Volt olyan is, hogy a Kisborosnak megígérte, hogy szponzorálni fogja a te levadászásodat azáltal, hogy vesz neki egy repülő ticketet Svédországba. Aztán a zsíroshajú vénáiban megfagyott a vér. . .
Veritas Omnia Vincit
Mikor jönnek a kreatív videók? Idén lesz minőségi tartalom?
Mifaaaaaaaaaaaan
Akkor takarodj vissza a púpfaladra, autista kutya, ez itt egy komoly tanszék. Arról volt szó, hogy idén már tényleg soha többet nem írsz ide, erre megint segget csinálsz a pinaszádból?
Hát azért hetyetyetyetye
Szerintem az elég jó téma, hogy miként lehet éveken át ilyen egyszerű módon lehúzni téged, mert annyira gyáva és buta vagy.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Tehát megint nem tagadod, hogy rá szeretted volna verni, illetve még továbbra is ez a szándékod. "YouTuber együttműködés" a pénzért cserébe, mi?
jaja stimmel a zsiroshaju råjött, hogy ha kijön levadåszni a gyagyås költsegen utåna zsarolni fogja, hogy seggbedughassa amikor csak akarja. de mint tudjuk egyebkent nem åll fel, ugyhogy ezt bukta a zsiroshaju.
Ezek szerint még mindig itt vagy :)
Nem azért hoztalak fel, hogy megidézzelek. Csupán nosztalgiázási szándékkal. Kijutottál már amerikába?
Veritas Omnia Vincit
Csak te szeretnéd így látni, a valóság pedig ezzel szemben az, hogy annyira nem érdekled már a tranyót, hogy ki sem akad rajtad, csak szánakozva kinevet. Engedd el, majd jelentkezik, ha pénzre lesz szüksége, addig pedig fohászkodj az éghez, ha ne adj isten ismét a befordított faszpina közelébe kerülsz, akkor sikerüljön életet lehelni a pitonba, a piruláid is mindig legyenek nálad, és ne legyél majd rest egyszerre 3-at is bekapni.
hehe
álzsír
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Nem-nem, attól tartok, hogy az igazi. A nicknévből adódóan amit választott magának.
Veritas Omnia Vincit
Szerintem meg az a legszebb az egészben, hogy 40 évesen nincs senkid és semmid.
Mifaaaaaaaaaaaan
kezdesz unalmas lenni, menj innen a kurva anyådba. jusson eszedbe, hogy remegtel a köruton minden jårokelötöl!!!
Üvöltözés a rendőrökkel? Hahó!
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Szóval nem te mondtad hogy szerelmes vagy a kibaszott mercibe, hozza össze kozma veled 100 rongyért, meg akarod baszni de nem ma mert otthonhagytad a viagrát?
Semmit nem fogsz csinálni, ahogy eddig sem csináltál soha semmit. Majd lesz egy vekniflokk, hogy magányos vagy és pityeregsz. Ennyi.
Mifaaaaaaaaaaaan
ismert……menj anyådba
Idióta :D
Soha még csak megközelítőleg sem hangzott el hasonló.
Túl gyors lenne. És primutív. Én egy kulturember vagyok. Sokkal fincsibb 15 év múlva kreatív meglepetés lenni, mint a Bittnernél.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A "Te vagy Sodi... a pedofil" tényleg baromi vicces volt, jó témaválasztás. Kudos to you.
hazudsz geci
Viszonylag.
Minden egy folyamat :)
Nem hazudok. Tényleg primitív lenne. Egyrészt. Másrészt a törvénytelen bosszú nálam kizárt.
Senkit sem érdekel, hogy mit makogsz te lehúzott balek buzi.
Mifaaaaaaaaaaaan
Mi a folyamat?
Hogy szépen lassan visszabújsz Golda szottyadt pinájába?
Ebből inkább Blaha lesz bátya. . .
Veritas Omnia Vincit
Neked olyan videós témáid vannak amire millijókat költöttél, és átlagosan ötszázan néztek meg. Maradt neked ez a bohóc szerep, hogy sétálgatsz az utcán és kíváncsian várod, hogy ki mivel aláz meg. Nagy karrier, bazdmeg.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Nálam se fő téma éppen, legfeljebb lábjegyzet, ha kapcsolódik egy témához.
De 200€ nem letezo karert felgyujtani valakit csaladostul, az torvenyes lenne, mi?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Mindezt 700 forint donétért.
Mifaaaaaaaaaaaan
Bizony.
A trollkodásod is milyen szép folyamat, eddig még például nem volt olyan, hogy lépten-nyomon leöntögetnek sörrel, ellopkodják a szemüvegedet, felkérdeznek, pofánbaszkodnak.
Ugye még te is képes vagy kikövetkeztetni, hogy hová tart ez a folyamat?
vettem viagrát, de otthon hagytam...
