Kiderült = valaki azt állította.
Ne menjünk már át mi is hülyébe légyszíves. Mi értelme van most egymásnak menni?
Viktor: Senki fel se hozta a belsős kört, vagy bármit azzal kapcsolatban, örömködés volt. Az baszta ki több embernél a biztosítékot most, hogy Laurának kellene hozsannázni.
Nem történt semmi duplacsavar, a laptop kép kiderült 3 hete, ami azóta történt (Géza, Sodi, trollnak hazudás) az megtörtént pont ugyanúgy - ezen nincs mit köszönni.
Szóval ha nem kezded el döngetni a melled tényleg senki fel se hozta volna.
Ettől függetlenül elvitathatatlan az érdem, mert nyilván a laptopképhez Laura biztosította a lakást, de szerintem ez ennyiben kimerül.
trashvod.com/w/i4EioMsBXCx99rdMVhtXJa
0:40-től
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
+1
Ide vezetett a fórum mainstreammé válása és a Trashcsoportos kooperáció.
Nézd a látogatószámot, most perpill 280, én emlékszem azokra az időkre, amikor még csak 40 volt a peak...
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Görgetés a titok nyitja, és sneci átlagon felüli intim mérete.
Aki hosszút ír azt eleve el sem olvasom, csak ha vannak benne megfelelő kulcsszavak. Aki meg bunkózik a többiekkel, azt biztosan nem olvasom az első mondat után.
Úgyhogy görgetés, nem reagálás.
Nem így tetted (?), nem úgy volt.
De az "így tetted" helyett vmi mást mond valszeg.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Dél óta próbálom többfajta fülessel hallgatni, de én is eddig jutottam.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Elsőéveseknek, illetve a karbonban gazdag konyha szerelmeseinek

"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nszksz.
Ilyet bazmeg, hogy az ember az anyja előtt ilyenről beszéljen. Ez mindent elmond ezekről. Igazi prolik. Talán még ki is verné az anyja előtt, az meg csak rikácsolna, hogy minden tiszta geci lesz te szemét.
Ha már 6éve is kék voltál, lehetne annyi eszed, hogy kibaszott kontraproduktiv amit csinálsz, :( ebben a beugatós stílusban bomlasztod egy hatalmas sikert beárnyékolva és rombolva a közösséget, egy szürke nick alól.
A snecológusok közt újabban eluralkodott végtelen versengés önfelszopás és seggfájás roppant káros, néha egymásba durvábban állnak bele emberek, mint sodiba valaha is.
Egyébként ez az anyagossal lett itt mindennapos, előtte is fel-felbukkant, de azóta van egy állandó belső idegesség, feszültség.
Ő annyira volt "ős snecológus" hogy mostanra 100% kikopott, de az egész ki a régebbi, ki a nagyobb troll, ki az ilyen meg olyan gondolkodásmódot ő hintette itt el.
Pedig még neki is voltak snecológiai érdemei, de összességében a munkássága többet rombolt, mint használt.
Ez a baj az arcal IRL trollkodással, önkéntelenül vezet valamekkora figyelemkurvuláshoz, ami még nem baj önmagában, és roppant hasznos is tud lenni az IRL trollkodás, de azután könnyen elfajul a történet.
Laura nem troll?, vagy ha az?, kit érdekel? Ha Viktor eszköze, ám legyen az, ha púpsimogató, oké, és?
Hasznos volt a trolloknak a dolog? Igen. Nagy ütést kapott a pedofil? Hatalmasat. Akkor minek a részleteken mekengeni meg beleállni egymásba, klikkeskedni, ekézni egymást?
"Szeretlek kisfiam, nagyon büszke vagyok rád!"
Mifaaaaaaaaaaaan
Esetleg: "nem érdekel"-én ezt hallom. Persze nem biztos.
egy uri csalåd elegåns teritese, papirtånyer meg a muanyagnyelu kes. pedig mennyi diploma van a csalådban, neked nincs keci!
Én intermediate-trollnak vallom magam, valahol 2016-ban kapcsolódtam be. Kb 2 évvel ezelőttig az önszabályzó közösség faszán működött, de mióta a Nagy Felpörgés elkezdődött (mióta mainstream lett a fórum), már nemhogy nevelő célzatú okítások, de már minuszok sem repkednek. Emlékszem, kb 2 hét alatt le lehetett zavarni egy retardrajzást, meg a 2 percenként beírkáló, ömlengő retardokat. Mára inkább már mi lettünk a csendes kisebbség. Persze emelem kalapom az összes, még mindig aktív őstroll és új sneciszoptató előtt, és nszksz a munkàt, de azt a hülye is láthatja, hogy nem belőlük áll a 280 látogató nagyja.
🕎Endigame🕎
+1 én is "nem érdekel"t hallok.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mondjuk ez vicces :D
Ha lemondja a másik lakást, relatív normális időben, lenne 1 bécsi lakása, kényelmesen.
De ugye ott is fosik, hogy mennyit kell rá fizetni a szét baszott berendezésre.
Megint az a fránya valóság!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nem gyagyas, tenyleg nem ezt erdemled, hanem hogy valaki vegre belelepjen a torkodba
113 evvel szerintem Te vagy:)
javitottam haho :-))
hol? :D
Segítek összekötni a szálakat:
1. Anyagboy hajdani legfőbb seggnyalója aki lehordta minden szarnak a fórumot, hazudozott és itthagyta most a belső kör hangadója (akit valaki "réginek" nevezett, mondjuk már itt van vagy két éve igaz, és azalatt csak egyszer nyomott stníi-t)
2. A másik hangadórol most érkezett hogy allegedly hazudozás az egész itteni pályafutása, ignore és fapofával kommenttel.
Rakd össze a kettőt. Ha valami akkor az atombombákról való hazudozás a kontraproduktív, sokkal inkább mint egy flame amit átgörgetsz.
sodi unokatestvére ? igaz ő régebben állt át, és elég retard alapjáraton is...
egyértelműen golda mama, nala nagyobb trollt meg nem lattam :DD
Broni, hacsak c és p nincs itt.
