Neked kb. a némethez is annyi közöd van mint az informatikához. Lassan ott tartunk, hogy szinkrontolmács szinten vagy.
RGL-nek fordítani? Minek? Az aprócigány hülyére ver téged németnyelv-tudásban, hahó!
És ezt mind akkor, amikor kiderült, hogy köcsög náci vagy és eltanácsoltak?
Mikor tud valaki németül, érted. Nehéz kérdés.
Andi 21 éves kora óta van ott, (1998 és 2008 között München, 2008-től 2011-ig Barcelona, majd 2011-től Berlin) és azt mondja, a 2 évig tanult spanyolt, ami után 3 évig élt Katalóniában, jobban beszéli.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Az eltanácsolás akkor volt, amikor a harmadik hónapomat kezdtem volna. Na bumm. A következő három hónapot másik nyelviskolában töltöttem.
Most már azért nem, másrészt pedig azért kell nekem fordítanom, mert ahol van, nincs gépe, szótára, és nete, csak egy mobilja. Oszt anélkül nehéz jogi szöveget fordítani.
Na de nem érem rá itt baszni a rezet, dolgom van.
Na meló, csá.
Figyelem-figyelem, a Kolosy tér környékén 6-os erősségű rengést észleltünk, több plafon megrepedt!
1.) szituáció
csoporttárs:
- Endre, én személy szerint úgy gondolom, hogy sokkal többször kéne megszólalnod, hiszen nyelvtanilag teljesen a helyén van, amit mondasz, ráadásul még kellően változatos is.
KEF:
- Natyon szépen köszönöm szépen.
2.) szituáció
*a csoporttársak egymás között beszélgetnek, fociról, a hétvégi buliról, kiállításokról, új filmekről*
*Endre csöndben mered maga elé, hiszen amúgy sem érti a többieket, és azt tervezgeti, milyen levelet írjon Andinak, hogy az végre az övé legyen*
Eredmény:
- a Kapitel Zwei nyelviskola felajánlja Endrének, hogy térítésmentesen átveszik egy kezdő csoportba
- a beteg otthagyja a nyelviskolát, de a Deutschakademie-nél is csak B1/B2 szintű kurzusra iratkozik be, ráadásul itthon is ugyanezen a szinten folytatja a tanulást
- a csoporttársakkal nem alakul ki tartós kapcsolata, hétvégi programjai részben ebből kifolyólag magányosan telnek
- továbbra sem mer se írásban, se szóban számot adni nyelvtudásáról, iskolai dolgozatait nem hozza nyilvánosságra
- az elvégzett (?) kurzusokról oklevelet nem kap
Kérdés:
A kollégák szerint az 1.) vagy a 2.) szituáció felel meg a valóságnak?
Mivel neked olyan nincs így gond sem lehet vele.
Hogy lehet a beszédet középfok feletti, ha nem érted, amikor hozzád beszélnek?
Gyáva hazug gnóm, mégsem mertél vizsgára menni, amikor a trollok felajánlották, hogy kifizetik! A Humboldtra beiratkoztál már?
Erről Andi tehet mert nem szerett neki társaságot és nem babázott asodival napi 15-20 percer. Bizony.
á, nem,ma csak xanax, pia nuku.....)))
Valami ilyesmi:
Ich werde Säure in deine Fotze gießen, wenn du meinen Scheiß-Klunker-reichen Arsch nicht ausleckst.
Ezért járok nyelvtanárokhoz. És ezért tanulom a nyelvet. Mert nem elég a szókincs, és a nyelvtan, szófordulatok is kellenek.
Semmit, de épp munkavállaláshoz kell neki valami, úgyhogy segítek neki, mert jó ha megveti a lábát, és későbbre ott van menekülőútnak akár ő is.
Na meló, csá.
köszike
Talán fegyőr akar lenni?
= Hozzá kell segíteni a leendő gazdatestet, hogy el tudja látni a kisfiút szükség esetén.
szegény RGL-nek már büntetés végrehajtási intézetet kell fordítani, olyan jól segített neki a sodi a gyogyóban :D
Te egy bolondot szeretnél menekülőútnak használni? Bár igaz, eddig is bolondokon lógtál és szívtad a pénzüket
Ő az a típus, aki még a szart is megenné csak ingyen legyen.
Mit vársz olyantól, aki a saját szüleit is szarba nézi.
Persze, hogy végre eltakarodj a csoportjából.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
RGL, mint menekülőút??? WTF
Miért is kéne menekülnöd?
Ő, mint menekülőút? Ez most fájt, de nagyon!
Mi van az intézetis tényfejtájással?
Szerintem munkára akarják kötelezni a börtönben, és ez alól próbál meg kibújni valami kérvénnyel.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
ízlelgessük csak ezt a szót. hova akarna menekülni a remekül kereső, lassan négy idegen nyelvet beszélő informatikus? csak nem... igazak volnának a híresztelések a pénzmető kft.-vel kapcsolatban? már arra készülsz, mikor mennek börtönbe rocskaiék, te meg az utcára?
Sodinak az az utes faj a legjobban, amit a gazdatestnek visznek be.
Minek köszönhetjük ezeket a mai humor bonbonokat? Ez már a második olyan beszólásod, ami kifejezetten vicces. A szmájlison még most is felröhögök.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
ezt már láttam, de azért kösz!!!!!!kár, hogy nem a mi dörpénk szerepel, hogy a láng eméssze el minél hamarabb)))
régebben nagyapámék is vették a mórickát........))))))))))
Sodi bazdmeg te még google fordítóhoz is hülye vagy. Rajtad még egy zsebszámológép is kifogna.
Vagy egy mosógép.
Nya, masztyimajatyony utyány fányszojkásh asz asztaj ajá, csá!
mindegy
Azért te is megéred a pénzed, retardkám. Dombról gurultál már ma? Pont úgy tiszteled a nőket mint kaufmann vagy porks.
A dombról gurulás megvolt. Tisztelem a nőket, bejártam utána az egész várost, hogy a bocsánatot kérhessek tőle.
