Mivel ma fizetés nap van és meg is érkezett, ráaádsul cirka 700 euróval több mint amire számítottam így a röhögés mellett izgalommal túrom az amazont hogy valami kütyüvel megjutalmazzam magam. Ráadásul ma dupla fizetés van, mert egy maszek munkából is jön egy fizetésnyi pénz. Igaz a kettőből bármelyik több mint a pikkdata szájentiszt szenyor recskás bruttója de azért annyira felelőtlenül nem költünk mint ő.
Megnéztem a profilt, ő valószínű, hogy az ONOKA. Vagy koravén és Cserhátit hallgat.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Igen valszeg egy újabb szexnagyi lehet.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
"ÖRÜLHETTEK!!!"
Álmodjatok Rémeket!
Visszasírja még Szandikát amikor bablevesért fogja nyalni az öreglányok aszott valagát!
A helyzet az, hogy én tegnap meghaltam.
Csak.... Szerencsére... Ez még érzés szinten nem jutott el a tudomatomig. Mert akkor.. lehet hogy még kárt is tennék magamban. Nem tudom.
Fifi is rendszeresen meghal, eltűnik, nem létezik.
Ez legyen az a búcsúvideó Endre, ahogy megmaradsz az emlékezetünkben. Most már tényleg soha többet ne csinálj több videót, közel az állomás, sétálj ki, és vetődj egy keresztülhúzó IC elé.
Ide jutottál a szakadozott ablakkeret elé, bejlini ütyféd úr! Végállomás Újszász, kérem a vagány mellett vigyázzanak!
Azért a Púpszászi rezsiválság című epizódot még szívesen megnézném mielőtt még éhenhal vagy halálra fagy a Blahán. A vonat elé ugrás túl gyors és kegyes halál lenne ennek a szarházinak.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Amekkora balfasz csak levágná a lábát aztán roki lenne.
Nem ember. Démon!
Az az illetékes hatóságok hibája lenne, hogy nem diagnosztizálták rendesen pedig volt rá elég lehetőségük.
Amúgy meg nem kell beszarni. Olyan őszi éved lesz itt ...
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Csókolom! Broni anyukájának tetszik lenni csókolom?
Meleg van a lidl mögött??
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Az én lelkiismeretem rendkívüli módon megnyugodna, ha tudnám, hogy több kisgyerek nem látja már se élőben a jakuzzikban, se messengeren elküldve a földig lógó, maga után vonszolt herezacskókat és a döglött angolnát.
Ha tudnám, hogy a banki és adópénzek nem egy nagypofájú gané selejt ember nagyzolására égnek el.
Ha tudnám, hogy úgy döglesz meg, mielőtt a vasúti ütköző keresztülrepül az agyadon, hogy előtte végigfutott benne: mégiscsak a trollok győztek.

bruhuhu :(
Meg kisgyerekeket levideóz ez a "szegény fiatalember" "véletlenül", és eljátssza hogy nem látta pedig tudta nagyon jól hogy kiket is vesz fel...
Hagyjuk már.
Az is retardált aki a sodi igazi arcát ismerve is kiáll mellette, normális ember ugyanis semmilyen módon nem tud Sodi oldalára állni.
Pont.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Ez a beteg ember konkrétan azt tervezte, hogy halálra itat egy hajléktalan nőt.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Nagyon vicces, hogy a Sneci beszél gonoszságról. Megérdemled ezt, pedofil.
Nothing's better than cheddar!
hát ez kurvajó :DD felkérdezték a videók miatt :D dehát ez volt minden vágyad Endre, legalább végre valaki nézte az általad tartalomnak csúfolt netszemetedet!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ebből is látszik, milyen manipulatív féreg állat ez. Semmilyen sajnálatot nem érdemel.
Ezt sem tudom felfogni. Milyen büszke volt az altala keltett feszültsegek okozta agressziv "tartalmakra", de juj a melocsa nehogy meglassa! WTF???
Nekik miert nem meseltel olyan buszken a videoidrol, livejaidrol? Ahh.. szoval tudtad, hogy vallalhatatlanok, de csak csinaltad. Akkor most miert is sir a szad? Te beteg fasz!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Tegnap igen, de ma már jobban van. Tisztára, mint Géjza mentora...
Endre, te meg egy férfi csövesseggbe bújt degenerált taonygerincű pedofil vagy. Aki végre talán oda kerül, ahová való: a Blaha aluljáróba.
Közvetlenül munka után ment oda vagy azt hitte majd dolgozik (dokumentációt olvas) onnan.
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
pfhú de kurvaronda ez az "ember"
a legszebb csukott szemmel lenne földdel maga felett!
Már ment az előbb egy ilyen lájv.
a kommentre várok csak
Álmodjatok Rémeket!
Nem találom Prof, de találtam egy másik viccesset:
szép találat
púpfalra osztogatják, itt mesél a cica a seggbekúrásról
emalm.com/?v=KzIAZ
a baszós sztorizgatás asszem valami unalmas linzi recskaodús betelefonálós műsor része volt. szerintem hotyfolt is volt belőle. de egyik keresővel sem találom. "meg foglak baszni" vagy "meg akarlak baszni" volt a loop talán?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
és a külsős körnek mi jut?