Gyagyás-topikból még jópáran vannak.
Minden bizonnyal én leszek az, ha már mindenki a saját faszát szopkodja, hadd ne maradjak már ki belőle :D
Én 2007 körül hallottam róla, egy ideig fiatal hülye fejjel a blogját is követtem, még nem trollként, aztán pár év kimaradt, el is felejtettem, utólag láttam hogy a lakásvédőkkel meg Boborjánékkal is bohóckodott.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Sodinak a legnagyobb trollja saját maga, ő nyert!
Mifaaaaaaaaaaaan
KiEQ-ztam (vagyis Golda magasfrekvenciás rikácsolását kiemeltem), stúdiómonitoron, stúdiófülesen is meghallgattam. De utóbbi segített.
A pontos szöveg: nem így tetted... nem úgy volt!
És milyen igaz szavak, mert a döglött szamárfasz már nem áll fel még két ilyen nőre sem...
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
kurvajó :D nszksz
Broni a legrégebbi. Az indymedia óta követi.
Emelem kipám, zsidó!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
én is. rufete néven.
EZ MÁR BŰNCSELEKMÉNY, TE BUZI!
Mondá vala a sümegi koldus már ki tudja milyen régen.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
És ott egy kisiskolás gyerekkel üvöltözött az agorafóbiás alkesz.
De trashéknél ez általános, gyagyást még a drón is meglátogatta fapolás közben. Lehet, most is meg kéne... ;)
Sajnos emlékszünk még páran erre. Tényleg kicsi volt.
Faszom
Je, tenyleg. Bocsi:)
csak atnevezte magat, mindjart kuldom
de játékos.
És fazonigazított se volt. Erre azért emlékszem, mert nem sokkal azután rakta ki, hogy sodika lebukott a szextárskeresős profiljával (jóval a recskagate előtt), amin naivan röhögtünk, hogy beállította, hogy fazonigazított a fanszőrzete.
Erről jut eszembe: te tudod, hogy miért basztunk el 15 évet az életünkből erre a gyökérre? :D
Minimum egy járőrkocsit!
Lilláért verekednunk kell, az eleg teljesítmény lesz neki, hogy válasszon
Igen, nála nem kis sorállás lesz, azt látom :D
Nekem amúgy azóta ökölben van a kezem, mióta megláttam ott emellett az elmebeteg szörnyeteg mellett.
És ez a nyomorult akarta "szopatni" ezeket a csajokat.
Édes istenem...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Endre csak akkor lehetne használható ha a golyóit is a pitonsz mellé gyűrnénk be egy lyukba.
az az egyetlen "keményebb" :DDDD
leszopatni? döglött kígyót furulyával előhívni lehetetlen.. :DDDDDDDDDDD
na de melyiknek? :D
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
A sodidigest sajnálatos módon nem működik pár napja (marad az egérgörgő), a napi összefoglalók teljesen elegek, ha csak az érdekel/arra van időd mi van a sodival.
Ősi dakota közmondás szerint, ne szánj 120 percet egy focimeccsre, ha zavar a nyakadba köpik a szotyihéjat! :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
sajnos én nem, csak egy goj((((((((((((((((((
2006
Faszom
gyagyåsnak semmit, marad m.f.
barbi leragcsalja majd azt a lobogo arja fitymat
ecsem te titkon filoszemita vagy!
Ez egy ősrégi zsidótrükk!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
apropenzt kell elotte pergetni a foldre, az az igazi teszt
Egy járőrkocsit minimum
Hátha Lauráék többet értenek belőle és tudnak neki segíteni! :D
Ingyenkaraj!
nem is tudom, mikor rágcsálta utoljára.
Szintúgy bronikám. - néven írogattan, de jobbára csak read only volt.
az lehet
a dronjogsi feltetleit mar elolvasta :) az nem eleg?
anschluss
de majd lehet most eladja a dront is, kell midnen penz :)
anschluss
Az autipajzs nem fogja megmenteni a Blahától, megint túl sok jelentőséget tulajdonítotok a vitának itt. Majd lenyugszik mindenki.
Nothing's better than cheddar!
Rendkívül szórakoztató live reality volt rengeteg fordulattal.
Faszom
ebből licitháború lesz tetyó, jóból mondom. milyen gépe van fifinek? remélem valami jó régi v1-es amit szabadon lehet hackelni
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2022 19:20:47
x68)
Hatalmas nagy szarban vagyok anyagilag, mit csináljak?
Megvan! Megszüntetem az egyetlen olyan tagságot az életemben, ahol nekem fizetnek az emberek! :DDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Megvan! Megszüntetem az egyetlen olyan tagságot az életemben, ahol nekem fizetnek az emberek! :DDDDD
KicsiNéző
(
x13)
Jun 30, 2022 19:23:42
x13)
Melyikkel tetyó? Rég rossz ha az számít ki mondja és nem az hogy mit, plusz kb 6 éve nem használtam a kék nicket ergo fingod nem lesz ki vagyok egyébként se.
De itt van anschluss haverod akiről most derült ki hogy nem-álnév álnév alatt hazudozik össze-vissza, neked az biztos jobban bejön.
Lehet sírni a telegram csoportban, jókat fogok röhögni rajta megint!
De itt van anschluss haverod akiről most derült ki hogy nem-álnév álnév alatt hazudozik össze-vissza, neked az biztos jobban bejön.
Lehet sírni a telegram csoportban, jókat fogok röhögni rajta megint!
Kiderült = valaki azt állította.
Ne menjünk már át mi is hülyébe légyszíves. Mi értelme van most egymásnak menni?
Viktor: Senki fel se hozta a belsős kört, vagy bármit azzal kapcsolatban, örömködés volt. Az baszta ki több embernél a biztosítékot most, hogy Laurának kellene hozsannázni.
