Megvan az írásos összefoglaló, illetve a videót már dolgozza fel a program
És ezzel az elvágott török, meg a véres cipellő is egyetért?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Végül is csak a Tibi,Hannes,a Shrekk,anyád,apád,Krizsai Andi,Kovács Márk,Solymári Robi, az Ebcont, a EsPesto, RGL, a berlini prosti akit nem tudtál kielégíteni, Zsery, SF, stb.
Ők biztos csalódtak és nem voltak boldogok tőled. BALEK
"Nem érdekel, együtt akarok lenni a Mercivel és van pénz!" 2021.12.22
Igen, azokon látszik.
De még amúgy azok is mérföldekkel igényesebbek a szarosgatyájú csöves Tibinél.
Nem elég, hogy buzi a Gyagyás, de még a faszpinás férfiak közül is a legaljára gerjed rá.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
óóaaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hol a csuhám?????????????????
De ami ennél is durvább, hogy még az ilyen alja tranyónál sincs esélye.
hetyetye
A négyes kivételével mind tolható (az is csak azért nem, mert tényleg Sodira hasonlít)
Na igen, ez jellemzi a legjobban, hogy Púp milyen gigantikus, sok-sok megaparszeknyi távolságra van attól, hogy egy valódi nő akár csak szóba állni hajlandó legyen vele.
Álmodozik itt a korcs nyomorból kimentett, elfogadhatóan fehérbőrű nőkről, akikhez dörgölheti a működésképtelen pitont cicabújás közben :D Azok is inkább a Dunába fojtanák magukat, minthogy a pedofil hozzájuk érjen az undorító csápjaival :D
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A 4es egy az egyben sodi :D
ahogy fentebb írták lesz még belőle keleti boszorka.
de pár oldallal visszább szó volt arról is hogy tibi vissza is mehet akár hozzá, iszonyatos lehúzásoknak néz akkor a gyagyás elébe. a trollok csak jól járnak :DDD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
endre szelleme 2 órával később:
-DE TI HÍVTATOK IDE!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Halálukig baszogathatod őket = felpattansz Kozmához Pestre amikor parancsolja, és aztán csicskaként nyalod a talpát élőben, majd hazamégy?
Miért van az, Gyagya, h mindig akkor nagy a pofád, ha van közted és a másik között jó pár kilométer? Hogy biztos ne találhassa el senki ökle a vekni fejedet? MI erre a magyarázat?
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Én egy kulturember vagyok. .
Kultúrember nem fetreng a Blahán bebaszva a betonon az anyja után sírva és nem óbégat gyerek- és családgyilkosságokról Kőbányaitól bebaszva a gyomaendrődi vasútállomáson, csak hogy pár dolgot kiemeljek.
Tudjuk, hogy nagyon szeretnéd egy kulturált, intelligens ember benyomását kelteni másokban, de azt már nagyon régen, nagyon-nagyon elbasztad :D
Akármi van, akárhogy, mindenképp
A többiekért sírtam az anyukám iránt, nem csak magamra gondoltam.
Dear Winkowitch,
Thank you for introducing me into this community. It is great here.
Endre was always weird in the office. He was acting like a mentally challenged person and used some weird words, like "hetyetye", when we confronted him about his smell.
ez 16:10-kor, ez meg 4 és fél órával. ennyire volt szüksége, hogy teljesen az ellenkező álláspontot vallja.
sodika Jan 02, 2022 11:44:10
A dolgot kétféle módon lehet kezelni. Elkezdek mindenkit tolvaj gecizni, és évekig pár szaros 10 ezer forinton vitatkozunk, vagy elkönyvelem egyszeri tanulságként a dolgot.
Én az utóbbit választottam.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
-Endre, mi az a backend??
-Nyee,mondtam már hogy nem áll fel a kukim!
Kurvára NINCS JOGOD az interneten mutogatni a rusnya pedofil pofádat. Takarodjál szépen el innen!
Kiderül hogy az egész körút olyan volt mint a Trumann Show. Mindenki beépített ember aki a trash csoportból vagy a fórumról ment oda.
Én még hozzátenném azt, hogy informatikából valami alaptudást szedjen össze, mert hogy egy windows nyelv beállítás is 2 napig tart, a xbox appról és a discordról ne is beszéljünk...
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
Nofap January
Erre voksolok, egy gnóm szerelmespár kalandos hétköznapjaiba bárki szívesen belekukkantana! Hatalmas potenciál lenne benne!
Tűpontos! Plusz egy megkerult szemuvegert kiirtana egy egesz csaladot. Pszichopata!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
A tigrisek sodit a 7 centis krinolinjánál akasztották volna fel!
A jó portás csak baszik!
Ez szépen összefoglalja egyébként, hogy mi volt 2021 egyik legnagyobb púponvágása.
Hiába álmodozik ez a félnótás évek óta arról, hogy csak azért dolgozik, hogy finanszírozni tudja a videós hobbiját, egyre inkább beszivárog az autiköd alá, hogy az a fajta videózás, amire ő képes (hergelés, mocskolódás, trash), az nem egyeztethető össze egy normális munkahellyel. Már eleve ezen dolgozott a ködgenerátor egész nyáron, erre megjelent a trafó és az október 23. ünnepi sztrím, ami kiírta az Ebconttól is :D
A legironikusabb az egészben, hogy amit a legkevésbé bán, azaz amit Jutkával művelt, az a korcs haláláig aduász lesz bármilyen magyarázókártyán. A csalásokat, a pedofíliát, a hergeléseket magyarázni kell, de bárki, aki meglát egy gifet vagy egy 20 másodperces videórészletet a legós műsorból (vagy még jobb, a céglogós fojtogatásból), az azonnal felsikít, hogy „bazmeg, azt a kolléganőkkel is megpróbálhatja eljátszani”. És ha éppen úgy állnak a csillagok, akkor akár tényleg meg is csinálhatja, lásd a gyomás pszichotikus epizódot. Más baja van, de pont egy kollégára pöccen és kész. Hát kell ez bárkinek?
