Attól tartok ennek hatására, abból kiindulva ahogy megrugdosta Jutkát azon az estén mikor a híd alatt (vagy hol a faszomban) aludtak durvább eszközökhöz fog nyúlni.
Visszatérő motívum nála a pénzesek szidása és azt is tudja, hogy akkor van néző/donés ha megy a balhé. Ebből pedig majd következhet az, hogy mikor végleg hajléktalanná válnak és nem küldenek nekik pénzt se; egyszer mikor úgy bebasznak mint a sakál konkrétan szétveri Jutka fejét azzal a felkiáltással, hogy ha ez kell nektek akkor megkapjátok.
nyilvån ezt nem azert kerdeztem zsiroshaju, hogy a videot mellekelve feljelensd a zsarukat a katonai ugyeszsegen.
Megkérdezem anyukámat, hogy mehetek-e
igen, még a gyomai balhé miatt is a tranyó a hibás :D
Sneci, azért undok veled, mert ha szól hozzád két kedves szót, már azt hiszed, hogy szerelmes beléd, ennek pedig még a gondolata is undorral tölti el
hehe
Eleve nagy botrány volt. A púpos nem csak hogy Márk parancsára készítette el a magyarázkodó, súlyosbító lájvot, de meg is tiltotta a gyagyásnak, hogy mutogassa őt is a flokkokban. De itt max. a közeli ismerősei értesültek a dologról.
Csakhogy Karib is terjesztette az igét a Mező utca környékén, és ha tényleg náluk volt a nyári házkutatás (nem pedig a hüllőnél), akkor már tényleg mindenkinek meg kellett magyarázni, hogy nem ők a pedók, hanem minden a gnóm miatt volt. Márk és Brigi minden ismerőse tudja, hogy ki a korcs, hogy pedo, és hogy elhatárolódtak tőle, mert csak ezzel védhették a saját jóhírüket :D
Not my proudest fap :D
sodinak paj
or atyával kellenne hálnia!!!!!!!!!!!
Nem tudom, hogy mennyire követed a hazai bűnügyi híreket, de komolyabb eseteknél is szart bele a rendőrség a egészbe, emlékszem volt annó egy nagyon gyanús háztűz Budapesten, egy ember meghalt, a szülei ÉVEKIG jártak mindenféle hatósághoz, mire a ügyészség végül intézkedett hogy nyomozzanak emberölés miatt, ugyanis azzal dobták vissza, hogy sima baleset volt, a tűzvizsgálat csapnivaló volt(vagy nem volt, nem tudom)
"Nem érdekel, együtt akarok lenni a Mercivel és van pénz!" 2021.12.22
nyem
fiatal koromban nem adatott meg nekem a szerelmes kapcsolat lehetősége és ennyi idősen meg már nem értik a lányok az elsőszerelmes rajongásomat
www.facebook.com/arpirakonc
budaháziba is szerelmes voltál.
Na ez tényleg jobban hasonlít, csak fent valaki emlegette a Renner nevet, és hasonlított is rá.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
szerelmes vagy, gyagya? mint egy rossz tinifiú. "belezúgtam a mercibe" ratyiiiii
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
ez a karácsony előtti sztori, nem?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Bayer Zsolti bácsiba is, de rájuk nem merek írni mert attól félek beverik a fejemet.
Már Merci is határeset, mert bár kiherélték de azért az izomzata, férfias paraszereje nem épült le teljesen. Csak nehezen tudtam földhöz vágni, ahogy azt egy nővel kell csinálni. Meg is rúgott közben.
mintha nem tudna lopni egyett))))))))))
Bolhásnál ez mindennapi
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
dévényi tibi bácsiba???????????
Ja így már biztos, kezdett gyanús lenni a sok karácsonyozás!
Mifaaaaaaaaaaaan
615 megtekintés, ez már shiker!
Mifaaaaaaaaaaaan
De ezekre nem is költött olyan sokat. Csak hobbivideók.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Ő már nagyon idős, de mikor fiatalabb volt szívesen elkaptam volna a pöttyös labdáját és kívántam volna!
A legtöbb középrégi troll (mondjuk akik a berlini kalandok előtt is itt voltak a púpost) nem a flokkos és lájvos púponforgás miatt követi a recskást. Már csak azért sem, mert korábban sokkal kevesebbet volt ilyen formában a porondon, szóval igazából ez a kontentbőség egy újabbkeletű dolog.
Ez egy kártevő, aki ott cseszik ki másokkal, ahol tud. Amikor alkalma adódik, akkor bűnözik vagy borderline bűnözik, aztán veri a mellét, hogy megúszta. Kiteregeti a rendőrök személyes adatait, visszaél a sajtóigazolványával, hogy megalázó részleteket oszthasson meg egy meggyilkolt nőről. Több alaklommal becsületsért és megkínzott gyerekek meztelen képeire veri (amúgy Czenki mama a szintén pedofil krokko válófélben lévő, kislányát mentő exfeleségének ügyvédje volt, akit a korcs gyalázott). Ha éppen másnak nem tud ártani, akkor a melóhelyeiből csalja ki a pénzt, miközben semmilyen hasznos munkát nem végez és folyamatosan kelti a cég rossz hírét. Ha a földbe tapossák, akkor másnap már ott heherészik a púpfalon, hogy meghalt egy családanya vagy egy libsi – mert egy ekkora féreg.
