ez meg mifasz?
A busz közel van, de onnan mondjuk a Moszkva van kb 1 óra busszal.
sneci, a felperes.
Ez meg milyen csőrös vas?
:D
Még mindig nem értem miért van ettől ennyire oda...
értem. felperes?
ő fogja beperelni vagy feljelenteni azokat, akik csúnyákat írnak snecire. annyira beszartam, hogy lehet átváltok a púposra. vagy az "el poop"-ra. még nem tudom. csak azt, hogy nagyon befostam, és tele az orrom takonnyal.
viszont holnap beszélek egy végrehajtóval. hátha elmúlik ez a taknyosodás.
ez kurva jó védekezési taktika lesz, meglásd. erre a bíró kénytelen lesz megkérdezni snecit, hogy ő írta-e a masztipartis kommentet.
többek között az ilyen poénok miatt várom az idézést.:))
A bartosistákat vajon hol lehet megtalálni? (A herét ugye bezárták.) Lehetne velük fogadást kötni, hogy miután összeeresztettük idoljainkat, kiderülne, hogy vajon a bartosizmus, vagy a snecológia a felsőbbrendű tudomány.
A Lakbér Lidérc végre felvételt nyer a Szupergonoszok Ligájába!
szerintem bartos felsőbbrendű, mint emberi lény, de pont ezért magasabbrendű a snecológia.
Ne viccelj. Fürtöske ugyanolyan képmutató fasz, mint Sodi. Pofázik a szeretetről, de ha Sneci az utcára kerülne, a kisujját sem mozdítaná. Az egész családban benne van a féreg-gén.
Főszabályként otthagyná a szarban, de ő akar snecitől valamit (18+)
SF addig rinyál, amíg a szülei be nem fogadják. A két ratyi aludhat közös szobában, a szülők pedig szépen eltartják snecit is.
Balázska tehát kap egy szép játékszert, mással fizetteti meg és a lelkiismerete is tiszta, hiszen ő befogadott egy rokont....
Ez a Klein-mentalitás
RÉMLIK VALAMI KANAPÉ MEG IRODA... Vagy az más? :D
nyugodtan lehet púposozni valakit, akit a természet ilyen szépen kárpótolt, gondolok itt a 23 centis csodára.
mondjuk azon kicsit csodálkozom, hogy a társkereső hirdetéseiben nem szól semmit a fogyatékosságáról.
ez lett volna a korrekt:
"púpos, kanos, egyetemista srác 23 centis farokkal keres asszonyokat, párokat szexre. gyere nézd meg a csodát! anyagiak kizárva. ha megsimogatod a púpom, az szerencsét hoz."
Jézusmária.
Béla, értékelem a toleranciádat, én sem piszkáltam ezzel soha, de felhívnám szíves figyelmedet az ortopédiára és a csontkovácsra.
Minek 23 centis bré, ha csak a parazsat tudja vele piszkálni? Egy nagy fasz tökéletes elpazarlása volt azt Snecire rakni...
ne légy ilyen igazságtalan. 2 dologra is tudja használni:
1. faszverés
2. dicsekedés a trollok előtt, hogy neki ekkora van
Ez tényleg nem normális. Nincsenek emberi kapcsolatai, ezért magának is képes regényeket írogatni...
Jézusmária.
forever alone.. bazdmeg erre nem tudok mit mondani.. ennyi..
Sneci meg köteles lesz a hamis tanúzás terhe mellett válaszolni.
Tőlem távol áll az ilyen. Ha valamiről nem tehet ez a csődbödön, akkor az a púpja. Szerintem ő az egyetlen ember hazánkban, aki talicskaszám hordja elénk a napi röhögnivalót, amolyan sajátos "sneciszar.com"-ként. Így azt hiszem, azon tényleg felesleges viccelődnünk, amiért joggal horkanhat fel. Ugyanis így éppen a trollok nevelő hatása vész el, és joggal veti a szemünkre, hogy nem differenciálunk.
Ezért nyújtottam neki ebben egyoldalúan baráti jobbot.
Természetesen ez egy fikarcnyit sem változtat azon a tényen, hogy milyen mélységesen undorítónak találom azt, ahogyan például a szüleiről beszél, és ahogyan viszonyul hozzájuk. Ezért például megérdemli a "hálátlan gecikupac" jelzőt, de semmiképpen sem a "púpos, véreres szar" jelzőt, amit még pl. tegnap használtam volna.
Új típusú együttműködés.
Röviden becsicskulás.
Akkor majd kvázi ki leszel fizetve.
Az nem jó. Ott a bűvös 23 centi tök átlagos,így értelmét vesztené az élete.
Nem szeretek filmekre hivatkozni, de a Kingpinben (Tökös-tekés) volt az a kifejezés a főszereplő után, hogy "bemunsol".
Én mindig abban vagyok, ez a te szerencséd ;)
Mit értsünk ezalatt, Sodi? Békét szeretnél? Változtatni az elcseszett életeden?
Tudod mit, púposozásért én is elnézést kérek. A recskást, a zsidófalót, meg a többit megérdemled, de fogalmam sem volt, hogy ilyen durva gerincferdülésed van. Ha lesz pénzed, az adósságaid rendezése mellett a gyógytornász meg a fogorvos legyen az első.
Talán észhez tér.
semmi. a békejobb csak egy könyörgés volt sneci részéről, hogy ne üssük tovább, pl. ne szorongassuk a végrehajtással. de ez nem így megy.
Geronazzo Mária...
Szerző:
Hitvány Patkány
Mar 05, 2012 20:24:58
Válasz
(6)
Buzikuzin, ne itt pontozd le a kommenteket, hanem kedveld a másik ratyi fényképét. Nehogy lájkolatlanul maradjon.