korábbi ezek voltak az auti elképzelések, aztán közbeszólt a valóság:
sodika Feb 23, 2018 22:08:13
És ebből nem származik semmiféle hátrányod. Mondják persze HR-esek, hogy figyelj még a Facebook-profilodra is, meg minden ilyen faszság, de én meg erre azt mondom, hogy olyan köcsög munkaadónál, amelyik a magánéletedben vájkál, ne is akarj dolgozni inkább, szóval ezt, hogy mit ad ki rád a Google vagy a Facebook, pont lehet szarni le. :-)
sodika Apr 21, 2021 11:44:02
Nem baj az. Olyan helyre, ahol magánéletben turkálnak, eleve nem is mennék ugyanis.
sodika Jun 04, 2021 10:01:54
Az ember tartalomgyártóként harsány kell hogy legyen.
És még sose volt olyan munkám, ahol az ikluenszerkedés kizárt dolog lenne.
Szerencse, hogy csak 1 napot maradt. Játszani már elkezdett vele.
Atyám.. ezt én nem is tudtam. Így meg pláne szerencse akkor... hülye pedofil nem változik.
hetyetye
de-de, gyanús, hogy linzbe készül. ingyen lakás, ingyen kaja, ingyen sör. közben úgy kell csinálni, mintha munkát keresne.
Ezt nagyon sajnálom, viccen kívül. Jól éreztem magam a társaságában, felüdülés volt olyannal lenni, akinek még nálam is kevesebb foga van.
Sry. Figyelmetlen voltam, megtaláltam.
Gyomaendrődi fórumon így reagált a "ki zajong" kérdésre, szerintem le se szarja, de egy próbát megér
"Nem érdekel, együtt akarok lenni a Mercivel és van pénz!" 2021.12.22
arkan álítólag él, plasztika, valahol távol -keleten. remélem, így van.
Ugye nem ölte meg magát szerencsétlen? :(
Fogsz te még engem rajongással szopni
Wouldn't you agree?
Baby, you and me
Got a groovy kind of love
ne magyarázzál már, papa!
én eddig csak annyit vettem észre, hogy eltűnt a csatornája
hetyetye
gondolom törölték a sok copyrightos zene miatt, a délutáni liveban panaszkodott rá, hogy kapja a strikeokat
le vagy tiltva, kurva anyád
A beszari pedofil azt nem merte lájvolni, hogy moziba megy, nehogy megtalálják a trollok.
Bújkál, mint egy ágyipoloska, ez ám a shiker.
4000 euró mediornak is sovány. főleg new hire-ként
Vaják
(
x6)
Jan 02, 2022 17:20:08
x6)
Kurva nagy arcz vagy! Szerintem jöhet a hosszabb és a rövidebb is, a Trashvod elbírja, de az 1 órás valóban nézhetőnek tűnik!
Ami van: vázlatos, részletes hogyfolt a 23-i eseményekről (ezt linkelték nemrég a Tanszék számára). Ugyanerről videó, "Gyagyás karácsony", amit rBali csinált.
Ami még jöhetne: hasonló írásos hogyfolt + videós vágás a Gyomai összeomlásról. Írásos hogyfolt a szilveszterről.
Idő függvényében megpróbálok részt venni benne, amiben tudok.
Ami van: vázlatos, részletes hogyfolt a 23-i eseményekről (ezt linkelték nemrég a Tanszék számára). Ugyanerről videó, "Gyagyás karácsony", amit rBali csinált.
Ami még jöhetne: hasonló írásos hogyfolt + videós vágás a Gyomai összeomlásról. Írásos hogyfolt a szilveszterről.
Idő függvényében megpróbálok részt venni benne, amiben tudok.
Megvan az írásos összefoglaló, illetve a videót már dolgozza fel a program
Karib
(
x10)
Jan 02, 2022 17:20:10
x10)
Nem hazudok. Tényleg primitív lenne. Egyrészt. Másrészt a törvénytelen bosszú nálam kizárt.
És ezzel az elvágott török, meg a véres cipellő is egyetért?
Labanc púpfelhő
Jan 02, 2022 17:21:19
Bennem senki sem.
Végül is csak a Tibi,Hannes,a Shrekk,anyád,apád,Krizsai Andi,Kovács Márk,Solymári Robi, az Ebcont, a EsPesto, RGL, a berlini prosti akit nem tudtál kielégíteni, Zsery, SF, stb.
Ők biztos csalódtak és nem voltak boldogok tőled. BALEK
Jan 02, 2022 17:21:19
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 02, 2022 17:22:09
x1)
Nehéz megmondani.
Szerintem a középső fekete mellett a kettő tuti.
Igen, azokon látszik.
Nem elég, hogy buzi a Gyagyás, de még a faszpinás férfiak közül is a legaljára gerjed rá.
broni
(
x45)
Jan 02, 2022 17:22:53
x45)
hjajj buzigyújtogatót olvastam először...
óóaaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hol a csuhám?????????????????
kaffkaendre
Jan 02, 2022 17:23:51
Igen, azokon látszik.
Jan 02, 2022 17:23:51
Cibbon
Jan 02, 2022 17:24:04
Nézd csak Gyagyás!
