« 6339 6340 6341 6342 6343 6344 6345 6346 6347 6348 »
1733848 komment.

Szerző: Átlagos troll Aug 14, 2020 14:18:30
Válasz
(2)
Zsír, te már amikor idepottyantál, akkor is a Jabilban voltál éppen kilépni készülő és külföldre emigráló szalagmunkás. Most is az vagy. Semmit sem léptél előre, semmit sem fejlődtél. Mi ezzel szemben fejlődtünk, családot alapítottunk, házat vettünk, nyaraltunk, befektettünk, stb.
Aug 14, 2020 14:18:30

Szerző: Zsírtalanító Aug 14, 2020 15:34:42
Válasz
(11)
Többen kérdezték, hogy hol lelhető fel kisboros szócikkek, hát itt:

Kisboros (törölt szócikk)
ifj. Boros László, aka. Kisboros, Zsír, Bori. Tiszavasvári mamahotellakó, önjelölt fotóművész, tényfeltáró és internethuszár (egyes információk szerint illegális cigicsempész), aki jelenleg 32 évesen a szülői házban él munka nélkül. SoDI lelkes kommentelője, később nagy trollvadász. Végzettségére nézve munkanélküli kvázi-programozó, diplomázásától kezdve immár nyolcadik éve él munkanélküliként, bár egyszer sikerült kb egy évre elzavarni a Jabilhoz betanított munkásnak, azonban hamarosan onnan is lapátra került. Azóta fel sem merült nála, hogy munkát keressen, vagy bármilyen módon eltartsa magát. 32 évesen még szűz, nem volt kapcsolata nőkkel, (többen valószínűsítik, hogy homoszexuális), viszont interneten keresztül már küldött képeket egykori "szerelmének" meztelen alsótestéről, folytatva a retardok által létrehozott fütyikamerás hagyományt. Enyhe bipoláris zavarban szenved, nincsenek barátai, társas kapcsolatai, sem céljai. Szeret online pókert játszani, valamint eredményeket ért el sakkban, ennek ellenére logikai tudását képtelen alkalmazni. Korábban már összetűzésbe keveredett Szőke Zoltánnal, egy tiszavasvári fideszes képviselővel is, akiről lejárató cikkeket terjesztett a neten, amiért a képviselő úr nagy ruházással fenyegette meg, és csak édesanyja könyörgésére volt hajlandó elállni attól, hogy rendesen helybenhagyják a debil hülyegyerekét. Később azt hallucinálta, hogy fekete autókból figyelik a házukat. Másik mániája, hogy zuhanyrózsába helyezett mikrofonon keresztül hallgatják le. Nagy '80-as évek-rajongó, kedvenc sorozata a Columbo és a Knight Rider, gyűjti a Popcorn és Bravo magazin-posztereket.
Első felbukkanása retardkörökben a Molnár F. Árpádhoz és a Hírháttérhez kapcsolódó fórumokhoz köthető, ahol folyamatosan védelmébe vette az elmebeteg ELI-t, aki azonban nem volt kíváncsi önjelölt védelmezőjére, és egy idő után elhajtotta a francba. Jellemző tulajdonsága, hogy okoskodásával, fölényeskedésével sok ellenséget szerzett magának, egyéni rekordot tart fent fórumkitiltásokból.

Története Sodi fórumán
SoDI fórumán egy rosszul sikerült Facebookos akciót követően jelent meg: a nőverő kommunista Kiss Roland (Tajgetosz) szárnysegédjeként Charles Lee Ray néven nagyképűsködött a trollokkal, ám egy bizonyos Szabónak (Kisboros ősellensége) köszönhetően hamar lebukott. Hamar kiváltotta a trollok indulatát stílusával, fenyegetőzéseivel, viszont nagyon hamar be lehetett csicskítani. Rendszeres visszajáró alakja lett a fórumnak, unalmas picsogását, emós nyálverését viszont a trollok hamar megunták, és igyekeztek tudtára adni, hogy tűnjön el a fórumról, ám ezt képtelen volt felfogni, folyamatosan vissza-visszajárt. Ilyenkor végtelen ciklusba kerül: először erőszakkal fenyegetőzik, majd kőkeményen csicskul, és rendszerint 1-2 napra a Facebook-profilját is inaktívvá tesz (később persze, ha visszanyerte a bátorságát, visszaállítja). Ilyenkor arra hivatkozik, hogy bepánikolt és minden megengedett számára.

Kisboros a cigicsempész
Ezt megelégelve egyesek feltelefonálták Laci édesanyját, aki állítólag pár napra eldugta 32 éves gyernőtt hülyegyereke elől a klaviatúrát. Persze később sem állt le, így a radikálisabb intervencionisták elhatározták hogy kicsit megleckéztetik a tiszavasvári buzihuszárt: cigarettahirdetéseket adtak fel a nevében, majd később Indiából és több külföldi címről rendeltek neki szexuális segédeszközöket és nagy mennyiségű dohányárut. Kisborosék vezetékes telefonja éjjel-nappal csörgött, arra viszont hónapokig képtelen volt, hogy lecseréltesse a telefonszámot, amit a trollok többször tanácsoltak neki. Életképtelenségére jellemző, hogy 2014-ben nincs mobiltelefonja, ami a vonalas alternatívája lehetett volna. Minden telefoncsörgés alkalmával megjelent a fórumon feljelentéssel, belezéssel, veréssel fenyegetőzve, míg 3 hónap után Borospapa megelégelte a hülye fiacskája teremtette áldatlan állapotokat, és végre lecserélte a telefonszámot.

Kisboros, a trollvadász
Miután példaképe, Tajgetosz börtönbe vonult, Kisboros munkakeresés helyett át kívánta venni a helyét mint Legfőbb Trollvadász. Állítólag minden egyes trollról aktákat vezet, bár kérdés hogy minek, hiszen fél év alatt egyetlen trollt sem tudott beazonosítani. Bosszúját úgy kívánta elérni, hogy 1. feljelenti a fórumot, bár ebből végül semmi nem lett, vagy a rendőrségen hajtották el, vagy Borosné zavarta vissza a gyerekszobába ezzel a hülyeséggel. 2: a trollaktákat elküldte Sherlock Porksnak, hogy majd a tininindzsákkal jól megverik a trollokat (mindet egyenként), de Árti retardáltnak nevezte és szintén elhajtotta a picsába. Az eszköztelenné vált trollvadász így jelenleg üres fenyegetőzésben éli ki bosszúvágyát. Állítása szerint életcélja, hogy leszámoljon a trollokkal. Segítőkészebb kommentelők többször is jelezték neki, hogy inkább a munkakeresésre és a szülői házból való elköltözésre kellene inkább koncentrálnia, de Laci hajthatatlan maradt. Mostanában a Sodipédia-szócikk szokta kiváltani őrjöngéseit.

