Segitek:
"Levéltitok megsértése
Btk.178. § (1) Aki másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét, a tartalmának megismerése végett felbontja, megszerzi, vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja, úgyszintén aki távközlési berendezés útján továbbított közleményt kifürkész, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés egy évig terjedő szabadságvesztés, közérdekű munka vagy pénzbüntetés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekményt foglalkozás vagy közmegbízatás felhasználásával követik el.
(3) A büntetés
a) két évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekmény,
b) bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a (2) bekezdésben meghatározott bűncselekmény
jelentős érdeksérelmet okoz.
Magántitok jogosulatlan megismerése
Btk.178/A. § (1) Aki Magántitok jogosulatlan megismerése céljából
a) másnak a lakását, egyéb helyiségét vagy az ezekhez tartozó bekerített helyet titokban átkutatja,
b) másnak a lakásában, egyéb helyiségében vagy az ezekhez tartozó bekerített helyen történteket technikai eszköz alkalmazásával megfigyeli, illetőleg rögzíti,
c) másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét felbontja vagy megszerzi, és annak tartalmát technikai eszközzel rögzíti,
d) hírközlő berendezés útján, illetőleg számítástechnikai rendszeren másnak továbbított közleményt, adatot kifürkész, és az észlelteket technikai eszközzel rögzíti,
bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki az (1) bekezdésben meghatározott módon megismert magántitkot továbbít vagy felhasznál.
(3) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt
a) hivatalos eljárás színlelésével,
b) üzletszerűen,
c) bűnszövetségben,
d) jelentős érdeksérelmet okozva
követik el."
Gondolom, hogy nem kell mondanom, hogy az ily modon szerzett informacio nem hasznalhato fel bizonyitekkent...
Gondolom, hogy nem kell mondanom, hogy az ily modon szerzett informacio nem hasznalhato fel bizonyitekkent...
dehát könyörgöm, milyen eljárásban lenne felhasználható? a fórumbíróság előtt?
milyen törvénytelenség történt azon kívül, hogy egy sneci álnevű troll nem fizet adót és járulékokat?
Az hat. Az egesz lenyegtelen! Kar ezen lovagolni nevetseges az egesz...
Sneci? Az a faszverős csávó?
Ha nem létezik a lista, ahigy ti állítjátok, akkor miféle cmagántitkot ismeritem meg jogosulatlanul?
A screenshotot egy publikus, nemzeti radikális körökben székeskoörben ismert fórumról szereztem (ahova egy bot automatikusan nyomja az állítólag nemlétez9 lista leveleit is. Csukassátok le a botot.) :-)
Sodi nem ér rá ilyenekkel foglalkozni. Ő keményen dolgozik a saját megoldáson.
Talán SF-nek lehet ennyi szabadideje.
A jelek szerint túl sok szabadideje van a segélyeseknek.
Talán itt lenne az ideje felülvizsgálni Fürtöske szociális rászorultságát.
Elég volt, én beszartam! Írok bocsánatkérő cikket sneciről, lekapcsolom a fórumot, és beállok a magyar gárdába!
Már mi a fasznak fizetném be Sodi vízdíját?
A screenshotot egy publikus, nemzeti radikális körökben székeskoörben ismert fórumról szereztem (ahova egy bot automatikusan nyomja az állítólag nemlétez9 lista leveleit is. Csukassátok le a botot.) :-)
Remélem ezek a gonosz trollok nem raknak ki arra fórumra vonatozó vén buzikat, meg sodika faszverését animgifben fejlécnek.
Nem, ebbe még belegondolni sem merek.
De viccen kívül, ez már SF szint. Szedd össze magad, mert ha csak ezt bírod hajtogatni, én kibaszlak innen, annyira unom.
milyen kémmobilos szívatás? miért nem rögtön műholdas megfigyelés a cia által? jesszusom, micsoda baromságok ezek....
amúgy nyilvánvaló, hogy egy lúzer snecinek nincs pénze egy kémmobilra. hiszen a vízdíjat sem tudja befizetni.
Most mi van? Lefújjátok a SHALOM-1 indítását, vagy hogy érted?
A visszaszámlálást természetesen nem szakítjuk meg.
üDV DIMONáBóL MINDENKINEK!
mindenki unja már, de az unalom szüli a szopatásokat.
SoDI mi a véleményed a Deres TV meghekkeleserol? Verprofik fejlesztik az oldalt?
sneci, neked fogalmad sincs, hogy milyen szinten nézlek le. egy eltaposandó, élősködő féreg vagy a szememben. gondolhatod, hogy mennyit számít egy helyesírási hiba ebben.
Mondja ezt a pátyi grammatika kifejlesztője.
tényleg. nem is tudom, hogy honnan van a nicknevem.
vs.
"Több hete nem jártam itt."
Csá! Elég neveletlen dolog részedről, hogy hanyagolod a kvázi kommenthaverokat.
nem az volt hogy soha többé nem írsz ide te hazug kis gecifejű?
nincs szervezet te nyomorult, nem tűnt még fel? néhány vidám ember van, akik egy magát erkölcsi fáklyának beállító magát melegoldalakon hírdető pedofilon kacagnak. akik egy magát magyarnak beállító, de állandóan a pénzről beszélő, kampós-taknyos orrú, görbehátú, csorbafogú , tokás zsidisznón nevetnek. akik egy magát nagystílű üzletmembernek beállítő, de a pátyi cigánysoron lakó, alamizsnából élő szerencsétlen szociopatán kuncognak.
dehát milyen belső harcokról beszélsz te nyomorék? itt nem változott semmi. te néha előkerülsz, kapsz a pofádra, megsértődsz, elsunnyogsz, fenyegetőzöl. eltelik két hét, aztán egyik este bebaszol (ha sikerült eleget kéregetni pátyon) idejösz emberkedni, aztán megint majmot csinálnak belőled, megaláznak, megsértődsz, fenyegetőzöl, lelépsz.
ja és hazudozol állandóan. mert ez a személyiséged része. tyerintyem ety értyhetyő pojcukjos
Milyen ellenség, és milyen belső harcok?:D Sodi, én mostanában úgy hetente egyszer nézek fel, a te életed és ez a fórum annyira meghatározó a saját életemben, mint egy eladó a boltban, akivel olykor-olykor összefutok. Nekem itt se ellenségeim nincsenek, se barátaim, csak azért járok fel ide, hogy néha nevessek, elképedjek, röhögjek. Nem vagy te se ellenségem, se barátom, hogy téged idézzelek, egy NPC vagy, aki engem csak akkor érdekel, amikor mond valami vicceset. És gyanítom itt szinte mindenki hasonlóan gondolkodik.
nincsenek semmiféle belső harcok. volt egy tiltás, ami valahogy feloldódott. de a technikai probléma elhárult.
a próbálkozásodnak csak annyi lett az eredménye, hogy ismét kiröhögtünk.
ja, és vádlott leszel nemsokára. már írják a vádiratot.
jól is fog jönni a börtön, ha hajléktalan leszel.
ez nem reménykedés, hanem konkrét infó, vádlott.
ott fogunk rajtad röhögni a bíróságon, ahogy a bíró lapozgatja az iratokat, és megkérdi tőled: ezt a felvételt és a velvet-cikket minek a bizonyítására csatolta be a vádlott? te meg csak hebegsz-habogsz majd, hogy nem is csatoltál be semmit, de az a felvétel nem úgy készült, és nem akkor, te csak felavattad a kamerát, stb. így lesz, majd meglátod, vádlott.