Mar 05, 2012 20:24:58
SoDomIa
Mar 05, 2012 20:30:21
http://www.facebook.com/sneci
ez meg mifasz?
Mar 05, 2012 20:30:21
Andy Dufresne
Mar 05, 2012 20:32:38
Közel van a Pestre vezető főút, úgyhogy valszeg csak párszáz méter.
A busz közel van, de onnan mondjuk a Moszkva van kb 1 óra busszal.
Mar 05, 2012 20:32:38
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 20:33:36
ez meg mifasz?
sneci, a felperes.
Mar 05, 2012 20:33:36
Andy Dufresne
Mar 05, 2012 20:35:00
Ez meg milyen csőrös vas?
:D
Mar 05, 2012 20:35:00
Andy Dufresne
Mar 05, 2012 20:38:48
bréking!!!
trollos poszt a fb-n.:)))
baszki, én már nem bírom ezt a mai napt. kurva sokat röhögtem:)))
trollos poszt a fb-n.:)))
baszki, én már nem bírom ezt a mai napt. kurva sokat röhögtem:)))
Még mindig nem értem miért van ettől ennyire oda...
Mar 05, 2012 20:38:48
Rotwein
Mar 05, 2012 20:40:18
Valaki másolja be a fb postot légyszi.
Mar 05, 2012 20:40:18
SoDomIa
Mar 05, 2012 20:43:02
sneci, a felperes.
értem. felperes?
Mar 05, 2012 20:43:02
Geron Teofil
Mar 05, 2012 20:47:21
Én minden sodihoz, sodiról szóló hozzászólásomat ahhoz intéztem, aki masztipartit akart szervezni az index fórumában.
Vagy ahhoz se.
:)
Vagy ahhoz se.
Mar 05, 2012 20:47:21
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 20:48:33
értem. felperes?
ő fogja beperelni vagy feljelenteni azokat, akik csúnyákat írnak snecire. annyira beszartam, hogy lehet átváltok a púposra. vagy az "el poop"-ra. még nem tudom. csak azt, hogy nagyon befostam, és tele az orrom takonnyal.
viszont holnap beszélek egy végrehajtóval. hátha elmúlik ez a taknyosodás.
Mar 05, 2012 20:48:33
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 20:52:37
Én minden sodihoz, sodiról szóló hozzászólásomat ahhoz intéztem, aki masztipartit akart szervezni az index fórumában.
Vagy ahhoz se.
Vagy ahhoz se.
ez kurva jó védekezési taktika lesz, meglásd. erre a bíró kénytelen lesz megkérdezni snecit, hogy ő írta-e a masztipartis kommentet.
Mar 05, 2012 20:52:37
SoDomIa
Mar 05, 2012 20:54:28
de mégis milyen az, hogy egy sneci feljelent egy horgászegyesületet?
Mar 05, 2012 20:54:28
Geron Teofil
Mar 05, 2012 20:58:01
- Felperes, álljon tótágast!
- MIFAAAAN?
- Álljon fel. Peres.
- Ez siker!
- Te írtad?
- Kvázi-énírtam.
- MIFAAAAN?
Engem mondjuk nem tud senki semmiért beperelni, én csak találtam egy vicces honlapot, olyat, mint a faszláma. Sose hittem el, hogy egy valódi emberről szól, sokszor olvastam itt, hogy "ilyen ember nincs", és ezt el is hiszem a mai napig.
- MIFAAAAN?
- Álljon fel. Peres.
- Ez siker!
- Te írtad?
- Kvázi-énírtam.
- MIFAAAAN?
Engem mondjuk nem tud senki semmiért beperelni, én csak találtam egy vicces honlapot, olyat, mint a faszláma. Sose hittem el, hogy egy valódi emberről szól, sokszor olvastam itt, hogy "ilyen ember nincs", és ezt el is hiszem a mai napig.
Mar 05, 2012 20:58:01
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 21:10:35
most olvasom a ratyi kommentjét sneci fb-ján, miszerint sneci bajban van. nahát, már a ratyi is felfogta, hogy miről szól a történet.
ne félj ratyi, nem lesz nagyobb baj. sneci egy panelba költözik. vagy nekem fognak havonta díjat fizetni, addig, amíg ki nem baszom őket a pecóból.
ne félj ratyi, nem lesz nagyobb baj. sneci egy panelba költözik. vagy nekem fognak havonta díjat fizetni, addig, amíg ki nem baszom őket a pecóból.
Mar 05, 2012 21:10:35
trollherceg
Mar 05, 2012 21:12:57
Sneci, a te érdekedben mondom, hogy kezdd elsajátítani a bartosizmust és a bartosi túlélési technikákat. Hamarosan szükséged lesz rá.
A bartosistákat vajon hol lehet megtalálni? (A herét ugye bezárták.) Lehetne velük fogadást kötni, hogy miután összeeresztettük idoljainkat, kiderülne, hogy vajon a bartosizmus, vagy a snecológia a felsőbbrendű tudomány.
Mar 05, 2012 21:12:57
trollherceg
Mar 05, 2012 21:14:01
most olvasom a ratyi kommentjét sneci fb-ján, miszerint sneci bajban van. nahát, már a ratyi is felfogta, hogy miről szól a történet.
A Lakbér Lidérc végre felvételt nyer a Szupergonoszok Ligájába!
Mar 05, 2012 21:14:01
trollherceg
Mar 05, 2012 21:17:51
Sneci! Ha aláírod a Pátyi Megnemtámadási Paktumot, és békét kötsz a trollokkal, a házban maradhatsz a tárlat interaktív részeként, miután Snecológiai Múzeummá (körülötte: Cigányskanzen) alakítottuk át a pátyi haciendát!
Mar 05, 2012 21:17:51
medvezsidaj
Mar 05, 2012 21:20:07
Moratórium Manót pedig megölte Kilakoltatás Küklopsz!
