Endre, letelt a 3 perced.
Jó-jó-jóó, dee most mit kell gonoszkodni? Te hívtál ide, basszus. Most miért ne maradhatnék még? Egy óra múlva megy a következő vonat. Jajj, elromlott az informatikai rendszer, csak a 2 óra múlva jövőre tudtam jegyet venni.
Mint a rossz pénzt, Sneci. Mint a rossz pénzt....
Tibi az új Andi, fasz az új pina
dehogy szenved, csak kurva rosszul szineszkedik. ket nap es ujra online lesz, addig csak olvassa a forumåt.
Voktorsz, vigyázz a menyecskére, majd összedobunk nektek valami jó nászajándékot ❤️
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
De, önszopásból.
Mindenki tisztában van az "érdemeiddel"
Soha többet nem írok ide
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Egy egy like jel azért néha mehet, azt különösen szereti a pedofil.
Takarodj el árúfeltöltönek az való neked Fifike!
alkalmatlan rá, lásd "pakolgatós takarítós" liveok. a szupermarket padlóján lenne minden szétszórva papírzacskókban.
meg én eleve meg nem venném a terméket, amihez a recskás a pókújjaival ért.
Pár Jutkaverős CV elküldésével kisegíthetnénk a vén pedofilt!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nézd, én sokat ekéztem Laurát, és nincs jó véleményem róla, de az a helyzet, hogy jelen pillanatban ez nem számít.
Bosszúból, pusztán azért, mert manipulálható és ostoba szerintem nem szabad bántani. Ha viszont a korcs megint feltűnik nála, vagy elkotyogja, hogy Laura tartja benne a lelket, akkor én leszek az utolsó, aki szót emel az ellen, hogy gázszivárgást jelent be valaki a lakcíméről.
Senki nem hozta fel Laurát, én sem. Pont, hogy nem azt írtam, hogy basztatni kell. Fel sem merült. Részemről le van szarva aktuálisan. Azt nem fogadom el, hogy még bocsánatot kéne kérni tőle. Erről írtam.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Valószínű, hogy aki olyat csinált ellene ami erős volt az érezhetné csak az erre való igényt.
De abból kiindulva, hogy ez valószínűleg a bozolaci féle napiszaros, szélsőjobber retardbrigád; tőlük hiába vár elnézéskérést. Azok meggyőződéses idióta barmok.
ennyi erovel sok embertol lehetne bocsanatot kerni, de senki nemteszi
idehanyni hogy aze egy bocsanatkerest megerdemel
what bocsanatkeres?
pedofilsimogato.
Ha Bécsbe jössz, nem veheted el a munkámat, mert megkeresünk a tesókkal és velünk hiába hetyetyézel, mi nem Márkcica vagyunk.
tipikus öngyűlölő zsidó.
Majd megnevelnék ott a púpos buzit. Ez má legyen a CBA-sok gondja ;)
Akinek van ereje férfiakkal fajtalankodni az tud “bojsó” komzervet is pakolni.
Én annyit tudtam hozzátenni, hogy nem publikáltam egy trashcsopis screenshotot egy kommentszekcióban, mert az is csak bizonyítja, hogy mennyire sötét. Bőven lenne mit ekézni rajta, de egységesen elfelejtettük és ez így jó, mert ünnep van. Erre jön a bocsis ventillátorbaszarás.
Én még mindig jobban kedvellek Viktor, mint nem és a ballépések mellett elismerem az effortot, de marketingesnek már ne menj el.
Na de részemről off, így is többet írtam róla, mint kellett, elnézést.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
21 perces monológ, hogy basszam ki a vekni fejét. Mit gondol ez? XD
21 orakor 15 mp-es monológ. De az is elég.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Mehet fel a trashvod-ra, had röhögjünk mi is.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Profom, valami tuti tipp a nagy meleg ellen?
tőled pajor atya 6 percet kér.
Ja azt hittem 15 mp-nèl tart a 21 percből :)
Át kell olvasnom a messenger dokumentációt legközelebb, hogy jobban megértsem ezeket.
Ahogy a taxis mondta az utasnak: az nem a tarifa, hanem a dátum :D
Az fájni fog
Mifaaaaaaaaaaaan
nem túl sok ser, mert a sok alkohol kiszáraszt, és szomjasebb leszel.4 az jó
ezt mondta tajgi is))))))))))))))))))
Ha cserébe megbaszhatom lillát, akkor vehetünk!!!
Jó de géza attól még retard.
Azóta: állítólagos VOLT melóhely.
Ezért vitte szegedre a melós faptopot.
Akkor nem a kiscsaj hibája, nem?! :D Dehogynem.
