Nem vagyok rosszindulatú.
Csak mondom: ahhoz képest, hogy állítólag én mennyire rugózok az egészen, ő sem tért vissza a korábbi szokásaihoz. Pl. korábban állandóan osztogatott cikkeket, legalább pár hetente, és idén ehhez képest egyetlen egy bejegyzése sem volt (csak az ismerősei számára láthatóan se, ezt is tudom).
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
mit ígért, mucuska?
mármint konkrétan, nem olyasmit, amit te képzeltél bele a bolondos tekintetébe
Honnan tudod? Be vagy épülve egy álprofillal, te beteg állat?
She was a dude.
Vagy csak leszokott róla, mert egy beteg stalker lesi minden mozdulatát lassan egy éve.
de nem vagy egy sztalker, ugye?
evidenciákat....
menj el orvoshoz, ez mar a legalja, hogy meg mindig a nap 24 orajaban azt. vizslatod mit csinal a krizsai, b. e. t. e. g. vagy!!!!
Heeeeeeeeeeeeeeeeeee????
Sose bántottam volna.
Ilyen hülyeséget már.
Na mindegy
meló, csá
Csak ennyit arról, hogy én hónapok óta miért nem zökkenek vissza.
Ő sem zökken, bazmeg, ő sem.
Te azért nem, mert szerelmes vagy és hiányzik. Ő meg azért, mert kibasztál vele. Nagy különbség.
She was a dude.
Milyen ámokfutásomról?
Én csupán az igazságot keresem.
Az igazságosságot.
Az ún. ámokfutásomról, mert erőszakosságomról, meg arról, hogy állítólag rá akartam kényszeríteni az akaratomat, csak annyit, hogy tényleg az volt az alapállás a fejemben, hogy ő az Isten, és csak annyit kell tennem, hogy szót fogadjak neki, és akkor minden jó lesz az életemben.
Hogy a picsába akarhattam volna az "akaratomat" rá kényszeríteni, amikor még a motivációim meghatározását, tehát azt, hogy mondja meg, egyáltalán MIT AKARJAK, szintén tőle vártam volna?!
Fogalmad sincs arról, hogy mi van vele. Ugyan honnan tudod, hogy nem zökkent vissza? Mert nem szervezkedik? És? Beleunt és mást csinál. Rájött, hogy nem megy annyira a buli és átevezett máshová. Csak te vagy annyira fasz, hogy erőlteted a programozást pedig nem megy a dolog
sulyosan beteg az agyad, mår ami muködik belöle.
Amíg létezett olyan épelméjű értelmezése a történteknek, hogy nem véglegesen küldött el a francba (márpedig ha valaki képes az efféle értelmezést a végletekig kitolni, az igazán én vagyok), addig eszem ágában se volt panaszkodni rá, sőt: az ő szolgálatát tekintettem az elsődlegesnek. Panaszkodni csak akkor kezdtem rá, amikor elfogytak ezek az értelmezések, minden mentális erőfeszítésem ellenére is.
Lehet. De ebben az esetben is igaz, hogy amíg ment, én voltam az egész lelke, és innentől joggal voltam kiakadva a hálátlanságán.
Jogos. De akkor azt hittem, teljesen arra számítottam, hogy eddigre látni fogok valamit, ami kialakítja bennem azt az érzést, hogy na, mennek nélkülem is a dolgok, jobb így mindenkinek. De hát nem mennek.
gyagyås erre vålaszolj!!!:-)
Beteg vagy, ember. Ha azt mondta volna, hogy metéld körül magad, akkor megteszed azt is, hogy megfelelj neki. Az istenednek.
Ilyen az amikor egy búra alatt élő embert elér a valóság, amiben aztán eltéved. Ide vezetett az, ahogy eddig éltél.
Vagy csak nem tudsz róla.
Tudod Endre egy csoportos munkában nincs olyan, hogy én vagyok a lelke. Ebből is látszik, hogy nem dolgoztál még életedben szervezetten.
Mennek azok a dolgok csak máshol és máshogyan
Ő kezdett el használni "mi és te" szófordulatokat. Meg is lepődött, amikor semmin sem akadtam ki, szídhatott bárhogy, ezen viszont hirtelen nagyon. Ehhez képest képez ugye kontrasztot a valóság.
Igen. A háttérben. Fél év, és pótolni is fognak tudni engem.
LOL
Tehát elégedettséggel tölt el, hogy egy újabb ember életét tetted tönkre, legalábbis a te értelmezésedben?
a projekt miattad bukott be. Anygyinéni azt hitte képes vagy az informatikai részt működőképessé tenni, de te csak a mocskos zaklatással törődtél. tanult belőle, többet nem dolgozik kóklerekkel és a dolog menni fog. te már nem létezel számára, csak mint elrettentő példa.