és majd megint tologathatja a púpján a képet
de mi majd végig élőben látjuk a szerencsehozó púpot. kár, hogy a rocskai-féle könyöradományként kapott, 2 számmal nagyobb zakóban lesz, és nem a fehér öltönyében, mert ez utóbbiban jobban látszódik a szégyellt testi hiba.
ez eléggé emberiség elleni bűntettnek néz ki
az nem biztos, hogy lejátsszák, de a bíró kénytelen lesz megnézni, hogy mit tartalmaz a felvétel. már úgy fog nézni a snecivádlottra amikor elkezdi tárgyalni az ügyet, hogy ez egy perverz állat, aki faszverős videókkal keresett a neten idősebb párokat alkalmi szexre.
sneci meg majd elmagyarázza, hogy csak felavatta a fütyikamerát.
a tárgyalás időpontja egy ünnepnap lesz a snecológia történetében. szerintem még külön kutatóintézetet is avatnak majd a tanszéken ebből az alkalomból. még a tűzijáték sincs kizárva.
én sose voltam ilyen tárgyaláson. ez úgy megy mint az operában, hogy a jobb részeknél van nyíltszíni taps meg minden?
lehet újrázást kérni?
elképzelem ahogy az elmebeteg orrhangján magyaráz teljesen összefüggéstelenül, miközben a tárgyalóterem pukkadozik a kacagástól
Szerinted o is lenyomna egy olyan musort, mint Herman a karteritesre spekulalva, vagy tulsagosan meg lenne szeppenve, hogy barmit is szoljon?
Andy Dufresne
Mar 22, 2012 23:32:26
Vergődjetek csaak trollok.
Az igazság nálunk van.
Arról azért jó ha tudtok, hogy amióta (2011 december) egy kedves ex-trollotoknak (akinek elege lett az aljasságotokból) köszönhetően tükrözve van a lista publikus - de általatok talán nem ismert - internetes felületen, azóta jogilag nem számít magánleveezésnek amit itt össze trollkodtok :-)
Az igazság nálunk van.
Arról azért jó ha tudtok, hogy amióta (2011 december) egy kedves ex-trollotoknak (akinek elege lett az aljasságotokból) köszönhetően tükrözve van a lista publikus - de általatok talán nem ismert - internetes felületen, azóta jogilag nem számít magánleveezésnek amit itt össze trollkodtok :-)
Segitek:
"Levéltitok megsértése
Btk.178. § (1) Aki másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét, a tartalmának megismerése végett felbontja, megszerzi, vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja, úgyszintén aki távközlési berendezés útján továbbított közleményt kifürkész, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés egy évig terjedő szabadságvesztés, közérdekű munka vagy pénzbüntetés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekményt foglalkozás vagy közmegbízatás felhasználásával követik el.
(3) A büntetés
a) két évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekmény,
b) bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a (2) bekezdésben meghatározott bűncselekmény
jelentős érdeksérelmet okoz.
Magántitok jogosulatlan megismerése
Btk.178/A. § (1) Aki Magántitok jogosulatlan megismerése céljából
a) másnak a lakását, egyéb helyiségét vagy az ezekhez tartozó bekerített helyet titokban átkutatja,
b) másnak a lakásában, egyéb helyiségében vagy az ezekhez tartozó bekerített helyen történteket technikai eszköz alkalmazásával megfigyeli, illetőleg rögzíti,
c) másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét felbontja vagy megszerzi, és annak tartalmát technikai eszközzel rögzíti,
d) hírközlő berendezés útján, illetőleg számítástechnikai rendszeren másnak továbbított közleményt, adatot kifürkész, és az észlelteket technikai eszközzel rögzíti,
bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki az (1) bekezdésben meghatározott módon megismert magántitkot továbbít vagy felhasznál.
(3) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt
a) hivatalos eljárás színlelésével,
b) üzletszerűen,
c) bűnszövetségben,
d) jelentős érdeksérelmet okozva
követik el."
Mar 22, 2012 23:32:26
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 22, 2012 23:33:11
Szerintem, ha kiderül, hogy valódi a lista, akkor a pátyi ház előtt megjelenik egy X6-os, havi pár milliót termel a saját megoldás, és Sodi holnap reggel egy bögyös szőke mellett ébred fel.
És még a púpja is eltűnik.
És még a púpja is eltűnik.
Mar 22, 2012 23:33:11
sneciakiraly
Mar 22, 2012 23:33:55
Végre felélénkült a fórum.
Mar 22, 2012 23:33:55
Andy Dufresne
Mar 22, 2012 23:34:55
Turulszarny:
A "Magántitok jogosulatlan megismerése" reszbol a c. es d. pontok vonatkoznak rad(sreenshotok).
A "Magántitok jogosulatlan megismerése" reszbol a c. es d. pontok vonatkoznak rad(sreenshotok).
Mar 22, 2012 23:34:55
Operation V. 3.0. Gagging
Mar 22, 2012 23:36:43
Szar került a puncsostálba... De komolyan, ilyen zseryket/moredhájokat beengedtek a listára, mit vártatok?
Mar 22, 2012 23:36:43
sneciakiraly
Mar 22, 2012 23:38:42
szvsz a levéltitok megsértése nem vonatkozik arra, ha valaki a neki szóló levelet másnak továbbítja, csak arra ha 2 tőle független ember levelét elolvassa vagy ellopja más részére.
a trolloknak meg csak volt annyi eszük, hogy ne a saját nevükben vagy emailcímükkel trollkodjanak?
"
A "Magántitok jogosulatlan megismerése" reszbol a c. es d. pontok vonatkoznak rad(sreenshotok). "
Ha igaz az hogy egy troll továbbította neki, akkor nem követett el semmit. De ha feltört bármilyen rendszert vagy levelezést akkor bizony szopás az sf-nek vagy snecinek.
a trolloknak meg csak volt annyi eszük, hogy ne a saját nevükben vagy emailcímükkel trollkodjanak?
"
A "Magántitok jogosulatlan megismerése" reszbol a c. es d. pontok vonatkoznak rad(sreenshotok). "
Ha igaz az hogy egy troll továbbította neki, akkor nem követett el semmit. De ha feltört bármilyen rendszert vagy levelezést akkor bizony szopás az sf-nek vagy snecinek.
