Éjjel nem tud aludni, mert csípik a poloskák, nappal vakarózik, mint az őrült, mert bepirosodtak a csípések.
Jó hely az előzetes!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Én úgy láttam a nevére húzva az egeret, hogy bannolt felhasználó. Sajnálom, hogy már nem ír ide.
Az anyagos meg kb a helyi Gyurcsány, mindenkit bedarál, aki a közelébe megy. Ha összeanyagosozza magát az ember, akkor kerülni fogják mint a büdös szart.
Faszom
Onnantól kezdődött az anyagos őrjöngése, a pdf fórumozás. Előtte nem volt ilyen problémája a dühretardnak hónapokig, évekig. Azon gúnyolódott legfeljebb, hogy a melócsáról mit írnak. De aztán meghalt az anyja, mentálisan lejtőre került, és pszichológus helyett a neten őrjöngést választotta.
Nabazmeg. Én ott maradtam le, hogy Zulu csak rászólt. Akkor szkúzi!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090

A balfasz elkezdte feltöltögetni a sub only live adásait a youtubera.
így fizessetek elő exklúzív kontentre, retardok :)
Ha Kiribati-n bejegyzett cegnek dolgozol akkor mindig tudod mennyi az ido az irodaban?
Ja, hogy angolul beszélt végig.
Ez tényleg mindent feltett arra, hogy lájvolásból fog megélni. Ezek most az újabb és újabb ötletek. Először a superchat és membership tier-ek, aztán a slot machine, most meg angol nyelvű city walk lájvok.
Kurva vicces lesz, amikor rájön, hogy ő nem lesz képes ebből megélni soha - vagy max akkor, ha minden este tisztességesen zabálja a pirosaranyat a rodással és a léghajós alival tiktokon.
Rájött a retard, hogy a kutya se kíváncsi pénzért rá, főleg hogy elindult az archiválás is mellette.
Következő megfigyeléssel 24 órát akartam várni, de igy hogy türelmetlen a retard, és elkezdte átölteni youtubra őket, igy nincs sok értelme
Baloldalt az látható hogy miután a mai live véget ért és kikerült a vod, akkor még 0 megtekintés volt rajta. A 2 óra az miatt van mert beleszámolódig az időbe maga a live is. Mellette látszik, hogy 6 órával később még csak 14 néztek bele a vodba. Tehát minimum 14 előfizetője van twitchen. Viszont ebből 1 ugye csak azért fizettet elő, hogy kibasszon vele és archiválja a sub only anyagokat tőle. Jobboldalt, a tegnapelőtti, utolsó előtti, dilemma című live, vodját, csak azért hagytam rajta a képen, mert igy látszik hogy ott még nem volt talán beállítva a sub only a vodokra, én is csak tegnap késő délután vettem észre, és lett is rajta 264 megtekintés. Ehhez kell viszonyitani a mai 6 óra alatti 14 megtekintést.
Ádámka ebből nagyon nehezen lesz igy pénz, pedofil szopkodásra meg ügyvédre.

Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
En maradtam le valamirol? Ha csak a nemreg feltoltott "last days of Linz" videókat nezem akkor a telefonalok kozott felbukkant o is a kedves, segitokesz betelefonalokent.
Nyilvan duruzsolt o vegig a gyagyas fulebe. Most is azt az eletet eli amit elkepzelt a gyagyasnak. Csinalja a "maszkalos" lajvot meg a hasonlo dolgokat. Minden aron be akarja bizonyitani a gyagyasnak, hogy a ciganyokkal uvoltozes nelkul is lehet pénzt csinalni.
Sneciből is az lesz hogyha odabent cigonizálják. :-D
Valahol azért bassza a bordáimat a mélyre nyúló fájdalom, hogy ezt a csicskítást nem láthatjuk premierben, de legalább a szabad levegőtől el van zárva, ami azért elégtétel.
Ami pedig az Sherlock Porkst illeti, szerintem őt is utol fogja érni a sok vergődése.
Aki úgy megy szembe a társadalmi narratívával, hogy nem tud mellette maradandót alkotni, majd ezt megfejeli egy beilleszkedésre alkalmatlan talentponttal, azt úgyis legyűri a rendszer, csak valakinél tovább tart ez a bizonyos folyamat.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Ráadásul a legtöbb feliratkozója is neki van.
(A rengeteg tartozás, amit felírtak neki)
kb. igen, de a minta egyértelműen a gyagyás végzete felé mutat. csak idő kérdése.
minden egy folyamat.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
kb igen. De ez nem valtoztat azon a bajusz fullentesen, hogy o nem nyult ala. Ahogy masok is alanyultak.
Persze minden egy folyamat. Ez ott van template-ben.
Azért itt álljunk meg egy szóra: a szemétdombon élő, kolduló, segélycsaló, "faszom geci" szavajárású, késsel fenyegetőző, egykrisnásnadrágos, lefosottlepedős putriban kenyérhéjat zabáló, lehánytpólós, munkakerülő, pedofil, degenerált, nagypofájú alkoholista barmot nem kell egy millimétert se cigonizálni, ez már úgy 1.0 fehércigány, ahogy van.
A kurva anyja szintén csaló, nagypofájú, és szeméttel telebaszott putriban él, ilyen a család.
Szerintem a sitten lepedőhajtogatási meg felmosási tudással + pár tetűvel lesz gazdagabb, a valószínű kifosztás mellett viszont jó eséllyel teljesen lerohad (ha kikerül, több pia, még züllöttebb élet, még vállalhatatlanabb viselkedés).
Igyunk egy sörtöt, he
Teljesen lényegtelen, mikről beszél két krónikus hazudozó elmebeteg. Ennek a kérdésnek annyi értelme sincs, hogy egyáltalán feltedd.
Szerintem a sitten lepedőhajtogatási meg felmosási tudással + pár tetűvel lesz gazdagabb,*integet*
Pár napja találkoztam egy BV-s dolgozóval, igaz ő irodás, de néha bemennek a börtön blokkba szafarira és mesélt pár dolgot.
Buzeráns előzetesben tud még hetyetyézni meg picsaszájat harapni, de ha elkaszálják és megy rendes böribe ott az örök fogják beverni a fejét minden gondolkodás nélkül.
A fiatal örök valami kegyetlen megment, erőszakos problémás állatok. Sok börtönben vagy részlegen nincs már cella főnök vagy nagymenő, 100% fegyelem van az örök által, rosszul begombolt ing, koszos nadrág? -Szoptatás és verés.
Szóval ha stoki úgy gondolja, hogy szabadon engedi a buzidémont első őr bassza őt majd fejbe és ha kiderülnek a pdf ügyie akkor meg a faszát vágják le és dobják valami homokos erőszakoló mellé.
én (Kiss Endre Farkas, sodi). - egy potenciálisan italozó - munkanélküli vagyok
Golda már nem elég jó neki? Tranyó max levelezőtársnak lenne jó. Bár a 6 általánosal még annak se, sose volt 1 közös témájuk se (kütyükön kívül), még Endre szerint is unalmas a tranyó
forum.sodika.org/?pageNo=15245&highlight=1539997#comment-1539997
Mondjuk ehhez képest ezek után is még befogadta ezredjére is... *ásít*
Hasfelmetszö Trutymó
Mayer Laura Edda fiókja
Az anyagos még nem jött rá, hogy hiába próbált felülni az Endre börtön FOMO-ra, ez nem elég az érdeklődés fenntartására. Már láttam ilyet tőle egyszer úgy rémlik. Akkor jön a városban mászkálós live, aztán a dunakanyar live, meg a gyűjtünk állatmenhelynek vagy valaminek és a buli bedöglik.
Most is ez a vergődés megy, csak kicsit belenéztem a videókba és látszik.
Addabboy! Egyrészt rossz a targetálás. Akiket fel tudtál kapni nézőknek azok nem a fiatal természet és város járó fiatalok baráti köre, hanem egy toxic provokáló pedofil utálói. Ugye most is bele bonyolódtál a hárc-ba hogy legyen kontent de ebből most se esik ki semmi érdekes, max Hahó-tól pár bánós ügyecske mint Endre esetében.
Másrészt gondolom a nagy IT munkaerőpiaci kasza téged is kibaszott, úgyhogy próbálsz ebből pénzt keresni de ide minimum két dolg kéne: Nyomni valami profi gaming streameket és/vagy két jó csöcs és nőnek születni. Akkor az onlyfansod jól pörögne.
Egyenlőre egyiket se produkálod és szerintem nem is fogod.
A te karaktered maximum valami prank videósnak lenne megfelelő, pl. a Blahán koldulnál és amikor végre ad valaki akkor hozzávágsz 100.000 forintot hogy hú de megviccelted! Merthogy valójában te valamikor Angliában voltál felhőmérnök és nem is szorulsz rá.
Ha esetleg rájöttél majd hogy valid amit írok és elmész te is dolgozni mint MolnárF, esküszöm adok majd egy ötszázas borravalót néha amikor felfújod a kocsi kerekeit. Persze csak ha rendesen lemosod a szélvédőt!
szerencsére nincs havi 20e forintja ilyen úri huncutságokra a büdösnek.
vérdíj target nr. 1
Akkor a sodi majd újra fenyegetheti a rendőröket, csak már a priccsről. Legalábbis amíg a tabletet le nem ejti / hugyozza / okádja.
