és mi van a viharral?
Vagy ha a faszod kell mutogatni, akkor már semmi nem zavar?
Remélem Zeusz leküld egy villámot a faszodra.
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 43003x21) Jun 01, 2018 19:41:09 Könyvjelző Válasz vote up vote down (1)
Egyébként havernak nagyon nem örülök.
Hó eleje van, már mínisz 7000-en állok az albi kifizetése után, és neki még nem küldtem semmit. (Ellenben a drónrészlet el lett küldve, és a tömegközlekedési bérlet árát is levonták már)
köszönöm a vadonatúj információkat kolléga!
vagy sodi is válaszolhat...
Bazmeg, Púp, legalább ne ilyen átlátszót hazudj! Én heti háromszor úszom évek óta, de eddig nem futottam. Viszont a csajom rendszeresen jár ki a szigetre, úgyhogy két hónapja becsatlakoztam hozzá. Ott olyan 5200 méter körül van egy kör, és hiába vagyok elég jó kondiban, hozzád képest pedig testépítő, az első próbálkozásnál többször átváltottam sétára, és 36 perc alatt teljesítettem. Pedig én rendszeresen mozgok, nincs óriási púpom, se pálcilábaim, se kétkilós, csúcsára állított veknifejem. Sőt, vettem egy kurva jó futócipőt, vittem kulacsot, hogy frissítsek, és bemelegítettem előtte.
Te most azt próbálod bekamuzni, hogy egy nem rekortánon, hanem aszfalton, egy átlatos edzőcipőben, halál szar kondival, nulla futótapasztalattal letoltad 33 perc alatt? Te, aki elfáradt, amikor egy 1%-os emelkedőn kaptatott fel Flódnissal? Te, aki nem tud állni a buszon, mert nem bírja a háta? LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
A szocionista kurva anyádat nézd hülyének, te fasz!
Igy van, nálunk is van ilyen futás az összes cég a környéken küldi a melósokat, nálunk a személyügyes picsa basztatott addig mig nem jelentkeztem. Nincs nevezési díj mész futsz egy ötöst aztán meg sörözés es kapsz egy polót. De hogy a gyagyás 30 alatt futja le. Nincs az a shillingó által bizonyított jóisten..
tele van becenevekkel induló versenyzőkkel..ezzel nem megyünk sokra
De pár szűrővel meg lehet nyirbálni a listát:
- 2-nél több vagy 1-nél kevesebb nő a csapatban
- nagy cégek 2+ csapattal
- 2:30-nál jobb idő
Aztán a maradék cégek közül azok, amik nem szoftveefejleaztéssel foglalkoznak
Bank pénzéből van, nem számít. Csak a FÜTYI!!!
Ismerve ot, lehet csak forditott rajtszam sorrendben meg kell nezni az F betuseket es ott lesz kozotte.
Garantaltan meg lesz a ceg
Azok a szamok a csapatokhoz tartoznak, nem az egyeni indulokhoz.
Sodinak tegnap szoltak, tehat valaki helyere ugrott be, ezert nincs ott a nevezok kozott.
Ma meg befosott, amikor itt megindult a kalkulacio, es gyorsan lemondta az egeszet. A csapata vagy rajthoz allt egy masik beugroval, vagy megszivtak, es mehettek haza.
Tegnap egesz este depressziosan ult a szobajaban, ma reggel raszant egy orat arra, hogy valahogy terelje a temat, de amikor elkezdett melegedni a helyzet, gyorsan lelepett idegnyugtatasi cellal egesz napra drezdaba faszt lobalni.
Ennyi a tortenet. Gondolom most imadhatjak a kollegai.
Tegnapelott es tegnap, de gondolom igy is ertheto.
Igy van.
nem futott.
El nem tudom képzelni, hogy egy futástól, mégha abból is állt, hogy 52 perc alatt kínkeservesen vonszolja be magát a célba, ne került volna át mániás szakaszba.
Ehhez képest kussolt egész este, sőt, egy keveset torozckairól okoskodott, és még reggel se baszott ki egy árva, agyonkockázott képet az eseményről, vagy az okosóra logjairól.
Soron kívüli kedélyjavító szatírkodásra viszont elment, nyilván mert arra volt szüksége.
Ez meg a másik...
jó, de nem látni a RÉPÁT!
mesteri alkotás :)
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A 45 perc is erős kincstári optimizmus. 500 métert sem tud egyben végigfutni. A realitás, hogy néhány 100 métert fut és belegyalogol. Életében nem sportolt rendszeresen semmit, alkoholista és szemetet eszik, a vitalitása egy 60 éves lerobbant ember szintjén van. A reális idő 5 km- re 50 perc feletti de inkább óra körüli. Már ha egyáltalán futott...
Nem futott. El fogja sodikázni azzal hogy túl sokan akarnak neki ártani, ezért nincs videó, blabla, a bicajjal meg letekeri az 5kmt szintidőben
A szatírkodás se vidította fel annyira, hogy megjelenjen a fórumon. Ha holnap is bujkálni fog, akkor kijelenthetjük: valami nagyon durva kudarcocskát próbált megmasnizni a 33 perces kamuval.
Persze, de ha utolsó pillanatban előjön ilyennel, hogy nem a saját nevén akar futni, mert csak, akkor azt már nem...
Milyen edzésexcel?
Másfél éve van lassan bérlete, szerintem összesen nem volt ötször.
Akkor is 10 perc futópad, majd faszlóbálás a szaunában.
Nagyjából.
Az, hogy a recskás beállt futni, max. azokban merülhet fel akik soha életükben nem sportoltak - nekik azt ajánlom próbáljanak csak 1 km-t lefutni rendes tempóban és megértik miért lehetetlen.
Pontosan ez történt. Belépett a transzi ork, a recskás pedig szó szerint átrepült a szobán, hogy elfordítsa a kamerát. Érdekes kombinációja a figyelemkurvulásnak és a csatornapatkányként való bújkálásnak, pont mint az álnéven való futkorászás (pr) a kikockázott céges pólóban. Akkor vagy kussoljon az ember arról, hogy részt vesz egy ilyenen, vagy vállalja fel, hogy ő Kiss Endre Farkatlan, a zsebnáci.
csütörtök este többször mondta h ő lesz az utolsó futó
hol a bizonyíték? milyen videó késik egy napot ? már két napot késik, vasárnap van!!!!
beütött az izomláz? schrek meglátta magát a fórumon és kitépte a 400 mbit-et a falból?
a rendszergazda is pont így állt a melóhoz.
azóta is pihenget
most írta hogy igyekszik aktív hétvégéket csinálni.
hétközben passzív csak. :D
Ne hazudozz már ilyen butaságokat. Ha tanultál volna biokémiát, meg sem próbáltál volna ilyen faszságot leírni.
Te nem futottál 5 km-t. Halálodon lettél volna másnap.
Ez a 33 perc olyan autista faszság, mint a 66 másodperc.
Előbb hinném el, hogy izomszakadást vagy fáradásos törést szenvedtél a betonon futástól, mint azt, hogy másnap nem volt izomlázad. Nemhogy izomláz, de enyhe csonthártya-gyulladás is teljesen természetes lenne, ha edzetlenül nekiáll valaki betonon futni. Mondom ezt úgy, hogy tíz éve focizom, és rendszeresen van izomlázam egy-egy durvább edzés után. Ha már muszáj kamuzni, akkor csináld hihetően, Endre.
ha összeadjuk, akkor tűpontosan kijön, hogy sneci 99%-ban hazudik.
mondja ezt a budai dandy, aki a pólójába törli a taknyát ha nem eszi meg..