Nem történt semmi duplacsavar, a laptop kép kiderült 3 hete, ami azóta történt (Géza, Sodi, trollnak hazudás) az megtörtént pont ugyanúgy - ezen nincs mit köszönni.
Szóval ha nem kezded el döngetni a melled tényleg senki fel se hozta volna.
Ettől függetlenül elvitathatatlan az érdem, mert nyilván a laptopképhez Laura biztosította a lakást, de szerintem ez ennyiben kimerül.
Biztatási kár
(
x10)
Jun 30, 2022 19:24:51
x10)
Soha nem volt ilyen stílus a fórumon, főleg nem troll troll ellen. Nekem ez sok. Érdem ide, érdem oda, csillapodni kellene, mert a régiek közül már egyre kevesebben írunk ide.
Nem szoktam túl sűrűn ide írni, inkább csak akkor, ha valami érdemleges információm van. Viszont 12 év után elgondolkoztam azon, hogy csak a napi összefoglalót fogom olvasni, mert nem akarom látni, hogy veritek szét a fórumot 1-2 éves és pár hónapos, hetes nickekkel.
Hahó, Jeti, Ásó, Broni, Nyilvános és még a többi régi valahogy tegyetek rendet.
Na meló, csá.
Nem szoktam túl sűrűn ide írni, inkább csak akkor, ha valami érdemleges információm van. Viszont 12 év után elgondolkoztam azon, hogy csak a napi összefoglalót fogom olvasni, mert nem akarom látni, hogy veritek szét a fórumot 1-2 éves és pár hónapos, hetes nickekkel.
Na meló, csá.
Overkill
Jun 30, 2022 19:24:56
Professzor úr meg a faszom, ez a gyerek már egyszer lelépett és a forum ellen hergelt miközben ment a hazudozás össze-vissza. Aztán visszajön fapofával amikor befuccsol a játéktere.
Nem attól lesz valaki professzor hogy itt bassza az eget egész nap és farmolja a csillagokat, hanem attól amit Karib csinál.
Nem attól lesz valaki professzor hogy itt bassza az eget egész nap és farmolja a csillagokat, hanem attól amit Karib csinál.
Jun 30, 2022 19:24:56
féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 19:25:18
x7)
jaj kusmá
Hahó
(
x136)
Jun 30, 2022 19:26:37
x136)
Röhögjetek inkább azon, hogy amikor sneci hangüzenetben magyarázza gézának hogyan élvezne bele a szegedi csajokba, belerikácsol golda.
Érti valaki mit mond?
Érti valaki mit mond?
Puha Slag
(
x7)
Jun 30, 2022 19:27:30
x7)
Soha nem volt ilyen stílus a fórumon, főleg nem troll troll ellen. Nekem ez sok. Érdem ide, érdem oda, csillapodni kellene, mert a régiek közül már egyre kevesebben írunk ide.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
+1
Nézd a látogatószámot, most perpill 280, én emlékszem azokra az időkre, amikor még csak 40 volt a peak...
Hahó
(
x136)
Jun 30, 2022 19:32:02
x136)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Görgetés a titok nyitja, és sneci átlagon felüli intim mérete.
Aki hosszút ír azt eleve el sem olvasom, csak ha vannak benne megfelelő kulcsszavak. Aki meg bunkózik a többiekkel, azt biztosan nem olvasom az első mondat után.
Úgyhogy görgetés, nem reagálás.
Karib
(
x10)
Jun 30, 2022 19:33:09
x10)
Ondófoltos linzi lakás
Jun 30, 2022 19:34:58
- Laurás szál jó löket volt a melócsá huntinghoz, de a trolloknak az arcába hazudozás és pedofil simogatás után ne várjon már egy bocsit sem.
- Amíg a belső kör maszripartizott a tg csoportban, addig mások scriptekkel és social engineering kimaxolásával megtalálták a kobold melócsáját. Vissza lehetne térni a földre a nagy elit alakulatnak a többnyire dezinformálás és fölényeskedés helyett, és jövőben ha valamit balfaszok rendesen intézni akkor legalább kiszervezik alkalmasabbnak. Majd legközelebb figyelnek erre is.
- Amíg a belső kör maszripartizott a tg csoportban, addig mások scriptekkel és social engineering kimaxolásával megtalálták a kobold melócsáját. Vissza lehetne térni a földre a nagy elit alakulatnak a többnyire dezinformálás és fölényeskedés helyett, és jövőben ha valamit balfaszok rendesen intézni akkor legalább kiszervezik alkalmasabbnak. Majd legközelebb figyelnek erre is.
Jun 30, 2022 19:34:58
Dörpepúp
(
x7)
Jun 30, 2022 19:35:01
x7)
Dél óta próbálom többfajta fülessel hallgatni, de én is eddig jutottam.
trolléga
(
x30)
Jun 30, 2022 19:35:36
x30)
Ahh, mikbe vagytok, meg pizza.
Finom egetett fasirt a vacsora, Golda specialitasa. Zoldborsofozelekkel.
Finom egetett fasirt a vacsora, Golda specialitasa. Zoldborsofozelekkel.

Hahó
(
x136)
Jun 30, 2022 19:36:10
x136)
Nszksz.
Ilyet bazmeg, hogy az ember az anyja előtt ilyenről beszéljen. Ez mindent elmond ezekről. Igazi prolik. Talán még ki is verné az anyja előtt, az meg csak rikácsolna, hogy minden tiszta geci lesz te szemét.
Kiss Farkas Endre
Jun 30, 2022 19:36:19
Sziasztok!
Nagy hírt szeretnék bejelenteni, ugyanis a tegnapi nap során úgy döntöttem, hogy megvalósítom egy régi álmomat és szabadúszó felhő és big data tanácsadó leszek.
