveszteri lájvba volt!
HeTe!
Jan 01, 2022 13:22:39

Szerző: Puha Slag (Snecológus-pontszám: 14428x7) Jan 01, 2022 13:23:24
Válasz
(6)
trashcsoport

Kopasz, te vagy az?
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Jan 01, 2022 13:23:24

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Jan 01, 2022 13:24:49
Válasz
(1)
MagyarVictor

Mert mint tudhatjuk sodi vagy évek óta próbál betörni a vlogjaival... milliókat elköltött rá és semmi sikerélménye nem volt csak a trolljai... most meg a kaffkás kooperáció után, hogy átnyergelt a lájv műfajra... megmaradtak a trollok, sőt duplázódtak, de jött pár "pozitív visszajelzés is", ami számára 100 trollkodás mellé 1 pozitív csatolás azt úgy érzékeli, mintha nem is lenne trollkodás az ő álomvilágába! És látja hogy ez a tibis kooperáció miatt van.

És lehet itt olvastam vagy a trash csoportba már nem tudom, de sodi azért szerelmes a tibibe mert mellé sikerélményt kapott és ezt a kettőt nem tudja különválasztani

wazze majdnem ugyanaszt írtam utánad. Ez neki a SHIKER előszobája, innen fog csak igazán "megtáltosodni". Nézzétek csak meg. Az a minta meg jól kivehető hogy mivel megúszott egy-egy dolgot, egyre vadabb dolgokat enged meg magának mert sérthetetlennek érzi magát.
Jan 01, 2022 13:24:49

Szerző: Newton-Leibniz (Snecológus-pontszám: 3551x1) Jan 01, 2022 13:25:12
Válasz
(2)
MagyarVictor
Azért ez nem így van... de ezt én is akartam írni, hogy kb. ugyanolyan céltábla vagyok! (ebből látszik hogy benn sincs a csoportba aki ilyet ír) De én hagyom, mert alapelvből nem törlünk olyan posztot, most azért mert épp én vagyok mémelve valami baromság miatt, én eltűröm a negatív kritikát is szemben a trashekkel, akik bannolnak!
Egy kezemen megtudom számolni az 5év alatt hány ember lett kibszva a csoportból... mert túltolták a trollkodást a trashek felé pl.! (Kb. 5 tag)

Az egyik a "Renner" meg pl. pont az "Árpi" aki a tegnapi szilveszteri lájvba volt!

tenyleg, sodinak mikor veszel gamer szeket?
Jan 01, 2022 13:25:12

Szerző: Retard report Jan 01, 2022 13:25:55
Válasz
(3)
MagyarVictor

Renner is rendszeresen itt lurkol
Jan 01, 2022 13:25:55

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272076x136) Jan 01, 2022 13:26:19
Válasz
(2)
Newton-Leibniz

Gammer széklet.
Jan 01, 2022 13:26:19

Szerző: Trollok harca (Snecológus-pontszám: 10203x5) Jan 01, 2022 13:28:01
Válasz
(1)
arról pl henceghetne hogy végre 1x nem őt húzták le hanem forditva..
Miskolci alvósejt
Jan 01, 2022 13:28:01

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 01, 2022 13:29:23
Válasz
(1)
Newton-Leibniz

Sodinak szerintem van... de amint beköltözteti tartósan maga mellé Linzbe Jutkát (1hó+) én leszek az első, aki vesz neki garantálom! :D
HeTe!
Jan 01, 2022 13:29:23

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Jan 01, 2022 13:29:34
Válasz
(2)
MagyarVictor

Free renner
Jó arc volt a gyerek, egy kis zvolenszki halálán való röhögés és a te halálod kivánása miatti kirúgás kicsit erős volt. XD

Amúgy sztem mindenki akinek van egy kis esze elismeri a trollkodásaid, még én is pedig minden hülyének elmondtalak már. :)
De azt is elismertem mindig, hogy ha nem szerepelni akarsz (értsd úgy ahogy akarod) akkor jó arc vagy.
Jan 01, 2022 13:29:34

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jan 01, 2022 13:29:58
Válasz
(4)
Ezek a tesztek szerencsére szart sem érnek, szóval még lehet reménykedni!
Mifaaaaaaaaaaaan
Jan 01, 2022 13:29:58

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 01, 2022 13:31:50
Válasz
(0)
Trash csoportos haver
Free renner
Jó arc volt a gyerek, egy kis zvolenszki halálán való röhögés és a te halálod kivánása miatti kirúgás kicsit erős volt. XD

Amúgy sztem mindenki akinek van egy kis esze elismeri a trollkodásaid, még én is pedig minden hülyének elmondtalak már. :)
De azt is elismertem mindig, hogy ha nem szerepelni akarsz (értsd úgy ahogy akarod) akkor jó arc vagy.