Majd én citerázok.
Ne bántsd a tiszt helyettest! Jó katona. Nem profi, de igyekezett!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Van ott még valami ződ' üzi alul, azokról nem tudunk semmit? :D
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Ezen indokolatlanul hangosan felröhögtem.
Hát azért hetyetye.
nem mer ez se a saját anyag máshonnan lopták
idk, en ennyit kaptam :/
mit loptunk? Karibnak küldte Laura.
Ilyen fajta érzelmi zsarolás napok óta ment fifikétől, hogy fogadja be csak 3percet kér beszélni, meg nincs értelme az életének, stb. majd Lautól elkérem újra ezeket a screneket, de már akkor átküldte, csak annyi ilyen szar anyagot kaptam az elmúlt hetek alatt, hogy nem győzöm mit publikáljak mostmár így utólag... mert ugyebár okkal lett húzva nem kiadva minden infó rögtön! különben nem tartanánk itt ahol most!
De az öngyi fenyegetés megvolt ezáltali érzelmi zsarolás... folymataosan, de Lau jól teljesített és nem vette be - folyamat tájékoztattam-tuk hogy miket fog hazdni... könyörgések, péküljünki, térdelések, kmausírások, stb.
HeTe!
A belsős körtől lopták?
fejléc/lábléc. legközelebb erre figyeljetek oda fotoshopnál
?? milyen photoshop?
Most akkor lopták, vagy hamisították?
Most már jöhet minden is!!!
Jöjjön minden screen válogatás nélkül!
3 perc mi...szerintem ottfelejtené magát egy életre...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
egyiksem
Karib nem er ra most, ezert küldte nekem, hogy rakjam ki, Laura kerte meg ra hogy RAKJUK KI
marhara orulnek ha nemlenne hazudozas ismet
Én is erre gondolok, nincs céges autó jó a "szamár" is.
Nagyon elavult világ képe van a vekninek.
Bátyám 12 éves lánya is egy 300K-s almás laptoppal szaladgál a gimibe.
Gyagya beragadt ebbe a mű egyetemi menőzések körébe.
Az mondjuk milyen menő lenne, ha leutazna szegedre órákig 3 percért. Bebaszva megérkezik, majd loopol 3 percet és miután letelt megy megint a Mosoly apartmanba.
Nyilván nem nektek szólt. Kíváncsi voltam, hogy a kötőjeles seggfájósnak mi a fasz baja van. Sértődött ellentmondásban van, miközben teli pofával kéne röhögnie. Ki érti ezt...
ahhoz hatósággal kell onnan kitenni...magától nem megy, tukmálná magát a stresszmentes, ingyenes nyugira, ami neki megjár (pfejj)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jun 30, 2022 14:49:36
x5)
Endre!
nagyon jo volt a ravatalos flokk, egyutt neztuk mindenkivel akinek van munkaja :)
annyit meg, hogy ha mar meghaltam, meg ravatal: legkozelebb tenyleg befekhetnel valahova. Nagy igenyeink nincsenek, jo a koporso, zart osztaly, elfekvo is :)
PING PONG, ugye? :)
nagyon jo volt a ravatalos flokk, egyutt neztuk mindenkivel akinek van munkaja :)
annyit meg, hogy ha mar meghaltam, meg ravatal: legkozelebb tenyleg befekhetnel valahova. Nagy igenyeink nincsenek, jo a koporso, zart osztaly, elfekvo is :)
PING PONG, ugye? :)
Mivel ma fizetés nap van és meg is érkezett, ráaádsul cirka 700 euróval több mint amire számítottam így a röhögés mellett izgalommal túrom az amazont hogy valami kütyüvel megjutalmazzam magam. Ráadásul ma dupla fizetés van, mert egy maszek munkából is jön egy fizetésnyi pénz. Igaz a kettőből bármelyik több mint a pikkdata szájentiszt szenyor recskás bruttója de azért annyira felelőtlenül nem költünk mint ő.
nonsense
(
x1)
Jun 30, 2022 14:49:45
x1)
Ezért szereted a gyerekeket, igaz?! Őket még átbírod baszni, elhiszik a hazugságaidat.
Trollul Madár
(
x15)
Jun 30, 2022 14:50:43
x15)
Endre!
Már csak 200 oldal és nyakunkon az 1000.
Blaha évadunk lesz akkora vagy még púpszászi?
Már csak 200 oldal és nyakunkon az 1000.
Blaha évadunk lesz akkora vagy még púpszászi?
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 30, 2022 14:51:49
x39)
Ha tényleg felfogná mi történik, nem a neten sajnáltatná magát!
Pláne nem a kommentek felének cenzúrázásán fütyizne!
Hazug sodi a sodi!
Peregnek a halál excelek hihetetlen sebeséggel!
Pláne nem a kommentek felének cenzúrázásán fütyizne!
Hazug sodi a sodi!