És addig "baszod", amíg nem kapsz szívrohamot. :D Respect
Még szép. Szereti.
Most komolyan, jobb lett volna ha azt írja, hogy " azután pedig addig szeretkezünk, míg szerelmünk újra ki nem teljesedik " ?
Néha bizony az ember egy fergetegeset baszik a barátnőjével. Főleg bekólázva.:)
Igaz, Lacikám?
Sodi a közmunka programhoz nem kell a német. Vagy németül fogsz társalogni a kollégákkal miközben a csikket meg a kutyaszart szedegeted a Bp.-n?
Mi a tisztelet? Tudod te milyen az igazi kibékülős szex? Az kőkemény baszás, nem szeretkezés.
Bár lehet, hogy a filmekben ez másképp megy, a férfi mandolinon játszik romantikus dalokat, rózsaszőnyeget szór a megbántott kedves elé és taknyos orral könyörög a bocsánatért, majd a megenyhült hölgy a zokogó férfi kezét símogatva nézi a napkeltét. Amikor a párkárnyra száll egy turbékoló galamb pár, akkor a nő megérinti a hűtlen rohadék arcát és ad neki még egy utolsó lehetőséget.
Mi nem vagyunk ilyen kulturáltak, ezért elnézést kérek tőled is. Retardkám.
Ha más neve alatt szervezné, kiállítaná a művészeit is, akikkel kapcsolatban annyira büszke volt, hogy összehozta őket egy csapatba. És hogy lehetőséget biztosított nekik, mert nem egy köztük úgy alkot évek óta Berlinben, hogy előtte nem állított ki sehjol. Ehhez képest ezek a művészeknek a nagy része azóta sehol nem állított ki semmit. Nézegetem, mi történik velük.
Nagyjából az történt, hogy Andika úgy gondolta, hogy a programozó haverjával pár hét alatt pótolni tudja az én több száz munkaórámat, viszonylag hamar reprodukálható az általam lefejlesztett sok funkció, és hamar rádöbbent, hogy nem igazán.
Nem. Arról van szó, hogy így, hogy kiderült, milyen sokat köszönhet nekem, méginkább sértő a korábbi hálátlansága.
Ja, az, hogy még a saját kiállításait sem szervezi, még viccesebbé teszi az egészet. Pedig korábban arra panaszkodott, hogy a galéria miatt nem tudja a saját képeit kiállítani máshol, pedig lenne rá lehetősége pl. a Wedding Galériában. Most tehetné, mégse teszi. LOL.
Te tényleg beteg vagy.
Ha mindenki mindenen amit sérti olyan mértékben kiakadna, ahogy most te, akkor megállna az élet az országban.
Kisfiú. Lépj tovább, különben bedilizel még jobban, és mész Tajgi után.
Nem tartom kizártnak, hogy abbahagyta az önálló sodródást, és visszazökkent a nyolcórázó, de pénzes életbe. Ez egyedül azért lenne furcsa, hogy állítólag azért jött el Barcelonából, mert ebből elege lett, és a független művészéletre csak Berlin alkalmas, egyébként vágyakozik vissza Barcelonába, ha ezt ott is lehetne csinálni.
Berlinben pénzes nyolcórázásra áttérni? Pont ez ellen beszélt állandóan. Bár ki tudja. Lehet, hogy valóra akarja váltani az régi álmát: a gyerek örökbefogadást, és ehhez meg akarja teremteni azokat a feltételeket, ami alapján engedélyezik neki.
Nem lepődnék meg, ha feladná a független művészéletet, mert eddig mindenről, amiről azt mondta, azért él így, mert élvezi, idővel kiderült, hogy dehogy élvezi: csupán megideologizálja.
te egy rosszindulatu, beteg genhobas fasz vagy! De tudod gyagyås az nevet aki utoljåra nevet!!!!
Ismerős.
She was a dude.
Bármiféle panaszkodásra csak akkor ragadtattam magam, amikor egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy ez nem átmeneti kiakadás, hanem tényleg végleges. Hagyott volna nekem kevés esélyt a későbbiekre "majd akkor gyere vissza, ha már van állásod és barátnőd, addig bocs, de belefáradtam ebbe, addig menj el", vagy valami, és akkor eszem ágában sem lett volna panaszkodni rá.
Lehet, de nem akar.
"Erre a világra", és már rég eldöntötte, azt mondja.
Szerző:
sodika
Apr 11, 2015 18:23:20
Válasz
(0)
Jelenleg pedig ott vagyok, hogy a hallás utáni szövegértésre kell ráfeküdnöm, mert eddig az volt az, amit viszonylag elhanyagoltam. Írás, olvasás, beszéd fasza, középfok feletti.
Apr 11, 2015 18:23:20
-
Apr 11, 2015 18:25:29
Jelenleg pedig ott vagyok, hogy a hallás utáni szövegértésre kell ráfeküdnöm, mert eddig az volt az, amit viszonylag elhanyagoltam. Írás, olvasás, beszéd fasza, középfok feletti.
Neked kb. a némethez is annyi közöd van mint az informatikához. Lassan ott tartunk, hogy szinkrontolmács szinten vagy.
Apr 11, 2015 18:25:29
evidenciák
Apr 11, 2015 18:25:47
Igen, a szmájlikat is nagy igényességgel kerestem elő a Google képkeresővel, és helyeztem a szövegben. Mégsem volt semmi hatása. Mindegy.
na fordítás, csá
Soha többet nem írok ide
na fordítás, csá
Soha többet nem írok ide
RGL-nek fordítani? Minek? Az aprócigány hülyére ver téged németnyelv-tudásban, hahó!
Apr 11, 2015 18:25:47
xray
Apr 11, 2015 18:26:02
Egyrészt volt összehasonlítási alapom.
Sose voltam a legjobb, de a legrosszabbak között sem voltam.
A tanár a végén kifejezetten javasolta nekem a C1-re való továbblépést.
