php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Kétlem. Dezodor is létezik a világon. Plusz azért zuhanyozni is lehet. Mondjuk a korcs még ehez is balfasz.
Azért a zuhanyzásnál szerintem Laci baràtnője már jó sokszor felizgult és ebből is lehettek konfliktusok. Úgy tudom hogy az nem opcionális hanem kötelező.
Hát nem tudom… szerintem a 15 centit nem szeretik odabent xD
Dezodor Dezső nem, de Depi Dezső hű társa a Stokinak.
Ilyen Sotki aStoki.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Egyedül van a zárkában stoki. Nem tudom, hogy ilyenkor másokkal együtt fürdetik-e, de szerintem most csak a tévébemondónak tudja mutogatni a döglött pitont.
Golda megpróbált neki adni egy szemüveget az egyik tárgyalás alkalmával, ami ha jól értettem nem sikerült. Mivel a levelekben meg a telefonon Hafréval nem említette, lehet hogy sikerült valahogy intézniük.
Ezt jó lenne tudni, mert akkor kiderülne, hogy golda hazudott-e legutóbb a trolloknak.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Az 1000 forintosra kellett volna a Tranyó feje, mert neki van zsíros Mátyás király haja és parodisztikusan hasonló feje. Recskás képe max az 5 forintos érmére való, valami korlátozott példányszámú kiadásra, amit max a gyűjtök ismernek.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Ha megcsináltatta a szemüveget, akkor valahogy be is juttatta, semmi oka nincs a bv-nek, hogy visszatartsa. Biztos vagyok benne, hogy hazudott.
vm.tiktok.com/ZNHpQWDMF5gA2-86gZ0/
vm.tiktok.com/ZNHpQW6pbgP5L-7Y2dL/
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
A lenyeg roviden, hogy az elmeorvosi vizsgalatra var, utana ugy gondolja kiengedik mert nem lesz nyomozati oka,
közbiztonsági oka lesz majd inkább, harmadik sárga papír
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Az elmeorvosi vizsgálat után lehet hogy a börtönből "kiengedik", de azonnal megy is az IMEI-be.
Azaz nyelvtanilag akár igaza is lehet a Stokinak.
Szép, hogy álmodozik a pedofil, de álmodni mindenkinek szabad!
gondolom valaki megint lihegve-hadavra hazudozott önkívületi állapotban
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Én úgy tudom, hogy korábban ugyanez a személy, Piroska néninek adta ki magát és vezette Goldát az orránál fogva.
MiközbenTibi Niki csak nevetett Sodi mamán. Káröröm volt ez, amiért ki lett dobva a haciendából.
Hú de görcsöl az anyagos a figyelemkurvulás miatt. Esetleg linket nem mellékelt Goldának? Na és miért nem? Ja mert nincs.
Mármint a hangfelvételek, amit veled beszélt és amik nem kerültek ki?
Elhitte neked, hogy nem kerültek ki? Ezt jó lenne, ha tudnák, hogy most nem ment ki semmi ilyesmi Piroska óta.
ezen hangosan felnevettem. milyen nyomozati ok? emiatt tartóztatták le:
ab) megalapozottan feltehető, hogy a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, így különösen megszökne, elrejtőzne,
ebben semmi változás nincs, ettől teljesen független, hogy milyen nyomozati cselekmények vannak, vagy nincsenek. stoki szokás szerint egy képzelt valóságban él.
A lenyeg roviden, hogy az elmeorvosi vizsgalatra var, utana ugy gondolja kiengedik mert nem lesz nyomozati oka, hogy benntartsak.
Na akkor a budai úrifiú, kiváló programozó ÉS pszichiátereket átverő kiváló színész melyik műsort fogja előadni?
A világ legnormálisabb kispolgára, aki ugyan kicsit önérzetes néha, de nyugalma miatt szóra sem érdemes benntartani?
Vagy a remegő púpú, tikkelő, agyhalott balfasz, aki jól elbeszélget a falakkal, "provokációra" meg üvöltve átkozódik, de a beteg hátával úgyse ártana a légynek se?
Igyunk egy sörtöt, he
Azt hiszi, hogy mivel az elmeorvosi vizsgálathoz szükséges a személyes jelenléte, azért tartóztatták le, hogy biztosítsák, hogy részt vegyen benne. Talán arra alapozta, hogy a büntetőeljárás sikerességét vagy valami hasonló kifejezést is megemlített valamelyik papír, vagy a kirendel védő.
De valójában nem az a fő probléma, hogy megszökhet az elmeorvosi vizsgálat elől, hanem az, hogy megszökhet az ítélet és az utána következő várható börtönbüntetés elől. Ezt is tudnia kellene, de az autipajzs keményen dolgozik.
ha elfogynak a ballib memek mi a fasz lesz véled?
Visszamegyek a balettba ugrálni.
Amúgy, semmi. The show must go on.
... legközelebb astoki majd jobban figyel... ja, várj. :D
... egyre viccesebb a börtönévad. nem hittem volna.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
évi egy fogyipapír sorozat folytatódik
El fogja kezdeni mondani a bemagolt megoldásokat. A doki meg szinte biztosan ki fogja szúrni, hogy csalni akar, amiből tudni fogja, hogy merre kell terelnie a beszélgetős részt és végül bele fog kerülni a jellemzésébe, hogy egy hazudós, felelősséget vállalni nem tudó antiszociális idióta (csak sokkal szebb szavakkal)
titán vagy rgl.
broni ♥
Erős tipp, hogy a hebroidra gondolsz.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
A rusony is ezt csinálta. Büszke volt rá hogy meghekkelte a tesztet.
Aztán mégis kiderült hogy kattos.
Jozsii Busák
Talált. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Eleg csak annyit mondani, hogy " Adamnak mar $1000 dollar felett utaltak at a rajongok, azt mondta, hogy o megforgatja".
Bármilyen furcsa ezt leírnom, de a pedofil nem elmebeteg kodefikációs értelemben, úgyhogy nem fog összejönni ez a kártya semmiképpen. Teljesen beszámítható, tudatában van annak mi a különbaég a jó és a rossz között, csak leszarja. Meg persze hülye, mint egy fél fasz, mert képtelen belátni a lehetséges következményeket.
Ide kivánkovizik ez a szép idézet:
"Bolondok háza és nem hülyék háza"
Szóval sok szép élményt a börtönévekhez púpos buzi szardarab, lenne miről mesélned, ha élve kijutnál egyszer.
" A börtön az börtön :D "
Először még zárkatársakkal volt, ezért csak a saját biztonsága érdekében rakhatták magánzárkába, azaz megdagasztották már a veknit. Biztos loop-olt nekik a pedo ügyről, hallottak Renato hugának zaklatásáról, vagy lóbálta a pitont.
|__o__|
Szóval sok szép élményt a börtönévekhez púpos buzi szardarab, lenne miről mesélned, ha élve kijutnál egyszer.