Az alábbi szakmai területeken rendelkezem 10+ év szakmai tapasztalattal:
- full stack software engineer (Java, C#)
- azure, aws, alibaba cloud
- kubernetes, helm, docker
Csináltam egy saját weboldalt amit itt tudtok elérni:
kissfarkas.cloud
Tisztelettel,
Kiss Farkas Endre
Nagy hírt szeretnék bejelenteni, ugyanis a tegnapi nap során úgy döntöttem, hogy megvalósítom egy régi álmomat és szabadúszó felhő és big data tanácsadó leszek.
Az alábbi szakmai területeken rendelkezem 10+ év szakmai tapasztalattal:
- full stack software engineer (Java, C#)
- azure, aws, alibaba cloud
- kubernetes, helm, docker
Csináltam egy saját weboldalt amit itt tudtok elérni:
kissfarkas.cloud
Tisztelettel,
Kiss Farkas Endre
Jun 30, 2022 19:36:19
C64korszak
(
x2)
Jun 30, 2022 19:37:10
x2)
Melyikkel tetyó? Rég rossz ha az számít ki mondja és nem az hogy mit, plusz kb 6 éve nem használtam a kék nicket
Ha már 6éve is kék voltál, lehetne annyi eszed, hogy kibaszott kontraproduktiv amit csinálsz, :( ebben a beugatós stílusban bomlasztod egy hatalmas sikert beárnyékolva és rombolva a közösséget, egy szürke nick alól.
A snecológusok közt újabban eluralkodott végtelen versengés önfelszopás és seggfájás roppant káros, néha egymásba durvábban állnak bele emberek, mint sodiba valaha is.
Egyébként ez az anyagossal lett itt mindennapos, előtte is fel-felbukkant, de azóta van egy állandó belső idegesség, feszültség.
Ő annyira volt "ős snecológus" hogy mostanra 100% kikopott, de az egész ki a régebbi, ki a nagyobb troll, ki az ilyen meg olyan gondolkodásmódot ő hintette itt el.
Pedig még neki is voltak snecológiai érdemei, de összességében a munkássága többet rombolt, mint használt.
Ez a baj az arcal IRL trollkodással, önkéntelenül vezet valamekkora figyelemkurvuláshoz, ami még nem baj önmagában, és roppant hasznos is tud lenni az IRL trollkodás, de azután könnyen elfajul a történet.
Laura nem troll?, vagy ha az?, kit érdekel? Ha Viktor eszköze, ám legyen az, ha púpsimogató, oké, és?
Hasznos volt a trolloknak a dolog? Igen. Nagy ütést kapott a pedofil? Hatalmasat. Akkor minek a részleteken mekengeni meg beleállni egymásba, klikkeskedni, ekézni egymást?
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2022 19:37:20
x68)
"Szeretlek kisfiam, nagyon büszke vagyok rád!"
Hackwork
Jun 30, 2022 19:37:50
Jun 30, 2022 19:37:50
Örebro
(
x17)
Jun 30, 2022 19:38:00
x17)
egy uri csalåd elegåns teritese, papirtånyer meg a muanyagnyelu kes. pedig mennyi diploma van a csalådban, neked nincs keci!
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jun 30, 2022 19:39:41
x2)
Gratula mindenkinek még egyszer aki bárhogyan is benne volt.
Személy szerint ennyit tudok hozzá tenni.
Sodi bazdmeg, remélem éhen döglesz hamarosan!
[img src=https://i.ibb.co/VCnSMvJ/Screenshot-20220630-193530-Chrome.png ]
Személy szerint ennyit tudok hozzá tenni.
Sodi bazdmeg, remélem éhen döglesz hamarosan!
[img src=https://i.ibb.co/VCnSMvJ/Screenshot-20220630-193530-Chrome.png ]
féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 19:40:03
x7)
remelem egyszer visszajut a forum a regi idokre, es nemlesznek itt onkentes enblogolo versengo arcok,cserebe snecit addig szopatjuk amig elo adasban nem. vegez magaval :)
Penzmento
(
x6)
Jun 30, 2022 19:40:55
x6)
+1
Én intermediate-trollnak vallom magam, valahol 2016-ban kapcsolódtam be. Kb 2 évvel ezelőttig az önszabályzó közösség faszán működött, de mióta a Nagy Felpörgés elkezdődött (mióta mainstream lett a fórum), már nemhogy nevelő célzatú okítások, de már minuszok sem repkednek. Emlékszem, kb 2 hét alatt le lehetett zavarni egy retardrajzást, meg a 2 percenként beírkáló, ömlengő retardokat. Mára inkább már mi lettünk a csendes kisebbség. Persze emelem kalapom az összes, még mindig aktív őstroll és új sneciszoptató előtt, és nszksz a munkàt, de azt a hülye is láthatja, hogy nem belőlük áll a 280 látogató nagyja.
trolléga
(
x30)
Jun 30, 2022 19:41:27
x30)
+1 én is "nem érdekel"t hallok.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 30, 2022 19:41:40
x39)
ENDRE, akkor ÖRÜLHETÜNK ???
Mondjuk ez vicces :D
Ha lemondja a másik lakást, relatív normális időben, lenne 1 bécsi lakása, kényelmesen.
De ugye ott is fosik, hogy mennyit kell rá fizetni a szét baszott berendezésre.
Megint az a fránya valóság!
auti_pancél
Jun 30, 2022 19:42:05
SODI KÖNYÖRGÉSE LAU FELÉ Pl.
Nem gyagyas, tenyleg nem ezt erdemled, hanem hogy valaki vegre belelepjen a torkodba
Jun 30, 2022 19:42:05
max5enutálnak
(
x47)
Jun 30, 2022 19:43:48
x47)
Baszdmeg, eddig észre se vettem, hogy Golda szűzhártyarepesztő hangon bevisít :DD
Trollul Madár
(
x15)
Jun 30, 2022 19:44:06
x15)
Trollsz!
Péküljetek ki, mert ha nem a recskás egy kicsit nyer.