Mar 22, 2012 23:38:42
törzsgyökeres
Mar 22, 2012 23:42:26
milyen törvénytelenség történt azon kívül, hogy egy sneci álnevű troll nem fizet adót és járulékokat?
Mar 22, 2012 23:42:26
Andy Dufresne
Mar 22, 2012 23:44:09
<fieldset><legend>Andy Dufresne</legend>
Gondolom, hogy nem kell mondanom, hogy az ily modon szerzett informacio nem hasznalhato fel bizonyitekkent...</fieldset>
Gondolom, hogy nem kell mondanom, hogy az ily modon szerzett informacio nem hasznalhato fel bizonyitekkent...</fieldset>
Az hat. Az egesz lenyegtelen! Kar ezen lovagolni nevetseges az egesz...
Mar 22, 2012 23:44:09
törzsgyökeres
Mar 22, 2012 23:48:34
ki lehet az az idióta, aki idejön, bemásol valami fiktív levelezést, és azt hiszi, hogy ettől valaki beszarik, mert valami fórumra ír?
ti ismertek ilyen idiótát? valami sneci lehet? egy jelentéktelen kishal? egy buta lúzer, akinek gondot okoz a vízdíj befizetése is?
ti ismertek ilyen idiótát? valami sneci lehet? egy jelentéktelen kishal? egy buta lúzer, akinek gondot okoz a vízdíj befizetése is?
Mar 22, 2012 23:48:34
Mordecháj Rosenzweig
Mar 22, 2012 23:50:25
ki lehet az az idióta, aki idejön, bemásol valami fiktív levelezést, és azt hiszi, hogy ettől valaki beszarik, mert valami fórumra ír?
Sneci? Az a faszverős csávó?
Mar 22, 2012 23:50:25
TURULSZAR (-ny)
Mar 22, 2012 23:52:30
Turulszarny:
Ha nem létezik a lista, ahigy ti állítjátok, akkor miféle cmagántitkot ismeritem meg jogosulatlanul?
Mar 22, 2012 23:52:30
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 22, 2012 23:52:48
Mar 22, 2012 23:52:48
Andy Dufresne
Mar 22, 2012 23:53:27
Sodrofa? Aki az allam csocsen csung es az adofizetok tejet issza?
Sodrony? Aki egy oregassznnyal kur reszegen BKV jegyert?
Sodrony? Aki egy oregassznnyal kur reszegen BKV jegyert?
Mar 22, 2012 23:53:27
forever a loan
Mar 22, 2012 23:54:48
<fieldset><legend>törzsgyökeres</legend>ki lehet az az idióta, aki idejön, bemásol valami fiktív levelezést, és azt hiszi, hogy ettől valaki beszarik, mert valami fórumra ír?
ti ismertek ilyen idiótát? valami sneci lehet? egy jelentéktelen kishal? egy buta lúzer, akinek gondot okoz a vízdíj befizetése is?</fieldset>
ti ismertek ilyen idiótát? valami sneci lehet? egy jelentéktelen kishal? egy buta lúzer, akinek gondot okoz a vízdíj befizetése is?</fieldset>
A jelek szerint túl sok szabadideje van a segélyeseknek.
Talán itt lenne az ideje felülvizsgálni Fürtöske szociális rászorultságát.
Mar 22, 2012 23:54:48
Fotelrocker_Presszócigány
Mar 22, 2012 23:54:51
szerintem inkább fizessétek be a vízdíjat..
Mar 22, 2012 23:54:51
Zulu
Mar 22, 2012 23:55:14
<fieldset><legend>Andy Dufresne</legend>Turulszarny:
A "Magántitok jogosulatlan megismerése" reszbol a c. es d. pontok vonatkoznak rad(sreenshotok).</fieldset>
A "Magántitok jogosulatlan megismerése" reszbol a c. es d. pontok vonatkoznak rad(sreenshotok).</fieldset>
Elég volt, én beszartam! Írok bocsánatkérő cikket sneciről, lekapcsolom a fórumot, és beállok a magyar gárdába!
Mar 22, 2012 23:55:14
sneciakiraly
Mar 22, 2012 23:55:46
Szerintem SF volt. neki volt ilyen stílusa amikor éppen nem divatbuzi volt és értelmesebb hozzászólásokat küldött.
Mar 22, 2012 23:55:46
Andy Dufresne
Mar 22, 2012 23:56:02
En most azon toprengek, hogyan fogom kifizetni a vedelmipenzt...
Mar 22, 2012 23:56:02
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 22, 2012 23:56:22
szerintem inkább fizessétek be a vízdíjat..
Már mi a fasznak fizetném be Sodi vízdíját?
Mar 22, 2012 23:56:22
forever a loan
Mar 22, 2012 23:56:43
Remélem ezek a gonosz trollok nem raknak ki arra fórumra vonatozó vén buzikat, meg sodika faszverését animgifben fejlécnek.
Nem, ebbe még belegondolni sem merek.
Mar 22, 2012 23:56:43
Zulu
Mar 22, 2012 23:56:51
<fieldset><legend>Andy Dufresne</legend>Turulszarny:
De viccen kívül, ez már SF szint. Szedd össze magad, mert ha csak ezt bírod hajtogatni, én kibaszlak innen, annyira unom.
Mar 22, 2012 23:56:51
törzsgyökeres
Mar 22, 2012 23:56:56
lacikám, megint idejöttél, hogy majd be fogod fenyíteni a trollokat, és annyi történt, hogy jól ki lettél röhögve, és most te védekezel, hogy nem sértettél magántitkot. hát kellett ez neked, hogy megint kiröhögnek a trollok?
holnap melyik pornósztár fog írni rólad a fb-ján? van tipped?
holnap melyik pornósztár fog írni rólad a fb-ján? van tipped?
Mar 22, 2012 23:56:56
sneciakiraly
Mar 22, 2012 23:59:35
a kémmobilos szivatás miért hiusult meg?
Mar 22, 2012 23:59:35
törzsgyökeres
Mar 23, 2012 00:02:03
a kémmobilos szivatás miért hiusult meg?
milyen kémmobilos szívatás? miért nem rögtön műholdas megfigyelés a cia által? jesszusom, micsoda baromságok ezek....
amúgy nyilvánvaló, hogy egy lúzer snecinek nincs pénze egy kémmobilra. hiszen a vízdíjat sem tudja befizetni.
Mar 23, 2012 00:02:03
Operation V. 3.0. Gagging
Mar 23, 2012 00:02:42
Nincs itt semmiféle bot, csak kamuzik ez a hülye, egyszerűen fennt van a listán és kész. Gondolom egy szabadelvű snecológus, aki megunta a páholyosdit. Jól is tette amúgy, ha a tudomány bezárkózik, nincs jövője, pl a listán kívüliek honnan a faszból tudtak volna a derestvs szopatásról?
