Ha szóba áll vele Golda, akkor az első szava az lesz, hogy "Golda néni, Golda néni, a gonosz trollok leakelik a leveleket!! Tessék szólni Endinek, hogy ne álljon szóba a Hafréval! Amúgy mi a neve neki? Megengedte, hogy Golda néni megmondja nekem! Úúú de alábasznék magának!!! Ja nem úgy értettem, szóval hogy hívják a trollt, aki kapcsolattartó lett, Golda néni?!"
Ha este nem lesz Hafré IRL nevével fenyegetőzős, "megírom a munkahelyednek, hogy pedofil dühretardált vagy" lájv, akkor nem állt vele szóba Golda.
Jelenj meg hirtelen amikor streamel, és kérdezd fel a dühretardot. Esetleg támogatólag megjelenne tibi bácsi és airmáté. Dobnám rá a corgit!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról

Szevasz, rosszbuzi!
Nem bírsz a faszoddal?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Annak különösen örülök, hogy végre megint egy régivágású snecológus kezében van a pop szakma.
Azon kívül, hogy neked nincs okod hazudozni a trolloknak (nem utálod a trollokat és nincs rajtad semmi nyomás, hogy olyan sztorikat hozzál, amiket szeretnénk hallani, vagy hogy a gyagyáson keresztül bizonygasd az igazadat), te érteni is fogod, amit a korcs vartyog – szemben az anyagossal, aki folyton csak projekcióra használta a pedó megnyilvánulásait. Érteni fogod a sorok közti mondandóját, a nyelvtanilag igaz mondatok valódi értelmét, mert a korcs ezekkel akkor is kipofázik mindent, ha nem akarja, mert a tudatalatti közléskényszere miatt muszáj szivárognia belőle az igazságnak. Lehet, hogy az első 3 alkalommal nem fog a sittes életéről panaszkodni, csak ezeken a hamiskás-szépítő előadásokon keresztül, de aztán ömleni fognak belőle a sirámok, akár tudja, hogy troll vagy, akár nem. Faggatni, irányítani sem kell, úgyis kitör belőle, ami foglalkoztatja.
Az anyagos soha nem fogja megérteni (mert akkor már megtette volna korábban), hogy a gyagyás az erőből ért, nem a csipkelődős-lesajnáló-támogató nyalizásból. Nem érti, hogy nem fog tudni leválasztani róla, mert lerombolhatatlan renoméra tettél szert, ha megírtad neki, hogy az érdekérvényesítő atyaúristennel felvetted a kesztyűt és még mindig játékban vagy. Neki ez számít, neki ez érték, nem a „támogatás”, amit Ádám barátjától kapott. A korcs szemében ő csak egy npc, te valaki vagy. Sőt, te a három főből álló világa harmada vagy.
Ráadásul nekem az, ahogy Mindáról meg a másik két háborodottról beszélt, hogy leírta az általuk preferált „perkirály” és egyéb megnevezéseket, úgy tűnik, hogy legalábbis számolt azzal, hogy a levél ki fog menni. Ezekkel a megnevezésekkel nem Hafré azonosítását könnyítette, hanem nyalizott az érintetteknek. A korcs mindent tud, Ádám pedig hiába csahol a kerítés mögött, próbál elvágni Goldánál meg a korcsnál, neki ebben a történetben már nem osztottak lapot.
Bosszút. Szárazon.
Szevasz, rosszbuzi!
Nem bírsz a faszoddal?
Hári tranyó vibe-ok.
Most viccelődsz, de fogod te még látni anyagost meztelen gyerekekkel jakuzzizni, hogy bizonyítsa, stoki nem pdf. Hamarosan lájvban fogja mutogatni őrjöngve a purenudismon lévő családi képeket, hogy hol a gyerek.
akchually
iphonecsá volt
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Elnézést bocsi, de:
- a PDF tartalommal lebukás (kérdezésre beismerés)
- teknyikai eszközök eladása
- új melóhely
- melócsá
is kvázi megtörténtek idén, nem?
Illetve a sittes létre való tekintettel, a "Kirabolják a cigányok"-at és a Sztojka 2.0-t halványan már akár be is lehetne karikázni.
Igyunk egy sörtöt, he
Ahogy a megboldogult Broni prof mondaná:
“Jelöljük meg azért a boltból való kitiltás választ is!”
A kolléga a berlini rossz elgato zöldhátteres unboxing liveból idézett.
ma megkaptad a választ. golda és a hacienda legitim célpont lett ismét.
Mire? Mert remelem, hogy nem erre utazott a bajuszbacsi.
Lokalpatriota forumozok nyilvan csak es kizarolag a rend es csend hivei.
Es mikor nincs rend es csend? Ha endre vagy a bajusz ott rendetlenkednek az idos ember karara. Nagy kar lenne beleronditani abba a tenybe, hogy minden pupszaszi lakos erdeke, hogy endre továbbra is csajkabol szurcsolje a vegyeszoldseg levest.
Ráadásul nekem az, ahogy Mindáról meg a másik két háborodottról beszélt, hogy leírta az általuk preferált „perkirály” és egyéb megnevezéseket, úgy tűnik, hogy legalábbis számolt azzal, hogy a levél ki fog menni.
Én ennél résznél inkább azon röhögtem, hogy "jogi tanácsok és az ügyemnek nyilvánosság".
Tehát az autipajzs ugyan takarékon, de igen is működik. A sodi még mindig nem hibás semmiben, a sodi mindent jól csinált és bizony őt most méltatlanul tartják zárva.
Mindent meg fog annak érdekében tenni, hogy bárkin keresztül is, de tudjon kommunikálni a külvilággal (akár rajtunk keresztül is), megint magára irányítva a figyelmet és ezáltal hátha tud nyomást gyakorolni a szabadlábra helyezésével kapcsolatban.
Arról nem is beszélve, hogy kibaszott dühös még mindig a hódra, szinte biztos vagyok benne, hogy az a narratíva, ha aznap reggel az anyja nem veszi fel a telefont és rángatja ki az szalmaágyból, hogy elindítsa Szolnokra, akkor nem is tartóztatták volna le. De akár ez az egész elkerülhető lett volna, ha nem dobatja ki a tranyót a rendőrökkel.
Úgyhogy szerintem nem igazán változott semmi, ha valamilyen csoda folytán ki is engednék, viszonylag gyorsan az elejéről kezdené. Taknyos lenne a nózi 1-2 napig, hitegetné magát és minket, hogy már nem is iszik, de amint sör kerülne a kezébe "jójójó most az etyszer nya", már menne a rendőrök és az ügyészek ócsárolása.
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Kiss Endre Farkas, Sodi miatt van börtönben. Sodi pedig Kiss Endre Farkas miatt.
Senki más nem hibás.
Esetleg még Gyurcsány, Golda, a világgazdasági válság, és az AI lehetne - hogy utóbbi elvette a munkáját.
De ezeket leszámítva, tényleg senki más nem hibáztatható, csak fifi.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Amit biztos: Nem tudja Hafré nevét egyelőre (meg semmi mást se róla), tehát Golda nem mondta meg neki.
Mindenki tudja mi Hafré neve. Ez Sodi fóruma és itt mindenki Sodi. Azaz: Kiss Endre Farkas.
Broni prof élt, él és élni fog
Jót tett a Sodinak a kényszerelvonó. Már Hafré levelén is elcsodálkoztam, hogy a korábbi macskakaparáshoz képest milyen takarosan ír a Sodi. A végén még egészen kikupálódik a sitten.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Telán még böcsületes szakmát is tanul és el tud helyezkedni a púpszászi csirkebélmosóban!
pitonsz
Ha egyszer kijut szerencsére kezdeni fogja előröl a piálást. Remélem valaki egy tálca sörikével és egy üveg vodkával fogja várni :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Szabaduláskor kap valami 20-30k forintot, azzal gondolom az első boltba megy be és megkérdezi, mennyi sört tudna ebből venni? Aztán még aznap ledönti a torkán az egészet.