De te trash videós vagy, azokat mindenki baszogathatja kénye-kedvére, hogy aztán a többiek röhöghessenek, és soha semmilyen következménye nem lesz
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Neked csak egy témád van: hogyan feleljek meg a trollbácsiknak.
Mifaaaaaaaaaaaan
hogy mi a törvenyes es a törvenytelen azt nem te döntöd el, de pl. az intezkedö rendörök nem a vonatkozo törveny szerint jårtak el, ugyhogy izgulj keci!
De nem te választod meg te idióta, hiszen Márkycica szerelmed megtiltotta, hogy egyáltalán a nevét is kiejtsd a flokkokban. Voldemortnak hívod, te szerencsétlen szar.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Fifi, az hogy "primitív" nem elég erős jelző annak kifejezésére, mit gondolok egy olyan aljadék geciről aki bosszúból egy családot felgyújtással fenyeget.
Hát azért hetyetyetyetye
Nyugalom. Ezt a botrányokkal minimálisan felpumpált csatit arra is tudom használni, hogy normálisabb, vágott tartalmaim is több embert érjenek el.

Nem fenyegetőztél MI??
"Nem érdekel, együtt akarok lenni a Mercivel és van pénz!" 2021.12.22
Az is csak a szopatós beolvasás miatt ment. Remélem, visszavonható volt.
Az Gyomán volt, nem Linzben.
Ne keverd a dolgokat.
Sokkal fincsibb 15 év múlva kreatív meglepetés lenni, mint a Bittnernél.
Sastanárúr milyen kreatív meglepetést kapott? Vagy megint egy ártatlan embert talált meg a bosszúd, aki ráadásul már el is hunyt? Jellemző, a szemüvegtrollnál is hasonló módon kezelted a helyzetet, L. Viktor és családja tudna erről mit mesélni.
Egyébként meg mit Csorbázol? Az meg sem fordul a fejedben, hogy direkt elterelés volt :)
Veritas Omnia Vincit
Sosem volt normálisabb vágott tartalmad, maximum unalmasabb.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ha a faszverésről van szó, akkor Tibi nálad lábjegyzet? Értik, lábjegyzet...
Aha, nem fő téma, de az évértékelő flokkod 80%-ában róla loopoltál, meg most is egész nap róla loopolsz itt a fórumon.
A helyében azért spórolnék. Napokon át hallgattam, hogy mindenki csalódott benne.
Mivel érsz el embereket, te szerencsétlen? Bármibe belekezdtél, bárkit akartál lekoppintani, minden kudarcba fulladt. Életedben nem volt egy önálló ötleted, egy mondatot nem vagy képes összefüggően elmondani. Feküdj be valami karakólba, és vinnyogjál. Ez a te szereped.
Én a helyedben spórolnék, hiszen a zsidó bankoknak törleszteni kell.
Mifaaaaaaaaaaaan
Kurva szánalmas, ahogy az oszták béredet árszámolod €-ból forintba, és erre vered a nyáladat!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Mi kozze a foldrajznak ahhoz, hogy egy pszichopata, hazudos, pedofil szar vagy?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ennek örülsz, ugye? Azt gondolod, hogy megint rád lesz szorulva, és kiélheted rajta a beteges hajlamaidat.
Primutív, kulturember- látjuk.
Amúgy erről álmodoztál akkor is, amikor kvázi levizeltek egy korsó sörrel? Meg amikor beszórtak rózsaszín porral, mint egy madárszaros szobrot? Azzal vígasztaltad magad, hogy majd 15 év múlva kreatív meglepetés leszel? :D
Fifi, tudod hol leszel te 15 év múlva? A földben, vagy inkább egy csontházban összeszórva mindenki mással, akiknek szintén nem hosszabbították meg a sírhelyét. Ha nem az egészséged visz el, akkor a mentális állapotod.
Rágyújtani valakire a házat az törvényes bosszú te baromarcú? Megint rendesen szájbaszartad magad gyagyás.
Na tejhabosítás, csá.
Nem
ANYÁD, asz Gyomán folt NEM Linzben!
Nem örülök neki, és ez nem a pénzről szól. Azt akarom, hogy keressen jól, hogy lehessen értelmes költségmegosztás anéljül, hogy emiatt leliismeretfurdalásom kellene hogy legyen. Neki is ez az érdeke.
Gecijó GTA RP stream-eket tolna. Én nem, ő igen.
i-di-ó-ta vagy!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ugyanez igaz rád is te döglött piton. Spórolnod kellene, meg mindenki csalódott benned, főleg a Tibi :)
"Nem érdekel, együtt akarok lenni a Mercivel és van pénz!" 2021.12.22
A szerelmed gyűlöl téged, és mindent, ami veled kapcsolatos. Utál, rühell, undorodik tőled. Soha nem lesztek együtt
Most megint vendégségben vagy, Fifike? Nem félsz, hogy anyu körmöst ad, ha túl sokat nyomkodod a billentyűket?
