Dehát Sherlok a Ruszki faszt szereti folyton azokat szopja fel, de valahogy MINDIG elkerüli Oroszországot MINDIG ez hogy a viharban lehet?
úgy tudom ráadásul, hogy tilos magadról Wikin oldalt csinálni. Ugyan van valami szerkesztőbizottság meg demokrácia féle izé, meg viták, de ennyire nem látok bele. Tehát akármit nem tehetsz fel meg írhatsz mert úgyis leveszik konszenzuális alapon.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Úristen, ez az ananászfejű retardált képes volt egy Harvester Of Sorrow-t megszentségteleníteni a fahangú gágogásával!? Nem csoda, hogy ezek a retardok tényleg a legalja, a bányászbéka segge alatti színvonalat képviselnek, képtelenek bármi értéket alkotni, meg úgy egyáltalán, bármi értékkel őket egy mondatban említeni.
Lehet hogy jó lenne valami copyright strike-ot rábaszni, Metallica beperelhetné a szerzői jogok miatt ezt a vállalhatatlan szardarabot.
IDE ÚJSZÁSZRA MÉG EGYSZER BE NEM TEHETI A LÁBÁT EZ A LÓKÖTŐ!
Ja, ezen botrányozott is valamelyik nap. Golda ugyanis a kezébe nyomta ez a levelet, amit ő dühöngve/gúnyolódva felolvasott és be is mutatott. Két nap is téma volt :D
Mivel börtönrajzok, infók, levelek stb. az ígérettek ellentétben nem jöttek, ezért lehet, hogy golda be se engedte, csak a kezébe nyomta ezt és elhajtotta :D
Úgy tűnik ki lett pöckölve goldától, és a kapcsolattartói státuszból is kudarcocska lett.
Börtönben van az Endre,
Térjél végre napirendre!
Hogy én mikor fogok börtönbe kerülni?
Látom, hogy sokan szeretnék. Például. De ugye nem azért, hanem te! Rólad beszélek! És akkor én ezután ne? A sodicsapat áskálodásai ellen felkészültem és erről jobb, ha ti is tudtok, pedofilfórumozók.
Ja és nem addabboy voltam! És írni is tudok!
Pedig katona is nagyon szeretett volna lenni, most beállhatna az orosz hadseregbe, bárkit fölvesznek.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Endrét kell megkérdezni, az ő barátnője Tibor volt katona!
Nem a Sodiverzum lenne, ha nem a nők mennének katonának a férfiak helyett...
Ohhh... wait...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Van egy nagyon találó komment alatta:

Endre egy pedofil!
Azt javaslom, hogy ezt a retardot hívjuk ezentúl kisboros 2-nek, mert nézettségben és retardságban kb azonos szinten vannak.
Nem akarom védeni az Anyagost, de az a Keresd a trash videója egy-két napos, majd törölte azt, és felrakta újra hajnalban.
A mentális egészségének megkérdőjelezésében egyet értek.
Ne is mond! Amikor elkezdődött a pöcögtetés Zulu elrendelte hogy az egész fórum HQ a föld alá költözik, erre trump behúzta a bombázás kártyát és most tanácstalanok vagyunk.
Ugye az Anyagos amerikai kapcsolatai igen magas szinteken mozognak szóval bármikor megismétlődhet az akció.
A legjobb az lesz ha egy atomtengeralattjáróra költözünk. Erre kötőjel kurvára kiakadt mert klausztrofóbiás, és azt mondta hogy sűrűn menjünk kikötőkbe mert nem akarja minden nap Basztamtól hallgatni az OARGH-ozást a kabinok felől.
Most, mindenesetre mindenki vár egy kis dobozkába bepakolva a személyes cuccaival és leszedve és feltekerve a falról a Barbi posztereket hogy mikor indulunk.
A legjobb az lesz ha egy atomtengeralattjáróra költözünk.
Az se lesz jó, úgy rábaszunk, mint a Terminátor-ban: a bajszos fasz Borcsa és a DEA segítségével beháromszögelik, a dögevő emberei aktatáskában leszállítják az infot, onnantól meg gyogyós kommandós Mc Szarfétisnek csak egy telefonjába kerül, és már jön is a lopakodó egy plazma-anti-tengeralattjáró torpedóval.
Igyunk egy sörtöt, he
Ahhoz képest, hogy ugyanabban a hsz-ben fentebb nagy pofával írogatja, Kanadában mennyire ismeretlen fogalom az arrogancia meg a lenézés, pár sorral később, amit beidéztél, meg már felbugyog benne a balkáni proli.
Ezen is nagyon nevetek, milyen nagyképűen, lenézően mondja, hogy hát itt minden hülye fél lábon is kibírja azt a 3 évet ("minden retardált átmegy", ugye...), aztán mégis ki volt az, akit még a túlontúl is toleráns Kanada is kidobott a picsába, aztán szégyenszemre hurcolkodhatott vissza a "balkáni szemétdombra"? :D
Hasfelmetszö Trutymó
Most pont ezt nyomja a zárkában lakatos ronaldónak.
"Legyél ember, hagyj meg nekem 20 centi budipapírt, ne vedd el az összeset!"
Azért ez egy szép történet.
"A kanadai társadalom alapja a végtelen tolerancia. Ami azonban nem tévesztendő össze a nálunk prédikált vadliberális toleranciával: nem a sunyiságot, aljasságot tolerálják, hanem a másságot."
"Az a fő szabály, hogy soha senkit ne bánts meg úgy, hogy annak nyoma maradjon. Lehet valakivel éreztetni, hogy nem akarod őt a közeledben anélkül is, hogy odamennél hozzád, és elkezdenéd anyázni."
"Az indiánok viszont nagyon aggresszívak, nekem is le kellett gépelnem egyet, mert rám támadt valami ajtót keresve az utca közepén. (Alapvetően abból indulnak ki, hogy a fehér ember sosem üt vissza, mert tolerancia meg minden. Hát, kifogott egy kelet-európait. De a zsaruk sem csináltak belőle ügyet, ez itt nem Magyarország. Bevitték kórházba, engem meg megkérdeztek, akarok-e feljelentést tenni. Nem akartam, kapott eleget.)"
Vajon miért küldhették haza a menekültet, aki érkezése után rögtön utcai verekedésbe keveredett? Maga írja le, hogy ez egy mennyire udvarias, konfliktuskerülő társadalom, majd elbüszkélkedik vele, hogy ő aztán úgy elveri az indiánokat, hogy csak na!
Hát ő egy keresztyén-konzervatív-superstraight nemzeti hős, hahó!
mifelénk ezt fehércigánynak hívják
Érezhető ebből az írásból, hogy ebben az adott pillanatban nagyon nyeregben érezhette magát és meg volt róla győződve, hogy megkapja az állandó vízumot és idővel az állampolgárságot és minden sínen lesz a menekült kérelmével kapcsolatban.
Nos, úgy tűnik szembejött a valóság és gyorsan rájött, hogy azért nem eszik ilyen forrón a kását és nem teszik a segge alá a menekült státuszt és az állampolgárság könnyed lehetőségét és miegymás.
Lehet benne lehet az is, hogy időközben rájött, hogy mégsem annyira imádja Kanadát, mint ahogy prédikálta, sőt nem is igazán tudott beilleszkedni, csak savanyú a szőlő alapon inkább kiseggelt a kanadai kalandból.
