Atya úr isten!!! Ez a gif hogy-hogy nem volt meg nekem??? :D
Ez a büszkélkedő Endre!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
vadászbika elejtette na!
Tudom, hogy stoki havi 80 percet mondott, de az heti 80 perc, szóval hiába fogyott el, nem úsztad meg, csak a hét végéig :D
Ekkora fogyatékost még nem baszott európa....
Ez tényleg elmebeteg, bassza meg. Remélem az ügyészség is hallgatja ezeket a beszélgetéseket és szeptemberbe erre hivatkozva kérik majd a hosszabbítást neki.
Tényleg a spanyol tanulás lett az új jogsi. Kíváncsi lennék ha nem találta volna ezt ki magának, ami onnan indult ha jól emlékszem, hogy tudjon Tibi után menni Tenerifére, akkor mi lenne most.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Legalább ez a döglött patkány lenne most ott, akkor annak loopolhatna. Elképzelné hogy nagyon érdekli a patkányt hogy mit mond... De még ez sem.
Remélem Hafré mondja majd Endrének legközelebb hogy fogja rövidre mert éppen MOZIBA MEGY és megnézi mondjuk a fantasztikus négyest meg hogy FOMO VAN BASZOD ÉS INKÁBB TÉGED HALLGASSALAK???
Tényleg a spanyol tanulás lett az új jogsi. Kíváncsi lennék ha nem találta volna ezt ki magának, ami onnan indult ha jól emlékszem, hogy tudjon Tibi után menni Tenerifére, akkor mi lenne most.
Nem értek én ehhez a külföldi melóhoz/csövezéshez, de akkor is:
1, miért nem a labanc/német IT szektort akarja továbbra is meglopni? Tudom, hitelek, büntetés, nyomozó, egyéb szaros ügyek, de JUSZT IS át kell baszni a rendszert.
Csak németül/angolul makog valamennyit, onnan bármikor dobbanthat a vénkurvához ha kell, és ahogy eddig is: juszt is azt a faszságot kell csinálni, amit egyszer elkezdett. Belelátnak? Na és?
Azsodi a shaját megoldással: "Mindig győzök, diadalmaskodok, mindenkit szarrá alázok, a fölémyes didalmamat ünneplem, és az akaratomhoz hajlítom a valóságot."
2, ha meg tényleg kijutna Táky mellé csövezni - hogy dögölne meg az a gyilkos tetű is -, nem mindegy, milyen nyelven makog ott? Úgyis a magyaroktól koldul a rohadék, a sörtet meg németül is meg tudja venni az ottani boltból.
Igyunk egy sörtöt, he
De
1, miért nem a labanc/német IT szektort akarja továbbra is meglopni?
Mert retard. A germánok által okozott "mentális kárt" talán soha nem fogja kiheverni. Elhitették vele, hogy ő egy "natyon jó pjogjamoszó" illetve egy "szabad ember" (muhaha), aki úgy mászkál az EU-ban, ahogy neki jól esik (pr* a köbön). Még mindig abban a hitben él, hogy ha ő megtanul két szót spanyolul, akkor őt várni fogja a Riviéra, mert a germánoknál már bejött. Ezt már sosem fogjha levetkőzni. Mennyi időt is töltött kint? 8 évet? És ezt úgy, hogy ő is tudta, hogy ennyi balfaszkodás után amit Gémeskútiában levágott buknia kell. Bukott is, felfele. És ha egyszer bejött, akkor most már mindig be fog. Legalább is ez él az autista agyacskájában, csak azt felejti el, hogy Veja nyényi már meghalt.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Most ennyit kell majd bent töltenie. :-)
Gondold végig tételesen és rá fogsz jönni. Ez speciel az egyik a nagyon kevés racionális meglátásai közül. Itt nincs juszt is, egyszerűen esélytelen.
Németország:
- negatív a schufája = nincs az a főbérlő, aki kiadna neki akár csak egy kis lukat is. Mehetne WG-be, de ahhoz öreg, az olyan helyeken fiatalok szokta együtt élni. Bejelentett lakcím nélkül Németországban nem lehet létezni, mert egy nagy csomó dolgot postán lehet intézni: tb, bank, munkaügyi hivatal kizárólag olyan postaládába engedi bedobni a leveleit, ahol a címzett neve szerepel, a postaládára pedig kizálólag bejelentett lakó nevét lehet kitenni.
- nincs bank, amelyik hajlandó lenne neki számlát nyitni a tartozásai miatt, a német munkaadók pedig nagyon válogatósak és nem utalgatnak külföldi bankszámlára.
= nem tud hol lakni és nem tudja fogadni a fizetését, ráadásul bármije lenne, inkasszóznák bankok, akiknek tartozik.
Ausztria:
- tegyük fel talál lakást (eddig sem talált, de tegyük fel),
- az easybankos lelépés miatt nem talál bankot, amelyiknél számlát nyithatna, mivel ott a bankoknak közös listája van a hitelkérő/nem fizető ügyfelekről,
- ha mégis talál, tiltanák a fizetéséből az iphonet és az egyéb tartozásait,
- ha más nem, döblinget le kell ülnie, ha nem tudja kifizetni a pénzbüntetést,
- megy ellene egy eljárás a segélycsalás miatt, vagyis ha munkanélkülivé válna, nem járna neki semmilyen segély + jelentős pénzbünti is kinéz neki miatta.
Svájc:
- ne nevettessük egymást, ott nem kapna állást és nem lenne pénze megfinanszírozni az első hónapot, amíg megkapja a fizut.
Ezt az egész szétbaszott, felgyújtott rendszert hol baszhatná még át? Az első éjszakát nem tudná eltölteni ezekben az országokban, Ausztriában még egy random határellenőrzés miatt is menne a kóterba.
Ő nem szeret kockázatos átbaszásokban utazni, neki a nyugodt fütyizés a célja. Átbaszni a rendszert pont, hogy Spanyolországban lenne esélye, ahol még kvázi tiszta lappal indulhat és eladhatná magát a nyelvben csetlő-botló valakinek. Csak ugye Spanyolországban az egyik legmagasabb a munkanélküliség + alacsonyabb bérért is elmennek dolgozni az emberek a klíma és a feeling miatt. Ráadásul nem is csak európai konkurenciája lenne, hanem egy dél-amerikányi spanyol anyanyelvű. Szóval tulajdonképpen esélytelen így is, úgy is.
Helyreáll az univerzum rendje.
"Random" ellenőrzés? Ohhh... a Szisza biztosan nem jelentené be, hogy fifi éppen arra tart...
Én még azt is olvastam hogy rendesen megdolgoztatják IT-ban az embereket... nem tudna dokumentációt olvasgatni.
Majd simán haza futok édesanyámhoz!
Sportos, erős, fiatal!
Szegény patkány...
Annyit halgatta a loop-ot meg a recskás faszságait, hogy ha már egyedül kiírtani nem tudta a púpos férget inkább önmagával végzett.
Jósolok: a cellatársak nem ezt a koncepciót fogják követni.
" A börtön az börtön :D "
Örüljünk neki, hogy ott bent tartják ezeket a bűnözőket,állatokat, a társadalomra sokszorosan veszélyes elemeket és nem kint garázdálkodnak!!! Én ezért szívesen fizetek, hogy nyugalomban élhetünk állatoktól elkerítve! Börtön nem wellness!
Endre most a cellájában ül és visszaszámol hangosan hogy hány óra múlva égethet el megint 80 percet Hafrénak loopolással.
Kéne egy tipp játék hogy hányadikáig fogynak el a percek Augusztusban.
Az én tippem Augusztus 4.
sokat jelent, hogy ha nem is önszántából de közel negyed éve nem ivott alkoholt és talán talán talán kap egy reality checket a kóterban, felismeri a helyzetét, hogy nem százas, talán talán talán talán segítséget is kap vagy kiverik belőle a loopolást. még hasznos is lehet az a szinte biztos 5-6 év sitt
persze ez mind feltételes mód, mindennemű egyezés a valósággal csupán a véletlen műve
"Certified recskaboy, certified pedophile"
gyerekkora óta loopol és okosabb mindenkinél, illetve nála "soha nem merült fel az elmeszakértői vizsgálat szükségessége".
már az alkoholizmus előtt is retard volt, az is marad haláláig.
vérdíj target nr. 1
viszont a kóter az első hely (az ogre nem tudom mennyire volt hasonló), ahol nem megkérdezik, hanem megmondják, hogy mi lesz. a favellás csöveléshez meg az előző melócsákhoz képest a kóter (főleg neki a fegyház) nagyon szigorú egy rezsim
a teknős úgyis megálmodja majd
Elvileg gyógyszert már nem kap... Kurva szar alkoholista a buzija, még erre se sikerült rendesen rákapnia. Látszik bazdmeg azt is csak divatból meg a tv néző gyerekek hergelése céljából csinálta.