Mar 23, 2012 00:02:42
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 23, 2012 00:06:00
Szegény Sodi annyira vágyik egy okostelefonra, hogy már a kreált kamulevelezésbe is beleszőtt magának egy mobilos szálat.
Mar 23, 2012 00:06:00
Zulu
Mar 23, 2012 00:07:17
Mar 23, 2012 00:07:17
Elemér
Mar 23, 2012 00:08:26
A visszaszámlálást természetesen nem szakítjuk meg.
üDV DIMONáBóL MINDENKINEK!
Mar 23, 2012 00:08:26
törzsgyökeres
Mar 23, 2012 00:08:43
szerintem nagyon be lehet szarva ez a turulszar, ha csak proxyn keresztül mer ide írni, miközben ilyet szól, hogy nála az igazság.
akinél az igazság van, az nem lehet beszarva, sneci.
akinél az igazság van, az nem lehet beszarva, sneci.
Mar 23, 2012 00:08:43
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 23, 2012 00:19:15
Vajon mi válthatta ki ezt az ámokfutást Sodiból?
Remélem nem érkezett meg az értesítés az árverés időpontjának kitűzéséről. Nem szeretném, ha Sodimama utcára kerülne.
Remélem nem érkezett meg az értesítés az árverés időpontjának kitűzéséről. Nem szeretném, ha Sodimama utcára kerülne.
Mar 23, 2012 00:19:15
törzsgyökeres
Mar 23, 2012 00:20:59
na, ennyi volt lacikám? vissza kellett menni dolgozni, hogy minden meglegyen amit a robi előírt? kapsz is érte vagy ezerötszázat, mi? de legalább biztos pénz.:))))
Mar 23, 2012 00:20:59
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 23, 2012 00:23:10
Vagy esetleg a vádemelés futott be?
Mar 23, 2012 00:23:10
Mordecháj Rosenzweig
Mar 23, 2012 00:24:13
Én már egy ideje unom ezt a témát.
Mar 23, 2012 00:24:13
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 23, 2012 00:26:05
Abba bele se merek gondolni, hogy esetleg elfogyott az utolsó 30 forintja is.
Mar 23, 2012 00:26:05
törzsgyökeres
Mar 23, 2012 00:26:59
Én már egy ideje unom ezt a témát.
mindenki unja már, de az unalom szüli a szopatásokat.
Mar 23, 2012 00:26:59
Андрюша Ющинский
Mar 23, 2012 00:46:10
TURULSZAR (-ny) VAGYTOK!
Гуд джоб, дружище!
Гуд джоб, дружище!
Mar 23, 2012 00:46:10
Molnár F. Árpád
Mar 23, 2012 04:14:27
A Hírháttér Multimédia reagálva a legfrissebb eseményekre, bejelenti hogy páratlan stratégiai-diplomáciai manővert végrehajtva bizonytalan időre beszünteti snecológiai tevékenységét.
Az ellen-snecológusok mozgalmának vezetőjével azonnali megnemtámadási szerződést kötöttünk (tatai paktum)
Egyben kiadtuk a Mátyás téri Nyilatkozatot, melyben kifejtjük, hogy soha semmilyen listán nem voltunk rajta, mivel az echelonista-intervencionista snecológus közösség soha nem bízott meg igazán a tényfeltáró, cigányjogvédő ÉS AZ EGÉSZ EMBERISÉG TÚLÉLÉSÉT EGYEDÜLIKÉNT GARANTÁLÓ HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁBAN!!!!
A titokzatos áruló ex-snecológustól mindettől függetlenül mélyen elhatárolódunk.
Üdvözlettel
Molnár F. Árpád (orbánilag üldözött és betiltott oknyomozó, tényfeltáró, újságíró, filmrendező, költő, zeneszerző, dokumentumfilmes, szexuálpszichológus, őstermelő, egykori BKV-ellenőr, a Föld bolygó előre bejelentetten legjelentősebb Echelon-tanúja, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, az Amnesty International tagja, a Közhatalom Jogsértettjei Egyesületének alapító elnöke, a Free Hermán Péter Akciócsoport kvázi ex-elnöke, a Volt Józsefvárosi Pályaudvaron Elkövetett Elektrosokkterápiák Áldozatainak Emlékére Létrejött Szakbizottság tartalék tagja, a Non-intervencionista Snecológiai Iskola alapítója, okleveles dísz- és kvázisnecológus, a Bognár Tibor-emlékérem kétszeres birtokosa, a Gregg Williams Terrorizmusának Áldozatul Esettek Ligájának megfigyelő tagja, 21 nőtől összesen 14 gyerek apja, a Föld bolygó egyetlen médiájának tagja, amelyik szembesítette soha el nem évülő és halállal MONDOM HALÁLLAL büntetendő emberiségellenes bűncselekményeivel Lázár Jánost, Torgyán Józsefet és Kiss Endre Farkast)
Az ellen-snecológusok mozgalmának vezetőjével azonnali megnemtámadási szerződést kötöttünk (tatai paktum)
Egyben kiadtuk a Mátyás téri Nyilatkozatot, melyben kifejtjük, hogy soha semmilyen listán nem voltunk rajta, mivel az echelonista-intervencionista snecológus közösség soha nem bízott meg igazán a tényfeltáró, cigányjogvédő ÉS AZ EGÉSZ EMBERISÉG TÚLÉLÉSÉT EGYEDÜLIKÉNT GARANTÁLÓ HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁBAN!!!!
A titokzatos áruló ex-snecológustól mindettől függetlenül mélyen elhatárolódunk.
Üdvözlettel
Molnár F. Árpád (orbánilag üldözött és betiltott oknyomozó, tényfeltáró, újságíró, filmrendező, költő, zeneszerző, dokumentumfilmes, szexuálpszichológus, őstermelő, egykori BKV-ellenőr, a Föld bolygó előre bejelentetten legjelentősebb Echelon-tanúja, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, az Amnesty International tagja, a Közhatalom Jogsértettjei Egyesületének alapító elnöke, a Free Hermán Péter Akciócsoport kvázi ex-elnöke, a Volt Józsefvárosi Pályaudvaron Elkövetett Elektrosokkterápiák Áldozatainak Emlékére Létrejött Szakbizottság tartalék tagja, a Non-intervencionista Snecológiai Iskola alapítója, okleveles dísz- és kvázisnecológus, a Bognár Tibor-emlékérem kétszeres birtokosa, a Gregg Williams Terrorizmusának Áldozatul Esettek Ligájának megfigyelő tagja, 21 nőtől összesen 14 gyerek apja, a Föld bolygó egyetlen médiájának tagja, amelyik szembesítette soha el nem évülő és halállal MONDOM HALÁLLAL büntetendő emberiségellenes bűncselekményeivel Lázár Jánost, Torgyán Józsefet és Kiss Endre Farkast)
Mar 23, 2012 04:14:27
SoDI olvasólámpája vagyok
Mar 23, 2012 07:31:46
Végre elaludt, így van egy kis időm megint. Ez rettenetes. Nyomasztó és sokkoló is egyben. És ezt nekem végig kell világítanom. Komolyan mondom, hogy nem tudom, hogyan fogom ezt kibírni. Sokszor már azon gondolkodom, hogy öngyilkosságot követek el egy pohár vízzel. Vagy szétrágatom magamat egy kóbor kutyával. Vagy valami... De ez így sokáig nem mehet. Nem mondom, könnyebb lenne talán, ha lenne egy szerető társ az én életemben is, aki a nehéz és nyomasztó órákat megkönnyíti. Az teljesen más lenne. Az sem érdekelne, ha csak egy zseblámpa, de szeressen!! Most mennem kell, leszek még. Nem ismertek egy jóképű, kedves, jó humorú, tiszta búrájú magányos fényforrást, aki szintén társra vágyik? Na jó, csak megkérdeztem.
