elég tudniuk, hogy sneci gyengébb...
Így van, Snecinek be kell látnia, hogy a főváros és környéke túl drága neki. Vidékről is lehet netelni, a téma pedig az utcán hever, ha továbbra is lesz kedve esetleg újságírósat játszani.
Szerintem amíg nem képes megemberelni magát és elmenni rendes (legalább 8 órás) munkahelyre addig nincs olyan hely a világon ami ne lenne túl drága neki.
Persze, itt teljesen lényegtelen a vevő személye hiszen előbb-utóbb valaki úgyis megvenné. De mégis olyan gyomorforgató ez az egész történet nem a trollok miatt hanem amiatt, hogy még ezek után is képes leírni, hogy a szülei dolgaihoz nincs semmi köze stb. Ebből látszik mennyire tartja őket és ezt még nézni is rossz.
azzal csak nekünk bagatellizálja a történtet, hogy nem érdekli az anyja dolga. majd meglátjuk mennyire nem fogja érdekelni, ha ki kell költöznie az anyja (volt) házából.
szerintem nagyon is izgatott a téma miatt, hiszen az elején még onnan indultunk, hogy a szomszéd tullapját nézzük, most meg már azt sem tudja, hogy mivel tereljen a szerencsétlen idiótája.
Nezd, ha torzsgyokeres megveszi a hazukat, akkor vegsosoron szivesseget tesz nekik. Azt ugyanis nehezen birom elkepzelni, hogy a jelenlegi gazdasagi es ingatlanpiaci helyzetben oriasi erdeklodes lenne egy csatornazatlan es gazbekotes nelkuli haz irant Patyon a falu szelen, ahol a googlemaps szerint meg az utca sem aszfaltozott.
Persze ha torzsgyokeres kidob par milliot az ablakon, csak hogy megszivassa Sodit, akkor o is jo hulye.
azzal csak nekünk bagatellizálja a történtet, hogy nem érdekli az anyja dolga. majd meglátjuk mennyire nem fogja érdekelni, ha ki kell költöznie az anyja (volt) házából.
szerintem nagyon is izgatott a téma miatt, hiszen az elején még onnan indultunk, hogy a szomszéd tullapját nézzük, most meg már azt sem tudja, hogy mivel tereljen a szerencsétlen idiótája.[/quote]
Mondjuk ez valószínű bár elképzelhetőnek tartom, hogy továbbra is éli a maga kis álomvilágát, nála nehéz megmondani, hogy ő maga elhiszi-e amit mond vagy csak terel. Szerintem kb. vegyesen keveredik nála.
Nezd, ha torzsgyokeres megveszi a hazukat, akkor vegsosoron szivesseget tesz nekik. Azt ugyanis nehezen birom elkepzelni, hogy a jelenlegi gazdasagi es ingatlanpiaci helyzetben oriasi erdeklodes lenne egy csatornazatlan es gazbekotes nelkuli haz irant Patyon a falu szelen, ahol a googlemaps szerint meg az utca sem aszfaltozott.
Persze ha torzsgyokeres kidob par milliot az ablakon, csak hogy megszivassa Sodit, akkor o is jo hulye.[/quote]
szerintem pont az a vicces, hogy törzs többet fog szakítani az ügyön, mint amennyit sneci az összes gányolásával, meg kártérítésével keresett eddig. persze ha ő szerzi meg az ingatlant.
Persze ha torzsgyokeres kidob par milliot az ablakon, csak hogy megszivassa Sodit, akkor o is jo hulye.[/quote]
Ha átköltöznének egy kisebb, olcsóbb lakásba az nagy megkönnyebbülés lenne a családi kasszának. Mégis attól tartok, hogy ugyan ez a fajta felelőtlenség folytatódna és idővel lenullázná azt is. Pedig még innen is ki tudna mászni de szerintem nem fog. Ritkán látni ilyen mértékű önpuszítást kb. egy masszív szerencsejáték függő vagy heroinista tudná csak utána csinálni.
Passz. Kinek adja tovabb, kinek kell egy ilyen nem tul elonyos adottsagu haz? Ha ezzel komoly penzt lehetne szakitani, akkor nem csak ez az egy ingatlan van Magyarorszagon. Biztos talalna jobbat is. Ugy olvastam, marcius 1-jen megszunt valami arverezesi (kilakoltatasi?) moratorium, szoval gondolom van kinalat.
Persze ha torzsgyokeres kidob par milliot az ablakon, csak hogy megszivassa Sodit, akkor o is jo hulye.</fieldset>
Ha átköltöznének egy kisebb, olcsóbb lakásba az nagy megkönnyebbülés lenne a családi kasszának. Mégis attól tartok, hogy ugyan ez a fajta felelőtlenség folytatódna és idővel lenullázná azt is. Pedig még innen is ki tudna mászni de szerintem nem fog. Ritkán látni ilyen mértékű önpuszítást kb. egy masszív szerencsejáték függő vagy heroinista tudná csak utána csinálni.[/quote]
a panelek nem az alacsony rezsi miatt olyan olcsók...
ha spórolni akarnak a rezsivel, akkor bizony a panel nem lesz jó. márpedig ha az anyja munkanélküli, sneci meg továbbra sem rukkol ki a saját megoldásával, akkor ebből valami bicskei zártkert lesz, vagy hasonló.
az alacsony árkategóriákban még növekszik is a kereslet a válság hatására. sokan tartanak ott a lecsúszásban, ahol sneciék kb. 2 éve álltak. ők is pont így vették. mellesleg ki is lehet adni, és a bérleti díjból rendbehozatni. aki tud várni, jobb árat is elérhet.
dehát nem képzelitek, hogy bárki megvenné azt a házat, amiben a gyagyás élt? hozzáérni ott bármihez? beszívni a levegőt? brrrrr
Persze ha torzsgyokeres kidob par milliot az ablakon, csak hogy megszivassa Sodit, akkor o is jo hulye.&lt;/fieldset&gt;
Ha átköltöznének egy kisebb, olcsóbb lakásba az nagy megkönnyebbülés lenne a családi kasszának. Mégis attól tartok, hogy ugyan ez a fajta felelőtlenség folytatódna és idővel lenullázná azt is. Pedig még innen is ki tudna mászni de szerintem nem fog. Ritkán látni ilyen mértékű önpuszítást kb. egy masszív szerencsejáték függő vagy heroinista tudná csak utána csinálni.[/quote]
ha spórolni akarnak a rezsivel, akkor bizony a panel nem lesz jó. márpedig ha az anyja munkanélküli, sneci meg továbbra sem rukkol ki a saját megoldásával, akkor ebből valami bicskei zártkert lesz, vagy hasonló.[/quote]
A mostani háznak magasabb lehet a fenntartási költsége mint egy 40-50 négyzetméteres panelé. Aztán lehet, hogy tévedek.