Legjobb tudásom szerint németül nem tud Porks, legfeljebb angolul, így nagyon zárójelbe tenném ezt a németországi tartózkodást, max azt tudnám elképzelni hogy itthon valami albérletben meghúzza magát és egy német cégnek dolgozik és próbál nem feltűnösködni.
A brexit miatt UK szerintem számára nem lenne reális célpont kivándorolni, így max Írországot lenne még esélye megpróbálni, ha tudná vagy ha akarná, de gondolom az illetékes trollégák kiigazítják ezt, ha ebben tévednék.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Várj visszaadom, a másik fele tiszta, használd azt.
És ez megy felváltva a picsaszájharapdálós-légboxolós fenyegetéssel, aztán nem érti, hogy miért nem válik be az egyik sem a cellatárs npc-nél :D
Ezt már anno elképzeltem egy jó flokktémának:
Nahátsziasztok! Képzeljétek, a rendőrség oldalán olvastam egy felhívást, hogy egy pedofil bűnelkövetőt keresnek. Telefonáltam, de kiderült, hogy nem álláshirdetés...
Még csak oláhcigány jógyereknek se kell lennie a cellatársainak ahhoz, hogy agyon akarják verni.
"Légyszi adj egy WC papírt"
"Múltkor is elhasználtad az egész tekercset, vegyél magadnak"
"De elfogyott a pénzem és anyám nem küld hó elejéig"
"Így jártál"
*imádkozó-sáska póz felvesz* "Könyörgöm! Legyél ember! Könyörgöm. Nincs más lehetőségem."
"Hagyd már abba, el ne kezdj bőgni"
"WC-papírt kaphatok?"
"Kussolj már!"
*szájharapdálás indul* "Akkor megmondalak az őrnek, hogy kajában szoktatok tétre kártyázni"
"Mit mondtál, te kis köcsög? Megpróbálod, meghalsz."
*vissza imádkozó-sáska pózba* "Könyörgöm, miért nem ad nekem valaki WC-papírt?"
Erről jut eszembe! Gyűjti a putykapojt a rabtársairól? Zsarolgat, fenyeget?
Imádkozosaska póz (d)evolucio :D
Wiki? Csak amit átéltél...
Dehát megmondta az anyagos, hogy asodi tud netezni a börtönben, így tudja használni a fordítót is. Te nem hitted el neki??
Eddig az volt, hogy az ohiói magyarok annyi támogatást adnak neki, hogy elkölteni sem tudja. Naponta buktatja le magát a hazugságaival, ez nagyobb idióta mint a gyagyás.
Pár hete kitalálta, hogy a streamelésből fog megélni. Azóta mindenhova beállított tagságot, youtube-on van superchat, saját maga által készített sodis társasjátékokat tervez játszatni pénzért (csak tagok játszhatnak majd, a többiek csak nézhetik), stb.
Tegnap már ott tartott, hogy Kick-en nyomott egy 4 órás slot machine live-ot, úgy üvöltötte a gépnek, hogy "AGGYAD APA AGGYAD EGY SCREEN AJÁNDÉKOT... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MEGSZOPAT!!! ÉS MEGSZOPAT A GECI!!! NA MÉG EGY PÖRGETÉS, MOST JÓ LESZ AGGYÁ BE EGY GYÖNGYÖT AZONNAL!!!"
Persze kizárólag azért, mert valaki küldött neki 80 dollárt, véletlen se a saját pénzét játszotta el és az összes slot machine összes figuráját is csak azért ismerte kívülről, mert pár éve párszor játszott vele.
Bár most még nagyon esküdözik, hogy ilyet soha nem fog, lehet látjuk még tiktiken snipe-ért könyörögni.
Biztos lehetsz benne, hogy szájba szarja magát a tiktol párbajokkal is, mivel a kickről is azt mondta pár hete, hogy soha, mert szerencsejátékra buzdít. "Az más"
Nyem én a böjtönben fogok hütyöjni. Ijigykedsz?
Például a Nordic Sun Budapest Pubban, Erzsébetvárosban.
ÁMD! ÁMD! ÁMD! ÁMD! ÁMD!
Szerintem a legjobb komment a videó alatt:
"Sodi ezt hallgatja a sitten. De hamarosan énekelheted neki személyesen a rácsok mögött Pityuka" xD
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Lesz, csak a cellában a fejére teszik az új felmosót és Andinak szólítják a fiúk.
Szeptember!
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Elég sokan vázolták hogy előbb lesz börtönben mint a blahán, sőt valahol ő maga is ezt jósolgatta magának, változó komolysággal. Emlékezzünk csak vissza, hogy többször mondta live-ban, flokkban és kommentben is, hogy ha a feje felett a fedél veszélybe kerül akkor ámokfutásba kezd, aminek a végeredménye nyilván a börtön. Hogy ennek az ámokfutásnak milyen a hatékonysága, szerintem azt hagyjuk is, endre fizikai kárt leginkább önmagában tud tenni, azt is csak véletlen.
De endrén kívül egyébként több snecológus is azt a jövőmodellt(akkoriban még wishful thinkingnek csúfolták ezeket) vázolta fel, hogy a korcs valamelyik beragadt loopja elég messze fog menni ahhoz, hogy elzárás legyen belőle. Ez meg be is következett.
Hogy endre melyikkel járna jobban, a blahával vagy a börivel, az szerintem már nem derül ki. Most lehozták az alkoholról, de azon kívül is van ezer baja amiken nem fog segíteni hogy egy elhúzódó eljárásban guggoltatják, az ideggörcsöcskék meg pláne nem. Én magam eredetileg blahapárti voltam, szerintem az lenne az a kiszolgáltatottság és közöny, amit egy átlagember érez egy átlag blahás hajléktalan felé, ami igazán a purgatóriumba repíthetné a gyagyást. Viszont nem lehet eltagadni, hogy ez az áldott csend, napi huszonpár kommentel, gusztustalan hömpölygő trashtartalmak nélkül, azért ez kellemes.
Remélem hamarosan Mirelit Isti is rácsok mögé fog kerülni a Púpos mellé egy cellában!
ÁMD! ÁMD! ÁMD! ÁMD! ÁMD!
inkabb azt hogy
"test user said jaj"
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Javítottam.
Egy kis apróért a halott anyját is megbaszná a ravatalon.
Hantolási kft. kaphatnánk erről egy vidcsit?
A faszi online koldul munka helyett, mit vártál. Még Bartos, MolnárEff, a dörppe és Molnárkiki is képes volt elmenni dolgozni és azért ők egy szint.
Nemzeti hős vok, jah.
Igeny, itt végje majd ajándékot is kapok. Ijigykedsz?
Kendra
(
x1)
Jun 23, 2025 16:33:07
x1)
Aha, akkor elutasították. Nem voltam tisztában minden részletével.
Mondjuk, ha náci társaságot keres, itthon hamarabb talál és kevesebbet baszogatják őket.
Mondjuk, ha náci társaságot keres, itthon hamarabb talál és kevesebbet baszogatják őket.
Dehát Sherlok a Ruszki faszt szereti folyton azokat szopja fel, de valahogy MINDIG elkerüli Oroszországot MINDIG ez hogy a viharban lehet?
-
Jun 23, 2025 17:38:27
A Wikipedián a Sherlock Porks szócikket ő maga írja, forrásként megjelöli a saját flokkjait, miután perrel fenyegette a Wikipedia magyar szerkesztőjét.