Pedig Gammer-tréner mit összeszenvedett neki a kubecétéellel…
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ezt most nem éjtem.
kizárólag a
-miért nem fatyok antiszemita
-a hajfestős
-és a biciklizős/úszós
lájfszok után
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Seggpresszo!
Az una paloma blancára.

Az ne zavarjon, hogy Karibék tudtommal a mi infóinkból dolgoztak - csak kiváltak... ergó anélkül semmi nem lett volna! És nem értem minek ez a széthúzás! Csak Karib valamiért szereti magát fényezni, míg a másik kör nem hiszem hogy az érdemért csinálta, hanem a szimpla sodiszopatásért, hogy megérdemeltem megkapja, ami
HeTe!
Szerző:
Ender
Jun 30, 2022 16:20:42
Válasz
(3)
geyre luara, hdad évelzke a sejgukabda höhhö
Jun 30, 2022 16:20:42
linziasztal
(
x3)
Jun 30, 2022 16:21:21
x3)
ahhoz hatósággal kell onnan kitenni...magától nem megy, tukmálná magát a stresszmentes, ingyenes nyugira, ami neki megjár (pfejj)
Endre, letelt a 3 perced.
Jó-jó-jóó, dee most mit kell gonoszkodni? Te hívtál ide, basszus. Most miért ne maradhatnék még? Egy óra múlva megy a következő vonat. Jajj, elromlott az informatikai rendszer, csak a 2 óra múlva jövőre tudtam jegyet venni.
Mint a rossz pénzt, Sneci. Mint a rossz pénzt....
Örebro
(
x17)
Jun 30, 2022 16:21:43
x17)
Gyagya, fel a veknifejjel, a Bucsu toletek cimu videod az elso, amire lajkot nyomtam! Tul elvezetes nezni, ahogy szenvedsz.
dehogy szenved, csak kurva rosszul szineszkedik. ket nap es ujra online lesz, addig csak olvassa a forumåt.
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2022 16:21:54
x68)
Laura te meg ne írj vissza semmire Endrének, mert csak rakod a tüzet! Így is hamar el fog jutni ahhoz, hogy meg akar téged gyilkolni LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollul Madár
(
x15)
Jun 30, 2022 16:22:39
x15)
Endre!
Letiltották már belépökárcsacsát?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Letiltották már belépökárcsacsát?
MagyarVictor
(
x3)
Jun 30, 2022 16:22:55
x3)
Nem önszopásból, de azért remélem azért mostmár, hogy a nagy dolgok kiderültek jó 80-90%-ban, azért Laura már nem közellenség és érhető a pozicíója a helyzetben! (csak a korábbi szívatások - púpsimogató, egyéb baszogatásai miatt írom), egy bocsit azért megérdemel, köszi! (az első kör helyzet után is ez volt... mondtam - kértem hogy várjatok ki, de nem én-mi vagyunk a hülyék... tény össze-vissza eszkalálódott a helyzet, de kihoztuk belőle a legjobba végül szerintem - és amúgy még tuti nincs vége a zaklatásoknak, szóval lesz még böjtje sodi felé, ezt én garantálom és én beszoktam tartani amit mondok - szóval nyugodtan ugrálhat.. ez már a végjáték lesz sodinak! Tett róla a szokásos valóságtagadással!)
HeTe!
halászlé
(
x24)
Jun 30, 2022 16:24:57
x24)
Nem önszopásból, de azért remélem azért mostmár, hogy a nagy dolgok kiderültek jó 80-90%-ban, azért Laura már nem közellenség és érhető a pozicíója a helyzetben! (csak a korábbi szívatások - púpsimogató, egyéb baszogatásai miatt írom), egy bocsit azért megérdemel, köszi! (az első kör helyzet után is ez volt... mondtam - kértem hogy várjatok ki, de nem én-mi vagyunk a hülyék... tény össze-vissza eszkalálódott a helyzet, de kihoztuk belőle a legjobba végül szerintem - és amúgy még tuti nincs vége a zaklatásoknak, szóval lesz még böjtje sodi felé, ezt én garantálom és én beszoktam tartani amit mondok - szóval nyugodtan ugrálhat.. ez már a végjáték lesz sodinak! Tett róla a szokásos valóságtagadással!)
Voktorsz, vigyázz a menyecskére, majd összedobunk nektek valami jó nászajándékot ❤️
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2022 16:25:15
x68)
Berlinből Linzbe, Linzből Bécsbe, Bécsből Újszászra, de a profilban még mindig berlini vlogger!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
balek
(
x10)
Jun 30, 2022 16:25:22
x10)
Rövid magyarázat arról, hogy miért megengedett minden a sodihoz hasonló kártékony zsidók ellen
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
kripli figyelő
(
x12)
Jun 30, 2022 16:26:57
x12)
Akkor a holnapi napon vissza kell utaznia ha segélykét akar.A keletinél átvehetik személyesen a trollok az örülhettek ezüst emlékplakettot.