A futásról beszélj te hazug geci. Milyen volt, ittál-e sört, mi a bizonyíték, hogy futottál, stb.
Olyan embernek, aki többé nem kísérletezik mindneféle ilyen-olyanféle emberrel. Nem német emberből kizárólag a litván gyerek nem baszott át, akitől az első berlini lakásomat béreltem még 2014-ben.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Bebasztál, és nem tudtál futni, igaz? Cserben hagytál négy embert, akik viszont rendesen futottak. Azt ugye tudod, hogy a főfőfőnök azóta utánad kérdezett, és ha nem azt hallja mindenkitől, hogy te vagy a legjob embere, akkor még a próbaidőd alatt kirúgat?
Flokk
Jun 09, 2018 14:19:23
* kivételesen hétfőn jön *
Jun 09, 2018 14:19:23
még éltet a remény
Jun 09, 2018 14:22:31
Van egy nudista strand, amit nem próbáltam még ki. De mivel nincs messze a vonattól, bringát most nem viszek és drónt se.
Lesz drónos-bingás reptetés, de nem most.
Még a héten lesz. :)
Lesz drónos-bingás reptetés, de nem most.
Még a héten lesz. :)
és mi van a viharral?
Vagy ha a faszod kell mutogatni, akkor már semmi nem zavar?
Remélem Zeusz leküld egy villámot a faszodra.
Jun 09, 2018 14:22:31
-
Jun 09, 2018 14:25:23
Május 9-én -7000 volt az egyenleg. Most hogy állsz vádaszbika? :)
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 43003x21) Jun 01, 2018 19:41:09 Könyvjelző Válasz vote up vote down (1)
Hó eleje van, már mínisz 7000-en állok az albi kifizetése után, és neki még nem küldtem semmit. (Ellenben a drónrészlet el lett küldve, és a tömegközlekedési bérlet árát is levonták már)
Jun 09, 2018 14:25:23
-
Jun 09, 2018 14:27:46
azóta már küldött a havernak 200 eurót, lecsúszott pár söröcske, kaja, elment faszt mutogatni, úgyhogy minusz 7500 már bőven van.
Jun 09, 2018 14:27:46
banshee
(
x24)
Jun 09, 2018 14:28:51
x24)
nevezés a versenyre is lehetett vagy 100 eu...
-
Jun 09, 2018 14:32:29
köszönöm a vadonatúj információkat kolléga!
vagy sodi is válaszolhat...
Jun 09, 2018 14:32:29
Fakenguru
(
x5)
Jun 09, 2018 14:47:58
x5)
Tegnap a flokkkeses bejelento flokkban meg azt mondta, szombat reggelre lesz uj epizoty. Szombat delutanra AZ lett, hogy jo ido van, ezert elmegy biciklizni, es este lesz flokk. Majd ra ket percre, ohhh, mivel a nudista strand kozel van a vonathoz, ezert nem biciklizik, csak elmegy egyszeruen oda. A kodgenerator mukodes kozben igy nez ki, flokk pedig legkozelebb hetfon lesz. Fizetett mar a hirdetest a pupos amit kitalalt a keses elkerulesere? Volt flokkvago flokk? Buntette magat a fataszpika azzal hogy nem megy szaunazni (epp nyarra idozitve) ha kesik a flokk?
Atomorakat igazitani!
Hát azért hetyetye.
Atomorakat igazitani!
Sírva hívtam a tanárnőt
Jun 09, 2018 14:51:55
Szerintem a nevezési díjat ilyenkor a cég állja.
De nekem továbbra is nattyon kamuszagú az egész futkosásos mese.
Az mondjuk jó hír, hogy áruhitelekkel együtt már
-10ezer alatt van :)
Jun 09, 2018 14:51:55
trendbeli garázdaság
Jun 09, 2018 14:54:58
Kizárt dolog hogy lefutottál 5 km-t.
Pláne 33 perc alatt.
Kinéztél egy átlagos időt a netrőr és bedobtad.
Aki semmit nem futott eddig, az elsőre nem futja le az 5 öt 33 perc alatt.
Ez kb olyan mint amikor azt kepzelted hogy lebringázol 8000 km-t Pálmarcsival. Hiszen úgy is csak ülni kell és tekerni.
Na majd a fideón meglátjuk, mit sikerül bekamuznod.
Pláne 33 perc alatt.
Kinéztél egy átlagos időt a netrőr és bedobtad.
Aki semmit nem futott eddig, az elsőre nem futja le az 5 öt 33 perc alatt.
Ez kb olyan mint amikor azt kepzelted hogy lebringázol 8000 km-t Pálmarcsival. Hiszen úgy is csak ülni kell és tekerni.
Na majd a fideón meglátjuk, mit sikerül bekamuznod.
Bazmeg, Púp, legalább ne ilyen átlátszót hazudj! Én heti háromszor úszom évek óta, de eddig nem futottam. Viszont a csajom rendszeresen jár ki a szigetre, úgyhogy két hónapja becsatlakoztam hozzá. Ott olyan 5200 méter körül van egy kör, és hiába vagyok elég jó kondiban, hozzád képest pedig testépítő, az első próbálkozásnál többször átváltottam sétára, és 36 perc alatt teljesítettem. Pedig én rendszeresen mozgok, nincs óriási púpom, se pálcilábaim, se kétkilós, csúcsára állított veknifejem. Sőt, vettem egy kurva jó futócipőt, vittem kulacsot, hogy frissítsek, és bemelegítettem előtte.
Te most azt próbálod bekamuzni, hogy egy nem rekortánon, hanem aszfalton, egy átlatos edzőcipőben, halál szar kondival, nulla futótapasztalattal letoltad 33 perc alatt? Te, aki elfáradt, amikor egy 1%-os emelkedőn kaptatott fel Flódnissal? Te, aki nem tud állni a buszon, mert nem bírja a háta? LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
A szocionista kurva anyádat nézd hülyének, te fasz!
Jun 09, 2018 14:54:58
-
Jun 09, 2018 15:12:58
Igy van, nálunk is van ilyen futás az összes cég a környéken küldi a melósokat, nálunk a személyügyes picsa basztatott addig mig nem jelentkeztem. Nincs nevezési díj mész futsz egy ötöst aztán meg sörözés es kapsz egy polót. De hogy a gyagyás 30 alatt futja le. Nincs az a shillingó által bizonyított jóisten..
Jun 09, 2018 15:12:58
még éltet a remény
Jun 09, 2018 15:14:33
lehet,hogy beígértek neki meztelen öregeket, ha lefutja, erre loholt, mintha az életéért futna.
Jun 09, 2018 15:14:33
xray
(
x21)
Jun 09, 2018 15:15:24
x21)
púpos, azt hiszed, h minket idegesítesz ezzel a halogatással? nagyon tévedsz, mert magaddal baszol ki, yt-os pénzkeresésednek vége, aki nem troll, egyszerűen lelép és feliratkozás helyett, leköpnek. a saját szarodban fetrenghetsz.