Ha meg nem lesz olyan oldal ahol hergelhet, akkor marad a "Dóra, a felfedező", ezt legalább fel tudja fogni. Meg bármi, amiben kiskorúakat nézhet. De amúgy nem fog ez kapni semmit, egy faszon kívül a szájába.
Igyunk egy sörtöt, he
Újabb előfizetés? Az finom lesz!
Logikusan vegiggondolva, szerintem ez csak jogerosen eliteltek reszere lehetseges. Elozetesben internethasznalattal siman tudna tanukat befolyasolni, bizonyitekokat eltuntetni stb.
Ugyanitt nagy tisztelettel, a sodidigest.com/ is döglődik, nem mintha most kellene, csak jelzem.
100%, hogy nem lehet lájvozni meg emailezni majd a nyomógombos fapletről, csak egy pár előre jóváhagyott oldalt elérni, esetleg rajzolgatni, játszani rajta. És csak a mintarabok kaphatnak majd engedélyt rá. Eleve egy többfős cellába be sem adják majd, csak ha mindenkinek lesz engedélye rá, stb. Ezt kb a kecskeméti úri börtönbe szánják, nem a Stoki féle kóteres parasztoknak.
Egyértelműen. Akár egy sima gmail elérése is okafogyottá tenné a rezsimszabályok kapcsolattartásra vonatkozó részét nem beszélve az elítélt kommunikációjának megfigyeléséről vagy arról, hogy mekkora botrány lenne belőle, ha ilyen börtön által biztosított tabletről bűnözne néhány elvetemült unokázó.
Lesz rajta nyilván valamilyen intranet pár bv-s doksival meg kitölthető nyomtatvánnyal és már az is isteni szerencse lenne a rabok számára, ha emellett el lehetne róla érni az ügyfélkaput, jogtar.hu-t vagy az OSZK MEK-et, mert az ilyesmire sincs sok esély.
Hülyék vagytok! Már rég a luxus börtön tabletemmel netezem és ezt a képet meg a börtön telefonommal lőttem!
Szóljatok már édesanyámnak hogy küldje be a rode mikrofonomat meg az elgato stream deckemet és akkor indítom a liveokat is!

De archiválja, én úgy látom.
Most már. Mikor írtam, 06.13. volt az utolsó mentés napja.
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Ez azért van mert tök új dolog, Endre kedvéért indítják. Kénytelenek mert mivel nem élheti ki a közléskényszerét már három cellányi rab kapott idegösszeroppanást a loopjaitól. Egyszerűen nem érti meg hogy ne kérdezze meg félóránként mindenkitől hogy látta-e már a Dűnét.
Mivel közismert média személyiség és 2008-as hős nem merik jobban lekorlátozni így egyszerűbb jogszabályt alkotni minthogy a barátnője Tibor kérésére betámadja őket a hágai európai bíróság!
"Jó napot kívánok, Kiss Endre Farkast keresem. Éjjelente hívogat a cellából és zavar. Nem tudom honnan. Nem, biztos vagyok benne, hogy ő az. Igen, azt mondta, hogy nem az övé a telefon, hanem az egyik cellatársa adta oda neki. Azt is mondta nehéz fogni mert nagyon pici. Köszönöm, visszhall."
Ha tudnál neki inzézni esetleg egy extra csípős pizzát, kapros szósszal, én beszállnék a közösségi finanszírozásba.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ne pörögj már rajta.
Ö pöröghet rajtunk, de mi ne pörögjünk rajta? Ö hazudozhat rólunk, de mi ne mutassuk meg a igazságot a szánalmas vergődéséről?
nem érdemli meg a figyelmet, de saját nézői nem tudják egymással megosztani a véleményüket, mert minden csatornáján cenzúrzázik, és csak a semleges vagy pozitív kommenteket tartja meg
ha rendszeresen a fórumot reklámozza, és idetévednek a nézői, legalább látják, hogy milyen véleménnyel vannak róla mások. aki még csak sejti, hogy nincsen minden rendben a fejében, az itt láthatja, hogy más is így gondolja
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Ha van valid snecivel kapcsolatos dolga akkor van helye itt egyébként meg kéretik úgy kezelni mint a többi megélhetési figyelemkurvát akivel gyagyás kapcsolatba került.
Anyagboynak van olyan nezoje, aki nem forumozik? Lol
Sajnos sok tapasztalatom van az ilyen emberekkel, ezekkel a legdurvább dolog, amit tehetsz, ha látványosan leszarod, pár kivételes pillanatot leszámítva (akkor elkezd reménykedni, hogy a várva-várt figyelmet ismét megkapja, de nem, és ezzel még jobban fog vágyni a figyelemre - kb, mint egy drogos, ebben az esetben meg konkrétan az).
a szabadláb tanulsággá lett pár évre

PREMIER IN 3......
Szerintem ez a casinózás valamilyen szinten a snecológiától való eltávolodása. Nem tudom, hogy tartós lesz-e de amíg nem releváns addig szerintem itt ne vegyük elő.
Ha valaki megcsinálja a forum.anyagos.org-ot, viccen kívül megyek oda kitárgyalni, hogy mit hazudozik a játékfüggőségéről és a többit, de itt ne legyen már téma minden egyes fingása.
Krokesz is rendszeresen emlegeti a fórumot, meg kisbori is, mégis ritkán foglalkozunk velük. Az anyagos persze sokkal viccesebb, de attól még ugyanúgy off.
kisbori es korkko nem vagtak ala Piroskanak csak azert hogy forumnak artson es csak nekik legyen infoja.
A forum torteneteben tobszor elofordult hogy a pdf simogatokat faszerdovel ajandekoztuk meg.
Most azt se lehet mondani hogy le veszi a fokuszt a korcsrol.
ha ennyire figyelmet kovetel maganak akkor kapja meg.
Probalkoztunk azzal hogy nem foglalkozunk vele es nem hagyta abba.
Ezzel az erovel a Snecirol is lehetet volna mondani hogy ne foglalkozunk vele mert akkor majd abba hadja.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Ennyi erővel gayza,tibor,lamantin és a többi trash élőin is itt rugózhatnánk.Náluk ráadásul több eséllyel lesz vicces régebbi putykapoj.
Infója nincs,ha lenne akkor sem osztaná,ha osztaná a kutya se hinne neki.Hasznunk egyelőre nincs belőle és ingyen reklám sincs.
A burkolt,most élőzik de ne nézzétek,reklámot meg nem kell itt nyomni.
Ez tényleg mindent feltett arra, hogy lájvolásból fog megélni.
Szia tesa! Nincs kedved ticcsólat építeni? Foshni foghja, tuti. Illetve főnökömmel csinálunk vállalkozást, lenne pár papír amit alá kellene írni. Jó lesz ez, meglátod!
Jelentkezz Indexes troll, szerintem nem véletlen a cikk témája most :)
index.hu/belfold/2025/06/26/magda-marinko-batyi-zoltan-csillag-borton-fegyhaz-szeged-buntetes-vegrehajtas-orszagos-parancsnoksaga-hosegriasztas/
Azért bevallom ilyet olvasni a tudattal hogy endre is a "hűvösben" csücsül, majdnem olyan jó mintha kivertem volna.
Egy napot sem fog az utcán tölteni. Ha minden borul, akkor bestiális módon fog rátámadni az első járókelőre akit trollnak néz, de azon sem lepődnek meg ha lerágná valaki arcát. A macskaól meg a vén boszorkány az utolsó mentsvára, ha ezt kirántja alóla a teknős az az esti hírekben fixen benne lesz.
A munka nem megoldás.
Mondjuk megnézném a pofáját, hogy miután szabadul, akkor látja, hogy a házat már megvette valaki más és éppen bontják le a főépületet és a macskaólat is. Biztos lenne ott fókaüvöltés rendesen az Attila utcában. :D
Ment a Stoki veknifejjel
Visszamenne, de õ már nem kell
Érzi, hálátlan lett sorsa
Olcsó sör a torkát mossa
Arra gondol, őt ki donételte
Ha donételte, akkor ma miért nem tette
Vissza nem jön többé soha
Bárcsak sitten hagyták volna
(Pataky űrdiplomata kolléga után szabadon)
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Endre ehhez messze túl beszari. Ezerszer is el fogja határozni, hogy a következő járókelőre rátámad, vagy az azután következőre, vagy azután, de végül semmit sem fog tenni. Mert mélyen legbelül beszari tyodi a tyodi.
Szerző:
Hafré
(
x5)
Jun 25, 2025 12:54:58
Válasz
(19)
x5)
Válasz
(19)
Gyagyás karácsony már volt. Most rácsos karácsony lesz.
-
Jun 25, 2025 13:05:57
Milyen kellemes lehet most az idő a légkondi nélküli börtön falai között.
