Kecskeméten nagyon jó dolga volt: minden nap tudott telefonálni a folyosóról, ellátták mindennel a zárkatársai, simán kiküldhette az aláírásával ellátott levelét.
Szolnokon viszont rend van: nincs folyosón csellengés, csak akkor tud pofázni, ha kifizeti a zárkamobilt, postát 2x megjárt dokumentum kell a kapcsolattartás engedélyezéséhez, ráadásul ha rákarcolja a szkásos kfc-t, csak fénymásolva engedik ki a levelét (amit gondolom kifizettetnek vele). A zárkatársak is keményebbek lehetnek, ráadásul Sztojkán és Renátón keresztül sokan ismerhetik is a hírét.
Szerintem annyi is elég hogy Tibinek nagyon hiányzik, mindig ezen szomorkodik az élőlájvokban a tyitya
Ahhoz mennyire kell hülyének lenni, hogy ezt el is higgye???
Narrátor: El fogja hinni...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Tibi viccen kívül asset Hafré számára. Azzal, hogy infózza Tibit stokinak, stoki számára felbecsülhetetlenül értékes kapcsolattartó lesz, mert az anyja semmit se tud ezekről a pletykákról.
És akkor arról a csapdáról nem is beszéltünk, hogy ha stokival egész nap csak annyi történik, hogy a kezébe nyomják Hafré levelét, amiben Tibiről beszél, akkor stoki tuti elkezd Tibiről beszélni a zárkatársainak.
Ráadásul teljes joggal, állítom hogy semmit nem fizetett még vissza Rikárdóéknak a kölcsön kávékból meg kekszekből. Most majd tőlük megtanulja a pénzügyi fegyelmet.
Na azt a beszélgetést amiben fifi mesél tibiről a zárkában élőzhetné valaki :D
Ha kirendelt védője van, az valószínűleg csak a minimumot teszi meg neki, mert nagyon rosszul fizetik. Nem lenne meglepő, ha nem egyeztetett volna vele stratégiát és nem is tudna a beadványokról.
Ha saját, Golda által fizetett védője van, akkor viszont előbb-utóbb konfliktus lesz köztük, mert már csak logisztikai okokból sem szerencsés, hogy stoki adja be a beadványokat a védő helyett. Ezt nekik meg kéne beszélni és aztán a védőnek intézni.
Viszont egy ilyen védő elég drága. Van már több 100 oldalnyi peranyag (kihallgatások, stoki beadványai, ügyészségi és rendőrségi indítványok, szakértők, stb.), meg kell nézni a videós anyagokat, át kell nézni a releváns joggyakorlatot, utána egyeztetni stokival, egyeztetni Goldával, tárgyalásokra járni..
Ez baráti óradíjjal is milliós sztori, annyi pénze meg nem biztos, hogy van Goldának a hülye fiára.
Szóval szerintem az előbbi valószínűbb.
Mindkettő. És mivel tudjuk, hogy stokinak nem erőssége a logika, ezért biztosak lehetünk abban, hogy a nyilatkozataival csak még rosszabb helyzetbe navigálta magát. Nagyon vicces lesz a tárgyaláson, ahogy a bíró kérdései miatt az első fél órában össze fog omlani a védekezése, és ahogy ezt megpróbálja kihetyetyézni. Persze a bírók hozzá vannak szokva az idiótákhoz, de van amelyiknek van annyi esze, hogy nem tesz vallomást.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Legföljebb akkor, ha Goldával vagy Hafréval van sürgős tárgyalnivalójuk, mert mást nem hívhatnak rajta.
A böriben nyilván azonnal jelentkezett problémaként, hogy az erősebb rabok elvették a gyengébbek telefonját, ezért úgy rakták össze a rendszert, hogy ne legyen értelme elvenni más telefonját. Úgyis csak az ő kapcsolattartóit hívhatod rajta, így neked értéktelen.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Remélem ekkor Stoki hozza majd a formáját és elnyomja az olyan dumáit, mint például "értem nyelvtanilag", "nem feltétlenül", "főszabály szerint", "nem számít, mert részeg voltam", "transzvesztitával voltam kapcsolatban, de hetero maradtam" és sok más baromságot. A bíró(nő) 100% hogy idegrohamot fog ezektől kapni és kimaxolja a Recskarém büntetését nevelő célzattal. Stoki meg fókaüvöltések között fogadja az ítéletet. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
+ sok öregezős, mobiltelefonos csalás a börtönből indult, becsempészett telefonokon. Aztán volt olyan is, hogy zsarolták a kinti hozzátartozót (börtön tartozás, védelem). Meg a szökést sem lehet nagyon így megtervezni, pl egy tárgyalásra történő szállítás alkalmával.
Senior felhőének: "Légyszives, légyszives, 3000-et utalj a K&H-ra sörre légyszives."
Nem gond kezeli majd másodfokon. Aztán jön a narrátor.
Az abban a dobozban van ahol a keresztlevél, a diploma, a jogsi meg a tiszta erkölcsi.
Nem fog elő kerülni.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
De azok nem a BV telefonjai. Becsempészni természetesen bármilyet be lehet, az a kinti szabályok szerint működik.
Jaja, csak gondolom emiatt is korlátozottak a hívásos lehetőségek.
Senior felhőének: "Légyszives, légyszives, 3000-et utalj a K&H-ra sörre légyszives."
Nem ezért sztem. Hanem azért, mert nagyon sokat kénytelen kézzel írni. Évekig nem írt kézzel.
Hogy is volt a videó amikor a lépcsőházban mondta hogy ez most egy szerelmen alapuló viszony ? :D :D
A szabadlábon töltött utolsó időszakában elismerte szerintem, hogy kamu... A lauránál kötött ki az airpods
megbasztál egy faszt
Erre is gondoltam, meg arra, hogy milyen bogyókat kaphat a remegésre.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
A végén mindig minden kiderül. :-)
Álló pecekkel várjuk mester! ;)
Ha esetleg ki tudod szedni belőle, hogy kik a cellatársai, tudunk írni a rokonoknak, hogy egy vamzer van a kedves fiuk közelében, vigyázzanak nagyon. :)
Jozsii Busák
Megtörtént.
streamable.com/c1h05b
Oké, szerintem ettől függetlenül kamu
megbasztál egy faszt
Következtetés: Megtanulta hogy VASÚTÁLLOMÁSON nem szabad cigányokkal ismerkedni :D :D
Ilyen Sodi aSodi.