1. Ugy olvastam szombaton, hogy 98-ban vettek Sodiek, amikor a csalad meg a habzsidozsi fazisban volt.
2. Az mondjuk vicces lenne, ha torzsgyokeres visszabereltetne Sodival. :)
jól sejted, hogy lakottan akarom megvenni, és aztán használati díjat akarok szedni sneciéktől. aztán majd ha kedvem lesz, akkor indítok lakáskiürítési pert.
jól sejted, hogy lakottan akarom megvenni, és aztán használati díjat akarok szedni sneciéktől. aztán majd ha kedvem lesz, akkor indítok lakáskiürítési pert.
Szerintem kerhetned feltetelkent, hogy sneci szobajat kamerazzak be es 24/7 menjen az elo kozvetites :) Nyolc kamerabol ;)
igen, ezt akarom. valamennyit elengedek a használati díjból, ha bekamerázhatom sneci szobáját, és feltehetem a felvételt a netre, egy fizetős oldalra, amit majd a trollok nézhetnek. ez lesz az én saját megoldásom.
Igen, elnézést, ezt kihagytam.
na most az a baj, hogy sneci új hazugságai nyomán nincs is kolosy téri videó, mert állítása szerint csak azért ment le a szafarira, mert be volt épülve a listára, és feltűnő lett volna ha nem megy troll vadászatra. az új hazugságok szerint a szilveszteri kurvaanyázás csak megjátszott bosszankodás volt.
tehát már nem tudunk új típusú együttműködést kötni.
Nem baj. Sodi meg most is lemehet a Kolosy terre egy videot forgatni, amire rafoghatja, hogy szilveszterkor keszult. Szerencseje van, mert az iden decemberben nem volt ho.
Persze a meggyozobb osszhatas erdekeben fel kell berelnie par statisztat, akik vicces szilveszteri maskaraban maszkalnak a hatterben, es papirdudakat fujnak. De hat ennyit csak meger neki a fedel a feje folott.
Csak azt mondtam, részemről. Törzsgyökeresre nincsen ráhatásom. Tehát a Fedél Nélkül opcionális forgalmazására sem.
S még te pofázol a család szentségéről, meg arról ,hogy a családon belül minden közös?
Mondjuk te már megadtad a 20 milkós kezdő löketet az összeomláshoz.A mór megtette kötelességét...
Ebben az a kemény, hogy már 30 éves és még mindig fogalma sincs ezekről a dolgokról. Olyan mint egy 12 éves.
az anyja mondta azt, amikor telefonon beszéltünk vele: nem tudok vele mit csinálni. olyan, mint az apja, nem normális.
De hiszen akkor Sodi eloveszi a 13 millios papirt a zsebebol, es ezerrel beperli az anyjat!
www.youtube.com/watch?v=6QwUO_two3A
sajnos nem a teljes..
Jogászt perrel fenyegetni? Az anyja el tudja húzni a pert odáig hogy sneci addig éhenhal.
Ez a nyökögés meg a fehér zakó... Ahányszor megnézem újra és újra megdöbbenek. :D
"Pedagógus hallható vagyok. Jövőre fogok végezni..."
1:18-tól
Ez nem jött össze, Sodrony... Szerencse. Még belegondolni is rossz, hogy egy ilyen kretén állat tanítja a gyerekedet.
mit szerepelsz proletár? hoty áll a webshóóp?
snecike, legalább a nyilat tetted volna jó helyre...
webshop teszt hogy áll?
ez már elég feljelenteni a csúnya trollokat?
lehet, hogy a pellengér-weblapodra is kiteszed?
fejébe szállt a borostea
ki az ismert ember? mivan?
Ez a Levike az aki Szilárdkával járt egy suliba és Rolandka volt a szomszédja?
Te is nick néven pofázol itt.Vagy esetleg Sodi néven anyakönyveztek?
én egy pederasztáról pofáztam itt végig, valaki magára vette tán?
ROTFL.
Ideges vagy?
Na majd holnap leszel csak igazán!
FAP_FAP_FAP_FAP_FAP!!
Tényleg nagyon durva púpja van azon a videón. Eddig nem láttam sehol ilyen egyértelműen.
Az meg hihetetlenül durva, ahogy azzal a másik videóval takargatja.
Koszos? Nocsak, freudi-elszólás?
Púpos! Szimpla ténymegállapítás. Semmi kivetnivaló nincsen benne.
Gnóm? "föld alatti törpe, manó" " törpeszerű torz jelenség"
Valóban, van benne kivetnivaló. Nem vagy törpe, sneci.
Csak egy torz jelenség.
de te most milyen törölgetésről beszélsz gúnyolódva? nem te vitézkedtél pár napja, hogy az új blogodról ki lesznek baszva a népek? nem te tiltottad meg régebben, hogy a blogodra kommenteljenek? miről beszélsz megint össze vissza? bevagy baszva?
ja hogy pl megosztják a netet,, vagy ne adj isten valaki lopja a szomszédjáét?? :D
Megannyi lehetőség van. Az IP cím nem bizonyíték.
Nagyon jókat derül rajta a tárgyalóterem. :D
A pátyi rejszskanzen a hírhedt szent Kolosy téri szétrecskázott kanapéval amit egy webkamera figyel.
Fényképezkedni perse csak a kanapé másával lehet, az eredeti ugyanis még mindig ragad.
Szerző:
pimpa
Mar 05, 2012 13:23:12
Válasz
(1)
a púp az az ember, aki gond nélkül bezáratja az anyját az elmeosztályra majd, hogy övé legyen a teljes vagyon.
Mar 05, 2012 13:23:12
SoDomIa
Mar 05, 2012 13:24:19
esélyes... :D
de tényleg sneci, nem félsz, hogy bevágnak 1 évre kancigányok közé? ha azok megtudják, hogy pereskedtél a gárda oldalán, ráadásul 12-13 éves lányokat dugnál halomra akkor nem fognak rád mosolyogni.
de tényleg sneci, nem félsz, hogy bevágnak 1 évre kancigányok közé? ha azok megtudják, hogy pereskedtél a gárda oldalán, ráadásul 12-13 éves lányokat dugnál halomra akkor nem fognak rád mosolyogni.
elég tudniuk, hogy sneci gyengébb...