Stoki tud a saját izzadtságában szaunázni. A felső ágy szinte kakasülő, ami a szaunában is a kedvenc helye. Csak azt kell kezelnie valahogy, hogy a zárka-szauna sajnos textiles és egyből repül a csicskalángos, ha kilibben a piton vége a mackónadrágja térdén lévő lyukon keresztül.
Stoki tud a saját izzadtságában szaunázni. A felső ágy szinte kakasülő, ami a szaunában is a kedvenc helye. Csak azt kell kezelnie valahogy, hogy a zárka-szauna sajnos textiles és egyből repül a csicskalángos, ha kilibben a piton vége a mackónadrágja térdén lévő lyukon keresztül.
Jun 25, 2025 13:05:57
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 25, 2025 13:28:02
x38)
Irigy szar troll vagy, te egész nyáron otthon ülsz, szürkeegérkedsz vagy pedig anyád vagy az asszony parancsait teljesíted! Bezzeg ASODI az egész nyarat átbulizza a kaland-parkban, se Golda, se Tibi, se a kibaszott Julia, ingyen kaja, ingyen konditerem, öröm, boldogság!
Csak azok a fránya NPC-k ne lennének, akik ugyanott buliznak, és valami teljesen érthetetlen és megmagyarázhatatlan okból kifolyólag folyamatosan baszogatják, ütik-verik és abuzálják ASODIt. Nyem értyem. Majdnem tökéleteset vonzott be ASODI, ezeket az NPC-ket minek kellett odatenni? Majd az anyukája elrendezi biztos, csak jusson el hozzá a levél, amit a Postás Peti megígért, hogy jövő héten már biztos megérkezik, csak egy kevés búcsúküldés-cigit kéne leadni Sándor NPC-nek. Bizony!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Csak azok a fránya NPC-k ne lennének, akik ugyanott buliznak, és valami teljesen érthetetlen és megmagyarázhatatlan okból kifolyólag folyamatosan baszogatják, ütik-verik és abuzálják ASODIt. Nyem értyem. Majdnem tökéleteset vonzott be ASODI, ezeket az NPC-ket minek kellett odatenni? Majd az anyukája elrendezi biztos, csak jusson el hozzá a levél, amit a Postás Peti megígért, hogy jövő héten már biztos megérkezik, csak egy kevés búcsúküldés-cigit kéne leadni Sándor NPC-nek. Bizony!
Endre priusza
(
x10)
Jun 25, 2025 13:34:07
x10)
Milyen kellemes lehet most az idő a légkondi nélküli börtön falai között.
Éjjel nem tud aludni, mert csípik a poloskák, nappal vakarózik, mint az őrült, mert bepirosodtak a csípések.
Jó hely az előzetes!
Anyagos Imposztor
Jun 25, 2025 14:50:01
Nem akarom az anyagosra terelni a szót, de az elmúlt napokban mióta sub only módba tette a streamjeit még inkább elszaladt vele a ló és egészen más anyagok után nyúlhatott a nomádon, meg itt-ott. Az, amit a legbelsőbb körös chatjein művel és amilyen privát üzeneteket vált egyesekkel a hányingert váltja ki belőlem, mintsem azt az érzést, hogy itt egy jobb sorsra érdemes fiatalembert zaklatnak az interneten. Természetesen mindent mentek róla amit csinál, megérdemel a jövőben mindenféle faszerdőt. Teljesen átvette a buzidémon az uralmat felette és azok akik közelebb álltak hozzá, jelenleg már csak nevetnek rajta külön csatornákon. Én azok közé tartozom akik azt gondolták, hogy ez valami Sacha Baron Cohen féle performance, de nem, ez a pimasz kis köcsög tényleg elhiszi amiket mond és nyíltan rágalmaz embereket és kohol vádakat. Persze majd mindig jövő héten jön a nagy "Édesapám" meg a lépései, senki sem hisz már neki.
Odáig süllyedt a hazugságaival, hogy mivel mások nagyon helyesen telibe fosták a blöffjeit és annyira sem méltatják, hogy szóba álljanak vele, most már Szalay a hollandiában bujkáló Zulu szerinte aki pedofil, jövő héten pedig "hand-in-hand" fognak bemenni a rendőrségre Eindhoven - Amszterdam liveok keretén belül, továbbra is a koldulás és az egyre unalmasabb belvárosi utcák mutogatása az amit fel tud mutatni. Meg hát ugye a rengeteg hazugsága, amit az elején még hihetően is adott elő, de a mentális állapota miatt már nem tudja követni, hogy éppen melyik hazugságán kéne tovább haladni, hogy ne szarja szájba magát másnap.
Menj te a faszomba anyagos. Ja és lementettem és le is fogom menteni innentől minden sub only liveodat már csak azért is. Sok sikert az imposztor feltárásán, egyre többen leszünk! Ennyit megér a subom, hogy ingyenessé tegyem a szarodat és mások ne fizessenek ezért a fertőért. :DDDDD
Ó, itt vannak a sub only live-ok, a Budapest Breakfast a legújabb, abban beszél arról, hogy Szalay a fórum tulajdonosa :D
Röhögj az anyagoson ingyen: gofile.io/d/YlRPk9
Odáig süllyedt a hazugságaival, hogy mivel mások nagyon helyesen telibe fosták a blöffjeit és annyira sem méltatják, hogy szóba álljanak vele, most már Szalay a hollandiában bujkáló Zulu szerinte aki pedofil, jövő héten pedig "hand-in-hand" fognak bemenni a rendőrségre Eindhoven - Amszterdam liveok keretén belül, továbbra is a koldulás és az egyre unalmasabb belvárosi utcák mutogatása az amit fel tud mutatni. Meg hát ugye a rengeteg hazugsága, amit az elején még hihetően is adott elő, de a mentális állapota miatt már nem tudja követni, hogy éppen melyik hazugságán kéne tovább haladni, hogy ne szarja szájba magát másnap.
Menj te a faszomba anyagos. Ja és lementettem és le is fogom menteni innentől minden sub only liveodat már csak azért is. Sok sikert az imposztor feltárásán, egyre többen leszünk! Ennyit megér a subom, hogy ingyenessé tegyem a szarodat és mások ne fizessenek ezért a fertőért. :DDDDD
Ó, itt vannak a sub only live-ok, a Budapest Breakfast a legújabb, abban beszél arról, hogy Szalay a fórum tulajdonosa :D
Röhögj az anyagoson ingyen: gofile.io/d/YlRPk9
Jun 25, 2025 14:50:01
Balogh
(
x1)
Jun 25, 2025 14:53:44
x1)
[quote=Autismus Maximus]Amúgy a korcsnál mi ez a rendszeres imádkozósáska póz? Mindenkit ilyen szánalmas, nyomorult könyörgéssel próbál meghatni? Ez a "jobb sorsra érdemes fiatalember" PRO verzió taktik?
Csak jelezni szeretném, hogy egész életében arra készült, hogy a bilincset könnyebben rá tudják tenni. Semmi extra, nem imádkozásra készült a zsidó. XD
Csak jelezni szeretném, hogy egész életében arra készült, hogy a bilincset könnyebben rá tudják tenni. Semmi extra, nem imádkozásra készült a zsidó. XD
kramalon
(
x8)
Jun 25, 2025 16:19:59
x8)
A börtönben odamegy az egyik rab Endréhez, mert látja, hogy már nagyon szenved a pinafaszpina hiányától.
- Gyagyás, figyelj, ott az a hordó, oldalt van rajta az a lyuk. Oda tedd be, meglátod nagyon fogod élvezni!
Gyagyás odamegy, kipróbálja nagy nehezen feláll a fasza, elszöszmötöl vele egy darabig majd elégedetten távozik.
- Hojnap is hasznájhatyom majd?
- Várj, utánanézek... ööö neeem, holnap sajnos te leszel a hordóban.
Faszom
- Gyagyás, figyelj, ott az a hordó, oldalt van rajta az a lyuk. Oda tedd be, meglátod nagyon fogod élvezni!
Gyagyás odamegy, kipróbálja nagy nehezen feláll a fasza, elszöszmötöl vele egy darabig majd elégedetten távozik.
- Hojnap is hasznájhatyom majd?
- Várj, utánanézek... ööö neeem, holnap sajnos te leszel a hordóban.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 25, 2025 16:21:29
x47)
Én ebből az egészből csak azt nem értem, hogy miért csapódott D_Dezső az anyagoshoz. Nem tudom pontosan, hogy most miként viszonyul hozzá, de nem oly rég láttam, hogy aktív volt nála.
Meg ugye innen sincs tiltva, csak egy dádát kapott.
Na mindegy, a pedofil börtönben.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
kramalon
(
x8)
Jun 25, 2025 16:25:56
x8)
Én ebből az egészből csak azt nem értem, hogy miért csapódott D_Dezső az anyagoshoz. Nem tudom pontosan, hogy most miként viszonyul hozzá, de nem oly rég láttam, hogy aktív volt nála.
Én úgy láttam a nevére húzva az egeret, hogy bannolt felhasználó. Sajnálom, hogy már nem ír ide.