Az egyezség
A trollok egyezséget ajánlottak Lacikának: ha bemutat egy munkáltatói igazolást, egy fényképet amin a munkahelyén dolgozik és egy olyan felvételt, amin meg van mosva a haja, azt a gyógyulás jelének tekintik, és eltávolítják a szócikket. Mindezidáig ez (mint látható) nem történt meg.

Zsírnak is volt egy soha többet nem író korszaka, ő egy külön fejezet, tyodikához csak nagyon lazán kapcsolódik a története.
Unalmasabb sodimentes időszakokban gyanús ,hogy pár szószószójakozni vágyó troll álzsír megjelenésekkel igyekezett a fórumot feldobni, de erre már konkrét bizonyíték sosem lesz.

Néhány esetben valóban maga zsír bukkant itt fel, azonban több őt provokáló nick mögött is eszmeralda, kiszsíros valódi ősellensége fedezhető fel.
(aki természetesen nem nő, nem brazil, és nem hívják eszmeraldának sem)

Egy idő után ezt a játékot (gonosz trollok csúnyát írnak Lacikáról, ő felbukkan, őrjöngeni kezd) kurvára unta már a fórum közönsége, néhány azonosított "anti lacikát" avagy "eszmit", folyamatosan leugattak, amikor ide akarta csalogatni Zsírt, majd végül a szócikket is törölték.
Aug 14, 2020 15:34:42

Szerző: Zsírtalanító Aug 14, 2020 15:48:04
Válasz
(1)
Egyébként amíg a korcs nincs itt, engem nem annyira zavarna, hogy zsír tolja a műsort, de ha lehetne kérni, akkor inkább örjöngjél, kaszablokázzál, az viccesebb :D (Leszámítva persze azt, hogy egyértelműen beteg emberről van szó)
Aug 14, 2020 15:48:04

Szerző: Púpszász réme (Snecológus-pontszám: 2218x1) Aug 14, 2020 16:05:53
Válasz
(5)
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Aug 14, 2020 16:05:53

Szerző: - Aug 14, 2020 16:10:18
Válasz
(12)
Púpszász réme

How do you do fellow gurulkák?
Aug 14, 2020 16:10:18

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 14, 2020 16:18:00
Válasz
(3)
Zsírtalanító
Egyébként amíg a korcs nincs itt, engem nem annyira zavarna, hogy zsír tolja a műsort, de ha lehetne kérni, akkor inkább örjöngjél, kaszablokázzál, az viccesebb :D (Leszámítva persze azt, hogy egyértelműen beteg emberről van szó)

Ezt mondtam én is pont tegnap! Csak akkor szórakoztató ez a diliflepnis szalagcsicska, ha őrjöng. Mert értelmes dolgot amúgy sem tud írni, a szaros élete meg nem érdekel egyáltalán.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aug 14, 2020 16:18:00

Szerző: Púpszász réme (Snecológus-pontszám: 2218x1) Aug 14, 2020 16:23:24
Válasz
(4)
-

Ezt pólóra kéne nyomtatni... nem tudtok egy jó pólóboltot?
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Aug 14, 2020 16:23:24

Szerző: kábító pitonszag (Snecológus-pontszám: 3061x1) Aug 14, 2020 16:26:53
Válasz
(1)
Púpszász réme

Ez a Szigfrid vagy ki a faszom minden bizonnyal ötté foshatta a nadrágját, hogy nyomott neki a malacz egy kis Uhrin Benedeket.
Igaz a röhögéstől, de hát a végeredmény az, ami számít.
Aug 14, 2020 16:26:53

Szerző: - Aug 14, 2020 16:31:03
Válasz
(3)
Nocsak, nocsak, a malac shaját megoldása is az, hogy influencer lesz?

Csak 5-6 évvel késett el, ha a trendeket nézzük (és 20-szal, ha az életkorát), de hát ne várjunk csodát egy ostoba bűnözőtől, aki épp csak elkerülte a börtönt, és most is körözik közösség elleni izgatásért.
Aug 14, 2020 16:31:03

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272137x136) Aug 14, 2020 16:37:33
Válasz
(6)
-
Nocsak, nocsak, a malac shaját megoldása is az, hogy influencer lesz?

Csak 5-6 évvel késett el, ha a trendeket nézzük (és 20-szal, ha az életkorát), de hát ne várjunk csodát egy ostoba bűnözőtől, aki épp csak elkerülte a börtönt, és most is körözik közösség elleni izgatásért.

Tegyük hozzá, hogy az indexfórumosok feljelentése alapján indult ügyben van kiadva az a körözés. Mi ez ha nem shiker?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Aug 14, 2020 16:37:33

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 14, 2020 17:12:30
Válasz
(3)
Elirigyelte a shikert snecitől, evidenciákat...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aug 14, 2020 17:12:30

Szerző: Ez lett dudámra 731 Aug 14, 2020 17:29:50
Válasz
(1)
Kicsit bánom, hogy sosincs dolgom tiszafaszom közelében, mert felkeresném a híres trollvadászt otthonában.
Csak kíváncsi lennék a remegő kis hangjára, amint személyesen kellene előadni, hogy ki is a gázkamraszökevény.
De a tököm autózik el olyan messze.
Aug 14, 2020 17:29:50

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 14, 2020 17:39:39
Válasz
(3)
Ez lett dudámra 731
Kicsit bánom, hogy sosincs dolgom tiszafaszom közelében, mert felkeresném a híres trollvadászt otthonában.
Csak kíváncsi lennék a remegő kis hangjára, amint személyesen kellene előadni, hogy ki is a gázkamraszökevény.
De a tököm autózik el olyan messze.
nem félnél a csavarhúzós kaszablokkától? xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Aug 14, 2020 17:39:39

Szerző: Ez lett dudámra 731 Aug 14, 2020 17:41:43
Válasz
(2)
xray
nem félnél a csavarhúzós kaszablokkától? xd