Elmebeteg. Papíros.
Funfact : dehogy tanulta meg...
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ez nem kamu.Ez a Corina volt. Utána még a keritésen is bemászott.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Nosztalgia leak
]
Ez nem feltétlenül nem azt jelenti hogy élvezi. Amúgy meg ha vérzik akkor baszható!
*Random sittes a vonalban*
- Összevertük a szemüveges idiótát, hogyha szeretnék még egyben látni, akkor lehet írni amit most mondok..
Eközben Hafré a telefon túloldaláról:
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Még az jutott eszembe volt, hogy visszament Corina jó pofizni. Gyorsan lelépet valami rokonával valami kocsival aki kint várta. Akkor tünt el a valami bluetooth fülese. Amit Szolnokon adott magáról utoljára életjelet.
De lehet tévedek.
Jozsii Busák
Ha igen innen screenshoot-oljad ki az aranyhajú lánykát, aki ekkor még a lánykori nevén Kovács Mercédeszként liveozott:
trashcity.net/video/17403/kaffka-retro-vlog-2020-03-05-trollok-hib%C3%A1ztat%C3%A1sa-%C3%A9s-fenyeget%C3%A9se-t%C3%A9nyfelt%C3%A1r%C3%A1ssal
Szépen össze aszalódott, magához képest milyen kisimult volt itt.
Jót tett neki a csöveslét, na! Azóta egész kisimult a tibi. Eljött belőle a valója, a Hulk énje.
Most a robogó vázat végül kiegyenesítette, vagy egy kiflit vezet? Ha előbbi az is vicces lehet mikor majd az egyik bukkanón ropiba törik.
Most a robogó vázat végül kiegyenesítette, vagy egy kiflit vezet? Ha előbbi az is vicces lehet mikor majd az egyik bukkanón ropiba törik.
Ha van egy kis esze akkor hagyja ezt a robogózást a picsába. Bukósisak nélkül ugye fel sem ülhetne rá. Ha nincs bukósisakja, azt még a legnagyobb retardok is tudják, hogy nem ülhetnek motorra. Egyrészt mert a zsaruk ugranak rá, másrészt meg ugye értelemszerűen véd a sérüléstől. Ha Tibi egyiket sem veszi figyelembe, akkor elég hamar vége lesz ott is a könyvnek.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Tibi is vagy 10 évet öregedett. Hajléktalan élet, keserű + sör kombó megtette a hatását.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Egy ideje már nem láttam live-ot Tibitől. Állítólag már nincs meg neki a robogó, azt is ellopták tőle, de ezt csak chat falon írták más retardok élőjénél, szóval kétkedve kell kezelni.
Tegnap élőzött de letörölte. Szállón volt
A hangulat jóindulatú és tréfás
Aztán mi, a gifeket meg így kéne beküldeni neki? 😂
Aztán kap szegény egy levelet, amiben csak ilyen leírások szerepelnek: "Ő itt sanyi. Hosszú, de vékony fasza van, nem bírja sokáig, három menet után kifullad. Ő itt Rikárdó, rövid, bunkós fasza van, nem ér el a prosztatámig, de egész éjjel bírja."
Végül is akkor sem jutott eszébe mikor az arabok lövöldözték tele a pofáját gecivel, miközben arra próbálta rángatni a döglött pulykanyakat ahogy a tranyót basszák.
Valóságot ignoráló kutyám a fifikutyám.
" A börtön az börtön :D "
Túlságosan szórakoztatni sem kell a korcsot. Minél kevesebb kapcsolattartója van (és azok minél jobban szarnak rá), annál jobban szenved a közléskényszeres kis lator.
Elég lenne annyit mondania, hogy 'Vége van Kiss! Vége!'.
Hányas voltál kettesből, nyelvtan?
Gyakorlatilag beszippantotta a tiktik, minden ébren töltött percében videókat nézett, fórumozott, retardkodott. Ezt nem nagyon pótolja, ha hetente két levelet is kap. A Sodi akkor is szenvedne, ha húsz kapcsolattartója lenne.
De már biztosan megy a menőzés, hogy 'Tesó, miért neked hányfeliratkozód kapcsolattartód van?'.
Ilyen Sodi aSodi.
undorító evés miatti villamosszék általi halál
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Végrehajtók azok, nem költöztetők.
a fikásnak ilyne téren ugyanaz a veszte mint a többi pedofilnak: kurva önérzetesek ilyen téren. nem kellett bejutnia, a korcs maga mondhatta el, hogy pedofil nudista képekre veri a puha slagot
"Certified recskaboy, certified pedophile"

Ezeket csak úgy itthagyom, ha esetleg Hahó szeretne segíteni Angélának, az nagyon jó lenne.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ezeket csak úgy itthagyom, ha esetleg Hahó szeretne segíteni Angélának, az nagyon jó lenne.
Hafré, majd írd meg a Sodinak, hogy kérvényezze cellatársnak a Kaufmannt, ha végre azt is beviszik!
Megérdemli egymást a Tanár Úr és Angéla. Csak jóhelyre mennek a pofonok.
De a nézőszám legyen inkább 12 ezer, vagy ha Twitch lájf, akkor legalább 300 néző 😀
A budapesti alligátor tuti végigüvöltené az egész előállítás folyamatát kb ilyen RGL szintű kirohanást képzelek el. Jó elégtétel lenne azt is látni.
A nyomorult féregből a szart is kitaposnám, de ezeket a pedofilokat ugye védi a törvény..
Két oldalba beleférne. Sőt, öt mondatba:
"Csak ültem otthon és recskáztam a számítógép előtt egész fiatalkoromban. 2006 -ban kimentem tüntetni. Aztán megint ültem otthon és recskáztam a gép előtt éveken át. Aztán 2014 -ben Németországba költöztem, ahol pjogjamozó állásban semmit sem csináltam, fennmaradó időmben recskáztam a gép előtt. Aztán beköltöztettem magamhoz két hajléktalant, egy kis időre volt társaságom. Aztán egyedül recskáztam a gép előtt éveken át. Aztán lecsuktak. "
Én valami olyan teátrálisat mint a Democracy manifest mémeben.