Ez ügyben nem lehetne tenni valamit?Ha nem tetszik neki a rencer akkor kidobni a kecibe.A wiki nem jóléti szolgáltatás hogy azon hazudozzon magáról.Bannoltatni kéne a kecibe onnan,amúgy is csak egy senki. Jun 23, 2025 17:38:27
Kriptozsidó
(
x6)
Jun 23, 2025 17:41:49
x6)
Ez ügyben nem lehetne tenni valamit?Ha nem tetszik neki a rencer akkor kidobni a kecibe.A wiki nem jóléti szolgáltatás hogy azon hazudozzon magáról.Bannoltatni kéne a kecibe onnan,amúgy is csak egy senki.
úgy tudom ráadásul, hogy tilos magadról Wikin oldalt csinálni. Ugyan van valami szerkesztőbizottság meg demokrácia féle izé, meg viták, de ennyire nem látok bele. Tehát akármit nem tehetsz fel meg írhatsz mert úgyis leveszik konszenzuális alapon.
-
Jun 23, 2025 17:50:40
Vajon mennyibe kerülne ha csak annyi jönne be róla :bannolt retard :) és mennyire őrjöngene miatta :) Jun 23, 2025 17:50:40
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 23, 2025 18:53:47
x16)
Trashcity-n már fenn van SoDI öröksége címmel.
trashcity.net/video/16797/mc-istv%C3%A1n-k%C3%A1nd%C3%A1rli-sodi-%C3%B6r%C3%B6ks%C3%A9ge-brat%C3%A1lis-r%C3%B3k-ze-ne-2025
Forrás: smule.com/recording/k%C3%B6r%C3%B6sk%C3%A9nyi-sodi-de-vart-vyakhya-sahit/3461843861_5078737589
trashcity.net/video/16797/mc-istv%C3%A1n-k%C3%A1nd%C3%A1rli-sodi-%C3%B6r%C3%B6ks%C3%A9ge-brat%C3%A1lis-r%C3%B3k-ze-ne-2025
Forrás: smule.com/recording/k%C3%B6r%C3%B6sk%C3%A9nyi-sodi-de-vart-vyakhya-sahit/3461843861_5078737589
Úristen, ez az ananászfejű retardált képes volt egy Harvester Of Sorrow-t megszentségteleníteni a fahangú gágogásával!? Nem csoda, hogy ezek a retardok tényleg a legalja, a bányászbéka segge alatti színvonalat képviselnek, képtelenek bármi értéket alkotni, meg úgy egyáltalán, bármi értékkel őket egy mondatban említeni.
Lehet hogy jó lenne valami copyright strike-ot rábaszni, Metallica beperelhetné a szerzői jogok miatt ezt a vállalhatatlan szardarabot.
Ténfép
(
x5)
Jun 23, 2025 19:05:05
x5)
Bocs az énblogért, még ha rövid is.
Vannak problémáim az életben.
De nem vagyok egy sittes geci. És nem is néz ki úgy, hogy az leszek. Igaz, sittes stoki geci?
Elmondhatatlanul nagy szégyen lenne a családomra, ha endgem bevarrnának. És elmondhatatlanul jó, hogy astoki a sitten rohad, és remélem ez az erkölcsiben is virítani fog.
Ha az még kelleni fog egyáltalán, de szívből kívánom neked Endre, hogy odabent rothadj el, testileg-lelkileg-anyagilag, mindenhogy. Büdös, rohadt, sittes, bűnöző tetű patkány féreg. Egy nulla, egy szar, egy börtönviselt fos.
Jóéjt mindenkinek. Főleg a nem priccsen, hanem rendes ágyban fejet álomra hajtó kommenthaveroknak.
Igyunk egy sörtöt, he
Vannak problémáim az életben.
De nem vagyok egy sittes geci. És nem is néz ki úgy, hogy az leszek. Igaz, sittes stoki geci?
Elmondhatatlanul nagy szégyen lenne a családomra, ha endgem bevarrnának. És elmondhatatlanul jó, hogy astoki a sitten rohad, és remélem ez az erkölcsiben is virítani fog.
Ha az még kelleni fog egyáltalán, de szívből kívánom neked Endre, hogy odabent rothadj el, testileg-lelkileg-anyagilag, mindenhogy. Büdös, rohadt, sittes, bűnöző tetű patkány féreg. Egy nulla, egy szar, egy börtönviselt fos.
Jóéjt mindenkinek. Főleg a nem priccsen, hanem rendes ágyban fejet álomra hajtó kommenthaveroknak.
Regeneráló autipajzs
Jun 23, 2025 19:06:21
Azert azt ne felejtsuk el, hogy nemsokara nyelvtanilag helyesen erkolicsleg sokunk alatt levo sodi lesz asodi
m.youtube.com/watch?v=2_CPEviLaqY&t=4036s
es ezek a kokemeny tenyek.
m.youtube.com/watch?v=2_CPEviLaqY&t=4036s
es ezek a kokemeny tenyek.
Jun 23, 2025 19:06:21
Automatic Verifica
Jun 23, 2025 19:25:34
„Ellenőrizze, hogy ember-e.
Sodi nem ember."
Sodi nem ember."
Jun 23, 2025 19:25:34
Kissné Gizella Magdolna
Jun 23, 2025 19:28:37
Jó napot kívánok!
A nevem Gizike. A Piroska unokája segített megnyitni ezt az oldalt, én nem értek ezekhez a dolgokhoz. Ő mondta hogy itt kérhetek segítséget ezzel az Ádám gyerekkel kapcsolatban. Képzeljék a postás hozzám dobta be a Bata Gyöngyike levelét, én bolond meg nem is néztem a címzettet és felbontottam!
Láttam már itt ezt a suttyót, a Gyöngyi fiával, akiről azt mondják hogy petrofil.Hát ilyet! Erről az emberről elképzelhetetlen dolgokat írnak! Aztat írják hogy drogos, meg szatír is!!!!!!!! Újszászon sok a drogos, erre még ide importálják Pestről ezt is?! Át is vittem a levelet, majdnem elájultam már tényleg.

A nevem Gizike. A Piroska unokája segített megnyitni ezt az oldalt, én nem értek ezekhez a dolgokhoz. Ő mondta hogy itt kérhetek segítséget ezzel az Ádám gyerekkel kapcsolatban. Képzeljék a postás hozzám dobta be a Bata Gyöngyike levelét, én bolond meg nem is néztem a címzettet és felbontottam!
Láttam már itt ezt a suttyót, a Gyöngyi fiával, akiről azt mondják hogy petrofil.Hát ilyet! Erről az emberről elképzelhetetlen dolgokat írnak! Aztat írják hogy drogos, meg szatír is!!!!!!!! Újszászon sok a drogos, erre még ide importálják Pestről ezt is?! Át is vittem a levelet, majdnem elájultam már tényleg.

Jun 23, 2025 19:28:37
Kakaspina
(
x20)
Jun 23, 2025 19:29:29
x20)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Jun 23, 2025 20:12:44
Ja, ezen botrányozott is valamelyik nap. Golda ugyanis a kezébe nyomta ez a levelet, amit ő dühöngve/gúnyolódva felolvasott és be is mutatott. Két nap is téma volt :D
Mivel börtönrajzok, infók, levelek stb. az ígérettek ellentétben nem jöttek, ezért lehet, hogy golda be se engedte, csak a kezébe nyomta ezt és elhajtotta :D
Jun 23, 2025 20:12:44
-
Jun 23, 2025 20:27:41
Úgy tűnik ki lett pöckölve goldától, és a kapcsolattartói státuszból is kudarcocska lett.