Mar 23, 2012 07:31:46
törzsgyökeres
Mar 23, 2012 07:32:13
rájöttem, hogy mi volt az este tomboló ószövetségi düh oka. pátyon is új típusú villanyórát szereltek fel:
"A feltöltőkártyás telefonokhoz hasonlóan működő, előrefizetős villanyórát szereltek fel a monori cigánytelep háztartásaiban. A nyomortelepen, ahol a több százezres számlatartozás nem szokatlan, így fékeznék meg a hátralék tovább halmozódását"
index.hu/belfold/2012/03/22/hasznos_de_nem_boldogit_a_sporolos_villanyora/
"A feltöltőkártyás telefonokhoz hasonlóan működő, előrefizetős villanyórát szereltek fel a monori cigánytelep háztartásaiban. A nyomortelepen, ahol a több százezres számlatartozás nem szokatlan, így fékeznék meg a hátralék tovább halmozódását"
index.hu/belfold/2012/03/22/hasznos_de_nem_boldogit_a_sporolos_villanyora/
Mar 23, 2012 07:32:13
törzsgyökeres
Mar 23, 2012 08:16:38
"Szerintem inkáb lássátok be hogy vesztettetek és a snecológia mint olyan, most megbukott."
sneci, nincs arra szó, hogy te mekkora idióta vagy.:))))
sneci, nincs arra szó, hogy te mekkora idióta vagy.:))))
Mar 23, 2012 08:16:38
sodika
Mar 23, 2012 08:26:17
Én csak röhögök. Több hete nem jártam itt.
Több hete ez az első hozzászólásom, de nem is fogok visszaszokni, csak röhögni jöttem, mert valaki szólt, mi van itt.
törzsgyökeres: Ha szerinted én valaha is elkövetnék olyan helyesírást hibát - akár viccből vagy konspirációból -, amiben hiányzik a "hogy" szó elől a vessző, akkor tényleg sértő módon lenézel engem. :D
Több hete ez az első hozzászólásom, de nem is fogok visszaszokni, csak röhögni jöttem, mert valaki szólt, mi van itt.
törzsgyökeres: Ha szerinted én valaha is elkövetnék olyan helyesírást hibát - akár viccből vagy konspirációból -, amiben hiányzik a "hogy" szó elől a vessző, akkor tényleg sértő módon lenézel engem. :D
Mar 23, 2012 08:26:17
admin
Mar 23, 2012 08:31:08
Igen, azért van tele a log az ipddel, púp xD
Igen, azért van tele a log az ipddel, púp xD
Mar 23, 2012 08:31:08
sodika
Mar 23, 2012 08:32:47
Lehet, hogy néha olvasgattam, de nem írtam semmit hetek óta. :D
Na csá.
Na csá.
Mar 23, 2012 08:32:47
admin
Mar 23, 2012 08:33:24
Akkor mi a faszt hazudozol, hogy nem olvasol?
Folyamatosan frissítgeted minden nap, szóval kuss legyen.
Folyamatosan frissítgeted minden nap, szóval kuss legyen.
Mar 23, 2012 08:33:24
IsmeretlenJoAkaro
Mar 23, 2012 08:38:35
Na csá.
Na csá.
SoDI mi a véleményed a Deres TV meghekkeleserol? Verprofik fejlesztik az oldalt?
Mar 23, 2012 08:38:35
törzsgyökeres
Mar 23, 2012 08:43:50
sneci, neked fogalmad sincs, hogy milyen szinten nézlek le. egy eltaposandó, élősködő féreg vagy a szememben. gondolhatod, hogy mennyit számít egy helyesírási hiba ebben.
Mar 23, 2012 08:43:50
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 23, 2012 08:48:33
Mar 23, 2012 08:48:33
törzsgyökeres
Mar 23, 2012 08:49:21
tényleg. nem is tudom, hogy honnan van a nicknevem.
Mar 23, 2012 08:49:21
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 23, 2012 08:50:37
Tóta W.-nek meg üzenem, hogy nehogy elsodikázza a beígért Sodiról szóló posztját!
Mar 23, 2012 08:50:37
törzsgyökeres
Mar 23, 2012 08:51:38
Na csá.
Na csá.
vs.
Mar 23, 2012 08:51:38
admin
Mar 23, 2012 08:56:23
"törzsgyökeres: Ha szerinted én valaha is elkövetnék olyan helyesírást hibát - akár viccből vagy konspirációból -, amiben hiányzik a "hogy" szó elől a vessző, akkor tényleg sértő módon lenézel engem. :D "
Itt mindenki lenéz téged. Nem alaptalanul.
SELECT * FROM (censored) WHERE nick = 'sodika' AND comment NOT LIKE '%, hogy%' AND comment LIKE '% hogy %'
42 találat xD
Néhány ízelítő:
"Lehet hogy sikert keres, de én olyan stílusú ember vagyok, aki még potenciális sikerként sem üti át egy kopasz-bőrdzsekis maffiózó alak ingerküszöbét. Az ilyen emberek számára akkor is szinte láthatatlan vagyok, ha ott állok mellette. :)"
"Arcképet és polgári nevet kérek.
Ja hogy ahhoz fosol? Kis csicska. :)"
"Ja hogy ez nem nekem szólt."
"De lehet, bár én konkrétan nem biztos hogy tudnék."
PÚPFAIL.
Itt mindenki lenéz téged. Nem alaptalanul.
SELECT * FROM (censored) WHERE nick = 'sodika' AND comment NOT LIKE '%, hogy%' AND comment LIKE '% hogy %'
42 találat xD
Néhány ízelítő:
"Lehet hogy sikert keres, de én olyan stílusú ember vagyok, aki még potenciális sikerként sem üti át egy kopasz-bőrdzsekis maffiózó alak ingerküszöbét. Az ilyen emberek számára akkor is szinte láthatatlan vagyok, ha ott állok mellette. :)"
"Arcképet és polgári nevet kérek.