Találtam transzvesztitát/(transzvesztitákat?)akivel/(akikkel?) jobban összeillenél mint a Tibicédesszel :D
Találtam transzvesztitát/(transzvesztitákat?)akivel/(akikkel?) jobban összeillenél mint a Tibicédesszel :D
A négyes kivételével mind tolható (az is csak azért nem, mert tényleg Sodira hasonlít)
Jan 02, 2022 17:24:04
broni
(
x45)
Jan 02, 2022 17:25:56
x45)
hejjjj torquemada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jan 02, 2022 17:26:46
x45)
Sodira hasonlít
az sodi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az sodi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trollexel
Jan 02, 2022 17:29:14
Megvagy broni

Jan 02, 2022 17:29:14
sittessanyi
(
x7)
Jan 02, 2022 17:29:44
x7)
az amúgy nagyon brutál, hogy van egy kifejezetten csúnya, abszolút férfinek kinéző transzvesztita nő, aki nem mellesleg csöves és alkoholista és akkor te ennek kifizetsz több mint fél millió forintot és mégsem hajlandó veled lefeküdni.
egy percre azért álljunk meg, és adózzunk tisztelettel a snecit védő autipajzs-generátor előtt. elképeztő egy szerkezet!
egy percre azért álljunk meg, és adózzunk tisztelettel a snecit védő autipajzs-generátor előtt. elképeztő egy szerkezet!
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 02, 2022 17:31:39
x1)
Na igen, ez jellemzi a legjobban, hogy Púp milyen gigantikus, sok-sok megaparszeknyi távolságra van attól, hogy egy valódi nő akár csak szóba állni hajlandó legyen vele.
Álmodozik itt a korcs nyomorból kimentett, elfogadhatóan fehérbőrű nőkről, akikhez dörgölheti a működésképtelen pitont cicabújás közben :D Azok is inkább a Dunába fojtanák magukat, minthogy a pedofil hozzájuk érjen az undorító csápjaival :D
max5enutálnak
(
x47)
Jan 02, 2022 17:31:54
x47)
-csókolom, endre lejöhet videózni?
-dehát endre meghalt!
-nem baj, a kameráját elkérhetjük?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
-dehát endre meghalt!
Recskás Endi
Jan 02, 2022 17:32:09
Kaffka Tiborral szexeltél, Cuki Áront nézegeted.
BUZI VAGY!
Fehér négyzetekre vered a pitont.
PEDOFIL VAGY!
Egy év alatt 4 munkahelyről rúgtak ki. Legmagasabb végzettséged: érettségi.
PROLI VAGY!
Milliókat adtál Sas tanár úrnak és ismeretlen cigányoknak (Márk, Tisztességes Zoltán, Kaffka Tibor, Gammer).
GYAGYÁS VAGY!
10 milliós adósságod van.
CSÓRÓ VAGY!
Mindenki megvet, leönt, csicskít, felkérdez, lehúz.
BALEK VAGY!
Melegeket, zsidókat, nőket, első generációs értelmiségieket, alacsony keresetűeket stb. mocskoltál, gúnyoltál, szidalmaztál.
GONOSZ VAGY!
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
BUZI VAGY!
PEDOFIL VAGY!
PROLI VAGY!
Milliókat adtál Sas tanár úrnak és ismeretlen cigányoknak (Márk, Tisztességes Zoltán, Kaffka Tibor, Gammer).
GYAGYÁS VAGY!
CSÓRÓ VAGY!
BALEK VAGY!
Melegeket, zsidókat, nőket, első generációs értelmiségieket, alacsony keresetűeket stb. mocskoltál, gúnyoltál, szidalmaztál.
GONOSZ VAGY!
Jan 02, 2022 17:32:09
xray
(
x21)
Jan 02, 2022 17:32:11
x21)
Jan 02, 2022 17:32:11
Nem hazudok. Tényleg primitív lenne. Egyrészt. Másrészt a törvénytelen bosszú nálam kizárt.
a te törvényed: egy szemüveg egy csont, azaz halál a családra. te nyomorult. Jan 02, 2022 17:32:11
rkydderf
Jan 02, 2022 17:34:48
Nézd csak Gyagyás!
A 4es egy az egyben sodi :D
Jan 02, 2022 17:34:48
Klohek
(
x12)
Jan 02, 2022 17:34:58
x12)
Gyagyás! Az egyik fö védelmezöd, már edzésbe is kezdett!! A titok igaz, a hasonló a hasonlót vonza..
www.youtube.com/watch?v=kiwkZN04UqI
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
www.youtube.com/watch?v=kiwkZN04UqI
kaffkaendre
Jan 02, 2022 17:35:15
Azért még mindig bizakodok abban, hogy nem ússza meg csak így ennyivel azt, hogy halálosan megfenyegetett, szidalmazott egy ártatlan srácot, illetve édesanyját.
hetyetye
Jan 02, 2022 17:35:15
Nemfatyle
(
x7)
Jan 02, 2022 17:35:56
x7)
Sneci, te egyébként az ominózus lebukásod előtt miért hazudtad, hogy nem akarod megbaszni Tibit? Ha ez szerinted nem buziság, akkor mit szégyelltél rajta? :)
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
trolléga
(
x30)
Jan 02, 2022 17:36:39
x30)
az amúgy nagyon brutál, hogy van egy kifejezetten csúnya, abszolút férfinek kinéző transzvesztita nő, aki nem mellesleg csöves és alkoholista és akkor te ennek kifizetsz több mint fél millió forintot és mégsem hajlandó veled lefeküdni.
ahogy fentebb írták lesz még belőle keleti boszorka.
de pár oldallal visszább szó volt arról is hogy tibi vissza is mehet akár hozzá, iszonyatos lehúzásoknak néz akkor a gyagyás elébe. a trollok csak jól járnak :DDD
broni
(
x45)
Jan 02, 2022 17:38:56
x45)
nszksz a lendítéseket!!!!!!!!!!!!pina.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 02, 2022 17:45:57
x47)
-csókolom, endre lejöhet videózni?
-dehát endre meghalt!
-dehát endre meghalt!
endre szelleme 2 órával később:
-DE TI HÍVTATOK IDE!
broni
(
x45)
Jan 02, 2022 17:51:51
x45)
meghalt sodi.??????????????
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 02, 2022 17:52:28
x11)
Az a jó, ha tartoznak neked, hogy halálukig baszogathatod őket. Szar ötlet egy videóssal ezt eljátszani :)
Halálukig baszogathatod őket = felpattansz Kozmához Pestre amikor parancsolja, és aztán csicskaként nyalod a talpát élőben, majd hazamégy?
