A magántanárnak általában van saját szótára, amit a tanítvány is használhat, azt pedig leszarja, otthon mit használ.
Nyelvvizsga-előkészítőkön szoktak szótárat vetetni, hogy gyakorolja a diák a használatát, mert kellhet az írásbeli résznél.
Ha mégis bevonzott a korcs egy magántanárt, aki 20 ezerért vetet vele szótárat, akkor fogyatékos. Raádásul saját bevallása szerint egy vagyont fizet ki az órákért, amikor normális 2-3 ezer forint egy óra egy jó tanárnál.
Gondolom a szexi tanarneni 2 perc utan megelegeli, hogy az autista tanitvanya egesz oran csak a faszaval akar jatszani, es igy viszonylag haza zavarja valami egyszeru hazifeladattal.
Sodinak az egy vagyon, haho!
Ugyanezt akartam írni.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Én eddig a "recskaboy" kifejezést szinte csak itt olvastam. Lehet ez a Berki gyerek is olvassa a fórumot?
de egy kisnyugdíjas nő bármikor előteremti, hahó!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Rákerestem, és tényleg. Egy indexes cikk említi sodit ilyen néven, végülis azt is olvashatta, egyébként snecológus, vagy ismer egy snecológust.
Mindenki ismer egy snecológust. Még sodi is.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
és ezzel kivételesen még Sherlock Porks is egyetért.
Meg Orbán Viktor és Schilingosanya is.
Még jó, hogy nem Fapoleont írt Berki.
nohát, nohát, meg is van a következő trollakta...
Véletlenül nem sodichu néven ír? xD
ki ez a kurva, szétverem a pináját rozsdás rigalánccal!!!!!!broni ötven árnyalata))))))))))igaz, fráter komám, ütni kell az aszonyt, bassza meg a kurva isten!!!hejjj caeusescu!!!!
Májkrémmé változott a feje. Ez tényleg csak Tex lehet.
Haha, most Berki is rábaszik!
Egy ilyenért másokat csuklóból perelek be. De most jó napom van (mondjuk mindig jó napom van), úgyhogy eltekintek ettől. De! Azért gondolkozzunk már: egy ilyen bohóc, aki kölcsönautókkal jár és 25 milliót a Ferencvárostól, 40-et pedig a Váctól lop el, az én lennék?! Én 40 millió dollárért a fotelemből (Kaufmanndilbőr, naponta újrahúzva) sem kelek fel, nemhogy 40 millió forintért? Feltennék egy kérdést: vajon kinek a pénzéből épült a Groupama Aréna a Fradinak kisbogár? Na? Azért. Nekem a világ minden táján előre köszönnek. Obama hajlongva jön be a házamba! Úgyhogy azért kapjunk már a fejünkhöz, ha kérhetem!
Állítás volt? Kérdésért nem szoktak perelni. :)
Maradjunk annyiban, hogy én még egy pisszenésért is perelhetek!
mit vettél be, endy,küldjél nekem is, ugylátom, beüt))))))
Látod, mi például megszántunk téged és leválasztottuk rólad ezt a gonosz némbert. Szóval ahelyett, hogy itt gecizel meg anyázol inkább legyél hálás nekünk! Lélekben pedig tréningezz szépen, mert 5 nap múlva tárgyalás!! Elítélt leszel és fizetni fogsz! Remélem jó sokat!
Amikor meglátogatott a párjával hogy fogadtad? Gondolom leültetted őket és dobtál fel egy teát vagy kávét, és felszolgáltál valami apró süteményt amit jó vendéglátóként előzetesen vásároltál. Beszélgettetek 1-2 órát és jó emlékkel távoztak. Biztosítottad, hogy kellemesen érezzék magukat nálad, hogy legközelebb is szívesen jöjjenek. Ugye így volt Endre?
Ezen a "Katizel Zwei"-en tegnap majdnem befostam. Hónapokig járt oda, de képtelen rendesen leírni a nyelviskola nevét :)
Endre, helyesen a suli neve: Kapitel Zwei.
Jobban vágjuk, hogy ez a fogyaték hova járt mint ő maga.
Miért nem hívtad át a Csodálatos Asszonyt? :)
Tudod, akinek a recskavideó készült.
Bronikám, nincs nálad pár pirítós? Úgy ennék egy velőst...
muhahaaaaaaaaaaaaaaaaa, jóétvágyat, báttya!!!!!!
Olyan súlyos eset, hogy nem vállalják el. Intézet való neki, net és komputer nélkül, hogy kiszakítsák abból a virtuális űrdiplomata világból, amit az autista agya felépített. Persze fizikai munkavégzéssel párosítva, hogy minél kevesebb ideje legyen gondolkodni, mert számára az a legnagyobb veszély.
hát ez tényleg borzasztó! ilyen egy érzéketlen némbert!
amúgy mesélj, milyen életvezetési tanácsokat reméltél tőle?
Amit ő életvezetésnek hív, az a fuck the system és a gazdatestek folyamatos megrövidítése. Na, azt akarta tökélyre fejleszteni a nő segítségével.
pakisztán tényleg a világ seggluka......nem is tudom, egyáltalán emberek e, vagy csak humanoidok, akik hasonlóak hozzánk a pakik....
miért hallgatna zsidókra egy keresztény, he?
Irány Pakisztán! xD
valószínűleg direkt
Nem mernek ujjat húzni a gyagyás perkirállyal.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Mit ittál? És mennyit? :D
teljesen meg van őrülve. elvárja, hogy mindenki hozzá igazodjon. szerintem ez egyébként hormonális probléma, most olvastam, hogy a tinédzserek nem azért olyan parasztok, mert bunkók, hanem egyszerűen az agyuk nem termel elég olyan anyagot, ami elég az empátiához.
Ésszerű határokon kívül senkitől nem várok el ilyesmit.
Nagyjából ez volt a hozzáállása, hogy ezek nem valódi problémák, mert más eközben nem tudja mit egyen (vö.: Afrikában éheznek a gyerekek, ezért edd meg a spenótot). Mindent eltűrtem ebben az időben, de erre kivételesen sértődötten reagáltam, mert hogy kinek mi a probléma, kurvára szubjektív, a problémák között pedig hierarchiát felállítani gyerekes faszság. Ilyenről, hogy valaki ledegradálja valakinek az általa súlyosnak megélt problémáját, még soha nem hallottam, és sértő, hogy pont tőle érkezik ilyen megjegyzés.