"what are the charges? Eating a meal?! A succulent chinese meal?!"
Uraim ez aztán a jogállamiság!! Mondhatom szépen letepertek a földre!
Mik a vádak?!! Lomizni pár dvd-t?! Lomizni pár nudista dvdt?!
Eressze el az egyértelműen metéletlen péniszem!
(Ha valaki ismeri a mémet és jobban meg tudja csinálni krokkósra azon szakadnék)
Hüllőt mondjuk nem zavarná ha a letartóztatás során megfogják a péniszét gondolom...
Loopolt?
Ugye úgy vetted fel, hogy: "na mit akarsz?"
:)
megbasztál egy faszt
Mondtam.
forum.sodika.org/?pageNo=16747&highlight=1690232#comment-1690232
Istenem, ez az ember mindig meg tud lepni. Lecsukják és jelentkezik egy ismeretlen kapcsolattartónak. Mégis mit gondolt, ki a fasz akar vele levelezni? Az ismeretlen barátai? Egyedül a trolljait érdekli, hogy mi van vele, őket is azért, hogy nevethessenek a szenvedésén.
Endre, a saját anyád leszarja, mi van veled a böriben, mit gondolsz, miért ír neked bárki más?
Béna AI videó. Mióta van a gyagyásnak ennyi foga?
Nem úgy volt hogy ő nem lélhet vele kapcsolatba mert tanu vagy ilyesmi?
Alamizsnát kap a kontentért, ne rinyáljon. Ki akarna másért kapcsolatot tartani egy retarddal? Ez továbbra is teljesen el van tévedve, kamu valóságban él.
tockos
Jul 26, 2025 14:41:05
Cso
Cso
Jul 26, 2025 14:41:05
nabejj
(
x3)
Jul 26, 2025 14:45:59
x3)
Fényképet lehet beküldeni a sittre?
Tiborról kéne egy egész alakosat nyomtatni, hogy a zárkamenő cigányok lássák milyen csaja van a stokinak:))
Látom magam előtt, ahogy a pedofil élvezi, hogy a nőt évek óta nem látó cigányok dícsérgetik a csaját, aztán természetesen a vén buzi nem bírná megállni, hogy ne mesélje el a Havas interjút meg a többi aberrált sztorit, amiért majd jól elverik:D
irodalmi szófordulatokkal beszél
Tiborról kéne egy egész alakosat nyomtatni, hogy a zárkamenő cigányok lássák milyen csaja van a stokinak:))
Látom magam előtt, ahogy a pedofil élvezi, hogy a nőt évek óta nem látó cigányok dícsérgetik a csaját, aztán természetesen a vén buzi nem bírná megállni, hogy ne mesélje el a Havas interjút meg a többi aberrált sztorit, amiért majd jól elverik:D
ascites
(
x56)
Jul 26, 2025 15:05:30
x56)
Kecsón volt áfásokkal, Szolnokon cigó kristályosokkal van, sztem.
Kecskeméten nagyon jó dolga volt: minden nap tudott telefonálni a folyosóról, ellátták mindennel a zárkatársai, simán kiküldhette az aláírásával ellátott levelét.
Szolnokon viszont rend van: nincs folyosón csellengés, csak akkor tud pofázni, ha kifizeti a zárkamobilt, postát 2x megjárt dokumentum kell a kapcsolattartás engedélyezéséhez, ráadásul ha rákarcolja a szkásos kfc-t, csak fénymásolva engedik ki a levelét (amit gondolom kifizettetnek vele). A zárkatársak is keményebbek lehetnek, ráadásul Sztojkán és Renátón keresztül sokan ismerhetik is a hírét.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jul 26, 2025 15:29:16
x4)
Figyelj Hafré, hogyha van lehetőséged, kérdezd meg a gyagyást, hogy fantáziál-e még a tranyó tibi kőműves testéről? Vicc. :DD
Szerintem annyi is elég hogy Tibinek nagyon hiányzik, mindig ezen szomorkodik az élőlájvokban a tyitya
SyntaxError
(
x24)
Jul 26, 2025 15:32:43
x24)
-
Jul 26, 2025 16:39:38
Csak azt ne,már csak az hiányzik hogy a kóterből is a kurvákon vergődését olvassuk.Akkor inkább dögöljön meg magányosan és nyissuk ki a gázt a kapcsolattartásra. Jul 26, 2025 16:39:38
nmthrwwy420
(
x10)
Jul 26, 2025 16:52:14
x10)
De röhögnék, ha kiderülne, hogy a cellatelóval is csak lehúznák a balfaszt.
“Persze Stokikám, intézz rá egy kis pénzt és használhatod nyugodtan” majd szépen lebeszélnék róla az összeget Sztojkáék. :)
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
“Persze Stokikám, intézz rá egy kis pénzt és használhatod nyugodtan” majd szépen lebeszélnék róla az összeget Sztojkáék. :)
-
Jul 26, 2025 16:53:12
Tibi viccen kívül asset Hafré számára. Azzal, hogy infózza Tibit stokinak, stoki számára felbecsülhetetlenül értékes kapcsolattartó lesz, mert az anyja semmit se tud ezekről a pletykákról.
És akkor arról a csapdáról nem is beszéltünk, hogy ha stokival egész nap csak annyi történik, hogy a kezébe nyomják Hafré levelét, amiben Tibiről beszél, akkor stoki tuti elkezd Tibiről beszélni a zárkatársainak.
Jul 26, 2025 16:53:12
Flixbus utas
Jul 26, 2025 16:55:22
Ráadásul teljes joggal, állítom hogy semmit nem fizetett még vissza Rikárdóéknak a kölcsön kávékból meg kekszekből. Most majd tőlük megtanulja a pénzügyi fegyelmet.
Jul 26, 2025 16:55:22
SyntaxError
(
x24)
Jul 26, 2025 17:00:39
x24)
...