Ja már az is angyalszárny hogy a kocsmában mesélje hogy egykor ő pejinben volt pjogramozó.
ab) megalapozottan feltehető, hogy a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, így különösen megszökne, elrejtőzne,
Megnéztem volna egy fejvadász évadot is.
Mondjuk ezt elég egyszerűen meglehet oldani. Hafré felhívja a hódkurvát és annak leesik, hogy nem egy rángatozó drogos van a vonal másik oldalán hanem egy értelmes ember akinek a faszfia tud beszélni meg írni és nem neki kell hallgatni a hülyeséget, max 3 havonta beküldeni alsónadrágot.
én (Kiss Endre Farkas, sodi). - egy potenciálisan italozó - munkanélküli vagyok
Hát lehet hogy a barna úriembereket nem hatotta meg hogy "nyelftanilag nem" meg hogy "aki mondja az a petyofil!"... de remélem eljutott a szokásos mocskos anyabaszó pedofil cigányozásig ahogy ugye korábban is csinálta mert bejött.
az a probléma, hogy golda ismeri a gecisbajszút, Hafrét meg nem, ráadásul Isten nem igazodik ki az anyagos halandzsáján, lukat beszél a hód kurva hasába
A terrorosban kérte a nyomozó. Azt fel fogják használni más ügyben is.
Azert lettem volna legy a falcon amikor eloszor elhangzott a hires "Amit masnak lehet, azt nekem is lehet!" odabent.
Itt látszik, hogy mennyire elvtelen. Még csak nem is az van, hogy segíteni akarja a korcsot, hanem pusztán annyi történik, hogy megöli az ideg, hogy nem ő kapja a figyelmet, nincs kontrollja az események felett. Ha emiatt a korcs szív, neki akkor is megéri.
A fórum győzött és emiatt a nézőit bünteti pusztítóan unalmas streamekkel. CSak azon lehet röhögni, amikor a nézőszám hirtelen megugrik 8 ról 82-re. Aztán kikapcsolom.
Csak le kellett tekerni valakinek a faszáról.
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Mivel nárcisztikus, az ő fejében minden róla szól, ami érdekli.
Ezt úgy kell érteni, hogy ha történik valami, ami érdekli, például egy troll kapcsolatba lép Goldával, akkor Ádámka fejében ez az akció kizárólag őróla szól, miatta és vele kapcsolatban történt.
Ha úgy dönt, hogy nem örül neki, onnantól kezdve szent meggyőződése lesz, hogy a példában szereplő kapcsolatfelvétel nyilvánvaló célja az, hogy az ő magasságos személyével kibasszanak. Innentől kezdve pedig feljogosítva érzi magát arra, hogy minden létező eszközzel megtorolja és annak is a kurva anyját, aki ezt a jogát elvitatja tőle.
Ha ezzel a szemmel nézitek a viselkedését, akkor sok elsőre értelmetlennek tűnő húzása értelmet nyer.
Temu verziós buzigőz vibeokban van a sodi. :))
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Ez nagyon látványos lett az utóbbi időben. Korábban teljesen organikusnak tűntek a nézői, de a kicken egyre furcsább a nézőszám.
Régebben 20-30 perc volt amíg felfutott a nézőszám 100-150-re (kivéve amikor bréking lájv volt a haciendából) a kicken ehelyett úgy néz ki, hogy 3 perc alatt megérkezik két részletben 3-5 néző, aztán hirtelen felugrik a nézőszám 80-ra, majd onnan lassan felaraszol mondjuk 90-ig.
Az is tanulságos, ahogy próbálja gúnyolódással semlegesíteni az egyre feltűnőbb botozást. Most már rutinszerűen úgy indítja a lájvokat, hogy "várjunk a kínai botokra" aztán ahogy kimondja, egyből egy pakkban megjelenik a semmiből 70 új néző.
Nekem akkor állt össze a kép, amikor egyszer egy lájv közben hirtelen egy perc alatt 120-ról 60-65-re csökkent a nézőszáma. Így ment egy ideig, aztán elment és új lájvot indított a kaszinónak, ami kivételesen 70-80 néző helyett 25 nézővel ment végig. Szemre azóta se volt kaszinós lájv 70 átlagos nézőnél kevesebbel. Aznap leállhattak a botok és nem vette észre.
Ha kick partner, vagy van bármilyen más szponzorációs szerződése ami a nézett óráktól bármit függővé tesz, akkor ez nem egy drogos gyernőtt csínytevése, hanem btk-s csalás.
Remélem a kicknek van elég jelenléte európában ahhoz, hogy egy feljelentést elintézzenek, amikor (és nem ha) lebukik ezzel.
Elég morcos a hatóság most az ilyen ügyekben, pár évet biztos kap.
a szabadláb tanulsággá lett pár évre
"Szabadlábon védekezik."
Látod púp, másnak lehet, neked nem.
Szerintem a sok adósság felhalmozása mellett a "nem fatyok elmebeteg ezért nem, lehetetlen" kijelentéseid fognak a legjobban a veknibe visszarobbanni.
Ügyes voltál! :)
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Ezek szerint már tervezi a spanyol nyelvterületre való szökést...
Nem lesz ennek jó vége fifi. A dél-amerikai börtönök nem a szolnoki BV!
Szökés Szilárd és Elrejtőzés Ede integet.
És ezt milyen erkölcsi bizonyítvánnyal tervezi megvalósítani, azt nem mondta?
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Ezt komolyan bemondta egy telefonbeszélgetésbe?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
:D :D minden sunyi rohadék segélycsalása ellenére az ilyeneknél elhiszem, hogy tényleg olyan kibaszottul hülye, amilyennek látszik.
Igyunk egy sörtöt, he
Nem előbb elmondta, hogy most az a legfontosabb a számára, hogy tisztázza magát a vádak alól és ha minden ügy lepereg, majd akkor menne csak külföldre.
Narrátor: nem ezt mondta. aStoki. aPapíros. azElmebeteg.
Ha írsz neki, nagyon kérlek, hogy dobd be a leveled a google fordítóba, és spanyolul menjen be a levél! Boldozd benne sokszor és feltűnően a Mejszike, Laumó, Török, Mcpista szavakat, aztán hadd bassza a csőrét, hogy vajon mit írhattál.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
A benn levo nyelvkonyveivel mi lett? Elhasznalta budipapirnak?
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Érdekes, hogy a várt bereccsenés helyett inkább mintha egészségesebb állapotban lenne az autipajzs, mint a TEK előtti utolsó hetekben.
Nincs benne szorend vagy miafasz.
Nincs ideje külön szótárazni a felhőmérnök úrnak?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mi a faszt képzel ez magáról, hogy dirigál meg utasítgat?