Örebro
(
x17)
Jun 30, 2022 16:27:33
x17)
ha te bucsuzol gyagyås akkor en is nyomok egy bucsu kurva anyådat drogos pedofil!
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2022 16:27:37
x68)
Találja meg az összes hazugságot Endre profilján!
Mifaaaaaaaaaaaan
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 30, 2022 16:29:11
x39)
Nekem az az érzésem, hogy tudatosan, vagy tudat alatt ezt szándékosan csinálta fifike.
Már a segélyke alatt is elég mélyen volt a leszart róka a recskakuckóban a szemét hegy közepén.
Be hazudta magát egy olyan melócsába, ahol pontosan tudta, hogy nem fog tudni helyt állni. Egy ismeretlen programnyelv .
El angolnázgat néhány hónapot, aztán megint segélyke.
Csak hogy időt nyerjen.
Nem lehet ekkora barom, hogy folyamatosan szivárogtat, lépésről-lépésre közelebb húzza magához a lebukást!
Komolyan!
Bécs volt a legjobb választás ?
Dehogyis!
Rengeteg más lehetősége lett volna!
Előre bejelentett programokat szervezett Bécsben. Minden reggel céltáblát ragasztva a hátára!
Ez neki a "mentsége".
Hát a gonosz trollok rám száltak.
Hát kirúgattak.
Lófaszt.
A valóság be köszönt, a rengeteg szar amit az a púpján cipelt, el kezdett szivárogni és a nyakába szakadt! Amiért kirakták az nem más, mint az valóság.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Már a segélyke alatt is elég mélyen volt a leszart róka a recskakuckóban a szemét hegy közepén.
Be hazudta magát egy olyan melócsába, ahol pontosan tudta, hogy nem fog tudni helyt állni. Egy ismeretlen programnyelv .
El angolnázgat néhány hónapot, aztán megint segélyke.
Csak hogy időt nyerjen.
Nem lehet ekkora barom, hogy folyamatosan szivárogtat, lépésről-lépésre közelebb húzza magához a lebukást!
Komolyan!
Bécs volt a legjobb választás ?
Dehogyis!
Rengeteg más lehetősége lett volna!
Előre bejelentett programokat szervezett Bécsben. Minden reggel céltáblát ragasztva a hátára!
Ez neki a "mentsége".
Hát a gonosz trollok rám száltak.
Hát kirúgattak.
Lófaszt.
A valóság be köszönt, a rengeteg szar amit az a púpján cipelt, el kezdett szivárogni és a nyakába szakadt! Amiért kirakták az nem más, mint az valóság.
Trollul Madár
(
x15)
Jun 30, 2022 16:29:16
x15)
Endre!
Volt már Trollos rémálmod vagy az egész élet az?
Volt már Trollos rémálmod vagy az egész élet az?
nemet mondtak
(
x4)
Jun 30, 2022 16:30:44
x4)
Sneci, a sztárprogramozó elvállalt Bécsben egy 1 hónapos projektmunkát, és most, hogy professzionális szaktudásával segítette a céget, továbbáll, új, nagyobb kihívásokat keresve.
Nagyon nevetek. :D
Nagyon nevetek. :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 30, 2022 16:31:45
x39)
De, önszopásból.
Mindenki tisztában van az "érdemeiddel"
Soha többet nem írok ide
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2022 16:32:24
x68)
Ajánlólevél lesz?
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 30, 2022 16:32:42
x19)
Jajj ezek a kamu sírások... Endre, tudod miért tudja mindenki, hogy a sírásaid nagy kamuk? Mert soha egy büdös könnycsepp nincs a pofádon.
Egy kurva gyenge színészi alakítás a produkciód. De legtöbbször még ennyi se kell, hogy eláruld magad, annyira szar a kamu sírásod.
Egy kurva gyenge színészi alakítás a produkciód. De legtöbbször még ennyi se kell, hogy eláruld magad, annyira szar a kamu sírásod.
nemet mondtak
(
x4)
Jun 30, 2022 16:33:17
x4)
Laura te meg ne írj vissza semmire Endrének, mert csak rakod a tüzet! Így is hamar el fog jutni ahhoz, hogy meg akar téged gyilkolni LOL
Egy egy like jel azért néha mehet, azt különösen szereti a pedofil.
D_Dezső
(
x29)
Jun 30, 2022 16:33:34
x29)
Miket olvasok Gyagyás!?
Hát mikbe’ vagy te? Most nem aludni kell, meg picsogni hanem elkezdeni szét spamelni a masni cv-t, hahó!