Mar 05, 2012 13:24:19
Callahan
Mar 05, 2012 13:30:00
pl. borsodban palotát tudnának venni egy békási panel árából. és sneci kiválóan gyakorolhatná a cigányidomítást.
Így van, Snecinek be kell látnia, hogy a főváros és környéke túl drága neki. Vidékről is lehet netelni, a téma pedig az utcán hever, ha továbbra is lesz kedve esetleg újságírósat játszani.
Mar 05, 2012 13:30:00
>implying
Mar 05, 2012 13:34:48
Szerintem amíg nem képes megemberelni magát és elmenni rendes (legalább 8 órás) munkahelyre addig nincs olyan hely a világon ami ne lenne túl drága neki.
Mar 05, 2012 13:34:48
SoDomIa
Mar 05, 2012 13:36:30
különben az a durva, hogy sneci a trollok nélkül lehet, hogy már jóval nagyobb kakiban lenne, mert ha a trollok nem kötötték volna le, már sokkal csúnyább szopásokat is bevonzott volna.
az valóban tragikus, hogy sneci a mama egyszem hülye fiacskájaként mindent megkapott, pedig két atyai pofon a megfelelő helyzetben többet ért volna.
valószínűleg az anyja sem bírt sokáig szembenézni a ténnyel, hogy a fiacskája fogyatékos. ahogy sneci sem tudja ezt elfogadni.
az valóban tragikus, hogy sneci a mama egyszem hülye fiacskájaként mindent megkapott, pedig két atyai pofon a megfelelő helyzetben többet ért volna.
valószínűleg az anyja sem bírt sokáig szembenézni a ténnyel, hogy a fiacskája fogyatékos. ahogy sneci sem tudja ezt elfogadni.
Mar 05, 2012 13:36:30
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 13:37:36
Persze, itt teljesen lényegtelen a vevő személye hiszen előbb-utóbb valaki úgyis megvenné. De mégis olyan gyomorforgató ez az egész történet nem a trollok miatt hanem amiatt, hogy még ezek után is képes leírni, hogy a szülei dolgaihoz nincs semmi köze stb. Ebből látszik mennyire tartja őket és ezt még nézni is rossz.
szerintem nagyon is izgatott a téma miatt, hiszen az elején még onnan indultunk, hogy a szomszéd tullapját nézzük, most meg már azt sem tudja, hogy mivel tereljen a szerencsétlen idiótája.
Mar 05, 2012 13:37:36
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 05, 2012 13:40:01
Persze, itt teljesen lényegtelen a vevő személye hiszen előbb-utóbb valaki úgyis megvenné.
Persze ha torzsgyokeres kidob par milliot az ablakon, csak hogy megszivassa Sodit, akkor o is jo hulye.
Mar 05, 2012 13:40:01
>implying
Mar 05, 2012 13:42:31
[quote=&amp;gt;implying]
szerintem nagyon is izgatott a téma miatt, hiszen az elején még onnan indultunk, hogy a szomszéd tullapját nézzük, most meg már azt sem tudja, hogy mivel tereljen a szerencsétlen idiótája.[/quote]
Mondjuk ez valószínű bár elképzelhetőnek tartom, hogy továbbra is éli a maga kis álomvilágát, nála nehéz megmondani, hogy ő maga elhiszi-e amit mond vagy csak terel. Szerintem kb. vegyesen keveredik nála.
Mar 05, 2012 13:42:31
sodileaks
Mar 05, 2012 13:47:12
Nincs mese sóder, el fogják árverezni a házatokat.
Ez shiker?
Ez shiker?
Mar 05, 2012 13:47:12
SoDomIa
Mar 05, 2012 13:51:52
[quote=&amp;gt;implying]Persze, itt teljesen lényegtelen a vevő személye hiszen előbb-utóbb valaki úgyis megvenné.
szerintem pont az a vicces, hogy törzs többet fog szakítani az ügyön, mint amennyit sneci az összes gányolásával, meg kártérítésével keresett eddig. persze ha ő szerzi meg az ingatlant.
Mar 05, 2012 13:51:52
>implying
Mar 05, 2012 13:53:22
[quote=&amp;gt;implying]Persze, itt teljesen lényegtelen a vevő személye hiszen előbb-utóbb valaki úgyis megvenné.
Ha átköltöznének egy kisebb, olcsóbb lakásba az nagy megkönnyebbülés lenne a családi kasszának. Mégis attól tartok, hogy ugyan ez a fajta felelőtlenség folytatódna és idővel lenullázná azt is. Pedig még innen is ki tudna mászni de szerintem nem fog. Ritkán látni ilyen mértékű önpuszítást kb. egy masszív szerencsejáték függő vagy heroinista tudná csak utána csinálni.
Mar 05, 2012 13:53:22
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 05, 2012 13:55:46
Passz. Kinek adja tovabb, kinek kell egy ilyen nem tul elonyos adottsagu haz? Ha ezzel komoly penzt lehetne szakitani, akkor nem csak ez az egy ingatlan van Magyarorszagon. Biztos talalna jobbat is. Ugy olvastam, marcius 1-jen megszunt valami arverezesi (kilakoltatasi?) moratorium, szoval gondolom van kinalat.
Mar 05, 2012 13:55:46
SoDomIa
Mar 05, 2012 13:56:50
<fieldset><legend>sodilegnagyobbrajongoja</legend>[quote=&amp;amp;gt;implying]Persze, itt teljesen lényegtelen a vevő személye hiszen előbb-utóbb valaki úgyis megvenné.
Persze ha torzsgyokeres kidob par milliot az ablakon, csak hogy megszivassa Sodit, akkor o is jo hulye.</fieldset>
ha spórolni akarnak a rezsivel, akkor bizony a panel nem lesz jó. márpedig ha az anyja munkanélküli, sneci meg továbbra sem rukkol ki a saját megoldásával, akkor ebből valami bicskei zártkert lesz, vagy hasonló.
Mar 05, 2012 13:56:50
SoDomIa
Mar 05, 2012 13:59:33
az alacsony árkategóriákban még növekszik is a kereslet a válság hatására. sokan tartanak ott a lecsúszásban, ahol sneciék kb. 2 éve álltak. ők is pont így vették. mellesleg ki is lehet adni, és a bérleti díjból rendbehozatni. aki tud várni, jobb árat is elérhet.