Én nem azért követem a gyagyást, hogy sokáig nézhessem, ahogy kotkodácsol a kamerába, mert az mindig azon fog alapulni, hogy kihasznál másokat és árt embereknek. Szerintem akkor lesz rend, ha kikapcsolt árammal éhezik Púpszászon, csövezik a Blahán vagy Gléda ömlik a sírjára. Akkor kapta meg az Univerzumtól, amiért megdolgozott. Az, hogy más esti programot kell keresni, nekem nem akkor ár ezért.
tajgi, sa kurva anyád, vén nőverő fasz.
Ez a tag a fotói alapján a púpos igazi lelki társa :D
Pókember, erdélyi kirándulás, utcai forraltborozás teljesen egyedül, plázás kajával ünneplés, nagymagyarkodás. De sajnos nem annyira erőszakos a sértődése, mint Andié, Márké vagy Tiboré. Nem lesz ebből masztiparti :(
ott a andi kutyájára gerejd a sodi.esetleg a barártjára.
Egy pontosítás. Akire te gondolsz, az dr. Regász Mária. Ő volt a hüllő nemezise. Az exfeleség, Czenki Melinda anyja volt Czenki mama, vagyis a nagymama. Őket nevezték géntolvaj zsidóknak, amit sneci is lelkesen szajkózozott a blogján. Emiatt perelték be őt is Czenkiék, a berlini ütyféd úr azonban bedobta a törölközőt és 120.000 ft kártérítésre kötelezték. Ezt kb mindenki max 3-4 részletben lerendezte volna, a világ egyetlen hajléktalan programozója viszont még évekig (!!!) törlesztette ezt Czenkiék felé.
Az autipáncél ezt érthetetlen módon máig úgy vetíti a szeme elé, hogy ő megette a bíróságon Czenkiéket, hiába nyomtuk bele a kampós orrát 5000x a saját szarába.
karinti gyűrűt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaja, tipikus kőbányai lowlife 80 IQ-s törpenövésű retardjobber ez is.
A pókemberen én is röhögtem. A közös buzimoziest garantált.
Talán elfogadja a linzi meghívást is majd és mehet a közös Miles Morales egymás szopkodása közben.
Végre nem lesz magányos sodi asodi!
Feljelentés se kell. Kozma alapból úgy értékeli, hogy Sodi adta ki a parancsot.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
2:04-nél, bocsánat.
És nem mellesleg a végén le is igázza őket! :)
Az emlegetett Renner retard az Norbert:
www.facebook.com/norbert.renner.5283
Sodi most remeg. Ez a "bevédés" neki egy rémálom.
így nehéz lesz hídangolnázni, hogy az ő pénze miatt megy a balhé.
Ezzel csak az a baj, hogy gammernek nincsenek emberei akik rámennènek kozmára.
Max a csenge
Délután még csak egy kihagyott lehetőséget láttam a tegnap estében. Ma megvalósult magától, és az egész retek Sodira fog ömleni. Nincs más megoldás.
Csóri kozmának nem tellik olyan droidos telóra amin gesztusvezérelt a navigálás?
Az a helyzet, ha nem látnám kiírva a címet, gond nélkül beszopnám, hogy ez a norvég harmadvonalbeli Satanic Whorebutcher demojáról van 1992-ből.
tetszik ahogy a subscribers only chat kong az ürességtől :D
le vagy tiltva, kurva anyád
ez sodi oldala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nszksz,már hallottam))))))))))))))))))
Subscribe után 7 napig kell várnod hogy hozzászólj, hogy az után 7 másodperc alatt kibannoljon a chatfalról, igazán okos húzás egy agyhalottól
"Nem érdekel, együtt akarok lenni a Mercivel és van pénz!" 2021.12.22
Pontigy! Uppolnam!
korábban irányítottam a profhoz fiatal, csinos gólyákat, trash csoportból, nem tolongtak : (
szutyok
Most hogy betörtek a tranyó/jutka követő huszonévesek a snecológiába, simán megfordulhat pár tini meg huszonéves csaj a fórum környéken. A szilveszteri adásban is több csaj ment oda fotózni meg szaglászni snecit. Igaz, legtöbbjük bele is mondta a kamerába, hogy pedofilként ismeri.
De én is olyan kiscsajjal kavartam össze, aki Jutkáék követője :D
az a ki 3 hétig nem fürdik, nem kell, csak ha barbi az!!!!!!
ha nagyon nem csúnyák, én szivesen ösmerkedek, meg hájasak.
Gyanús egy szülinapi meghívás.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
tudok pár tuti csajt: Czeglédi Janka, Heléna, Pókasszony, Selyem Jázmin
tessék válogatni
szutyok
Az is lehet, de szerintem arra célzott, hogy dolgozni. Azért nem kell neki jogsi, mert külföldre megy. Ezzel indokolta.
Nagyon komoly ember ez is, hogy 40x évesen nincs jogsija.
nszksz. majd rájuk keresek. remélem nem pöccsel születtek, mint sodi mercije.
Szarni pöccsel is tudnak!
nem, de azt nem tudom garantálni hogy mindegyik rendszeresen fürdik
szutyok
Napok kérdése, és kiderül, hogy rBalit megölte, a nevében irogató ember egy imposztor, de vele is el fog bánni.
Ez még jobb mintha azt haluzná, hogy rbali odament mint Rómeó, ő meg kiállt az ablakba mint Júlia és szerelmet vallott neki bali.