Statisztikus Sanyi
Jun 09, 2018 15:31:58
Itt van letölthető CSV-ben az eredménytábla, programozó-adatelemző trollok hajrá!
docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRr_XuEXz_MGlyifUp0uiYUAVKakTOdpkM9y-KDvIna3gO3jS_bXXIT2Oa4Voyy-yG2RfPUKRTS3sm2/pub?output=csv
docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRr_XuEXz_MGlyifUp0uiYUAVKakTOdpkM9y-KDvIna3gO3jS_bXXIT2Oa4Voyy-yG2RfPUKRTS3sm2/pub?output=csv
Jun 09, 2018 15:31:58
még éltet a remény
Jun 09, 2018 15:47:46
hol a flokk szatírgeci??????
Jun 09, 2018 15:47:46
még éltet a remény
Jun 09, 2018 15:52:50
Itt van letölthető CSV-ben az eredménytábla, programozó-adatelemző trollok hajrá!
Jun 09, 2018 15:52:50
Statisztikus Sanyi
Jun 09, 2018 15:57:04
De pár szűrővel meg lehet nyirbálni a listát:
- 2-nél több vagy 1-nél kevesebb nő a csapatban
- nagy cégek 2+ csapattal
- 2:30-nál jobb idő
Aztán a maradék cégek közül azok, amik nem szoftveefejleaztéssel foglalkoznak
Jun 09, 2018 15:57:04
xray
(
x21)
Jun 09, 2018 16:05:52
x21)
az azonosítás jó időtöltés, de sneci magának intézi a kirúgást. eddig is hatékonyan intézkedett minden cégnél, most sem lesz másképpen. :)
Sodigyülölő
Jun 09, 2018 17:44:17
Remélem kirúgnak sodi, te szemétláda! Nagyon utállak!!!
Jun 09, 2018 17:44:17
-
Jun 09, 2018 18:43:40
figler már nem, hahó
mindkető felkívánkozik a rovatba. a főbérlő nevével még adós a futómanó. Jun 09, 2018 18:43:40
Schwezoff Dávid
Jun 09, 2018 18:45:30
A mai nappal a drón se lett elővéve már két hete.
Bank pénzéből van, nem számít. Csak a FÜTYI!!!
Jun 09, 2018 18:45:30
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 09, 2018 20:09:37
x38)
Sneci, miért hazudsz? Nem futottál te egy métert se, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
Jun 09, 2018 20:12:54
tehát sodika trükkös munkával kiradíroztatta a nevét délutánra, ahol már reggel sem volt ott. értem.
Jun 09, 2018 20:12:54
-
Jun 09, 2018 20:23:00
Gyagyásh elég ronda szexpapit szedtél össze.
Jun 09, 2018 20:23:00
shalom
Jun 09, 2018 20:31:41
mi van ha noi nevet hasznal, pl. cock anna vagy businessmann martina, esetleg sipos tanja?
hogy hivtak az ukran kurvat?
180 percrol beszel, tehat a koruli befutot kell keresni a pentekiek kozott. Nem biztos, de talan magasabb rajtszamuakat, F=freitag es utana 1000 feletti rajtszamuakat TALÅN mert keson szoltak neki hogy fusson o mint utolso eselyes, ezert keson regisztraltak.
Ismerve ot, lehet csak forditott rajtszam sorrendben meg kell nezni az F betuseket es ott lesz kozotte.
hogy hivtak az ukran kurvat?
180 percrol beszel, tehat a koruli befutot kell keresni a pentekiek kozott. Nem biztos, de talan magasabb rajtszamuakat, F=freitag es utana 1000 feletti rajtszamuakat TALÅN mert keson szoltak neki hogy fusson o mint utolso eselyes, ezert keson regisztraltak.
Jun 09, 2018 20:31:41
-
Jun 09, 2018 20:41:29
Sodinak tegnap szoltak, tehat valaki helyere ugrott be, ezert nincs ott a nevezok kozott.
Ma meg befosott, amikor itt megindult a kalkulacio, es gyorsan lemondta az egeszet. A csapata vagy rajthoz allt egy masik beugroval, vagy megszivtak, es mehettek haza.
Tegnap egesz este depressziosan ult a szobajaban, ma reggel raszant egy orat arra, hogy valahogy terelje a temat, de amikor elkezdett melegedni a helyzet, gyorsan lelepett idegnyugtatasi cellal egesz napra drezdaba faszt lobalni.
Jun 09, 2018 20:41:29
-
Jun 09, 2018 20:41:56
Tegnapelott es tegnap, de gondolom igy is ertheto.
Jun 09, 2018 20:41:56
pup-orr-servesz-fogasz
Jun 09, 2018 20:52:55
A faszverestol, a gyaloglastol is kifulladva liheg. Nem futott, hogy le ne bukjon a cég.
Jun 09, 2018 20:52:55
-
Jun 09, 2018 21:00:18
A faszverestol, a gyaloglastol is kifulladva liheg. Nem futott, hogy le ne bukjon a cég.
Igy van.
Jun 09, 2018 21:00:18
-
Jun 09, 2018 21:25:57
Annyi biztos, hogy sneci hazudik.
Jun 09, 2018 21:25:57
shalom
Jun 09, 2018 21:41:50
lemaradt egy par mondat, nem kuldi el a forummotor.
szoval csapatszam, de gondoltam akkor kapnak csapatszamot amikor mind az 5 ember megvan.
az viszont realisabb hogy mar neveztek korabban es o a kollega vagy kollegina neven futott. De ha megse hazudik es o parazott be akkor kurva isten h idiota nevet kell keresni
szoval csapatszam, de gondoltam akkor kapnak csapatszamot amikor mind az 5 ember megvan.
az viszont realisabb hogy mar neveztek korabban es o a kollega vagy kollegina neven futott. De ha megse hazudik es o parazott be akkor kurva isten h idiota nevet kell keresni
Jun 09, 2018 21:41:50
d
Jun 09, 2018 21:49:07
lemaradt egy par mondat, nem kuldi el a forummotor.
nem futott.
Jun 09, 2018 21:49:07
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 09, 2018 21:55:52
Legfeljebb gyalogolt.
Jun 09, 2018 21:55:52
-
Jun 09, 2018 21:57:58
nem futott.
El nem tudom képzelni, hogy egy futástól, mégha abból is állt, hogy 52 perc alatt kínkeservesen vonszolja be magát a célba, ne került volna át mániás szakaszba.
Ehhez képest kussolt egész este, sőt, egy keveset torozckairól okoskodott, és még reggel se baszott ki egy árva, agyonkockázott képet az eseményről, vagy az okosóra logjairól.
Soron kívüli kedélyjavító szatírkodásra viszont elment, nyilván mert arra volt szüksége.
Jun 09, 2018 21:57:58
-
Jun 09, 2018 22:02:17
Ha lefutotta volna, arra panaszkodott volna, hogy milyen izomláza van. Valszeg feküdt volna otthon egész nap.
Jun 09, 2018 22:02:17
shalom
Jun 09, 2018 22:03:17
Lehet Wolf Einstein néven gyalogolt. Oh, wait!
Jun 09, 2018 22:03:17
banshee
(
x24)
Jun 09, 2018 22:05:47
x24)
Ha lefutotta volna, arra panaszkodott volna, hogy milyen izomláza van. Valszeg feküdt volna otthon egész nap.
Ez meg a másik...
-
Jun 09, 2018 22:06:15
Nem futott. Hazug Sodi a Sodi.