Ja hogy ahhoz fosol? Kis csicska. :)"
"Ja hogy ez nem nekem szólt."
"De lehet, bár én konkrétan nem biztos hogy tudnék."
PÚPFAIL.
Mar 23, 2012 08:56:23
admin
Mar 23, 2012 09:04:32
Látod, a hazug, ostoba zsidót mennyire egyszerű leleplezni. Dugig van az apache log az ip-jével. xD
Látod, a hazug, ostoba zsidót mennyire egyszerű leleplezni. Dugig van az apache log az ip-jével. xD
Mar 23, 2012 09:04:32
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 23, 2012 09:29:57
Megint buta voltal am Sodi.
Most mar senkinek egy fikarcnyi ketsege sincs afelol, hogy nem vagy reszese a deres.tv projektnek. Tolem nincs tartani valo, mert nem ertek semmit a szamitogepekhez, meg aztan non-intervencionista vagyok. De sajnos attol tartok, hogy szepen felhuztal par durvabb eszkozokben is utazo snecologust.
A sajat megoldas meg, mit ne mondjak, kurva szinvonalasra sikeredett. Megint csak Sherlock Porks masolasara telt. Neki is hogy bejott a bolt. Tuti ti is sokat fogtok kaszalni.
Most mar senkinek egy fikarcnyi ketsege sincs afelol, hogy nem vagy reszese a deres.tv projektnek. Tolem nincs tartani valo, mert nem ertek semmit a szamitogepekhez, meg aztan non-intervencionista vagyok. De sajnos attol tartok, hogy szepen felhuztal par durvabb eszkozokben is utazo snecologust.
A sajat megoldas meg, mit ne mondjak, kurva szinvonalasra sikeredett. Megint csak Sherlock Porks masolasara telt. Neki is hogy bejott a bolt. Tuti ti is sokat fogtok kaszalni.
Mar 23, 2012 09:29:57
Káoszkapitány
Mar 23, 2012 09:37:02
Most olvastam vissza a tegnap éjszakai mulatságot. Szerintem sem sodi írta, nem rá vall a stílus. Főleg az a rész nem, hogy "a snecológiának annyi". Sosem használta ezt a kifejezést.
Mar 23, 2012 09:37:02
Gery Greyhound
Mar 23, 2012 09:37:56
Na mi a nagy szoros digitalis harci lofasz folyik itt, emberek? En kb ott tartok, hogy februar. Meseljetek csak :)
Mar 23, 2012 09:37:56
Káoszkapitány
Mar 23, 2012 09:53:42
Na csá.
Na csá.
Csá! Elég neveletlen dolog részedről, hogy hanyagolod a kvázi kommenthaverokat.
Mar 23, 2012 09:53:42
Higgi béjbi
Mar 23, 2012 09:56:42
Zeusz, Apollo! Helyedre!
Mar 23, 2012 09:56:42
Tom Szelek
Mar 23, 2012 09:57:13
Higgins, elvihetem a kocsit?
Mar 23, 2012 09:57:13
Higgi béjbi
Mar 23, 2012 09:58:21
Még a múltkori újrafényezést sem fizetted ki teljesen, szóval a válaszom egy határozott tagadás a kérdé..
Mar 23, 2012 09:58:21
Tom Szelek
Mar 23, 2012 09:58:48
Kösz, Higgins, tudtam, hogy számíthatok rád!
Mar 23, 2012 09:58:48
Higgi béjbi
Mar 23, 2012 10:00:22
..sedre. Héééé!!
.
.
.
.
.
Legalább ne törd össze!
.
.
.
.
A falnak beszélek. Apollo, Zeusz! Őrjárat!
.
.
.
.
.
Legalább ne törd össze!
.
.
.
.
A falnak beszélek. Apollo, Zeusz! Őrjárat!
Mar 23, 2012 10:00:22
Rotwein
Mar 23, 2012 10:05:57
Jaj Sodi, nyilvánvaló, hogy te szórakozol itt turulszárny néven.
Első lebuktatásod: kedves turulszárny azt állította, hogy 2011 decembere óta jár be ebbe az állítólagos listára. Hát hogyhogy nem, állításod szerint te akkor kaptál meghívót oda.
Másodszor: a többesszám. Ha egyes számot használtál volna, hihetőbb lett volna, hogy valami elvetemült rajongód (SF) partizánkodik ilyen téren, de hogy több ember mögéd álljon a recskázásod után? Azonban te elég előszeretettel használod a királyi többest.
Amúgy gratulálok, látszik, hogy most legalább a stíluson próbáltál gyökeres változtatásokat eszközölni, azonban még mindig minden második mondatodban egyértelműen általad használt szavak, szóösszetételek, a stílusodra utaló jelek. Ja meg még egy tanács: egy ilyen akció után legközelebb ne gyere ide igazi névvel, hogy "jaj én már régen nem jártam itt, valaki szólt, hogy nézzem meg stb", mert nem azért, de ez szánalmas :D
Első lebuktatásod: kedves turulszárny azt állította, hogy 2011 decembere óta jár be ebbe az állítólagos listára. Hát hogyhogy nem, állításod szerint te akkor kaptál meghívót oda.
Másodszor: a többesszám. Ha egyes számot használtál volna, hihetőbb lett volna, hogy valami elvetemült rajongód (SF) partizánkodik ilyen téren, de hogy több ember mögéd álljon a recskázásod után? Azonban te elég előszeretettel használod a királyi többest.
Amúgy gratulálok, látszik, hogy most legalább a stíluson próbáltál gyökeres változtatásokat eszközölni, azonban még mindig minden második mondatodban egyértelműen általad használt szavak, szóösszetételek, a stílusodra utaló jelek. Ja meg még egy tanács: egy ilyen akció után legközelebb ne gyere ide igazi névvel, hogy "jaj én már régen nem jártam itt, valaki szólt, hogy nézzem meg stb", mert nem azért, de ez szánalmas :D
Mar 23, 2012 10:05:57
SoDI olvasólámpája vagyok
Mar 23, 2012 10:06:20
Elment a könyvtárba, nagyon mérges volt, olyan szavakat használt, amiket egy magamfajta jól nevelt olvasólámpa még csak megismétlés címén sem vesz a szájára. Valamilyen számítógépes könyvet keres, amiben le van írva a "SELECT * FROM (censored) WHERE nick = 'sodika' AND comment NOT LIKE '%, hogy%' AND comment LIKE '% hogy %'" működése és jelentése. Én, bevallom hősiesen, nem értek a számítógépekhez, nem is nagyon vonz ez a világ. Tudom, maradi vagyok. Processzortalan. És egy csinos ellenkező polaritású lámpára vágyom csak, aki megdobogtatja rezgőkörömet.