Ha ez az elküldésem következménye volt, akkor én nem tettem tönkre semmit: ő hozott ezzel rohadt szar döntése.
ennyi
Fel tudnám dolgozni, ha azt látnám, hogy nélkülem minden jobb lett, és tényleg teher voltam, de ehelyett pont azt látom, hogy nekem volt igazam.
Na meló, csá.
Lehet, hogy szegény nő hónapok óta zokog és teljesen padlón van!
Oh, wait, az nem ő...
Zsery 40 eurójával mi van fillérbaszókám?
Azért mert te idióta módon kapaszkodsz olyan dologba ami nem megy attól neki még nem kötelező. Most esetleg más területen van. Változnak a dolgok csak te maradsz állandóan hülye :)
Fel tudnám dolgozni, ha azt látnám, hogy nélkülem minden jobb lett, és tényleg teher voltam, de ehelyett pont azt látom, hogy nekem volt igazam.
Ezt te sem hiszed el. Akkor lennél csak igazán idegbeteg, ha látnád, hogy megy a galéria.
She was a dude.
Jaaaa peszre. Andi nem tud nélküled boldogulni. Bár az elmúlt 40 évben csak sikerült neki valahogyan. Recskás ez nő szarik fejedre. Ha valami baja van annak nem te vagy az oka az 100%
az 50%-at az anditol kapott 20 eurobol akarta törleszteni, de mast hozott az elet.
Amikor eljöttem, egy tökéletesen működő dolog volt a keze alatt. Aminek a biztonsági funkcióit is olyan faszán írtam meg, hogy sikeresen zárt ki még engem is, és ti sem tudtátok volna sehogyan sem feltörni.
Az más kérdés, hogy megijedt attól, hogy meg tudom kerülni a jelszavas védelmet, vagy hogy ti feltöritek, de mivel egyik félelme sem volt semmi alapja (soha nem tudtátok volna feltörni, és én pedig tényleg ki voltam zárva), így minnentől a dolog beszarása, hogy nem merte az egyébként mindenre tökéletesen alkalmas, és tökéletesen biztonságos dolgot tovább használni, mert ő saját döntésének a következménye, a saját hülyesége.
Teher nem akarok lenni sehol.
Ha nem vagyok hasznos, jobb, ha nem vagyok ott.
De hasznos voltam
Jó, mindegy, húzok inkább melózni.
csá
miert probalod az IT-s trollokat provokalni, nem teszik meg azt a szivesseget, hogy a szarodat feltörjek ket perc alatt.
most elkezdett sirni a gyagyås.
Nem is vagy már ott...
gyagyås egy nevet irj le ide, aki rajtad kivul azt mondta mar az eletben, hogy hasznos voltål, csak egyet!!!
talån az "åvo"' akik a te videoid segitsegevel vådoltåk be a retardokat.
mucuska, ha annyira pótolhatatlan lettél volna, akkor még mindig berlinben enne a fene
ez ilyen eccerű
A projekthez az voltam.
Más kérdés, hogy inkább leállt a projekttel.
Na meló, csá.
Valszeg fél, hogy olyan gyereke lesz, mint te.
vagyokXD
szerinted
az általad közzétett levelezésből valahogy nem ez derült ki
Miért van az, hogy amihez neked közöd van (cég, projekt, sajátmegoldás, stb.): besül, megszűnik, becsődöl, abbamarad???
Apropó, a Pénzmentővel mi lesz?
Vera néniék idegesek már nagyon?
Jó és ha az voltál? Lépj túl, engedd el. Keress új csajt.
Aki nem tud elengedni valakit vagy valamit az beteg.
Most miért árulsz be? :-(
öld meg magad, most.
Vállal anált 50 euroért.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Ki bizony. Ezért proxyzik.
She was a dude.
Szméagol juszt sem engedi el a drágaszágot!
És ezzel még kivételesen dortmundban is egyetértenek.
Vagy levágja a lábadat!
Kakukk utca
sodika
Apr 12, 2015 12:38:17
te egy rosszindulatu, beteg genhobas fasz vagy! De tudod gyagyås az nevet aki utoljåra nevet!!!!
Csak mondom: ahhoz képest, hogy állítólag én mennyire rugózok az egészen, ő sem tért vissza a korábbi szokásaihoz. Pl. korábban állandóan osztogatott cikkeket, legalább pár hetente, és idén ehhez képest egyetlen egy bejegyzése sem volt (csak az ismerősei számára láthatóan se, ezt is tudom).
Apr 12, 2015 12:38:17
Mikrocsip
Apr 12, 2015 12:38:24
UUUUUUUUUNCSIIIIIIIIIII. Lèpj már tovább gyagyás..