Meg hogy van saját élete is, ami nagyjából tényleg a "miért kell nekem négy nyelvet beszélő profi művészként este 10-ig gyerekekre vigyáznom, miközben Te az ágyban hátradőlve az öledbe rakott számítógéppel tudsz dolgozni óradíjban hasonló díjazásért anélkül, hogy el kellene menned valahova is"-féle frusztrált irigység-kategória lehetett az értelmezésem szerint.
mindegy
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
"Ilyenről, hogy valaki ledegradálja valakinek az általa súlyosnak megélt problémáját, még soha nem hallottam, és sértő, hogy pont tőle érkezik ilyen megjegyzés." ezt nem értem. most arra gondolsz, mikor anyukád kijelentette, hogy éhezik, te pedig kacagtál, és közölted, hogy akkor is elmész nyaralni?
szerinted andi élete egy nagy frusztrált-irigység kategória volt? akkor mit irigyeltél el?
" Te az ágyban hátradőlve az öledbe rakott számítógéppel tudsz dolgozni óradíjban hasonló díjazásért anélkül, hogy el kellene menned valahova is"" itt kire gondolt? rád gondolom nem, hiszen 1: ágyad nem volt, egy matracon aludtál 2: ágyban nem lehet normálisan dolgozni.
szóval irigy volt rád? arra, hogy matracon nyomogatod a számítógépet? de ha ilyen rossz ember volt, akkor miért tekintetted "félistennek"?
Nézd, sodika, ritka az ilyen, de részben igazat kell hogy adjak neked. Eltekintve attól, hogy te egy fafejű stalker vagy, aki örülhet annak, hogy nem verték be az arcát, és eltekintve attól, hogy andi teljes joggal gyűlölt meg téged, abban igazad van, hogy andi ettől függetlenül valószínűleg egy frusztrált, szemét ember.
Azt viszont nem tudom, hogy mi másra számítottal. Veled nem áll szóba értelmes ember, mivel egy csóró, fogyatékos, önellátásra képtelen recskagép vagy. A te szinted RGL, meg a tőrpe. Andi minden hibájával együtt is túl jó neked. Inkább keresd meg rószát, ha szerencséd van, nem haragtartó, és neki kisírhatod magad.
és biztos irigyelte a temetőre néző garzonodat is, ugye?
Meg hogy van saját élete is, ami nagyjából tényleg a "miért kell nekem négy nyelvet beszélő profi művészként este 10-ig gyerekekre vigyáznom, miközben Te az ágyban hátradőlve az öledbe rakott számítógéppel tudsz dolgozni óradíjban hasonló díjazásért anélkül, hogy el kellene menned valahova is"-féle frusztrált irigység-kategória lehetett az értelmezésem szerint.
mindegy
pedig milyen jót zokoghattatok volna egymás vállán, hogy mindketten a rendszer áldozatai vagytok, ugye?
amúgy meg mitől lenne frusztrált egy fuck-the-system libsipicsa? ha a négy nyelvtudásával úgy dönt, hogy fuck the system és büszkén vállalja, hogy nem tagozódik be, akkor ne rinyáljon, hogy csak gyerekpesztrálásból van pénze
nem kéne ilyen gonosznak lenni. teljesen nyilvánvaló, hogy Andi demotiváló magatartása tette tönkre az egész Berlini Projektet.
Minden bizonnyal féltékeny volt rád. Erre minden oka megvolt, hiszen amíg Te nagy társasági életet éltél, voltak barátaid, rendszeresen eljártál szórakozni, volt partnered, volt pénzed, van egzisztenciád, nincsenek napi gondjaid, addig ő ott kuksolt egy penészes szobában, naphosszat egyedül sírva masztizott és könyörgő videókat gyártott az "otthoniaknak és a főnök uraknak" némi WU átutalásért. Ne feledjük el azt sem,hogy amíg Te élted nagyvilági életedet, ő vacogott télikabát nélkül, magányosan, depressziótól gyötörve és a trolljaival társalgott.
Oh, wait...
Már megint hazudsz, pontosabban nem tudsz különbséget tenni a valóság és az autista agyad között. Tényleg elképzelhető, hogy tudnád hozni az ő órabér szintjét, vagy akár még magasabbat is - csak azt felejted el te ostoba primitív szar, hogy ez akkor lenne igaz, ha napi minimum 8 óra melóval tudnál számolni, és nem mellesleg programozni is tudnál.
De a napi 1,5 órás háttérszínezgetéssel te a Groteszknél egy betanított digitális segédmunkás vagy. Pontosan annyit és érsz és annyit is keresel. Pontosabban dehogy, még annyit se. Egy szarban fetrengő blahás csövesnek is több jön össze, mint neked.
Ezt tartsd már szem előtt, skizofrén elmebeteg nyomorult!!
sodi egy monomániás elmebeteg. mindig csak azt ismételgeti, hogy andi mit csinált rosszul.
Télikabátot miért nem vettél magadnak?
a minimálbér nettóját sem tudod kitermelni, csak adócsalás árán veszel ki pénzt a cégedből. nem csak gombokért dolgozol, hanem még becstelen adócsaló bűnöző is vagy.
47100 + gery pénze + marci pénze + fórizs pénze + krucsió pénze.
kit húztál le 50ezer forintra?
akkor meg mit csodélkozol, hogy nem volt se ideje, se energiája arra, hogy a kockafejedet simogassa? meg hogy hétvégén pihenni akart és nem a te lelki nyavalyáiddal foglalkozni?
ez kurva nagy. andi egész héten doglozik mint az állat, au pair-kedik, raktárt pakol, recsi pedig basztatja, hogy miért nem szórakoztatja őt is :DDD
micsoda empatikus úriember ez
Ő is erre hivatkozott.
Ehhez képest mesélte novemberben, hogy valamelyik este pont az utcámban vacsoráztam Chris-szel egy indiai étteremben. Anélkül, hogy utána felugrottak volna, ugye, ha már ott mentek el a kapum előtt. Tök jó.
mindegy
hát ez tényleg elképesztő. volt pofája elmenni vacsorázni , és nem mentek fel hozzád? ez elképesztő. és meg se hívtak. ez tényleg a brutalitás teteje.
Ki az a Chris? Összejöttél végre valakivel?
Egy igazi informatikusnak ezek gombok. En pl ma kaptam netto 8000 font bonuszt. Ha nagyon szeretned, akkor berakom a screenshotot rola.
mijafaszért ugrottak volna fel? volt egy kellemes estéjük, miért akarták volna elrontani azzal, hogy a te nyavalyáidat hallgassák?
* ásít *
vacsoráztak
arra tessék figyelni, amire gondolok, ne az elgépelésekre :D
csá
Vihettek volna valami maradékot, ugye?
dehát ha Chrissel vacsoráztál, akkor minek hiányzott andi?
ki az a chris?