De a viccet félretéve ez a letartóztatás az életét mentette meg. Nagyon szépen haladt már a májcsá felé, ha még szabadlábon hergelhet egy évet, biztosan be is következik. Így most akkor pihenteti a máját, még a végén rendbe is jön. Érdekes lenne megnézni, hogy változott a vizesedése. Nekem az a tippem, hogy a felfújódott Sodi szépen leeresztett, a pókhasa is már csak feleakkora, mint volt.
Úgyis bele fog dögleni az alkoholizmusba, legjobb esetben is csak pár évet csúszik vele. Több szórakozás jut a trollhaveroknak. Hacsak nem kerül megint a kóterbe a vén sittes visszaeső.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
Miért, mire fel kapna ennyi pénzt szabadulásakor? Csak azokat a holmikat, pénzeket kapja vissza, ami a letétben van, vagyis amit elfogáskor találtak nála vagy csomagban/ bv boltban vásárláskor szerzett. Ha dolgozott (előzetes fogvatartás idején ez kizárt) akkor azt a pénzt kapja ami megmaradt a keresetéből. Miért kapna segélyt? 1 db ingyenes egy bejelentett/meghatározott címre történő utazásra szóló igazolást kaphat még.
Senior felhőének: "Légyszives, légyszives, 3000-et utalj a K&H-ra sörre légyszives."
Hogy ne a börtön kapujában kezdjen csövezni.
"III. SZABADULÁS ELŐTT ÁLLÓK ÁLTAL KÉRELMEZHETŐ SEGÉLYEK
Kérelmére a bv. intézet parancsnoka a szabaduláshoz készpénzsegélyt, belföldi utazási vagy
ruházati segélyt adhat. A segélyek külön-külön is adható, azonban azok együttes összege az
alapmunkadíjat nem haladhatja meg. Ha a szabadulási címe vonattal megközelíthető, abban az
esetben a belföldi utazási segély kiadásánál a hitelezett utazási utalvány lesz előnyben
részesítve."
bv.gov.hu/sites/default/files/tajekoztato_szabadulas_eltt_allo_elitelteknek.pdf
Ja, így igen, azt hittem automatikus járandósságként érted. Ezért fog vonatjegyet kapni.
Senior felhőének: "Légyszives, légyszives, 3000-et utalj a K&H-ra sörre légyszives."
Ne írjuk le még a Sodit, a cigányidomítás mesterét! Lehet, hogy már rég zákamenő lett belőle. *PR*
Arról nem is beszélve, hogy kibaszott dühös még mindig a hódra, szinte biztos vagyok benne, hogy az a narratíva, ha aznap reggel az anyja nem veszi fel a telefont és rángatja ki az szalmaágyból, hogy elindítsa Szolnokra, akkor nem is tartóztatták volna le. De akár ez az egész elkerülhető lett volna, ha nem dobatja ki a tranyót a rendőrökkel.
Figyeljük csak meg a levélben a jellegzetesen Stokis masnizást:
"édesanyám kevésbé bizonyult az elmúlt hónapokban lelkesnek ill. hatékonynak"
= Golda nagy ívben szarik a pedofil fattya felé. A legminimálisabb dolgokra lehet rá maximum számítani, de a legfőbb problémája az, hogyan kerül végre ki a börtönből a telefonja. Azaz nem a fia, a telefonja. Ugyanezeket elmondta Piroska néninek is, szóval nem csak az anyagos kétes handabandázásából származik az infó, szóval ez teljesen egybe is cseng a levéllel.
= az anyja helyett már kénytelen mindenféle 1000 éves ismeretségeket megmozgatni, akiket egyébként saját maga is elmebetegeknek tart (milyen büszke volt, hogy minden ismerősét beutalták már legalább egyszer elmemegfigyelőre, csak őt nem. Ugye kedves F6090 / F4320?? :D ). Ezek az alakok talán már arra se emlékeznek, hogy Stoki egyáltalán a világon volt, tuti hogy nem fognak segíteni neki. Ha mégis, akkor garantált, hogy még jobban fogunk röhögni, mint amire számítottunk.
= KURVA NAGY A BAJ!!!!
= a trollok nagyon nevetnek és csak egy kávét kérnek :D
kamu. bután hazudozó retard.
Számtalanszor eljátszotta már. Kiszámítható és unalmas már.
A hangulat jóindulatú és tréfás
De a viccet félretéve ez a letartóztatás az életét mentette meg. Nagyon szépen haladt már a májcsá felé, ha még szabadlábon hergelhet egy évet, biztosan be is következik.
Ez 2010-en valamennyi óta évenként megjósoltatik, hogy "na, még egy fél év max. és megdöglik, de 1 év múlva biztosan".
Nem robbant fel a mája, nem kellett levágni a lábát, nem rohadt el élve macskaóli fertőzés miatt, sajnos.
Viszont a kényszerelvonás hatékonysága ismert, majd ha egyszer kijön, lehet folytatni piálást.
Igyunk egy sörtöt, he
Viszont a kényszerelvonás hatékonysága ismert, majd ha egyszer kijön, lehet folytatni piálást.
Igen a leszokashoz akarni is kell leszokni endre akaratereje meg ugye kozismert.
"Nincs betegségtudata a gyereknek." - Golda.
Beteg vagy Endre! Beteg!
Sőt, az akarás önmagában kevés, borzasztó kemény és fájdalmas munkára is szükség van mellette.
Neki azokat a kiváltó okokat kellene kezelnie, amiért iszik. Feldolgozni a traumáit és levedleni a rossz mintáit (az öröklötteket, a tanultakat és a saját fejlesztésűeket), aztán pedig elfogadni és napi szinten megküzdeni azzal, hogy amíg él, lesz benne egy vágy, amit nem elégíthet ki soha többé.
Ez még azoknak is legtöbbször megugorhatatlan feladat, akiknek van vesztenivalójuk az alkohol miatt és van családjuk, munkájuk, örömforrásuk, amikért érdemes küzdeniük.
Stoki az első nap seggrészegre fogja inni magát és onnantól ugyanúgy fog vedelni, mintha mi sem történt volna. Ugyanúgy fogja mondani, hogy majd holnap nem iszik, meg csak 5 sört iszik, csak még mellette ott lesz a büszkeség is, hogy sittet is simán túlélte pia nélkül, szóval ő nem alkoholista.
Stoki: Szabadulóbuli van na! Bontsunk egy sörtöt, höhö! Majd holnaptól nem iszik a Sodi aSodi! Höhö!
Pontosan, Piroskának milyen szépen alátett a drogos szarkavaró.
Ez nem igaz! A főszapály szerint minden egyes nappal csökkentem a sörök számát, kivéve ma! De csak azért mert ez a kivételt erősítő szapály!
nem alkoholista, csak kortyolgatja a sört. nem alkalmazkodási zavarai vannak, hanem csak döccenők. de ez már legyen a börtönpszichológus baja. de lesz elmeszakértői vizsgálat is, úgyhogy lesz róla egy újabb papírja, hogy elmebeteg. peresze csak annyira, hogy attól még el tudják ítélni.
Nekunk az se lenne vegul is rossz ha imeibe csuknak amig meg nem javul. Tajginak is bejott a dolog.
Ez hülyeség! Én már kitaláltam hogy veszek egy prémium elektromos motort a SUP-omra, meg egy napelemet és így végtelen ideig fogom kőrözve a többiek körül mutogatni a nudista strandon magamat! Mert egy zseni asodi és neki van a legnagyott fütyije matyarországon!
stoki csótány, életben fog maradni. meg mi az 3-4 év, leüli a vétén.
Egyrészt. Másrészt.
A szenvedélybetegségeket általában valamilyen pótcselekvéssel szokták rehabilitálni, kell valamilyen hobbit, munkát, kreatív tevékenységet, sportot találni, hogy működjön.
Na hát sok sikert a gyagyásnak ilyet csinálni, semmihez nincs kitartása 10 percnél tovább, semmilyen tervét nem tudta még A-tól Z-ig végigvinni.