Mar 05, 2012 13:59:33
pimpa
Mar 05, 2012 14:00:19
dehát nem képzelitek, hogy bárki megvenné azt a házat, amiben a gyagyás élt? hozzáérni ott bármihez? beszívni a levegőt? brrrrr
Mar 05, 2012 14:00:19
>implying
Mar 05, 2012 14:04:51
[quote=&amp;gt;implying]&lt;fieldset&gt;&lt;legend&gt;sodilegnagyobbrajongoja&lt;/legend&gt;[quote=&amp;amp;amp;gt;implying]Persze, itt teljesen lényegtelen a vevő személye hiszen előbb-utóbb valaki úgyis megvenné.
Persze ha torzsgyokeres kidob par milliot az ablakon, csak hogy megszivassa Sodit, akkor o is jo hulye.&lt;/fieldset&gt;
ha spórolni akarnak a rezsivel, akkor bizony a panel nem lesz jó. márpedig ha az anyja munkanélküli, sneci meg továbbra sem rukkol ki a saját megoldásával, akkor ebből valami bicskei zártkert lesz, vagy hasonló.[/quote]
A mostani háznak magasabb lehet a fenntartási költsége mint egy 40-50 négyzetméteres panelé. Aztán lehet, hogy tévedek.
Mar 05, 2012 14:04:51
SoDomIa
Mar 05, 2012 14:07:28
ha nem is magasabb, de hasonló, mégpedig amiatt a dupla balfaszság-kombó miatt, hogy nincs bevezetve a gáz, és nincs szigetelés.
Mar 05, 2012 14:07:28
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 14:09:35
valaki tudna segíteni?
www.mbvk.hu/arveres/main/
itt meg kellene nézni, nincs-e kiírva véletlenül az árverés. ne csak a pátyi ingatlanokat nézzétek, hanem a szomódiakat is, mivel az apja házára már ki van írva az árverés, a szomódi trollok szerint.
www.mbvk.hu/arveres/main/
itt meg kellene nézni, nincs-e kiírva véletlenül az árverés. ne csak a pátyi ingatlanokat nézzétek, hanem a szomódiakat is, mivel az apja házára már ki van írva az árverés, a szomódi trollok szerint.
Mar 05, 2012 14:09:35
grafikus007
Mar 05, 2012 14:09:58
szerintem ha a trollok tényleg megveszik sneciék házát, akkor ki lehetne ott alakítani egy Snecológiai Múzeumot, esetleg még megvenni a kolosy téri hírhedt kanapét, azt is kiállítani. Ez lenne az igazi Saját Megoldás.
Mar 05, 2012 14:09:58
pimpa
Mar 05, 2012 14:14:44
jól tippelem , hogy a következő lépés a kanadába történő emigráció lesz? téged itt üldöznek nemdebár? mehetsz a rokonok után!
Mar 05, 2012 14:14:44
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 05, 2012 14:15:35
1. Ugy olvastam szombaton, hogy 98-ban vettek Sodiek, amikor a csalad meg a habzsidozsi fazisban volt.
Mar 05, 2012 14:15:35
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 14:17:07
Mar 05, 2012 14:17:07
IsmeretlenJoAkaro
Mar 05, 2012 14:21:13
Szerintem kerhetned feltetelkent, hogy sneci szobajat kamerazzak be es 24/7 menjen az elo kozvetites :) Nyolc kamerabol ;)
Mar 05, 2012 14:21:13
?
Mar 05, 2012 14:24:08
Nagy pofa? De hát, csókolom, most derült ki az ügyvéd úrról, hogy 2005 előtti valóságban élt az ingatlannyilvántartással kapcsolatban, és nem tudta, hogy érintettként 7 éve lehetőség van megnézni, ki és mikor tekintett bele az iratokba. :D
Ha nektek szabad a webshopon vonatozó buzikon röhögni, akkor nekem is szabad ezen. :)
Mondja ezt az aki 2010-ben jött rá, hogy létezik e-cégjegyzék.(Persze ezt is a trolloktól tudtad meg te internet guru.)
Ha nektek szabad a webshopon vonatozó buzikon röhögni, akkor nekem is szabad ezen. :)
Mondja ezt az aki 2010-ben jött rá, hogy létezik e-cégjegyzék.(Persze ezt is a trolloktól tudtad meg te internet guru.)
Mar 05, 2012 14:24:08
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 14:27:02
<fieldset><legend>törzsgyökeres</legend>
jól sejted, hogy lakottan akarom megvenni, és aztán használati díjat akarok szedni sneciéktől. aztán majd ha kedvem lesz, akkor indítok lakáskiürítési pert.</fieldset>
jól sejted, hogy lakottan akarom megvenni, és aztán használati díjat akarok szedni sneciéktől. aztán majd ha kedvem lesz, akkor indítok lakáskiürítési pert.</fieldset>
igen, ezt akarom. valamennyit elengedek a használati díjból, ha bekamerázhatom sneci szobáját, és feltehetem a felvételt a netre, egy fizetős oldalra, amit majd a trollok nézhetnek. ez lesz az én saját megoldásom.
Mar 05, 2012 14:27:02
SoDomIa
Mar 05, 2012 14:44:33
na akkor már kezdhetik is az iskoláscsoportok az időpontok előjegyzését. a snecológiai emlékmúzeum hamarosan népszerűbb lesz, mint a szentendrei skanzen.
Mar 05, 2012 14:44:33
Béla
Mar 05, 2012 15:21:06
Részben egyetértek az ide írókkal, akik a non-intervencionista vonalat követik, és túlzottnak tartják az orvosinak nevezhető, életmentő beavatkozásunkat.
Természetesen részemről azonnal leállítok mindennemű akciót, amint a kolosy-téri videó nyilvánosságra kerül.
Mert valóban nem annyira mókás dolog egy ártatlan anyuka, vagy család nyomorán derülni, mint Sneci balfaszságain.
De hát a vonzás törvénye, ugyebár.
Természetesen részemről azonnal leállítok mindennemű akciót, amint a kolosy-téri videó nyilvánosságra kerül.
Mert valóban nem annyira mókás dolog egy ártatlan anyuka, vagy család nyomorán derülni, mint Sneci balfaszságain.
Mar 05, 2012 15:21:06
medvezsidaj
Mar 05, 2012 15:23:59
+ a balatoni fuldoklós videóját! :D
Mar 05, 2012 15:23:59
szeszesember
Mar 05, 2012 15:25:05
Törzs, szerintem sneci anyjával béreltesd csak vissza a pátyi haciendát, snecit viszont dobd ki azonnal.