Miért van az, Gyagya, h mindig akkor nagy a pofád, ha van közted és a másik között jó pár kilométer? Hogy biztos ne találhassa el senki ökle a vekni fejedet? MI erre a magyarázat?
A régnemlátott buzidémon
Jan 02, 2022 17:52:36
Sodi gecire tré (Hah)
Sodi gecire tré (Hah)
Sodi gecire tré
Egy kibaszott kutya egy ösztönlény (Vau)
Sodi gecire tré
Sodi gecire tré
Sodi gecire tré
Egy önző kutya egy ösztönlény (Vau)
Azt mondja nehéz a lába (Há?)
Leszarom (Vau, vau)
Most meg azt, rámegy apámra (Prr)
Leszarom (Krr)
Sodi gecire tré (Hah)
Sodi gecire tré (Hah)
Sodi gecire tré
(Vau, vau, vau, vau)
Sodi gecire tré (Hah)
Sodi gecire tré
Egy kibaszott kutya egy ösztönlény (Vau)
Sodi gecire tré
Sodi gecire tré
Sodi gecire tré
Egy önző kutya egy ösztönlény (Vau)
Azt mondja nehéz a lába (Há?)
Leszarom (Vau, vau)
Most meg azt, rámegy apámra (Prr)
Leszarom (Krr)
Sodi gecire tré (Hah)
Sodi gecire tré (Hah)
Sodi gecire tré
(Vau, vau, vau, vau)
Jan 02, 2022 17:52:36
kaffkaendre
Jan 02, 2022 17:52:46
Valszeg az anyja megint megtiltotta neki, hogy sokat lógjon a neten, azért nem ír ide :DDD
hetyetye
Jan 02, 2022 17:52:46
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 02, 2022 17:55:19
x1)
Amúgy azt hittem, hogy ez a partifotós műfaj már vagy 15 éve, a szombat esti láz blog óta kiment a divatból.
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 02, 2022 17:57:15
x11)
Én egy kulturember vagyok. .
Kultúrember nem fetreng a Blahán bebaszva a betonon az anyja után sírva és nem óbégat gyerek- és családgyilkosságokról Kőbányaitól bebaszva a gyomaendrődi vasútállomáson, csak hogy pár dolgot kiemeljek.
Tudjuk, hogy nagyon szeretnéd egy kulturált, intelligens ember benyomását kelteni másokban, de azt már nagyon régen, nagyon-nagyon elbasztad :D
tyodika
Jan 02, 2022 17:58:48
Kultúrember nem fetreng a Blahán bebaszva a betonon az anyja után sírva
A többiekért sírtam az anyukám iránt, nem csak magamra gondoltam.
Jan 02, 2022 17:58:48
Hannes
Jan 02, 2022 17:58:54
Dear Hannes,
thank you for visiting this small community. You are always welcome here, we speak English, some of us German also, so you can write in any language.
FYI Endre, who is writing here under the account sodika (nickname is in orange), has expressed his wish several times that he would like to murder you. Do you know anything about this?
thank you for visiting this small community. You are always welcome here, we speak English, some of us German also, so you can write in any language.
FYI Endre, who is writing here under the account sodika (nickname is in orange), has expressed his wish several times that he would like to murder you. Do you know anything about this?
Dear Winkowitch,
Thank you for introducing me into this community. It is great here.
Endre was always weird in the office. He was acting like a mentally challenged person and used some weird words, like "hetyetye", when we confronted him about his smell.
Jan 02, 2022 17:58:54
kaffkaendre
Jan 02, 2022 18:01:37
Azt is megnéztem volna azért, hogyan okítja Tibcédeszt a programozásra úgy, hogy közben maga sem ért hozzá egy szikrát sem. :D
Lehetett volna röhögni rendesen, de erre már nem kerül sor, mert még az is pattintotta! :D
hetyetye
Lehetett volna röhögni rendesen, de erre már nem kerül sor, mert még az is pattintotta! :D
Jan 02, 2022 18:01:37
Hahó
(
x136)
Jan 02, 2022 18:01:54
x136)
Az a jó, ha tartoznak neked, hogy halálukig baszogathatod őket. Szar ötlet egy videóssal ezt eljátszani :)
ez 16:10-kor, ez meg 4 és fél órával. ennyire volt szüksége, hogy teljesen az ellenkező álláspontot vallja.
A dolgot kétféle módon lehet kezelni. Elkezdek mindenkit tolvaj gecizni, és évekig pár szaros 10 ezer forinton vitatkozunk, vagy elkönyvelem egyszeri tanulságként a dolgot.
Én az utóbbit választottam.
broni
(
x45)
Jan 02, 2022 18:03:16
x45)
renező úr, a dörpppe tripple anált vállat volna négerekkel, 20 milliért vajon????????
A régnemlátott buzidémon
Jan 02, 2022 18:03:41
Azt is megnéztem volna azért, hogyan okítja Tibcédeszt a programozásra úgy, hogy közben maga sem ért hozzá egy szikrát sem. :D
-Endre, mi az a backend??
-Nyee,mondtam már hogy nem áll fel a kukim!
Jan 02, 2022 18:03:41
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 02, 2022 18:03:56
x8)
Mindig ugyanez a forgatókönyv.
A pénz az jó.
Ha elkezd videós téma lenni, az nem jó. :D
Meg hogy "nincs jogom" a saját anyagi dolgaimról beszámolni, pedig lófaszt nincs :)
A pénz az jó.
Ha elkezd videós téma lenni, az nem jó. :D
Meg hogy "nincs jogom" a saját anyagi dolgaimról beszámolni, pedig lófaszt nincs :)
Kurvára NINCS JOGOD az interneten mutogatni a rusnya pedofil pofádat. Takarodjál szépen el innen!