Jun 09, 2018 22:06:15
Méregzsák Máté
Jun 09, 2018 22:14:08
Átböngészve a fotókat megtaláltam Snecit
www.scc-events.com/m/files/media/gallerie/bild/18-berliner-wasserbetriebe-5x5-km-team-staffel/h/192/5x5-2017-galerie-0043-c4170615teamstaffel-do-090.jpg
www.scc-events.com/m/files/media/gallerie/bild/18-berliner-wasserbetriebe-5x5-km-team-staffel/h/192/5x5-2017-galerie-0043-c4170615teamstaffel-do-090.jpg
Jun 09, 2018 22:14:08
Schwezoff Dávid
Jun 09, 2018 22:18:51
Átböngészve a fotókat megtaláltam Snecit
scc-events.com/m/files/media/gallerie/bild/18-berliner-wasserbetriebe-5x5-km-team-staffel/h/192/5x5-2017-galerie-0043-c4170615teamstaffel-do-090.jpg
scc-events.com/m/files/media/gallerie/bild/18-berliner-wasserbetriebe-5x5-km-team-staffel/h/192/5x5-2017-galerie-0043-c4170615teamstaffel-do-090.jpg
jó, de nem látni a RÉPÁT!
Jun 09, 2018 22:18:51
..
Jun 09, 2018 22:29:59
Jun 09, 2018 22:29:59
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jun 09, 2018 22:38:43
x4)
Tyodika futós álruhája
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
xray
(
x21)
Jun 09, 2018 22:45:47
x21)
Tyodika futós álruhája
mesteri alkotás :)
Nyomozó
Jun 09, 2018 22:51:34
evidencia, hogy bringával tesz meg 5 kmt 33 perc alatt.
Jun 09, 2018 22:51:34
-
Jun 09, 2018 22:59:08
Hol a flokk, púp? Szombat van és szombatra volt ígérve, hahó! HALLOD?
Jun 09, 2018 22:59:08
herr ogre
Jun 09, 2018 23:04:34
mikor posztolta a berlini troll a kaputelefon képét?
nincs rajta valami egyező név a listából? esetleg schreknek a vezetékneve?
nincs rajta valami egyező név a listából? esetleg schreknek a vezetékneve?
Jun 09, 2018 23:04:34
stressznélküli nyugi
Jun 09, 2018 23:10:35
Miért nem mutattad meg eddig? Még guglizod hogy lehet átírni az eredményeket, igaz?
Senki ne higyje el, hogy sodi 33 perces 5 km-et ment. Képtelenség. Lehetetlen. Ha 45-ot hazudik, azt némi fejcsóválás után talán el is hittem volna.
Viszonyításképpen: az összes célbaért résztvevő fele 28 percnél rosszabb időt ment, és ebben a listában benne vannak azok, akik rendszeresen versenyeken indulnak, nincsenek viszont azok, akik nem értek célba.
Jelentkezzen aki szerint reális, hogy a púpszörny km-enként 40 másodperc lemaradással, de viszonylag stabilan, végig futva képes követni az átlagos (edzett, sportoló) indulót 5 km-en át.
Senki ne higyje el, hogy sodi 33 perces 5 km-et ment. Képtelenség. Lehetetlen. Ha 45-ot hazudik, azt némi fejcsóválás után talán el is hittem volna.
Viszonyításképpen: az összes célbaért résztvevő fele 28 percnél rosszabb időt ment, és ebben a listában benne vannak azok, akik rendszeresen versenyeken indulnak, nincsenek viszont azok, akik nem értek célba.
Jelentkezzen aki szerint reális, hogy a púpszörny km-enként 40 másodperc lemaradással, de viszonylag stabilan, végig futva képes követni az átlagos (edzett, sportoló) indulót 5 km-en át.
A 45 perc is erős kincstári optimizmus. 500 métert sem tud egyben végigfutni. A realitás, hogy néhány 100 métert fut és belegyalogol. Életében nem sportolt rendszeresen semmit, alkoholista és szemetet eszik, a vitalitása egy 60 éves lerobbant ember szintjén van. A reális idő 5 km- re 50 perc feletti de inkább óra körüli. Már ha egyáltalán futott...
Jun 09, 2018 23:10:35
Méregzsák Máté
Jun 09, 2018 23:18:18
Nem futott. El fogja sodikázni azzal hogy túl sokan akarnak neki ártani, ezért nincs videó, blabla, a bicajjal meg letekeri az 5kmt szintidőben
Jun 09, 2018 23:18:18
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 09, 2018 23:45:11
x38)
Szerintem elsunnyogja az egészet, azt hitte, hogy majd bevesszük a kamuját. Mivel nem ért a futáshoz, az órához, semmihez, ezért nem fogja bevállalni a hamisítást, egyszerűen bekerül a keresztlevele mellé a futást bizonyító dokumentum. Bizony! A hazug féreg sodi!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
xray
(
x21)
Jun 10, 2018 00:22:14
x21)
Sodi, a bátor elszaladt
Bátran elfutott, el ő
A vész láttán ahogy tudott
Farkát behúzva elfutott
Ment messzire s ina szakadt
Midőn nyúlként bátran szaladt
Bátran elfutott, el ő
A vész láttán ahogy tudott
Farkát behúzva elfutott
Ment messzire s ina szakadt
Midőn nyúlként bátran szaladt
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 10, 2018 00:35:20
x38)
Sneci, remélem amikor a rajt előtt mondták, hogy mennyi az időlimit, akkor szálltál ki, és nem még napközben előtte. Mi volt a kifogás? Vagy csak beszopattak a kollégák, és persze más indult, nem te, rajtad viszont halálra röhögték magukat, ahogy szenvedsz? Hány embernek okoztál csalódást? Az a tény, hogy egy ilyen borzasztóan szar hazugságot dobsz be azt jelenti, hogy valami brutálisan nagy szopás volt a napod, és inkább elmenekülsz szatírkodni, csatak részegen kóvályogni a városban, mint leülni és sírni a faptop előtt. Bizony, ne a kamuvideón dolgozz majd, amivel az autiködön próbálod foltozni a Kiskunság méretű lyukat, hanem meséld el mi volt, ha elég vicces, kapni fogod a donéteket az erről készült vekni-videóban! Szerintem pár ezer forintot mindenkinek megér megnézni ahogy eldadogod a kudarcaidat.
Kék Óceán, Hahó!
Kék Óceán, Hahó!
-
Jun 10, 2018 01:01:45
Szerintem elsunnyogja az egészet, azt hitte, hogy majd bevesszük a kamuját. Mivel nem ért a futáshoz, az órához, semmihez, ezért nem fogja bevállalni a hamisítást, egyszerűen bekerül a keresztlevele mellé a futást bizonyító dokumentum. Bizony! A hazug féreg sodi!
A szatírkodás se vidította fel annyira, hogy megjelenjen a fórumon. Ha holnap is bujkálni fog, akkor kijelenthetjük: valami nagyon durva kudarcocskát próbált megmasnizni a 33 perces kamuval.
Jun 10, 2018 01:01:45
atomóra-epizód
Jun 10, 2018 01:10:34
* a kudarcocska miatt késik elmarad *
Jun 10, 2018 01:10:34
banshee
(
x24)
Jun 10, 2018 08:26:09
x24)
Persze, de ha utolsó pillanatban előjön ilyennel, hogy nem a saját nevén akar futni, mert csak, akkor azt már nem...
banshee
(
x24)
Jun 10, 2018 08:29:15
x24)
Tett már fel edzésexcelt, hogy futópadon - amin sokkal könnyebb futni, mint akármilyen talajon - mennyi idő alatt futotta le az 1,2 kilit?
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2018 08:43:58
Tett már fel edzésexcelt, hogy futópadon - amin sokkal könnyebb futni, mint akármilyen talajon - mennyi idő alatt futotta le az 1,2 kilit?