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Te meg Hafré szóljál légyszíves McIstinek hogy utalja át a pörtön számlámra a bitcoinom értékét. Még korábban adtam meg a jelszavam neki a tárcához hogy leellenőrizhesse hogy se a Tőrők, se Laura nem vásárolt róla semmit. Előrelátó sodi asodi!
fiteózás a hobbija, de ahhoz meg sört kell kortyolgatnia. ördögi kör.
Hogyne már kitaláltam! Folytatom a tévés és riporteri karrieremet! Sport nem kell ha még megvan a John Harris karkötő a k.édes anyámnál és nem húzta a fonnyadt tökére Ádám jóbarátom.
Lehetne mondjuk a recskázás. Csak sajnos ugye impotens.
A 23-as csapdája.
Vajon meddig jutott el a klasszikus cigányidomító "Csicskám leszel vagy köcsögöm?" kérdésben, mielőtt reppent neki a parasztlengő?
pitonsz
Mondhatjuk úgy is, hogy zárkamenővé tették! Értik?
Endi, ahogy a zárkatársaknak magyarázza, hogy a világ legtermészetesebb dolga, hogy néha lecsúszik a rabnadrágja
Meg ha már telefon. Így az uborkaszezonban óhatatlanul beugrottak a különféle áruhitelek, többek közt a telefonok, melyeket elloptak/tönkretettek/stb... Ezek továbbra is ketyegnek.
S vajon a John Harris is? :D
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Még mutatja is, hogy: "A múltkor... a múltkor.... bassza meg.... a múltkor a Kolompár Árpi és a Kanalas Bandi nadrágja is lecsúszott!!! Nekik lehet??!!! Nekem nem???"
Nem mondom le mikben vagy? Megtartottam mert majd megyek gyúrni hamarosan és ezzel is bevonzom a szabadulást. Egyszerűen nem szeretem ha proli és ronda nők vannak körülöttem edzés közben.
Én úgy hallottam, hogy Kiss Roland újpalotai lakost nem tették asszonnyá az IMEI-ben.
Persze vannak ennek ellentmondó hírek is, lehet, őt kéne megkérdezni erről, például indíthatna egy tisztázós lájvot.
pitonsz
Ilyet nem hallhattál. Mindenki tudja, hogy asszonnyá tették és ezt élvezte
hoty... hotyhotyhoty...
Repül a csicskapofon, ki tudja hol áll meg
Ki tudj a hol all meg s kit hogyan talál meg?
Fuss ha futhatsz Büdös! Csicska a neved
Csak a zoknimosás után hagyok nyugtot neked!
Dikk a rákos pedofil kutya
ezt rgl, keresztYény tényfeltáró, vándor pap, kerekes hittérítő, satan system leleplező, feltaláló, villanyszerelő, isten embere (tiltott számára a hazugság) is megerősítette, tehát ez sziklaszilárd, megingathatatlan info info.
vérdíj target nr. 1
Na, talán végre lesz egy tisztességes merevedésem, már porcosodik.
A tanszék ott segít, ahol tud.
Egy gyerek, egy csont Kiss Endre Farkas! EGY GYEREK, EGY CSONT!!!
Bízom benne, hogy jó sokáig stresszmentes nyugink lesz!
Én már annak is nagyon örülök, hogy ideáig eljutottunk, nyáron a közel 40 fokos alföldi kánikulában rohadjon csak egy cellában Sittes Sanyival.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
Jul 23, 2025 11:56:29
Kénytelen volt lemenni menteni a hafré miatt kialakult vert helyzetét, pedig azt mondta 1-2 hete, nem lesz púpszászi kontent, mert golda kibaszta. Lehet be sem engedi, de hazudozáson kívül másra nem lehet számítani. Szegény anyagosfigyelő, nagy meló lesz kiszűrni a 0.001 % valóságot.
Ha szóba áll vele Golda, akkor az első szava az lesz, hogy "Golda néni, Golda néni, a gonosz trollok leakelik a leveleket!! Tessék szólni Endinek, hogy ne álljon szóba a Hafréval! Amúgy mi a neve neki? Megengedte, hogy Golda néni megmondja nekem! Úúú de alábasznék magának!!! Ja nem úgy értettem, szóval hogy hívják a trollt, aki kapcsolattartó lett, Golda néni?!"
Ha este nem lesz Hafré IRL nevével fenyegetőzős, "megírom a munkahelyednek, hogy pedofil dühretardált vagy" lájv, akkor nem állt vele szóba Golda.
Jul 23, 2025 11:56:29
Hafré
(
x5)
Jul 23, 2025 12:32:28
x5)
Tudod mit bajszos szar? Ha golda nem all szoba veled es szepen kered megmondom en a polgari nevem. :-)
Hafré
(
x5)
Jul 23, 2025 12:35:54
x5)
Kibaszott vicces ahogy lathatoan PTSD-d van tolem.
Hahó
(
x130)
Jul 23, 2025 12:46:27
x130)
Tudod mit bajszos szar? Ha golda nem all szoba veled es szepen kered megmondom en a polgari nevem. :-)
Jelenj meg hirtelen amikor streamel, és kérdezd fel a dühretardot. Esetleg támogatólag megjelenne tibi bácsi és airmáté. Dobnám rá a corgit!
SyntaxError
(
x24)
Jul 23, 2025 13:25:52
x24)
Endre, már csak egy fütyis live-al tudod újra magadra terelni a figyelmet!
Jelentéktelen Sodi lett aSodi.
Jelentéktelen Sodi lett aSodi.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 23, 2025 13:30:27
x20)

Szevasz, rosszbuzi!
Nem bírsz a faszoddal?
ascites
(
x56)
Jul 23, 2025 13:56:52
x56)
2004 óta vagyok perben haragban a kettes csatornával onnan jöttem nem ilyen újkeletü buzi vagyok mint te a snecológiában.
Annak különösen örülök, hogy végre megint egy régivágású snecológus kezében van a pop szakma.
Azon kívül, hogy neked nincs okod hazudozni a trolloknak (nem utálod a trollokat és nincs rajtad semmi nyomás, hogy olyan sztorikat hozzál, amiket szeretnénk hallani, vagy hogy a gyagyáson keresztül bizonygasd az igazadat), te érteni is fogod, amit a korcs vartyog – szemben az anyagossal, aki folyton csak projekcióra használta a pedó megnyilvánulásait. Érteni fogod a sorok közti mondandóját, a nyelvtanilag igaz mondatok valódi értelmét, mert a korcs ezekkel akkor is kipofázik mindent, ha nem akarja, mert a tudatalatti közléskényszere miatt muszáj szivárognia belőle az igazságnak. Lehet, hogy az első 3 alkalommal nem fog a sittes életéről panaszkodni, csak ezeken a hamiskás-szépítő előadásokon keresztül, de aztán ömleni fognak belőle a sirámok, akár tudja, hogy troll vagy, akár nem. Faggatni, irányítani sem kell, úgyis kitör belőle, ami foglalkoztatja.
Az anyagos soha nem fogja megérteni (mert akkor már megtette volna korábban), hogy a gyagyás az erőből ért, nem a csipkelődős-lesajnáló-támogató nyalizásból. Nem érti, hogy nem fog tudni leválasztani róla, mert lerombolhatatlan renoméra tettél szert, ha megírtad neki, hogy az érdekérvényesítő atyaúristennel felvetted a kesztyűt és még mindig játékban vagy. Neki ez számít, neki ez érték, nem a „támogatás”, amit Ádám barátjától kapott. A korcs szemében ő csak egy npc, te valaki vagy. Sőt, te a három főből álló világa harmada vagy.