Egyetlen kritikai megjegyzés annyi volt, hogy nem érti, miért nem szólalom meg többször. Amikor megszólalok, az nyelvtanilag teljesen a helyén van, és még kellően változatos is. Ezt egyébként csoporttársak is mondták. Amikor te beszélsz, Endre az jobb, mint amikor én szólalok meg, őszintén szólva, csak nem tudom, miért vagy olyan sokat csöndben.
Ennyi.
Egyetlen kritikai megjegyzés annyi volt, hogy nem érti, miért nem szólalom meg többször. Amikor megszólalok, az nyelvtanilag teljesen a helyén van, és még kellően változatos is. Ezt egyébként csoporttársak is mondták. Amikor te beszélsz, Endre az jobb, mint amikor én szólalok meg, őszintén szólva, csak nem tudom, miért vagy olyan sokat csöndben.
Ennyi.
Apr 11, 2015 18:26:02
sodika
Apr 11, 2015 18:26:03
Ez igazi shiker feltéve ha igaz amit mondasz. Kb. kitörölheted vele a seggedet. Tudsz németül? Nem mert egy balfasz vagy. Ez a lényeg.
Mikor tud valaki németül, érted. Nehéz kérdés.
Andi 21 éves kora óta van ott, (1998 és 2008 között München, 2008-től 2011-ig Barcelona, majd 2011-től Berlin) és azt mondja, a 2 évig tanult spanyolt, ami után 3 évig élt Katalóniában, jobban beszéli.
Apr 11, 2015 18:26:03
sodika
Apr 11, 2015 18:26:50
Az eltanácsolás akkor volt, amikor a harmadik hónapomat kezdtem volna. Na bumm. A következő három hónapot másik nyelviskolában töltöttem.
Apr 11, 2015 18:26:50
-
Apr 11, 2015 18:28:01
Sodi méirt rúgtak ki a nyelviskolából? Túl jó voltál és a tanár féltékeny lett rád? Már megint Andi.
Apr 11, 2015 18:28:01
sodika
Apr 11, 2015 18:28:40
Most már azért nem, másrészt pedig azért kell nekem fordítanom, mert ahol van, nincs gépe, szótára, és nete, csak egy mobilja. Oszt anélkül nehéz jogi szöveget fordítani.
Na de nem érem rá itt baszni a rezet, dolgom van.
Na meló, csá.
Apr 11, 2015 18:28:40
-
Apr 11, 2015 18:29:33
Bazmeg téged még egy lófasz 0 kategóriás nyelviskolából is kibasztak. Szerintem te manapság a 8 áltlánost sem tudnád elvlgezni annyire le vagy pusztulva mentálisan.
Apr 11, 2015 18:29:33
sodika
Apr 11, 2015 18:30:17
A némettudásommal semmi gond.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Apr 11, 2015 18:30:17
Szeizmológiai Intézet
Apr 11, 2015 18:31:14
Na és? Én a középfokút simán letettem volna már amikor kimentem.
Figyelem-figyelem, a Kolosy tér környékén 6-os erősségű rengést észleltünk, több plafon megrepedt!
Apr 11, 2015 18:31:14
gyógypedagógus
Apr 11, 2015 18:32:06
Egyrészt volt összehasonlítási alapom.
Ennyi.
Ennyi.
1.) szituáció
csoporttárs:
- Endre, én személy szerint úgy gondolom, hogy sokkal többször kéne megszólalnod, hiszen nyelvtanilag teljesen a helyén van, amit mondasz, ráadásul még kellően változatos is.
KEF:
- Natyon szépen köszönöm szépen.
2.) szituáció
*a csoporttársak egymás között beszélgetnek, fociról, a hétvégi buliról, kiállításokról, új filmekről*
*Endre csöndben mered maga elé, hiszen amúgy sem érti a többieket, és azt tervezgeti, milyen levelet írjon Andinak, hogy az végre az övé legyen*
Eredmény:
- a Kapitel Zwei nyelviskola felajánlja Endrének, hogy térítésmentesen átveszik egy kezdő csoportba
- a beteg otthagyja a nyelviskolát, de a Deutschakademie-nél is csak B1/B2 szintű kurzusra iratkozik be, ráadásul itthon is ugyanezen a szinten folytatja a tanulást
- a csoporttársakkal nem alakul ki tartós kapcsolata, hétvégi programjai részben ebből kifolyólag magányosan telnek
- továbbra sem mer se írásban, se szóban számot adni nyelvtudásáról, iskolai dolgozatait nem hozza nyilvánosságra
- az elvégzett (?) kurzusokról oklevelet nem kap
Kérdés:
A kollégák szerint az 1.) vagy a 2.) szituáció felel meg a valóságnak?
Apr 11, 2015 18:32:06
-
Apr 11, 2015 18:32:58
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Mivel neked olyan nincs így gond sem lehet vele.
Apr 11, 2015 18:32:58
kínzó kérdés
Apr 11, 2015 18:33:46
Apr 11, 2015 18:33:46
evidenciák
Apr 11, 2015 18:34:41
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Gyáva hazug gnóm, mégsem mertél vizsgára menni, amikor a trollok felajánlották, hogy kifizetik! A Humboldtra beiratkoztál már?
Apr 11, 2015 18:34:41
-
Apr 11, 2015 18:35:04
Erről Andi tehet mert nem szerett neki társaságot és nem babázott asodival napi 15-20 percer. Bizony.
Apr 11, 2015 18:35:04
-
Apr 11, 2015 18:36:25
Sodi várjuk a nyelvtudásodat bemutató videót. Kiírhatod a facebookon, hogy közkívánatra vagy, hogy már többen is kérték tőlem.
Apr 11, 2015 18:36:25
broni
Apr 11, 2015 18:37:16
sodi, hogy van németül:savat öntök a pinádba, , te büdös kurva, ha nem nyalod ki a szarcsimbókos seggem????