Azért az also hangon napi 8-10 työrike remélem nyelőcsőben, gyomorban, májacskában dolgozott rendesen.
Esetleg olvasgathatnad a forum helyett a jokurvaanyad receptjeit is. NSZKSZ!
Kb 80 IQ szükséges az értelmezéséhez, ha ezen akadsz fent, akkor válts szakmát.
Jól van Anyagos, inkább menj vissza a callba Susmitához.
Certified Recskaboy, Certified Pedophile
Végül is csak három helyesírási hiba van a mondatodban.
Vegyek neked egy helyesírási szótárat? :-D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Kéne egy Q&A live az eddigi infókból. Szóban sokkal többet el tudsz mondani.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Budos vagy Sneci!!
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
A szó köznapi értelmében tényleg elmebeteg, de a gyakorlatban egy kicsit összetettebb a helyzet ennél, a pajzs működése pedig "üzemszerű", máskülönben kezdenének betüremkedni a kínzó gondolatok, hogy hosszú-hosszú időre sitten fog rohadni, szüksége van egy "reményre", ami élteti a falakon belül.
Biztos vagyok benne, hogy nem fogják beszámíthatatlannak minősíteni, még akkor sem ha legvégső esetben erre akar rájátszani. Alapvetően "érti" ő az "összefüggéseket", ok-okozati viszonyokat, de csak a saját maga kifacsart logikája alapján, ami a hétköznapi ember számára elég meredek olykor.
Nem fognak vele sokat vesződni szerintem, megkapja szépen a szakvéleményt, hogy nyugodtan mérjék csak meg és csücsülje le az éveket. Egy visszataszító, rosszindulatú kis kobold pedofil geci, semmi több.
Az az érv, hogy RGL meg Tibor mit csinált és ezért mit (nem) kaptak senkit nem fog ott érdekelni, mondjuk a kirendelt védőjét sajnálom, de kétlem, hogy ezeket a történeteket végig hallgatná és jegyzetelne közben. Alig várom, hogy 2-3 keresztkérdéssel úgy megforgassák, hogy azt se tudja hol is van pontosan.
Szerintem ez Hafrénak egy tökéletes alkalom, hogy idomítsa szépen a korcsot. Nyugodtan rá lehet baszni a telefont, ha egy kicsit is eltér a fontos(abb) dolgoktól, illetve, lehetne ötletelni, hogy Hafré mit kérdezzen tőle és ha úgy ítéli meg, hogy hazudik vagy elhallgat valamit, akkor szintén megnyomni azt a szép piros gombot és mondjuk 1-2-3 napig fel sem venni a telefont.
Ezúton is köszi Hafré az összefoglalókat!
Egyéként egy "Börtönből Híradót Telefonon Elemezős Lájv sem lenne rossz. :)
jogi éjtelemben én ezen döbbenek meg folyton, hogy nem bírja ezt a faszságot elengedni?
sokszor kell ismételgetni a tárgyaláson, akkor működni fog előbb-utóbb.
ha nekik lehet, nekem is.
vérdíj target nr. 1
A bíró majd ásítva mondogatja válaszul: az más.
Azon gondolkodom, hogy neki mindig megvolt ez a valóság elleni esernyője, nem véletlenül hívta a snecológia korábban is kevlár keménységű autipajzsnak, de vajon mennyit rontott rajta az utóbbi évek brutális alkoholfogyasztása? Vajon mennyire emlékszik úgy általában az elmúlt két évre?
Miről szoktatok egyébként beszélgetni? Mármint megcsörren a telefon és a gyagyás elkezdi hadarni azt, hogy hogyan fog kijutni a börtönből/hogyan tudna jobban spanyolul tanulni/milyen szemét a hüllő, hogy nem kapcsolattartó, aztán egyszer csak eszmél, hogy sok idő ment el és levágja a kagylót? Vagy érdeklődő a kinti világ – híradón kívüli – hírei iránt? Kérdezgeti Tibiről? Kérdezget rólad?
Nyelftanilag működik a vonzás törvénye, csak pont az ellenkezője történik.
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Kerdezett mar tibirol hogy mivan, mondtam a robogot h ennyit tudok. Rolam nem, csak azt, hogy miert akartam kapcsolattarto lenni. Altalaban csak par percben beszelunk elhadarja amit szeretne aztan probalna csevegni de nem megy neki mert ahogy kerdezek mar felrebeszel meg nem igazan van temaja. Kb az ez kene meg amaz kene meg ezt-azt hallottam igaze szinten megy a dolog.
"vannak barátaid a börtönben?"
"Nem vagy magányos?"
"Nem unatkozol?"
"Milyen filmeket szoktál nézni? Megengedték a zárkában a Netflixet?"
"Nincs túl meleg ott?"
"Mennyi wc papírt használhatsz?"
... és ilyen evidens baromságokat kérdezz szerintem had gyulladjon meg a feje
Ez már a Stockholm szindróma első tünete.
Te vagy az, gecisbajszú?
Mars vissza herbálozni!
Azoknak, akiknek jobb dolguk is van, mint egy öngyűlölő fideszes buzi ámokfutását nézni, hétvégéken gyakran belájvol a Nomád nevű szórakozóhelyről, ami egyben gyakorlatilag egy szabadstrand is a Dunán.
A gecisbajszú azzal próbálja a homoszexualitását leplezni, hogy rázoomolgat a fürdőruhás nők seggére úgatások és gúnyolódás ("én csak a kutyát veszem mögötte") közben.
Tényleg kezd sodisodni. Kíváncsi vagyok (nem), hogy mikor lesz az első nudistrandos lájvsz.
Az a baj hogy drogos hippi módjára jól érzi magát bárhol a városban, csak legyen legalább 10 gurulka akiket tud hülyíteni meg legalább egy nő akit tud kamerázni, legyen az a Nomád vagy a Halászbástya.
Szerintem simán lehetne egy olyat csinálni, hogy valamelyik Budapesten hallottam féle csoportba kirakni néhány live részletet, hogy vigyázzanak ezzel a csávóval, mert random embereket (akár tinilányokat, akik kiskorúak!) videóz az utcán és hozzá gusztustalan megjegyzéseket tesz.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
'úúújujujj, kiskezit csókolom, ezt nézzétek, ahhh. mit mutatok nektek.'
utoljára talán 10 évesen csináltam ilyet. kb azon a szinten vagy bajuszhere.
Szerep. Mint Picasso-nál a kék.
Endre, ha majd azért kijutsz úgy tíz év múlva, azért igyál majd meg egy sörtöt!
Betartotta ám az ígéretét aSodi!!!
Napi 3 (?) sörtöt iszik.
Csak azt nem mondta, hogy húsz év átlagában értette. :D
De nyelvtanilag helyes volt. 10 évig napi átlag 6, utána 10 évig nulla. :)
Ilyen Sodi aSodi.
Az még hagyján! De mire kijön, már a GTA6 is lerágott csont lesz XD, sőt!! Már javában kint lesz a PS6. Sodi sodi.... Erre rábasztál keményen. Lehet golda is feldobja a pacskert.
A hangulat jóindulatú és tréfás
*HL 3 integet
Mannás összeomlásocska lesz az első napon amikor kiengedik és sikerül valahogy eltotyognia a haciendáig hogy konstatálja a macskaólat lebontották az új lakók és Golda meghalt. Utána indulhat a Blaha évad.
Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! Lehet, hogy elviszi a cukra a börtönben.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
És Sodi lesz a jegybankelnök!!!
Saját Szent Korona kriptovalutát fog kibocsátani, most írja PHP-ban papírra. Tiktokon is be lehet majd váltani rózsikára, leoncicára meg univerzumra.
Nem kötekedésből kérdezem, de esetleg egy pár másodperces samplet tudnál egyszer intézni? Szerintem nagyon sok mindent ki lehetne következtetni már akár a beszédtempójából, dadogás - nem dadogásból.
Persze ha jogi vagy személyes akadálya van, akkor éjthető.