Szeretném, mert akkor joggal térdelhetnék a nyakára.
Aug 14, 2020 17:41:43

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 14, 2020 17:42:58
Válasz
(1)
Az igazság az, hogy egyetlen telefonba kerülne sírósra-taknyosra baszatni Lackót, de ennyit sem ér. Ha arra járok, a kávéskanálnyi benzint sem pazarolnám rá. Elég neki a saját hulladék élete, amiben szenved. Sokkal nagyobb elégtétel itt a fórumon nézni, ahogy egyre lejjebb süllyed a szarba. Most komolyan, bepiszkolnád a kezed egy ilyennel? Ha az anyja felhívna, hogy mentsük meg a bolond kisfiától, mert lassan megdübben, az más, akkor azonnal kocsiba ülnék, a zsíros hajánál fogva rángatnám ki a kisszobából, bebasznám a csomagtartóba és elásnám a gecibe, a falu végében, de így? Képzeld el, mennyit kéne fertőtleníteni a csomagtartót...
Aug 14, 2020 17:42:58

Szerző: Ez lett dudámra 731 Aug 14, 2020 17:52:40
Válasz
(1)
Ez lett dudámra 731
Szeretném, mert akkor joggal térdelhetnék a nyakára.

Jé, ezt nem én írtam.
Mondjuk némileg egyetértek vele.:)
Aug 14, 2020 17:52:40

Szerző: Kaleta Epstein Farkas Aug 14, 2020 18:03:16
Válasz
(3)
A SoDI kereszténysége a kamerába faszverés, a masztiparty és a fehér négyzetek mögötti kisfiúkra onanizálás kereszténysége, te aberrált szélsőliberális faszfej! LOL!

Aug 14, 2020 18:03:16

Szerző: kerenytény Aug 14, 2020 18:45:38
Válasz
(2)
* nick kiadó *
Aug 14, 2020 18:45:38

Szerző: Metélt gondolatjel Aug 14, 2020 19:43:24
Válasz
(2)
Amúgy ez a Boros Lackó félig roma, vagy csak jó buzihoz illően rendszeresen szolizza is magát?

Állandóan az egykori indexet és a 444-et ugatja, mintha nem lenne neki világos, hogy az összes hírcsatornánál vannak embereink.

Egyébként ma felhítam a helyi rendőrkapitányságot és tájékoztattam őket Boros Lacika elmeállapotáról és arról, hogy feltehetően illegális tudatmódosító szereket tart otthon.

Hamarosan Lacika, mint bejegyzett közveszélyes elmebeteg lesz nyílvántartva. A legközelebbi pszichiátrián kezelésbe fogja venni a seggét az ottani Pszicho Sanyi...

KisB, örülnél mostanában egy házkutatásnak? Anyukád mit szólna hozzá?
Aug 14, 2020 19:43:24

Szerző: Trollockai Aug 14, 2020 19:53:15
Válasz
(2)
Kisboros, te mocskos szar buzi. A jabil tulajdonos zsidók basszák szét a segged, te geci!
Aug 14, 2020 19:53:15

Szerző: nagy vilma Aug 14, 2020 20:12:03
Válasz
(2)
Metélt gondolatjel
Amúgy ez a Boros Lackó félig roma, vagy csak jó buzihoz illően rendszeresen szolizza is magát?

Állandóan az egykori indexet és a 444-et ugatja, mintha nem lenne neki világos, hogy az összes hírcsatornánál vannak embereink.

Egyébként ma felhítam a helyi rendőrkapitányságot és tájékoztattam őket Boros Lacika elmeállapotáról és arról, hogy feltehetően illegális tudatmódosító szereket tart otthon.

Hamarosan Lacika, mint bejegyzett közveszélyes elmebeteg lesz nyílvántartva. A legközelebbi pszichiátrián kezelésbe fogja venni a seggét az ottani Pszicho Sanyi...

KisB, örülnél mostanában egy házkutatásnak? Anyukád mit szólna hozzá?

Múltkor, amikor Eszmeralda rámküldte őket és együtt röhögtünk velük rajtatok, szinte követelték, hogy nevezzem meg őt meg benneteket, mert az egy dolog, hogy zaklattok engem és anyámat, valamint rágalmaztok és hazugságokat terjesztetek rólunk, az viszont egy másik dolog, amikor a rendőrséggel zaklattattok minket.
Elhiheted, hogy egészen pontosan tudom, hogy a legtöbb troll kicsoda itt. Szerinted "véjpjofi pjogjamozó" alias R.Zsoltika szoftvermágnás, Szeged, Hungary környékéről miért tűnt el innen, vagy váltott nicket?
Aug 14, 2020 20:12:03

Szerző: Winkowitch Aug 14, 2020 20:12:53
Válasz
(1)
Azt valaki kiskálázta már, hogy milyen cuccok maradtak ott ogrénél? Az előre lerakott lakbér már lejárt, nem?
Aug 14, 2020 20:12:53

Szerző: nagy vilma Aug 14, 2020 20:25:12
Válasz
(-2)
nagy vilma
Múltkor, amikor Eszmeralda rámküldte őket és együtt röhögtünk velük rajtatok, szinte követelték, hogy nevezzem meg őt meg benneteket, mert az egy dolog, hogy zaklattok engem és anyámat, valamint rágalmaztok és hazugságokat terjesztetek rólunk, az viszont egy másik dolog, amikor a rendőrséggel zaklattattok minket.
Elhiheted, hogy egészen pontosan tudom, hogy a legtöbb troll kicsoda itt. Szerinted "véjpjofi pjogjamozó" alias R.Zsoltika szoftvermágnás, Szeged, Hungary környékéről miért tűnt el innen, vagy váltott nicket?