Igyekszem, és szerencsére ilyen, hogy tízezres könyveket kell vennem, nincs minden héten (bár előző hetekben is kellett ilyen-olyan könyveket vennem, de most már minden megvan).
igyekszem
na csá
Te nem bírod felfogni az autista agyaddal, hogy nem volt kíváncsi rád?
Sodi, te egy undorító, taszító emberi roncs vagy. Mégis mi a fasznak mentek volna fel hozzád? Hogy kiokádják a vacsorát a szagodtól vagy, hogy elkúrd a jókedvüket a picsogásoddal? Ki a faszt érdekelsz te a szenilis Verát nem számítva?
Nem hiszem, hogy valaha is felszáll majd az autiköd, de jó lenne ha feltennéd magadnak a kérdést, hogy miért nincs egyetlen barátod sem?
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
Kiss Kender Farkas
Feb 12, 2015 17:24:48
index.hu/kulfold/2015/02/12/hatalmas_narancsszinu_felho_kozeledik_barcelona_fele/
Indulj tényfeltárni Recskaboy!
Indulj tényfeltárni Recskaboy!
Feb 12, 2015 17:24:48
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 12, 2015 17:37:01
x16)
Nem arról volt szó, hogy nyelviskolába most már juszt sem jár, hanem csak magántanárhoz?
Akkor nincs csoport, kettesben lehet a tanárral.
sokat látott troll
Feb 12, 2015 17:53:41
Nem arról volt szó, hogy nyelviskolába most már juszt sem jár, hanem csak magántanárhoz?
A magántanárnak általában van saját szótára, amit a tanítvány is használhat, azt pedig leszarja, otthon mit használ.
Nyelvvizsga-előkészítőkön szoktak szótárat vetetni, hogy gyakorolja a diák a használatát, mert kellhet az írásbeli résznél.
Ha mégis bevonzott a korcs egy magántanárt, aki 20 ezerért vetet vele szótárat, akkor fogyatékos. Raádásul saját bevallása szerint egy vagyont fizet ki az órákért, amikor normális 2-3 ezer forint egy óra egy jó tanárnál.
Feb 12, 2015 17:53:41
IsmeretlenJoAkaro
Feb 12, 2015 17:54:05
Gondolom a szexi tanarneni 2 perc utan megelegeli, hogy az autista tanitvanya egesz oran csak a faszaval akar jatszani, es igy viszonylag haza zavarja valami egyszeru hazifeladattal.
Feb 12, 2015 17:54:05
KATIZEL ZWEI
Feb 12, 2015 17:54:50
Szeretnél hasonló meglepit, mint amit Németbe' küldtek neked a trollok a nyelvsuliba, recskás náci?
Feb 12, 2015 17:54:50
IsmeretlenJoAkaro
Feb 12, 2015 17:55:05
Raádásul saját bevallása szerint egy vagyont fizet ki az órákért, amikor normális 2-3 ezer forint egy óra egy jó tanárnál.
Feb 12, 2015 17:55:05
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 12, 2015 17:57:15
x16)
Ugyanezt akartam írni.
-
Feb 12, 2015 18:01:18
Endre!
Megszólítottak téged, készülj a perre!
Megszólítottak téged, készülj a perre!
Én eddig a "recskaboy" kifejezést szinte csak itt olvastam. Lehet ez a Berki gyerek is olvassa a fórumot?
Feb 12, 2015 18:01:18
Haim
(
x10)
Feb 12, 2015 18:02:36
x10)
de egy kisnyugdíjas nő bármikor előteremti, hahó!
Zulu
(
x15)
Feb 12, 2015 18:10:46
x15)
Rákerestem, és tényleg. Egy indexes cikk említi sodit ilyen néven, végülis azt is olvashatta, egyébként snecológus, vagy ismer egy snecológust.
Haim
(
x10)
Feb 12, 2015 18:19:55
x10)
-
Feb 12, 2015 18:35:06
Feb 12, 2015 18:35:06
-
Feb 12, 2015 18:42:46
Meg Orbán Viktor és Schilingosanya is.
Feb 12, 2015 18:42:46
-
Feb 12, 2015 18:44:21
Még jó, hogy nem Fapoleont írt Berki.
Feb 12, 2015 18:44:21
Sherlock Porks
Feb 12, 2015 18:46:52
Rákerestem, és tényleg. Egy indexes cikk említi sodit ilyen néven, végülis azt is olvashatta, egyébként snecológus
Feb 12, 2015 18:46:52
xray
Feb 12, 2015 18:53:27
Feb 12, 2015 18:53:27
broni
Feb 12, 2015 19:01:02
A te stílusodban válaszoljak inkább vagy a sajátomban?
Anyád vagyok és épp most jöttem el a szobád ajtaja elől, amit rádzártam :)
Anyád vagyok és épp most jöttem el a szobád ajtaja elől, amit rádzártam :)
ki ez a kurva, szétverem a pináját rozsdás rigalánccal!!!!!!broni ötven árnyalata))))))))))igaz, fráter komám, ütni kell az aszonyt, bassza meg a kurva isten!!!hejjj caeusescu!!!!
Feb 12, 2015 19:01:02
broni
Feb 12, 2015 19:34:24
Feb 12, 2015 19:34:24
KATIZEL ZWEI
Feb 12, 2015 19:35:55
www.bananamarepublic.com/wp-content/uploads/2012/02/deadman.jpg
tex??????
tex??????
Feb 12, 2015 19:35:55
Bede Márton
Feb 12, 2015 19:37:13
Haha, most Berki is rábaszik!
Feb 12, 2015 19:37:13
Szodicsú
Feb 12, 2015 20:28:59
Egy ilyenért másokat csuklóból perelek be. De most jó napom van (mondjuk mindig jó napom van), úgyhogy eltekintek ettől. De! Azért gondolkozzunk már: egy ilyen bohóc, aki kölcsönautókkal jár és 25 milliót a Ferencvárostól, 40-et pedig a Váctól lop el, az én lennék?! Én 40 millió dollárért a fotelemből (Kaufmanndilbőr, naponta újrahúzva) sem kelek fel, nemhogy 40 millió forintért? Feltennék egy kérdést: vajon kinek a pénzéből épült a Groupama Aréna a Fradinak kisbogár? Na? Azért. Nekem a világ minden táján előre köszönnek. Obama hajlongva jön be a házamba! Úgyhogy azért kapjunk már a fejünkhöz, ha kérhetem!
Feb 12, 2015 20:28:59
xray
Feb 12, 2015 20:34:05
Feb 12, 2015 20:34:05
broni
Feb 12, 2015 21:02:53
40-et pedig a Váctól lop el,
a váci focicsapatnak annnyi lóvéja van, hogy 40 milcsit még el is lehet lopni??)))))beszarás ez a magyar foci.....okádék és ganéhalom...nem is csoda, hogy a törpecigány odavan érte...
a váci focicsapatnak annnyi lóvéja van, hogy 40 milcsit még el is lehet lopni??)))))beszarás ez a magyar foci.....okádék és ganéhalom...nem is csoda, hogy a törpecigány odavan érte...