Renner te vagy az? Miután kibsztunk itt éled ki magadat? :D
(nem amúgy Renner még a mi ingerküszöbünket is átlépte... nem 1x, nem 2x lett kérve vegyen visszább, stb., nem értett a szép szóból)
HeTe!
Jan 01, 2022 13:31:50

Szerző: öklendező szerelő (Snecológus-pontszám: 9440x4) Jan 01, 2022 13:32:24
Válasz
(3)
Endre, nézem a számolós flokkot. Továbbra is értelmi fogyatékos vagy, és nem tudsz sem fogalmazni, sem rendesen artikulálni. Logopédushoz és pszichiáterhez is kellene menni, nem csak viagrát íratni!
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Jan 01, 2022 13:32:24

Szerző: . Jan 01, 2022 13:32:44
Válasz
(-4)
MagyarVictor

bent vagyok, pont ezért írtam hogy retardnak számítasz ott is :) 90% egy incel lúzernak tart, de ennek ellenére jó ügynök vagy, kinek lenne kedve az éjszaka közepén megindulni kafkázni, vagy sodizni ?

tökéletes troll ügynök vagy!

mostantól te leszel a snecologia balkeze!
Jan 01, 2022 13:32:44

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 01, 2022 13:33:27
Válasz
(10)
Azért akinek a teljes élete, de szó szerint 0-24 a trollkodásból-gyűlölködésből áll... elvagyunk mi is trash csoportilag, de azért nemhiszem hogy bárki is fulltime ezen élvezkedik, tény hogy sajnos beszívja az embert - akár ez a fórum is
HeTe!
Jan 01, 2022 13:33:27

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Jan 01, 2022 13:33:56
Válasz
(8)
MagyarVictor

Mert mint tudhatjuk sodi vagy évek óta próbál betörni a vlogjaival... milliókat elköltött rá és semmi sikerélménye nem volt csak a trolljai... most meg a kaffkás kooperáció után, hogy átnyergelt a lájv műfajra... megmaradtak a trollok, sőt duplázódtak, de jött pár "pozitív visszajelzés is", ami számára 100 trollkodás mellé 1 pozitív csatolás azt úgy érzékeli, mintha nem is lenne trollkodás az ő álomvilágába!

egyre jobban érted a sodi lelkivilágát, emelem kipám.

a legfontosabb, hogy az autista korcsnak nincs szégyenérzete:
- kiderül h egy férfival dugott - lepereg róla
- részegen ordítozik és fetreng a blahán - lepereg róla
- nyilvánosan orbbaverik és megalázzák - lepereg róla csak menjen a lájv

az egyetlen dolog amire érzékeny az videózás és az azzal járó nézettség és figyelemkurvulás. ő így elégíti ki az autista szociális igáényeit.
ezt a pontját kell támadni, arra pöccen:

- letiltatni a csatornáját
- szétbaszni a kameráját, az osmoját
- ráparancsolni hogy ne merjen kamerázni, és h törölje le a lájvját
- bármi hasonló ami kárt okoz a nézettségének és a flokker "karrierjének"

szóval nem muszáj fizikálisan bántani (bár nem ártana neki) elég ha az autista monomániájának az érzékeny pontjára léptek.
Jan 01, 2022 13:33:56

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 01, 2022 13:34:40
Válasz
(6)
.
bent vagyok, pont ezért írtam hogy retardnak számítasz ott is :) 90% egy incel lúzernak tart, de ennek ellenére jó ügynök vagy, kinek lenne kedve az éjszaka közepén megindulni kafkázni, vagy sodizni ?

mivel egy csoró pizzafutár vagyok, aki éjjel végez, így kapóra jöhet épp
HeTe!
Jan 01, 2022 13:34:40