Ráadásul nekem az, ahogy Mindáról meg a másik két háborodottról beszélt, hogy leírta az általuk preferált „perkirály” és egyéb megnevezéseket, úgy tűnik, hogy legalábbis számolt azzal, hogy a levél ki fog menni. Ezekkel a megnevezésekkel nem Hafré azonosítását könnyítette, hanem nyalizott az érintetteknek. A korcs mindent tud, Ádám pedig hiába csahol a kerítés mögött, próbál elvágni Goldánál meg a korcsnál, neki ebben a történetben már nem osztottak lapot.
Hetyetyendre
Jul 23, 2025 14:15:35
Mindenki dögöljön meg! Jó?!
Mindenki menjen a picsába! Jó?!
Problémáim vannak ne ö ö, senki hö hö hö,
hogy ehhez képest meg egy tényleg
a baromságaival mindenki dögöljön meg!
Mindenki menjen a picsába! Jó?!
Problémáim vannak ne ö ö, senki hö hö hö,
hogy ehhez képest meg egy tényleg
a baromságaival mindenki dögöljön meg!
Jul 23, 2025 14:15:35
Hetyetyendre
Jul 23, 2025 14:26:18
Tele vagyok problémákkal mi ö ö és közben meg ömm itt mindenki itt az ilyen krhh faszságokkal ki-ku-komolyan most ne a miközben én itt vagyok itt egy nagy bajban.
Jul 23, 2025 14:26:18
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 23, 2025 14:49:05
x20)
Egy jéghideg mit kérsz?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
Jul 23, 2025 14:50:55
Egy jéghideg mit kérsz?
Bosszút. Szárazon.
Jul 23, 2025 14:50:55
kripli figyelő
(
x12)
Jul 23, 2025 15:14:51
x12)
Goldának amúgy is komolyabb problémái lesznek amikor a börtönbankos haverok üzleti partnerei keselyűként kezdenek el körözni a favella körül.A zsidó aranya is rámegy ha egy darabban akarja viszontlátni a fattyát.Ha lenne esze most eladná a putrit és valami bolgár tengerparti bungalóban kúratná magát balkáni törökökkel arra a kis időre ami hátravan még neki.
-
Jul 23, 2025 15:18:49
A leírásod alapján már mindannyian tudjuk hogy Novák Előd vagy :))) Mész az excelbe Jul 23, 2025 15:18:49
Púpszászi napelem
(
x12)
Jul 23, 2025 15:55:26
x12)
Én csak azért röhögök a magnum fenyegetőzésein meg arcoskodásán mert mostanában párszor szembejött velem az utcán. Fején fejhallgató, görnyedve és meg oldalra sem mer nézni. Pontosan úgy néz ki mint aki mindenkit megfog baszni szárazon :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Hafré
(
x5)
Jul 23, 2025 16:01:45
x5)
Pontosan tudjuk azok mekkora mekkora nagy kiralyok akik kesztetest ereznek ra, hogy a neten bizonygassak mekkora nagy kiralyok.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Jul 23, 2025 16:03:44
x2)
Szevasz, rosszbuzi!
Nem bírsz a faszoddal?
Hári tranyó vibe-ok.
SyntaxError
(
x24)
Jul 23, 2025 16:09:31
x24)
"Csütörtöktől már harmadfokú hőségriasztás lesz érvényben szombatig, akár 38 fok is lehet..."
Meleg lesz a kaptárban fifi!
Azaz már van is egy meleg ott.
Meleg lesz a kaptárban fifi!
Azaz már van is egy meleg ott.
-
Jul 23, 2025 16:46:17
Az ohioi magyaroknak annyira bejött a mai púpszászi live, hogy vettek ma anyagosnak 300 új követőt. Irigy vagyok.
Jul 23, 2025 16:46:17
-
Jul 23, 2025 16:55:14
az ohio pedofil hálózat kiáll a magyar pedofilokért🤝
Jul 23, 2025 16:55:14
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 23, 2025 17:02:51
x20)
Egyébként még 2024. december végén, éppen újév előtt csináltam ezt a Sodi Bingót, azóta lett már rajta jópár találat.. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
SyntaxError
(
x24)
Jul 23, 2025 17:04:18
x24)
Endre, mondták már a cellatársak, hogy öltözz fel rendesen, ne lóbáld a halott pitonod mások előtt?
Hányszor?
Hányszor?
-
Jul 23, 2025 17:11:11
az ohio pedofil hálózat kiáll a magyar pedofilokért🤝
Most viccelődsz, de fogod te még látni anyagost meztelen gyerekekkel jakuzzizni, hogy bizonyítsa, stoki nem pdf. Hamarosan lájvban fogja mutogatni őrjöngve a purenudismon lévő családi képeket, hogy hol a gyerek.
Jul 23, 2025 17:11:11
herr_schwechater
(
x5)
Jul 23, 2025 17:17:51
x5)
Egyébként még 2024. december végén, éppen újév előtt csináltam ezt a Sodi Bingót, azóta lett már rajta jópár találat.. :D
akchually
iphonecsá volt
Ténfép
(
x5)
Jul 23, 2025 17:19:35
x5)
Elnézést bocsi, de:
- a PDF tartalommal lebukás (kérdezésre beismerés)
- teknyikai eszközök eladása
- új melóhely
- melócsá
is kvázi megtörténtek idén, nem?
Illetve a sittes létre való tekintettel, a "Kirabolják a cigányok"-at és a Sztojka 2.0-t halványan már akár be is lehetne karikázni.
-
Jul 23, 2025 17:55:17
Jul 23, 2025 17:55:17
-
Jul 23, 2025 18:15:34
Egy jéghideg mit kérsz?
A kolléga a berlini rossz elgato zöldhátteres unboxing liveból idézett.
Jul 23, 2025 18:15:34
butthole surfers
Jul 23, 2025 19:15:03
Endre, azt próbáltad már, hogy hajnalban anyaszült meztelenül kipattansz a zárka közepére, és teli torokból elkezded énekelni Zoltán Erikától azt a dalt, aminek a refrénje úgy szól, hogy "figyelj rám, nekem férfi kell"?
Jul 23, 2025 19:15:03
-
Jul 23, 2025 19:37:14
Van infó arról hogy mégis lejár? Mert nekem úgy tűnik, hogy pár hete Golda elhajtotta a picsába és azóta talán a telefont se veszi fel neki.
Ezért igazán kár lenne a vén zsidót basztatni.
Ezért igazán kár lenne a vén zsidót basztatni.
Jul 23, 2025 19:37:14
noikabatgomb
(
x10)
Jul 23, 2025 20:40:37
x10)
Mire? Mert remelem, hogy nem erre utazott a bajuszbacsi.
Lokalpatriota forumozok nyilvan csak es kizarolag a rend es csend hivei.
Es mikor nincs rend es csend? Ha endre vagy a bajusz ott rendetlenkednek az idos ember karara. Nagy kar lenne beleronditani abba a tenybe, hogy minden pupszaszi lakos erdeke, hogy endre továbbra is csajkabol szurcsolje a vegyeszoldseg levest.
nmthrwwy420
(
x10)
Jul 23, 2025 20:57:14
x10)
Ráadásul nekem az, ahogy Mindáról meg a másik két háborodottról beszélt, hogy leírta az általuk preferált „perkirály” és egyéb megnevezéseket, úgy tűnik, hogy legalábbis számolt azzal, hogy a levél ki fog menni.
Én ennél résznél inkább azon röhögtem, hogy "jogi tanácsok és az ügyemnek nyilvánosság".
Tehát az autipajzs ugyan takarékon, de igen is működik. A sodi még mindig nem hibás semmiben, a sodi mindent jól csinált és bizony őt most méltatlanul tartják zárva.
Mindent meg fog annak érdekében tenni, hogy bárkin keresztül is, de tudjon kommunikálni a külvilággal (akár rajtunk keresztül is), megint magára irányítva a figyelmet és ezáltal hátha tud nyomást gyakorolni a szabadlábra helyezésével kapcsolatban.
Úgyhogy szerintem nem igazán változott semmi, ha valamilyen csoda folytán ki is engednék, viszonylag gyorsan az elejéről kezdené. Taknyos lenne a nózi 1-2 napig, hitegetné magát és minket, hogy már nem is iszik, de amint sör kerülne a kezébe "jójójó most az etyszer nya", már menne a rendőrök és az ügyészek ócsárolása.