Ha nem értenéd a lényeget: teljesen mindegy, mit mondtok a rendőröknek, tudnak rólatok és nem hisznek már nektek. A Pirike presszóval meg a többivel, amivel lyukra futottatok pont elég volt ahhoz, hogy hülyét csináljatok magatokból...
Aug 14, 2020 20:25:12

Szerző: p00p (Snecológus-pontszám: 4719x2) Aug 14, 2020 20:30:47
Válasz
(4)
Újra megkérdezem: meddig akarsz még anyádon élősködni?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Aug 14, 2020 20:30:47

Szerző: - Aug 14, 2020 20:33:11
Válasz
(4)
Jól telik a nyarad, Bori?
Aug 14, 2020 20:33:11

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272137x136) Aug 14, 2020 20:44:26
Válasz
(1)
nagy vilma

és mire mész azzal, hogy pontosan tudod kik szopatnak a shaját szövegeiddel egy fórumon? hú, nagyon félek tőled.
Aug 14, 2020 20:44:26

Szerző: 800 fütyi Aug 14, 2020 20:55:49
Válasz
(1)
Mivana kettesen oregszel malacz? Mar a masodik mondatig kell varni a tarhalasra?
Aug 14, 2020 20:55:49

Szerző: R. Zsoltika Aug 14, 2020 20:56:03
Válasz
(0)
Zsír! Milyen csórónak lenni?
Aug 14, 2020 20:56:03

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33225x16) Aug 14, 2020 21:04:17
Válasz
(3)
Kaleta Epstein Farkas

Az utóbbi évek legjobb nickje!
Aug 14, 2020 21:04:17

Szerző: - Aug 14, 2020 21:07:59
Válasz
(0)
Bori, téged mégis ki a jó büdös kurva anyád hívott ide? Ez Sodi fóruma. És fenyegetőzöl meg sírsz. Te is, mint a legtöbb retard házhoz mentek a faszerdőért, keménykedtek az erősebbel, aztán meg sírtok amikor elkenik a szátokat. Senkit nem érdekel a nyomorult életed Tiszafaszomban, ami egyébként többszörösen is a te lelkeden szárad, mert nem elég, hogy retard vagy, de még fideszes is. Szopod Orbán faszát, ő meg ott rabolja ki a hozzád hasonlókat ahol tudja. De Soros meg a zsidók a hibásak, persze....
Aug 14, 2020 21:07:59

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 14, 2020 21:09:07
Válasz
(0)
Megint nagy erejű összekacsintás van a Faszvári Rendőrkapitánysággal, Bori? Az hogy lehet, hogy most ennyire jó cimbik vagytok, egyébként meg azt mondják rólad, hogy a Lacika az a lehajtott fejű furcsa buzi, és hogy nem kell tőled félni, ártalmatlan gyogyós vagy? Szőke is ezt írta rólad és a rendőrkapitányságról is ez jött vissza, meg az, hogy majd rád néznek, ha nagyon fenyegetőzöl.
Aug 14, 2020 21:09:07

Szerző: Asztrálcimbi Aug 14, 2020 21:12:16
Válasz
(3)
Nem tudtam hogy SF újabban kémmacskaként tevékenykedik

Aug 14, 2020 21:12:16

Szerző: Brian (Snecológus-pontszám: 5688x2) Aug 14, 2020 21:21:07
Válasz
(3)
nagy vilma

senkiről nem tudsz semmit, kisfosos, hiába vetítesz itt, viszont rólad már mindenki tudja tiszafaszomban hogy döglött kutyát basztál
Aug 14, 2020 21:21:07

Szerző: Alvin és a mókusok Aug 14, 2020 21:26:50
Válasz
(3)
www.youtube.com/watch?v=3FqbUJYmhzw

Egyszer volt egy srác, úgy hívták Lacika
Neki a mókus mókuci volt, a ló meg pacika
Barátkozott volna, de nekem kicsit furcsa volt,
Hogy a hajában, rózsaszínű masnit hord, masnit hord, masnit hord...

Lacika szép, Lacika bájos, csak az a baj, hogy kicsit lányos,
És egyszer nagyon el tudta venni a kedvemet, amikor elkezdte markolászni a seggemet
Remélem megbocsátott már, hogy kirúgtam az összes fogát.

Mondtam is az anyjának, hogy Laci néni kérem,
Ez a Laci gyerek fiúk seggét nézi lenn a téren.
Erre Ő csak legyintett én megijedtem tőle,
Mert szeme fölött s orra alatt túl nagy volt a szőre, túl nagy volt a szőre,túl nagy volt a szőre...

És egyszer nagyon el tudta venni a kedvemet, amikor elkezdte markolászni a seggemet

Gyanús nekem Lacika és nem tetszik az anyja
Kiváncsi vagyok ezután, hogy néz ki az apja,
Ahogy ezen gonolkoztam az ösztönöm jelzett
Kurva gyorsan húzzak el, túl meleg itt a helyzet, meleg itt a helyzet, meleg itt a helyzet...

Lacika szép-nagyon szép
Lacika bájos, csak az a baj-na mi a baj?
Hogy kicsit lányos, és egyszer nagyon el tudta venni a kedvemet, amikor el kezdte markolászni a seggemet
Remélem megbocsátott már, hogy kirúgtam az összes fogát!

Újiszten!

Remélem megbocsátott már, meg bo-csá-tott máááár!
Aug 14, 2020 21:26:50

Szerző: - Aug 14, 2020 21:36:32
Válasz
(2)
Kutyabaszó!

Tartsd távol magad az állatoktól!!!
Aug 14, 2020 21:36:32

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 14, 2020 21:39:00
Válasz
(5)
-
Kutyabaszó!

Tartsd távol magad az állatoktól!!!

Az emberektől is!! Nem véletlen, hogy az apja elállja az útját, amikor kimenne a házból. Van egy olyan gyanúm, hogy a "felső zárhoz" neki sincs kulcsa, csak a szüleinek xDDD
Aug 14, 2020 21:39:00

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Aug 14, 2020 21:49:56
Válasz
(4)
Az ilyen Laci meg Sodi félék nagyon megkönnyítették az internetes párkeresést.

"Szia. Nem fogod elhinni. Én sem bíztam már benne, hogy vannak ekkora véletlenek. Képzeld, én is heteró vagyok."
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Aug 14, 2020 21:49:56

Szerző: berlini_vlogger (Snecológus-pontszám: 2007x1) Aug 14, 2020 22:26:53
Válasz
(3)
nagy vilma

Egyrészt, ha ebből egy szó is igaz lenen, hatóság félrevezetéséért már rég elvitték volna a trollokat.

Másrészt fejtsd már ki te balfasz, hogy miért röhögtél te a trollokon együtt Eszmeraldával, amikor ő rádkülte a rendőröket? Legalább próbálj már meg valami értelmeset hazudni.
Aug 14, 2020 22:26:53

Szerző: nagy vilma Aug 14, 2020 22:31:20
Válasz
(-1)
berlini_vlogger
Egyrészt, ha ebből egy szó is igaz lenen, hatóság félrevezetéséért már rég elvitték volna a trollokat.

Másrészt fejtsd már ki te balfasz, hogy miért röhögtél te a trollokon együtt Eszmeraldával, amikor ő rádkülte a rendőröket? Legalább próbálj már meg valami értelmeset hazudni.