Mar 05, 2012 21:20:07
SoDomIa
Mar 05, 2012 21:23:34
szerintem bartos felsőbbrendű, mint emberi lény, de pont ezért magasabbrendű a snecológia.
Mar 05, 2012 21:23:34
Hitvány Patkány
Mar 05, 2012 21:28:56
Ratyi, azért a te befogadnád a szobádba igaz?
Ahol egy édcsi cica elfér, ott kettőnek is van hely, legfeljebb szorosan összebújnak.
Ahol egy édcsi cica elfér, ott kettőnek is van hely, legfeljebb szorosan összebújnak.
Mar 05, 2012 21:28:56
trollherceg
Mar 05, 2012 21:32:16
Ratyi, azért a te befogadnád a szobádba igaz?
Ne viccelj. Fürtöske ugyanolyan képmutató fasz, mint Sodi. Pofázik a szeretetről, de ha Sneci az utcára kerülne, a kisujját sem mozdítaná. Az egész családban benne van a féreg-gén.
Mar 05, 2012 21:32:16
Hitvány Patkány
Mar 05, 2012 21:43:05
<fieldset><legend>Hitvány Patkány</legend>Ratyi, azért a te befogadnád a szobádba igaz?
Ahol egy édcsi cica elfér, ott kettőnek is van hely, legfeljebb szorosan összebújnak.</fieldset>
Ahol egy édcsi cica elfér, ott kettőnek is van hely, legfeljebb szorosan összebújnak.</fieldset>
Főszabályként otthagyná a szarban, de ő akar snecitől valamit (18+)
SF addig rinyál, amíg a szülei be nem fogadják. A két ratyi aludhat közös szobában, a szülők pedig szépen eltartják snecit is.
Balázska tehát kap egy szép játékszert, mással fizetteti meg és a lelkiismerete is tiszta, hiszen ő befogadott egy rokont....
Ez a Klein-mentalitás
Mar 05, 2012 21:43:05
sodika
Mar 05, 2012 21:44:29
LOL. Egy felnőtt, munkaképes embert nem is kell befogadni sehova. :)
Mar 05, 2012 21:44:29
Béla
Mar 05, 2012 21:44:39
Kedves Sneci.
Miután ma megtudtam, hogy valóban púpos vagy, ezért többet nem foglak ezzel ugratni. Az eddigi viccelődésekért csak azért nem kérek elnézést, mert nem tudtam, hogy valóban van egy kisebb fokú testi fogyatékosságod, így csak ezért ugrattalak vele.
Semmi mást veled kapcsolatban nem vonok vissza, ugyanis továbbra is azt gondolom rólad, hogy hazudós, antiszemita, beszédhibás, ápolatlan, perverz, adósságokkal terhelt ember vagy, egy szakmai niemand.
De arról nem tehetsz, hogy ilyen hátad lett. Gondolom ezt nagyon szégyelled is, ezért takartad ki a videón is, és ezért nem találni rólad (fél)meztelen képet, csak frontról készültet.
Bár nekem szerencsére semmilyen fogyatékosságom nincsen, de el tudom képzelni, milyen nehézségeket okozhat ez számodra a mindennapokban. Így ezentúl erre tekintettel leszek.
Kommenthaverségi üdvözlettel:
Béla
Miután ma megtudtam, hogy valóban púpos vagy, ezért többet nem foglak ezzel ugratni. Az eddigi viccelődésekért csak azért nem kérek elnézést, mert nem tudtam, hogy valóban van egy kisebb fokú testi fogyatékosságod, így csak ezért ugrattalak vele.
Semmi mást veled kapcsolatban nem vonok vissza, ugyanis továbbra is azt gondolom rólad, hogy hazudós, antiszemita, beszédhibás, ápolatlan, perverz, adósságokkal terhelt ember vagy, egy szakmai niemand.
De arról nem tehetsz, hogy ilyen hátad lett. Gondolom ezt nagyon szégyelled is, ezért takartad ki a videón is, és ezért nem találni rólad (fél)meztelen képet, csak frontról készültet.
Bár nekem szerencsére semmilyen fogyatékosságom nincsen, de el tudom képzelni, milyen nehézségeket okozhat ez számodra a mindennapokban. Így ezentúl erre tekintettel leszek.
Béla
Mar 05, 2012 21:44:39
Mordecháj Rosenzweig
Mar 05, 2012 21:47:42
Gyerünk Sodi! Azonnal jelentsd föl Fotelrocker, Törzs, Inkasszó, Szeszes és Rosenzweig urakat. Azt akarom, hogy ezeken a neveken legyünk szólítva!
Mar 05, 2012 21:47:42
Andy Dufresne
Mar 05, 2012 21:48:39
RÉMLIK VALAMI KANAPÉ MEG IRODA... Vagy az más? :D
Mar 05, 2012 21:48:39
Do-not
Mar 05, 2012 21:49:18
Az megvan, hogy SF annyira nem bírja, hogy nem kommunikálunk vele, hogy létrehozott egy helyet, ahol egyoldalúan "beszélget" velünk?
reakcio.wordpress.com/2012/02/28/altalanos-mimervanaszati-uzenofal-3/
Mar 05, 2012 21:49:18
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 21:49:49
Kedves Sneci.
Béla
Béla
nyugodtan lehet púposozni valakit, akit a természet ilyen szépen kárpótolt, gondolok itt a 23 centis csodára.
mondjuk azon kicsit csodálkozom, hogy a társkereső hirdetéseiben nem szól semmit a fogyatékosságáról.
ez lett volna a korrekt:
"púpos, kanos, egyetemista srác 23 centis farokkal keres asszonyokat, párokat szexre. gyere nézd meg a csodát! anyagiak kizárva. ha megsimogatod a púpom, az szerencsét hoz."