Én úgy látom, hogy nincsenek külső meg belső körök, hanem a Fórummal (nagy F-el mindíg) vannak különböző munkacsoportjai, arcai.
És ez király. Én tisztelettel úgy látom, hogy nem sikerült volna az új melócsá ha nincs mind a kettő.
Öröljünk és örvendezzünk a melócsának és az újabb mérföldkőnek a Blaha felé.
Mi az ha shiker?
Öszintén keresztbe leszarom, hogy kihívja a másikat seggfájósnak és ki illeti a másikat egyéb kedves jelzőkkel.
Táncoljanak és örüljenek a zsidók és ne feledjék:
Társadalmi szerepvállalásunk nem ért véget!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Péküljetek ki, mert ha nem a recskás egy kicsit nyer.
Én úgy látom, hogy nincsenek külső meg belső körök, hanem a Fórummal (nagy F-el mindíg) vannak különböző munkacsoportjai, arcai.
És ez király. Én tisztelettel úgy látom, hogy nem sikerült volna az új melócsá ha nincs mind a kettő.
Öröljünk és örvendezzünk a melócsának és az újabb mérföldkőnek a Blaha felé.
Mi az ha shiker?
Öszintén keresztbe leszarom, hogy kihívja a másikat seggfájósnak és ki illeti a másikat egyéb kedves jelzőkkel.
Táncoljanak és örüljenek a zsidók és ne feledjék:
Társadalmi szerepvállalásunk nem ért véget!
Örebro
(
x17)
Jun 30, 2022 19:44:44
x17)
jut eszembe, ki a legregebbi troll aki gyagyåst követi?
en az indexen kezdtem el ez szerintem 113-14 eve.
Örebro
(
x17)
Jun 30, 2022 19:44:54
x17)
*13
Norina
(
x2)
Jun 30, 2022 19:45:17
x2)
Örebro
(
x17)
Jun 30, 2022 19:46:17
x17)
féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 19:46:35
x7)
Baszdmeg, eddig észre se vettem, hogy Golda szűzhártyarepesztő hangon bevisít :DD
hol? :D
Overkill
Jun 30, 2022 19:47:05
Segítek összekötni a szálakat:
1. Anyagboy hajdani legfőbb seggnyalója aki lehordta minden szarnak a fórumot, hazudozott és itthagyta most a belső kör hangadója (akit valaki "réginek" nevezett, mondjuk már itt van vagy két éve igaz, és azalatt csak egyszer nyomott stníi-t)
2. A másik hangadórol most érkezett hogy allegedly hazudozás az egész itteni pályafutása, ignore és fapofával kommenttel.
Rakd össze a kettőt. Ha valami akkor az atombombákról való hazudozás a kontraproduktív, sokkal inkább mint egy flame amit átgörgetsz.
Jun 30, 2022 19:47:05
.
Jun 30, 2022 19:47:19
sodi unokatestvére ? igaz ő régebben állt át, és elég retard alapjáraton is...
Jun 30, 2022 19:47:19
SodiSzemuvege
Jun 30, 2022 19:48:25
Gyagyás nincs tervben egy hasonló videó Laurának címezve? Biztos nagy sikere lenne
Csak egy 200 eurós törött gyerekszemüveg
Jun 30, 2022 19:48:25
féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 19:48:36
x7)
egyértelműen golda mama, nala nagyobb trollt meg nem lattam :DD
pókösztön
Broni, hacsak c és p nincs itt.
Gyagyás-topikból még jópáran vannak.
Merche
Jun 30, 2022 19:48:51
Minden bizonnyal én leszek az, ha már mindenki a saját faszát szopkodja, hadd ne maradjak már ki belőle :D
Jun 30, 2022 19:48:51
max5enutálnak
(
x47)
Jun 30, 2022 19:49:06
x47)
Kriptozsidó
(
x6)
Jun 30, 2022 19:50:03
x6)
Én 2007 körül hallottam róla, egy ideig fiatal hülye fejjel a blogját is követtem, még nem trollként, aztán pár év kimaradt, el is felejtettem, utólag láttam hogy a lakásvédőkkel meg Boborjánékkal is bohóckodott.
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2022 19:50:20
x68)
Sodinak a legnagyobb trollja saját maga, ő nyert!
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 30, 2022 19:50:41
x39)
Most azt nem értem, hogy a gyagyás kapott egy kellemes 4-0-át, ti meg nem tudtok örülni.
Fasszom...
Az elismerésért nem kell jelentkezni vagy kikérni! Ha nem szabadon érkezik másoktól, úgysem ér szart se. Nem lehet itt elismerést, meg bocsánatokat kérni, ez nem egy étterem a kicsi lelketeknek.
Örülhettek.
Nem elég? :DDD
Fasszom...
Az elismerésért nem kell jelentkezni vagy kikérni! Ha nem szabadon érkezik másoktól, úgysem ér szart se. Nem lehet itt elismerést, meg bocsánatokat kérni, ez nem egy étterem a kicsi lelketeknek.
Örülhettek.
Nem elég? :DDD
broni
(
x45)
Jun 30, 2022 19:50:44
x45)
Örebrojut eszembe, ki a legregebbi troll aki gyagyåst követi?
én 2006 óta.akkor is egy barom volt.
SnecológusHallgató
(
x4)
Jun 30, 2022 19:51:02
x4)
Röhögjetek inkább azon, hogy amikor sneci hangüzenetben magyarázza gézának hogyan élvezne bele a szegedi csajokba, belerikácsol golda.
Érti valaki mit mond?
Érti valaki mit mond?
KiEQ-ztam (vagyis Golda magasfrekvenciás rikácsolását kiemeltem), stúdiómonitoron, stúdiófülesen is meghallgattam. De utóbbi segített.