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Jan 01, 2022 13:35:17
Válasz
(0)
MagyarVictor
Renner te vagy az? Miután kibsztunk itt éled ki magadat? :D
(nem amúgy Renner még a mi ingerküszöbünket is átlépte... nem 1x, nem 2x lett kérve vegyen visszább, stb., nem értett a szép szóból)

Sajnos nem én vagyok ő, egyik kezen odaadnám ha tudnék olyan elánnal gyülőlködni meg anyázni mint ő XD
am csak vicceltem, emlékszem miért lett kibaszva meg minden, tényleg túltolta a gyerek. Pláne ha a zvolenszki volt a téma, akkor nem volt kegyelem XD
Jan 01, 2022 13:35:17

Szerző: . Jan 01, 2022 13:35:25
Válasz
(0)
MagyarVictor
Azért akinek a teljes élete, de szó szerint 0-24 a trollkodásból-gyűlölködésből áll... elvagyunk mi is trash csoportilag, de azért nemhiszem hogy bárki is fulltime ezen élvezkedik, tény hogy sajnos beszívja az embert - akár ez a fórum is

erre kaptál egy pluszt, legyél résen mert jön a következő riasztás!
Jan 01, 2022 13:35:25

Szerző: PúpszásziVámpír (Snecológus-pontszám: 21376x10) Jan 01, 2022 13:35:36
Válasz
(5)
Zsénó
"valaki"

Ez Tibi terhességi tesztje.
Álmodjatok Rémeket!
Jan 01, 2022 13:35:36

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Jan 01, 2022 13:36:09
Válasz
(1)
MagyarVictor
Az számomra is megdöbbentő, hogy sokan nem trollkodásból akarnak ezekkel szelfizni vagy bármi... hanem "menőzésből"!

Ahogy pl. ahogy bandukolt a Blaháról a Keletibe a lájv végén és ott volt az a random csaj (akire azt hittem elsőre a ticcses Anikója), és "felismerte" sodi-t hajnali 3kor bazz!

Ez a sikerélmény a sodiba olyan nemtudom mit termel neki a szervezetébe szerintem... hogy ezt én se pártolom - tetszik, nem tudom mi a jó szó rá!

Szerintem nincs ezzel az egésszel semmi gond, Endre minden szempontból szopóágon van, és ez a lényeg. Én nem követem régóta a fórumot, de azért igyekeztem visszatekinteni, és itt is, mint mindenhol, korszakok váltják egymást. Endre most bekerült ebbe a közegbe és láthatóan élvezi, de ezzel csak tovább fürdik a szarban, ami nekünk jó. Én mindig azt nézem, hogy lefelé mutasson a trend, és még mindig bőven lecsúszásban van, egyre meredekebb a lejtő, és hála a trashes vonalnak, újabb hiénák jelentek meg körülötte.

Csodálatos év volt a tavalyi, Endrét többször kibaszták, szerelmes lett egy trafóba, akire elment 600k, megverték, megalázták, hülyét csinált magából, amit ráadásul sokan néztek, mi kell még? Kapjon csak pozitív megerősítést, soha nem fog ebből a körből kilépni és megélni ebből.
hehe
Jan 01, 2022 13:36:09

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 01, 2022 13:36:11
Válasz
(6)
sittessanyi
egyre jobban érted a sodi lelkivilágát, emelem kipám.

a legfontosabb, hogy az autista korcsnak nincs szégyenérzete:
- kiderül h egy férfival dugott - lepereg róla
- részegen ordítozik és fetreng a blahán - lepereg róla
- nyilvánosan orbbaverik és megalázzák - lepereg róla csak menjen a lájv

az egyetlen dolog amire érzékeny az videózás és az azzal járó nézettség és figyelemkurvulás. ő így elégíti ki az autista szociális igáényeit.
ezt a pontját kell támadni, arra pöccen:

- letiltatni a csatornáját
- szétbaszni a kameráját, az osmoját
- ráparancsolni hogy ne merjen kamerázni, és h törölje le a lájvját
- bármi hasonló ami kárt okoz a nézettségének és a flokker "karrierjének"

szóval nem muszáj fizikálisan bántani (bár nem ártana neki) elég ha az autista monomániájának az érzékeny pontjára léptek.