Apr 11, 2015 18:37:16
broni
Apr 11, 2015 18:42:27
Apr 11, 2015 18:42:27
Fekete Bikapata
Apr 11, 2015 18:43:38
Broni báttya, ma lesz ser-xanax-baszás triplacombó?
Apr 11, 2015 18:43:38
broni
Apr 11, 2015 18:50:17
Broni báttya, ma lesz ser-xanax-baszás triplacombó?
á, nem,ma csak xanax, pia nuku.....)))
Apr 11, 2015 18:50:17
broni
Apr 11, 2015 18:51:26
baszás se igen(((((estleg ha bejelentik, hogy legalizálják a nemi erőszakot)))))))))))))
Apr 11, 2015 18:51:26
sodika
Apr 11, 2015 18:55:59
sodi, hogy van németül:savat öntök a pinádba, , te büdös kurva, ha nem nyalod ki a szarcsimbókos seggem????
Valami ilyesmi:
Ich werde Säure in deine Fotze gießen, wenn du meinen Scheiß-Klunker-reichen Arsch nicht ausleckst.
Apr 11, 2015 18:55:59
sodika
Apr 11, 2015 18:58:02
Jaj, nem jó, a büdös kurvát kihagytam. :(
Ááá, bukás.
Ááá, bukás.
Apr 11, 2015 18:58:02
sodika
Apr 11, 2015 18:58:09
Na meló, csá.
Apr 11, 2015 18:58:09
csivaegő
Apr 11, 2015 18:59:38
na, ez remek példa volt egy google-ön alapuló fordításra. köze nincs ahhoz, ahogy ezt egy német a való életben mondaná.
Apr 11, 2015 18:59:38
Fekete Bikapata
Apr 11, 2015 19:00:18
RGL mennyit penget a fordításért?
Apr 11, 2015 19:00:18
sodika
Apr 11, 2015 19:01:21
köze nincs ahhoz, ahogy ezt egy német a való életben mondaná.
Ezért járok nyelvtanárokhoz. És ezért tanulom a nyelvet. Mert nem elég a szókincs, és a nyelvtan, szófordulatok is kellenek.
Apr 11, 2015 19:01:21
sodika
Apr 11, 2015 19:02:33
RGL mennyit penget a fordításért?
Semmit, de épp munkavállaláshoz kell neki valami, úgyhogy segítek neki, mert jó ha megveti a lábát, és későbbre ott van menekülőútnak akár ő is.
Na meló, csá.
Apr 11, 2015 19:02:33
broni
Apr 11, 2015 19:03:11
Valami ilyesmi:
köszike
Apr 11, 2015 19:03:11
broni
Apr 11, 2015 19:04:19
na vasáslás, büdös kdnp, a rák a kölkeikbe.........
Apr 11, 2015 19:04:19
Karandas
Apr 11, 2015 19:08:22
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Talán fegyőr akar lenni?
Apr 11, 2015 19:08:22
csivaegő
Apr 11, 2015 19:09:40
rgl eddigi munkavállalásának eredménye = elmegyógyintézet. szerintem jó lenne, ha tényleg segítene sodinak!
Apr 11, 2015 19:09:40
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 11, 2015 19:12:11
x9)
...úgyhogy segítek neki, mert jó ha megveti a lábát, és későbbre ott van menekülőútnak akár ő is.
= Hozzá kell segíteni a leendő gazdatestet, hogy el tudja látni a kisfiút szükség esetén.
Nyelftanyuláf
Apr 11, 2015 19:13:01
rgl eddigi munkavállalásának eredménye = elmegyógyintézet. szerintem jó lenne, ha tényleg segítene sodinak!
szegény RGL-nek már büntetés végrehajtási intézetet kell fordítani, olyan jól segített neki a sodi a gyogyóban :D
Apr 11, 2015 19:13:01
Nyelftanyuláf
Apr 11, 2015 19:14:48
Nem csoda hogy 2 hete még befektetési tanácsokat osztogatott, na... Ért ő ehhez is Apr 11, 2015 19:14:48
-
Apr 11, 2015 19:18:59
beszaras, meg az aprociganyra is potencialis gazdatestkent tekint. sodi, te kierdemled a vilag parazitaja cimet.
Apr 11, 2015 19:18:59
Kiss Kender Farkas
Apr 11, 2015 19:19:28
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Te egy bolondot szeretnél menekülőútnak használni? Bár igaz, eddig is bolondokon lógtál és szívtad a pénzüket
Apr 11, 2015 19:19:28
Nyelftanyuláf
Apr 11, 2015 19:20:32
gondolom a gyagyás félrefordított néhány dolgot mert csak egy beismerő vallomás sablonját találta dobta fel a google, szerencsére a védőügyvédet is megspórolja
Apr 11, 2015 19:20:32
Kiss Kender Farkas
Apr 11, 2015 19:21:44
beszaras, meg az aprociganyra is potencialis gazdatestkent tekint. sodi, te kierdemled a vilag parazitaja cimet.
Ő az a típus, aki még a szart is megenné csak ingyen legyen.
Apr 11, 2015 19:21:44
Levelező Lilla
Apr 11, 2015 19:22:21
Most küldtem sms-t RGL-nek hogy milyen önzetlenül segít neki a sodi
Apr 11, 2015 19:22:21
xray
Apr 11, 2015 19:27:59
Most küldtem sms-t RGL-nek hogy milyen önzetlenül segít neki a sodi
Mit vársz olyantól, aki a saját szüleit is szarba nézi.
Apr 11, 2015 19:27:59
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 11, 2015 19:35:47
x16)
Persze, hogy végre eltakarodj a csoportjából.
Fekete Bikapata
Apr 11, 2015 19:37:52
Na meló, csá.
Na meló, csá.
RGL, mint menekülőút??? WTF
Miért is kéne menekülnöd?
Ő, mint menekülőút? Ez most fájt, de nagyon!
Mi van az intézetis tényfejtájással?