És milyen igaz szavak, mert a döglött szamárfasz már nem áll fel még két ilyen nőre sem...
féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 19:51:14
x7)
Hahó linkelte, 40mp-nél :D
kurvajó :D nszksz
broni
(
x45)
Jun 30, 2022 19:51:23
x45)
tex is ott volt abban az időben.
Hahó
(
x136)
Jun 30, 2022 19:52:13
x136)
Broni a legrégebbi. Az indymedia óta követi.
Dörpepúp
(
x7)
Jun 30, 2022 19:52:34
x7)
Emelem kipám, zsidó!
Hahó
(
x136)
Jun 30, 2022 19:53:14
x136)
Zsery is ott volt az indymedián.
broni
(
x45)
Jun 30, 2022 19:53:38
x45)
Zsery is ott volt az indymedián.
én is. rufete néven.
NINCSSEMMID
Jun 30, 2022 19:53:46
Ne haragudjatok Viktorszra, elvesztette a V kártyát és most túlteng benne a férfiasság. Gratula Viktorsz! Azért legkozelebb a kozos kepeken ne legyen olyan ijedt fejed :)
Jun 30, 2022 19:53:46
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 30, 2022 19:54:13
x19)
Félelem és reszketès a másik univerzumbam.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 30, 2022 19:55:31
x21)
A nagy médiakirálynő nem tudja kezelni a rivaldafényt. :d
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Kriptozsidó
(
x6)
Jun 30, 2022 19:56:11
x6)
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 30, 2022 19:57:23
x19)
Közben látom, hogy Simon Géza Krisztián törölte magát fb-ről.
Ebből búcsúküldès lesz endre
SnecológusHallgató
(
x4)
Jun 30, 2022 19:58:24
x4)
És ott egy kisiskolás gyerekkel üvöltözött az agorafóbiás alkesz.
De trashéknél ez általános, gyagyást még a drón is meglátogatta fapolás közben. Lehet, most is meg kéne... ;)
kramalon
(
x8)
Jun 30, 2022 20:01:18
x8)
avatárom is vót
halászlé
(
x24)
Jun 30, 2022 20:01:21
x24)
na mindenki péküljön ki....
Sodikám, kéne rendezni egy garázsváshárt, foshná! (szisza relikviákért, ld. hugyos intex matrac, sorban állnának a lajongók)
sztem menj te is lábadtlanba melózni, aztán beköltözhetnél a sziszáék mellé...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Sodikám, kéne rendezni egy garázsváshárt, foshná! (szisza relikviákért, ld. hugyos intex matrac, sorban állnának a lajongók)
sztem menj te is lábadtlanba melózni, aztán beköltözhetnél a sziszáék mellé...
Norina
(
x2)
Jun 30, 2022 20:02:28
x2)
Je, tenyleg. Bocsi:)
gobesug
(
x30)
Jun 30, 2022 20:03:57
x30)
endre indulj meg zarándokoskodni, hátha megint seggbe kúrhatod azt a koszlott férfit
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 30, 2022 20:05:29
x5)
Hihetetlen mennyi közös van a két pedo buziban a Herbyben és a Sodiban az egyik legszembetűnőbb jelenség amikor bajban vannak és minden az összeomlás szélén áll akkor reflexből futnak az egyetlen támaszukhoz a mamához, Herby esetében ez Döbrönte míg Endrénél Újszász
féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 20:05:34
x7)
Közben látom, hogy Simon Géza Krisztián törölte magát fb-ről.
csak atnevezte magat, mindjart kuldom
broni
(
x45)
Jun 30, 2022 20:06:18
x45)
de játékos.
féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 20:06:28
x7)
Régi troll
Jun 30, 2022 20:07:02
És fazonigazított se volt. Erre azért emlékszem, mert nem sokkal azután rakta ki, hogy sodika lebukott a szextárskeresős profiljával (jóval a recskagate előtt), amin naivan röhögtünk, hogy beállította, hogy fazonigazított a fanszőrzete.
Erről jut eszembe: te tudod, hogy miért basztunk el 15 évet az életünkből erre a gyökérre? :D
Jun 30, 2022 20:07:02
Maffiózó
(
x1)
Jun 30, 2022 20:07:41
x1)
Fifi én megindulnék a helyedben viperával állkapcsokat meg térdkalácsokat zúzni. De ugye gyáva szar vagy nem mersze te viperázgatni.
Laurától nem lesz hangfelvételed amiben bármit is "elismerne" még ha a faszod helyett a szavakat is akarod a szájába adni. Ez mond meg anyádnak is, ne hazudj neki, ismerd el, hogy megint te voltál az aki az egészet elbaszta.
Csak sejtem, hogy arra próbáltok játszani a kommunista anyáddal, hogy minden beszélgetést automatikusan felveszel ezért nem kell közölnöd a másik féllel, hogy rögzíted a beszélgtesét. De ez csak időhúzás, nem old meg semmit, annyi az adósságod, hogy még akkor se jönne be elég pénzt ha kárpit kapnál mert a bécsi villamos levágta a lábad.
Talán életedben először jól látod a helyzeted, halott vagy bizony.
Linzbol egyből Púpszászra érdemes cuccolnod de a legjobb megoldás az lenne ha még Bécsben eladnál mindent a willhabenen.
Na nyomjad a haldokló lájvot, most már ugyis minden mindegy!
Laurától nem lesz hangfelvételed amiben bármit is "elismerne" még ha a faszod helyett a szavakat is akarod a szájába adni. Ez mond meg anyádnak is, ne hazudj neki, ismerd el, hogy megint te voltál az aki az egészet elbaszta.
Csak sejtem, hogy arra próbáltok játszani a kommunista anyáddal, hogy minden beszélgetést automatikusan felveszel ezért nem kell közölnöd a másik féllel, hogy rögzíted a beszélgtesét. De ez csak időhúzás, nem old meg semmit, annyi az adósságod, hogy még akkor se jönne be elég pénzt ha kárpit kapnál mert a bécsi villamos levágta a lábad.