Peregnek a halál excelek hihetetlen sebeséggel!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 30, 2022 14:52:12
x21)
Bővül a halállista?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Démon Démon Démon
Jun 30, 2022 14:54:03
A Coop Szolnok Zrt. által felajánlott különdíjat kapta:
Kissné dr. Bata Gyöngyi - Kukoricás pite barackos patisszonnal.
Nahát Sodi, kérd meg anyukádat, hogy csináljon neked a díjnyertes pitéjéből, máris jobb kedved lesz.
Nem ember. Démon!
Kissné dr. Bata Gyöngyi - Kukoricás pite barackos patisszonnal.
Nahát Sodi, kérd meg anyukádat, hogy csináljon neked a díjnyertes pitéjéből, máris jobb kedved lesz.
Jun 30, 2022 14:54:03
max5enutálnak
(
x47)
Jun 30, 2022 14:54:30
x47)
Ezért szereted a gyerekeket, igaz?! Őket még átbírod baszni, elhiszik a hazugságaidat.
Megnéztem a profilt, ő valószínű, hogy az ONOKA. Vagy koravén és Cserhátit hallgat.
érzelmi regresszió
Jun 30, 2022 14:57:18
Ne tartsd magadban az érzéseket, Endre! Szabadjára kell engedni őket mert különben szétdurran az az ocsmány vekni fejed!
Jun 30, 2022 14:57:18
Kriptozsidó
(
x6)
Jun 30, 2022 14:59:50
x6)
Trollul Madár
(
x15)
Jun 30, 2022 15:03:18
x15)
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 30, 2022 15:04:00
x19)
Március óta volt 1 hónap (se) munkaviszonyod. Ezt hogy írod majd be a cv-be? :)
Annyit azért mondj már meg, hogy kokainra maradt még pénzed? :)
Annyit azért mondj már meg, hogy kokainra maradt még pénzed? :)
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 30, 2022 15:04:17
x10)
"ÖRÜLHETTEK!!!"
nonsense
(
x1)
Jun 30, 2022 15:05:48
x1)
Visszasírja még Szandikát amikor bablevesért fogja nyalni az öreglányok aszott valagát!
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 30, 2022 15:07:14
x16)
Endre!
Tökéletes ez a búcsúvideó, különösen a sokegyetemes, értelmiségi, senior programozó veknifeje mögött a rothadozó ablakkeret a málló Kádár kockával. Ez lett hát a helyed, a jobb sorsra érdemes fiatalemberből, aki egy Isten háta mögötti faluban végezte, egy düledező kalyibában.
Büszkeséggel önt el az a tudat, hogy bizonyos mértékig én is hozzájárultam, hol a saját nevem alatt, hol false flag alatt, hogy megkapd amit a sorstól érdemelsz, és gyakorlatilag az egész ország megtudja, ki az a Kiss Endre Farkas.
Ez legyen az a búcsúvideó Endre, ahogy megmaradsz az emlékezetünkben. Most már tényleg soha többet ne csinálj több videót, közel az állomás, sétálj ki, és vetődj egy keresztülhúzó IC elé.
A világ szebb hely lenne, ha kilehelnéd a mocskos, sötét, pedofil lelkedet.
A trollok legyőztek, te meghaltál. Akkor minek szívod el feleslegesen mások elől az oxigént?
Ja és ami a legjobb. Amit Karibék tényfeltártak, abban egyetlen büdös szó hazugság nem volt. Semmit nem ferdítettek, semmit nem torzítottak. A saját szádból elhangzó kommenteket és videókat mutatták meg, pontosan azt, ami te magad vagy. Ez vagy. Egy emberszemét alsóbbrendű hulladék, akitől minden jóérzésű ember undorodik.
Ide jutottál a szakadozott ablakkeret elé, bejlini ütyféd úr! Végállomás Újszász, kérem a vagány mellett vigyázzanak!
Tökéletes ez a búcsúvideó, különösen a sokegyetemes, értelmiségi, senior programozó veknifeje mögött a rothadozó ablakkeret a málló Kádár kockával. Ez lett hát a helyed, a jobb sorsra érdemes fiatalemberből, aki egy Isten háta mögötti faluban végezte, egy düledező kalyibában.
Büszkeséggel önt el az a tudat, hogy bizonyos mértékig én is hozzájárultam, hol a saját nevem alatt, hol false flag alatt, hogy megkapd amit a sorstól érdemelsz, és gyakorlatilag az egész ország megtudja, ki az a Kiss Endre Farkas.
A világ szebb hely lenne, ha kilehelnéd a mocskos, sötét, pedofil lelkedet.
A trollok legyőztek, te meghaltál. Akkor minek szívod el feleslegesen mások elől az oxigént?
Ja és ami a legjobb. Amit Karibék tényfeltártak, abban egyetlen büdös szó hazugság nem volt. Semmit nem ferdítettek, semmit nem torzítottak. A saját szádból elhangzó kommenteket és videókat mutatták meg, pontosan azt, ami te magad vagy. Ez vagy. Egy emberszemét alsóbbrendű hulladék, akitől minden jóérzésű ember undorodik.
ascites
(
x57)
Jun 30, 2022 15:08:04
x57)
A helyzet az, hogy én tegnap meghaltam.