Apr 11, 2015 19:37:52
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 11, 2015 19:39:59
x16)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Szerintem munkára akarják kötelezni a börtönben, és ez alól próbál meg kibújni valami kérvénnyel.
csivaegő
Apr 11, 2015 19:43:03
Na meló, csá.
Na meló, csá.
ízlelgessük csak ezt a szót. hova akarna menekülni a remekül kereső, lassan négy idegen nyelvet beszélő informatikus? csak nem... igazak volnának a híresztelések a pénzmető kft.-vel kapcsolatban? már arra készülsz, mikor mennek börtönbe rocskaiék, te meg az utcára?
Apr 11, 2015 19:43:03
Protipp Pityu
Apr 11, 2015 19:46:07
A Questor károsultak facebook csoportjaiban biztosan örülnének az információnak, hol tart fenn irodát (Kolosy tér), és hol dőzsöl az elsíbolt pénzekből (XII. kerület) Rocskai János és Kovács Veronika. Arról nem tehet senki, hogy esetleg egy pállott szagú maszturbátorba botlanak az egyik címen.
Apr 11, 2015 19:46:07
evidenciák
Apr 11, 2015 19:50:56
A Questor károsultak facebook csoportjaiban biztosan örülnének az információnak, hol tart fenn irodát (Kolosy tér), és hol dőzsöl az elsíbolt pénzekből (XII. kerület) Rocskai János és Kovács Veronika. Arról nem tehet senki, hogy esetleg egy pállott szagú maszturbátorba botlanak az egyik címen.
Sodinak az az utes faj a legjobban, amit a gazdatestnek visznek be.
Apr 11, 2015 19:50:56
csivaegő
Apr 11, 2015 20:02:05
sodika egyik ismerőse:
www.facebook.com/profile.php?id=100009239450104&fref=st
www.facebook.com/profile.php?id=100009239450104&fref=st
Apr 11, 2015 20:02:05
Haim
(
x10)
Apr 11, 2015 20:07:47
x10)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Minek köszönhetjük ezeket a mai humor bonbonokat? Ez már a második olyan beszólásod, ami kifejezetten vicces. A szmájlison még most is felröhögök.
Laci
Apr 11, 2015 20:10:21
Apr 11, 2015 20:10:21
Nyelftanyuláf
Apr 11, 2015 20:54:48
Apr 11, 2015 20:54:48
broni
Apr 11, 2015 21:17:00
Broni! Hoztam neked törpés mozit xD
erotika.indavideo.hu/video/Kelly_Stafford_extrem-jelent
erotika.indavideo.hu/video/Kelly_Stafford_extrem-jelent
ezt már láttam, de azért kösz!!!!!!kár, hogy nem a mi dörpénk szerepel, hogy a láng eméssze el minél hamarabb)))
Apr 11, 2015 21:17:00
broni
Apr 11, 2015 21:18:00
régebben nagyapámék is vették a mórickát........))))))))))
Apr 11, 2015 21:18:00
-
Apr 11, 2015 22:18:27
Valami ilyesmi:
Sodi bazdmeg te még google fordítóhoz is hülye vagy. Rajtad még egy zsebszámológép is kifogna.
Apr 11, 2015 22:18:27
evidenciák
Apr 11, 2015 22:42:59
Vagy egy mosógép.
Apr 11, 2015 22:42:59
Schwezoff Dávid
Apr 11, 2015 22:49:12
Na, etyeki pikinik utan bebaszva vanszorgas csa
Apr 11, 2015 22:49:12
Tyodika
Apr 11, 2015 22:52:10
Nya, masztyimajatyony utyány fányszojkásh asz asztaj ajá, csá!
Apr 11, 2015 22:52:10
-
Apr 12, 2015 00:19:17
Apr 12, 2015 00:19:17
Galla Miklós
Apr 12, 2015 01:22:10
Etyek vaty ne etyek? - kérdezte a penészes mirelitpizzát tanácstalanul forgató berlini informatikus szakember.mindegy
Apr 12, 2015 01:22:10
Szerelmes troll
Apr 12, 2015 04:13:40
A hős szerelmes visszatért? Átérzem Endre, ma én is érzelmi válságba kerültem, bebuktam a nőm előtt egy másikkal.
Nem láttalak egyik fontos budapesti szórakozóhelyen sem, pedig jártam vagy 8 helyen mire megtaláltam a délutáni összebalhézás után elkódorgott csajomat meg az oltogatós barátnőjét.
Most zuhanyzik, hazafelé felvettünk 2 pakk teli 1-es kólát. Kibékülünk és addig baszom, míg tart a cucc vagy nem kapok szívrohamot.
Te meg szókártyázzál, nyomorék.
Élni mikor fogsz, Recskaboy?
www.youtube.com/watch?v=UrGS9EARHRc
Nem láttalak egyik fontos budapesti szórakozóhelyen sem, pedig jártam vagy 8 helyen mire megtaláltam a délutáni összebalhézás után elkódorgott csajomat meg az oltogatós barátnőjét.
Most zuhanyzik, hazafelé felvettünk 2 pakk teli 1-es kólát. Kibékülünk és addig baszom, míg tart a cucc vagy nem kapok szívrohamot.
www.youtube.com/watch?v=UrGS9EARHRc
Apr 12, 2015 04:13:40
Laci
Apr 12, 2015 08:22:53
Apr 12, 2015 08:22:53
malmöi legendáré cigány
Apr 12, 2015 08:23:58
A hős szerelmes visszatért? Átérzem Endre, ma én is érzelmi válságba kerültem, bebuktam a nőm előtt egy másikkal.
Azért te is megéred a pénzed, retardkám. Dombról gurultál már ma? Pont úgy tiszteled a nőket mint kaufmann vagy porks.
Apr 12, 2015 08:23:58
Szerelmes troll
Apr 12, 2015 09:24:29
A dombról gurulás megvolt. Tisztelem a nőket, bejártam utána az egész várost, hogy a bocsánatot kérhessek tőle.
