Ezt számoljátok bele...
Mivel érinthetetlennek érzi magát, szerintem ebben benne van a potenciál hogy egy új kirúgás után visszaköltözzön és élvezze a SHIKER-t.
De ott van egy sokmilliós adósság, az nem fizeti be magát.
Szaros 300 ezerből épphogy kijön a piája meg a kajája, tehát előbb-utóbb jön Behajtó Brumi, a háznak annyi, mehet az utcára.
És vegyük hozzá azt is, hogy mennyire utcatűrő a Gyagyás, fél napot töltött csak el a hidegben, de már az anyukája után sírt a földön.
Tibi azért hozzá képest egy sokkal jobb tűrőképességű ember.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Mivel érinthetetlennek érzi magát, szerintem ebben benne van a potenciál hogy egy új kirúgás után visszaköltözzön és élvezze a SHIKER-t.
viccen kívül szerintem el fog gondolkodni azon h visszaköltözik, mert kint kurva magányos nyelvtudás nélkül. itthon meg meg kvázi sztárnak hiszi magát a tegnap után.
a tanszéknek tuti jól jönne ha közelebb lenne
Nem olyan régen még kiröhögtelek volna egy ilyen állításért, de az elmúlt hetek alapján sajnos igazat kell, hogy adjak.
Egyelőre még alig donételik szerencsére, de ez is változhat.
üdvözlendő hír! kikeltek a tojások, újabb KOVÁCS MÁRK utánpótlások :)
szutyok
Ha szemüvegre mész, legyen kéznél otthon poroltó + az önkéntes tűzoltók száma arra az esetre, ha a kemény fatászpika elindulna felgyújtani a családodat (paródiarovat).
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
az csak vicc na heee
Te még egyetlen egy perc trash streamet nem néztél soha?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nem lesz így párizsi szerelem körút.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Pontosan. SzVSz a trashszopó találó elnevezés.
Púpszász tourist: Ülj le Merci, valamit morgok - Nem vagy szomjas látom, de egy tyopronit kibontok

Sodi, szerintem te rossz kalapot vettél fel tegnap.
a betont azt locsolni kell
Ez.
jja voltam mår a cindarellåval is, de most az ujabb hajoval mentunk. az a baj miota a finnek eladtåk az eszteknek a vikinget , finoman szolva a szerviz szinvonala esett az årak viszont nem. a siljaline az megrosszabb sajnos.
pedig egyszeru……cigåny
azt kellene itt többeknek megerteni es elfogadni, hogymindenki mås okbol kifolyolag szopatja/gyulöli ezt a genselejtes faszt. a måsik dolog meg, nem a måsik szorakoztatåsåra csinåljåk(juk) a szivatåsokat, ez nem szinhåz ahol leulunk a szekre es popcornot eszunk. legalåbbis en igy gondolom.
Egyrészt. Meg a faszomnak hiányzik, hogy kórust üvöltsön a neveddel minden címlapon a Helsunki Bizottság, az Alapjogokért Központ, meg az Amnesty International, hogy egy buzi zsidót vertél. Ez már egy fél holokauszt!!!!!4444!!!!négynégy
8384. oldal.
forum.sodika.org/index.php?pageNo=8384
+1. Az legyen egy bónusz, hogy van kivel együtt röhögni az intervenció után.
Ha valaki csak azért csinálja az akciót, mert a snceológusoknak / trashcsoportosoknak / bajuszbrigádnak akar hősködni, az inkább ne tegye. Mert a púpos, májzsugoros pedofil néhány éven belül befalcol vagy simán beadja a kulcsot, aztán jön majd a lelkiismeretfurdalás. Nem éri meg. Mindenki azért és úgy ossza, ahogy a saját szívéből jön.
*elol minden fogam megvan.
Nyelvtanilag sosem hazudik a sodi, aki igazan kikothetne a blahan vegre.
A white knight kifejezés alapján púplovagok / púplovaginák, hm?
Semmi nem történt, otthon feküdt, és amit nagyritkán megosztott magáról, az azóta nyomtalanul eltűnt az internetről.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Az a baj, hogy Endre nem egy trashvideos, Endre egy gonosz pedofil fereg. Alapvetoen ebbol eredhet a nezetelteres a ket csoport kozott, a trashcsoport foleg rohogni akar a szemeten, mig a forumot sokkal melyebb (es abszolut jogos) gyulolet vezerli. Nincs egyikkel sem baj, csal ne essunk mar egymasnak azert, mert valaki csak leontotte a korcsot de nem verte meg. Minden pofon amit kap, legyen kicsi vagy nagy, megerdemelt.
Kiveve a szelfizgeto faszok, na az tenyleg nyomorult dolog.
A munka nem megoldás.
De szerintem itt a legtöbb ember nem szórakozni akar. Hanem pont azt, hogy ez a szemétláda, pedofil púpos korcs végleg eltűnjön a süllyesztőben.
Szerintem most van nagyobb baja ennél.
Nothing's better than cheddar!
Szerintem pont fordítva.
Szerintem meg a ketto jar egyutt
Egyébként vannak itt kifejezetten régi trollok világoskékkel (pl. tigris, trendbéli garázdaság) és feketével is (pl. sodilegnagyobbrajongója).
Egy csomó ideig csak emaillel lehetett reghez jutni, de nem is kellett reg a kommenteléshez. Sokan egészen hosszú ideig feketével voltak. Meghát az sem példátlan, hogy valaki több nick alatt tevénykedik, hosszú ez a tízensok év, mióta trolljai vannak a recskásnak. Korábban nem volt ilyen "ha kötőjel néven mondja, az gerinctelenség" hozzáállás sem.
most tett ki a kozma egy videót, aminek gammer csicskítás 1. rész a címe.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Hogyan? Ha eltűnik a süllyesztőben akkor csak az archívum szórakoztat. Abból még a Fapóleon is hiányzik.