Hahó
(
x136)
Jan 02, 2022 18:04:13
x136)
sneci, akkor most évekig szaros 10 ezer forintokon fogsz vitatkozni a tranyóval és kozmával, vagy pedig elkönyveled egyszeri (sokadik) tanulságként?
látod-látod, az univerzum jól megbüntetett téged zsery 50 eurójának ellopáséért. fincsi a krém?
látod-látod, az univerzum jól megbüntetett téged zsery 50 eurójának ellopáséért. fincsi a krém?
kaffkaendre
Jan 02, 2022 18:07:59
Milyen gáz, hogy a saját anyjának nem vesz semmit karácsonyra, de pár baromnak meg több tízezret ad csak úgy találomra... Aztán most meg sír utána a szája, és próbálja szánalmasan visszakönyörögni.
Nem gondolod gyagyás, hogy ez gáz? Persze, hogy nem gondolod, mert szerinted ez így okés, mint ahogy minden alja megmozdulásod.
hetyetye
Nem gondolod gyagyás, hogy ez gáz? Persze, hogy nem gondolod, mert szerinted ez így okés, mint ahogy minden alja megmozdulásod.
Jan 02, 2022 18:07:59
Fehér négyzetek
Jan 02, 2022 18:10:52
Gyagyás, milyen vállalások ezek idénre? Picsafüst az egész!
Én ilyeneket vártam, baszod:
- megpróbálod jó heteró fatászpikaként elnyerni V. Anikó szívét, hogy bebizonyítsd, nem vagy homár (vagy bi)
- kiviszed magadhoz a dörpét, a formátum adott, olyan show-t nyomnátok, mint Judga és Tibcédesz
- tartanál egy alkoholmentes hetet, hogy bebizonyítsd, nem vagy alkoholista
- kibékítenéd jó hídangolnaként Tajgit és RGL-t, nyomhatnának a pecódban egy riszaviadalt a Just Dance-ben
- közös főzőműsor Varga Irénnel és Zoli bácsival, mecsoda crossover lenne!!!
- LEGO-zhatnál egyet Molnáref-fel, stb.
Juhhúúú!!!
- megpróbálod jó heteró fatászpikaként elnyerni V. Anikó szívét, hogy bebizonyítsd, nem vagy homár (vagy bi)
- kiviszed magadhoz a dörpét, a formátum adott, olyan show-t nyomnátok, mint Judga és Tibcédesz
- kibékítenéd jó hídangolnaként Tajgit és RGL-t, nyomhatnának a pecódban egy riszaviadalt a Just Dance-ben
Jan 02, 2022 18:10:52
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 02, 2022 18:12:49
x8)
Sosem tudhatod, hogy éppen ki figyel hátulról vagy oldalról :)
Ajánlom ezentúl mindig nézz körül te fasz!
Ajánlom ezentúl mindig nézz körül te fasz!
Kiderül hogy az egész körút olyan volt mint a Trumann Show. Mindenki beépített ember aki a trash csoportból vagy a fórumról ment oda.
öklendező szerelő
(
x4)
Jan 02, 2022 18:13:18
x4)
elmebeteg endre a valóságra fittyet hányva felépíti magának a saját világát
gyagyás, sosem gondolkozol el azon, miért lett a neved gyagyás?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
gyagyás, sosem gondolkozol el azon, miért lett a neved gyagyás?
Soderák
(
x1)
Jan 02, 2022 18:13:46
x1)
Gyagyás, milyen vállalások ezek idénre? Picsafüst az egész!
Én még hozzátenném azt, hogy informatikából valami alaptudást szedjen össze, mert hogy egy windows nyelv beállítás is 2 napig tart, a xbox appról és a discordról ne is beszéljünk...
broni
(
x45)
Jan 02, 2022 18:18:22
x45)
* pr *
Jan 02, 2022 18:23:40
Nofap January
Jan 02, 2022 18:23:40
Fikás
Jan 02, 2022 18:31:02
kiviszed magadhoz a dörpét, a formátum adott, olyan show-t nyomnátok, mint Judga és Tibcédesz
Erre voksolok, egy gnóm szerelmespár kalandos hétköznapjaiba bárki szívesen belekukkantana! Hatalmas potenciál lenne benne!
Jan 02, 2022 18:31:02
MaxPayne
(
x24)
Jan 02, 2022 18:31:24
x24)
Kaffka Tiborral szexeltél, Cuki Áront nézegeted.
BUZI VAGY!
PEDOFIL VAGY!
PROLI VAGY!
GYAGYÁS VAGY!
CSÓRÓ VAGY!
BALEK VAGY!
GONOSZ VAGY!
BUZI VAGY!
PEDOFIL VAGY!
PROLI VAGY!
GYAGYÁS VAGY!
CSÓRÓ VAGY!
BALEK VAGY!
GONOSZ VAGY!
Tűpontos! Plusz egy megkerult szemuvegert kiirtana egy egesz csaladot. Pszichopata!
kaffkaendre
Jan 02, 2022 18:33:29
Bár azt hozzá kell tenni, hogy van olyan szerencsétlen, hogy hamarabb nyírná ki magát, mint bárki mást. Viszont akkor sem kellene ilyen fenyegetőzésekkel dobálóznia, elmebeteg.
hetyetye
Jan 02, 2022 18:33:29
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jan 02, 2022 18:35:50
x7)
youtu.be/bz5nR8Y6hCY
heroes never die!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
heroes never die!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jan 02, 2022 18:38:24
x7)
Endre, mi a szakadt zsidó kurva anyádért lötykölöd a pinaszádba videózás közben azt a szar csóró sört? Nívós flokkereknél láttál te valaha ilyesmit te pedofil korcs?
Az öreg fasznál amelyik bassza anyádat mi volt még a téma? Nem kérdezett a csajokról stb? Anyád 70 felett talált faszt, te meg 40 éves impotens roncs vagy XD Nagyon röhögök.