Öröm volt látni egyébként, ahogy a hüllő-rojtosseggű vonalon az évértékelőt anyukád konyhájában rögzítetted. Egyenesben van az életed.
Költségmegosztás? Te azt hiszed, hogy együtt éltek, vagy mi a fasz? Te tényleg teljesen beteg vagy.
kikmakukk!?
Bennem senki sem.
Miért nem találsz "haza" a politikába?
Jelentkezhetnél erre a "megafon" képzésre. Úgyis hasonló kaliberek vannak ott mint te, ráadásul sírhatnál, hogy téged szegény hazafit bántanak a ballib trollok.
Veritas Omnia Vincit
Milyen költség megosztás te szerencsétlen? Milyen közös költségeitek vannak?
Javítani ne akarj, nem érnél a végére. Be vagy baszva már megint.
arzénosat, remélem))))))))))))))))
Anyád se, aki nem akart emberek közé engedni szilveszterkor ugye te balfasz geci? :D
Na tejhabosítás, csá.
Az a legszebb az egészben, hogy mégis téged rúgtak ki a tranyóék miatt.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jól begyakoroltad az ismeretlen technológiát? Szerinted ezúttal hányadikán fognak kirúgni, digitális segédmunkás? :D
40 évesen gta rp, kutya nem néznè. Pláne az ő közönségèvel gameplay?
Látszik, hogy nem értesz a néző szerzèshez.
Te adsz neki tanácsot mikor ő èl meg a videózásból és nem te? XD
a szerelmi vallomásodat szerintem nem übereli senkinek semmilyen tette.
illetve hívatlanként megjelenni egy társaságban... blahán megpihenés. talán ezek a voltak a nap mélypontjai. de mesélj, szerinted mi volt gáz?
hogy gammer kölcsönvette az osmot? érdekes vele nem voltál olyan harcias mint a szemüvegtolvajjal. retardált geci
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Még éltet a remény...
Én egy kulturember vagyok.
Az.
Hirtelen azt hittem, hogy a jobbról a második az a gyagyás :D
hetyetye
Az tuti, hogy ezt a képet letölti és arra a "csajra" fogja rángatni a slagot.
Amúgy ez mind transzi?
vettem viagrát, de otthon hagytam...
ő az.
hjajj buzigyújtogatót olvastam először...
Archer Dark
Jan 02, 2022 16:26:44
emlekszem mikor a gyagyås itt a forumån eldicsekedett azzal, hogy egy svedorszågi magyarral felvette a kapcsolatot es majd ö fogja sponzorålni. mint kiderult ez egy es ugyanaz a faszi volt aki balogh istvånkent resztvett a devizåsok bulijain. nem a becigåny ez masik balogh, ugyan ez is cigåny. a lenyeg az, hogy kb. ket perc kellett, hogy kideritsem a telefonszåmåt. beszelgetesunk utån a gyagyås nem erte el valami fura oknål fogva :-)))
Volt olyan is, hogy a Kisborosnak megígérte, hogy szponzorálni fogja a te levadászásodat azáltal, hogy vesz neki egy repülő ticketet Svédországba. Aztán a zsíroshajú vénáiban megfagyott a vér. . .
Ásó27
(
x68)
x68)
Mert nincs miről beszélni
Mikor jönnek a kreatív videók? Idén lesz minőségi tartalom?
Andi
(
x13)
Jan 02, 2022 16:27:04
x13)
Kozma utalt küldött neked is faszos képet? Gammer mesélte, hogy ő is így barátkozik.
Vadászbika
Jan 02, 2022 16:28:00
Akkor takarodj vissza a púpfaladra, autista kutya, ez itt egy komoly tanszék. Arról volt szó, hogy idén már tényleg soha többet nem írsz ide, erre megint segget csinálsz a pinaszádból?
Jan 02, 2022 16:28:00
max5enutálnak
(
x47)
Jan 02, 2022 16:28:06
x47)
Szerintem az elég jó téma, hogy miként lehet éveken át ilyen egyszerű módon lehúzni téged, mert annyira gyáva és buta vagy.
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 02, 2022 16:30:41
x9)
Hát az, amit végül nem tudtál ráverni Tibor szőrös lábára. :)
Nem szőrös.
És nyugtával dícsérd a napot.
És nyugtával dícsérd a napot.
Tehát megint nem tagadod, hogy rá szeretted volna verni, illetve még továbbra is ez a szándékod. "YouTuber együttműködés" a pénzért cserébe, mi?
max5enutálnak
(
x47)
Jan 02, 2022 16:31:50
x47)
Cigányok barátságát és transzneműek szerelmét akarod megvásárolni!
Ezek a kőkemény tények!
Ezek a kőkemény tények!
Örebro
(
x17)
Jan 02, 2022 16:32:00
x17)
jaja stimmel a zsiroshaju råjött, hogy ha kijön levadåszni a gyagyås költsegen utåna zsarolni fogja, hogy seggbedughassa amikor csak akarja. de mint tudjuk egyebkent nem åll fel, ugyhogy ezt bukta a zsiroshaju.