Apr 12, 2015 09:24:29
malmöi legendáré cigány
Apr 12, 2015 09:36:13
Apr 12, 2015 09:36:13
Szerelmes troll
Apr 12, 2015 09:45:07
Még szép. Szereti.
Apr 12, 2015 09:45:07
megértő troll
Apr 12, 2015 09:48:14
Most komolyan, jobb lett volna ha azt írja, hogy " azután pedig addig szeretkezünk, míg szerelmünk újra ki nem teljesedik " ?
Néha bizony az ember egy fergetegeset baszik a barátnőjével. Főleg bekólázva.:)
Igaz, Lacikám?
Apr 12, 2015 09:48:14
-
Apr 12, 2015 09:58:59
Sodi a közmunka programhoz nem kell a német. Vagy németül fogsz társalogni a kollégákkal miközben a csikket meg a kutyaszart szedegeted a Bp.-n?
Apr 12, 2015 09:58:59
Szerelmes troll
Apr 12, 2015 10:07:36
Mi a tisztelet? Tudod te milyen az igazi kibékülős szex? Az kőkemény baszás, nem szeretkezés.
Bár lehet, hogy a filmekben ez másképp megy, a férfi mandolinon játszik romantikus dalokat, rózsaszőnyeget szór a megbántott kedves elé és taknyos orral könyörög a bocsánatért, majd a megenyhült hölgy a zokogó férfi kezét símogatva nézi a napkeltét. Amikor a párkárnyra száll egy turbékoló galamb pár, akkor a nő megérinti a hűtlen rohadék arcát és ad neki még egy utolsó lehetőséget.
Mi nem vagyunk ilyen kulturáltak, ezért elnézést kérek tőled is. Retardkám.
Apr 12, 2015 10:07:36
ál-ártány
Apr 12, 2015 10:09:49
Mit tudtok ti a szexről, Faszparasztok?
Amikor utoljára voltam nővel, az év legnagyobb slágerét hallgattuk az ágyban: Mariah Carey - We Belong Together
Azóta mondjuk csak az ebihalat szopatom, de őt pofozom is, mert így szereti.
Na kéregetés, csá!
Amikor utoljára voltam nővel, az év legnagyobb slágerét hallgattuk az ágyban: Mariah Carey - We Belong Together
Azóta mondjuk csak az ebihalat szopatom, de őt pofozom is, mert így szereti.
Na kéregetés, csá!
Apr 12, 2015 10:09:49
pua szakértő
Apr 12, 2015 10:18:42
+++. Ez a romantikázom, tisztelem, verset írok, első randira virágot viszek, lábát csókolom dolog tényleg csak a romantikus filmekben működik. Főleg ismerkedési szakaszban lehet ezzel a pincsizéssel elveszteni a férfiasságot, és barátzónába kerülni. Kapcsolatban azért már persze beleférnek ilyen kedvességek, de ott sem állandóan, mert akkor elcsépelté válik, elveszti a jelentőségét. LÚzerebb nőket néha talán ki lehet fogni ilyen tiszteletteljes hozzáállással. Tapasztalatból is mondom, mert zsenge ifjúkoromban kevésbé voltam kemény, leszarós, és rendszeresen koppantam is, a csajt meg a bunkó hülyegyerek baszta.
Ennek a pincsiskedésnek a legextrémebb példája Sodi. De mivel nem tanul, nem fogad meg tanácsokat, legközelebb pontosan ugyanezt fogja csinálni (bár ha normálisabban viselkedne, neki akkor se lenne esélye).
Sodi, bárhogy is tagadod, kizárólag akkor reagál így az ember, és kattog a dolgon még hónapokon keresztül, amikor fülig szerelmes. Majd valamikor elmúlik. És mondják a trollok hogy kontraproduktív, hogy ezzel foglalkozol, és unalmasak ugyanazok a szólamok, de nehéz túllépni az ilyenen. Majd még lesz 1-2 nagy szerelem, utána eléred te is a kb. 19 éves szintet. Az egyetlen tanács ilyenkor, amit nehéz megvalósítani, hogy kurvára ne foglalkozz ezzel, csinálj mást, és csajozz (pr).
Ennek a pincsiskedésnek a legextrémebb példája Sodi. De mivel nem tanul, nem fogad meg tanácsokat, legközelebb pontosan ugyanezt fogja csinálni (bár ha normálisabban viselkedne, neki akkor se lenne esélye).
Sodi, bárhogy is tagadod, kizárólag akkor reagál így az ember, és kattog a dolgon még hónapokon keresztül, amikor fülig szerelmes. Majd valamikor elmúlik. És mondják a trollok hogy kontraproduktív, hogy ezzel foglalkozol, és unalmasak ugyanazok a szólamok, de nehéz túllépni az ilyenen. Majd még lesz 1-2 nagy szerelem, utána eléred te is a kb. 19 éves szintet. Az egyetlen tanács ilyenkor, amit nehéz megvalósítani, hogy kurvára ne foglalkozz ezzel, csinálj mást, és csajozz (pr).
Apr 12, 2015 10:18:42
sodika
Apr 12, 2015 12:05:36
Akármennyire is hónapok teltek el, ő is máig a személyem hatása alatt van.
- azóta egyetlen kiállítást sem szervezett, pedig az eredeti tervei szerint azóta már a hatodiknak (!) kellene tartania
EBBŐL LÁTSZIK, HOGY A DOLOG HÁTTERE ÉN VOLTAM, nélkülem beszart az egész

Eközben Joachim már az ÖTÖDIK (!) kiállítását tartja.
www.joachimrong.de/galerie.html
Ebből meg az látszik, hogy a dolog másik lelke Joachik volt, Andika ahhoz nem adott hozzá semmit, nélküle ugyanúgy megy ott minden tovább a korábbi kerékvágásban, Joachim köszöni szépen, megszervezi egyedül is a dolgot.
Az egész Joachim ügyféllistájára, és az én programozásomra épült.