Az anyagos meg kb a helyi Gyurcsány, mindenkit bedarál, aki a közelébe megy. Ha összeanyagosozza magát az ember, akkor kerülni fogják mint a büdös szart.
Álálanyagosfigyelő
Jun 25, 2025 16:43:52
Ádám, sok volt a kristály hogy már az órádat is fordítva vetted fel? Vagy bal kezeden hordod a jobb kezes órát? :D
Jun 25, 2025 16:43:52
-
Jun 25, 2025 16:44:10
Én úgy láttam a nevére húzva az egeret, hogy bannolt felhasználó.
Onnantól kezdődött az anyagos őrjöngése, a pdf fórumozás. Előtte nem volt ilyen problémája a dühretardnak hónapokig, évekig. Azon gúnyolódott legfeljebb, hogy a melócsáról mit írnak. De aztán meghalt az anyja, mentálisan lejtőre került, és pszichológus helyett a neten őrjöngést választotta.
Jun 25, 2025 16:44:10
max5enutálnak
(
x47)
Jun 25, 2025 16:44:56
x47)
Nabazmeg. Én ott maradtam le, hogy Zulu csak rászólt. Akkor szkúzi!
Kakaspina
(
x20)
Jun 25, 2025 16:55:15
x20)
Ádika, Tibi jobban öltözködik mint te. xd
Anyagos Imposztor
Jun 25, 2025 16:55:37

Jun 25, 2025 16:55:37
Digitalis Nyomád
Jun 25, 2025 17:05:05
Ádám, sok volt a kristály hogy már az órádat is fordítva vetted fel? Vagy bal kezeden hordod a jobb kezes órát? :D
Ha Kiribati-n bejegyzett cegnek dolgozol akkor mindig tudod mennyi az ido az irodaban?
Jun 25, 2025 17:05:05
Susmita férje
Jun 25, 2025 17:09:03
Ez a fiu tanult angol a mi indiai takaway bolt mint kiszalito.
Kerlek uram ne neveseel nagyon.
Jun 25, 2025 17:09:03
-
Jun 25, 2025 17:51:33
Ez a fiu tanult angol a mi indiai takaway bolt mint kiszalito.
Ja, hogy angolul beszélt végig.
Ez tényleg mindent feltett arra, hogy lájvolásból fog megélni. Ezek most az újabb és újabb ötletek. Először a superchat és membership tier-ek, aztán a slot machine, most meg angol nyelvű city walk lájvok.
Kurva vicces lesz, amikor rájön, hogy ő nem lesz képes ebből megélni soha - vagy max akkor, ha minden este tisztességesen zabálja a pirosaranyat a rodással és a léghajós alival tiktokon.
Jun 25, 2025 17:51:33
EasybankosPedo
(
x21)
Jun 25, 2025 18:17:37
x21)
Rájött a retard, hogy a kutya se kíváncsi pénzért rá, főleg hogy elindult az archiválás is mellette.
Következő megfigyeléssel 24 órát akartam várni, de igy hogy türelmetlen a retard, és elkezdte átölteni youtubra őket, igy nincs sok értelme
Baloldalt az látható hogy miután a mai live véget ért és kikerült a vod, akkor még 0 megtekintés volt rajta. A 2 óra az miatt van mert beleszámolódig az időbe maga a live is. Mellette látszik, hogy 6 órával később még csak 14 néztek bele a vodba. Tehát minimum 14 előfizetője van twitchen. Viszont ebből 1 ugye csak azért fizettet elő, hogy kibasszon vele és archiválja a sub only anyagokat tőle. Jobboldalt, a tegnapelőtti, utolsó előtti, dilemma című live, vodját, csak azért hagytam rajta a képen, mert igy látszik hogy ott még nem volt talán beállítva a sub only a vodokra, én is csak tegnap késő délután vettem észre, és lett is rajta 264 megtekintés. Ehhez kell viszonyitani a mai 6 óra alatti 14 megtekintést.
Ádámka ebből nagyon nehezen lesz igy pénz, pedofil szopkodásra meg ügyvédre.

hegesztőnő
(
x3)
Jun 25, 2025 18:51:40
x3)
a levéltáras trollégának kellemes szabadságot kívánok! régen vehettél ki szabit.
Kakaspina
(
x20)
Jun 25, 2025 20:27:31
x20)
Ah. Szóval a borzasztó angol akcentussal való hetyetye, az AXXCLUSIVE CONTENT.
Top kek.
Top kek.
Tlpszchptks Trbmxr
Jun 25, 2025 20:36:59
kicsit azért sajnálom az anyagost, hogy a példaképe útjára lépett...
ja, várj.
egyáltalán nem.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
ja, várj.
egyáltalán nem.
Jun 25, 2025 20:36:59
noikabatgomb
(
x10)
Jun 25, 2025 20:44:28
x10)
kicsit azért sajnálom az anyagost, hogy a példaképe útjára lépett...
ja, várj.
egyáltalán nem.
ja, várj.
egyáltalán nem.
En maradtam le valamirol? Ha csak a nemreg feltoltott "last days of Linz" videókat nezem akkor a telefonalok kozott felbukkant o is a kedves, segitokesz betelefonalokent.
Nyilvan duruzsolt o vegig a gyagyas fulebe. Most is azt az eletet eli amit elkepzelt a gyagyasnak. Csinalja a "maszkalos" lajvot meg a hasonlo dolgokat. Minden aron be akarja bizonyitani a gyagyasnak, hogy a ciganyokkal uvoltozes nelkul is lehet pénzt csinalni.
Eazy
(
x10)
Jun 25, 2025 20:48:46
x10)
mifelénk ezt fehércigánynak hívják
Valahol azért bassza a bordáimat a mélyre nyúló fájdalom, hogy ezt a csicskítást nem láthatjuk premierben, de legalább a szabad levegőtől el van zárva, ami azért elégtétel.
Ami pedig az Sherlock Porkst illeti, szerintem őt is utol fogja érni a sok vergődése.
Aki úgy megy szembe a társadalmi narratívával, hogy nem tud mellette maradandót alkotni, majd ezt megfejeli egy beilleszkedésre alkalmatlan talentponttal, azt úgyis legyűri a rendszer, csak valakinél tovább tart ez a bizonyos folyamat.
-
Jun 25, 2025 21:14:35
Amúgy végül igaza lett abban a gyagyásnak, hogy legfeljebb öten utalják, kb ennyien lehetnek a cellában.
Ráadásul a legtöbb feliratkozója is neki van.
(A rengeteg tartozás, amit felírtak neki)
Jun 25, 2025 21:14:35
Tlpszchptks Trbmxr
Jun 25, 2025 21:24:04
kb. igen, de a minta egyértelműen a gyagyás végzete felé mutat. csak idő kérdése.
minden egy folyamat.
Jun 25, 2025 21:24:04
Sodragon legendája
(
x2)
Jun 25, 2025 21:46:13
x2)
Lehet Sodi példáján a többi retard és wannabe retard azt látta, hogy milyen sokáig lehet garázdálkodni és bintangolni mások, az állam és különféle intézmények pénzén és most mindegyik próbálja a maga részét kivenni ebből. A figyelemkurvulás is komoly motiváció ezeknél a degenerált szerencsétlen faszoknál. Stoki olyan mint a vezérleming, aki után mennek a többiek és öngyilkos módon ugranak utána a szakadékba.
noikabatgomb
(
x10)
Jun 25, 2025 23:53:48
x10)
minden egy folyamat.
minden egy folyamat.
kb igen. De ez nem valtoztat azon a bajusz fullentesen, hogy o nem nyult ala. Ahogy masok is alanyultak.
Persze minden egy folyamat. Ez ott van template-ben.
-
Jun 26, 2025 01:38:29
Tudom uborka börtönszezon van de geciunalmas ez az anyagos meg az élőkön rajongás.Valahogy mindig ide kerül promóban az aktuális vergődése.Pedig a faszt se érdekli,ha az interneten akar magából bohócot csinálni,akkor egészségére.
A korcshoz nincs több infója mint bármelyik másik retardnak,az meg hogy a bajuszkákat mivel eteti,legyen az ő problémájuk.Semmivel nem különlegesebb mint bori meg kaufmann fideós munkássága,pedig azok is sokszor a fórumon pörögnek.
Megint jönnek itt az üzengetések,meg triggerelések,hogy élőzzön.Fölösleges ezt a szélmalomharcot itt folytatni vele.
Felül a betépett szamárhátra és céltalanul bolyong a nagyvilágba miközben magában motyog.Egészségére.De bori asztrálsíkos őrjöngéseibe több snecológia kontent szorult,mint ebbe.
Megint ott tartunk hogy egyes nézőket jobban triggerel az élő mint a retardot.
A korcshoz nincs több infója mint bármelyik másik retardnak,az meg hogy a bajuszkákat mivel eteti,legyen az ő problémájuk.Semmivel nem különlegesebb mint bori meg kaufmann fideós munkássága,pedig azok is sokszor a fórumon pörögnek.
Megint jönnek itt az üzengetések,meg triggerelések,hogy élőzzön.Fölösleges ezt a szélmalomharcot itt folytatni vele.