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Elvégre aSodi is nyugaton kalandozó magyar volt. Jobban mondva fosztogató, portyázó, és természetesen fürkésző (bár nem feltétlenül nem fütyiket), mint a FIDESZ. És úgy is bánt a bejövő pénzekkel, mint a kormány :)
Ilyen Sodi aSodi.
Még egzotikus állatokat is tartott, mint Mészáros. Kinek egy zebra, kinek egy szisza.
Másokat másoló, majmoló, utánzó Sodi aSodi.
Nem ne adjon. Szerintem adhatunk a szavára, amíg nincs hang addig semmi nem bizonyítja hogy lékelget. No meg szerintem ilyen informális szinten ez nem is gond. Az anyagos meg pukkadjon meg és tolja csak felfelé a WoW karaktereit mert az roppant érdekfeszítő stream. No meg affektáljon bekattant paranoidként ahogy szokott emelkedő hangsúlyal a végén nagyon buzisan.
+1
Esetleg az működhet, hogy gyűjti ezeket az anyagokat, aztán amikor már nem lesz jelentősége, akkor kiszórja őket egyben a fórumra. De elhisszük anélkül is, ez a default azok esetében, akik nem buktak le tucatszor hazugsággal korábban.
Az nem elég, hogy megtiltják a kacsolattartást? A leszart róka anyagos már a leveleket is jelentette a bv-nek, meg kitalált hanganyagokról hazudozott Goldának, hogy elzárja az információcsapot.
Megérné 1 perc selypegésért elveszteni az összes infót, ami jöhet még ebből a kapcsolatból?
Az álmoskönyvek szerint ez legalább tíz évet jelent fifinek. Alsó hangon. Az iparági sztenderdeknek megfelelően.
Még előtte a börtönben.
Csak pipa, semmi romantika...
Ki ne derüljön, hogy követelőztél és fütyiket akartál a cellában, mondván, hogy neked az jár és ezért raktak magánzárkába!
Lehet hogy Endrét azért különítették el, mert széthúzott seggel mutogatta magát a többieknek hogy kurják már meg mert ő csak úgy tudja kiverni ha a seggében van valami. Ugye Mejszi otthagyhott vibrátora a sitten nem áll rendelkezésre, és oral jelly se áll rendelkezésre.
Az is lehet hogy tele rajzolta a falat egy krétával fehér négyzetekkel hogy legalább egy kis vizuális ingere legyen.
SyntaxError
(
x24)
Jul 30, 2025 18:53:03
x24)
Könnyes szemmel, börtönfalak közt,
hiányod, ó kis pocok, szívem szaggat.
Te kövér, szuszogó, szalmaágy-rágó,
ólban alvó, drága parány,
patkány.
patkány.
Ez a büszkélkedő Endre!
gobesug
(
x30)
Jul 30, 2025 18:53:58
x30)
Ez a büszkélkedő Endre!
Ez a büszkélkedő Endre!
vadászbika elejtette na!
!
Jul 30, 2025 18:56:29
Hihetetlen, hogy még mindig álmodozik… majd a következő életében ha egyáltalán lesz, akkor lehet programozó. Egészen elképesztő, hogy nem fogja fel azt, hogy odabent fogja leélni a maradék hátralevő idejét!
Jul 30, 2025 18:56:29
Czenki mama
Jul 30, 2025 18:58:00
Nem de majd holnap megkerdem. Viszont a 80 perc nagyja elfustolve.
Tudom, hogy stoki havi 80 percet mondott, de az heti 80 perc, szóval hiába fogyott el, nem úsztad meg, csak a hét végéig :D
Jul 30, 2025 18:58:00
Watchers
Jul 30, 2025 19:04:44
A seggbekúrt asszonnyá tett nőverő és a kábítószeres bűnöző megfigyelése a kényszerintézkedés ideje alatt is folyamatos.
Jul 30, 2025 19:04:44
-
Jul 30, 2025 19:24:35
Ma Stoki az ncore-rol egy spanyol kezdo nyelvtan konyv elso fejezetet kerte kinyomtatva, hatha beengedik es tud tanulni. Szerinte ettol minden problemaja megoldodna. Mára ennyi.
Jul 30, 2025 19:24:35
EasybankosPedo
(
x21)
Jul 30, 2025 19:39:20
x21)
Igen kerdeztem, hogy disszidalna -e azt mondta egy jo ajanlat eseten persze. Tervez meg ITban dolgozni.
Ez tényleg elmebeteg, bassza meg. Remélem az ügyészség is hallgatja ezeket a beszélgetéseket és szeptemberbe erre hivatkozva kérik majd a hosszabbítást neki.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jul 30, 2025 20:04:38
x4)
patkány.
patkány.
Legalább ez a döglött patkány lenne most ott, akkor annak loopolhatna. Elképzelné hogy nagyon érdekli a patkányt hogy mit mond... De még ez sem.
Remélem Hafré mondja majd Endrének legközelebb hogy fogja rövidre mert éppen MOZIBA MEGY és megnézi mondjuk a fantasztikus négyest meg hogy FOMO VAN BASZOD ÉS INKÁBB TÉGED HALLGASSALAK???
Ténfép
(
x5)
Jul 30, 2025 21:12:44
x5)
1, miért nem a labanc/német IT szektort akarja továbbra is meglopni? Tudom, hitelek, büntetés, nyomozó, egyéb szaros ügyek, de JUSZT IS át kell baszni a rendszert.
Csak németül/angolul makog valamennyit, onnan bármikor dobbanthat a vénkurvához ha kell, és ahogy eddig is: juszt is azt a faszságot kell csinálni, amit egyszer elkezdett. Belelátnak? Na és?
Azsodi a shaját megoldással: "Mindig győzök, diadalmaskodok, mindenkit szarrá alázok, a fölémyes didalmamat ünneplem, és az akaratomhoz hajlítom a valóságot."
2, ha meg tényleg kijutna Táky mellé csövezni - hogy dögölne meg az a gyilkos tetű is -, nem mindegy, milyen nyelven makog ott? Úgyis a magyaroktól koldul a rohadék, a sörtet meg németül is meg tudja venni az ottani boltból.
Európa"sittes"Armandó
Jul 30, 2025 21:13:44
De
Jul 30, 2025 21:13:44
keserke
(
x4)
Jul 30, 2025 21:44:00
x4)
1, miért nem a labanc/német IT szektort akarja továbbra is meglopni?
Mert retard. A germánok által okozott "mentális kárt" talán soha nem fogja kiheverni. Elhitették vele, hogy ő egy "natyon jó pjogjamoszó" illetve egy "szabad ember" (muhaha), aki úgy mászkál az EU-ban, ahogy neki jól esik (pr* a köbön). Még mindig abban a hitben él, hogy ha ő megtanul két szót spanyolul, akkor őt várni fogja a Riviéra, mert a germánoknál már bejött. Ezt már sosem fogjha levetkőzni. Mennyi időt is töltött kint? 8 évet? És ezt úgy, hogy ő is tudta, hogy ennyi balfaszkodás után amit Gémeskútiában levágott buknia kell. Bukott is, felfele. És ha egyszer bejött, akkor most már mindig be fog. Legalább is ez él az autista agyacskájában, csak azt felejti el, hogy Veja nyényi már meghalt.
Hafré
(
x5)
Jul 30, 2025 21:56:06
x5)
Mennyi időt is töltött kint? 8 évet?
Hahó
(
x130)
Jul 30, 2025 22:01:02
x130)
Nagyon nagy vetítésben van a fikás ha azt hiszi, hogy ő még it-ban fog dolgozni. Ha kijön 3-4 év múlva, frissíti majd a masni cv-t és elmegy php-t gányolni? 😂
ascites
(
x56)
Jul 30, 2025 22:16:02
x56)
Gondold végig tételesen és rá fogsz jönni. Ez speciel az egyik a nagyon kevés racionális meglátásai közül. Itt nincs juszt is, egyszerűen esélytelen.
Németország:
- negatív a schufája = nincs az a főbérlő, aki kiadna neki akár csak egy kis lukat is. Mehetne WG-be, de ahhoz öreg, az olyan helyeken fiatalok szokta együtt élni. Bejelentett lakcím nélkül Németországban nem lehet létezni, mert egy nagy csomó dolgot postán lehet intézni: tb, bank, munkaügyi hivatal kizárólag olyan postaládába engedi bedobni a leveleit, ahol a címzett neve szerepel, a postaládára pedig kizálólag bejelentett lakó nevét lehet kitenni.
- nincs bank, amelyik hajlandó lenne neki számlát nyitni a tartozásai miatt, a német munkaadók pedig nagyon válogatósak és nem utalgatnak külföldi bankszámlára.