Eazy
(
x10)
Jul 23, 2025 21:26:51
x10)
Olvasva a lomtárban landolt kommenteket, nem akarom elhinni, hogy a dadogós csávó nem egyenlő az Anyagossal.
Hát ezek ugyanolyan szellemvilágban élő retardáltak
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Hát ezek ugyanolyan szellemvilágban élő retardáltak
SyntaxError
(
x24)
Jul 23, 2025 21:53:24
x24)
Kiss Endre Farkas, Sodi miatt van börtönben. Sodi pedig Kiss Endre Farkas miatt.
Senki más nem hibás.
Esetleg még Gyurcsány, Golda, a világgazdasági válság, és az AI lehetne - hogy utóbbi elvette a munkáját.
De ezeket leszámítva, tényleg senki más nem hibáztatható, csak fifi.
SyntaxError
(
x24)
Jul 23, 2025 22:35:38
x24)
Old-but-gold, magyarázó Endre:
Endre priusza
(
x10)
Jul 23, 2025 23:05:54
x10)
A Tanszéki levéltárosnak üzenném, hogy a legutóbbi bejegyzésben tévesen nevezi fénymásoltnak ezt a levelet. A képen egyértelműen látszik, hogy a túloldali betűk átütnek.
Anyagosfigyelő
Jul 23, 2025 23:33:45
Nyugodt, de fáradt, vagy szomorkás hangon jelentkezett be.
- Összesen 20-25 percet volt goldánál, és állítása szerint nem volt már igazán jóhangulatú találkozás
- Többször utalgat rá, hogy egyéb (talán hivatalos) dolgokat is intézett Újszászon, de annyira homályosak az utalgatások, hogy lehet, hogy csak viccelt vagy gúnyolódott
- Bár nem búcsúzkodni ment, de annyit elmondhat, hogy "ezt a lantot most letészem", inkább csinálja más (Hafré) "ezt", talán a korcs és golda infózására, talán a snecológiára gondolva
- Azért kicsit picsog pár fórumos komment miatt, de se nem fenyegetőzik, se nem őrjöng
- Azt állítja, hogy valamit segített ott goldának endre kábelekkel kapcsolatos állítólagos kérései és valami esővizes probléma kapcsán. Ez egyébként ellentmond a korábbi állításának, miszerint nem volt jó hangulatú az ottléte.
- Kijelenti, hogy nem fog keresztbe tenni Hafrénak, bár azt azért elmondja párszor, hogy stoki tudja Hafréról, hogy troll (ami nem tudom miért számít, meg egyáltalán hogy miből gondolja)
- Bemutat egy, a helyszínen készített képet magáról, hogy bizonyítsa, hogy tényleg ott volt (már ez is sokatmondó, hogy szükségesnek érezte). A kép a macskaólban készült és a szerelés is stimmel, a délelőtti videójában is ugyanez volt rajta, csak ez nála nem annyira informatív, mint egy normális ruhatárral rendelkező ember esetében lenne.
- Egy másik képen egy airtag látszódik, ami valahogy a korcs valamelyik bőröndjének külső, hálós részében volt beesve. Arról is kotyogott valamit, hogy pityegett. Lehet arra utalgat, hogy hozzákötötte a saját iphone-jához, de nem biztos, hogy jól értettem, de ha mégis, akkor meg azt nem értem, hogy az mire lenne jó.
Nagyjából ennyi volt releváns.
Amit biztos: Nem tudja Hafré nevét egyelőre (meg semmi mást se róla), tehát Golda nem mondta meg neki.
Amit nem tudok eldönteni: Hogy ma készült-e a kép, és ha igen, akkor milyen körülmények között. Nem mindegy, hogy úgy történt-e, ahogy elmondta, vagy mondjuk (hülye példa de értitek a lényeget) könyörgött Goldának, hogy engedje be 1 percre a macskaólba, hogy megnézze, ott felejtett-e valami drága dolgot a múltkor. Golda szinte biztosan nem mondott neki semmit stokiról sem, hiszen az anyagos az adásban még utalás szinten se beszélt arról, hogy most mi van stokival. A visszavonulás bejelentése pedig arra utal, hogy most reménytelennek érzi a küzdelmet Hafréval szemben, azaz Golda nem lehetett valami szívélyes vele. Valószínűnek tartom, hogy a segítéses rész kamu volt és jó, ha Golda két percre beengedte.
- Összesen 20-25 percet volt goldánál, és állítása szerint nem volt már igazán jóhangulatú találkozás
- Többször utalgat rá, hogy egyéb (talán hivatalos) dolgokat is intézett Újszászon, de annyira homályosak az utalgatások, hogy lehet, hogy csak viccelt vagy gúnyolódott
- Bár nem búcsúzkodni ment, de annyit elmondhat, hogy "ezt a lantot most letészem", inkább csinálja más (Hafré) "ezt", talán a korcs és golda infózására, talán a snecológiára gondolva
- Azért kicsit picsog pár fórumos komment miatt, de se nem fenyegetőzik, se nem őrjöng
- Azt állítja, hogy valamit segített ott goldának endre kábelekkel kapcsolatos állítólagos kérései és valami esővizes probléma kapcsán. Ez egyébként ellentmond a korábbi állításának, miszerint nem volt jó hangulatú az ottléte.
- Kijelenti, hogy nem fog keresztbe tenni Hafrénak, bár azt azért elmondja párszor, hogy stoki tudja Hafréról, hogy troll (ami nem tudom miért számít, meg egyáltalán hogy miből gondolja)
- Bemutat egy, a helyszínen készített képet magáról, hogy bizonyítsa, hogy tényleg ott volt (már ez is sokatmondó, hogy szükségesnek érezte). A kép a macskaólban készült és a szerelés is stimmel, a délelőtti videójában is ugyanez volt rajta, csak ez nála nem annyira informatív, mint egy normális ruhatárral rendelkező ember esetében lenne.
- Egy másik képen egy airtag látszódik, ami valahogy a korcs valamelyik bőröndjének külső, hálós részében volt beesve. Arról is kotyogott valamit, hogy pityegett. Lehet arra utalgat, hogy hozzákötötte a saját iphone-jához, de nem biztos, hogy jól értettem, de ha mégis, akkor meg azt nem értem, hogy az mire lenne jó.
Nagyjából ennyi volt releváns.
Amit nem tudok eldönteni: Hogy ma készült-e a kép, és ha igen, akkor milyen körülmények között. Nem mindegy, hogy úgy történt-e, ahogy elmondta, vagy mondjuk (hülye példa de értitek a lényeget) könyörgött Goldának, hogy engedje be 1 percre a macskaólba, hogy megnézze, ott felejtett-e valami drága dolgot a múltkor. Golda szinte biztosan nem mondott neki semmit stokiról sem, hiszen az anyagos az adásban még utalás szinten se beszélt arról, hogy most mi van stokival. A visszavonulás bejelentése pedig arra utal, hogy most reménytelennek érzi a küzdelmet Hafréval szemben, azaz Golda nem lehetett valami szívélyes vele. Valószínűnek tartom, hogy a segítéses rész kamu volt és jó, ha Golda két percre beengedte.
Jul 23, 2025 23:33:45
SyntaxError
(
x24)
Jul 24, 2025 00:15:52
x24)
Mindenki tudja mi Hafré neve. Ez Sodi fóruma és itt mindenki Sodi. Azaz: Kiss Endre Farkas.