Nem rossz, de talán nem elég degradáló. Trashlégy?
"A gyagyást szilveszterkor ellepték a trashlegyek.", "Vajon ma is várható néhány őszi trashlégy?"
Gammer most is nyomatja. Rögtön egy hiteles szájból hallható résznél kapcsolódtam be. Bazdmeg Kozma, kiteszel egy videót, aztán rögtön letörlöd? Hát milyen ember vagy te?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Kitörlöd a nickedet, és beírod, hogy tyodika.
ilyet nem lehet
endre trashvideós és azonfelül egy pedofil féreg. trashcsoportosok meg tudják erősíteni, hogy trasheknél az ilyesmi egyáltalán nem ritkaság (sajnos)
"De szerintem itt a legtöbb ember nem szórakozni akar. Hanem pont azt, hogy ez a szemétláda, pedofil púpos korcs végleg eltűnjön a süllyesztőben."
nem eltűnős sodi a sodi, ezt már bebizonyította. amíg tud videózni, addig csinálni fogja. akkor miért ne lehetne megmutatni az igazi valójában? mercikével is hogy felsült. előadja a hősszerelmest, aztán amikor azt hiszi, nem megy a kamera, miket mond róla. és ne feledjük, a trollá válás első szakaszában egy kicsit meg szokták sajnálni. aztán megismerik jobban
Régen minden jobb volt :) Az írt aki akart úgy ahogy akart, aztán lettek színek, upvote, stb. Zulu hozzászólásaira keress rá (ezeket esetleg a konstans 200+ látogatóra való tekintettel érdemes lenne valami kivonatos formában a sodipediara tenni)

Szerintem fontos lenne, hogy mik az írt és íratlan szabályok, meg hogy azok miért is vannak úgy (pl. tajgi áldozatos tesztelői munkája).
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
nszksz
Hogyan? Szerintem most felszálló szakaszban van, a tegnapi napot sikerként élte meg.
A sok fenyegetőzés ellenére egy haja szála sem görbült és a nyakonborogatások mellett azért bőven kapott kedves szavakat is amik simogatták a lelkét.
Tessék:
trashvod.com/w/sXtU9d9EFqDHbx6BM17A6o
"provokálsz!"
Miskolci alvósejt
Ez most komolyan egy orr-kenet tesztet használ úgy hogy orr-kenet helyett egyszerűen a tesztre nyáladzik?
Tudom hogy a recskás egy idióta, de ennyire?
Csak nyitott tényérrel volt becsicskulás.
*downvote, upvote volt korábban is
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
nem kérted, de költöttem rád, tehát legyél velem kedves.
ez az unalomig ismert autivalóság. azt képzeli, hogy pénzért lehet embereket, emberi érzelmeket venni.
idióta faty sneci.
Szerintem amíg Golda él, addig ő is kihúzza, utána tényleg nem tud majd sehol hêderezni.
Első komment. Soha többet nem írok ide
Zsidók vagytok.
Ez hol van?
Mifaaaaaaaaaaaan
A tranyó meg a becsület. Hát azért hetyetye.
Az idei évben neki is lefog áldozni a csillaga. A yt pénz elfogy, a támogatók elszublimálnak a nézettség kőkeményen megcsappan. Azt is érdemes megjegyezni hogy miközben rendszeresen 500 felett volt a nézettsége akkor sem akadt 1 seggnyalója sem akinél eltölthetett volna pár napot csak a recskás. Ez innentől kezdve hatványozottan így lesz. Hamarosan elfogynak a szállók aztán mehetnek az erdőbe csövezni. Dolgozni akkor sem fog elmenni, meg egyébként is ki alkalmazná bármelyiküket is? Még szemétválogatónak is alkalmatlanok.
Ezzel a mentalitással meg hogy odamegy valakihez élősködni aztán még elvárja hogy előtte hasra essenek és nekiáll dirigálni meg pláne nem lesz aki befogadja.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
ez azért nagyon fincsi, mert a pedofil lebukás jóval a londoni után volt, tehát ez a csaj a miskolcigóktól értesült a pedofíliáról, vagyis sneci pedofil lebukása erősen téma volt náluk.
NSZKSZ!
Ha jól értem, akkor sodi azért gyújtott fel majdnem egy ártatlan családot, mert nem mosolygott rá egy hajtogatott pinájú tranyó????
Mifaaaaaaaaaaaan
Erről majd a szülinapján jön ki egy "műhelytitok" című flokk.
még igazit ugyse nyalt. .
Autipajzs level: 3
a vén buzinak?,inkább ciánt
Tibi férfi!!
Álmodjatok Rémeket!
Szerző:
tyodika
Jan 01, 2022 14:15:33
Válasz
(1)
Jajjj! Esz ki folt? Én videós fatyok!!!!
Jan 01, 2022 14:15:33
MagyarVictor
(
x3)
Jan 01, 2022 14:16:40
x3)
Gammer és Csabi épp lájvozgatnak külön-külön és kb. azon veszekednek melyikük tudja majd jobban lehúzni a sodit! :D :D :D
Gammer:
www.youtube.com/watch?v=4-itRRfyzzc
Csabi:
www.youtube.com/watch?v=QYo4V5gVenA
HeTe!
Gammer:
www.youtube.com/watch?v=4-itRRfyzzc
Csabi:
www.youtube.com/watch?v=QYo4V5gVenA
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 01, 2022 14:16:56
x1)
Ezt számoljátok bele...
De ott van egy sokmilliós adósság, az nem fizeti be magát.