Jun 23, 2025 20:27:41
Sodragon legendája
(
x2)
Jun 23, 2025 20:45:39
x2)
Érdekes spin off lett volna Porks ügyben, ha a menekült kérelemmel Ausztráliában vagy Új-Zélandon próbálkozik be. :D
Stokira visszatérve és Hajnali Ügyeletes videóit nézve érdekes, hogy Sneci ilyen organikus módon tekint az összes valamikor megszerzett tárgyára vagy olyasmire, aminek ő értéket tulajdonít. Mondja Recskás, hogy minden perce, szívverése, levegője és más biológiai megnyilvánulása értékteremtésre alkalmas és ha ő ezeknek a működése közben szerez vagy veszít javakat, akkor az a saját életének a bővülése vagy pusztulása.
Pszichológus biztos mondana erre valami cifrát kezdve a különféle gyerekkori sérülésektől a különféle elmebajba hajló egoizmusig és önzésig egészen a manipulatív tendenciákig. Ha az elmondottak alapján szemléljük, hogy a végrehajtó most elveszi a felhalmozott kacatjait, akkor ebben az olvasatban a trollok áttételesen is az ő életét pusztítják Sneci logikával. :D
Stokira visszatérve és Hajnali Ügyeletes videóit nézve érdekes, hogy Sneci ilyen organikus módon tekint az összes valamikor megszerzett tárgyára vagy olyasmire, aminek ő értéket tulajdonít. Mondja Recskás, hogy minden perce, szívverése, levegője és más biológiai megnyilvánulása értékteremtésre alkalmas és ha ő ezeknek a működése közben szerez vagy veszít javakat, akkor az a saját életének a bővülése vagy pusztulása.
Pszichológus biztos mondana erre valami cifrát kezdve a különféle gyerekkori sérülésektől a különféle elmebajba hajló egoizmusig és önzésig egészen a manipulatív tendenciákig. Ha az elmondottak alapján szemléljük, hogy a végrehajtó most elveszi a felhalmozott kacatjait, akkor ebben az olvasatban a trollok áttételesen is az ő életét pusztítják Sneci logikával. :D
Kriptozsidó
(
x6)
Jun 23, 2025 20:50:06
x6)
Endre, éjfélkor játszható az egyik GOTY esélyes, a Death Stranding 2. Annyi jó tesztet csináltál már, nyomnod kéne.
Ja várjunk csak...
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Ja várjunk csak...
Sodragon legendája
(
x2)
Jun 23, 2025 20:50:32
x2)
Addabboynak bizonyára Stokiholm szindrómája van, ezért foglalkozik Recskással így most is a letartóztatás után. (Galla Miklós után szabadon)
Galla Miki
Jun 23, 2025 21:42:20
Addabboynak bizonyára Stokiholm szindrómája van, ezért foglalkozik Recskással így most is a letartóztatás után. (Galla Miklós után szabadon)
Börtönben van az Endre,
Térjél végre napirendre!
Jun 23, 2025 21:42:20
JohnCramer
(
x1)
Jun 23, 2025 21:54:01
x1)
Szerintem az, hogy a körletekben miért váltogatják az előzetesben lévő rabokat, a válasz pofon egyszerű: azért, hogy ne tudjanak kialakulni barátságok, zendülés táptalaját elvegyék, ne tudjanak szökést megtervezni. Ennyi.
Amúgy meg? Jól tenné, ha mellre gyúrna. Travinak tökéletes lehet, főleg ha kiütik az első 2 fogát, jól tudjon szopni
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Amúgy meg? Jól tenné, ha mellre gyúrna. Travinak tökéletes lehet, főleg ha kiütik az első 2 fogát, jól tudjon szopni
Álmészáros Áládám
Jun 23, 2025 22:35:37
Ha nem sikerül Endit kiszabadítanom, addig nem nyugszom, amíg mellé nem kerülök!!!
Jun 23, 2025 22:35:37
Anyagos-generátor
Jun 23, 2025 22:48:14
Ha nem sikerül Endit kiszabadítanom, addig nem nyugszom, amíg mellé nem kerülök!!!
Hogy én mikor fogok börtönbe kerülni?
Látom, hogy sokan szeretnék. Például. De ugye nem azért, hanem te! Rólad beszélek! És akkor én ezután ne? A sodicsapat áskálodásai ellen felkészültem és erről jobb, ha ti is tudtok, pedofilfórumozók.
Ja és nem addabboy voltam! És írni is tudok!
Jun 23, 2025 22:48:14
SyntaxError
(
x24)
Jun 23, 2025 23:32:46
x24)
Ismerős nekem ez a billentyűzet valahonnan....
Endre! Fukuyama lenyúlta a lefoglalt cuccaid!
Ez párbajhelyzet!
Endre! Fukuyama lenyúlta a lefoglalt cuccaid!
Ez párbajhelyzet!
Endre priusza
(
x10)
Jun 23, 2025 23:40:22
x10)
Pedig katona is nagyon szeretett volna lenni, most beállhatna az orosz hadseregbe, bárkit fölvesznek.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jun 24, 2025 00:08:22
x4)
SyntaxError
(
x24)
Jun 24, 2025 00:15:59
x24)
Nem a Sodiverzum lenne, ha nem a nők mennének katonának a férfiak helyett...
Ohhh... wait...
Sodragon legendája
(
x2)
Jun 24, 2025 02:00:20
x2)
Azért érdekes hogy Porks miket ír Kanada ügyben a következő linken az első hozzászólóként, ahhoz képest hogy végül mégis lelépett onnét:
www.gyakorikerdesek.hu/utazas__eszak-amerika__9310880-milyen-az-elet-kanadaban
"Imádom Kanadát. Sosem akarok visszamenni, és ha megkapom a kanadai állampolgárságot, vissza is adom a magyart, és elfelejtem, hogy közöm volt ahhoz a balkáni szemétdombhoz. A magyar állam egész életemben csak elvenni tudott tőlem, tönkretenni az álmaimat, lerombolni az eredményeimet. Három év tartózkodás után lehet jelentkezni állampolgárságért, amennyiben ez alatt nem indult ellened büntetőeljárás és nem maradtál el az adókkal. Nem nehéz feladat!"
Mondjuk Stoki is eleinte hazafi volt és később megjárta külföldet és végül Újszászon és most a sitten kötött ki Magyarországon.
www.gyakorikerdesek.hu/utazas__eszak-amerika__9310880-milyen-az-elet-kanadaban
"Imádom Kanadát. Sosem akarok visszamenni, és ha megkapom a kanadai állampolgárságot, vissza is adom a magyart, és elfelejtem, hogy közöm volt ahhoz a balkáni szemétdombhoz. A magyar állam egész életemben csak elvenni tudott tőlem, tönkretenni az álmaimat, lerombolni az eredményeimet. Három év tartózkodás után lehet jelentkezni állampolgárságért, amennyiben ez alatt nem indult ellened büntetőeljárás és nem maradtál el az adókkal. Nem nehéz feladat!"
Mondjuk Stoki is eleinte hazafi volt és később megjárta külföldet és végül Újszászon és most a sitten kötött ki Magyarországon.