Mar 05, 2012 15:25:05
medvezsidaj
Mar 05, 2012 15:26:35
+ balfasz póló felhúzása és bemutatása ustreamen!
Mar 05, 2012 15:26:35
Béla
Mar 05, 2012 15:27:16
+ a balatoni fuldoklós videóját! :D
Igen, elnézést, ezt kihagytam.
Mar 05, 2012 15:27:16
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 15:27:37
Részben egyetértek az ide írókkal, akik a non-intervencionista vonalat követik, és túlzottnak tartják az orvosinak nevezhető, életmentő beavatkozásunkat.
na most az a baj, hogy sneci új hazugságai nyomán nincs is kolosy téri videó, mert állítása szerint csak azért ment le a szafarira, mert be volt épülve a listára, és feltűnő lett volna ha nem megy troll vadászatra. az új hazugságok szerint a szilveszteri kurvaanyázás csak megjátszott bosszankodás volt.
Mar 05, 2012 15:27:37
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 05, 2012 15:34:28
Nem baj. Sodi meg most is lemehet a Kolosy terre egy videot forgatni, amire rafoghatja, hogy szilveszterkor keszult. Szerencseje van, mert az iden decemberben nem volt ho.
Persze a meggyozobb osszhatas erdekeben fel kell berelnie par statisztat, akik vicces szilveszteri maskaraban maszkalnak a hatterben, es papirdudakat fujnak. De hat ennyit csak meger neki a fedel a feje folott.
Mar 05, 2012 15:34:28
Béla
Mar 05, 2012 15:37:56
Csak azt mondtam, részemről. Törzsgyökeresre nincsen ráhatásom. Tehát a Fedél Nélkül opcionális forgalmazására sem.
Mar 05, 2012 15:37:56
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 15:38:47
ja, bocs, azt magyarázta, hogy azért is ment le, mert azt hitte valaki ott lesz közülünk, hogy ellenőrizze, lement-e sneci. ha őt akarta kiszúrni, akkor mégiscsak lehet egy videó.
Mar 05, 2012 15:38:47
szodáj
Mar 05, 2012 15:40:13
Azt hiszem aktualizálni kéne az Országút Arcosa című regényt, nem?
Mar 05, 2012 15:40:13
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 15:41:35
amúgy még nincs kiírva az árverés az elektronikus hirdetményi nyilvántartás szerint.
pátyon egy 850 m2-es közmű nélküli telek 9,5 millióra van értékelve. sneciéké háza fele ekkora telken van.
pátyon egy 850 m2-es közmű nélküli telek 9,5 millióra van értékelve. sneciéké háza fele ekkora telken van.
Mar 05, 2012 15:41:35
broni
Mar 05, 2012 15:42:08
the house of rising sodi
Mar 05, 2012 15:42:08
?
Mar 05, 2012 15:52:01
Még egyszer: szüleim marhaságai az ő dolgaik, én viszont röhögök minden troll-fogáson. Ennyi. :)
S még te pofázol a család szentségéről, meg arról ,hogy a családon belül minden közös?
Mondjuk te már megadtad a 20 milkós kezdő löketet az összeomláshoz.A mór megtette kötelességét...
Mar 05, 2012 15:52:01
SoDomIa
Mar 05, 2012 15:59:14
ha snecinek a rezsin kívül a bérleti díjat is ki kell köhögnie, akkor kurvára nem lesz ardrone. már csak azért is be kell majd kamerázni a szobáját, mert ellenőrizni kell a fap-fapolásra fordított időt. illetve el kell majd snecivel végeztetni egy határhaszon-elemzést arra vonatkozóan, hogy mi éri meg jobban, a fizetős online tartalom előállítása, vagy a gányolás.
Mar 05, 2012 15:59:14
Soós József
Mar 05, 2012 16:55:34
...ha snecinek el kell költözni mert törzsgyökeres behúzza a pecót, akkor bukta minden. Kajára alig lesz ennek a szerencsétlennek mert fogalma sincs, milyen az amikor magának kell fizetni a lakbért meg a rezsit.
Álmodozik itt ez a barom drone rol meg olimpiáról... egyet nem fog fel... ha bármit megvesz azzal csak a jelenlegi helyzetét húzza le mégjobban.
Évekig kellene megfeszülten melóznia, hogy kimásszon a jelenlegi parából...
Álmodozik itt ez a barom drone rol meg olimpiáról... egyet nem fog fel... ha bármit megvesz azzal csak a jelenlegi helyzetét húzza le mégjobban.
Mar 05, 2012 16:55:34
>implying
Mar 05, 2012 17:06:33
...ha snecinek el kell költözni mert törzsgyökeres behúzza a pecót, akkor bukta minden. Kajára alig lesz ennek a szerencsétlennek mert fogalma sincs, milyen az amikor magának kell fizetni a lakbért meg a rezsit.
Ebben az a kemény, hogy már 30 éves és még mindig fogalma sincs ezekről a dolgokról. Olyan mint egy 12 éves.
Mar 05, 2012 17:06:33
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 17:10:16
<fieldset><legend>Soós József</legend>...ha snecinek el kell költözni mert törzsgyökeres behúzza a pecót, akkor bukta minden. Kajára alig lesz ennek a szerencsétlennek mert fogalma sincs, milyen az amikor magának kell fizetni a lakbért meg a rezsit.
Évekig kellene megfeszülten melóznia, hogy kimásszon a jelenlegi parából...</fieldset>
Évekig kellene megfeszülten melóznia, hogy kimásszon a jelenlegi parából...</fieldset>
az anyja mondta azt, amikor telefonon beszéltünk vele: nem tudok vele mit csinálni. olyan, mint az apja, nem normális.
Mar 05, 2012 17:10:16
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 17:13:39
egyébként ha sikerül megszereznem a pátyi pecót árverésen, akkor sneci anyja akár le is pattinthatja a hülyegyereket. vesz magának egy kisebb lakást, aminek egyedül is tudja fizetni a rezsijét, és ebben már nem lesz hely az élősködőnek. majd ezt mondhatja snecinek amikor elkezd rinyálni, hogy hol lakjon: "oldd meg fiam, 30 éves vagy!"
Mar 05, 2012 17:13:39
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 05, 2012 17:24:32
egyébként ha sikerül megszereznem a pátyi pecót árverésen, akkor sneci anyja akár le is pattinthatja a hülyegyereket. vesz magának egy kisebb lakást, aminek egyedül is tudja fizetni a rezsijét, és ebben már nem lesz hely az élősködőnek. majd ezt mondhatja snecinek amikor elkezd rinyálni, hogy hol lakjon: "oldd meg fiam, 30 éves vagy!"