Feb 12, 2015 21:02:53
sodika
Feb 12, 2015 21:07:02
A másik meg - és ez az utolsó gondolatom a témában - hogy ha emberi érzésekkel élő nő vagyok, és érzékelem, hogy valakinek valóban nagyon sokat jelent, hogy vendégségesdit, 33 éves fejjel 6 éves teázós barbibabásat játszhasson hús vér emberekkel az erkélyes, zöldterületre néző bérelt garzonjában, akkor megszánom, valamelyik vasárnap délután karon fogom a pasimat, átcsúszunk hozzá, ha egyszer pár sarokra lakik, és elviselünk nála 10-15 percet, hogy ne legyen megfosztva szerencsétlen ettől az élménytől. De ez a nő ő erre se volt képes egész októberben.
Ennyi
csá
Ennyi
csá
Feb 12, 2015 21:07:02
Szodicsú
Feb 12, 2015 21:07:29
Maradjunk annyiban, hogy én még egy pisszenésért is perelhetek!
Feb 12, 2015 21:07:29
broni
Feb 12, 2015 21:08:31
A másik meg - és ez az utolsó gondolatom a témában - hogy ha emberi érzésekkel élő nő vagyok, és érzékelem, hogy valakinek valóban nagyon sokat jelent, hogy vendégségesdit, 33 éves fejjel 6 éves teázós barbibabásat játszhasson hús vér emberekkel az erkélyes, zöldterületre néző bérelt garzonjában, akkor megszánom, valamelyik vasárnap délután karon fogom a pasimat, átcsúszunk hozzá, ha egyszer pár sarokra lakik, és elviselünk nála 10-15 percet, hogy ne legyen megfosztva szerencsétlen ettől az élménytől. De ez a nő ő erre se volt képes egész októberben.
Ennyi
csá
Ennyi
csá
mit vettél be, endy,küldjél nekem is, ugylátom, beüt))))))
Feb 12, 2015 21:08:31
Kiss Kender Farkas
Feb 12, 2015 21:10:05
Ennyi
csá
Ennyi
csá
Látod, mi például megszántunk téged és leválasztottuk rólad ezt a gonosz némbert. Szóval ahelyett, hogy itt gecizel meg anyázol inkább legyél hálás nekünk! Lélekben pedig tréningezz szépen, mert 5 nap múlva tárgyalás!! Elítélt leszel és fizetni fogsz! Remélem jó sokat!
Feb 12, 2015 21:10:05
Brian
Feb 12, 2015 21:13:31
valakinek valóban nagyon sokat jelent, hogy vendégségesdit, 33 éves fejjel 6 éves teázós barbibabásat játszhasson hús vér emberekkel
azzztakkurrvvvaaaaa játsszál veranénivel vagy magaddal, mint eddig, felnőtt ember nem játszik ilyet, hanem ha akar akkor teázik hús-vér emberekkel
azzztakkurrvvvaaaaa játsszál veranénivel vagy magaddal, mint eddig, felnőtt ember nem játszik ilyet, hanem ha akar akkor teázik hús-vér emberekkel
Feb 12, 2015 21:13:31
Kiss Kender Farkas
Feb 12, 2015 21:15:44
Ha nem fizeted ki a kárpit, akkor majd Baracskán játszanak veled barbibabásat. Csak ott te leszel Barbie xD
Feb 12, 2015 21:15:44
Laci
Feb 12, 2015 21:17:42
SoDI én szívesen játszom veled teázós barbibabásat. Te leszel Barbie, én pedig Ken! Gyere ide és a "kannámból" töltök a szádba "teát" xD
Feb 12, 2015 21:17:42
jobbstarter
Feb 12, 2015 21:20:41
Ennyi
csá
Ennyi
csá
Amikor meglátogatott a párjával hogy fogadtad? Gondolom leültetted őket és dobtál fel egy teát vagy kávét, és felszolgáltál valami apró süteményt amit jó vendéglátóként előzetesen vásároltál. Beszélgettetek 1-2 órát és jó emlékkel távoztak. Biztosítottad, hogy kellemesen érezzék magukat nálad, hogy legközelebb is szívesen jöjjenek. Ugye így volt Endre?
Feb 12, 2015 21:20:41
broni
Feb 12, 2015 21:20:43
ezóta forog a jenő 50 árnyalata, a sapkás kínozza benne a törpét...csak 134 éven felülieknek, szülői felügyelettel!!!!
Feb 12, 2015 21:20:43
Kiss Kender Farkas
Feb 12, 2015 21:21:33
Ezen a "Katizel Zwei"-en tegnap majdnem befostam. Hónapokig járt oda, de képtelen rendesen leírni a nyelviskola nevét :)
Feb 12, 2015 21:21:33
jobbstarter
Feb 12, 2015 21:23:14
Jobban vágjuk, hogy ez a fogyaték hova járt mint ő maga.
Feb 12, 2015 21:23:14
Kémlégy
Feb 12, 2015 21:24:50
Ennyi
csá
Ennyi
csá
Miért nem hívtad át a Csodálatos Asszonyt? :)
Tudod, akinek a recskavideó készült.
Feb 12, 2015 21:24:50
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 12, 2015 21:25:47
x16)
Endre, az isten szerelemére, menj már el egy pszichológushoz, és kezeltesd a mentális bajaidat.
Vera néni még nem panaszkodott, hogy másról se tudsz beszélni, csak Andiról?
-
Feb 12, 2015 21:33:10
hogy vendégségesdit, 33 éves fejjel 6 éves teázós barbibabásat játszhasson hús vér emberekkel
Te elmebeteg vagy Recskás ez már 100%
Te elmebeteg vagy Recskás ez már 100%
Feb 12, 2015 21:33:10
-
Feb 12, 2015 21:34:50
hogy vendégségesdit, 33 éves fejjel 6 éves teázós barbibabásat játszhasson hús vér emberekkel
Papás mamásat meg bunkibankosat nem akartál velük játszani? Recskás és az megfordult a troz agyadban, hogy mániákus vagy és ez megriaszotta Andit?
Papás mamásat meg bunkibankosat nem akartál velük játszani? Recskás és az megfordult a troz agyadban, hogy mániákus vagy és ez megriaszotta Andit?
Feb 12, 2015 21:34:50
Fráter
Feb 12, 2015 21:35:27
Feb 12, 2015 21:35:27
broni
Feb 12, 2015 21:37:42
muhahaaaaaaaaaaaaaaaaa, jóétvágyat, báttya!!!!!!