A rendőrökkel röhögtünk rajtatok meg a sok faszságon, amit behazudtatok nekik: kábítószert termesztek a garázsban, verem anyámat stb.
Még anyámat is felhívták innen, hogy mi igaz ebből.
Ezek után hívogathatjátok őket, mert egy büdös szót nem fognak többet elhinni nektek, akkor sem, ha igaz...
Aug 14, 2020 22:31:20

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 14, 2020 22:37:11
Válasz
(1)
nagy vilma
A rendőrökkel röhögtünk rajtatok meg a sok faszságon, amit behazudtatok nekik: kábítószert termesztek a garázsban, verem anyámat stb.
Ezek után hívogathatjátok őket, mert egy büdös szót nem fognak többet elhinni nektek, akkor sem, ha igaz...

És mégis mi lenne igaz? Milyen óriási bűncselekményt követtél el, amit nem hinnének el a rendőrök? Kb annyit nézek ki belőled, hogy leskelődsz a szomszéd tini lánya után, ha véletlenül nyitva hagyja a fürdőszobaablakot.
Aug 14, 2020 22:37:11

Szerző: - Aug 14, 2020 22:44:19
Válasz
(2)
Hazudsz Lackó!

Tudod, hogy tudjuk, lehet pár elsőévest megzavarsz, de mi tudjuk, hogy hazudsz...

Rendőrök hívták anyádat, rendőrséggel való összekacsintás stb..

Na takarodj sminkelni Valéria!
Aug 14, 2020 22:44:19

Szerző: berlini_vlogger (Snecológus-pontszám: 2007x1) Aug 14, 2020 22:44:56
Válasz
(3)
nagy vilma

Honnan hívták fel anyádat? A garázsból felcsörögtek neki a lakásba?
Ha mi küldtük rád és velük röhögtél, akkor hogyafaszomba jött ide Eszmeralda? Valami tikked van, hogy random beírod, hogy Eszmeralda?
Egyébként segítek, hogy legközelebb hihetőbbet hazudjál: a rendőrségnek elég kevés mérlegelési jogköre van, ha köztörvényes bűncselekményt jelentenek be nekik. Nem azzal fogják lezárni a bejelentést, hogy "jót nevettünk az Eszmeraldával együtt".
Aug 14, 2020 22:44:56

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 14, 2020 22:53:40
Válasz
(3)
Persze a rendőr már csak ilyen. Eldönti, hogy kimegy-e állampolgári bejelentésre, vagy nem. Ne hazudgáljál már, idióta! Ha kihívom ezerszer, akkor ezerszer fog kimenni. Lehet, hogy ideges lesz, de ez a dolga. Szóval jót nevettél gondolom, amikor házkutattak, amikor anyád dübbent, és amikor kiderült, hogy miattad volt az egész....
Aug 14, 2020 22:53:40

Szerző: kerenytény Aug 14, 2020 22:56:26
Válasz
(0)
töppedt buzigolyók
Kb annyit nézek ki belőled, hogy leskelődsz a szomszéd tini lánya után, ha véletlenül nyitva hagyja a fürdőszobaablakot.

Ok-ok, azt azért sokan nem hagynák ki.
Aug 14, 2020 22:56:26

Szerző: nagy vilma Aug 14, 2020 23:02:08
Válasz
(-1)
nyilvános faszkiverő
Persze a rendőr már csak ilyen. Eldönti, hogy kimegy-e állampolgári bejelentésre, vagy nem. Ne hazudgáljál már, idióta! Ha kihívom ezerszer, akkor ezerszer fog kimenni. Lehet, hogy ideges lesz, de ez a dolga. Szóval jót nevettél gondolom, amikor házkutattak, amikor anyád dübbent, és amikor kiderült, hogy miattad volt az egész....

Mire vársz akkor?
Telefonálj be, aztán lássuk, hogy jönnek-e...
Aug 14, 2020 23:02:08

Szerző: berlini_vlogger (Snecológus-pontszám: 2007x1) Aug 14, 2020 23:04:21
Válasz
(2)
nagy vilma
Mire vársz akkor?

Ez most ilyen "Nyuszi vagy McFly" szintű próbálkozás?
Aug 14, 2020 23:04:21

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Aug 14, 2020 23:07:34
Válasz
(1)
nagy vilma
Mire vársz akkor?

Feküdjél most már le magadnak a hálóspájzodban, csáje.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Aug 14, 2020 23:07:34

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 14, 2020 23:08:58
Válasz
(2)
nagy vilma
Mire vársz akkor?

pro tip: nem fognak kimenni, mert tudják, hogy Kisboros jobbára ártalmatlan flepnis, aki gondnokság alatt van. Valószínűleg a házat sem hagyhatja el egyedül, talán csak ha dolgozni megy.
Aug 14, 2020 23:08:58

Szerző: nagy vilma Aug 14, 2020 23:13:03
Válasz
(-1)
töppedt buzigolyók
pro tip: nem fognak kimenni, mert tudják, hogy Kisboros jobbára ártalmatlan flepnis, aki gondnokság alatt van. Valószínűleg a házat sem hagyhatja el egyedül, talán csak ha dolgozni megy.

De hát a faszkiverő néven irkáló öreg pedofil zsidó írta, hogy a rendőrnek nincs döntési lehetősége, ki kell jönnie és kész.
Szóval lehet telefonálni, megvárom őket.
Aug 14, 2020 23:13:03

Szerző: Érdeklődő (Snecológus-pontszám: 12099x6) Aug 14, 2020 23:16:28
Válasz
(1)
nagy vilma

Szóval lehet telefonálni, megvárom őket.

Attól nem kell félni, hogy lemaradsz valami jó buliról, csak mert otthon várakozol. :)
Aug 14, 2020 23:16:28

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272137x136) Aug 14, 2020 23:19:17
Válasz
(3)
-
Hazudsz Lackó!

Tudod, hogy tudjuk, lehet pár elsőévest megzavarsz, de mi tudjuk, hogy hazudsz...

Rendőrök hívták anyádat, rendőrséggel való összekacsintás stb..

Na takarodj sminkelni Valéria!

persze, hogy hazudik. vissza lehet keresni, akkoriban teljesen máshogy adta elő a rendőrös történetet. nem volt semmiféle röhögés és összekacsintás.

szánalmas balfasz vagy, kisrühes. * ásít *
Aug 14, 2020 23:19:17

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272137x136) Aug 14, 2020 23:20:54
Válasz
(1)
kisrühes, továbbra is várom a videókat a színészi repertoárodról. szeretném csodálni a tehetségedet.
Aug 14, 2020 23:20:54

Szerző: Brian (Snecológus-pontszám: 5688x2) Aug 14, 2020 23:23:47
Válasz
(4)
Hahó
kisrühes, továbbra is várom a videókat a színészi repertoárodról. szeretném csodálni a tehetségedet.