Milyen edzésexcel?
Másfél éve van lassan bérlete, szerintem összesen nem volt ötször.
Akkor is 10 perc futópad, majd faszlóbálás a szaunában.
Jun 10, 2018 08:43:58
-
Jun 10, 2018 09:10:21
Az alkoholista kripli egy lépcsötöl verejtékezve zihál.Szerintem annyi történt hogy a fönök kiparancsolt mindenkit közösségi programra.Recskás csak idiótán videózgatott,mert senki sem akart beszélgetni vele.
Jun 10, 2018 09:10:21
-
Jun 10, 2018 09:18:06
Az alkoholista kripli egy lépcsötöl verejtékezve zihál.Szerintem annyi történt hogy a fönök kiparancsolt mindenkit közösségi programra.Recskás csak idiótán videózgatott,mert senki sem akart beszélgetni vele.
Nagyjából.
Az, hogy a recskás beállt futni, max. azokban merülhet fel akik soha életükben nem sportoltak - nekik azt ajánlom próbáljanak csak 1 km-t lefutni rendes tempóban és megértik miért lehetetlen.
Jun 10, 2018 09:18:06
-
Jun 10, 2018 09:42:05
Nem volt külön induló fogyatékkal élöknek?
Jun 10, 2018 09:42:05
-
Jun 10, 2018 09:56:17
Shrekk nyílvánossàgra kerülése is hatalmas vihart kavart a csatornapatkány világában.Úgy kapta el a kamerát mint egy szégyenlös fürdöskurva.Utána meg idegesen nézte a fórumot élö adásban.Shrekk szerintem egész nap sodizmusokkal szopatná a gyagyást pár sztori után.
Bocs az elözöért mod.
Bocs az elözöért mod.
Jun 10, 2018 09:56:17
töppedt buzigolyók
Jun 10, 2018 10:02:25
Shrekk nyílvánossàgra kerülése is hatalmas vihart kavart a csatornapatkány világában.Úgy kapta el a kamerát mint egy szégyenlös fürdöskurva.Utána meg idegesen nézte a fórumot élö adásban.Shrekk szerintem egész nap sodizmusokkal szopatná a gyagyást pár sztori után.
Bocs az elözöért mod.
Bocs az elözöért mod.
Pontosan ez történt. Belépett a transzi ork, a recskás pedig szó szerint átrepült a szobán, hogy elfordítsa a kamerát. Érdekes kombinációja a figyelemkurvulásnak és a csatornapatkányként való bújkálásnak, pont mint az álnéven való futkorászás (pr) a kikockázott céges pólóban. Akkor vagy kussoljon az ember arról, hogy részt vesz egy ilyenen, vagy vállalja fel, hogy ő Kiss Endre Farkatlan, a zsebnáci.
Jun 10, 2018 10:02:25
-
Jun 10, 2018 10:21:43
összesen ő 33p plusz kétszer 25p és marad még két csapattárs akik mondjuk max. 70p, az összesen 2ó 30p körüli idő.
van arra tipp hogy hányadikként futhatott, melyik oszlopban keressünk fake nevet?
van arra tipp hogy hányadikként futhatott, melyik oszlopban keressünk fake nevet?
Jun 10, 2018 10:21:43
Sodi konteo
Jun 10, 2018 10:23:22
A futást ami simán lenyomozható csak gumicsontnak dobta be.
PONTOSAN azután amikor herr Shreck bemutatkozott a bicajépítő flokk an és már arcunk is van a hanghoz....
PONTOSAN azután amikor herr Shreck bemutatkozott a bicajépítő flokk an és már arcunk is van a hanghoz....
Jun 10, 2018 10:23:22
sodika
Jun 10, 2018 10:27:15
Vagyok, csak strand után este 9-kor elmentem 2 órát szaunázni is. Próbálok aktív hétvégéket csinálni magamnak. Kimerülök ugyan, de amúgy is ülőmunkám van, majd a melóban kipihenem. :)
Jun 10, 2018 10:27:15
-
Jun 10, 2018 10:28:03
csütörtök este többször mondta h ő lesz az utolsó futó
Jun 10, 2018 10:28:03
-
Jun 10, 2018 10:28:52
:)
A videó lesz a bizonyíték. Amikor láttam itt a fórumon, hogy kutakodtok, akkor elintéztem, hogy élnéven szerepeljek. Kicsit kellemetlen volt cégen belül, hogy hirtelen ilyesmi fontos nekem, de el lett intézve még a délután. :)
A videó lesz a bizonyíték. Amikor láttam itt a fórumon, hogy kutakodtok, akkor elintéztem, hogy élnéven szerepeljek. Kicsit kellemetlen volt cégen belül, hogy hirtelen ilyesmi fontos nekem, de el lett intézve még a délután. :)
hol a bizonyíték? milyen videó késik egy napot ? már két napot késik, vasárnap van!!!!
beütött az izomláz? schrek meglátta magát a fórumon és kitépte a 400 mbit-et a falból?
Jun 10, 2018 10:28:52
sodika
Jun 10, 2018 10:33:42
Érdekes, hogy tegnap nem volt izomlázam, de így, hogy ráraktam egy laza mászkálós napot, már lett.
Jun 10, 2018 10:33:42
-
Jun 10, 2018 10:37:20
Kimerülök ugyan, de amúgy is ülőmunkám van, majd a melóban kipihenem. :)
a rendszergazda is pont így állt a melóhoz.
azóta is pihenget
Jun 10, 2018 10:37:20
sodika
Jun 10, 2018 10:38:13
Úgy értem, fizikailag xD
Jun 10, 2018 10:38:13
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 10, 2018 10:38:30
x38)
Hol az óralog, recskás?
A kopasz, rikító kék pólót és picsanadrágot viselő csőbuzi főbérlőd kúrogat is, vagy csak pénzre húz le?
Szatírkodás ÉS szauna egyszerre, úgy, hogy még nincs vlog? Nagyon gáz volt a péntek, ugye? Mesélj, hadd röhögjünk. Elég a hazudozásból!!
A kopasz, rikító kék pólót és picsanadrágot viselő csőbuzi főbérlőd kúrogat is, vagy csak pénzre húz le?
Szatírkodás ÉS szauna egyszerre, úgy, hogy még nincs vlog? Nagyon gáz volt a péntek, ugye? Mesélj, hadd röhögjünk. Elég a hazudozásból!!
powerfap
Jun 10, 2018 10:43:15
Kire raktad rá az órádat recsi, aki 33 perc alatt futotta az 5 km-t?
Ma reggel futottam a szokásos ötöst. Soha nem nezem az időt, most mértem..
Kis rekortán pálya. Saját lekőrözve ami nem nagy, heti rendszerességgel lefutva. Több hobbi kocogót lekőrözve, a végét erősen megtolva.
Az idő 33 perc. Tudom nem egy csúcs, de nekem pont jó.
Csak a lényeget: nulla gyakorlattal. Semmi futócipő stb. te a büdös életben nem futod ezt az időt.
Legalább kamuztál volna valami hihetőbbet, de még ahhoz is hülye vagy hogy kamuból hihetően sportolj.
Ma reggel futottam a szokásos ötöst. Soha nem nezem az időt, most mértem..
Kis rekortán pálya. Saját lekőrözve ami nem nagy, heti rendszerességgel lefutva. Több hobbi kocogót lekőrözve, a végét erősen megtolva.