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
Jaj de ari, hogy minden nap hívja a trollt, akár többször is.
Az nem esett le a Sodinak, hogy a telefonbeszélgetéseit rögzítik és bármikor elővehetik? Nem lesz így ebből feltételes szabadláb, ha maga vallja be, hogy szökni akar.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Nem de majd holnap megkerdem. Viszont a 80 perc nagyja elfustolve.
Erre a helyes válasz:
Mikbe faty, asz sok pénszbe kerül!
Gondolom arra megy ha havonta 80 perc akkor mindjárt nullázódik a kvóta.
Nem loopolásra van kitalálva a sittphone.
Tényleg krizsai andinak már megírta valaki, hogy sitten van a zaklatója? Biztos nevetne.
balek
(
x10)
Jul 29, 2025 15:11:55
x10)
Jul 29, 2025 15:11:55
Jövő héten lesz publikus.
a bajszos debilkedésével ellentétben ez a várakozás örömmel tölt el! Jul 29, 2025 15:11:55
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jul 29, 2025 15:20:32
x2)
Hadd játsszam el az ördög ügyvédjének a szerepét: ott szerintem mindenki büdös - ilyen melegben, azokban az apró cellákban...
Kétlem. Dezodor is létezik a világon. Plusz azért zuhanyozni is lehet. Mondjuk a korcs még ehez is balfasz.
-
Jul 29, 2025 15:21:55
Az utolsó képen ahol láttuk ott meg volt borotvákozva. Bár lehet csak aznapra lett neki megengedve, vagy nem tudom, hogy megy ott az ilyesmi...
Jul 29, 2025 15:21:55
Flixbus utas
Jul 29, 2025 15:21:59
Azért a zuhanyzásnál szerintem Laci baràtnője már jó sokszor felizgult és ebből is lehettek konfliktusok. Úgy tudom hogy az nem opcionális hanem kötelező.
Jul 29, 2025 15:21:59
Laci
Jul 29, 2025 15:23:31
Hát nem tudom… szerintem a 15 centit nem szeretik odabent xD
Jul 29, 2025 15:23:31
SyntaxError
(
x24)
Jul 29, 2025 15:29:58
x24)
Dezodor Dezső nem, de Depi Dezső hű társa a Stokinak.
Ilyen Sotki aStoki.
Léghajós Kapitány
Jul 29, 2025 15:46:24
Bocsi kicsit lemaradtam a dolgokról, azt lehet tudni hogy van-e már rendes szemüvege vagy abban a buzis napszemüvegben ül a sitten? :D
Jul 29, 2025 15:46:24
LaCI
Jul 29, 2025 15:53:06
Én szívesen kipróbálnám egyszer, milyen lehet a börtönben zuhanyozni. Természetesen csak a barátnőm kedvéért, akit izgat a meztelen, nedves férfitestek látványa. Nagyon fontosnak tartom azonban, hogy még a MÁSIK FÉL ENGEDÉLYE esetén is kizárjuk a homo-szexet.
Jul 29, 2025 15:53:06
-
Jul 29, 2025 15:54:51
Én szívesen kipróbálnám egyszer, milyen lehet a börtönben zuhanyozni. Természetesen csak a barátnőm kedvéért, akit izgat a meztelen, nedves férfitestek látványa. Nagyon fontosnak tartom azonban, hogy még a MÁSIK FÉL ENGEDÉLYE esetén is kizárjuk a homo-szexet.
Egyedül van a zárkában stoki. Nem tudom, hogy ilyenkor másokkal együtt fürdetik-e, de szerintem most csak a tévébemondónak tudja mutogatni a döglött pitont.
Jul 29, 2025 15:54:51
-
Jul 29, 2025 15:58:43
Bocsi kicsit lemaradtam a dolgokról, azt lehet tudni hogy van-e már rendes szemüvege vagy abban a buzis napszemüvegben ül a sitten? :D
Golda megpróbált neki adni egy szemüveget az egyik tárgyalás alkalmával, ami ha jól értettem nem sikerült. Mivel a levelekben meg a telefonon Hafréval nem említette, lehet hogy sikerült valahogy intézniük.
Jul 29, 2025 15:58:43
Hahó
(
x130)
Jul 29, 2025 16:04:28
x130)
Ezt jó lenne tudni, mert akkor kiderülne, hogy golda hazudott-e legutóbb a trolloknak.
SyntaxError
(
x24)
Jul 29, 2025 16:19:03
x24)
Endre! Az adósok fizetnek! Van pééénz!!! Meg vagy mentve!
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 29, 2025 16:27:15
x2)
Az 1000 forintosra kellett volna a Tranyó feje, mert neki van zsíros Mátyás király haja és parodisztikusan hasonló feje. Recskás képe max az 5 forintos érmére való, valami korlátozott példányszámú kiadásra, amit max a gyűjtök ismernek.
ascites
(
x56)
Jul 29, 2025 16:34:34
x56)
Ha megcsináltatta a szemüveget, akkor valahogy be is juttatta, semmi oka nincs a bv-nek, hogy visszatartsa. Biztos vagyok benne, hogy hazudott.
NBVNG
(
x1)
Jul 29, 2025 17:18:20
x1)
Az utolsó képen ahol láttuk ott meg volt borotvákozva. Bár lehet csak aznapra lett neki megengedve, vagy nem tudom, hogy megy ott az ilyesmi...
vm.tiktok.com/ZNHpQWDMF5gA2-86gZ0/
vm.tiktok.com/ZNHpQW6pbgP5L-7Y2dL/
Hafré
(
x5)
Jul 29, 2025 17:36:13
x5)
Hivott Stoki megint kavar valaki mert az anyjat felhivtak h kikerultek _hangfelvetelek_.
A lenyeg roviden, hogy az elmeorvosi vizsgalatra var, utana ugy gondolja kiengedik mert nem lesz nyomozati oka, hogy benntartsak. Nagyjabol ennyi nem nagyon tudtam most odafigyelni majd meg beszelunk valoszinuleg csak holnap.
A lenyeg roviden, hogy az elmeorvosi vizsgalatra var, utana ugy gondolja kiengedik mert nem lesz nyomozati oka, hogy benntartsak. Nagyjabol ennyi nem nagyon tudtam most odafigyelni majd meg beszelunk valoszinuleg csak holnap.
herr_schwechater
(
x5)
Jul 29, 2025 17:39:01
x5)
A lenyeg roviden, hogy az elmeorvosi vizsgalatra var, utana ugy gondolja kiengedik mert nem lesz nyomozati oka,
közbiztonsági oka lesz majd inkább, harmadik sárga papír
halottpiton
(
x2)
Jul 29, 2025 17:40:03
x2)
Milyen hangfelvétel? A Piroska néni féle, mert ugye azt korábban már golda is mondta az egyik hívásban, hogy tud róla.
megbasztál egy faszt
SyntaxError
(
x24)
Jul 29, 2025 17:45:32
x24)
Hivott Stoki megint kavar valaki mert az anyjat felhivtak h kikerultek _hangfelvetelek_.