Archer Dark
Jan 02, 2022 16:32:28
Jobb lenne befejezni ezt a kisborosozást,amit mostanában tolsz.
Nem azért hoztalak fel, hogy megidézzelek. Csupán nosztalgiázási szándékkal. Kijutottál már amerikába?
Jan 02, 2022 16:32:28
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 02, 2022 16:33:10
x7)
Én is ugyanezt mondtam a karácsonyi videómban.
Hogy az én véleményem itt már nem is számít.
Ki is borult rajta :D :D
Alaposan.
Ki is akadt.
Hogy az én véleményem itt már nem is számít.
Ki is borult rajta :D :D
Alaposan.
Ki is akadt.
Csak te szeretnéd így látni, a valóság pedig ezzel szemben az, hogy annyira nem érdekled már a tranyót, hogy ki sem akad rajtad, csak szánakozva kinevet. Engedd el, majd jelentkezik, ha pénzre lesz szüksége, addig pedig fohászkodj az éghez, ha ne adj isten ismét a befordított faszpina közelébe kerülsz, akkor sikerüljön életet lehelni a pitonba, a piruláid is mindig legyenek nálad, és ne legyél majd rest egyszerre 3-at is bekapni.
Andi
(
x13)
Jan 02, 2022 16:33:20
x13)
álzsír
Mérnemhagyodabba
Jan 02, 2022 16:33:38
Már látom a címlapokat:
Zsarolással próbálja visszaszerezni a hajléktalannak adott pénzt a pedofil. Továbbá élettársát súlyosan bántalmazta. A férfi ezután életveszélyesen megfenyegetett egy ártatlan családot. A veszélyes pedofil szatír egy internetes közösségnek hála került a rendőrség kezére." :D :D
Aksjkdlk
Zsarolással próbálja visszaszerezni a hajléktalannak adott pénzt a pedofil. Továbbá élettársát súlyosan bántalmazta. A férfi ezután életveszélyesen megfenyegetett egy ártatlan családot. A veszélyes pedofil szatír egy internetes közösségnek hála került a rendőrség kezére." :D :D
Jan 02, 2022 16:33:38
sodika
Jan 02, 2022 16:33:59
A legszebb most az egészben, hogy karácsony előtt nekem nem kellett semmi rosszat mutatnom, vagy mondanom. Mindent, ami gáz volt másokra nézve, mások közvetítették, nem én. :)
Jan 02, 2022 16:33:59
Archer Dark
Jan 02, 2022 16:34:13
álzsír
Nem-nem, attól tartok, hogy az igazi. A nicknévből adódóan amit választott magának.
Jan 02, 2022 16:34:13
Ásó27
(
x68)
Jan 02, 2022 16:35:17
x68)
A legszebb most az egészben, hogy karácsony előtt nekem nem kellett semmi rosszat mutatnom, vagy mondanom. Mindent, ami gáz volt másokra nézve, mások közvetítették, nem én. :)
Szerintem meg az a legszebb az egészben, hogy 40 évesen nincs senkid és semmid.
Örebro
(
x17)
Jan 02, 2022 16:35:24
x17)
kezdesz unalmas lenni, menj innen a kurva anyådba. jusson eszedbe, hogy remegtel a köruton minden jårokelötöl!!!
gyakorlott gyagyás
Jan 02, 2022 16:35:41
Üvöltözés a rendőrökkel? Hahó!
Jan 02, 2022 16:35:41
Winkowitch
Jan 02, 2022 16:36:13
Dear Hannes,
thank you for visiting this small community. You are always welcome here, we speak English, some of us German also, so you can write in any language.
FYI Endre, who is writing here under the account sodika (nickname is in orange), has expressed his wish several times that he would like to murder you. Do you know anything about this?
ühüm, az... jó lesz
thank you for visiting this small community. You are always welcome here, we speak English, some of us German also, so you can write in any language.
FYI Endre, who is writing here under the account sodika (nickname is in orange), has expressed his wish several times that he would like to murder you. Do you know anything about this?
Jan 02, 2022 16:36:13
variálás
Jan 02, 2022 16:36:21
Szóval nem te mondtad hogy szerelmes vagy a kibaszott mercibe, hozza össze kozma veled 100 rongyért, meg akarod baszni de nem ma mert otthonhagytad a viagrát?
Jan 02, 2022 16:36:21
sodika
Jan 02, 2022 16:36:46
Én nem zsarolok senkit. Soha.A videós témáimat mindig magam választom meg. Az persze már más kérdés, hogy vicces, ha valaki olyan vakmerő, egy viszonylag ismert videóst merészel baszogatni :)
Jan 02, 2022 16:36:46
Ásó27
(
x68)
Jan 02, 2022 16:37:35
x68)
Én nem zsarolok senkit. Soha.A videós témáimat mindig magam választom meg. Az persze már más kérdés, hogy vicces, ha valaki olyan vakmerő, egy viszonylag ismert videóst merészel baszogatni :)
Semmit nem fogsz csinálni, ahogy eddig sem csináltál soha semmit. Majd lesz egy vekniflokk, hogy magányos vagy és pityeregsz. Ennyi.