Senki le se’ szarja a síránkozásod meg a manipulatív mártírkodást!
Megint együgyü, gyengelméjüségig naiv, valóság tagadó nyomorék voltál, mint egész életedben.
Na bumm … majd szerzel másik melót, elvileg te full stack senior developer vagy, Hétfön már új helyen kezdhetsz (pr).
Amúgy ha nem azt látták volna az Atos-osok, hogy már az onboarding (dokumentáció olvasgatás) alatt le kell baszni téged, ha nem, hogy gyalulod a ticketeket, akkor kurva Isten, hogy még így is megtürtek volna.
Nem kell ezektöl a cégektöl a világ megváltást várni, ha van egy ember aki tisztán sok pénzt termel nekik szarják ök le a nö verést meg, hogy gyerekeket kukkolsz.
Te még a fizetésed sem tudtad kitermelni. Mint minden más helyen. Ezért is basztak ki mint macskát szarni minden egyes munkahelyedröl. Valahova kellett troll segítség valahova nem.
Szerintem a trollok általábab csak a cseresznyét szállítják a szar torta tetejére amit a hozzá nem értéseddel és hazudozásaiddal építesz a munkáltatóknál.
Takarodj el árúfeltöltönek az való neked Fifike! Tudom, hogy apád a hibás, hogy a gyengeelméjü fiába elit tudatot táplált, de bazdmeg, elmúltál 40 éves rá kell jönnöd, hogy te egyszerüen buta vagy az irodai munkához.
Ha meg ennyire nem sikerül elfogadni a valóságot “ki kell nyitni a gázt”. Bár gondolom Újszászon még az sincs :)
Hát mikbe’ vagy te? Most nem aludni kell, meg picsogni hanem elkezdeni szét spamelni a masni cv-t, hahó!
Senki le se’ szarja a síránkozásod meg a manipulatív mártírkodást!
Megint együgyü, gyengelméjüségig naiv, valóság tagadó nyomorék voltál, mint egész életedben.
Na bumm … majd szerzel másik melót, elvileg te full stack senior developer vagy, Hétfön már új helyen kezdhetsz (pr).
Amúgy ha nem azt látták volna az Atos-osok, hogy már az onboarding (dokumentáció olvasgatás) alatt le kell baszni téged, ha nem, hogy gyalulod a ticketeket, akkor kurva Isten, hogy még így is megtürtek volna.
Nem kell ezektöl a cégektöl a világ megváltást várni, ha van egy ember aki tisztán sok pénzt termel nekik szarják ök le a nö verést meg, hogy gyerekeket kukkolsz.
Te még a fizetésed sem tudtad kitermelni. Mint minden más helyen. Ezért is basztak ki mint macskát szarni minden egyes munkahelyedröl. Valahova kellett troll segítség valahova nem.
Szerintem a trollok általábab csak a cseresznyét szállítják a szar torta tetejére amit a hozzá nem értéseddel és hazudozásaiddal építesz a munkáltatóknál.
Takarodj el árúfeltöltönek az való neked Fifike! Tudom, hogy apád a hibás, hogy a gyengeelméjü fiába elit tudatot táplált, de bazdmeg, elmúltál 40 éves rá kell jönnöd, hogy te egyszerüen buta vagy az irodai munkához.
Ha meg ennyire nem sikerül elfogadni a valóságot “ki kell nyitni a gázt”. Bár gondolom Újszászon még az sincs :)
max5enutálnak
(
x47)
Jun 30, 2022 16:36:00
x47)
"Bocsi"-t, meg a nagy lófaszt :D Semmi baj nincs azzal, hogy véded a csajod, de a pedofilsimogatás, az pedofilsimogatás. Retardként viselkedett, trollokat baszott át. A kemény munkát nem ő végezte, többet ápolgatta a pedofil lelkét, mint bárki más az elmúlt 5 évben. "Azt mondják lóla hogy pedofil, de szelintem nem"... BLÖÁÁÁÁÁ
Szóval ha azt írod, hogy talán ne szopassák a trollok, az sokkal szimpatikusabb lenne, mint "bocsi"-t elvárni...
Szóval ha azt írod, hogy talán ne szopassák a trollok, az sokkal szimpatikusabb lenne, mint "bocsi"-t elvárni...
gobesug
(
x30)
Jun 30, 2022 16:38:35
x30)
alkalmatlan rá, lásd "pakolgatós takarítós" liveok. a szupermarket padlóján lenne minden szétszórva papírzacskókban.
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2022 16:40:12
x68)
Pár Jutkaverős CV elküldésével kisegíthetnénk a vén pedofilt!