Az elmeorvosi vizsgálat után lehet hogy a börtönből "kiengedik", de azonnal megy is az IMEI-be.
Azaz nyelvtanilag akár igaza is lehet a Stokinak.
-
Jul 29, 2025 17:55:16
Szép, hogy álmodozik a pedofil, de álmodni mindenkinek szabad!
Jul 29, 2025 17:55:16
öklendező szerelő
(
x4)
Jul 29, 2025 17:56:04
x4)
Milyen hangfelvétel? A Piroska néni féle, mert ugye azt korábban már golda is mondta az egyik hívásban, hogy tud róla.
SyntaxError
(
x24)
Jul 29, 2025 17:57:45
x24)
Én úgy tudom, hogy korábban ugyanez a személy, Piroska néninek adta ki magát és vezette Goldát az orránál fogva.
Miközben
-
Jul 29, 2025 18:05:27
Hú de görcsöl az anyagos a figyelemkurvulás miatt. Esetleg linket nem mellékelt Goldának? Na és miért nem? Ja mert nincs.
Jul 29, 2025 18:05:27
-
Jul 29, 2025 18:15:45
Mármint a hangfelvételek, amit veled beszélt és amik nem kerültek ki?
Elhitte neked, hogy nem kerültek ki? Ezt jó lenne, ha tudnák, hogy most nem ment ki semmi ilyesmi Piroska óta.
Jul 29, 2025 18:15:45
Hahó
(
x130)
Jul 29, 2025 18:21:23
x130)
az elmeorvosi vizsgalatra var, utana ugy gondolja kiengedik mert nem lesz nyomozati oka, hogy benntartsak
ezen hangosan felnevettem. milyen nyomozati ok? emiatt tartóztatták le:
ebben semmi változás nincs, ettől teljesen független, hogy milyen nyomozati cselekmények vannak, vagy nincsenek. stoki szokás szerint egy képzelt valóságban él.
Ténfép
(
x5)
Jul 29, 2025 18:37:01
x5)
A lenyeg roviden, hogy az elmeorvosi vizsgalatra var, utana ugy gondolja kiengedik mert nem lesz nyomozati oka, hogy benntartsak.
Na akkor a budai úrifiú, kiváló programozó ÉS pszichiátereket átverő kiváló színész melyik műsort fogja előadni?
A világ legnormálisabb kispolgára, aki ugyan kicsit önérzetes néha, de nyugalma miatt szóra sem érdemes benntartani?
Vagy a remegő púpú, tikkelő, agyhalott balfasz, aki jól elbeszélget a falakkal, "provokációra" meg üvöltve átkozódik, de a beteg hátával úgyse ártana a légynek se?
-
Jul 29, 2025 18:37:57
ezen hangosan felnevettem. milyen nyomozati ok?
Azt hiszi, hogy mivel az elmeorvosi vizsgálathoz szükséges a személyes jelenléte, azért tartóztatták le, hogy biztosítsák, hogy részt vegyen benne. Talán arra alapozta, hogy a büntetőeljárás sikerességét vagy valami hasonló kifejezést is megemlített valamelyik papír, vagy a kirendel védő.
De valójában nem az a fő probléma, hogy megszökhet az elmeorvosi vizsgálat elől, hanem az, hogy megszökhet az ítélet és az utána következő várható börtönbüntetés elől. Ezt is tudnia kellene, de az autipajzs keményen dolgozik.
Jul 29, 2025 18:37:57
gobesug
(
x30)
Jul 29, 2025 18:49:16
x30)
SyntaxError
(
x24)
Jul 29, 2025 18:54:51
x24)
Visszamegyek a balettba ugrálni.
Amúgy, semmi. The show must go on.
Sztrapacska
(
x6)
Jul 29, 2025 19:00:09
x6)
Endrét eddig pontosan annyi elmeorvos tartotta elmebetegnek, ahánynak csak a látóterébe került. Ezúttal biztosan más lesz.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Tlpszchptks Trbmxr
Jul 29, 2025 19:13:21
Endrét eddig pontosan annyi elmeorvos tartotta elmebetegnek, ahánynak csak a látóterébe került. Ezúttal biztosan más lesz.
... legközelebb astoki majd jobban figyel... ja, várj. :D
... egyre viccesebb a börtönévad. nem hittem volna.
Jul 29, 2025 19:13:21
herr_schwechater
(
x5)
Jul 29, 2025 19:15:01
x5)
évi egy fogyipapír sorozat folytatódik
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 29, 2025 19:25:43
x16)
Auticunami on the run... Gyagyás is beilleszkedett a mintába, már nem tarthatja többnek magát a többi retardálttól (már eddig sem, mert eddig is megkapta a "Nem-meghatározott személyiségzavar - F6090, Alkalmazkodási zavarok - F4320" minősítéseket).
Azt, hogy teljesen normális vagyok, az bizonyítja jól, hogy engem még semmilyen hivatalos eljárásban nem küldtek elmeorvosi vizsgálatra, pedig - hogy csak a férfiakat említsem, tehát Takács Rózsát, Tauzin Krisztinát, egy orvosnő ismerősünket, valamint egy vele közös ismerőst, és mellettük Szekeres Máriát kihagyjam, az alábbi ismerőseimet mind külték már:
Hajdu Attila, Kaufmann Kaufmann tanár úr, Molnár F. Árpád, Rácz Gábor László, Borbély József, Minda Zoltán, Szabó Attila (Borbély József volt kollégája), Sherlock Porks Sherlock Porks, Mónus Áron, Soós József Titán, dr. Monostory Attila, Bustya Tibor, Csiza Csaba, Kiss Roland, valamint Nagy Sándor (Naleksz, Molnár F. Árpád csapatából), és asszem a Domján Tibi is.
Hajdu Attila, Kaufmann Kaufmann tanár úr, Molnár F. Árpád, Rácz Gábor László, Borbély József, Minda Zoltán, Szabó Attila (Borbély József volt kollégája), Sherlock Porks Sherlock Porks, Mónus Áron, Soós József Titán, dr. Monostory Attila, Bustya Tibor, Csiza Csaba, Kiss Roland, valamint Nagy Sándor (Naleksz, Molnár F. Árpád csapatából), és asszem a Domján Tibi is.
folytatom:
Hajdu Attila
volemort ;)
Nagy Sándor (Naleksz)
Domján Tibor
stb. stb.
és még tudnám hosszasan sorolni az elmeorvoshoz idézett ismerőseimet.
Ilyen a valóságban nincs.
Ez kizárt.
Ezek az emberek bizonyítják, hogy ez az egész nem a valósűg. :))))))))))))))))))
Hajdu Attila
volemort ;)
Nagy Sándor (Naleksz)
Domján Tibor
stb. stb.