Nagyjából ilyen arányban oszlott meg az egész:
- Joachim évek alatt felépített ügyfélöre, ügyféllistája: 60%
- Az én programozási munkám: 20%
- A Chris által megtervezett Flyerek: 10%
- Andika Facebook-os kattintgatásai, és benti képakasztgatása: 10%
- azóta egyetlen kiállítást sem szervezett, pedig az eredeti tervei szerint azóta már a hatodiknak (!) kellene tartania
EBBŐL LÁTSZIK, HOGY A DOLOG HÁTTERE ÉN VOLTAM, nélkülem beszart az egész

Eközben Joachim már az ÖTÖDIK (!) kiállítását tartja.
www.joachimrong.de/galerie.html
Ebből meg az látszik, hogy a dolog másik lelke Joachik volt, Andika ahhoz nem adott hozzá semmit, nélküle ugyanúgy megy ott minden tovább a korábbi kerékvágásban, Joachim köszöni szépen, megszervezi egyedül is a dolgot.
Az egész Joachim ügyféllistájára, és az én programozásomra épült.
Nagyjából ilyen arányban oszlott meg az egész:
- Joachim évek alatt felépített ügyfélöre, ügyféllistája: 60%
- Az én programozási munkám: 20%
- A Chris által megtervezett Flyerek: 10%
- Andika Facebook-os kattintgatásai, és benti képakasztgatása: 10%
Apr 12, 2015 12:05:36
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 12:08:09
x44)
És ettől te jobban érzed magad?
She was a dude.
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 12:10:56
x44)
Aki itt a másik személyének hatása alatt van, az te vagy. Minden nap minden percében erre gondolsz, teljesen belebetegedtél. Andi közben vígan éli az életét.
She was a dude.
Kiss Kender Farkas
Apr 12, 2015 12:11:48
Az nem fordult meg abban a szép nagy fejedben, hogy esetleg más neve alatt szervezi a dolgait? Esetleg betársult valahová? Te azt hiszed, hogy nélküled megáll az élet :)
Apr 12, 2015 12:11:48
szellemes troll
Apr 12, 2015 12:17:37
Engedd már el Andit, Retardboy. Olyan vagy mint egy 16 éves az első szerelmi csalódása után.
Apr 12, 2015 12:17:37
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 12, 2015 12:18:27
x9)
Púp, egyértelmű, hogy mit kell tenned: felejtsd el Andit, hajts rá Joachimra! Kezdj már most boldozott, színezett és smiley-kal teletűzdelt leveleket küldözgetni neki! Lesz közös témátok, a Gonosz Északi Boszorkány, aki mindkettőtöket átvert.
sodika
Apr 12, 2015 12:18:52
Az nem fordult meg abban a szép nagy fejedben, hogy esetleg más neve alatt szervezi a dolgait? Esetleg betársult valahová? Te azt hiszed, hogy nélküled megáll az élet :)
Ha más neve alatt szervezné, kiállítaná a művészeit is, akikkel kapcsolatban annyira büszke volt, hogy összehozta őket egy csapatba. És hogy lehetőséget biztosított nekik, mert nem egy köztük úgy alkot évek óta Berlinben, hogy előtte nem állított ki sehjol. Ehhez képest ezek a művészeknek a nagy része azóta sehol nem állított ki semmit. Nézegetem, mi történik velük.
Nagyjából az történt, hogy Andika úgy gondolta, hogy a programozó haverjával pár hét alatt pótolni tudja az én több száz munkaórámat, viszonylag hamar reprodukálható az általam lefejlesztett sok funkció, és hamar rádöbbent, hogy nem igazán.
Apr 12, 2015 12:18:52
bmx
Apr 12, 2015 12:19:01
Illetve az is lehet, hogy nevet változtatott. Mondjuk Andrea Krizsai helyett most már Angela Kreisky néven nyomja. Soha a büdös életben nem fogod megtalálni.
Apr 12, 2015 12:19:01
sodika
Apr 12, 2015 12:20:14
És ettől te jobban érzed magad?
Nem. Arról van szó, hogy így, hogy kiderült, milyen sokat köszönhet nekem, méginkább sértő a korábbi hálátlansága.
Apr 12, 2015 12:20:14
Kiss Kender Farkas
Apr 12, 2015 12:21:49
[quote=szellemes troll]Engedd már el Andit, Retardboy. Olyan vagy mint egy 16 éves az első szerelmi csalódása után.[/quote
]
Nem olyan, mint egy 16 éves, hanem pontosan az is. Nézi a régi közös képeket, a faptopról pedig valami best of szakítás utáni dalok válogatás szól.
]
Nem olyan, mint egy 16 éves, hanem pontosan az is. Nézi a régi közös képeket, a faptopról pedig valami best of szakítás utáni dalok válogatás szól.
Apr 12, 2015 12:21:49
szellemes troll
Apr 12, 2015 12:21:56
Sodi, akkor most verd ki arra, hogy pótolhatatlan vagy. Aztán fogadd el, hogy Andi ennek ellenére nem kíváncsi rád, soha nem lehet a tiéd még barátként sem.
Aztán lépj tovább. A stalkerkedést meg fejezd be, mert nagyon cinkes.
Aztán lépj tovább. A stalkerkedést meg fejezd be, mert nagyon cinkes.
Apr 12, 2015 12:21:56
sodika
Apr 12, 2015 12:22:29
Illetve az is lehet, hogy nevet változtatott. Mondjuk Andrea Krizsai helyett most már Angela Kreisky néven nyomja. Soha a büdös életben nem fogod megtalálni.
Ja, az, hogy még a saját kiállításait sem szervezi, még viccesebbé teszi az egészet. Pedig korábban arra panaszkodott, hogy a galéria miatt nem tudja a saját képeit kiállítani máshol, pedig lenne rá lehetősége pl. a Wedding Galériában. Most tehetné, mégse teszi. LOL.
Apr 12, 2015 12:22:29
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 12, 2015 12:22:51
x9)
Te tényleg beteg vagy.
szellemes troll
Apr 12, 2015 12:24:09
Ha mindenki mindenen amit sérti olyan mértékben kiakadna, ahogy most te, akkor megállna az élet az országban.