Egy troll
Jun 30, 2022 16:40:27
"Bocsi"-t, meg a nagy lófaszt :D Semmi baj nincs azzal, hogy véded a csajod, de a pedofilsimogatás, az pedofilsimogatás. Retardként viselkedett, trollokat baszott át. A kemény munkát nem ő végezte, többet ápolgatta a pedofil lelkét, mint bárki más az elmúlt 5 évben. "Azt mondják lóla hogy pedofil, de szelintem nem"... BLÖÁÁÁÁÁ
Nézd, én sokat ekéztem Laurát, és nincs jó véleményem róla, de az a helyzet, hogy jelen pillanatban ez nem számít.
Bosszúból, pusztán azért, mert manipulálható és ostoba szerintem nem szabad bántani. Ha viszont a korcs megint feltűnik nála, vagy elkotyogja, hogy Laura tartja benne a lelket, akkor én leszek az utolsó, aki szót emel az ellen, hogy gázszivárgást jelent be valaki a lakcíméről.
Jun 30, 2022 16:40:27
max5enutálnak
(
x47)
Jun 30, 2022 16:44:07
x47)
Senki nem hozta fel Laurát, én sem. Pont, hogy nem azt írtam, hogy basztatni kell. Fel sem merült. Részemről le van szarva aktuálisan. Azt nem fogadom el, hogy még bocsánatot kéne kérni tőle. Erről írtam.
Lángoló Eretnek
Jun 30, 2022 16:46:22
Fejezd már be ezt a kurva önszopást, inkább örülj neki hogy hetek balfaszkodása után karib/féregnyúlvány elintézték a dolgot.
Endre te meg tudom hogy olvasod, gratulálok, megint szállítottad a kötelet az akasztásodhoz, legközelebb szerintem a belépőkártyád is vidd bulikázáshoz, vagy ami egyéb céges holmid van xD
Endre te meg tudom hogy olvasod, gratulálok, megint szállítottad a kötelet az akasztásodhoz, legközelebb szerintem a belépőkártyád is vidd bulikázáshoz, vagy ami egyéb céges holmid van xD
Jun 30, 2022 16:46:22
Rakott Rolinda
Jun 30, 2022 16:48:06
Látod-látod, Fifike, kellett neked átbaszni saját magadat azzal, hogy hetero vagy, így most a pina lett a végzeted.
Nem csak hogy simán nem sikerült életedben először egy nőt megkúrni, ráadásnak még ki is rúgtak, ráadás+1-nek meg összehoztál a gyűlölt troll pizzafutár ellenségednek egy pinát.
Ez mind nem történt volna meg, ha beismered magadnak, hogy buzi vagy, és ráhajtasz genyamamára.
Nem csak hogy simán nem sikerült életedben először egy nőt megkúrni, ráadásnak még ki is rúgtak, ráadás+1-nek meg összehoztál a gyűlölt troll pizzafutár ellenségednek egy pinát.
Ez mind nem történt volna meg, ha beismered magadnak, hogy buzi vagy, és ráhajtasz genyamamára.
Jun 30, 2022 16:48:06
nonsense
(
x1)
Jun 30, 2022 16:53:21
x1)
Valószínű, hogy aki olyat csinált ellene ami erős volt az érezhetné csak az erre való igényt.
De abból kiindulva, hogy ez valószínűleg a bozolaci féle napiszaros, szélsőjobber retardbrigád; tőlük hiába vár elnézéskérést. Azok meggyőződéses idióta barmok.
linziasztal
(
x3)
Jun 30, 2022 16:55:29
x3)
Plusz, ha néha-néha visszabüfög neki egy két szót sms-ben az tovább élteti a reményt, hogy úgyis fog válaszolni valamikor.
Tiltás, csá. Shajátmegoldás.
Tiltás, csá. Shajátmegoldás.
féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 16:59:43
x7)
ennyi erovel sok embertol lehetne bocsanatot kerni, de senki nemteszi
idehanyni hogy aze egy bocsanatkerest megerdemel
what bocsanatkeres?
pedofilsimogato.
Ahmed Viktor
Jun 30, 2022 17:00:37
Ha Bécsbe jössz, nem veheted el a munkámat, mert megkeresünk a tesókkal és velünk hiába hetyetyézel, mi nem Márkcica vagyunk.
Jun 30, 2022 17:00:37
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 30, 2022 17:00:39
x19)
Májas bmeg, megint úgymond dicsérnek titeket folyamat (ès mindenki) a laurás akcióval erre csak elbaszod a hangulatot egy ilyen pèküjjünkki kommenttel.
Komolyan mondom, leszáll tőled a herèm a padlóig mint asodinak.
De én töröltem a Laurás, Lillás képeket az imgurról múltkor, nálam ennyit megèrdemelt.