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 24, 2025 00:22:08
x2)
Recskás! Te is indíts gyűjtést, mint Porks és bandája a Dragonnak Ausztráliába kijutni és kigyómérget gyűjteni. Gondolj a szabadulásod utáni időkre :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
-
Jul 24, 2025 00:33:13
Jul 24, 2025 00:33:13
Örebro
(
x17)
Jul 24, 2025 06:45:35
x17)
a kurva anyådat te fereg börtöntöltelek! tegnap volt szerencsem egy asztalnål ulni a ”szemet elvesztö, mert kilöttek” figuråval. elmeselte mi es hogyan törtent pontosan, elmeselte azt is, hogy hazugsågokra akartåk råvenni, de nem ment bele, megszuntetett minden kapcsolatot a nåcikkal, bår ö soha nem volt az, elmondåsa szerint. te geci ott a fapriccsen, mår akkor is hazudtål es ezert adtak neked bånopenzt, de nem jårt volna!
Jonciii
(
x7)
Jul 24, 2025 07:21:22
x7)
Broni prof élt, él és élni fog
Endre priusza
(
x10)
Jul 24, 2025 08:48:41
x10)
Jót tett a Sodinak a kényszerelvonó. Már Hafré levelén is elcsodálkoztam, hogy a korábbi macskakaparáshoz képest milyen takarosan ír a Sodi. A végén még egészen kikupálódik a sitten.
zsidovagyokdetenyleg
Jul 24, 2025 09:54:44
Telán még böcsületes szakmát is tanul és el tud helyezkedni a púpszászi csirkebélmosóban!
Jul 24, 2025 09:54:44
Púpszászi napelem
(
x12)
Jul 24, 2025 10:16:15
x12)
Ha egyszer kijut szerencsére kezdeni fogja előröl a piálást. Remélem valaki egy tálca sörikével és egy üveg vodkával fogja várni :D
Endre priusza
(
x10)
Jul 24, 2025 10:27:35
x10)
Szabaduláskor kap valami 20-30k forintot, azzal gondolom az első boltba megy be és megkérdezi, mennyi sört tudna ebből venni? Aztán még aznap ledönti a torkán az egészet.
De a viccet félretéve ez a letartóztatás az életét mentette meg. Nagyon szépen haladt már a májcsá felé, ha még szabadlábon hergelhet egy évet, biztosan be is következik. Így most akkor pihenteti a máját, még a végén rendbe is jön. Érdekes lenne megnézni, hogy változott a vizesedése. Nekem az a tippem, hogy a felfújódott Sodi szépen leeresztett, a pókhasa is már csak feleakkora, mint volt.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Jul 24, 2025 10:32:00
x12)
Így most akkor pihenteti a máját, még a végén rendbe is jön. Érdekes lenne megnézni, hogy változott a vizesedése. Nekem az a tippem, hogy a felfújódott Sodi szépen leeresztett, a pókhasa is már csak feleakkora, mint volt.
Úgyis bele fog dögleni az alkoholizmusba, legjobb esetben is csak pár évet csúszik vele. Több szórakozás jut a trollhaveroknak. Hacsak nem kerül megint a kóterbe a vén sittes visszaeső.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jul 24, 2025 10:48:12
x3)
Szabaduláskor kap valami 20-30k forintot.
Miért, mire fel kapna ennyi pénzt szabadulásakor? Csak azokat a holmikat, pénzeket kapja vissza, ami a letétben van, vagyis amit elfogáskor találtak nála vagy csomagban/ bv boltban vásárláskor szerzett. Ha dolgozott (előzetes fogvatartás idején ez kizárt) akkor azt a pénzt kapja ami megmaradt a keresetéből. Miért kapna segélyt? 1 db ingyenes egy bejelentett/meghatározott címre történő utazásra szóló igazolást kaphat még.
Endre priusza
(
x10)
Jul 24, 2025 11:02:51
x10)
Hogy ne a börtön kapujában kezdjen csövezni.
"III. SZABADULÁS ELŐTT ÁLLÓK ÁLTAL KÉRELMEZHETŐ SEGÉLYEK
Kérelmére a bv. intézet parancsnoka a szabaduláshoz készpénzsegélyt, belföldi utazási vagy
ruházati segélyt adhat. A segélyek külön-külön is adható, azonban azok együttes összege az
alapmunkadíjat nem haladhatja meg. Ha a szabadulási címe vonattal megközelíthető, abban az
esetben a belföldi utazási segély kiadásánál a hitelezett utazási utalvány lesz előnyben
részesítve."
bv.gov.hu/sites/default/files/tajekoztato_szabadulas_eltt_allo_elitelteknek.pdf
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jul 24, 2025 11:06:54
x3)
Hogy ..ek.pdf
Ja, így igen, azt hittem automatikus járandósságként érted. Ezért fog vonatjegyet kapni.
-
Jul 24, 2025 11:29:51
Egy zárkányi sanyargató cigányfasz hamar kijózanítja.Már biztos ezerszer üvöltötte volna hogy milyen wc papír kurva anyád kiirtom a családod.Helyette csicskul és mossa a kondenzcsíkos alsókat. Jul 24, 2025 11:29:51
Endre priusza
(
x10)
Jul 24, 2025 12:07:44
x10)
Egy zárkányi sanyargató cigányfasz hamar kijózanítja.Már biztos ezerszer üvöltötte volna hogy milyen wc papír kurva anyád kiirtom a családod.Helyette csicskul és mossa a kondenzcsíkos alsókat.
Ne írjuk le még a Sodit, a cigányidomítás mesterét! Lehet, hogy már rég zákamenő lett belőle. *PR*
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 24, 2025 12:28:47
x16)
Figyeljük csak meg a levélben a jellegzetesen Stokis masnizást:
"édesanyám kevésbé bizonyult az elmúlt hónapokban lelkesnek ill. hatékonynak"
= Golda nagy ívben szarik a pedofil fattya felé. A legminimálisabb dolgokra lehet rá maximum számítani, de a legfőbb problémája az, hogyan kerül végre ki a börtönből a telefonja. Azaz nem a fia, a telefonja. Ugyanezeket elmondta Piroska néninek is, szóval nem csak az anyagos kétes handabandázásából származik az infó, szóval ez teljesen egybe is cseng a levéllel.
= az anyja helyett már kénytelen mindenféle 1000 éves ismeretségeket megmozgatni, akiket egyébként saját maga is elmebetegeknek tart (milyen büszke volt, hogy minden ismerősét beutalták már legalább egyszer elmemegfigyelőre, csak őt nem. Ugye kedves F6090 / F4320?? :D ). Ezek az alakok talán már arra se emlékeznek, hogy Stoki egyáltalán a világon volt, tuti hogy nem fognak segíteni neki. Ha mégis, akkor garantált, hogy még jobban fogunk röhögni, mint amire számítottunk.
= KURVA NAGY A BAJ!!!!
= a trollok nagyon nevetnek és csak egy kávét kérnek :D
Hahó
(
x130)
Jul 24, 2025 13:03:49
x130)
"ezt a lantot most letészem", inkább csinálja más (Hafré) "ezt"
- Kijelenti, hogy nem fog keresztbe tenni Hafrénak
- Kijelenti, hogy nem fog keresztbe tenni Hafrénak
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jul 24, 2025 13:10:17
x4)
Számtalanszor eljátszotta már. Kiszámítható és unalmas már.
Ténfép
(
x5)
Jul 24, 2025 13:49:56
x5)
De a viccet félretéve ez a letartóztatás az életét mentette meg. Nagyon szépen haladt már a májcsá felé, ha még szabadlábon hergelhet egy évet, biztosan be is következik.
Ez 2010-en valamennyi óta évenként megjósoltatik, hogy "na, még egy fél év max. és megdöglik, de 1 év múlva biztosan".
Nem robbant fel a mája, nem kellett levágni a lábát, nem rohadt el élve macskaóli fertőzés miatt, sajnos.
Hafré
(
x5)
Jul 24, 2025 13:55:14
x5)
Igen a leszokashoz akarni is kell leszokni endre akaratereje meg ugye kozismert.
SyntaxError
(
x24)
Jul 24, 2025 14:07:57
x24)
Beteg vagy Endre! Beteg!
ascites
(
x56)
Jul 24, 2025 14:17:53
x56)
Sőt, az akarás önmagában kevés, borzasztó kemény és fájdalmas munkára is szükség van mellette.