Talán életedben először jól látod a helyzeted, halott vagy bizony.
Linzbol egyből Púpszászra érdemes cuccolnod de a legjobb megoldás az lenne ha még Bécsben eladnál mindent a willhabenen.
Na nyomjad a haldokló lájvot, most már ugyis minden mindegy!
SyntaxError
(
x24)
Jun 30, 2022 20:08:50
x24)
A Fórum vitához: Én csak mémeket gyártok és nem tettem semmit hozzá Endre melócsájának felderítéshez, viszont:
ÁLLÓ FASSZAL VÁRTAM A HÍREKET.
Tudom, hogy ez kevés - és Lillát sem kapom meg ilyen alacsony teljesítmény mellett - de a snecológia szarvasherékkel és bikafitymákkal ékesített réz kettőskereszt polgári fokozatára azért idővel majd igényt tartok.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Tudom, hogy ez kevés - és Lillát sem kapom meg ilyen alacsony teljesítmény mellett - de a snecológia szarvasherékkel és bikafitymákkal ékesített réz kettőskereszt polgári fokozatára azért idővel majd igényt tartok.
HerbyHater
Jun 30, 2022 20:09:04
Minimum egy járőrkocsit!
Jun 30, 2022 20:09:04
féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 20:10:04
x7)
A Fórum vitához: Én csak mémeket gyártok és nem tettem semmit hozzá Endre melócsájának felderítéshez, viszont:
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 30, 2022 20:13:05
x21)
Én a Nintendo Switchet megvenném amúgy Gyagyás, ha el akarod adni, szólj a kommenthaveroknak, és tárgyalunk.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
SyntaxError
(
x24)
Jun 30, 2022 20:13:55
x24)
Nekem amúgy azóta ökölben van a kezem, mióta megláttam ott emellett az elmebeteg szörnyeteg mellett.
Édes istenem...
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 30, 2022 20:14:07
x39)
Sneci, ugye nem vagy akkora geci, hogy extra csípős pizzákat küldesz a cicának.
Ugye nem!
Ugye nem!
max5enutálnak
(
x47)
Jun 30, 2022 20:15:20
x47)
Vajon Bécsben keres a továbbiakban állást a pedofil? A lehetőségeket tekintve ott van a legnagyobb esélye, meg ugye ott (is) van albija. Visszatartó erő, hogy Bécsben rendkívül nagy számban képviselteti magát a Moszad és nem riadnak vissza a titkosszolgálati eszközök használatától. Bár nem hiszem hogy Golda ezzel számolna, szerintem Bécsbe akarja visszaküldeni a fogyatékos gyermekét. Kizártnak tartom, hogy hazaengedné, csak ha bedől a kártyavár.
SnecológusHallgató
(
x4)
Jun 30, 2022 20:16:19
x4)
A fórumvitához pár gondolatot engedjetek meg.
Boborján Wolt futár lett. A nagy médiás tényfeltáró és üvöltözős, zaklatós valaki kerékpárral szállít ételeket, boci szemekkel borravaló után ácsingózva. Ez is valamiféle elégtétel, de tudva azt, hogy már AtemMini Pro-val és több kamerával nyomja ugyanazokat a baromságokat a rajongóinak, mégsem az. Mert továbbra is terjeszti a mérhetetlen hülyeségeit, ki tudja meddig.
Ez teljesen kontraproduktív, hogy itt a gyagya látja a vitákat. Az autipajzs újjáépül, mert élvezi, ahogy a trollok egymásnak ugranak. És ugyan nincs melócsá, de a fölényeskedő visszatérést csak elősegíti a széthúzás. Mert el nem fog tűnni. Olyan, mint a kretén főnix, a hamvaiból újjáéled. Ameddig van internethozzáférése, eszközei, addig más néven, de tolni fogja ezeket a nézhetetlen kreténségeket. Ámbátor látni, hogy a 2012-es Hírhátteres és Ultimátum Józsis Bándy Kata gyalázós sodrák árnyéka önmagának.
Én hozzátenni nem tudtam a feltáráshoz nyilván semmit, amikor itt lurkol a fórumon, szövegesen ütöm, ahol tudom. Ha kell, videókat vágok és áttöltök TrashVOD-ra (mert ebben vagyok talán jó). Épp ezért tisztelek minden intervencionista szakirányon lévő trollégát, aki ehhez hozzájárult. Függetlenül attól, hogy épp melyik oldalon van azon belül.
Legyen egy oldal, egy közösségkovácsoló erő, a SoDI Blaha évad elindítása, amit közös erővel el tudunk érni. Ez tudom, picit hippi volt, meg hosszú is, de azt gondolom, gyagyást kell elpusztítani, nem egymást. És ennek hangot is kell adni, hogy lássa, a kretén itt egyedül ő a sárga nickjével.
Boborján Wolt futár lett. A nagy médiás tényfeltáró és üvöltözős, zaklatós valaki kerékpárral szállít ételeket, boci szemekkel borravaló után ácsingózva. Ez is valamiféle elégtétel, de tudva azt, hogy már AtemMini Pro-val és több kamerával nyomja ugyanazokat a baromságokat a rajongóinak, mégsem az. Mert továbbra is terjeszti a mérhetetlen hülyeségeit, ki tudja meddig.
Ez teljesen kontraproduktív, hogy itt a gyagya látja a vitákat. Az autipajzs újjáépül, mert élvezi, ahogy a trollok egymásnak ugranak. És ugyan nincs melócsá, de a fölényeskedő visszatérést csak elősegíti a széthúzás. Mert el nem fog tűnni. Olyan, mint a kretén főnix, a hamvaiból újjáéled. Ameddig van internethozzáférése, eszközei, addig más néven, de tolni fogja ezeket a nézhetetlen kreténségeket. Ámbátor látni, hogy a 2012-es Hírhátteres és Ultimátum Józsis Bándy Kata gyalázós sodrák árnyéka önmagának.