Tényleg szeretnéd felvételről nézni, ahogy a kisruszki lepippant egy öreg, kövér zsidó producert? Több színészi teljesítményt senki nem néz ki belőle
Aug 14, 2020 23:23:47

Szerző: nagy vilma Aug 14, 2020 23:31:43
Válasz
(-2)
Hahó

Faszmelka, te kinek próbálod bizonygatni, hogy "jobb vagy", mint egy vidéki "szalagmunkás"?
Ennyire nincs az életedből semmi?
Ennyire be vagy ott árazva, hogy itt kuporogsz tizenéves napiszaros hülyegyerekektől és öreg, gyerekeket erőszakoló aberrált liberális újságírók figyelméért, elismeréséért?
Nem érzed még mindig, mennyire ciki vagy?
Olyanokra szálltatok rá, akik alól valamikor kicsúszott a talaj, ezért valahol elmaradtak az életben, és te hozzájuk méregeted magad?
Nem érzed, mennyire kibaszottul szánalmas vagy te is meg többi ide irkáló elmebeteg zsidó is?
Miért nem politikusokkal húztok ujjat? Mert ahhoz már szarok vagytok, mi?
Tíz éve szájkaratézik a Tóta is a HVG-n, hogy na most már akkor tényleg megbukik az Orbán, aki azóta is rajta meg a többi faszfejen röhög.
Ha van valamihez,amihez ti zsidók éretetek, az a marketing, a masnizás... a semmi elrejtése.
Most olvasom pont Armani könyvét, aki leírja, hogy Calvin Klein eleinte az ő cuccait, később Pradáét másolta, amit aztán megtolt jókora marketinggel. Mert igazából ezek vagytok ti... Nincs a masni mögött semmi, legfeljebb mástól lopott cucc. Hogy megtapasztalhattam most ezt a gyárban is...

Aug 14, 2020 23:31:43

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272137x136) Aug 14, 2020 23:37:42
Válasz
(2)
Bla bla bla. Gyenge terelés.

Szóval hol vannak a videók a színészi repertoárodról? A közönség szeretné csodálni a tehetségedet.
Aug 14, 2020 23:37:42

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272137x136) Aug 14, 2020 23:42:28
Válasz
(0)
Végre kiderült, hogy alexander a színész is egy ordas nagy kamu, mint a felmondás a gyárban. Egy verset sem tudsz elmondani, nem hogy eljátszani egy szerepet.
Aug 14, 2020 23:42:28

Szerző: nagy vilma Aug 14, 2020 23:46:05
Válasz
(-2)
Hahó
Végre kiderült, hogy alexander a színész is egy ordas nagy kamu, mint a felmondás a gyárban. Egy verset sem tudsz elmondani, nem hogy eljátszani egy szerepet.

Elég hülye vagy, ha azt hiszed, hogy ezen múlik...
Harrison Ford, aki ácsként dolgozott George Lucas házának építésén, ahol összehaverkodtak, szerintem hány verset szavalt el neki, mire megkapta Han Solo szerepét?
Aug 14, 2020 23:46:05

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 14, 2020 23:51:43
Válasz
(1)
nagy vilma
... Nincs a masni mögött semmi, legfeljebb mástól lopott cucc. Hogy megtapasztalhattam most ezt a gyárban is...
mi a faszt tapasztál te a gyárban, azonkívül, h a kezedbe nyomtak egy csavarhúzót és kiadták az ukázt: csavarozz, biorobot! te szerencsétlen flepnis.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Aug 14, 2020 23:51:43

Szerző: Érdeklődő (Snecológus-pontszám: 12099x6) Aug 14, 2020 23:52:09
Válasz
(0)
nagy vilma

Harrison Ford, aki ácsként dolgozott George Lucas házának építésén, ahol összehaverkodtak, szerintem hány verset szavalt el neki, mire megkapta Han Solo szerepét?

Kérd meg anyukád, hogy segítsen, és játsszátok el közösen a Han-Leia jeleneteket! Egy ilyen született tehetség, mint te, biztos jobban megoldja, mint az öreg Ford. :)
Aug 14, 2020 23:52:09

Szerző: nagy vilma Aug 14, 2020 23:57:57
Válasz
(-1)
Érdeklődő
Kérd meg anyukád, hogy segítsen, és játsszátok el közösen a Han-Leia jeleneteket! Egy ilyen született tehetség, mint te, biztos jobban megoldja, mint az öreg Ford. :)

Akármilyen senkiháziból sztárt lehet ma csinálni.
Bámire meg lehet tanítani, bárhogy fel lehet öltöztetni, végős esetben elég rámondani, hogy "jó", és a sok birka elhiszi.
Nektek kell ezt magyarázni, akik ezt a fajta masniipart (tehetségtelen senkiháziak sztárolása) toljátok ott a 444-en, az Index-en meg a többi fos helyen?
Aug 14, 2020 23:57:57

Szerző: kerenytény Aug 15, 2020 00:21:53
Válasz
(3)
Az van, hogy kezd ez a kisbori vonal kifulladni.
Igazából semmi érdemleges műsort nem szolgáltat. Kiöregedett, vén majom lett. Hát hol van már az ifjonti kaszablokkás hév?!

Aug 15, 2020 00:21:53

Szerző: trendbeli garázdaság Aug 15, 2020 00:23:49
Válasz
(3)
Ne terelj, kisvízi! Hol vannak a szinjátszós videóid???
Aug 15, 2020 00:23:49

Szerző: Archer Dark Aug 15, 2020 00:32:39
Válasz
(5)
nagy vilma
Akármilyen senkiháziból sztárt lehet ma csinálni.
Bámire meg lehet tanítani, bárhogy fel lehet öltöztetni, végős esetben elég rámondani, hogy "jó", és a sok birka elhiszi.
Nektek kell ezt magyarázni, akik ezt a fajta masniipart (tehetségtelen senkiháziak sztárolása) toljátok ott a 444-en, az Index-en meg a többi fos helyen?