Na azt a beszélgetést amiben fifi mesél tibiről a zárkában élőzhetné valaki :D
EasybankosPedo
(
x21)
Jul 26, 2025 17:06:20
x21)
Egyébként ha ö írogatja a csillám pónis beadványokat a rendőrségnek meg ügyésznek, akkor az azt jelenti vajon, hogy az ügyvédje magasról leszarja mi van vele, vagy azt, hogy ez a szokásos, ö úgyis jobban tudja majd ezt is? Ha utóbbi akkor gondolom az ügyvédje nagyon örül ennek és majd sok effortot rak majd bele, hogy kikerüljön vagy felmentsék majd, ha úgy alakul.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
-
Jul 26, 2025 17:24:34
az azt jelenti vajon, hogy az ügyvédje magasról leszarja mi van vele, vagy azt, hogy ez a szokásos, ö úgyis jobban tudja majd ezt is?
Ha kirendelt védője van, az valószínűleg csak a minimumot teszi meg neki, mert nagyon rosszul fizetik. Nem lenne meglepő, ha nem egyeztetett volna vele stratégiát és nem is tudna a beadványokról.
Ha saját, Golda által fizetett védője van, akkor viszont előbb-utóbb konfliktus lesz köztük, mert már csak logisztikai okokból sem szerencsés, hogy stoki adja be a beadványokat a védő helyett. Ezt nekik meg kéne beszélni és aztán a védőnek intézni.
Viszont egy ilyen védő elég drága. Van már több 100 oldalnyi peranyag (kihallgatások, stoki beadványai, ügyészségi és rendőrségi indítványok, szakértők, stb.), meg kell nézni a videós anyagokat, át kell nézni a releváns joggyakorlatot, utána egyeztetni stokival, egyeztetni Goldával, tárgyalásokra járni..
Ez baráti óradíjjal is milliós sztori, annyi pénze meg nem biztos, hogy van Goldának a hülye fiára.
Szóval szerintem az előbbi valószínűbb.
Jul 26, 2025 17:24:34
Hahó
(
x130)
Jul 26, 2025 17:52:59
x130)
Egyébként ha ö írogatja a csillám pónis beadványokat a rendőrségnek meg ügyésznek, akkor az azt jelenti vajon, hogy az ügyvédje magasról leszarja mi van vele, vagy azt, hogy ez a szokásos, ö úgyis jobban tudja majd ezt is?
Mindkettő. És mivel tudjuk, hogy stokinak nem erőssége a logika, ezért biztosak lehetünk abban, hogy a nyilatkozataival csak még rosszabb helyzetbe navigálta magát. Nagyon vicces lesz a tárgyaláson, ahogy a bíró kérdései miatt az első fél órában össze fog omlani a védekezése, és ahogy ezt megpróbálja kihetyetyézni. Persze a bírók hozzá vannak szokva az idiótákhoz, de van amelyiknek van annyi esze, hogy nem tesz vallomást.
Endre priusza
(
x10)
Jul 26, 2025 17:59:52
x10)
Legföljebb akkor, ha Goldával vagy Hafréval van sürgős tárgyalnivalójuk, mert mást nem hívhatnak rajta.
A böriben nyilván azonnal jelentkezett problémaként, hogy az erősebb rabok elvették a gyengébbek telefonját, ezért úgy rakták össze a rendszert, hogy ne legyen értelme elvenni más telefonját. Úgyis csak az ő kapcsolattartóit hívhatod rajta, így neked értéktelen.
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 26, 2025 18:11:53
x2)
Remélem ekkor Stoki hozza majd a formáját és elnyomja az olyan dumáit, mint például "értem nyelvtanilag", "nem feltétlenül", "főszabály szerint", "nem számít, mert részeg voltam", "transzvesztitával voltam kapcsolatban, de hetero maradtam" és sok más baromságot. A bíró(nő) 100% hogy idegrohamot fog ezektől kapni és kimaxolja a Recskarém büntetését nevelő célzattal. Stoki meg fókaüvöltések között fogadja az ítéletet. :D
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jul 26, 2025 18:12:16
x3)
+ sok öregezős, mobiltelefonos csalás a börtönből indult, becsempészett telefonokon. Aztán volt olyan is, hogy zsarolták a kinti hozzátartozót (börtön tartozás, védelem). Meg a szökést sem lehet nagyon így megtervezni, pl egy tárgyalásra történő szállítás alkalmával.
Hafré
(
x5)
Jul 26, 2025 18:13:33
x5)
Stoki meg fókaüvöltések között fogadja az ítéletet. :D
Nem gond kezeli majd másodfokon. Aztán jön a narrátor.
Dörpepúp
(
x7)
Jul 26, 2025 18:14:36
x7)
No offense, de mennyire olvasható lett az írásképe a szekrénybuzinak mióta nem ihat napi max 5 sört.
NBVNG
(
x1)
Jul 26, 2025 18:14:57
x1)
Nem reménytelen! Ha előkerül az űrdiplomata kinevezéséről valami dokumentum, akkor még hivatkozat a mentelmi jogára.
Ellenkező esetben viszont marad a kóter.
Ellenkező esetben viszont marad a kóter.
Az abban a dobozban van ahol a keresztlevél, a diploma, a jogsi meg a tiszta erkölcsi.
Nem fog elő kerülni.
Endre priusza
(
x10)
Jul 26, 2025 18:30:10
x10)
De azok nem a BV telefonjai. Becsempészni természetesen bármilyet be lehet, az a kinti szabályok szerint működik.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jul 26, 2025 18:45:30
x3)
Jaja, csak gondolom emiatt is korlátozottak a hívásos lehetőségek.
Hahó
(
x130)
Jul 26, 2025 18:51:24
x130)
No offense, de mennyire olvasható lett az írásképe a szekrénybuzinak mióta nem ihat napi max 5 sört.
Nem ezért sztem. Hanem azért, mert nagyon sokat kénytelen kézzel írni. Évekig nem írt kézzel.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jul 26, 2025 19:38:18
x4)
Hogy is volt a videó amikor a lépcsőházban mondta hogy ez most egy szerelmen alapuló viszony ? :D :D
koszos
(
x10)
Jul 26, 2025 19:55:02
x10)
Szerintetek a corinas story az megtortent,vagy csak kitalata a fikas ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
halottpiton
(
x2)
Jul 26, 2025 19:57:38
x2)
A szabadlábon töltött utolsó időszakában elismerte szerintem, hogy kamu... A lauránál kötött ki az airpods
Dörpepúp
(
x7)
Jul 26, 2025 20:24:08
x7)
Erre is gondoltam, meg arra, hogy milyen bogyókat kaphat a remegésre.