Szaros 300 ezerből épphogy kijön a piája meg a kajája, tehát előbb-utóbb jön Behajtó Brumi, a háznak annyi, mehet az utcára.
És vegyük hozzá azt is, hogy mennyire utcatűrő a Gyagyás, fél napot töltött csak el a hidegben, de már az anyukája után sírt a földön.
Tibi azért hozzá képest egy sokkal jobb tűrőképességű ember.
sittessanyi
(
x7)
Jan 01, 2022 14:17:47
x7)
viccen kívül szerintem el fog gondolkodni azon h visszaköltözik, mert kint kurva magányos nyelvtudás nélkül. itthon meg meg kvázi sztárnak hiszi magát a tegnap után.
a tanszéknek tuti jól jönne ha közelebb lenne
-
Jan 01, 2022 14:18:11
Mivel ilyen "zoomer"-ből kurva sok van aki megy fotózkodni és nem ismeri rendesen, ha magyarországra vissza költözne endre és nem törne be az orra az intervencióktól SIMÁN még el héderelhetne ő is ilyen "videós sztárként"
Nem olyan régen még kiröhögtelek volna egy ilyen állításért, de az elmúlt hetek alapján sajnos igazat kell, hogy adjak.
Egyelőre még alig donételik szerencsére, de ez is változhat.
Jan 01, 2022 14:18:11
Okjs Snecologus
(
x1)
Jan 01, 2022 14:20:03
x1)
Gammer és Csabi épp lájvozgatnak külön-külön és kb. azon veszekednek melyikük tudja majd jobban lehúzni a sodit! :D :D :D
Gammer:
youtube.com/watch?v=4-itRRfyzzc
Csabi:
youtube.com/watch?v=QYo4V5gVenA
Gammer:
youtube.com/watch?v=4-itRRfyzzc
Csabi:
youtube.com/watch?v=QYo4V5gVenA
üdvözlendő hír! kikeltek a tojások, újabb KOVÁCS MÁRK utánpótlások :)
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jan 01, 2022 14:20:57
x2)
Uraim! Ne legyen troll trollnak farkasa. Amíg valaki nem simogatja a gyagyás púpját és tömi donéttel, hanem akár csak egy kis festékporral vagy egy pohár sörrel a nyakába, de árt neki, addig minden a helyén van, az univerzum működik. Azokra meg, akik fotózkodnak a púpos kobolddal, szakadjon rá a mennyei bálnafasz. BÚÉK!
kikmakukk!?
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 14:21:00
x13)
A kamuvitából nagy eséllyel Sodika fog kijönni újabb mínuszokkal. * ásít *
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 01, 2022 14:21:24
x13)
+a szemüvegére is bepöccen, ha valami van vele... hogy lássa is az eredményeit! :D :D :D
Ha szemüvegre mész, legyen kéznél otthon poroltó + az önkéntes tűzoltók száma arra az esetre, ha a kemény fatászpika elindulna felgyújtani a családodat (paródiarovat).
Majomparádé
Jan 01, 2022 14:25:05
Szilveszteri cica bújás sajnos elmaradt.
Tessék legalább küldöm neked egy animált Tibi-Sodi cica bújós gondolatot.

Hogy kell azt érteni, ha azt mondják; Melegen ajánlom?
Tessék legalább küldöm neked egy animált Tibi-Sodi cica bújós gondolatot.

Jan 01, 2022 14:25:05
.
Jan 01, 2022 14:26:34
Következő trollkodás tipp ha a korcsnál street live van:
nem tudom mennyire ugrik a yt a meztelen képekre, vagy a niggerezésre...ezt jó lenne tesztelni :)
nem tudom mennyire ugrik a yt a meztelen képekre, vagy a niggerezésre...ezt jó lenne tesztelni :)
Jan 01, 2022 14:26:34
A régnemlátott buzidémon
Jan 01, 2022 14:27:27
Egyébként gamert nem is zavarja hogy a púp luksógorozta?
Jan 01, 2022 14:27:27
tyodika
Jan 01, 2022 14:29:41
Egyébként gamert nem is zavarja hogy a púp luksógorozta?
az csak vicc na heee
Jan 01, 2022 14:29:41
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 14:30:48
x13)
Jutúbos "Személyi testőr kerestetik" műsor.
MagyarVictor
(
x3)
Jan 01, 2022 14:32:05
x3)
Lesznek itt még lehúzások bőven! :D
HeTe!
-
Következő trollkodás tipp ha a korcsnál street live van:
Te még egyetlen egy perc trash streamet nem néztél soha?
Trollok harca
(
x5)
Jan 01, 2022 14:33:06
x5)
friss coviddal se mennek mostanába osztrákba szal sodika vissza is takarodhat
Miskolci alvósejt
xray
(
x21)
Jan 01, 2022 14:35:25
x21)
Van betegszoba, oda rakják be őket. De az is egy gyűjtőhely. Az Alföld utcában, ahol önkénteskedtem, ott még cigit is kaptak az intézmény lovéjából és lehetett bent dohányozni, ami amúgy tilos.
Mondjuk ez még a kezdeti helyzet volt, most nem tudom hogy lehet. De alkoholt nem kapnak, az Judkának meg a vég.
nszksz Mondjuk ez még a kezdeti helyzet volt, most nem tudom hogy lehet. De alkoholt nem kapnak, az Judkának meg a vég.
Puha Slag
(
x7)
Jan 01, 2022 14:36:06
x7)
friss coviddal se mennek mostanába osztrákba szal sodika vissza is takarodhat
Nem lesz így párizsi szerelem körút.
ascites
(
x57)
Jan 01, 2022 14:37:11
x57)
Ha jól értem, akkor ezek a őszinte trashfelszopó retardok, akik bratyiznak, fotózkodnak a pedofillal, valamint hízelkednek a púpfalon és a cseten, valójában úgy képviselik a trashcsoportot, mint a rojtosseggű a fórumot?