= nem tud hol lakni és nem tudja fogadni a fizetését, ráadásul bármije lenne, inkasszóznák bankok, akiknek tartozik.
Ausztria:
- tegyük fel talál lakást (eddig sem talált, de tegyük fel),
- az easybankos lelépés miatt nem talál bankot, amelyiknél számlát nyithatna, mivel ott a bankoknak közös listája van a hitelkérő/nem fizető ügyfelekről,
- ha mégis talál, tiltanák a fizetéséből az iphonet és az egyéb tartozásait,
- ha más nem, döblinget le kell ülnie, ha nem tudja kifizetni a pénzbüntetést,
- megy ellene egy eljárás a segélycsalás miatt, vagyis ha munkanélkülivé válna, nem járna neki semmilyen segély + jelentős pénzbünti is kinéz neki miatta.
Svájc:
- ne nevettessük egymást, ott nem kapna állást és nem lenne pénze megfinanszírozni az első hónapot, amíg megkapja a fizut.
Ezt az egész szétbaszott, felgyújtott rendszert hol baszhatná még át? Az első éjszakát nem tudná eltölteni ezekben az országokban, Ausztriában még egy random határellenőrzés miatt is menne a kóterba.
Ő nem szeret kockázatos átbaszásokban utazni, neki a nyugodt fütyizés a célja. Átbaszni a rendszert pont, hogy Spanyolországban lenne esélye, ahol még kvázi tiszta lappal indulhat és eladhatná magát a nyelvben csetlő-botló valakinek. Csak ugye Spanyolországban az egyik legmagasabb a munkanélküliség + alacsonyabb bérért is elmennek dolgozni az emberek a klíma és a feeling miatt. Ráadásul nem is csak európai konkurenciája lenne, hanem egy dél-amerikányi spanyol anyanyelvű. Szóval tulajdonképpen esélytelen így is, úgy is.
Random éjszaka a BV-ben.
Jul 30, 2025 22:36:07
Ho.. HOL VAN A MERCIIIIIIII!!!!!
Jul 30, 2025 22:36:07
SyntaxError
(
x24)
Jul 30, 2025 22:40:11
x24)
Helyreáll az univerzum rendje.
Az első éjszakát nem tudná eltölteni ezekben az országokban, Ausztriában még egy random határellenőrzés miatt is menne a kóterba.
"Random" ellenőrzés? Ohhh... a Szisza biztosan nem jelentené be, hogy fifi éppen arra tart...
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jul 30, 2025 23:08:51
x4)
Csak ugye Spanyolországban az egyik legmagasabb a munkanélküliség + alacsonyabb bérért is elmennek dolgozni az emberek a klíma és a feeling miatt.
Én még azt is olvastam hogy rendesen megdolgoztatják IT-ban az embereket... nem tudna dokumentációt olvasgatni.
BunkovicsSaman
Jul 30, 2025 23:13:58
Remelem az IMEI-be kerul, az hatvanyozottan szarabb, mint a mostani elozetes ….
Egy-két troll van ezen a világon, de ezt túl kell élnünk...
Hivott Stoki megint kavar valaki mert az anyjat felhivtak h kikerultek _hangfelvetelek_.
A lenyeg roviden, hogy az elmeorvosi vizsgalatra var, utana ugy gondolja kiengedik mert nem lesz nyomozati oka, hogy benntartsak. Nagyjabol ennyi nem nagyon tudtam most odafigyelni majd meg beszelunk valoszinuleg csak holnap.
A lenyeg roviden, hogy az elmeorvosi vizsgalatra var, utana ugy gondolja kiengedik mert nem lesz nyomozati oka, hogy benntartsak. Nagyjabol ennyi nem nagyon tudtam most odafigyelni majd meg beszelunk valoszinuleg csak holnap.
Jul 30, 2025 23:13:58
sörtötbontok
(
x8)
Jul 30, 2025 23:15:53
x8)
Endre, tényleg lefőtt a sörtöd?
Többen kérdezik.
Többen kérdezik.
+
Jul 30, 2025 23:36:30
És ha magas a munkanélküliek aránya spanyolországban, akkor nyilván először a helyieknek próbálnak munkát adni, nem egy spanyolt alig makogónak, eu-s állampolgár ide vagy oda.
De amúgy élvezetes a nyomorék tévképzeteit olvasni hogy azt hiszi hogy majd kimegy spanyolországba. Akkor már szigetre repüljön hogy utána pénze ne legyen visszarepülni magyarországra, ússzon csak át az Úszó a szárazföldre :))
De amúgy élvezetes a nyomorék tévképzeteit olvasni hogy azt hiszi hogy majd kimegy spanyolországba. Akkor már szigetre repüljön hogy utána pénze ne legyen visszarepülni magyarországra, ússzon csak át az Úszó a szárazföldre :))
Jul 30, 2025 23:36:30
Tyodika (⭐️x23)
Jul 30, 2025 23:58:11
És ha magas a munkanélküliek aránya spanyolországban, akkor nyilván először a helyieknek próbálnak munkát adni, nem egy spanyolt alig makogónak, eu-s állampolgár ide vagy oda.
Majd simán haza futok édesanyámhoz!
Sportos, erős, fiatal!
Jul 30, 2025 23:58:11
SyntaxError
(
x24)
Jul 31, 2025 00:33:21
x24)
Endre, már csak pár óra és bonthatod a sörtöt.
Ja, nem.
Ja, nem.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 31, 2025 00:34:43
x20)
Tessék majd megköszönni a magyarországi igazságszolgáltatásnak, hogy kapsz napi 3x étkezést, tudsz normálisan zuhanyozni, van öblítős WC, nem mellesleg pedig lehoztak az alkoholról és tudod nézni a TV-t is.
Ja, és nekünk is, hogy ezt fizetjük neked.
Szivesen.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Szivesen.
horgász
(
x10)
Jul 31, 2025 00:37:59
x10)
patkány.
patkány.
Szegény patkány...
Annyit halgatta a loop-ot meg a recskás faszságait, hogy ha már egyedül kiírtani nem tudta a púpos férget inkább önmagával végzett.
Jósolok: a cellatársak nem ezt a koncepciót fogják követni.
-
Jul 31, 2025 06:25:56
Tessék majd megköszönni a magyarországi sigazságszolgáltatásnak büntetésvégre hajtásnak... Blabla
Szivesen.
Szivesen.
Örüljünk neki, hogy ott bent tartják ezeket a bűnözőket,állatokat, a társadalomra sokszorosan veszélyes elemeket és nem kint garázdálkodnak!!! Én ezért szívesen fizetek, hogy nyugalomban élhetünk állatoktól elkerítve! Börtön nem wellness!
Jul 31, 2025 06:25:56
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jul 31, 2025 09:13:29
x4)
Endre, már csak pár óra és bonthatod a sörtöt.
Ja, nem.
Ja, nem.
Endre most a cellájában ül és visszaszámol hangosan hogy hány óra múlva égethet el megint 80 percet Hafrénak loopolással.
Kéne egy tipp játék hogy hányadikáig fogynak el a percek Augusztusban.
Az én tippem Augusztus 4.
Hafré
(
x5)
Jul 31, 2025 09:20:16
x5)
Annyiban meg kell vedenem, hogy a beszedstilusa bar hadar es ordas baromsagokat hord ossze, de osszeszedettnek tunik, nem loopol nem ismetli magat es egeszen koveti a beszelgetes menetet. Szoval ha nem lett volna csont alkoholista es seggreszeg a tiktik ciganyok talan nem vettek volna le elso mondatbol, hogy elmebeteg.
EasybankosPedo
(
x21)
Jul 31, 2025 09:28:15
x21)
Én azt tanácsolnám Hafrénak, hogy ha még nem tette, akkor amig 2 napig nem tudja a korcs hívni, mert mondjuk tényleg elfogy a lóvé a telefonjáról addig semmiképp ne töltse fel a telefont neki. Hadd töltse a hód kurva kurva anyja, ameddig tudja, aztán pofázza le azt, ha akarja. Meg ha fel is tölti akkor is a legkisebb összeggel, aztán mondja meg neki hogy azt ossza be 1 vagy 2 hétig. Nem kell elkapatni hogy zaklatni tudjon, meg hogy követelőzőn utána. Már igy is lassul a jelek szerint a friss információk mennyisége, egy idő után meg úgyis átfog majd menni loopba ha tud. Max ha úgy van és nem tudja kiélni a közléskényszerét telefonon, akkor majd levelet ír.