Hafré
(
x5)
Jul 26, 2025 20:28:30
x5)
hogy milyen bogyókat kaphat a remegésre.
Dörpepúp
(
x7)
Jul 26, 2025 20:30:39
x7)
Álló pecekkel várjuk mester! ;)
Érdeklődő
(
x6)
Jul 26, 2025 20:34:54
x6)
Ha esetleg ki tudod szedni belőle, hogy kik a cellatársai, tudunk írni a rokonoknak, hogy egy vamzer van a kedves fiuk közelében, vigyázzanak nagyon. :)
Jozsii Busák
(
x5)
Jul 26, 2025 20:53:09
x5)
Jul 26, 2025 20:53:09
Szerintem kitalálta hogy felhívja magára Tibor figyelmèt,hogy "mèg mindig ekkora balek vagyok gyere alkossunk" Tibor már akkor teljesen ignorálta.. Jul 26, 2025 20:53:09
Leak Lali
Jul 26, 2025 21:01:38
Megtörtént.
streamable.com/c1h05b
Jul 26, 2025 21:01:38
halottpiton
(
x2)
Jul 26, 2025 22:13:51
x2)
Megtörtént.
streamable.com/c1h05b
streamable.com/c1h05b
-
Jul 26, 2025 22:29:48
Az hogy sztojka bemutatta valamelyik cigánykurvának aki egy alkalommal lehúzta pár ezer forintra az valószínűleg igaz.A többi körítés a füldugóval,faszkiveréssel,pittyegő gps beméréssel az ordas nagy körítés hazudozás a lehúzás autimagyarázata. Jul 26, 2025 22:29:48
SyntaxError
(
x24)
Jul 26, 2025 22:36:41
x24)
Megtörtént.
streamable.com/c1h05b
streamable.com/c1h05b
Következtetés: Megtanulta hogy VASÚTÁLLOMÁSON nem szabad cigányokkal ismerkedni :D :D
Ilyen Sodi aSodi.
Elmebeteg. Papíros.
Betöjt Laptop
(
x35)
Jul 26, 2025 22:39:24
x35)
Ilyen Sodi aSodi.
Elmebeteg. Papíros.
Ilyen Sodi aSodi.
Elmebeteg. Papíros.
MC Raus
Jul 26, 2025 22:59:16
Jul 26, 2025 22:59:16
-
Jul 26, 2025 23:06:10
a boom partyn meg egy közismert retard is részt vesz.
Jul 26, 2025 23:06:10
-
Jul 26, 2025 23:06:43
Szokás szerint ráduplázott.Most már a sitten ismerkedik cigányokkal. Jul 26, 2025 23:06:43
koszos
(
x10)
Jul 26, 2025 23:28:54
x10)
Megtörtént.
streamable.com/c1h05b
ezt vagom,De.... minden szarrol minimum hangfelvetelt csinalt,az osszes retard "haverjaval" valo beszelgetest felvette,sot a sajat anyjaval valo veszekedest is... pont errol nem keszult semmi ? streamable.com/c1h05b
-
Jul 26, 2025 23:38:21
ezt vagom,De.... minden szarrol minimum hangfelvetelt csinalt,az osszes retard "haverjaval" valo beszelgetest felvette,sot a sajat anyjaval valo veszekedest is... pont errol nem keszult semmi?
Még az orrvisszaferdítés előtti cigány asszony óbégatását is felvette.Majd pont azt nem veszi fel akire rákölt,kvázi megvásárolja a közvetítési jogokat.Ha erről nincs felvétele akkor ez is olyan mint az orosz lány a swingerben. Jul 26, 2025 23:38:21
Leak Lali
Jul 26, 2025 23:55:01
Nosztalgia leak
]Jul 26, 2025 23:55:01
SyntaxError
(
x24)
Jul 27, 2025 02:25:52
x24)
Endre! Áthallatszik a sikoltozásod a szomszéd cellába! A srácok aludni akarnak, hahó!!!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jul 27, 2025 05:53:23
x4)
Endre! Áthallatszik a sikoltozásod a szomszéd cellába! A srácok aludni akarnak, hahó!!!
Ez nem feltétlenül nem azt jelenti hogy élvezi. Amúgy meg ha vérzik akkor baszható!
Eazy
(
x10)
Jul 27, 2025 06:53:11
x10)
*Random sittes a vonalban*
- Összevertük a szemüveges idiótát, hogyha szeretnék még egyben látni, akkor lehet írni amit most mondok..
Eközben Hafré a telefon túloldaláról:
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 27, 2025 07:52:11
x2)
Sodi életében semmi olyat nem tudott létrehozni, ami másokat egy kicsit is felemelt volna és hozzájárult volna mások életének a jobbátételéhez. Na jó talán ebben két kivétel van: sikerült milliókat kilapátolni Nemcigány Márkhoz, illetve a Tranyót rászoktatni olyan luxusra, amit csövesként sosem lenne esélye élvezni. Persze mindezt nem saját pénzből tette végsősoron, hanem a különféle bankok hitelpénzéből. Külön vicces lesz az a vonal ebben az egész történetben, hogy a német és osztrák bankok, ahol Sodi hitelei bedőltek, mit fognak lépni büntetőjogilag Recskásra nézve.
Sikura Imolda
Jul 27, 2025 08:12:34
Még az jutott eszembe volt, hogy visszament Corina jó pofizni. Gyorsan lelépet valami rokonával valami kocsival aki kint várta. Akkor tünt el a valami bluetooth fülese. Amit Szolnokon adott magáról utoljára életjelet.
De lehet tévedek.
Jul 27, 2025 08:12:34
EasybankosPedo
(
x21)
Jul 27, 2025 08:43:55
x21)
Szerintem a Corrinás sztoriból az első éjszaka igaz lehet, erről beszél a tegnapi leakbe is. Valószínűleg Sztojka kiszúrta az elmebeteget a vonaton, és ráküldte Corrinát, ezért találkoztak az öreggel reggel mikor bevásárolt a korcs. De aztán a folytatások mint a kapun bemászás, faszkiverés már sima kitalációk voltak. Persze ha vannak hangfelvételek ezekről is, akkor nem szóltam. :)
Hafré
(
x5)
Jul 27, 2025 09:01:29
x5)
Képeslapot lehet bekuldeni a sittre? Nem lehet, hogy endre szeretne egy tibiset?