De én töröltem a Laurás, Lillás képeket az imgurról múltkor, nálam ennyit megèrdemelt.
broni
(
x45)
Jun 30, 2022 17:04:30
x45)
Rövid magyarázat arról, hogy miért megengedett minden a sodihoz hasonló kártékony zsidók ellen
tipikus öngyűlölő zsidó.
D_Dezső
(
x29)
Jun 30, 2022 17:06:04
x29)
Majd megnevelnék ott a púpos buzit. Ez má legyen a CBA-sok gondja ;)
Akinek van ereje férfiakkal fajtalankodni az tud “bojsó” komzervet is pakolni.
broni
(
x45)
Jun 30, 2022 17:06:06
x45)
én szeretem hitlert, meg a zsidókat is, hitlert mert nekiment a bedes muszkáknak!!!!!!!!!!!!!!!!!kár, hogy a zsidókat bántotta.
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2022 17:07:58
x68)
Milyen igazságot tudsz megbeszélni te Laurával, nyomorék? A szaros szamárfaszod nem áll fel?
Mifaaaaaaaaaaaan
max5enutálnak
(
x47)
Jun 30, 2022 17:08:16
x47)
Májas bmeg, megint úgymond dicsérnek titeket folyamat (ès mindenki) a laurás akcióval erre csak elbaszod a hangulatot egy ilyen pèküjjünkki kommenttel.
Én annyit tudtam hozzátenni, hogy nem publikáltam egy trashcsopis screenshotot egy kommentszekcióban, mert az is csak bizonyítja, hogy mennyire sötét. Bőven lenne mit ekézni rajta, de egységesen elfelejtettük és ez így jó, mert ünnep van. Erre jön a bocsis ventillátorbaszarás.
Én még mindig jobban kedvellek Viktor, mint nem és a ballépések mellett elismerem az effortot, de marketingesnek már ne menj el.
Na de részemről off, így is többet írtam róla, mint kellett, elnézést.
linziasztal
(
x3)
Jun 30, 2022 17:08:54
x3)
1) Mikor érdekelt téged, mint nő?
2) Ez egyre undorítóbb. Leszart róka asodi.
2) Ez egyre undorítóbb. Leszart róka asodi.
balek
(
x10)
Jun 30, 2022 17:09:05
x10)
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 30, 2022 17:09:26
x19)
Hahó
(
x135)
Jun 30, 2022 17:09:47
x135)
Sneci te mikbe vagy ezzel az állandó ki mit érdemellel? Miért indokolsz ezzel minden faszságot ami megjelenik a buta fejedben?
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2022 17:10:24
x68)
Laura, asodi nem zaklat, csak meg kell kérned, hogy álljon le! Régen is bevált!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Jun 30, 2022 17:10:32
x135)
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2022 17:11:33
x68)
Csak hájom pejcet adj Lauja! :((((((
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Jun 30, 2022 17:11:41
x45)
sodi nagyon gané antiszemita humort nyomott, 2006 óta ez nyilvánvló, mióta sodista vok
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 30, 2022 17:11:49
x13)
Mehet fel a trashvod-ra, had röhögjünk mi is.
linziasztal
(
x3)
Jun 30, 2022 17:12:11
x3)
sodi nagyon gané antiszemita humort nyomott, 2006 óta ez nyilvánvló, mióta sodista vok
broni
(
x45)
Jun 30, 2022 17:12:24
x45)
Csak hájom pejcet adj Lauja! :((((((
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 30, 2022 17:12:45
x19)
Ja azt hittem 15 mp-nèl tart a 21 percből :)
Át kell olvasnom a messenger dokumentációt legközelebb, hogy jobban megértsem ezeket.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 30, 2022 17:13:15
x47)
Ahogy a taxis mondta az utasnak: az nem a tarifa, hanem a dátum :D
balek
(
x10)
Jun 30, 2022 17:13:21
x10)
Az univerzum igazságot szolgáltatott Macstappancsok Ékének. Pedig hol van az, hogy a trollok csak megírják az igazságot egy jobb sorsra érdemes cégnek attól, hogy egy cipófejű vadállat összever egy idős, védtelen nőt.
Mindent megérdemelsz a mocsokságaidért, pedofil.
Mindent megérdemelsz a mocsokságaidért, pedofil.
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 30, 2022 17:13:59
x2)
Gamer széket ne vagyunk Laurának?
Nothing's better than cheddar!
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2022 17:14:00
x68)
Az fájni fog
broni
(
x45)
Jun 30, 2022 17:14:10
x45)
nem túl sok ser, mert a sok alkohol kiszáraszt, és szomjasebb leszel.4 az jó
linziasztal
(
x3)
Jun 30, 2022 17:14:35
x3)
-Tudom, hogy nem vagy egyedül.