Mar 05, 2012 21:49:49
Béla
Mar 05, 2012 21:52:24
Az megvan, hogy SF annyira nem bírja, hogy nem kommunikálunk vele, hogy létrehozott egy helyet, ahol egyoldalúan "beszélget" velünk?
Jézusmária.
Mar 05, 2012 21:52:24
Hitvány Patkány
Mar 05, 2012 21:52:32
Kedves Sneci.
Béla
Béla
Béla, értékelem a toleranciádat, én sem piszkáltam ezzel soha, de felhívnám szíves figyelmedet az ortopédiára és a csontkovácsra.
Mar 05, 2012 21:52:32
Mordecháj Rosenzweig
Mar 05, 2012 21:54:30
ez lett volna a korrekt:
ez lett volna a korrekt:
Minek 23 centis bré, ha csak a parazsat tudja vele piszkálni? Egy nagy fasz tökéletes elpazarlása volt azt Snecire rakni...
Mar 05, 2012 21:54:30
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 21:56:14
ne légy ilyen igazságtalan. 2 dologra is tudja használni:
1. faszverés
2. dicsekedés a trollok előtt, hogy neki ekkora van
Mar 05, 2012 21:56:14
Andy Dufresne
Mar 05, 2012 21:57:25
Ez tényleg nem normális. Nincsenek emberi kapcsolatai, ezért magának is képes regényeket írogatni...
Mar 05, 2012 21:57:25
Fotelrocker_Presszócigány
Mar 05, 2012 21:57:54
Jézusmária.
forever alone.. bazdmeg erre nem tudok mit mondani.. ennyi..
Mar 05, 2012 21:57:54
banshee
Mar 05, 2012 21:58:00
erre a bíró kénytelen lesz megkérdezni snecit, hogy ő írta-e a masztipartis kommentet.
Sneci meg köteles lesz a hamis tanúzás terhe mellett válaszolni.
Mar 05, 2012 21:58:00
Hitvány Patkány
Mar 05, 2012 21:58:24
Bréking, új fajta megállapodás készül??
Kiss Endre Farkas megosztott egy hivatkozást.
10 perce, Budapest
A trollok állítólag nem képmutatóak, hanem békejobbot akarnak.
Teszteljük le. Tessék, mackó.
24 óráig figyelem a hatását.
békemaci
stat.olcsobbat.hu
Megosztás
10 perce, Budapest
A trollok állítólag nem képmutatóak, hanem békejobbot akarnak.
Teszteljük le. Tessék, mackó.
24 óráig figyelem a hatását.
békemaci
stat.olcsobbat.hu
Megosztás
Mar 05, 2012 21:58:24
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 21:59:45
sneci, amúgy vigyázz a nagy brével, nehogy véletlenül te robbantsd ki a jobbikos forradalmat ha beteszed a túrótorta szűk puncijába:
www.origo.hu/tudomany/tarsadalom/20020909aforradalom.html
www.origo.hu/tudomany/tarsadalom/20020909aforradalom.html
Mar 05, 2012 21:59:45
Béla
Mar 05, 2012 21:59:53
<fieldset><legend>Béla</legend>
ez lett volna a korrekt:
ez lett volna a korrekt:
Tőlem távol áll az ilyen. Ha valamiről nem tehet ez a csődbödön, akkor az a púpja. Szerintem ő az egyetlen ember hazánkban, aki talicskaszám hordja elénk a napi röhögnivalót, amolyan sajátos "sneciszar.com"-ként. Így azt hiszem, azon tényleg felesleges viccelődnünk, amiért joggal horkanhat fel. Ugyanis így éppen a trollok nevelő hatása vész el, és joggal veti a szemünkre, hogy nem differenciálunk.
Ezért nyújtottam neki ebben egyoldalúan baráti jobbot.
Természetesen ez egy fikarcnyit sem változtat azon a tényen, hogy milyen mélységesen undorítónak találom azt, ahogyan például a szüleiről beszél, és ahogyan viszonyul hozzájuk. Ezért például megérdemli a "hálátlan gecikupac" jelzőt, de semmiképpen sem a "púpos, véreres szar" jelzőt, amit még pl. tegnap használtam volna.
Mar 05, 2012 21:59:53
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 22:02:36
bréking ismét!!
sneci fb-je...
mégis ki beszélt itt egyszerű békejobbról? békediktátumról van szó.
sneci fb-je...
Mar 05, 2012 22:02:36
Mordecháj Rosenzweig
Mar 05, 2012 22:08:16
Új típusú együttműködés.
Mar 05, 2012 22:08:16
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 05, 2012 22:09:24
"Kiss Endre Farkas megosztott egy hivatkozást.
20 perce, Budapest"
Mi van Sodi? Visszaköltöztél Budapestre, vagy csak simán szégyelled, hogy pátyi lakos vagy?
20 perce, Budapest"
Mi van Sodi? Visszaköltöztél Budapestre, vagy csak simán szégyelled, hogy pátyi lakos vagy?
Mar 05, 2012 22:09:24
Géntolvaj református
Mar 05, 2012 22:10:44
Új típusú együttműködés.
Röviden becsicskulás.
Mar 05, 2012 22:10:44
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 22:10:51
sneci, pakoljad ki amit kell, aztán meglátjuk. holnap beszélek a vh-val, ha reggel nincsenek kint a cuccok, akkor megy minden a maga útján.
Mar 05, 2012 22:10:51
Fotelrocker_Presszócigány
Mar 05, 2012 22:11:21
mi az a békemaci?
Mar 05, 2012 22:11:21
Hitvány Patkány
Mar 05, 2012 22:12:24
Kiss Úr, ennek a békemacinak nyilván semmi köze ahhoz a tényhez, hogy törzsgyökeres a következő 24 órában akar utánajárni az Ön kilakoltathatóságának.