Van egy ilyen pletyka kozmáról, hogy haléktalanszálón ismerkedett meg Sulyák Zsuzsával (élettársa). Mivel egy börtönviselt bolhás a csávó, ki tudja.
sodinak úgyis kell házvezetőnő
Mifaaaaaaaaaaaan
Szerző:
Ásó27
(
x68)
Jan 01, 2022 17:16:01
Válasz
(2)
x68)
Válasz
(2)
Mercica hibája volt, hogy nem állt fel a piton, hiszen részegen nem tud elmenni LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
nonsense
(
x1)
Jan 01, 2022 17:17:13
x1)
A tranyó meg a becsület. Hát azért hetyetye.
Az idei évben neki is lefog áldozni a csillaga. A yt pénz elfogy, a támogatók elszublimálnak a nézettség kőkeményen megcsappan.
Az idei évben neki is lefog áldozni a csillaga. A yt pénz elfogy, a támogatók elszublimálnak a nézettség kőkeményen megcsappan.
Attól tartok ennek hatására, abból kiindulva ahogy megrugdosta Jutkát azon az estén mikor a híd alatt (vagy hol a faszomban) aludtak durvább eszközökhöz fog nyúlni.
Visszatérő motívum nála a pénzesek szidása és azt is tudja, hogy akkor van néző/donés ha megy a balhé. Ebből pedig majd következhet az, hogy mikor végleg hajléktalanná válnak és nem küldenek nekik pénzt se; egyszer mikor úgy bebasznak mint a sakál konkrétan szétveri Jutka fejét azzal a felkiáltással, hogy ha ez kell nektek akkor megkapjátok.
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 01, 2022 17:17:16
x8)
Én azt javasolnám hogy a random együtt szelfizős embereket ne degradáljuk két okból. Az egyik hogy ezek fiatalok még, jellemzően 20 alattiak. A másik meg az hogy nem ismerik rendesen a munkásságot hanem csak valahogy látták a gnómot. Ez a kettő olyan mint amikor egy szobor előtt pózolnak egyet és ennyi. Nem RAJONGÓK valójában, amit csinálnak meg életkori sajátosság azzal együtt hogy ők facebookra és instára gyűjtik a kontentet. Nyilvánvalóan ha valaki azt mondja hogy "hőhő néztem a Jutka verős liveodat és nagy forma vagy" akkor az tényleg retard. Minősítő tényező a retardhoz ha valaki trash csoportos és úgy pózol. Mondom ezt trash csoportosként, de ezt ott se szerettem. Ezeknek minden infó forrásuk megvan arra hogy felmérjék mennyire retard az adott illető. Ha így nézzük nekem van pár olyan akivel én is pózolnék mert ugyan trash videós DE nem az a szint akinek a fejét a betonba kéne beverni mint a recskásét.
Ehhez a vitához hogy ki a tökös meg ki nem annyit mondanék hogy mindkét félnek igaza van. Régen más körökben nem egy IRL intervenciót csináltam, elég keveseknek volt hozzá mersze, csak a fotel hőbörgés ment. A másik hogy én se vennék repülőjegyet azért hogy arcon basszam a jávorszarvas fejű rémet, VISZONT ha budapesten leszek és tudom hogy közlekedik A-ból B-be és nem kell halaszthatatlan dolgot halasztani akkor fog velem találkozni. Az intervenció ebben az esetben nem live-os felkérdezés aztán heherészés lesz hanem úgy ahogy ezt meg kell tenni. Mivel én is 40+-os vagyok, vágom hogy más erkölcsi megközelítésből van indítatásunk mint a fiatal trashcsopis kollégáknak. Mindkettő valid és mindkettő hasznos beavatkozás amikor megtörténik.
Ehhez a vitához hogy ki a tökös meg ki nem annyit mondanék hogy mindkét félnek igaza van. Régen más körökben nem egy IRL intervenciót csináltam, elég keveseknek volt hozzá mersze, csak a fotel hőbörgés ment. A másik hogy én se vennék repülőjegyet azért hogy arcon basszam a jávorszarvas fejű rémet, VISZONT ha budapesten leszek és tudom hogy közlekedik A-ból B-be és nem kell halaszthatatlan dolgot halasztani akkor fog velem találkozni. Az intervenció ebben az esetben nem live-os felkérdezés aztán heherészés lesz hanem úgy ahogy ezt meg kell tenni. Mivel én is 40+-os vagyok, vágom hogy más erkölcsi megközelítésből van indítatásunk mint a fiatal trashcsopis kollégáknak. Mindkettő valid és mindkettő hasznos beavatkozás amikor megtörténik.
Örebro
(
x17)
Jan 01, 2022 17:17:27
x17)
en azert eleg furcsånak talålom a gyomaendrödi rendörök intezkedeset is. jol hallhatoan, eletveszelyesen megfenyegette az åltala gondolt elkövetöt es csalådjåt. normålis orszågban ilyen esetnel mår bilincsben bebaszva a rabomobilba elszållitjåk.
nyilvån ezt nem azert kerdeztem zsiroshaju, hogy a videot mellekelve feljelensd a zsarukat a katonai ugyeszsegen.
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 17:18:39
x13)
Endre, Kozma mindjárt megindul a Keletibe. Kellene egy vinnyogó balfasz, aki beáll majd közéjük, hogy "engem üssetek!"
tyodika
Jan 01, 2022 17:20:40
Endre, Kozma mindjárt megindul a Keletibe. Kellene egy vinnyogó balfasz, aki beáll majd közéjük, hogy "engem üssetek!"