Feb 12, 2015 21:37:42
xray
Feb 12, 2015 21:46:59
Endre, az isten szerelemére, menj már el egy pszichológushoz, és kezeltesd a mentális bajaidat.
Olyan súlyos eset, hogy nem vállalják el. Intézet való neki, net és komputer nélkül, hogy kiszakítsák abból a virtuális űrdiplomata világból, amit az autista agya felépített. Persze fizikai munkavégzéssel párosítva, hogy minél kevesebb ideje legyen gondolkodni, mert számára az a legnagyobb veszély.
Feb 12, 2015 21:46:59
jiddise máme
(
x11)
Feb 12, 2015 21:48:40
x11)
Ennyi
csá
Ennyi
csá
xray
Feb 12, 2015 21:49:34
broni, olvastad már a kecskebaszókról a cikket?
A muszlimok nézik a legtöbb pornót, a keresőkifejezések alapján a pakisztániakat érdekli a legjobban az is, hogy mit lehet kezdeni a disznókkal, szamarakkal, kutyákkal, macskákkal, tehenekkel, kecskékkel, kígyókkal, majmokkal, medvékkel, elefántokkal és más élőlényekkel. Igen, úgy értve.
index.hu/tudomany/til/2015/02/09/tenyleg_a_muszlimok_nezik_a_legtobb_pornot/
A muszlimok nézik a legtöbb pornót, a keresőkifejezések alapján a pakisztániakat érdekli a legjobban az is, hogy mit lehet kezdeni a disznókkal, szamarakkal, kutyákkal, macskákkal, tehenekkel, kecskékkel, kígyókkal, majmokkal, medvékkel, elefántokkal és más élőlényekkel. Igen, úgy értve.
Feb 12, 2015 21:49:34
xray
Feb 12, 2015 21:53:36
Amit ő életvezetésnek hív, az a fuck the system és a gazdatestek folyamatos megrövidítése. Na, azt akarta tökélyre fejleszteni a nő segítségével.
Feb 12, 2015 21:53:36
broni
Feb 12, 2015 21:54:33
broni, olvastad már a kecskebaszókról a cikket?
pakisztán tényleg a világ seggluka......nem is tudom, egyáltalán emberek e, vagy csak humanoidok, akik hasonlóak hozzánk a pakik....
Feb 12, 2015 21:54:33
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 12, 2015 21:59:34
x16)
Endre, mi már lassan 5 éve látunk el folyamatosan életvezetési tanácsokkal. Miért nem hallgatsz ránk?
jiddise máme
(
x11)
Feb 12, 2015 22:01:43
x11)
Endre, mi már lassan 5 éve látunk el folyamatosan életvezetési tanácsokkal. Miért nem hallgatsz ránk?
miért hallgatna zsidókra egy keresztény, he?
Laci
Feb 12, 2015 23:01:53
pakisztán tényleg a világ seggluka
Irány Pakisztán! xD
Feb 12, 2015 23:01:53
Érdeklődő
Feb 12, 2015 23:15:58
Endre, nagyon kedves, hogy megleped Vera nénit Valentin nap alkalmából.
Biztos vagy abban, hogy ezek az utánvétes szexjátékok voltak a legjobbak arra, hogy kifejezzék az érzelmeidet? És az a disznó levél... Baszki, broni belepirulna.
Biztos vagy abban, hogy ezek az utánvétes szexjátékok voltak a legjobbak arra, hogy kifejezzék az érzelmeidet? És az a disznó levél... Baszki, broni belepirulna.
Feb 12, 2015 23:15:58
broni
Feb 12, 2015 23:17:13
Feláldozni a vér és más az oka
Rape ölni és a kínzás fiatal lányok és fiúk
támadás a tömegek végre őket most
gyorsítani zavar a rock 'n' roll underground rock 'n' roll gyilkosok lesz a címkét És mindenki terror része lesz az asztalunk Overthrow A jelenlegi állapot a rock Itt az ideje egy véres erőszakos támadás Mi a terroristák kell tennie a mi akaratunk , ha megöljük öljük A világ jönne egy kis ritkítás A terrorista anarchia rájönni kell lennünk könyörtelen tetteink bombák és agya megszüntesse foglyok Gyilkosság a tagok a PMRC Gyilkosság az agymosott at MTV Murder üzleti vállalati címkék ölték meg a rajongók, hogy eteti asztalok
youtu.be/G-jLUmkXdhI
ez a zene, nem a mocskos megaaszar
Rape ölni és a kínzás fiatal lányok és fiúk
támadás a tömegek végre őket most
gyorsítani zavar a rock 'n' roll underground rock 'n' roll gyilkosok lesz a címkét És mindenki terror része lesz az asztalunk Overthrow A jelenlegi állapot a rock Itt az ideje egy véres erőszakos támadás Mi a terroristák kell tennie a mi akaratunk , ha megöljük öljük A világ jönne egy kis ritkítás A terrorista anarchia rájönni kell lennünk könyörtelen tetteink bombák és agya megszüntesse foglyok Gyilkosság a tagok a PMRC Gyilkosság az agymosott at MTV Murder üzleti vállalati címkék ölték meg a rajongók, hogy eteti asztalok
youtu.be/G-jLUmkXdhI
ez a zene, nem a mocskos megaaszar
Feb 12, 2015 23:17:13
Kiss Kender Farkas
Feb 12, 2015 23:20:39
Eközben a Velveten:

Nincs mese, perelni kell. Ráadásul rosszul is írták a recskaboy-t xD

Feb 12, 2015 23:20:39
tigris
Feb 12, 2015 23:21:59
Eközben a Velveten:
valószínűleg direkt
Feb 12, 2015 23:21:59
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 12, 2015 23:40:59
x16)
valószínűleg direkt
Nem mernek ujjat húzni a gyagyás perkirállyal.
jiddise máme
(
x11)
Feb 12, 2015 23:44:04
x11)
azért utalhattak volna rá, hogy honnan jön az elnevezés
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 12, 2015 23:59:45
x16)
Olyan ez, mint a dubmil táska, vagy az addidas
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2015 00:07:10
Ideje lenne levédetni a Recskaboy márkanevet. De lehetne akár valami zenei projektet is szervezni rá és az még több pénzt hozna.
Feb 13, 2015 00:07:10
teázós barbibabás
Feb 13, 2015 00:27:29
Ennyi
csá
Ennyi
csá
Feb 13, 2015 00:27:29
tigris
Feb 13, 2015 00:31:03
teljesen meg van őrülve. elvárja, hogy mindenki hozzá igazodjon. szerintem ez egyébként hormonális probléma, most olvastam, hogy a tinédzserek nem azért olyan parasztok, mert bunkók, hanem egyszerűen az agyuk nem termel elég olyan anyagot, ami elég az empátiához.