Az idő 33 perc. Tudom nem egy csúcs, de nekem pont jó.
Csak a lényeget: nulla gyakorlattal. Semmi futócipő stb. te a büdös életben nem futod ezt az időt.
Legalább kamuztál volna valami hihetőbbet, de még ahhoz is hülye vagy hogy kamuból hihetően sportolj.
Jun 10, 2018 10:43:15
-
Jun 10, 2018 10:43:23
csőbuzi főbérlőd kúrogat is, vagy csak pénzre húz le?
most írta hogy igyekszik aktív hétvégéket csinálni.
hétközben passzív csak. :D
Jun 10, 2018 10:43:23
-
Jun 10, 2018 10:51:57
Eddig nem voltam babonás,de egyre jobban kezdek hinni ebben a tükörtöréses dologban.
Jun 10, 2018 10:51:57
xray
(
x21)
Jun 10, 2018 11:00:33
x21)
a félrebeszélést lépjük át, amíg érdemi infót nem szállít. mát majdnem azt írtam, h tiltsuk ki a saját fórumáról. :)
-
Jun 10, 2018 11:00:39
Érdekes, hogy tegnap nem volt izomlázam, de így, hogy ráraktam egy laza mászkálós napot, már lett.
Ne hazudozz már ilyen butaságokat. Ha tanultál volna biokémiát, meg sem próbáltál volna ilyen faszságot leírni.
Te nem futottál 5 km-t. Halálodon lettél volna másnap.
Jun 10, 2018 11:00:39
Sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2018 11:02:58
Az elején pár száz métert kocogott, utána sétálta a maradék 4,5 kilométert.
A 60 percet szégyellte, ezért behazudott 33 percet. Ez az egyetlen életszerű magyarázat.
A 60 percet szégyellte, ezért behazudott 33 percet. Ez az egyetlen életszerű magyarázat.
Jun 10, 2018 11:02:58
Sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2018 11:38:51
Én sok mindent hajlandó vagyok elhinni, de a 33 percet nem.
Pár hete Drezdában egy enyhe emelkedőn ment fel, és egy perc után lihegett és szenvedett.
Pár hete Drezdában egy enyhe emelkedőn ment fel, és egy perc után lihegett és szenvedett.
Jun 10, 2018 11:38:51
-
Jun 10, 2018 12:08:04
Az elején pár száz métert kocogott, utána sétálta a maradék 4,5 kilométert.
Jun 10, 2018 12:08:04
töppedt buzigolyók
Jun 10, 2018 12:10:31
Előbb hinném el, hogy izomszakadást vagy fáradásos törést szenvedtél a betonon futástól, mint azt, hogy másnap nem volt izomlázad. Nemhogy izomláz, de enyhe csonthártya-gyulladás is teljesen természetes lenne, ha edzetlenül nekiáll valaki betonon futni. Mondom ezt úgy, hogy tíz éve focizom, és rendszeresen van izomlázam egy-egy durvább edzés után. Ha már muszáj kamuzni, akkor csináld hihetően, Endre.
Jun 10, 2018 12:10:31
Schwezoff Dávid
Jun 10, 2018 12:11:48
ha összeadjuk, akkor tűpontosan kijön, hogy sneci 99%-ban hazudik.
Jun 10, 2018 12:11:48
-
Jun 10, 2018 12:12:44
Alap h hazudik, kb 1 perc ide feltenni az okosóra eredményét, most már simán mehet egy kört a bicajjal és beíra azt.
Jun 10, 2018 12:12:44
Andi
Jun 10, 2018 12:13:24
Ha minden igaz és semmi sem, ahogy az általában szokott lenni, akkor megvan a cégnél a pontos beosztása. Kifutófiú.
Jun 10, 2018 12:13:24
-
Jun 10, 2018 12:31:12
Nézzétek csak meg az első videót innen:
www.berliner-teamstaffel.de/news-und-media/news/2018/06/08/dritter-tag-der-berliner-wasserbetriebe-5x5-km-teamstaffel-mit-hitzerekord-video.html
Az az érdekes, hogy patakokban folyik a sör. Márpedig egy utoljára futó vadászbika két óránnyi tűző napon álldogálás közben biztosan megszomjazik.
Az történhetett, hogy éhgyomorra a melegben két sör is a bringaszerelős videók végén látható állapotba juttatta, és mondták neki, hogy ne erőltesse a futást, vagy maga fordult vissza 100 méternyi bukdácsolás után.
Ez annyira kínos, hogy én se reklámoznám a helyébe a trolloknak. Mondjuk ennél is jobban aggasztana, hogy a "projectvezető kislánnyal" és a "főfőfőnökkel" is jól kibaszott, de majd tágra nyitja a szemét, és sokat mosolyog, akkor nem lesz semmi gond.
www.berliner-teamstaffel.de/news-und-media/news/2018/06/08/dritter-tag-der-berliner-wasserbetriebe-5x5-km-teamstaffel-mit-hitzerekord-video.html
Az az érdekes, hogy patakokban folyik a sör. Márpedig egy utoljára futó vadászbika két óránnyi tűző napon álldogálás közben biztosan megszomjazik.
Az történhetett, hogy éhgyomorra a melegben két sör is a bringaszerelős videók végén látható állapotba juttatta, és mondták neki, hogy ne erőltesse a futást, vagy maga fordult vissza 100 méternyi bukdácsolás után.
Ez annyira kínos, hogy én se reklámoznám a helyébe a trolloknak. Mondjuk ennél is jobban aggasztana, hogy a "projectvezető kislánnyal" és a "főfőfőnökkel" is jól kibaszott, de majd tágra nyitja a szemét, és sokat mosolyog, akkor nem lesz semmi gond.
Jun 10, 2018 12:31:12
Újságíró troll
Jun 10, 2018 12:37:12
Most, hogy már fotónk is van, mehet a Sodipedia szócikk. A fotókat kérlek szúrjátok bele.
Schrekk, a berlini ogre
Shrekk, vagy Herr Schrekk nem más, mint SoDI berlini főbérlője a 2017-18-as évek folyamán. Ez a lakrész a híres "nikecell odú" (ejtsd sodisan: "nájszköll"). Egy pár négyzetméteres lyuk, ahol a fotók, videók és elmondások szerint SoDI olyan rendetlenségben és mocsokban él, mint egy legalja csöves a Blahán. És szokásához híven egyik kárt a másik után okozza, aminek természetesen a velejáróit meg kell térítenie.
A snecológusok azért adták ezt a gúnynevet a főbérlőnek, mert SoDI vlogjának egyes epizódjaiban hallatszott, ahogy Endre a főbérlőjével beszél. A válaszoló pedig egy mély, reszelős, krákogós, széjjeldohányzott hangon szólalt meg, pontosan úgy, ahogy a híres DreamWorks film nagy zöld főszereplőjét képzelné maga elé az ember.
Herr Schrekk - SoDI többi németországi főbérlőjéhez hasonlóan - igen hamar rájött, hogy egy igazi balekkal áll szemben (lásd még: "nem fatyok balek!"), így az egyébként is elég húzós bérleti díjat kedvére kiegészíti még ezzel-azzal, amit a fogyatékos Endre rendre ki is fizet. Ezek közül sok persze teljesen jogos kárigény.