Megkérdezem anyukámat, hogy mehetek-e
Jan 01, 2022 17:20:40
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jan 01, 2022 17:21:29
x2)
Visszanéztem most pár részletet a tegnap estéből, de a személyes kedvenc pillanatom egyértelműen az, amikor a púpos találkozik a londoni galambetetős vlogból a csajjal, aki konkrétan undorodik tőle. Egyszerűen csodálatos.
kikmakukk!?
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 01, 2022 17:22:19
x7)
Mejcicának üzenget a buzeráns Gyagyás.
igen, még a gyomai balhé miatt is a tranyó a hibás :D
Sneci, azért undok veled, mert ha szól hozzád két kedves szót, már azt hiszed, hogy szerelmes beléd, ennek pedig még a gondolata is undorral tölti el
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 17:22:24
x13)
Amúgy át vagyok baszarintva. Ez egy konzerv felvétel a múltkori cicaharcról.
ascites
(
x57)
Jan 01, 2022 17:24:38
x57)
ez azért nagyon fincsi, mert a pedofil lebukás jóval a londoni után volt, tehát ez a csaj a miskolcigóktól értesült a pedofíliáról, vagyis sneci pedofil lebukása erősen téma volt náluk.
Eleve nagy botrány volt. A púpos nem csak hogy Márk parancsára készítette el a magyarázkodó, súlyosbító lájvot, de meg is tiltotta a gyagyásnak, hogy mutogassa őt is a flokkokban. De itt max. a közeli ismerősei értesültek a dologról.
Csakhogy Karib is terjesztette az igét a Mező utca környékén, és ha tényleg náluk volt a nyári házkutatás (nem pedig a hüllőnél), akkor már tényleg mindenkinek meg kellett magyarázni, hogy nem ők a pedók, hanem minden a gnóm miatt volt. Márk és Brigi minden ismerőse tudja, hogy ki a korcs, hogy pedo, és hogy elhatárolódtak tőle, mert csak ezzel védhették a saját jóhírüket :D
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 01, 2022 17:26:03
x2)
Közben a mai ebéd alatt: „Egy igazi nő felállítja a fütyikédet bogyókák nélkül is, Fifi”
Not my proudest fap :D
JuDKa
(
x1)
Jan 01, 2022 17:28:48
x1)
Endre!
Annakidején Andi sem olyan volt veled amilyennek hitted, most szinte ugyanazt írod le Tibinek. Akkor szerinted nem veled van a baj?
broni ♥
Annakidején Andi sem olyan volt veled amilyennek hitted, most szinte ugyanazt írod le Tibinek. Akkor szerinted nem veled van a baj?
broni
(
x45)
Jan 01, 2022 17:30:11
x45)
Mercica hibája volt, hogy nem állt fel a piton, hiszen részegen nem tud elmenni LOL
sodinak paj
or atyával kellenne hálnia!!!!!!!!!!!
Labanc púpfelhő
Jan 01, 2022 17:30:22
en azert eleg furcsånak talålom a gyomaendrödi rendörök intezkedeset is. jol hallhatoan, eletveszelyesen megfenyegette az åltala gondolt elkövetöt es csalådjåt. normålis orszågban ilyen esetnel mår bilincsben bebaszva a rabomobilba elszållitjåk.
Nem tudom, hogy mennyire követed a hazai bűnügyi híreket, de komolyabb eseteknél is szart bele a rendőrség a egészbe, emlékszem volt annó egy nagyon gyanús háztűz Budapesten, egy ember meghalt, a szülei ÉVEKIG jártak mindenféle hatósághoz, mire a ügyészség végül intézkedett hogy nyomozzanak emberölés miatt, ugyanis azzal dobták vissza, hogy sima baleset volt, a tűzvizsgálat csapnivaló volt(vagy nem volt, nem tudom)
Jan 01, 2022 17:30:22
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 01, 2022 17:34:16
x1)
tyidi tyodi
Jan 01, 2022 17:34:25
Endre!
nyem
fiatal koromban nem adatott meg nekem a szerelmes kapcsolat lehetősége és ennyi idősen meg már nem értik a lányok az elsőszerelmes rajongásomat
Jan 01, 2022 17:34:25
nonsense
(
x1)
Jan 01, 2022 17:39:32
x1)
www.facebook.com/janos.renner
Ez a csávó volt az Árpi a Gyagyás lájvjában?
broni
(
x45)
Jan 01, 2022 17:40:24
x45)
nyem
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 01, 2022 17:40:48
x1)
Na ez tényleg jobban hasonlít, csak fent valaki emlegette a Renner nevet, és hasonlított is rá.
Ásó27
(
x68)
Jan 01, 2022 17:42:20
x68)
Az ultrák már tudják, hogy egy LMBTQ propagandistával töltötte a szilvesztert????
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Jan 01, 2022 17:45:03
x30)
Mejcicának üzenget a buzeráns Gyagyás.
img.sodika.dk/imgur.com/gv6RB5z.png
img.sodika.dk/imgur.com/gv6RB5z.png
szerelmes vagy, gyagya? mint egy rossz tinifiú. "belezúgtam a mercibe" ratyiiiii
Ásó27
(
x68)
Jan 01, 2022 17:45:23
x68)
Kozma már majdnem elindult Gammerhez, csak pont nincs nála a kocsija. Majd holnap!