BunkovicsSaman
Jun 24, 2025 05:35:07
Azért mcpista és a metallica új közös száma stokirol igen ütős lett 😀
Egy-két troll van ezen a világon, de ezt túl kell élnünk...
Jun 24, 2025 05:35:07
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jun 24, 2025 06:53:22
x2)
Endre megint jól kibaszott a trollokkal: ő böriben kezeli a háttértechnikát, ezzel megúszva h besorozzák a 3.vh-ba sorkatonának.
Ja várjunk, arra 20 éve is alkalmatlan volt. Mindegy Angi.
Ja várjunk, arra 20 éve is alkalmatlan volt. Mindegy Angi.
buniBanki
(
x2)
Jun 24, 2025 08:31:43
x2)
Trashcity-n már fenn van SoDI öröksége címmel.
Van egy nagyon találó komment alatta:

-
Jun 24, 2025 09:56:19
Azt javaslom, hogy ezt a retardot hívjuk ezentúl kisboros 2-nek, mert nézettségben és retardságban kb azonos szinten vannak.
Jun 24, 2025 09:56:19
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jun 24, 2025 10:09:31
x20)
Hétköznap, hajnali 5 órakor indított egy 3 órás "keresd a trash" liveot.
Nyilván rendben van az úriember mentálisan.. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
Jun 24, 2025 10:32:16
Hétköznap, hajnali 5 órakor indított egy 3 órás "keresd a trash" liveot.
Nem akarom védeni az Anyagost, de az a Keresd a trash videója egy-két napos, majd törölte azt, és felrakta újra hajnalban.
A mentális egészségének megkérdőjelezésében egyet értek.
Jun 24, 2025 10:32:16
-
Jun 24, 2025 10:42:37
Mit is ígért kisboros2 erre a hétre? Meg lesz hekkelve a fórum? Az olyan mint a beszántás?
Jun 24, 2025 10:42:37
Fórum HQ
Jun 24, 2025 11:15:22
Mit is ígért kisboros2 erre a hétre? Meg lesz hekkelve a fórum? Az olyan mint a beszántás?
Ne is mond! Amikor elkezdődött a pöcögtetés Zulu elrendelte hogy az egész fórum HQ a föld alá költözik, erre trump behúzta a bombázás kártyát és most tanácstalanok vagyunk.
Ugye az Anyagos amerikai kapcsolatai igen magas szinteken mozognak szóval bármikor megismétlődhet az akció.
A legjobb az lesz ha egy atomtengeralattjáróra költözünk. Erre kötőjel kurvára kiakadt mert klausztrofóbiás, és azt mondta hogy sűrűn menjünk kikötőkbe mert nem akarja minden nap Basztamtól hallgatni az OARGH-ozást a kabinok felől.
Most, mindenesetre mindenki vár egy kis dobozkába bepakolva a személyes cuccaival és leszedve és feltekerve a falról a Barbi posztereket hogy mikor indulunk.
Jun 24, 2025 11:15:22
Ténfép
(
x5)
Jun 24, 2025 11:34:54
x5)
A legjobb az lesz ha egy atomtengeralattjáróra költözünk.
Az se lesz jó, úgy rábaszunk, mint a Terminátor-ban: a bajszos fasz Borcsa és a DEA segítségével beháromszögelik, a dögevő emberei aktatáskában leszállítják az infot, onnantól meg gyogyós kommandós Mc Szarfétisnek csak egy telefonjába kerül, és már jön is a lopakodó egy plazma-anti-tengeralattjáró torpedóval.
Megerősített Ágyneműtartó
Jun 24, 2025 11:37:44
Integet
Jun 24, 2025 11:37:44
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 24, 2025 11:57:58
x16)
Azért érdekes hogy Porks miket ír Kanada ügyben a következő linken az első hozzászólóként, ahhoz képest hogy végül mégis lelépett onnét:
gyakorikerdesek.hu/utazas__eszak-amerika__9310880-milyen-az-elet-kanadaban
Ahhoz képest, hogy ugyanabban a hsz-ben fentebb nagy pofával írogatja, Kanadában mennyire ismeretlen fogalom az arrogancia meg a lenézés, pár sorral később, amit beidéztél, meg már felbugyog benne a balkáni proli.
Ezen is nagyon nevetek, milyen nagyképűen, lenézően mondja, hogy hát itt minden hülye fél lábon is kibírja azt a 3 évet ("minden retardált átmegy", ugye...), aztán mégis ki volt az, akit még a túlontúl is toleráns Kanada is kidobott a picsába, aztán szégyenszemre hurcolkodhatott vissza a "balkáni szemétdombra"? :D
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 24, 2025 12:09:00
x16)
Amúgy a korcsnál mi ez a rendszeres imádkozósáska póz? Mindenkit ilyen szánalmas, nyomorult könyörgéssel próbál meghatni? Ez a "jobb sorsra érdemes fiatalember" PRO verzió taktik?

MaxPayne
(
x22)
Jun 24, 2025 12:13:10
x22)
Jun 24, 2025 12:13:10
Amúgy a korcsnál mi ez a rendszeres imádkozósáska póz? Mindenkit ilyen szánalmas, nyomorult könyörgéssel próbál meghatni? Ez a "jobb sorsra érdemes fiatalember" PRO verzió taktik?
Persze! A légy ember fókaüvöltése csak másokra vonatkozik, rá sose. Jun 24, 2025 12:13:10
-
Jun 24, 2025 12:16:30
Jun 24, 2025 12:16:30
Endre priusza
(
x10)
Jun 24, 2025 12:17:42
x10)
"A kanadai társadalom alapja a végtelen tolerancia. Ami azonban nem tévesztendő össze a nálunk prédikált vadliberális toleranciával: nem a sunyiságot, aljasságot tolerálják, hanem a másságot."
"Az a fő szabály, hogy soha senkit ne bánts meg úgy, hogy annak nyoma maradjon. Lehet valakivel éreztetni, hogy nem akarod őt a közeledben anélkül is, hogy odamennél hozzád, és elkezdenéd anyázni."
"Az indiánok viszont nagyon aggresszívak, nekem is le kellett gépelnem egyet, mert rám támadt valami ajtót keresve az utca közepén. (Alapvetően abból indulnak ki, hogy a fehér ember sosem üt vissza, mert tolerancia meg minden. Hát, kifogott egy kelet-európait. De a zsaruk sem csináltak belőle ügyet, ez itt nem Magyarország. Bevitték kórházba, engem meg megkérdeztek, akarok-e feljelentést tenni. Nem akartam, kapott eleget.)"
Vajon miért küldhették haza a menekültet, aki érkezése után rögtön utcai verekedésbe keveredett? Maga írja le, hogy ez egy mennyire udvarias, konfliktuskerülő társadalom, majd elbüszkélkedik vele, hogy ő aztán úgy elveri az indiánokat, hogy csak na!
evidenciák
Jun 24, 2025 12:17:52
Amúgy a korcsnál mi ez a rendszeres imádkozósáska póz?
Hát ő egy keresztyén-konzervatív-superstraight nemzeti hős, hahó!
Jun 24, 2025 12:17:52
Kérdőjel
Jun 24, 2025 12:20:36
WHAT S'UP Endre?