Mert akkor adjunk már ezeknek valami snecológiai szaknevet a további konfliktusok elkerülése és a zökkenőmentes tudományos kommunikáció érdekében. Ugyanis attól félek, hogy mostantól az életünk részei lesznek ezek is, tekintve, hogy a gyagyást csak a ma jól sikerülő anikónénis zabálás veheti rá arra, hogy visszamenjen labanciába. Különben a hamarosan beálló depi miatt nem fog merni visszamenni a következő hetekben. Így is, úgyis eltűnés várható, de nagy eséllyel Púpszász környékén fog ismét felbukkanni.
A „retard” terminusnak nem kéne elhasználódnia (az maradjon csak meg a fórumrombolóknak, a nevesített púpsimogatóknak, illetve a kettyós őrülteknek), de lehetnének pl. miniretardok, trashszopók, szemétszedők, utcaseprők, trashsztrogénfüggők, akármi.
Mert akkor adjunk már ezeknek valami snecológiai szaknevet a további konfliktusok elkerülése és a zökkenőmentes tudományos kommunikáció érdekében. Ugyanis attól félek, hogy mostantól az életünk részei lesznek ezek is, tekintve, hogy a gyagyást csak a ma jól sikerülő anikónénis zabálás veheti rá arra, hogy visszamenjen labanciába. Különben a hamarosan beálló depi miatt nem fog merni visszamenni a következő hetekben. Így is, úgyis eltűnés várható, de nagy eséllyel Púpszász környékén fog ismét felbukkanni.
A „retard” terminusnak nem kéne elhasználódnia (az maradjon csak meg a fórumrombolóknak, a nevesített púpsimogatóknak, illetve a kettyós őrülteknek), de lehetnének pl. miniretardok, trashszopók, szemétszedők, utcaseprők, trashsztrogénfüggők, akármi.
Trollok harca
(
x5)
Jan 01, 2022 14:39:09
x5)
40. szülinapján csak összehoz vmi tragédiát
Miskolci alvósejt
xray
(
x21)
Jan 01, 2022 14:40:02
x21)
örebro!
ez a számla dolog nekem is ismerős, mert én is jártam így. vállalatigazgató, orvosok stb, fizetéskor elszivárogtak. régen volt, de még most is bassza a csőröm. :)
egyébként cinderella megvolt? :)
ez a számla dolog nekem is ismerős, mert én is jártam így. vállalatigazgató, orvosok stb, fizetéskor elszivárogtak. régen volt, de még most is bassza a csőröm. :)
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 14:41:48
x13)
Gammernek két határozott véleménye van kozmáról, a tesó és a sittre kerülsz, te köcsög, de megfejthetetlen, hogy mi alapján változtatja meg egyik pillanatról a másikra.
Részletre vett szalvéta
Jan 01, 2022 14:42:30
Ha jól értem, akkor ezek a őszinte trashfelszopó retardok, akik bratyiznak, fotózkodnak a pedofillal, valamint hízelkednek a púpfalon és a cseten, valójában úgy képviselik a trashcsoportot, mint a rojtosseggű a fórumot?
Pontosan. SzVSz a trashszopó találó elnevezés.
Jan 01, 2022 14:42:30
doctor42
Jan 01, 2022 14:50:00

Sodi, szerintem te rossz kalapot vettél fel tegnap.
Jan 01, 2022 14:50:00
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 01, 2022 14:50:54
x16)
Végezz el egy érdekmérlegelést, és
logikai úton rá fogsz jönni, hogy 30-40-es üzleti életben mozgó embereknek miért nem érdeke kamera előtt izmozni egy pedofil retarddal.
Mi kirúgatjuk a retardot és tényfeltárunk róla ahol szükséges.
logikai úton rá fogsz jönni, hogy 30-40-es üzleti életben mozgó embereknek miért nem érdeke kamera előtt izmozni egy pedofil retarddal.
Mi kirúgatjuk a retardot és tényfeltárunk róla ahol szükséges.
Ez.
Örebro
(
x17)
Jan 01, 2022 14:53:22
x17)
örebro!
jja voltam mår a cindarellåval is, de most az ujabb hajoval mentunk. az a baj miota a finnek eladtåk az eszteknek a vikinget , finoman szolva a szerviz szinvonala esett az årak viszont nem. a siljaline az megrosszabb sajnos.
Örebro
(
x17)
Jan 01, 2022 14:54:28
x17)
Gammernek két határozott véleménye van kozmáról, a tesó és a sittre kerülsz, te köcsög, de megfejthetetlen, hogy mi alapján változtatja meg egyik pillanatról a másikra.
pedig egyszeru……cigåny
ascites
(
x57)
Jan 01, 2022 14:54:35
x57)
Közben a mai ebéd alatt: „Egy igazi nő felállítja a fütyikédet bogyókák nélkül is, Fifi”
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 01, 2022 14:55:27
x16)
Egyébként nem értem ezt a old school-new school ellentétet. Amúgy kb. 100%-ot tettem volna rá, hogy ez a vita a mai nap ki fog törni.
Nem kell beszólogatni egymásnak, még ha van is generációs különbség, mindenki a maga eszközeivel szopatja snecit, amibe másnak nincs beleszólása. Ha valami nem tetszik, szopasd meg jobban.
Egyébként Viktor, én nem láttam hogy valaki is kérdőre vonta volna a tetteidet meg az elkötelezettségedet. Szóval az önkéntelen generációs védekezésbe tök fölösleges volt belemenni.