+a szemüvegére is bepöccen, ha valami van vele... hogy lássa is az eredményeit! :D :D :D
HeTe!
Jan 01, 2022 13:36:11

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Jan 01, 2022 13:39:00
Válasz
(1)
öklendező szerelő
Endre, nézem a számolós flokkot. Továbbra is értelmi fogyatékos vagy, és nem tudsz sem fogalmazni, sem rendesen artikulálni. Logopédushoz és pszichiáterhez is kellene menni, nem csak viagrát íratni!

mondjuk az sem ártana, ha mindegyik foga meglenne :D
hehe
Jan 01, 2022 13:39:00

Szerző: rennervok Jan 01, 2022 13:40:06
Válasz
(0)
Trash csoportos haver
Free renner

Amúgy elég álszent dolog volt őt kirakni, esetleg a facebook irányelvek miatt volt indokolt, hiszen tudjuk jól hogy mi megy az átlagos "gyűlölködő" live alatt.
Viktor is kívánta már egyes emberek halálát, és a csoportból is sokan.
Meg eleve bakker, filmkiller a "fő" troll, és tudjuk jól milyen csidenyóket készített annó :)
Jan 01, 2022 13:40:06

Szerző: lavor Jan 01, 2022 13:40:26
Válasz
(5)
Szerintem hosszú távon kifizetődő, hogy a retardok körbeugrálták a gyagyást. Az utóbbi napok legnézettebb trash contentjét produkálja, végre sokan foglalkoznak vele, pont amikor már kezdte elengedni ezt a vonalat, kínlódott, hogy milyen tartalmat is gyártson. Bármikor máskor persze azt lehetne mondani, hogy csak magányt és mellőzöttséget érdemel, de az idei rekord mennyiségű kirúgás után egyre közelebb az életveszély. Hasznos, hogy ismét minden energiáját a videózásba fekteti, mert már rég elmúlt az az időszak, amikor könnyedén talál a masnicv-vel munkát. Hiába vágyik a havi 2-300k-s videós bevételre, neki a nettó 1 millás fizu is csak épp hogy az életben maradásra elég. Márpedig ha nincs új melócsá a hiteleket még ugyanúgy kell törleszteni az albit is fizetni kell, hónapokon belül jöhet a mélypont ahonnan már soha nem fog tudni visszakászálódni. Teljesen szétesett, összeomlások sora vár rá, nem bír ki fél napot sem józanul, ilyen állapotban már sehol nem fog tudni néhány hétnél tovább dolgozni és jelenleg úgy tűnik már nem is pánikol emiatt annyira a népszerűséget hajhássza. Márpedig neki ez létfontosságú lenne.
Azt, hogy jelenleg páran fényezték az egóját és elhitették vele, hogy népszerű csak a szükséges rossz. Ez már a végjáték, csak hátra kell dőlni és élvezni.
Jan 01, 2022 13:40:26

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 01, 2022 13:41:47
Válasz
(2)
.

Amúgy erre még mondanám, hogy annó 1-2 éve volt erről szó a trash csoportba annó (Nagylaci-nál talán, aki tudja ki az tudja, tök8 egy másik alkesz trash), hogy nem szabad belefolyni ezeknek az életébe és mindig csak minimálisan szabad irányítani őket!

Én ezt elrontottam és mostmár túlságosan is belefolytan a trash-univerzumba, ezzel tisztába vagyok!

Pedig ott is erre jutottunk, hogy persze élvezkedsz a trashek nyomorán, de már-már zaklatás szinten nem érdemes belefolyni (értsd rendőrök-mentők ráhívása, komolyabb attrocitások, stb.)... mert ezek elintézik maguknak nem kell a "mi segítségünk", elég csak terelni őket kisebb akciókkal!
HeTe!
Jan 01, 2022 13:41:47

Szerző: Okjs Snecologus (Snecológus-pontszám: 3295x1) Jan 01, 2022 13:42:47
Válasz
(4)
Az új melócsáról tudni valamit ?