Feb 13, 2015 00:31:03
sodika
Feb 13, 2015 00:47:51
teljesen meg van őrülve. elvárja, hogy mindenki hozzá igazodjon.
Nagyjából ez volt a hozzáállása, hogy ezek nem valódi problémák, mert más eközben nem tudja mit egyen (vö.: Afrikában éheznek a gyerekek, ezért edd meg a spenótot). Mindent eltűrtem ebben az időben, de erre kivételesen sértődötten reagáltam, mert hogy kinek mi a probléma, kurvára szubjektív, a problémák között pedig hierarchiát felállítani gyerekes faszság. Ilyenről, hogy valaki ledegradálja valakinek az általa súlyosnak megélt problémáját, még soha nem hallottam, és sértő, hogy pont tőle érkezik ilyen megjegyzés.
mindegy
Feb 13, 2015 00:47:51
tigris
Feb 13, 2015 00:51:17
mindegy
mindegy
"Ilyenről, hogy valaki ledegradálja valakinek az általa súlyosnak megélt problémáját, még soha nem hallottam, és sértő, hogy pont tőle érkezik ilyen megjegyzés." ezt nem értem. most arra gondolsz, mikor anyukád kijelentette, hogy éhezik, te pedig kacagtál, és közölted, hogy akkor is elmész nyaralni?
szerinted andi élete egy nagy frusztrált-irigység kategória volt? akkor mit irigyeltél el?
" Te az ágyban hátradőlve az öledbe rakott számítógéppel tudsz dolgozni óradíjban hasonló díjazásért anélkül, hogy el kellene menned valahova is"" itt kire gondolt? rád gondolom nem, hiszen 1: ágyad nem volt, egy matracon aludtál 2: ágyban nem lehet normálisan dolgozni.
Feb 13, 2015 00:51:17
sodika
Feb 13, 2015 00:53:11
rám, és ilyen nem hangozz el, sőt: tagadta, de tuti ez volt az agyában
mindegy
mindegy
Feb 13, 2015 00:53:11
tigris
Feb 13, 2015 00:57:26
mindegy
mindegy
szóval irigy volt rád? arra, hogy matracon nyomogatod a számítógépet? de ha ilyen rossz ember volt, akkor miért tekintetted "félistennek"?
Feb 13, 2015 00:57:26
Pekennyó Nikolász
Feb 13, 2015 00:58:09
Saját megoldás: www.kulturtapas.hu/kozelet/pequeno-nicolas-korrupcios-mese-spanyolorszagbol/
Avagy mire vihette volna Asodi, ha Fórizs, Hermén és Kaufmann helyett a Morvai-féle vonalat viszi tovább. Lehet, hogy most Brüsszelben lenne medencés irodája...
Avagy mire vihette volna Asodi, ha Fórizs, Hermén és Kaufmann helyett a Morvai-féle vonalat viszi tovább. Lehet, hogy most Brüsszelben lenne medencés irodája...
Feb 13, 2015 00:58:09
Zulu
(
x15)
Feb 13, 2015 01:03:58
x15)
mindegy
mindegy
Nézd, sodika, ritka az ilyen, de részben igazat kell hogy adjak neked. Eltekintve attól, hogy te egy fafejű stalker vagy, aki örülhet annak, hogy nem verték be az arcát, és eltekintve attól, hogy andi teljes joggal gyűlölt meg téged, abban igazad van, hogy andi ettől függetlenül valószínűleg egy frusztrált, szemét ember.
Azt viszont nem tudom, hogy mi másra számítottal. Veled nem áll szóba értelmes ember, mivel egy csóró, fogyatékos, önellátásra képtelen recskagép vagy. A te szinted RGL, meg a tőrpe. Andi minden hibájával együtt is túl jó neked. Inkább keresd meg rószát, ha szerencséd van, nem haragtartó, és neki kisírhatod magad.
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 01:08:42
x11)
mindegy
mindegy
és biztos irigyelte a temetőre néző garzonodat is, ugye?
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 01:12:26
x11)
mindegy
pedig milyen jót zokoghattatok volna egymás vállán, hogy mindketten a rendszer áldozatai vagytok, ugye?
amúgy meg mitől lenne frusztrált egy fuck-the-system libsipicsa? ha a négy nyelvtudásával úgy dönt, hogy fuck the system és büszkén vállalja, hogy nem tagozódik be, akkor ne rinyáljon, hogy csak gyerekpesztrálásból van pénze
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 01:14:44
x11)
szerintem meg alapvetően sneckó a frusztrált, lassacskán fél éve, hogy a kizézett gazdatest lepöccintette magáról (nem what?andi készítette a zokogós, béküjjönk ki videót, van pasija, van élete, stb.)
tigris
Feb 13, 2015 01:31:07
szerintem meg alapvetően sneckó a frusztrált, lassacskán fél éve, hogy a kizézett gazdatest lepöccintette magáról (nem what?andi készítette a zokogós, béküjjönk ki videót, van pasija, van élete, stb.)
nem kéne ilyen gonosznak lenni. teljesen nyilvánvaló, hogy Andi demotiváló magatartása tette tönkre az egész Berlini Projektet.
Feb 13, 2015 01:31:07
15 perc fütyizés
Feb 13, 2015 08:05:38
mindegy
mindegy
Minden bizonnyal féltékeny volt rád. Erre minden oka megvolt, hiszen amíg Te nagy társasági életet éltél, voltak barátaid, rendszeresen eljártál szórakozni, volt partnered, volt pénzed, van egzisztenciád, nincsenek napi gondjaid, addig ő ott kuksolt egy penészes szobában, naphosszat egyedül sírva masztizott és könyörgő videókat gyártott az "otthoniaknak és a főnök uraknak" némi WU átutalásért. Ne feledjük el azt sem,hogy amíg Te élted nagyvilági életedet, ő vacogott télikabát nélkül, magányosan, depressziótól gyötörve és a trolljaival társalgott.
Oh, wait...
Feb 13, 2015 08:05:38
sodika
Feb 13, 2015 08:32:17
Azt teljesen, és félreérthetetlenül egyértelművé tette, hogy idegesíti a helyzet, hogy miközben ő reggeltől késő estig szaladgál, és aludni alig van ideje, hogy a kurátori munkája mellett az ahhoz méltatlan gyermekfelvigyázást, meg a galériában a raktárpakolással kapcsolatos feladatokat is el tudja látni, és miközben "más ember nem tudja, mit egyen", aközben nekem az a legnagyobb, súlyosként előadott problémám, és aggodalmam, hogy találok-e új nyelvsulit októbertől (egy sokmilliós nagyvárosban, úgy, hogy több száz eurót szánok rá havonta, hogy a francba ne találnék).