De hiszen akkor Sodi eloveszi a 13 millios papirt a zsebebol, es ezerrel beperli az anyjat!
Mar 05, 2012 17:24:32
Nagy András Róka
Mar 05, 2012 17:40:10
www.youtube.com/watch?v=lqCpaKcU9Yo&feature=related
A kis ablakban futó videót be tudná linkelni valaki megköszönném
Mar 05, 2012 17:40:10
SoDomIa
Mar 05, 2012 17:43:38
micsoda brutális púp!!!
Mar 05, 2012 17:43:38
Fotelrocker_Presszócigány
Mar 05, 2012 17:45:35
http://www.youtube.com/watch?v=lqCpaKcU9Yo&amp;feature=related
www.youtube.com/watch?v=6QwUO_two3A
sajnos nem a teljes..
Mar 05, 2012 17:45:35
Nagy András Róka
Mar 05, 2012 17:57:41
Köszi szépen, egyébként csak most esett le, hogy a púpját takargatta vele
Mar 05, 2012 17:57:41
banshee
Mar 05, 2012 17:59:16
Jogászt perrel fenyegetni? Az anyja el tudja húzni a pert odáig hogy sneci addig éhenhal.
Mar 05, 2012 17:59:16
Andy Dufresne
Mar 05, 2012 18:03:56
http://www.youtube.com/watch?v=lqCpaKcU9Yo&amp;feature=related
Ez a nyökögés meg a fehér zakó... Ahányszor megnézem újra és újra megdöbbenek. :D
"Pedagógus hallható vagyok. Jövőre fogok végezni..."
1:18-tól
Ez nem jött össze, Sodrony... Szerencse. Még belegondolni is rossz, hogy egy ilyen kretén állat tanítja a gyerekedet.
Mar 05, 2012 18:03:56
banshee
Mar 05, 2012 18:04:38
Amúgy meg ez szerintem snecinek egy lecke.
Törzs megmutatja neki, hogy kell kihasználni a válságban rejtőző aranybányát.
A másik lakás megszerzése meg nagyon könnyű lesz, hiszen a lakás a javak közé tartozik, azok meg mint Kyosaki óta tudjuk, korlátlanok.
(Tehát törzs nem veszi el sneciék elől a lakást?)
A másik lakás megszerzése meg nagyon könnyű lesz, hiszen a lakás a javak közé tartozik, azok meg mint Kyosaki óta tudjuk, korlátlanok.
Mar 05, 2012 18:04:38
szeszesember
Mar 05, 2012 18:08:09
Amúgy meg ez szerintem snecinek egy lecke.
Sneci amúgy is megmondta, hogy ő közgazdászként gondolkodik, és mindig igaza van. Meg persze a tervtől sem tér el soha. És négyest kapott a szakdolgozatára. A könyvjelzős screenshot pedig a kollégája gépéről készült. Evidenciákat… Törzs megmutatja neki, hogy kell kihasználni a válságban rejtőző aranybányát.
Mar 05, 2012 18:08:09
sodika
Mar 05, 2012 18:11:07
Jaj, ti szánalmas, gyáva kis szardarabok. :D
Amint lebuktok, sunyin is törölgettek?
kepfeltoltes.hu/120305/osszeszart_troll_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Már a másik idióta, a Levike.
Az is azt hiszi, hogy ha újabban WhoisGuard mögé rejti magát (korábban idióta volt hozzá, LOL) akkor eltűnik róla korábbról minden. :D
Jaj, ez már olyan méltatlanul amatőr. :D
Az is azt hiszi, hogy ha újabban WhoisGuard mögé rejti magát (korábban idióta volt hozzá, LOL) akkor eltűnik róla korábbról minden. :D
Mar 05, 2012 18:11:07
pimpa
Mar 05, 2012 18:13:41
mit szerepelsz proletár? hoty áll a webshóóp?
Mar 05, 2012 18:13:41
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 18:17:13
valaki magyarázza már el nekem, hogy mit akar megint mondani ez a taknyos orrú sneci.
mikor kapom az idézést, idióta? vagy megint elsodikázod?
mikor kapom az idézést, idióta? vagy megint elsodikázod?
Mar 05, 2012 18:17:13
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 18:19:12
sneci, tőled, az idióta lúzertől senki nem fosik be. valamit csúnyán benéztél.
Mar 05, 2012 18:19:12
SoDomIa
Mar 05, 2012 18:19:31
snecike, legalább a nyilat tetted volna jó helyre...
webshop teszt hogy áll?
ez már elég feljelenteni a csúnya trollokat?
lehet, hogy a pellengér-weblapodra is kiteszed?
Mar 05, 2012 18:19:31
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 18:21:12
sneci, ígérem, hogy ha beperelsz, adok neked az első tárgyalás előtt annyi pénzt, ami elég a vízdíjra, hogy el ne zárják.
Mar 05, 2012 18:21:12
sodileaks
Mar 05, 2012 18:22:59
valaki magyarázza már el nekem, hogy mit akar megint mondani ez a taknyos orrú sneci.
fejébe szállt a borostea
Mar 05, 2012 18:22:59
?
Mar 05, 2012 18:23:19
Sodi te szerencsére sosem töröltél semmit a blogjaidról.
Mar 05, 2012 18:23:19
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 18:23:47
gondolom a "mai nap sem a te napod" kommentre akarod építeni az egész ügyet, sneci. kíváncsian várom a brilliáns levezetést.:)))
Mar 05, 2012 18:23:47
sodileaks
Mar 05, 2012 18:27:09
"Már a másik idióta, a Levike.
Az is azt hiszi, hogy ha újabban WhoisGuard mögé rejti magát (korábban idióta volt hozzá, LOL) akkor eltűnik róla korábbról minden. :D"
Ezt tényleg fejtse már meg valaki. Nameg ki az a Levike?
Az is azt hiszi, hogy ha újabban WhoisGuard mögé rejti magát (korábban idióta volt hozzá, LOL) akkor eltűnik róla korábbról minden. :D"
Ezt tényleg fejtse már meg valaki. Nameg ki az a Levike?
Mar 05, 2012 18:27:09
?
Mar 05, 2012 18:28:17
Sodi az akta összeállítgatásból ne hagyd a saját kommentjeidet sem.Tudod "drogos zsidó állatok", "bűnözők" stb. Van aki érzékeny az ilyen jelzőkre is.A többit gondold hozzá.