Jozsii Busák
(
x5)
Jul 27, 2025 09:11:46
x5)
Jul 27, 2025 09:11:46
Képeslapot lehet bekuldeni a sittre? Nem lehet, hogy endre szeretne egy tibiset?
Annak csak örülne lenne mire húzogatnia. Mondjuk a rövid hajús fèrfi kèp jó lenne hátha sör nèlkül elgondolkozna hogy csak buzi.. Jul 27, 2025 09:11:46
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jul 27, 2025 10:57:54
x4)
Ha igen innen screenshoot-oljad ki az aranyhajú lánykát, aki ekkor még a lánykori nevén Kovács Mercédeszként liveozott:
trashcity.net/video/17403/kaffka-retro-vlog-2020-03-05-trollok-hib%C3%A1ztat%C3%A1sa-%C3%A9s-fenyeget%C3%A9se-t%C3%A9nyfelt%C3%A1r%C3%A1ssal
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jul 27, 2025 11:06:42
x2)
Jót tett neki a csöveslét, na! Azóta egész kisimult a tibi. Eljött belőle a valója, a Hulk énje.
keserke
(
x4)
Jul 27, 2025 11:27:03
x4)
Ha van egy kis esze akkor hagyja ezt a robogózást a picsába. Bukósisak nélkül ugye fel sem ülhetne rá. Ha nincs bukósisakja, azt még a legnagyobb retardok is tudják, hogy nem ülhetnek motorra. Egyrészt mert a zsaruk ugranak rá, másrészt meg ugye értelemszerűen véd a sérüléstől. Ha Tibi egyiket sem veszi figyelembe, akkor elég hamar vége lesz ott is a könyvnek.
Depressziocska
Jul 27, 2025 11:31:46
Tibi is vagy 10 évet öregedett. Hajléktalan élet, keserű + sör kombó megtette a hatását.
Jul 27, 2025 11:31:46
Depressziocska
Jul 27, 2025 11:34:59
Egy ideje már nem láttam live-ot Tibitől. Állítólag már nincs meg neki a robogó, azt is ellopták tőle, de ezt csak chat falon írták más retardok élőjénél, szóval kétkedve kell kezelni.
Jul 27, 2025 11:34:59
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jul 27, 2025 11:47:51
x4)
Tegnap élőzött de letörölte. Szállón volt
Endre priusza
(
x10)
Jul 27, 2025 12:11:48
x10)
Tényleg Hafté, "segíthetnél" a Sodinak, hogy ne essen ki a közösségből! Igazán kinyomtathatnád neki a fórum mondjuk 10+ os hozzászólásait és mellékelhetnéd a következő leveledhez!
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jul 27, 2025 12:33:32
x2)
Tényleg Hafté, "segíthetnél" a Sodinak, hogy ne essen ki a közösségből! Igazán kinyomtathatnád neki a fórum mondjuk 10+ os hozzászólásait és mellékelhetnéd a következő leveledhez!
Aztán mi, a gifeket meg így kéne beküldeni neki? 😂
Flixbus utas
Jul 27, 2025 12:54:14
Hafré! Majd kérdd meg, hogy meséljen a cellatarsakról. Persze csak, hogy rendes emberek-e? A közléskényszeres elmebetegnek egyből el fog eredni a nyelve jobb esetben teljes névvel fog leakelni, főleg azokról akiket nem kedvel. Utána info info mehet a családtagoknak hogy a pedofil buzi vamzerkedik.
Jul 27, 2025 12:54:14
Endre priusza
(
x10)
Jul 27, 2025 13:09:55
x10)
Hafré! Majd kérdd meg, hogy meséljen a cellatarsakról. Persze csak, hogy rendes emberek-e? A közléskényszeres elmebetegnek egyből el fog eredni a nyelve jobb esetben teljes névvel fog leakelni, főleg azokról akiket nem kedvel. Utána info info mehet a családtagoknak hogy a pedofil buzi vamzerkedik.
Aztán kap szegény egy levelet, amiben csak ilyen leírások szerepelnek: "Ő itt sanyi. Hosszú, de vékony fasza van, nem bírja sokáig, három menet után kifullad. Ő itt Rikárdó, rövid, bunkós fasza van, nem ér el a prosztatámig, de egész éjjel bírja."
horgász
(
x10)
Jul 27, 2025 13:28:43
x10)
Annak csak örülne lenne mire húzogatnia. Mondjuk a rövid hajús fèrfi kèp jó lenne hátha sör nèlkül elgondolkozna hogy csak buzi..
Végül is akkor sem jutott eszébe mikor az arabok lövöldözték tele a pofáját gecivel, miközben arra próbálta rángatni a döglött pulykanyakat ahogy a tranyót basszák.
Valóságot ignoráló kutyám a fifikutyám.
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 27, 2025 13:31:07
x2)
Zsery vajon nem akarná elvállalni a kapcsolattartást Recskással? :D
ascites
(
x56)
Jul 27, 2025 13:39:02
x56)
Zsery vajon nem akarná elvállalni a kapcsolattartást Recskással? :D
Túlságosan szórakoztatni sem kell a korcsot. Minél kevesebb kapcsolattartója van (és azok minél jobban szarnak rá), annál jobban szenved a közléskényszeres kis lator.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jul 27, 2025 14:03:32
x2)
Fülzsír Géza épp titkiken sodizik, szakért börtön témában. Természetesen szigorúan Kevinke érdekében.
SyntaxError
(
x24)
Jul 27, 2025 15:32:58
x24)
Fülzsír Géza épp titkiken sodizik, szakért börtön témában. Természetesen szigorúan Kevinke érdekében.
Elég lenne annyit mondania, hogy 'Vége van Kiss! Vége!'.
Náczi Laci
Jul 27, 2025 15:33:08
De lehet tévedek.
De lehet tévedek.
Hányas voltál kettesből, nyelvtan?
Jul 27, 2025 15:33:08
Endre priusza
(
x10)
Jul 27, 2025 15:37:32
x10)
Gyakorlatilag beszippantotta a tiktik, minden ébren töltött percében videókat nézett, fórumozott, retardkodott. Ezt nem nagyon pótolja, ha hetente két levelet is kap. A Sodi akkor is szenvedne, ha húsz kapcsolattartója lenne.