Amennyiben ez nem pusztán egyoldalú tűzszünet, hanem valamiféle tárgyalási javaslat, akkor várjuk az ajánlatot.
Amennyiben ez nem pusztán egyoldalú tűzszünet, hanem valamiféle tárgyalási javaslat, akkor várjuk az ajánlatot.
Mar 05, 2012 22:12:24
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 22:16:18
remélem sneci nem azt gondolja, hogy itt bárki is beszart tőle, és az az ajánlat, hogy ő nem lép semmit ha mi sem.
sneci, ennyire idióta azért ne legyél. tőled senki nem fog beszarni.
sneci, ennyire idióta azért ne legyél. tőled senki nem fog beszarni.
Mar 05, 2012 22:16:18
Hitvány Patkány
Mar 05, 2012 22:39:17
13 perce, Budapest
Lám, lám, amit Hermán Péter és én csináltunk, az az igazság, csak néhány évvel megelőztük a korunkat. :)
Remélem ezt is meg tudod majd magyarázni a bíróságnak.
13 perce, Budapest
Lám, lám, amit Hermán Péter és én csináltunk, az az igazság, csak néhány évvel megelőztük a korunkat. :)
Remélem ezt is meg tudod majd magyarázni a bíróságnak.
Mar 05, 2012 22:39:17
Géntolvaj református
Mar 05, 2012 22:40:10
Sodi, ha berendezzük a (volt) házadban a Snecológiai Múzeumot, a bejáratnál lehet majd venni Sneci-pólót, Sneci-bögrét, Sneci-kézkrémet, stb. Kérsz jogdíjat?
Mar 05, 2012 22:40:10
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 05, 2012 22:45:07
"Kiss Endre Farkas megosztott egy hivatkozást.
13 perce, Budapest"
Miért szégyelled a pátyi lakcímedet?
13 perce, Budapest"
Miért szégyelled a pátyi lakcímedet?
Mar 05, 2012 22:45:07
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 22:49:23
szerintem itt már arról lehet szó, hogy már arra gondol, egy békási panelbe kell költözniük nemsokára, mivel a pátyi főhadiszállás hamarosan el fog veszni az árverésen.
Mar 05, 2012 22:49:23
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 05, 2012 22:55:17
Igazán várhatnál április közepéig azzal az árveréssel.
Akkor Sodi a beinduló saját megoldás első kifizetéseiből már sikerrel indulhatna a liciten.
Akkor Sodi a beinduló saját megoldás első kifizetéseiből már sikerrel indulhatna a liciten.
Mar 05, 2012 22:55:17
Géntolvaj református
Mar 05, 2012 22:56:19
Sodi emigrálhatna Fekete-Afrikába, és ott vehetne egy barlanglakást. Azt talán képes lenne fenntartani.
Mar 05, 2012 22:56:19
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 22:58:55
sneci, most eltávozom, reggel 9-10 között még idenézek. ha látom, hogy kipakoltad a dolgokat, és részedről ténylegesen teljesített az ajánlat, akkor talán meggondolom magam. de csak akkor, ha trolltársaim elégedettek lesznek.
nekem ez nem csak snecológia, hanem üzleti kérdés. és üzletben nincs kegyelem, ott csak profit van. ha már egy lépést is teszek az üzletben, akkor annak meg kell térülnie, profitot kell hoznia. tehát ha holnap tárgyalok a vh-val, akkor már nincs visszaút.
nekem ez nem csak snecológia, hanem üzleti kérdés. és üzletben nincs kegyelem, ott csak profit van. ha már egy lépést is teszek az üzletben, akkor annak meg kell térülnie, profitot kell hoznia. tehát ha holnap tárgyalok a vh-val, akkor már nincs visszaút.
Mar 05, 2012 22:58:55
Temporaly
Mar 05, 2012 23:15:44
Sneci! Én nagyon meggondolnám törzs kolléga ajánlatát a helyedben. Gondold meg: Amit kérünk az nem sok azokhoz az beégésekhez képest, amit az elmúlt hónapokban produkáltál. Ráadásul csak olyat is kérünk, amit már te magad is többször megígértél... csak aztán elsodikáztad. Ebbe a kis szalmaszálba, azért én belekapaszkodnék a helyedben.
Mar 05, 2012 23:15:44
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 05, 2012 23:29:50
Kicsit eldurvult ma a hangulat, úgyhogy felvetnék egy újabb témát.
Indítványozom, hogy a trollközösség tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az "elsodikázni" kifejezés bekerüljön a magyar köznyelvbe.
Újabban beszélgetés közben egyre gyakrabban kapom magam azon, hogy használni akarom az "elsodikázni" szót. Ma munkában jelentést írta, és már gépelni is kezdtem, amikor rádöbbentem, hogy ez másoknak sajnos nem mond semmit. Ezek után kábé két mondatban kellett körülírnom a tényállást, amit az "elsodikázni" egy szóban sokkal pontosabban kifejezett volna.
Szóval mozgalmat indítok az elsodikázni szó széleskörű meghonosítására!
Indítványozom, hogy a trollközösség tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az "elsodikázni" kifejezés bekerüljön a magyar köznyelvbe.
Újabban beszélgetés közben egyre gyakrabban kapom magam azon, hogy használni akarom az "elsodikázni" szót. Ma munkában jelentést írta, és már gépelni is kezdtem, amikor rádöbbentem, hogy ez másoknak sajnos nem mond semmit. Ezek után kábé két mondatban kellett körülírnom a tényállást, amit az "elsodikázni" egy szóban sokkal pontosabban kifejezett volna.