Felül a betépett szamárhátra és céltalanul bolyong a nagyvilágba miközben magában motyog.Egészségére.De bori asztrálsíkos őrjöngéseibe több snecológia kontent szorult,mint ebbe.
Megint ott tartunk hogy egyes nézőket jobban triggerel az élő mint a retardot.
Jun 26, 2025 01:38:29
Ténfép
(
x5)
Jun 26, 2025 02:23:27
x5)
Azért itt álljunk meg egy szóra: a szemétdombon élő, kolduló, segélycsaló, "faszom geci" szavajárású, késsel fenyegetőző, egykrisnásnadrágos, lefosottlepedős putriban kenyérhéjat zabáló, lehánytpólós, munkakerülő, pedofil, degenerált, nagypofájú alkoholista barmot nem kell egy millimétert se cigonizálni, ez már úgy 1.0 fehércigány, ahogy van.
A kurva anyja szintén csaló, nagypofájú, és szeméttel telebaszott putriban él, ilyen a család.
Szerintem a sitten lepedőhajtogatási meg felmosási tudással + pár tetűvel lesz gazdagabb, a valószínű kifosztás mellett viszont jó eséllyel teljesen lerohad (ha kikerül, több pia, még züllöttebb élet, még vállalhatatlanabb viselkedés).
-
Jun 26, 2025 03:29:56
tranyó ma azt regélte hogy mondta neki a lamantin hogy stoki őt akarná kapcsolattartónak. Erről van valami valid info info?
Jun 26, 2025 03:29:56
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Jun 26, 2025 04:46:42
x2)
tranyó ma azt regélte hogy mondta neki a lamantin…
Teljesen lényegtelen, mikről beszél két krónikus hazudozó elmebeteg. Ennek a kérdésnek annyi értelme sincs, hogy egyáltalán feltedd.
Sebhelyek
Jun 26, 2025 04:51:43
Szerintem a sitten lepedőhajtogatási meg felmosási tudással + pár tetűvel lesz gazdagabb,
Jun 26, 2025 04:51:43
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Jun 26, 2025 06:48:38
x2)
Vajon a tyúklábmintás uniformis alá szokott felvenni alsónadrágot?
Sittes Sándor
Jun 26, 2025 07:08:59
Stokika, ha befejezted a takarítást, innék egy kávét!
Jun 26, 2025 07:08:59
Sodragon legendája
(
x2)
Jun 26, 2025 07:32:31
x2)
Sodi már csak úgy szarhat ide vonatokat, ha feldug magának egy játékvonatot és kiszarja.
Azért azt kár hogy nem látjuk, hogy miként próbálja tállalni a vele történteket és az életét, amikor beszél a rabtársaival, de valószínűleg hazudozik összevissza és retteg attól, hogy bejutnak a megfelelő információk és a cellájába is elér a tömény scenológia. Kemény lenne biztosan a rabtársaktól mindennap hallania a különféle snecológiai terminusokat és szólásokat vagy utalásokat különféle epizódokra, pláne hogy nem menekülhet onnan.
Remélem mindennap sírva alszol el a felsőágyon, kisköcsög. Mert felsőágyas cipőpucoló, zoknimosó és kávéfőző Sodi a Sodi.
Azért azt kár hogy nem látjuk, hogy miként próbálja tállalni a vele történteket és az életét, amikor beszél a rabtársaival, de valószínűleg hazudozik összevissza és retteg attól, hogy bejutnak a megfelelő információk és a cellájába is elér a tömény scenológia. Kemény lenne biztosan a rabtársaktól mindennap hallania a különféle snecológiai terminusokat és szólásokat vagy utalásokat különféle epizódokra, pláne hogy nem menekülhet onnan.
Remélem mindennap sírva alszol el a felsőágyon, kisköcsög. Mert felsőágyas cipőpucoló, zoknimosó és kávéfőző Sodi a Sodi.
fütyizel
Jun 26, 2025 08:05:25
Vajon a tyúklábmintás uniformis alá szokott felvenni alsónadrágot?
Pár napja találkoztam egy BV-s dolgozóval, igaz ő irodás, de néha bemennek a börtön blokkba szafarira és mesélt pár dolgot.
Buzeráns előzetesben tud még hetyetyézni meg picsaszájat harapni, de ha elkaszálják és megy rendes böribe ott az örök fogják beverni a fejét minden gondolkodás nélkül.
A fiatal örök valami kegyetlen megment, erőszakos problémás állatok. Sok börtönben vagy részlegen nincs már cella főnök vagy nagymenő, 100% fegyelem van az örök által, rosszul begombolt ing, koszos nadrág? -Szoptatás és verés.
Szóval ha stoki úgy gondolja, hogy szabadon engedi a buzidémont első őr bassza őt majd fejbe és ha kiderülnek a pdf ügyie akkor meg a faszát vágják le és dobják valami homokos erőszakoló mellé.
Jun 26, 2025 08:05:25
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jun 26, 2025 08:49:22
x2)
tranyó ma azt regélte hogy mondta neki a lamantin hogy stoki őt akarná kapcsolattartónak. Erről van valami valid info info?
Golda már nem elég jó neki? Tranyó max levelezőtársnak lenne jó. Bár a 6 általánosal még annak se, sose volt 1 közös témájuk se (kütyükön kívül), még Endre szerint is unalmas a tranyó
MaxPayne
(
x22)
Jun 26, 2025 09:00:11
x22)
Persze, mert végre talált valakit, akit ha pénzért is, de rá tudott venni, hogy cibálja a döglött szamárfaszát, illetve ki tudta élni vele a buzidémont, miközben még saját magának is azt hazudta, hogy tibi egy nö. forum.sodika.org/?pageNo=15245&highlight=1539997#comment-1539997
Szegedi troll
Jun 26, 2025 09:51:22
Jun 26, 2025 09:51:22
Álmészáros Áládám
Jun 26, 2025 09:58:41
Na sziasztok gyerekek! Akkor a mai program a következő: délig egy kis zöldszínű trashdisco zenés after. Délután flakonozok este pedig a twitchen fogok koldulni és örjöngeni a bűnözőfórum miatt. Levezetésnek pedig kristály és asztrálnyomozás démoncimbivel a fórum főkolomposai ellen, amíg be nem ájulok a fotelbe az előszobában
Jun 26, 2025 09:58:41
hóból mondom tetyó!
Jun 26, 2025 09:59:24
Tudom uborka börtönszezon van de geciunalmas ez az anyagos meg az élőkön rajongás.
Az anyagos még nem jött rá, hogy hiába próbált felülni az Endre börtön FOMO-ra, ez nem elég az érdeklődés fenntartására. Már láttam ilyet tőle egyszer úgy rémlik. Akkor jön a városban mászkálós live, aztán a dunakanyar live, meg a gyűjtünk állatmenhelynek vagy valaminek és a buli bedöglik.
Most is ez a vergődés megy, csak kicsit belenéztem a videókba és látszik.
Addabboy! Egyrészt rossz a targetálás. Akiket fel tudtál kapni nézőknek azok nem a fiatal természet és város járó fiatalok baráti köre, hanem egy toxic provokáló pedofil utálói. Ugye most is bele bonyolódtál a hárc-ba hogy legyen kontent de ebből most se esik ki semmi érdekes, max Hahó-tól pár bánós ügyecske mint Endre esetében.
Másrészt gondolom a nagy IT munkaerőpiaci kasza téged is kibaszott, úgyhogy próbálsz ebből pénzt keresni de ide minimum két dolg kéne: Nyomni valami profi gaming streameket és/vagy két jó csöcs és nőnek születni. Akkor az onlyfansod jól pörögne.
Egyenlőre egyiket se produkálod és szerintem nem is fogod.
A te karaktered maximum valami prank videósnak lenne megfelelő, pl. a Blahán koldulnál és amikor végre ad valaki akkor hozzávágsz 100.000 forintot hogy hú de megviccelted! Merthogy valójában te valamikor Angliában voltál felhőmérnök és nem is szorulsz rá.
Ha esetleg rájöttél majd hogy valid amit írok és elmész te is dolgozni mint MolnárF, esküszöm adok majd egy ötszázas borravalót néha amikor felfújod a kocsi kerekeit. Persze csak ha rendesen lemosod a szélvédőt!
Jun 26, 2025 09:59:24
Kakaspina
(
x20)
Jun 26, 2025 10:45:56
x20)
Drágaságaim, a komment.sodikereso.info már két hete nem archiválja a kommenteket. :(
Egyéb, csüdvözlendő hír, MA FÉLSZÁZ NAPJA VAN BÖRTÖNBEN A BÜDÖS.
moshe dayan
(
x2)
Jun 26, 2025 10:50:16
x2)
Hova tűnhetett Epstein Sodi? Még Diddyt is felmentik hahó!
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Endre priusza
(
x10)
Jun 26, 2025 10:56:38
x10)
Ajaj, lehet, hogy véget ér az uborkaszezon hamarosan. A börtönben ülő rokonom mondta, hogy augusztustól indul valami új program, a rabok tabletet kaphatnak, amin internetezhetnek. Elméletileg 75k az eszköz és havi 20k -ba kerül a használata. Lehet, hogy a Sodi megint online lesz majd nyár végétől?