Hafré
(
x5)
Jul 31, 2025 09:39:51
x5)
Kb most fog elfogyni mar peddzegette de nem fogom neki puszira toltogetni szoval mondtam irjon levelet ha akar vmit.
herr_schwechater
(
x5)
Jul 31, 2025 09:52:53
x5)
Annyiban meg kell vedenem, hogy a beszedstilusa bar hadar es ordas baromsagokat hord ossze, de osszeszedettnek tunik, nem loopol nem ismetli magat es egeszen koveti a beszelgetes menetet. Szoval ha nem lett volna csont alkoholista es seggreszeg a tiktik ciganyok talan nem vettek volna le elso mondatbol, hogy elmebeteg.
sokat jelent, hogy ha nem is önszántából de közel negyed éve nem ivott alkoholt és talán talán talán kap egy reality checket a kóterban, felismeri a helyzetét, hogy nem százas, talán talán talán talán segítséget is kap vagy kiverik belőle a loopolást. még hasznos is lehet az a szinte biztos 5-6 év sitt
persze ez mind feltételes mód, mindennemű egyezés a valósággal csupán a véletlen műve
Kötőjel
(
x11)
Jul 31, 2025 09:57:38
x11)
gyerekkora óta loopol és okosabb mindenkinél, illetve nála "soha nem merült fel az elmeszakértői vizsgálat szükségessége".
herr_schwechater
(
x5)
Jul 31, 2025 10:01:15
x5)
viszont a kóter az első hely (az ogre nem tudom mennyire volt hasonló), ahol nem megkérdezik, hanem megmondják, hogy mi lesz. a favellás csöveléshez meg az előző melócsákhoz képest a kóter (főleg neki a fegyház) nagyon szigorú egy rezsim
a teknős úgyis megálmodja majd
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jul 31, 2025 10:09:45
x2)
Elvileg gyógyszert már nem kap... Kurva szar alkoholista a buzija, még erre se sikerült rendesen rákapnia. Látszik bazdmeg azt is csak divatból meg a tv néző gyerekek hergelése céljából csinálta.
Azért az also hangon napi 8-10 työrike remélem nyelőcsőben, gyomorban, májacskában dolgozott rendesen.
Hafré
(
x5)
Jul 31, 2025 10:10:22
x5)
Ami engem meglepett elsore az az, hogy hiaba az alkoholmentes viszonylag tiszta allapot es egeszen osszeszedett, az autipajzs meg fix es stabil es a valosagot azert tavolrol sem sikerul karcolnia, teljesen irrealis ahogy a helyzetet latja es a reakcioi. Ehez szerintem semmifele szakkepzettseg nem kell, hogy az ember lassa: gyarilag elmebeteg. Ez persze nem tudom mennyire menti fel mert az tudjuk, hogy nagyjabol azert erti a tettei sulyat es amugyis aljas geci de, hogy orvosra es gyogyszerre szuksege volna az fix.
-
Jul 31, 2025 10:12:20
Hafré most komolyan. Nehezedre esik bekapcsolni a magyar nyelvet vagy tényleg ilyen geci vagy? Vegyek ékezeteket?
Jul 31, 2025 10:12:20
Hafré
(
x5)
Jul 31, 2025 10:15:17
x5)
Hafré most komolyan. Nehezedre esik bekapcsolni a magyar nyelvet vagy tényleg ilyen geci vagy? Vegyek ékezeteket?
Esetleg olvasgathatnad a forum helyett a jokurvaanyad receptjeit is. NSZKSZ!
Segédbuzi
Jul 31, 2025 10:26:30
Kb 80 IQ szükséges az értelmezéséhez, ha ezen akadsz fent, akkor válts szakmát.
Jul 31, 2025 10:26:30
Sodi_linzi_sult_hala
Jul 31, 2025 10:28:37
Jól van Anyagos, inkább menj vissza a callba Susmitához.
Jul 31, 2025 10:28:37
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Jul 31, 2025 10:31:37
x2)
Vajon a börtönőröknek is szokta mondogatni, hogy “Csicska közszolga, hopp!” ?
Eazy
(
x10)
Jul 31, 2025 10:35:43
x10)
Végül is csak három helyesírási hiba van a mondatodban.
Vegyek neked egy helyesírási szótárat? :-D
JohnCramer
(
x1)
Jul 31, 2025 10:39:08
x1)
Gyagyásnak egy jó tanács remélem Hafré majd közvetíti! Ha majd az orvosi vizsgálaton elhangzik hogy elmebeteg akkor az azt jelenti hogy Elmebeteg nem azt hogy elmehetek! Jóból
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Hahó
(
x130)
Jul 31, 2025 10:40:25
x130)
Ami engem meglepett elsore az az, hogy hiaba az alkoholmentes viszonylag tiszta allapot es egeszen osszeszedett, az autipajzs meg fix es stabil es a valosagot azert tavolrol sem sikerul karcolnia, teljesen irrealis ahogy a helyzetet latja es a reakcioi. Ehez szerintem semmifele szakkepzettseg nem kell, hogy az ember lassa: gyarilag elmebeteg. Ez persze nem tudom mennyire menti fel mert az tudjuk, hogy nagyjabol azert erti a tettei sulyat es amugyis aljas geci de, hogy orvosra es gyogyszerre szuksege volna az fix.
Kéne egy Q&A live az eddigi infókból. Szóban sokkal többet el tudsz mondani.
Kakaspina
(
x20)
Jul 31, 2025 10:51:16
x20)
Budos vagy Sneci!!
-
Jul 31, 2025 10:53:00
A szó köznapi értelmében tényleg elmebeteg, de a gyakorlatban egy kicsit összetettebb a helyzet ennél, a pajzs működése pedig "üzemszerű", máskülönben kezdenének betüremkedni a kínzó gondolatok, hogy hosszú-hosszú időre sitten fog rohadni, szüksége van egy "reményre", ami élteti a falakon belül.
Biztos vagyok benne, hogy nem fogják beszámíthatatlannak minősíteni, még akkor sem ha legvégső esetben erre akar rájátszani. Alapvetően "érti" ő az "összefüggéseket", ok-okozati viszonyokat, de csak a saját maga kifacsart logikája alapján, ami a hétköznapi ember számára elég meredek olykor.
Nem fognak vele sokat vesződni szerintem, megkapja szépen a szakvéleményt, hogy nyugodtan mérjék csak meg és csücsülje le az éveket. Egy visszataszító, rosszindulatú kis kobold pedofil geci, semmi több.
Az az érv, hogy RGL meg Tibor mit csinált és ezért mit (nem) kaptak senkit nem fog ott érdekelni, mondjuk a kirendelt védőjét sajnálom, de kétlem, hogy ezeket a történeteket végig hallgatná és jegyzetelne közben. Alig várom, hogy 2-3 keresztkérdéssel úgy megforgassák, hogy azt se tudja hol is van pontosan.
Szerintem ez Hafrénak egy tökéletes alkalom, hogy idomítsa szépen a korcsot. Nyugodtan rá lehet baszni a telefont, ha egy kicsit is eltér a fontos(abb) dolgoktól, illetve, lehetne ötletelni, hogy Hafré mit kérdezzen tőle és ha úgy ítéli meg, hogy hazudik vagy elhallgat valamit, akkor szintén megnyomni azt a szép piros gombot és mondjuk 1-2-3 napig fel sem venni a telefont.
Ezúton is köszi Hafré az összefoglalókat!
Egyéként egy "Börtönből Híradót Telefonon Elemezős Lájv sem lenne rossz. :)
Jul 31, 2025 10:53:00
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Jul 31, 2025 10:54:24
x2)
Lehetne ilyen külön összefoglaló a Sodipédián is Börtönnapló, vagy valami hasonló címmel.
Kötőjel
(
x11)
Jul 31, 2025 11:04:54
x11)
Az az érv, hogy RGL meg Tibor mit csinált és ezért mit (nem) kaptak senkit nem fog ott érdekelni
jogi éjtelemben én ezen döbbenek meg folyton, hogy nem bírja ezt a faszságot elengedni?
herr_schwechater
(
x5)
Jul 31, 2025 11:11:38
x5)
másrészt ha rájátszik arra, hogy szefós és berakják valódi szefósok közé, na ott lesz világ
tudod mit pedofil? nosza rajta
tudod mit pedofil? nosza rajta
Hahó
(
x130)
Jul 31, 2025 11:11:40
x130)
A bíró majd ásítva mondogatja válaszul: az más.
ascites
(
x56)
Jul 31, 2025 11:23:00
x56)
Azon gondolkodom, hogy neki mindig megvolt ez a valóság elleni esernyője, nem véletlenül hívta a snecológia korábban is kevlár keménységű autipajzsnak, de vajon mennyit rontott rajta az utóbbi évek brutális alkoholfogyasztása? Vajon mennyire emlékszik úgy általában az elmúlt két évre?