Apr 12, 2015 12:38:24
jiddise máme
(
x11)
Apr 12, 2015 12:39:57
x11)
, míg ő ígéretet szegett minden tekintetben.
mit ígért, mucuska?
mármint konkrétan, nem olyasmit, amit te képzeltél bele a bolondos tekintetébe
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 12:40:37
x44)
egyetlen egy bejegyzése sem volt (csak az ismerősei számára láthatóan se, ezt is tudom).
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 12, 2015 12:40:38
x9)
Vagy csak leszokott róla, mert egy beteg stalker lesi minden mozdulatát lassan egy éve.
jiddise máme
(
x11)
Apr 12, 2015 12:40:46
x11)
de nem vagy egy sztalker, ugye?
IsmeretlenJoAkaro
Apr 12, 2015 12:41:07
Sodi neked Andi helyett Rocskai papaval kene foglalkoznod
Apr 12, 2015 12:41:07
jiddise máme
(
x11)
Apr 12, 2015 12:41:08
x11)
evidenciákat....
sodika
Apr 12, 2015 12:41:39
Mert ha nélülem ment volna minden tovább.
Azt mondtam volna: ok, akadályoztam, és nélkülem jó minden.
Visszahúztam, és nélkülem eredményesebb.
De pont az ellenkezője az igaz.
Nélkülem minden szarrá ment.
Így még azt sem tudom mondani, hogy jó, hát nélkülem tényleg gördülékenyebb a dolog, megindokolható, értelmes döntés volt az elüldözésem.
De erről szó sincs.
Pl. apránként 1000 eurót a weblapért, azt ígért.
Amint lesz bevétel. A bevétel jött, ő pedig pénzt helyett a hosting-díj elszámolásán ugrált, jó fillérbaszó módra.
Így még azt sem tudom mondani, hogy jó, hát nélkülem tényleg gördülékenyebb a dolog, megindokolható, értelmes döntés volt az elüldözésem.
De erről szó sincs.
Amint lesz bevétel. A bevétel jött, ő pedig pénzt helyett a hosting-díj elszámolásán ugrált, jó fillérbaszó módra.
Apr 12, 2015 12:41:39
Örebro
Apr 12, 2015 12:42:16
menj el orvoshoz, ez mar a legalja, hogy meg mindig a nap 24 orajaban azt. vizslatod mit csinal a krizsai, b. e. t. e. g. vagy!!!!
Apr 12, 2015 12:42:16
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 12:42:21
x44)
Elárulok egy titkot, púpos. FBn lehet olyat, hogy beállít egy csoportot a tényleges barátoknak, majd csak azok látják a bejegyzéseeket. Sok csaj csinálja ezt.
She was a dude.
sodika
Apr 12, 2015 12:42:58
Ha minden ment volna tovább nélkülem azt mondtam volna, ok, teher voltam, ésszerűen döntött.
De pont az ellenkezője igazodott be.
De pont az ellenkezője igazodott be.
Apr 12, 2015 12:42:58
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 12:43:32
x44)
Lenne pofád 1000 eurót eltenni azért a bughalmazért, amit produkáltál? Hány fontos levele veszett el miattad, te fasz?
She was a dude.
Nyelftanyuláf
Apr 12, 2015 12:44:07
Igazabol orulhet is neki, hogy nem pofoztad fel, vagy keselted meg ugye? Beteg vagy!
Apr 12, 2015 12:44:07
sodika
Apr 12, 2015 12:44:19
Jó, mindgy, leszarom.
Ennyi.
Ennyi.
Apr 12, 2015 12:44:19
Örebro
Apr 12, 2015 12:44:25
gyagyås te azt hiszed a krizsai nem tud a mostani åmokfutåsodrol?
Apr 12, 2015 12:44:25
sodika
Apr 12, 2015 12:45:10
Igazabol orulhet is neki, hogy nem pofoztad fel, vagy keselted meg ugye? Beteg vagy!
Heeeeeeeeeeeeeeeeeee????
Sose bántottam volna.
Ilyen hülyeséget már.
Na mindegy
meló, csá
Apr 12, 2015 12:45:10
Örebro
Apr 12, 2015 12:45:25
gyagyås, mikor utazol mår ide, a kuti meghivott nem? hazug szar!!!
Apr 12, 2015 12:45:25
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 12:46:35
x44)
Te azért nem, mert szerelmes vagy és hiányzik. Ő meg azért, mert kibasztál vele. Nagy különbség.
mindegy
Apr 12, 2015 12:46:39
hányszor pityeregsz eyy a héten? sírás-oszlop hogy áll?
Apr 12, 2015 12:46:39
Nyelftanyuláf
Apr 12, 2015 12:46:58
Lehet hogy meg leseklodik isvutanad Berlinből? Csak nem Angyneni rakta fel youtubera a kolossy teri fappogast
Apr 12, 2015 12:46:58
sodika
Apr 12, 2015 12:48:33
gyagyås te azt hiszed a krizsai nem tud a mostani åmokfutåsodrol?