Kötőjel
(
x11)
Jun 26, 2025 10:59:56
x11)
Ajaj, lehet, hogy véget ér az uborkaszezon hamarosan. A börtönben ülő rokonom mondta, hogy augusztustól indul valami új program, a rabok tabletet kaphatnak, amin internetezhetnek. Elméletileg 75k az eszköz és havi 20k -ba kerül a használata. Lehet, hogy a Sodi megint online lesz majd nyár végétől?
szerencsére nincs havi 20e forintja ilyen úri huncutságokra a büdösnek.
-
Jun 26, 2025 11:01:31
A rabok lehet de nem az előzetesben ülők.tehát jobban jár ha mindent bevall és alku keretében elkezdi a leülőst. Jun 26, 2025 11:01:31
Ténfép
(
x5)
Jun 26, 2025 11:40:37
x5)
augusztustól indul valami új program, a rabok tabletet kaphatnak, amin internetezhetnek.
Akkor a sodi majd újra fenyegetheti a rendőröket, csak már a priccsről. Legalábbis amíg a tabletet le nem ejti / hugyozza / okádja.
Ha meg nem lesz olyan oldal ahol hergelhet, akkor marad a "Dóra, a felfedező", ezt legalább fel tudja fogni. Meg bármi, amiben kiskorúakat nézhet. De amúgy nem fog ez kapni semmit, egy faszon kívül a szájába.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jun 26, 2025 12:23:49
x2)
Újabb előfizetés? Az finom lesz!
DutchVanDerLinde
Jun 26, 2025 12:53:40
Logikusan vegiggondolva, szerintem ez csak jogerosen eliteltek reszere lehetseges. Elozetesben internethasznalattal siman tudna tanukat befolyasolni, bizonyitekokat eltuntetni stb.
Jun 26, 2025 12:53:40
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jun 26, 2025 12:57:22
x2)
Drágaságaim, a komment.sodikereso.info már két hete nem archiválja a kommenteket. :(
Ugyanitt nagy tisztelettel, a sodidigest.com/ is döglődik, nem mintha most kellene, csak jelzem.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jun 26, 2025 13:11:02
x4)
Ez 10 éves cikk, de gondolom maximum valami ilyen hightech cuccot kapnak. Endre meg süsüzhet majd hogy "indulj már te szhaaar!"
Mindenesetre nagyon szeretném ha a fórum hekker csoportja megtalálná az utat ha endre kap tabletet hogy pittyeghessen neki a böriben az XBox értesítési hang!
index.hu/tech/2015/07/15/itt_a_direkt_raboknak_szant_tablet/
Mindenesetre nagyon szeretném ha a fórum hekker csoportja megtalálná az utat ha endre kap tabletet hogy pittyeghessen neki a böriben az XBox értesítési hang!
index.hu/tech/2015/07/15/itt_a_direkt_raboknak_szant_tablet/
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 26, 2025 13:11:40
x37)
100%, hogy nem lehet lájvozni meg emailezni majd a nyomógombos fapletről, csak egy pár előre jóváhagyott oldalt elérni, esetleg rajzolgatni, játszani rajta. És csak a mintarabok kaphatnak majd engedélyt rá. Eleve egy többfős cellába be sem adják majd, csak ha mindenkinek lesz engedélye rá, stb. Ezt kb a kecskeméti úri börtönbe szánják, nem a Stoki féle kóteres parasztoknak.
-
Jun 26, 2025 13:18:20
100%, hogy nem lehet lájvozni meg emailezni majd a nyomógombos fapletről, csak egy pár előre jóváhagyott oldalt elérni, esetleg rajzolgatni, játszani rajta.
Egyértelműen. Akár egy sima gmail elérése is okafogyottá tenné a rezsimszabályok kapcsolattartásra vonatkozó részét nem beszélve az elítélt kommunikációjának megfigyeléséről vagy arról, hogy mekkora botrány lenne belőle, ha ilyen börtön által biztosított tabletről bűnözne néhány elvetemült unokázó.
Lesz rajta nyilván valamilyen intranet pár bv-s doksival meg kitölthető nyomtatvánnyal és már az is isteni szerencse lenne a rabok számára, ha emellett el lehetne róla érni az ügyfélkaput, jogtar.hu-t vagy az OSZK MEK-et, mert az ilyesmire sincs sok esély.
Jun 26, 2025 13:18:20
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 26, 2025 13:18:31
x37)
Aha, utánaolvastam. Szóval az amcsi Jpay tableten lehet emailezni, videóchatelni hozzátartozókkal, lehet hangoskönyvet hallgatni meg oktatóanyagokat letölteni egy meghatározott helyről. Jobb helyeken hozzáférhetnek streaming szolgáltatásokhoz, mint Netflix, de bizonyos filmek le vannak korlátozva. Zenét is hallgathatnak, de ott is van szűrőlista. AM/FM rádió, de csak meghatározott csatornák. Ezekért fizetni is kell havonta előfizetési díjat. Börtöntől és security leveltől függ, hogy mihez férhetnek hozzá a faplettel.
Na ez nem így fog működni Magyarországon, itt gyalogosabb megoldás lesz ennél, az tuti. Majd a kecskeméti parkettásban jailbreakelik nekik a fapletet, hogy mehessen rajta minden, a többieknek meg lesz Dikh rádió meg Videa, pornó nélkül.
Na ez nem így fog működni Magyarországon, itt gyalogosabb megoldás lesz ennél, az tuti. Majd a kecskeméti parkettásban jailbreakelik nekik a fapletet, hogy mehessen rajta minden, a többieknek meg lesz Dikh rádió meg Videa, pornó nélkül.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 26, 2025 13:20:37
x37)
Ja igen, az emailt és a videóchatet ellenőrizheti a BV, és szúrópróbaszerűen ellenőrzik is. Nyilván ezt csak jó magaviseletűeknek engedélyezik eleve.
Tyodika (⭐️x23)
Jun 26, 2025 13:20:42
Hülyék vagytok! Már rég a luxus börtön tabletemmel netezem és ezt a képet meg a börtön telefonommal lőttem!
Szóljatok már édesanyámnak hogy küldje be a rode mikrofonomat meg az elgato stream deckemet és akkor indítom a liveokat is!

Jun 26, 2025 13:20:42
kripli figyelő
(
x12)
Jun 26, 2025 13:22:34
x12)
Az első nap meghekkeli a sztárpjogjamozó és meleg ajánlatokkal árasztja el az egész körletet ahogy azt a hotelben is tette.
-
Jun 26, 2025 13:31:54
Egy börtönos tablet szétverős lájv adná. "Nekem kétszer mondtad..."
Jun 26, 2025 13:31:54
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 26, 2025 13:40:21
x16)
Kakaspina
(
x20)
Jun 26, 2025 14:02:48
x20)
Most már. Mikor írtam, 06.13. volt az utolsó mentés napja.
Endre priusza
(
x10)
Jun 26, 2025 14:19:22
x10)
Teljesen rejtélyes ez a tablet dolog. A rokonom azért hívott, hogy nézzek már utána, mi ez a program, mert semmit sem hallottak még róla, csak a BV tiszt szólt, hogy lesz ilyen ősztől.
De hiába keresek rá erre vagy ötféleképpen, semmilyen hírt sem találok róla.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jun 26, 2025 15:04:11
x4)
Teljesen rejtélyes ez a tablet dolog. A rokonom azért hívott, hogy nézzek már utána, mi ez a program, mert semmit sem hallottak még róla, csak a BV tiszt szólt, hogy lesz ilyen ősztől.
Ez azért van mert tök új dolog, Endre kedvéért indítják. Kénytelenek mert mivel nem élheti ki a közléskényszerét már három cellányi rab kapott idegösszeroppanást a loopjaitól. Egyszerűen nem érti meg hogy ne kérdezze meg félóránként mindenkitől hogy látta-e már a Dűnét.
Mivel közismert média személyiség és 2008-as hős nem merik jobban lekorlátozni így egyszerűbb jogszabályt alkotni minthogy a barátnője Tibor kérésére betámadja őket a hágai európai bíróság!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 26, 2025 15:12:12
x38)
Azt hiszem itt a legnagyobb feladat az autimagyarázat felépítése lesz, hiszen valahogy be kell majd adni az őr bácsinak azt a sztorit, hogy a tablet az igazából nem a fehér négyzetek és online őrjöngések miatt leültetett ASODInak kell, hanem az ártatlanul megvádolt, jobb sorsra érdemes felhőmérnök fiatalember ASODInak, akinek muszáj válaszolnia egy-két fontos emailre, különben leállnak a projektek, összeomlik a gazdaság, és félúton beszorul a vonat a seggébe, miközben a Keletibe szarja ki éppen!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hahó
(
x130)
Jun 26, 2025 16:19:31
x130)
444.hu/2025/06/26/az-ormeny-miniszterelnok-kesz-megmutatni-a-peniszet-az-egyhaz-vezetojenek-hogy-bebizonyitsa-a-keresztenyseget
Az örmény kokorokkó és dick inspector gonda.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Az örmény kokorokkó és dick inspector gonda.