és még tudnám hosszasan sorolni az elmeorvoshoz idézett ismerőseimet.
Ilyen a valóságban nincs.
Ez kizárt.
Ezek az emberek bizonyítják, hogy ez az egész nem a valósűg. :))))))))))))))))))
Ezeket az embereket én mind ismerem, és mindegyik volt már elmeorvosi vizsgálatra idézve.
Ilyen a valóságban elképzelhetetlen.
Lehetetlen, kizárt.
Ez kizártja, hogy szar emebr lennél.
Mert senki nem a valóság.
Ez lehetetlen.
Egy ember nem ismerhet ennyi embert, akinél felmerült, hogy őrültek lehetnek. Ez statisztikaileg kizárt.
Teljesen egyértelmű, hogy ezek csak azért vannak ennyien, hogy a történet írója teszteljen engem :DDDDDDD
Ha egy picit ügyelni próbált a valószerűségre, akkor valamikor nekem is lett volna ilyen vizsgálatom, de nekem nem volt :))))
Ilyen a valóságban elképzelhetetlen.
Lehetetlen, kizárt.
Ez kizártja, hogy szar emebr lennél.
Mert senki nem a valóság.
Ez lehetetlen.
Egy ember nem ismerhet ennyi embert, akinél felmerült, hogy őrültek lehetnek. Ez statisztikaileg kizárt.
Teljesen egyértelmű, hogy ezek csak azért vannak ennyien, hogy a történet írója teszteljen engem :DDDDDDD
Ha egy picit ügyelni próbált a valószerűségre, akkor valamikor nekem is lett volna ilyen vizsgálatom, de nekem nem volt :))))
De ennyi nem lehet, ez hülyeség.
Itt bukott le a szimuláció :)))))))))))))))
Innentő nem érv semmi, amiben én nem vagyok benne, mert az nincs. Ez a bizonyíték rá. Ez a sok ember, akikről pontosan tudom, hogy már idézték őlet elmeorvoshoz :))))
Itt bukott le a szimuláció :)))))))))))))))
Innentő nem érv semmi, amiben én nem vagyok benne, mert az nincs. Ez a bizonyíték rá. Ez a sok ember, akikről pontosan tudom, hogy már idézték őlet elmeorvoshoz :))))
Rengeeg rendőrségi kihallgatásom volt.
A Takács Rózsát a legelő után a Dombaihoz küldték.
Rengeteg bírósági tárgyalásom volt.
Borbélyt, Minda Zolit, Kaufmannt, stb. az első pár után elmeorvoshoz küldték.
Én vagyok az egyetlen, akinél ilyen soha fel sem merült.
A Takács Rózsát a legelő után a Dombaihoz küldték.
Rengeteg bírósági tárgyalásom volt.
Borbélyt, Minda Zolit, Kaufmannt, stb. az első pár után elmeorvoshoz küldték.
Én vagyok az egyetlen, akinél ilyen soha fel sem merült.
Az összes többi ismerősömnek csak kezelhető mentális nehézségei vannak, azt mondtam az Eszternek is.
Kb. 20-25 ismerősöm vn, akit már vizsgált elmeorvos, de személyes tapasztalataim szerint az egyetlen, akinél ez valóban indokolt a Takács Rózsa.
Jó, a Szekeres Mária mellette határeset.
Kb. 20-25 ismerősöm vn, akit már vizsgált elmeorvos, de személyes tapasztalataim szerint az egyetlen, akinél ez valóban indokolt a Takács Rózsa.
Jó, a Szekeres Mária mellette határeset.
Egészséges és kiegyensúlyozott vagyok. Kapásból tudok több mint 20 havert felsorolni, akiknél valamely eljárás valamely szakaszában szükséges gondolta a hatóság az elmeorvosi vizsgálatot, nálam viszont annak ellenére sem merült fel soha semmi ilyesmi, hogy egyáltalán nem fogom vissza magam egyetlen eljárásban sem.
Színészkedjen, aki Oscar-t akar :D
Színészkedjen, aki Oscar-t akar :D
noikabatgomb
(
x10)
Jul 29, 2025 19:35:28
x10)
Most akkor felkeszulunk a Rorschach tesztre?
- mit lat a kepen
- ket gorilla szexel
- es ezen?
- Jo, de eltalatam az elozot?
- mit lat a kepen
- ket gorilla szexel
- es ezen?
-
Jul 29, 2025 19:45:59
- mit lat a kepen
- ket gorilla szexel
- es ezen?
- mit lat a kepen
- ket gorilla szexel
- es ezen?
El fogja kezdeni mondani a bemagolt megoldásokat. A doki meg szinte biztosan ki fogja szúrni, hogy csalni akar, amiből tudni fogja, hogy merre kell terelnie a beszélgetős részt és végül bele fog kerülni a jellemzésébe, hogy egy hazudós, felelősséget vállalni nem tudó antiszociális idióta (csak sokkal szebb szavakkal)
Jul 29, 2025 19:45:59
halottpiton
(
x2)
Jul 29, 2025 19:49:09
x2)
Pontosan, semmilyen pszichológust és vagy pszichiátert nem fog tudni átbaszni. A legutolsó tiktikcigányoknak is csak másodpercek kellettek, hogy levágják, hogy mekkora retek féreg :)
megbasztál egy faszt
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 29, 2025 20:31:34
x20)
Játszunk, vajon melyik mellékszereplő az alábbi mondat szerzője?
"ÓVAKODJ A SPRONZTÓL!"
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
"ÓVAKODJ A SPRONZTÓL!"
JuDKa
(
x1)
Jul 29, 2025 21:17:10
x1)
"ÓVAKODJ A SPRONZTÓL!"
"ÓVAKODJ A SPRONZTÓL!"
titán vagy rgl.
CafkaMarci
(
x5)
Jul 29, 2025 21:37:20
x5)
"ÓVAKODJ A SPRONZTÓL!"
"ÓVAKODJ A SPRONZTÓL!"
banshee
(
x23)
Jul 29, 2025 21:48:34
x23)
- mit lat a kepen
- ket gorilla szexel
- es ezen?
- mit lat a kepen
- ket gorilla szexel
- es ezen?
A rusony is ezt csinálta. Büszke volt rá hogy meghekkelte a tesztet.
Aztán mégis kiderült hogy kattos.
Jozsii Busák
(
x5)
Jul 29, 2025 21:48:37
x5)
.
Anyagost mondtad neki hogy kitalált leveleket leskel amit az ő nevében ír és ezzel gyűjti a fizetős feliratkozókat,meg mindenféle történetet kitalál a nevében? Jó ha tisztában van vele mit csinál a háta mögött hiába bízik benne.. .