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Jan 01, 2022 17:45:52
x30)
hol a melócsás flokk, sneci?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Hahó
(
x135)
Jan 01, 2022 17:48:20
x135)
Kozma már majdnem elindult Gammerhez, csak pont nincs nála a kocsija. Majd holnap!
broni
(
x45)
Jan 01, 2022 17:49:00
x45)
buzi sodi.az a levél tibinek, eszméletlen.((((((((((((
öklendező szerelő
(
x4)
Jan 01, 2022 17:49:10
x4)
mit nem értesz fogyatékos sodi? merci nem mosolyog rád, mert még ahhoz is szar vagy, hogy lehúzzanak. nem éri meg még a csöveseknek se, hogy veled égessék magukat, 2 hét alatt 600 ide vagy oda!
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
tyidi tyodi
Jan 01, 2022 17:49:25
Bayer Zsolti bácsiba is, de rájuk nem merek írni mert attól félek beverik a fejemet.
Már Merci is határeset, mert bár kiherélték de azért az izomzata, férfias paraszereje nem épült le teljesen. Csak nehezen tudtam földhöz vágni, ahogy azt egy nővel kell csinálni. Meg is rúgott közben.
Jan 01, 2022 17:49:25
broni
(
x45)
Jan 01, 2022 17:49:35
x45)
mintha nem tudna lopni egyett))))))))))
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 01, 2022 17:49:48
x13)
Bolhásnál ez mindennapi
broni
(
x45)
Jan 01, 2022 17:50:22
x45)
Ásó27
(
x68)
Jan 01, 2022 17:51:24
x68)
Ja így már biztos, kezdett gyanús lenni a sok karácsonyozás!
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 17:53:24
x13)
Hahó
(
x135)
Jan 01, 2022 17:53:57
x135)
kozma új videójában ami karácsony előtt készült, amikor 22-én volt a nagy trash műsor:
www.youtube.com/watch?v=LQRBSlBp7WM
azt mondja gammerné, hogy 7 éve laknak albérletbe, mivel nem lett kész a házuk, mert gammer kiment németországba dolgozni, és ott is ellumpolt minden pénzt. előtte elhangzik még, hogy gammer 10 ezret lenyúlt az asszonytól amikor elindult pestre, mert őt nem érdekli, hogy az a pénz a gyerekre kellett volna, mert az ital fontosabb.
www.youtube.com/watch?v=LQRBSlBp7WM
azt mondja gammerné, hogy 7 éve laknak albérletbe, mivel nem lett kész a házuk, mert gammer kiment németországba dolgozni, és ott is ellumpolt minden pénzt. előtte elhangzik még, hogy gammer 10 ezret lenyúlt az asszonytól amikor elindult pestre, mert őt nem érdekli, hogy az a pénz a gyerekre kellett volna, mert az ital fontosabb.
Ásó27
(
x68)
Jan 01, 2022 17:54:12
x68)
A galambos statiszta csaj, aki tegnap lepedofilozta.
youtu.be/t1iqx2OsukQ?t=55
youtu.be/t1iqx2OsukQ?t=55
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 01, 2022 17:55:39
x19)
Miről pofázik ez az análisan megerőszakolt?
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 17:56:08
x13)
De ezekre nem is költött olyan sokat. Csak hobbivideók.
tyidi tyodi
Jan 01, 2022 17:56:26
Ő már nagyon idős, de mikor fiatalabb volt szívesen elkaptam volna a pöttyös labdáját és kívántam volna!
Jan 01, 2022 17:56:26
ascites
(
x57)
Jan 01, 2022 17:59:48
x57)
Hogyan? Ha eltűnik a süllyesztőben akkor csak az archívum szórakoztat. Abból még a Fapóleon is hiányzik.
A legtöbb középrégi troll (mondjuk akik a berlini kalandok előtt is itt voltak a púpost) nem a flokkos és lájvos púponforgás miatt követi a recskást. Már csak azért sem, mert korábban sokkal kevesebbet volt ilyen formában a porondon, szóval igazából ez a kontentbőség egy újabbkeletű dolog.
Ez egy kártevő, aki ott cseszik ki másokkal, ahol tud. Amikor alkalma adódik, akkor bűnözik vagy borderline bűnözik, aztán veri a mellét, hogy megúszta. Kiteregeti a rendőrök személyes adatait, visszaél a sajtóigazolványával, hogy megalázó részleteket oszthasson meg egy meggyilkolt nőről. Több alaklommal becsületsért és megkínzott gyerekek meztelen képeire veri (amúgy Czenki mama a szintén pedofil krokko válófélben lévő, kislányát mentő exfeleségének ügyvédje volt, akit a korcs gyalázott). Ha éppen másnak nem tud ártani, akkor a melóhelyeiből csalja ki a pénzt, miközben semmilyen hasznos munkát nem végez és folyamatosan kelti a cég rossz hírét. Ha a földbe tapossák, akkor másnap már ott heherészik a púpfalon, hogy meghalt egy családanya vagy egy libsi – mert egy ekkora féreg.
Én nem azért követem a gyagyást, hogy sokáig nézhessem, ahogy kotkodácsol a kamerába, mert az mindig azon fog alapulni, hogy kihasznál másokat és árt embereknek. Szerintem akkor lesz rend, ha kikapcsolt árammal éhezik Púpszászon, csövezik a Blahán vagy Gléda ömlik a sírjára. Akkor kapta meg az Univerzumtól, amiért megdolgozott. Az, hogy más esti programot kell keresni, nekem nem akkor ár ezért.
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 01, 2022 18:04:16
x1)
trashvod.com/w/5sGroQcSCuhw5WmY5vUNtQ?start=4m14s
Nem szeretnél visszaütni, vagy bármi?