Endre - sok más mellett - pluszban fizet még a főbérlő általi reggeli készítésért, a megemelt internet sávszélességért (amit ettől még élőszeretettel húzogat ki a saját szobában lévő router-ből az ogre, ha Netflix-et szeretne nézni, ezzel rendszeresen idegrohamba üldözve az éppen stream-elő SoDI-t), az összevérezett fehér szőnyegért, a szétpenészedett télikertért (ami visszatérő jelenség kivétel nélkül minden albérletben, ahol Recskaboy - vagy nevezzük Penészboy-nak - megfordul), vett neki egy házi szoláriumot is. De Schrekk még a használt laptopját és biciklijét is próbálta rásózni debil albérlőjére.
Bár Endre az ideális albérlő (antiszociális, nem sok vizet zavar otthon, és alázatosan fizet bemondásra minden hülyeségért), mégis már hosszú ideje borotvaélen táncol, hogy az ogre felmondja a szerződést és kihajítja a kütyüivel együtt az utcára. Az igénytelensége, folyamatos károkozása (és minden bizonnyal a szaga) már Schrekk-nek is sok. A főbérlő egyszer próbaképpen egy döglött legyet helyezett el a hűtőben, figyelve, hogy Endrét mennyire izgatja a dolog (ami egyébként az ogre lelkivilágáról és igényességgi szintjéről is sokat elmond). A recskás persze a lehető legtermészetesebb módon csak körberakta cuccaival a légyhullát, eszébe sem jutott eltávolítani.
Ez volt az utolsó csepp a pohárban, ekkor Herr Schrekk azonnali szerződésbontást helyezett kilátásba. SoDI ekkor még nagy nehezen elérte a maradást, de látszik, hogy már az utolsó utáni dobása van Herr Schrekk-nél. Azóta azzal is be van fenyítve a büszke és független vadászbika, hogy kizárólag ülve wc-zhet és a hőfok is maximálisan 23 (LOL!) fok lehet a szobájában, egyetlen eggyel se több (24 fokból már csinált balhét az ogre).
Érdekes egyébként a "majdnem kirúgás" története is. Endre elmondása szerint Schrekk már átadta neki a felmondó levelet, csak hosszas könyörgés után volt hajlandó megenyhülni. Hogy ezt a bőgés váltotta ki (egy jellegzetesen sodis angolnázás, masnizás a fórumról: -Endre, volt sírás? -Nem feltétlenül nem...), vagy valami sokkal sötétebb, perverzebb szexuális ajánlkozás, azt nem tudni (lásd szexnagyi, az XXL-es atléta és az idős párok mellé harmadik recskaboynak ajánlkozó szexhirdetések óta az ilyesmi egyáltalán nem légből kapott Endre esetében). A németeknél rengeteg a vén perverz, akik iránt Endre is élénken érdeklődik (lásd még kényszeres textilmentes szaunákba járkálása).
Endre retteg a lakcíme és főbérlőjének kiléte napvilágra kerülésétől, nehogy az "ártatlan trollok" tréfáinak essen áldozatul. 2018 júniusában azonban lelepleződött a snecológusok előtt Herr Schrekk. Endre éppen a Sodi beszól csatornáján élőben közvetítette a hitelből vásárolt biciklijének összeszerelését, ami több mint 8 órán át (!!!) futó projekt volt neki, a jellegzetes ideggörcsökkel, nyüszítésekkel, és a fő tételmondatokkal ("ény eszt nyem éjtyem") tarkítva.
Herr Schrekk egyszer csak benyitott a szobába, hogy megtekintse az Endre állítása szerint már kész művet, így a kamera látószögébe került (ez is sokat elmond, hogy a főbérlő szó nélkül, kopogás nélkül bejön albérlője szobájába). Endre tőle szokatlan fürgeséggel, a szoba másik feléből szinte repülve rontott rá a kamerára, hogy elfordítsa azt - de már késő, a live videó megörökítette Herr Schrekk-et a trollok számára.
A hang alapján való megérzés és a Schrekk becenév pontos volt, a főbérlő valóban egy idős, elhízott, kinyúlt kék pólót viselő, tetovált karú vérbeli német proli. Egy ilyen ember csicskáztatja a magyar(országi) sztárprogramozót, a független vadászbikát.
Egyébként a videón Schrekk azonnal észrevételezett pár alapvető, életveszélyes hiányosságot és hibát a "kész" bringán, ami újabb hosszú órákra ellátta munkával Endrét és biztosította a szórakoztató faktort a snecológusoknak. A rövid beszélgetésből pontosan átjön Endre német (nem)tudása. Gyakorlatilag egy szót se ért főbérlője mondanivalójából, amit kínos heherészéssel leplez, és folyamatos "oké-okézással" próbál véget vetni a beszélgetésnek. Rendkívül kínos hallgatni!
Herr Schrekk a fent részletezett sneciszopatási módszertanok kidolgozása alapján a Snecológia Tanszék gyémánt fokozatú jávorszarvas díjának boldog tulajdonosa.
Schrekk, a berlini ogre
Shrekk, vagy Herr Schrekk nem más, mint SoDI berlini főbérlője a 2017-18-as évek folyamán. Ez a lakrész a híres "nikecell odú" (ejtsd sodisan: "nájszköll"). Egy pár négyzetméteres lyuk, ahol a fotók, videók és elmondások szerint SoDI olyan rendetlenségben és mocsokban él, mint egy legalja csöves a Blahán. És szokásához híven egyik kárt a másik után okozza, aminek természetesen a velejáróit meg kell térítenie.
A snecológusok azért adták ezt a gúnynevet a főbérlőnek, mert SoDI vlogjának egyes epizódjaiban hallatszott, ahogy Endre a főbérlőjével beszél. A válaszoló pedig egy mély, reszelős, krákogós, széjjeldohányzott hangon szólalt meg, pontosan úgy, ahogy a híres DreamWorks film nagy zöld főszereplőjét képzelné maga elé az ember.
Herr Schrekk - SoDI többi németországi főbérlőjéhez hasonlóan - igen hamar rájött, hogy egy igazi balekkal áll szemben (lásd még: "nem fatyok balek!"), így az egyébként is elég húzós bérleti díjat kedvére kiegészíti még ezzel-azzal, amit a fogyatékos Endre rendre ki is fizet. Ezek közül sok persze teljesen jogos kárigény.
Endre - sok más mellett - pluszban fizet még a főbérlő általi reggeli készítésért, a megemelt internet sávszélességért (amit ettől még élőszeretettel húzogat ki a saját szobában lévő router-ből az ogre, ha Netflix-et szeretne nézni, ezzel rendszeresen idegrohamba üldözve az éppen stream-elő SoDI-t), az összevérezett fehér szőnyegért, a szétpenészedett télikertért (ami visszatérő jelenség kivétel nélkül minden albérletben, ahol Recskaboy - vagy nevezzük Penészboy-nak - megfordul), vett neki egy házi szoláriumot is. De Schrekk még a használt laptopját és biciklijét is próbálta rásózni debil albérlőjére.
Bár Endre az ideális albérlő (antiszociális, nem sok vizet zavar otthon, és alázatosan fizet bemondásra minden hülyeségért), mégis már hosszú ideje borotvaélen táncol, hogy az ogre felmondja a szerződést és kihajítja a kütyüivel együtt az utcára. Az igénytelensége, folyamatos károkozása (és minden bizonnyal a szaga) már Schrekk-nek is sok. A főbérlő egyszer próbaképpen egy döglött legyet helyezett el a hűtőben, figyelve, hogy Endrét mennyire izgatja a dolog (ami egyébként az ogre lelkivilágáról és igényességgi szintjéről is sokat elmond). A recskás persze a lehető legtermészetesebb módon csak körberakta cuccaival a légyhullát, eszébe sem jutott eltávolítani.