Mintha betanulást említett volna korábban, amibe konkrétan "szarok bele" volt a válasz.
szutyok
Jan 01, 2022 13:42:47

Szerző: Fizetek mindent (Snecológus-pontszám: 2137x1) Jan 01, 2022 13:43:52
Válasz
(2)
sittessanyi

ezt a pontját kell támadni, arra pöccen

Igazából indirekt módon azzal is csak ő jár rosszul, ha "fejlődik" a videós karrierje, mármint a saját szemszögéből nézve.
Minél nagyobb egoboost-ot kap a sok "rajongó" meg az ismertség miatt, annál inkább rácsavarodik a videózás témára, annál több pénzt basz el setup-ra, annál inkább gravitálódik az alja életvitel felé, nyilván ezzel párhuzamosan még a mostaninál is kevesebb energiát fektet majd bele, hogy normális melója és normális élete legyen.

Azt meg mindannyian tudjuk, hogy soha nem fog megélni a videózásból - ennek az útnak a vége az, hogy a púpszászi putriból meg bp utcáiról nyomatja a bebaszós lájvokat, a nézettsége épphogy arra lesz elég, hogy a piát meg a konzervkaját fedezni tudja belőle, miközben egyre mélyebbre süllyed majd az alkoholizmusba és a vállalhatatlan viselkedésbe.

Jan 01, 2022 13:43:52

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Jan 01, 2022 13:45:44
Válasz
(8)

Bárkit megkérsz az utcán, segít megkötni a csomót, ne aggódj!
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jan 01, 2022 13:45:44

Szerző: . Jan 01, 2022 13:45:53
Válasz
(0)
MagyarVictor
Amúgy erre még mondanám, hogy annó 1-2 éve volt erről szó a trash csoportba annó (Nagylaci-nál talán, aki tudja ki az tudja, tök8 egy másik alkesz trash), hogy nem szabad belefolyni ezeknek az életébe és mindig csak minimálisan szabad irányítani őket!

Én ezt elrontottam és mostmár túlságosan is belefolytan a trash-univerzumba, ezzel tisztába vagyok!

Pedig ott is erre jutottunk, hogy persze élvezkedsz a trashek nyomorán, de már-már zaklatás szinten nem érdemes belefolyni (értsd rendőrök-mentők ráhívása, komolyabb attrocitások, stb.)... mert ezek elintézik maguknak nem kell a "mi segítségünk", elég csak terelni őket kisebb akciókkal!

Igen, ez folyamatosan téma, és az a poén hogy a mentős, rendőrös, utánvételes rendelgetések bizonyos részét nem is trash csoportosok csinálták anno :D
De erről tényleg csak ennnyit, mert már OFF téma lesz a snecologusok számára.
Jan 01, 2022 13:45:53

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Jan 01, 2022 13:52:24
Válasz
(2)
Fizetek mindent
Igazából indirekt módon azzal is csak ő jár rosszul, ha "fejlődik" a videós karrierje, mármint a saját szemszögéből nézve.
Minél nagyobb egoboost-ot kap a sok "rajongó" meg az ismertség miatt, annál inkább rácsavarodik a videózás témára, annál több pénzt basz el setup-ra, annál inkább gravitálódik az alja életvitel felé..

az a probléma, hogy te egy átlag, normális ember helyzetéből próbálod értékelni a szituációt.
sneci viszont autista, nincs benne szégyenérzet, csak abbéli örömérzet hogy ő híres flokker akit sokan néznek. neki ez a perverz orgazmusa, hogy őt nézik a kamerán kersztül.

az egzisztencia kapcsán pedig maradjunk racionálisak: job jumperként sajna még egy ideig meg fog élni az IT-ban és amúgy sem érdekli ha el van adósodva, mert ismétlem, ő nem egy egészséges felnőtt.
Jan 01, 2022 13:52:24

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272076x136) Jan 01, 2022 13:54:08
Válasz
(1)
Goldának kell írni egy másil levelet amiben ki lesz neki nyomtatva a pedofil szócikk.
Jan 01, 2022 13:54:08

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 01, 2022 13:54:52
Válasz
(0)
sittessanyi
az a probléma, hogy te egy átlag, normális ember helyzetéből próbálod értékelni a szituációt.
sneci viszont autista, nincs benne szégyenérzet, csak abbéli örömérzet hogy ő híres flokker akit sokan néznek. neki ez a perverz orgazmusa, hogy őt nézik a kamerán kersztül.

az egzisztencia kapcsán pedig maradjunk racionálisak: job jumperként sajna még egy ideig meg fog élni az IT-ban és amúgy sem érdekli ha el van adósodva, mert ismétlem, ő nem egy egészséges felnőtt.