Milyen ámokfutásomról?
Az igazságosságot.
Az ún. ámokfutásomról, mert erőszakosságomról, meg arról, hogy állítólag rá akartam kényszeríteni az akaratomat, csak annyit, hogy tényleg az volt az alapállás a fejemben, hogy ő az Isten, és csak annyit kell tennem, hogy szót fogadjak neki, és akkor minden jó lesz az életemben.
Hogy a picsába akarhattam volna az "akaratomat" rá kényszeríteni, amikor még a motivációim meghatározását, tehát azt, hogy mondja meg, egyáltalán MIT AKARJAK, szintén tőle vártam volna?!
Apr 12, 2015 12:48:33
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 12:48:58
x44)
Andinak szólni kéne, hogy álprofillal leskelődik a púpos továbbra is. Veszélyben van a csaj. Csináljon új fb-t és csak azt jelölje vissza, akit valóban ismer.
She was a dude.
Fekete Bikapata
Apr 12, 2015 12:50:53
Pár hónapja te írtad, hogy ne merészelje senki előhozni a tavalyelőtti vendéglátódat! Meg leszarod a fórumot, nem foglalkozol a trollokkal!
Ehhez képest...
Ehhez képest...
Apr 12, 2015 12:50:53
Kiss Kender Farkas
Apr 12, 2015 12:51:23
Jó, mindgy, leszarom.
Ennyi.
Ennyi.
Fogalmad sincs arról, hogy mi van vele. Ugyan honnan tudod, hogy nem zökkent vissza? Mert nem szervezkedik? És? Beleunt és mást csinál. Rájött, hogy nem megy annyira a buli és átevezett máshová. Csak te vagy annyira fasz, hogy erőlteted a programozást pedig nem megy a dolog
Apr 12, 2015 12:51:23
Örebro
Apr 12, 2015 12:51:52
Milyen ámokfutásomról?
Az igazságosságot.
Az igazságosságot.
sulyosan beteg az agyad, mår ami muködik belöle.
Apr 12, 2015 12:51:52
sodika
Apr 12, 2015 12:51:53
Amíg létezett olyan épelméjű értelmezése a történteknek, hogy nem véglegesen küldött el a francba (márpedig ha valaki képes az efféle értelmezést a végletekig kitolni, az igazán én vagyok), addig eszem ágában se volt panaszkodni rá, sőt: az ő szolgálatát tekintettem az elsődlegesnek. Panaszkodni csak akkor kezdtem rá, amikor elfogytak ezek az értelmezések, minden mentális erőfeszítésem ellenére is.
Apr 12, 2015 12:51:53
sodika
Apr 12, 2015 12:53:06
És? Beleunt és mást csinál. Rájött, hogy nem megy annyira a buli és átevezett máshová.
Lehet. De ebben az esetben is igaz, hogy amíg ment, én voltam az egész lelke, és innentől joggal voltam kiakadva a hálátlanságán.
Apr 12, 2015 12:53:06
Örebro
Apr 12, 2015 12:53:15
menjel a Kaufmannhoz, kiveritek egymåsnak,mindketten lenyugszotok egy kis idöre!
Apr 12, 2015 12:53:15
sodika
Apr 12, 2015 12:54:24
Pár hónapja te írtad, hogy ne merészelje senki előhozni a tavalyelőtti vendéglátódat! Meg leszarod a fórumot, nem foglalkozol a trollokkal!
Jogos. De akkor azt hittem, teljesen arra számítottam, hogy eddigre látni fogok valamit, ami kialakítja bennem azt az érzést, hogy na, mennek nélkülem is a dolgok, jobb így mindenkinek. De hát nem mennek.
Apr 12, 2015 12:54:24
Örebro
Apr 12, 2015 12:54:43
Ehhez képest...
Ehhez képest...
gyagyås erre vålaszolj!!!:-)
Apr 12, 2015 12:54:43
szellemes troll
Apr 12, 2015 12:55:06
Beteg vagy, ember. Ha azt mondta volna, hogy metéld körül magad, akkor megteszed azt is, hogy megfelelj neki. Az istenednek.
Ilyen az amikor egy búra alatt élő embert elér a valóság, amiben aztán eltéved. Ide vezetett az, ahogy eddig éltél.
Apr 12, 2015 12:55:06
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 12, 2015 12:55:15
x9)
Vagy csak nem tudsz róla.
Fekete Bikapata
Apr 12, 2015 12:55:21
33 évesen mástól várod el, hogy megmondja, mit csinálj, mit akarj?
Oszt normális vagy-e, he?
Kapisgálod már, hogy miért vagy egy gyernőtt?
Oszt normális vagy-e, he?