A mocskos pedofil meg csak hetyetyézik, miközben majd behugyozik a félelemtől :D
Nem szeretnél visszaütni, vagy bármi?
A mocskos pedofil meg csak hetyetyézik, miközben majd behugyozik a félelemtől :D
broni
(
x45)
Jan 01, 2022 18:04:50
x45)
Miről pofázik ez az análisan megerőszakolt?
tajgi, sa kurva anyád, vén nőverő fasz.
ascites
(
x57)
Jan 01, 2022 18:13:50
x57)
Pókember, erdélyi kirándulás, utcai forraltborozás teljesen egyedül, plázás kajával ünneplés, nagymagyarkodás. De sajnos nem annyira erőszakos a sértődése, mint Andié, Márké vagy Tiboré. Nem lesz ebből masztiparti :(
nonsense
(
x1)
Jan 01, 2022 18:17:34
x1)
Közben olvasok pár régebbi történetet, nézek pár régebbi videót a lencsfőzelék mellé.
www.youtube.com/watch?v=4MZAxAVzuSI#t=124
2:24-nél:
"Még egy nagyon fontos jellemzője van a pszichopátiás karakterű embereknek; minden új helyzetre új szabály gyárt amellyel indokolni tudja (maga számára legalábbis), hogy miért teszi azt amit tesz."
Mintha csak rólad beszélne baszki, Endre!
www.youtube.com/watch?v=4MZAxAVzuSI#t=124
"Még egy nagyon fontos jellemzője van a pszichopátiás karakterű embereknek; minden új helyzetre új szabály gyárt amellyel indokolni tudja (maga számára legalábbis), hogy miért teszi azt amit tesz."
broni
(
x45)
Jan 01, 2022 18:18:05
x45)
ott a andi kutyájára gerejd a sodi.esetleg a barártjára.
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 01, 2022 18:18:28
x16)
(amúgy Czenki mama a szintén pedofil krokko válófélben lévő, kislányát mentő exfeleségének ügyvédje volt, akit a korcs gyalázott)
Egy pontosítás. Akire te gondolsz, az dr. Regász Mária. Ő volt a hüllő nemezise. Az exfeleség, Czenki Melinda anyja volt Czenki mama, vagyis a nagymama. Őket nevezték géntolvaj zsidóknak, amit sneci is lelkesen szajkózozott a blogján. Emiatt perelték be őt is Czenkiék, a berlini ütyféd úr azonban bedobta a törölközőt és 120.000 ft kártérítésre kötelezték. Ezt kb mindenki max 3-4 részletben lerendezte volna, a világ egyetlen hajléktalan programozója viszont még évekig (!!!) törlesztette ezt Czenkiék felé.
Az autipáncél ezt érthetetlen módon máig úgy vetíti a szeme elé, hogy ő megette a bíróságon Czenkiéket, hiába nyomtuk bele a kampós orrát 5000x a saját szarába.
broni
(
x45)
Jan 01, 2022 18:18:47
x45)
karinti gyűrűt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 01, 2022 18:19:10
x1)
Jaja, tipikus kőbányai lowlife 80 IQ-s törpenövésű retardjobber ez is.
Hahó
(
x135)
Jan 01, 2022 18:20:15
x135)
www.youtube.com/watch?v=hnzQKVnIsqE
új gammer lájv, amiben gammer megüzeni kozmának, hogy napokon belül fel fogják keresni az emberei, és vissza kell majd adni sodinak az 50 ezret.
új gammer lájv, amiben gammer megüzeni kozmának, hogy napokon belül fel fogják keresni az emberei, és vissza kell majd adni sodinak az 50 ezret.
Hahó
(
x135)
Jan 01, 2022 18:21:50
x135)
ez a kozma is hajléktalan volt?:))
Kaffka Tong Po
Vahúrral úgy lehet a legjobban kibaxni, hogyha elveszitek a Sulyákot tőle aztán mehet a kis Vahúr az utcára hajléktalannak, ami eddig is volt mielőtt összejöttek egy ételosztáson!
Kaffka Tong Po
Vahúrral úgy lehet a legjobban kibaxni, hogyha elveszitek a Sulyákot tőle aztán mehet a kis Vahúr az utcára hajléktalannak, ami eddig is volt mielőtt összejöttek egy ételosztáson!
nonsense
(
x1)
Jan 01, 2022 18:25:35
x1)
A pókemberen én is röhögtem. A közös buzimoziest garantált.
Talán elfogadja a linzi meghívást is majd és mehet a közös Miles Morales egymás szopkodása közben.
Végre nem lesz magányos sodi asodi!
Hahó
(
x135)
Jan 01, 2022 18:29:03
x135)
az nagyon jó lesz, ha gammer ráküldi a cigánybűnözőket, hogy hajtsák be a kozmától az 50 ezret, mert akkor egyből megy is majd a feljelentés sneci ellen önbíráskodásra való felbujtás miatt. :)
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 18:30:32
x13)
az nagyon jó lesz, ha gammer ráküldi a cigánybűnözőket, hogy hajtsák be a kozmától az 50 ezret, mert akkor egyből megy is majd a feljelentés sneci ellen önbíráskodásra való felbujtás miatt. :)
Feljelentés se kell. Kozma alapból úgy értékeli, hogy Sodi adta ki a parancsot.
nonsense
(
x1)
Jan 01, 2022 18:31:31
x1)
Közben olvasok pár régebbi történetet, nézek pár régebbi videót a lencsfőzelék mellé.
youtube.com/watch?v=4MZAxAVzuSI#t=124
youtube.com/watch?v=4MZAxAVzuSI#t=124
2:04-nél, bocsánat.