Örebro
(
x17)
Jan 02, 2022 16:38:25
x17)
ismert……menj anyådba
Ásó27
(
x68)
Jan 02, 2022 16:38:57
x68)
Te nem ismert videós vagy, hanem ismert trash.
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Jan 02, 2022 16:39:00
Dear Hannes,
Túl gyors lenne. És primutív. Én egy kulturember vagyok. Sokkal fincsibb 15 év múlva kreatív meglepetés lenni, mint a Bittnernél.
Jan 02, 2022 16:39:00
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 02, 2022 16:39:32
x9)
A "Te vagy Sodi... a pedofil" tényleg baromi vicces volt, jó témaválasztás. Kudos to you.
Örebro
(
x17)
Jan 02, 2022 16:39:40
x17)
hazudsz geci
sodika
ismert……menj anyådba
Viszonylag.
Mérnemhagyodabba
Jan 02, 2022 16:39:59
Jaajjj :D ez most tényleg azt hiszi, hogy ismert videós, mert kb ember felismerte. :D
Aksjkdlk
Jan 02, 2022 16:39:59
sodika
Jan 02, 2022 16:40:38
hazudsz geci
Nem hazudok. Tényleg primitív lenne. Egyrészt. Másrészt a törvénytelen bosszú nálam kizárt.
Jan 02, 2022 16:40:38
Ásó27
(
x68)
Jan 02, 2022 16:40:51
x68)
Azt nem értem, hogy ha te választod a témákat, akkor miért nem tudtál az elmúlt években egy kreatívat kifogni?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Jan 02, 2022 16:41:13
x68)
Senkit sem érdekel, hogy mit makogsz te lehúzott balek buzi.
Örebro
(
x17)
Jan 02, 2022 16:41:28
x17)
mondjuk arrol mår ismert vagy,hogy
pdofil vagy, buzi vagy, leöntött youtuber vagy, hazug vagy,
pdofil vagy, buzi vagy, leöntött youtuber vagy, hazug vagy,
Archer Dark
Jan 02, 2022 16:41:50
Viszonylag.
Mi a folyamat?
Hogy szépen lassan visszabújsz Golda szottyadt pinájába?
Ebből inkább Blaha lesz bátya. . .
Jan 02, 2022 16:41:50
Andi
(
x13)
Jan 02, 2022 16:42:06
x13)
Neked olyan videós témáid vannak amire millijókat költöttél, és átlagosan ötszázan néztek meg. Maradt neked ez a bohóc szerep, hogy sétálgatsz az utcán és kíváncsian várod, hogy ki mivel aláz meg. Nagy karrier, bazdmeg.
sodika
Jan 02, 2022 16:42:18
Csak te szeretnéd így látni, a valóság pedig ezzel szemben az, hogy annyira nem érdekled már a tranyót, hogy ki sem akad rajtad, csak szánakozva kinevet.
Jan 02, 2022 16:42:18
MaxPayne
(
x24)
Jan 02, 2022 16:42:38
x24)
De 200€ nem letezo karert felgyujtani valakit csaladostul, az torvenyes lenne, mi?
Ásó27
(
x68)
Jan 02, 2022 16:42:41
x68)
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 02, 2022 16:42:49
x1)
Bizony.
A trollkodásod is milyen szép folyamat, eddig még például nem volt olyan, hogy lépten-nyomon leöntögetnek sörrel, ellopkodják a szemüvegedet, felkérdeznek, pofánbaszkodnak.
Ugye még te is képes vagy kikövetkeztetni, hogy hová tart ez a folyamat?
Nemfatyle
(
x7)
Jan 02, 2022 16:42:59
x7)
De te trash videós vagy, azokat mindenki baszogathatja kénye-kedvére, hogy aztán a többiek röhöghessenek, és soha semmilyen következménye nem lesz
Ásó27
(
x68)
Jan 02, 2022 16:43:07
x68)
Neked csak egy témád van: hogyan feleljek meg a trollbácsiknak.
Örebro
(
x17)
Jan 02, 2022 16:43:13
x17)
hogy mi a törvenyes es a törvenytelen azt nem te döntöd el, de pl. az intezkedö rendörök nem a vonatkozo törveny szerint jårtak el, ugyhogy izgulj keci!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 02, 2022 16:43:23
x13)
De nem te választod meg te idióta, hiszen Márkycica szerelmed megtiltotta, hogy egyáltalán a nevét is kiejtsd a flokkokban. Voldemortnak hívod, te szerencsétlen szar.