Csak.... Szerencsére... Ez még érzés szinten nem jutott el a tudomatomig. Mert akkor.. lehet hogy még kárt is tennék magamban. Nem tudom.
Fifi is rendszeresen meghal, eltűnik, nem létezik.
Mr. Pong
Jun 30, 2022 15:10:19
pedofil!
Maradnod kellett volna a faszpinánál, de te ostoba voltál és féltékennyé akartad tenni.
Megint mekkora faszerdőbe navigáltad magad az egód miatt.
Csacsi öreg pedomaci.
Na ne picsogj tovább, zabáld a trollkrémet nagykanállal te köcsög korcs.
Maradnod kellett volna a faszpinánál, de te ostoba voltál és féltékennyé akartad tenni.
Megint mekkora faszerdőbe navigáltad magad az egód miatt.
Csacsi öreg pedomaci.
Na ne picsogj tovább, zabáld a trollkrémet nagykanállal te köcsög korcs.
Jun 30, 2022 15:10:19
Bejlin
(
x8)
Jun 30, 2022 15:10:48
x8)
Azért a Púpszászi rezsiválság című epizódot még szívesen megnézném mielőtt még éhenhal vagy halálra fagy a Blahán. A vonat elé ugrás túl gyors és kegyes halál lenne ennek a szarházinak.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 30, 2022 15:13:25
x38)
Sneci, te azért jól vagy? Köt már a beton? xDDDDDDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Démon Démon Démon
Jun 30, 2022 15:14:22
Amekkora balfasz csak levágná a lábát aztán roki lenne.
Jun 30, 2022 15:14:22
Juliskanéni
Jun 30, 2022 15:17:13
Na idefigyeljenek!
Mikor szegény fiatalembert az őrültekházába zárják akkor majd rájönnek, hogy egy már alapvetően beteg ember életét tették tönkre!
Hogyan számolnak el a lelkiismeretükkel akkor amikor majd szakvélemény mondja ki, hogy Endre születésétől kezdve autizmus spektrumzavarban szenved?!
Egy beteg embert sanyargattak éveken keresztül!
Mikor szegény fiatalembert az őrültekházába zárják akkor majd rájönnek, hogy egy már alapvetően beteg ember életét tették tönkre!
Hogyan számolnak el a lelkiismeretükkel akkor amikor majd szakvélemény mondja ki, hogy Endre születésétől kezdve autizmus spektrumzavarban szenved?!
Jun 30, 2022 15:17:13
Hahó
(
x136)
Jun 30, 2022 15:18:40
x136)
Sneci ne feledd: amíg van hitel adfig van élet is.
Nem halhatsz meg addig amíg nem merítettél ki minden hitelkeretet. Ez a hitelélet törvénye.
Provident, dopehitel. És még ott van anyád háza is arra mehet egy jelzálog.
Nem halhatsz meg addig amíg nem merítettél ki minden hitelkeretet. Ez a hitelélet törvénye.
Provident, dopehitel. És még ott van anyád háza is arra mehet egy jelzálog.
Trollul Madár
(
x15)
Jun 30, 2022 15:19:47
x15)
Na idefigyeljenek!
Az az illetékes hatóságok hibája lenne, hogy nem diagnosztizálták rendesen pedig volt rá elég lehetőségük.
Amúgy meg nem kell beszarni. Olyan őszi éved lesz itt ...
Hahó
(
x136)
Jun 30, 2022 15:20:46
x136)
Na idefigyeljenek!
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 30, 2022 15:26:48
x16)
Na idefigyeljenek!
Az én lelkiismeretem rendkívüli módon megnyugodna, ha tudnám, hogy több kisgyerek nem látja már se élőben a jakuzzikban, se messengeren elküldve a földig lógó, maga után vonszolt herezacskókat és a döglött angolnát.
Ha tudnám, hogy a banki és adópénzek nem egy nagypofájú gané selejt ember nagyzolására égnek el.
Ha tudnám, hogy úgy döglesz meg, mielőtt a vasúti ütköző keresztülrepül az agyadon, hogy előtte végigfutott benne: mégiscsak a trollok győztek.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 30, 2022 15:26:54
x19)
Beszarok, hogy Lauráèkhoz levitte a céges laptopot. Ennyire hülye is csak ő lehet.
Baszni ment meg bulizni, de a céges laptop az kellett XD
Baszni ment meg bulizni, de a céges laptop az kellett XD
féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 15:30:29
x7)

féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 15:31:22
x7)
lemaradt hogy Lauras beszelgetes ez
Dörpepúp
(
x7)
Jun 30, 2022 15:31:29
x7)
Nagyon vicces lenne, ha nem fizetnék ki mert nem végzett érdemi munkát.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
sörösterv
(
x4)
Jun 30, 2022 15:32:21
x4)
Na idefigyeljenek!
Igen igen ismerjük....Mikor szegény fiatalembert az őrültekházába zárják akkor majd rájönnek, hogy egy már alapvetően beteg ember életét tették tönkre!
Meg kisgyerekeket levideóz ez a "szegény fiatalember" "véletlenül", és eljátssza hogy nem látta pedig tudta nagyon jól hogy kiket is vesz fel...