A jó portás csak baszik!
Az öreg fasznál amelyik bassza anyádat mi volt még a téma? Nem kérdezett a csajokról stb? Anyád 70 felett talált faszt, te meg 40 éves impotens roncs vagy XD Nagyon röhögök.
ascites
(
x57)
Jan 02, 2022 18:43:47
x57)
Továbbra is azt hazudja, hogy csak annyit árult el az Ebcsontról, hogy van mellette egy tesztállomás. Viszont az irodavezető google translat-tel nézegette a Sodipédiát és a fórumot, majd jó tanácsot is adott: „Gondoljam át, mert szerinte ez egy 10 éves történet és soha nem ér véget, amíg én ezt a vlogot csinálom. Tehát ha nyugodt életet akarok, akkor hagyjam abba a videózást” (36p körül). Csakhogy erre a bölcs Tibor kioktatta, hogy ne legyen csicska, videózzon.
Ez szépen összefoglalja egyébként, hogy mi volt 2021 egyik legnagyobb púponvágása.
Hiába álmodozik ez a félnótás évek óta arról, hogy csak azért dolgozik, hogy finanszírozni tudja a videós hobbiját, egyre inkább beszivárog az autiköd alá, hogy az a fajta videózás, amire ő képes (hergelés, mocskolódás, trash), az nem egyeztethető össze egy normális munkahellyel. Már eleve ezen dolgozott a ködgenerátor egész nyáron, erre megjelent a trafó és az október 23. ünnepi sztrím, ami kiírta az Ebconttól is :D
A legironikusabb az egészben, hogy amit a legkevésbé bán, azaz amit Jutkával művelt, az a korcs haláláig aduász lesz bármilyen magyarázókártyán. A csalásokat, a pedofíliát, a hergeléseket magyarázni kell, de bárki, aki meglát egy gifet vagy egy 20 másodperces videórészletet a legós műsorból (vagy még jobb, a céglogós fojtogatásból), az azonnal felsikít, hogy „bazmeg, azt a kolléganőkkel is megpróbálhatja eljátszani”. És ha éppen úgy állnak a csillagok, akkor akár tényleg meg is csinálhatja, lásd a gyomás pszichotikus epizódot. Más baja van, de pont egy kollégára pöccen és kész. Hát kell ez bárkinek?
Sodipatkány
(
x1)
Jan 02, 2022 18:46:35
x1)
Tényleg jogos kérdés sodi:
Nem tartod cikinek, hogy anyád 70+ évesen többet baszik, mint te a "vadászbika"?
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Nem tartod cikinek, hogy anyád 70+ évesen többet baszik, mint te a "vadászbika"?
nonsense
(
x1)
Jan 02, 2022 18:50:18
x1)
Mikor mész haza? Maradsz még egy pár hetet, hátha a szerelmed békülni akar?
Hahó
(
x136)
Jan 02, 2022 18:51:02
x136)
korábbi ezek voltak az auti elképzelések, aztán közbeszólt a valóság:
sodika Feb 23, 2018 22:08:13
És ebből nem származik semmiféle hátrányod. Mondják persze HR-esek, hogy figyelj még a Facebook-profilodra is, meg minden ilyen faszság, de én meg erre azt mondom, hogy olyan köcsög munkaadónál, amelyik a magánéletedben vájkál, ne is akarj dolgozni inkább, szóval ezt, hogy mit ad ki rád a Google vagy a Facebook, pont lehet szarni le. :-)
sodika Apr 21, 2021 11:44:02
Nem baj az. Olyan helyre, ahol magánéletben turkálnak, eleve nem is mennék ugyanis.
sodika Jun 04, 2021 10:01:54
Az ember tartalomgyártóként harsány kell hogy legyen.
És még sose volt olyan munkám, ahol az ikluenszerkedés kizárt dolog lenne.
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Jan 02, 2022 18:51:11
x1)
Meghitt ünnepi vacsorán a csicskitását mutogatja a szexpapinak a gyagyás beszarok ha ezt elképzelem.
Átlagos alienpörkölt élvező
Hahó
(
x136)
Jan 02, 2022 18:52:21
x136)
majd meglátjuk, hogy a következő melócsá mit fog szólni az "ikluenszerkedéshez".
Hahó
(
x136)
Jan 02, 2022 18:54:31
x136)
a lyudkával erőszakoskodós ikluenszerkedés szerintem minden melócsánál ki fogja verni a biztosítékot. nem is kell más magyarázókártya.
kaffkaendre
Jan 02, 2022 18:55:30
remélem munkanélküli marad, aztán végleg ott köt ki a Blahán, mert más sorsot nem érdemel
hetyetye
Jan 02, 2022 18:55:30
Archer Dark
Jan 02, 2022 18:56:28
Biztosan valaki innen már kérdezte tőle, de akkor most én is:
Gyagyás!
Milyen érzés, hogy már az elmebeteg skizofrén Molnár F. Árpádnak is előbb lett gyereke mint neked?
Veritas Omnia Vincit
Gyagyás!
Milyen érzés, hogy már az elmebeteg skizofrén Molnár F. Árpádnak is előbb lett gyereke mint neked?
Jan 02, 2022 18:56:28
Hahó
(
x136)
Jan 02, 2022 18:56:54
x136)
sneci, te olyan kötelet adtál a trollok kezébe amikor lyudkával szemben élő adásban erőszakoskodtál, hogy ebből már soha nem fogsz tudni kimászni.
majd magyarázhatod a főnök úrnak, hogy 10 óra után csendben kell lenni.:)))
majd magyarázhatod a főnök úrnak, hogy 10 óra után csendben kell lenni.:)))
Andi
(
x13)
Jan 02, 2022 18:57:08
x13)
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
tyidi tyodi
Jan 02, 2022 18:57:41
nyinydzs asszal semmi kond ha jáfákok pájat ajja a hankoskotó fén poszojkányja
Jan 02, 2022 18:57:41
Hahó
(
x136)
Jan 02, 2022 18:59:07
x136)
mifaan? gammer szerint golda csicskította be kozmát telefonon.:)))
kaffkaendre
Jan 02, 2022 19:01:37
Aníg Gammernél volt Sodi, szerencse, hogy nem mozdult rá a lányára a gyagyás pedofil szatír.