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 29, 2025 22:47:37
x20)
Talált. :D
Endre legjobb baratai
Jul 29, 2025 22:55:17
Anyagost mondtad neki hogy kitalált leveleket leskel amit az ő nevében ír és ezzel gyűjti a fizetős feliratkozókat,meg mindenféle történetet kitalál a nevében? Jó ha tisztában van vele mit csinál a háta mögött hiába bízik benne..
Eleg csak annyit mondani, hogy " Adamnak mar $1000 dollar felett utaltak at a rajongok, azt mondta, hogy o megforgatja".
Jul 29, 2025 22:55:17
SyntaxError
(
x24)
Jul 30, 2025 00:26:12
x24)
Endre, megint nagyon hangosak vagytok Sittes Sanyival! Halkabban éljetek házas életet! Tudjuk, hogy közléskényszeres vagy, de nem tartozik másokra, hogy mennyire élvezed!
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 30, 2025 00:33:55
x20)
Mondjuk nem csodálom, hogy egyedül van egy zárkában, a loopolásával Kistarcsán lehetett volna vallatni a 'rendszer ellenségeit'.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Angol Troll
(
x1)
Jul 30, 2025 00:56:04
x1)
Drogos Geci
Most tenyleg az lesz hogy minden egyes Hafre poszt utan rohansz a Goldahoz arulkodni hogy hatha vissza fogad a kebleire? Ezzel probalot kompenzalni hogy a csaladod ruhel es ha kapsz egy kis figyelmet akkor boldog lehetsz?
Kurvara nem fog menni jo lenne ha beletorodnel hogy valaki tenyleg pofan fog baszni egyszer amikor titokban mesz az 5 kerbe vasarolni a szokasos anyagodat.
Aztan ha egyszer valaki felkerdez nem fogsz tudni mindig arra hivatkozni hogy dolgozol vagy vendegek vannak nalad.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Most tenyleg az lesz hogy minden egyes Hafre poszt utan rohansz a Goldahoz arulkodni hogy hatha vissza fogad a kebleire? Ezzel probalot kompenzalni hogy a csaladod ruhel es ha kapsz egy kis figyelmet akkor boldog lehetsz?
Kurvara nem fog menni jo lenne ha beletorodnel hogy valaki tenyleg pofan fog baszni egyszer amikor titokban mesz az 5 kerbe vasarolni a szokasos anyagodat.
Aztan ha egyszer valaki felkerdez nem fogsz tudni mindig arra hivatkozni hogy dolgozol vagy vendegek vannak nalad.
horgász
(
x10)
Jul 30, 2025 00:58:39
x10)
Bármilyen furcsa ezt leírnom, de a pedofil nem elmebeteg kodefikációs értelemben, úgyhogy nem fog összejönni ez a kártya semmiképpen. Teljesen beszámítható, tudatában van annak mi a különbaég a jó és a rossz között, csak leszarja. Meg persze hülye, mint egy fél fasz, mert képtelen belátni a lehetséges következményeket.
Ide kivánkovizik ez a szép idézet:
"Bolondok háza és nem hülyék háza"
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jul 30, 2025 05:41:16
x7)
Sodi abban bízik, hogy az elmeorvosi vizsgálat után ki fogják engedni a börtönből. Nyelvtanilag igaza van, mert áthelyezik az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógy Intézetbe.
|__o__|
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 30, 2025 07:09:29
x2)
Nézd a jó oldalát Recskás! Legalább nem kell bajlódnod az álláskereséssel és az emailek olvasásával és megválaszolásával. Mondják már így is kvázi használhatatlan munkaerő vagy, de az más kérdés. Most lesz lehetőséged egy pár évet digitálisan intoxikálni magad.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jul 30, 2025 07:35:31
x7)
Először még zárkatársakkal volt, ezért csak a saját biztonsága érdekében rakhatták magánzárkába, azaz megdagasztották már a veknit. Biztos loop-olt nekik a pedo ügyről, hallottak Renato hugának zaklatásáról, vagy lóbálta a pitont.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jul 30, 2025 08:01:22
x4)
Ja már az is angyalszárny hogy a kocsmában mesélje hogy egykor ő pejinben volt pjogramozó.
fütyizel
Jul 30, 2025 08:02:10
Megnéztem volna egy fejvadász évadot is.
Drogos Geci
Most tenyleg az lesz hogy minden egyes Hafre poszt utan rohansz a Goldahoz arulkodni hogy hatha vissza fogad a kebleire?
Most tenyleg az lesz hogy minden egyes Hafre poszt utan rohansz a Goldahoz arulkodni hogy hatha vissza fogad a kebleire?
Mondjuk ezt elég egyszerűen meglehet oldani. Hafré felhívja a hódkurvát és annak leesik, hogy nem egy rángatozó drogos van a vonal másik oldalán hanem egy értelmes ember akinek a faszfia tud beszélni meg írni és nem neki kell hallgatni a hülyeséget, max 3 havonta beküldeni alsónadrágot.
Jul 30, 2025 08:02:10
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jul 30, 2025 08:03:53
x4)
Hát lehet hogy a barna úriembereket nem hatotta meg hogy "nyelftanilag nem" meg hogy "aki mondja az a petyofil!"... de remélem eljutott a szokásos mocskos anyabaszó pedofil cigányozásig ahogy ugye korábban is csinálta mert bejött.
herr_schwechater
(
x5)
Jul 30, 2025 08:07:00
x5)
az a probléma, hogy golda ismeri a gecisbajszút, Hafrét meg nem, ráadásul Isten nem igazodik ki az anyagos halandzsáján, lukat beszél a hód kurva hasába
EasybankosPedo
(
x21)
Jul 30, 2025 10:23:52
x21)
Egyébként az elmeorvosi vizsgálat az nem a csehszlovák jégkorongozó ügyéhez tartozik, nem abba az ügybe kérte a bíró a vizsgálatot? Legalábbis most nézem pédián, és 06.10 az a tárgyalás volt. "Június 10-én (kedden) reggel SoDI összebilincselt kézzel és lábbal, vezetőszáron, börtönőrök gyűrűjében megjelent a bíróságon [138][139][140], hogy szembenézzen a csehszlovák jégkorongozóval. " Majd itt kerül említésre a vizsgálat is " 2. már biztos, hogy Trottelt meg fogja vizsgálni egy elmeorvosi szakértő, hogy megállapítsák, hogy beszámítható-e, ". Tehát ennek a vizsgálatnak nem sok köze van ahhoz, ami miatt előzetesbe van. Lényegébe megint nem tudja melyik ügybe mi történik, miről szól az adott ügy, lásd azt hiszi most, hogy azzal a papírral kiszabadulhat majd.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Hahó
(
x130)
Jul 30, 2025 10:24:52
x130)
régebben volt a pedofilnak az a mondása a legnagyobb szar közepette is, hogy "történnek azért jó dolgok is". pl. amikor kapott 1000 euró hitelkeret emelés, ami 1-2 hónapra megmentette a csődtől.
most vajon mi lehet az ilyen jó dolog az életében?