Kapisgálod már, hogy miért vagy egy gyernőtt?
Apr 12, 2015 12:55:21
Örebro
Apr 12, 2015 12:55:52
nincs egy baråtod sem, menj a dunånak, vidd a Kaufmannt es a törpet magaddal.
Apr 12, 2015 12:55:52
Kiss Kender Farkas
Apr 12, 2015 12:56:04
Tudod Endre egy csoportos munkában nincs olyan, hogy én vagyok a lelke. Ebből is látszik, hogy nem dolgoztál még életedben szervezetten.
Apr 12, 2015 12:56:04
Örebro
Apr 12, 2015 12:57:16
gyagyås maradjunk abban, az, hogy te nem tudsz valamiröl az nem azt jelenti, hogy nincs, idiota!
Apr 12, 2015 12:57:16
sodika
Apr 12, 2015 12:57:30
Jó, mennek nélkülem is a dolgok, jobb is, mint amit én csináltam, így a jó. Az erős bennem, hogy a dolgok akkor vannak jól, ha optimálisak, ezért ha a távozásom után jobb lett volna minden, azt mondtam volna: rendben, ez tényleg így volt helyes.
De nem ezt látom. Hanem azt, hogy mennyire pótolhatatlan és értékes voltam. És ezt a körülményt az eltelt idő: minden egyes hét, amíg nincs új kiállítása, csak erősebbé teszi.
De nem ezt látom. Hanem azt, hogy mennyire pótolhatatlan és értékes voltam. És ezt a körülményt az eltelt idő: minden egyes hét, amíg nincs új kiállítása, csak erősebbé teszi.
Apr 12, 2015 12:57:30
Kiss Kender Farkas
Apr 12, 2015 12:57:34
Apr 12, 2015 12:57:34
Örebro
Apr 12, 2015 12:58:33
gyagyås, depresszios, fogad es served hogy van?:-)
Apr 12, 2015 12:58:33
sodika
Apr 12, 2015 12:58:51
Tudod Endre egy csoportos munkában nincs olyan, hogy én vagyok a lelke.
Ő kezdett el használni "mi és te" szófordulatokat. Meg is lepődött, amikor semmin sem akadtam ki, szídhatott bárhogy, ezen viszont hirtelen nagyon. Ehhez képest képez ugye kontrasztot a valóság.
Apr 12, 2015 12:58:51
Fekete Bikapata
Apr 12, 2015 12:59:07
Nyomon követed az ismerőseit facebook-on???
Erre mennyi időd megy el?
Márciusi Excel?
Sírógörcsök száma csökkent?
Erre mennyi időd megy el?
Márciusi Excel?
Sírógörcsök száma csökkent?
Apr 12, 2015 12:59:07
sodika
Apr 12, 2015 12:59:31
LOL
Apr 12, 2015 12:59:31
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 12, 2015 12:59:35
x9)
Jó, mennek nélkülem is a dolgok, jobb is, mint amit én csináltam, így a jó. Az erős bennem, hogy a dolgok akkor vannak jól, ha optimálisak, ezért ha a távozásom után jobb lett volna minden, azt mondtam volna: rendben, ez tényleg így volt helyes.
Tehát elégedettséggel tölt el, hogy egy újabb ember életét tetted tönkre, legalábbis a te értelmezésedben?
sodika
Apr 12, 2015 13:00:07
Jó, mindegy. leszarom
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Apr 12, 2015 13:00:07
Fekete Bikapata
Apr 12, 2015 13:00:22
Volt ma már tütüke, sodi?
Apr 12, 2015 13:00:22
mindegy
Apr 12, 2015 13:01:00
a projekt miattad bukott be. Anygyinéni azt hitte képes vagy az informatikai részt működőképessé tenni, de te csak a mocskos zaklatással törődtél. tanult belőle, többet nem dolgozik kóklerekkel és a dolog menni fog. te már nem létezel számára, csak mint elrettentő példa.
Apr 12, 2015 13:01:00
Örebro
Apr 12, 2015 13:01:02
ha egy 14 eves irna azokat amiket te gyagyås, meg elfogadnam, de ta 33 vagy b+:-)
Apr 12, 2015 13:01:02
sodika
Apr 12, 2015 13:01:26
Ha ez az elküldésem következménye volt, akkor én nem tettem tönkre semmit: ő hozott ezzel rohadt szar döntése.
ennyi
Na meló, csá.
Apr 12, 2015 13:01:26
Fekete Bikapata
Apr 12, 2015 13:02:10
LOL
LOL
Lehet, hogy szegény nő hónapok óta zokog és teljesen padlón van!
Oh, wait, az nem ő...
Apr 12, 2015 13:02:10
-
Apr 12, 2015 13:02:22
Mert ha nélülem ment volna minden tovább.
De erről szó sincs.