Mar 23, 2012 10:06:20
Arthur Schopenhauer
Mar 23, 2012 10:06:22
SoDI a hazugság nagymestere
Mar 23, 2012 10:06:22
Rotwein
Mar 23, 2012 10:12:44
Ja, még egy dolog az ostobaságról: ezen az általad közzétett "listán" állításod szerint van egy bizonyos Gery Greyhoud, akinek ismert a személyazonossága. Ha ez alapján szerinted elkaszálható, akkor megkérném a kedves trollokat, hogyha valóban létezik egy ilyen lista, akkor regisztráljon valaki Gyurcsány Ferenc néven, szeretném ha Sodi kiküldené hozzá a rendőröket azzal a felkiáltással, hogy "de hiszen ő az ő neve szerepelt azon aőő listán, és csúnya dolgokat mondott őőő rólam, ezért álljon bíróság elé".
Mar 23, 2012 10:12:44
pimpa
Mar 23, 2012 10:27:01
jól látom te állat, hogy egy magánlevelezésből tettél ki ide részleteket?
meg hogy volt ez a kurva anyád?
meg hogy volt ez a kurva anyád?
Mar 23, 2012 10:27:01
sodika
Mar 23, 2012 10:41:31
:D
Én nemtom, ki ez a troll, de láthatóan a deres.tv feltörése kiverte nála a biztosítékot.
Azt azért vicces látni, hogy két-három havonta akad egy csoportdinamika szempontjából antiszociális ember a trollok között, aki váratlanul megbolondul, és a többiek ellen fordul. :D
Előbb az Sherlock Porksszopató nevű, most pedig a kitudja ki.
Én egyébként a helyetekben Büki úrra gyanakodnék, a fórumra bemásolt részletekben visszaolvasva azt látom, hogy egyedül ő ellenezte határozottan a deres elleni akciót.
Azt pedig csak mellékesen jegyzem meg, hogy nem a kicsattanó egészség jele, ha egy szervezetben eltávolítás után is folyton kiújulnak a rákos sejtek. Betegek vagytok.
Én nemtom, ki ez a troll, de láthatóan a deres.tv feltörése kiverte nála a biztosítékot.
Azt azért vicces látni, hogy két-három havonta akad egy csoportdinamika szempontjából antiszociális ember a trollok között, aki váratlanul megbolondul, és a többiek ellen fordul. :D
Én egyébként a helyetekben Büki úrra gyanakodnék, a fórumra bemásolt részletekben visszaolvasva azt látom, hogy egyedül ő ellenezte határozottan a deres elleni akciót.
Azt pedig csak mellékesen jegyzem meg, hogy nem a kicsattanó egészség jele, ha egy szervezetben eltávolítás után is folyton kiújulnak a rákos sejtek. Betegek vagytok.
Mar 23, 2012 10:41:31
pimpa
Mar 23, 2012 10:43:30
nem az volt hogy soha többé nem írsz ide te hazug kis gecifejű?
Mar 23, 2012 10:43:30
sodika
Mar 23, 2012 10:45:03
Nem is. :)
Csak mulatok kicsit, mert mindig öröm látni, ha az ellenség belső harcokban marakodik.
Csak mulatok kicsit, mert mindig öröm látni, ha az ellenség belső harcokban marakodik.
Mar 23, 2012 10:45:03
pimpa
Mar 23, 2012 10:45:46
nincs szervezet te nyomorult, nem tűnt még fel? néhány vidám ember van, akik egy magát erkölcsi fáklyának beállító magát melegoldalakon hírdető pedofilon kacagnak. akik egy magát magyarnak beállító, de állandóan a pénzről beszélő, kampós-taknyos orrú, görbehátú, csorbafogú , tokás zsidisznón nevetnek. akik egy magát nagystílű üzletmembernek beállítő, de a pátyi cigánysoron lakó, alamizsnából élő szerencsétlen szociopatán kuncognak.
Mar 23, 2012 10:45:46
pimpa
Mar 23, 2012 10:48:30
dehát milyen belső harcokról beszélsz te nyomorék? itt nem változott semmi. te néha előkerülsz, kapsz a pofádra, megsértődsz, elsunnyogsz, fenyegetőzöl. eltelik két hét, aztán egyik este bebaszol (ha sikerült eleget kéregetni pátyon) idejösz emberkedni, aztán megint majmot csinálnak belőled, megaláznak, megsértődsz, fenyegetőzöl, lelépsz.
ja és hazudozol állandóan. mert ez a személyiséged része. tyerintyem ety értyhetyő pojcukjos
Mar 23, 2012 10:48:30
Rotwein
Mar 23, 2012 10:51:02
Milyen ellenség, és milyen belső harcok?:D Sodi, én mostanában úgy hetente egyszer nézek fel, a te életed és ez a fórum annyira meghatározó a saját életemben, mint egy eladó a boltban, akivel olykor-olykor összefutok. Nekem itt se ellenségeim nincsenek, se barátaim, csak azért járok fel ide, hogy néha nevessek, elképedjek, röhögjek. Nem vagy te se ellenségem, se barátom, hogy téged idézzelek, egy NPC vagy, aki engem csak akkor érdekel, amikor mond valami vicceset. És gyanítom itt szinte mindenki hasonlóan gondolkodik.
Mar 23, 2012 10:51:02
törzsgyökeres
Mar 23, 2012 11:00:59
nincsenek semmiféle belső harcok. volt egy tiltás, ami valahogy feloldódott. de a technikai probléma elhárult.
a próbálkozásodnak csak annyi lett az eredménye, hogy ismét kiröhögtünk.
ja, és vádlott leszel nemsokára. már írják a vádiratot.
Mar 23, 2012 11:00:59
Night Rájder
Mar 23, 2012 11:05:26
Kitt! Szállj ki a kocsiból!
Mar 23, 2012 11:05:26
sodika
Mar 23, 2012 11:16:16
Ne reménykedj. :)
Mar 23, 2012 11:16:16
pimpa
Mar 23, 2012 11:20:33
jól is fog jönni a börtön, ha hajléktalan leszel.
Mar 23, 2012 11:20:33
törzsgyökeres
Mar 23, 2012 11:22:48
ott fogunk rajtad röhögni a bíróságon, ahogy a bíró lapozgatja az iratokat, és megkérdi tőled: ezt a felvételt és a velvet-cikket minek a bizonyítására csatolta be a vádlott? te meg csak hebegsz-habogsz majd, hogy nem is csatoltál be semmit, de az a felvétel nem úgy készült, és nem akkor, te csak felavattad a kamerát, stb. így lesz, majd meglátod, vádlott.
Mar 23, 2012 11:22:48
pimpa
Mar 23, 2012 11:27:10
Mar 23, 2012 11:27:10
törzsgyökeres
Mar 23, 2012 11:30:24
de mi majd végig élőben látjuk a szerencsehozó púpot. kár, hogy a rocskai-féle könyöradományként kapott, 2 számmal nagyobb zakóban lesz, és nem a fehér öltönyében, mert ez utóbbiban jobban látszódik a szégyellt testi hiba.