Hahó
(
x130)
Jun 26, 2025 16:47:20
x130)
Próbálok stokinak extra budipapírt intézni.

Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról

A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jun 26, 2025 16:50:24
x4)
Endre ábrándozik-e a börtön emeletes ágyán erről az augusztus közepi éjszakáról?
youtu.be/Z4OWxVdQvAw?t=1631
Amikor a tyityával Bécsben rótták a buli helyszínt és a legkomolyabb sült húsokat meg sültkrumplikat ették meg itták a sörtöt a hitelpénzből? Micsoda élet volt ez a döngölt padlóju lukban! Akkor még folt pénsz!
youtu.be/Z4OWxVdQvAw?t=1631
Amikor a tyityával Bécsben rótták a buli helyszínt és a legkomolyabb sült húsokat meg sültkrumplikat ették meg itták a sörtöt a hitelpénzből? Micsoda élet volt ez a döngölt padlóju lukban! Akkor még folt pénsz!
-
Jun 26, 2025 17:04:03
"Jó napot kívánok, Kiss Endre Farkast keresem. Éjjelente hívogat a cellából és zavar. Nem tudom honnan. Nem, biztos vagyok benne, hogy ő az. Igen, azt mondta, hogy nem az övé a telefon, hanem az egyik cellatársa adta oda neki. Azt is mondta nehéz fogni mert nagyon pici. Köszönöm, visszhall."
Jun 26, 2025 17:04:03
Betöjt Laptop
(
x35)
Jun 26, 2025 17:30:44
x35)
Ha tudnál neki inzézni esetleg egy extra csípős pizzát, kapros szósszal, én beszállnék a közösségi finanszírozásba.
BRÉKING!
Jun 26, 2025 17:39:04
BREAKING BREAKING! INFÓ INFÓ!
A professzor úr álprofilon halászik a Tinderen!
A professzor úr álprofilon halászik a Tinderen!
Jun 26, 2025 17:39:04
Optimo Principi
Jun 26, 2025 17:39:30
Vajon hány fok lehet a hűvösön? Ha az AI-nak igaza van akkor Stoki most biztos nem fázik:
"A magyar börtönökben nyáron a hőmérséklet gyakran problémát jelent. Sok intézményben nincs légkondicionálás, és a zárkákban a hőmérséklet akár 35-40 Celsius-fokra is felmehet a legmelegebb napokon.
A börtönök túlzsúfoltsága tovább rontja a helyzetet - a szűk helyiségekben több ember együtt még elviselhetetlenebbé teszi a hőséget. Egyes jelentések szerint nyáron a zárkákban gyakran 30 fok felett van a hőmérséklet még éjszaka is."
Igazi strandpapucsos idő.
"A magyar börtönökben nyáron a hőmérséklet gyakran problémát jelent. Sok intézményben nincs légkondicionálás, és a zárkákban a hőmérséklet akár 35-40 Celsius-fokra is felmehet a legmelegebb napokon.
A börtönök túlzsúfoltsága tovább rontja a helyzetet - a szűk helyiségekben több ember együtt még elviselhetetlenebbé teszi a hőséget. Egyes jelentések szerint nyáron a zárkákban gyakran 30 fok felett van a hőmérséklet még éjszaka is."
Igazi strandpapucsos idő.
Jun 26, 2025 17:39:30
EasybankosPedo
(
x21)
Jun 26, 2025 17:42:54
x21)
Hoppá, a tegnapi 6 óra alatt 14 megtekintésből, mára hirtelen 700 megtekintés lett. És a mai live vodja is 714 megtekintésnél jár 6 óra alatt. Ádámka, te retardált drogos, ez igy nem hozni, hanem vinni fogja a pénzt! :)

Esetleg mehetnek a jelentések Botokra vagy nézettséghamisításra neki.

Esetleg mehetnek a jelentések Botokra vagy nézettséghamisításra neki.

EasybankosPedo
(
x21)
Jun 26, 2025 17:56:39
x21)
Ja és természetesén még mindig sub only van a vodokra nála. A Retard azt akarja elhitetni, hogy 2800 követővel rendelkező csatornáján van legalább 700 előfizető. Csak mondom, tudok és követek olyan magyar twitch csatornát ami 120.000 követővel rendelkezik és jó eséllyel nem lesz meg neki a hónapba a 600 sub(előfizető) ami ha teljesülne akkor arra valami nagy dolgot ígér. Az 500 sub meglett neki a hónapba, ami miatt augusztusba egy 36 órás live-ot kell majd tolnia, mert ezt ígérte cserébe, de a 600 nagyon nem akar összejönni még igy se. Ezek után akarja a drogos hülye gyerek elhitetni hogy neki van 700 előfizetője akik megtudták a tegnapi meg a mai vodot nézni. xD Ennyire még az elmebeteg se volt szánalmas.
-
Jun 26, 2025 17:59:16
Ja és természetesén még mindig sub only van a vodokra nála. A Retard azt akarja elhitetni, hogy 2800 követővel rendelkező csatornáján van legalább 700 előfizető. Csak mondom, tudok és követek olyan magyar twitch csatornát ami 120.000 követővel rendelkezik és jó eséllyel nem lesz meg neki a hónapba a 600 sub(előfizető) ami ha teljesülne akkor arra valami nagy dolgot ígér. Az 500 sub meglett neki a hónapba, ami miatt augusztusba egy 36 órás live-ot kell majd tolnia, mert ezt ígérte cserébe, de a 600 nagyon nem akar összejönni még igy se. Ezek után akarja a drogos hülye gyerek elhitetni hogy neki van 700 előfizetője akik megtudták a tegnapi meg a mai vodot nézni. xD Ennyire még az elmebeteg se volt szánalmas.
Ne pörögj már rajta.
Jun 26, 2025 17:59:16
EasybankosPedo
(
x21)
Jun 26, 2025 18:05:14
x21)
Ne pörögj már rajta.
Ö pöröghet rajtunk, de mi ne pörögjünk rajta? Ö hazudozhat rólunk, de mi ne mutassuk meg a igazságot a szánalmas vergődéséről?
öklendező szerelő
(
x4)
Jun 26, 2025 18:14:45
x4)
Ne pörögj már rajta.
nem érdemli meg a figyelmet, de saját nézői nem tudják egymással megosztani a véleményüket, mert minden csatornáján cenzúrzázik, és csak a semleges vagy pozitív kommenteket tartja meg
ha rendszeresen a fórumot reklámozza, és idetévednek a nézői, legalább látják, hogy milyen véleménnyel vannak róla mások. aki még csak sejti, hogy nincsen minden rendben a fejében, az itt láthatja, hogy más is így gondolja
-
Jun 26, 2025 18:16:26
Mi leszarjuk a véleményét meg a nézőszámát és nagyjából az egész nyomorát.Egy újabb retard aki két korgiért eladja az anyját.Van belőle már 23.Ha van valid snecivel kapcsolatos dolga akkor van helye itt egyébként meg kéretik úgy kezelni mint a többi megélhetési figyelemkurvát akivel gyagyás kapcsolatba került.
Jun 26, 2025 18:16:26
Snecy Kissinger
Jun 26, 2025 18:16:46
Anyagboynak van olyan nezoje, aki nem forumozik? Lol
Jun 26, 2025 18:16:46
Apmz
(
x1)
Jun 26, 2025 18:17:28
x1)
Belegondoltam, az utóbbi időben jól felkészült a gyagyás a sittre: az alap megvolt, hogy a férfiakhoz vonzódik, de bevonzotta a cigányok társaságát, többször megverette magát és még felvette a Stoki nevet is (ahogy a cigók, szerintem a cellatársak is Stoki néven nevezhetik, már ha volt bátorsága sodiként bemutatkozni). Ezenkívül a korlátozottan elérhető WC-t és zuhanyzót is megelőlegezte magának azzal, hogy a macskaólban lévőt szétszarta, és csak a nagyházba járhatott be, már amikor. Elkezdett akklimatizálódni a körülményekhez, bőven az események előtt, aztán, amikor elérkezettnek látta a pillanatot, lecsukatta magát, mintegy tartós védelmet szerezve a trolloktól (tudjuk a sitten tojásozni, na ugye).
a szabadláb tanulsággá lett pár évre
Apmz
(
x1)
Jun 26, 2025 18:20:07
x1)
Sajnos sok tapasztalatom van az ilyen emberekkel, ezekkel a legdurvább dolog, amit tehetsz, ha látványosan leszarod, pár kivételes pillanatot leszámítva (akkor elkezd reménykedni, hogy a várva-várt figyelmet ismét megkapja, de nem, és ezzel még jobban fog vágyni a figyelemre - kb, mint egy drogos, ebben az esetben meg konkrétan az).