Vadászbika
Jan 02, 2022 16:43:31
Fifi, az hogy "primitív" nem elég erős jelző annak kifejezésére, mit gondolok egy olyan aljadék geciről aki bosszúból egy családot felgyújtással fenyeget.
Jan 02, 2022 16:43:31
sodika
Jan 02, 2022 16:43:57
Nyugalom. Ezt a botrányokkal minimálisan felpumpált csatit arra is tudom használni, hogy normálisabb, vágott tartalmaim is több embert érjenek el.
Jan 02, 2022 16:43:57
Labanc púpfelhő
Jan 02, 2022 16:44:02

Nem fenyegetőztél MI??
Jan 02, 2022 16:44:02
Andi
(
x13)
Jan 02, 2022 16:44:24
x13)
Az is csak a szopatós beolvasás miatt ment. Remélem, visszavonható volt.
sodika
Jan 02, 2022 16:44:41
Ne keverd a dolgokat.
Jan 02, 2022 16:44:41
variálás
Jan 02, 2022 16:44:45
Sokkal fincsibb 15 év múlva kreatív meglepetés lenni, mint a Bittnernél.
Sastanárúr milyen kreatív meglepetést kapott? Vagy megint egy ártatlan embert talált meg a bosszúd, aki ráadásul már el is hunyt? Jellemző, a szemüvegtrollnál is hasonló módon kezelted a helyzetet, L. Viktor és családja tudna erről mit mesélni.
Jan 02, 2022 16:44:45
Archer Dark
Jan 02, 2022 16:45:00
Majd ha Zulu elpatkolt, utána elgondolkozom rajta, merre tovább. Amíg él, addig nem.
Egyébként meg mit Csorbázol? Az meg sem fordul a fejedben, hogy direkt elterelés volt :)
Jan 02, 2022 16:45:00
Ásó27
(
x68)
Jan 02, 2022 16:45:18
x68)
Sosem volt normálisabb vágott tartalmad, maximum unalmasabb.
Galla Miklós
Jan 02, 2022 16:46:04
Ha a faszverésről van szó, akkor Tibi nálad lábjegyzet? Értik, lábjegyzet...
Jan 02, 2022 16:46:04
Tyodika2
Jan 02, 2022 16:46:06
Mercica jövedelme havi 2-300 ezer a youtube donésekből. Igazán visszaadhatná ezt a jelképes hú-hú-ötvenhétezer forintot. Tyerintyem esz éjthetyő
Jan 02, 2022 16:46:06
Nemfatyle
(
x7)
Jan 02, 2022 16:47:10
x7)
Aha, nem fő téma, de az évértékelő flokkod 80%-ában róla loopoltál, meg most is egész nap róla loopolsz itt a fórumon.
sodika
Jan 02, 2022 16:47:35
Mercica jövedelme havi 2-300 ezer a youtube donésekből. Igazán visszaadhatná ezt a jelképes hú-hú-ötvenhétezer forintot. Tyerintyem esz éjthetyő
A helyében azért spórolnék. Napokon át hallgattam, hogy mindenki csalódott benne.
Jan 02, 2022 16:47:35
Andi
(
x13)
Jan 02, 2022 16:48:00
x13)
Mivel érsz el embereket, te szerencsétlen? Bármibe belekezdtél, bárkit akartál lekoppintani, minden kudarcba fulladt. Életedben nem volt egy önálló ötleted, egy mondatot nem vagy képes összefüggően elmondani. Feküdj be valami karakólba, és vinnyogjál. Ez a te szereped.
Ásó27
(
x68)
Jan 02, 2022 16:48:13
x68)
Én a helyedben spórolnék, hiszen a zsidó bankoknak törleszteni kell.
Faszaság van
(
x2)
Jan 02, 2022 16:49:13
x2)
Kurva szánalmas, ahogy az oszták béredet árszámolod €-ból forintba, és erre vered a nyáladat!
MaxPayne
(
x24)
Jan 02, 2022 16:49:14
x24)
Ne keverd a dolgokat.
Ne keverd a dolgokat.
Mi kozze a foldrajznak ahhoz, hogy egy pszichopata, hazudos, pedofil szar vagy?
Andi
(
x13)
Jan 02, 2022 16:51:46
x13)
Ennek örülsz, ugye? Azt gondolod, hogy megint rád lesz szorulva, és kiélheted rajta a beteges hajlamaidat.
ascites
(
x57)
Jan 02, 2022 16:53:05
x57)
Primutív, kulturember- látjuk.