Bár Gammer sem különb a Sodinál.
hetyetye
Jan 02, 2022 19:01:37
nonsense
(
x1)
Jan 02, 2022 19:03:44
x1)
Aníg Gammernél volt Sodi, szerencse, hogy nem mozdult rá a lányára a gyagyás pedofil szatír.
Trollok harca
(
x5)
Jan 02, 2022 19:06:39
x5)
Gammer külföldre készül vlogolni..csak nem?
Miskolci alvósejt
kaffkaendre
Jan 02, 2022 19:07:05
Atyám.. ezt én nem is tudtam. Így meg pláne szerencse akkor... hülye pedofil nem változik.
Jan 02, 2022 19:07:05
sittessanyi
(
x7)
Jan 02, 2022 19:07:52
x7)
a gammerné már aznap este megutálta a púpost, mikor az nem hagyta abba az óbégatást más házában, vendégként.
szóval felé mehetne a tényfeltárás és figyelmeztetés, hogy vigyázzan a gyerekére és az élettársára mert sodi pedofilbotrányba keveredett
szóval felé mehetne a tényfeltárás és figyelmeztetés, hogy vigyázzan a gyerekére és az élettársára mert sodi pedofilbotrányba keveredett
Hahó
(
x136)
Jan 02, 2022 19:08:01
x136)
Gammer külföldre készül vlogolni..csak nem?
de-de, gyanús, hogy linzbe készül. ingyen lakás, ingyen kaja, ingyen sör. közben úgy kell csinálni, mintha munkát keresne.
MaxPayne
(
x24)
Jan 02, 2022 19:09:00
x24)
Tudná linkelni valaki azt a streamet, amikor az Age of Empire tanuló pályájával szerencsétlenkedik a nyomorék pedofil?
Tyodika
Jan 02, 2022 19:10:15
a gammerné már aznap este megutálta a púpost, mikor az nem hagyta abba az óbégatást más házában, vendégként.
Ezt nagyon sajnálom, viccen kívül. Jól éreztem magam a társaságában, felüdülés volt olyannal lenni, akinek még nálam is kevesebb foga van.
Jan 02, 2022 19:10:15
Hahó
(
x136)
Jan 02, 2022 19:11:39
x136)
nyelftanilag nem a sodi vitatkozik 10 ezer forintokon, hanem gammer csinálja helyette minden lájvjában, meg ezek szerint goldát is bevonta a vitatkozásba.
MaxPayne
(
x24)
Jan 02, 2022 19:14:25
x24)
Tudná linkelni valaki azt a streamet, amikor az Age of Empire tanuló pályájával szerencsétlenkedik a nyomorék pedofil?
Sry. Figyelmetlen voltam, megtaláltam.
Labanc púpfelhő
Jan 02, 2022 19:15:23
Gyomaendrődi fórumon így reagált a "ki zajong" kérdésre, szerintem le se szarja, de egy próbát megér
Jan 02, 2022 19:15:23
broni
(
x45)
Jan 02, 2022 19:17:53
x45)
arkan álítólag él, plasztika, valahol távol -keleten. remélem, így van.
Érdeklődő
(
x6)
Jan 02, 2022 19:42:46
x6)
Endre, ha Gammerné megharagszik, akkor vége mindnnek. Nem lesz cicabújás a Bandival, nem szlopálhatjátok együtt többet a Kőbányait. Mindenképp ki kell engesztelned valahogy!
Án egy szép ajándékra gondoltam, valami személyesre... Ahol nem a pénz fontos, amibe került, hanem a mögötte meghúzódó gondolat... Adok is neked egy baráti tippet: vedd meg neki a Dőrpétől a VÁNBÍR KRISZTA festményt! :D
Án egy szép ajándékra gondoltam, valami személyesre... Ahol nem a pénz fontos, amibe került, hanem a mögötte meghúzódó gondolat... Adok is neked egy baráti tippet: vedd meg neki a Dőrpétől a VÁNBÍR KRISZTA festményt! :D
Trassvúd
Jan 02, 2022 19:43:21
Lezárult egy Janka.
Jan 02, 2022 19:43:21
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 02, 2022 19:43:28
x19)
Néha eszembejut az a tavalyi sztorija a faszfejnek, hogy meetingeltek skype-on a kollègákkal meg a főnökkel és vmi nem volt jó, nem volt kamerakèpe ez meg össze-vissza szentsègelt, hetyetyetyèzett, hisztizett meg gondolom sírt közben a hang meg kiment a kollègák felé... XD
Szatyorfülű
Jan 02, 2022 19:44:00
Az apád gondolom nem sokat foglalkozott a neveléseddel, ezért nem tudod hogyan is kéne viselkednie egy felnőtt férfinak.
Jó példa vagy viszont arra, hogy mit okoz ha a férfi elhagyja a családot, vagy rossz példát mutat. Téged elnézve ez BTK paragrafus kellene, hogy legyen.
Ha abbahagynád ezt az internetes állatkodást és a munka mellett pszichiátriai segítséget kérnél se biztos, hogy ennyi idősen még van visszaút. De a jelenlegi elképzeléseiddel mi a célod?
Ez a trash vonal a legjobb esetben is max. egy 10 ezres feliratkozóbázist fog neked biztosítani, viszont azt is csak úgy, ha folyamatosan versz valakit, öntöd magad szarral, bekúrva és hasonló állatságok. Ha esetleg arra apellálsz, hogy az így megszerzett ~10 ezer feliratkozó után majd újra nyomod a technikai meg utazós vlogokat amiket addig se nézett senki, szerintem nagyon el vagy tévedve. A trashközönségnek folyamatos balhék kellenek. Nem mellesleg a nőverés után még szponzorok sem lesznek. Ez az irányvonal (még ha most élvezed is) egy zsákutca.