De erről szó sincs.
Apr 12, 2015 13:02:22
Örebro
Apr 12, 2015 13:02:52
gyagyås kuldtel csomagot a rolinak? nem? miert nem te hålåtlan fasz!
Apr 12, 2015 13:02:52
Kiss Kender Farkas
Apr 12, 2015 13:03:17
LOL
LOL
Azért mert te idióta módon kapaszkodsz olyan dologba ami nem megy attól neki még nem kötelező. Most esetleg más területen van. Változnak a dolgok csak te maradsz állandóan hülye :)
Apr 12, 2015 13:03:17
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 13:03:46
x44)
Ezt te sem hiszed el. Akkor lennél csak igazán idegbeteg, ha látnád, hogy megy a galéria.
-
Apr 12, 2015 13:03:57
ennyi
Na meló, csá.
ennyi
Na meló, csá.
Jaaaa peszre. Andi nem tud nélküled boldogulni. Bár az elmúlt 40 évben csak sikerült neki valahogyan. Recskás ez nő szarik fejedre. Ha valami baja van annak nem te vagy az oka az 100%
Apr 12, 2015 13:03:57
Örebro
Apr 12, 2015 13:04:26
az 50%-at az anditol kapott 20 eurobol akarta törleszteni, de mast hozott az elet.
Apr 12, 2015 13:04:26
sodika
Apr 12, 2015 13:04:42
Anygyinéni azt hitte képes vagy az informatikai részt működőképessé tenni
Amikor eljöttem, egy tökéletesen működő dolog volt a keze alatt. Aminek a biztonsági funkcióit is olyan faszán írtam meg, hogy sikeresen zárt ki még engem is, és ti sem tudtátok volna sehogyan sem feltörni.
Az más kérdés, hogy megijedt attól, hogy meg tudom kerülni a jelszavas védelmet, vagy hogy ti feltöritek, de mivel egyik félelme sem volt semmi alapja (soha nem tudtátok volna feltörni, és én pedig tényleg ki voltam zárva), így minnentől a dolog beszarása, hogy nem merte az egyébként mindenre tökéletesen alkalmas, és tökéletesen biztonságos dolgot tovább használni, mert ő saját döntésének a következménye, a saját hülyesége.
Apr 12, 2015 13:04:42
Fekete Bikapata
Apr 12, 2015 13:05:34
Sodika, te beteg vagy!
NAGYON BETEG!
FORDULJ ORVOSHOZ!!!
NAGYON BETEG!
FORDULJ ORVOSHOZ!!!
Apr 12, 2015 13:05:34
sodika
Apr 12, 2015 13:05:42
De hasznos voltam
csá
Apr 12, 2015 13:05:42
Örebro
Apr 12, 2015 13:06:55
Zsidók vagytok.Az más kérdés, hogy megijedt attól, hogy meg tudom kerülni a jelszavas védelmet, vagy hogy ti feltöritek, de mivel egyik félelme sem volt semmi alapja (soha nem tudtátok volna feltörni, és én pedig tényleg ki voltam zárva), így minnentől a dolog beszarása, hogy nem merte az egyébként mindenre tökéletesen alkalmas, és tökéletesen biztonságos dolgot tovább használni, mert ő saját döntésének a következménye, a saját hülyesége.
miert probalod az IT-s trollokat provokalni, nem teszik meg azt a szivesseget, hogy a szarodat feltörjek ket perc alatt.
Apr 12, 2015 13:06:55
Fekete Bikapata
Apr 12, 2015 13:07:04
Jobban jártunk volna, ha tényleg szétloccsantja az ,,agyadat'' a betonon...
Apr 12, 2015 13:07:04
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 13:07:31
x44)
Akkor megnyugodhatsz: teher voltál. A stalkerkedésed, az állandó rinyálás, telefonálgatás, sms-ezés. Sokkal jobb neki, mióta hazatakarodtál. Gondolod, hogy eszébe jutsz manapság? Arra sem emlékszik már, hogy a világon vagy.
She was a dude.
Örebro
Apr 12, 2015 13:08:36
Akkor megnyugodhatsz: teher voltál. A stalkerkedésed, az állandó rinyálás, telefonálgatás, sms-ezés. Sokkal jobb neki, mióta hazatakarodtál. Gondolod, hogy eszébe jutsz manapság? Arra sem emlékszik már, hogy a világon vagy.
most elkezdett sirni a gyagyås.
Apr 12, 2015 13:08:36
Fekete Bikapata
Apr 12, 2015 13:09:28
De hasznos voltam
csá
De hasznos voltam
csá
Nem is vagy már ott...
Apr 12, 2015 13:09:28
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 13:10:06
x44)
Szeretnéd hinni, hogy őt is megviselte a "szakítás". De ez nem így van. Még te minden nap ezzel kelsz és ezzel fekszel, neki már hónapok óta eszébe sem jutottál. Bármennyire is fáj neked, ez az igazság.