No meg amikor előadtam, hogy kellő odafigyeléssel a melóm iránt sikerült túllépnek az ő órabér-szintjét, akkor is csak idegesítette ez, és nem a "na, ügyes vagy"-féle reakciót hozta ki belőle. Ezzel kapcsolatban pedig azt tette egyértelművé, még ha nem is így megfogalmazva, de közvetve folyton utalva rá, hogy ennyi év egyetem után mit verem magam erre, miközben ő maga soha nem járt egyetemre, 14 évesen már dolgozni kezdett, mert dolgozni akart, és az érettségit esin szerezte.
Az efféle frusztráltságot (konkrétan: "miért nem fáradozol többet, ez igazságtalan") azért ismerem jól, mert itt is naponta írja be valami munkáját utáló fasz. :)
na csá
No meg amikor előadtam, hogy kellő odafigyeléssel a melóm iránt sikerült túllépnek az ő órabér-szintjét, akkor is csak idegesítette ez, és nem a "na, ügyes vagy"-féle reakciót hozta ki belőle. Ezzel kapcsolatban pedig azt tette egyértelművé, még ha nem is így megfogalmazva, de közvetve folyton utalva rá, hogy ennyi év egyetem után mit verem magam erre, miközben ő maga soha nem járt egyetemre, 14 évesen már dolgozni kezdett, mert dolgozni akart, és az érettségit esin szerezte.
Az efféle frusztráltságot (konkrétan: "miért nem fáradozol többet, ez igazságtalan") azért ismerem jól, mert itt is naponta írja be valami munkáját utáló fasz. :)
na csá
Feb 13, 2015 08:32:17
sodika
Feb 13, 2015 08:49:22
túllépnem, na
csá
csá
Feb 13, 2015 08:49:22
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 13, 2015 08:55:15
x16)
Igen Sodi. Mi trollok rendes munkával, karrierrel, lakással, autóval, megtakarítással rendelkezünk, családunk van, rendes társadalmi életet élünk barátainkkal, nyaralni járunk, moziba meg színházba, szóval mi kibaszottul irigyeljük a kilátástalan életedet, a magányodat, a filléres anyagi gondjaikat, a hálózsákodat az irodai íróasztal alatt, meg az elmebeteg retard haverjaidat. Úgy általában irigyek vagyunk rád és az egész kibaszott életedre, te örök lúzer.
15 perc fütyizés
Feb 13, 2015 09:23:47
Sodi! Ha megmutattad volna neki is az excelt, akkor egy jót röhögött volna és még mindig barátok lennétek!
Meglátja,hogy bár túlhaladtad az ő óradíját, de csak napi 2 óra 26 perc 54 másodpercet dolgozol, szerintem a könnyeit törölgetve átölelt volna és nem lett volna többé irigy rád!
Meglátja,hogy bár túlhaladtad az ő óradíját, de csak napi 2 óra 26 perc 54 másodpercet dolgozol, szerintem a könnyeit törölgetve átölelt volna és nem lett volna többé irigy rád!
Feb 13, 2015 09:23:47
AutismusMaximus
Feb 13, 2015 09:32:33
Azt teljesen, és félreérthetetlenül egyértelművé tette, hogy idegesíti a helyzet, hogy miközben ő reggeltől késő estig szaladgál, és aludni alig van ideje, hogy a kurátori munkája mellett az ahhoz méltatlan gyermekfelvigyázást, meg a galériában a raktárpakolással kapcsolatos feladatokat is el tudja látni, és miközben "más ember nem tudja, mit egyen", aközben nekem az a legnagyobb, súlyosként előadott problémám, és aggodalmam, hogy találok-e új nyelvsulit októbertől (egy sokmilliós nagyvárosban, úgy, hogy több száz eurót szánok rá havonta, hogy a francba ne találnék).
na csá
na csá
Már megint hazudsz, pontosabban nem tudsz különbséget tenni a valóság és az autista agyad között. Tényleg elképzelhető, hogy tudnád hozni az ő órabér szintjét, vagy akár még magasabbat is - csak azt felejted el te ostoba primitív szar, hogy ez akkor lenne igaz, ha napi minimum 8 óra melóval tudnál számolni, és nem mellesleg programozni is tudnál.
De a napi 1,5 órás háttérszínezgetéssel te a Groteszknél egy betanított digitális segédmunkás vagy. Pontosan annyit és érsz és annyit is keresel. Pontosabban dehogy, még annyit se. Egy szarban fetrengő blahás csövesnek is több jön össze, mint neked.
Ezt tartsd már szem előtt, skizofrén elmebeteg nyomorult!!
Feb 13, 2015 09:32:33
töppedt buzigolyók
Feb 13, 2015 09:33:44
Még mindig Andi a téma? Beszarok.
Feb 13, 2015 09:33:44
-
Feb 13, 2015 09:36:05
Még mindig Andi a téma? Beszarok.
sodi egy monomániás elmebeteg. mindig csak azt ismételgeti, hogy andi mit csinált rosszul.
Feb 13, 2015 09:36:05
alpaka nagyi
Feb 13, 2015 09:42:23
Igen, ez a mindenki irigykedik rám már tényleg borzasztó unalmas. Mesélj inkább, mi volt német órán? Jól sikerült a házi, megdicsértek? A tanárnéni ugye nem dobált meg a drága pénzen vett szótáradból kitépkedett és összegyűrt lapokkal, amiért tíz perc alatt sem találtad meg a keresett kifejezést, hogy aztán Vera néni vehessen neked újabb példányt húszezerért?
Feb 13, 2015 09:42:23
sodika
Feb 13, 2015 09:44:47
Csak jövő héten 50 ezer forintos kiadásom lesz a némettanulásom kapcsán. Pl. ezen a héten csak a magyar-német szótárt vettem meg 10 ezerért, és kell még a német-magyar ugyanennyiért. Ennyit arról, hogy gombokért gányolnék.
na csá
na csá
Feb 13, 2015 09:44:47
sodika
Feb 13, 2015 09:47:52
A pontos összeg 47100, amire szükségem lesz a jövő héten, hogy tovább is járni tudjak minden délelőtt németezni. Mindennel együtt. Szóval ennyit erről.
csá
csá
Feb 13, 2015 09:47:52
18:19
Feb 13, 2015 09:48:25
Csak jövő héten 50 ezer forintos kiadásom lesz a némettanulásom kapcsán. Pl. ezen a héten csak a magyar-német szótárt vettem meg 10 kezerért, és kell még a német-magyar ugyanennyiért. Ennyit arról, hogy gombokért gányolnék.
na csá
na csá
Télikabátot miért nem vettél magadnak?