Mar 05, 2012 23:29:50
szeszesember
Mar 05, 2012 23:33:10
De egy harmincéves, púpos, munkaképtelen, értelmi fogyatékos óriáscsecsemőt igen, különben meghal az utcán. Vagy te másképp látod? Ha igen, mondd meg, hol fogod azt néhány órát koldulással tölteni, amíg életben leszel! Csak hogy kiröhöghesselek. Mar 05, 2012 23:33:10
szeszesember
Mar 05, 2012 23:36:02
Kicsit eldurvult ma a hangulat, úgyhogy felvetnék egy újabb témát.
Én például már elterjesztettem a baráti körömben és a családban. Indítványozom, hogy a trollközösség tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az "elsodikázni" kifejezés bekerüljön a magyar köznyelvbe.
Mar 05, 2012 23:36:02
Mordecháj Rosenzweig
Mar 06, 2012 00:02:15
Azért valljuk be, a magyar nyelv megváltoztatása lenne a legnagyobb eredmény, amit valaha elértünk. Ha már Vidkun Quislingből angolban ige, magyarban pedig melléknév lett, akkor Endre is megér egy szót...
Mar 06, 2012 00:02:15
szeszesember
Mar 06, 2012 00:07:57
Azért valljuk be, a magyar nyelv megváltoztatása lenne a legnagyobb eredmény, amit valaha elértünk. Ha már Vidkun Quislingből angolban ige, magyarban pedig melléknév lett, akkor Endre is megér egy szót...
Endre bestohlozva fenyegetőzik, miközben a szomszédtól bakácsozza az áramot. Mar 06, 2012 00:07:57
Mordecháj Rosenzweig
Mar 06, 2012 00:10:09
Azért valljuk be, a bakácsozásért én szívem szerint megdamuznám...
Mar 06, 2012 00:10:09
trollherceg
Mar 06, 2012 00:59:30
Sneci, az Arte-n épp Váccpáör Dóri magyaráz, a millások fikázzák a rendszert és ekézik Orbánt a nyugati médiában! Ez tűrhetetlen, tenned kell valamit! Ez így nem mehet tovább!
tinypic.com/view.php?pic=34t3d00&s=5
tinypic.com/view.php?pic=34t3d00&s=5
Mar 06, 2012 00:59:30
szeszesember
Mar 06, 2012 08:11:03
Endre, kész a webshop?
Mar 06, 2012 08:11:03
webshop
Mar 06, 2012 08:54:48
Kvázi-kész vagyok
Mar 06, 2012 08:54:48
trollherceg
Mar 06, 2012 09:12:07
Kvázi-kész vagyok
Akkor majd kvázi ki leszel fizetve.
Mar 06, 2012 09:12:07
Excel tábla
Mar 06, 2012 09:32:28
*Kurva szarul érzi magát*
Mar 06, 2012 09:32:28
trollherceg
Mar 06, 2012 09:40:39
Sodi, a trollokkal való harcot be szoktad írni az excelbe, a "public relations" mezőbe?
Mar 06, 2012 09:40:39
SoDomIa
Mar 06, 2012 09:42:00
sneci, nekem nincs beleszólásom abba, hogy mi fog veled történni, de őszintén remélem, hogy helyre tudod még hozni, amit elcsesztél. mindenki elmondta már nem is egyszer, mit kéne tenned.
Neked súlyos önértékelési, beilleszkedési, koncentrációs és egyéb zavaraid vannak. Ezekkel a problémákkal fel kell keresned egy szakembert. A testi defektusaid nem ennyire súlyosak, de ha elhanyagolod őket, nagy baj lehet. A hátaddal keress fel egy orvost/gyógytornászt, én a sportkórházat javaslom, az nincs is messze a széna tértől. A fogaidat nézesd meg fogorvossal, a képeid alapján minimum egy ínygyulladást még én is meg tudok állapítani.
Ismerd végre el, hogy a mostani helyzetedről te tehetsz, és ne keress kibúvókat. Bizony, nem a zsidók, nem anyád, hanem te. És neked kell helyrehoznod.
Nehéz dolog valódi evidenciákat magyarázni. De kizárólag jószándéktól vezetve megpróbálom.
Gyakorolj erényeket. Igen, gyakorolni kell. Nem hangoztatni, gyakorolni. szépen, csendben, senkitől sem dícséretet várva.
Türelmet, tiszteletet, becsületet, bátorságot, FIGYELMET, nyugalmat, méltóságot.
Szorgalmat, önfegyelmet.
Lépj ki ebből a sivár egoizmusból, legyen már benned egy kis alázat!
Neked súlyos önértékelési, beilleszkedési, koncentrációs és egyéb zavaraid vannak. Ezekkel a problémákkal fel kell keresned egy szakembert. A testi defektusaid nem ennyire súlyosak, de ha elhanyagolod őket, nagy baj lehet. A hátaddal keress fel egy orvost/gyógytornászt, én a sportkórházat javaslom, az nincs is messze a széna tértől. A fogaidat nézesd meg fogorvossal, a képeid alapján minimum egy ínygyulladást még én is meg tudok állapítani.
Ismerd végre el, hogy a mostani helyzetedről te tehetsz, és ne keress kibúvókat. Bizony, nem a zsidók, nem anyád, hanem te. És neked kell helyrehoznod.
Nehéz dolog valódi evidenciákat magyarázni. De kizárólag jószándéktól vezetve megpróbálom.
Gyakorolj erényeket. Igen, gyakorolni kell. Nem hangoztatni, gyakorolni. szépen, csendben, senkitől sem dícséretet várva.
Türelmet, tiszteletet, becsületet, bátorságot, FIGYELMET, nyugalmat, méltóságot.
Szorgalmat, önfegyelmet.
Lépj ki ebből a sivár egoizmusból, legyen már benned egy kis alázat!