Miről szoktatok egyébként beszélgetni? Mármint megcsörren a telefon és a gyagyás elkezdi hadarni azt, hogy hogyan fog kijutni a börtönből/hogyan tudna jobban spanyolul tanulni/milyen szemét a hüllő, hogy nem kapcsolattartó, aztán egyszer csak eszmél, hogy sok idő ment el és levágja a kagylót? Vagy érdeklődő a kinti világ – híradón kívüli – hírei iránt? Kérdezgeti Tibiről? Kérdezget rólad?
nmthrwwy420
(
x10)
Jul 31, 2025 11:23:30
x10)
Nyelftanilag működik a vonzás törvénye, csak pont az ellenkezője történik.
Hafré
(
x5)
Jul 31, 2025 11:26:17
x5)
Kérdezgeti Tibiről? Kérdezget rólad?
Kerdezett mar tibirol hogy mivan, mondtam a robogot h ennyit tudok. Rolam nem, csak azt, hogy miert akartam kapcsolattarto lenni. Altalaban csak par percben beszelunk elhadarja amit szeretne aztan probalna csevegni de nem megy neki mert ahogy kerdezek mar felrebeszel meg nem igazan van temaja. Kb az ez kene meg amaz kene meg ezt-azt hallottam igaze szinten megy a dolog.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jul 31, 2025 11:38:25
x4)
"vannak barátaid a börtönben?"
"Nem vagy magányos?"
"Nem unatkozol?"
"Milyen filmeket szoktál nézni? Megengedték a zárkában a Netflixet?"
"Nincs túl meleg ott?"
"Mennyi wc papírt használhatsz?"
... és ilyen evidens baromságokat kérdezz szerintem had gyulladjon meg a feje
-
Jul 31, 2025 11:43:04
Jul 31, 2025 11:43:04
horgász
(
x10)
Jul 31, 2025 12:01:17
x10)
Te vagy az, gecisbajszú?
Mars vissza herbálozni!
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 31, 2025 12:26:19
x20)
Végülis még Szálasi is azt gondolta 45' után, hogy majd Rákosi Mátyás össze fog vele fogni az országépítéshez.. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nomádsuttogó Nándor
Jul 31, 2025 13:17:48
Hallod gecisbajszú! Ha lassan végzel a délelőttös műszakoddal, akkor el is kezdheted tervezni a hétvégi programodat, mert a Nomádba nem biztos, hogy visszaengednek - kamerával legalábbis biztos nem.
Azoknak, akiknek jobb dolguk is van, mint egy öngyűlölő fideszes buzi ámokfutását nézni, hétvégéken gyakran belájvol a Nomád nevű szórakozóhelyről, ami egyben gyakorlatilag egy szabadstrand is a Dunán.
A gecisbajszú azzal próbálja a homoszexualitását leplezni, hogy rázoomolgat a fürdőruhás nők seggére úgatások és gúnyolódás ("én csak a kutyát veszem mögötte") közben.
Múltkor már rá is szóltak, de természetesen tovább csinálta, amikor nem látta a pincér, sőt magyarázta a nézőinek, hogy jóban van a tulajdonossal és neki ott bármit lehet. Szerencsére fennhagyta a lájvot, valami szemét pedig megmutatta a Nomádnak, akik nem örültek neki, hogy nem tartotta be a kérésüket.
Meglátjuk hétvégén honnan lesz az IRL lájv.
Múltkor már rá is szóltak, de természetesen tovább csinálta, amikor nem látta a pincér, sőt magyarázta a nézőinek, hogy jóban van a tulajdonossal és neki ott bármit lehet. Szerencsére fennhagyta a lájvot, valami szemét pedig megmutatta a Nomádnak, akik nem örültek neki, hogy nem tartotta be a kérésüket.
Jul 31, 2025 13:17:48
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Jul 31, 2025 13:38:09
x2)
Tényleg kezd sodisodni. Kíváncsi vagyok (nem), hogy mikor lesz az első nudistrandos lájvsz.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 31, 2025 13:51:42
x20)
Az a baj hogy drogos hippi módjára jól érzi magát bárhol a városban, csak legyen legalább 10 gurulka akiket tud hülyíteni meg legalább egy nő akit tud kamerázni, legyen az a Nomád vagy a Halászbástya.
Szerintem simán lehetne egy olyat csinálni, hogy valamelyik Budapesten hallottam féle csoportba kirakni néhány live részletet, hogy vigyázzanak ezzel a csávóval, mert random embereket (akár tinilányokat, akik kiskorúak!) videóz az utcán és hozzá gusztustalan megjegyzéseket tesz.
-
Jul 31, 2025 13:53:58
Hallod gecisbajszú! Ha lassan végzel a délelőttös műszakoddal, akkor el is kezdheted tervezni a hétvégi programodat, mert a Nomádba nem biztos, hogy visszaengednek - kamerával legalábbis biztos nem.
'úúújujujj, kiskezit csókolom, ezt nézzétek, ahhh. mit mutatok nektek.'
utoljára talán 10 évesen csináltam ilyet. kb azon a szinten vagy bajuszhere.
Jul 31, 2025 13:53:58
SyntaxError
(
x24)
Jul 31, 2025 14:05:55
x24)
Annyiban meg kell vedenem, hogy a beszedstilusa bar hadar es ordas baromsagokat hord ossze, de osszeszedettnek tunik, nem loopol nem ismetli magat es egeszen koveti a beszelgetes menetet....
Szerep. Mint Picasso-nál a kék.
Endre, ha majd azért kijutsz úgy tíz év múlva, azért igyál majd meg egy sörtöt!
FK
Jul 31, 2025 14:13:38
he' endre, innál egy jóu' hideg shört?
Jul 31, 2025 14:13:38
SyntaxError
(
x24)
Jul 31, 2025 14:20:22
x24)
he' endre, innál egy jóu' hideg shört?
Betartotta ám az ígéretét aSodi!!!
Napi 3 (?) sörtöt iszik.
Csak azt nem mondta, hogy húsz év átlagában értette. :D
De nyelvtanilag helyes volt. 10 évig napi átlag 6, utána 10 évig nulla. :)
Ilyen Sodi aSodi.
EasybankosPedo
(
x21)
Jul 31, 2025 14:59:22
x21)
Az is egy jó kérdés lehetne felé, hogy hogyan érzi magát úgy hogy nem ihat sört 3 hónapja? Észrevett magán valami pozitiv változást emiatt, ha igen akkor mit, ahhoz képest, hogy 4 hónapja még a tikfoson küzdött a napi söradagért.
noikabatgomb
(
x10)
Jul 31, 2025 15:07:44
x10)
Most olvasom, hogy vona gabi haver megirta endrenek a tokeletes utolso szot a targyalasra.
"Nem voltam naci, csak sertett."
Endinek kuldhetnel be polot Hafre, hogy "Nem voltam pedofil, csak turista."
"Nem voltam naci, csak sertett."
Endinek kuldhetnel be polot Hafre, hogy "Nem voltam pedofil, csak turista."
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jul 31, 2025 15:21:57
x4)
akkor egy választási ciklusból kimarad..
Az még hagyján! De mire kijön, már a GTA6 is lerágott csont lesz XD, sőt!! Már javában kint lesz a PS6. Sodi sodi.... Erre rábasztál keményen. Lehet golda is feldobja a pacskert.
-
Jul 31, 2025 15:55:30
*HL 3 integet
Jul 31, 2025 15:55:30
Flixbus utas
Jul 31, 2025 16:05:34
Mannás összeomlásocska lesz az első napon amikor kiengedik és sikerül valahogy eltotyognia a haciendáig hogy konstatálja a macskaólat lebontották az új lakók és Golda meghalt. Utána indulhat a Blaha évad.
Jul 31, 2025 16:05:34
Endre priusza
(
x10)
Jul 31, 2025 16:55:32
x10)
Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! Lehet, hogy elviszi a cukra a börtönben.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 31, 2025 16:56:54
x20)
Hülyék vagytok, hát már több próféta (Molnár F., Titán, RGL és Fórizs) is megírta, hogy 2030-ra bevezetik az Adzsenda 30-at, jön a világkormány, eltűnik a fizikai pénz, jön a fekete kányák rendje!