Ez volt az utolsó csepp a pohárban, ekkor Herr Schrekk azonnali szerződésbontást helyezett kilátásba. SoDI ekkor még nagy nehezen elérte a maradást, de látszik, hogy már az utolsó utáni dobása van Herr Schrekk-nél. Azóta azzal is be van fenyítve a büszke és független vadászbika, hogy kizárólag ülve wc-zhet és a hőfok is maximálisan 23 (LOL!) fok lehet a szobájában, egyetlen eggyel se több (24 fokból már csinált balhét az ogre).
Érdekes egyébként a "majdnem kirúgás" története is. Endre elmondása szerint Schrekk már átadta neki a felmondó levelet, csak hosszas könyörgés után volt hajlandó megenyhülni. Hogy ezt a bőgés váltotta ki (egy jellegzetesen sodis angolnázás, masnizás a fórumról: -Endre, volt sírás? -Nem feltétlenül nem...), vagy valami sokkal sötétebb, perverzebb szexuális ajánlkozás, azt nem tudni (lásd szexnagyi, az XXL-es atléta és az idős párok mellé harmadik recskaboynak ajánlkozó szexhirdetések óta az ilyesmi egyáltalán nem légből kapott Endre esetében). A németeknél rengeteg a vén perverz, akik iránt Endre is élénken érdeklődik (lásd még kényszeres textilmentes szaunákba járkálása).
Endre retteg a lakcíme és főbérlőjének kiléte napvilágra kerülésétől, nehogy az "ártatlan trollok" tréfáinak essen áldozatul. 2018 júniusában azonban lelepleződött a snecológusok előtt Herr Schrekk. Endre éppen a Sodi beszól csatornáján élőben közvetítette a hitelből vásárolt biciklijének összeszerelését, ami több mint 8 órán át (!!!) futó projekt volt neki, a jellegzetes ideggörcsökkel, nyüszítésekkel, és a fő tételmondatokkal ("ény eszt nyem éjtyem") tarkítva.
Herr Schrekk egyszer csak benyitott a szobába, hogy megtekintse az Endre állítása szerint már kész művet, így a kamera látószögébe került (ez is sokat elmond, hogy a főbérlő szó nélkül, kopogás nélkül bejön albérlője szobájába). Endre tőle szokatlan fürgeséggel, a szoba másik feléből szinte repülve rontott rá a kamerára, hogy elfordítsa azt - de már késő, a live videó megörökítette Herr Schrekk-et a trollok számára.
A hang alapján való megérzés és a Schrekk becenév pontos volt, a főbérlő valóban egy idős, elhízott, kinyúlt kék pólót viselő, tetovált karú vérbeli német proli. Egy ilyen ember csicskáztatja a magyar(országi) sztárprogramozót, a független vadászbikát.
Egyébként a videón Schrekk azonnal észrevételezett pár alapvető, életveszélyes hiányosságot és hibát a "kész" bringán, ami újabb hosszú órákra ellátta munkával Endrét és biztosította a szórakoztató faktort a snecológusoknak. A rövid beszélgetésből pontosan átjön Endre német (nem)tudása. Gyakorlatilag egy szót se ért főbérlője mondanivalójából, amit kínos heherészéssel leplez, és folyamatos "oké-okézással" próbál véget vetni a beszélgetésnek. Rendkívül kínos hallgatni!
Herr Schrekk a fent részletezett sneciszopatási módszertanok kidolgozása alapján a Snecológia Tanszék gyémánt fokozatú jávorszarvas díjának boldog tulajdonosa.
Jun 10, 2018 12:37:12
sodika
Jun 10, 2018 12:45:53
Nem hajdani egyetemi tanár, de legalább echte német.
A nyírségi proli Andi görög festményes csaj meg a hamburgi francianéger után nem kísérletezek.
A nyírségi proli Andi görög festményes csaj meg a hamburgi francianéger után nem kísérletezek.
Jun 10, 2018 12:45:53
sodika
Jun 10, 2018 12:46:15
egy vessző kimaradt, de értitek xD
Jun 10, 2018 12:46:15
Örebro
(
x17)
Jun 10, 2018 12:47:38
x17)
gyagyås, megint hazudtål, hol a video?:-)
Biztatási kár
Jun 10, 2018 12:47:57
Van keresztneve is?
Jun 10, 2018 12:47:57
-
Jun 10, 2018 12:48:20
egy szó hibás: élőszeretettel helyett, előszeretettel
Jun 10, 2018 12:48:20
-
Jun 10, 2018 12:49:21
mondja ezt a budai dandy, aki a pólójába törli a taknyát ha nem eszi meg..
Jun 10, 2018 12:49:21
xray
(
x21)
Jun 10, 2018 12:54:20
x21)
kinek képzeled magad, te torzszülött? A nyírségi proli Andi görög festményes csaj meg a hamburgi francianéger után nem kísérletezek.
-
Jun 10, 2018 12:54:28
A futásról beszélj te hazug geci. Milyen volt, ittál-e sört, mi a bizonyíték, hogy futottál, stb.
Jun 10, 2018 12:54:28
Schwezoff Dávid
Jun 10, 2018 12:56:29
a kirohadt fogú alkesz púp a proli.
Jun 10, 2018 12:56:29
-
Jun 10, 2018 12:57:29
Shrekk mit szólt a tükörhöz?Maead annyi a hitelkeretből hogy kifizesd?
Jun 10, 2018 12:57:29
sodika
Jun 10, 2018 12:57:59
kinek képzeled magad, te torzszülött?
Olyan embernek, aki többé nem kísérletezik mindneféle ilyen-olyanféle emberrel. Nem német emberből kizárólag a litván gyerek nem baszott át, akitől az első berlini lakásomat béreltem még 2014-ben.
Jun 10, 2018 12:57:59
-
Jun 10, 2018 12:58:33
Nem artatlan trollok, hanem artalmatlan trollok, haho!
Jun 10, 2018 12:58:33
sodika
Jun 10, 2018 12:58:57
Jó, az indonéz főnökúr is jófej volt, aki felvett Hamburgba. Ő gyakorlatilag az életemet mentette meg.
Jun 10, 2018 12:58:57
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 10, 2018 12:59:05
x38)
Shrek bácsi is átbasz folyamatosan, Hahó!
Tegyél fel képet a télikertről és az okosóráról!
Kirúgtak már, vagy hétfőig várnak vele?
Tegyél fel képet a télikertről és az okosóráról!
Kirúgtak már, vagy hétfőig várnak vele?
sodika
Jun 10, 2018 13:00:02
Miért rúgnának ki? Nulla edzéssel a 33 percem jobb, mint gondoltam. Attól féltem, ne legyen több 36 percnél. És nem is lett.
Jun 10, 2018 13:00:02
-
Jun 10, 2018 13:01:33
Jó, az indonéz főnökúr is jófej volt, aki felvett Hamburgba. Ő gyakorlatilag az életemet mentette meg.
Bebasztál, és nem tudtál futni, igaz? Cserben hagytál négy embert, akik viszont rendesen futottak. Azt ugye tudod, hogy a főfőfőnök azóta utánad kérdezett, és ha nem azt hallja mindenkitől, hogy te vagy a legjob embere, akkor még a próbaidőd alatt kirúgat?
Jun 10, 2018 13:01:33
100 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Sry