REC
Jun 26, 2025 18:32:06
streamrecorder.io
Jun 26, 2025 18:32:06
Zsírmáj
Jun 26, 2025 19:26:48
Tudja valaki, hogy hol lehet megtalálni a Hogwarts Legacyval balfaszkodós élőt?
Jun 26, 2025 19:26:48
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 26, 2025 19:37:41
x16)

PREMIER IN 3......
Galla Miki
Jun 26, 2025 20:04:30
-Hogy mondják, ha "merci" a herélt,drogért rodázik?
-K.Tibor elszállt és bedokkolt.
-K.Tibor elszállt és bedokkolt.
Jun 26, 2025 20:04:30
SyntaxError
(
x24)
Jun 26, 2025 20:44:18
x24)
Endre, fürcsit és szaunát is kaptál! Köszönd meg szépen!
"A fogvatartottaknak lehetőségük van az előírtnál gyakoribb fürdésre, továbbá zárkáik, lakóhelyiségeik átszellőztetése érdekében lenyitják a „tátikákat” vagyis az ételbeadó nyílásokat."
index.hu/belfold/2025/06/26/magda-marinko-batyi-zoltan-csillag-borton-fegyhaz-szeged-buntetes-vegrehajtas-orszagos-parancsnoksaga-hosegriasztas/
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
"A fogvatartottaknak lehetőségük van az előírtnál gyakoribb fürdésre, továbbá zárkáik, lakóhelyiségeik átszellőztetése érdekében lenyitják a „tátikákat” vagyis az ételbeadó nyílásokat."
Flixbus utas
Jun 26, 2025 20:50:08
A Büdös szerintetek felfogta már, hogy milyen nagy bajban van vagy még mindig röhögcsél meg fölényeskedik amikor csak teheti?
Jun 26, 2025 20:50:08
Sztrapacska
(
x6)
Jun 26, 2025 20:50:16
x6)
Endre tátikája minden irányból nyitva van.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Angol Troll
(
x1)
Jun 26, 2025 21:18:55
x1)
Amugy az anyagost hiaba probaljuk figyelmen kivul hagyni ha keresztbe vag piroskanak mellete meg troll excel gyart a gyoker.
Most megint online casinozik ugy hogy meg egy honapal ezelott azt mondta hogy o sose fogja azt csinalni.
Latszik hogy mivel o sem jut semmi infohoz a korcs altal igy mindent meg tesz hogy valahogy valamenyi nezot szerezen maganak.
Fogadjunk hogy a kovetkezo napokban eljutunk odaig hogy tiktokon fog live ozni es konyorogni a corgiert.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Most megint online casinozik ugy hogy meg egy honapal ezelott azt mondta hogy o sose fogja azt csinalni.
Latszik hogy mivel o sem jut semmi infohoz a korcs altal igy mindent meg tesz hogy valahogy valamenyi nezot szerezen maganak.
Fogadjunk hogy a kovetkezo napokban eljutunk odaig hogy tiktokon fog live ozni es konyorogni a corgiert.
-
Jun 26, 2025 21:23:06
Szerintem ez a casinózás valamilyen szinten a snecológiától való eltávolodása. Nem tudom, hogy tartós lesz-e de amíg nem releváns addig szerintem itt ne vegyük elő.
Ha valaki megcsinálja a forum.anyagos.org-ot, viccen kívül megyek oda kitárgyalni, hogy mit hazudozik a játékfüggőségéről és a többit, de itt ne legyen már téma minden egyes fingása.
Krokesz is rendszeresen emlegeti a fórumot, meg kisbori is, mégis ritkán foglalkozunk velük. Az anyagos persze sokkal viccesebb, de attól még ugyanúgy off.
Jun 26, 2025 21:23:06
Angol Troll
(
x1)
Jun 26, 2025 21:29:31
x1)
Angol TrollLatszik hogy mivel o sem jut semmi infohoz a korcs altal igy mindent meg tesz hogy valahogy valamenyi nezot szerezen maganak.
kisbori es korkko nem vagtak ala Piroskanak csak azert hogy forumnak artson es csak nekik legyen infoja.
A forum torteneteben tobszor elofordult hogy a pdf simogatokat faszerdovel ajandekoztuk meg.
Most azt se lehet mondani hogy le veszi a fokuszt a korcsrol.
ha ennyire figyelmet kovetel maganak akkor kapja meg.
Ezzel az erovel a Snecirol is lehetet volna mondani hogy ne foglalkozunk vele mert akkor majd abba hadja.
-
Jun 26, 2025 21:46:15
De leszarjuk hogy abbahagyja e vagy sem.Lényegtelen figura.Majd lesz győzelmi jelentés ha valaki megtrollkodta,vagy nem.Ennyi erővel gayza,tibor,lamantin és a többi trash élőin is itt rugózhatnánk.Náluk ráadásul több eséllyel lesz vicces régebbi putykapoj.
Infója nincs,ha lenne akkor sem osztaná,ha osztaná a kutya se hinne neki.Hasznunk egyelőre nincs belőle és ingyen reklám sincs.
A burkolt,most élőzik de ne nézzétek,reklámot meg nem kell itt nyomni.
Jun 26, 2025 21:46:15
Kendra
(
x1)
Jun 26, 2025 21:53:12
x1)
Endre hogy bírjátok benn a fiúkkal a nagy meleget és a heti egy fürdést? Köszi hogy kérded mi jól vagyunk, hideg sörök nyaralások, tengerpart, szabi.
keserke
(
x4)
Jun 26, 2025 21:57:05
x4)
Gyagya bazmeg, kijössz, legjobb eset: mehetsz vissza a fűtetlen macskaólba HA anyád visszaenged. Roksztár felhőének.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Márky Márk
Jun 26, 2025 22:07:34
Ez tényleg mindent feltett arra, hogy lájvolásból fog megélni.
Szia tesa! Nincs kedved ticcsólat építeni? Foshni foghja, tuti. Illetve főnökömmel csinálunk vállalkozást, lenne pár papír amit alá kellene írni. Jó lesz ez, meglátod!
Jun 26, 2025 22:07:34
SyntaxError
(
x24)
Jun 26, 2025 22:48:15
x24)
-Smasszer bácsi, nagyon meleg van. Én ilyenkor szoktam inni egy sörtöt.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jun 26, 2025 23:02:55
x4)
-Smasszer bácsi, nagyon meleg van. Én ilyenkor szoktam inni egy sörtöt.
Jelentkezz Indexes troll, szerintem nem véletlen a cikk témája most :)
Azért bevallom ilyet olvasni a tudattal hogy endre is a "hűvösben" csücsül, majdnem olyan jó mintha kivertem volna.
Sodragon legendája
(
x2)
Jun 26, 2025 23:26:04
x2)
Trollégák korábban prognosztizáltak Recskás számára akár még reálisnak is mondható módon kb 5 év börtönt. A Teknős részéről radikális, de nem váratlan fordulat volna, ha időközben Golda feldobná a pacskert. Stoki meg ha jól emlékszem olyat mondott, ha a lakhatása és érvényesülése veszélybe kerül, akkor átmegy pszichopatába. Jól értem, hogy akkor egy őrült magában beszélő alkesz csöves lesz a Blahán, ha ez netán így történik? :D
miskolcigány
(
x4)
Jun 26, 2025 23:40:29
x4)
Jól értem, hogy akkor egy őrült magában beszélő alkesz csöves lesz a Blahán, ha ez netán így történik? :D
Egy napot sem fog az utcán tölteni. Ha minden borul, akkor bestiális módon fog rátámadni az első járókelőre akit trollnak néz, de azon sem lepődnek meg ha lerágná valaki arcát. A macskaól meg a vén boszorkány az utolsó mentsvára, ha ezt kirántja alóla a teknős az az esti hírekben fixen benne lesz.
Sodragon legendája
(
x2)
Jun 26, 2025 23:54:49
x2)
Mondjuk megnézném a pofáját, hogy miután szabadul, akkor látja, hogy a házat már megvette valaki más és éppen bontják le a főépületet és a macskaólat is. Biztos lenne ott fókaüvöltés rendesen az Attila utcában. :D
Ment a Stoki veknifejjel
Visszamenne, de õ már nem kell
Érzi, hálátlan lett sorsa
Olcsó sör a torkát mossa
Arra gondol, őt ki donételte
Ha donételte, akkor ma miért nem tette
Vissza nem jön többé soha
Bárcsak sitten hagyták volna
(Pataky űrdiplomata kolléga után szabadon)
40_éves_junior
(
x6)
Jun 26, 2025 23:57:00
x6)
Egy napot sem fog az utcán tölteni. Ha minden borul, akkor bestiális módon fog rátámadni az első járókelőre akit trollnak néz, de azon sem lepődnek meg ha lerágná valaki arcát.
Endre ehhez messze túl beszari. Ezerszer is el fogja határozni, hogy a következő járókelőre rátámad, vagy az azután következőre, vagy azután, de végül semmit sem fog tenni. Mert mélyen legbelül beszari tyodi a tyodi.
-
Jun 26, 2025 23:57:55
Nem fog ez már szabadulni, és Golda is túl fogja élni!
Jun 26, 2025 23:57:55
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™