Hagyjuk már.
Az is retardált aki a sodi igazi arcát ismerve is kiáll mellette, normális ember ugyanis semmilyen módon nem tud Sodi oldalára állni.
Pont.
szörnyeteg
(
x3)
Jun 30, 2022 15:33:03
x3)
Na idefigyeljenek!
Ez a beteg ember konkrétan azt tervezte, hogy halálra itat egy hajléktalan nőt.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 30, 2022 15:33:29
x10)
Mekkora szöveg: Bárányba bújt gyilkos hóhér vagy!
Endre, hangosan nevetek! Gyere nevessünk együtt!
Álmodjatok Rémeket!
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 30, 2022 15:33:33
x2)
Nagyon vicces, hogy a Sneci beszél gonoszságról. Megérdemled ezt, pedofil.
cucksodi
(
x3)
Jun 30, 2022 15:34:32
x3)
azért szeretem leginkább a depis vekni flokkokat, mert nincs a végén "kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok!" elköszönés.
puskapoj
sörösterv
(
x4)
Jun 30, 2022 15:34:57
x4)
Sodika, nem a Laura vitte a laptopot magához, hanem te vitted oda!
Te mentél hozzá, ugye?
Csak is te tehetsz arról, hogy ide jutottál!
Megint másra kened a balfaszságaidat ahelyett, hogy egyszer is beismernéd, hogy elbasztad!
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Te mentél hozzá, ugye?
Csak is te tehetsz arról, hogy ide jutottál!
Megint másra kened a balfaszságaidat ahelyett, hogy egyszer is beismernéd, hogy elbasztad!
trolléga
(
x30)
Jun 30, 2022 15:35:07
x30)
hát ez kurvajó :DD felkérdezték a videók miatt :D dehát ez volt minden vágyad Endre, legalább végre valaki nézte az általad tartalomnak csúfolt netszemetedet!
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 30, 2022 15:35:54
x16)
lemaradt hogy Lauras beszelgetes ez
Ebből is látszik, milyen manipulatív féreg állat ez. Semmilyen sajnálatot nem érdemel.
Hahó
(
x136)
Jun 30, 2022 15:36:16
x136)
Sneci össze kell törjem az illúziót. A céges faptop nélkül is kiderült volna. Már követtek a bécsi trollok. Csak idő kérdése volt.
féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 15:36:27
x7)
annyit azert megerdemelnenk hogy beirja hogy "örülhettek"
Démon Démon Démon
Jun 30, 2022 15:36:36
Igen, mert Laura vitte oda a céges laptopot. Gondolom külön kérte Sodit, hogy mindenképp vigye magával.
Nem ember. Démon!
Jun 30, 2022 15:36:36
nemet mondtak
(
x4)
Jun 30, 2022 15:36:55
x4)
Jajj szegény Endi, te semmiről nem tehetsz!!! Annyira, de annyira sajnállak. Brühühü...
A mocskos geci kurva anyádat, hogy még mindig csak mást tudsz hibáztatni mindenért. Hosszú szenvedést kívánok! Nagyon örülök, hogy most nagyon szhar neked, te szar!
A mocskos geci kurva anyádat, hogy még mindig csak mást tudsz hibáztatni mindenért. Hosszú szenvedést kívánok! Nagyon örülök, hogy most nagyon szhar neked, te szar!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 30, 2022 15:37:04
x13)
Laptopot ki vitte le magával, idióta?
Ki baszott be és kokózota szét magát úgy, hogy a saját szarásában hányásában fetrengett utána?
Kurva anyádat már te gyernőtt féreg.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ki baszott be és kokózota szét magát úgy, hogy a saját szarásában hányásában fetrengett utána?
Kurva anyádat már te gyernőtt féreg.
trashvod
(
x6)
Jun 30, 2022 15:37:25
x6)
Sosem volt ennyire releváns:
Meghalt már a Sodi?
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Meghalt már a Sodi?
MaxPayne
(
x24)
Jun 30, 2022 15:38:14
x24)
Ezt sem tudom felfogni. Milyen büszke volt az altala keltett feszültsegek okozta agressziv "tartalmakra", de juj a melocsa nehogy meglassa! WTF???
Nekik miert nem meseltel olyan buszken a videoidrol, livejaidrol? Ahh.. szoval tudtad, hogy vallalhatatlanok, de csak csinaltad. Akkor most miert is sir a szad? Te beteg fasz!
nemet mondtak
(
x4)
Jun 30, 2022 15:39:14
x4)
Sosem volt ennyire releváns:
Meghalt már a Sodi?
Meghalt már a Sodi?
Tegnap igen, de ma már jobban van. Tisztára, mint Géjza mentora...
-
Jun 30, 2022 15:39:28
Báránybőrbe bújt gyilkos hóhér

Jun 30, 2022 15:39:28
Trollul Madár
(
x15)
Jun 30, 2022 15:39:29
x15)
Endre!
Csak azért is ide loopolom neked megint:
trashvod.com/w/srhhtKwvcQ8MjBKRyQ8zuC
Király ez a videó sokadjára is nem?