Többek között, ha itt nagyon "rolizol" akkor belőled is tudok olyan "sztárt" csinálni, hogy holnap az egész közmédia lehozza, hogy te terjeszted a legveszedelmesebb herbálokat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Tudod mire vagyok képes! Ne feledd a "Fapuma" vendéglőt 2016-ból és a penészes buci felkérdezést a tulaj részéről!
Veritas Omnia Vincit
Aug 15, 2020 00:32:39

Szerző: - Aug 15, 2020 00:41:25
Válasz
(2)
Archertől megijednék Bori. Betrollkodta a közmédiát, hogy lehoztak egy fake newst és látod még mindig szabadlábon van.
Aug 15, 2020 00:41:25

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 13083x6) Aug 15, 2020 00:43:27
Válasz
(0)
Újra itt vagyok, és még mindig kisboros őrjöng..

Nem hiszem el komolyan.
Aug 15, 2020 00:43:27

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 15, 2020 00:43:33
Válasz
(6)
Harrison Ford 10 éve színész volt, mire eljutott Han Solo szerepéig. Érdemes megnézni az IMDB adatbázisát. Jól hangzik ez az ács szöveg, csak ebben a formában nem igaz. Ácsként dolgozott, de Lucas nem így találta meg, hanem egy casting ügynökön keresztül. Még csak nem is a Csillagok háborúja volt az első szerepe George Lucasnál, hanem az American Graffitiből Bob Falfa.

Kisruszki, miért hazudsz folyamatosan?
Aug 15, 2020 00:43:33

Szerző: nagy vilma Aug 15, 2020 01:30:20
Válasz
(-3)
töppedt buzigolyók
Harrison Ford 10 éve színész volt, mire eljutott Han Solo szerepéig. Érdemes megnézni az IMDB adatbázisát. Jól hangzik ez az ács szöveg, csak ebben a formában nem igaz. Ácsként dolgozott, de Lucas nem így találta meg, hanem egy casting ügynökön keresztül. Még csak nem is a Csillagok háborúja volt az első szerepe George Lucasnál, hanem az American Graffitiből Bob Falfa.

Kisruszki, miért hazudsz folyamatosan?

Lucas-szal való találkozásáig csak egy mezei statiszta volt, amiből megélni sem tudott.
Én is mehettem volna nem egy filmbe statisztálni a semmiért, csak sehogy nem tudtam megoldani a méregdrága pesti szállást.
Nem mindenki lóg ki a Fidesz seggéből, meg nem mindenki szélhámos zsidó...
Aug 15, 2020 01:30:20

Szerző: Archer Dark Aug 15, 2020 01:39:49
Válasz
(2)
nagy vilma
Lucas-szal való találkozásáig csak egy mezei statiszta volt, amiből megélni sem tudott.
Én is mehettem volna nem egy filmbe statisztálni a semmiért, csak sehogy nem tudtam megoldani a méregdrága pesti szállást.

Megelőlegezem neked a főszerepet, egy igen nívós produkcióban:

A Kékfényben
Exkluzív interjú a Tiszavasvári férfival, aki gyanús, Kambodzsából származó, szintetikus szerekkel látta el a környék függő betegeit.
Veritas Omnia Vincit
Aug 15, 2020 01:39:49

Szerző: nagy vilma Aug 15, 2020 01:47:13
Válasz
(-1)
Archer Dark
Megelőlegezem neked a főszerepet, egy igen nívós produkcióban:

A Kékfényben
Exkluzív interjú a Tiszavasvári férfival, aki gyanús, Kambodzsából származó, szintetikus szerekkel látta el a környék függő betegeit.

Na és kitől vettem?
Milyen úton-módon jutott el hozzám el a cucc, ha "be vagyok zárva négy fal közé" meg "le vagyok százalékolva"?
Majd ezt is fejtsd már ki.
Meg kik "a környék függő betegei"?
Itt legfeljebb a cigányok herbáloznak, azoknak viszont fideszes teríti...
Aug 15, 2020 01:47:13

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 02:38:16
Válasz
(-2)
mindenki mindszke!!!!!!!!a kocsmábúl nem jött senki!!!!!!!!!!!!végeg, lukasenko!!!!!!!!!neked is , orbán!!!!!!!!!!!!!
Aug 15, 2020 02:38:16

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 03:28:50
Válasz
(-4)
repül a kucsma, luksenko féreg!!!!!!!!!!!!!csaunak is repült, de fasza vót, disznótor, a disznó meg leszarva, meg mindenki a tv-tv-t nézte részegen)))))))))mit tudnek erről a mai kölkök, én is kérdem fatwertól, , nem baj, ha piálok, igyál,fiam, csak őljék már meg ezt a tetvet))))))))))
Aug 15, 2020 03:28:50

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 03:36:15
Válasz
(-4)
youtu.be/gbVwLxfZtLQ
ez a mai meccs után kihagyhatatlan))))))))))))))
Aug 15, 2020 03:36:15

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 03:55:10
Válasz
(-2)
függetlenséget akartok, köcsögök)))))))))))))katalán cigányok, hejjj bayern!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 15, 2020 03:55:10

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 04:55:31
Válasz
(-2)
messi, jó vótál keci)))))))))))))))őld meg magad))))))))))))))
Aug 15, 2020 04:55:31

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 04:58:47
Válasz
(-4)
youtu.be/_jia5CJDThc
küldöm minden -ős trollnak!!!!!!!!!!!!!!

túl sokat nem lehet inni, legfeljebbb megdöglesz!!!!!!!!!!!
Aug 15, 2020 04:58:47

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 05:21:57
Válasz
(-3)
a rák rohassza el anyád méhét, minuszos, ha még nem döglött meg a kurva. akó leszarom a sírját.
Aug 15, 2020 05:21:57

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 05:46:18
Válasz
(-3)
sodi, te gigolo, hány liter cigánygecit nyetél a héten, vadádászbika!!!!!!!!!!!!!!!!mocskos borsod, mocskos dvtk, atomot nekik!!!!!!!!!!!rasszista vok, irtanák minden cigót, csecsmőstőt, be a kemencébe!!!!!!!!!!!
Aug 15, 2020 05:46:18

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 05:49:24
Válasz
(-3)
mindent azért nem..........haverok, buli............romalé, cigánykurvák.............igyunk, legjobb reggeli a becks-sör
Aug 15, 2020 05:49:24

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 06:17:00
Válasz
(-4)
youtu.be/Sf5GmhffA48

itt a kutyátok, kerik!!!!!!!!!!!!
Aug 15, 2020 06:17:00

Szerző: miskolcigány (Snecológus-pontszám: 10353x5) Aug 15, 2020 06:21:29
Válasz
(0)
nagy vilma