"kaptam 30 centi wc-papírt, történnek azért jó dolgok is"
most vajon mi lehet az ilyen jó dolog az életében?
Hahó
(
x130)
Jul 30, 2025 10:30:48
x130)
Egyébként az elmeorvosi vizsgálat az nem a csehszlovák jégkorongozó ügyéhez tartozik, nem abba az ügybe kérte a bíró a vizsgálatot? Legalábbis most nézem pédián, és 06.10 az a tárgyalás volt. "Június 10-én (kedden) reggel SoDI összebilincselt kézzel és lábbal, vezetőszáron, börtönőrök gyűrűjében megjelent a bíróságon [138][139][140], hogy szembenézzen a csehszlovák jégkorongozóval. " Majd itt kerül említésre a vizsgálat is " 2. már biztos, hogy Trottelt meg fogja vizsgálni egy elmeorvosi szakértő, hogy megállapítsák, hogy beszámítható-e, ". Tehát ennek a vizsgálatnak nem sok köze van ahhoz, ami miatt előzetesbe van. Lényegébe megint nem tudja melyik ügybe mi történik, miről szól az adott ügy, lásd azt hiszi most, hogy azzal a papírral kiszabadulhat majd.
A terrorosban kérte a nyomozó. Azt fel fogják használni más ügyben is.
noikabatgomb
(
x10)
Jul 30, 2025 11:26:25
x10)
Azert lettem volna legy a falcon amikor eloszor elhangzott a hires "Amit masnak lehet, azt nekem is lehet!" odabent.
Tyoproni2
Jul 30, 2025 11:28:05
Hafre, mi lenne ha legkozelebb levelet nemetul irnad a gyagyasnak? ugyis olyan jol beszeli a nyelvet csak nem okozna neki gondot :D
Jul 30, 2025 11:28:05
+
Jul 30, 2025 12:03:08
Drogos Geci
Menjen csak, most is asodit szopatták az anyagos árulkodása miatt :D Most tenyleg az lesz hogy minden egyes Hafre poszt utan rohansz a Goldahoz arulkodni hogy hatha vissza fogad a kebleire?
Jul 30, 2025 12:03:08
ascites
(
x56)
Jul 30, 2025 12:14:13
x56)
Menjen csak, most is asodit szopatták az anyagos árulkodása miatt :D
Itt látszik, hogy mennyire elvtelen. Még csak nem is az van, hogy segíteni akarja a korcsot, hanem pusztán annyi történik, hogy megöli az ideg, hogy nem ő kapja a figyelmet, nincs kontrollja az események felett. Ha emiatt a korcs szív, neki akkor is megéri.
-
Jul 30, 2025 12:30:53
megöli az ideg, hogy nem ő kapja a figyelmet, nincs kontrollja az események felett
A fórum győzött és emiatt a nézőit bünteti pusztítóan unalmas streamekkel. CSak azon lehet röhögni, amikor a nézőszám hirtelen megugrik 8 ról 82-re. Aztán kikapcsolom.
Jul 30, 2025 12:30:53
Kakaspina
(
x20)
Jul 30, 2025 12:34:13
x20)
Ádám egy öngyűlölő buzi
Jul 30, 2025 12:39:22
Mivel nárcisztikus, az ő fejében minden róla szól, ami érdekli.
Ezt úgy kell érteni, hogy ha történik valami, ami érdekli, például egy troll kapcsolatba lép Goldával, akkor Ádámka fejében ez az akció kizárólag őróla szól, miatta és vele kapcsolatban történt.
Ha úgy dönt, hogy nem örül neki, onnantól kezdve szent meggyőződése lesz, hogy a példában szereplő kapcsolatfelvétel nyilvánvaló célja az, hogy az ő magasságos személyével kibasszanak. Innentől kezdve pedig feljogosítva érzi magát arra, hogy minden létező eszközzel megtorolja és annak is a kurva anyját, aki ezt a jogát elvitatja tőle.
Ha ezzel a szemmel nézitek a viselkedését, akkor sok elsőre értelmetlennek tűnő húzása értelmet nyer.
Jul 30, 2025 12:39:22
Eazy
(
x10)
Jul 30, 2025 13:14:08
x10)
Temu verziós buzigőz vibeokban van a sodi. :))
Anyagosfigyelő
Jul 30, 2025 13:24:50
Ez nagyon látványos lett az utóbbi időben. Korábban teljesen organikusnak tűntek a nézői, de a kicken egyre furcsább a nézőszám.
Régebben 20-30 perc volt amíg felfutott a nézőszám 100-150-re (kivéve amikor bréking lájv volt a haciendából) a kicken ehelyett úgy néz ki, hogy 3 perc alatt megérkezik két részletben 3-5 néző, aztán hirtelen felugrik a nézőszám 80-ra, majd onnan lassan felaraszol mondjuk 90-ig.
Az is tanulságos, ahogy próbálja gúnyolódással semlegesíteni az egyre feltűnőbb botozást. Most már rutinszerűen úgy indítja a lájvokat, hogy "várjunk a kínai botokra" aztán ahogy kimondja, egyből egy pakkban megjelenik a semmiből 70 új néző.
Nekem akkor állt össze a kép, amikor egyszer egy lájv közben hirtelen egy perc alatt 120-ról 60-65-re csökkent a nézőszáma. Így ment egy ideig, aztán elment és új lájvot indított a kaszinónak, ami kivételesen 70-80 néző helyett 25 nézővel ment végig. Szemre azóta se volt kaszinós lájv 70 átlagos nézőnél kevesebbel. Aznap leállhattak a botok és nem vette észre.
Jul 30, 2025 13:24:50
Czenki mama
Jul 30, 2025 13:38:08
Most már rutinszerűen úgy indítja a lájvokat, hogy "várjunk a kínai botokra" aztán ahogy kimondja, egyből egy pakkban megjelenik a semmiből 70 új néző.
Ha kick partner, vagy van bármilyen más szponzorációs szerződése ami a nézett óráktól bármit függővé tesz, akkor ez nem egy drogos gyernőtt csínytevése, hanem btk-s csalás.
Remélem a kicknek van elég jelenléte európában ahhoz, hogy egy feljelentést elintézzenek, amikor (és nem ha) lebukik ezzel.
Jul 30, 2025 13:38:08
sírógörcs
(
x4)
Jul 30, 2025 13:39:49
x4)
SyntaxError
(
x24)
Jul 30, 2025 14:18:34
x24)
Minden YO. O és K.