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
SyntaxError
(
x24)
Jul 31, 2025 17:31:56
x24)
Hülyék vagytok, hát már több próféta (Molnár F., Titán, RGL és Fórizs) is megírta, hogy 2030-ra bevezetik az Adzsenda 30-at, jön a világkormány, eltűnik a fizikai pénz, jön a fekete kányák rendje!
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Jul 31, 2025 17:50:51
x2)
Saját Szent Korona kriptovalutát fog kibocsátani, most írja PHP-ban papírra. Tiktokon is be lehet majd váltani rózsikára, leoncicára meg univerzumra.
SyntaxError
(
x24)
Jul 31, 2025 18:20:53
x24)
Újszász (vagy akkori nevén már NEW SAXON - 新撒克逊人) mire aSodi kikerül:
Jennifer kutya
Jul 31, 2025 18:48:43
Vau-vau, segítség, török fogságba estem Egerben!
Bajusz! Szabadíts ki!!!
Bajusz! Szabadíts ki!!!
Jul 31, 2025 18:48:43
nmthrwwy420
(
x10)
Jul 31, 2025 19:43:04
x10)
Altalaban csak par percben beszelunk elhadarja amit szeretne aztan probalna csevegni de nem megy neki mert ahogy kerdezek mar felrebeszel meg nem igazan van temaja. Kb az ez kene meg amaz kene meg ezt-azt hallottam igaze szinten megy a dolog.
Nem kötekedésből kérdezem, de esetleg egy pár másodperces samplet tudnál egyszer intézni? Szerintem nagyon sok mindent ki lehetne következtetni már akár a beszédtempójából, dadogás - nem dadogásból.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 31, 2025 19:58:46
x20)
Amúgy most hogy Mr. "megbaszunk egy kiskorút" hivatalosan is Fideszes káder lett, nem zárom ki hogy Gyagyás szabadulás után hasonló pályát fusson be 2030 után, az akkor már 15% körül haldokló Fidesz-KDNP-Mi Hazánk ellenzéki össszefogásban..
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
SyntaxError
(
x24)
Jul 31, 2025 20:07:47
x24)
Amúgy most hogy Mr. "megbaszunk egy kiskorút" hivatalosan is Fideszes káder lett, nem zárom ki hogy Gyagyás szabadulás után hasonló pályát fusson be 2030 után, az akkor már 15% körül haldokló Fidesz-KDNP-Mi Hazánk ellenzéki össszefogásban..
Elvégre aSodi is nyugaton kalandozó magyar volt. Jobban mondva fosztogató, portyázó, és természetesen fürkésző (bár nem feltétlenül nem fütyiket), mint a FIDESZ. És úgy is bánt a bejövő pénzekkel, mint a kormány :)
Ilyen Sodi aSodi.
Még egzotikus állatokat is tartott, mint Mészáros. Kinek egy zebra, kinek egy szisza.
Másokat másoló, majmoló, utánzó Sodi aSodi.
ne ne ezt ne
Jul 31, 2025 20:24:47
Nem ne adjon. Szerintem adhatunk a szavára, amíg nincs hang addig semmi nem bizonyítja hogy lékelget. No meg szerintem ilyen informális szinten ez nem is gond. Az anyagos meg pukkadjon meg és tolja csak felfelé a WoW karaktereit mert az roppant érdekfeszítő stream. No meg affektáljon bekattant paranoidként ahogy szokott emelkedő hangsúlyal a végén nagyon buzisan.
Jul 31, 2025 20:24:47
-
Jul 31, 2025 20:40:48
+1
Esetleg az működhet, hogy gyűjti ezeket az anyagokat, aztán amikor már nem lesz jelentősége, akkor kiszórja őket egyben a fórumra. De elhisszük anélkül is, ez a default azok esetében, akik nem buktak le tucatszor hazugsággal korábban.
Jul 31, 2025 20:40:48
ascites
(
x56)
Jul 31, 2025 20:49:33
x56)
Az nem elég, hogy megtiltják a kacsolattartást? A leszart róka anyagos már a leveleket is jelentette a bv-nek, meg kitalált hanganyagokról hazudozott Goldának, hogy elzárja az információcsapot.
Megérné 1 perc selypegésért elveszteni az összes infót, ami jöhet még ebből a kapcsolatból?
Kötőjel
(
x11)
Jul 31, 2025 20:53:06
x11)
a bajszos szhar nagyon frusztrált, mert a trolloknak lehet kapcsolattartani a sodival, neki nem. semmit sem tud tenni, leszart róka, egy emlék csupán.
a trolloknak lehet, a bajszos szharnak nem.
vérdíj target nr. 1
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 31, 2025 21:20:00
x20)
twinky a mirroron
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Teknős
Jul 31, 2025 22:28:15
Azt álmodtam hogy egy kócos figura szaros gatyában motyog a falnak fordulva és dülöngél.
Tudja valaki mit jelent ez?
Jul 31, 2025 22:28:15
Kósa Lajos
Jul 31, 2025 22:30:58
Nem véletlenül borotváltam le a bajuszom. Szeretném kérni a kedves olvasókat hogy a "bajuszos szar" kifejezés kapcsán mostantól ne rám asszociáljanak.
Jul 31, 2025 22:30:58
SyntaxError
(
x24)
Jul 31, 2025 22:47:10
x24)
Azt álmodtam hogy egy kócos figura szaros gatyában motyog a falnak fordulva és dülöngél.
Az álmoskönyvek szerint ez legalább tíz évet jelent fifinek. Alsó hangon. Az iparági sztenderdeknek megfelelően.
Kendra
(
x1)
Jul 31, 2025 22:50:33
x1)
Gondoltam még lapzárta előtt írok mert talán említésee méltó... A mai kormányinfón elhangzott egy 444-es újságíró szájából Sodi kedvenc Dopeman száma amit alibinek használt arra hogy Ő miért nem pedofil. Durva volt hallgatni újságíró és kormánybiztos döbbent reakciói közben azt a részt ami Sodi kedvenc része is -"ha már vérzik akkor baszható"-ra gondolok.
Az aktuális kapcsolattartó megemlíthetné Sodinak, hogy Dopemannak milyen jól meg a seggnyalás. Hátha hamis reményt keltene benne és ahogy a Tibire akar terrorfenyegetős ügyben bezzeg hivatkozni úgy pedó ügyben Dopemanezhetne egy kicsit aminek a bíró nyilván örülni fog!
Na nyáritábor csá!
Az aktuális kapcsolattartó megemlíthetné Sodinak, hogy Dopemannak milyen jól meg a seggnyalás. Hátha hamis reményt keltene benne és ahogy a Tibire akar terrorfenyegetős ügyben bezzeg hivatkozni úgy pedó ügyben Dopemanezhetne egy kicsit aminek a bíró nyilván örülni fog!
Na nyáritábor csá!
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jul 31, 2025 22:54:29
x7)
Csak megvárja bent amég elkészül a krém. Kár, hogy utána megdöglik a Blahán.
|__o__|
C64korszak
(
x2)
Jul 31, 2025 22:57:02
x2)
Egyben biztosak lehetünk, valami balhéja már volt bent a féregnek.
Bár a magánzárka összességében nomrálisan komoly plusz büntetés, akit évekre teljesen elkülönítenek, az biztosan véglegesen megháborodik (az USA néhány börtönét leszámítva ilyet nem is csinálnak sehol), a magyar börtönrendszerben, ahol nem a fizikai bezártság a fő problémája az embernek, ilyen szigorú előzetes rezsimben pláne, inkább egyfajta "jutalom".
Mivel nem gondolja senki, hogy a recskás nagy érdekérvényesítő képességgel bír, csak az lehetett, beszart a vezetés, hogy kicsinálják ezt a nyomorékot, tehát inkább elkülöntették.
Ott magány márton rághatja rendesen, de mivel alig van input, 0-24 azon dolgozik a pajzs a fejében, hogy átfaragja a helyzete olyanra, amivel képes pszichésen megbirkózni, ezzel és a képzelt helyzet képzelt megoldásával, lehetőségek képzelgésével foglalja el magát.
Teszi mindezt a szokásos mese-sémái mentén, mindenki NPC, a trollok majd őt a lángelmét segítik, mert okosan kihisztizi, a bíró is NPC, majd ő jól megforgatja és erre kiengedi, csak akarni kell és bevonzza, stb, stb.