Jun 24, 2025 12:20:36
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jun 24, 2025 12:20:58
x20)
Pánik helyzetben, sör hiányában előjön SoDi-ból a Kiss Endre Farkas nevű, jobb sorsra érdemes, enyhén fogyatékos énje, ezzel próbálva szimpátiát generálni.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 24, 2025 12:25:06
x38)
Pókujjak pihenő üzemmódban. Így nem rángatóznak össze-vissza, ha ASODI összekulcsolja őket. A szájrángáshoz kéne egy vastag leukoplaszt, vagy majd ma este S.Sándor fasza. Ennyike.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
tigris
(
x1)
Jun 24, 2025 12:25:16
x1)
mifelénk ezt fehércigánynak hívják
max5enutálnak
(
x47)
Jun 24, 2025 12:26:26
x47)
Az osztrák plàzában meg a railjeten is letérdelve imádkozott a herélt hajléktalannak. Tuti nyomott már ilyet a smasszereknek is. Nem tudom melyik a gázabb szitu.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Sodragon legendája
(
x2)
Jun 24, 2025 12:35:36
x2)
Érezhető ebből az írásból, hogy ebben az adott pillanatban nagyon nyeregben érezhette magát és meg volt róla győződve, hogy megkapja az állandó vízumot és idővel az állampolgárságot és minden sínen lesz a menekült kérelmével kapcsolatban.
Nos, úgy tűnik szembejött a valóság és gyorsan rájött, hogy azért nem eszik ilyen forrón a kását és nem teszik a segge alá a menekült státuszt és az állampolgárság könnyed lehetőségét és miegymás.
Lehet benne lehet az is, hogy időközben rájött, hogy mégsem annyira imádja Kanadát, mint ahogy prédikálta, sőt nem is igazán tudott beilleszkedni, csak savanyú a szőlő alapon inkább kiseggelt a kanadai kalandból.
Legjobb tudásom szerint németül nem tud Porks, legfeljebb angolul, így nagyon zárójelbe tenném ezt a németországi tartózkodást, max azt tudnám elképzelni hogy itthon valami albérletben meghúzza magát és egy német cégnek dolgozik és próbál nem feltűnösködni.
A brexit miatt UK szerintem számára nem lenne reális célpont kivándorolni, így max Írországot lenne még esélye megpróbálni, ha tudná vagy ha akarná, de gondolom az illetékes trollégák kiigazítják ezt, ha ebben tévednék.
Lakatos Ronaldo
Jun 24, 2025 12:37:08
Várj visszaadom, a másik fele tiszta, használd azt.
Jun 24, 2025 12:37:08
banshee
(
x23)
Jun 24, 2025 12:45:13
x23)
Hat év múlva:
Golda: Endi! Alighogy kijöttél, a rendőrök máris egy mutogatóst keresnek!
Stoki: És szejintyed asz ety jó állásh lenne nekem?
ascites
(
x56)
Jun 24, 2025 12:59:10
x56)
Amúgy a korcsnál mi ez a rendszeres imádkozósáska póz? Mindenkit ilyen szánalmas, nyomorult könyörgéssel próbál meghatni? Ez a "jobb sorsra érdemes fiatalember" PRO verzió taktik.
És ez megy felváltva a picsaszájharapdálós-légboxolós fenyegetéssel, aztán nem érti, hogy miért nem válik be az egyik sem a cellatárs npc-nél :D
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 24, 2025 13:07:24
x16)
Hat év múlva:
Ezt már anno elképzeltem egy jó flokktémának:
Nahátsziasztok! Képzeljétek, a rendőrség oldalán olvastam egy felhívást, hogy egy pedofil bűnelkövetőt keresnek. Telefonáltam, de kiderült, hogy nem álláshirdetés...
-
Jun 24, 2025 14:29:25
Még csak oláhcigány jógyereknek se kell lennie a cellatársainak ahhoz, hogy agyon akarják verni.
"Így jártál"
*imádkozó-sáska póz felvesz* "Könyörgöm! Legyél ember! Könyörgöm. Nincs más lehetőségem."
"WC-papírt kaphatok?"
"Kussolj már!"
*szájharapdálás indul* "Akkor megmondalak az őrnek, hogy kajában szoktatok tétre kártyázni"
Jun 24, 2025 14:29:25
-
Jun 24, 2025 14:49:39
"Így jártál"
"WC-papírt kaphatok?"
"Kussolj már!"
"Így jártál"
"WC-papírt kaphatok?"
"Kussolj már!"
Erről jut eszembe! Gyűjti a putykapojt a rabtársairól? Zsarolgat, fenyeget?
Jun 24, 2025 14:49:39
Erkelyszimulator
(
x2)
Jun 24, 2025 15:05:14
x2)
Imádkozosaska póz (d)evolucio :D
Optimusz
Jun 24, 2025 15:08:04
Ez ügyben nem lehetne tenni valamit?Ha nem tetszik neki a rencer akkor kidobni a kecibe.A wiki nem jóléti szolgáltatás hogy azon hazudozzon magáról.Bannoltatni kéne a kecibe onnan,amúgy is csak egy senki.
Wiki? Csak amit átéltél...
Jun 24, 2025 15:08:04
Kendra
(
x1)
Jun 24, 2025 15:44:56
x1)
Stoki egy pofonból nem ért, kettőből se sőtt még háromból sem, mert másnap már höhörészik. Talán most hogy tartósan benn van kinevelik belőle ezt a nagypofáju kivagyiságot.
Na SUP-ozás csá
Soha többé nem lesz pénzem semmire!
Na SUP-ozás csá
Soha többé nem lesz pénzem semmire!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 24, 2025 15:59:02
x38)
Szerintem ASODI lekapcsolta az avasdiót, és most minimális energiafogyasztással vegetál a böriben. Napok/hetek óta egyetlen szót sem szól, csendben tűri a megaláztatást, elvégzi a kötelező és a Sándorék által kiadott feladatokat, gyorsan szarik/zuhanyozik és várja a csodát, hogy majd kiengedik. A tárgyalásokra persze felpörgeti a Csubakka-védelmet, de mivel nincs miből másból energiát meríteni, ezért ASODI abszolút low-power módban vergődik. Egy normális embert is megreccsent a bezártság, hát még a szilaj jogász paripát, aki mindig győz és rendőrt/ügyészt eszik reggelire.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sodragon legendája
(
x2)
Jun 24, 2025 16:05:08
x2)
Azért remélem Stoki nem marad olvasnivaló nélkül és a börtönbe beengedik a német/osztrák bankok és hatóságok leveleit az elcsalt hitelek és munkanélküli pénzek ügyében. Mondjuk kétséges, hogy így deepl.com és google lens nélkül mit ért meg belőlük a "legendás" némettudásával.
-
Jun 24, 2025 16:18:39
Azért remélem Stoki nem marad olvasnivaló nélkül és a börtönbe beengedik a német/osztrák bankok és hatóságok leveleit az elcsalt hitelek és munkanélküli pénzek ügyében. Mondjuk kétséges, hogy így deepl.com és google lens nélkül mit ért meg belőlük a "legendás" némettudásával.
Dehát megmondta az anyagos, hogy asodi tud netezni a börtönben, így tudja használni a fordítót is. Te nem hitted el neki??