Egyedül csak azoknak a kurva anyját, akik vigyorogva szelfiznek a pedofillal. Nekik egyedül csak a tudatlanság lehet a mentségük.
Nem kell beszólogatni egymásnak, még ha van is generációs különbség, mindenki a maga eszközeivel szopatja snecit, amibe másnak nincs beleszólása. Ha valami nem tetszik, szopasd meg jobban.
Egyébként Viktor, én nem láttam hogy valaki is kérdőre vonta volna a tetteidet meg az elkötelezettségedet. Szóval az önkéntelen generációs védekezésbe tök fölösleges volt belemenni.
Egyedül csak azoknak a kurva anyját, akik vigyorogva szelfiznek a pedofillal. Nekik egyedül csak a tudatlanság lehet a mentségük.
Örebro
(
x17)
Jan 01, 2022 14:59:33
x17)
Egyébként nem értem ezt a old school-new school ellentétet. Amúgy kb. 100%-ot tettem volna rá, hogy ez a vita a mai nap ki fog törni.
azt kellene itt többeknek megerteni es elfogadni, hogymindenki mås okbol kifolyolag szopatja/gyulöli ezt a genselejtes faszt. a måsik dolog meg, nem a måsik szorakoztatåsåra csinåljåk(juk) a szivatåsokat, ez nem szinhåz ahol leulunk a szekre es popcornot eszunk. legalåbbis en igy gondolom.
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 01, 2022 15:01:07
x16)
Ahhoz viszont túl családos vagyok vénségemre, hogy csak úgy felkerekedjek egy jót buziverni élő adásban valahol.
Egyrészt. Meg a faszomnak hiányzik, hogy kórust üvöltsön a neveddel minden címlapon a Helsunki Bizottság, az Alapjogokért Központ, meg az Amnesty International, hogy egy buzi zsidót vertél. Ez már egy fél holokauszt!!!!!4444!!!!négynégy
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 15:02:28
x13)
Endre nehéz döntés elé került. Ki kell választania, hogy melyik védelmi pénz olcsóbb hosszútávon. Kicsit segítek, tökmindegy. Egy ideig erre fog keresni, amíg a műgengszterek nem hibáznak, vagy meg nem unják valamiért.
Nemfatyle
(
x7)
Jan 01, 2022 15:05:28
x7)
Gyagyás, Tibi reagált valamit arra, hogy Gammernál gecinek nevezted élő adásban, vagy annyira leszar téged, hogy nem is zavarta?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 01, 2022 15:05:34
x16)
AutiMaxi részéről kiderült mi volt a faszerdő? A levél anyukának?
8384. oldal.
forum.sodika.org/index.php?pageNo=8384
ascites
(
x57)
Jan 01, 2022 15:10:54
x57)
nem a måsik szorakoztatåsåra csinåljåk(juk) a szivatåsokat, ez nem szinhåz ahol leulunk a szekre es popcornot eszunk. legalåbbis en igy gondolom.
+1. Az legyen egy bónusz, hogy van kivel együtt röhögni az intervenció után.
Ha valaki csak azért csinálja az akciót, mert a snceológusoknak / trashcsoportosoknak / bajuszbrigádnak akar hősködni, az inkább ne tegye. Mert a púpos, májzsugoros pedofil néhány éven belül befalcol vagy simán beadja a kulcsot, aztán jön majd a lelkiismeretfurdalás. Nem éri meg. Mindenki azért és úgy ossza, ahogy a saját szívéből jön.
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 01, 2022 15:13:08
x2)
"minden fogam megvan"
*elol minden fogam megvan.
Nyelvtanilag sosem hazudik a sodi, aki igazan kikothetne a blahan vegre.
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 01, 2022 15:17:37
x16)
Yucus
Jan 01, 2022 15:19:32
Karácsony óta nem nagyon követtem a gyagyás kalandjait.. Történt valami említésre méltó, vagy még mindig csak Tibiről loopol?
Jan 01, 2022 15:19:32
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 15:22:08
x13)
Karácsony óta nem nagyon követtem a gyagyás kalandjait.. Történt valami említésre méltó, vagy még mindig csak Tibiről loopol?
Semmi nem történt, otthon feküdt, és amit nagyritkán megosztott magáról, az azóta nyomtalanul eltűnt az internetről.
technikai_proba
(
x1)
Jan 01, 2022 15:24:17
x1)
fú, megint megy a "ki az igazi troll" pélóméregetés. lehet voltak páran, akik csak a szereplésért, poénból mentek oda snecihez, és nem basztatták, de akkor mi van? minden egyes videós perc csak még inkább bebetonozza a trashvideós titulusba. ha nincsenek körülötte figyelemkurvák, talán az első sör a nyakba akció után hazamegy. így volt beszólogatás, púpsimogatás, minden
miskolcigány
(
x5)
Jan 01, 2022 15:31:08
x5)
fú, megint megy a "ki az igazi troll" pélóméregetés. lehet voltak páran, akik csak a szereplésért, poénból mentek oda snecihez, és nem basztatták, de akkor mi van? minden egyes videós perc csak még inkább bebetonozza a trashvideós titulusba. ha nincsenek körülötte figyelemkurvák, talán az első sör a nyakba akció után hazamegy. így volt beszólogatás, púpsimogatás, minden
Az a baj, hogy Endre nem egy trashvideos, Endre egy gonosz pedofil fereg. Alapvetoen ebbol eredhet a nezetelteres a ket csoport kozott, a trashcsoport foleg rohogni akar a szemeten, mig a forumot sokkal melyebb (es abszolut jogos) gyulolet vezerli. Nincs egyikkel sem baj, csal ne essunk mar egymasnak azert, mert valaki csak leontotte a korcsot de nem verte meg. Minden pofon amit kap, legyen kicsi vagy nagy, megerdemelt.