Azt azért vegyük figyelembe, a BV-ben behallgathatók, de szerintem rögzítettek is ezek a beszélgetések, és a hatóság akármire használhatja, jogában áll. Aki bent van, annak nincsen magánélete. Jogai is alig.
Papiron talán, de a magyar joggyakorlat az ezekben szélsőséges.
Szóval a gyermeteg szinvonaltalan trollkodás tippeket kéretik mellőzni.
A beszélgetésnek okszerűnek, értelmesnek kell lennie, nem a snecológia kicsit a gyernőtt szinvonalán működő belső világában, hanem a felnőttek kőkemény börtönvalóságban definiált koordinátarendszerben kell maradnia.
A trollközösség hatalmas adut kapott ezzel, tényleg mármár olyan, mintha a hatóságok és a rendvédelmi szervek is titkos trollok lennének. Azonban ha hülyén élnénk ezzel, akármikor megvonhatják.
Hafré eddig jól csinálta, és nem vesztegette el azt a potenciált ami még ebben van.
Meg kell érteni, ez nem olyan telefon, mint két szabad ember küözt, hogy tesznek, mondanak, kommunikálnak ameddig és amit akarnak.
Itt mindeféle ""halandzsa"", szituációidegen "képes beszéd" hamar gyanús lenne, kódolt akárminek vélik, és lelőhetik, akár a komplett kapcsolattartással együtt.
Szerencsére a BVnek nincsen erőforrása minden kósza lesittelt pitiáner minden szavát mélyelemzni, azt viszont nyugodtan feltételezhetjük ,hogy az elmebeteg odabent sokféle okból máris speciális figyelmet élvez, szóval csak okosan.
Semmi kikerülő hangfelvétel, semmi snecológiai balhé.
Normális esetben a korcs kapaszkodna minden emberi szóba, nekünk főnyeremény, Hafré önként vállata, a BV leszarja, vagyis sokkal kisebb lenne a kockázat alapesetben.
Ha nem lennének efféle mindenbe beleszarni akaró pedosimogató drogosok a képben, ugyebár.
Bár a magánzárka összességében nomrálisan komoly plusz büntetés, akit évekre teljesen elkülönítenek, az biztosan véglegesen megháborodik (az USA néhány börtönét leszámítva ilyet nem is csinálnak sehol), a magyar börtönrendszerben, ahol nem a fizikai bezártság a fő problémája az embernek, ilyen szigorú előzetes rezsimben pláne, inkább egyfajta "jutalom".
Mivel nem gondolja senki, hogy a recskás nagy érdekérvényesítő képességgel bír, csak az lehetett, beszart a vezetés, hogy kicsinálják ezt a nyomorékot, tehát inkább elkülöntették.
Ott magány márton rághatja rendesen, de mivel alig van input, 0-24 azon dolgozik a pajzs a fejében, hogy átfaragja a helyzete olyanra, amivel képes pszichésen megbirkózni, ezzel és a képzelt helyzet képzelt megoldásával, lehetőségek képzelgésével foglalja el magát.
Teszi mindezt a szokásos mese-sémái mentén, mindenki NPC, a trollok majd őt a lángelmét segítik, mert okosan kihisztizi, a bíró is NPC, majd ő jól megforgatja és erre kiengedi, csak akarni kell és bevonzza, stb, stb.
Azt azért vegyük figyelembe, a BV-ben behallgathatók, de szerintem rögzítettek is ezek a beszélgetések, és a hatóság akármire használhatja, jogában áll. Aki bent van, annak nincsen magánélete. Jogai is alig.
Papiron talán, de a magyar joggyakorlat az ezekben szélsőséges.
Szóval a gyermeteg szinvonaltalan trollkodás tippeket kéretik mellőzni.
A beszélgetésnek okszerűnek, értelmesnek kell lennie, nem a snecológia kicsit a gyernőtt szinvonalán működő belső világában, hanem a felnőttek kőkemény börtönvalóságban definiált koordinátarendszerben kell maradnia.
A trollközösség hatalmas adut kapott ezzel, tényleg mármár olyan, mintha a hatóságok és a rendvédelmi szervek is titkos trollok lennének. Azonban ha hülyén élnénk ezzel, akármikor megvonhatják.
Hafré eddig jól csinálta, és nem vesztegette el azt a potenciált ami még ebben van.
Meg kell érteni, ez nem olyan telefon, mint két szabad ember küözt, hogy tesznek, mondanak, kommunikálnak ameddig és amit akarnak.
Itt mindeféle ""halandzsa"", szituációidegen "képes beszéd" hamar gyanús lenne, kódolt akárminek vélik, és lelőhetik, akár a komplett kapcsolattartással együtt.
Szerencsére a BVnek nincsen erőforrása minden kósza lesittelt pitiáner minden szavát mélyelemzni, azt viszont nyugodtan feltételezhetjük ,hogy az elmebeteg odabent sokféle okból máris speciális figyelmet élvez, szóval csak okosan.
Semmi kikerülő hangfelvétel, semmi snecológiai balhé.
Normális esetben a korcs kapaszkodna minden emberi szóba, nekünk főnyeremény, Hafré önként vállata, a BV leszarja, vagyis sokkal kisebb lenne a kockázat alapesetben.
Ha nem lennének efféle mindenbe beleszarni akaró pedosimogató drogosok a képben, ugyebár.
horgász
(
x10)
Jul 31, 2025 22:57:07
x10)
Kár, hogy utána megdöglik a Blahán.
Még előtte a börtönben.
Fikás
Jul 31, 2025 23:48:29
Nyem basztak még eddig seggbe!
Jul 31, 2025 23:48:29
Sittes Sanyi
Jul 31, 2025 23:59:27
Csak pipa, semmi romantika...
Jul 31, 2025 23:59:27
SyntaxError
(
x24)
Aug 01, 2025 01:24:11
x24)
Ki ne derüljön, hogy követelőztél és fütyiket akartál a cellában, mondván, hogy neked az jár és ezért raktak magánzárkába!
Elmélkedő Elemér
Aug 01, 2025 06:29:56
Mennyiben köszönhető Büdös jelenlegi helyzete a vodkavásárló trollnak? Kapott ő elég savazást amikor bemutatta mennyi vodkát küldött a Gyagyásnak azonban az már többazör bebizonyosodott, vodkagőzösen sokkal gátlástalanabb lesz az Endrében élő Stoki
Aug 01, 2025 06:29:56
-
Aug 01, 2025 06:40:53
Mennyiben köszönhető Büdös jelenlegi helyzete a vodkavásárló trollnak?
Amennyire a korcs összes többi faszsága.Egyébként lehet előbb előjött volna belőle a féreg ha már hamarabb kaparni kezdi a falat.Minden adomány egy retardnak ami nem faszerdő az nettó pénzkidobás. Aug 01, 2025 06:40:53
Kathi Béla
Aug 01, 2025 07:57:46
Sodival ellenkezőleg én legalább tényleg nem voltam buzi!
Aug 01, 2025 07:57:46
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 01, 2025 08:10:10
x4)
Lehet hogy Endrét azért különítették el, mert széthúzott seggel mutogatta magát a többieknek hogy kurják már meg mert ő csak úgy tudja kiverni ha a seggében van valami. Ugye Mejszi otthagyhott vibrátora a sitten nem áll rendelkezésre, és oral jelly se áll rendelkezésre.
Az is lehet hogy tele rajzolta a falat egy krétával fehér négyzetekkel hogy legalább egy kis vizuális ingere legyen.
!
Aug 01, 2025 08:47:33
Ismét egy nagy ember távozott közülünk így a hónap első napján, a pedofil meg a többi retardált meg még mindig élősködnek! Nincs igazság a Földön...
RIP Kathi Béla
RIP Kathi Béla
Aug 01, 2025 08:47:33
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 01, 2025 08:49:23
x4)
Képzeljétek el hogy felébredtek a börtönben, ez a zárka menő meg odajön így kipattintva hogy most meg fog baszni!

Hafré
(
x5)
Aug 01, 2025 08:58:07
x5)
Na elkuldtem neki a spanyol konyv elso fejezetet egy kiserolevellel, kivancsi vagyok beengedik -e.
Hafré
(
x5)
Aug 01, 2025 08:58:50
x5)
Erdeklodtem benne kosztrol, tapasztalatokrol, szedett gyogyszerekrol etc.
66 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

patkány.