Amúgy erről álmodoztál akkor is, amikor kvázi levizeltek egy korsó sörrel? Meg amikor beszórtak rózsaszín porral, mint egy madárszaros szobrot? Azzal vígasztaltad magad, hogy majd 15 év múlva kreatív meglepetés leszel? :D
Fifi, tudod hol leszel te 15 év múlva? A földben, vagy inkább egy csontházban összeszórva mindenki mással, akiknek szintén nem hosszabbították meg a sírhelyét. Ha nem az egészséged visz el, akkor a mentális állapotod.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jan 02, 2022 16:53:50
x5)
Rágyújtani valakire a házat az törvényes bosszú te baromarcú? Megint rendesen szájbaszartad magad gyagyás.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 02, 2022 16:54:35
x47)
Nem
broni
(
x45)
Jan 02, 2022 16:54:49
x45)
Tyodika
Jan 02, 2022 16:55:21
ANYÁD, asz Gyomán folt NEM Linzben!
Jan 02, 2022 16:55:21
sodika
Jan 02, 2022 16:55:22
Nem örülök neki, és ez nem a pénzről szól. Azt akarom, hogy keressen jól, hogy lehessen értelmes költségmegosztás anéljül, hogy emiatt leliismeretfurdalásom kellene hogy legyen. Neki is ez az érdeke.
Jan 02, 2022 16:55:22
sodika
Jan 02, 2022 16:55:42
Anélkül, na
Jan 02, 2022 16:55:42
Vadászbika
Jan 02, 2022 16:56:13
Mindenki retteghet 2037-ben, a 15 év az új Jövő héten :D
Hát azért hetyetyetyetye
Jan 02, 2022 16:56:13
trolléga
(
x30)
Jan 02, 2022 16:56:58
x30)
i-di-ó-ta vagy!
Labanc púpfelhő
Jan 02, 2022 16:57:24
Ugyanez igaz rád is te döglött piton. Spórolnod kellene, meg mindenki csalódott benned, főleg a Tibi :)
Jan 02, 2022 16:57:24
Nemfatyle
(
x7)
Jan 02, 2022 16:57:46
x7)
A szerelmed gyűlöl téged, és mindent, ami veled kapcsolatos. Utál, rühell, undorodik tőled. Soha nem lesztek együtt
ascites
(
x57)
Jan 02, 2022 16:57:49
x57)
Anélkül, na
Most megint vendégségben vagy, Fifike? Nem félsz, hogy anyu körmöst ad, ha túl sokat nyomkodod a billentyűket?
Öröm volt látni egyébként, ahogy a hüllő-rojtosseggű vonalon az évértékelőt anyukád konyhájában rögzítetted. Egyenesben van az életed.
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jan 02, 2022 16:57:57
x2)
N Azt akarom, hogy keressen jól, hogy lehessen értelmes költségmegosztás anéljül, hogy emiatt leliismeretfurdalásom kellene hogy legyen.
Költségmegosztás? Te azt hiszed, hogy együtt éltek, vagy mi a fasz? Te tényleg teljesen beteg vagy.
sodika
Jan 02, 2022 16:58:00
Bennem senki sem.
Archer Dark
Anélkül, na
Miért nem találsz "haza" a politikába?
Jelentkezhetnél erre a "megafon" képzésre. Úgyis hasonló kaliberek vannak ott mint te, ráadásul sírhatnál, hogy téged szegény hazafit bántanak a ballib trollok.
Sodihitele
Jan 02, 2022 16:58:06
Milyen költség megosztás te szerencsétlen? Milyen közös költségeitek vannak?
Jan 02, 2022 16:58:06
Andi
(
x13)
Jan 02, 2022 16:58:15
x13)
Anélkül, na
Javítani ne akarj, nem érnél a végére. Be vagy baszva már megint.
trolléga
(
x30)
Jan 02, 2022 16:58:36
x30)
tényleg csak 5en utálhatnak sneci. ez a sok jól tájékozott világoskék nick biztos mint ilyen szelfizgetős gurulka :DDD
szerintem jövőre ne gyere haza, úgy érzem kreatívabbnál kreatívabb csicskításokat fognak kitalálni a kollégák
szerintem jövőre ne gyere haza, úgy érzem kreatívabbnál kreatívabb csicskításokat fognak kitalálni a kollégák
broni
(
x45)
Jan 02, 2022 16:58:52
x45)
Mindeközben Tiszavasváriban.
felizzik egy kockás füzet: "broni elmúlt 40 éves." Egy zsíroshajú szűz, trollvadász pedig hátradől elégedetten anyuci konyhájának székén és elmajszol egy kajárdából elhozott süteményt.
felizzik egy kockás füzet: "broni elmúlt 40 éves." Egy zsíroshajú szűz, trollvadász pedig hátradől elégedetten anyuci konyhájának székén és elmajszol egy kajárdából elhozott süteményt.
arzénosat, remélem))))))))))))))))
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jan 02, 2022 16:59:23
x5)
Bennem senki sem.
Anyád se, aki nem akart emberek közé engedni szilveszterkor ugye te balfasz geci? :D
Hahó
(
x135)
Jan 02, 2022 17:00:01
x135)
Az a legszebb az egészben, hogy mégis téged rúgtak ki a tranyóék miatt.
ascites
(
x57)
Jan 02, 2022 17:00:08
x57)
Bennem senki sem.