Neki azokat a kiváltó okokat kellene kezelnie, amiért iszik. Feldolgozni a traumáit és levedleni a rossz mintáit (az öröklötteket, a tanultakat és a saját fejlesztésűeket), aztán pedig elfogadni és napi szinten megküzdeni azzal, hogy amíg él, lesz benne egy vágy, amit nem elégíthet ki soha többé.
Ez még azoknak is legtöbbször megugorhatatlan feladat, akiknek van vesztenivalójuk az alkohol miatt és van családjuk, munkájuk, örömforrásuk, amikért érdemes küzdeniük.
Stoki az első nap seggrészegre fogja inni magát és onnantól ugyanúgy fog vedelni, mintha mi sem történt volna. Ugyanúgy fogja mondani, hogy majd holnap nem iszik, meg csak 5 sört iszik, csak még mellette ott lesz a büszkeség is, hogy sittet is simán túlélte pia nélkül, szóval ő nem alkoholista.
SyntaxError
(
x24)
Jul 24, 2025 14:21:21
x24)
... Stoki az első nap seggrészegre fogja inni magát és onnantól ugyanúgy fog vedelni, mintha mi sem történt volna. Ugyanúgy fogja mondani, hogy majd holnap nem iszik, meg csak 5 sört iszik, csak még mellette ott lesz a büszkeség is, hogy sittet is simán túlélte pia nélkül, szóval ő nem alkoholista.
Stoki: Szabadulóbuli van na! Bontsunk egy sörtöt, höhö! Majd holnaptól nem iszik a Sodi aSodi! Höhö!
Erkelyszimulator
(
x2)
Jul 24, 2025 14:24:32
x2)
Pontosan, Piroskának milyen szépen alátett a drogos szarkavaró.
Tyodika (⭐️x23)
Jul 24, 2025 14:34:58
Ez nem igaz! A főszapály szerint minden egyes nappal csökkentem a sörök számát, kivéve ma! De csak azért mert ez a kivételt erősítő szapály!
Jul 24, 2025 14:34:58
Hahó
(
x130)
Jul 24, 2025 14:37:32
x130)
Beteg vagy Endre! Beteg!
Beteg vagy Endre! Beteg!
nem alkoholista, csak kortyolgatja a sört. nem alkalmazkodási zavarai vannak, hanem csak döccenők. de ez már legyen a börtönpszichológus baja. de lesz elmeszakértői vizsgálat is, úgyhogy lesz róla egy újabb papírja, hogy elmebeteg. peresze csak annyira, hogy attól még el tudják ítélni.
Hafré
(
x5)
Jul 24, 2025 14:55:10
x5)
peresze csak annyira, hogy attól még el tudják ítélni.
Nekunk az se lenne vegul is rossz ha imeibe csuknak amig meg nem javul. Tajginak is bejott a dolog.
!
Jul 24, 2025 14:59:34
Vicces, hogy itt szabadulásról beszéltek mikor ez minden bizonnyal onnan élve nem fog kijönni! Sokáig fog csücsükélni!
Jul 24, 2025 14:59:34
Tyodika (⭐️x23)
Jul 24, 2025 15:03:00
Vicces, hogy itt szabadulásról beszéltek mikor ez minden bizonnyal onnan élve nem fog kijönni! Sokáig fog csücsükélni!
Ez hülyeség! Én már kitaláltam hogy veszek egy prémium elektromos motort a SUP-omra, meg egy napelemet és így végtelen ideig fogom kőrözve a többiek körül mutogatni a nudista strandon magamat! Mert egy zseni asodi és neki van a legnagyott fütyije matyarországon!
Jul 24, 2025 15:03:00
Hahó
(
x130)
Jul 24, 2025 15:03:20
x130)
stoki csótány, életben fog maradni. meg mi az 3-4 év, leüli a vétén.
nmthrwwy420
(
x10)
Jul 24, 2025 15:04:05
x10)
Neki azokat a kiváltó okokat kellene kezelnie, amiért iszik.
Neki azokat a kiváltó okokat kellene kezelnie, amiért iszik.
Egyrészt. Másrészt.
A szenvedélybetegségeket általában valamilyen pótcselekvéssel szokták rehabilitálni, kell valamilyen hobbit, munkát, kreatív tevékenységet, sportot találni, hogy működjön.
Na hát sok sikert a gyagyásnak ilyet csinálni, semmihez nincs kitartása 10 percnél tovább, semmilyen tervét nem tudta még A-tól Z-ig végigvinni.
Tyodika (⭐️x23)
Jul 24, 2025 15:05:17
Te meg Hafré szóljál légyszíves McIstinek hogy utalja át a pörtön számlámra a bitcoinom értékét. Még korábban adtam meg a jelszavam neki a tárcához hogy leellenőrizhesse hogy se a Tőrők, se Laura nem vásárolt róla semmit. Előrelátó sodi asodi!
Jul 24, 2025 15:05:17
Hahó
(
x130)
Jul 24, 2025 15:06:41
x130)
Egyrészt. Másrészt.
Tyodika (⭐️x23)
Jul 24, 2025 15:07:25
Egyrészt. Másrészt.
Hogyne már kitaláltam! Folytatom a tévés és riporteri karrieremet! Sport nem kell ha még megvan a John Harris karkötő a k.édes anyámnál és nem húzta a fonnyadt tökére Ádám jóbarátom.
Jul 24, 2025 15:07:25
Endre priusza
(
x10)
Jul 24, 2025 15:21:26
x10)
Egyrészt. Másrészt.
Lehetne mondjuk a recskázás. Csak sajnos ugye impotens.
Johann Hölzel
(
x1)
Jul 24, 2025 16:11:48
x1)
A 23-as csapdája.
Poop in the loop
(
x2)
Jul 24, 2025 16:12:37
x2)
Irgumburgum székházostrom,
Sodi seggét sütik roston.
Sodi seggét sütik roston.
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 24, 2025 16:19:35
x2)
Recskás ezt biztos barátságtalan intézkedésnek tartaná, ha még szabadlábon lenne :D
24.hu/belfold/2025/07/24/rudas-szechenyi-gyogyfurdo-14-eves-kor-alatt-nem-latogathato
24.hu/belfold/2025/07/24/rudas-szechenyi-gyogyfurdo-14-eves-kor-alatt-nem-latogathato
SyntaxError
(
x24)
Jul 24, 2025 17:16:14
x24)
Endre, ne panaszkodj! Most tudsz csak igazán felfelé ismerkedni!
Alsó ágyról a felsőre!
De semmi buzulás! Buzulás az nuku!
Alsó ágyról a felsőre!
De semmi buzulás! Buzulás az nuku!
SyntaxError
(
x24)
Jul 24, 2025 17:20:21
x24)
Evidencia:
zsidovagyokdetenyleg
Jul 24, 2025 17:37:48
Vajon meddig jutott el a klasszikus cigányidomító "Csicskám leszel vagy köcsögöm?" kérdésben, mielőtt reppent neki a parasztlengő?
Jul 24, 2025 17:37:48
Galla Miki
Jul 24, 2025 17:39:54
Mondhatjuk úgy is, hogy zárkamenővé tették! Értik?
Jul 24, 2025 17:39:54
Gyagya
Jul 24, 2025 19:26:35
A Pofa be című filmből látom magam előtt a részt csak nem Kanten Montazsibol hanem Sodi púpszászról. Felmondanának a dokik ha ez a balfasz bekerülne. Jul 24, 2025 19:26:35
Hafré
(
x5)
Jul 24, 2025 19:43:55
x5)
Endrenek eddig mindig ki kellett hozni telefonokat. Most be kell vinni.