Kiveve a szelfizgeto faszok, na az tenyleg nyomorult dolog.
-
Jan 01, 2022 15:33:35
De szerintem itt a legtöbb ember nem szórakozni akar. Hanem pont azt, hogy ez a szemétláda, pedofil púpos korcs végleg eltűnjön a süllyesztőben.
Jan 01, 2022 15:33:35
Puha Slag
(
x7)
Jan 01, 2022 15:35:25
x7)
Pontosan.
Emlékezzenek trollégák, amikor a faszmonológokat 20-an, 30-an nézték max. 1-1 gaming live 50 nézővel már angyalszárny volt. Erre most azt értük el, hogy 500-1000 néző van. Ebből jön az, hogy kellő előképzettség nélkül megsajnálják és védelmükbe veszik.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Emlékezzenek trollégák, amikor a faszmonológokat 20-an, 30-an nézték max. 1-1 gaming live 50 nézővel már angyalszárny volt. Erre most azt értük el, hogy 500-1000 néző van. Ebből jön az, hogy kellő előképzettség nélkül megsajnálják és védelmükbe veszik.
Örebro
(
x17)
Jan 01, 2022 15:46:32
x17)
lassan vissza kellene zökkenni a korcs alåztatåsåra, mert ez igy parttalan vita. måshogy låtjuk a dolgokat es ez nem baj, viszont az ellenseg egy.
CheddarGoblin
(
x2)
Jan 01, 2022 15:59:29
x2)
Gyagyás, Tibi reagált valamit arra, hogy Gammernál gecinek nevezted élő adásban, vagy annyira leszar téged, hogy nem is zavarta?
Szerintem most van nagyobb baja ennél.
nonsense
(
x1)
Jan 01, 2022 15:59:49
x1)
Milyen érzés volt mikor az a lány megsimogatta a púpodat? Folyott egy kis vér a pitonszba?
Nem érné meg elmenni egy pszichoterápiára, hogy normális ember lehess és ne csak szökőévente egyszer nyúljon hozzád kedvesen valaki (akinek nem kell érte fizetni)?
Nem érné meg elmenni egy pszichoterápiára, hogy normális ember lehess és ne csak szökőévente egyszer nyúljon hozzád kedvesen valaki (akinek nem kell érte fizetni)?
Ceterum censeo
Jan 01, 2022 16:01:09
A púpost ütni kell!
Jan 01, 2022 16:01:09
-
Jan 01, 2022 16:02:18
Szerintem pont fordítva.
Jan 01, 2022 16:02:18
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 01, 2022 16:05:38
x1)
Szerintem pont fordítva.
ascites
(
x57)
Jan 01, 2022 16:06:27
x57)
de már megint miért pont te akadsz ki ezen ennyire, te aki most lettél csak sötétkék?
Egyébként vannak itt kifejezetten régi trollok világoskékkel (pl. tigris, trendbéli garázdaság) és feketével is (pl. sodilegnagyobbrajongója).
Egy csomó ideig csak emaillel lehetett reghez jutni, de nem is kellett reg a kommenteléshez. Sokan egészen hosszú ideig feketével voltak. Meghát az sem példátlan, hogy valaki több nick alatt tevénykedik, hosszú ez a tízensok év, mióta trolljai vannak a recskásnak. Korábban nem volt ilyen "ha kötőjel néven mondja, az gerinctelenség" hozzáállás sem.
Hahó
(
x136)
Jan 01, 2022 16:09:19
x136)
-
Jan 01, 2022 16:09:22
Hogyan? Ha eltűnik a süllyesztőben akkor csak az archívum szórakoztat. Abból még a Fapóleon is hiányzik.
Jan 01, 2022 16:09:22
-
Jan 01, 2022 16:09:43
Nem rossz, de talán nem elég degradáló. Trashlégy?
"A gyagyást szilveszterkor ellepték a trashlegyek.", "Vajon ma is várható néhány őszi trashlégy?"
Jan 01, 2022 16:09:43
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 16:17:44
x13)
Gammer most is nyomatja. Rögtön egy hiteles szájból hallható résznél kapcsolódtam be. Bazdmeg Kozma, kiteszel egy videót, aztán rögtön letörlöd? Hát milyen ember vagy te?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 01, 2022 16:21:59
x37)
Sneci, ugye tudod, mennyire átlátszó, mikor a kádár-kockában kisnyugdíjaskodó ex-ügyvéd anyád nevében -aki annyira nem ért a számítógépekhez, hogy neked kell e-mail fiókot csinálni neki- holland meg angol IP-címekről hetyetyézel a válaszlevélben? :D :D :D Nem szégyen bevallani, hogy te írtad meg a választ, mert anyád rád sem bír már nézni.
nonsense
(
x1)
Jan 01, 2022 16:32:35
x1)
Na, felébredtél már Endre?! Hányszor verted ki a lány érintés érzésének emlékére eddig?
Mit csinálsz? Vágod a flokkot, hogy a shiker hatására úgy döntöttél inkább itthon keresel munkát, hogy tudd építeni a videnyós karriert és így a lakbért sem kell fizetni és itt a sör is olcsóbb?
Mit csinálsz? Vágod a flokkot, hogy a shiker hatására úgy döntöttél inkább itthon keresel munkát, hogy tudd építeni a videnyós karriert és így a lakbért sem kell fizetni és itt a sör is olcsóbb?
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 16:32:47
x13)
doctor42
Jan 01, 2022 16:33:09
Lehet hogy mos nagyon hülyének fogtok nézni, de fekete nickkel hogyan lehet(ett) írni? Úgy, ha valaki regisztrálás nélkül írt a fórumra?