Kisfiú. Lépj tovább, különben bedilizel még jobban, és mész Tajgi után.
Apr 12, 2015 12:24:09
sodika
Apr 12, 2015 12:25:09
A művészneves alkotásra nem látok sok esélyt.
Meg akkor az ismerősei like-olgatnák, vagy valami.
Egyszerűen az van, hogy hosszabb idő pótolni engem, mint gondolta volna. Úgy saccolom, nagyjából fél év után: június magasságában fog sikerülni neki. De esélyes, hogy csak őszre.
Ez pedig azt jelenti, hogy kurvára betartottam az az ígéretemet, hogy hasznos leszek a számára, míg ő ígéretet szegett minden tekintetben.
Ennyi.
Meg akkor az ismerősei like-olgatnák, vagy valami.
Egyszerűen az van, hogy hosszabb idő pótolni engem, mint gondolta volna. Úgy saccolom, nagyjából fél év után: június magasságában fog sikerülni neki. De esélyes, hogy csak őszre.
Ez pedig azt jelenti, hogy kurvára betartottam az az ígéretemet, hogy hasznos leszek a számára, míg ő ígéretet szegett minden tekintetben.
Ennyi.
Apr 12, 2015 12:25:09
betegfasz-o-meter
Apr 12, 2015 12:25:40
*kiakadt*
Apr 12, 2015 12:25:40
Kiss Kender Farkas
Apr 12, 2015 12:27:39
Endre tudod olyan is létezik, hogy állást változtat valaki. Andi rájött, hogy túl sok a szervezés, kevés a pénz és átpattant máshová.
Apr 12, 2015 12:27:39
sodika
Apr 12, 2015 12:28:03
Andika egyedül annyit adott hozzá az egészhez, hogy Facebook-os művészcsoportokban is osztogatni kezdte a kiállításokat, amire Joachim szart, és azóta is szarik.
Ennyit csinált. Meg a kiállítás délutánján akasztgatott.
Gyakorlatilag az érdem 90%-a másé volt.
Nagyobb részt Joachimé, kisebbrészt enyém, nem elenyésző részben Chris-é, és némi részben Andié.
Ennyi.
Ennyit csinált. Meg a kiállítás délutánján akasztgatott.
Gyakorlatilag az érdem 90%-a másé volt.
Nagyobb részt Joachimé, kisebbrészt enyém, nem elenyésző részben Chris-é, és némi részben Andié.
Ennyi.
Apr 12, 2015 12:28:03
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 12:29:13
x44)
Nem az összetákolt szarod hiányzik neki. A trollok akciói ijesztették meg, továbbá az ellopott címlistát sem meri már használni, miután ezt az információt is kiadtad a trolloknak.
She was a dude.
Örebro
Apr 12, 2015 12:29:26
ilyen nincs, kinyitom es mi fogad ez a fasz gyagyås andizåsa. miert nem nyugszol r bele, hogy normålis nö szoba nem åll veled te fasz????!
Apr 12, 2015 12:29:26
sodika
Apr 12, 2015 12:31:45
Endre tudod olyan is létezik, hogy állást változtat valaki. Andi rájött, hogy túl sok a szervezés, kevés a pénz és átpattant máshová.
Nem tartom kizártnak, hogy abbahagyta az önálló sodródást, és visszazökkent a nyolcórázó, de pénzes életbe. Ez egyedül azért lenne furcsa, hogy állítólag azért jött el Barcelonából, mert ebből elege lett, és a független művészéletre csak Berlin alkalmas, egyébként vágyakozik vissza Barcelonába, ha ezt ott is lehetne csinálni.
Berlinben pénzes nyolcórázásra áttérni? Pont ez ellen beszélt állandóan. Bár ki tudja. Lehet, hogy valóra akarja váltani az régi álmát: a gyerek örökbefogadást, és ehhez meg akarja teremteni azokat a feltételeket, ami alapján engedélyezik neki.
Nem lepődnék meg, ha feladná a független művészéletet, mert eddig mindenről, amiről azt mondta, azért él így, mert élvezi, idővel kiderült, hogy dehogy élvezi: csupán megideologizálja.
Apr 12, 2015 12:31:45
Örebro
Apr 12, 2015 12:34:08
te egy rosszindulatu, beteg genhobas fasz vagy! De tudod gyagyås az nevet aki utoljåra nevet!!!!
Apr 12, 2015 12:34:08
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 12:34:29
x44)
Nem lehet saját gyereke? Felajánlottad a segítségedet?
She was a dude.
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 12:35:14
x44)
eddig mindenről, amiről azt mondta, azért él így, mert élvezi, idővel kiderült, hogy dehogy élvezi: csupán megideologizálja.
Ismerős.
Örebro
Apr 12, 2015 12:35:29
te gyagyås nem te irtad ide, hogy uj baratokat keresel es nem is olvasod az altalad letrehozott forumot???
Apr 12, 2015 12:35:29
sodika
Apr 12, 2015 12:35:34
Nem az összetákolt szarod hiányzik neki. A trollok akciói ijesztették meg, továbbá az ellopott címlistát sem meri már használni, miután ezt az információt is kiadtad a trolloknak.
Bármiféle panaszkodásra csak akkor ragadtattam magam, amikor egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy ez nem átmeneti kiakadás, hanem tényleg végleges. Hagyott volna nekem kevés esélyt a későbbiekre "majd akkor gyere vissza, ha már van állásod és barátnőd, addig bocs, de belefáradtam ebbe, addig menj el", vagy valami, és akkor eszem ágában sem lett volna panaszkodni rá.
Apr 12, 2015 12:35:34
sodika
Apr 12, 2015 12:35:58
Nem lehet saját gyereke? Felajánlottad a segítségedet?
Lehet, de nem akar.
"Erre a világra", és már rég eldöntötte, azt mondja.
Apr 12, 2015 12:35:58
97 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™