-De.
Eszt is miJen jól tugya s szenyor pikkdata diveloper loopmachine.
-De.
Eszt is miJen jól tugya s szenyor pikkdata diveloper loopmachine.
MagyarVictor
(
x3)
Jun 30, 2022 17:14:38
x3)
SODI KÖNYÖRGÉSE LAU FELÉ Pl.

HeTe!

Hahó
(
x135)
Jun 30, 2022 17:14:40
x135)
"Nem érdekelsz már mint nő"
Ezen hangosan felröhögtem.
Ezen hangosan felröhögtem.
broni
(
x45)
Jun 30, 2022 17:14:52
x45)
Az fájni fog
ezt mondta tajgi is))))))))))))))))))
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2022 17:15:25
x68)
Ezt érdemled Endre, mert egy gonosz zaklató rohadék pedofil vagy!
Mifaaaaaaaaaaaan
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 30, 2022 17:16:09
x7)
Amég nem 100%, hogy valaki nem egy retardbőrbe bújt troll, addig nem kell megtrollkodni.
Márk, Géza, Laura is előbb símogatta a púpját, aztán szedte az infokat, aztán beszopatta, ahogy kell.
|__o__|
Márk, Géza, Laura is előbb símogatta a púpját, aztán szedte az infokat, aztán beszopatta, ahogy kell.
Hahó
(
x135)
Jun 30, 2022 17:16:24
x135)
Gamer széket ne vagyunk Laurának?
Ha cserébe megbaszhatom lillát, akkor vehetünk!!!
MagyarVictor
(
x3)
Jun 30, 2022 17:16:27
x3)
5percet kérek

HeTe!

Hahó
(
x135)
Jun 30, 2022 17:17:19
x135)
Amég nem 100%, hogy valaki nem egy retardbőrbe bújt troll, addig nem kell megtrollkodni.
Jó de géza attól még retard.
MagyarVictor
(
x3)
Jun 30, 2022 17:17:43
x3)
Legnagyobb szarba

HeTe!

Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2022 17:18:09
x68)
"állítólagos melóhely" :DDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Púpszászi napelem
(
x13)
Jun 30, 2022 17:18:16
x13)
Szerintem az s22 már múltidő lett, de a tablet biztosan :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
max5enutálnak
(
x47)
Jun 30, 2022 17:18:46
x47)
Kurvajók ezek a screenek :DDDD
linziasztal
(
x3)
Jun 30, 2022 17:18:49
x3)
"Állítólagos munkahelyem"
Jól öregedett ez is.
Jól öregedett ez is.
Hahó
(
x135)
Jun 30, 2022 17:19:15
x135)
"állítólagos melóhely" :DDDDD
Azóta: állítólagos VOLT melóhely.
iexplore
Jun 30, 2022 17:19:59
Sneci, állítólag Karibék megtalálták az "állítólagos" melóhelyed.
Jun 30, 2022 17:19:59
linziasztal
(
x3)
Jun 30, 2022 17:20:22
x3)
Ez a "vedd fel Laura" ti is azon az üvöltő hangon halljátok, amikor id.Náczi összeugrasztotta lájfszban Snecit és Gézát, aki nem vette fel neki a telefont?
Gézaa, VEDD FEL, GÉZAA!
Gézaa, VEDD FEL, GÉZAA!
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2022 17:21:05
x68)
Mit akarsz megmagyarázni? Azt, hogy minden jöttmentnek kibeszéled a másikat, és össze-vissza szidod vagy éppen arról makogsz, hogy hogy basznád és szopatnád meg?
Mifaaaaaaaaaaaan
max5enutálnak
(
x47)
Jun 30, 2022 17:25:01
x47)
Most akkor mentek Laurával Párizsba, vagy nem?
Párizsban árulnak duplacsavart? Faszfej :D
Párizsban árulnak duplacsavart? Faszfej :D
Trollul Madár
(
x15)
Jun 30, 2022 17:29:15
x15)
Endre!
Egyre jobb a műsor amióta nem lájfozol!
Egyre jobb a műsor amióta nem lájfozol!
sörösterv
(
x4)
Jun 30, 2022 17:30:03
x4)
A létező legnagyobb nyomorokat érdemled meg, nem 5 percet, hazug geci
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 30, 2022 17:30:21
x21)
Mégha fel is venné neked a csaj a telefont, mi változna? :D Behajtanád rajta a próbaidős fizut bánatpénz gyanánt? Vagy mit szeretnél tőle.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hahó
(
x135)
Jun 30, 2022 17:30:31
x135)
Sneci tekintettel arra, hogy minden melócsádat megtaláljuk, nem akarod, hogy eleve a trollok keressenek neked munkát?