SyntaxError
(
x24)
Jul 27, 2025 15:39:57
x24)
De már biztosan megy a menőzés, hogy 'Tesó, miért neked hány
Ilyen Sodi aSodi.
SyntaxError
(
x24)
Jul 27, 2025 15:48:32
x24)
Villamosszékben ülő Sodi:
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 27, 2025 15:58:16
x2)
Úgy tűnik az a kapcsolattartási dolog tartja még Recskásban a lelket, miután az összes beadványával kitörölte a seggét az ügyészség és a különféle hatóságok. Mivel nincs se drog, se alkohol és a nyelvtanulás bizonyítottan sosem volt az erőssége, így maradt az írásbeli szófosása és figyelemkurvulása a megmaradt kontaktok irányába. Ahogy látszik próbál küzdeni a valóságérzékelésével és kezd felsejleni számára, hogy ebből bizony évek is kinézhetnek számára. Meg most mire föl tanulja Recskás a spanyolt és az angolt? Bármilyen SSC-be ha el akarna menni a szabadulása után, már szóba sem állnának vele az erkölcsije megtekintése után.
öklendező szerelő
(
x4)
Jul 27, 2025 16:03:56
x4)
undorító evés miatti villamosszék általi halál
-
Jul 27, 2025 17:05:49
Endre, mikor költöztök Laurával pestre?
Most jöttem el az utcátokban, megjöttek a költöztetők, azóta csak most találtak Púpszászra :DD
Most jöttem el az utcátokban, megjöttek a költöztetők, azóta csak most találtak Púpszászra :DD
Jul 27, 2025 17:05:49
SyntaxError
(
x24)
Jul 27, 2025 17:55:24
x24)
Endre, mikor költöztök Laurával pestre?
Végrehajtók azok, nem költöztetők.
EasybankosPedo
(
x21)
Jul 27, 2025 17:56:04
x21)
Gondolkodtam picit ezen a nehezen jut ki a folyosón lévö kioszkhoz és az jutott eszembe, hogy vajon szerintetek mekkora esélye van annak hogy már elkülönítették, berakták valami magánzárkába a saját épsége miatt? Mondjuk azért, mert bejutott az info már, hogy egy pedo, vagy mert már annyira eladósodott, felidegelt pár súlyosabb arcot a folyamatos loopjával, hogy jobbnak látták ezt nála meglépni mielőtt valami komolyabb gondja lesz. Ne felejtsük el hogy azért még mindig egy "csak" előzetesbe lévö rabról van szó és nem egy elítéltről. Előbbinél azért nem mindegy talán, hogy milyen állapotba jut ki majd, ha egyáltalán kijut majd, akár csak a tárgyalásaira is. Szerintem ilyen irányba is érdemes lenne Hafrénak majd érdeklődni nála.
Illetve ha el van különítve igy, akkor azt vajon meddig tarthat. Mert azért oké hogy az ö érdeke de azért elég könnyen megrecsenhet egy rab, ha hosszan egyedül van. Persze nem a korcs, ö mindig is "egyedül volt", szóval ez neki nem lenne újdonság. De szerintem a börtön szabályokat, ami alapján ez is elöfordulhat, biztos nem a korcs szintű véglények alapján hozták meg. Tehát olyanra gondolok hogy mondjuk valaki egyszere csak mondjuk 1 hónapot lehet igy elkülönítve, mert annyit még talán kibír egy normál ember is, és hogy akkor az említett 1 hónap menyi lehet valójában, miután megint visszakel akár egy másik zárkába, körletbe vinniük talán?
Illetve ha el van különítve igy, akkor azt vajon meddig tarthat. Mert azért oké hogy az ö érdeke de azért elég könnyen megrecsenhet egy rab, ha hosszan egyedül van. Persze nem a korcs, ö mindig is "egyedül volt", szóval ez neki nem lenne újdonság. De szerintem a börtön szabályokat, ami alapján ez is elöfordulhat, biztos nem a korcs szintű véglények alapján hozták meg. Tehát olyanra gondolok hogy mondjuk valaki egyszere csak mondjuk 1 hónapot lehet igy elkülönítve, mert annyit még talán kibír egy normál ember is, és hogy akkor az említett 1 hónap menyi lehet valójában, miután megint visszakel akár egy másik zárkába, körletbe vinniük talán?
herr_schwechater
(
x5)
Jul 27, 2025 18:14:38
x5)
Mondjuk azért, mert bejutott az info már, hogy egy pedo
a fikásnak ilyne téren ugyanaz a veszte mint a többi pedofilnak: kurva önérzetesek ilyen téren. nem kellett bejutnia, a korcs maga mondhatta el, hogy pedofil nudista képekre veri a puha slagot
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 27, 2025 18:54:50
x20)

Endre priusza
(
x10)
Jul 27, 2025 19:32:55
x10)
Hafré, majd írd meg a Sodinak, hogy kérvényezze cellatársnak a Kaufmannt, ha végre azt is beviszik!
Depressziocska
Jul 27, 2025 19:43:02
Megérdemli egymást a Tanár Úr és Angéla. Csak jóhelyre mennek a pofonok.
Jul 27, 2025 19:43:02
EasybankosPedo
(
x21)
Jul 27, 2025 19:45:13
x21)
Szerintem ezt a tibis képet kéne beküldeni neki. Esetleg belehetne adni azt neki, de ez opcionális, hogy Tibi azóta be is költözött az anyagoshoz és napi 3 tiktok live-ból meg egy éjszakai, kaszinós liveból élnek kettesbe, szépen.

Sodragon legendája
(
x2)
Jul 27, 2025 20:52:38
x2)
Recskás! Kérd meg a múzeum vezetőségét, hogy téged rakjanak be illusztrációként, ahogy ott kuksolsz valamelyik cellában. :D
bv.gov.hu/hu/budapesti-bortonmuzeum
bv.gov.hu/hu/budapesti-bortonmuzeum
Sodi első csótánya
(
x1)
Jul 27, 2025 22:57:27
x1)
Szerintem ezt a tibis képet kéne beküldeni neki. Esetleg belehetne adni azt neki, de ez opcionális, hogy Tibi azóta be is költözött az anyagoshoz és napi 3 tiktok live-ból meg egy éjszakai, kaszinós liveból élnek kettesbe, szépen.