Jan 01, 2022 16:33:09
.
Jan 01, 2022 16:34:07
bazzeg, amúgy elmaradt a melós flokk/vagy live (mindkettőt ígért a gyagyás) még nem késő pótolni!!!
Jan 01, 2022 16:34:07
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 16:34:32
x13)
Lehet hogy mos nagyon hülyének fogtok nézni, de fekete nickkel hogyan lehet(ett) írni? Úgy, ha valaki regisztrálás nélkül írt a fórumra?
Kitörlöd a nickedet, és beírod, hogy tyodika.
doctor42 szereti sodit
Jan 01, 2022 16:35:54
ilyet nem lehet
Jan 01, 2022 16:35:54
rBali
(
x24)
Jan 01, 2022 16:37:16
x24)
Endre, milyen a munkanélküli élet?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
vagy mégis?
Jan 01, 2022 16:37:55
:)
Jan 01, 2022 16:37:55
technikai_proba
(
x1)
Jan 01, 2022 16:38:16
x1)
Az a baj, hogy Endre nem egy trashvideos, Endre egy gonosz pedofil fereg.
endre trashvideós és azonfelül egy pedofil féreg. trashcsoportosok meg tudják erősíteni, hogy trasheknél az ilyesmi egyáltalán nem ritkaság (sajnos)
"De szerintem itt a legtöbb ember nem szórakozni akar. Hanem pont azt, hogy ez a szemétláda, pedofil púpos korcs végleg eltűnjön a süllyesztőben."
nem eltűnős sodi a sodi, ezt már bebizonyította. amíg tud videózni, addig csinálni fogja. akkor miért ne lehetne megmutatni az igazi valójában? mercikével is hogy felsült. előadja a hősszerelmest, aztán amikor azt hiszi, nem megy a kamera, miket mond róla. és ne feledjük, a trollá válás első szakaszában egy kicsit meg szokták sajnálni. aztán megismerik jobban
xray
(
x21)
Jan 01, 2022 16:38:36
x21)
hogy ne lehetne.
ánusz warrior
Jan 01, 2022 16:39:04
Epikus lenne ha Endre a 40 éves szülinapi live-jában halálozna el.
Jan 01, 2022 16:39:04
bolgár jeti
(
x30)
Jan 01, 2022 16:43:10
x30)
Régen minden jobb volt :) Az írt aki akart úgy ahogy akart, aztán lettek színek, upvote, stb. Zulu hozzászólásaira keress rá (ezeket esetleg a konstans 200+ látogatóra való tekintettel érdemes lenne valami kivonatos formában a sodipediara tenni)

Szerintem fontos lenne, hogy mik az írt és íratlan szabályok, meg hogy azok miért is vannak úgy (pl. tajgi áldozatos tesztelői munkája).
doctor42
Jan 01, 2022 16:44:00
nszksz
Jan 01, 2022 16:44:00
nonsense
(
x1)
Jan 01, 2022 16:44:34
x1)
Hogyan? Szerintem most felszálló szakaszban van, a tegnapi napot sikerként élte meg.
A sok fenyegetőzés ellenére egy haja szála sem görbült és a nyakonborogatások mellett azért bőven kapott kedves szavakat is amik simogatták a lelkét.
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 16:45:19
x13)
A legnagyobb jutúberek azok, akik legalább egyszer kimondták, hogy bejöttél az élő lájvomba.
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 01, 2022 16:45:20
x8)
Tessék:
trashvod.com/w/sXtU9d9EFqDHbx6BM17A6o
Trollok harca
(
x5)
Jan 01, 2022 16:46:43
x5)
Endre, milyen a munkanélküli élet?
"provokálsz!"
Ogre papa
(
x1)
Jan 01, 2022 16:47:31
x1)
"valaki"
Ez most komolyan egy orr-kenet tesztet használ úgy hogy orr-kenet helyett egyszerűen a tesztre nyáladzik?
Tudom hogy a recskás egy idióta, de ennyire?
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 16:49:07
x13)
Mintha egy ismétlést néznék.
"Vedd fel csicska, most legyél jó gyerek"
"Vedd fel csicska, most legyél jó gyerek"
bolgár jeti
(
x30)
Jan 01, 2022 16:52:58
x30)
aztán lettek színek, upvote, stb.
*downvote, upvote volt korábban is
Recskás Endi
Jan 01, 2022 16:54:20
Mejcicának üzenget a buzeráns Gyagyás.
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Jan 01, 2022 16:54:20
doctor42
Jan 01, 2022 16:58:46
Jan 01, 2022 16:58:46
nonsense
(
x1)
Jan 01, 2022 17:00:31
x1)
Wtf Endre.. csak azért voltál bátor tegnap este, hogy Mercinek imponálj és megmutasd, hogy tökös férfi vagy? A trollra való 'stand your ground' reakció is Merci miatt volt?
nyeméjtem
Jan 01, 2022 17:01:32
Sodi ezek az üzengetések téged is deja vu érzésbe hoznak annyira, mint engem? Én nagyon élvezem és szép emlékeket idéz bennem, remélem benned is. Andinál nem sikerült, hogy a háború és béke regénynél is hosszabb hetyetyét zúdídottál rá Andira, de most lehet összejön. Sok sikert!!! Ja, és ne felejtsd el, hogy ha nem jön össze akkor egy hasonló pocsánatkérős videjót csinálj: www.youtube.com/watch?v=GkEItdSK2dk&t=56s
Sok sikert gyagyás, ez a te éved lesz, puszi a pocidra szopd ki a faszt!!
naczivadasz
Sok sikert gyagyás, ez a te éved lesz, puszi a pocidra szopd ki a faszt!!