Csak azért is ide loopolom neked megint:
trashvod.com/w/srhhtKwvcQ8MjBKRyQ8zuC
Király ez a videó sokadjára is nem?
Gordon Ramsay szextörpe
Jun 30, 2022 15:39:59
Mekkora szöveg: Bárányba bújt gyilkos hóhér vagy!
Endre, te meg egy férfi csövesseggbe bújt degenerált taonygerincű pedofil vagy. Aki végre talán oda kerül, ahová való: a Blaha aluljáróba.
Jun 30, 2022 15:39:59
Hahó
(
x136)
Jun 30, 2022 15:40:40
x136)
Eddig az volt, hogy nem is akar dolgozni olyan cégnél, smelyiknek gondot jelentenek a videói.
Valaki tegye már be azt a kommentet.
trashvod
(
x6)
Jun 30, 2022 15:40:47
x6)
Igen, mert Laura vitte oda a céges laptopot. Gondolom külön kérte Sodit, hogy mindenképp vigye magával.
Közvetlenül munka után ment oda vagy azt hitte majd dolgozik (dokumentációt olvas) onnan.
féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 15:41:28
x7)
Báránybőrbe bújt gyilkos hóhér
pfhú de kurvaronda ez az "ember"
a legszebb csukott szemmel lenne földdel maga felett!
Szteppen
(
x3)
Jun 30, 2022 15:41:53
x3)
Keresem a tegnapi a Sodi seggbekúrta Mercit és nem vette észre részletet.
Szépen összevágható azzal, amikor loopol arról, hogy ő sose dugna senkit seggbe. Inkább a halál, vagy miket ismételgetett.
Plusz azt, hogy egyszer nagyon beindult és vadul megbaszta a cicát, ami fájt a Mercicának. Jó eséllyel itt történt meg a rossz kotyogós lyukas behatolás, amit nem állított le a cica. Hisz sokszor felvállalta már. Púzóba szereti!
Jöhetnek a linkek!
Ez ety fosh!
Szépen összevágható azzal, amikor loopol arról, hogy ő sose dugna senkit seggbe. Inkább a halál, vagy miket ismételgetett.
Plusz azt, hogy egyszer nagyon beindult és vadul megbaszta a cicát, ami fájt a Mercicának. Jó eséllyel itt történt meg a rossz kotyogós lyukas behatolás, amit nem állított le a cica. Hisz sokszor felvállalta már. Púzóba szereti!
Jöhetnek a linkek!
Hahó
(
x136)
Jun 30, 2022 15:42:13
x136)
annyit azert megerdemelnenk hogy beirja hogy "örülhettek"
féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 15:43:04
x7)
a kommentre várok csak
Baxi
(
x2)
Jun 30, 2022 15:43:14
x2)
Ez hülye? Endre, ennek semmi köze semmilyen masszázshoz, megint ferdíted a valóságot.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 30, 2022 15:44:34
x10)
Zegernye
(
x2)
Jun 30, 2022 15:44:43
x2)
És még mindig mást hibáztat a Gyagya, tehát nem lépett a gyógyulás útjára, szóval nem kell tarvágást csinálni a faszerdőben, továbbra sem kell kímélni.
hoty... hotyhotyhoty...
tibi
Jun 30, 2022 15:45:18
Ebben eddig lehetett eljutni. Ha hiszel a reinkarnációban, akkor nyomj egy restartot, ha meg nem, akkor csak simán öld meg magad.
Jun 30, 2022 15:45:18
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Jun 30, 2022 15:45:20
x2)
OFF: Lilláról nincs pár kép? Haverom lehet kicsapná rá.
trolléga
(
x30)
Jun 30, 2022 15:46:33
x30)
Na Endre púpfalra szivárogtass te is valami komprommitálót Lauráról! Nehogy már ez a "büdös kurva" nevetség tárgyává tegyen a trollok előtt. Ja hogy neked olyat nem szabad? Meg amúgy is eltakarodtál az internetről :DD
Nagyon nevetek
Nagyon nevetek
sörösterv
(
x4)
Jun 30, 2022 15:46:59
x4)
Amúgy sodika, neked sincsen lelked egyébként :D
Zavar hogy veled kiszúrnak?
Te is kiszúrtál másokkal, szóval viseld a következményeit!
Zavar hogy veled kiszúrnak?
Te is kiszúrtál másokkal, szóval viseld a következményeit!
max5enutálnak
(
x47)
Jun 30, 2022 15:47:40
x47)
endre a nyilvánvalóan sikertelen baszási kísérlet után: Úriember fatyok!
előtt: MINDKETTŐ SZÁJÁBA ÉLVEZEK ÉS MEGBASZOM ŐKET HETYETYETYE
te idióta kretén :D Menjél csöves férfisegget baszni :D
előtt: MINDKETTŐ SZÁJÁBA ÉLVEZEK ÉS MEGBASZOM ŐKET HETYETYETYE
te idióta kretén :D Menjél csöves férfisegget baszni :D
Trollul Madár
(
x15)
Jun 30, 2022 15:48:26
x15)
Eddig az volt, hogy nem is akar dolgozni olyan cégnél, smelyiknek gondot jelentenek a videói.