Jól begyakoroltad az ismeretlen technológiát? Szerinted ezúttal hányadikán fognak kirúgni, digitális segédmunkás? :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 02, 2022 17:01:31
x19)
40 évesen gta rp, kutya nem néznè. Pláne az ő közönségèvel gameplay?
Látszik, hogy nem értesz a néző szerzèshez.
Te adsz neki tanácsot mikor ő èl meg a videózásból és nem te? XD
trolléga
(
x30)
Jan 02, 2022 17:01:34
x30)
a szerelmi vallomásodat szerintem nem übereli senkinek semmilyen tette.
illetve hívatlanként megjelenni egy társaságban... blahán megpihenés. talán ezek a voltak a nap mélypontjai. de mesélj, szerinted mi volt gáz?
hogy gammer kölcsönvette az osmot? érdekes vele nem voltál olyan harcias mint a szemüvegtolvajjal. retardált geci
Andi
(
x13)
Jan 02, 2022 17:02:36
x13)
Indíts a tisztázós lájvot, hogy mire bérelted fel Gammert jelképes hú-hú-húszezer forintért.
Archer Dark
Jan 02, 2022 17:02:39
Sosem tudhatod, hogy éppen ki figyel hátulról vagy oldalról :)
Ajánlom ezentúl mindig nézz körül te fasz!
Veritas Omnia Vincit
Ajánlom ezentúl mindig nézz körül te fasz!
Jan 02, 2022 17:02:39
ascites
(
x57)
Jan 02, 2022 17:02:50
x57)
Egyébként hogy tervezed a nagy trécspartikat az új kollégákkal? Nem úgy volt, hogy a linzi állásajánlatot elutasítottad? Költözést tervező sodi a sodi?
Másik Tyodi
Jan 02, 2022 17:04:16
Egyébként hogy tervezed a nagy trécspartikat az új kollégákkal?
Még éltet a remény...
Jan 02, 2022 17:04:16
broni
(
x45)
Jan 02, 2022 17:05:38
x45)
youtu.be/lkYz_905xyc
rendező úr őket láttam élőbe????én többször is, nagyon király bulikat tolnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!szeretik a tütükét is)))))))))))))
rendező úr őket láttam élőbe????én többször is, nagyon király bulikat tolnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!szeretik a tütükét is)))))))))))))
broni
(
x45)
Jan 02, 2022 17:05:58
x45)
jav:látta.
sittessanyi
(
x7)
Jan 02, 2022 17:06:03
x7)
Én egy kulturember vagyok.
Az.
Archer Dark
Jan 02, 2022 17:09:45
Nézd csak Gyagyás!
Találtam transzvesztitát/(transzvesztitákat?)akivel/(akikkel?) jobban összeillenél mint a Tibicédesszel :D
Veritas Omnia Vincit
Találtam transzvesztitát/(transzvesztitákat?)akivel/(akikkel?) jobban összeillenél mint a Tibicédesszel :D
Jan 02, 2022 17:09:45
kaffkaendre
Jan 02, 2022 17:10:58
Nézd csak Gyagyás!
Jan 02, 2022 17:10:58
sittessanyi
(
x7)
Jan 02, 2022 17:13:56
x7)
arra gondoltam, hogy linzben a gőtestrassén rendezni kellene egy buzigyógyító tüntetést sneci érdekében.
a trashcsop kiírhatna rá egy fb eventet.
ascites
(
x57)
Jan 02, 2022 17:14:19
x57)
Ez még mindig az alkudozási fázis a púposnál, de már csak órákra vagy napokra vagyunk a keleti boszorkányos felvonástól.
Mindenkivel ezt csinálja, pl. Karibbal is: felváltva nyal/játssza a törött szárnyú kismadarat és fenyegetőzik. És nem érti, hogy a kettő együtt mindkét stratégiát lenullázza :D
Mindenkivel ezt csinálja, pl. Karibbal is: felváltva nyal/játssza a törött szárnyú kismadarat és fenyegetőzik. És nem érti, hogy a kettő együtt mindkét stratégiát lenullázza :D
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 02, 2022 17:15:35
x1)
Az tuti, hogy ezt a képet letölti és arra a "csajra" fogja rángatni a slagot.
Amúgy ez mind transzi?
broni
(
x45)
Jan 02, 2022 17:16:57
x45)
ő az.
púpostulok
(
x2)
Jan 02, 2022 17:17:32
x2)
arra gondoltam, hogy linzben a gőtestrassén rendezni kellene egy buzigyógyító tüntetést sneci érdekében.
hjajj buzigyújtogatót olvastam először...
156 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Te meg örülj neki, hogy Zsery volt olyan gáláns, hogy elengedte az 50 eurót, amit a jóindulatával visszaélve csikartál ki, te nyomorult, mert különben le kellene vágni a kezeid.