Én hozzátenni nem tudtam a feltáráshoz nyilván semmit, amikor itt lurkol a fórumon, szövegesen ütöm, ahol tudom. Ha kell, videókat vágok és áttöltök TrashVOD-ra (mert ebben vagyok talán jó). Épp ezért tisztelek minden intervencionista szakirányon lévő trollégát, aki ehhez hozzájárult. Függetlenül attól, hogy épp melyik oldalon van azon belül.
Legyen egy oldal, egy közösségkovácsoló erő, a SoDI Blaha évad elindítása, amit közös erővel el tudunk érni. Ez tudom, picit hippi volt, meg hosszú is, de azt gondolom, gyagyást kell elpusztítani, nem egymást. És ennek hangot is kell adni, hogy lássa, a kretén itt egyedül ő a sárga nickjével.
gobesug
(
x30)
Jun 30, 2022 20:17:48
x30)
Zsidók vagytok.
féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 20:19:02
x7)
Édes istenem...
Édes istenem...
Endre csak akkor lehetne használható ha a golyóit is a pitonsz mellé gyűrnénk be egy lyukba.
az az egyetlen "keményebb" :DDDD
leszopatni? döglött kígyót furulyával előhívni lehetetlen.. :DDDDDDDDDDD
Örebro
(
x17)
Jun 30, 2022 20:22:00
x17)
fizetnek100 eurot, ha egyszer molnår fasz szållitana gyagyåsnak etelt. az a låtvåny nem megfizethetö.
vladrl
(
x8)
Jun 30, 2022 20:23:02
x8)
fizetnek100 eurot, ha egyszer molnår fasz szållitana gyagyåsnak etelt. az a låtvåny nem megfizethetö.
bolgár jeti
(
x30)
Jun 30, 2022 20:23:26
x30)
Viszont 12 év után elgondolkoztam azon, hogy csak a napi összefoglalót fogom olvasni
A sodidigest sajnálatos módon nem működik pár napja (marad az egérgörgő), a napi összefoglalók teljesen elegek, ha csak az érdekel/arra van időd mi van a sodival.
Ősi dakota közmondás szerint, ne szánj 120 percet egy focimeccsre, ha zavar a nyakadba köpik a szotyihéjat! :)
broni
(
x45)
Jun 30, 2022 20:24:07
x45)
Zsidók vagytok.
kramalon
(
x8)
Jun 30, 2022 20:24:51
x8)
2006
Örebro
(
x17)
Jun 30, 2022 20:26:27
x17)
gyagyåsnak semmit, marad m.f.
gobesug
(
x30)
Jun 30, 2022 20:26:46
x30)
Örebro
(
x17)
Jun 30, 2022 20:27:31
x17)
max5enutálnak
(
x47)
Jun 30, 2022 20:28:35
x47)
gobesug
(
x30)
Jun 30, 2022 20:29:34
x30)
Jonciii
(
x8)
Jun 30, 2022 20:29:35
x8)
Egy járőrkocsit minimum
nonsense
(
x1)
Jun 30, 2022 20:29:47
x1)
Meg a dokumentációt sem ártott volna olvasgatni...
Ezért vitte szegedre a melós faptopot.
Hátha Lauráék többet értenek belőle és tudnak neki segíteni! :D
max5enutálnak
(
x47)
Jun 30, 2022 20:31:06
x47)
Ingyenkaraj!
broni
(
x45)
Jun 30, 2022 20:33:09
x45)
nem is tudom, mikor rágcsálta utoljára.
Andi
(
x13)
Jun 30, 2022 20:33:25
x13)
Endre, valahogy tisztáznod kellene ezt a hátulról tovelást Tibor közlegénnyel. Indíts egy betelefonálóst, most nagyon fosná.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
BigDaddy
Jun 30, 2022 20:33:36
Örebrojut eszembe, ki a legregebbi troll aki gyagyåst követi?
Szintúgy bronikám. - néven írogattan, de jobbára csak read only volt.
broni
(
x45)
x45)
az lehet
trolléga
(
x30)
Jun 30, 2022 20:35:09
x30)
Endre! Viktorsz robogózik lájfszban. Neked hogy áll a jogsi? Többen kérdezik.
Anschluss
(
x4)
Jun 30, 2022 20:37:08
x4)
#a dronjogsi feltetleit mar elolvasta :) az nem eleg?
Anschluss
(
x4)
Jun 30, 2022 20:37:51
x4)
de majd lehet most eladja a dront is, kell midnen penz :)
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 30, 2022 20:43:46
x2)
Ez teljesen kontraproduktív, hogy itt a gyagya látja a vitákat. Az autipajzs újjáépül, mert élvezi, ahogy a trollok egymásnak ugranak.
Az autipajzs nem fogja megmenteni a Blahától, megint túl sok jelentőséget tulajdonítotok a vitának itt. Majd lenyugszik mindenki.
kramalon
(
x8)
Jun 30, 2022 20:44:30
x8)
Rendkívül szórakoztató live reality volt rengeteg fordulattal.
trolléga
(
x30)
Jun 30, 2022 20:44:39
x30)
Én a Nintendo Switchet megvenném amúgy Gyagyás, ha el akarod adni, szólj a kommenthaveroknak, és tárgyalunk.
ebből licitháború lesz tetyó, jóból mondom. milyen gépe van fifinek? remélem valami jó régi v1-es amit szabadon lehet hackelni
Sodicsalogató
Jun 30, 2022 20:49:26
Viktor a keletinél vár, púpos!
Jun 30, 2022 20:49:26
88 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Takarodj el anyadtol, ugy sem enged sem forumozni, sem liveokat inditani, es koltozz be Gyuluskahoz! Szereti az ebeket, teged is biztos befogad Fifike! Aztan tolhatjatok egyutt a tiktokot, meg egymas segget, mint ket ven pedofil buzi. Ugye milyen jo otletet adtam?! Biztos foshna!