Nem találom Prof, de találtam egy másik viccesset:
Hahó
(
x136)
Jun 30, 2022 15:49:03
x136)
Állítólag a soundon lesz snecológia stage. A belső körnek külön vip roop ahol broni dj-zik román slágereket.
trolléga
(
x30)
Jun 30, 2022 15:52:19
x30)
Keresem a tegnapi a Sodi seggbekúrta Mercit és nem vette észre részletet.
Jöhetnek a linkek!
Jöhetnek a linkek!
szép találat
púpfalra osztogatják, itt mesél a cica a seggbekúrásról
emalm.com/?v=KzIAZ
a baszós sztorizgatás asszem valami unalmas linzi recskaodús betelefonálós műsor része volt. szerintem hotyfolt is volt belőle. de egyik keresővel sem találom. "meg foglak baszni" vagy "meg akarlak baszni" volt a loop talán?
féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 15:56:30
x7)
Állítólag a soundon lesz snecológia stage. A belső körnek külön vip roop ahol broni dj-zik román slágereket.
Nabontokmégegysört
Jun 30, 2022 15:57:34
Mint első éves hallgatónak, gyönyörű két napot okoztak a tanszékiek, ezt nagyon NSZKSZ! Nagyon élvezem ahogy szenved a mocskos pedofil, de szerintem sokan mások is itt. Pedofil korcs! Ha igazán tökös vagy, akkor liveban nyomod, ahogy a rikácsoló kurva anyádat elteszed láb alól, majd magaddal is végzel. Méltó lezárása lenne a minőségi (haha) videós "karrierednek". Na dögölj meg, csá! Ma a szenvedésedre iszok!
Jun 30, 2022 15:57:34
Hahó
(
x136)
Jun 30, 2022 15:58:56
x136)
Sneci nagyon gyengén nyomod a műhisztit. Volt egy másik elfogadott ajánlatod. A kurva anyádnak nyomjad ezt megöltél szöveget.:)))
Túlmelegedett S22
Jun 30, 2022 15:59:09
Goldnok
Jun 30, 2022 15:59:09
Hahó
(
x136)
Jun 30, 2022 15:59:42
x136)
Majd én citerázok.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 30, 2022 16:01:16
x39)
OFF: Lilláról nincs pár kép? Haverom lehet kicsapná rá.
Ne bántsd a tiszt helyettest! Jó katona. Nem profi, de igyekezett!
linziasztal
(
x3)
Jun 30, 2022 16:03:11
x3)
Hahó
(
x136)
Jun 30, 2022 16:03:58
x136)
Sneci legyél felhőmérnök vagy pikdata szájentiszt! Hiszen te jobb sorsra érdemes főnix madár faty!!!
Fakenguru
(
x5)
Jun 30, 2022 16:04:01
x5)
Ezen indokolatlanul hangosan felröhögtem.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 30, 2022 16:04:27
x47)
Púpszászon az Attila út környékén az összes ablakfelület berobbant egy hangos üvöltéstől. Golda egész nap ordíthat. Gondolom fifikét megfenyegette, hogy ennyi volt, ha meglát még egy videót, vagy bármi infószivárogtatást, akkor kibassza és LETILTja. fifikének meg engedelmeskednie kell a 75 éves nyüszítő kurva anyjának, mert 40 év alatt olyan páratlan egzisztenciát sikerült felépítenie, hogy nincs hová mennie, nincs semmije. Most meg megy a melókeresés ezerrel, hátha talál valamit ez a torzszülött és a teljes rádiócsend mellett talán nem derül ki.
Natyon jó terv, eddig mindig bejött! :D
Natyon jó terv, eddig mindig bejött! :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 30, 2022 16:04:56
x39)
Azon töröm a buksim, hogy a gyilkos hóhéron kívül, milyen típusok vannak még?
Endre mit tudhat amit én nem?
Ez vajon olyan paradoxon, mint a tojásos rántotta vagy a langyosabb víz?
Nyem éjtyem.
Nagy szavakat akarsz használni gyagyás, de egy műveletlen prosztó vagy :(
Tut mir lide.
Endre mit tudhat amit én nem?
Ez vajon olyan paradoxon, mint a tojásos rántotta vagy a langyosabb víz?
Nyem éjtyem.
Nagy szavakat akarsz használni gyagyás, de egy műveletlen prosztó vagy :(
Tut mir lide.
-
Jun 30, 2022 16:05:58
féregnyulvány
Jun 30, 2022 16:05:58
féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 16:08:05
x7)
idk, en ennyit kaptam :/
banshee
(
x24)
Jun 30, 2022 16:08:20
x24)
Flexelni akart Lauráéknak a céges laptoppal vagy mhííí a fhaaaasz?!
féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 16:08:40
x7)
Trollul Madár
(
x15)
Jun 30, 2022 16:09:06
x15)
Endre!
Vajon a kisgyermekeket videózó púpos szatírok megszokták úszni egy flokkal?