Mar 06, 2012 09:42:00
XVI. Benedek
Mar 06, 2012 10:06:16
Lukács megmondá:
Mily nehezen lépnek be a munka világába, a kiknek lustaságuk van! Mert könnyebb a tevének a tű fokán átmenni, hogynem Sodika 8 órás munkára vetemedjék.
Mily nehezen lépnek be a munka világába, a kiknek lustaságuk van! Mert könnyebb a tevének a tű fokán átmenni, hogynem Sodika 8 órás munkára vetemedjék.
Mar 06, 2012 10:06:16
AR Drone
Mar 06, 2012 10:12:43
Mar 06, 2012 10:12:43
Haim
Mar 06, 2012 10:38:00
Sodi emigrálhatna Fekete-Afrikába, és ott vehetne egy barlanglakást. Azt talán képes lenne fenntartani.
Az nem jó. Ott a bűvös 23 centi tök átlagos,így értelmét vesztené az élete.
Mar 06, 2012 10:38:00
törzsgyökeres
Mar 06, 2012 10:41:29
sneci, elindítottam a folyamatot. nemsokára ki lesz tűzve az árverés.
Mar 06, 2012 10:41:29
?
Mar 06, 2012 13:05:36
Azért valljuk be, a bakácsozásért én szívem szerint megdamuznám...
Nem szeretek filmekre hivatkozni, de a Kingpinben (Tökös-tekés) volt az a kifejezés a főszereplő után, hogy "bemunsol".
Mar 06, 2012 13:05:36
Az érsek
Mar 06, 2012 13:18:30
Tisztelt plébános úr,
Sajnálattlal kell közölnöm,hogy bútordarabot nem áll módunkban megszentelni. A Kolosy téri csodakanapé nem ment át az egyházi vizsgálaton.
Való igaz, meglepő,hogy egy lomtalanításon talált kanapé, amit bevitt a plébániára könnyezik, stigmák jelennek meg rajta és mindenzt valami nem evilági szenvedés okozhatta, de egy kanapét mégsem őrizhetünk ereklyeként. További vizsgálataink kimutatták,hogy a kanapé "könnyei" meglepő módon emberi sperma jegyeit viselik és igaz a többek által a kanapéra üllve hallott ütemes fap fap hang jelenléte is.
Bár a tárgy érdekes, de semmiképpen sem Jézus urunk szenvedései jelennek meg rajta, inkább ördögtől valónak tekintjük a stigmákat és máglyán elégetjük a hamvakat pedig valami kies területen -legyen mondjuk Páty térsége- szétszórjuk szentelt vízzel elegyítve.
Ámen.
Sajnálattlal kell közölnöm,hogy bútordarabot nem áll módunkban megszentelni. A Kolosy téri csodakanapé nem ment át az egyházi vizsgálaton.
Való igaz, meglepő,hogy egy lomtalanításon talált kanapé, amit bevitt a plébániára könnyezik, stigmák jelennek meg rajta és mindenzt valami nem evilági szenvedés okozhatta, de egy kanapét mégsem őrizhetünk ereklyeként. További vizsgálataink kimutatták,hogy a kanapé "könnyei" meglepő módon emberi sperma jegyeit viselik és igaz a többek által a kanapéra üllve hallott ütemes fap fap hang jelenléte is.
Bár a tárgy érdekes, de semmiképpen sem Jézus urunk szenvedései jelennek meg rajta, inkább ördögtől valónak tekintjük a stigmákat és máglyán elégetjük a hamvakat pedig valami kies területen -legyen mondjuk Páty térsége- szétszórjuk szentelt vízzel elegyítve.
Ámen.
Mar 06, 2012 13:18:30
broni
Mar 06, 2012 13:31:29
tegnap láttam egy filmet, afrikai éhező gyerekeket néztek a tv-ben, azt mondja az egyik szereplő:hazudik a riporter, hogy nincs mit enniük, nézzétek, mekkora hasuk van..))))))))))
Mar 06, 2012 13:31:29
Андрюша Ющинский
Mar 06, 2012 13:50:52
Mar 06, 2012 13:50:52
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 06, 2012 16:23:53
Milyen csond van ma itt.
Csak nem bevitte a rendor a vezertrollokat Sodi feljelenteset kovetoen?
Csak nem bevitte a rendor a vezertrollokat Sodi feljelenteset kovetoen?
Mar 06, 2012 16:23:53
Andy Dufresne
Mar 06, 2012 16:25:27
Vihar előtti csend...
Mar 06, 2012 16:25:27
sodika
Mar 06, 2012 16:25:43
Én 24 órás békamaci-üzemmódban vagyok. :)
Mar 06, 2012 16:25:43
sodika
Mar 06, 2012 16:25:55
BékEmaci xD
Mar 06, 2012 16:25:55
medvezsidaj
Mar 06, 2012 16:37:26
Az mit jelent? Mi nem haragszunk rád, mindig megbocsáltunk!
Mar 06, 2012 16:37:26
Andy Dufresne
Mar 06, 2012 16:39:53
Én mindig abban vagyok, ez a te szerencséd ;)
Mar 06, 2012 16:39:53
topketbéla
Mar 06, 2012 16:50:27
Brékin nyúz! Schmitt Pál valószínűleg önállóan írt 12 oldalt a doktorijából. Ez bizonyos 12+1 kopogtatócédulához hasonlóan vicces adat. A 12 varázslatos szám xD
ezt törlöd MOST!!
ezt törlöd MOST!!
Mar 06, 2012 16:50:27
Béla
Mar 06, 2012 17:27:40
Mar 06, 2012 17:27:40
Béla
Mar 06, 2012 18:53:22
Ha felléptek sneci facsé adatlapjához, ez az egyetlen hirdetés, ami előugrik:
"ORVOSI SZEXOLÓGIA
orgasmservice.com
Túlérzékeny a makkod? Nem neked áll a világ? Elakadtál? Dr.Tóth Emeséhez jelentkezz be."