Mar 05, 2012 18:28:17
sodika
Mar 05, 2012 18:28:35
Bagoly mondja, hogy a reakcióiból ki lehet találni, mi fáj neki a legjobban, és mitől fél. :)
Elég szépen végig néznek, mit töröltetek harmadika óta, és máris összeáll a kép. :D
Lényegében meg kell köszönnöm.
Elég szépen végig néznek, mit töröltetek harmadika óta, és máris összeáll a kép. :D
Mar 05, 2012 18:28:35
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 18:30:15
már most jelzem, hogy ahogy sneci nyilvánosságra hozza a trollok neveit, személyesen fogok felkeresni minden lebukott trollt, hogy gratuláljak, és átadjam a snecológiai kitüntetést.
Mar 05, 2012 18:30:15
sodika
Mar 05, 2012 18:30:18
A különbség annyi, hogy ti egy ismert emberre mondtátok, amit mondtatok, és pedig mondjam egy szaros kérdőjelre. :D
Ez olyan szép, és olyan nagyon könnyű.
Azt kell végig bogarásznom, mit töröltetek, és kész.
De ezt már nem ma. Csá.
De ezt már nem ma. Csá.
Mar 05, 2012 18:30:18
medvezsidaj
Mar 05, 2012 18:31:52
Sneci húzzál már dolgozni, fél 7 van még BŐVEN tart a munkaidőd!
Mar 05, 2012 18:31:52
pimpa
Mar 05, 2012 18:32:15
A különbség annyi, hogy ti egy ismert emberre mondtátok, amit mondtatok, és pedig mondjam egy szaros kérdőjelre. :D
De ezt már nem ma. Csá.
De ezt már nem ma. Csá.
ki az ismert ember? mivan?
Mar 05, 2012 18:32:15
sodileaks
Mar 05, 2012 18:32:41
Csá.
Ez a Levike az aki Szilárdkával járt egy suliba és Rolandka volt a szomszédja?
Mar 05, 2012 18:32:41
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 05, 2012 18:32:42
Nem sok mindent értek abból, amit Sodi itt összehord. Viszont a szituáció kísértetiesen emlékeztet arra a szombati estére, amikor olyan csúnyán beégett a hőbörgésével.
Szóval tuti, hogy megint lyukra fut.
Szóval tuti, hogy megint lyukra fut.
Mar 05, 2012 18:32:42
snecigeci
Mar 05, 2012 18:32:53
Miféle ismert emberre? Valami "Púp"-ról folyt a beszélgetés, tudjátok ki az? :DDDDDDDD
Mar 05, 2012 18:32:53
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 18:33:28
ismer itt valaki egy snecit? egy kishalnak vajon milyen személyiségi jogai vannak?
és ki írja most ezeket a sorokat? ki nyomja meg a mehet gombot? nehéz kérdések ezek.:))
és ki írja most ezeket a sorokat? ki nyomja meg a mehet gombot? nehéz kérdések ezek.:))
Mar 05, 2012 18:33:28
?
Mar 05, 2012 18:34:27
De ezt már nem ma. Csá.
De ezt már nem ma. Csá.
Te is nick néven pofázol itt.Vagy esetleg Sodi néven anyakönyveztek?
Mar 05, 2012 18:34:27
sodileaks
Mar 05, 2012 18:35:39
Jólvan sneci, igyál meg egy kávét és mára hanyagold a borosteát.
Mar 05, 2012 18:35:39
pimpa
Mar 05, 2012 18:35:43
ismer itt valaki egy snecit? egy kishalnak vajon milyen személyiségi jogai vannak?
én egy pederasztáról pofáztam itt végig, valaki magára vette tán?
Mar 05, 2012 18:35:43
Béla
Mar 05, 2012 18:36:32
gondolom a "mai nap sem a te napod" kommentre akarod építeni az egész ügyet, sneci. kíváncsian várom a brilliáns levezetést.:)))
ROTFL.
Mar 05, 2012 18:36:32
Béla
Mar 05, 2012 18:37:49
Nézem a videót, ez a szerencsétlen gnóm tényleg a púpját takargatja a kis kockával.
Ez egészen elképesztően megalázó. Kishalacskám, hát miért nem fekete zakóban mentél, mint Vona apád?
Ez egészen elképesztően megalázó. Kishalacskám, hát miért nem fekete zakóban mentél, mint Vona apád?
Mar 05, 2012 18:37:49
sodika
Mar 05, 2012 18:41:33
Ügyvéd úr, tessék még beszélni sokat a koszos gnómról.
Jól fog az jönni, bár persze lehet sunyin törölhetni is.
hihi
Te gyáva kis nímand. xD
Na húztam innen.
hihi
Te gyáva kis nímand. xD
Na húztam innen.
Mar 05, 2012 18:41:33
Béla
Mar 05, 2012 18:41:55
Bagoly mondja, hogy a reakcióiból ki lehet találni, mi fáj neki a legjobban, és mitől fél. :)
Ideges vagy?
Na majd holnap leszel csak igazán!
FAP_FAP_FAP_FAP_FAP!!
Mar 05, 2012 18:41:55
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 05, 2012 18:42:27
Nézem a videót, ez a szerencsétlen gnóm tényleg a púpját takargatja a kis kockával.
Tényleg nagyon durva púpja van azon a videón. Eddig nem láttam sehol ilyen egyértelműen.
Az meg hihetetlenül durva, ahogy azzal a másik videóval takargatja.
Mar 05, 2012 18:42:27
Béla
Mar 05, 2012 18:46:01
hihi
Te gyáva kis nímand. xD
Na húztam innen.
hihi
Te gyáva kis nímand. xD
Na húztam innen.
Koszos? Nocsak, freudi-elszólás?
Púpos! Szimpla ténymegállapítás. Semmi kivetnivaló nincsen benne.
Gnóm? "föld alatti törpe, manó" " törpeszerű torz jelenség"
Valóban, van benne kivetnivaló. Nem vagy törpe, sneci.
Csak egy torz jelenség.
Mar 05, 2012 18:46:01
szodáj
Mar 05, 2012 18:47:16
Azt hittem csak költői túlzás ez a púpos becenév, de tényleg nagyon féloldalasan áll a srác, nem lehet valami kellemes így élni.