Jun 24, 2025 16:18:39
EasybankosPedo
(
x21)
Jun 24, 2025 16:54:24
x21)
A Drogos, pedofilsimogató, hülye gyerek tényleg elkezdett pénzt koldulni Twitchen meg YouTube-on is. :) Kérdés, hogy a saját ügyvédi költségeire vagy a pedofil haverjának gyűjt vajon? Mondjuk mindkét esetbe vicces ez, hogy ilyenből akar magának pénzt, miközben az esti liveoknál 3 hét alatt megfeleződött a nézők száma, és ha 100 fölé megy az, 5 percnél hosszabban, akkor már nagyon jó estéje van.

Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.

-
Jun 24, 2025 17:11:52
A Drogos, pedofilsimogató, hülye gyerek tényleg elkezdett pénzt koldulni Twitchen meg YouTube-on is. :) Kérdés, hogy a saját ügyvédi költségeire vagy a pedofil haverjának gyűjt vajon? Mondjuk mindkét esetbe vicces ez, hogy ilyenből akar magának pénzt, miközben az esti liveoknál 3 hét alatt megfeleződött a nézők száma, és ha 100 fölé megy az, 5 percnél hosszabban, akkor már nagyon jó estéje van.
Eddig az volt, hogy az ohiói magyarok annyi támogatást adnak neki, hogy elkölteni sem tudja. Naponta buktatja le magát a hazugságaival, ez nagyobb idióta mint a gyagyás.
Jun 24, 2025 17:11:52
Anyagosfigyelő
Jun 24, 2025 17:15:53
A Drogos, pedofilsimogató, hülye gyerek tényleg elkezdett pénzt koldulni Twitchen meg YouTube-on is.
Pár hete kitalálta, hogy a streamelésből fog megélni. Azóta mindenhova beállított tagságot, youtube-on van superchat, saját maga által készített sodis társasjátékokat tervez játszatni pénzért (csak tagok játszhatnak majd, a többiek csak nézhetik), stb.
Tegnap már ott tartott, hogy Kick-en nyomott egy 4 órás slot machine live-ot, úgy üvöltötte a gépnek, hogy "AGGYAD APA AGGYAD EGY SCREEN AJÁNDÉKOT... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MEGSZOPAT!!! ÉS MEGSZOPAT A GECI!!! NA MÉG EGY PÖRGETÉS, MOST JÓ LESZ AGGYÁ BE EGY GYÖNGYÖT AZONNAL!!!"
Persze kizárólag azért, mert valaki küldött neki 80 dollárt, véletlen se a saját pénzét játszotta el és az összes slot machine összes figuráját is csak azért ismerte kívülről, mert pár éve párszor játszott vele.
Bár most még nagyon esküdözik, hogy ilyet soha nem fog, lehet látjuk még tiktiken snipe-ért könyörögni.
Jun 24, 2025 17:15:53
-
Jun 24, 2025 17:17:20
Kb. 1500 ft a havi tagság, van 20 bajuszka aki fizet neki, az 30 ezer, és ennek a 70 %-át kapja meg, az havi 21 ezer napi átlag 2 óráért, és ebből még szja-t kell fizetni.
Jun 24, 2025 17:17:20
-
Jun 24, 2025 17:20:51
Biztos lehetsz benne, hogy szájba szarja magát a tiktol párbajokkal is, mivel a kickről is azt mondta pár hete, hogy soha, mert szerencsejátékra buzdít. "Az más"
Jun 24, 2025 17:20:51
öklendező szerelő
(
x4)
Jun 24, 2025 17:25:14
x4)
én azon csodálkozok, hogy trashcityn még nincs addaboy kategória
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Kakaspina
(
x20)
Jun 24, 2025 17:42:37
x20)
Mivan Ádika, tesód nem engedi eladni a zuglói kérót, az örökség meg fogy? :D
SyntaxError
(
x24)
Jun 24, 2025 17:48:14
x24)
Endre, mész idén is a Szigetre?
Lesz angyalhajú szőke Sodi aSodi?
linziasztal01
(
x72)
Jun 24, 2025 18:11:20
x72)
Régen a cellainformáció kifejezés is mást jelentett... :)
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jun 24, 2025 18:15:35
x20)
Sok sikert, bajusz, a felszopóid 10% fog csak maximum fizetni a tagos videókért. Tudjukkinek sem jött be. :)
Vége van, anyagos.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Vége van, anyagos.
Snecy Kissinger
Jun 24, 2025 19:02:51
Streamer karrier endrenek sem jott ossze, majd endrebol csinal egyet az anyagboy. :dddd
Nagyon nevetek.
Nagyon nevetek.
Jun 24, 2025 19:02:51
kábítós
Jun 24, 2025 19:15:18
nem a pénzért csinálom!
Jun 24, 2025 19:15:18
Fikás
Jun 24, 2025 19:28:43
Nyem én a böjtönben fogok hütyöjni. Ijigykedsz?
Jun 24, 2025 19:28:43
keserke
(
x4)
Jun 24, 2025 19:55:36
x4)
Csá Sodi! Kijöttél már a börtönből? Miért nem?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Apmz
(
x1)
Jun 24, 2025 20:02:04
x1)
Amúgy végül igaza lett abban a gyagyásnak, hogy legfeljebb öten utalják, kb ennyien lehetnek a cellában.
a szabadláb tanulsággá lett pár évre
Nostalgiafurry
Jun 24, 2025 20:29:55
Például a Nordic Sun Budapest Pubban, Erzsébetvárosban.
Jun 24, 2025 20:29:55
SyntaxError
(
x24)
Jun 24, 2025 20:34:29
x24)
Hello Moto!
Nostalgiafurry
Jun 24, 2025 20:38:20
m.youtube.com/watch?v=2ia3ywi4a0E
Tegnap Mc Mirelit István megjelentette az Endre felszopó rock slágerét. Ez a óvodás szintű MC Isti még képes egy ilyen börtöntöltelék, pedofil, púpos, gyagyás embert védeni úgy, hogy még zenét is ír neki? Az isten verje meg MC Pityut is a többi TikTokos, YouTubeos hulladékkal együtt!
ÁMD! ÁMD! ÁMD! ÁMD! ÁMD!
Tegnap Mc Mirelit István megjelentette az Endre felszopó rock slágerét. Ez a óvodás szintű MC Isti még képes egy ilyen börtöntöltelék, pedofil, púpos, gyagyás embert védeni úgy, hogy még zenét is ír neki? Az isten verje meg MC Pityut is a többi TikTokos, YouTubeos hulladékkal együtt!
Jun 24, 2025 20:38:20
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Jun 24, 2025 20:42:12
x12)
"Június 19. (csütörtökön) és 23. (hétfő) között nem derült ki semmi a már több mint 6 hete elzárt SoDI-ról."
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
Depressziocska
Jun 24, 2025 20:43:18
m.youtube.com/watch?v=2ia3ywi4a0E
"Sodi ezt hallgatja a sitten. De hamarosan énekelheted neki személyesen a rácsok mögött Pityuka" xD
Jun 24, 2025 20:43:18
Endre priusza
(
x10)
Jun 24, 2025 20:49:51
x10)
Lesz, csak a cellában a fejére teszik az új felmosót és Andinak szólítják a fiúk.
Depressziocska
Jun 24, 2025 20:54:05
Endre pasija TikTok-on magyaráz arról, hogy bemegy a rendőrségre és a rá kiszabott bírságokról lebeszéli őket. Remélem a végén Tranyó is a sitten fog kikötni.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Jun 24, 2025 20:54:05
Tlpszchptks Trbmxr
Jun 24, 2025 21:14:25
Mindenki nyugodjon meg, a stoki kigyúrt állatként fog kijönni az előzetesből.