Jan 01, 2022 17:01:32
Hahó
(
x136)
Jan 01, 2022 17:01:35
x136)
nem kérted, de költöttem rád, tehát legyél velem kedves.
ez az unalomig ismert autivalóság. azt képzeli, hogy pénzért lehet embereket, emberi érzelmeket venni.
idióta faty sneci.
Konrad_Kellogg
Jan 01, 2022 17:01:49
Szerintem amíg Golda él, addig ő is kihúzza, utána tényleg nem tud majd sehol hêderezni.
Első komment. Soha többet nem írok ide
Zsidók vagytok.
Jan 01, 2022 17:01:49
Ásó27
(
x68)
Jan 01, 2022 17:02:58
x68)
Hallod Endre, mennyi donét jött végül a szilveszterri streamre? 700 forint a chaten? Az IRL kapott 200 forintot ugye továbbadtad.
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Jan 01, 2022 17:04:38
x30)
Ásó27
(
x68)
Jan 01, 2022 17:05:22
x68)
Ez hol van?
Bejlin
(
x8)
Jan 01, 2022 17:07:06
x8)
A tranyó meg a becsület. Hát azért hetyetye.
Az idei évben neki is lefog áldozni a csillaga. A yt pénz elfogy, a támogatók elszublimálnak a nézettség kőkeményen megcsappan. Azt is érdemes megjegyezni hogy miközben rendszeresen 500 felett volt a nézettsége akkor sem akadt 1 seggnyalója sem akinél eltölthetett volna pár napot csak a recskás. Ez innentől kezdve hatványozottan így lesz. Hamarosan elfogynak a szállók aztán mehetnek az erdőbe csövezni. Dolgozni akkor sem fog elmenni, meg egyébként is ki alkalmazná bármelyiküket is? Még szemétválogatónak is alkalmatlanok.
Ezzel a mentalitással meg hogy odamegy valakihez élősködni aztán még elvárja hogy előtte hasra essenek és nekiáll dirigálni meg pláne nem lesz aki befogadja.
Hahó
(
x136)
Jan 01, 2022 17:08:01
x136)
Látod recskás a londoni galambos flokkos csajnak milyen rohadt kínos volt a viszont látás... A te fejedben ez kb így játszódott le láthatóan ahogy ott hetyetyéztél még utána örülve:
youtube.com/watch?v=_5lENnRGei8
(hogy térdre rogyott a csaj egyből kb szopó pózba... :)
youtube.com/watch?v=_5lENnRGei8
(hogy térdre rogyott a csaj egyből kb szopó pózba... :)
ez azért nagyon fincsi, mert a pedofil lebukás jóval a londoni után volt, tehát ez a csaj a miskolcigóktól értesült a pedofíliáról, vagyis sneci pedofil lebukása erősen téma volt náluk.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 01, 2022 17:08:52
x13)
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Örebro
(
x17)
Jan 01, 2022 17:09:44
x17)
andi mindegy
tibi mindegy
? mindegy
tibi mindegy
? mindegy
halászlé
(
x24)
Jan 01, 2022 17:10:35
x24)
Ejj-ejj...legyen hozzá Merga kedves, közben többször elhangzik (asszem tegnap is), hogy "mennyi pénzt költött a g*cikre". Endre nem érti a női "nem"-et (de gyanítom, az "igent" sem).
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ásó27
(
x68)
Jan 01, 2022 17:10:47
x68)
www.youtube.com/watch?v=MVe6uI-aC6c&t=112s
NSZKSZ!
Ha jól értem, akkor sodi azért gyújtott fel majdnem egy ártatlan családot, mert nem mosolygott rá egy hajtogatott pinájú tranyó????
Hahó
(
x136)
Jan 01, 2022 17:12:33
x136)
sneci, indíts egy újévi lájvot, és meséld el, milyen íze volt a befordított fasznak amit kinyaltál.:)))
Örebro
(
x17)
Jan 01, 2022 17:14:08
x17)
en azert eleg furcsånak talålom a gyomaendrödi rendörök intezkedeset is. jol hallhatoan, eletveszelyesen megfenyegette az åltala gondolt elkövetöt es csalådjåt. normålis orszågban ilyen esetnel mår bilincsben bebaszva a rabomobilba elszållitjåk.
Ásó27
(
x68)
Jan 01, 2022 17:14:18
x68)
Ha képes vagy kielégíteni, akkor most együtt lehetnél vele. Bankkártyáidat próbáltad húzogatni a vágott pinán?
Mifaaaaaaaaaaaan
Andi
(
x13)
Jan 01, 2022 17:14:24
x13)
sneci, indíts egy újévi lájvot, és meséld el, milyen íze volt a befordított fasznak amit kinyaltál.:)))
Erről majd a szülinapján jön ki egy "műhelytitok" című flokk.
Ásó27
(
x68)
Jan 01, 2022 17:14:59
x68)
Küldjél egy doboz d-vitamint a szerelmednek
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Jan 01, 2022 17:15:08
x45)
még igazit ugyse nyalt. .
-
Jan 01, 2022 17:15:28
NSZKSZ!
Autipajzs level: 3
Jan 01, 2022 17:15:28
broni
(
x45)
Jan 01, 2022 17:15:46
x45)
Küldjél egy doboz d-vitamint a szerelmednek
a vén buzinak?,inkább ciánt
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 01, 2022 17:15:53
x10)
Ejj-ejj...legyen hozzá Merga kedves, közben többször elhangzik (asszem tegnap is), hogy "mennyi pénzt költött a g*cikre". Endre nem érti a női "nem"-et (de gyanítom, az "igent" sem).
Tibi férfi!!
153 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™