Az hogy lehet, hogy sem nálam, sem egyetlen ismerősömnél nem ez ugrik fel?
"ORVOSI SZEXOLÓGIA
orgasmservice.com
Túlérzékeny a makkod? Nem neked áll a világ? Elakadtál? Dr.Tóth Emeséhez jelentkezz be."
Az hogy lehet, hogy sem nálam, sem egyetlen ismerősömnél nem ez ugrik fel?
Mar 06, 2012 18:53:22
trollherceg
Mar 06, 2012 19:22:10
Mit értsünk ezalatt, Sodi? Békét szeretnél? Változtatni az elcseszett életeden?
Tudod mit, púposozásért én is elnézést kérek. A recskást, a zsidófalót, meg a többit megérdemled, de fogalmam sem volt, hogy ilyen durva gerincferdülésed van. Ha lesz pénzed, az adósságaid rendezése mellett a gyógytornász meg a fogorvos legyen az első.
Mar 06, 2012 19:22:10
banshee
Mar 06, 2012 19:28:19
Nem fog elmenni gyógytornászhoz. Majd bevonzza magának hogy egyenesedjen ki a háta.
Nem ment el gimis korában sem.
Nem ment el gimis korában sem.
Mar 06, 2012 19:28:19
Andy Dufresne
Mar 06, 2012 19:45:17
Egyebkent szerintem a pupjarol is tehet. Ugyancsak reszben, de tehet rola. Ha eljart volna gyogytornara, kezeltette volna most nem itt tartana.
Mar 06, 2012 19:45:17
Géntolvaj református
Mar 06, 2012 20:02:46
Persze, hogy tehet róla. Amíg a többi gyerek kinn focizott a játszótéren, a kicsi Sodika a monitor előtt kockult görnyedt háttal.
Mar 06, 2012 20:02:46
trollherceg
Mar 06, 2012 20:43:36
Sodi, gyere és nézz szembe a problémáiddal. Az adósságaiddal, a lustaságoddal, a szegénységeddel, a rossz egészségeddel, az édesanyádhoz fűződő rossz viszonyoddal, a szakmai elmaradottságoddal.
Ha nem látsz neki sürgősen az életed helyrehozásának, nyárra már lehet hogy fedél nélkül leszel.
Ha nem látsz neki sürgősen az életed helyrehozásának, nyárra már lehet hogy fedél nélkül leszel.
Mar 06, 2012 20:43:36
törzsgyökeres
Mar 06, 2012 20:48:18
sneci, szóval az van, hogy beszéltem ma a végrehajtóval, hogy érdekelne az ingatlan, és ugyan még nem ért vissza minden nyilatkozat a jogosultaktól, de nemsokára ki lesz írva az árverés. pontos időpontot nem tudok mondani, de mivel még 2 alkalommal fogok érdeklődni a következő 2 hétben, és világossá teszem (ugye tudod mit jelent ez), hogy nekem fontos ez az ügy, ezért a helyedben elkezdenék gondolkodni, hogy hova tudnál költözni. de persze nem muszáj.
Mar 06, 2012 20:48:18
IsmeretlenJoAkaro
Mar 06, 2012 21:48:23
Lassan lejár sodi 24 órája. Vajon mi fog történni?
Mar 06, 2012 21:48:23
trollherceg
Mar 06, 2012 21:49:29
Talán észhez tér.
Mar 06, 2012 21:49:29
törzsgyökeres
Mar 06, 2012 22:00:05
semmi. a békejobb csak egy könyörgés volt sneci részéről, hogy ne üssük tovább, pl. ne szorongassuk a végrehajtással. de ez nem így megy.
Mar 06, 2012 22:00:05
grafikus007
Mar 06, 2012 22:29:39
www.youtube.com/watch?v=FlFfLR6mY5Q
sneci, ez tuti nem rokon? Zavaros, össze-vissza ugráló tekintet, beesett szem, liberális meggyőződés. Hm?
sneci, ez tuti nem rokon? Zavaros, össze-vissza ugráló tekintet, beesett szem, liberális meggyőződés. Hm?
Mar 06, 2012 22:29:39
Géntolvaj református
Mar 06, 2012 23:05:34
Szóval Sodi apja Matolcsy György, a testvére pedig Vágó Gábor? Az nem semmi! Sodi a mai politikai elit leszármazottja. Már azon se csodálkoznék, ha kiderülne, hogy az anyja Lendvai Ildikó.
Mar 06, 2012 23:05:34
Zulu
Mar 06, 2012 23:23:45
Szóval Sodi apja Matolcsy György, a testvére pedig Vágó Gábor? Az nem semmi! Sodi a mai politikai elit leszármazottja. Már azon se csodálkoznék, ha kiderülne, hogy az anyja Lendvai Ildikó.
Geronazzo Mária...
Mar 06, 2012 23:23:45
broni
Mar 06, 2012 23:40:40
2012-02-24: A továbbiakban nem vagyok hajlandó olyan smsre és emailra reagálni, amiben csak érdeklődnek. Ha nincs pénzed felhívni, akkor minek keresel lányt?
))))))))))))))nem szarozik a ribanc))))))
))))))))))))))nem szarozik a ribanc))))))
Mar 06, 2012 23:40:40
Soós József
Mar 07, 2012 00:55:56
...mondom leülök megnézem a mai sodi epizódot, erre elmaradt. :(
Mar 07, 2012 00:55:56
Soós József
Mar 07, 2012 00:57:54
...bár mintha Sodit érezném rohanni, egy hatalmas faszerdő felé.
Mar 07, 2012 00:57:54
65 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™