Az őről gondoskodnak róla.
kereso.napirajz.hu/cc/159.jpg
abban nem lesz hiba.
és kevesebb wc papír fog kelleni. :D
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
Az őről gondoskodnak róla.
kereso.napirajz.hu/cc/159.jpg
abban nem lesz hiba.
és kevesebb wc papír fog kelleni. :D
Jun 24, 2025 21:14:25
-
Jun 24, 2025 21:52:08
Azt tudjuk mikor lesz a következő tárgyalás? Régen tetszett annyira fórumos kép, mint aznap, és éltet a remény, hogy újra megtörténik, akár rövid videó formátumban…
Jun 24, 2025 21:52:08
Kakaspina
(
x20)
Jun 24, 2025 22:00:45
x20)
Azt tudjuk mikor lesz a következő tárgyalás? Régen tetszett annyira fórumos kép, mint aznap, és éltet a remény, hogy újra megtörténik, akár rövid videó formátumban…
Szeptember!
SyntaxError
(
x24)
Jun 24, 2025 22:04:35
x24)
Endre, Bencsik Bandi sem szeretne a Blahára kerülni - derült ki a mai Partizánból!
"A Blaha Lujza teret egy másik világnak nevezte [Bencsik András], oda nem szeretne tartozni,"
Azt még fifi sem gondolta, hogy előbb jött a börtön évad, mint a Blaha évad.
Ebben eddig lehetett eljutni.
"A Blaha Lujza teret egy másik világnak nevezte [Bencsik András], oda nem szeretne tartozni,"
40_éves_junior
(
x6)
Jun 25, 2025 00:39:41
x6)
Endre, Bencsik Bandi sem szeretne a Blahára kerülni - derült ki a mai Partizánból!
Elég sokan vázolták hogy előbb lesz börtönben mint a blahán, sőt valahol ő maga is ezt jósolgatta magának, változó komolysággal. Emlékezzünk csak vissza, hogy többször mondta live-ban, flokkban és kommentben is, hogy ha a feje felett a fedél veszélybe kerül akkor ámokfutásba kezd, aminek a végeredménye nyilván a börtön. Hogy ennek az ámokfutásnak milyen a hatékonysága, szerintem azt hagyjuk is, endre fizikai kárt leginkább önmagában tud tenni, azt is csak véletlen.
De endrén kívül egyébként több snecológus is azt a jövőmodellt(akkoriban még wishful thinkingnek csúfolták ezeket) vázolta fel, hogy a korcs valamelyik beragadt loopja elég messze fog menni ahhoz, hogy elzárás legyen belőle. Ez meg be is következett.
Hogy endre melyikkel járna jobban, a blahával vagy a börivel, az szerintem már nem derül ki. Most lehozták az alkoholról, de azon kívül is van ezer baja amiken nem fog segíteni hogy egy elhúzódó eljárásban guggoltatják, az ideggörcsöcskék meg pláne nem. Én magam eredetileg blahapárti voltam, szerintem az lenne az a kiszolgáltatottság és közöny, amit egy átlagember érez egy átlag blahás hajléktalan felé, ami igazán a purgatóriumba repíthetné a gyagyást. Viszont nem lehet eltagadni, hogy ez az áldott csend, napi huszonpár kommentel, gusztustalan hömpölygő trashtartalmak nélkül, azért ez kellemes.
Nostalgiafurry
Jun 25, 2025 00:49:51
Remélem hamarosan Mirelit Isti is rácsok mögé fog kerülni a Púpos mellé egy cellában!
Jun 25, 2025 00:49:51
Lellytoll dandárszázados
Jun 25, 2025 05:02:14
Pár év távlatából az izraelita temetőben egy gondozatlan sírhely mellé érve ezt a feliratot szeretném olvasni:
KEF.
“Köszönöm a 2 rózsát”
Kaffka endre
KEF.
“Köszönöm a 2 rózsát”
Jun 25, 2025 05:02:14
Angol Troll
(
x1)
Jun 25, 2025 05:30:28
x1)
Pár év távlatából az izraelita temetőben egy gondozatlan sírhely mellé érve ezt a feliratot szeretném olvasni:
KEF.
“Köszönöm a 2 rózsát”
KEF.
“Köszönöm a 2 rózsát”
inkabb azt hogy
"test user said jaj"
Optimusz
Jun 25, 2025 08:19:11
[quote=40_éves_junior]Elég sokan vázolták hogy előbb lesz börtönben mint a .....
Idén korábban jött a karácsony!
Idén korábban jött a karácsony!
Jun 25, 2025 08:19:11
Endre priusza
(
x10)
Jun 25, 2025 09:27:39
x10)
Mindenki nyugodjon meg, a stoki állatként fog kijönni az előzetesből.
Javítottam.
-
Jun 25, 2025 10:05:01
Akit esetleg érdekel, anyagos napi átlag 3 órában próbálja rápattintani a bajuszkákat a szerencsejátékra, némi apróért.
kick.com/addaboy2209/videos
Jun 25, 2025 10:05:01
púpostulok
(
x1)
Jun 25, 2025 10:18:28
x1)
Anyagos is rendkívül igénytelen ember...Első két foga kb fekete a nikotintól, a sapkáján fehér foltok jelzik, hogy már széjjel izzadta...ahhh
-
Jun 25, 2025 10:25:31
Akit esetleg érdekel, anyagos napi átlag 3 órában próbálja rápattintani a bajuszkákat a szerencsejátékra, némi apróért.
Ne itt reklámozd a kábítószer fogyasztást.Eddig legalább burkoltan csináltad. Jun 25, 2025 10:25:31
-
Jun 25, 2025 10:29:35
Jun 25, 2025 10:29:35
-
Jun 25, 2025 10:35:41
Hantolási kft. kaphatnánk erről egy vidcsit?
Jun 25, 2025 10:35:41
fonatkoszás
Jun 25, 2025 10:53:13
Anyagos is rendkívül igénytelen ember...Első két foga kb fekete a nikotintól, a sapkáján fehér foltok jelzik, hogy már széjjel izzadta...ahhh
A faszi online koldul munka helyett, mit vártál. Még Bartos, MolnárEff, a dörppe és Molnárkiki is képes volt elmenni dolgozni és azért ők egy szint.
Jun 25, 2025 10:53:13
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 25, 2025 11:24:56
x10)
Endi! Fél év múlva karácsony!
A trashkarácsony idén a rács mögött lesz?
Álmodjatok Rémeket!
Fikás
Jun 25, 2025 11:59:33
Endi! Fél év múlva karácsony!
Igeny, itt végje majd ajándékot is kapok. Ijigykedsz?
Jun 25, 2025 11:59:33
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Aki hitelt adott neki az írjon be egy egyest magának.
Egyik legviccesebb, hogy "menedékjogot kapott". Az egyik flokkban mutatott egy dokumentumot arról, hogy befogadták a kérelmét. De a nemháborús elbírálás sokáig tart. Ő tudta, hogy el lesz utasítva, viszont a munkavállalási engedély felvételéhez haza kellett volna utazni a budapesti kanadai követségre, de ebből kivételek a menedék elbírálásra várók.
Troll ügyvédje miatt ült is kitoloncolási börtönben egy rövidet, de megúszta. Azért jött vissza, mert nem talált náci társaságot, Németországban pedig azért akad.