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jan 01, 2022 18:33:09
x2)
Ezt most küldte egy cimborám, trve kvlt judka black metal, Broni profnak ajánlanám sok szeretettel: youtu.be/4hUO9x-bkq4
kikmakukk!?
A régnemlátott buzidémon
Jan 01, 2022 18:35:27
Egyébként nemvéletlen hogy endre pókember fan.
Egy fiúról szól,aki titkon feszes színes buzis ruhákban mászkál és összegecizi az egész várost, miközben betegebbnél betegebb formákkal "barátkozik".
Egy fiúról szól,aki titkon feszes színes buzis ruhákban mászkál és összegecizi az egész várost, miközben betegebbnél betegebb formákkal "barátkozik".
Jan 01, 2022 18:35:27
nonsense
(
x1)
Jan 01, 2022 18:42:31
x1)
Egyébként nemvéletlen hogy endre pókember fan.
És nem mellesleg a végén le is igázza őket! :)
Retard report
Jan 01, 2022 18:43:33
www.facebook.com/janos.renner
Az emlegetett Renner retard az Norbert:
www.facebook.com/norbert.renner.5283
Jan 01, 2022 18:43:33
echelon mérnök
Jan 01, 2022 18:46:13
Endre voltatok moziban Árpival?
Mit szólsz Morpheus metamorfozisához?
Mit szólsz Morpheus metamorfozisához?
Jan 01, 2022 18:46:13
Hahó
(
x135)
Jan 01, 2022 18:46:57
x135)
ez a gammer nagy barátságot kötött snecivel, szerintem ő lesz az új márk, gyomára is kell majd egy karakszoba.
púpostulok
(
x2)
Jan 01, 2022 18:47:14
x2)
Szilveszteri flokk mikor lesz recskás? jövőre?
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 18:48:36
x13)
ez a gammer nagy barátságot kötött snecivel, szerintem ő lesz az új márk, gyomára is kell majd egy karakszoba.
Sodi most remeg. Ez a "bevédés" neki egy rémálom.
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 18:50:01
x13)
Ásó27
(
x68)
Jan 01, 2022 18:51:59
x68)
És ez az egész balhé asodi miatt van
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Jan 01, 2022 18:53:21
x135)
így nehéz lesz hídangolnázni, hogy az ő pénze miatt megy a balhé.
Hahó
(
x135)
Jan 01, 2022 18:55:01
x135)
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 01, 2022 19:00:10
x19)
Ezzel csak az a baj, hogy gammernek nincsenek emberei akik rámennènek kozmára.
Max a csenge
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 19:01:09
x13)
azt mondja a végén, hogy direkt nem reagál rá.
Délután még csak egy kihagyott lehetőséget láttam a tegnap estében. Ma megvalósult magától, és az egész retek Sodira fog ömleni. Nincs más megoldás.
tanszéki demonstrátor
Jan 01, 2022 19:01:47
A kommentáradatban elveszhettek, úgyhogy ajánlom a Snecológia Tanszék figyelmébe az alábbi értekezéseket:
- 2021-as kronológia a SP-ra: forum.sodika.org/?pageNo=8385&highlight=853854#comment-853854
- az ágyipoloskák SP fejezethez (2. felvonás): forum.sodika.org/?pageNo=8378&highlight=853084#comment-853084
- 2021-as kronológia a SP-ra: forum.sodika.org/?pageNo=8385&highlight=853854#comment-853854
- az ágyipoloskák SP fejezethez (2. felvonás): forum.sodika.org/?pageNo=8378&highlight=853084#comment-853084
Jan 01, 2022 19:01:47
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 01, 2022 19:02:03
x1)
Most nézem vissza az utolsó lájvot, de nem is értem, a kopasz retard miért öntötte le Sodit? :D
A régnemlátott buzidémon
Jan 01, 2022 19:03:27
Csóri kozmának nem tellik olyan droidos telóra amin gesztusvezérelt a navigálás?
Jan 01, 2022 19:03:27
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 19:09:00
x13)
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 01, 2022 19:12:05
x16)
Ezt most küldte egy cimborám, trve kvlt judka black metal, Broni profnak ajánlanám sok szeretettel: youtu.be/4hUO9x-bkq4
Az a helyzet, ha nem látnám kiírva a címet, gond nélkül beszopnám, hogy ez a norvég harmadvonalbeli Satanic Whorebutcher demojáról van 1992-ből.
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 19:14:42
x13)
Kozma leírása
Muszálylesz megmutatnod milyen jo gyerek vagy
Muszálylesz megmutatnod milyen jo gyerek vagy
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 01, 2022 19:17:01
x7)
broni
(
x45)
Jan 01, 2022 19:20:58
x45)
ez sodi oldala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jan 01, 2022 19:23:08
x45)
nszksz,már hallottam))))))))))))))))))
Labanc púpfelhő
Jan 01, 2022 19:27:36
Subscribe után 7 napig kell várnod hogy hozzászólj, hogy az után 7 másodperc alatt kibannoljon a chatfalról, igazán okos húzás egy agyhalottól
Jan 01, 2022 19:27:36
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 01, 2022 19:29:22
x2)
Pontigy! Uppolnam!
broni
(
x45)
Jan 01, 2022 19:35:14
x45)
nincs csaj troll????????????????partnert kersek.