Ezzel megspórolhatnánk egy hónapot, te pedig nem élnéd bele magad annyira, hogy van melód.
Ezzel megspórolhatnánk egy hónapot, te pedig nem élnéd bele magad annyira, hogy van melód.
Púpszászi napelem
(
x13)
Jun 30, 2022 17:33:57
x13)
Valaki a troll cv-t megtudja itt osztani? Segítenék púposnak munkát keresni!
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
MaxPayne
(
x24)
Jun 30, 2022 17:35:31
x24)
Gnom! Most is ugy gondolod, hogy max 5en utalnak?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
halászlé
(
x24)
Jun 30, 2022 17:35:57
x24)
"Legyél ember" - hmmm, ezt már valahol hallottuk...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 30, 2022 17:36:43
x23)
Sodi, már a YouTube is tudja hogy lezárult egy ATOS!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 30, 2022 17:36:47
x47)
Amikor bemész az AMSbe, azt fogod mondani, hogy állítólag munkanélküli vagy?
Hahó
(
x135)
Jun 30, 2022 17:42:07
x135)
Most kellene még egyszer ALAPOSAN megnézned a titok című filmet sneci.
Fordítva nézted baszod!
Fordítva nézted baszod!
Hahó
(
x135)
Jun 30, 2022 17:44:46
x135)
Lehet azért rúgtak ki, mert miközben itt a fórumon az ÁLLÍTÓLAGOS melóhelyed volt a téma, te lau kedvessel foglalkoztál.
Akkor kellett volna tisztázós lájvot indítani, hogy lol mikbe vagytok a szomszéd melócsáját találtátok meg. És minden rendben lett volna.
Akkor kellett volna tisztázós lájvot indítani, hogy lol mikbe vagytok a szomszéd melócsáját találtátok meg. És minden rendben lett volna.
linziasztal
(
x3)
Jun 30, 2022 17:46:02
x3)
Meg a dokumentációt sem ártott volna olvasgatni...
Hahó
(
x135)
Jun 30, 2022 17:47:04
x135)
linziasztal
(
x3)
Jun 30, 2022 17:47:56
x3)
Akkor nem a kiscsaj hibája, nem?! :D Dehogynem.
Trollul Madár
(
x15)
Jun 30, 2022 17:48:33
x15)
Pedig Gammer-tréner mit összeszenvedett neki a kubecétéellel…
éjtetleny
Jun 30, 2022 17:52:08
Sodi, már a YouTube is tudja hogy lezárult egy ATOS!
Ezt most nem éjtem.
Jun 30, 2022 17:52:08
trolléga
(
x30)
Jun 30, 2022 17:53:28
x30)
Endre, jön a Miért nem vagyok balek 2????
kizárólag a
-miért nem fatyok antiszemita
-a hajfestős
-és a biciklizős/úszós
lájfszok után
real iexplore
Jun 30, 2022 17:54:30
Sneci, állítólag Karibék megtalálták az "állítólagos" melóhelyed.
Seggpresszo!
Jun 30, 2022 17:54:30
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2022 17:55:31
x68)
Estére lehetne egy jó műsor a mirroron!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Jun 30, 2022 17:57:30
x135)
Estére lehetne egy jó műsor a mirroron!!
Az una paloma blancára.
balek
(
x10)
Jun 30, 2022 17:58:31
x10)
Sodi már csak egy kávét kér.

féregnyulvány
(
x7)
Jun 30, 2022 18:00:04
x7)

MagyarVictor
(
x3)
Jun 30, 2022 18:00:14
x3)
ENDRE, akkor ÖRÜLHETÜNK ???

HeTe!

BuziMárk
Jun 30, 2022 18:02:09
Nehogy meghalj barátom, holnap utalom a tartozásomat!
Jun 30, 2022 18:02:09
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2022 18:03:59
x68)
Mit tudott volna tenni Laura? Minden trollnak felajánlja Lillát???
Mifaaaaaaaaaaaan
MagyarVictor
(
x3)
Jun 30, 2022 18:04:14
x3)
Fejezd már be ezt a kurva önszopást, inkább örülj neki hogy hetek balfaszkodása után karib/féregnyúlvány elintézték a dolgot.
Az ne zavarjon, hogy Karibék tudtommal a mi infóinkból dolgoztak - csak kiváltak... ergó anélkül semmi nem lett volna! És nem értem minek ez a széthúzás! Csak Karib valamiért szereti magát fényezni, míg a másik kör nem hiszem hogy az érdemért csinálta, hanem a szimpla sodiszopatásért, hogy megérdemeltem megkapja, ami
155 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™