Meregdraga? Havi 25000-ert mar kitudod venni egy kobanyai szuteren kisszobajat valami oregasszony mellett, ha a faszt a szadba veszed azert a szerepert akkor ezt is tulelned, csak a kifogasokon kivul te sem ertesz mashoz. Ilyen egyszeru ez.
A munka nem megoldás.
Aug 15, 2020 06:21:29

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 06:30:03
Válasz
(-3)
youtu.be/7I0vkKy504U

itt nem nyomják hülye csajok szarbokot, kill cukrorberg, nincs félelem aids, korona(muhaha)olcsó drog........legjobbb kor amcsi 60-as évek, a niggerek is tudták hol a helyük)))))))
Aug 15, 2020 06:30:03

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 06:39:24
Válasz
(-3)
flukét ugyis seggbe kúrom, ha már till-nek nem sikerült a szinpadon!!!!!!!!!!!biztos jó szűk)))))))))))igyunk))))))))
Aug 15, 2020 06:39:24

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 06:41:01
Válasz
(-4)
youtu.be/NuhJ-0-jQwo

fluke a kiscsaj)))))))))))))kurva nagy só)))))))))))
Aug 15, 2020 06:41:01

Szerző: Metélt gondolatjel Aug 15, 2020 06:44:42
Válasz
(4)
Igazából én figyelmeztettem közvetve a tiszavasvári rendőröket, azt mondták, hogy tudnak Boros Lászlóról és a viselt dolgairól... de jelenleg csak szemmeltartják.

Az viszont tény, hogy a volt munkahelyén többen is jelentettek róla, voltak akik vissza is kérdeztek, hogy nem kell-e megruházni.

A szomszédai is jelentették, hogy néha furcsán viselkedik, előfordul, hogy kihallatszik az anyjával folytatott veszekedés, volt aki már rendőrt akart hívni...

Röviden: félnek tőle az emberek, azt beszélik róla, hogy aktív szerhasználó és állatokat kínoz.
Aug 15, 2020 06:44:42

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 06:51:45
Válasz
(-1)
kill all goj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 15, 2020 06:51:45

Szerző: Metélt gondolatjel Aug 15, 2020 07:05:46
Válasz
(2)
broni
kill all goj!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Broni ügynök fel van véve, mostantól a Mossad egyik magyarországi ügynöke.

Feladatai közé tartozik:
Kiss Roland és Boros László antiszemita nézeteket valló, a zsidó világösszesküvésben károkat okozó személyek megfigyelése, lejáratása.
Aug 15, 2020 07:05:46

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 07:07:00
Válasz
(-4)
frsdi ultrák, a szilyt ne verjétek már meg!!!!!!bazdmeg,inkább egy egy hajlékonyt a népligetebe.olyan sixor íra , hogy mtk ultra, jó cikkekeket ír.mindegy. igyunk.
Aug 15, 2020 07:07:00

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 07:10:02
Válasz
(-2)
Metélt gondolatjel
Broni ügynök fel van véve, mostantól a Mossad egyik magyarországi ügynöke.

Feladatai közé tartozik:
Kiss Roland és Boros László antiszemita nézeteket valló, a zsidó világösszesküvésben károkat okozó személyek megfigyelése, lejáratása.

nszksz, de engem barbi érdekel. . meg egyebek, szar, húgy, hányás, amit megszerezhetek. tőle.))))))))))))
Aug 15, 2020 07:10:02

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 07:22:10
Válasz
(-5)
youtu.be/1W0L-v2NlRk

a szemüveges ugye rártgéber????????????
Aug 15, 2020 07:22:10

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 07:31:29
Válasz
(-1)
ma van a gay pride???????inkáb lukesenkót blőnék, meg a bandáját..acab......a zsaruk államilag fizetett bűnözők.

acab
Aug 15, 2020 07:31:29

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 07:36:08
Válasz
(-3)
az állam fogva tart. félreg szijjártó........ezek senkik..nincs nemzet......csak faj.........white power.

benyomtam pár sert)))))))))10-nél többet, gyertek 1-szerre!!!!!!!!!!!
Aug 15, 2020 07:36:08

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 07:53:58
Válasz
(-3)
azér az orosz-fehérorsorszo legények tökökösek....hol vasnak a bozgorok::::::::.szopnak!!!!!!!!!!!!!!!herjjj rtianon!!!!!!!!!!!!!!
Aug 15, 2020 07:53:58

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 07:55:48
Válasz
(-4)
éljen clemncau!!!!!!!!!!!!!!!!!erdélyx román , az is marad, a a kis strici ugathat, akkor is.
Aug 15, 2020 07:55:48

Szerző: Jabil Johnny Aug 15, 2020 08:21:35
Válasz
(2)
-

Tényleg, már csak a gördeszka hiányzik.
Aug 15, 2020 08:21:35

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 08:25:22
Válasz
(-5)
Jabil Johnny
Tényleg, már csak a gördeszka hiányzik.

az is is lesz, ha kihuzza a mérnök úr a sewggéből, amivel eddig a prosztit izgatta, fasz hijjján)))))))))))
Aug 15, 2020 08:25:22

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272137x136) Aug 15, 2020 08:45:35
Válasz
(1)
nagy vilma
Elég hülye vagy, ha azt hiszed, hogy ezen múlik...

Elég hülye vagy ha nem érted. Ha te annyira tehetséges színész vagy amennyire vetíted magadról, akkor mutasd meg. Adj elő verset, monológot, mutasd meg a tehetségedet a közönségnek.

Csak a pofád jár. De látom milyen érzékeny pontra tapintottam, úgyhogy mostantól ezzel foglak szopatni, és erre bíztatom a trollégákat is.
Aug 15, 2020 08:45:35

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 08:51:29
Válasz
(-4)
szasr wars. most nem boros izélek, , de urátom azt az egész szart....a trónók harca sokkal epikusabb, blood of my bloodod, khaleisi.......kott meg a jabba nevű műanyag vonalig........
Aug 15, 2020 08:51:29

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 15, 2020 09:01:53
Válasz
(-3)
téányleg, , csinálok egy szar wars filmet..p ornót,---------------hölgyszereplőket keresek,, férit ugy is találkok............
Aug 15, 2020 09:01:53
« 6339 6340 6341 6342 6343 6344 6345 6346 6347 6348 »
1733848 komment.

190 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™