Recskás Endi
Jan 01, 2022 19:36:47
Recskaboynak mindkettő van. Melója nincs csak. :)

Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!

Jan 01, 2022 19:36:47
Okjs Snecologus
(
x1)
Jan 01, 2022 19:37:53
x1)
korábban irányítottam a profhoz fiatal, csinos gólyákat, trash csoportból, nem tolongtak : (
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 01, 2022 19:39:43
x16)
Most hogy betörtek a tranyó/jutka követő huszonévesek a snecológiába, simán megfordulhat pár tini meg huszonéves csaj a fórum környéken. A szilveszteri adásban is több csaj ment oda fotózni meg szaglászni snecit. Igaz, legtöbbjük bele is mondta a kamerába, hogy pedofilként ismeri.
Hahó
(
x135)
Jan 01, 2022 19:46:02
x135)
Gammer durván fenyegeti viktorszt a lájvban a tegnapi krétaporozás miatt.
Komoly emberek keresik majd viktort. Piszony.
Komoly emberek keresik majd viktort. Piszony.
broni
(
x45)
Jan 01, 2022 19:49:40
x45)
broni
(
x45)
Jan 01, 2022 19:50:37
x45)
ha nagyon nem csúnyák, én szivesen ösmerkedek, meg hájasak.
broni
(
x45)
Jan 01, 2022 19:51:02
x45)
jav:meg nem hájasak.
Hahó
(
x135)
Jan 01, 2022 19:52:17
x135)
Gammer január közepén külföldre megy. Linzre tippelek.
Puha Slag
(
x7)
Jan 01, 2022 19:53:30
x7)
Okjs Snecologus
(
x1)
Jan 01, 2022 19:54:50
x1)
tessék válogatni
Hahó
(
x135)
Jan 01, 2022 19:55:15
x135)
Az is lehet, de szerintem arra célzott, hogy dolgozni. Azért nem kell neki jogsi, mert külföldre megy. Ezzel indokolta.
Nagyon komoly ember ez is, hogy 40x évesen nincs jogsija.
trolléga
(
x30)
Jan 01, 2022 19:57:36
x30)
Apache Kafka
www.youtube.com/watch?v=Ch5VhJzaoaI
trugyúb ajánlóban volt, sneci meg kéne tanulni ezt a keretrendszert, nem? :DD
www.youtube.com/watch?v=Ch5VhJzaoaI
trugyúb ajánlóban volt, sneci meg kéne tanulni ezt a keretrendszert, nem? :DD
broni
(
x45)
Jan 01, 2022 19:57:56
x45)
tessék válogatni
tessék válogatni
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 01, 2022 19:59:14
x1)
Szarni pöccsel is tudnak!
Okjs Snecologus
(
x1)
Jan 01, 2022 20:00:01
x1)
nem, de azt nem tudom garantálni hogy mindegyik rendszeresen fürdik
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Jan 01, 2022 20:06:21
x1)
Ez a két cigány (kozma, gammer), bármikor ránézek mi van a lájvukban, folyton csak fenyegetőznek. Ülnek a putijukban (albérletükben) és úgy beszélnek, mintha ők szarták volna az Univerzumot.
A valóságban meg ilyenek: youtu.be/lwbgx1IYOxc?t=485 , a bal oldali béka a gammer, a jobb oldali bohóc pedig kozma. Kb ennyire félelmetesek.
Ha valaki 2 percet nézi ezeket, akkor MINDENT látott belőlük.
A valóságban meg ilyenek: youtu.be/lwbgx1IYOxc?t=485 , a bal oldali béka a gammer, a jobb oldali bohóc pedig kozma. Kb ennyire félelmetesek.
Ha valaki 2 percet nézi ezeket, akkor MINDENT látott belőlük.
Sodi a példa képem
Jan 01, 2022 20:10:51
Sziasztok. Lelkesen olvasgattam az utóbbi pár napban ezt a millió infót amit ide fel halmozott a kis csapat. Hatalmas tiszteletem nem kis munka. Bár egy ilyen remek ember mint a Sodi mindent is megèr.
SoDI programozó
Jan 01, 2022 20:10:51
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 20:14:48
x13)
László Kék
a másik nagy troll Rbali itt sírt a házelőtt mint egy kisgyerek, hgoy ne bántsam
a másik nagy troll Rbali itt sírt a házelőtt mint egy kisgyerek, hgoy ne bántsam
-
Jan 01, 2022 20:17:11
László Kék
Napok kérdése, és kiderül, hogy rBalit megölte, a nevében irogató ember egy imposztor, de vele is el fog bánni.
Jan 01, 2022 20:17:11
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 01, 2022 20:22:11
x19)
László Kék
Ez még jobb mintha azt haluzná, hogy rbali odament mint Rómeó, ő meg kiállt az ablakba mint Júlia és szerelmet vallott neki bali.
Kovi
(
x2)
Jan 01, 2022 20:22:12
x2)
ez a kozma is hajléktalan volt?:))
Kaffka Tong Po
Kaffka Tong Po
Van egy ilyen pletyka kozmáról, hogy haléktalanszálón ismerkedett meg Sulyák Zsuzsával (élettársa). Mivel egy börtönviselt bolhás a csávó, ki tudja.
Ásó27
(
x68)
Jan 01, 2022 20:30:56
x68)
sodinak úgyis kell házvezetőnő
167 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™