Vajon a kisgyermekeket videózó púpos szatírok megszokták úszni egy flokkal?
linziasztal
(
x3)
Jun 30, 2022 16:10:21
x3)
Amikor olvastam az sms-t azon röhögtem, hogy mondta a főnök úr, hogy gázak a vidik, melócsá.
Sneci, ez tartott 40 percig, hogy megértsd meg hetyetyézz?! :D
Mivel érveltél? Kiváncsi lennék, kibaszottul.
Sneci, ez tartott 40 percig, hogy megértsd meg hetyetyézz?! :D
Mivel érveltél? Kiváncsi lennék, kibaszottul.
MagyarVictor
(
x3)
Jun 30, 2022 16:10:41
x3)
Most nezem a flokkot. Örülhetünk :D meg az öngyilkosságot is belebegtette de ahhoz is túl gyáva. Remek napok ezek!
Ilyen fajta érzelmi zsarolás napok óta ment fifikétől, hogy fogadja be csak 3percet kér beszélni, meg nincs értelme az életének, stb. majd Lautól elkérem újra ezeket a screneket, de már akkor átküldte, csak annyi ilyen szar anyagot kaptam az elmúlt hetek alatt, hogy nem győzöm mit publikáljak mostmár így utólag... mert ugyebár okkal lett húzva nem kiadva minden infó rögtön! különben nem tartanánk itt ahol most!
De az öngyi fenyegetés megvolt ezáltali érzelmi zsarolás... folymataosan, de Lau jól teljesített és nem vette be - folyamat tájékoztattam-tuk hogy miket fog hazdni... könyörgések, péküljünki, térdelések, kmausírások, stb.
KicsiNéző
(
x13)
Jun 30, 2022 16:10:46
x13)
A belsős körtől lopták?
-
Jun 30, 2022 16:10:47
-nem mer ez se a saját anyag máshonnan lopták
Jun 30, 2022 16:10:47
féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 16:12:14
x7)
?? milyen photoshop?
max5enutálnak
(
x47)
Jun 30, 2022 16:12:21
x47)
Sörike
(
x3)
Jun 30, 2022 16:13:09
x3)
volt már laurának boldozott szines levél?
Gecis hányós lavór
Hahó
(
x136)
Jun 30, 2022 16:13:24
x136)
Most már jöhet minden is!!!
max5enutálnak
(
x47)
Jun 30, 2022 16:13:35
x47)
Jöjjön minden screen válogatás nélkül!
halászlé
(
x24)
Jun 30, 2022 16:14:04
x24)
linziasztal
(
x3)
Jun 30, 2022 16:14:23
x3)
Jöhet, hát. Lautól (mifasz)
féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 16:15:52
x7)
egyiksem
Karib nem er ra most, ezert küldte nekem, hogy rakjam ki, Laura kerte meg ra hogy RAKJUK KI
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 30, 2022 16:16:37
x39)
Flexelni akart Lauráéknak a céges laptoppal vagy mhííí a fhaaaasz?!
Én is erre gondolok, nincs céges autó jó a "szamár" is.
Nagyon elavult világ képe van a vekninek.
Bátyám 12 éves lánya is egy 300K-s almás laptoppal szaladgál a gimibe.
Gyagya beragadt ebbe a mű egyetemi menőzések körébe.
linziasztal
(
x3)
Jun 30, 2022 16:16:53
x3)
Az mondjuk milyen menő lenne, ha leutazna szegedre órákig 3 percért. Bebaszva megérkezik, majd loopol 3 percet és miután letelt megy megint a Mosoly apartmanba.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 30, 2022 16:18:48
x47)
egyiksem
Nyilván nem nektek szólt. Kíváncsi voltam, hogy a kötőjeles seggfájósnak mi a fasz baja van. Sértődött ellentmondásban van, miközben teli pofával kéne röhögnie. Ki érti ezt...
halászlé
(
x24)
Jun 30, 2022 16:19:22
x24)
ahhoz hatósággal kell onnan kitenni...magától nem megy, tukmálná magát a stresszmentes, ingyenes nyugira, ami neki megjár (pfejj)
Örebro
(
x17)
Jun 30, 2022 16:19:43
x17)
gyagyås, felhivnålak, ha vegre bekapcsolnåd a telofdat es a vållamra hajhatod a fejedet, mikäzben elmeseled a regi dolgokat, mint pl.
miert vagy antiszemita
miert volt a szetey montåzs
miert volt a sheriff es sheriffne
miert dögöljenek meg a zsidok.
na bekapcsolod, hivlak!
miert vagy antiszemita
miert volt a szetey montåzs
miert volt a sheriff es sheriffne
miert dögöljenek meg a zsidok.
na bekapcsolod, hivlak!
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2022 16:20:26
x68)
Endre, jön a Miért nem vagyok balek 2????
Mifaaaaaaaaaaaan
Bejlin
(
x8)
Jun 30, 2022 16:20:30
x8)
Endre! Most nem lesz Veja néni aki befogadjon miután Golda kb 1 héten belül úgy basz ki a Púpszászi macskaólból hogy szikrát vet a púpod!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
91 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

nszksz!
Ez is ilyen Gayza meg Gammercigány féle God Mode, hogy 25x meghalnak de mindig felélednek?