Kezd főmegélhetésként tekinteni a hobbijára, szerinte beérett a dolog. Ez lesz a veszte.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Jan 01, 2022 13:54:52

Szerző: Fizetek mindent (Snecológus-pontszám: 2137x1) Jan 01, 2022 13:56:46
Válasz
(0)
sittessanyi

Én tökéletesen megértem, hogy a Gyagyás hogyan működik.
És tudom, hogy élvezni fogja ezt a flokkerkedést.
De a lényeg a hosszútávú következmények.
A melócsá nélkül az utolsó apró gát is leomlik az alkoholizálás előtt, néhány évnyi folyamatos részegeskedős videózás, és a májbetegség az kialakul, akár autista, akár nem.
Melócsá nélkül a hitelspirál utoléri, akár autista, akár nem.
Jan 01, 2022 13:56:46

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 01, 2022 13:57:13
Válasz
(12)
A figyelmkurvulásról... amikor megkapta a port... visszanézte a videót félórával később trashvodon!!! (köszönjük a reklámot), mi volt az első lépése? MEGOSSZA A SAJÁT FALÁN bazz! :D :D :D

szóval láthatóan tényleg elmosódott nála a valóság... mármint sosem járt a földön... de látható a leépülés (szerintem a ti szemetekkel is... hogy máshogy nem úgy mint régebben)

DE ez "számunkra" csak shiker, ahogy az előttem lévők megfogalmazták már jól, hogy kis pozitív visszajelzés csatolás = több pénzt kell költeni hitelből a setupra! :D
HeTe!
Jan 01, 2022 13:57:13

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 01, 2022 14:02:59
Válasz
(2)
Aki a legdurvább hangon befenyítette még a sörös előtt, attól csak azt kérdezte: Te lájvolsz? Hány néződ van?
Jan 01, 2022 14:02:59

Szerző: gyakorlott gyagyás Jan 01, 2022 14:04:22
Válasz
(1)
Nézők = minőség. Pont.
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Jan 01, 2022 14:04:22

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jan 01, 2022 14:07:41
Válasz
(3)
Bezzeg a troll öklöst nem osztotta meg, pedig az is fent van trashvodon :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
Jan 01, 2022 14:07:41

Szerző: egy cigány hazugságai Jan 01, 2022 14:11:00
Válasz
(5)
Gammer cigány most mondta élő adásában, hogy Sodika most már csak úgy mozoghat Magyarországon, hogy Gammer emberei követik mindenhova és megvédik ha valaki betalálja :DD
Jan 01, 2022 14:11:00

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 01, 2022 14:12:01
Válasz
(7)
Sodika neked olyan hű és igaz rajongóid - ismerőseid vannak! :D

ismerősei:

:D
HeTe!
Jan 01, 2022 14:12:01

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Jan 01, 2022 14:12:13
Válasz
(2)
Fizetek mindent

Megjegyezném a témához hogy durva ami Tibivel történt. Néztem az eleje óta. Akkor elképzelte hogy ő videós sztár lesz és százezreket fog keresni vele. Mi kiröhögtük hogy hol van ő attól. Erre beindultak a Jutkás balhék és most mi van?
Ismert trashvideós sztár aki a tévében is szerepelt és havi 300k donétet összeszed. Beszarás. Igaz az volt az ára hogy hajléktalan lett mindkettőből meg remélhetőleg bele is fog dögleni Tibi is, de csak megcsinálta. Mivel ilyen "zoomer"-ből kurva sok van aki megy fotózkodni és nem ismeri rendesen, ha magyarországra vissza költözne endre és nem törne be az orra az intervencióktól SIMÁN még el héderelhetne ő is ilyen "videós sztárként"

Ezt számoljátok bele...

Mivel érinthetetlennek érzi magát, szerintem ebben benne van a potenciál hogy egy új kirúgás után visszaköltözzön és élvezze a SHIKER-t.
Jan 01, 2022 14:12:13
« 8391 8392 8393 8394 8395 8396 8397 8398 8399 8400 »
1733411 komment.

135 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™