A keserkéző, rakétázó, ritmikus Endre:
A keserkéző, rakétázó, ritmikus Endre:
SyntaxError
(
x24)
Jul 30, 2025 14:23:09
x24)
Ajaj Endre! Újabb "kedvezőtlen" előjel:

De nem kell aggódni, a Blahán még nincs ilyen szabály!

De nem kell aggódni, a Blahán még nincs ilyen szabály!
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 30, 2025 15:04:37
x20)
www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/kommentben-fenyegette-a-miniszterelnokot-par-oran
Hogy is voltak ezek nálad, Fikás?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Apmz
(
x1)
Jul 30, 2025 15:39:41
x1)
www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/kommentben-fenyegette-a-miniszterelnokot-par-oran
Elég morcos a hatóság most az ilyen ügyekben, pár évet biztos kap.
nmthrwwy420
(
x10)
Jul 30, 2025 15:50:53
x10)
"Szabadlábon védekezik."
Látod púp, másnak lehet, neked nem.
Szerintem a sok adósság felhalmozása mellett a "nem fatyok elmebeteg ezért nem, lehetetlen" kijelentéseid fognak a legjobban a veknibe visszarobbanni.
Ügyes voltál! :)
Hafré
(
x5)
Jul 30, 2025 17:35:41
x5)
Ma Stoki az ncore-rol egy spanyol kezdo nyelvtan konyv elso fejezetet kerte kinyomtatva, hatha beengedik es tud tanulni. Szerinte ettol minden problemaja megoldodna. Mára ennyi.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 30, 2025 17:36:49
x20)
Spanyol.. amikor az angol sem megy XD
Again mine the access
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Again mine the access
SyntaxError
(
x24)
x24)
Ma Stoki az ncore-rol egy spanyol kezdo nyelvtan konyv elso fejezetet kerte kinyomtatva, hatha beengedik es tud tanulni. Szerinte ettol minden problemaja megoldodna. Mára ennyi.
Ezek szerint már tervezi a spanyol nyelvterületre való szökést...
Nem lesz ennek jó vége fifi. A dél-amerikai börtönök nem a szolnoki BV!
Hafré
(
x5)
Jul 30, 2025 17:38:02
x5)
Igen kerdeztem, hogy disszidalna -e azt mondta egy jo ajanlat eseten persze. Tervez meg ITban dolgozni.
SyntaxError
(
x24)
Jul 30, 2025 17:40:24
x24)
Igen kerdeztem, hogy disszidalna -e azt mondta egy jo ajanlat eseten persze. Tervez meg ITban dolgozni.
Szökés Szilárd és Elrejtőzés Ede integet.
nmthrwwy420
(
x10)
Jul 30, 2025 17:42:42
x10)
És ezt milyen erkölcsi bizonyítvánnyal tervezi megvalósítani, azt nem mondta?
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 30, 2025 17:42:50
x20)
Ténfép
(
x5)
Jul 30, 2025 17:43:05
x5)
Igen kerdeztem, hogy disszidalna -e azt mondta egy jo ajanlat eseten persze.
:D :D minden sunyi rohadék segélycsalása ellenére az ilyeneknél elhiszem, hogy tényleg olyan kibaszottul hülye, amilyennek látszik.
SyntaxError
(
x24)
Jul 30, 2025 17:56:25
x24)
Nem előbb elmondta, hogy most az a legfontosabb a számára, hogy tisztázza magát a vádak alól és ha minden ügy lepereg, majd akkor menne csak külföldre.
Narrátor: nem ezt mondta. aStoki. aPapíros. azElmebeteg.
CafkaMarci
(
x5)
Jul 30, 2025 17:58:34
x5)
Ha írsz neki, nagyon kérlek, hogy dobd be a leveled a google fordítóba, és spanyolul menjen be a levél! Boldozd benne sokszor és feltűnően a Mejszike, Laumó, Török, Mcpista szavakat, aztán hadd bassza a csőrét, hogy vajon mit írhattál.
démondémon
(
x2)
Jul 30, 2025 17:59:02
x2)
-
Jul 30, 2025 17:59:23
Érdekes, hogy a várt bereccsenés helyett inkább mintha egészségesebb állapotban lenne az autipajzs, mint a TEK előtti utolsó hetekben.
Jul 30, 2025 17:59:23
Hafré
(
x5)
Jul 30, 2025 17:59:37
x5)
ascites
(
x56)
Jul 30, 2025 18:01:18
x56)
És az kiderült, hogy miért van magánzárkában? Vagy hogy mióta?
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 30, 2025 18:04:38
x20)
Nincs ideje külön szótárazni a felhőmérnök úrnak?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Jul 30, 2025 18:05:54
x12)
Mi a faszt képzel ez magáról, hogy dirigál meg utasítgat?
halottpiton
(
x2)
Jul 30, 2025 18:07:32
x2)
Ugye akkor megadta az nCore felhasználónevét és jelszavát is? :)
megbasztál egy faszt
Hahó
(
x130)
Jul 30, 2025 18:08:27
x130)
Jaj de ari, hogy minden nap hívja a trollt, akár többször is.
Endre priusza
(
x10)
Jul 30, 2025 18:09:09
x10)
Az nem esett le a Sodinak, hogy a telefonbeszélgetéseit rögzítik és bármikor elővehetik? Nem lesz így ebből feltételes szabadláb, ha maga vallja be, hogy szökni akar.
öklendező szerelő
(
x4)
Jul 30, 2025 18:13:30
x4)
perui béranya lesz ebből, nem brazil
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Hafré
(
x5)
Jul 30, 2025 18:14:59
x5)
És az kiderült, hogy miért van magánzárkában? Vagy hogy mióta?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jul 30, 2025 18:20:19
x4)
Erre a helyes válasz:
Mikbe faty, asz sok pénszbe kerül!
Gondolom arra megy ha havonta 80 perc akkor mindjárt nullázódik a kvóta.
Hahó
(
x130)
Jul 30, 2025 18:21:34
x130)
Nem loopolásra van kitalálva a sittphone.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jul 30, 2025 18:23:27
x4)
Endre natyon jó a pörtön műsor!
Együtt nézzük Andival a Tyityával és Laujával
Hahó
(
x130)
Jul 30, 2025 18:24:41
x130)
Endre natyon jó a pörtön műsor!
Tényleg krizsai andinak már megírta valaki, hogy sitten van a zaklatója? Biztos nevetne.
SyntaxError
(
x24)
Jul 30, 2025 18:27:27
x24)
Ohhh.... már látom miért spanyolozik aSodi...
telex.hu/gazdasag/2025/07/30/hotel-atrio-del-mar-spanyolorszag-lmbtq
Endre! Nekik lehet buzulni a négy csillagos szállodában, neked nem!
telex.hu/gazdasag/2025/07/30/hotel-atrio-del-mar-spanyolorszag-lmbtq
Endre! Nekik lehet buzulni a négy csillagos szállodában, neked nem!
66 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

KAAMUUUUUU