She was a dude.
Örebro
Apr 12, 2015 13:10:35
Nem is vagy már ott...
gyagyås egy nevet irj le ide, aki rajtad kivul azt mondta mar az eletben, hogy hasznos voltål, csak egyet!!!
Apr 12, 2015 13:10:35
Fekete Bikapata
Apr 12, 2015 13:10:48
,,Teher nem akarok lenni sehol.
Ha nem vagyok hasznos, jobb, ha nem vagyok ott.''
És ezzel még WhatAndi is egyetért...
Ha nem vagyok hasznos, jobb, ha nem vagyok ott.''
És ezzel még WhatAndi is egyetért...
Apr 12, 2015 13:10:48
Örebro
Apr 12, 2015 13:12:17
talån az "åvo"' akik a te videoid segitsegevel vådoltåk be a retardokat.
Apr 12, 2015 13:12:17
Fekete Bikapata
Apr 12, 2015 13:13:42
Olyan hasznos gyerek vagy, hogy a saját cuccaidat nem tudod felvenni egy postán, bazdmeeeg!
Hasznos vagy Sodi, igen!
Egy kibaszott szobát nem tudsz kiszellőztetni!
Egy csirkét nem tudsz megsütni!
Hasznos vagy Sodi, igen!
Egy kibaszott szobát nem tudsz kiszellőztetni!
Egy csirkét nem tudsz megsütni!
Apr 12, 2015 13:13:42
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 13:14:07
x44)
Endre, én ugyan csávó vagyok, de nekem is volt ilyen levakarhatatlan rajongóm, aki üldözött a "szerelmével". Tudod, mekkora megkönnyebbülés megszabadulni egy ilyentől? Azt hiszed, hogy utána ezen rágódtam? Örültem, mint fórizs a faszának.
She was a dude.
jiddise máme
(
x11)
Apr 12, 2015 13:14:11
x11)
mucuska, ha annyira pótolhatatlan lettél volna, akkor még mindig berlinben enne a fene
ez ilyen eccerű
Kiss Kender Farkas
Apr 12, 2015 13:14:33
Akkor hisszük el, hogy Andinak nem megy nélküled, ha készít egy "könyörgöm, béküljünk ki" videót :)
Apr 12, 2015 13:14:33
sodika
Apr 12, 2015 13:15:30
ez ilyen eccerű
ez ilyen eccerű
A projekthez az voltam.
Na meló, csá.
Apr 12, 2015 13:15:30
evidenciák
Apr 12, 2015 13:16:53
Lehet, de nem akar.
"Erre a világra", és már rég eldöntötte, azt mondja.
"Erre a világra", és már rég eldöntötte, azt mondja.
Valszeg fél, hogy olyan gyereke lesz, mint te.
Apr 12, 2015 13:16:53
homopornó laptulaj
Apr 12, 2015 13:17:29
vagyokXD
Apr 12, 2015 13:17:29
Fekete Bikapata
Apr 12, 2015 13:17:32
Kurvára egyszerű: Andi eddig is megvolt nélküled, most is megvan!
Te vagy tiszta idióta nélküle!
Na, nem mintha vele értél volna valamit...
Chili az élet, na...
Te vagy tiszta idióta nélküle!
Na, nem mintha vele értél volna valamit...
Chili az élet, na...
Apr 12, 2015 13:17:32
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 13:17:51
x44)
Púp, képzeld el fordítva a szituációt. Rád akaszkodik egy ronda, igénytelen, csöves, púpos nő, és üldöz a szerelmével. Naponta 10 színezett-boldozott levelet ír, telefonon hívogat, követ, zaklat. Végül sikerül levakarnod magadról. Mekkora megkönnyebbülést éreznél?
She was a dude.
evidenciák
Apr 12, 2015 13:18:28
Megcsináltattad már a sérvedet, te nagyonhülye?
Apr 12, 2015 13:18:28
jiddise máme
(
x11)
Apr 12, 2015 13:18:53
x11)
A projekthez az voltam.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
szerinted
az általad közzétett levelezésből valahogy nem ez derült ki
Fekete Bikapata
Apr 12, 2015 13:19:32
A projekthez az voltam.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Miért van az, hogy amihez neked közöd van (cég, projekt, sajátmegoldás, stb.): besül, megszűnik, becsődöl, abbamarad???
Apropó, a Pénzmentővel mi lesz?
Vera néniék idegesek már nagyon?
Apr 12, 2015 13:19:32
csing-csing
Apr 12, 2015 13:19:39
Kérem vigyázzanak, a sérvek záródnak!