De a nézőszám legyen inkább 12 ezer, vagy ha Twitch lájf, akkor legalább 300 néző 😀
Púp Pinata
Jul 28, 2025 00:54:03
Nem feltétlenül nem lenne kibaszott irónikus, ha Sodit és Kaufmannt ugyanabban az évben érné utol az évek óta gyűlő szarcunami
Jul 28, 2025 00:54:03
SyntaxError
(
x24)
Jul 28, 2025 02:01:10
x24)
Kárörvendő, rötyögő, önfeledt, boldog Endre:

Az elkövetkező 10 évben ritkaságszámba menő pillanatok kerültek itt pár éve megörökítésre.

Az elkövetkező 10 évben ritkaságszámba menő pillanatok kerültek itt pár éve megörökítésre.
Flixbus utas
Jul 28, 2025 05:51:13
Nem feltétlenül nem lenne kibaszott irónikus, ha Sodit és Kaufmannt ugyanabban az évben érné utol az évek óta gyűlő szarcunami
A budapesti alligátor tuti végigüvöltené az egész előállítás folyamatát kb ilyen RGL szintű kirohanást képzelek el. Jó elégtétel lenne azt is látni.
Jul 28, 2025 05:51:13
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 28, 2025 07:12:24
x2)
Stoki! Úgyis lesz a börtönben egy csomó időd és grafomán szófosó elmebeteg vagy szóval akár meg is írhatnád őszintén az élettörténeted. Javasolnám a könyved címének ezt: Recskampf.
-
Jul 28, 2025 07:21:49
A nyomorult féregből a szart is kitaposnám, de ezeket a pedofilokat ugye védi a törvény..
Jul 28, 2025 07:21:49
gobesug
(
x30)
Jul 28, 2025 08:34:31
x30)
Endre priusza
(
x10)
Jul 28, 2025 08:42:14
x10)
Stoki! Úgyis lesz a börtönben egy csomó időd és grafomán szófosó elmebeteg vagy szóval akár meg is írhatnád őszintén az élettörténeted. Javasolnám a könyved címének ezt: Recskampf.
Két oldalba beleférne. Sőt, öt mondatba:
"Csak ültem otthon és recskáztam a számítógép előtt egész fiatalkoromban. 2006 -ban kimentem tüntetni. Aztán megint ültem otthon és recskáztam a gép előtt éveken át. Aztán 2014 -ben Németországba költöztem, ahol pjogjamozó állásban semmit sem csináltam, fennmaradó időmben recskáztam a gép előtt. Aztán beköltöztettem magamhoz két hajléktalant, egy kis időre volt társaságom. Aztán egyedül recskáztam a gép előtt éveken át. Aztán lecsuktak. "
NBVNG
(
x1)
Jul 28, 2025 09:14:17
x1)
(Ha valaki ismeri a mémet és jobban meg tudja csinálni krokkósra azon szakadnék)
Johann Hölzel
(
x1)
Jul 28, 2025 09:19:22
x1)
Hüllőt mondjuk nem zavarná ha a letartóztatás során megfogják a péniszét gondolom...
Hafré
(
x5)
Jul 28, 2025 10:04:11
x5)
Ismeretlen szamot mutat ha endre hiv :D
Hahó
(
x130)
Jul 28, 2025 10:07:30
x130)
Loopolt?
Hafré
(
x5)
Jul 28, 2025 10:09:02
x5)
Nyafogott h tud rola kikerult a level uhogy az anyagos kavart (mehet neki a faszerdo) es kerte h toltsek a telefonjara. Kisse kovetelozo volt ugyhogy most toltok majd aztan helyreteszem h tudja a helyet.
halottpiton
(
x2)
Jul 28, 2025 10:09:10
x2)
Ugye úgy vetted fel, hogy: "na mit akarsz?"
:)
Endre priusza
(
x10)
Jul 28, 2025 10:10:22
x10)
Mondtam.
forum.sodika.org/?pageNo=16747&highlight=1690232#comment-1690232
Endre priusza
(
x10)
Jul 28, 2025 10:15:31
x10)
Nyafogott h tud rola kikerult a level uhogy az anyagos kavart (mehet neki a faszerdo) es kerte h toltsek a telefonjara. Kisse kovetelozo volt ugyhogy most toltok majd aztan helyreteszem h tudja a helyet.
Istenem, ez az ember mindig meg tud lepni. Lecsukják és jelentkezik egy ismeretlen kapcsolattartónak. Mégis mit gondolt, ki a fasz akar vele levelezni? Az ismeretlen barátai? Egyedül a trolljait érdekli, hogy mi van vele, őket is azért, hogy nevethessenek a szenvedésén.
Endre, a saját anyád leszarja, mi van veled a böriben, mit gondolsz, miért ír neked bárki más?
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 28, 2025 10:21:22
x16)
Béna AI videó. Mióta van a gyagyásnak ennyi foga?
NBVNG
(
x1)
Jul 28, 2025 10:21:39
x1)
Nyafogott h tud rola kikerult a level uhogy az anyagos kavart (mehet neki a faszerdo)
Nem úgy volt hogy ő nem lélhet vele kapcsolatba mert tanu vagy ilyesmi?
Hafré
(
x5)
Jul 28, 2025 10:22:06
x5)
Goldanak szolt nyilvan.
Hahó
(
x130)
Jul 28, 2025 10:23:19
x130)
Alamizsnát kap a kontentért, ne rinyáljon. Ki akarna másért kapcsolatot tartani egy retarddal? Ez továbbra is teljesen el van tévedve, kamu valóságban él.
60 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Kis nosztalgia, a magamhoz hasonló retroőrülteknek.
Érdekesség, hogy már laza 20 évvel ezelőtt is Fifi viselt dolgaitól volt hangos az összes szubkulturális médium... Vannak dolgok amiknek ennyi idő kell mire üggyé nem fajulnak. Ez is csak Gémeskútországban fordulhat elő hogy valaki ennyi időt húzhasson le szabadlábon pedóként mint ő! És, a cikkek közt ott van Broni, a fórum legendája.
Javaslom a levéltáros tagozatnak, vegye be a 'róla írták' rovatba.
Kellemes hétvégét és szombat délutánt mindenkinek!