Mar 05, 2012 18:47:16
pimpa
Mar 05, 2012 18:48:49
hihi
Te gyáva kis nímand. xD
Na húztam innen.
hihi
Te gyáva kis nímand. xD
Na húztam innen.
de te most milyen törölgetésről beszélsz gúnyolódva? nem te vitézkedtél pár napja, hogy az új blogodról ki lesznek baszva a népek? nem te tiltottad meg régebben, hogy a blogodra kommenteljenek? miről beszélsz megint össze vissza? bevagy baszva?
Mar 05, 2012 18:48:49
Béla
Mar 05, 2012 18:49:22
Egyébként a mai napig én is ezt hittem. Éppen ezért ezentúl, ha lehet, ezt mellőzöm. Ugyanis erről nem tehet, szerencsétlen.
Mar 05, 2012 18:49:22
Andy Dufresne
Mar 05, 2012 18:50:02
Sneci pl egy társasházban van hogy az emberek megosztják a netet. Költségcsökkentés. Akkor ugyanaz az IP címük. Vegyünk alapul 2 lakást 3-3 emberrel. Hogy bizonyítod be , hogy melyik ember írt ide?
Mar 05, 2012 18:50:02
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 18:51:31
azonnal jelentkezzen nálam az a troll, aki beszart snecitől! fegyelmi eljárást indítok ellene.
micsoda idióta vagy te, sneci, akkor vagy a legröhejesebb amikor keménykedsz.
micsoda idióta vagy te, sneci, akkor vagy a legröhejesebb amikor keménykedsz.
Mar 05, 2012 18:51:31
Béla
Mar 05, 2012 18:51:44
www.youtube.com/watch?v=EUfpRi8yU34&feature=related
...Ügyvéd úr, akinek a nevét nem tudom...3:10...pedig majdnem. :)))
Mar 05, 2012 18:51:44
Fotelrocker_Presszócigány
Mar 05, 2012 18:52:26
Sneci pl egy társasházban van hogy az emberek megosztják a netet. Költségcsökkentés. Akkor ugyanaz az IP címük. Vegyünk alapul 2 lakást 3-3 emberrel. Hogy bizonyítod be , hogy melyik ember írt ide?
ja hogy pl megosztják a netet,, vagy ne adj isten valaki lopja a szomszédjáét?? :D
Mar 05, 2012 18:52:26
Andy Dufresne
Mar 05, 2012 18:52:55
Sodi nem számít közszereplőnek a kurva sok felpakolt videóval(faszverős, tárgyalásos, picsablogos) meg az "újságírással"? Saját magát a nemzet krónikásaként definiálta.
Mar 05, 2012 18:52:55
törzsgyökeres
Mar 05, 2012 18:54:29
béla ha már ügyvéd vagy, csinálnál nekem gyorsan egy kft-t ingatlanforgalmazási főtevkörrel? egy pátyi ingatlant akarok vele megszerezni árverésen.
Mar 05, 2012 18:54:29
pimpa
Mar 05, 2012 18:54:43
dehát ki nem szarja le ezt a gyerekes fenyegetőzést! de tényleg.
Mar 05, 2012 18:54:43
Béla
Mar 05, 2012 18:55:02
Sneci. 2008-ban még a csúcson voltál. Azóta nézd csak meg, mi lett belőled.
Egy taposott sneci. Süllőzéshez kiváló. Kicsit büdös, kicsit görbe, kicsit pikkelytelen.
Ejj-ejj.
Egy taposott sneci. Süllőzéshez kiváló. Kicsit büdös, kicsit görbe, kicsit pikkelytelen.
Ejj-ejj.
Mar 05, 2012 18:55:02
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 05, 2012 18:55:10
Milyen emlékeket kelt benned ez a 2009-es felvétel Sodi?
Hitted volna három évvel ezelőtt, hogy 2012 elején anyáddal laksz egy fűtetlen házban Pátyon, 30 forint van a zsebedben, és hetekig görcsölsz, hogy összekaparj annyi pénzt, hogy ne kapcsolják ki a vizet és az áramot? Hitted volna, hogy minden nyomulásod ellenére a Jobbik nem hogy médiaállást, de még egy baráti szót sem kapsz soha?(Na jó, egy ingyen ebéd befigyelt.)
Hitted volna ezt a saját budai lakásodban, amikor stírölted a takarítónőd seggét, miközben mosta fel a padlódat?
Hitted volna három évvel ezelőtt, hogy 2012 elején anyáddal laksz egy fűtetlen házban Pátyon, 30 forint van a zsebedben, és hetekig görcsölsz, hogy összekaparj annyi pénzt, hogy ne kapcsolják ki a vizet és az áramot? Hitted volna, hogy minden nyomulásod ellenére a Jobbik nem hogy médiaállást, de még egy baráti szót sem kapsz soha?(Na jó, egy ingyen ebéd befigyelt.)
Hitted volna ezt a saját budai lakásodban, amikor stírölted a takarítónőd seggét, miközben mosta fel a padlódat?
Mar 05, 2012 18:55:10
Andy Dufresne
Mar 05, 2012 18:55:17
Megannyi lehetőség van. Az IP cím nem bizonyíték.
Mar 05, 2012 18:55:17
Soós József
Mar 05, 2012 18:56:27
Én pl most az eltéről írok. Bárki bejön leül, belövi a wifi-t és kész. Akkor mivan? Mit számít ez? Kb 4-5 helyről szoktam ide írni.
Mar 05, 2012 18:56:27
Andy Dufresne
Mar 05, 2012 18:57:55
http://www.youtube.com/watch?v=EUfpRi8yU34&amp;feature=related
Nagyon jókat derül rajta a tárgyalóterem. :D
Mar 05, 2012 18:57:55
sodika
Mar 05, 2012 18:58:01
Az IP cím nem bizonyíték, ugyanakkor az minden vizsgálat nélkül bizonyított, hogy nem ti írtátok át a Hermán-féle listát. Igen, ez teljesen logikus, és világos. :D
Tényleg nem fárasztom magam itt tovább.
Csá.
Tényleg nem fárasztom magam itt tovább.
Csá.
Mar 05, 2012 18:58:01
Haim
Mar 05, 2012 18:58:02
na akkor már kezdhetik is az iskoláscsoportok az időpontok előjegyzését. a snecológiai emlékmúzeum hamarosan népszerűbb lesz, mint a szentendrei skanzen.
A pátyi rejszskanzen a hírhedt szent Kolosy téri szétrecskázott kanapéval amit egy webkamera figyel.
Fényképezkedni perse csak a kanapé másával lehet, az eredeti ugyanis még mindig ragad.
Mar 05, 2012 18:58:02
59 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™