-
Jul 24, 2025 20:08:11
Old-but-gold, magyarázó Endre
Endi, ahogy a zárkatársaknak magyarázza, hogy a világ legtermészetesebb dolga, hogy néha lecsúszik a rabnadrágja
Jul 24, 2025 20:08:11
Gyagya
Jul 24, 2025 20:43:26
Tajgi barátját ha szépen kérné tuti be csempészne neki egyet a lyukában. Jul 24, 2025 20:43:26
SnecológusHallgató
(
x4)
Jul 24, 2025 20:50:53
x4)
Meg ha már telefon. Így az uborkaszezonban óhatatlanul beugrottak a különféle áruhitelek, többek közt a telefonok, melyeket elloptak/tönkretettek/stb... Ezek továbbra is ketyegnek.
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 24, 2025 20:55:04
x2)
Azért a jó kurva anyádat Gyagyás! A segélycsalásoddal és egyéb kihágásaiddal csak azokat a magyarokat járattad le, akik normálisan dolgoznak és próbálnak kint boldogulni. Ez majd jusson eszedbe, amikor az addigra már meglévő büntetésed mellé az ebből eredő plusz éveket is megkapod ajándékba.
SyntaxError
(
x24)
Jul 24, 2025 21:56:42
x24)
Endre! Hamarosan lámpaoltás! Ma próbálj meg halkabban üvölteni az éjjel! Vannak akik aludni akarnak!
SyntaxError
(
x24)
Jul 24, 2025 22:27:31
x24)
Még mutatja is, hogy: "A múltkor... a múltkor.... bassza meg.... a múltkor a Kolompár Árpi és a Kanalas Bandi nadrágja is lecsúszott!!! Nekik lehet??!!! Nekem nem???"
Tyodika (⭐️x23)
Jul 24, 2025 22:32:27
Nem mondom le mikben vagy? Megtartottam mert majd megyek gyúrni hamarosan és ezzel is bevonzom a szabadulást. Egyszerűen nem szeretem ha proli és ronda nők vannak körülöttem edzés közben.
Jul 24, 2025 22:32:27
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 25, 2025 10:10:46
x2)
Stoki! Meg tudtad győzni a sitten az ügyészségnek a kézzel írt beadványodban, hogy amikor a rendőröket megöléssel fenyegetted, hogy az szerinted csak figyelmeztetés és nem halálos fenyegetőzés? :D
A Györkös eset óta ezt kurva komolyan veszik, így ha eddig is undorodtak tőled a rendőrök így alapjáraton, most már kibaszottul és minden bizonnyal gyűlölnek téged és remélem naponta éreztetik is veled különféle módokon.
A hivatalos közegek leszarják a te egyéni vágyvezérelt és hetyetyékkel terhelt primitív értelmezésedet. Itt nem fog kihúzni a szarból az sem, ha azt mondod, hogy nem ér amit mondtál, mert be voltál baszva.
Csak rémelem hogy a 40 fokos cellában mindennap zokogva és fókaüvöltve szenvedsz az elvonási tünetektől és izzadva riadsz fel minden gyanús neszre, mert be vagy szarva, hogy valaki betámadhat.
Azért remélem, hogy a hülye szóhasználatoddal (nyelvtanilag értem, főszabály szerint és hasonló álértelmiségi dumák) és öntelt köcsög felsőbbrendűsködő viselkedéseddel kellően felhergeled a bírót/bírónőt, hogy ha eleinte nem is akart volna olyan súlyos éveket adni, de annyira idegbe jön, hogy a maxot kapod az adott büntetésedre a sok közül.
Izzadó, elvonástól kínlódó sittes köcsög Sodi a Sodi.
A Györkös eset óta ezt kurva komolyan veszik, így ha eddig is undorodtak tőled a rendőrök így alapjáraton, most már kibaszottul és minden bizonnyal gyűlölnek téged és remélem naponta éreztetik is veled különféle módokon.
A hivatalos közegek leszarják a te egyéni vágyvezérelt és hetyetyékkel terhelt primitív értelmezésedet. Itt nem fog kihúzni a szarból az sem, ha azt mondod, hogy nem ér amit mondtál, mert be voltál baszva.
Csak rémelem hogy a 40 fokos cellában mindennap zokogva és fókaüvöltve szenvedsz az elvonási tünetektől és izzadva riadsz fel minden gyanús neszre, mert be vagy szarva, hogy valaki betámadhat.
Azért remélem, hogy a hülye szóhasználatoddal (nyelvtanilag értem, főszabály szerint és hasonló álértelmiségi dumák) és öntelt köcsög felsőbbrendűsködő viselkedéseddel kellően felhergeled a bírót/bírónőt, hogy ha eleinte nem is akart volna olyan súlyos éveket adni, de annyira idegbe jön, hogy a maxot kapod az adott büntetésedre a sok közül.
Izzadó, elvonástól kínlódó sittes köcsög Sodi a Sodi.
zsidovagyokdetenyleg
Jul 25, 2025 11:10:25
Tajgi barátját ha szépen kérné tuti be csempészne neki egyet a lyukában.
Én úgy hallottam, hogy Kiss Roland újpalotai lakost nem tették asszonnyá az IMEI-ben.
Persze vannak ennek ellentmondó hírek is, lehet, őt kéne megkérdezni erről, például indíthatna egy tisztázós lájvot.
Jul 25, 2025 11:10:25
Zegernye
(
x2)
Jul 25, 2025 11:32:07
x2)
S.Sándor zárkamenő
Jul 25, 2025 11:47:28
Repül a csicskapofon, ki tudja hol áll meg
Ki tudj a hol all meg s kit hogyan talál meg?
Fuss ha futhatsz Büdös! Csicska a neved
Csak a zoknimosás után hagyok nyugtot neked!
Dikk a rákos pedofil kutya
Jul 25, 2025 11:47:28
Kötőjel
(
x11)
Jul 25, 2025 12:21:51
x11)
ezt rgl, keresztYény tényfeltáró, vándor pap, kerekes hittérítő, satan system leleplező, feltaláló, villanyszerelő, isten embere (tiltott számára a hazugság) is megerősítette, tehát ez sziklaszilárd, megingathatatlan info info.
SyntaxError
(
x24)
Jul 25, 2025 14:12:41
x24)
Endre! Péntek van! Tudunk atomóra pontosan indulni?
Többen kérdezik!
Többen kérdezik!
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 25, 2025 14:21:15
x2)
Recskás is már csak a fegyőröktől hallja a "tudunk indulni?" kezdetű kérdést, amikor szarakodik valamit és nem hajtja időben végre az utasításokat. :D
Hahó
(
x130)
Jul 25, 2025 14:40:26
x130)
Nagyon vicces fejlemények vannak, trollégák. Tanszéki összefogással segítjük a bűnüldöző munkát, hogy stoki minél tovább bent maradhasson. És ezzel még T. néni is egyetért.
Bővebb info info 2 hét múlva.
Trampelnökúr
Jul 25, 2025 14:52:55
Nagyon vicces fejlemények vannak, trollégák. Tanszéki összefogással segítjük a bűnüldöző munkát, hogy stoki minél tovább bent maradhasson. És ezzel még T. néni is egyetért.
Na, talán végre lesz egy tisztességes merevedésem, már porcosodik.
Jul 25, 2025 14:52:55
SodiTitkosRajongója
Jul 25, 2025 14:56:00
Nagyon vicces fejlemények vannak, trollégák. Tanszéki összefogással segítjük a bűnüldöző munkát, hogy stoki minél tovább bent maradhasson.
A tanszék ott segít, ahol tud.
Jul 25, 2025 14:56:00
-
Jul 25, 2025 15:04:26
Jul 25, 2025 15:04:26
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 25, 2025 15:09:59
x20)
Én már annak is nagyon örülök, hogy ideáig eljutottunk, nyáron a közel 40 fokos alföldi kánikulában rohadjon csak egy cellában Sittes Sanyival.
SyntaxError
(
x24)
Jul 25, 2025 16:21:30
x24)
A mínuszoló Endre:
60 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

ebből a szempontból nehezebb figyelni, egyik szava üti a másikat. a fikást ebből a szempontból könnyű volt, olyan kiszámítható, mint a felületi gradiens