Merci meg azért keresett vele 100-200 ezret mert hajléktalan és volt több ember a chaten aki megsajnálta őket. Téged ki fog megsajnálni, te linzi sztárprogramozó? Csak úgy fognak megsajnálni ha fizetsz érte, de akkor megintcsak minuszba fogsz kijönni, a Youtube reklámbevétel édeskevés lesz ahhoz, hogy a videós kiadásaidat akárcsak fedezni is tudja.
Jó példa vagy viszont arra, hogy mit okoz ha a férfi elhagyja a családot, vagy rossz példát mutat. Téged elnézve ez BTK paragrafus kellene, hogy legyen.
Ha abbahagynád ezt az internetes állatkodást és a munka mellett pszichiátriai segítséget kérnél se biztos, hogy ennyi idősen még van visszaút. De a jelenlegi elképzeléseiddel mi a célod?
Ez a trash vonal a legjobb esetben is max. egy 10 ezres feliratkozóbázist fog neked biztosítani, viszont azt is csak úgy, ha folyamatosan versz valakit, öntöd magad szarral, bekúrva és hasonló állatságok. Ha esetleg arra apellálsz, hogy az így megszerzett ~10 ezer feliratkozó után majd újra nyomod a technikai meg utazós vlogokat amiket addig se nézett senki, szerintem nagyon el vagy tévedve. A trashközönségnek folyamatos balhék kellenek. Nem mellesleg a nőverés után még szponzorok sem lesznek. Ez az irányvonal (még ha most élvezed is) egy zsákutca.
Merci meg azért keresett vele 100-200 ezret mert hajléktalan és volt több ember a chaten aki megsajnálta őket. Téged ki fog megsajnálni, te linzi sztárprogramozó? Csak úgy fognak megsajnálni ha fizetsz érte, de akkor megintcsak minuszba fogsz kijönni, a Youtube reklámbevétel édeskevés lesz ahhoz, hogy a videós kiadásaidat akárcsak fedezni is tudja.
Jan 02, 2022 19:44:00
Elsőéves
(
x3)
Jan 02, 2022 19:47:03
x3)
Lezárult egy Janka.
broni
(
x45)
Jan 02, 2022 19:47:44
x45)
index.hu/belfold/2022/01/02/a-kutyapart-elnoke-tette-helyre-marki-zay-petert/
ez a kovács is trash csoportos, mi????????????
ez a kovács is trash csoportos, mi????????????
Phil Collins
Jan 02, 2022 19:51:10
Én nem zsarolok senkit. Soha.A videós témáimat mindig magam választom meg. Az persze már más kérdés, hogy vicces, ha valaki olyan vakmerő, egy viszonylag ismert videóst merészel baszogatni :)
Wouldn't you agree?
Baby, you and me
Got a groovy kind of love
Jan 02, 2022 19:51:10
Ládika
Jan 02, 2022 19:53:36
Az apád gondolom nem sokat foglalkozott a neveléseddel, ezért nem tudod hogyan is kéne viselkednie egy felnőtt férfinak.
ne magyarázzál már, papa!
Jan 02, 2022 19:53:36
Andi
(
x13)
Jan 02, 2022 19:54:48
x13)
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Trollok harca
(
x5)
Jan 02, 2022 19:54:52
x5)
lájv
Miskolci alvósejt
kaffkaendre
Jan 02, 2022 19:55:21
Jan 02, 2022 19:55:21
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 02, 2022 19:57:22
x7)
gondolom törölték a sok copyrightos zene miatt, a délutáni liveban panaszkodott rá, hogy kapja a strikeokat
Andi
(
x13)
Jan 02, 2022 19:57:53
x13)
rBalit várják a szolnoki pályaudvaron.
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 02, 2022 19:57:59
x1)
lájv
A beszari pedofil azt nem merte lájvolni, hogy moziba megy, nehogy megtalálják a trollok.
Bújkál, mint egy ágyipoloska, ez ám a shiker.
hunty
(
x2)
Jan 02, 2022 20:00:18
x2)
Próbálom összekötni a pontokat, most mit csinál szolnokon? Illetékes emberek remélem mozgósítva lettek
MDI Fireburn
kaffkaendre
Jan 02, 2022 20:00:47
Jéé, akkor még mindig Magyarországon van a gyagyás! :D
Persze a Kőbányai most sem maradhat el a show-ból.
hetyetye
Persze a Kőbányai most sem maradhat el a show-ból.
Jan 02, 2022 20:00:47
Zsénó
(
x22)
Jan 02, 2022 20:02:59
x22)
Szenyor Sodi: 4000 euró, azaz a "szenyor" szint alján van most a sodi
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Elsőéves
(
x3)
Jan 02, 2022 20:04:22
x3)
Seggbekúrt megint saját magával beszélget a chaten :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
40_éves_junior
(
x6)
Jan 02, 2022 20:05:41
x6)
Szenyor Sodi: 4000 euró, azaz a "szenyor" szint alján van most a sodi
4000 euró mediornak is sovány. főleg new hire-ként
trashvod
(
x6)
Jan 02, 2022 20:05:51
x6)
Gárdonyi úton van
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
trolléga
(
x30)
Jan 02, 2022 20:10:08
x30)
Programozós hetyetye... Csak úgy fosha a nézőket :DDD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nemfatyle
(
x7)
Jan 02, 2022 20:10:44
x7)
Kurva vicces, ahogy a 4000 eurós fizetéséről beszél, és közben önti a szájába a kőbányait XD Tényleg mintha egy paródia lenne
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
111 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Amúgy ez mind transzi?
Nehéz megmondani.