Apr 12, 2015 13:19:39
szellemes troll
Apr 12, 2015 13:19:47
A projekthez az voltam.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Apr 12, 2015 13:19:47
Nyelftanyuláf
Apr 12, 2015 13:20:41
Fizeted az OEP-t zsodi? Ugye ezert nem kezelteted a served? Meg persze mert a 4. szak nyelv fontosabb
Apr 12, 2015 13:20:41
Laci
Apr 12, 2015 13:21:56
Endre, én ugyan csávó vagyok, de nekem is volt ilyen levakarhatatlan rajongóm, aki üldözött a "szerelmével". Tudod, mekkora megkönnyebbülés megszabadulni egy ilyentől? Azt hiszed, hogy utána ezen rágódtam? Örültem, mint fórizs a faszának.
Most miért árulsz be? :-(
Apr 12, 2015 13:21:56
Fekete Bikapata
Apr 12, 2015 13:23:26
Az a helyzet, hogy ha te most fejen állsz és leszarod magad, Andi akkor sem fog többet szóba állni veled!
Nem érted, te nagyon hülye?
Teljesen feleslegesen őrlődsz itt, zokogsz az asztal alatt, mondod el mindennek, írod le százszor, hogy te milyen hasznos, fasza gyerek vagy (pr), shemmi, de shemmi értelme...
Nem érted, te nagyon hülye?
Teljesen feleslegesen őrlődsz itt, zokogsz az asztal alatt, mondod el mindennek, írod le százszor, hogy te milyen hasznos, fasza gyerek vagy (pr), shemmi, de shemmi értelme...
Apr 12, 2015 13:23:26
szellemes troll
Apr 12, 2015 13:23:45
öld meg magad, most.
Apr 12, 2015 13:23:45
Mikrocsip
Apr 12, 2015 13:24:42
Ha nem galèriázik akkor miből van pènze? Jó berlini kenyeret venni kell valamiből.
Apr 12, 2015 13:24:42
Haim
(
x10)
Apr 12, 2015 13:25:16
x10)
Most haladtam el a recskairoda előtt és határozottan az a véleményem,hogy ott már nem lakik senki. Bár a redőnyök le vannak húzva, de életnek semmi nyoma. Ilyen szép időben semmi ablak nincs nyitva. Aki így élne, annak beteg, állot levegője lenne és penészes szobája. Kizárt,hogy ott lakjon. Oh, wait..
Vicet félretéve, szerintem kirakták a púpját.
Fekete Bikapata
Apr 12, 2015 13:25:55
Kérdezd meg az iroda tulaját, ahol héderelsz, hogy teher vagy-e nekik! ;)
Sajnos, ha ott sem vagy hasznos, menned kell!
Kérdés, hogy hova?
Sajnos, ha ott sem vagy hasznos, menned kell!
Kérdés, hogy hova?
Apr 12, 2015 13:25:55
Haim
(
x10)
Apr 12, 2015 13:26:12
x10)
Ha nem galèriázik akkor miből van pènze? Jó berlini kenyeret venni kell valamiből.
Vállal anált 50 euroért.
Bognár Tibor
Apr 12, 2015 13:26:24
Endre fiam, jól jegyezd meg: nő és villamos után nem érdemes futni, mert mindig jön a következő!
Apr 12, 2015 13:26:24
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 13:27:08
x44)
evidenciák
Apr 12, 2015 13:27:24
Szméagol juszt sem engedi el a drágaszágot!
Apr 12, 2015 13:27:24
Haim
(
x10)
Apr 12, 2015 13:27:29
x10)
Endre fiam, jól jegyezd meg: nő és villamos után nem érdemes futni, mert mindig jön a következő!
És ezzel még kivételesen dortmundban is egyetértenek.
Fekete Bikapata
Apr 12, 2015 13:27:51
Milyen a magyar kenyeret enni, a berlinyi cipó helyett, sodika?
Van már hús a térded körül?
Látod, még ennek a témának is több értelme van, mint az Andizásnak!
Van már hús a térded körül?
Látod, még ennek a témának is több értelme van, mint az Andizásnak!
Apr 12, 2015 13:27:51
Mandy
Apr 12, 2015 13:28:23
Vagy levágja a lábadat!
Apr 12, 2015 13:28:23
szellemes troll
Apr 12, 2015 13:28:39
Kakukk utca
Apr 12, 2015 13:28:39
Fekete Bikapata
Apr 12, 2015 13:29:37
Vagy kibaszták, vagy újabb penésztelepet nevel...
De ha nem ott van, akkor hol?
De ha nem ott van, akkor hol?
Apr 12, 2015 13:29:37
Mikrocsip
Apr 12, 2015 13:30:10
Hol hèderezel most púpi? Visszafogadott az úrhölgy?
Apr 12, 2015 13:30:10
159 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Próbálta, de Andi nem akarta örökbe fogadni.