Feb 13, 2015 09:48:25
-
Feb 13, 2015 09:48:35
Csak jövő héten 50 ezer forintos kiadásom lesz a némettanulásom kapcsán. Pl. ezen a héten csak a magyar-német szótárt vettem meg 10 ezerért, és kell még a német-magyar ugyanennyiért. Ennyit arról, hogy gombokért gányolnék.
na csá
na csá
a minimálbér nettóját sem tudod kitermelni, csak adócsalás árán veszel ki pénzt a cégedből. nem csak gombokért dolgozol, hanem még becstelen adócsaló bűnöző is vagy.
Feb 13, 2015 09:48:35
tigris
Feb 13, 2015 09:50:00
A pontos összeg 47100, amire szükségem lesz a jövő héten, hogy tovább is járni tudjak minden délelőtt németezni. Mindennel együtt. Szóval ennyit erről.
csá
csá
47100 + gery pénze + marci pénze + fórizs pénze + krucsió pénze.
Feb 13, 2015 09:50:00
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 09:50:25
x11)
na csá
na csá
kit húztál le 50ezer forintra?
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 09:51:50
x11)
tényleg, sneckó, ha már itt vagy, áruld már el hogy minek akarsz Rómába menni? mi az, amit ott meg akarsz nézni?
-
Feb 13, 2015 09:53:25
sodika, mennyi idő alatt keresel meg 50 ezret? és arról nem mesélsz, hogy gazdaságilag még mindig életképtelen vagy?
Feb 13, 2015 09:53:25
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 09:53:47
x11)
miközben ő reggeltől késő estig szaladgál, és aludni alig van ideje, hogy a kurátori munkája mellett az ahhoz méltatlan gyermekfelvigyázást, meg a galériában a raktárpakolással kapcsolatos feladatokat is el tudja látni
akkor meg mit csodélkozol, hogy nem volt se ideje, se energiája arra, hogy a kockafejedet simogassa? meg hogy hétvégén pihenni akart és nem a te lelki nyavalyáiddal foglalkozni?
tigris
Feb 13, 2015 09:55:14
ez kurva nagy. andi egész héten doglozik mint az állat, au pair-kedik, raktárt pakol, recsi pedig basztatja, hogy miért nem szórakoztatja őt is :DDD
micsoda empatikus úriember ez
Feb 13, 2015 09:55:14
sodika
Feb 13, 2015 09:55:30
Ő is erre hivatkozott.
Ehhez képest mesélte novemberben, hogy valamelyik este pont az utcámban vacsoráztam Chris-szel egy indiai étteremben. Anélkül, hogy utána felugrottak volna, ugye, ha már ott mentek el a kapum előtt. Tök jó.
mindegy
Feb 13, 2015 09:55:30
tigris
Feb 13, 2015 09:57:30
Ő is erre hivatkozott.
mindegy
mindegy
hát ez tényleg elképesztő. volt pofája elmenni vacsorázni , és nem mentek fel hozzád? ez elképesztő. és meg se hívtak. ez tényleg a brutalitás teteje.
Feb 13, 2015 09:57:30
alpaka nagyi
Feb 13, 2015 09:57:52
valamelyik este pont az utcámban vacsoráztam Chris-szel egy indiai étteremben
Feb 13, 2015 09:57:52
xray
Feb 13, 2015 09:58:16
lassan kéne a mindegy gomb is.
Feb 13, 2015 09:58:16
IsmeretlenJoAkaro
Feb 13, 2015 09:59:12
na csá
na csá
Egy igazi informatikusnak ezek gombok. En pl ma kaptam netto 8000 font bonuszt. Ha nagyon szeretned, akkor berakom a screenshotot rola.
Feb 13, 2015 09:59:12
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 10:08:15
x11)
Ő is erre hivatkozott.
mindegy
mindegy
mijafaszért ugrottak volna fel? volt egy kellemes estéjük, miért akarták volna elrontani azzal, hogy a te nyavalyáidat hallgassák?
sodika
Feb 13, 2015 10:09:34
* ásít *
vacsoráztak
csá
Feb 13, 2015 10:09:34
furfangos Petákos
Feb 13, 2015 10:12:26
Ő is erre hivatkozott.
mindegy
mindegy
Vihettek volna valami maradékot, ugye?
Feb 13, 2015 10:12:26
tigris
Feb 13, 2015 10:14:41
Ő is erre hivatkozott.
mindegy
mindegy
dehát ha Chrissel vacsoráztál, akkor minek hiányzott andi?
ki az a chris?
Feb 13, 2015 10:14:41
-
Feb 13, 2015 10:15:15
itt arcoskodik 50 ezerrel, miközben gerynek nem tud visszafizetni szaros 50 eurót 2 hónapja.
Feb 13, 2015 10:15:15
sodika
Feb 13, 2015 10:19:47
itt arcoskodik 50 ezerrel, miközben gerynek nem tud visszafizetni szaros 50 eurót 2 hónapja.
Igyekszem, és szerencsére ilyen, hogy tízezres könyveket kell vennem, nincs minden héten (bár előző hetekben is kellett ilyen-olyan könyveket vennem, de most már minden megvan).
igyekszem
na csá
Feb 13, 2015 10:19:47
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 13, 2015 10:20:42
x8)
* ásít *
vacsoráztak
csá
vacsoráztak
csá
Te nem bírod felfogni az autista agyaddal, hogy nem volt kíváncsi rád?
Sodi, te egy undorító, taszító emberi roncs vagy. Mégis mi a fasznak mentek volna fel hozzád? Hogy kiokádják a vacsorát a szagodtól vagy, hogy elkúrd a jókedvüket a picsogásoddal? Ki a faszt érdekelsz te a szenilis Verát nem számítva?
Nem hiszem, hogy valaha is felszáll majd az autiköd, de jó lenne ha feltennéd magadnak a kérdést, hogy miért nincs egyetlen barátod sem?
160 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Vagy Endre valami gyógycsoportba jár, ahol tényleg elégséges a képességei és tudása, és akkor a házi feladat ilyesmi lehetett:
Írja be a névelőt:
... Hund
... Katze
... Pferd
A második pedig az, hogy szimplán hazudik. Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy napközben gányol, délután-este-éjjel rejszol és fórumozik, utána hajnalban megírja (vagy nem írja meg) a leckéjét, és totál felkészületlenül és álmosan bemegy az órára. Majd ezután gányolni.
Ami azt jelenti, hogy mind az órai teljesítménye, mind a munkahelyi egy nagy rakás szar.