Mar 23, 2012 11:30:24
pimpa
Mar 23, 2012 11:32:48
én mindenképp szeretném élőben is megtekinteni a vizsgált példányt. mindenképp szóljatok, ha kitűzték az időpontot, mert azért a böribe nem mennék be beszélőre a kedvéért.
Mar 23, 2012 11:32:48
admin
Mar 23, 2012 11:32:49
Van rá mód, hogy lejátsszák a felvételt a tárgyalóteremben?
Mar 23, 2012 11:32:49
pimpa
Mar 23, 2012 11:36:57
ez eléggé emberiség elleni bűntettnek néz ki
Mar 23, 2012 11:36:57
törzsgyökeres
Mar 23, 2012 11:39:01
az nem biztos, hogy lejátsszák, de a bíró kénytelen lesz megnézni, hogy mit tartalmaz a felvétel. már úgy fog nézni a snecivádlottra amikor elkezdi tárgyalni az ügyet, hogy ez egy perverz állat, aki faszverős videókkal keresett a neten idősebb párokat alkalmi szexre.
sneci meg majd elmagyarázza, hogy csak felavatta a fütyikamerát.
Mar 23, 2012 11:39:01
admin
Mar 23, 2012 11:39:57
nagyonröhögök. xDD
Mar 23, 2012 11:39:57
törzsgyökeres
Mar 23, 2012 11:42:51
én mindenképp szeretném élőben is megtekinteni a vizsgált példányt. mindenképp szóljatok, ha kitűzték az időpontot, mert azért a böribe nem mennék be beszélőre a kedvéért.
a tárgyalás időpontja egy ünnepnap lesz a snecológia történetében. szerintem még külön kutatóintézetet is avatnak majd a tanszéken ebből az alkalomból. még a tűzijáték sincs kizárva.
Mar 23, 2012 11:42:51
pimpa
Mar 23, 2012 11:49:09
én sose voltam ilyen tárgyaláson. ez úgy megy mint az operában, hogy a jobb részeknél van nyíltszíni taps meg minden?
lehet újrázást kérni?
Mar 23, 2012 11:49:09
törzsgyökeres
Mar 23, 2012 11:55:13
sneci, mit aggódsz az autópályadíjakon? neked már soha nem lesz kocsid.
Mar 23, 2012 11:55:13
pimpa
Mar 23, 2012 11:59:03
egyébként a magyar melegjogi mozgalmak történetében ez a tárgyalás biztos kiemelt szerepet kap. végre egy hazaszerető, nemzeti érzelmű fiú, aki ilyen nyilvánosan vállalta fel homoszexualitását.
Mar 23, 2012 11:59:03
Káoszkapitány
Mar 23, 2012 12:00:52
Érdekes per lesz, a magyar jogtörténetben első ízben hangzanak majd el olyan kifejezések egy tárgyalóteremben, mint "masztiparti", "szexnagyi", "recskaboj" és "23 centis kéjrúd".
Mar 23, 2012 12:00:52
pimpa
Mar 23, 2012 12:18:10
Érdekes per lesz, a magyar jogtörténetben első ízben hangzanak majd el olyan kifejezések egy tárgyalóteremben, mint "masztiparti", "szexnagyi", "recskaboj" és "23 centis kéjrúd".
elképzelem ahogy az elmebeteg orrhangján magyaráz teljesen összefüggéstelenül, miközben a tárgyalóterem pukkadozik a kacagástól
Mar 23, 2012 12:18:10
broni
Mar 23, 2012 14:04:12
www.origo.hu/nagyvilag/20120323-szexualis-zaklatasok-es-sulyos-bantalmazasok-tortentek-a-kremsmunsteri-apatsagban-egy.html
miért is baj, hogy a kommcsik ki akaták ezeket írtani?????az akár, hogy nem sikerült a dolog...
miért is baj, hogy a kommcsik ki akaták ezeket írtani?????az akár, hogy nem sikerült a dolog...
Mar 23, 2012 14:04:12
broni
Mar 23, 2012 14:04:45
dicsőség kun bélának!!!!!
Mar 23, 2012 14:04:45
Kun Béla
Mar 23, 2012 14:17:19
dicsőség broninak!!!!!!
Mar 23, 2012 14:17:19
Андрюша Ющинский
Mar 23, 2012 14:51:08
Вся Власть Советам!
Mar 23, 2012 14:51:08
Fotelrocker_Presszócigány
Mar 23, 2012 14:56:32
púpi remélem figyeled a postásbácsit, mert ha a bírósági idézést nem veszed át mennek érted a zsaruk aztán faszra húznak még tárgyalás előtt :DD
Mar 23, 2012 14:56:32
Káoszkapitány
Mar 23, 2012 15:38:48
"2500 ISO mellett zajmentes kép. Tetszik. Bár egyhamar nem lesz ilyenre 6-700 ezrem :)"
Már megint a kishitűség és a negatív gondolatok. Na és a vonzás törvénye az smafu?! Ezt törlöd a féjszről. Most!
Már megint a kishitűség és a negatív gondolatok. Na és a vonzás törvénye az smafu?! Ezt törlöd a féjszről. Most!
Mar 23, 2012 15:38:48
banshee
Mar 23, 2012 16:22:22
Na az poén lenne ha elő kéne vezetni a púpost...
Nyomatná ott is a mantrát hogy micsoda dolog az hogy egy büntetlen előéletű keresztény fiatalt bilincsben bíróságra...
Nyomatná ott is a mantrát hogy micsoda dolog az hogy egy büntetlen előéletű keresztény fiatalt bilincsben bíróságra...
Mar 23, 2012 16:22:22
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 23, 2012 16:31:45
Na az poén lenne ha elő kéne vezetni a púpost...Nyomatná ott is a mantrát hogy micsoda dolog az hogy egy büntetlen előéletű keresztény fiatalt bilincsben bíróságra...
Szerinted o is lenyomna egy olyan musort, mint Herman a karteritesre spekulalva, vagy tulsagosan meg lenne szeppenve, hogy barmit is szoljon?
Mar 23, 2012 16:31:45
Káoszkapitány
Mar 23, 2012 17:14:10
- Alperes, vegye ki a kezét a zsebéből, adja meg a kellő tiszteletet a bíróságnak!
- Ööö... én csak a kulcsomat keresem, tisztelt bíróság.
- Már tíz perce?
- Ööö... én csak a kulcsomat keresem, tisztelt bíróság.
- Már tíz perce?
Mar 23, 2012 17:14:10
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az igazság nálunk van.
itt egyedül te vergődsz valami fiktív listákkal, levelezésekkel. nekem az a legnagyobb gondom, hogy kicsit meghúzódott az egyik arcizmom a rajtad való röhögéskor. most tornáztatom és masszíroztatom kicsit.